cover image profile image

Μάριος Ξανθάκης
Chosen One


  Escape Percentage: 99.2%
  Score : 3968
  Likes : 243

5.0 Excellent
Apr - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Βεβαρυμένοι από αμέτρητα αμαρτήματα, επισκεφθήκαμε το μοναστήρι Certosa di Pavia ώστε να εξομολογηθούμε ενώπιον του μοναχού Bertino και του ίδιου του Θεού.🙏

Το εσωτερικό του μοναστηριού πραγματικά εντυπωσιακό, εξαιρετικό δείγμα της χριστιανικής τεχνοτροπίας.

Ο μοναχός Bertino υπέρμετρα φιλόξενος, μας επέτρεψε να περιπλανηθούμε ελεύθερα στις καμάρες του οίκου του Θεού. Μοναδικός του όρος να μην διαταράξουμε την ησυχία των μοναχών. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τιμήσαμε την υπόσχεση μας....

Σπάζοντας λίγο το αφήγημα... Η δράση και η κίνηση των ηθοποιών εντός του δωματίου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Ίσως από τις καλύτερες που έχω προσωπικά συναντήσει.

Η ατμόσφαιρα και τα σινεματικς ΦΟ ΒΕ ΡΑ. Θα παραμείνω λακωνικός επί τούτου γιατί αξίζει να το δείτε από πρώτο χέρι.

Οι γρίφοι του δωματίου ήταν αρκετοί, κυμαινόμενοι σε ένα μεγάλο εύρος δυσκολίας. Ελάχιστα λουκέτα και στη θέση τους πολλοί και κατά πλειοψηφία εξαιρετικοί μηχανισμοί.

Το αφτερ πάρα πολύ φαν, τα παιδιά άκρως συμπαθητικά και ορεξατα για κουβέντα παρά το γεγονός πως η ώρα ήταν περασμένη.

Συνοψίζοντας ένα εκ των κορυφαίων κατά την άποψη μου τρομοδωματίων αυτή τη στιγμή στο χώρο. Όσοι για κάποιο λόγο δεν έχετε πάει ακόμα να εξομολογηθείτε πηγαίντε άμεσα. Η άφεση είναι απαραίτητη για την κάθαρση της ψυχής. (Η κάτι τέτοιο δεν είμαι σίγουρος τώρα μου ήρθε).

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

*Disclaimer*
Το συγκεκριμένο event/party/φασαρα/οτιλεξηθετεβαλτε, προφανώς δεν έχει κάτι με το οποίο μπορεί να συγκριθεί. Ως εκ τούτου ΠΕΝΤΑΡΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ πολύ απλά γιατί πέρασα τέλεια.

Ασχέτως γρίφων, ατμόσφαιρας, χώρου, ποτών κτλκτλ, βίωσα ένα κλίμα που σε κανένα άλλο event δεν έχω συναντήσει σε τέτοιο βαθμό.

Συνεργατικοτητα, φιλικά πρόσωπα, φίλοι, γνωστοί, άτομα που δεν ήξερα και γνώρισα και άτομα που είδα πρώτη φορά από κοντά, όλοι σε ένα χώρο με ένα κοινό σκοπό. Να περάσουμε όμορφα και να κερδίσουμε και κάνα δωράκι εδώ και εκεί. Πρωτοφανως όμως τα δωράκια δεν ήταν ο κύριος στόχος της πλειοψηφίας.

Escapeall, Mavroskyla, ιδιοκτήτες, ηθοποιοί και απανταχού escapers, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΡΕ Κ******ΙΑ❤️
Σόρρυ για το μπινελικι βάλε μπιπ, έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου😂❤️

Escaped

Response from: TAMAVROSKYLA
❤️🐾❤️🐾❤️🐾

5.0 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

**ΣΕΝΤΟΝΙ INCOMING**

Καταρχάς ένα θερμό ευχαριστώ στην εταιρεία καθώς και το EscapeAll για το διαγωνισμό και την ευκαιρία να κερδίσουμε αυτή την εμπειρία!
Στη συνέχεια να ξεκαθαρίσω πως το ευχαριστώ μου περιορίζεται εκεί, και πως αυτή η κριτική είναι όσο αντικειμενικότερη απεικόνιση της άποψης μου για το δωμάτιο.

Ακούγοντας πως ανοίγει το συγκεκριμένο project, είχα αμφιβολίες καθώς θεώρησα ιδιαίτερα δύσκολο να μετατραπεί επιτυχώς σε escape room η ομώνυμη ταινία.
Έχοντας βγει πλέον, δεν έχω καμία αμφιβολία για την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει και θα εξακολουθήσει να γίνεται στο Sinister.

⭐Γρίφοι: Οι γρίφοι του δωματίου περιορίζονται σε τασκς ή γρίφους σχετικά χαμηλής δυσκολίας. Προσωπικά όμως (αν και εκτιμώ απείρως τα απαιτητικά δωμάτια) ενθουσιάστηκα έντονα με 2-3 εκ των γρίφων/τασκς, καθώς είναι εξαιρετικά δημιουργικοί και ξεχωριστοί. Ειδικά ο ένας ήταν ΕΠΙΚΟΣ και με κάνει να χαμογελάω ακόμα και τώρα που γράφω την κριτική.

⭐ Χώροι/Σκηνικά: Οι χώροι του δωματίου κατά κύριο λόγο δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό, καθώς αυτό δεν είναι απαραίτητο για να υλοποιηθεί το κονσεντ. Είναι άκρως εντός θέματος και κατάλληλοι για την ιστορία. Δεδομένου αυτού, ένας χώρος ήταν άκρως πρωτότυπος, όμοιο του δεν έχω προσωπικά εντοπίσει κάπου αλλού.

⭐ Ατμόσφαιρα/Τρόμος: Η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ. Η έμφαση που έχει δοθεί στον ήχο, το φωτισμό και συνεπώς τον τρόπο με τον οποίο το δωμάτιο σε καθοδηγεί εντός του είναι πραγματικά αξιέπαινη. Ο τρόμος είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο, καθώς δεν περιορίζεται σε απλά jumpscares (αν και φυσικά το στοιχείο αυτό υφίσταται), αλλά εκμεταλλεύεται την πολύ έντονη ατμόσφαιρα και τα υπέροχα κινηματογραφικά για να σε κάνει κυριολεκτικά μέρος της ιστορίας.

⭐ Προσωπικό/Gm: Εξαιρετικά φιλόξενοι και πρόσχαροι όπως κάθε φορά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρέα και την εξωπραγματική εμπειρία.

Συνοψίζοντας, το Sinister είναι ένα δωμάτιο που παρόλες τις επιφυλάξεις μου με εξέπληξε τρομερά ευχάριστα. Η συσχέτιση με την ταινία είναι πολύ πιο έντονη από όσο θεωρούσα δυνατό και έχει γίνει με πραγματικά εξαιρετικό τρόπο. Αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη μια επίσκεψη από όλους και ιδιαίτερα αν είστε φαν της ταινίας, πιστεύω πως θα ξετρελαθείτε.Escaped
4.7 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Δεύτερο στη σειρά ήρθε το Hannibal.

Προσωπικά πέρασα πολύ ωραία στο συγκεκριμένο δωμάτιο, εξαιρουμένων κάποιων μικρών λεπτομερειών που εξηγώ παρακάτω.

Ένας όμορφος, αν και σχετικά λιτός χώρος. Δεν πρόκειται για υπερπαραγωγή αλλά είναι άκρως κατάλληλος για την πλοκή του δωματίου.

Γριφολογικά ήταν μέτριας προς υψηλής δυσκολίας, με κάποιους πολύ ενδιαφέροντες και ιδιαίτερους γρίφους να ξεχωρίζουν.

Ένας μικρός προβληματισμός που μου δημιουργήθηκε προήλθε από την καθοδήγηση και τις βοήθειες που (δεν) δεχθηκαμε εντός του παιχνιδιού.

Το πρώτο μισό του δωματίου νιώσαμε ότι το "τρέξαμε" αρκετά, έχοντας μια πολύ ωραία ροή.
Φτάνοντας στο δεύτερο μισό, νιώσαμε ότι το δωμάτιο έκανε μια μικρή "κοιλιά", καθώς κάποιοι γρίφοι και οδηγίες ερμηνεύθηκαν λανθασμένα, και νιώσαμε πως η καθοδήγηση από τη gm δεν ήρθε την κατάλληλη στιγμή ή με τον κατάλληλο τρόπο.

Αυτό κατέληξε να γίνεται εμφανές στο τέλος του δωματίου, όπου χρειάστηκε να πάρουμε συνεχόμενες βοήθειες ώστε να βγούμε εγκαίρως και να μην έρθουμε αντιμέτωποι με το φίλο Hannibal. Θεωρώ πως ήταν ένα έντονο πλήγμα στην ομοιόμορφη ροή του δωματίου που θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί με ένα καλύτερο timing στις βοήθειες εκεί που τις χρειαζόμασταν.

Σε κάθε περίπτωση ένα αξιόλογο γριφοδωμάτιο, με ελαφρά στοιχεία τρόμου και συναρπαστική πλοκή (με αρκετά Easter eggs για όποιον έχει όρεξη να τα παρατηρήσει).
Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά.

Escaped
4.5 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Άλλο ένα b2b στη συλλογή μας και ξεκινήσαμε με το blood treasure.

