cover image profile image

Dimitrios Koulouriotis
Gladiator


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 430
  Μου Αρέσει : 15

5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το event των Cannibals είναι ένα δωμάτιο σταθμός στα ER της Αθήνας και όσοι δεν έχετε πάει, σας συνιστώ να μην το σκεφτείτε καν. Πήρε παράταση έμαθα και αξίζει να μπει προτεραιότητα!
Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και προσφέρει μια αυθεντική, κινηματογραφική εμπειρία τρόμου, όπου αισθάνεσαι πως βιώνεις το δωμάτιο σαν να είσαι σε ταινία. Μια ταινία στην οποία μια ανέμελη παρέα φοιτητών θέλει να εξερευνήσει την απαγορευμένη πόλη του Pripyat στην Ουκρανία, λαδώνοντας έναν ντόπιο για να μας βάλει μέσα...
Ψαρωτική εισαγωγή και κατευθείαν στο ψητό με αδρεναλίνη και τρομακτικές καταστάσεις που απαιτούν συνεργασία της ομάδας κάτω από πίεση με τo καλημέρα.
Οι χώροι πολύ όμορφα συνδυασμένοι, σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι στην εποχή της ΕΣΣΔ, οι γρίφοι διασκεδαστικοί, πληθωρικοί σε μέτριο επίπεδο (ίσως δυσκολέψουν αρχάριους, οι πιο συνηθισμένοι θα αισθανθούν ικανοποίηση πως βάλαν το μυαλό τους να δουλέψει), απαιτούν συγκέντρωση κι άριστη συνεργασία καθώς τα πλάσματα που παραμονεύουν είναι τυφλά, οπότε απαιτείται ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ... Αυτό ίσως είναι και το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του δωματίου, σε κάνει να μπεις πλήρως στο ρόλο και η έκβαση εξαρτάται από τη συμπεριφορά και κινήσεις των παιχτών... Ενδέχονται στενές, τρομακτικές επαφές, αγωνία, δράση, ιδρώτα και κάμποσο κυνήγι στα σκοτάδια, δωμάτια του χώρου με πατήματα γάτας...
Το δε τέλος ήταν κάτι που το συναντήσαμε για 1η φορά σε ER, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, πρέπει να το ζήσετε, καλά μυαλά και καλή τύχη!
Μάθαμε και για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας, τα οποία ανακοινώθηκαν πρόσφατα και μας γέμισαν με ανυπομονησία...
Πολλά μπράβο στην εταιρεία και το δωμάτιο.

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Μαρία

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο της Monica η αλήθεια είναι πως δεν ήταν στη λίστα μας με τα πιο hot δωμάτια που κυνηγάμε αυτή τη περίοδο. Μας προτάθηκε από τη Vansa όταν πήγαμε να παίξουμε το Eric's Will. Μίλησαν για ένα παλιό κανονικό σπίτι με λίγο σκοτεινή, αληθινή ιστορία, με έπιπλα, ρούχα και διάφορα άλλα αντικείμενα από την εποχή του ζευγαριού ηλικιωμένων που μένανε τότε... Μας κίνησε πολύ τη περιέργεια και λίγες μέρες μετά χτυπήσαμε το κουδούνι του σπιτιού στην Αριστοτέλους 19...
Η μυρωδιά του θυμιατού και ο εχθρικός, καχύποπτος ιδιοκτήτης μας έκοψαν τη μαγκιά και τη χολή και σιγά σιγά διστακτικά μπήκαμε στο σπίτι. Αφού μας εξήγησε λίγα πράγματα για το τι να περιμένουμε ως ερευνητές, μας άφησε κυριολεκτικά να κόψουμε το λαιμό μας και εξαφανίστηκε. Πήρε κάμποσο χρόνο να προσαρμοστούμε στους κλειστοφοβικούς και creepy χώρους του σπιτιού, το σκοτάδι να κυριεύει και ελάχιστη βοήθεια με φωτισμό...
Κάπου εκεί διαπιστώσαμε πως δεν είμαστε μόνοι στην οικία, ο τρόπος με τον οποίον δολοφονήθηκε η Monica την έκανε να στοιχειώνει το χώρο και να πέφτουν φωνές, τσιρίδες και κυνηγητό στα στενά περάσματα του σπιτιού (spoil).
Προσωπικά τρομάζω πολύ έχω προσέξει ιδιαιτέρως σε στοιχειωμένα δωμάτια μέσα σε σπίτια με περιορισμούς κινήσεων, κλειστά παράθυρα, ελάχιστα φώτα και η Monica μας έβγαλε τη χολή... Δε το περίμενα. Το ίδιο ίσχυε και για τους συμπαίχτες μου Κωλοτρούπες και ΣΙΑ, όλοι τα χρειαστήκαμε!
Γρίφοι κινήθηκαν σε εύκολο επίπεδο, απαιτούν κυρίως παρατηρητικότητα, πράγμα δύσκολο σε συνθήκες τόσο χαμηλού φωτισμού, δημιουργήθηκαν κανα δυο στιγμές που μπερδευτήκαμε, στη μία με ένα κλειδί παρενέβη ο δύστροπος ιδιοκτήτης με ωραίο τρόπο, στη 2η υπήρχε σε εκείνη τη στιγμή πολύ εντυπωσιακό jump scare και act, το οποίο μας έβγαλε τελείως εκτός συγκέντρωσης που έπρεπε να συνδυάσουμε κάποιες λεπτομέρειες και πράγματα στο χώρο, οπότε μας δόθηκε βοήθεια. Φτιάχνεται hype όσο κοντεύεις να τελειώσεις το δωμάτιο και το τέλος λυτρωτικό!
Πολλά μπράβο στην ηθοποιό και στον φιλικότατο ιδιοκτήτη, το δωμάτιο ήταν πολύ διασκεδαστικό και μας έμεινε! Του εξήγησα και προφορικά, πως ενώ όπως είπε είναι δωμάτιο που δεν πρέπει να συνηθίσεις τη παρουσία της Monica, το δωμάτιο θα μπορούσε να απογειωθεί με κανα δυο jump scares ακόμα, λόγω της γρήγορης αλλαγής των χώρων που κάνουν οι ομάδες. Ένας συμπαίχτης επισήμανε και το καλύτερο, πως στον διάδρομο θα μπορούσε η εταιρεία να εκμεταλλευτεί το σχοινί που κρέμεται...

