cover image profile image

Suicide squad Dimopoulos Dimitris
Chosen One


  Escape Percentage: 95.4%
  Score : 2269
  Likes : 313

5.0 Excellent
21:20 24-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

7th
Χρόνος απόδρασης: 56 λεπτά

Μετά την εμπειρία που είχαμε στο a-maze ήταν αναπόφευκτη και η επίσκεψη στο ατμοσφαιρικό 7th.
Τι ωραίο δωμάτιο είναι αυτό!!!
Ατμόσφαιρα έχει, σε μια φάση τρομάξαμε κιόλας!!!
Ηχητικά πολύ καλά έχει!!!
Αλλά αυτό που σε κερδίζει περισσότερο από όλα και ανεβάζει το δωμάτιο είναι οι γρίφοι του, τι ωραίοι γρίφοι!!! Μακάρι να να συναντούσαμε συχνότερα τόσο έξυπνους και όμορφα δοσμένους γρίφους!!! Μάλιστα κάποιους εξ αυτών δεν τους έχουμε ξανασυναντήσει και το δωμάτιο είναι 3 χρονών ( δεν του φαίνεται καθόλου, βάζει κάτω πολλά καινούρια). Η ροή είναι ανάλογη της ικανότητας της ομάδας, το gamemastering για σεμινάριο ( πλάκα πλάκα κάποιος να διοργανώσει τέτοια σεμινάρια ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ).
Βγήκαμε γεμάτοι!!! Δεν το προτείνω για πολύ αρχαριες ομάδες, τουλάχιστον καμία 15αρια γριφοδωματιακια ετσι ώστε να το ευχαριστηθείτε 2αδα!!!

Escaped
4.5 Excellent
00:22 24-Apr-19

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Mine box
Χρόνος απόδρασης: στο τσακ
Ένα ωραίο δωματιο με αποκλειστικότητα στη θεματολογία των ορυχείων την οποία την έχουν προσδώσει με πολύ αληθοφανή σκηνικά!!!
Έχει πολύ ωραίο gameplay που μπερδεύει τη ροή με την καλή έννοια και έτσι δεν έχεις ένα flat δωμάτιο αλλά ένα αρκετά παιχνιδιάρικο ανεβάζοντας την ένταση.
Όσον αφορά τους γρίφους αυτή τη φορά η αλήθεια είναι πως δεν μας ενθουσίασαν όλοι το ίδιο, κάποιοι γρίφοι του δωματίου και κάποια τοποθετημένα hints θεωρήσαμε πως δεν ήταν κοινής λογικής οπότε σπαταλησαμε αρκετό χρόνο κάνοντας ανουσιους συνδυασμούς μέχρι να μας έρθει το χέρι βοηθείας και να ξεδιαλυνουν τα πράγματα.
Επίσης υπάρχουν και κάποιοι ωραίοι γρίφοι στο χώρο!!! Από όλα έχει!!!
Προτείνουμε 3 - 4 άτομα
Προτείνουμε να συνδυαστεί b2b με κάποιο άλλο της εταιρίας
Προτείνουμε τα ποπ κορν 100%
Και να θυμάστε, σκοπός είναι να αποδράσετε προτου τελειώσει το οξυγόνο 😉

Escaped
5.0 Excellent
15:36 18-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
3.0 Good
10:15 16-Apr-19

Puzzles / Quests

2.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

4.0

Μετά τις υπερβολικές κριτικές που πήρε το Avaton καταφέραμε να βρούμε μια μεσημεριανή κράτηση 1 Βδομάδα νωρίτερα για Κυριακή.
Τα παιδιά έχουν αποφασίσει όπως φάνηκε να μπαίνουν οι παίχτες στον χώρο και να μην υπάρχει υποδοχή στον χώρο όμως της υποδοχής χωρίς να ξεκινάει ουσιαστικά το παιχνίδι από κει. Αφού λοιπόν αυτοκεραστηκαμε, πήγαμε τουαλετα, συμπλήρωσαμε το έγγραφο με τις υπογραφές μας μόνοι μας και το κατάλληλο mood δεν υπηρξε ποτε γιατι μπαινει φως απο τις κουρτίνες ανοίξαμε την πόρτα από την οποία ξεκινάει το παιχνίδι.
In the game έχουμε αρκετούς χώρους άλλους μεγάλους και άλλους μικρούς, είναι ξεκάθαρο πως έχουν επενδύσει στα σκηνικά χωρίς όμως να φαίνονται ολοκληρωμένα σε σημεία.
Το acting από την ηθοποιό είναι εξαιρετικό, το performance όμως από τον "κακό" πολύ φτωχό και "μουγκο".
Το story αν και έχει βάσεις αρχικά για να είναι πολύ καλό εξελίσσετε σε αδιάφορη πλοκή.
Οι γρίφοι είναι ξεκάθαρα σε 2η μοίρα απλά για να μπουν και να συμπληρώσουν το δωμάτιο χωρίς φαντασία, σωστή λογική και με λάθη στην εκτέλεσή τους.
Το gameplay ... ποιό; what;
Και τέλος η διαφορά του hard και του normal είναι όλη και όλη μία σωματική επαφή, μία.
Εν κατακλείδι έχουμε ένα τρομοδωματιο της μόδας στο οποίο φαίνεται πως έχουν επενδυθεί χρήματα για σκηνικά αλλά δεν έχουν επενδυθεί ιδέες και εμπνεύσεις...
Αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν γράφω τέτοιες εμπειρίες αλλά από την άλλη νοιώθω υποχρεωμένος απέναντι στους άλλους παίχτες που διαβάζουν για να αποφασίσουν που θα πάνε να περάσουν καλά και να νιώσουν γεμάτοι ειδικά όταν η υπερβολή πάει σύννεφο από πολλούς παίχτες και όχι μόνο σε πολλές ομάδες του fb.
Προτείνω άπειρες 3αδες για να το ευχαριστηθούν.
Ελπίζουμε το Purge να είναι καλύτερο σαν αποτέλεσμα.
Keep escaping everybody!!!

Escaped
5.0 Excellent
23:00 14-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το 100στο δωμάτιο της Βασιλικη Ταμπακακη ήταν κερασμενο - κερδισμένο από το Trapped - Escape Rooms και το Escape all.
Δεν είναι άλλο από το a-maze !!!
Έχουμε να κάνουμε με ένα a-mazing δωμάτιο με πολύ έξυπνο gameplay και πολύ ωραίους γρίφους μέτριας αλλά και αυξημένης δυσκολίας δοσμένους με πρωτότυπους τρόπους και σε κάνουν να χορτάσεις τη Γριφολαγνεία που κρύβεις μέσα σου.
Η ροή ξεκινάει αργά αλλά στη συνέχεια κυλά όμορφα, σκηνικά αυτά που πρέπει και gm κομβικό εκεί που πρέπει! Το προτείνουμε για έμπειρες 4αδες ετσι ώστε να το απολαύσουν στο μέγιστο!!! Γριφολαγνεια = a-maze
Ευχαριστούμε τα παιδιά στο trapped παλαιού Φαλήρου για την ιδιαίτερη φιλοξενία και θα επανέλθουμε για το 7th!!!

Escaped
5.0 Excellent
21:27 10-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Order of Light
Χρόνος απόδρασης 105 λεπτά
Mindus & Suicide squad

Ένα από τα καλύτερα και πιο πλήρη καθαρά γριφοδωματια χωρίς performance.
Στέκει άξια στις πρώτες θέσεις των top δωματίων εν έτη 2019!!!
Ένα όχι απολύτως γραμμικό δωμάτιο με γρίφους μεσαίας και πιο υψηλής δυσκολίας άκρως ποιοτικούς. Ένα παιχνίδι που το ευχαριστιέσαι απο όλες τις απόψεις και ξεχειλίζει από ποιότητα ( το ξαναειπα ε; )
Τα Hints δεν είναι πάρε βάλε
Τα σκηνικά πάρα πολύ καλά και πραγματικά!!!
Μόλις μπήκαμε στον τελευταίο χώρο αναφωνησα Ουάου!!!
Μηχανισμοί τέλειοι, λειτουργούσαν άψογα όπως σε μια κινηματογραφική ταινία!!!
Η ροή έκανε μικρές κοιλιές και είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν πρέπει να λύσεις τέτοιους γρίφους!!!
Οι χώροι είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους λες και είναι ξεχωριστά escape rooms υπηρετώντας όμως όλοι πιστά το ίδιο story.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι η μουσική επένδυση η οποία προσαρμόζεται ανάλογα σε πιο σημείο του παιχνιδιού έχεις φτάσει με τέτοιο τρόπο ώστε να απογειώνει την εμπειρία.
Ο Gm σοβαρός και έμπειρος μας έτρεξε με τέτοιο επαγγελματισμό ώστε να στιψουμε το μυαλουδάκι μας και να παίξουμε!!!
Προτείνεται για 4 άτομα, Μόνο έμπειρες ομάδες με συνεργασία, λογική και εναλλακτική σκέψη.
Αν και παίξαμε πρώτη φορά μαζί φτιάξαμε μια πολύ δυνατή 3αδα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε δωμάτιο λες και παίζουμε χρόνια μαζί.
Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που λίγα δωμάτια μπορούν να προσφέρουν αλλά και για τα ωραία αναμνηστικά δωράκια που μας προσφέρατε!!!