Το δωμάτιο αποτελούνταν από μια πληθώρα πολύ ενδιαφερόντων γρίφων, οι οποίοι βασίζονταν έντονα στο ενδελεχές ψάξιμο και την παρατηρητικότητα. Προσωπικά δεν είναι η αγαπημένη μου δομή, όμως στο συγκεκριμένο δωμάτιο ταίριαζε απόλυτα με την πλοκή και είχε αποδοθεί πολύ όμορφα.

Όπως προανέφερα η φύση του δωματίου δεν ταίριαζε απόλυτα στα γούστα μου, έτσι σε κάποιο βαθμό ψιλοκουράστηκα και δεν βγήκα απόλυτα ικανοποιημένος.

Αυτό όμως έγκειται σε άκρως υποκειμενικά κριτήρια, και μπορώ να αναγνωρίσω την όμορφη δουλειά που έχει γίνει στο blood treasure χωροταξικά και γριφολογικά.

Σίγουρα ένα vfm δωμάτιο, με όμορφα ατμοσφαιρικά στοιχεία, κατάλληλο για ομάδες με υψηλή παρατηρητικότητα και καλή συνεργασία.

Escaped
4.8 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Last but not least to Temple.

Το συγκεκριμένο δυστυχώς με έκαψε σε κάποια σημεία, καθώς αρκετές φορές βρεθήκαμε με στοιχεία τα οποία δεν ήταν ακόμα προς χρήση και ψάχναμε πως να τα εκμεταλλευτούμε.

Οι ιδέες πίσω από τους γρίφους καταπληκτικές, θεωρώ πως θα ήταν ίσως το καλύτερο δωμάτιο της εταιρείας, αρκεί να ήταν ελαφρώς πιο στοχευμένη η καθοδήγηση σχετικά με το τι πρέπει να ασχοληθούμε. Από την άλλη ήταν το τρίτο γριφοδωμάτιο της ημέρας, οπότε ίσως υπερβάλλω ελαφρώς στην αντιμετώπιση μου.

Ο χώρος και η πλοκή πολύ όμορφα, αν και όχι εντυπωσιακά λόγω της ηλικίας του δωματίου.

Συνολικά το temple όπως και όλη η εταιρεία ήταν φοβερά vfm εμπειρία. 3 πολύ γεμάτα γριφοδωμάτια, απίστευτο game mastering και after game(s) σε τιμή που εν έτει 2024 συναντάς άνετα για ένα άνω του μετρίου τρομοδωμάτιο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερο στη σειρά ήρθε το haunted το οποίο ήταν ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο με εξαιρετικά κωμικά στοιχεία.

Η διάδραση εξαιρετική, οδήγησε σε καταπληκτική ροή του παιχνιδιού. Οι γρίφοι του σε πολύ καλό επίπεδο, με 1-2 να ξεχωρίζουν από άποψη δημιουργικότητας.

Γενικότερα ένα υπερβολικά fun to play γριφοδωμάτιο. Προσωπικά γέλασα άπειρα και πέρασα υπέροχα.

Escaped
4.8 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

B2b2b στην συγκεκριμένη εταιρεία και ξεκινήσαμε με το Museum.

Ένας αρκετά απλοϊκός χώρος, διακοσμημένος όμως κατάλληλα και με κάποια πολύ ωραία στοιχεία.

Κυριότερο στοιχείο του δωματίου οι γρίφοι, οι οποίοι ήταν πολύ ικανοποιητικοί από άποψη και δυσκολίας αλλά και δημιουργικότητας.

Ο gm καταπληκτικός, ιδιαίτερα φιλικός και πρόσχαρος. Από άποψη παιχνιδιού, οι βοήθειες έρχονταν πάντα την κατάλληλη στιγμή. Γενικότερα εξαιρετικός.

Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη αν αγαπάτε vfm γριφοδωματιακια.

Escaped
4.0 Very Good
Feb - 2024

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Β2b πρώτη φορά στη συγκεκριμένη εταιρεία και να σημειώσω αρχικά πως το συγκεκριμένο δωμάτιο κόστισε 14€ στην 4αδα.

Ξεκινάμε από ικανοποιητικούς χώρους, η ύπαρξη των οποίων με εξέπληξε θετικά. Η ατμόσφαιρα όχι τόσο ον ποιντ, έλα επικρατούσε γενικότερα το κατάλληλο vibe.

Γριφολογικα, το δωμάτιο δεν ήταν αυτό που περίμενα. Κατά πλειοψηφία οι γρίφοι ήταν αρκετά εύκολοι, ενώ κάποιων η λογική δε φάνηκε να ταιριάζει πολύ στο σκεπτικό της ομάδας μας. Συνδυαστικά με αυτό, με ξένισε αρκετά η φιλοσοφία των βοηθειών, καθώς ενώ παίρναμε "μόνο τις στάνταρ βοήθειες" όπως πληροφορηθηκαμε, αυτές ήταν κατά περίπτωση η λύση του γρίφου χωρίς ίχνος υπερβολής.

Σίγουρα ένα vfm δωμάτιο, το οποίο θα πρότεινα αποκλειστικά σε αρχάριες ομάδες.

Escaped
4.3 Very Good
Feb - 2024

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Δεύτερο σκέλος του B2B και το συγκεκριμένο δωμάτιο μας κόστισε 11.20€

Μια τρομακτικά vfm τιμή, καθώς προσωπικά το Morgue μου άρεσε αρκετά περισσότερο από το πρώτο δωμάτιο.

Η πλοκή και οι γρίφοι λίγο πιο ενδιαφέροντα και καλύτερα συνυφασμένα μεταξύ τους. Παράλληλα επικρατούσε ένα ελάχιστο επίπεδο τρόμου που έδωσε μια ωραία πινελιά στην ατμόσφαιρα και συνεπακόλουθα στην εμπειρία μας.

Η ηθοποιός εδώ εξαιρετική, εντός ρόλου και ιδιαίτερα ετοιμόλογη καθ'όλη τη διάρκεια.

Αυτό που με ξένισε εδώ ήταν ο μηχανισμός επίλυσης ενός συγκεκριμένου γρίφου, καθώς και το τέλος του δωματίου, το οποίο δε συνδεόταν με την πλοκή με κάποιον τρόπο και προσωπικά μου χάλασε τελείως τη ροή.

Τέλος, μετά το b2b, το αφτερ ήταν πρακτικά ανύπαρκτο.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και καλή συνέχεια.

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από αίμα, δάκρυα, ιδρώτα και κάνα καντήλι εδώ και εκεί, καταφέραμε επιτέλους να κάνουμε κράτηση σε event της raven, για την οποία τοσα είχαμε ακούσει.

Καταρχάς, μιλάμε για μια καταπληκτική πλοκή, δουλεμενη σε κάθε της λεπτομέρεια. Αυτό καθίσταται εμφανές στο χώρο, τα κοστούμια, την κινησιολογία αλλά και την ιστορία που εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια.

Ο χώρος είναι εξωπραγματικός, καθώς πέρα από την τρομερή του διαχείριση και διακόσμηση, η κίνηση εντός του είναι εξαιρετική και για την ομάδα κατά τη διάρκεια του gameplay (καθοδηγούμενη τέλεια από ιστορία και gm) αλλά και για τους ηθοποιούς.

Γρίφοι καταπληκτικοί, σίγουρα μέτριας δυσκολίας και άνω, συνδυαστικοί και άκρως συνυφασμένοι με την προαναφερθείσα πλοκή.

Ο τρόμος θα έλεγα πως κινείται σε μέτρια επίπεδα, παρόλο που κάποια μέλη της ομάδας θα διαφωνούσαν καθέτως μαζί μου😂.

Το αφτερ ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Τα παιδιά απίστευτα φιλικοί και τρομερά συμπαθητικοί.

Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για αυτή την εμπειρία. Αξιζε κάθε λεπτό αναμονής.

🐦‍⬛❤️

Escaped
4.0 Very Good
Feb - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

3.5

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως το δωμάτιο είναι αρκετά value for money από άποψη χώρου και διακόσμησης, καθώς και μηχανισμών. Όμορφος χώρος που ξετυλίγεται σταδιακά και ενδιαφέροντες μηχανισμοί.

Από εκεί και πέρα όμως, συναντήσαμε σαν ομάδα σοβαρά προβλήματα ροής και gm που είχαμε καιρό να συναντήσουμε. Γενικότερα ένιωσα ότι υπήρχε μια σύγχυση στο δωμάτιο, και μην έχοντας την κατάλληλη καθοδήγηση επικράτησε ένα χάος.

Ένας μηχανισμός δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε, και το παλεύαμε κανένα δεκάλεπτο μέχρι να ζητήσουμε βοήθεια και να ακούσουμε πως κάτι δεν κουμπώνει καλά.

Εν συνεχεία, ο τελικός μηχανισμός ο οποίος ανοίγει και την πόρτα για την έξοδο ήταν ανοιχτός και ελεύθερος προς χρήση πριν τη λήξη του δωματίου. Θέτοντας τον σε λειτουργία συναντήσαμε τη gm, η οποία μπήκε μαζί μας στο δωμάτιο, μας εξήγησε πως έπρεπε να λύσουμε ακόμα 1-2 γρίφους για να βγούμε και εξήλθε.

Πέρα από αυτό, νιώσαμε σε αρκετές στιγμές έλλειψη επαγγελματισμού, πράγμα που προσωπικά με ξενίζει όπου και να πάω. Θεωρώ κρίμα ένα δωμάτιο που είχε προοπτικές κατά τη γνώμη μου να χαλάει σαν εμπειρία εξαιτίας (έλλειψης ενδιαφέροντος; κακής εκπαίδευσης του προσωπικού; διαφορετικού target audience?).