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το Eric's Will είναι ένα δωμάτιο γνωστό στη κοινότητα των Serial Escapers και σημείο αναφοράς στη κατηγορία τρόμου.
Οι Κωλοτρούπες και ΣΙΑ χτύπησαν τη πόρτα της έπαυλης με στόχο να φύγουν με τη διαθήκη και πριν μπω σε λεπτομέρειες, θεωρώ πως αποδείχτηκε αντάξιο της φήμης του.
Η εισαγωγή είναι ψαρωτική, ο μπάρμπα-Eric μυστήριος και όχι απαραίτητα φιλικός, σε προϊδεάζει από την είσοδο για το τι θα επακολουθήσει.
Πολύ ωραία σκηνικά, προσωπικά εμένα τα δωμάτια σε σπίτια-έπαυλες είναι τα αγαπημένα μου όσον αφορά την ατμόσφαιρα, τα ηχητικά και όχι μόνο εφέ του δωματίου βοηθάνε ώστε να είσαι ψιλοχεσμένος να περπατήσεις και οι οντότητες μέσα να μην ξέρεις πως να τις αποφύγεις, πως να κάνεις βήμα μακριά κτλ...
Έχω την υποψία πως το δωμάτιο ενδείκνυται για σωματική επαφή, εμείς το παίξαμε χωρίς και αισθάνθηκα πως το δωμάτιο το σηκώνει και θα ήταν ένα + στην πλοκή εκεί μέσα. Δεν αναφέρομαι σε τραμπουκισμό, αλλά σωματική αλληλεπίδραση που θα έκανε boost το αίσθημα του τρόμου και της ανατριχίλας!
Οι γρίφοι κινήθηκαν σε εύκολα επίπεδα, το δωμάτιο το βγάλαμε αρκετά γρήγορα, μόνο λίγο στην αρχή ένας γρίφος θέλει λίγο "finetuning". Ο συνδυασμός τρόμου και γρίφων νομίζω καθιστά το δωμάτιο ιδανικό για αρχάριους και σε ER τρόμου αλλά και σε ER γενικότερα. Είχαμε αρχάρια κοπέλα μαζί μας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη ενώ ο φόβος/τρόμος ήταν εκεί που έπρεπε. Να σημειώσω δε, πως ανάλογα την ομάδα μπορεί να διαφέρει η εμπειρία, ενώ σε εμάς υπήρχαν και κάμποσα στοιχεία χιούμορ που βγήκαν αυθόρμητα και για μένα απογείωσαν την εμπειρία!
Το προσωπικό ευγενέστατο και ακολούθησε κουβεντούλα και τσιλάρισμα, όπως επιβάλλεται στο τέλος!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτοπεί κανείς γι' αυτό το δωμάτιο που δεν έχει προαναφερθεί. Δεν είναι τυχαίο πως έρχονται παίχτες από το εξωτερικό να παίξουν το συγκεκριμένο...
Ένα απ' τα καλύτερα δωμάτια, ορόσημο για την "αγορά" των escape rooms στην Ελλάδα, άκρως κινηματογραφικό, ξεκινάς να παίζεις κι απλά χαζεύεις τα σκηνικά και το περιβάλλον, μέχρις ότου έχεις πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείς, γιατί στο χώρο καραδοκεί η γυναίκα με τα μαύρα και δεν έχει καλές διαθέσεις...
Σκηνικά, παραγωγή δωματίου world class, εισαγωγή που σε μεταφέρει "αλλού", γρίφοι διασκεδαστικοί κυμαίνονται σε μέτριο επίπεδο δυσκολίας, τελειώσαμε το δωμάτιο με 12 λεπτά να υπολείπονται του "επίσημου χρόνου", acting σε άλλο level, τέτοιο ώστε και τρομάξαμε ουκ ολίγες φορές, αλλά και αναρωτιόμασταν σε κάποιες φάσεις αν η "οντότητα" ήταν όντως ηθοποιός, ολόγραμμα, κούκλα κτλ... Δωμάτιο τρόμου, βγάζει συναισθήματα φόβου, πανικού κι αγωνίας και στους πιο ατρόμητους!
