cover image profile image

Κοσμάς Αλευριάδης
Chosen One


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 2619
  Likes : 38

5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικο δωμάτιο! Από την αρχή του ταξιδιού σου μπαίνεις στο κλίμα της ιστορίας. Και κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά.🤔

🔍-Γρίφοι εύκολης προς μέτριας δυσκολίας με σχεδόν όλους να χρειάζονται παρατηρητικότητα και ελαφρώς συνδυαστική σκέψη.

📜- Ιδιαίτερη και πρωτότυπη ιστορία με τους χώρους να είναι διακοσμημένοι κατάλληλα (χωρίς να είναι "μπουκωμένοι") ώστε να σε βάλουν στο κλίμα τόσο του δωματίου όσο γενικότερα και της εποχής.

-😈 Πολύ δυνατή εμφάνιση από την ηθοποιό, με κινησιολογία που σε ορισμένα σημεία σε κάνει να απορείς αν όντως κάτι την έχει κυριεύσει!

Συνολικά ένα πάρα πολύ decent δωμάτιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να ακούγεται παραπάνω. Ο GM εξαιρετικός και συνεπής στο ρόλο του από την στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο χώρο μέχρι και τη στιγμή που θα βγείτε!!!

Συγχαρητήρια και στα παιδιά που συναντήσαμε εκεί και στους δημιουργούς για ένα σεναριακα πρωτότυπο δωμάτιο που έγινε με αγάπη και μεράκι.❤️

Αναμενουμε με ανυπομονησία το επόμενο σας διαμαντάκι!!! Εις το επανιδείν 👌👌👌

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ξεκάθαρα kids friendly δωμάτιο το οποίο προφανώς όπως ήταν λογικό βγήκε αρκετά πριν τη μία ώρα αλλά δεν μας χάλασε καθόλου. Ένα δωμάτιο ιδανικό, κατά τη γνώμη μου, για όσους θέλουν να μπουν στο χώρο των ER και να έχουν μια πρώτη εξοικείωση με γρίφους, αυτοματισμούς και γενικότερα τον τρόπο σκέψης που απαιτείται ώστε να αποδράσεις από ένα δωμάτιο απόδρασης. Πολύ καλή δουλειά, με μεράκι!!! Πολλές φορές συνηθίζεται στο προσωπικο να βαθμολογειται/σχολιάζεται η ευγένεια ή η εξυπηρέτηση όμως στη συγκεκριμένη εταιρεία εκτός από αυτά εκτιμήσαμε και το ήθος και το σεβασμό της ιδιοκτήτριας σε αυτό που κάνει. Πολλά συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά που έχετε κάνει. Ανυπομονούμε να σας ξαναεπισκεφτουμε στο επόμενο σας δωμάτιο!!! ❤️

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα μη γραμμικό δωμάτιο πρώτης γενιάς με ενδιαφέροντες γρίφους που απαιτούν παρατηρητικοτητα, καλό ψάξιμο και ελαφρώς συνδυαστική σκέψη. Η διακόσμηση λιτή αλλά in concept και όσο για την ηθοποιό εμείς το καταδιασκεδασαμε καθώς η αλληλεπιδραση μας μαζί της είχε αρκετά έντονο το κωμικό στοιχείο 😂😂 Game mastering σωστό με παρεμβάσεις όπου ήταν απαραίτητο χωρίς να δίνει τίποτα στο πιάτο.
Το προσωπικό ευγενέστατο με όρεξη για αυτό που κάνει και θέλοντας να δώσει τη δική της άποψη στο χώρο των ER!!!!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

"Επίσκεψη" λοιπόν στο σπίτι του κυρίου Crown με σκοπό να μάθουμε αν όντως εχει κλέψει την προτομή της θεας Υγείας! Καταφέραμε να τρυπωσουμε μέσα και η έρευνα μας ξεκινάει. Πολύ όμορφοι χώροι διακοσμημένοι ναι μεν λιτά αλλά με τέτοιο τρόπο που σε έβαζαν στο mood που χρειαζόταν. Δωμάτιο που σε κρατάει σε εγρήγορση χωρίς να κάνει καθόλου κοιλιά. Γρίφοι εύκολοι προς μέτριοι σε δυσκολία με όμορφους [spoil] ! Συνολικά ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Το προσωπικό ευγενεστατο και πολύ φιλικό, μας έκανε την εισαγωγή μας στο δωμάτιο και μας "εφοδίασε με ότι ήταν απαραίτητο" (νιώθεις ότι όντως κάνεις διάρρηξη)

Escaped
4.8 Excellent
Nov - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τσίρκο με όλη τη σημασία της λέξης! Το τι ζήσαμε εκεί μέσα δεν περιγράφεται! Ωραίοι γρίφοι in concept Και Όσο για την ατμόσφαιρα καθηλοτικη! Από το πρώτο λεπτό καταλαβαίνεις ότι δεν θα μείνεις σε ησυχία ούτε λεπτό! Και έτσι έγινε! Τα παιδιά όχι μόνο δεν μας άφησαν σε ησυχία αλλά είχα καιρό να τρομάξω και να γελάσω ταυτόχρονα τόσο πολύ σε ένα δωμάτιο! Το διασκεδάσαμε απίστευτα πολύ ακόμα και αν βγήκαμε από το δωμάτιο "ελλιπείς"! 😂 Οι [spoil] εκεί μέσα κουβαλάνε πολύ τρελα και η ενέργεια που σου βγάζουν είναι απίστευτη! Όσοι σκέφτεστε να πάτε να το κάνετε χωρίς άλλο δισταγμό! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά εκεί, για την υπέροχη δουλειά που έχετε κάνει!!! 🤡🤡🤡