Αν δοθεί η κατάλληλη προσοχή σε κάποια πράγματα, θεωρώ πως δύναται να είναι ένα πολύ ωραίο δωμάτιο στο μέλλον.

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Cursed doll universe και πρώτη επίσκεψη σε event της exitus για την ομάδα μας.

Μια όμορφη ιστορία, πολύ ωραία σινεματικς και εξαιρετική απόδοση από πλευράς ηθοποιών. Οι γρίφοι όχι κάτι το εξωπραγματικό, επιπέδου τρομοδωματίων, μέτριας δυσκολίας αρκετά ενδιαφέροντες και δημιουργικοί, πάντα εντός κονσεπτ.

Το προσωπικό εξαιρετικό, άκρως ευγενικοί και φιλικοί, έδειξαν απόλυτη κατανόηση όταν τους ενημερώσαμε πως ενδέχεται να αργήσουμε 5-10' λόγω κίνησης. (Είχε πάρκινγκ, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ +++ που δυστυχώς λείπει από την συντριπτική πλειοψηφία των εσκειπ ρουμς).

Ο μόνος προβληματισμός που μου δημιουργήθηκε μετά το πέρας του δωματίου είχε να κάνει με την τιμή του. ΙΣΩΣ λίγο τσιμπημενη σε σχέση με αυτά που προσέφερε και με τα δωμάτια που συναντώνται πλέον σε αντίστοιχες τιμές ανά παίκτη. Αυτή τουλάχιστον η άποψη σχηματίστηκε σε εμένα προσωπικά αναλύοντας συνολικά τις πτυχές του εν λόγω event.

Σε κάθε περίπτωση ήταν μια όμορφη εμπειρία και άξιζε σίγουρα την επίσκεψη. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και εύχομαι καλή επιτυχία σε επόμενα project.

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Operation Black I. Ειλικρινά δε θέλω να αφήσω τίποτα απέξω καθώς νιώθω ότι θα αδικήσω αυτό το καταπληκτικό δωμάτιο και τους δημιουργούς του.

Γρίφοι🔓: Εξαιρετικοί γρίφοι, φοβερά πρωτότυποι και ενδιαφέροντες, σχετικά ανεβασμένης δυσκολίας για τα σημερινά στανταρ τρομοδωματίων.

Ατμόσφαιρα🎃: Δεν υπάρχει κάτι να πω που θα αποτυπώσει ότι έζησα. Μιλάμε για ένα δωμάτιο τρόμου/δράσης με υπέροχη πλοκή, καταπληκτική μουσική επένδυση, άψογη ατμόσφαιρα και διακόσμηση του χώρου. Τα cinematics και η διάδραση με το προσωπικό εντός δωματίου απίστευτη. Πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί σε όλες τις προαναφερθείσες κατηγορίες. (+Ίσως το καλύτερο πέρασμα που έχω προσωπικά συναντήσει).

Προσωπικό💡: Νταξει όταν αναφερόμαστε στους donors, είναι βλασφημία να μην εκτιμήσεις στην καταπληκτική φιλοξενία τους, πέρα από τις εξαιρετικές δουλειές που παράγουν. Ολα τα παιδιά άκρως φιλικά και πρόσχαρα, εκτενές αφτερ με πολύ γέλιο και αμέτρητες μ******. Ευχαριστούμε παρα παρα πολύ, και για άλλη μια φορά λυπάμαι που θα αργήσω να ξαναπεράσω μια βόλτα.

Υ.Γ. Ηλία σαγαπαω<3.Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αν οποιοσδήποτε έχει αμφιβολία να κλείσει αυτό το δωμάτιο, πατήστε το κουμπακι της κράτησης χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δε θα πω τίποτα. Αυτό το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ δεν αξίζει να αλλοιωθεί από σποιλερς. Μιλάμε για το τρομακτικότερο δωμάτιο που έχω παίξει.
Συνολικά από τα πέριξ των 150 δωμάτια έχω τρομάξει στα 2 (Γύρω στα μισά να είναι τρόμου). Η Αγία Σοφιανα άρπαξε την κορυφαία θέση από τον προκάτοχό και ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. Γριφακια χαμηλής προς μέτριας δυσκολίας, έξτρα δημιουργικά και εντός κονσεπτ. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και πηγαίντε ΧΘΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΤΕΡ ΒΑΛΕΡΙΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ🙏🙏

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και αφού ξεπεράσαμε τον απρόσμενο χαμό του θείου Τούντα, οφείλαμε να εκπληρώσουμε τα οικογενειακά μας καθήκοντα και να ανακτήσουμε τα πολύτιμα κειμήλια από το μυστηριώδες υπόγειο του θείου.
Ομολογουμένως μας πήρε περισσότερη ώρα από το αναμενόμενο, καθώς η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το υπόγειο μας αιφνιδίασε αρκετά.

Καταπληκτική πλοκή με προσοχή και έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια του δωματίου, πραγματικό διήγημα το οποίο εκτυλίσσεται με έναν υπέρμετρο αριθμό Easter eggs και μυστικών.

Γρίφοι μέτριας προς υψηλής δυσκολίας, συνδυαστικοί και απαιτητικοί. Η gm εξαιρετική, οι βοήθειες που χρειαστηκαμε ήρθαν την κατάλληλη στιγμή και με πολύ πολύ προσεγμένο τρόπο. Πρώτης γενιάς κατασκευή, παλιά καλά λουκέτα, γεγονός που δε με ενόχλησε καθόλου καθώς έδενε άψογα με την πλοκή και το χαρακτήρα του χώρου.

Εκτίμησα πάρα πολύ τη δουλειά που έχει γίνει, καθώς και τη φιλοξενία της ιδιοκτήτριας, με την οποία περάσαμε ένα πολύ εκτενές αφτερ, συζητώντας για το δωμάτιο, την ιστορία του και οτιδήποτε άλλο συναφές ή όχι με το αγαπημένο μας χόμπι.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ, πολλά συγχαρητήρια για όλα και σκοπεύουμε να σας επισκεφθούμε ξανά στο εγγύς μέλλον.

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

3η ΥΠΕΡΟΧΗ δουλειά από τη συγκεκριμένη εταιρεία και ίσως η καλύτερη από όλες.
Τα σκηνικά υπέροχα και ακραία εντός κονσεπτ.
Οι γρίφοι κατά την πλειοψηφία τους απαιτητικοί, άκρως ευφάνταστοι και ενδιαφέροντες.
Η πλοκή καθώς και το ακτινγκ καταπληκτικά.
Προσωπικό/Gm 6/5⭐.
Συνολικά μια ολοκληρωμένη και άκρως ποιοτική δουλειά, φοβερό γριφοδωματιο που υποδεικνύει πραγματικά τι λείπει πλεον από το χώρο των ER.

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτη φορά στη ζωή μου που παίζω 2η φορά δωμάτιο (η πρώτη ήταν τεστ, όποτε θεώρησα πως άξιζε μια βόλτα).

Παρόλο που διάφορα πραγματακια έχουν αλλάξει, το συγκεκριμένο παραμένει πρώτο στη λίστα με τα πιο τρομακτικά κατά την άποψη μου δωμάτια. Ο τρόπος με τον οποίο σε χτυπάει με αγωνία και απίστευτα σκηνικά μέχρι να μαλακώσεις, δένει υπέροχα με μερικά από τα ωραιότερα κινηματογραφικά και jumpscares στο χώρο. Ίσως είμαι λίγο προκατειλημμένος, καθώς πρόκειται ίσως για το μοναδικό δωμάτιο που πραγματικά με ακινητοποίησε από τον τρόμο που ένιωσα. Ενδιαφέροντες γρίφοι, υπέροχη ιστορία, τρομερή φιλοξενία και αφτερ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

ΡΟΥΜΠΙΚΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΑΥΤΟ.

Εν έτει 2023 και με την κυριαρχια των τρομοδωματίων να βρίσκεται στο πικ της, η Rubicon μας κάνει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δωράκι, μολις ένα χρόνο μετά το εξίσου απίστευτο Archon's bar. Το μόνο που έχω να πω είναι συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά.

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

3η φορά στον ίδιο χώρο με νέα εταιρεία πλέον και ομολογουμένως περίμενα πάνω κάτω λίγες αλλαγές.
Προς μεγάλη μου έκπληξη πέρα από την πλοκή και τη λογική του δωματίου, έχει αλλάξει τρομερά και η διαμόρφωση του χώρου. Τη 2η φορά που επισκέφτηκα το καράβι, ήξερα ακριβώς που βρίσκονται όλα. Πλέον αυτό δεν ισχύει καθόλου. Άλλο δωμάτιο, άλλη φιλοσοφία, άλλη φάση.
Πολύ ωραίες πινελιές στον τρόμο και τη διάδραση με τους ηθοποιούς, με πολύ ευχάριστα στοιχεία role playing. Έλιωσα στο γέλιο σε όλη τη διάρκεια. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη ακόμα κ αν έχετε περάσει ήδη μια βόλτα από το καικι στις παλιότερες εκδόσεις του.

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Η έμφαση του δωματίου έχει ξεκάθαρα δοθεί στην αγωνία και την ανασφάλεια κ ίσως λίγο λιγότερο στον τρόμο. Φοβερή ατμόσφαιρα και χώρος, υπέροχα cinematics, ενώ οι εμφανίσεις καθώς και το μεικαπ των ηθοποιών ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Οι γρίφοι πάντα συναφείς με την ιστορία, δημιουργικοί κ συνδυαστικοί. Λάτρεψα το creepy vibe που είχε καθ'όλη τη διάρκεια και την υπέροχη πλοκή του. Γενικότερα πολύ ευχάριστη εμπειρία, ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία!