Αισθανθήκαμε όλοι πως συμπληρώσαμε milestone που παίξαμε σε αυτό το δωμάτιο, δίνω άριστα και χειροκροτώ τους δημιουργούς του!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα δυο παιδιά που βρήκαμε μέσω fb και παίξανε μαζί μας (είχαμε πολύ καλή χημεία σαν ομάδα που τη τόνισε κι ο GM), μιας και τελευταία στιγμή είχαμε θέματα force majeure, αλλά θέλαμε να παίξουμε πάση θυσία!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι Κ*λοτρούπες ως γνωστοί φυσιολάτρεις τους ήρθε η ιδέα να πάνε για κατασκήνωση στο υπέροχο δάσος του Litchver. Εξοπλισμένοι με όλα τα κομφόρ, νομίζανε πως θα περάσουν μία ήσυχη νύχτα σαν παρέα κάτω απ' τ' αστέρια. Αμ δε...
Αντ' αυτού συναντήσαν έναν ημίτρελο κυνηγό, ο οποίος τους ενημέρωσε πως το δάσος κάθε άλλο παρά φιλικό είναι κι εκεί άρχισαν να μας ζώνουν τα φίδια, ψαρώσαμε!
Μπήκαμε μέσα στο αμάξι να κινηθούμε προς το βουνό και με το καλημέρα που φτάσαμε καταλάβαμε πως το δάσος είναι στοιχειωμένο για κακή μας τύχη...
Αργήσαμε να πάρουμε μπρος απ' το φόβο, η ατμόσφαιρα κλασμεντέ, σκηνικά 100% αληθινά (μέχρι και δέντρα κανονικά είχαν μέσα, λες και είσαι σε πραγματικό δάσος κι άντε να βρεις το κουράγιο να κάνεις βήμα...
Πολύ έξυπνη η σκέψη για τη διαμόρφωση και τον σχεδιασμό του χώρου, δεν λέω κάτι παραπάνω περί τούτου, αλλά ο χώρος θέλει "προσαρμογή", αλλιώς κινδυνεύεις με αποπροσανατολισμό κι άντε βγάλτα πέρα μετά... Γιατί ΔΕΝ είσαι μόνος... Το κακό παραμονεύει και μόνο φιλικό δεν είναι!
Οι γρίφοι του δωματίου κινήθηκαν σε εύκολα επίπεδα, αλλά η όλη ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς! Πρόκειται για αρκετά κινηματογραφικό και ατμοσφαιρικό δωμάτιο, με τη πλοκή να εξελίσσεται γραμμικά κι ωραία, ενώ εσύ παράλληλα προσπαθείς να βρεις στοιχεία και να καταφέρεις να τσακιστείς να φύγεις απ'το δάσος.
Είναι ένα "δωμάτιο" που δεν έχει πολυακουστεί, αλλα συγκαταλέγεται στα must για τους λάτρεις των ατμοσφαιρικών δωματίων τρόμου!
Υγ. Μικρό μειονέκτημα που δεν κόβω από βαθμολογία, για τη σκόνη-χώμα (?) του χώρου, ίσως θέλει κανα μικροψέκασμα πριν μπούνε οι παίχτες να "κάτσει", γιατί σαν ομάδα είχαμε μικροθεματάκια με μύτες, φλέμματα κτλ, όχι τπτ το τραγικό.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Πριν τη καραντίνα είχα παίξει με τους Κ*λοτρούπες το The Wolf το οποίο είναι η συνέχεια της ιστορίας, τώρα επιτέλους ήρθε η ώρα για το prequel. Με ομάδα λίγο άπειρη στα escape, το δωμάτιο αυτό είναι ότι πρέπει. Πολύ ωραία σκοτεινή ατμόσφαιρα, ελαφρώς τρομακτική, όσο πρέπει όμως για να μην αποθαρρύνει παίχτες που δεν γουστάρουν δωμάτια τρόμου. H πλοκή της ιστορίας σε παραλλαγή λίγο (έως πολύ) διεστραμμένη σε σχέση με το γνωστό παραμύθι που ξέρουμε.
Το φχαριστηθήκαμε το δωμάτιο, πολύ ωραία σκηνικά, επίπεδο δυσκολίας εύκολο προς μέτριο, είχαμε ροή, αλλά φάγαμε και κανα δυο σκαλωματάκια. Μας έβγαλε τη y(x) ελαφρώς η κοκκινοσκουφίτσα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Ομάδα: Κ*λοτρούπης και ΣΙΑ