Escaped
4.0 Very Good
Aug - 2020

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.0
Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

🌃 Ξεμειναμε και εμείς οι άτυχοι στη Δραπετσώνα και χωρίς να έχουμε ένα κατάλυμα να περάσουμε εκείνη τη βροχερή νύχτα αποφασίσαμε να διανυκτερεύσουμε στο HOTEL CORTEZ πάρα τα όσα ακούγονταν! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!

Από το "check in" μέχρι και το "check out" Ολο το προσωπικό του ξενοδοχείο δεν μας άφησε σε ησυχία!

⚡ Φοβερη εισαγωγή που δεν σου άφηνε περιθώρια να αντιδράσεις. Απλά κάνεις ότι σου λένε και αυτό σου βγαίνει αυθόρμητα!!!

🕯️🏩🕯️ Όσο για την ατμόσφαιρα νομίζεις ότι βρίσκεσαι πραγματικά σε ξενοδοχείο. Οι χώροι όμορφα διακοσμημένοι και όσο για τη μουσική και τον φωτισμό, παίζουν με τη ψυχολογία σου ασταμάτητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταιο λεπτό!

🔎 Γριφολογικα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από την άποψη ότι είναι δωμάτιο τρόμου. Πολύ όμορφοι αυτοματισμοί και μηχανισμοί και ωραίες μεταβάσεις από τον ένα χώρο στον άλλο! Γρίφοι έξυπνοι, μέτριας δυσκολίας, με 1-2 να θέλουν καλή σκέψη και ηρεμία για να τους λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι πολύ σπάνια μέσα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο καταφέρναμε να είμαστε σε κατάσταση ηρεμίας!!!

😈 👻 Και εδώ περνάμε στο acting. Τα παιδιά κάνουν καταπληκτική δουλειά. Ζουν πραγματικά το ρόλο τους (Αν δεν μιλούσαμε στο τέλος του παιχνιδιού, θα νόμιζα ότι τα είχαν βάλει μαζί μου για κάποιο λόγο 😂). Όμορφη κινησιολογία και jumpscares πολλά και απρόβλεπτα αρκετές φορές! Αγωνία και τρόμος καθ'όλη τη διάρκεια του δωματίου!

👌 Συνολικά μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και από άποψη τρόμου αλλά και από γρίφους. Συγχαρητήρια στην εταιρία και σε όλο το προσωπικό!

"Αν λοιπόν ξεμείνετε ποτέ στις φιλοξενες γειτονιές της Δραπετσώνας, φροντίστε οπωσδήποτε να κάνετε μια επίσκεψη στο όχι και τόσο φιλόξενο HOTEL CORTEZ."

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! ✝️✝️✝️

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αν και δεν είναι escape room και δεν έχει καθόλου γρίφους είναι μια πραγματικά μια εμπειρία που αξίζει ο καθένας να ζήσει. Προσωπικά δεν είχα καμία επαφή με VR GAMING και αυτό που έζησα στη συγκεκριμένη εταιρία με άφησε άφωνο. Μεταφερθηκαμε το σε έναν άλλο κόσμο και ζήσαμε μια απίστευτη εμπειρία. Οσο για το παιδί που μας υποδέχθηκε, μας βοήθησε και εν τέλει έπαιξε μαζί μας, δεν έχω λόγια πραγματικά. Φαίνεται ότι γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει!!! Απίστευτα εξυπηρετικός και πρόθυμος να μας λύσει ότι απορία είχαμε (όντας τελείως άσχετοι). Μπορεί να μην είναι escape room αλλά σίγουρα περάσαμε μια ώρα γεμάτη δράση και περιπέτεια σε έναν άλλο "διαδραστικό" κόσμο!!! Αξίζει μια επίσκεψη και με το παραπάνω 👌👌👌

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αυτό το αστείο με τη RAVEN πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.(Πλάκα κάνω , φροντίστε να μη σταματήσει ΠΟΤΕ!) Τι δωματιαρα ήταν αυτή παλι;

Ας ξεκινήσουμε από τους γρίφους. Μέτριας δυσκολίας με 1-2 να ξεχωρίζουν σε δυσκολία αλλά όλοι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την πλοκή του δωματίου.