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο που προσωπικά μου έκανε εντύπωση που δεν ακούγεται παραπάνω. Όντας και μεγάλος φαν της σειράς ταινιών, στοιχεία των οποίων έχουν εισάγει εξαιρετικά, θεωρώ πως είναι ένα δωμάτιο πολύ υψηλών στάνταρ. Από πλευράς τρόμου δεν μπορώ να πω ότι το ένιωσα πολύ, όμως για να είμαι δίκαιος είναι μετρημένα τα δωμάτια που με έκαναν πραγματικά να τρομάξω. Η ατμόσφαιρα και ο χώρος άψογος, με τους γρίφους να είναι μέτριας μάλλον δυσκολίας κατά κύριο λόγο, σίγουρα όχι υπερβολικά εύκολοι και βαρετοί. Άλλη μια εξαιρετική δουλειά από τη συγκεκριμένη εταιρεία, ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εύκολα μέσα στα 3 καλύτερα δωμάτια τρόμου που έχω παίξει. Εύκολα τα καλύτερα cinematics που έχω δει. Εύκολα από τους ωραιότερους χώρους τόσο στη διαμόρφωση όσο και στη διαχείριση του. Οι γρίφοι δημιουργικότατοι, απόλυτα ιν κονσεπτ και κυρίως μέτριας δυσκολίας. Άψογη δουλειά, κάθε λεπτομέρεια στην πένα από την υποδοχή μέχρι το αφτερ. Απλά πηγαίντε και ζήστε το.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ξύπνησα ιδρωμένος... Άλλος ένας φρικιαστικός εφιάλτης... Μια λέξη χαραγμένη στο κεφάλι μου...

"ΚΟΥΠΙΙΙ" αντηχούσε στους διαδρόμους του μυαλού μου...

Αφού ανασηκώθηκα, άνοιξα το κινητό να κλείσω κανένα εσκειπ να ηρεμήσω και τι αντικρίζω; Οι ανησυχίες μου είχαν γίνει πραγματικότητα...ήταν ώρα να έρθω αντιμέτωπος με τους δαίμονες μου... (μάλλον πιο κυριολεκτικά από ότι θα ήθελα).

Κάπως έτσι η ΠΟΝΗ αποφάσισε να κατέβει στα έγκατα της κόλασης ώστε να απαλλαχτώ πλέον απαυτές τις βασανιστικές αναδρομές.

Δάντη πάρε χαρτί και μολύβι γιατί τα παιδιά εδώ έχουν παίξει σοβαρή μπαλιτσα. Τα σκηνικά, οι χώροι η ατμόσφαιρα και η πλοκή ΦΟ ΒΕ ΡΑ. Η κίνηση των ηθοποιών και οι εμφανίσεις εξαιρετικές. Οι γρίφοι στην πλειοψηφία τους πανέμορφοι, με έναν δύο να ξεχωρίζουν πραγματικά. Μέτριας τουλάχιστον δυσκολίας απαιτούν παρατηρητικότητα και σκέψη.

Συμπερασματικά το Lethal 2 μπήκε επάξια στα αγαπημένα μου δωμάτια τρόμου, με την αλληλεπίδραση με το προσωπικό να ολοκληρώνει την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει. Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

3o AHH για εμάς και για άλλη μια φορά περάσαμε φοβερά!

Τα σκηνικά και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί και η πλοκή πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή από άλλες χρονιές!

Το μόνο που με ξένισε χωρίς να μου χαλάει τόσο την εμπειρία είναι η σχετική ευκολία των γρίφων. Ακόμα και αν κάποιος γρίφος ήταν λίγο πιο ανεβασμένης δυσκολίας, τα χιντ θεωρώ πως ήταν υπερβολικά κατατοπιστικα, δίνοντας ουσιαστικά τη λύση του γρίφου.

Σε κάθε περίπτωση αποτέλεσε και φέτος μια καταπληκτική εμπειρία και ανυπομονώ ήδη για το επόμενο.

Πολλά συγχαρητήρια στον Πάνο, το Γιώργο και όλη την ομάδα που ασχολήθηκε και συνέβαλλαν σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα 🎃❤️

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Όπως διαβάσαμε και στην περιγραφή, σημαντικότερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν οι γρίφοι του, χαρακτηριστικό άκρως εκτιμητέο για εμάς τους γριφολάγνους. Παρόλα αυτά το δωμάτιο δεν απογοήτευσε καθόλου όσον αφορά την ατμόσφαιρα και τον τρόμο που μεταδίδει. Αυτά σε συνδυασμό με την εξαιρετική φιλοξενία, διαμόρφωσαν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Ευχαριστούμε πολύ!!

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άλλη μια εξαιρετική δουλειά από τα παιδιά της Human Trap.

Ένα όμορφο δωματίο ψυχολογικού τρόμου, με γρίφους μέτριας θα έλεγα δυσκολίας, με εξαίρεση
2-3 πολύ ωραίους και πρωτότυπους.

Αυτό που μου έκανε προσωπικά εντύπωση είναι η τρομερή κίνηση των ηθοποιών στο χώρο. Ο συντονισμός με τα φώτα και τον ήχο και η ταχύτητα με την οποία κυκλοφορούσαν στο δωμάτιο ήταν όλα συγκλονιστικά.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη φοβερή δουλειά και την άψογη φιλοξενία!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σεντ-Action εστί θα μπορούσε να πει κανείς, γιατί εδώ ο μεσιέ Στέφανος έχει κάνει ολόκληρο ποίημα.

Φοβεροί χώροι, και οι 7 ηθοποιοί εξαιρετικοί στο ρόλο τους. Μόνο τους καφέδες μας μπερδεψαν αλλά συμβαίνουν αυτά.

Πέρα απτήν πλάκα αυτό που έχει παιχτεί είναι πραγματικά μοναδικό. Τρομερή δουλειά που κάνει μπαμ ότι έχει γίνει πάνω απ' όλα με όρεξη και μεράκι. Δεν έλειπε ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για την εμπειριαρα🐶❤️

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και τι πιο ταιριαστό από το Final Challenge να αποτελέσει το επιμύθιο των περιπετειών μας στην μακρινή Ελευσίνα.

Το μοτίβο ούτε εδώ έσπασε, με τους γρίφους για άλλη μια φορά να είναι εξαιρετικοί. Δυσκολία άνω του μετρίου, συνδυαστικοι, ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ένα γριφοδωματιο. Η πλοκή και η διαμόρφωση του χώρου άκρως συνυφασμένα. Γενικοτερα ένα δωμάτιο που ολοκλήρωσε υπέροχα την καταπληκτική εμπειρία που είχαμε στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Room 3 ✅

Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερος σταθμός στο ταξίδι μας στην human trap ήταν το ομώνυμο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Ως πρώτη κριτική στην ιστορία του δωματίου θα προσπαθήσω να αποφύγω τα σποιλερ. Ένα πολύ ξεχωριστό δωμάτιο, υπέροχη ατμόσφαιρα, γρίφοι σχετικά υψηλής δυσκολίας και γενικότερα μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ εμπειρία. Μονο ακούγοντας την ιστορία του δωματίου, ήξερα ότι θα περάσω φοβερά. Μπαίνοντας και στον πρώτο(;) χώρο επιβεβαιώθηκα 100%, με τη συνέχεια του δωματίου να μη δυσαρεστεί ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ.

Room 2 ✅
Πολλά συγχαρητήρια στην εταιρεία.

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτο B2B2B της ομάδας και ως δυάδα αρχικά αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με το The Golden Will.

Το συγκεκριμένο με έκανε να συνειδητοποιήσω πραγματικά πόσο μου είχε λείψει ένα καλό γριφοδωματιο. Οι γρίφοι πανέμορφοι ,συνδυαστικοι, από μέτριας έως αρκετά υψηλής δυσκολίας. Ο χώρος εξαιρετικά διαμορφωμένος, όχι κάτι εξωπραγματικό, ταίριαζε όμως απόλυτα με την ιστορία και την πλοκή του δωματίου.

Room 1 ✅
Εξαιρετική δουλειά.

Escaped
3.2 Good
Oct - 2023

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

1.5

Σχεδόν 8 Χρόνια και 120+ δωμάτια και δυστυχώς συνάντησα το πρώτο δωμάτιο από το οποίο έφυγα πραγματικά δυσαρεστημένος.

Περιττό να μακρυγορησω όποτε θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Κάθε δωμάτιο με σωματική επαφή (γουστάρετε η όχι δεν έχει σημασία) προειδοποιεί, ενημερώνει η ΕΣΤΩ ξεκινάει την επαφή λίγο διερευνητικά, για να φανούν τα γούστα και τα όρια της κάθε ομάδας και παίχτη. Όπως καταλαβαίνετε κάτι από αυτά ΔΕΝ συνέβη, με έντονη επαφή εντός 5' και αποκλειστικά στις κοπέλες που μας συνόδευαν. Ακολούθησαν φωνές, κλάματα, παρακλήσεις να σταματήσει η επαφή ή και όλο το δωμάτιο, καθ' όλη τη διάρκεια. Τίποτα απαυτα δεν εισακούστηκε.

Στο τέλος του δωματίου και ενώ αντιμετωπίσαμε τον ιδιοκτήτη(;) με τους προβληματισμούς μας (εξαιρετικά ψύχραιμα παρά τη φόρτιση που επικρατούσε), δεχτηκαμε πλήθος περιττών δικαιολογιών και μια επιπολαιότητα η οποία πραγματικά με ξενισε και με ξενίζει ακόμα. Απολογία δεν ακούστηκε ποτέ. Πραγματική κατανόηση επί όσων εκφράσαμε δεν αντιληφθηκαμε ποτέ.