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

O εκπρόσωπος της ομάδας "Κωλοτρούπες" επέστρεψε (επιτέλους) στα escape rooms από τον Νοέμβρη πέρνοντας τους φίλους του και κάνοντας καταδρομική για ληστεία στην έπαυλη των Addams.
Με το καλημέρα ενημερωθήκαμε για την αποστολή μας, αλλά αποδειχτήκαμε και πολύ καλά διαβασμένοι! (σημείωση: το δωμάτιο προσφέρεται ειδικά σε όσους έχουν δει την ταινία για επιπλέον διασκέδαση και fun facts, όσοι δεν την έχετε δει, δείτε την, αξίζει!)
Εισαγωγή πολύ smooth, πρωτότυπη και με πολύ χιούμορ, αρκετά ψαρωτική και η ομάδα μπήκε πολύ ομαλά κι όμορφα στην αποστολή του δωματίου. Από κει και πέρα όσο πέρναγε η ώρα, οι γρίφοι δίναν και πέρναν (σε μέτριο επίπεδο, δεν έχουν σκοπό να κουράσουν), ενώ η αλληλεπίδραση με τους ηθοποιούς κάναν το δωμάτιο πολύ διασκεδαστική κι αστεία εμπειρία, λιώσαμε στο γέλιο! Πάρτε λίγο χρόνο να χαζέψετε τους χώρους, έχει γίνει πολύ λεπτομερής προσπάθεια, οι λάτρεις της ταινίας θα ενθουσιαστούν, ενώ τονίζω πως πρόκειται για δωμάτιο κωμωδία που θα διασκεδάσει τους πάντες! Το δε τέλος ξεκαρδιστικό...
Περάσαμε υπέροχα, ήμασταν τετράδα με έναν 1η φορά σε escape και τη 2η να χει να πάει απ της 1ης γενιάς δωμάτια και άνοιξε η όρεξη σε όλους να συνεχίσουμε μέσα στην εβδομάδα με περισσότερα δωμάτια!
Για παρέες που θέλουν να διασκεδάσουν, να γελάσουν και να γουστάρουν, το δωμάτιο είναι 100% εγγύηση!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα μεγάλο ρισπέκτ στα παιδιά για την υπομονή τους που καθυστερήσαμε μισή ώρα + ερχόμενοι b2b από άλλο δωμάτιο κι άλλο ένα ρισπέκτ στα παιδιά του προηγούμενου δωματίου που φρόντισαν να ενημερώσουν κι αυτοί πως έρχεται η ίδια ομάδα από εκείνους και να μας περιλάβουν ιδιαιτέρως...
Και έτσι έγινε. Τι κι αν ενημερώσαμε το ξενοδοχείο για τη κράτησή μας σε δωμάτιο με τζακούζι, τι κι αν ρωτήσαμε πότε σερβίρεται το πρωινό... Αμ δε, είχαν άλλα σχέδια για εμάς... Κοινώς μας γ******! Περάσαμε τέλεια με την ατμόσφαιρα εκεί μέσα, φουλ creepy και τρομακτικά τα σκηνικά, μας ανάγκασαν να βρίσουμε, τρομάξουμε, ουρλιάξουμε. Αλλά δεν ξέρανε δε, πως η ομαδάρα μας είναι για τα δύσκολα και με την αδρεναλίνη που είχαμε, βγάλαμε το δωμάτιο τρένο, κάνοντας απόσβεση και το ολόκληρο μισάωρο!
Γρίφοι έξυπνοι, δωμάτια σχεδιασμένα με μεράκι και προσοχή στην ανατριχιαστική λεπτομέρεια, υποκριτική σκέτη τρέλα, περάσαμε απίστευτα αλλά 2η βραδιά στο ξενοδοχείο, ούτε με giveaway στο ινσταγκραμ, αποκλείεται! Γεια σας και χαρά σας!
Άλλη μια δωματιάρα, σας ευχαριστούμε, να πάτε όλοι! Δεν έχω να κόψω στη βαθμολογία από πουθενά.

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σήμερα Δευτέρα το 3ο δωμάτιο κατά σειρά για τους Κωλοτρούπες μέσα σε 31 ώρες λίγο πριν μας κλείσουν το αγαπημένο μας άθλημα λόγω των μέτρων. Μπορεί να ταν απόγευμα, αλλά η ατμόσφαιρα έγινε απότομα σκοτεινή με το καλημέρα...
Καταρχάς ένα τεράστιο μπράβο για την εισαγωγή, απ τις πιο ευρηματικές μέσα σε όλα τα δωμάτια που έχουμε πάει ως τώρα, τεράστιο μπράβο, ειλικρινά κάνει τη διαφορά!
Στα του δωματίου, οι γρίφοι κυμάνθηκαν σε μέτριο επίπεδο, απαιτούσαν σκέψη και συνεργασία, ενώ μας συνεπήρε τελείως η ροή και η ιστορία. Ξέραμε πως το δωμάτιο είναι συνέχεια της Κοκκινοσκουφίτσας, αλλά καμία σχέση με τη παιδική ιστορία... Ετοιμάστε να αγχωθείτε, να τρομάξετε, να φρικάρετε και να τρέξετε γιατί ΔΕΝ είναι μόνο ο λύκος εκεί μέσα ο κίνδυνος... Το να τρέχεις να ξεφύγεις απ'τον λύκο λόγω του ονόματος του δωματίου, πες το περιμένεις, το να σιχτιρίζεις και να ουρλιάζεις με τη Κοκκινοσκουφίτσα όμως..??
Συγχαρητήρια για την επινόηση και εκτέλεση του δωματίου, άρτιοι χώροι, περάσματα που μας έκαναν να χάσουμε την αίσθηση της πραγματικότητας, ενώ το αγαπημένο της ομάδας μας να πρέπει να γυρίσει κάποιος μόνος του πίσω σε κάποια φάση...(γλέντι) Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Υγ.
Κοκκινοσκουφίτσα είσαι τρέλα, Κοκκινοσκουφίτσα είσαι μία
στα escape δεν υπάρχει, σα και σένα άλλη καμία..!! ;-)

