cover image profile image

Anna Kavvada
Sensei


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 503
  Μου Αρέσει : 53

4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι που δεν το παίξαμε b2b με το deadlock the brother's redemption.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με εξαιρετικά σκηνικά που παντρεύονται άριστα με την ιστορία των 2 αδερφών και κάνουν τους παίκτες να ζήσουν την εμπειρία που πρέπει, νιώθοντας την πίεση και το άγχος της... επιβίωσης. Προφανώς οι ερμηνείες δίνουν το κάτι παραπάνω στην ολη ατμόσφαιρα και εμπειρία. Επιπλέον, η έναρξη του δωματίου είναι ασυνήθιστη, ενώ και μέσα στο δωμάτιο θα συναντήσει κανείς μια έκπληξη που επιτείνει ακόμα περισσότερο το αίσθημα του τρόμου της καταδίωξης από τους αδερφούς.

Σε ότι αφορά τους γρίφους δεν εχω κάποιο παραπονο ειδικά αν λάβω υποψη ότι μιλάμε για ένα δωμάτιο "τρόμου" που πρέπει η ομάδα ενω σκέφτεται καποια λύση να αντιμετωπίσει και όποια συναισθήματα προκαλεί η ιστορία ππυ βρίσκεται. Επομένως, ανακεφαλαιώνοντας, έχουμε σωστά επιλεγμένους για το ειδος του δωματίου και άρτια ορισμένους, χωρίς πολλαπλές λύσεις ή ασάφειες, ενώ παράλληλα εξυπηρετούν την προώθηση της πλοκής. Το μόνο που θα ήθελα, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη, είναι να υπήρχαν ίσως 1-2 παραπάνω γρίφοι σε κάποια σημεία για να πω ότι, ναι, είναι τέλειο.

Για το προσωπικό δεν εχω λόγια. Μόνο ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία!

Υ.Γ. Σύντομα θα επισκεφτούμε πάλι την εταιρία καθώς ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε και το δεύτερο μερος της ιστορίας😁

Απέδρασαν
3,0 Καλό
Οκτ - 2021

Ανκ

Ανκ

Γρίφοι / Αποστολές

2,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα δωμάτιο με θεματική απιστευτα ταιριαστή για να στήσει κανείς ένα escape room, αλλά δυστυχώς η συνταγή δεν πέτυχε...

Γριφολογικά το δωμάτιο είχε κάποιες καλές ιδέες, αλλά σε πολλές περιπτώσεις τελικά οι ιδέες χάθηκαν στη μετάφραση για την υλοποίηση τους. Κάποιοι γρίφοι ήταν κακώς ορισμένοι και ασαφείς ως προς τη λύση τους, πράγμα το οποίο οδηγεί εύκολα σε πολλαπλές λύσεις και γενικοτερη σύγχιση.

Τα σκηνικά προσπάθησαν, αλλά δεν έπεισαν. Είναι ένα χειροποίητο δωμάτιο, ναι, αλλά φαίνεται ότι είναι... Δεν εχω κάτι εναντίον του να είναι χειροποιητο το δωμάτιο, αλλά ειτε συγκρίνω είτε οχι το συγκεκριμένο με άλλα, επισης εξολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι, το συγκεκριμένο φαίνεται δυστυχώς φθηνό και δεν πείθει. Ειδικά για την τιμή στην οποια προσφέρεται.
Με εξαίρεση έναν μηχανισμό/εφέ δεν μπορώ να πω ότι είχα το emersion που θα ήθελα. Γνώμη μου, ήταν πρόχειρο τόσο σε πλοκή όσο και σε ατμόσφαιρα.

Τέλος, δεν μπορω να πω ότι έμεινα δυσαρεστημένη από το κλίμα ή την υποδοχή στην εταιρία, παρόλα αυτά έχω την υποψία οτι δεν ήμασταν η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με ένα σημαντικό αντικείμενο μέσα στο δωμάτιο. Πόσο μάλλον οταν εκ των υστερων σκέφτομαι ότι μας προειδοποίησε με αρκετή έμφαση οτι αν κάτι δεν δουλέψει θα υπάρξει αμεση παρέμβαση (όπως άλλωστε πολύ σωστά έγινε), από την άλλη ομως δεν δέχομαι ότι εμείς ευθυνόμαστε για το "χάλασμα" αυτό (αν πω περισσότερα θα ειναι spoiler για το δωμάτιο).