Σαν ατμοσφαιρα και πλοκή τι να πρωτοσχολιασει κάνεις; Τους χώρους που ήταν διακοσμημένοι έτσι ώστε να σε βάζουν στο κλίμα με το που μπαίνεις μέσα; Τα ηχητικά εφέ και τον φωτισμό που έπαιζε με την ψυχολογία μας κάθε στιγμή; ή φυσικά τα κοστούμια και τις απίστευτες μάσκες των ηθοποιών που (όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η συγκεκριμένη εταιρία) πολλές φορές δεν ξέρεις αν είναι όντως αληθινά ή όχι; Γενικά το όλο θέμα της εμφάνισης των ηθοποιών και το παρουσιαστικο τους το κάνει να ξεχωρίζει κατά τη γνώμη μου σε σχέση με άλλα δωμάτια τρόμου! Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Όσο για το acting τα παιδιά έδωσαν πάλι ρέστα και η κοπέλα με την τσιριδα της κόντεψε να μας σπάσει τα τύμπανα αλλά και την καρδιά πολλές φορές από το καρδιοχτυπι!!! Εξαιρετικά παιδιά και φουλ φιλικοί. Μιλούσαμε περίπου 1ώρα και μετά το τέλος του δωματίου παρόλο που είχε πάει 4 το βράδυ!
Όσοι το σκέφτεστε να πάτε, ΤΡΕΞΤΕ να προλάβετε πριν κλείσει (τέλη Αυγούστου) αυτό το EVENT-διαμαντι!!! 👌👌👌❤️

Escaped
4.7 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αφού μάθαμε τι συνέβη με τον εξαφανισμένο φοιτητή ( ROOM 102 : A Weird Student) αποφασίσαμε να ανακαλύψουμε τι συνέβη με την αγαπημένη μας DIVA πού όπως μας ενημέρωσαν δολοφονήθηκε μετά την παράστασή της ! Βρεθήκαμε λοιπόν στο καμαρίνι της και ξεκινήσαμε την έρευνά μας !

Όσον αφορά στους γρίφους το δωμάτιο ήταν αρκετά εύκολο θα μπορούσα να πω χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν το διασκεδάσαμε . Ερχόμενοι από 2 δωμάτια back2back (OTHERSIDE και Room 102 : A Weird Student ) μπήκαμε με πολύ φόρα στο δωμάτιο και μιας που δεν είχαμε δεί πως το δωμάτιο απευθύνεται σε αρχάριους καταφέραμε να μάθουμε τι συνέβη και να αποδράσουμε σε περίπου 30 λεπτά ( Μισή ώρα του δωματίου )
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ! Μέσα στο δωμάτιο σκεφτήκαμε , λύσαμε , διασκεδάσαμε και γελάσαμε (παίζοντας με τη διακόσμηση η οποία ήταν πολύ πλούσια για ένα σχετικά "μικρό δωμάτιο ") . Οι γρίφοι αν και εύκολοι ήταν μέσα στη ροή του δωματίου και τα στοιχεία για να τους λύσεις δίνονταν με πολυ ωραίο τρόπο ! Προσωπικό και gm εξαιρετικοί και πρόθυμοι να βγάλουμε "Την πιο τρελή φωτογραφία που έχουμε βγάλει μέχρι τώρα σε δωμάτιο "😂.

Συνολικά ένα ακόμα Old school δωμάτιο που σίγουρα απευθύνεται σε αρχάριους παίχτες και μάλιστα θα το χαρακτήριζα και ιδανικό για κάποιον που θέλει να πάρει μια γεύση του τί εστί ER , χωρίς αυτό να σημαίνει πως τόσο εμείς όσο και μία πιο έμπειρη ομάδα δεν θα περάσει μια ευχάριστη εμπειρία ! Και πάλι συγχαρητήρια στην escaped ! Επόμενος προορισμός το εργαστήριο και το νησί του Παρανοϊκού !! 👌😁

Escaped
4.7 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Είπαμε λοιπόν να δοκιμάσουμε και ένα old school δωμάτιο της εταιρίας . Έτσι, μπουκάρουμε στο δωμάτιο του συμφοιτητή μας για να δούμε τί του συνέβη . Εκείνος, καθόλου φιλόξενος, μας κλειδώνει και σαν να μην έφτανε αυτό αρχίζει να τελειώνει και το οξυγόνο .

Γριφολογικά το δωμάτιο ήταν πολύ ωραίο , με αρκετά έξυπνους γρίφους σωστά δομημένους και μερικούς από αυτούς να θέλουν καλή παρατηρητικότητα.

Ατμοσφαιρικά το δωμάτιο δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι του έλειπε κάτι . Πιστεύω πως ο διαθέσιμος χώρος είχε αξιοποιηθεί σωστά και η όλη διακόσμηση ταίριαζε με το θέμα του δωματίου και σε έβαζε μέσα στο κλίμα !

Το προσωπικό για άλλη μια φορά πολύ εξυπηρετικό και ειδικά ο gm διαχειρίστηκε ένα πρόβλημα που προέκυψε μέσα στο δωμάτιο ( απο ΔΙΚΟ ΜΑΣ λάθος ) με εξαιρετικό τρόπο ! Βοήθειες όποτε τις ζητούσαμε ( συγκεκριμένος ο αριθμός των διαθέσιμων βοηθειών ) με ευνόητο και κατατοπιστικό περιεχόμενο !

Γενικά ένα δωμάτιο που θα το χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας και που αξίζει να το επισκεφθεί μια ομάδα ( ΜΕΧΡΙ 31/08) για να περάσει μια ευχάριστη εμπειρία !

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πρωτοπεις για αυτό το δωμάτιο; Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ξεκινήσαμε την περιήγηση μας στους χώρους του δωματίου ηρεμα και ωραία! Μέχρι τη στιγμή που περάσαμε στην "άλλη μεριά". Από εκεί η αδρεναλίνη αρχίζει και ανεβαίνει και παραμένει αμείωτη μέχρι και το τέλος του δωματίου. Τα περάσματα πολλά και με εκπληκτικούς μηχανισμούς και αυτοματισμούς. Οι γρίφοι πολύ έξυπνοι και χρειάζονται καλή ομαδικότητα τόσο για να τους καταλάβεις όσο και για να τους λύσεις . Η καλή μνήμη, η συνδυαστική σκέψη και η παρατηρητικότητα αναγκαία "όπλα" των ομάδων που θα επιχειρήσουν να περάσουν στην "άλλη μεριά". Γενικά η ροή του δωματίου απίστευτη, χωρίς να κάνει κοιλιά και με ένα τέλος όπως αρμόζει σε ένα δωμάτιο με το συγκεκριμένο θέμα. Αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το αν θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας την αποστολη που σου έχει ανατεθεί. Βοήθειες κατατοπιστικες και όταν πραγματικά τις χρειαζόμασταν και γενικα μια πολύ φιλόξενη υποδοχή !!! Όποιος θέλει ένα πολύ δυνατό γριφοδωμάτιο με έντονη ιστορία , περάσματα και μηχανισμούς καινούργιας γενιάς θα πρέπει να είχε πάει απο χτες !!!!!!! 👌👌😁

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θανατοποιντίτες λοιπόν και βρεθήκαμε στις κρύες φυλακές του DEATH ROW! H ώρα μας είχε έρθει και περιμέναμε με ανυπομονησία και "εκτελεστούμε". Από την εισαγωγή φαινόταν ότι εκεί δεν αστειεύονται και "ψαρώσαμε" κατευθείαν ! Μπήκαμε λοιπόν στα κελιά μας από τον Δεσμοφύλακα και η απόπειρα απόδρασής μας ξεκινάει ! Γρίφοι πολύ προσεκτικα δομημένοι που απαιτούσαν καλή παρατηρητικότητα ! Κάποιοι από αυτούς αρκετά τσιμπημένοι αλλά είναι και κάτι που όλοι θέλουμε να βλέπουμε στα γριφοδωμάτια! Συναντήσαμε τόσο γρίφους όσο και μηχανισμούς που δεν είχαμε ξαναδεί και όσο για τις μεταβάσεις από το ένα δωμάτιο στο άλλο κάθε μια μοναδική που σε έκανε να νιώθεις ότι όντως προσπαθείς να αποδράσεις από φυλακή. Δωμάτιο γεμάτο Αυτοματισμούς και μηχανισμούς εξαιρετικά δομημένους και καθηλωτικούς! Κατά την προσωπική μου γνώμη, το καλύτερο δωμάτιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ( Escpape the Prison ) !!! Το προσωπικό πολύ φιλικό και εξυπηρετικό μιας και είχαμε και ένα άπειρο μέλος στην ομάδα μας το οποίο δεν ένιωσε καθόλου έξω από τα νερά του και μέσα από τη σωστή καθοδήγηση που είχαμε μπήκε για τα καλά στο χώρο των escape room ( Δεν έχει σταματήσει να μας ζητάει να πάμε και σε άλλο 😂) Συνολικά ένα πάρα πολύ δυνατό δωμάτιο και ευχαριστούμε πολύ την No Exit για αυτή την εμπειρία !!!😁😁

Υ.Γ: Να μας περιμένετε οπωσδήποτε και στο άλλο "διαμάντι", όπως ακούγεται , της εταιρίας το EL EXORCISTA !!!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο αντάξιο των προσδοκιών με τις οποίες πήγαμε να το επισκεφθούμε ! Πρωτότυπη εισαγωγή στο δωμάτιο και απόλυτα σχετική με την ιστορία του . Η αγωνία αμείωτη κάθε λεπτό με την ατμόσφαιρα ( ηχητικά εφέ , φωτισμός και διακόσμηση ) να μας καθηλώνει . Οι χώροι πολλοί και οι μεταβάσεις από το ένα δωμάτιο στο άλλο γίνονται με τέτοιο τρόπο που αρκετές φορές μπερδευτήκαμε ως προς το πού βρισκόμαστε . Χάσαμε τελείως την αίσθηση τόσο του χώρου αλλά και του χρόνου σε αυτό το δωμάτιο ! Στο κομμάτι των γρίφων υπήρχαν αρκετά πρωτότυποι γρίφοι αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η πληθώρα μηχανισμών! Ο τρόμος ίσως παραπάνω από αυτόν που περίμενα αλλά δεν μας χάλασε καθόλου . Jumpscares, λίγο κυνηγητό , τρόμος , αγωνία στο φούλ με πολύ πετυχημένο acting το οποίο και διασκεδάσαμε στο μέγιστο . Τα παιδιά εκεί πολυ εξυπηρετικά , μιλούσαμε σχεδόν για 1 μιση ώρα όλοι μαζι ανταλλάσοντας εντυπώσεις αλλά και ιδέες και απόψεις για το δωμάτιο ! Σίγουρα από τα κορυφαία δωμάτια που έχω επισκεφθεί και ανδιαμφισβήτητα αξίζει να το επισκεφθείς και να ζήσεις μια τρομερή ιστορία !!! 👌👌👌