Escaped
3.7 Very Good
00:59 1-Apr-19

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε την έπαυλη του Kingston ετσι ώστε να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Καταρχάς να πούμε πως το παιχνίδι ξεκίνησε λίγες ώρες πριν την επίσκεψή μας στο trapped shadows καθώς είχαμε μια τηλεφωνική κλήση που μας έβαλε στο mood κατευθείαν!!! Όσον αφορά το παιχνίδι είναι Κλασική περίπτωση σπιτιού τρόμου covered με ένα κλασικό story που τα έχουμε ξαναδεί αρκετές φορές μέσα σε μέτρια σκηνικά και με συμπαθητικό performance. Γρίφοι αρκετά εύκολοι και βατοι κατάλληλοι για όλες τις ομάδες πράγμα που κάνει την ροή να κυλά σε fast forward. Ο λόγος που πρέπει να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο er είναι τα jumpscares τα οποία ειναι έντονα, χορταστικα και απρόβλεπτα. Δεν υπάρχει ούτε κυνήγι, ούτε σωματική επαφή.
Στα κατά πως κάνα δυο χώροι θύμισαν αρκετά το manor of whispers.
Τα παιδιά φάνηκαν πολύ δεκτικά στο feedback και ανυπομονούμε για την καινούρια τους δουλειά.
Αξίζει να το επισκεφθείτε όλοι και είναι κατάλληλο τρόμου για σχετικά αρχαριες ομάδες.

Escaped
4.7 Excellent
11:42 19-Mar-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Έχετε καιρό να δείτε κάτι καινούργιο σε σκηνικά, props και περάσματα; Θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω!!!
Σκηνικά ποιοτικά που σε βάζουν βαθιά μέσα στην ιστορία, έχει ένα πέρασμα που δεν υπάρχει αλλού, έχει έναν χώρο που κατασκευαστικά αλλά και σαν gameplay δεν το έχουμε δει αλλού. Πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοικτό.
Gameplay εξαιρετικό!!!
Γρίφοι εύκολης και μέτριας δυσκολίας δοσμένοι με εξαιρετικό τρόπο πάντα μέσα στο concept
Ροή εξαιρετική
Χώροι σχετικά μικροί
Scarejumps τόσο όσο χρειάζεται
Αυτό που θα μπορούσε να απογειώσει την εμπειρια αλλά και το ίδιο το δωμάτιο ακόμα πιο ψηλά ειναι να προστεθεί acting, δηλαδή ένας μονόλογος από ένα βαμπίρ απειλητικό μεν, γεμάτο λαγνεία δε ή μια ολιγόλεπτη θεατρική παράσταση καθώς η θεματολογία των βαμπίρ το σηκώνει άνετα.
Προτείνεται για ομάδες 2-3 ατόμων
Είναι από τα δωμάτια που δεν μπορείς να τα παίξεις μόνο μια φορά...

Escaped
3.0 Good
11:41 19-Mar-19

Puzzles / Quests

2.5

Atmosphere / Plot

2.0

Staff / Gamemaster

4.5

Code Veronica
DarkSchool
B2b μετά το Silk ήρθε η ώρα να μπούμε στο Code, συνήθως σε μια εταιρία τα δωμάτια μοιάζουν ως προς τη λογική των γρίφων, εδώ δεν είχαν καμία σχέση, λες και άλλοι φτιάξανε το code.
Πολλοί και μεγάλοι χώροι και εδώ. Μέχρι εκεί. Οι γρίφοι δεν ταιριαξανε στην ιδιοσυγκρασία μας; δεν ξέρω πάντως δεν μου άρεσαν καθόλου, άσκοπα χρονοβόροι χωρίς φαντασία και βαρετοί σχεδόν όλοι. Το acting ήταν κάπως "ακατέργαστο" θα το έλεγα, η ροή κάτω του μετρίου, σκηνικά "nop" εκτός από ενάμιση χώρο. Το story λίγο μπερδεμενο ανούσιο. Οι μεγάλοι χώροι του ουσιαστικά ανεκμεταλευτοι, λειπουν οι γρίφοι που ζωντανεύουν ένα δωμάτιο. Τα ηχητικά, ποιά; αααα Ναι κάποια στιγμή κάτι σαν να άκουσα.
Εν κατακλείδι μετά το Silk ήρθε αυτό και ξενερωσαμε πλήρως, όπως είπα και στο feedback: τι να σου πω; δεν είναι κάτι συγκεκριμένο να σου πω πως θέλει βελτίωση δεν μου άρεσε τίποτα.
Ομαδα με ομάδα τα γούστα αλλάζουν γιατί έχουν διαφορετικές ιδιοσυγκρασιες οπότε αυτή είναι προσωπική μας εκτίμηση και εμπειρία και δεν σημαίνει πως αν πάτε θα περάσετε το ίδιο.

Escaped
4.7 Excellent
11:39 19-Mar-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Silk City
Darkschooll
Πολύ ωραίο γριφοδωματιο με όμορφα σκηνικά, ωραίους γρίφους, πολύ καλή ροή, χώρους μεγάλους και πολλούς και συμπαθητική ατμόσφαιρα.
Τα σκηνικά σε 2 σημεία όντως θύμισαν Resident evil με τα ηχητικά όμως να είναι ανύπαρκτα κάτι που δεν με πείραξε τόσο σε αυτό το παιχνίδι. Έχουν σκοπό να βελτιώσουν το τέλος για να δώσουν λίγο παραπάνω ένταση. Προτείνω 4-5 άτομα το ιδανικό!!!

Escaped
4.2 Very Good
11:38 19-Mar-19

Puzzles / Quests

2.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

3η επίσκεψη στο Escapepolis μετά το tyrany και το cosmos αυτή τη φορά για το Avissos.
Μικρό δωμάτιο στο μάτι αλλά τόσο γεμάτο σαν σκηνικό και ήχος. Τους γρίφους και το gameplay δεν τα ευχαριστήθηκα τόσο και ο λόγος είναι ότι έχω παίξει το cosmos!!! Πριν 3μιση χρόνια που φτιάχτηκε πρέπει να ήταν πολύ μπροστά και ο λόγος είναι ότι ξεφεύγει από τη κλασικη λογική του er και είναι μια προσπάθεια ουσιαστικά να φτιαχτεί ένα cosmos όμως πριν 3.5 χρόνια!!!
Πολλά ηλεκτρονικά και gameplay που μου θύμισε το cosmos σε μια όμως πολύ πρώιμη μορφή του. Οπότε οι επιλογές που προτείνω είναι ξεκάθαρα δύο:
A) αν δεν έχετε παίξει ακόμα το κόσμος απαιτείται κατά εμέ να πάτε πρώτα στο avissos.
Β) αν το έχετε παίξει δεν νομιζω πως έχει να σας προσφέρει κάτι.
Για μια ακόμα φορά να πούμε πως τα παιδιά διψάνε για feedback και ανταλλαγή απόψεων και η δίψα τους είναι ακόρεστη!!!