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μας κλείσαν τα ER το κέρατό μου μέσα, δύσκολοι καιροί απαιτούν ειδικές λύσεις και προσαρμογή, γι αυτό οι Κωλοτρούπες φρόντισαν να κλείσουν 4 δωμάτια σε 31 ώρες. 1ο λοιπόν το Cellar. Εμείς φροντίσαμε να εξηγήσουμε στην "υποδοχή" πως ήρθαμε μεν για έρευνα, αλλά μας ενδιαφέρουν κατα κύριο λόγο κάτι βαρέλια με παλαιωμένο κρασάκι που θέλαμε να κάνουμε γευσιγνωσία και όντως μας προσφέρθηκε κρασί, αλλά δυστυχώς οι καλοσύνες τελειώσαν εκεί...
Πολύ καλοστημένο δωμάτιο, άρτια σχεδιασμένο, ατμοσφαιρικό με ωραίους γρίφους, αλλά [spoil] δεν έχουν έρθει ειρηνικά... Όσο πέρναγε το δωμάτιο και αλλάζαμε χώρους, γινόταν όλο και πιο σκοτεινό, [spoil], ειδικά στον τελευταίο χώρο που ήταν το αποκορύφωμα, ε εκεί έγινε το σώσε, χρειάστηκε συνεργασία με όλα τα άτομα, πολύ έξυπνη επινόηση, τρεξιματάκι στα σκοτάδια και την [spoil] εν τέλη μείναμε απολύτως ικανοποιημένοι!!!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Νοε - 2020

BLACKOUT

BLACKOUT

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το Blackout αποτελεί το 2ο κατά σειρά δωμάτιο για τους Κωλοτρούπες που κλείσανε 4 δωμάτια μέσα σε 31 ώρες ελέω κλεισίματος των ER με τα νέα μέτρα. Πρόκειται για ένα λίγο διαφορετικό δωμάτιο με τέρμα πίσσα σκοτάδι, στο οποίο επιβάλεται να χρησιμοποιήσεις κι άλλες αισθήσεις όπως η αφή για να βγει το δωμάτιο. Εμείς η αλήθεια είναι το κόνσεπτ δεν μας τρέλανε, λίγο δυσκολευτήκαμε σε κανα δυο σημεία, οφείλω δε να παραδεχτώ πως είναι διασκεδαστικό. Οι χώροι σχεδιασμένοι άρτια, γρίφοι ωραίοι επινοητικοί, [spoil] ενώ απαιτείται συνεργασία. Ωραίο δωματιάκι, συστήνεται για την εμπειρία τρόμου που προσφέρει.

Υγ. Θερμά ευχαριστώ στη κομμάντο guest της ομάδας μας (και μέλλουσα προσθήκη) Μαρία!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος
Μαρία