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μπαίνουμε στο σπίτι. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα. Θα προλάβουμε να βρούμε άραγε τις σημειώσεις για το νέο πειραματικό όπλο της εταιρίας και να μάθουμε την αλήθεια;

Αρχικά, θα πρέπει να πούμε ενα μπράβο για τα σκηνικά και κατ'επέκταση την ατμόσφαιρα που υπαρχει μεσα στο δωμάτιο, δηλαδή, τα δωμάτια, καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται σε πολλούς χώρους, άρτια διακοσμημένους και εντός θέματος. Ακόμα το σενάριο και η ροή αυτού ηταν απολυτως ικανοποιητικά και ταιριαστά με την ατμόσφαιρα του χωρου.

Γριφολογικά το δωμάτιο είναι μέτριας δυσκολίας. Δεν θα συναντήσετε καποιον εξωπραγματικό γρίφο, παρόλα αυτά αυτοι που θα βρείτε είναι προσεγμένοι και ταιριάζουν με την ιστορία. Προσωπικά σε κάποιους χώρους θεωρώ ότι θα σήκωνε να υπήρχε τουλάχιστον ένας ακόμα γρίφος ή αποστολή.

Η GM και το προσωπικό ήταν εξαιρετικοί στη δουλειά τους, κυριολεκτικά από την αρχή μέχρι το τέλος της εμπειρίας μας στην εταιρεία.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μια φωνούλα μου ψιθύριζε στο αυτί για περιπου ένα μήνα να παω να παιξω το Ελιξήριο. Τελικά ενέδωσα στην πλύση εγκεφάλου και πήγα σε δυάδα.

Είναι ένα πολυ όμορφο δωμάτιο, οχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά με πολυ όμορφη σκηνογραφία και πλοκή. Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν έξυπνοι και σε καποιες περιπτώσεις απαιτητικοί.

Ο GM έκανε οπου χρειάστηκε καίριες παρεμβάσεις δίνοντας σωστά hints, καθώς η αλήθεια είναι ότι μαλλον διαλέξαμε μέρα που ήμασταν πολύ ντεφορμέ 🥲.

Το φινάλε είναι πράγματι τέτοιο ώστε να προσφέρει την απαραίτητη κορύφωση της ιστορίας που αφηγείται.

Το συγκεκριμενο δωματιο θα το συνιστούσα σίγουρα για αρκετα έμπειρες δυάδες ή αλλιώς σε τριάδα, καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που η μεγαλυτερη ομάδα θα δυσκολεύονταν να χωρέσει.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα γριφοδωμάτιο με αρκετά γρήγορη ροή που για να είμαι ειλικρινής στην αρχή το είχαμε υποτιμήσει, τελικά όμως μας άφησε ικανοποιημένους.

Αρκετά πιεστικό σε ό,τι αφορά τον χρόνο απόδρασης, αλλά όχι παραπάνω από όσο πρέπει έτσι ώστε να δημιουργεί στην ομάδα την απαραίτητη αγωνία για να αποδράσει. Είναι ένα δωμάτιο που ενδείκνυται για νέους παίκτες, έχοντας αρκετά πράγματα να δουν και να επεξεργαστούν. Η σκηνοθεσία του δωματίου δένει με την ιστορία του δωματίου, η οποία μάλιστα φτάνει σε ωραία κορύφωση στο τέλος πριν την απόδραση.

Η GM μας ήταν εξαιρετική στη διαχείριση της ομάδας μας και την ευχαριστούμε πολύ.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το Avissos είναι ένα δωμάτιο με εξαιρετικά σκηνικά, φωτισμούς και οπτικοακουστικά εφέ και με μια αρκετά καλή ιστορία. Παρόλα αυτά χωλαίνει σε κάποια σημεία.

Πιο αναλυτικά...

Η ατμόσφαιρα όπως ήδη ανέφερα είναι όπως θα έπρεπε να είναι για την ιστορία μας. Όντως είσαι μέσα στο Avissos με λίγα λόγια και ο χρόνος τρέχει και μαζί με αυτόν κι εσύ.