Escaped
4.0 Very Good
11:37 19-Mar-19

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Hunger Fights
Πρώτη επίσκεψη στο Rubicon
και ξεκινήσαμε με έναν πολύ ωραίο cappuccino κάνοντας ταυτόχρονα μια πολύ όμορφη συζήτηση με τα παιδιά για τα τεκταινόμενα αλλά και για το καινούργιο τους δωμάτιο EXAM. Όσον αφορά το δωμάτιο μετά από μια πολύ έξυπνη εισαγωγή περάσαμε στον πρώτο χώρο ο οποίος εχει λουκέτα και στοιχεία διαχυτα και εκεί βρίσκεται η όποια δυσκολία του δωματίου ουσιαστικά. Στη συνέχεια μπαίνοντας σε μια σειρά σιγά σιγά διαπιστώνεις πόσο έξυπνοι είναι οι γρίφοι και γεμίζεις σιγά σιγά. Ο δεύτερος και τελευταίος χώρος είναι πιο θεματικός και όμορφος με λιγότερους αλλά εξίσου ωραίους γρίφους. Ένα δωμάτιο που αξίζει την επίσκεψή σας γιατί έχει κάτι να δώσει. Η ροή κολλάει λίγο στην αρχή μέχρι να καταλαβεις τη λογική αλλά μετά τσουλαει όμορφα. Προτείνω 3αδα με εμπειρία από 15 δωμάτια και πάνω. Σίγουρα Ανυπομονώ να επισκεφθώ και τα υπόλοιπα δωμάτια των παιδιών!!!
Ύ.Γ.1 Το boomerang απλά τα σπάει!!!
Ύ.γ2 Έχουν πολύ καλό καφέ 😉
Ύ.γ3 συμφέρει το b2b απλά εμείς δεν είχαμε χρόνο.

Escaped
4.7 Excellent
13:36 4-Mar-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Fear of the Dark Apocalypse vol2
Επιτέλους καταφέραμε να επισκεφθούμε και οι υπόλοιποι το σπίτι της κυρά Μαργαρίτας.
Πολύ ωραίο σπίτι με έξυπνα δομημένους γρίφους, καλή ροή και πολύ ενδιαφέρων gameplay με αρκετούς χώρους για εξερεύνηση.
Αυτό που έκλεψε την παράσταση και απογειώνει το δωμάτιο είναι το acting της κυρά Μαργαρίτας το οποίο είναι επαγγελματικό από μια Μοναδική και πολύ γνωστή ηθοποιό η οποία δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο πρόσωπο της Μαργαρίτας όπως άλλωστε έκανε και παλαιότερα σε διαφορετικό ρόλο σε διαφορετικό er. Εν κατακλείδι πολύ όμορφη εμπειρία και φυσικά προτείνουμε να το επισκεφθείτε!!!

Escaped
5.0 Excellent
02:11 4-Mar-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η Πύλη έκλεισε, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι!!!
Τα παιδιά από το Gear escape room μας θύμισαν γιατί αγαπάμε αυτό το χόμπι και έχουμε κολλήσει, γιατί μια φορά το τόσο θα τύχει να παίξουμε δωμάτια σαν το Portal, βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι το αποτέλεσμα.
Το συναίσθημα που ολοι είχαμε όταν φύγαμε είναι το υπέρτατο συναίσθημα της ηδονής που μπορεί να νιώσει ένας escaper.
Είναι άλλο ένα horror room;
ΟΧΙ, είναι ένα Βαρύ ατμοσφαιρικό escape - adventure room.
Δηλαδή έχει γρίφους;
Ναι, έχει πολύ ωραίους μέσα στο θέμα πάντα γρίφους, μεσαίας δυσκολίας και ο τρόπος που έχουν αποδοθεί είναι εξαιρετικός.
Μπαίνεις στο κλίμα εξ αρχής καθώς υπάρχει έντονη ατμοσφαιρικοτητα η οποία αποδίδεται από έναν συνδυασμό φωτισμού, props, performance και ήχου, όλα εξαιρετικά!
Η ροή φοβερή το δωμάτιο τρέχει μαζί σου
Το gameplay το έχουν απογειώσει
Και το κερασάκι στην τούρτα είναι η τόσο παρεξηγημένη από πολλούς σωματική επαφη η οποία είναι μελετημένη να είναι τόσο όσο να απογειώνει την ένταση και την δράση χωρίς να ξεπεράσει τα όρια, τουλάχιστον αυτό που θεωρούμε εμείς σαν όρια.
Είμαστε αρχάριοι να παμε;
Όχι ακόμα, θα το κάψετε, παίξτε 5 τρόμου και 15 γριφοδωματια και μετά πάτε.
Είμαστε τρομολαγνοι να πάμε;
Να πάτε αλλά Προσοχή εμπεριέχει ΓΡΊΦΟΥΣ
Καλή συνέχεια στα Παιδιά του Gear, πάντα τέτοια!!!
"Top 3 για την Suicide squad"

Escaped
4.7 Excellent
23:08 21-Feb-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Escaped Live Adventure Rooms zygote vol2
Επιτέλους παίξαμε και οι υπόλοιποι της ομάδας το Zygote, ένα δωμάτιο πολύ δυνατό γριφολογικα με ποσότητα και ποιότητα γρίφων που σε γεμίζουν, πολύ δυνατό σε σκηνικά, πραγματικά συνειδητοποιείς την δουλειά που έχουν ρίξει τα παιδιά αλλά και το budget που χρειάστηκε για να δημιουργηθεί το Zygote, σε όλα της τα δωμάτια η συγκεκριμένη εταιρία φαίνεται πως επενδύει πραγματικά με μεράκι ετσι ώστε το αποτέλεσμα να γεμίζει τους ίδιους αλλά και τους παίχτες όμως το Zygote κατά τη γνώμη μου είναι το πουλεν τους, Ναι έχουνε δικαίωμα να νιώθουν υπερήφανοι για όλα τους τα δωμάτια αλλά εδώ δίνω +1. Ιδανικό για 4 άτομα με εμπειρία, ροή εξαιρετική, gameplay με τα όλα του , ηθοποιός με βοηθητικό ρόλο αλλά όχι αχρείαστο. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα δωμάτια της Αθήνας.

Escaped
5.0 Excellent
01:17 17-Feb-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
3.7 Very Good
01:06 17-Feb-19

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0
Locked
4.3 Very Good
01:24 7-Feb-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
3.8 Very Good
22:48 3-Feb-19

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.2 Very Good
16:20 2-Feb-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0
Escaped
3.5 Very Good
16:19 2-Feb-19

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.0
Escaped
5.0 Excellent
20:01 24-Jan-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
20:01 24-Jan-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
20:00 24-Jan-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
20:00 24-Jan-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
01:52 16-Jan-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
15:30 2-Jan-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δυνατή δυάδα αποφασίσαμε πως πρέπει να μπει ένα τέλος με την άλλη πλευρά και επισκεφτήκαμε το Hawkins ( στο περιστέρι) για να κλείσουμε την πύλη. Άρτιο γριφοδωματιο με ροή νεράκι και πολλούς ωραίους γρίφους. Περάσματα και σκηνικά όμορφα και γρίφοι για να χορτάσουν όλοι!!! Βγήκα γεμάτος από το other side αλλά από την άλλη ήθελα κι αλλο κι αλλο κι αλλο!!!!
Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη μουσική που είναι top!!! Και απογειώνει την εμπειρία όπως και στην ατμόσφαιρα!!! Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα την ευκαιρία να το παίξω 2αδα και το απόλαυσα κατά αυτόν τον τρόπο.
Δεν το προτείνω για αρχαριες ομάδες όπως έχω ακούσει γιατί δεν θα το ευχαριστηθούν και δεν θα το εκτιμήσουν το ίδιο, καλό θα ήταν να έχουν 10-15 γριφοδωματια στο ενεργητικό τους!!! Άλλο ένα παράδειγμα προς μίμηση για μια δουλειά που έχει γίνει με μεράκι.
Όσο για τα παιδιά που μας υποδέχτηκαν και μας παίξανε τι να λέμε τώρα, ότι και να πούμε είναι περιττό, εξαιρετικοί όπως πάντα!!!
Ανυπομονούμε για το καινούργιο concept που ετοιμάζουν στα Escaped Live Adventure Rooms keep going doing your thinks guys as you know best!!!

