cover image profile image

Dimitrios Koulouriotis
Champion


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 992
  Μου Αρέσει : 27

5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πίσω σε αυτό το καταραμένο σπίτι του "Ματωμένου Γάμου" για να κλείσει το κεφάλαιο της ιστορίας, ουσιαστικά με ένα prequel, που ρίχνει φως στο πως φτάσαμε να αφήσουμε σχεδόν τα συκώτια μας στο part 1.
Η ίδια ανατριχίλα με το καλημέρα, δεν μιλάς για εισαγωγή, αλλά κατευθείαν στο ψητό... Ίδιο αίσθημα κλειστοφοβίας, ανατριχίλας, πανικού και αγωνίας καθώς δεν μπορείς να ξεφύγεις από πουθενά...
Ίσως κάποιος προσανατολιστεί στους χώρους, έχοντας παίξει το part 1, αλλά τώρα στο 2ο έχει αλλάξει ριζικά η ροή και "μετακίνηση" της ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με ανατριχιαστικό τρόπο, πρωτότυπους γρίφους που σχετίζονται με την ιστορία και ηχητικά εφέ που δεν σε αφήνουν ήσυχο.
Το δωμάτιο είναι μια ολοκληρωμένη και άκρως κινηματογραφική εμπειρία, ενώ οι λάτρεις δωματίων τρόμου θα χορτάσουν γλέντι και τα γνωστά χαρακτηριστικά ενός δωματίου τρόμου που θα εστιάσει σχεδόν στον κάθε παίχτη ξεχωριστά... Είναι ελάχιστα τα δωμάτια που σε πιάνει η σκέψη πότε να τελειώσει να ξεφύγω από δω πέρα, καθαρά από αίσθημα φόβου και το δωμάτιο στο δίνει απλόχερα!
Γρίφοι κυμαίνονται σε βατό επίπεδο, καθοδήγηση έξυπνη και όπως πρέπει αν χρειαστεί, ιδιοκτήτες φιλικοί και όρεξη για κουβέντα που αφορά τυχόν βελτιώσεις και feedback. Acting σε υψηλότατο επίπεδο.
Γουστάραμε που επιστρέψαμε και κλείσαμε το κεφάλαιο της Νεκρής Νύφης! Ένα δωμάτιο must στη κατηγορία τρόμου!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο κρυμμένο διαμάντι που το κλείσαμε σχεδόν τυχαία γιατί δεν ακούγεται πολύ, μας προσέφερε μία ολοκληρωμένη εμπειρία τρόμου. Ρεαλιστικότατα σκηνικά με το καλημέρα, ξεκινάς εισαγωγή με χαβαλέ, αλλά τα πράγματα σοβαρεύουν απότομα και ξαφνικά δεν μπορείς να κάνεις βήμα... Άσε που δεν είσαι μόνος... Και δεν θα σε ακούσει κανείς, γιατί με τις φωνές μας θα μπορούσαμε να σηκώσουμε όλο το τετράγωνο στο πόδι!
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αίσθηση κλειστοφοβίας με τον ήχο εκεί που πρέπει, ώστε να μην κλέβει τη παράσταση και να επιβάλει τρόμο, αλλά να σε ακολουθεί στην αγωνία, τρόμο και σύγχυση του δωματίου...
Γρίφοι έξυπνοι, κυμαίνονται σε μέτριο επίπεδο δυσκολίας, ότι πρέπει για μια τετράδα να διασκεδάσει με γρίφους, αλλά ταυτόχρονα να ιδρώσει από τον πανικό και ανατριχίλα... Κλασσικά η ομάδα μας σαρανταποδαρούσα, ενώ αναγκαστικά υπάρχουν σημεία που απαιτούν "αναγκαστική συνεργασία", if you know what I mean…
Acting στο Θεό, απαραίτητο γι αυτό το δωμάτιο και σωστά μελετημένο, τα παιδιά άψογα και φιλικά! (τους αναγνωρίσαμε από το Resurrection) Έχουν πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά στον χώρο των ER.
Περάσαμε υπέροχα έχοντας χαμηλότερες προσδοκίες, μη ξέροντας τι μας περιμένει σε αυτό το δωμάτιο. Σπεύσατε και διαφημίστε το λίγο να πάει εκεί που του αξίζει!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αποτελεί πολύ innovative τρολιά το γεγονός πως με το που ανοίγει η πόρτα, είσαι κατευθείαν σε mood Χριστουγέννων Ιούνη μήνα και μπαίνεις με τη μία στο κλίμα του δωματίου.
Εισαγωγή ευχάριστη, πολλά μπράβο στην ηθοποιό, η οποία κυλάει γιορτινά, μέχρις ότου εντελώς ξαφνικά με έναν ευρηματικό τρόπο-μηχανισμό "μεταφέρεσαι" σε ένα απόκοσμο και διαβολικό σκηνικό, που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί αυτά τα τόσα καλά παιδάκια από την ομάδα "Κωλοτρούπες" και Σια ενδέχεται να τιμωρηθούν.
Οι γρίφοι είναι πολύ ευρηματικοί, η δυσκολία τους αυξάνεται γραμμικά και ευχάριστα και παρόλο που με καλή συνεργασία λύνονται, σίγουρα θα αποτελέσουν σπαζοκεφαλιά σε ορισμένα σημεία. Η μουσική σε κρατάει σε αγωνία και άγχος, ενώ οι ηθοποιοί έχουν μελετήσει πολύ εύστοχα τα jumpscares και τη παρουσία τους, ώστε να μεταφέρουν τον φόβο στον παίχτη, αλλά ταυτόχρονα να μην συνηθίσεις τη παρουσία τους. Ο τρόμος κυμαίνεται σε light επίπεδο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό (εγώ πάντως μία φορά φώναξα για τα καλά!).
Το δωμάτιο είναι αρκετά καινούργιο, σίγουρα θέλει το χρόνο του, αλλά έχει όλα τα φόντα να πετύχει. Μετά το πέρας του δωματίου, συζητήσαμε αρκετά για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις μας.
Η κοπέλα - ηθοποιός στην αρχή με κέρδισε πολύ με τη τρελούτσικη συμπεριφορά και το acting της! Overall, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Το δωμάτιο PSYCHOSIS είναι ένας καλός τρόπος να αποκτήσεις ψυχολογικά για τα καλά. Σε μία κλινική πας για να ελέγξεις τι παίζει με τους τρόφιμους και καταλήγεις ψυχάκιας ο ίδιος. Από την εισαγωγή αρχίζει να ανεβαίνει η αδρεναλίνη και η αγωνία, και όσο προχωράς, τόσο αρχίζεις να ιδρώνεις και κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς το δωμάτιο είναι survival! θέλει γερά πνευμόνια, ευελιξία και συγκέντρωση, γιατί οι χώροι είναι αρκετοί, ευρύχωροι και τους χρειάζεσαι για να ξεφύγεις...
Έχει γίνει άριστη και λεπτομερής δουλειά στα σκηνικά, αξιοποίηση χώρου και ιδιαίτερα των ηχητικών εφέ που μεταφέρουν την αίσθηση στον παίχτη και δεν τον αφήνουν να κατεβάσει παλμούς, ακόμα και στη μη παρουσία του/των ηθοποιών και jumpscares. Για το τελευταίο δεν θέλω να επεκταθώ ή να σποιλάρω, πηγαίντε ζήστε το, μετράει σαν εμπειρία. Γρίφοι κυμαίνονται σε εύκολο επίπεδο.
Σαν γενική αξιολόγηση, το δωμάτιο αυτό μπαίνει στα must της κατηγορίας τρόμου, αλλά κλείνοντας θέλω να αναφερθώ σε 2-3 μικρο-αρνητικά, καθαρά προς βελτίωση του δωματίου και της εμπειρίας.
1. ίσως θα πρέπει να τονιστεί πως αποτελεί survival δωμάτιο τρόμου, ψυχολογικό θρίλερ σκέτο δεν λέει τη πλήρη εικόνα... καπνιστές το νου σας!
2. λίγο μεγαλύτερη προσοχή από το control στους παίχτες (μπορεί να ήταν και τυχαίο χτες), γιατί σε κανά δυο σημεία της επικοινωνίας νόμιζαν πως ήμασταν πιο πίσω και μπερδευόμασταν σε αυτά που ακούγαμε και μας λέγανε
3. σε κανά δυο σημεία δεν ακούγεται αρκετά δυνατά ο ήχος "ενεργοποίησης" που δηλώνει πως έκανες σωστά κάτι, για να ανοίξει κάτι κτλ. ψαχνόμασταν πάλι ενώ είχαμε λύσει αυτό που έπρεπε κι απλά δεν πήραμε πρέφα τπτ.

Απέδρασαν

Απάντηση από: ILLUSION ESCAPE ROOMS
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για την κριτική σας. Στις πληροφορίες του δωματίου αναγράφεται ότι το δωμάτιο είναι τρόμου, δράσης, ψυχολογικό θρίλερ.

5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

5 χρόνων δωμάτιο και οι παλιές ομάδες θα το έχουν παίξει ήδη, ξέροντας πολύ καλά την αξία του... Εμείς οι πιο πρόσφατοι παρατηρήσαμε το δωμάτιο από τις άριστες κριτικές του, αλλά μας έκανε εντύπωση που δεν ακούγεται πολύ. Εν τέλη η επίσκεψή μας μας άφησε εντυπωσιασμένους!
Πρόκειται για δωμάτιο light horror, στο οποίο εγώ διαφωνώ γιατί την ακούσαμε στερεοφωνικά (αν και ο τρόμος είναι υποκειμενικός). Σύσταση σε κάθε ομάδα να προσέχει τις λεπτομέρειες, από την αρχή του παιχνιδιού, γιατί έχει σημασία, όπως στην επιστολή που λάβαμε για να εξετάσουμε ως απεσταλμένοι από το Βατικανό τι παίζει σε αυτό το μυστήριο δωμάτιο - μικρό χωριό.
Οι χώροι είναι τεράστιοι, πολλά τ.μ. στη διάθεση της ομάδας (προτείνεται μέχρι 4, όχι παραπάνω λόγω των περασμάτων), τα σκηνικά είναι υπέροχα και νιώθεις πως έχεις μεταφερθεί στο παρελθόν. Creepy ατμόσφαιρα με το καλημέρα, ενώ ο τρόμος δεν βιάζεται να κάνει την εμφάνισή του και αυτό είναι μέγα + σε ένα δωμάτιο, όταν τρομάζεις και σου κόβεται η ανάσα προτού ξεκινήσουν τα jump scares. Τα δε jump scares είναι άριστα μελετημένα και συμβαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε αφενός να μην συνηθίσεις τη παρουσία των ηθοποιών, αφετέρου να κολλάει με τη πλοκή, η οποία απαιτεί σκέψη και κατανόηση! Οι γρίφοι κυμαίνονται σε εύκολο επίπεδο, με πολύ πρωτότυπους μηχανισμούς, ενώ κυριαρχεί η ανατριχιαστική αίσθηση πως το δωμάτιο δεν τελειώνει και το Κακό ολοένα και πλησιάζει επικίνδυνα!
Όσες ομάδες αγνοούν αυτό το δωμάτιο, να τρέξουν οπωσδήποτε να το παίξουν πριν κλείσει! Συγχαρητήρια στους σχεδιαστές του δωματίου και σεναριογράφους της πλοκής, για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα E.R. που υπάρχουν στην Ελλάδα, σε όλους τους τομείς. GM φιλικός, ευγενικός με διάθεση για κουβέντα όσον αφορά τη πλοκή και το feedback από εμάς τους παίχτες.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