Από την άλλη, εξαιτίας κάποιων αποστολών/γρίφων που δεν ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε δοσμένα, σε παραπάνω από 2 σημεία μπερδευτήκαμε λόγω αυτού του κακού ορισμού. Ακολουθήσαμε άλλη πορεία σκέψης, που όμως με βάση τα στοιχεία που είχαμε στα χέρια μας έβγαζε κι αυτή νόημα. Φυσικά υπήρχαν κι άλλοι πολύ καλοί γρίφοι και σε καμία περίπτωση το παραπάνω δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να πάτε να παίξετε το δωμάτιο.

Για το προσωπικό μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Μάλιστα, αφού παίξαμε το δωμάτιο, είχαν όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε και να ακούσουν τους προβληματισμούς μας και τις ενστάσεις μας στα διάφορα σημεία.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε να παίξετε.

Σε επίπεδο γρίφων είναι χορταστικό τόσο στη ποιότητα όσο και στη ποσότητα αυτών. Έξυπνοι, καλά ορισμένοι και ωραία τοποθετημένοι μέσα στο παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα της φυλακής εξυπηρετούνταν άρτια από τα σκηνικά, τους πολλούς χώρους αλλά και τα ηχητικά εφέ, τα οποία ήταν τέτοια ώστε πραγματικά να νομίζεις ότι είσαι μέσα στη φυλακή. Η ιστορία που αφηγούταν το δωμάτιο πλαισιωνόταν από όλα τα παραπάνω στοιχεία, προσφέροντας μια άρτια εμπειρία απόδρασης.

Το προσωπικό ήταν πραγματικά εξαιρετικό σε όλα (GM, acting, συζήτηση μετά το παιχνίδι 😁).

Ευχαριστούμε!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το φάντασμα της όπερας είναι ενα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

Οι γρίφοι και οι αποστολές που συναντά κανείς μέσα στο δωμάτιο είναι προσεγμένοι και σωστά ταιριασμένοι με αυτό. Μάλιστα, κάποιος που γνωρίζει την ιστορία του φαντάσματος της όπερας, θα δει διάφορα easter eggs ενταγμένα μέσα στους γρίφους.

Η σκηνοθεσία, η μουσική και τα διάφορα εφέ συνέβαλλαν στη δημιουργία της υποβλητικής ατμόσφαιρας του εγκαταλελειμμένου θεάτρου, βοηθώντας στην προώθηση της πλοκής και του παιχνιδιού.
Η ιστορία ξετυλιγόταν ωραία απο γρίφο σε γρίφο και απο χώρο σε χώρο, οδηγώντας τελικά στην κορύφωση.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο ηθοποιός στη δημιουργία του παραπάνω κλίματος, ο οποίος με κάθε εμφάνιση του, προσέφερε μια ελαφριά δόση αδρεναλίνης ή έπαιζε κάποιο ρόλο για τη συνέχιση της ιστορίας.

Συνοψίζοντας είναι ένα άρτιο δωμάτιο, το οποίο θα σας προσφέρει μια καλή εμπειρία απόδρασης.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ καλό δωμάτιο για πολύ νέους παίκτες που μόλις κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο των escape rooms. Για τις πιο έμπειρες ομάδες θα είναι αρκετά εύκολο....

Η διακόσμηση του δωματίου είναι πολύ καλή, προσομοιάζοντας πράγματι το εσωτερικό μιας πυραμίδας και δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τους διάφορους φωτισμούς και τα ηχητικά εφέ.

Συναντήσαμε αρκετούς μηχανισμούς μέσα στο δωμάτιο, οι οποίοι ήταν πολύ σωστά ενταγμένοι στη σκηνοθεσία του δωματίου συμβάλλοντας προφανώς και στην εξέλιξη της ιστορίας που ήθελε το δωμάτιο να μας αφηγηθεί.