Αυτή η κριτική δεν αποτελεί απλά μια βαθμολόγηση ή ένα τρόπο να εκφράσουμε το παράπονο μας. Είναι μια προειδοποίηση για όποιον σκέφτεται να επισκεφθεί αυτό το δωμάτιο. Όχι μόνο για την επαφή, αλλά για την αδιαφορία των ηθοποιών και του gm, την επιπολαιότητα και την έλλειψη σεβασμού με την οποία αντιμετωπιστηκαμε μετά τους σοβαροτατους προβληματισμούς μας. Συγγνώμη για το εκτενές κείμενο και ελπίζω ειλικρινά να φτάσει στα αυτιά που πρέπει. (Το 1.5 του προσωπικού ανήκει αποκλειστικά στην ηθοποιό).

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ο Οίκος της Αγάπης (ο θεός να τον κάνει) άνοιξε τις πόρτες του για εμάς, με σκοπό την υιοθεσία ενός από τα παιδάκια που φιλοξενεί. Δυστυχώς ομως την έκλεισε πίσω μας, και σύντομα ανακαλύψαμε πως τα παιδάκια ίσως είναι λίγο... άτακτα. Φοβερή εισαγωγή και υπέροχος χώρος, τόσο σε διάταξη όσο και σε διακόσμηση. Οι γρίφοι μετρίου θα έλεγα επιπέδου, άκρως συνυφασμένοι και σχετικοί με την πλοκή. Το προσωπικό φοβερό, τόσο εντός, όσο και εκτός του δωματίου με την καταπληκτική φιλοξενία τους. Overall μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία, που όμοια της είχα ομολογουμένως καιρό να ζήσω σε ER. Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αρχικά, ένας φοβερά διαμορφωμένος χώρος με καταπληκτική ατμόσφαιρα. Οι εμφανίσεις και η διάδραση με τον ηθοποιό εξαιρετικές, ενώ οι γρίφοι μετρίου θα έλεγα επιπέδου, με εξαίρεση 1-2 υψηλότερης δυσκολίας που απαιτούσαν κυρίως παρατηρητικότητα. Το προσωπικό από την αρχή μέχρι το τέλος άψογο, πολύ φιλόξενοι και πρόσχαροι στο αφτερ. Κατά τη γνώμη μου αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη από όλους!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

- ΙΣΩΣ να φταιει η αγάπη μου για τα γριφοδωματια
- ΙΣΩΣ να παίζει το ρόλο του το ενδιαφέρον μου για serial killers και τα συναφή

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ να ζήσαμε πραγματικά ένα πολύ πολύ όμορφο δωμάτιο, με εξαιρετική πλοκή και ροή, φοβερούς γρίφους άμεσα συνυφασμένους με τη θεματολογία του δωματίου, τρομερή διακόσμηση, και εξαιρετικό γκειμ μαστερινγκ, με τις περιορισμένες βοήθειες να έρχονται ακριβώς τη στιγμή που νιώθαμε πως τις χρειαζόμασταν, εύστοχες και επαρκείς για να ξεμπλοκαρει η ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια στην εταιρεία, γιατί η δουλειά που έχει πέσει στο δωμάτιο φαίνεται από την αρχή μέχρι το τέλος. Ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική εμπειρία!!

Escaped
4.8 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ όμορφα δομημένο δωμάτιο, με φοβερούς χώρους και τρομερή πλοκή, την ιστορία της οποίας δυστυχώς δε ζήσαμε όπως θα έπρεπε λόγω έκτακτων συνθηκών. Φυσικά αυτό είναι άκρως κατανοητό, αλλά θεωρώ πως θα προσέδιδε πολλά στην εμπειρία μας η ολοκληρωμένη ιστορία. Μην αφήνοντας τη λεπτομέρεια αυτή να μας πτοήσει, οι γρίφοι κατά τη γνώμη μου ήταν όμορφοι και λογικοί, υψηλότερης δυσκολίας από το μέσο γριφοδωμάτιο κάτι που πάντα είναι εκτιμητέο. Το ακτινγκ και η ατμόσφαιρα στην εντέλεια και το προσωπικό φιλικό και πρόσχαρο. Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
4.8 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ όμορφοι και έξυπνα δομημένοι γρίφοι, χώροι και διακόσμηση άκρως εντός θέματος και εξαιρετική ατμόσφαιρα που μας μετέδωσε τόσο όσο το αίσθημα του τρόμου. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό προσωπικό και όντας πραγματικά value for money, είναι πραγματικά άξιο απορίας που αυτό το δωμάτιο περνάει απαρατήρητο μεταξύ προτιμήσεων και προτάσεων των παικτών. Ένα πολύ πολύ τίμιο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο που αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία!!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Woman in black. Ένα δωμάτιο που δεν έχει μείνει ποτέ έξω από τη συζήτηση με τα καλύτερα δωμάτια τρόμου στη χώρα, και όπως απεδείχθη πρόσφατα και στον κόσμο. Το ποσό δικαίως δεν γίνεται να περιγραφεί εδώ μέσα. Όσο και να σκεφτώ, δεν μπορώ να βρω κάτι το αρνητικό για τη γυναίκα με τα μαύρα. Γρίφοι, ατμόσφαιρα, σκηνικά, τζαμπσκερ, σινεματικς, τρόμος... Το μόνο μου παράπονο είναι που δεν το είχα παίξει νωρίτερα. Ευχαριστούμε πολύ για την επική εμπειρία, πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά!!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια μυστηριώδης κατασκήνωση, η αγαπημένη μας ομάδα εξαφανισμένη και μόνος μας στόχος η ανακάλυψη του τι πραγματικά έχει συμβεί!

Συνδυάζοντας την ατμόσφαιρα μυστηρίου με την κωμωδία ενός καρτούν, ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί άλλη μια φοβερή δουλειά από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Τα σκηνικά εξαιρετικά, έχοντας την κατάλληλη δόση ρεαλισμού (η μάλλον έλλειψη αυτής) ώστε να νιώθουμε πραγματικά λες και βρισκόμαστε σε κινούμενο σχέδιο (μικιμαου που λένε και στο χωριό μου). Οι γρίφοι του δωματίου μέτριας έως αυξημένης δυσκολίας, απαιτώντας κατά κύριο λόγο παρατηρητικότητα για την επίλυση τους. Συνολικά, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, με μια γερή δόση νοσταλγίας, που το μόνο που της έλειπε είναι να συνοδεύεται από μερικά Scooby snacks, έτσι για το καλό. Ευχαριστούμε πολύ!!

Escaped

Response from: Art of Escape Kallithea
Ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε και πάλι με scooby snacks στην είσοδο :)💓

5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σε εποχή που τα γριφοδωματια φαίνεται να παρακμάζουν έναντι των δωματίων τρόμου που συνεχώς ξεπηδούν γύρω μας, η Rubicon κάνει το ΜΠΑΜ με αυτό το τρομερό δωμάτιο. Πολυ όμορφοι γρίφοι με εξαιρετική ροή και πάντα εντός θέματος, φοβερή πλοκή και ατμόσφαιρα. Κατά τη γνώμη μου ιδανικό για 3-4 άτομα, ανεξαρτήτως εμπειρίας, καθώς ο χρόνος των 90' είναι υπεραρκετός για να ευχαριστηθείτε την εμπειρία. Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά, που κατάφερε μετά από καιρό όντας καθαρόαιμο γριφοδωμάτιο να αναστατώσει τη λίστα των αγαπημένων μου escape rooms.

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχοντας παίξει την παλιοτερη έκδοση του δωματίου, επιλέξαμε το Paranoia mode ώστε να εξασφαλίσουμε πως θα δούμε μια διαφορετική οπτική του. Και φυσικά τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ δεν έχασαν ευκαιρία να μας περιποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δε θα πω πολλά για να αποφύγω κάθε είδους σποιλερ, αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη για να γνωρίσετε τα πλάσματα που κατοικούν εντός των θυρών του στοιχειωμένου πλοίου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία μάγκες, εύχομαι τα καλύτερα!!

-Τρελοκοτσιδού

Escaped
4.8 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η αποκάλυψη έφτασε. Η μοναδική μας ελπίδα για επιβίωση είναι πιο κοντά από ποτέ...

Μτθ δεν ξέρω αν λαχανιασα πιο πολύ από το τρέξιμο η το γέλιο. Ο χώρος απίστευτα διαμορφωμένος και το κλίμα επικό από την αρχή μέχρι το τέλος. Στοιχεία μοναδικά στο χώρο, τουλάχιστον βάσει της δικής μου εμπειρίας και προσωπικό που βοήθησε να μου μείνει το δωμάτιο αξέχαστο. Γρίφοι και τασκς μέτριας το πολύ δυσκολίας, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στο δωμάτιο και δε με χάλασε καθόλου. Ένα από τα λίγα που σκοπεύω χωρίς δεύτερη σκέψη να το περάσω άλλη μια βόλτα. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για όλα!

Escaped
5.0 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίοι γρίφοι και φοβεροί μηχανισμοί. Ο ηθοποιός τα σπάει και πάει πραγματικά το δωμάτιο σε άλλο λεβελ. Πολυαναμενόμενη κωμωδία που δεν απογοήτευσε. Φυσικά από τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ξεκινώντας.. ο πιο όμορφος τρόπος επεξήγησης των κανόνων που έχω συναντήσει. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που μπήκαν στη διαδικασία μέχρι και αυτή τη λεπτομέρεια να την κάνουν μοναδική.

