Chernobyl / Alice / Cyberpunk

VR Utopia  
   Αϊδινίου 9, Αγιος Δημήτριος, 17343 - Εμφάνιση Χάρτη

   1 Ώρα
   2 - 4
Σκορ
VR
Για Παιδιά
Sci-Fi
Kids Friendly
  Video

97,3%
1:00:00

  Βαθμολογίες
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε το Chernobyl.

Πρόκειται για ένα έντονα κινηματογραφικό, βιωματικό παιχνίδι, με αρκετά χρονικά άλματα από το σήμερα στο χθες, για να αντικρίσει ο παίκτης την ανατριχιαστική εμπειρία του χειρότερου δυστυχήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα.

Παρ'όλο που το gameplay του είναι απλό, χωρίς κάτι τρομερό, είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που με έχουν αγγίξει τόσο έντονα, λόγω του ωμού ρεαλισμού του. Κάθε εικονική πίστα "μυρίζει θάνατο".

Προτείνεται ανεξαρτήτως μεγέθους ομάδας, είναι εξαιρετικό, αλλά να ξέρετε, θα φύγετε με έναν κόμπο στο στομάχι από το βάρος όσων θα δείτε να συμβαίνουν ή να εννοούνται.

 Δημήτρης Βερλέκης,  344 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αυτή τη φορά επιλέξαμε να παίξουμε το Chernobyl. Για όσους έχουν δει τη σειρά πολλές εικόνες που θα δουν, θα φανούν οικείες. Όμως, το εφέ της εικονικής πραγματικότητας θα σας κάνει να ανατριχιάσετε, καθώς σε αυτό το παιχνίδι θα περιπλανηθείτε στον χώρο του δυστυχήματος.

Γριφολογικά δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερη πρόκληση για τις ομάδες. Θα χρειαστεί να ψάξετε αρκετά τους χώρους, αλλά οι απαιτήσεις του δωματίου δεν είναι υψηλής δυσκολίας σε ότι αφορά την επίλυση γρίφων.

 Άννα Καββαδά,  182 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Δεκ 2022
  Φωτογραφία
Chernobyl / Alice / Cyberpunk