Mary's Dolls

C9H13NO3 Donors  
   Κρητών 4, Περιστέρι, 12132 - Εμφάνιση Χάρτη

   100 Λεπτά
   3 - 5
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

99,8%
1:32:00
70,81%

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που τα έχει όλα. Ροή, μελετημένους γρίφους και τρόμο! Για όσους έχετε δει την ταινία, υπάρχουν έξτρα πραγματάκια που θα σας θυμίσουν διάφορες σκηνές. Η ώρα εκεί μέσα πέρασε νεράκι. Τα παιδιά στο after game εξαιρετικά! Ευχαριστούμε!

 Melian .,  102 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2023
4,5 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το συγκεκριμενο δωματιο δεν ειχα προλαβει να το επισκεφτω με τους πρωτους ιδιοκτητες σε αντιθεση με τους περισσοτερους επομενως ηταν η πρωτη φορα που πηγα με την μορφη του ως event .
Μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, υπηρχε μια ενδιαφερουσα πλοκη με πρωταγωνιστικο ρολο τις κουκλες της Mary saw, οι γριφοι βατοι στο συνολο τους χωρις μεγαλη δυσκολια και εντος της πλοκης.
Η ιδιαιτεροτητα στον χωρο ειναι οτι πραγματικα δεν ξερεις απο που θα σου πεταχτει η Mary δεν υπαρχει τροπος να κρυφτεις! Βεβαια με κερδισε λιγο περισσοτερο το ακτινγκ του Bill ο οποιος ειχε ωραια αλληλεπιδραση μαζι μας εχοντας και κωμικα στοιχεια![/Spoiler]

Στο τελος αυτο που με κερδισε ειναι η αναμνηστικη φωτογραφια που μας βγαζουν στο τελος, ισως η πιο ωραια που εχω δει μεχρι στιγμης, ενα μεγαλο μπραβο στον δημιουργο της.
Σας ευχαριστουμε πολυ..!

 Χρήστος Αναστασόπουλος,  51 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2023
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είχα τεράστια περιέργεια με αυτά που γραφόντουσαν να επισκεφτώ το σπίτι της Mary Shaw και τι καλύτερο να το επισκεφτώ επιτέλους σε "ενισχυμένη" έκδοση!
Τρομερά ολοκληρωμένο δωμάτιο τρόμου, που σε ψαρώνει με το καλημέρα ψάχνοντας να βρεις το προσανατολισμό σου.
Ειλικρινά 1000 μπράβο για την αξιοποίηση αυτού του χώρου που τιμά σε κάθε βαθμό την έννοια του ψυχολογικού τρόμου! Τα jump scares δίνουν και παίρνουν, όλη η ομάδα στη τσίτα και κυριολεκτικά είσαι εκτεθειμένος από πάσα κατεύθυνση...
Ανατριχιαστικές κινηματογραφικές σκηνές, για να ξετυλιχτεί η πλοκή, ενώ οι γρίφοι σε δυνατό επίπεδο για δωμάτιο τρόμου, παρόλο που για μας βγήκαν σχετικά εύκολα και γρήγορα, με τη βοήθεια ελάχιστων μικρο-hints.
Πολλά μπράβο στα παιδιά για τη δημιουργία τους, μιας και άκουσα μετά πως έχουν αλλάξει σχεδόν όλοι οι γρίφοι και η πλοκή για χάρη του event, [Spoiler]μιας και έχει προστεθεί ο Billy...
Πηγαίντε και θυμηθείτε με, θα σας σηκωθεί η τρίχα!

 Dimitrios Koulouriotis,  92 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Οκτ 2023
  Φωτογραφία
Mary's Dolls