Escaped
4.8 Excellent
12:58 27-Dec-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Deus ex machina by Lockbusters Escape Rooms
Μη γραμμικό με ιδιαίτερης λογικής γρίφους άνω της μέτριας δυσκολίας για έμπειρες ομάδες με καλή συνεργασία και συντονισμό. Ωραίοι μηχανισμοί και απαραίτητη η παρουσία της ηθοποιού στο χώρο καθώς σε 2-3 φάσεις η καθοδήγηση είναι απαραίτητη. Μου ταίριαξε η λογική των γρίφων του και βγήκα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!! Προτείνεται για απαιτητικές ομάδες 3-4 ατόμων. Μπράβο παιδιά αναμένουμε για το αυτοκίνητο!!! Μαζι με Demetrios Liont και Constantinos Dionysopoulos

Escaped
4.8 Excellent
16:24 24-Dec-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Monikas Diary
Επιτέλους εκδόθηκε το ένταλμα για να μπορέσουμε να ερευνήσουμε την οικία του κυρίου Frank.
Εισαγωγή ωραία μέσα στο concept και εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τον συνδυασμό του φωτός - σκοταδιού και των μοναδικών ηχητικών. Ιστορία που σου αποκαλύπτεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με ωραίους γρίφους και όμορφο gameplay μέσα σε ένα παλιό σπίτι ( θυμίζει λίγο dead bride σε κάποιους χωρους ). Οι παρουσίες σε αυτό το σπίτι δυνατές στο ρόλο τους. Αυτό που κάνει το monikas diary να ξεχωρίζει είναι ο ήχος, ο τρόπος που το τρέχουν η αλλιώς ο τρόπος που σε παίζουν που σου δημιουργεί μια ψυχολογική φοβία ετσι ώστε να μην μπορείς εύκολα να προχωρήσεις από χώρο σε χώρο και βγαίνοντας νιώθεις γεμάτος. Λύσαμε το μυστήριο με 20 λεπτά να περισσεύουν έχοντας πλέον τον 2ο καλύτερο χρόνο. Προτείνεται για 4 άτομα αν και 5 που είμασταν εμείς δεν υπήρξε πρόβλημα.
Και ένα τελευταίο tip, όσο και να φοβάστε μη κλείνετε τις πόρτες, ζήστε το !!!
Ανυπομονούμε για τον εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες από τα τσουφακια γιατί πιστεύω πως θα είναι αριστούργημα.
Ευχαριστώ για το ηχητικό την ώρα του παιχνιδιού ανατρίχιασα...

Escaped
4.5 Excellent
15:55 24-Dec-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
4.8 Excellent
15:54 24-Dec-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ho Ho Horror...of the Bells
Βρεθήκαμε στον Βόρειο πόλο για να σώσουμε τα Χριστούγεννα και να πετάξει το έλκηθρο ώστε να μοιραστούν τα δώρα στην ώρα τους. Μια "τρελλή" φιγούρα μας περίμενε, το ξωτικό Σαρελ, μας τρολλαρε, μας γλεντησε, μας δυσκόλεψε αλλά και μας βοήθησε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας 8.5 λεπτά προτού λήξη η προθεσμία. Ωραίοι γρίφοι, όμορφο στορυ, σε ένα δωμάτιο κανονικό φτιαγμένο από την αρχή και όχι άλλο ένα event. Το acting επαγγελματικό όπως και το περιμέναμε ( φίλοι escapers και owners αυτό λέγεται acting και όχι το κυνηγάω να σε πιάσω η σου κάνω μπου να τρομάξεις, αυτό είναι άλλο πράγμα Όχι ότι δεν μας αρέσει αλλά δεν λέγεται acting) με μπόλικο αυτοσχεδιασμό. Περάσαμε καλά, διασκεδάσαμε, γελάσαμε, λύσαμε γρίφους και παίξαμε αυτό δεν είναι άλλωστε το ζητούμενο;
Άσε που μου κόλλησε και το τραγούδι Φρικιαστικα Χριστούγεννα ...

Escaped
4.8 Excellent
11:33 10-Dec-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και είπαμε και εμείς να στολίσουμε δέντρο, δεν μας αρκεί όμως ένα φυσιολογικό δεντράκι και έτσι Αφού συμβουλευτικαμε την μάντισα μας είπε για ένα σπάνιο δέντρο που είναι πηγή ενέργειας στο βουνό Vorhes. Έτσι ξεκινήσαμε την αναζήτηση, τα στοιχεία λίγα και οι χάρτες δεν το είχαν οποτε χαθήκαμε. Αφού έπεσε ο ήλιος έπρεπε κάπου να μείνουμε για το βράδυ, ξάφνου βλέπω μια πινακίδα που έλεγε Crystal lake camp και την ακολουθήσαμε.
Ήταν μια παρατημένη παλιά κατασκήνωση τουλάχιστον 40 χρόνια. Σύντομα ανακαλύψαμε πως δεν ήταν και τόσο παρατημένη καθώς υπήρχε μια παρουσία εν ονόματι Jason που έψαχνε για εκδίκηση , διψαγε για αίμα...
Δυνατή περιπέτεια τρόμου με πολύ ωραίο gameplay και σκηνικά, οι γρίφοι τόσο όσο για να έχει την πολύ καλή ροή που έχει για όλες τις ομάδες. Για τον ηθοποιό δεν έχω λόγια, Ποιο κατάλληλο για αυτό το ρόλο δεν ξερω αν θα εύρισκαν. Αυτά που ξεχωρίζουν σε αυτό το δωμάτιο είναι το gameplay, τα παιδιά που το έχουν και το τρέχουν που είναι μια οικογένεια εκεί όλοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω αλλά και κάτι ακόμα... υπάρχει και μια μοναδικότητα... Αυτό που γράφουν όλες οι ομάδες πως παίζει ανάλογα με την ομάδα και μας αφήνει σε όλους ερωτηματικά ξέρετε τι είναι;
Είναι το μοναδικό που σου επιτρέπει την σωματική επαφη Όχι μόνο από τον ηθοποιό προς τα σένα αλλά και από σένα προς τον ηθοποιό πάντα στα πλαίσια του fair play για να μην παρεξηγούμαστε. Δηλαδή μπορείς να αντιδράσεις στο επιτρέπουν οι κανόνες αλλά όπως είπα σε λογικά πλαίσια να μην ξεφύγει κάνεις από τα όρια, όσο λοιπόν αντιδράς τόσο θα αντιδράσει και ο Jason, its up to you. Προσοχή όμως γιατί δεν ξερω πως αλλά ψάξανε και βρήκαν το πραγματικό Jason...
Καλό Παράδεισο...

Escaped
4.8 Excellent
06:47 9-Dec-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.3 Very Good
06:46 9-Dec-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
3.0 Good
00:23 7-Dec-18

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

2.0

Δίνει την εντύπωση παρατημενης Εταιρίας, με ένα παλικαράκι να τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε με 30 λεπτά καθυστέρηση, να μην δουλεύουν φακοί, καμμένα ηχεία με αποτέλεσμα να μην ακούμε το παλικαράκι και γρίφους ταλαιπωρημένους και χωρίς λόγο χρονοβόρους. Δήθεν μηχανισμούς που τους ενεργοποιούσε ο gm. Δεν το συνιστώ και από την γενικότερη εικόνα δεν θα επισκεφτώ ούτε τα υπόλοιπα δωμάτια τους.

Escaped
4.8 Excellent
10:49 5-Dec-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Cosmos 05
Ταξιδέψαμε και εμείς μέχρι τον πλανήτη Κέπλερ.
Φοβερή δουλειά, πραγματικά αξιοθαύμαστο το δωμάτιο, είναι κάτι διαφορετικό σίγουρα και οι λάτρεις της τεχνολογίας θα το λατρέψουν. Άξιοι συγχαρητηρίων τα παιδιά για τη δουλειά που έχουν ρίξει!! Όσον αφορά το παιχνίδι καλοί γρίφοι ποιοτικοί άλλοι συνδυαστικοι και άλλοι παρατηρητικότητας μερικοί από τους οποίους είναι άνω της μεσαίας δυσκολίας. Το gameplay ωραίο προσθέτει το κάτι παραπάνω. Πολύ ωραία αρχή και τέλος. Βγαίνεις γεμάτος από το δωμάτιο σίγουρα θα μπει στο top 10 των περισσότερων παιχτών. Για να απαντήσω στις διθυραμβικές κριτικές θα πω πως είναι πολύ καλό αλλά δεν ανοίγει μια νέα γενιά er σε καμία περίπτωση, απλά ξεχωρίζει θεματικά και ίσως και λίγο τεχνολογικά όσον αφορά το αποτέλεσμα. 3-4 άτομα το ιδανικό με εμπειρία.