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να προσθέσουν οι serial escapers "Κωλοτρούπες" σ'αυτή τη δωματιάρα, με τόσα που χουν γραφτεί γι αυτό το δωμάτιο... Όχι δεν πρόκειται για υπερβολές, το δωμάτιο είναι κορυφή, μας ενθουσίασε όλους από τη στιγμή που μπήκαμε μέσα μέχρι να φύγουμε "με πατάς σε πατώ" από το κυνηγητό και την αδρεναλίνη...
Η σκέψη, ο σχεδιασμός, τα εφέ, οι μηχανισμοί και οι άκρως ευρηματικοί γρίφοι του δωματίου είναι σε άλλο λεβελ, ατμόσφαιρα τέρμα creepy, οι οντότητες μέσα δεν έρχονται για καλό, γι αυτό μακριά...
Λίγα λόγια και καλά, ο κάθε escaper που γουστάρει το άθλημα, πρέπει να περάσει από αυτό το δωμάτιο που αποτελεί ορόσημο στα escape της Ελλάδας. Άριστα σε όλα, ευχαριστούμε γι αυτή την εμπειρία!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρασκευή 0.00 κλεισμένο το δωμάτιο για τους "Κωλοτρούπες", λίγες μόλις ώρες πριν τα νέα μέτρα, η μόνη ιδανική ώρα για ένα τέτοιο δωμάτιο. Η αρχή είχε γίνει από νωρίς το βραδάκι, που ο Χασάπης ζήτησε να μάθει πληροφορίες για τα κρέατα που θα καταφτάσουν...
Πρόκειται για μοναδική εμπειρία αυτό το δωμάτιο, η ατμόσφαιρα είναι φουλ ψαρωτική, τρομακτική και creepy με προσοχή στη λεπτομέρεια και ηθοποιεία ρεσιτάλ...
Σου κόβεται το αίμα με τα δωμάτια και το χώρο, νιώθεις σαν πρόβατο που πάει για σφαγή κυριολεκτικά... Ξεχνάς γρίφους, escape room κτλ και σκέφτεσαι απλά πως θα επιβιώσεις... Όλα αυτά στην αρχή ακόμα γιατί όταν ξεκινάει το πανηγύρι, τρέχα γύρευε...
Δε μπορώ να κάνω σποιλ, αλλά οι Κωλοτρούπες βγάλανε φτερά μπας και γλιτώσουν από κανά μπαλτά, αλλά δεν απέφυγαν συνέπειες και γίναν καλοκαιρινοί, από κάθε άποψη...
Συγχαρητήρια στα παιδιά, περάσαμε υπέροχα, καραγουστάραμε τη φάση και γι αυτό πήγαμε σε αυτό το δωμάτιο, αλλά η κάθε ομάδα πριν κλείσει, πρέπει να ξέρει πολύ καλά που πάει, μπας και βγει από κει μέσα... ζωντανή κι αρτημελής!!! Το δωμάτιο είναι από τα τοπ στην Αθήνα, σε παρόμοιο στυλ με DARK, άχαστο!!!
Υγ. το 4 στους γρίφους δεν μπήκε για κακό, απλά οι γρίφοι όπως αναμένεται άλλωστε για ένα τέτοιο δωμάτιο δεν είναι οι πιο δύσκολοι, απλά μικρά κολληματάκια λόγω αδρεναλίνης μαξ

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Σπύρος
Μιχάλης

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

BIOHAZARD

BIOHAZARD

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Η ομάδα Κωλοτρούπες χτες μεταμεσονύκτια επιχείρησε καταδρομική στο μυστικό εργαστήριο του Silk City για να αξιολογήσει τη κατάσταση και αποδείχτηκε η πλέον (α)κατάλληλη για τη δουλειά.

Εισαγωγή ψαρωτική, αδρεναλίνη πριν καν μπούμε με το φόβο του αγνώστου.

Η διερεύνηση ξεκίνησε χαλαρά, αλλά μπήκε δυναμικά στο ψητό, ε και από ένα σημείο και μετά έγινε ΤΟ ΣΩΣΕ.

Πρόκειται για πολύ ωραίο πολυ-χώρο, ταιριάζει στο θέμα, ενώ οι ηθοποιοί μας βγάλαν τη παναγία. Πολύ, αρκετό τρέξιμο, ιδρώτας, φόβος και αγωνία, αναγκαστήκαμε και σε κάποια σημεία να χωριστούμε!

Φοβερό δωμάτιο, must για τους λάτρεις των δωματίων τρόμου που θέλουν ένα κλικ δράση και ίσως και σωματική επαφή παραπάνω...

Γρίφοι κυμαίνονται σε φυσιολογικά μέτρια επίπεδα δεδομένου του τρεξίματος, εμείς θα θέλαμε ένα κλικ πιο έντονο έναν κύριο ηθοποιό του δωματίου, θα μπορούσε να ταν πιο έντονος υποκριτικά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αυτό σαν συμβουλή στα παιδιά μέσα για ένα μικρό update του ρόλου.

Φύγαμε ξεθεωμένοι και ενθουσιασμένοι!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

H παρούσα κριτική αποτελεί συνέχεια της κριτικής του DEADLOCK που το αναφέρω και εδώ πως είναι ανεπανάληπτη εμπειρία το b2b παιχνίδι και των δύο δωματίων! Δεν συνίσταται, επιβάλεται!

Το 2ο δωμάτιο συνεχίζει τη πλοκή της ιστορίας του 1ου, αλλά με άλλο στόχο, καθώς δίνεται βαρύτητα στην ιστορία. Δεν περιέχει τόσο τρόμο όσο το 1ο και δεν είναι αυτό αυτοσκοπός σε αυτό το δωμάτιο. Αυτό το δωμάτιο χαρακτηρίζεται από πολύ όμορφα σκηνικά, από τα πιο ωραία που έχουμε δει ποτέ και άριστη ηθοποιεία. Μετά τη ψυχρολουσία και τα 10 χρώματα που αλλάξαμε στο 1ο, το 2ο ήταν μία ήρεμη μετάβαση σε κάτι spooky μεν, πιο ήπιο δε, το οποίο σε κρατάει στη τσίτα με την ατμόσφαιρα, τα σκηνικά και τους ωραίους γρίφους. Μπαίνει δλδ πιο έντονα η διασκέδαση και το αίσθημα πως παίζεις σε ταινία ή είσαι μάρτυρας της ιστορίας. Παρ΄όλο που μετά το 1ο μας φάνηκε πως το 2ο δωμάτιο ήταν καμιά ωρίτσα, ο GM μας ενημέρωσε πως μας πήρε 100 λεπτά, πράγμα το οποίο δείχνει την απώλεια αίσθησης του χρόνου λόγω του πόσο απορροφημένοι ήμασταν στο παιχνίδι...