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό στο G-Factor, ήταν εξαιρετικό.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από ένα ταξίδι στο μακρινό 1700, βρεθήκαμε να περπατάμε στους δρόμους του Γαιδουροπίου αναζητώντας απαντήσεις για μια εξαφάνιση. Θα λύναμε το μυστήριο; Θα επιστρέφαμε αραγε ποτέ στον δικο μας χρόνο;

Ένα πολύ διαφορετικό "δωμάτιο" που μας διασκέδασε όλους πολύ.
Η τοποθεσία σε συνδιασμό με τα σκηνικά λειτουργεί εξαιρετικά σε συνάρτηση με το σενάριο. Τα κορίτσια που είναι οι δημιουργοί, αλλα συμμετέχουν και ως ηθοποιοί στο παιχνίδι, μας μετέφεραν πολυ σωστά στη διάθεση που έπρεπε να έχουμε κάνοντας μας να μπουμε in character. Βέβαια δεν κατάφεραν να μας πείσουν καταληγοντας να δείνουμε ενα διαφορετικό αλλα εξίσου ωραίο τελος στην ιστορία.

Σε όλη του την έκταση έχει ωραία γριφάκια και tasks που είναι ενταγμένα στη ροή της πλοκής βοηθώντας στην προώθηση του παιχνιδιού και της ιστορίας.

Δεν ξέρω αν εχει ακόμα κενές κρατήσεις, αλλά αν ναι, είναι μια ομορφη εμπειρία που θα σας κανει να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ με την παρέα σας.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα όμορφο δωμάτιο με αρκετούς χώρους με καλή πλοκή ενώ υπήρχαν ωραίες λεπτομέρειες από το γνωστό μυθιστόρημα του Dan Brown, οι οποίες ως φανατική αναγνωστρια με ενθουσίασαν.

Γριφολογικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, με εξαίρεση έναν γρίφο που μας ενθουσίασε σαν σκέψη και ιδέα ενώ παράλληλα ταίριαζε γάντι με την ιστορία.

Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε και σε αυτό συνέβαλλαν καταλυτικά και οι ηθοποιοί, τα τίμια σκηνικά αλλά και η μουσική επένδυση. Μάλιστα, μας έβαλαν κι εμάς σε διάθεση για role play (όχι ότι θέλουμε και πολύ 🙄). Στο τέλος υπάρχει η κορύφωση της αγωνίας που χρειάζεται έτσι ώστε να ευχαριστηθεί κάνεις την απόδραση του.

Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι στον τελευταίο χώρο μου έλειψε κάτι, υπό την έννοια ότι θα ήθελα να έκανα 1-2 πράγματα ακόμα σε αυτόν, χωρίς αυτό όμως να μου χάλασε στο σύνολο την εμπειρία μου.

Για το προσωπικό δεν έχω λόγια, όπως κάθε φορά που τους έχουμε επισκεφτεί είναι άψογοι.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε δυάδα. Φτάνουμε στον χώρο, μπαίνουμε, παίζουμε, βγαίνουμε. Γυρνάω και λέω στον συμπαίκτη μου: "Ρεεε..."
Ε....μόνο αυτό μπορούσα να πω για το επόμενο δεκάλεπτο από την έξοδο μας.

Ήταν ένα δωμάτιο που το απολαύσαμε πραγματικά. Η ατμόσφαιρα του είναι απόλυτα ακριβής και σε συνδιασμό με την ιστορία. Ομοίως και η μουσική επένδυση βοηθούσε στη διάθεση κάνοντας να νιώσεις ό,τι παίζεις σε κάποια ταινία. Οι χώροι είναι άρτια σκηνοθετημένοι για την ιστορία, ενώ παράλληλα είναι πολλοί και μεγάλοι με αρκετό και καλό ψάξιμο, πολλά λουκέτα, gadget και κρυψώνες. Επίσης, έχει αρκετή δράση (καλύτερα να μην πάτε με φόρεμα για καλύτερη άνεση...στο κάτω κάτω είμαστε σε ειδική αποστολή σε στρατιωτική βάση).

Σε ότι αφορά τους γρίφους που συναντήσαμε, ήταν όλοι όμορφα δεμένοι με τη πλοκή και καλά ορισμένοι, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολλαπλές λύσεις.

Τέλος, ο Ίωνας ήταν εξαιρετικός ως GM. Περάσαμε πραγματικά υπέροχα!

Αν δεν έχετε πάει ακόμα να παίξετε το Blackwater, να πάτε τώρα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είναι ένα ωραίο και συνεπές με την περιγραφή γριφοδωμάτιο που σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε πολύ όμορφα.