Escaped
5.0 Excellent
16:27 3-Dec-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Route 666
Βγήκα ενθουσιασμένος από το βενζινάδικο!!! Τι ωραίο δωματιο, μα τι ωραίο!!! Το καταευχαριστηθηκα!!! Ροή νεράκι, γρίφοι τόσο μα τόσο νόστιμοι μέσα στο concept, το στήσιμο του δωματίου εξαιρετικό και ο gm Θεός γελάσαμε πολύ!!! Είναι ιδιαίτερο βάση θέματος και παίζει ρόλο να ταιριάξει στην ιδιοσυγκρασία σου. Σχεδόν hintless στα 54 λεπτα. Θέλω κι αλλοοοοο!!!! Για τα παιδιά στο no exit δεν χρειάζεται να πω τίποτα, όλοι ξέρετε πόσο ευχάριστα παιδιά είναι και το διαπίστωσα και εγω. We will be back...

Escaped
5.0 Excellent
14:19 27-Nov-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
17:21 25-Nov-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.3 Very Good
22:42 20-Nov-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Deadlock
Μετά από τις απανωτές περιπέτειες και Ταξίδια αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα και πήγαμε να παίξουμε ένα escape room... Αμ πως; πάλι σε περιπέτειες μπλέξαμε, αυτή τη φορά σκοπός ήταν να σώσουμε το τομάρι Μας!!! Εναλλακτική εισαγωγή, ευχάριστοι μέτριας δυσκολίας γρίφοι, ροή εξαιρετική, ένα θεματάκι με το cb το είχαμε αλλά λεπτομέρεια, το δωμάτιο αυτό δεν στηρίζεται τόσο στα σκηνικά του όσο στα περάσματα και τις εναλλαγές των χωρών που σου δίνουν την αίσθηση της περιπέτειας και του ρεαλισμού. Ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θα το έλεγα φτιαγμένο από εξαιρετικά παιδιά που προπαντός είναι παίχτες!!! Μετά το lethal decision και εδώ πλέον κρατάμε την πρωτιά σε χρόνο με 65 λεπτά μόνο!!! Keep escaping guys!!! #suicidesquad#

Escaped
4.7 Excellent
22:34 18-Nov-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Φτάσαμε στη Γερμανία με σκοπό την κηδεία της γιαγιάς, όμως μια αναπάντεχη περιπέτεια μας περίμενε...
Για τα σκηνικά τι να πω; ότι και να πω είναι λίγο, πραγματικά σε βάζουν μέσα στο παραμύθι και αναρωτιέσαι τι δουλειά έχουν ρίξει τα παιδιά που το έχουν.
Χάρηκα που δεν υπάρχουν περιττά scarejumps μόνο και μόνο για να γίνει τρόμου το δωμάτιο Αφού δεν τα έχει ανάγκη.
Εξαιρετική ροή και gameplay
Μέτριας δυσκολίας ιδανικό για 4 άτομα.
Το μόνο κατά είναι πως όταν τελειώνει θες Κι αλλο, δε σου φτάνει!!!
Ανυπομονούμε για την συνέχεια της ιστορίας!
Με αγάπη ο πεθερός σας!!!

Escaped
4.5 Excellent
00:24 11-Nov-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Upside down
Ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο που σε βάζει κυριολεκτικά μεσα στον πρώτο κύκλο της σειράς stranger things και εδώ πιστεύω πως είναι must να το έχεις δει πριν πας.
Ωραίοι γρίφοι με ποικιλία και στα είδη αλλά και στη δυσκολία, τα παιδιά επέλεξαν να εντάξουν και δύο ελάχιστα πιο χρονοβόρους από τους υπόλοιπους χωρίς όμως να κρεμάει η ροή και δεν μας χάλασε καθόλου, συνδιαστικοι, παρατηρητικότητας, out of the box, απ'όλα έχει. Το gameplay επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη που προσωπικά εμένα με ξετρελανε και στηρίζεται στη δομή του δωματίου, όταν πάτε θα καταλάβετε. Η παρουσία του ηθοποιού περιττή για μας αφού δεν συμμετέχει στο gameplay παρα μονο εμφανίζεται για να σε αγχώνει και όχι δεν μου άρεσε η στολή, καμία μάσκα και στολή δεν μ'αρέσει εν έτη 2019 σχεδόν. Από τα καλά δωμάτια που εχου ν να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Τριάδα το βγάλαμε και μπήκαμε στην 8η θέση!!! Keep escaping

Escaped
3.0 Good
20:18 10-Nov-18

Puzzles / Quests

2.5

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

4.0
Escaped
4.0 Very Good
20:17 10-Nov-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
3.5 Very Good
21:37 30-Oct-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

3.0
Escaped
5.0 Excellent
22:15 21-Oct-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
22:11 21-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Δύσκολο γριφοδωματιο τρόμου με έντονη ατμόσφαιρα και γρίφους παρατηρητικότητας και συνδυαστικους με έναν να είναι πολυσυνδυαστικος!!! Επιτυγχάνεται έντονη ατμόσφαιρα με την βοήθεια των ηχητικών, πολύ όμορφη εισαγωγή και acting included. Ξεδιπλώνεται η ιστορία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εκπληκτικό το team που το δημιούργησε και το τρέχει με μεράκι και ζιζάνια που Συνέχεια θέλουν να βελτιώνονται.

Escaped
3.8 Very Good
00:00 18-Oct-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

4.5

Απλο γριφοδωματιο πρώτης γενιάς μέτριας δυσκολίας με λογικό ψάξιμο και γρίφους παρατηρητικότητας κατά βάση. Ότι πρέπει να περάσεις ένα ευχάριστο απόγευμα, προτείνω 3αδα.

Escaped
4.7 Excellent
23:20 14-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Φοβερή ένταση και αδρεναλίνη, μεγάλο δωμάτιο με πολλά περάσματα και έντονο acting χωρίς να λυπουν οι γρίφοι οι οποίοι είναι αρκετοί μεσαίας δυσκολίας αλλά μέσα σε έντονη ατμόσφαιρα. Προτείνεται 100% να πατε να το ζήσετε !!!

Escaped
4.8 Excellent
09:24 11-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δυνατό ατμοσφαιρικό υπόγειο για έμπειρους παίχτες με ωραίους γρίφους και αρκετά λουκέτα για να χορτάσεις. Τρελλό ψάξιμο δεν έχει απλά έχει ένα σημείο που έχουν κρύψει κάτι που δεν πάει το μυαλό σε καμία των περιπτώσεων. Συνιστάται για 4αδα αυστηρά και δυνατούς λύτες

Escaped
4.5 Excellent
09:04 8-Oct-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό ξεκίνημα και " υποδοχή " επισεις επιτυγχάνει φοβερή ατμόσφαιρα η οποία όμως σιγά σιγά στην πορεία σβήνει. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, ιδανικό για τετράδα. Συμπαθητικό τελείωμα. Τις βάσεις τις έχει, σίγουρα με τον καιρό θα γίνεται και καλύτερο!

Escaped
4.7 Excellent
22:46 3-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Δύσκολο δωμάτιο με πάρα πολύ ψάξιμο και πολλά κλειδιά, θα ικανοποιήσει και τον Πιο απαιτητικό γριφακια!!! Ωραία ιστορία και πολλά πράγματα να κάνεις!!! Τα παιδιά στο clue war εξαιρετικοί οικοδεσποτες όπως πάντα!!!

Escaped
4.3 Very Good
22:42 3-Oct-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πραγματικά βρεθήκαμε σε ένα αμπάρι πειρατικού καραβιού, πολύ ψάξιμο αρκετά πράγματα να κάνεις και ένα λουκέτο που δεν το έχω ξαναδεί αλλού! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Escaped
4.7 Excellent
23:45 1-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό δωμάτιο με πολλούς γρίφους παρατηρητικότητας με σκοπό λύνοντας τους να κλέψεις κάτι πολύτιμο από το Μουσείο. Προτείνεται και για σχετικά αρχαριες ομάδες αλλά και όχι. Το gamemastering και το gameplay για μια ακόμη φορά εξαιρετικά και η φιλοξενία από τις πιο ζεστές που μπορείς να συναντήσεις.

Escaped
4.2 Very Good
23:23 26-Sep-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Απαιτητικό γριφοδωματιο με πολλά πράγματα να κάνεις, καταφέραμε και το βγάλαμε 2αδα και η ευχαρίστηση που πήραμε είναι τεράστια.προτεινεται για 4αδες έμπειρες.