Υπέροχη και πολύ ιδιαίτερη ιστορία, ξεκάθαρη καθ'όλη τη διάρκεια του δωματίου. Ξεχωριστή εισαγωγή, κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και ωραίο άκτινγκ. Το στοιχείο του τρόμου προσωπικά δεν το ένιωσα ιδιαίτερα, χωρίς αυτό να αφαιρεί οτιδήποτε καθώς περάσα πραγματικά πολύ όμορφα και αυτά τα πράγματα είναι πάνω από όλα υποκειμενικά. Γριφολογικά μέτριας προς υψηλής θα έλεγα δυσκολίας, στοιχείο άκρως εκτιμητέο σε κάθε δωμάτιο τρόμου.

Συνοψίζοντας μια εξαιρετική, άκρως ισορροπημένη εμπειρία που ολοκληρώθηκε άψογα από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονή της gm απέναντι στους 5 μπάστακες που είχε απέναντι της. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλή συνέχεια 🎄🎄

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δευτέρο κεφάλαιο του παραμυθιού b2b μετά την επίσκεψη μας στην καλύβα της αγαπημένης Red.

Μάγκες δεν ξέρω τι να πω για αυτό το δωμάτιο. Εξαιρετική εισαγωγή, με τους γρίφους να είναι πολύ ενδιαφέροντες και εντός κονσεπτ. Τα στοιχεία του τρόμου και της δράσης συνυπάρχουν άψογα, δημιουργώντας μια από τις διασκεδαστικότερες εμπειρίες εβερ. Αφήσαμε το ένα πνευμόνι στο δωμάτιο και το άλλο στο αφτερ από το γέλιο με το προσωπικό. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, συμπεριλαμβάνοντας την επική πρόταση για μεταμεσονύκτιο φαγητό στην περιοχή. Το 5/5 είναι άντερστειτμεντ.

🐺🐺🐺

Escaped
4.7 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολυαναμενόμενη επιστροφή στις αποδράσεις με δυνατό b2b.

Στο πρώτο δωμάτιο, η αγαπητή φίλη μας Red μετά τον ξαφνικό θάνατο της γιαγιάς, μας καλεί να της σταθούμε στη δύσκολη στιγμή και να τη βοηθήσουμε με τις προετοιμασίες της κηδείας. Συντετριμμένοι από τα νέα δεν το πολυσκεφτόμαστε και ξεκινάμε το δρόμο για το σπίτι της γιαγιάς μέσα από το πυκνό δάσος...

Ένα δωμάτιο κυρίως ατμοσφαιρικό, με ωραία σκηνικά και γρίφους μέτριας δυσκολίας. Πολύ ωραία πλοκή, ξετυλίγοντας μπροστά μας μια παραλλαγή του γνωστού παραμυθιού που είμαι σίγουρος ότι δε θα με βοηθούσε να κοιμηθώ ως παιδί. Άριστο κατά τη γνώμη μου για εισαγωγή στα δωμάτια τρόμου. Το προσωπικό άψογο, παρόλο που δε βρήκαμε ποτέ το περίπτερο στον παράλληλο😂

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δολοφονίες, επικλήσεις, πνεύματα..
Το ιδανικό βράδυ Κυριακής if you ask me.

Καταρχάς, καταπληκτική εισαγωγή.
Όσον αφορά τους χώρους και την ατμόσφαιρα, είναι εξαιρετικά διαμορφωμένα ώστε να νιώθεις συνεχώς ευάλωτος και ανασφαλής, όπου και αν βρίσκεσαι.
Γριφολογικά, θα έλεγα πως το δωμάτιο είχε κάποια δυσκολία, απαιτώντας σε έναν δύο γρίφους λίγη παρατηρητικότητα ή ένα λογικό άλμα στο οποίο ξοδέψαμε κάποιο χρόνο. Η έλευση των βοηθειών πάντα τη στιγμή και με τον τρόπο που έπρεπε, καθοδηγώντας μας όταν χρειαζόταν χωρίς να μας δίνει τη λύση του γρίφου.
Συνοψίζοντας ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, με κάποια ξεχωριστά στοιχεία, κάνοντας με απλά να ανυπομονώ για τη συνέχεια..

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Και αφού η επίδραση της μελαγχολίας πέρασε, μπήκαμε για δυνατό b2b μετά το holy grail.

Δωμάτιο επίσης κλασικής λογικής, ίσως ελαφρώς λιγότερο εξελιγμένο, χωρίς αυτό να αφαιρεί κάτι από τη συνολική εμπειρία. Οι γρίφοι δωσμένοι πολύ όμορφα και εντελώς ταυτισμένοι με τη θεματολογία του δωματίου καθ'όλη τη διάρκεια. Ο χώρος καθόλου πληθωρικός, με ελάχιστα αντικείμενα πέρα από τα απαραίτητα να είναι προσβάσιμα, κάτι που προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την εξαιρετική gm και ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Παλιό καλό ορθόδοξο γριφοδωμάτιο <3

Ομολογουμένως ανάμεσα σε τόσες υπερπαραγωγές, μου είχαν λείψει τα όμορφα δωμάτια κλασικής λογικής. Λουκέτα, κωδικοί, γρίφοι και η παραδοσιακή οθόνη να μας υπενθυμίζει τον χρόνο που τρέχει. Είχε σχεδόν μια μελαγχολική χροιά η επίσκεψη μας, σαν μια σύντομη αναδρομή στο κοντινό παρελθόν. Πολύ όμορφοι γρίφοι, εξαιρετική διακόσμηση και πολύ καλό γκειμ μαστερινγκ, με τις βοήθειες να έρχονται πάντα την κατάλληλη στιγμή. Ευχαριστούμε πολύ για την καταπληκτική φιλοξενία!

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έτσι, μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι στο χρόνο και μια εξουθενωτική επίσκεψη στο τοπικό εμπορικό κέντρο, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα για ένα πολυπόθητο διάλειμμα. Θεωρήσαμε λοιπόν καλή ιδέα να περάσουμε μια βόλτα από το σπίτι της θείας Άρτεμις για ένα καφέ ώστε να χαλαρώσουν λίγο τα νεύρα μας. Και η αλήθεια είναι πως η θεία μας περιποιήθηκε ακριβώς όπως ελπίζαμε. Άψογη ατμόσφαιρα και χώροι, με το δωμάτιο να στηρίζεται έντονα στην ηθοποιία όπου η θεία πραγματικά έδωσε ρέστα. Οι γρίφοι ήταν ακριβώς αυτό που αρμόζει σε ένα δωμάτιο τρόμου. Πολύ δημιουργικοί και μακριά από την υπεραπλουστευμένη προσέγγιση που χαρακτηρίζει το μεγαλύτερο μέρος των τρομοδωματίων. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά, τόσο σε αυτό όσο και στα άλλα δύο δωμάτια τους. Ευχαριστούμε πολύ και εις το επανιδείν φίλοι μας.

Escaped

Response from: Get Out Escape Rooms
Εμείς σας ευχαριστούμε ρε μάγκες!! Πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικά παιδιά!! Εις το επανιδείν φιλαράκια!!!

4.8 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Όμορφο γριφοδωμάτιο, με πολύ ευφάνταστους και σχετικά περίπλοκους γρίφους. Η θεματολογία του δωματίου άκρως ενδιαφέρουσα (αν και θα παραδεχτώ πως ίσως είμαι λίγο υποκειμενικός) και η gm εξαιρετική. Δυστυχώς μας έβγαλε λίγο εκτός ροής η έλλειψη γραμμικότητας του δωματίου, καθώς σε κάποια σημεία χρειαστήκαμε βοήθεια ώστε να κατατοπιστούμε σωστά. Επίσης συναντήσαμε ένα μικρό σφάλμα σε μηχανισμό, χωρίς να μας δημιουργήσει κάποιο θέμα, απλά αυξήθηκε το αίσθημα αποπροσανατολισμού που νιώθαμε για ένα μεγάλο μέρος του δωματίου. Σε κάθε περίπτωση το δωμάτιο ήταν πέρα για πέρα ευχάριστο, ιδανικό για κάθε γριφολάγνο εκεί έξω.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μάλλον κόλλησε το EscapeAll οπότε η πραγματική κριτική παρακάτω:

Γρίφοι: 7/5
Ατμόσφαιρα/πλοκή:8/5
Προσωπικό: 11.5/5

Κάτι ξέρουν εκεί στους δωρητές γιατί κάθε φορά καταφέρνουν να περνάμε επικά. Περάστε μια βόλτα από το event δεν παίζει να το μετανιώσετε. Ευχαριστούμε πολύ παίδες και ανυπομονούμε να σας ξαναενοχλήσουμε με την παρουσία μας.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εννοείται πως είχαμε ακούσει τα καλύτερα για αυτό το δωμάτιο όποτε πηγαίνοντας οι προσδοκίες ήταν ψηλά. Ξεχωριστή θεματολογία, απίστευτα jumpscares και cinematics και μια μικρή/μεγάλη έκπληξη 😉. Εξαιρετικά σκηνικά και ήχος και πολύ ικανοποιητικοί γρίφοι για δωμάτιο τρόμου. Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι ζήσαμε ρε... Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για αυτό το δωμάτιο δεν έχει ιδέα τι πρόκειται να βιώσει. Διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχουμε παίξει. Το ακτινγκ απίστευτο, με στοιχεία που προσωπικά μου μετέφεραν ατόφιο συναίσθημα και τίποτα λιγότερο. Η πλοκή και το σενάριο άπταιστα, χωρίς να κάνει "κοιλιά" σε κανένα σημείο της ιστορίας. Το προσωπικό φοβερό εντός και εκτός δωματίου. Πολλά συγχαρητήρια για τη φοβερή ιδέα και την άψογη υλοποίηση της. Ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε τη συνέχεια.