Escaped
4.5 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Κατα την γνώμη μου το αμέσως πιο ενδιαφέρον δωμάτιο της εταιρίας. Με όμορφη ατμόσφαιρα και αρκετά πρωτότυπους μηχανισμούς και αυτοματισμούς. Η ροή σταθερή και οι γρίφοι σχετικά εύκολοι αν εξαιρεθεί ένα σημείο στο οποίο, όπως μας ενημερωσε και η GM, σκαλώνουν αρκετοί και χάνουν χρόνο. Γενικά όμως θα το πρότεινα για μια ευχάριστη εμπειρία και όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρίας πιστεύω αξίζει να πάνε 2 max 3 άτομα!!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Απλά ΔΩΜΑΤΙΑΡΑΑΑΑΑ!!! Τόσο λογω των πανέξυπνων γρίφων και της καθηλοτικης ατμόσφαιρας όσο και από την ηθοποιία η οποία ήταν λίγο risky όπως γινόταν το όλο role play. Θα καταλάβει οποίος πάει τι εννοώ. Κατά τα άλλα κάθε γρίφος ήταν ξεχωριστός και πρωτότυπος αλλά πάντα μέσα στη ροή του παιχνιδιού. Τα παιδιά πολύ εξυπηρετικά ευγενικά και πρόθυμα να συζητήσουν για απορίες μας αλλά και να μας προτείνουν και άλλα δωμάτια!!! Να πάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δωμάτιο που μπαίνεις στο κλίμα με την μια! Θέλει αρκετή παρατηρητικοτητα και ειδικά ένας γρίφος ήθελε τρομερή φαντασία να τον έχεις σκεφτεί εκ των προτέρων. Κατά τα άλλα μας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα δωμάτιο γεμάτο τόσο από ατμόσφαιρα και από γρίφους όσο και από δραση και ένταση! Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αλλά έξυπνοι και ένα δύο πραγματικά πολύ πρωτότυποι. Αξίζει να πάτε 2-3 άτομα να το διασκεδάσετε!!!

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικη ατμόσφαιρα. Κάτι το ιδιαίτερο που δεν συναντάς σε άλλο δωμάτιο. Το πρώτο δωμάτιο είναι πολύ ενδιαφέρον και απίστευτα πρωτότυπο. Η βοήθεια από την gm ερχόταν την κατάλληλη στιγμή και ήταν ότι έπρεπε για να ξεκολλήσουμε χωρίς να μας ξενερώσει πως μας έδωσε την λύση. [spoil] Αν και η gm είχε επισκεφθεί μόλις δύο δωμάτια λόγω περιορισμένου χρόνου ήταν απίστευτα προθημη να συζητήσει μαζί μας και να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα δωμάτια που έχουμε ακούσει. Το προτείνω ανεπιφύλακτα και πιστεύω πως δύο άτομα είναι ότι πρέπει για αυτό το δωμάτιο όπως ακριβώς μας τόνισε και η gm πριν μπούμε!!!

Escaped
4.7 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετική εμπειρία! Οι γρίφοι κάποιοι ήταν μέτριας δυσκολίας και κάποιοι άλλοι σου ψιλοεκαιγαν τα όσα εγκεφαλικά κύτταρα με τα οποία είχες μπει στο δωμάτιο! Τόσο το παιδί στην υποδοχή όσο και ο gm - actor ήταν απίστευτα φιλόξενοι, ευγενικοί και φαινόταν ότι αυτό που κάνουν το γουστάρουν πραγματικά. Η βοήθεια στο δωμάτιο από τον gm ήταν τόσο όσο (αν και κολλήσαμε σε αρκετά σημεία) και ποτέ δεν μας έδωσε απάντηση σε γρίφο, παρά μας έδινε στοχευμενα hints. Η πλοκή αρκετά πρωτότυπη ειδικά το τέλος είναι όλα τα λεφτά. Το δωμάτιο ειδικά στην αρχή του απαιτεί καλή συνεργασία και ομαδικότητα. Είναι σίγουρα ένα δωμάτιο που αξίζει να το επισκεφθεί κάποιος με την παρέα του και αν το τραβάει και η ομάδα μπορούν να γελάσουν αρκετά με τον gm αλλά και με άλλον ηθοποιο που σε βάζει στο concept. Και οι δύο τους είχαν πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ με διάθεση για χαβαλέ το οποίο ήταν ότι έπρεπε για την ομάδα μας!!!!

Escaped

Phantom of the Opera


1:20:00

  Trophies they Won!

Phantom Case Closed Phantom Case Closed

   80 Minutes
   2 - 5
   99.3 %
Psychological Thriller
Adults Only
4 Trophies

The Painting


1:47:00

  Trophies they Won!

Photo Shooting Photo Shooting
Atelier Atelier

   2 Hours
   2 - 4
   100.0 %
3 Trophies

Middlearth tales


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5
   100.0 %

I'm ... Many


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

M’ama


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Scooby...Who?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   100.0 %
Kids Friendly
Youth Pass
Case Investigation

Survivor Games 2hours


2:00:00

   2 Hours
   6 - 10
   100.0 %
Score
Actor
Action
Role Playing
No Riddles
Youth Pass
Στίβος Μάχης, Ανταγωνιστικό

Experimentum X


2:00:00

  Trophies they Won!