OUTCAST

OUTCAST

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η εξειδικευμένη και πολύπειρη ομάδα μας κλήθηκε να επισκεφτεί μια ψυχιατρική κλινική, όπου περιμέναμε μία ήσυχη παραμονή με ευγενικούς ηλικιωμένους, χαπακωμένους και ήρεμους.
Αντ'αυτού η ατμόσφαιρα ήταν η κριπιά η ίδια, ενώ η κλινική δεν ήταν καθόλου φιλική...από χώρο σε χώρο, η αδρεναλίνη, ο φόβος και η ανατριχίλα αυξάνεται, ενώ οι χώροι και τα σκηνικά σου παγώνουν το αίμα. Άσε που εκεί μέσα δεν είμαστε μόνοι και οι ασθενείς δεν στέκουν καθόλου καλά στα μυαλά τους... Πολύ καλά και μελετημένα jumpscares, δεν σε άφηναν να ηρεμήσεις κι ήσουν συνέχεια στη τσίτα, ενώ που να τρέξεις να σωθείς, μέσα στους κλειστοφοβικούς χώρους της κλινικής.
Στα των γρίφων, έξυπνοι και ευφάνταστοι, αν και μας έκατσαν ελαφριά, γιατί κατεβάσαμε δυνατή ομάδα και τους λύσαμε μπαμ μπαμ! Τόσο γρήγορα που το δωμάτιο μας φάνηκε και μικρό, αλλά δεν ισχύει καθότι πρόκειται για ένα γραμμικό, ολοκληρωμένο δωμάτιο.
Λάτρεις δωματίων τρόμου σπεύσατε, είναι στα must!
GM - προσωπικό τζετ.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταρχάς μην κάνετε το λάθος που έκανα εγώ και πάτε να παίξετε το δωμάτιο απευθείας μετά από εργασία. Μιλάμε έκαψα φλάτζα! Χωρίς καν να έχω προλάβει να διαβάσω την υπόθεση, συναντήθηκα με τους υπόλοιπους συναδέλφους ρεπόρτερ και μπήκαμε στο βανάκι να οργανωθούμε για τη κάλυψη του ρεπορτάζ. Όπου ρεπορτάζ, ποιο ρεπορτάζ, έχεις την αίσθηση πως αλλάζεις αιώνα με το που πατάς μέσα στην είσοδο...
Μία αλλόκοτη, απόκοσμη, μεσαιωνική steampunk ατμόσφαιρα σε συνεπαίρνει, αλλά με το καλημέρα έχεις να λύσεις από εύκολους και διασκεδαστικούς, μέχρι απαιτητικούς γρίφους, πίσω από τους οποίους κρύβονται μοναδικοί μηχανισμοί, που όμοιοί τους δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο δωμάτιο! Μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τη σκέψη, οργάνωση, σχεδιασμό και εκτέλεση αυτού του δωματίου, ενώ όσο προχωράς γίνεται και πιο σκοτεινό, μέχρι να ανακαλυφθούν τα απόκοσμα μυστικά που κρύβονται... Ατμόσφαιρα καθηλωτική, ενίοτε creepy, βοηθάει και το άψογο, διαδραστικό άκτινγκ, το δωμάτιο δεν κάνει κοιλιά πουθενά, ενώ ξαναλέω απαιτεί συγκέντρωση, παρατηρητικότητα και το μυαλό τσίτα!
Δωμάτιο μοναδικό στη κατηγορία του, άριστος συνδυασμός γρίφων, ατμόσφαιρας, εφέ και light τρόμος, ενώ η ιστορία δεν θα μείνει εκεί... (Θα επιστρέψουμε!)
GM φιλικότατος και λαλίστατος, μας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες και καλή κουβέντα στο τέλος. Άριστα σε όλα, σπεύσατε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ποιος θα το περίμενε πως ένα γριφοδωμάτιο με concept ανσανσέρ θα ήταν τόσο διασκεδαστικό κι απαιτητικό ταυτόχρονα?!
Μας κίνησε τη περιέργεια το "δωμάτιο" όταν πήγαμε στο Escapepolis για τον Χασάπη και λίγες μέρες μετά επιστρέψαμε να λύσουμε το μυστήριο του αποθανόντος Διευθυντή σε μουσείο Αρχαιοτήτων στο Μανχάταν.
Εκτός από ότι αισθάνεσαι ότι είσαι όντως σε ανσανσέρ που ανεβοκατεβαίνει, οφείλεις να μπεις μέσα με συγκεντρωμένο μυαλό, γιατί οι γρίφοι είναι πρωτότυποι, ενδιαφέροντες και απαιτητικοί! Σκηνικά, μηχανισμοί και εφέ σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως ξέρει και ειδικεύεται η Escapepolis.
Περάσαμε υπέροχα, κάψαμε μυαλά στους γρίφους. GM σούπερ, όλα κομπλέ και θα επιστρέψουμε για Dark Mirror!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καινούργιο δωμάτιο τρόμου, ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. Αισθάνεσαι σαν να είσαι πρωταγωνιστής σε ταινία με το συνεχές αίσθημα πως δε ξέρεις αν θα επιβιώσεις εκεί μέσα. Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνει κάποιος πως είσαι ουσιαστικά ένα κινούμενο κρέας μέσα σε ανατριχιαστικούς χώρους που δίνουν τη μακάβρια αίσθηση του ψυγείου... Κλειστοφοβικό, με splatter λεπτομέρειες, φοβερή επαγγελματική δουλειά στα σκηνικά και στα εφέ, καθώς και στον φωτισμό. Η υπόθεση εξελίσσεται γραμμικά, οι γρίφοι σε σχετικά βατό επίπεδο που ουσιαστικά προσθέτει δυσκολία η ατμόσφαιρα που καθηλώνει. Αδρεναλίνη στα ύψη, εκμεταλλευτείτε τους χώρους μπας και τη γλιτώσετε κι όποιος σωθεί σώθηκε από τα χέρια του Χασάπη...
Ο χώρος του Escapepolis είναι από τους καλύτερους στα Escape Rooms, πολύ φιλόξενος, αλλά προσωπικά κόβει λίγο από την εμπειρία κάποιου που προετοιμάζεται να μπει σε δωμάτιο τρόμου. Καθαρά υποκειμενικά προτιμώ να μπαίνω μέσα στον χώρο/δωμάτιο και το παιχνίδι να ξεκινάει με το καλημέρα, όσο πιο απότομα και τρομαχτικά...
Ένα δωμάτιο που θα καθιερωθεί σίγουρα στα τοπ 5-10 τρομοδωμάτια της Ελλάδας!
GM - προσωπικό άριστοι και ευγενέστατοι. Σπεύσατε να παίξετε!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

The Cursed Doll

The Cursed Doll

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν είχα ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο δωμάτιο και μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρά του με το καλημέρα! Είναι από τα ελάχιστα δωμάτια που σου μεταφέρουν αμέσως το αίσθημα της κλειστοφοβίας και δεν σε αφήνουν να κατεβάσεις παλμούς... Πολλά μπράβο γι αυτό, ενώ το acting είναι έξυπνο, προσαρμοζόμενο στην ομάδα με έξυπνα και μελετημένα jump scares. Ηχητικά και όχι μόνο εφέ, προσθέτουν + στη συνολική εμπειρία. Έχει γίνει άριστη εκμετάλλευση των χώρων, καθότι τα συνολικά διαθέσιμα τ.μ. είναι λίγα. Οι γρίφοι κυμαίνονται σε εύκολο μεν επίπεδο, αλλά προσωπικά με δυσκόλεψαν μιας και ένιωσα πως στηριζόντουσαν πιο πολύ στη παρατηρητικότητα και στο ψάξιμο, παρά στην επίλυση με μυαλό. Προσωπικά προτιμώ να λύνω γρίφους, ακόμα και με τη σχετική πίεση σε δωμάτιο τρόμου, παρά να ψάχνω στο χώρο και να νιώθω πως χρειάζομαι καθοδήγηση από τον GM. GM ευγενέστατη. Το συνιστώ σε ομάδες που θέλουν να τρομάξουν, μέχρι 4 ιδανικά, θα πάρουν αυτό που θέλουν.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Boogeyman

Boogeyman

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στο Boogeyman πήγαμε ολόκληρα νταμάρια σε ένα σπίτι με πρόφαση να το νοικιάσουμε και καταλήξαμε να αναμετρηθούμε με τους παιδικούς μας φόβους και εφιάλτες. Ο εκκεντρικός σπιτονοικοκύρης που μας υποδέχτηκε, μας, είχε πολύ πλάκα (τρομερό άκτινγκ), σε βαθμό να λυθούμε στα γέλια και να ζηλέψουμε αυτό που έπαιρνε και δε μας έδωσε για να γίνουμε κι εμείς..!!
Μπαίνοντας στο δωμάτιο τα πράγματα σοβάρεψαν. Είναι μικρό, κλειστοφοβικό και δε μπορείς να δραπετεύσεις πουθενά... Γρίφοι κυμαίνονται σε εύκολο επίπεδο, το σκοτάδι κι η ατμόσφαιρα καθηλωτική, ενώ στο σπίτι δεν είμαστε μόνοι... Κάτι παραμονεύει και στοιχειώνει το χώρο, ψάχνοντας για μικρά παιδιά, ακόμα και τα καλά και φρόνιμα όπως εμείς... :D
Τα σκηνικά είναι πολύ αληθοφανή, βοηθάνε στο κόνσεπτ, ίσως θα θέλαμε να είναι μεγαλύτερο το δωμάτιο, ίσως βέβαια φταίει και ο συμπαίχτης μας που πρέπει να χε λαγοπόδαρο μαζί του, γιατί άνοιξε λουκέτο με τετραψήφιο μηδενισμένο, απλά παίζοντας μαζί του (!!!), που μέχρι και ο GM το σχολίασε διακριτικά από το μεγάφωνο... (πιθανότητα 1 στις 10.000)
Προσωπικά γούσταρα προς το τέλος που (spoiler) (δεν θέλω να κάνω σπόιλ), ενώ το τέλος είναι πρωτότυπο και εξαρτάται από τις επιλογές της ομάδας. Στη προκειμένη το πήρα πάνω μου κι έφαγα κράξιμο για τον ψευτοηρωισμό μου που ήταν ψιλολανθασμένος!
Τα παιδιά είναι λίγο άρρωστα στο μυαλό, γουστάραμε το άκτινγκ και τη κουβέντα μαζί τους στο τέλος!
Το δωμάτιο συνίσταται για μέχρι 4 άτομα, μη πάτε παραπάνω. Προτείνεται σε ομάδες που θέλουν να κάνουν ομαλό μπάσιμο στα δωμάτια τρόμου, πριν πάνε στα "σκληρά".

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άριστο δωμάτιο το Last Chance, έχει πέσει καλή δουλίτσα και μεράκι από τους ιδιοκτήτες. Το δωμάτιο ξεκινάει αμέσως από την είσοδο, γι αυτό φροντίστε να έχετε πάει όλοι τουαλέτα (γίνεται και σχετική ανακοίνωση...). Η ομάδα σε ένα μυστήριο, σκοτεινό περιβάλλον κλήθηκε να διαρρήξει μία έπαυλη για να βρει κάποιες χρυσές λίρες. Χρυσές λίρες εν τέλη δεν βρήκε, αυτό που βρήκε όμως ήταν κάποιες παρουσίες, διόλου φιλικές εκεί μέσα που καραδοκούσαν. Πολύ θετικό και ευφάνταστο το γεγονός πως τα jump scares έρχονται από εκεί που δε το περιμένεις, είναι μελετημένα στην εντέλεια και προσθέτουν πολύ στη συνολική εμπειρία που μας έκανε 6 άτομα να περπατάμε σιγά σιγά αγκαλιασμένοι σαν σαρανταποδαρούσα! Σκηνικά δουλεμένα κι όμορφα, ενδιαφέροντες γρίφοι, έξυπνοι, κυμαίνονται σε εύκολο προς μέτριο επίπεδο, έμπειρες ομάδες θα δραπετεύσουν ίσως και με μικρή άνεση χρόνου. Σκηνική παρουσία όπως πρέπει για δωμάτιο τρόμου. GM συμπαθέστατος και μικροhints δίνονταν με έξυπνο τρόπο. H ιστορία δένει με το παλαιότερο Trapped Shadows (στον ίδιο χώρο) και συνδυάζεται back2back με το εκπληκτικό και διαφορετικό Exposed, ενώ απ' ότι ενημερωθήκαμε θα υπάρχει και νέο τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία..
Εν κατακλείδι περάσαμε υπέροχα σε δωμάτιο που συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Πριν από κάποιο καιρό είχαμε παίξει το Mary Celeste, οπότε ξαναγυρίσαμε για να ολοκληρώσουμε την ιστορία. Σε σχέση με το 1ο δωμάτιο, είχαμε πιο βατούς γρίφους, αλλά και πιο έντονη τη σκηνική παρουσία του ηθοποιού.
Σε γενικές γραμμές περάσαμε όμορφα, το δωμάτιο έχει καταπληκτικά σκηνικά και ατμόσφαιρα, οι γρίφοι είναι ωραίοι, ευφάνταστοι, μόνο σε έναν κολλήσαμε, χρειαστήκαμε κανα δυο hints και βγάλαμε το δωμάτιο ένα τέταρτο νωρίτερα. Ο ηθοποιός προσφέρει το λιθαράκι του στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν μας προκάλεσε τρόμο. Η GM συμπαθής και τυπική. Το δωμάτιο προτείνεται σε νέες ομάδες για να διασκεδάσουν και να δέσουν, ενώ οι πιο έμπειρες θα κάνουν μία καλή προπόνηση. Προσοχή στο ξεκίνημα που πατάτε θα πρόσθετα, χωρίς να κάνω σπόιλ... Όποια ομάδα μπορεί, ας το παίξει b2b για ολοκληρωμένη εμπειρία.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο Legend of Mora είναι ένα 2ης γενιάς θα έλεγα. Προτείνεται για αρχάριες ομάδες που θέλουν να κάνουν μπάσιμο στη κατηγορία τρόμου.
Ομολογώ πως ξεκίνησε με ωραία ατμόσφαιρα, μπήκαμε στο τριπάκι του τρόμου κι επίσης είδαμε κάτι που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο δωμάτιο κι εντυπωσιαστήκαμε.
Δυστυχώς τα καλά σταματήσανε εκεί. Το δωμάτιο έκανε κοιλιά, η ηθοποιός εμφανιζόταν ωραία αλλά δεν πλησίασε τόσο ώστε να κορυφωθεί ο τρόμος όπως κι επίσης πιο πολύ είχαμε αγωνία για το πότε θα συμβούν τα jump scares, τα οποία δε γίναν ποτέ. Θα πρεπε να ταν πιο πολλά, πιο έντονα και διαδραστικά, γιατί κι η ίδια η Μόρα υποτίθεται αυτό κάνει (σε καβαλάει κανονικά!).
Τέλος λίγο ανούσιο το σούρτα φέρτα στους χώρους, ενώ κάποιοι γρίφοι και γενικά η ροή θέλει συμβολή από τον GM, ενώ δεν θα πρεπε να συμβαίνει αυτό σε ένα ER.
Η υποδοχή (GM) συμπαθέστατη και γλυκούλα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

M'ama

M'ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όπως εξήγησα μετά το δωμάτιο στον ιδιοκτήτη, έχοντας πάει σε αρκετά τρομοδωμάτια τα οποία κατάφεραν να με τρομάξουν και να το ζήσω με την ομάδα μου, μόνο 3 όμως κατάφεραν να με κάνουν να ιδρώσω. Το DARK όταν παιζόταν στη "full" έκδοση σαν event, το Dead Bride που παρακάλαγα να τελειώσει και δε τελείωνε και το ΜΑΜΑ...
Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες γι αυτό το αριστούργημα, γιατί θεωρώ πως στο σύντομο διάστημα που τρέχει, έχει ήδη αποκτήσει τεράστια φήμη και πως είναι 100% αντάξιο των προσδοκιών.
Όποιος σκέφτηκε το κόνσεπτ έχει άρρωστο μυαλό, ενώ η εκτέλεση του δωματίου στους συγκεκριμένους χώρους, σε κάνει να αισθάνεσαι πως ζεις έναν εφιάλτη...
Ίσως το πιο ολοκληρωμένο και τρομακτικό δωμάτιο ER αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και ανυπομονώ να δω τι θα θέση θα πάρει στα διεθνή βραβεία του χρόνου.
Μπράβο στα παιδιά ξανά, σας μισώ που έζησα έναν εφιάλτη, αλλά σας αγαπώ για την αξέχαστη εμπειρία και το γλέντι!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το School of Burning Souls είναι μια υπερπαραγωγή αντάξια της φήμης του που έχει καταφέρει να δημιουργήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα δωμάτιο τρόμου, ορόσημο δίπλα στα καλύτερα της Αθήνας, που αξίζει να μπει στη λίστα με τα καλύτερα δωμάτια παγκοσμίως.
Η εισαγωγή είναι πρωτότυπη, τέρμα τρομακτική και συμβαίνουν πραγματάκια που δεν συνηθίζονται σε άλλα δωμάτια. Φοβερά εφέ, πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια που απογειώνει την εμπειρία και πολύ καλοί ηθοποιοί στο max της υποκριτικής ικανότητας που απαιτεί ένα ανάλογο δωμάτιο τρόμου.
Οι γρίφοι κυμαίνονται σε σχετικά εύκολο επίπεδο που μέσα στην ατμόσφαιρα τρόμου, πανικού στους σκοτεινούς, κλειστοφοβικούς χώρους φαίνεται σε κάποια σημεία βουνό!
Το δωμάτιο είναι καινούργιο και χωράει μικροβελτιώσεις, τις οποίες δε προλάβαμε να τις συζητήσουμε με τα παιδιά. Οι χώροι δίνουν μεγάλη ευκαιρία και δυνατότητα για παπάδες από τις παρουσίες εκεί μέσα. Σε ελάχιστα σημεία, υπήρξε μικρή κοιλιά.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Πολύ ωραίο ατμοσφαιρικό δωμάτιο, το προτείνω για αρχάριους παίχτες ή σκεπτικούς προς τα δωμάτια τρόμου. Αποτελεί entry σε δωμάτια τρόμου. Οι γρίφοι κυμαίνονται σε εύκολο επίπεδο, ότι πρέπει για προπόνηση και ξεμούδιασμα για πιο έμπειρους παίκτες, αλλά σε κάποια σημεία αν δε πάει το μυαλό, τότε θα χαθεί χρόνος. Απαιτείται συνεργασία με την ομάδα. Όμορφοι χώροι, ευγενικό και φιλικό προσωπικό.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Immortal

Immortal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το immortal είναι ένα καταπληκτικό δωμάτιο που σε ταξιδεύει στο χρόνο, δίνοντάς σου την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε μεσαιωνικό κάστρο. Τα σκηνικά έχουν λεπτομέρεια, οι χώροι αρκετοί με περάσματα κτλ., ενώ οι γρίφοι αποφεύγουν τη κοινοτυπία, είναι αρκετά πρωτότυποι, διασκεδαστικοί, πάντα μέσα στο concept. Το δωμάτιο αυτό απευθύνεται σε έμπειρες ομάδες για να ακονίσουν μυαλό και να κάνουν μία πολύ δυνατή προπόνηση γριφοδωματίου, αλλά και σε αρχάριες ομάδες οι οποίες θα εντυπωσιαστούν με την ατμόσφαιρα, θα σπάσουν μυαλό στους γρίφους και όπου κολλάνε ο GM ξέρει διακριτικά να δίνει εύστοχα hints. Προσοχή στη λεπτομέρεια συνιστώ, κάποιοι γρίφοι θέλουν υπομονή και ψύχραιμο συνδυαστικό μυαλό, ενώ μερικές φορές η απάντηση είναι κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας..!!
Η ομάδα μου αποτελείτο από 1 έμπειρο, 1 μετρίου επιπέδου και δύο αρχάριους με 1-2 δωμάτια ο καθένας, το βγάλαμε με 8 λεπτά να υπολείπονται και φύγαμε ενθουσιασμένοι με τον θησαυρό ανά χείρας!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το συγκεκριμένο τρομοδωμάτιο είναι τεράστιο, φουλ κριπιά και ανατριχιάζεις ήδη από την εισαγωγή της και τον 1ο χώρο. Αρκετό σκοτάδι, η ομάδα κλασσικά αγκαλιασμένοι και βήμα βήμα αργά με προσοχή! Οι παρουσίες μέσα στο χώρο, ότι στόχο και να χουν, δεν είναι φιλικές... Ίσα ίσα έχουν όρεξη για καυλάντα... Όσο προχωράς, ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες των χώρων (πολύ καλή δουλειά με μεράκι!) και οι διασκεδαστικοί γρίφοι κυμαίνονται σε μέτριας δυσκολίας επίπεδο, ότι πρέπει για ένα τρομοδωμάτιο για να σε κρατάει σε εγρήγορση. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το κερασάκι στη τούρτα στο τέλος, όπου απαιτείται "συνεργασία" της ομάδας (ναι καλά μαντέψατε...).
Έλα όμως που το δωμάτιο έχει κι ένα υπεργαμάτο twist στον επίλογο, για το οποίο δεν μπορώ να επεκταθώ, καθιστώντας το μοναδικό στον χώρο των Escape! Πολύ πρωτότυπο αυτό που σκέφτηκαν τα παιδιά με απότομη αλλαγή έντασης και αδρεναλίνης!
Ο GM συμπαθέστατος και πολύ φιλικός, πρόθυμος για κουβέντα στο τέλος, μας εξήγησε κάποιες δυσκολίες του δωματίου που αντιμετωπίζει και εύχομαι να βρεθεί σύντομα λύση.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

The Prison

The Prison

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Το Prison είναι ένα ολοκληρωμένο γριφοδωμάτιο που απευθύνεται σε έμπειρες ομάδες κυρίως. Θέλει συνδυαστική σκέψη έξω από το κουτί και καλή συνεργασία της ομάδας. Οι γρίφοι κυμαίνονται σε μέτριο μέχρι και δυσκολούτσικο επίπεδο σε ορισμένα σημεία, αρκετά ευρηματικοί και ταιριάζουν άριστα με το concept της φυλακής, όπου ο τελικός στόχος είναι η απόδραση, η οποία είναι και λίγο κινηματογραφική! Κελιά, περάσματα, άρτια σχεδιασμένοι χώροι, αληθοφανείς, με μικρό μειονέκτημα πως το δωμάτιο στηρίζεται ολοκληρωτικά στην επίλυση των γρίφων και λιγότερο στην ατμόσφαιρα. Ίσως με τα κατάλληλα ηχητικά εφέ και με την αίσθηση της πίεσης χρόνου (με κάποιο countdown πχ) θα έδινε ένα bonus και δράση στην ατμόσφαιρα.
GM φιλόξενος και φιλικός, ίσως υπερβολικά φιλικός, με την έννοια πως με βάση τη πλοκή που βοηθάει σαν διεφθαρμένος υπάλληλος φυλακών, θα μπορούσε στην ενδοεπικοινωνία να είναι πιο επιθετικός, ίσως και ειρωνικός με τον κατάλληλο σαρκασμό, μεταφέροντας και την ανάλογη πίεση χρόνου!
Γενικά ένα άριστο γριφοδωμάτιο για να ακονίσεις μυαλό και τεστ συνοχής-συνεργασίας της γριφο-ομάδας!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο Avaton, θα έπρεπε να είναι άβατο για την ομάδα μας, αλλά μας έτρωγε ο π****** μας να μάθουμε τη συνέβη στη τελευταία μοναχή... Έτσι ανέμελοι ανοίξαμε τη πόρτα και μπήκαμε κατευθείαν στα σκοτάδια. Τη φρίκη τη φάγαμε όταν μπήκαμε (spoiler), όπου (δυστυχώς) δεν νιώθαμε καθόλου μόνοι... Η ατμόσφαιρα επιβλητική, τα σκηνικά άριστα δουλεμένα με μεράκι, φαντασία και προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε σε κάθε βήμα να ανατριχιάζεις... Οι χώροι ολοένα πληθαίναν, με ποικιλία και κλειστοφοβικά στενά περάσματα, ενώ η ηχητική υπόκρουση σε έκανε και ίδρωνες... Σα να μην έφτανε αυτό, (spoiler), με αποτέλεσμα η 6μελής ομάδα μας να προχωράει βήμα βήμα σαν μια άμορφη μάζα, σαν σαρανταποδαρούσα!
Οι γρίφοι εύκολοι, μας μπέρδεψε ένας (spoiler), ίσως θα μπορούσε να επιτευχθεί καλύτερη ισορροπία μεταξύ σκότους και ομίχλης στο χώρο, ώστε ναι μεν να φτιάχνεται ατμόσφαιρα, αλλά να μην δυσκολεύει τους παίκτες στη παρατήρηση και κίνηση στο χώρο (ο δε χώρος θέλει λίγο προσοχή για αποφυγή τραυματισμών). Bonus twist (κλασσικά) η στιγμή που (spoiler) για γερά νεύρα και στομάχια, ήξερε και ο GM πολύ καλά ποιον να επιλέξει και γιατί... Το παιχνίδι τελειώνει (spoiler)... Ευγενέστατο προσωπικό, έχει πέσει πολύ δουλειά και μεράκι στο δωμάτιο!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Κάψαμε εγκεφαλικά κύτταρα με αυτό το δωμάτιο. Γρίφοι ψιλοδύσκολοι και απαιτητικοί, το πρώτο τέταρτο ψαχνόμασταν. Διασκεδαστικό δωμάτιο, απαιτεί συνδυαστική σκέψη και συνεργασία με την ομάδα, γιατί όχι μόνο είναι αυξημένο το επίπεδο δυσκολίας, αλλά συναντάς ευρηματικούς γρίφους που δεν παίζουν σε άλλο δωμάτιο. Μπόνους η συνεισφορά των ηθοποιών, ενώ το δωμάτιο δεν έχει τους ηθοποιούς στο προσκήνιο, οι οποίοι προσθέτουν ένα μικρό μπόνους, το κερασάκι στη τούρτα για μία καθόλα διασκεδαστική εμπειρία. Ο ένας διακριτικά μπορεί να δώσει hints γιατί παρατηρεί τη ροή του παιχνιδιού. Το προσωπικό δε το συζητάω, μπορούμε να αράζουμε με τις ώρες να μιλάμε με τα παιδιά, η θετική ενέργεια προσωποποιημένη! Δωμάτιο must για τους λάτρεις των γριφοδωματίων!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μας έβγαλε τον αδόξαστο αυτό το δωμάτιο! Μα να μην μπορούμε να κάνουμε βήμα?
Εκεί που σιγά σιγά συνηθίζεις τον 1ο χώρο και λες είμαι ασφαλής, ίσως τη βγάλουμε λάδι σε αυτό το δωμάτιο τρόμου, έρχεται η ώρα που λύνεις τους γρίφους και μεταφέρεσαι στον "βασικό χώρο" και εκεί σου φεύγει η μαγκιά... Δεν μπορώ να κάνω σπόιλ για τα χαρακτηριστικά του χώρου, αλλά είναι έτσι φτιαγμένος, ώστε να σου ξυπνήσει τους μεγαλύτερους φόβους και να μη μπορείς να κάνεις βήμα... Ήμασταν 6 άτομα, ο ένας πάνω στον άλλον και "περπατούσαμε" (χελώνα πιο γρήγορη) όλη μαζί σαν μια άμορφη μάζα, σα σαρανταποδαρούσα! Δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά, είσαι εκτεθειμένος μπρος πίσω, η μουσική, τα φώτα και η ατμόσφαιρα γενικά σε θολώνει και σκέφτεσαι όχι πως θα λύσεις γρίφους, αλλά την επιβίωση!
Γελάσαμε, τρέξαμε, βρίσαμε, ιδρώσαμε, φοβηθήκαμε σε υπερθετικό βαθμό και είμαι σίγουρος τα παιδιά στο control room πεθάνανε στα γέλια με τη πάρτη μας. Μπόνους εννοείται πως δεν θα μπορούσε να λείψει ο χωρισμός με την ομάδα σε κανά δυο σημεία (υπάρχει χειρότερο σε δωμάτια τρόμου??), ενώ η οντότητα που ήταν παρούσα, είχε άριστο acting, ειδικά στο τέλος (κοινώς μας έβγαλε τη Παναγία!).
Συνολικά: Γρίφοι κυμάνθηκαν σε μέτριο επίπεδο δυσκολίας, αλλά με τέτοια πίεση και φόβο δεν σκέφτεσαι καθαρά, ατμόσφαιρα γ......έ τα, acting άριστο κι όπως έπρεπε για να ουρλιάζουμε και να ιδρώνουμε, το προσωπικό πολύ φιλικό. Το δωμάτιο μας κέρδισε, από τα καλύτερα τρόμου που έχουμε πάει και δεν θα ήθελα να ξαναβρεθώ στους χώρους του που να μου δίνανε δωρεάν παιχνίδι με άλλη ομάδα!
Υγ. Είχαμε μαζί μας παίχτη 1η φορά σε δωμάτιο τρόμου, του έπεσε πολύ βαρύ, άλλαξε χρώμα, αλλά γούσταρε...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ούτε που είχα ιδέα για το συγκεκριμένο δωμάτιο και έπαθα πλάκα! Πρόκειται για το ίσως πιο διασκεδαστικό γριφοδωμάτιο που έχω πάει μέχρι τώρα. Ωραίο concept, οι γρίφοι πολύ ευρηματικοί, πανέξυπνοι και διαφορετικοί μεταξύ τους, σε ένα γραμμικό δωμάτιο με ωραία χαλαρή, διασκεδαστική μουσική υπόκρουση, αλλά έντονη πίεση χρόνου! Ψιλοδύσκολο δωμάτιο, θέλει συγκέντρωση, συνεργασία και καλό συγχρονισμό, αρμονία με την ομάδα, ενώ η GM παρατηρεί συνέχεια και παρεμβαίνει σε καίρια σημεία καθοδηγώντας διακριτικά σαν άτυπη συνεργάτης, αλλά χωρίς να προδίδει η να βοηθάει απροκάλυπτα.
Πολλά μπράβο για το δωμάτιο, σίγουρα θα το ξαναεπισκεφτούμε για τα υπόλοιπα της ίδιας εταιρείας. Η GM τρελοκομείο, συμπαθέστατη, ΠΑΝΑΘΑ, γουστάρει φουλ αυτό που κάνει και αυτό βγαίνει προς τα έξω :D
Να πάνε σίγουρα ομάδες που θέλουν να ακονίσουν μυαλό και ας έχουν μαζί τους κανάν αρχάριο να "μπει στο κλίμα"! Να είστε σε φόρμα, μη χρονοτριβείτε γιατί θυμίζει τα πρώτα escape 1ης γενιάς με την αντίστροφη μέτρηση και αν σκαλώσετε σε κανά δύο (που θα σκαλώσετε), ο χρόνος βγαίνει τσίμα τσίμα!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο είναι ένα ευρηματικό δωμάτιο (?) και βάζω ερωτηματικό γιατί έχει γίνει πλήρης αξιοποίηση των χώρων για να νιώθεις μέσα στη πλοκή της υπόθεσης.
Οι γρίφοι κυμαίνονται σε μέτριο επίπεδο δυσκολίας, θέλει συγκέντρωση, συνεργασία με την ομάδα κι επίσης προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ομάδα μου προχώρησε σχετικά γρήγορα αλλά σκαλώσαμε σε κανά δυο γρίφους που απαιτούσαν συνδυαστική σκέψη, συνεργασία και προσεκτικές κινήσεις/παρατηρήσεις. Ορισμένοι δε, τους είδα για 1η φορά σε δωμάτιο! Ο χρόνος περνάει γρήγορα, διασκεδαστικά χωρίς να το καταλάβεις με κάμποσα ατμοσφαιρικά peak όπως (δεν κάνω σπόιλ) στον "διάδρομο" με τη ξαφνική πίεση χρόνου! Ένα μοναδικό μείον του δωματίου είναι η χρήση του ηθοποιού, που ναι μεν το acting ήταν πολύ καλό και to the point, ήταν όμως λίγες εμφανίσεις, χωρίς να νιώθεις πως ήταν απαραίτητη η παρουσία του. Σε γενικές γραμμές δηλαδή, είτε πρέπει να παίζεται το δωμάτιο χωρίς ηθοποιό με πιο έντονα ηχητικά εφέ, είτε να "μεγαλώσει" ο ρόλος του και να είναι πιο έντονος και διαδραστικός.
Προτείνεται σε ομάδες που έχουν κάποια εμπειρία σε (γριφο)δωμάτια, οι οποίες έχουν και κανα δυο άτομα αρχάριους μαζί τους, για να μπουν στο κλίμα!
Gamemaster ευγενέστατος και συμπαθέστατος.
Το δωμάτιο παίζεται b2b με το Caves of Banjul και το συστήνω ανεπιφύλακτα (εμείς δεν μπορέσαμε, υπήρχε κράτηση μετά).

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο 2ης γενιάς και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με γρίφους, σε δωμάτιο χωρίς ηθοποιό και τρελό άγχος, ώστε να ακονίσουν το μυαλό τους. Δεν είναι εύκολοι οι γρίφοι, πράγμα που το κάνει διασκεδαστικό το δωμάτιο, είναι ευφάνταστοι, θέλουν παρατηρητικότητα και καλή συνεργασία, ενώ τα σκηνικά είναι πολύ ρεαλιστικά! Το διασκεδάσαμε το δωμάτιο, βγάζοντάς το σε αρκετά λιγότερο χρόνο (ήμασταν σε φόρμα!). Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε αρχάριες ομάδες για να βρουν το μπελά τους και να μπουν με το καλό στο χόμπυ των Δωματίων Απόδρασης με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι πιο προχωρημένες ομάδες θα καραγουστάρουν, κάνοντας ένα (οικονομικό), αλλά άκρως ποιοτικό διάλειμμα από τα δωμάτια 3ης γενιάς με ηθοποιό, κυρίως τρόμου που έχουν κατακλύσει την αγορά. Gamemaster ευγενέστατος και totally fun 2 play with, έκανε μικροπαρεμβάσεις (με acting!) που ήταν ένα μικρό bonus!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

IT

IT

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο IT απευθύνεται και συνιστάται σε λάτρεις της ταινίας, καινούργιας και μη.
Εγω προσθέτω να πάρετε μαζί σας και κανέναν/καμία που έχει φόβο στους κλόουν, για μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη... ;-)
Πρόκειται όχι για δωμάτιο τελευταίας γενιάς, κάτι που σημαίνει πως ΔΕΝ είναι γραμμικό, γι αυτό θέλει προσαρμογή και κοφτερό μυαλό σε ορισμένα σημεία. Οι γρίφοι εν τω μεταξύ δεν είναι πολλοί, αλλά το συγκεκριμμένο δωμάτιο στηρίζεται στο απίθανο acting του κλόουν, που θα σας κόψει το αίμα...
Δε ξέρεις από που θα σου ρθει και που να κρυφτείς, όλα αυτά μέσα σε πολύ ρεαλιστικά και κλειστοφοβικά νερά και καλή τύχη σε όλους. Προσωπικά χάρηκα όταν τελείωσε το δωμάτιο, μας βγήκε η ψυχή!!!
Ιδανικά μέχρι 3-4 άτομα. Acting top αναφέρω ξανά (κρίσιμο για το δωμάτιο), σκηνικά ότι πρέπει για την ατμόσφαιρα, πολύ ευγενικός και φιλικός ο GM, ευρηματικές οι βοήθειες!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο Silent Hills σε κριπιάζει απ' τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα και μπαίνεις μέσα. Ωραία ατμόσφαιρα και εισαγωγή, ψαρωτική όσο πρέπει και καταλαβαίνεις σιγά σιγά πως πρέπει να ερευνήσεις μία υπόθεση που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις... Για τους ηθοποιούς είπαμε? Παίζουν πολύ καλά το ρόλο τους, σε αυτούς βασίζεται το απίστευτα κλειστοφοβικό δωμάτιο, η ιστορία εξελίσσεται κινηματογραφικά, ενώ ο (?) χώρος κρύβει ένα πολύ πρωτότυπο concept που είναι μοναδικό και δεν το έχω ξανασυναντήσει...
Οι γρίφοι κυμαίνονται σε εύκολο επίπεδο, σαν ομάδα σκαλώσαμε αρχικά μόνο σε ένα σημείο στις λεπτομέρειες και στο... (παλιού τύπου) λουκέτο, ενώ είχαμε πιάσει το νόημα. Έχω την εντύπωση, πως το δωμάτιο στηρίζεται στην ατμόσφαιρα που ήταν αρκετά χ******, (ιδρώσαμε) στο τρομερό act play και ξανατονίζω τους ηθοποιούς, που κουβαλάνε το δωμάτιο μόνοι τους και η ανατριχιαστική αλληλεπίδραση μαζί τους προχωράει τη πλοκή της υπόθεσης. Highlight και η σκηνή που παίχτηκε από το παρελθόν!
Κλείνοντας, παρόλο που εγώ τουλάχιστον έχω χρόνια να ασχοληθώ με το βιντεοπαιχνίδι Silent Hill, συμπαίχτης με ενημέρωσε πως πήρε το vibe του παιχνιδιού, αλλά θα μπορούσαν να προστεθούν και μικρολεπτομέρειες.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε λάτρεις δωματίων τρόμου!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το event των Cannibals είναι ένα δωμάτιο σταθμός στα ER της Αθήνας και όσοι δεν έχετε πάει, σας συνιστώ να μην το σκεφτείτε καν. Πήρε παράταση έμαθα και αξίζει να μπει προτεραιότητα!
Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και προσφέρει μια αυθεντική, κινηματογραφική εμπειρία τρόμου, όπου αισθάνεσαι πως βιώνεις το δωμάτιο σαν να είσαι σε ταινία. Μια ταινία στην οποία μια ανέμελη παρέα φοιτητών θέλει να εξερευνήσει την απαγορευμένη πόλη του Pripyat στην Ουκρανία, λαδώνοντας έναν ντόπιο για να μας βάλει μέσα...
Ψαρωτική εισαγωγή και κατευθείαν στο ψητό με αδρεναλίνη και τρομακτικές καταστάσεις που απαιτούν συνεργασία της ομάδας κάτω από πίεση με τo καλημέρα.
Οι χώροι πολύ όμορφα συνδυασμένοι, σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι στην εποχή της ΕΣΣΔ, οι γρίφοι διασκεδαστικοί, πληθωρικοί σε μέτριο επίπεδο (ίσως δυσκολέψουν αρχάριους, οι πιο συνηθισμένοι θα αισθανθούν ικανοποίηση πως βάλαν το μυαλό τους να δουλέψει), απαιτούν συγκέντρωση κι άριστη συνεργασία καθώς τα πλάσματα που παραμονεύουν είναι τυφλά, οπότε απαιτείται ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ... Αυτό ίσως είναι και το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του δωματίου, σε κάνει να μπεις πλήρως στο ρόλο και η έκβαση εξαρτάται από τη συμπεριφορά και κινήσεις των παιχτών... Ενδέχονται στενές, τρομακτικές επαφές, αγωνία, δράση, ιδρώτα και κάμποσο κυνήγι στα σκοτάδια, δωμάτια του χώρου με πατήματα γάτας...
Το δε τέλος ήταν κάτι που το συναντήσαμε για 1η φορά σε ER, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, πρέπει να το ζήσετε, καλά μυαλά και καλή τύχη!
Μάθαμε και για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας, τα οποία ανακοινώθηκαν πρόσφατα και μας γέμισαν με ανυπομονησία...
Πολλά μπράβο στην εταιρεία και το δωμάτιο.

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Μαρία

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο της Monica η αλήθεια είναι πως δεν ήταν στη λίστα μας με τα πιο hot δωμάτια που κυνηγάμε αυτή τη περίοδο. Μας προτάθηκε από τη Vansa όταν πήγαμε να παίξουμε το Eric's Will. Μίλησαν για ένα παλιό κανονικό σπίτι με λίγο σκοτεινή, αληθινή ιστορία, με έπιπλα, ρούχα και διάφορα άλλα αντικείμενα από την εποχή του ζευγαριού ηλικιωμένων που μένανε τότε... Μας κίνησε πολύ τη περιέργεια και λίγες μέρες μετά χτυπήσαμε το κουδούνι του σπιτιού στην Αριστοτέλους 19...
Η μυρωδιά του θυμιατού και ο εχθρικός, καχύποπτος ιδιοκτήτης μας έκοψαν τη μαγκιά και τη χολή και σιγά σιγά διστακτικά μπήκαμε στο σπίτι. Αφού μας εξήγησε λίγα πράγματα για το τι να περιμένουμε ως ερευνητές, μας άφησε κυριολεκτικά να κόψουμε το λαιμό μας και εξαφανίστηκε. Πήρε κάμποσο χρόνο να προσαρμοστούμε στους κλειστοφοβικούς και creepy χώρους του σπιτιού, το σκοτάδι να κυριεύει και ελάχιστη βοήθεια με φωτισμό...
Κάπου εκεί διαπιστώσαμε πως δεν είμαστε μόνοι στην οικία, ο τρόπος με τον οποίον δολοφονήθηκε η Monica την έκανε να στοιχειώνει το χώρο και να πέφτουν φωνές, τσιρίδες και κυνηγητό στα στενά περάσματα του σπιτιού (spoil).
Προσωπικά τρομάζω πολύ έχω προσέξει ιδιαιτέρως σε στοιχειωμένα δωμάτια μέσα σε σπίτια με περιορισμούς κινήσεων, κλειστά παράθυρα, ελάχιστα φώτα και η Monica μας έβγαλε τη χολή... Δε το περίμενα. Το ίδιο ίσχυε και για τους συμπαίχτες μου Κωλοτρούπες και ΣΙΑ, όλοι τα χρειαστήκαμε!
Γρίφοι κινήθηκαν σε εύκολο επίπεδο, απαιτούν κυρίως παρατηρητικότητα, πράγμα δύσκολο σε συνθήκες τόσο χαμηλού φωτισμού, δημιουργήθηκαν κανα δυο στιγμές που μπερδευτήκαμε, στη μία με ένα κλειδί παρενέβη ο δύστροπος ιδιοκτήτης με ωραίο τρόπο, στη 2η υπήρχε σε εκείνη τη στιγμή πολύ εντυπωσιακό jump scare και act, το οποίο μας έβγαλε τελείως εκτός συγκέντρωσης που έπρεπε να συνδυάσουμε κάποιες λεπτομέρειες και πράγματα στο χώρο, οπότε μας δόθηκε βοήθεια. Φτιάχνεται hype όσο κοντεύεις να τελειώσεις το δωμάτιο και το τέλος λυτρωτικό!
Πολλά μπράβο στην ηθοποιό και στον φιλικότατο ιδιοκτήτη, το δωμάτιο ήταν πολύ διασκεδαστικό και μας έμεινε! Του εξήγησα και προφορικά, πως ενώ όπως είπε είναι δωμάτιο που δεν πρέπει να συνηθίσεις τη παρουσία της Monica, το δωμάτιο θα μπορούσε να απογειωθεί με κανα δυο jump scares ακόμα, λόγω της γρήγορης αλλαγής των χώρων που κάνουν οι ομάδες. Ένας συμπαίχτης επισήμανε και το καλύτερο, πως στον διάδρομο θα μπορούσε η εταιρεία να εκμεταλλευτεί το σχοινί που κρέμεται...

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το Eric's Will είναι ένα δωμάτιο γνωστό στη κοινότητα των Serial Escapers και σημείο αναφοράς στη κατηγορία τρόμου.
Οι Κωλοτρούπες και ΣΙΑ χτύπησαν τη πόρτα της έπαυλης με στόχο να φύγουν με τη διαθήκη και πριν μπω σε λεπτομέρειες, θεωρώ πως αποδείχτηκε αντάξιο της φήμης του.
Η εισαγωγή είναι ψαρωτική, ο μπάρμπα-Eric μυστήριος και όχι απαραίτητα φιλικός, σε προϊδεάζει από την είσοδο για το τι θα επακολουθήσει.
Πολύ ωραία σκηνικά, προσωπικά εμένα τα δωμάτια σε σπίτια-έπαυλες είναι τα αγαπημένα μου όσον αφορά την ατμόσφαιρα, τα ηχητικά και όχι μόνο εφέ του δωματίου βοηθάνε ώστε να είσαι ψιλοχεσμένος να περπατήσεις και οι οντότητες μέσα να μην ξέρεις πως να τις αποφύγεις, πως να κάνεις βήμα μακριά κτλ...
Έχω την υποψία πως το δωμάτιο ενδείκνυται για σωματική επαφή, εμείς το παίξαμε χωρίς και αισθάνθηκα πως το δωμάτιο το σηκώνει και θα ήταν ένα + στην πλοκή εκεί μέσα. Δεν αναφέρομαι σε τραμπουκισμό, αλλά σωματική αλληλεπίδραση που θα έκανε boost το αίσθημα του τρόμου και της ανατριχίλας!
Οι γρίφοι κινήθηκαν σε εύκολα επίπεδα, το δωμάτιο το βγάλαμε αρκετά γρήγορα, μόνο λίγο στην αρχή ένας γρίφος θέλει λίγο "finetuning". Ο συνδυασμός τρόμου και γρίφων νομίζω καθιστά το δωμάτιο ιδανικό για αρχάριους και σε ER τρόμου αλλά και σε ER γενικότερα. Είχαμε αρχάρια κοπέλα μαζί μας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη ενώ ο φόβος/τρόμος ήταν εκεί που έπρεπε. Να σημειώσω δε, πως ανάλογα την ομάδα μπορεί να διαφέρει η εμπειρία, ενώ σε εμάς υπήρχαν και κάμποσα στοιχεία χιούμορ που βγήκαν αυθόρμητα και για μένα απογείωσαν την εμπειρία!
Το προσωπικό ευγενέστατο και ακολούθησε κουβεντούλα και τσιλάρισμα, όπως επιβάλλεται στο τέλος!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτοπεί κανείς γι' αυτό το δωμάτιο που δεν έχει προαναφερθεί. Δεν είναι τυχαίο πως έρχονται παίχτες από το εξωτερικό να παίξουν το συγκεκριμένο...
Ένα απ' τα καλύτερα δωμάτια, ορόσημο για την "αγορά" των escape rooms στην Ελλάδα, άκρως κινηματογραφικό, ξεκινάς να παίζεις κι απλά χαζεύεις τα σκηνικά και το περιβάλλον, μέχρις ότου έχεις πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείς, γιατί στο χώρο καραδοκεί η γυναίκα με τα μαύρα και δεν έχει καλές διαθέσεις...
Σκηνικά, παραγωγή δωματίου world class, εισαγωγή που σε μεταφέρει "αλλού", γρίφοι διασκεδαστικοί κυμαίνονται σε μέτριο επίπεδο δυσκολίας, τελειώσαμε το δωμάτιο με 12 λεπτά να υπολείπονται του "επίσημου χρόνου", acting σε άλλο level, τέτοιο ώστε και τρομάξαμε ουκ ολίγες φορές, αλλά και αναρωτιόμασταν σε κάποιες φάσεις αν η "οντότητα" ήταν όντως ηθοποιός, ολόγραμμα, κούκλα κτλ... Δωμάτιο τρόμου, βγάζει συναισθήματα φόβου, πανικού κι αγωνίας και στους πιο ατρόμητους!
Αισθανθήκαμε όλοι πως συμπληρώσαμε milestone που παίξαμε σε αυτό το δωμάτιο, δίνω άριστα και χειροκροτώ τους δημιουργούς του!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα δυο παιδιά που βρήκαμε μέσω fb και παίξανε μαζί μας (είχαμε πολύ καλή χημεία σαν ομάδα που τη τόνισε κι ο GM), μιας και τελευταία στιγμή είχαμε θέματα force majeure, αλλά θέλαμε να παίξουμε πάση θυσία!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι Κ*λοτρούπες ως γνωστοί φυσιολάτρεις τους ήρθε η ιδέα να πάνε για κατασκήνωση στο υπέροχο δάσος του Litchver. Εξοπλισμένοι με όλα τα κομφόρ, νομίζανε πως θα περάσουν μία ήσυχη νύχτα σαν παρέα κάτω απ' τ' αστέρια. Αμ δε...
Αντ' αυτού συναντήσαν έναν ημίτρελο κυνηγό, ο οποίος τους ενημέρωσε πως το δάσος κάθε άλλο παρά φιλικό είναι κι εκεί άρχισαν να μας ζώνουν τα φίδια, ψαρώσαμε!
Μπήκαμε μέσα στο αμάξι να κινηθούμε προς το βουνό και με το καλημέρα που φτάσαμε καταλάβαμε πως το δάσος είναι στοιχειωμένο για κακή μας τύχη...
Αργήσαμε να πάρουμε μπρος απ' το φόβο, η ατμόσφαιρα κλασμεντέ, σκηνικά 100% αληθινά (μέχρι και δέντρα κανονικά είχαν μέσα, λες και είσαι σε πραγματικό δάσος κι άντε να βρεις το κουράγιο να κάνεις βήμα...
Πολύ έξυπνη η σκέψη για τη διαμόρφωση και τον σχεδιασμό του χώρου, δεν λέω κάτι παραπάνω περί τούτου, αλλά ο χώρος θέλει "προσαρμογή", αλλιώς κινδυνεύεις με αποπροσανατολισμό κι άντε βγάλτα πέρα μετά... Γιατί ΔΕΝ είσαι μόνος... Το κακό παραμονεύει και μόνο φιλικό δεν είναι!
Οι γρίφοι του δωματίου κινήθηκαν σε εύκολα επίπεδα, αλλά η όλη ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς! Πρόκειται για αρκετά κινηματογραφικό και ατμοσφαιρικό δωμάτιο, με τη πλοκή να εξελίσσεται γραμμικά κι ωραία, ενώ εσύ παράλληλα προσπαθείς να βρεις στοιχεία και να καταφέρεις να τσακιστείς να φύγεις απ'το δάσος.
Είναι ένα "δωμάτιο" που δεν έχει πολυακουστεί, αλλα συγκαταλέγεται στα must για τους λάτρεις των ατμοσφαιρικών δωματίων τρόμου!
Υγ. Μικρό μειονέκτημα που δεν κόβω από βαθμολογία, για τη σκόνη-χώμα (?) του χώρου, ίσως θέλει κανα μικροψέκασμα πριν μπούνε οι παίχτες να "κάτσει", γιατί σαν ομάδα είχαμε μικροθεματάκια με μύτες, φλέμματα κτλ, όχι τπτ το τραγικό.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Πριν τη καραντίνα είχα παίξει με τους Κ*λοτρούπες το The Wolf το οποίο είναι η συνέχεια της ιστορίας, τώρα επιτέλους ήρθε η ώρα για το prequel. Με ομάδα λίγο άπειρη στα escape, το δωμάτιο αυτό είναι ότι πρέπει. Πολύ ωραία σκοτεινή ατμόσφαιρα, ελαφρώς τρομακτική, όσο πρέπει όμως για να μην αποθαρρύνει παίχτες που δεν γουστάρουν δωμάτια τρόμου. H πλοκή της ιστορίας σε παραλλαγή λίγο (έως πολύ) διεστραμμένη σε σχέση με το γνωστό παραμύθι που ξέρουμε.
Το φχαριστηθήκαμε το δωμάτιο, πολύ ωραία σκηνικά, επίπεδο δυσκολίας εύκολο προς μέτριο, είχαμε ροή, αλλά φάγαμε και κανα δυο σκαλωματάκια. Μας έβγαλε τη y(x) ελαφρώς η κοκκινοσκουφίτσα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Ομάδα: Κ*λοτρούπης και ΣΙΑ

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

O εκπρόσωπος της ομάδας "Κωλοτρούπες" επέστρεψε (επιτέλους) στα escape rooms από τον Νοέμβρη πέρνοντας τους φίλους του και κάνοντας καταδρομική για ληστεία στην έπαυλη των Addams.
Με το καλημέρα ενημερωθήκαμε για την αποστολή μας, αλλά αποδειχτήκαμε και πολύ καλά διαβασμένοι! (σημείωση: το δωμάτιο προσφέρεται ειδικά σε όσους έχουν δει την ταινία για επιπλέον διασκέδαση και fun facts, όσοι δεν την έχετε δει, δείτε την, αξίζει!)
Εισαγωγή πολύ smooth, πρωτότυπη και με πολύ χιούμορ, αρκετά ψαρωτική και η ομάδα μπήκε πολύ ομαλά κι όμορφα στην αποστολή του δωματίου. Από κει και πέρα όσο πέρναγε η ώρα, οι γρίφοι δίναν και πέρναν (σε μέτριο επίπεδο, δεν έχουν σκοπό να κουράσουν), ενώ η αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς κάναν το δωμάτιο πολύ διασκεδαστική κι αστεία εμπειρία, λιώσαμε στο γέλιο! Πάρτε λίγο χρόνο να χαζέψετε τους χώρους, έχει γίνει πολύ λεπτομερής προσπάθεια, οι λάτρεις της ταινίας θα ενθουσιαστούν, ενώ τονίζω πως πρόκειται για δωμάτιο κωμωδία που θα διασκεδάσει τους πάντες! Το δε τέλος ξεκαρδιστικό...
Περάσαμε υπέροχα, ήμασταν τετράδα με έναν 1η φορά σε escape και τη 2η να χει να πάει απ της 1ης γενιάς δωμάτια και άνοιξε η όρεξη σε όλους να συνεχίσουμε μέσα στην εβδομάδα με περισσότερα δωμάτια!
Για παρέες που θέλουν να διασκεδάσουν, να γελάσουν και να γουστάρουν, το δωμάτιο είναι 100% εγγύηση!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα μεγάλο ρισπέκτ στα παιδιά για την υπομονή τους που καθυστερήσαμε μισή ώρα + ερχόμενοι b2b από άλλο δωμάτιο κι άλλο ένα ρισπέκτ στα παιδιά του προηγούμενου δωματίου που φρόντισαν να ενημερώσουν κι αυτοί πως έρχεται η ίδια ομάδα από εκείνους και να μας περιλάβουν ιδιαιτέρως...
Και έτσι έγινε. Τι κι αν ενημερώσαμε το ξενοδοχείο για τη κράτησή μας σε δωμάτιο με τζακούζι, τι κι αν ρωτήσαμε πότε σερβίρεται το πρωινό... Αμ δε, είχαν άλλα σχέδια για εμάς... Κοινώς μας γ******! Περάσαμε τέλεια με την ατμόσφαιρα εκεί μέσα, φουλ creepy και τρομακτικά τα σκηνικά, μας ανάγκασαν να βρίσουμε, τρομάξουμε, ουρλιάξουμε. Αλλά δεν ξέρανε δε, πως η ομαδάρα μας είναι για τα δύσκολα και με την αδρεναλίνη που είχαμε, βγάλαμε το δωμάτιο τρένο, κάνοντας απόσβεση και το ολόκληρο μισάωρο!
Γρίφοι έξυπνοι, δωμάτια σχεδιασμένα με μεράκι και προσοχή στην ανατριχιαστική λεπτομέρεια, υποκριτική σκέτη τρέλα, περάσαμε απίστευτα αλλά 2η βραδιά στο ξενοδοχείο, ούτε με giveaway στο ινσταγκραμ, αποκλείεται! Γεια σας και χαρά σας!
Άλλη μια δωματιάρα, σας ευχαριστούμε, να πάτε όλοι! Δεν έχω να κόψω στη βαθμολογία από πουθενά.

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σήμερα Δευτέρα το 3ο δωμάτιο κατά σειρά για τους Κωλοτρούπες μέσα σε 31 ώρες λίγο πριν μας κλείσουν το αγαπημένο μας άθλημα λόγω των μέτρων. Μπορεί να ταν απόγευμα, αλλά η ατμόσφαιρα έγινε απότομα σκοτεινή με το καλημέρα...
Καταρχάς ένα τεράστιο μπράβο για την εισαγωγή, απ τις πιο ευρηματικές μέσα σε όλα τα δωμάτια που έχουμε πάει ως τώρα, τεράστιο μπράβο, ειλικρινά κάνει τη διαφορά!
Στα του δωματίου, οι γρίφοι κυμάνθηκαν σε μέτριο επίπεδο, απαιτούσαν σκέψη και συνεργασία, ενώ μας συνεπήρε τελείως η ροή και η ιστορία. Ξέραμε πως το δωμάτιο είναι συνέχεια της Κοκκινοσκουφίτσας, αλλά καμία σχέση με τη παιδική ιστορία... Ετοιμάστε να αγχωθείτε, να τρομάξετε, να φρικάρετε και να τρέξετε γιατί ΔΕΝ είναι μόνο ο λύκος εκεί μέσα ο κίνδυνος... Το να τρέχεις να ξεφύγεις απ'τον λύκο λόγω του ονόματος του δωματίου, πες το περιμένεις, το να σιχτιρίζεις και να ουρλιάζεις με τη Κοκκινοσκουφίτσα όμως..??
Συγχαρητήρια για την επινόηση και εκτέλεση του δωματίου, άρτιοι χώροι, περάσματα που μας έκαναν να χάσουμε την αίσθηση της πραγματικότητας, ενώ το αγαπημένο της ομάδας μας να πρέπει να γυρίσει κάποιος μόνος του πίσω σε κάποια φάση...(γλέντι) Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Υγ.
Κοκκινοσκουφίτσα είσαι τρέλα, Κοκκινοσκουφίτσα είσαι μία
στα escape δεν υπάρχει, σα και σένα άλλη καμία..!! ;-)

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μας κλείσαν τα ER το κέρατό μου μέσα, δύσκολοι καιροί απαιτούν ειδικές λύσεις και προσαρμογή, γι αυτό οι Κωλοτρούπες φρόντισαν να κλείσουν 4 δωμάτια σε 31 ώρες. 1ο λοιπόν το Cellar. Εμείς φροντίσαμε να εξηγήσουμε στην "υποδοχή" πως ήρθαμε μεν για έρευνα, αλλά μας ενδιαφέρουν κατα κύριο λόγο κάτι βαρέλια με παλαιωμένο κρασάκι που θέλαμε να κάνουμε γευσιγνωσία και όντως μας προσφέρθηκε κρασί, αλλά δυστυχώς οι καλοσύνες τελειώσαν εκεί...
Πολύ καλοστημένο δωμάτιο, άρτια σχεδιασμένο, ατμοσφαιρικό με ωραίους γρίφους, αλλά [spoil] δεν έχουν έρθει ειρηνικά... Όσο πέρναγε το δωμάτιο και αλλάζαμε χώρους, γινόταν όλο και πιο σκοτεινό, [spoil], ειδικά στον τελευταίο χώρο που ήταν το αποκορύφωμα, ε εκεί έγινε το σώσε, χρειάστηκε συνεργασία με όλα τα άτομα, πολύ έξυπνη επινόηση, τρεξιματάκι στα σκοτάδια και την [spoil] εν τέλη μείναμε απολύτως ικανοποιημένοι!!!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Νοε - 2020

BLACKOUT

BLACKOUT

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το Blackout αποτελεί το 2ο κατά σειρά δωμάτιο για τους Κωλοτρούπες που κλείσανε 4 δωμάτια μέσα σε 31 ώρες ελέω κλεισίματος των ER με τα νέα μέτρα. Πρόκειται για ένα λίγο διαφορετικό δωμάτιο με τέρμα πίσσα σκοτάδι, στο οποίο επιβάλεται να χρησιμοποιήσεις κι άλλες αισθήσεις όπως η αφή για να βγει το δωμάτιο. Εμείς η αλήθεια είναι το κόνσεπτ δεν μας τρέλανε, λίγο δυσκολευτήκαμε σε κανα δυο σημεία, οφείλω δε να παραδεχτώ πως είναι διασκεδαστικό. Οι χώροι σχεδιασμένοι άρτια, γρίφοι ωραίοι επινοητικοί, [spoil] ενώ απαιτείται συνεργασία. Ωραίο δωματιάκι, συστήνεται για την εμπειρία τρόμου που προσφέρει.

Υγ. Θερμά ευχαριστώ στη κομμάντο guest της ομάδας μας (και μέλλουσα προσθήκη) Μαρία!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος
Μαρία

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να προσθέσουν οι serial escapers "Κωλοτρούπες" σ'αυτή τη δωματιάρα, με τόσα που χουν γραφτεί γι αυτό το δωμάτιο... Όχι δεν πρόκειται για υπερβολές, το δωμάτιο είναι κορυφή, μας ενθουσίασε όλους από τη στιγμή που μπήκαμε μέσα μέχρι να φύγουμε "με πατάς σε πατώ" από το κυνηγητό και την αδρεναλίνη...
Η σκέψη, ο σχεδιασμός, τα εφέ, οι μηχανισμοί και οι άκρως ευρηματικοί γρίφοι του δωματίου είναι σε άλλο λεβελ, ατμόσφαιρα τέρμα creepy, οι οντότητες μέσα δεν έρχονται για καλό, γι αυτό μακριά...
Λίγα λόγια και καλά, ο κάθε escaper που γουστάρει το άθλημα, πρέπει να περάσει από αυτό το δωμάτιο που αποτελεί ορόσημο στα escape της Ελλάδας. Άριστα σε όλα, ευχαριστούμε γι αυτή την εμπειρία!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρασκευή 0.00 κλεισμένο το δωμάτιο για τους "Κωλοτρούπες", λίγες μόλις ώρες πριν τα νέα μέτρα, η μόνη ιδανική ώρα για ένα τέτοιο δωμάτιο. Η αρχή είχε γίνει από νωρίς το βραδάκι, που ο Χασάπης ζήτησε να μάθει πληροφορίες για τα κρέατα που θα καταφτάσουν...
Πρόκειται για μοναδική εμπειρία αυτό το δωμάτιο, η ατμόσφαιρα είναι φουλ ψαρωτική, τρομακτική και creepy με προσοχή στη λεπτομέρεια και ηθοποιεία ρεσιτάλ...
Σου κόβεται το αίμα με τα δωμάτια και το χώρο, νιώθεις σαν πρόβατο που πάει για σφαγή κυριολεκτικά... Ξεχνάς γρίφους, escape room κτλ και σκέφτεσαι απλά πως θα επιβιώσεις... Όλα αυτά στην αρχή ακόμα γιατί όταν ξεκινάει το πανηγύρι, τρέχα γύρευε...
Δε μπορώ να κάνω σποιλ, αλλά οι Κωλοτρούπες βγάλανε φτερά μπας και γλιτώσουν από κανά μπαλτά, αλλά δεν απέφυγαν συνέπειες και γίναν καλοκαιρινοί, από κάθε άποψη...
Συγχαρητήρια στα παιδιά, περάσαμε υπέροχα, καραγουστάραμε τη φάση και γι αυτό πήγαμε σε αυτό το δωμάτιο, αλλά η κάθε ομάδα πριν κλείσει, πρέπει να ξέρει πολύ καλά που πάει, μπας και βγει από κει μέσα... ζωντανή κι αρτημελής!!! Το δωμάτιο είναι από τα τοπ στην Αθήνα, σε παρόμοιο στυλ με DARK, άχαστο!!!
Υγ. το 4 στους γρίφους δεν μπήκε για κακό, απλά οι γρίφοι όπως αναμένεται άλλωστε για ένα τέτοιο δωμάτιο δεν είναι οι πιο δύσκολοι, απλά μικρά κολληματάκια λόγω αδρεναλίνης μαξ

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Σπύρος
Μιχάλης

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

BIOHAZARD

BIOHAZARD

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Η ομάδα Κωλοτρούπες χτες μεταμεσονύκτια επιχείρησε καταδρομική στο μυστικό εργαστήριο του Silk City για να αξιολογήσει τη κατάσταση και αποδείχτηκε η πλέον (α)κατάλληλη για τη δουλειά.

Εισαγωγή ψαρωτική, αδρεναλίνη πριν καν μπούμε με το φόβο του αγνώστου.

Η διερεύνηση ξεκίνησε χαλαρά, αλλά μπήκε δυναμικά στο ψητό, ε και από ένα σημείο και μετά έγινε ΤΟ ΣΩΣΕ.

Πρόκειται για πολύ ωραίο πολυ-χώρο, ταιριάζει στο θέμα, ενώ οι ηθοποιοί μας βγάλαν τη παναγία. Πολύ, αρκετό τρέξιμο, ιδρώτας, φόβος και αγωνία, αναγκαστήκαμε και σε κάποια σημεία να χωριστούμε!

Φοβερό δωμάτιο, must για τους λάτρεις των δωματίων τρόμου που θέλουν ένα κλικ δράση και ίσως και σωματική επαφή παραπάνω...

Γρίφοι κυμαίνονται σε φυσιολογικά μέτρια επίπεδα δεδομένου του τρεξίματος, εμείς θα θέλαμε ένα κλικ πιο έντονο έναν κύριο ηθοποιό του δωματίου, θα μπορούσε να ταν πιο έντονος υποκριτικά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αυτό σαν συμβουλή στα παιδιά μέσα για ένα μικρό update του ρόλου.

Φύγαμε ξεθεωμένοι και ενθουσιασμένοι!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

H παρούσα κριτική αποτελεί συνέχεια της κριτικής του DEADLOCK που το αναφέρω και εδώ πως είναι ανεπανάληπτη εμπειρία το b2b παιχνίδι και των δύο δωματίων! Δεν συνίσταται, επιβάλεται!

Το 2ο δωμάτιο συνεχίζει τη πλοκή της ιστορίας του 1ου, αλλά με άλλο στόχο, καθώς δίνεται βαρύτητα στην ιστορία. Δεν περιέχει τόσο τρόμο όσο το 1ο και δεν είναι αυτό αυτοσκοπός σε αυτό το δωμάτιο. Αυτό το δωμάτιο χαρακτηρίζεται από πολύ όμορφα σκηνικά, από τα πιο ωραία που έχουμε δει ποτέ και άριστη ηθοποιεία. Μετά τη ψυχρολουσία και τα 10 χρώματα που αλλάξαμε στο 1ο, το 2ο ήταν μία ήρεμη μετάβαση σε κάτι spooky μεν, πιο ήπιο δε, το οποίο σε κρατάει στη τσίτα με την ατμόσφαιρα, τα σκηνικά και τους ωραίους γρίφους. Μπαίνει δλδ πιο έντονα η διασκέδαση και το αίσθημα πως παίζεις σε ταινία ή είσαι μάρτυρας της ιστορίας. Παρ΄όλο που μετά το 1ο μας φάνηκε πως το 2ο δωμάτιο ήταν καμιά ωρίτσα, ο GM μας ενημέρωσε πως μας πήρε 100 λεπτά, πράγμα το οποίο δείχνει την απώλεια αίσθησης του χρόνου λόγω του πόσο απορροφημένοι ήμασταν στο παιχνίδι...

Γενικά ήταν μία απίστευτη βραδιά με δωμάτια σαν αυτά να ανεβάζουν τόσο τα στάνταρ, που ειλικρινά ανησυχούμε αν στη συνέχεια βαρεθούμε τα υπόλοιπα. (μπααα)

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος (έλειπε)
Διονύσης (παρών, αναπληρωματικός)

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε π******ς και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!


Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόλογος: Οι sirial escapers Κωλοτρούπες, έχοντας κατέβει για "φιλικό προετοιμασίας" στο REBELLION, ενημερώθηκαν για τη δυναμική του εν λόγω δωματίου από το προσωπικό του Clock Escape Rooms (αξίζει να ειπωθεί), αλλά και από προηγούμενους GM's. O ενθουσιασμός ήταν τόσο έντονος που η κράτηση έγινε επιτόπου μετά το REBELLION κι είμασταν απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε slot ελεύθερα για b2b και τα δύο δωμάτια! (ακολουθεί κριτική και για το 2ο...) Δεν θα παραλείψω να αναφέρω πως το θεωρώ must για όλες τις ομάδες να πάνε για τη συνεχόμενη εμπειρία b2b, υπάρχει λόγος και πολύ ωραία συνδεδεμένη ροή, μην τα σπάσετε σε διαφορετικές μέρες, πρόκειται για μοναδικό experience!

Θέλω να ξεκινήσω αυτή κριτική λέγοντας πως η εισαγωγή μας έπιασε τελείως off guard και απροετοίμαστους. Δεν μπορώ και δεν θέλω να αναφέρω τπτ παραπάνω, αλλά όλα τα μέλη είχαμε στο μυαλό μας πως πρόκειται για τις κλασσικές χιλιοπαιγμένες διαδικασίες και ρουτίνα... Αμ δε... Τελειώνει εδώ η εισαγωγή, πηγαίντε ζήστε το και τα ξαναλέμε... Για εμένα μέχρι τώρα top 3 εισαγωγές σε παιχνίδι: DARK-Can't Breathe-DEADLOCK! (τυχαία σειρά)

Το δωμάτιο είναι σκέτος "εφιάλτης" για κάθε παίχτη. Συνδυάζει αγωνία, στρες, τρόμο, αδρεναλίνη στο φουλ και χαρακτηριστικό ήταν η ένταση που επικρατούσε στην ομάδα. Συν η κλειστοφοβία και αυτό το τέρας που δεν ήξερες πως και πότε θα εμφανιστεί μέσα στα σκοτάδια και τους στενούς διαδρόμους... Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, φάγαμε όμως ένα σκαλωματάκι. Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη λεπτομέρεια στο χώρο, ο απίστευτος και άρτιος σχεδιασμός που κάνει το χώρο κυριολεκτικά "κόλαση" και είναι από τα πιο creepy escape rooms... Κάποιες στιγμές σε κάποια μέρη σου πάγωνε το αίμα, ειδικά στο δωμάτιο που ήταν γεμάτο με (σποιλ)...

Πρόκειται για δωμάτιο must για όλους τους λάτρεις των δωματίων τρόμου, ορόσημο για τα ελληνικά escape rooms και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί μας γράφανε στο facebook να πάρουμε 2ο βρακί... (ναι πήραμε!)