Οι γρίφοι που συναντήσαμε δεν ήταν κάτι εξωπραγματικό, παρόλα αυτά ήταν σχεδιασμένοι σωστά εξυπηρετώντας στη προώθηση της αφήγησης της ιστορίας του δωματίου.

Τα σκηνικά και η μουσική είναι πολύ οκ, δημιουργώντας τη σωστή ατμόσφαιρα και διάθεση για το παιχνίδι.

Η GM και το προσωπικό γενικότερα ήταν όλοι εξαιρετικοί.

Συνοψίζοντας είναι μια καλή και value for money επιλογή ειδικά για b2b με κάποιο άλλο δωματιο της εταιρίας.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το The Last Chapter είναι ένα δωμάτιο που μετά την απόδραση άφησε μεικτά συναισθήματα σε ολη την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα, το δωμάτιο έχει καλά σκηνικά και μουσική που ανταποκρίνονται στην ιστορία που θέλει να αφηγηθεί. Εξαιρετικός ήταν στον ρόλο του ο ηθοποιός/GM που μας έβαλε στη σωστη διάθεση για την εξιχνίαση του μυστηρίου.

Σχετικα με τους γρίφους που συναντήσαμε μέσα στο δωμάτιο, ήταν καλά ταιριασμένοι και εξυπηρετούν σε έναν βαθμό την αφήγηση, μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά δύο τους οποίους απολαύσαμε πραγματικά. Από την άλλη όμως συναντήσαμε και αρκετούς που μας άφησαν μια λίγο πικρή γεύση, καθώς δεν ηταν ιδιαιτερα καλοστημένοι και μας οδηγούσαν σε πολλαπλές λύσεις και μπερδέματα.

Συνοψίζοντας, είναι ένα οκ και value for money δωμάτιο αλλά σίγουρα χρειαζεται κάποιες βελτιώσεις για να γίνει πολύ καλύτερο.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα _εξαιρετικό_ vr δωμάτιο.

Πολύ ωραία γραφικά που σε κάνουν να μπεις μέσα στην ατμόσφαιρα της έπαυλης και δημιουργούν μια πιο τρομακτική ατμόσφαιρα που ξεκάθαρα την σηκώνει. Καλοί γρίφοι και σωστά δεμένοι με την ιστορία και απίστευτη κλιμάκωση με το τελευταίο επίπεδο του παιχνιδιού να είναι το highlight όλης της εμπειρίας (θα μπορούσαμε να μείνουμε και να παίζουμε αυτό το επίπεδο για ώρες χωρίς καμία υπερβολή)

Ο GM εξαιρετικός, μας έβγαλε μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, για να μας βλέπουμε και να γελάμε τώρα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μην έχοντας παίξει ξανά κάποιο vr παιχνίδι, το Time Travel Paradox ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Να μην τα πολυλογώ, με κέρδισε.

Η πλοκή του παιχνιδιού πραγματικά κερδίζει σε συνδιασμό με τη τεχνολογία του vr καθώς προσφέρει....ενδιαφέρουσες δυνατότητες, στιγμές γέλιου, δράσης.

Για τον GM μας και το προσωπικό απλά δεν έχω λόγια 😁

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν θα πω ότι ειμαι έμπειρη και τα μάτια μου σιγουρα δεν έχουν δει πολλά δωμάτια, αλλά το συγκεκριμένο, πραγματικά μου προσέφερε μια νέα εμπειρία που θα θυμάμαι για αρκετό καιρό.

Πιο αναλυτικά...

Από την πρώτη στιγμή που θα μπει κανείς μέσα στο δωμάτιο μεταφέρεται με τη βοήθεια των σκηνικών, την χρήση κατάλληλων των ηχητικών εφέ και φωτισμού στην τοποθεσία του τίτλου. Τα σκηνικά είναι πραγματικά φοβερά δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για την εξέλιξη της ιστορίας. Με λίγα λόγια, πράγματι εγώ βρέθηκα μεσα στις σπηλιές του Banjul. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αναφερθεί ότι καταλυτική ηταν και η ύπαρξη του ηθοποιού στο συνολικό αποτέλεσμα αυτού που ζήσαμε.