Experimental Vampire Experimental Vampire
  QR-Code

   2 Hours
   3 - 6
Score
Action
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

Amen


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

STIGMATA


1:45:00

   110 Minutes
   2 - 5
   99.4 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

ICE TIKI


1:49:00

  Trophies they Won!

Wear super socks Wear super socks

   110 Minutes
   3 - 7
   95.8 %
Action
Kids Friendly
Parking
1 Trophy

Lilipout


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly
Youth Pass

WHY ?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only
Cinematic Drama, Non-Horror

The Puppeteer


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

The Apocalypse X


1:22:00

  Trophies they Won!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

PROMETHEUS


1:07:00

  Trophies they Won!

The Wall The Wall
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 5
   99.7 %
  Video
Youth Pass
1 Trophy

Last Chapter: Σεντ-Action


28:42

  Trophies they Won!

Last chapter Last chapter

   45 Minutes
   1 - 2
   100.0 %
1 Trophy

WHO AM I ?


2:50:00

   195 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

DARK MIRROR


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Actor
Sci-Fi
Action
  Video
Parking
Youth Pass
Task Room

Boogeyman


1:20:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Moriarty


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.6 %
Actor
Comedy
Action
  Video

Mystic Project


2:00:00

   130 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Blood Treasure


55:00

  Trophies they Won!

Join the Lost Pieces ! Join the Lost Pieces !

   1 Hour
   2 - 6
   85.4 %
2 Trophies

Band of Spies


1:00:00

  Trophies they Won!

Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code
Bleeding Out Spy Bleeding Out Spy

   70 Minutes
   3 - 7
   82.0 %
2 Trophies

M’ama


2:00:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Blackwater


2:00:00

   2 Hours
   2 - 7
Action
Kids Friendly
Youth Pass
1 Trophy

HANGOVER


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5

Dead pass


2:00:00
43

  Trophies they Won!

Death & Decay Death & Decay

   90 Minutes
   2 - 5
   90.4 %
Horror
Score
Actor
Action
Role Playing
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass
3 Trophies
Select Horror or Not

ROSWELL 1947


1:10:00

   80 Minutes
   1 - 5
   92.6 %
  Video

TYRANNY


1:10:00

   80 Minutes
   1 - 5
   97.8 %
  Video

HELLEVATOR


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 4
   100.0 %
  Video
Parking
Youth Pass

OMERTA


2:07:00

   140 Minutes
   3 - 5
   99.0 %

Da Vinci


1:10:00

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Kids Friendly
Youth Pass

The House of Mary Shaw


1:26:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 5
   99.8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

SIN CITY


1:10:00

  Trophies they Won!

Movie Movie
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 4
  Video
Youth Pass
1 Trophy

Thomas Crown


1:10:00

  Trophies they Won!

Art Art
  QR-Code

   75 Minutes
   2 - 6
  Video
Youth Pass
1 Trophy

Never Sleep Again


1:28:00

  Trophies they Won!

Nightmare Nightmare
7th Dreamlock +10 7th Dreamlock +10
  QR-Code
Μανώλης Γαλανός

   90 Minutes
   3 - 5
   96.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Available Until: 24/07/2022

White Cell


1:40:00

  Trophies they Won!

7th MindTrap N.Smirni +10 7th MindTrap N.Smirni +10
  QR-Code

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Action
Role Playing
Kids Friendly
Youth Pass

JASON


1:34:00

  Trophies they Won!

7th Inside Out +10 7th Inside Out +10
  QR-Code

   95 Minutes
   2 - 5
   99.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

Dark

THE DARKWOOD VILLAGE

2:00:00

   2 Hours
   4 - 8
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Anubis


1:10:00

   70 Minutes
   3 - 6
   81.2 %
Actor
Action
Kids Friendly

Elven assassin


1:00:00
10

   1 Hour
   2 - 4
   100.0 %
Score
VR
Action
Kids Friendly
  Video
No Riddles
Tournament

Arizona sunshine


1:00:00
10

   1 Hour
   2 - 4
   100.0 %
Score
VR
Action
  Video
Psychological Thriller
No Riddles

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

NOSFERATUS


1:40:00

   2 Hours
   4 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Available Until: 07/09/2020

Room 101: Dead Diva's Secrets


33:00

   1 Hour
   2 - 4
   90.6 %
2 Trophies
Available Until: 09/09/2020

Room 102: A Weird Student


53:00

  Trophies they Won!

The Silver Sword The Silver Sword
  QR-Code

   1 Hour
   2 - 4
   91.9 %
2 Trophies
Available Until: 09/09/2020

Otherside


1:18:00

  Trophies they Won!

The golden Key The golden Key
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 6
   92.1 %
Sci-Fi
Adults Only
4 Trophies

DEATH ROW


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   50.1 %
Actor
Action
1 Trophy

Wake Up


2:00:00

   130 Minutes
   3 - 5
   98.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

AVATON


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

BIOHAZARD


1:30:00

  Trophies they Won!