Γενικά ήταν μία απίστευτη βραδιά με δωμάτια σαν αυτά να ανεβάζουν τόσο τα στάνταρ, που ειλικρινά ανησυχούμε αν στη συνέχεια βαρεθούμε τα υπόλοιπα. (μπααα)

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος (έλειπε)
Διονύσης (παρών, αναπληρωματικός)

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε π******ς και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!


Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόλογος: Οι sirial escapers Κωλοτρούπες, έχοντας κατέβει για "φιλικό προετοιμασίας" στο REBELLION, ενημερώθηκαν για τη δυναμική του εν λόγω δωματίου από το προσωπικό του Clock Escape Rooms (αξίζει να ειπωθεί), αλλά και από προηγούμενους GM's. O ενθουσιασμός ήταν τόσο έντονος που η κράτηση έγινε επιτόπου μετά το REBELLION κι είμασταν απίστευτα τυχεροί που βρήκαμε slot ελεύθερα για b2b και τα δύο δωμάτια! (ακολουθεί κριτική και για το 2ο...) Δεν θα παραλείψω να αναφέρω πως το θεωρώ must για όλες τις ομάδες να πάνε για τη συνεχόμενη εμπειρία b2b, υπάρχει λόγος και πολύ ωραία συνδεδεμένη ροή, μην τα σπάσετε σε διαφορετικές μέρες, πρόκειται για μοναδικό experience!

Θέλω να ξεκινήσω αυτή κριτική λέγοντας πως η εισαγωγή μας έπιασε τελείως off guard και απροετοίμαστους. Δεν μπορώ και δεν θέλω να αναφέρω τπτ παραπάνω, αλλά όλα τα μέλη είχαμε στο μυαλό μας πως πρόκειται για τις κλασσικές χιλιοπαιγμένες διαδικασίες και ρουτίνα... Αμ δε... Τελειώνει εδώ η εισαγωγή, πηγαίντε ζήστε το και τα ξαναλέμε... Για εμένα μέχρι τώρα top 3 εισαγωγές σε παιχνίδι: DARK-Can't Breathe-DEADLOCK! (τυχαία σειρά)

Το δωμάτιο είναι σκέτος "εφιάλτης" για κάθε παίχτη. Συνδυάζει αγωνία, στρες, τρόμο, αδρεναλίνη στο φουλ και χαρακτηριστικό ήταν η ένταση που επικρατούσε στην ομάδα. Συν η κλειστοφοβία και αυτό το τέρας που δεν ήξερες πως και πότε θα εμφανιστεί μέσα στα σκοτάδια και τους στενούς διαδρόμους... Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, φάγαμε όμως ένα σκαλωματάκι. Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη λεπτομέρεια στο χώρο, ο απίστευτος και άρτιος σχεδιασμός που κάνει το χώρο κυριολεκτικά "κόλαση" και είναι από τα πιο creepy escape rooms... Κάποιες στιγμές σε κάποια μέρη σου πάγωνε το αίμα, ειδικά στο δωμάτιο που ήταν γεμάτο με (σποιλ)...

Πρόκειται για δωμάτιο must για όλους τους λάτρεις των δωματίων τρόμου, ορόσημο για τα ελληνικά escape rooms και καταλαβαίνω απόλυτα γιατί μας γράφανε στο facebook να πάρουμε 2ο βρακί... (ναι πήραμε!)

Η συνέχεια στο part 2

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος (έλειπε)
Διονύσης (παρών, αναπληρωματικός)

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε π******ς και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

3/4 serial escapers της ομάδας Κωλοτρούπες εμφανίστηκαν έτοιμοι για επανάσταση και ανταρσία σαν φιλικό προετοιμασίας καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η 10άδα δωματίων που συμμετέχει στο διαγωνισμό.
Το δωμάτιο είναι άρτια σχεδιασμένο. Ωραίο, ευχάριστο και διασκεδαστικό το κόνσεπτ. Ο δε ηθοποιός προσθέτει το λιθαράκι του εκεί που πρέπει, ενώ βγάζει κι αρκετό χαβαλέ και γέλιο με την ετυμολογία του. Οι γρίφοι όχι δύσκολοι, φάγαμε όμως μικροκολληματάκια και μπερδέματα που μας πήγαν πίσω και βγάλαμε το δωμάτιο στο τσακ. Συστήνεται σε κάθε παρέα που θέλει να διασκεδάσει, να τρολλάρει και να περάσει καλά, μαξ 4 άτομα θα έλεγα εγώ, 5 θα βγει λίγο παραπάνω.
Υγ. πολύ ωραίος ο χώρος υποδοχής!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε π******ς και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε πουτάνες και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι sirial escapers Κωλοτρούπες συνεχίζουν ακάθεκτοι τη πορεία τους στη 10άδα των δωματίων escaperoutes για το διαγωνισμό. Σειρά είχε το Existence που ξεκίνησε με ορισμένα μικροευτράπελα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης προβατίνας στα κάρβουνα. Μπαίνοντας στην επαύλη η ομάδα έκανε ένα δυναμικό σντο σε φάση το χουμε, έχουμε πάρει το κολάι στα δωμάτια τρόμου, μα υπολογίσαμε χωρίς τους "ένοικους"...
Μιλάμε για φοβερή ατμόσφαιρα που μας έφερε με ευκολία αγκαλιασμένους, έπεσαν αρκετά ουρλιαχτά και μπινελίκια και η ώρα πέρασε πολύ "ευχάριστα". Οι γρίφοι κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα, σχετικά εύκολοι, ουσιαστικά η ατμόσφαιρα τα δυσχεραίνει, πλοκή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ωραία σχεδιασμένοι χώροι, φαίνεται έχει πέσει πολύ δουλειά με μεράκι, ενώ η ηθοποιεία όπως ακριβώς έπρεπε να ναι, άριστα προσαρμοσμένη στη κάθε ομάδα που παίζει όπως μας είπαν και τα παιδιά, ξέρουν όμως δε πολύ καλά πως να σε κάνουν να χ******... Δωμάτιο must για όποιους γουστάρουν τρόμο!