Σε ό,τι αφορά τους γρίφους και τις αποστολές που συναντήσαμε, θα τα χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας, ταιριάζοντας και με την πλοκή της ιστορίας που εξελίσσεται. Αυτό λειτούργησε αρκετά καλά στη δική μας περίπτωση, καθώς σε συνδιασμό με την ψιλο-horror ατμόσφαιρα του δωματίου, μας επέτρεψε να το απολαύσουμε (not a much of a horror fun).

Τέλος, ο Δημήτρης που ήταν ο GM μας, μας χειρίστηκε εξαιρετικά σαν ομάδα, από την αρχή ως το τέλος. Ευχαριστούμε πολύ!

Να πάτε, να παίξετε, και να περασετε τέλεια!

Υ.Γ. Να σημειωθεί οτι δεν εχει καμία σημασία αν κάποιος δεν έχει παίξει το προηγούμενο δωμάτιο για την συνέχεια της ιστορίας. Είναι μια χαρά αυτοτελές Προσωπικά δεν το έχω παίξει, αλλά σκοπεύω😁

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ατμοσφαιρικό και με αρκετά horror στοιχεία δωμάτιο. Δημιουργεί το απαραίτητο "άγχος" για να μπει κανείς στον ρόλο του κυνηγημένου, έχοντας ωραία εξέλιξη και μεταβάσεις απο χώρο σε χώρο (ειδικά προς τον τελευταίο). Στο σύνολο του, προσφέρει μια πολύ ωραία εμπειρία με έξυπνους γρίφους και στοιχεία στους χώρους, ενώ τα σκηνικά και τα διάφορα props συνεισφέρουν στην σε αυτή την ατμόσφαιρα κανοντας την πθο υποβλητική και βάζοντας την ομάδα στη σωστή διάθεση.

Δυο σχόλια θελω να κάνω σε αυτό το σημείο. Σε ότι αφορα τον τελευταίο χώρο, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή η ιστορία ειχε πολυ καλή κλιμάκωση με αποτελεσμα να μου εχει χτίσει προσμονή για ένα μεγάλο φινάλε, ήταν περιορισμένο σε διαδικαστικούς θα έλεγε κανεις γρίφους και αποστολές, που τελικά δεν οδήγησαν την ιστορία ακριβως σε κάποιο κλείσιμο... οπότε κάτι μου έλειψε εκεί.
Επίσης το πρωτο δωμάτιο ίσως να ήθελε λίγο φώς ακόμα...

Για τον GM δεν εχω κάποιο σχόλιο 😊

Ευχαριστούμε για την εμπειρία!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Another Dimension

Another Dimension

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το "Another Dimension" είναι σίγουρα ενα καλό γριφοδωμάτιο με ωραία ροή στην ιστορία του και περάσματα.

Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν αρκετά έξυπνοι και πολύ ταιριαστοί κάθε φορά με το σημείο της πλοκής και του χώρου στον οποίο κάθε φορα βρισκόμασταν, καθώς, όπως προδίδει και το όνομα, αλλάξαμε αρκετές διαστάσεις. Ομοίως και οι αποστολές, προσέθεταν και έδεναν ωραία με τη ροή του δωματίου. Σε δύο σημεία είχαμε ένα θεματάκι με κάποιους μηχανισμούς, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν επισκίασε τη συνολική μας εμπειρία.

Σαν χώρος, πράγματι σε μεταφέρει με τα σκηνικά σε έναν άλλο κόσμο θα έλεγα και όχι διάσταση ακριβώς. Ίσως βέβαια αυτό να εχει να κάνει και με το πως αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια της διάστασης. Παρόλα αυτά εξυπηρετούσε, σε συνδιασμό ειδικά με τους γρίφους, τον σκοπό του, κλείνοντας μάλιστα με ένα διασκεδαστικό μουσικό φινάλε (εμείς το ζήσαμε πάντως😁).

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωματιο ξεκιναει δυναμικά. Ο στόχος μας, να προλάβουμε να σώσουμε το Subject 0 απο την κυβερνοεπίθεση και να εκκενωθεί η βάση. Θα προλάβουμε; (Spoiler alert, yes)

Ατμοσφαιρικά και απο αποψη πλοκής το δωμάτιο με άφησε ικανοποιημένη. Μπαίνοντας μέσα οντως ένιωσα ότι βρισκόμουν στον χώρο της ιστορίας, δηλαδή σε ενα state of the art εργαστήριο το οποιο καταπιάνεται με πειράματα τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, η ιστορία και το παιχνίδι κλιμακώνοταν οσο περνούσε η ώρα για να φτάσουμε στο φινάλε, όπου και έκλεισε τελικά, σώζοντας όντως τα δεδομένα για το subject 0 και αποδρώντας.