Umbrella Trophy Umbrella Trophy
  QR-Code

   100 Minutes
   4 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

Immortal


1:16:00
2200

   80 Minutes
   2 - 5
   97.6 %
Adults Only
5 Trophies

File: UNDERCOVER


53:00

  Trophies they Won!

Broke Free Broke Free

   1 Hour
   2 - 5
   95.9 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Trophies

OPERATION SILK CITY


1:23:00

  Trophies they Won!

Umbrella Trophy Umbrella Trophy
  QR-Code

   100 Minutes
   2 - 7
   98.1 %
1 Trophy

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

7th


58:51

  Trophies they Won!

Flames Flames
  QR-Code

   1 Hour
   2 - 5
   96.2 %
Score
Youth Pass
1 Trophy

Woman in Black


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The 7 Mysteries of Pharaoh


53:36

   70 Minutes
   2 - 6
   94.8 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass

Lethal Decision


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

SUSPECT 33


1:09:50

  Trophies they Won!

Ιnterpol Red Notice Ιnterpol Red Notice

   70 Minutes
   2 - 6
   79.4 %
Actor
3 Trophies

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


57:27

   75 Minutes
   2 - 6
   89.0 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:04:50

   100 Minutes
   2 - 5
   85.7 %
Kids Friendly
Youth Pass

The Prison


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
Action
Parking
Youth Pass

INSIDIOUS


1:22:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 14/06/2022

Conjuring


1:30:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
My Bro My Bro

   75 Minutes
   3 - 6
   96.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 30/06/2023

REBELLION


1:25:00

  Trophies they Won!

The Wall The Wall
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 5
   97.3 %
Actor
  Video
Youth Pass
2 Trophies

HELL EXODUS


1:18:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only


Won

Feb - 2024

Google is your friend!


Creator: Μάριος Ξανθάκης
Feb - 2024

You have Solved the Case Phantom of the Opera

Feb - 2024

Remind the owner to take your photo!

Feb - 2024

See your future...

Feb - 2024

Δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις. Μόνο πονηρά μυαλά!


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Feb - 2024

Κοιμάται και ονειρεύεται γρίφους


Creator: dimitris. savvas
Jan - 2024
Jan - 2024

Ο Γιάννης και οι 7 του φίλοι


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Jan - 2024
Jan - 2024
Jan - 2024

We are cats


Creator: Catalefki C
Jan - 2024

... is science


Creator: Maria Anagnostopoulou
Jan - 2024

Same Riddle, Different Solution


Creator: Giota Festeridou
Jan - 2024
Jan - 2024

Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Οι φίλοι με φωνάζουν …


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Γιορτάζω, γιορτάζω, με ακούτε που το φωνάζω;


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Jan - 2024
Jan - 2024

Το Παρδαλό Κατσίκι


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Καλή πρωτοχρονιά!


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2024

Και εκεί που έτρωγα σαν να έχω να φάω από πέρσι, παραλίγο να πάθω έμφραγμα, αλλά τελικά έπαθα γρίφο!


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Dec - 2023

Βοηθήστε τον Άγιο Βασίλη να βρει τι δώρο θέλει η μικρή Κατερίνα!


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Dec - 2023

Ο γριφολόγος της καρδιάς μας, μας ετοίμασε ένα τριπλό τροπαιάκι!


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Oct - 2023

...at Athens Halloween Hunt 2023


Creator: Pavlos Chytiris
Oct - 2023

What is the most valuable treasure you have?


Creator: Giota Festeridou
Oct - 2023

3 Digit Number!


Creator: Pavlos Chytiris
Sep - 2023

Mirror Mirror on the Wall....


Creator: Νωντας Τσαμουρτζης
Sep - 2023

... ξαναχτυπά!


Creator: dimitris. savvas
Sep - 2023

... το part 2 του γρίφου «Ο φόνος»


Creator: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Aug - 2023
Aug - 2023
Aug - 2023
Aug - 2023

Μπορείς να βοηθήσεις τον ξεχασιάρη Luffy;


Creator: George Gkikopoulos
Aug - 2023

Observe the Clues and Solve the Mystery!


Creator: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Aug - 2023

Become a member of the Escape Room Team!

Aug - 2023

A vampire got captured in a cell by a vampire hunter... But could all of this be an eXperiment by Deppart Corporation?

Aug - 2023

Riddles are you destiny


Creator: Νίκος Ζουλέκου
Jul - 2023

1,2,3… Action!!!


Creator: Stefanos Rizinos
Jun - 2023

…brushing a riddle!


Creator: Elli Kouliadelli
Jun - 2023
Jun - 2023

oh.... That Room!


Creator: George Kostakis
Jun - 2023

Φορέσετε τις πιο παράξενες κάλτσες Ακόμα και αντιολισθητικές !!

Jun - 2023

Riddles are shaking


Creator: Νίκος Ζουλέκου
Jun - 2023

... και το πολύτιμο πετράδι


Creator: KONSTANTINOS VANIKIOTIS
Jun - 2023

...me, really!


Creator: Elias Hintipas
May - 2023

... κόσμο των Escape Rooms!


Creator: Αντα Πανακη
May - 2023

Follow the diet and become a Champion!


Creator: Hlias Ale
May - 2023

Εσείς…. πόσο καλοί μαθητές είστε ?!!