Escaped
4.5 Excellent
21:32 22-Sep-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικά σκηνικά μέσα στο θέμα, γρίφοι συνδιαστικοι μέτριας δυσκολίας αλλά οι fan της ταινίας θα απογοητευτούν λίγο από τον πρωταγωνιστή καθώς προς χάριν του gameplay και μετά από feedback το οποίο προήλθε από " escapers " τρομολαγνους έχει προστεθεί τρεξιματακι με αποτέλεσμα η βαρύτητα και το δέος που προκαλεί ο χαρακτήρας δεν υπάρχουν. Το προτείνω να πάτε θα το κατάευχαριστηθειτε όλοι!!!

Escaped
4.5 Excellent
15:00 21-Sep-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.3 Very Good
14:59 21-Sep-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.0
Escaped
4.5 Excellent
14:58 21-Sep-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
5.0 Excellent
14:57 21-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
14:57 21-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
14:56 21-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
14:56 21-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
14:55 21-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Locked
5.0 Excellent
14:54 21-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
14:53 21-Sep-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό, όσοι είστε φαν των rpg τρέξτε!

Locked
4.3 Very Good
14:51 21-Sep-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Locked
5.0 Excellent
14:49 21-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό γριφοδωματιο για εισαγωγή στα δωμάτια απόδρασης και όχι μονο, must για όλους τους αρχάριους αλλα και πολυ καλό για πιο έμπειρες δυάδες.

Escaped
5.0 Excellent
02:11 10-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δωματιαρα, έχει τα πάντα ! Μοναδική εμπειρία, ένα από τα καλύτερα escape rooms που υπάρχουν αυτή τη στιγμή! Ιδανικός αριθμός ατόμων 4 μη το χάσετε!!!

Escaped
4.3 Very Good
11:45 4-Sep-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αληθοφανή σκηνικά, αξίζει να πάτε με τη πρώτη ευκαιρία.

Escaped
4.8 Excellent
22:49 31-Aug-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Φοβερό δωμάτιο με πολλά και ωραία γριφακια που το κάνουν δύσκολακι αλλά τρομερά ελκυστικό. Το gameplay είναι εκπληκτικό και το κατάευχαριστιεσαι. Ο ηθοποιός είναι οκ αλλά μέσα στην ροή τον ψιλοξεχνας. Οι χώροι άψογοι μέσα στο θέμα και τα παιδιά στο escaped top. Ιδανικός αριθμός ατόμων 4.

Escaped
4.7 Excellent
14:28 28-Aug-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό δωμάτιο, πολύ διασκεδαστικό με ωραία γριφακια ευκολης προς μέτριας κλιμακουμενης δυσκολιας, όμορφο story με καλή ροή και καταπληκτικο gamemastering. Σίγουρα αξίζει η εμπειρία, να πάτε να το ζήσετε!!! Ιδανικός αριθμός 3 άτομα!!!

Escaped
3.0 Good
02:18 27-Aug-18

Puzzles / Quests

2.5

Atmosphere / Plot

1.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
02:17 27-Aug-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
22:57 19-Aug-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
23:22 14-Aug-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
23:47 12-Aug-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Στο exodus μου θύμισαν για ποιό λόγο παίζω και έχω κολλήσει με τα escape rooms, μα φυσικά για να διασκεδάσω!!! Στο fortune teller πέρασα φανταστικά απίστευτο το μέντιουμ αλλά και όλα τα παιδιά του exodus που σε βάζουν στο κλίμα από την αρχή!!! Ένα εύκολο σχετικά δωμάτιο που εάν το ζήσεις σε απογειώνει και το διασκεδάζεις πολύ!!! Επισεις ποικιλία γρίφων και πολύ καλή ροή, στεναχωρήθηκα που τελείωσε θέλω κι άλλο!!!

Escaped
4.7 Excellent
23:26 5-Aug-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
01:37 4-Aug-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
14:12 9-Jul-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
19:43 7-Jul-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Manor of Whispers :

Άλλο ένα δωμάτιο τρόμου η μήπως όχι;
Όχι, είναι ένα από τα Πιο καλά δωμάτια τρόμου - γρίφων που έχουμε πάει!!!
Αρχικά να πούμε πως προκειτε για ένα medium προς large range δωμάτιο ως προς το μεγεθος, τα σκηνικά δεν είναι το δυνατό του χαρτί με λιτή διακόσμηση πάντα στο θέμα.
Οι γρίφοι τα σπάνε, πολλοί καλοί στην πλειοψηφία τους μέτριας δυσκολίας που με συνδυασμό τον τρόμο γίνονται δύσκολοι κάποιοι, η ροή πάρα πολύ καλή κάτι για το οποίο φρόντισε και ο εξαιρετικός gm και γενικός το gameplay εξαιρετικό!!! Ο τρομος υπήρχε έντονος σε κάποια σημεία με ευφάνταστα scarejups σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο πολύ καλός ήχος!!! Τρομερή ένταση όλη την ώρα περάσαμε καταπληκτικά, το συνιστώ μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά θα σας φύγει όλη η ένταση και θα πέσετε για νάνι σαν τα πουλάκια! Μπια ευχαριστούμε για όλα και ανυπομονούμε να ξαναρθουμε και μετά την αλλαγή αλλά και στο νέο project που ετοιμάζετε!!! #Suicidesquad# #comeoutonepiece#

Escaped
5.0 Excellent
11:38 2-Jul-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό, πραγματικά αψεγάδιαστο δωμάτιο με πολλούς διαφορετικούς γρίφους , συνδυαστικους , συνεργασίας, πραγματική ποικιλία!!! Τα physical tasks που απαιτούνται στον χώρο είναι το αλατοπίπερο του δωματίου!!! Το gameplay ιδιαίτερο, μοναδικό δεν το έχουμε συναντήσει αλλού και μας ενθουσίασε!!! Βγήκαμε γεμάτοι από το experimentum είναι από τα καλύτερα δωμάτια στον χώρο των escape rooms και τα παιδιά στο Χαλάνδρι εξαιρετικά, η gm που μας έτρεξε και ο Alex Collin φοβερά παιδιά σαν να τα λες με τα φιλαράκια σου. Θα χρησιμοποιήσω μια φράση που δεν μ'αρέσει: να πάτε χθες, όχι προχθές, ότι καλύτερο έχουμε παίξει χωρίς παρουσία ηθοποιού... keep escaping #Suicidesquad#

Escaped
4.3 Very Good
15:07 29-Jun-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τσαμπατζομερα, λοιπόν,τις προάλλες.

Ξεκινήσαμε με Seven Deadly Sins του Escape Land, που κέρδισε ο Δημήτρης. Πολύ ωραίο δωμάτιο. Ο Δημήτρης δαιμονιστηκε, εγώ χόρεψα τάνγκο,η Αθηνά μας μίλησε για τον Πλούταρχο 😂. Καλά περάσαμε. Χάρη στον εξαιρετικό ηθοποιο!❤

Συνεχίσαμε με Ring of Protection New Age του ROOM 54, που κέρδισα εγώ. Εμφανίστηκαν με αλφαβητική σειρά:
Ντεντέκτιβ Panos Eik
Μέντιουμ Athina Gentekou
Μοναχη Nikos Vretos
Ιερόδουλη Βασίλης Χαντζής
Αρχαιολόγος Dimitris Dimopoulos
Φυσικός Αλέξανδρος Φουντάς
Πολύ ωραίο RPG που εστιάζει σε tasks.
Και οι παρουσίες πολλές και ανατριχιαστικές!

Ευχαριστούμε το Escape Land και το Room 54 για τα δωμάτια που παίξαμε. Μας έχουν μείνει δυο δωμάτια στο Escape Land και πρέπει να επιστρέψουμε ιδίως τώρα που τρέχει η προσφορά. Όπως επίσης και στο Screaming Well που φεύγει τέλος Ιουλίου.

Escaped
4.5 Excellent
15:06 29-Jun-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τσαμπατζομερα, λοιπόν,τις προάλλες.