Οι γρίφοι και οι αποστολές που συναντήσαμε μέσα στο δωμάτιο πρόσθεσαν στην όλη εμπειρία, καθως βρισκόταν σε αρμονία με όλη την ιδέα του δωματίου και την ιστορία.

Για τα προσωπικό στο Clock και τον GM τα λόγια ειναι μάλλον περιττά. Μας προσέφεραν συνολικά μια ολοκληρωμένη και πολύ ωραία εμπειρία.

Ευχαριστούμε!

Απέδρασαν

The MINE Box

19:30, 5-Νοε-2021


  Τρόπαια που μπορείτε να Κερδίσετε

AllBox AllBox
  QR-Code
Extracted the gems! Extracted the gems!
Survived the old mine! Survived the old mine!
Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
Completed The BOX!! Completed The BOX!!

   80 Λεπτά
   3 - 6
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
5 Τρόπαια

Mystic Project


1:50:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

An old friend..


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   94,1 %
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

DEADLOCK


1:09:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 5
   96,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

Ανκ


55:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   68,3 %
Για Παιδιά
Δράσης
Kids Friendly
Freedom Pass

Ελιξήριον


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Anna Kavvada, Ioannis Daridis

OPERATION SILK CITY


1:29:00

   100 Λεπτά
   2 - 7
   97,4 %
1 Τρόπαιο

The HAUNTED Box


59:45

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Free the lost soul! Free the lost soul!
 Dared to visit! Dared to visit!
Completed The BOX!! Completed The BOX!!

   1 Ώρα
   2 - 5
Σκορ
Freedom Pass
5 Τρόπαια

AVISSOS - REMASTERED


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
  Video

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:28:00

   100 Λεπτά
   2 - 4
   76,8 %
Freedom Pass

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


32:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   90,5 %
  Video
Freedom Pass

Η Προφητεία


2:10:00

   130 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
Role Playing
  Video
Parking
Εξωτερικού Χώρου
Διαθέσιμο Έως: 30/09/2021

Phantom of the Opera


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Phantom Case Closed Phantom Case Closed
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
2 Τρόπαια

Da Vinci


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly
Freedom Pass

Blackwater


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Kids Friendly
Freedom Pass

The Last Chapter


1:15:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly
Parking
Freedom Pass

El Patron


1:15:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Parking
Freedom Pass

Manor of Escape


50:00

   50 Λεπτά
   2 - 3
   100,0 %
VR
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

TIME TRAVEL PARADOX


50:00

   50 Λεπτά
   2 - 3
   100,0 %
VR
  Video
Freedom Pass

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:13:19

   100 Λεπτά
   2 - 5
   86,9 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

Another Dimension


1:13:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   73,1 %
Σκορ
Kids Friendly
  Video
1 Τρόπαιο

PROMETHEUS


1:22:00

   90 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Sci-Fi
  Video
1 Τρόπαιο

COSMOS 05 Death in Space


2:00:00

   2 Ώρες
   1 - 5
   99,2 %
Sci-Fi
  Video

Κέρδισε

Οκτ - 2021

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Σεπ - 2021

Η υπόθεση "Φάντασμα της όπερας" λύθηκε. Τα κατάφερες. Κατατάσσεσαι αυτόματα στη λίστα με τους μεγάλους (σε ηλικία) ντετέκτιβ του κόσμου! Εύγε!

Αυγ - 2021

BE SHERLOCK 2


Δημιουργός: Μιλτιάδης Μπάλλας
Αυγ - 2021

Τετράγωνη Λογική!

Αυγ - 2021

Κλειδωθήκαμε! Ή μήπως όχι;

Ιουλ - 2021

Enjoy the Quarantine!


Δημιουργός: Sophia Kontiza
Ιουλ - 2021

The Great Houses


Δημιουργός: Sophia Kontiza
Ιουλ - 2021

Heeeelppp!!!