Η συνέχεια στο part 2

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος (έλειπε)
Διονύσης (παρών, αναπληρωματικός)

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε π******ς και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

3/4 serial escapers της ομάδας Κωλοτρούπες εμφανίστηκαν έτοιμοι για επανάσταση και ανταρσία σαν φιλικό προετοιμασίας καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η 10άδα δωματίων που συμμετέχει στο διαγωνισμό.
Το δωμάτιο είναι άρτια σχεδιασμένο. Ωραίο, ευχάριστο και διασκεδαστικό το κόνσεπτ. Ο δε ηθοποιός προσθέτει το λιθαράκι του εκεί που πρέπει, ενώ βγάζει κι αρκετό χαβαλέ και γέλιο με την ετυμολογία του. Οι γρίφοι όχι δύσκολοι, φάγαμε όμως μικροκολληματάκια και μπερδέματα που μας πήγαν πίσω και βγάλαμε το δωμάτιο στο τσακ. Συστήνεται σε κάθε παρέα που θέλει να διασκεδάσει, να τρολλάρει και να περάσει καλά, μαξ 4 άτομα θα έλεγα εγώ, 5 θα βγει λίγο παραπάνω.
Υγ. πολύ ωραίος ο χώρος υποδοχής!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε π******ς και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε πουτάνες και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι sirial escapers Κωλοτρούπες συνεχίζουν ακάθεκτοι τη πορεία τους στη 10άδα των δωματίων escaperoutes για το διαγωνισμό. Σειρά είχε το Existence που ξεκίνησε με ορισμένα μικροευτράπελα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης προβατίνας στα κάρβουνα. Μπαίνοντας στην επαύλη η ομάδα έκανε ένα δυναμικό σντο σε φάση το χουμε, έχουμε πάρει το κολάι στα δωμάτια τρόμου, μα υπολογίσαμε χωρίς τους "ένοικους"...
Μιλάμε για φοβερή ατμόσφαιρα που μας έφερε με ευκολία αγκαλιασμένους, έπεσαν αρκετά ουρλιαχτά και μπινελίκια και η ώρα πέρασε πολύ "ευχάριστα". Οι γρίφοι κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα, σχετικά εύκολοι, ουσιαστικά η ατμόσφαιρα τα δυσχεραίνει, πλοκή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ωραία σχεδιασμένοι χώροι, φαίνεται έχει πέσει πολύ δουλειά με μεράκι, ενώ η ηθοποιεία όπως ακριβώς έπρεπε να ναι, άριστα προσαρμοσμένη στη κάθε ομάδα που παίζει όπως μας είπαν και τα παιδιά, ξέρουν όμως δε πολύ καλά πως να σε κάνουν να χ******... Δωμάτιο must για όποιους γουστάρουν τρόμο!

4/10 ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε πουτάνες και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

3o δωμάτιο σε 4 μέρες για την έμπειρη ατομικά αλλά νεοσύστατη ομάδα Κ***οτρούπες και η φράση "Γιατί ξαναεπιλέγουμε δωμάτιο τρόμου ρε π****η μου, μαζόχες είμαστε?" τα λέει όλα με το καλημέρα μπαίνοντας στο χώρο. Και με το καλημέρα ήδη μπήκαμε ψιλοχεσμένοι, ωραία ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι, η εισαγωγή στο escape κάνει τεράστια διαφορά γιατί σε βάζει αμέσως στο κλίμα.

Στα του δωματίου[spoil], ο Freddy [spoil] εμείς κλασσικά μαντραχαλαίοι να αγκαλιαζόμαστε σαν... να μη πω καλύτερα...

Όχι οι πιο μεγάλοι χώροι, αλλά ένα must escape για κάθε λάτρη του είδους, θαρρώ πως είναι τέλειο όχι για το 1ο αλλά για τη 1η πεντάδα δωματίων τρόμου. Να σημειώσω πως οι γρίφοι ξεφεύγουν από τους συνηθισμένους, πολύ εφευρετικοί, έχει γίνει άψογη δουλειά στο σχεδιασμό, ενώ δε γλιτώνονται και τα σούρτα φέρτα πίσω για τους πιο τολμηρούς. Παρόλο που την ακούσαμε λίγο, βγάλαμε το δωμάτιο σε πολύ καλό χρόνο, μάλλον επειδή τα παίρνουμε σβάρνα τα δωμάτια τελευταία κι έχουμε συνηθίσει.

Gamemaster άψογος, βοηθούσε όποτε έπρεπε και όσο έπρεπε, ενώ το έχει μεράκι και είναι πολύ πολύ έμπειρος ο ίδιος σε escape rooms. Τον ευχαριστούμε για τη κουβέντα μετά και τις συμβουλές του για τα επόμενά μας δωμάτια. Να ναι καλά τα παιδιά να σχεδιάζουν ολοένα καινούργια και τρομαχτικά δωμάτια.

Κ....οτρούπες:
Π****σφόρος
Andyb
Σπύρος
Μιχάλης

Εννοείται πως θα συνεχίσουμε τα δωμάτια τρόμου, γιατί είμαστε και παίχτες και χ......ες!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αν και έχω κάμποση εμπειρία σε δωμάτια τρόμου, ομολογώ πως στο συγκεκριμμένο αποσυντονίστηκα, τα δα κωλυόμενα μαζί και όλη η ομάδα μου!
Εισαγωγή στο παιχνίδι σκοτεινή με το που περνάς τη πόρτα, μπαίνεις αμέσως στο κλίμα, γρίφοι έξυπνοι αλλά βατοί, αλλά έλα όμως που αποσυντονίζεσαι με αυτά που συμβαίνουν εκεί μέσα...
Οι χώροι είναι άψογα σχεδιασμένοι, κλειστοφοβικοί με προσοχή στη λεπτομέρεια. Εμείς 4 άτομα, 1ο escape μετά το καλοκαίρι, δυο λαλούν και τρεις χορεύουν, ότι να ναι ήμασταν, με κυριότερο ότι δε πήραμε τον φακό μαζί μας, με συνέπεια να είμαστε μέσα στα σκοτάδια... Ίσως καλύτερα έτσι! Φάγαμε και τα βρισίδια μας από τον GM γιατί ήμασταν ακατάλληλοι και χέστες ώρες ώρες, πιστεύω το διασκεδάσαμε και εμείς και τα παιδιά που δουλεύουν. Acting απίθανο, όπως έπρεπε για να χεστείς πάνω σου, αλλά τηρώντας και τα απαραίτητα όρια μη πάθεις κανά καρδιακό... Στενές επαφές...
Η επιτυχία ενός δωματίου τρόμου φαίνεται ξεκάθαρα όταν μια ομάδα με μαντραχαλάδες καταλήγει να αγκαλιάζονται σαν τις λ......ς . 2 φορές χρειάστηκε να γυρίσουμε πίσω σε προηγούμενο χώρο, ακόμα φρικάρω στην ιδέα...
Μπράβο στους σχεδιαστές και ηθοποιούς, φοβερό δωμάτιο, ένα must για όλους τους λάτρεις των horror rooms ασυζητί! Την επόμενη μέρα ξαναπήγαμε για το άλλο δωμάτιο της εταιρείας, ακολουθεί κι εκεί κριτική!

Απέδρασαν

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:50:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Apocalypse X


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

KRAMPUSNACHT


1:55:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

REQUIEM


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2022

OUTCAST


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

Mystic Project


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

HELLEVATOR


1:10:00

   70 Λεπτά
   1 - 4
   100,0 %
  Video
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis, Melian .

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

The Cursed Doll


1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Super Fast Super Fast

   80 Λεπτά
   3 - 4
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

Boogeyman


1:18:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

The Last Chance


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:25:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   85,5 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

The Legend of Mora


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

M'ama


2:00:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The School of Burning Souls


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Phantom of the Opera


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

To Ασημένιο Σπαθί To Ασημένιο Σπαθί
  QR-Code
Phantom Case Closed Phantom Case Closed
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 4
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
2 Τρόπαια

Immortal


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Wildebeest Skull The Wildebeest Skull
  QR-Code
To Ασημένιο Σπαθί To Ασημένιο Σπαθί
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 4
   97,5 %
  Video
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

RESURRECTION


2:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Don't run out of hints Don't run out of hints
  QR-Code

   105 Λεπτά
   3 - 6
   97,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

The Prison


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
Δράσης
Parking
Freedom Pass

AVATON


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Da Vinci


1:10:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly
Freedom Pass

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Roll the Dice


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
  Video
Freedom Pass

The Cursed Ship - Mary Celeste


1:40:00

   100 Λεπτά
   2 - 6
   77,8 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:25:00

   100 Λεπτά
   2 - 4
   80,9 %
Kids Friendly
Freedom Pass

IT


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   82,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 08/11/2021

Silent Hills pt.2


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   92,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

CANNIBALS


1:37:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis, Melian .

Monika's Diary, Theory I


1:28:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   94,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Woman in Black


1:33:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis, Melian .

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Addams' Treasure


1:50:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Sleepy Lurch Sleepy Lurch
  QR-Code
Help the butler Help the butler
  QR-Code
The handsome bald The handsome bald
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

The Wolf


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

BLACKOUT


1:30:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

THE CELLAR


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

Wake Up


2:02:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   96,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

   Ομάδα
Κωλοτρούπες :
Dimitrios Koulouriotis

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 8
   99,3 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

BIOHAZARD


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Umbrella Trophy Umbrella Trophy
  QR-Code

   100 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

DEADLOCK 2 "The Brother's Redemption"


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

DEADLOCK


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 6
   97,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 08/07/2022

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

REBELLION


1:29:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Laughing Dungeon The Laughing Dungeon
The Wall The Wall
  QR-Code
7th Clock +10 7th Clock +10
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 5
   94,5 %
Ηθοποιός
  Video
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

The Existence


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

Never Sleep Again


1:28:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Nightmare Nightmare
7th Dreamlock +10 7th Dreamlock +10
  QR-Code
Dimitrios Koulouriotis

   90 Λεπτά
   3 - 5
   95,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 24/07/2022

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

Trapped Shadows


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   88,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

Κέρδισε

Ιουν - 2022

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!

Μαϊ - 2022

Βγήκες ζωντανός από το Mount Massive Asylum.

Απρ - 2022

Καταφέρατε να αποδράσετε σε λιγότερο απο 1 ώρα.

Φεβ - 2022

Το τρόπαιο αυτό κάνει το μυαλό πιο κοφτερό και σου δίνει τη δύναμη να λύνεις γρίφους πιο γρήγορα!

Φεβ - 2022

Η υπόθεση "Φάντασμα της όπερας" λύθηκε. Τα κατάφερες. Κατατάσσεσαι αυτόματα στη λίστα με τους μεγάλους (σε ηλικία) ντετέκτιβ του κόσμου! Εύγε!

Δεκ - 2021

Σουβενίρ από την επίσκεψή σου στο Κάστρο του Αθάνατου! Κοστίζει ένα χρυσό νόμισμα!

Δεκ - 2021

Το τρόπαιο αυτό κάνει το μυαλό πιο κοφτερό και σου δίνει τη δύναμη να λύνεις γρίφους πιο γρήγορα!

Δεκ - 2021

Λύσε το μυστήριο χωρίς να χρησιμοποιήσεις όλες τις βοήθειες

Ιουλ - 2021

Τραγούδησες ένα νανούρισμα στον Lurch

Ιουλ - 2021

Βοήθησες τον Lurch να ξεσκονίσει

Ιουλ - 2021

Βρήκες την χτένα του Fester και τον βοήθησες να χτενιστεί

Οκτ - 2020

Hurry up


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Οκτ - 2020

H Umbrella Corp. σε συνεργασία με την DarkSchool σε ευχαριστεί για την συνεισφορά σου στο έργο της και σε ανταμείβει με το πολύτιμο σύμβολο της ως ένδειξη ανδρείας,συνεργασίας και οξυδέρκειας.

Οκτ - 2020

Bonus γρίφος δωματίου.

Οκτ - 2020

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Οκτ - 2020

Φροντίστε να γίνετε η καλύτερη παρέα του Μπρόντ... and remember the party begins from the dungeons!

Οκτ - 2020

Το μυστικό του μισογκρεμισμένου τοίχου...

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο CLOCK Escape Rooms για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο Dreamlock για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

Ανακαλυψτε τι σας ενωνει και προσπαθηστε να δωσετε ενα τελος στα εφιαλτικα ονειρα σας.