ΥΓ. Σεντόνι το ξέρω, αλλά βγαίνοντας ήμουν κυριολεκτικά άναυδος, οπότε έπρεπε κάπως έπρεπε να το σώσω.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ψυχιατρική κλινική, ανθρώπινα πειραματόζωα, αν ένα πράγμα μας έχει διδάξει το Χόλιγουντ είναι πως απολύτως τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει στραβά :)
Εκπληκτικό act από την αρχή μέχρι το τέλος, απρόσμενα jumpscape και φοβερά cinematics. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, ακριβώς ότι έπρεπε για το δωμάτιο. Ένα διαφορετικό δωμάτιο τρόμου από το οποίο αξίζει σίγουρα να περάσετε μια βόλτα.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ευχάριστο γριφοδωμάτιο με μεγάλους χώρους, εφευρετικούς γρίφους και όμορφο πλοτ τουιστ στο τέλος. Κατάλληλο κατά τη γνώμη μου για 3αδες ώστε να το ευχαριστηθειτε στο έπακρο.

Escaped

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πάρα πόλυ!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

5.0 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τεράστιοι χώροι, απίστευτο ακτ, φοβερή ατμόσφαιρα.. τι άλλο να ζητήσει κανείς σε ένα δωμάτιο τρόμου; Α σωστά... τρομερά περάσματα, δουλεμένη πλοκή, γρίφοι που ταιριάζουν απόλυτα στη ροή του δωματίου... Νομίζω δεν ξέχασα κάτι. Εξαιρετικό δωμάτιο, προσεγμένο πραγματικά σε κάθε του λεπτομέρεια.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Χωρίς μακροσκελείς προλόγους πάμε κατευθείαν στο νόημα. Το δωμάτιο σου προκαλεί όσο βρίσκεσαι μέσα ένα συνεχές αίσθημα ανασφάλειας καθώς νιώθεις σταθερά ευάλωτος από παντού. Τα jumpscape τα cinematic και γενικώς το acting on point. Οι γρίφοι ακριβώς αυτό που ταιριάζει σε ένα δωμάτιο τρόμου. Φυσικά στη φοβερή εμπειρία συνέβαλε και η πολύ ευχάριστη παρέα και το κλίμα μετά το δωμάτιο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και θα φροντίσουμε να περάσουμε άλλη μια βόλτα σύντομα.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Such a lovely place...

Εξαιρετικό δωμάτιο, με μια πολύ ιδιαίτερη, creepy προσέγγιση στον τρόμο να επικρατεί καθ' όλη τη διάρκεια του. Παρότι το επισκεφτηκαμε πολύ νωρίς και συναντήσαμε πολλά από τα ψεγάδια που αυτό συνεπάγεται, η εμπειρία ήταν φοβερή και θα πρότεινα σε κάθε λάτρη του τρόμου (και όχι μόνο) να περάσει μια βραδινή βόλτα από τους διαδρόμους του last resort. Φυσικά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για ότι μπορεί να σας συμβεί...

Last thing I remember, I was running for the door...

Escaped

Response from: No Hope
Ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα λόγια! Χαιρόμαστε πολύ που περάσατε καλά και σας άρεσε.

4.3 Very Good
Oct - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Κάθε δωμάτιο είναι μια ευχάριστη εμπειρία, όμως το συγκεκριμένο δεν θεωρώ πως ταίριαζε τόσο με τη δική μου φιλοσοφία γύρω από τα escape rooms. Η λογική του αέναου ψαξίματος σε ένα χώρο, δεν είναι σίγουρα η πρώτη μου σκέψη ειδικά όταν πρόκειται για ένα καθαρόαιμο γριφοδωμάτιο. Δεν λέω ότι η ευθύνη δεν είναι πάνω από όλα δική μας που δεν ψάξαμε επαρκώς το χώρο γύρω μας, αλλά θα εκτιμούσα ιδιαίτερα έναν γρίφο ίσως πιο ανεβασμένης δυσκολίας κατά τη διάρκεια του δωματίου. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία που μας φιλοξένησαν ξανά στο χώρο και ευχόμαστε τα καλύτερα!

Escaped
4.7 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Β2b μετα το route 666 και παραδέχομαι πως το πρώτο εκ των δύο το ευχαριστήθηκα λίγο περισσότερο. Ένα γριφοδωμάτιο στο οποίο ο χρόνος έχει εμφανώς αφήσει το σημάδι του, χωρίς όμως κάτι να παρουσιάζει δυσλειτουργία ή να χαλάει την ατμόσφαιρα του χώρου. Γρίφοι μέτριας έως υψηλής δυσκολίας που κατέστησαν την επίσκεψη μας μια ευχάριστη εμπειρία.

Escaped
4.7 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ καλοφτιαγμένο δωμάτιο, με γρίφους αρκετά υψηλής δυσκολίας. Δυστυχώς πιθανώς λόγω της ηλικίας του δωματίου, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσλειτουργίες που εμπόδισαν την ομαλή ροή και δεν μας επέτρεψαν να το ευχαριστηθουμε όσο θα του άξιζε.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχοντας περάσει άψογα σε όλα τα γριφοδωμάτια του καταστήματος, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το butcher, έχοντας φυσικά τις προσδοκίες μας ψηλά. Δεν απογοητευτήκαμε πουθενά, καθώς η επιβλητική ατμόσφαιρα του δωματίου, ανταγωνιζόταν επάξια τους εξαιρετικούς ως συνήθως γρίφους. Ευχαριστούμε πολύ και ανυπομονούμε για το επόμενο πρότζεκτ.

Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτη επίσκεψη μας στη συγκεκριμένη εταιρεία και φεύγοντας θέλουμε σίγουρα να περάσουμε μια βόλτα και από τα υπόλοιπα δωμάτια των παιδιών. Καθώς βλέπουμε τα γριφοδωμάτια να μπαίνουν διακριτικά σε δεύτερη μοίρα, είναι πάντα ευχάριστο να ανοίγει ένα αξιόλογο δωμάτιο γρίφων. Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped

Response from: Get Out Escape Rooms
Εμείς σας ευχαριστούμε πολύ. Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!!

5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αφού λοιπόν ξεμειναμε στο σταθμό χωρίς κανένα μεταφορικό μέσο, αναγκαστηκαμε να περάσουμε το βράδυ σε έναν από τους πλέον πολυσυζητημενους ξενώνες της περιοχής. Αψηφώντας τις φήμες που κατά καιρούς είχαμε ακούσει, περάσαμε την πόρτα του ξενώνα, χωρίς να έχουμε ιδέα για το τι πραγματικά κρύβεται από πίσω... ΥΓ μην είστε ζώα σε ξένο σπίτι πάτε, κεραστε και καμία μπύρα.

Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Γριφοδωμάτιο με πολύ ευφάνταστους και δημιουργικούς γρίφους με 1 από αυτούς να ξεχωρίζει πραγματικά για εμάς. Η πλοκή συνδέεται άμεσα με αυτούς και μας ακολουθεί πιστά σε κάθε βήμα μας μέσα στο δωμάτιο. Τα παιδιά της εταιρείας πολύ φιλικοί και πρόθυμοι να συζητήσουμε και να μας λύσουν κάθε απορία. Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φοβερά διασκεδαστικό δωμάτιο, αρκεί φυσικά να πάτε με την κατάλληλη παρέα. Συναντήσαμε μόνο μια μικρή δυσκολία σε ένα γρίφο λόγω της κατασκευής του, κάτι που συζητήσαμε με τον gm και μας είπε ότι είναι ήδη στη διαδικασία να διορθώσουν το πρόβλημα. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και την όμορφη εμπειρία!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο τρόμου με εξαιρετικά σκηνικά και επιβλητική ατμόσφαιρα. Οι γρίφοι πάντα εντός πλοκής και άμεσα βασισμένοι στην ιστορία. Highlight της εμπειρίας ο επικός τρόπος παράδοσης βοηθειών.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

"Ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο". Ένας όρος που μας κίνησε την περιέργεια, έτσι αποφασίσαμε να διαβούμε το κατώφλι της φημισμένης κατοικίας. Η περιγραφή λοιπόν ήταν απόλυτα ακριβής, καθώς σε αντίθεση με πολλά δωμάτια τρόμου, το δωμάτιο διέθετε πολύ ευφάνταστους και δημιουργικούς γρίφους, γεγονός το κατέστησε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

Escaped
4.8 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Δευτερο δωμάτιο b2b μετά το illusions. Ένα δωμάτιο με ευφάνταστους γρίφους και όμορφη θεματολογία. Ένας μηχανισμός ο οποίος δε λειτούργησε σωστά, θεωρώ πως ήταν το μόνο στοιχείο που χάλασε λίγο τη ροή της ομάδας, χωρίς όμως να μας καθυστερεί ούτε να μας ενοχλεί ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και την ευχάριστη εμπειρία.