Ξεκινήσαμε με Seven Deadly Sins του Escape Land, που κέρδισε ο Δημήτρης. Πολύ ωραίο δωμάτιο. Ο Δημήτρης δαιμονιστηκε, εγώ χόρεψα τάνγκο,η Αθηνά μας μίλησε για τον Πλούταρχο 😂. Καλά περάσαμε. Χάρη στον εξαιρετικό ηθοποιο!❤

Συνεχίσαμε με Ring of Protection New Age του ROOM 54, που κέρδισα εγώ. Εμφανίστηκαν με αλφαβητική σειρά:
Ντεντέκτιβ Panos Eik
Μέντιουμ Athina Gentekou
Μοναχη Nikos Vretos
Ιερόδουλη Βασίλης Χαντζής
Αρχαιολόγος Dimitris Dimopoulos
Φυσικός Αλέξανδρος Φουντάς
Πολύ ωραίο RPG που εστιάζει σε tasks.
Και οι παρουσίες πολλές και ανατριχιαστικές!

Ευχαριστούμε το Escape Land και το Room 54 για τα δωμάτια που παίξαμε. Μας έχουν μείνει δυο δωμάτια στο Escape Land και πρέπει να επιστρέψουμε ιδίως τώρα που τρέχει η προσφορά. Όπως επίσης και στο Screaming Well που φεύγει τέλος Ιουλίου.

Escaped
4.7 Excellent
01:45 21-Jun-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν ξερω πως ήταν το δωμάτιο στην αρχή που άνοιξε αλλά μπορώ να μοιραστώ την εμπειρία που είχα σήμερα, ξεκινάω με το θεατρικό κομμάτι το οποίο είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, η ατμόσφαιρα πολύ καλή, ο τρόμος ικανοποιητικός και μπόλικο σκοτάδι. Αυτό όμως που για μένα κλέβει την παράσταση και με έκανε να βγω γεμάτος από το δωμάτιο είναι οι γρίφοι, ζυγισμενοι σε ποσότητα, φαντασία και ποικιλία μέτριοι σε δυσκολία σε συνδυασμό την ατμόσφαιρα που επικρατεί και σε καμία περίπτωση δεν κάνει κοιλιά η ροή του παιχνιδιού πουθενά μέχρι το τέλος που λες πως πέρασε η ωρα; Οι βοήθειες δίνονται με τρόπο ετσι ώστε να μην βγαίνεις από το mood. Το μόνο αναπόφευκτο είναι πως κάποιος από την ομάδα θα χάσει όπως και να έχει μερικούς ωραίους γρίφους σε μια φάση του παιχνιδιού. Τα παιδιά στο Dark sense είναι προσιτά, πρόθυμα να ακούσουν αλλά και να λάβουν υπόψιν όλες τις γνώμες και παρατηρήσεις των παιχτών θετικές και αρνητικές. Συγχαρητήρια παιδιά και Ποιο πολύ για την θέληση που έχετε ετσι ώστε να βελτιωνετε τις υπηρεσίες σας πάντα, περάσαμε πολύ ωραία. Όσο για τους παίχτες τρομολαγνοι η όχι αξίζει να το επισκεφθείτε και να περάσετε καλά.

Escaped
4.7 Excellent
14:43 11-Jun-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ καλό gameplay, οι γρίφοι και το ψάξιμο είναι τόσο όσο και κυρίως παρατηρητικότητας. Το Δάσος είναι καλοφτιαγμένο με ρεαλιστικά σκηνικά το performance πολύ καλό με μπόλικες δόσεις τρόμου, συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε γιατί θα το καταδιασκεδασετε. 4-5 άτομα ιδανικός αριθμός. Και τα παιδιά καταπληκτικά στο magic door!!! Χαιρετίσματα στον Ερμή!!! #Suicidesquad#

Escaped
4.5 Excellent
13:46 4-Jun-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το προγραμμα ειχε σημερα επισκεψη στο Arkham's Witchouse.Fans του Lovecraft λοιπον, μπορω να πω οτι ειναι ενα καλοστημενο ατμοσφαιρικο δωματιο, με καμποσες δοσεις τρομου και jumpscares.Η εισαγωγη του οντως ψαρωτικη και γενικα σε ολη την διαρκεια υπηρχε το ενδιαφερον για ψαξιμο.Η ηθοποιος (? ηθοποιοι, αγνωστοι τον αριθμο)...αρκετα ψαρωτικοι και καλοι στον ρολο τους.Γραμμικο δωματιο και ωραιοι μηχανισμοι...Γενικα ενα δωματιο που συστηνεται ανεπιφυλακτα...ειτε σε αυτους που ξεκιναν τα δωματια τρομου, ειτε σε αυτους που ειναι λατρεις των horror acting escape....Aποδραση : ΕΠΙΤΥΧΗΣ...

Escaped
4.7 Excellent
22:51 27-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ατμοσφαιρικό δωμάτιο με light τρόμο και καλούς γρίφους μέτριας δυσκολίας. Στα υπέρ ότι σε βάζουν στο κλίμα από την αρχή και η φωνάρα της δούκισσας. Προτείνω βραδυνή επίσκεψη για την μέγιστη απόδοση της ατμόσφαιρας. Όσο για τα παιδιά στο trap and clue εξαιρετικά!!! #Suicidesquad#

Escaped
4.3 Very Good
01:15 22-May-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενδιαφέρον δωμάτιο, το παίξαμε b2b μετά το πρώτο και αν εξαιρέσεις κάνα δυο συνδυαστικους γρίφους δεν έδωσε το κάτι παραπάνω σε σχέση με το πρώτο. Όπως και να έχει αξίζει να τα παιξεις b2b και είναι λουκουμακι για εισαγωγή στον τρόμο. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το pneumatic 1 αλλά σαν εμπειρία καλό είναι να παίξετε και αυτό γιατί έχει διαφορετικής νοοτροπίας γρίφους. Ανυπομονώ για το επόμενο δωμάτιο των παιδιών. Keep escaping #Suicidesquad#

Escaped

Response from: The Puzzle
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! Περάσαμε και εμείς υπέροχα μαζί σας!!!

4.8 Excellent
01:00 22-May-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εισαγωγικό δωμάτιο τρόμου με ωραία πλοκή και ιδιαίτερη ροή. Οι γρίφοι κάποιοι βατοι και κάποιοι μέτριας δυσκολίας και με ενθουσίασε η έξοδος η οποία είναι πρωτότυπη και μοναδική! Τα παιδιά στο puzzle εξαιρετικά με όρεξη να κουβεντιάσουμε τα πάντα όσον αφορά τα τεκταινόμενα των escape rooms. Keep going #Suicidesquad#

Escaped

Response from: The Puzzle
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! Περάσαμε και εμείς υπέροχα μαζί σας!!!

4.5 Excellent
22:13 3-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Paranoic 2 Πολύ δυνατό δωμάτιο, οι πολλοί γρίφοι σε συνδυασμό με την "παρενόχληση" που υπάρχει στον χώρο αλλά και τον χρόνο που διαθέτεις το καθιστούν υψηλής δυσκολίας. Οπωσδήποτε πεντάδα με εμπειρία και ψυχραιμία!!! Must για όλους τους escapers. Και φυσικά στο τέλος ο George kostakis ακούραστος πάντα με διάθεση να συζητήσουμε τα πάντα. Εδώ να σημειώσουμε πως μόλις βγήκαμε έκανε σεισμό 😈😈😈!!! Ανυπομονούμε για το καινούργιο σας δωμάτιο! keep escaping! #suicidesquad#

Locked
4.8 Excellent
16:40 27-Apr-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που ζήτησε την βοήθεια μας η Game Master Πατυ πως η αποστολή μας είναι δύσκολη καθώς το χωριό της έχει μετατραπεί σε deadzone και πως δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Έτσι το γενικό επιτελείο της suicide squad δημιούργησε μια επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών από τους τζαμπατζήδες ετσι ώστε να καταφέρουμε να καταστρέψουμε τα ζόμπι και την μάστιγα που θα ακολουθούσε εάν έμεναν ελεύθερα. Μπαίνοντας στον χώρο που έχει διαμορφώσει η στρατιωτική μονάδα του EXIT WAR σε πιάνει ανατριχίλα, αφού εξοπλιστείς με τα κατάλληλα εργαλεία ετσι ώστε να σώσεις το τομάρι σου και φέρεις εις πέρας την αποστολή διαπιστώνεις τον λόγο της ανατριχίλας... πετάγονται από παντού!!! Κάλυψε με!!! Πίσω σου!!! Τελειώσανε οι σφαίρες!!! Man down!!! Ήταν λίγες από τις φράσεις που φώναζε η ομάδα. Αξέχαστη εμπειρία και ταυτόχρονα μοναδική!!! Όλα εξαιρετικά φτιαγμένα ετσι ώστε να νοιώθεις πως είσαι σε χολιγουντιανή ταινία η σε αντίστοιχο video game. Must για όλους escapers η όχι, λάτρεις των horror η όχι, gamers η όχι μην το χάσετε. Και όπως λέει ο φίλος μου ο Arnold " we'll be back" #Suicidesquad#