Creator: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Apr - 2023

Happy Easter


Creator: Stefanos Rizinos
Mar - 2023

Το χειρότερο καμάκι του κόσμου.


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Mar - 2023

Play Responsibly


Creator: 5348α 687ηδ348α
Mar - 2023

Η Ζωή Ενός Γριφολόγου, part 1 (-10% έκπτωση στο GAME OVER)


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Feb - 2023

I need your help


Creator: Stefanos Rizinos
Feb - 2023
Feb - 2023

Σκεψου σαν ζωγραφος!


Creator: George Gkikopoulos
Feb - 2023

Ba ba ba ba ba ba ba Banana


Creator: George Gkikopoulos
Feb - 2023
Jan - 2023
Jan - 2023

Once upon a riddle...


Creator: Νίκος Ζουλέκου
Dec - 2022

Βρες την απάντηση και κέρδισε το φλουρί του 2023


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Dec - 2022

Can you win ?


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022

Find the hidden letters from the tic tac toe and solve the word that hides in the wall.


Creator: Mάνος Γεωργιλάς (Wishkey Τeam)🧠🥃
Dec - 2022

Το μυστικό του μισογκρεμισμένου τοίχου...

Dec - 2022
Dec - 2022

Can you find it ?


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022

I wanna be the best escaper...


Creator: Νίκος Ζουλέκου
Nov - 2022
Nov - 2022

What's up doc?


Creator: Elias Hintipas
Nov - 2022

Who’s the fairest of them all?


Creator: Ειρήνη Φουντουλάκη
Oct - 2022
Sep - 2022
Jul - 2022

The Final Challenge


Creator: George Kostakis
Jul - 2022

Riddle 34


Creator: George Kostakis
Jul - 2022

The Great Escape!


Creator: George Kostakis
Jun - 2022
Jun - 2022

Solve the spell, and see what you are!


Creator: George Kostakis
Apr - 2022

50€ Giveaway!

Apr - 2022

Can you get it?

Apr - 2022

Nerdy Nerd

Mar - 2022

Has it started already?


Creator: Nikos Papageorgopoulos
Mar - 2022
Mar - 2022

You managed to join the "Pieces", without help !

Mar - 2022

You managed to give the "slap" in the right way !?

Mar - 2022

You managed to find the " True Light ".

Mar - 2022

You figured out what happened to our Spy !

Mar - 2022

The greatest treasure hunt


Creator: Ειρηνη Απ
Jan - 2022

ONLY FOR ESCAPERS


Creator: George Kostakis
Jan - 2022

What time is it?


Creator: Stefanos Rizinos
Jan - 2022

Brain is a super computer!

Jan - 2022

Are you good in Board Games? Roll the dice!


Creator: Σταύρος Ρέγας
Jan - 2022

Two years have passed so fast....


Creator: Πάνος Σαούλης
Jan - 2022

What do they hide?


Creator: Olga Martz
Jan - 2022

All you need is magic


Creator: Ειρηνη Απ
Jan - 2022

Θα σε διαλέξει ο Προφεσόρ για το επόμενο σχέδιο;


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Jan - 2022

And 3 dots...

Jan - 2022

Απλά μαθηματικά...ή μήπως όχι;


Creator: Ξάνθος Παναγόπουλος
Jan - 2022

Sometimes darkness helps you see clearly

Dec - 2021
Dec - 2021

Special agent Nikos Koukos needs your assistance!

Nov - 2021

Γίνε εξερευνητής του Σπουδαίου Μυστικού

Nov - 2021

Complete Dead Pass insanity mode

Oct - 2021

Winter is coming


Creator: Dimitris Dimopoulos
Oct - 2021

Το μεγαλύτερο Halloween Event είναι εδώ! Εσύ θα λείπεις;

Sep - 2021
Sep - 2021

Come On Board


Creator: George Kostakis
Sep - 2021

Find the Murder Weapon

Aug - 2021

Τετράγωνη Λογική!

Aug - 2021

We are Locked! Or not?

Jul - 2021

Are you ready to escape ?


Creator: Stefanos Rizinos
May - 2021

Or not....

May - 2021

Χ εις την Y

May - 2021

Heeeelppp!!!

Feb - 2021

#textNum

Jan - 2021

A special ride


Creator: Elias Hintipas
Jan - 2021

Save the world from extinction!


Creator: Dionisis Ktistopoulos
Jan - 2021

? ! ? !

Jan - 2021

Music is my middle name


Creator: Elias Hintipas
Jan - 2021

But follow the Signs

Jan - 2021

Shining bright


Creator: Elias Hintipas
Jan - 2021
Dec - 2020

Silver lining...

Dec - 2020

Can you see it?

Dec - 2020
Dec - 2020

It's all about Digits

Dec - 2020

A tale to die for...


Creator: Elli Kouliadelli
Dec - 2020

Ας δώσουμε τέλος από μόνοι μας σε όλο αυτό...


Creator: Μιλτιάδης Μπάλλας
Dec - 2020

Μια σκοτεινή διαδρομή στο οργανωμένο έγκλημα


Creator: Elias Hintipas
Dec - 2020

and more…

Dec - 2020
Dec - 2020
Dec - 2020