Escaped
4.7 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα όμορφο δωμάτιο, το οποίο επιλέξαμε να παίξουμε δυάδα ,b2b μαζί με το art heist. Κατάλληλος αριθμός ατόμων θα έλεγα πως είναι τα 2-3 άτομα. Η χαμηλότερη βαθμολογία οφείλεται κυρίως σε ένα γρίφο του οποίου ο μηχανισμός ήταν απορρυθμισμενος, με αποτέλεσμα να χαλάσει η ροή του δωματίου.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πεπεισμένοι λοιπόν από τους θρύλους για το θησαυρό κρυμμένο στα βάθη του δάσους, πήραμε την πρώτη πτήση για Τανζανία για να δούμε τι ελλοχεύει πραγματικά πίσω από την πυκνή βλάστηση. Ευφάνταστοι γρίφοι μέτριας έως υψηλής δυσκολίας, ωραία σκηνικά και φυσικά εξαιρετικό προσωπικό.

Escaped
4.8 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα όμορφο γριφοδωμάτιο με γρίφους που βασίζονται κυρίως στην παρατηρητικότητα. Εξαιρετικό προσωπικό εντός και εκτός δωματίου.
Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σερί δωμάτιο b2b μετά το deadlock 1. Ξεδιπλώνοντας την συνέχεια της ιστορίας, ανακαλύπτουμε πραγματικά τι κρύβεται πίσω από τις πόρτες του μυστηριώδους δωματίου και τι ανατριχιαστικά σχέδια έχουν τα δύο αδέρφια για την ομάδα μας.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μαθαίνοντας πως οι κρατήσεις σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους, αποφασίσαμε να περάσουμε μια βόλτα από τα δωμάτια deadlock και deadlock 2 (b2b). Το πρώτο δωμάτιο είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα και δυνατή πλοκή. Όσο βαθύτερα μπαίνεις στην ιστορία, συνειδητοποιεις πόσο ολοκληρωμένη δουλειά και πόσο καλοσχεδιασμένο δωμάτιο επισκέφθηκες. 5/5 χωρίς αμφιβολία.

Escaped
4.8 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
Jun - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
May - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
May - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχοντας ακούσει εξαιρετικά σχόλια, αποφασίσαμε να παρακάμψουμε τη σειρά προτεραιότητας που είχαμε για δωμάτια προς επίσκεψη και να πάμε να ζήσουμε την εμπειρία του Mystic Project. Και μόνο αυτή η λέξη είναι επαρκής για να περιγράψει τον ενθουσιασμό που μας προκάλεσε αυτό το δωμάτιο. ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Οι ευφάνταστοι γρίφοι συνδυάζονται άψογα με το απερίγραπτο κινηματογραφικό κομμάτι του δωματίου δημιουργώντας ένα πρακτικά αψεγάδιαστο αμάλγαμα που άφησε την ομάδα με το στόμα ανοιχτό. Φυσικά ψεγάδια πάντα υπάρχουν, αλλά δεν μπορείς παρά να τα αγνοήσεις ασυναίσθητα έχοντας ζήσει κάτι τόσο εντυπωσιακό. Ευχαριστούμε τα παιδιά που μας φιλοξένησαν και ανέχτηκαν αυτόν τον περίσσιο ενθουσιασμό μας από την αρχή έως το τέλος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για κάθε αυτοαποκαλούμενο λάτρη των escape rooms που θέλει να ζήσει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ευφάνταστοι γρίφοι που ταιριάζουν πολύ ωραια στο χώρο και την πλοκή του δωματίου. Η πλοκή και τα περάσματα του δωματίου ήταν κατά τη γνώμη μου τα ισχυρότερα στοιχεία του, χωρίς αυτό να αφαιρεί κάτι από το γριφολογικό κομμάτι.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα πολύ διαφορετικό δωμάτιο, μια πραγματικά καταπληκτική εμπειρία.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Με σκοπό την αναζήτηση τροφής, κάναμε και εμείς το ταξίδι μέχρι το κρεοπωλείο του slaughterhouse μη γνωρίζοντας τι κρύβεται πίσω από τις πόρτες του... Ένα δωμάτιο με φοβερή ατμόσφαιρα, χώρους και περάσματα που σχηματίζουν μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία. Η συμβολή του προσωπικού εξαιρετική, εντός και εκτός δωματίου. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία για τη φιλοξενία και τη μοναδική εμπειρία την οποία ζήσαμε.

Escaped
4.5 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πατώντας στο τσίρκο της Horrorville οι αγαπητοί κλόουν μας περιποιήθηκαν ακριβώς όπως περιμέναμε. Φοβερό δωμάτιο όσο αναφορά τους χώρους και την ατμόσφαιρα και σίγουρα τη συμβολή των ηθοποιών. Προτείνω ανεπιφύλακτα το insanity για να νιώσετε πραγματικά το δωμάτιο στο έπακρο.

Escaped
4.2 Very Good
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερο δωμάτιο b2b μετά το φανταστικό experimentum x, γεγονός που ίσως καθιστά την κριτική ελαφρώς προκατειλημμένη. Το concept και η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι κατά τη γνώμη μου τα ισχυρότερα του χαρακτηριστικά. Οι γρίφοι καλοί και αρκετά υψηλής δυσκολίας. Γενικότερα ένα πολύ ενδιαφέρον και ωραίο δωμάτιο, κατάλληλο για ομάδες 3-5 ατόμων.

Escaped
4.8 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό δωμάτιο ατμοσφαιρικά αλλά και γριφολογικά, με τη συμβολή της gm να απογειώνει την εμπειρία. Πολύ δυνατοί γρίφοι και φοβερά περάσματα που έκαναν 2 ώρες να περάσουν σχεδόν άμεσα και πολύ ευχάριστα.

Escaped
4.7 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Δεν θα μακρυγορησω για να αποφύγω τα σποιλερ.
ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ!!

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Συγχαρητήρια στην εταιρεία για αυτό το "διαμαντακι". Ένα δωμάτιο που αποδεικνύει σε όλους πως το μέγεθος δεν μετράει! Οι γρίφοι είναι πολύ έξυπνοι και παρουσιάζονται γραμμικά με καλή ροή. Την εμπειρία πλαισιωνει με τον καλύτερο τρόπο ο εξαιρετικός gm που κατά τη γνώμη μου καθιστά απαγορευτική την επιλογή του No humour mode.

Locked
4.8 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Eξαιρετικοι γρίφοι με αρκετά υψηλή δυσκολία, κατάλληλο για μια έμπειρη ομάδα αλλά και μια λιγότερο, καθώς οι βοήθειες έρχονται όταν είναι αναγκαιο. Το προσωπικό βοηθητικό και φιλικότατο, προτείνω ανεπιφύλακτα!

Escaped

Amen


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Parking
Psychological Thriller

#PameNaPaixoume 2 - Party Edition


2:30:00

   150 Minutes
   1 - 1
   100.0 %

Sinister


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

The HAUNTED Box


55:00

  Trophies they Won!

Free the lost soul! Free the lost soul!
 Dared to visit! Dared to visit!

   70 Minutes
   2 - 6
Youth Pass
5 Trophies

The MUSEUM Box


1:00:00

  Trophies they Won!

Do not sound the alarm!	Do not sound the alarm!
Visited the Museum! Visited the Museum!

   1 Hour
   2 - 6
Kids Friendly
Youth Pass
5 Trophies

The Morgue


1:05:00

   70 Minutes
   3 - 6
   45.3 %
Horror
Actor
Action
Running

The Reservation


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   56.9 %
Actor
Psychological Thriller

CORVUS SATANICA


1:40:00

   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

OPERATION BLACK "I"


1:10:00

  Trophies they Won!

CONFIDENTIAL CONFIDENTIAL

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Horror Adventure

Cursed Doll Universe


1:25:00

   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Truth or Dare


1:50:00

  Trophies they Won!

The Wall The Wall
  QR-Code

   110 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Actor
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

STIGMATA


1:50:00

   110 Minutes
   2 - 5
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

The Last Voyage Of Scylla


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   99.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

The Bride in Black


1:25:00

  Trophies they Won!

Through the Red Door Through the Red Door
  QR-Code

   110 Minutes
   2 - 7
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
2 Trophies

The Grudge


1:46:00

   2 Hours
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
3 Trophies

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

DEADLY PRODUCTION


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Last Chapter: Σεντ-Action


32:22

  Trophies they Won!

Last chapter Last chapter

   45 Minutes
   1 - 2
   100.0 %
1 Trophy

THE "GOLDEN" WILL


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   98.9 %

DEVIL’S NIGHT


1:35:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.5 %
Horror
Actor
Action
Running
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

Dark


2:00:00

   2 Hours
   4 - 8
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

Woman in Black


1:20:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Scooby...Who?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   100.0 %
Kids Friendly
Youth Pass
Case Investigation

ARCHON'S BAR


1:04:00

   90 Minutes
   2 - 5
   95.9 %
1 Trophy

The Cursed Ship X


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Terminus Remastered


1:30:00

   90 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Running
Adults Only
Outdoor

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

The Painting


1:41:00

  Trophies they Won!

Atelier Atelier

   2 Hours
   2 - 4
   100.0 %
3 Trophies

NIGHTMARE


54:42

   70 Minutes
   2 - 6
   89.7 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

KRAMPUSNACHT


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

Mrs. Roses House


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

Contagion


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Kids Friendly
Youth Pass

The Holy Grail


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Kids Friendly
Youth Pass

I'm ... Many


1:12:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Deep Sleep


1:17:00

  Trophies they Won!

One-Two One-Two

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

M’ama


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Existence


1:10:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Athens Halloween Hunt 2022


3:00:00

   3 Hours
   3 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Comedy
Action
Psychological Thriller
Outdoor

WHY ?


1:55:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only
Cinematic Drama, Non-Horror

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

The House of Mary Shaw


1:15:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Sacrifice


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

Last Resort


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass
3 Trophies

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   98.2 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Available Until: 21/07/2024