Escaped
4.5 Excellent
09:32 24-Apr-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Μεγάλη Παρασκευή , μοναδική ευκαιρία να εισβάλουμε στο καράβι για να βρούμε αυτό που χάσαμε γιατί μάθαμε πως ο καπετάνιος θα έχει πάει στον επιτάφιο... Όμορφη είσοδος, ωραίοι γρίφοι και φοβεροί ηθοποιοί, είναι όλοι καταπληκτικοί, σκηνικά φοβερά ροή πολύ καλή, μια εμπειρία γεμάτη και διαφορετική από τα συνηθισμένα.Η έξοδος ήταν αποκαλυπτική!!! Ανυπομονούμε για το επόμενο δωμάτιο !!! Μετά το τέλος της τριλογίας νιώθουμε την ανάγκη να προτείνουμε ένα event που να επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση του story!!!
Βαθμολογία: Dark seas
Γρίφοι: 8/10
Σκηνικά: 10/10
Performance: 10/10
Gm - υποδοχή 10/10
Τρόμος 1/10

Escaped
4.2 Very Good
01:06 4-Apr-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.0

Τρυπωσαμε έχοντας μια αποστολή όμως αυτή η περιπέτεια τρόμου έχει ανατρεπτική εξέλιξη...

Escaped
2.8 Good
01:04 4-Apr-18

Puzzles / Quests

1.5

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

4.0
Escaped
4.2 Very Good
00:55 4-Apr-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

LOOKING GLASS (Brainfall hotell) : Μετά την λαγοτρυπα αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο που βρέχει μυαλά για να σώσουμε την φίλη μας. Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι γριφοδωματιο δεν έχει την ίδια ένταση και αδρεναλίνη με το rabbithole οπότε για να μην νιώσετε αυτήν την πτώση της έντασης προτείνουμε πρώτα looking glass και μετά rabbithole. Κατά τα άλλα το δωμάτιο είναι πολύ δυνατό με χολιγουντιανα σκηνικά , μέτριους αλλά και κάποιους λίγο Ποιο δυνατούς γρίφους και αυτό το δωμάτιο τους έχει γρίφους think out of the box κάτι που λατρεύω. Το performance επαγγελματικό σε αφήνει έκπληκτο και φυσικά η υποδοχή όπως πάντα από τις καλύτερες που υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες!!! Όμως κάτι χάσαμε... πρέπει να επιστρέψουμε ξανά και να ψάξουμε να το βρούμε στο... Dark seas... to be continued...

Escaped
3.2 Good
00:45 4-Apr-18

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

3.5

Cinema hostage , το δωμάτιο δεν είναι κακό αλλά δεν μας άφησε κάτι, κάποιο συναίσθημα φεύγοντας, όλοι είπαμε ok δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως να φταίνε οι υπερβολικά καλές κριτικές που διαβάσαμε η ίσως να πρέπει να πηγαίνουν αρχαριες ομάδες οι οποίες δεν έχουν ξαναπαίξει με ηθοποιό. Όσον αφορά τους γρίφους ήταν οκ όπως και το performance. Σε γενικές γραμμές ένα μέτριο δωμάτιο που μπορεί να ενθουσιάσει αρχαριες ομάδες. Συνιστάται για όσους θέλουν να πανε για πρώτη φορα σε δωμάτιο με ηθοποιό. #Suicidesquad#

Escaped
4.5 Excellent
12:51 18-Mar-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
02:30 5-Mar-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Τέλειο, εξαιρετικοί γρίφοι με φαντασία και συνεργασία, η gm με το χαμόγελο πάρα πολύ καλή χωρίς περιττές βοήθειες, το δωμάτιο έχει ένταση ρυθμό και αγωνία με την συμβολή και του ηθοποιού. Μπράβο στην εταιρεία ανυπομονούμε να έρθουμε και στα υπόλοιπα δωμάτια...

Escaped

The MINE Box


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Adults Only
5 Trophies

7th


55:54

   1 Hour
   2 - 5
   88.9 %
Score
1 Trophy

Trapped Shadows


1:13:00

   90 Minutes
   2 - 6
   86.6 %
Horror
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

Genesis


1:15:00

   100 Minutes
   2 - 5
   90.1 %
Horror
Actor
1 Trophy
Psychological Thriller

CODE VERONICA


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 7
   96.3 %
Horror
Actor
Adults Only
1 Trophy
Psychological Thriller

Hunger Fights


52:11

   1 Hour
   2 - 6
   85.9 %
1 Trophy

The Portal


1:00:00

   90 Minutes
   1 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Adults Only
1 Trophy

The Apocalypse


1:41:00

   103 Minutes
   3 - 6
   96.9 %
Horror
Actor
1 Trophy
Psychological Thriller

Room 001: Zygote


1:37:00

   100 Minutes
   3 - 6
   59.3 %
Actor
Sci-Fi
2 Trophies

sTRAPPED on


2:00:00

   2 Hours
   4 - 12
   70.8 %
Actor
Adults Only
Comedy
Action

The Mansion


58:00

   1 Hour
   2 - 5
   52.8 %

The TIME Box


1:00:00

   1 Hour
   2 - 6
   98.4 %
Score
2 Trophies

Otherside


1:18:00

   80 Minutes
   2 - 4
   77.7 %
1 Trophy

Deus Ex Machina


1:14:45
1325

   80 Minutes
   2 - 6
   94.4 %
Score
Actor

Monika's Diary


1:15:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

Horror Of The Bells


1:00:00

   1 Hour
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Adults Only
Comedy
1 Trophy
Christmas

Seven deadly sins


58:00

  Trophies they Won!

Pure Soul !! Pure Soul !!
  QR-Code

   1 Hour
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
1 Trophy

DEADLOCK


1:05:00

   90 Minutes
   2 - 5
   92.7 %
Horror
Actor
1 Trophy
Psychological Thriller

Red Riding Hood


1:07:00

   80 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Psychological Thriller

Upside Down


1:37:34
1105

   100 Minutes
   3 - 6
   98.5 %
Horror
Score
Actor
Psychological Thriller

Phonebooth


39:30
550

   40 Minutes
   1 - 2
   84.6 %
Score
Actor
Psychological Thriller

Dead Bride


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Room 201: World Of Magic


56:00

  Trophies they Won!

Magic Dove Magic Dove
  QR-Code

   1 Hour
   3 - 6
   60.9 %
Actor
1 Trophy

Δωμάτιο 696


1:19:00

   90 Minutes
   2 - 5
   81.6 %
Horror
Actor
1 Trophy
Psychological Thriller

Band of Spies


1:09:00

   70 Minutes
   2 - 7
   75.4 %

Room 101: Dead Diva's Secrets


56:00

   1 Hour
   2 - 4
   87.0 %
Score
1 Trophy

Shaken, not Stirred


1:00:00

   1 Hour
   2 - 5
   85.5 %
Score
1 Trophy

Mind Crime


53:00

   1 Hour
   2 - 6
   92.8 %
Score
1 Trophy

THE FORTUNE TELLER


02:00

   70 Minutes
   1 - 4
   94.9 %
Actor
Comedy

Phonebooth


39:59
502

   40 Minutes
   1 - 2
   84.6 %
Score
Actor
Psychological Thriller

PneumAttic 2: The Sequel


  Locked

   70 Minutes
   2 - 6
   60.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Ring Of Protection New Age


1:25:00
98

   90 Minutes
   2 - 6
   80.6 %
Score
Actor
3 Trophies
Psychological Thriller

THE CARPENTER


1:18:00

   90 Minutes
   3 - 8
   93.8 %
Horror
Actor
Adults Only
1 Trophy
Psychological Thriller

PneumAttic


  Locked

   70 Minutes
   2 - 6
   66.5 %
Horror
Psychological Thriller

Screaming Woods


1:07:00

   70 Minutes
   3 - 6
   73.5 %
Horror
Actor
Adults Only
1 Trophy

THE CARPENTER


1:26:00

   90 Minutes
   3 - 8
   93.8 %
Horror
Actor
Adults Only
1 Trophy
Psychological Thriller

PneumAttic 2: The Sequel


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   60.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller