Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν

MysterioCity  
   28ης Οκτωβρίου 9, Νέα Πεντέλη, 152 39 - Εμφάνιση Χάρτη

   1 Ώρα
   2 - 6

99,4%
1:00:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα κρυμμένο διαμάντι στις παρυφές της Νέας Πεντέλης, αυτός είναι ο καλύτερος χαρακτηρισμός που μπορώ να σκεφτώ για το δωμάτιο Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν.

Τα σκηνικά είναι εξαιρετικά και πολύ προσεγμένα. Η ομάδα ζει την ιστορία και γίνεται μέρος αυτής λύνοντας τους γρίφους, παίρνοντας κάθε φορά μια νέα απάντηση για το μυστήριο που καλείται να αντιμετωπίσει.

Γριφολογικά δεν αποτελεί πρόκληση σε ότι αφορά τη δυσκολία των γρίφων. Θα συναντήσετε όμως πολύ όμορφες ιδέες, καθόλου παράλογες και εντελώς ταιριαστές στην ιστορία.

Η κυρία Λίνα ήταν εξαιρετική καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης μας, από την υποδοχή που ήταν από τις πιο θερμές που έχουμε συναντήσει σε δωμάτιο, όσο και στο GMing του δωματίου.

Είναι ιδανικό για ομάδες 2-3 ατόμων, χωρίς να είναι απαγορευτικός ο αριθμός των 4 στην ομάδα. Επίσης σε αυτό το σημείο να σημειώσω πως σε σχέση με την πληρέστατη εμπειρία που προσφέρει αυτό το δωμάτιο, η τιμή του είναι αστεία, είτε με προσφορά στα 8€ είτε στην κανονική του. Οπότε είναι ξεκάθαρα και value for money εμπειρία.

Υ.Γ. Ένα πιο προσωπικό ευχαριστώ για όλες τις αναμνήσεις που μου φέρατε από το λύκειο κυρία Λίνα, ο κόσμος είναι πραγματικά πολύ μικρός!

 Άννα Καββαδά,  181 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιουν 2023
  Φωτογραφία
Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν