Η Προφητεία

Γαϊδουροχώρα  
   Θέση Μπουρμπουτσάνα (μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου & Μακεδονίας), Κορωπί, 19400 - Εμφάνιση Χάρτη

   130 Λεπτά
   4 - 7
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
Role Playing
  Video
Parking
Εξωτερικού Χώρου
Διαθέσιμο Έως: 30/09/2021

100,0%
2:10:00

  Βαθμολογίες
4,7 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από ένα ταξίδι στο μακρινό 1700, βρεθήκαμε να περπατάμε στους δρόμους του Γαιδουροπίου αναζητώντας απαντήσεις για μια εξαφάνιση. Θα λύναμε το μυστήριο; Θα επιστρέφαμε αραγε ποτέ στον δικο μας χρόνο;

Ένα πολύ διαφορετικό "δωμάτιο" που μας διασκέδασε όλους πολύ.
Η τοποθεσία σε συνδιασμό με τα σκηνικά λειτουργεί εξαιρετικά σε συνάρτηση με το σενάριο. Τα κορίτσια που είναι οι δημιουργοί, αλλα συμμετέχουν και ως ηθοποιοί στο παιχνίδι, μας μετέφεραν πολυ σωστά στη διάθεση που έπρεπε να έχουμε κάνοντας μας να μπουμε in character. Βέβαια δεν κατάφεραν να μας πείσουν καταληγοντας να δείνουμε ενα διαφορετικό αλλα εξίσου ωραίο τελος στην ιστορία.

Σε όλη του την έκταση έχει ωραία γριφάκια και tasks που είναι ενταγμένα στη ροή της πλοκής βοηθώντας στην προώθηση του παιχνιδιού και της ιστορίας.

Δεν ξέρω αν εχει ακόμα κενές κρατήσεις, αλλά αν ναι, είναι μια ομορφη εμπειρία που θα σας κανει να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ με την παρέα σας.

 Άννα Καββαδά,  182 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2021
4,7 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η Προφητεία είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι εξωτερικού χώρου που φτιάχτηκε ως μια όμορφη ιδέα, που θα κάνει γνωστή τη Γαϊδουροχώρα σε μεγαλύτερο κοινό. Στόχος επετεύχθη θριαμβευτικά!

Οι επισκέπτες περνούν ένα διασκεδαστικό δίωρο, λύνοντας ευχάριστους γρίφους, πιάνοντας συζήτηση με τις "παρουσίες" του Γαϊδουρωπίου, ταξιδεύοντας σε αυτό, γνωρίζοντας δίποδους και τετράποδους κατοίκους, δίχως να ξεχάσουν στιγμή την αποστολή τους• την ανατροπή της Προφητείας.

Με δεδομένο πως μιλάμε για ένα event που απευθύνεται σε όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως εμπειρίας, οι γρίφοι είναι εξαιρετικοί, η ιστορία αν και απλη σε γεμιζει και τέλος το acting και η απαραίτητη διάδραση, ισορροπούν σωστά μεταξύ χιούμορ και λειτουργικότητας.

Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς με την παρέα του, μικρή ή μεγάλη.

 Δημήτρης Βερλέκης,  355 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2021
  Φωτογραφία
Η Προφητεία