4/10 ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Κωλοτρούπες:
Πεοσφόρος
Andyb
Μιχάλης
Σπύρος

Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά που μαστε στο δρόμο
Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι Πεοσφόρος – Andyb
Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
Όταν πάρουμε τα 1500 ευρώ
Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
Μα αν τύχει και πάρουμε τα λεφτά
Θα τα φάμε σε πουτάνες και ποτά
Θα επιστρέψουμε κι ας έχουμε χανγκόβερ
Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

3o δωμάτιο σε 4 μέρες για την έμπειρη ατομικά αλλά νεοσύστατη ομάδα Κ***οτρούπες και η φράση "Γιατί ξαναεπιλέγουμε δωμάτιο τρόμου ρε π****η μου, μαζόχες είμαστε?" τα λέει όλα με το καλημέρα μπαίνοντας στο χώρο. Και με το καλημέρα ήδη μπήκαμε ψιλοχεσμένοι, ωραία ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι, η εισαγωγή στο escape κάνει τεράστια διαφορά γιατί σε βάζει αμέσως στο κλίμα.

Στα του δωματίου[spoil], ο Freddy [spoil] εμείς κλασσικά μαντραχαλαίοι να αγκαλιαζόμαστε σαν... να μη πω καλύτερα...

Όχι οι πιο μεγάλοι χώροι, αλλά ένα must escape για κάθε λάτρη του είδους, θαρρώ πως είναι τέλειο όχι για το 1ο αλλά για τη 1η πεντάδα δωματίων τρόμου. Να σημειώσω πως οι γρίφοι ξεφεύγουν από τους συνηθισμένους, πολύ εφευρετικοί, έχει γίνει άψογη δουλειά στο σχεδιασμό, ενώ δε γλιτώνονται και τα σούρτα φέρτα πίσω για τους πιο τολμηρούς. Παρόλο που την ακούσαμε λίγο, βγάλαμε το δωμάτιο σε πολύ καλό χρόνο, μάλλον επειδή τα παίρνουμε σβάρνα τα δωμάτια τελευταία κι έχουμε συνηθίσει.

Gamemaster άψογος, βοηθούσε όποτε έπρεπε και όσο έπρεπε, ενώ το έχει μεράκι και είναι πολύ πολύ έμπειρος ο ίδιος σε escape rooms. Τον ευχαριστούμε για τη κουβέντα μετά και τις συμβουλές του για τα επόμενά μας δωμάτια. Να ναι καλά τα παιδιά να σχεδιάζουν ολοένα καινούργια και τρομαχτικά δωμάτια.

Κ....οτρούπες:
Π****σφόρος
Andyb
Σπύρος
Μιχάλης

Εννοείται πως θα συνεχίσουμε τα δωμάτια τρόμου, γιατί είμαστε και παίχτες και χ......ες!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αν και έχω κάμποση εμπειρία σε δωμάτια τρόμου, ομολογώ πως στο συγκεκριμμένο αποσυντονίστηκα, τα δα κωλυόμενα μαζί και όλη η ομάδα μου!
Εισαγωγή στο παιχνίδι σκοτεινή με το που περνάς τη πόρτα, μπαίνεις αμέσως στο κλίμα, γρίφοι έξυπνοι αλλά βατοί, αλλά έλα όμως που αποσυντονίζεσαι με αυτά που συμβαίνουν εκεί μέσα...
Οι χώροι είναι άψογα σχεδιασμένοι, κλειστοφοβικοί με προσοχή στη λεπτομέρεια. Εμείς 4 άτομα, 1ο escape μετά το καλοκαίρι, δυο λαλούν και τρεις χορεύουν, ότι να ναι ήμασταν, με κυριότερο ότι δε πήραμε τον φακό μαζί μας, με συνέπεια να είμαστε μέσα στα σκοτάδια... Ίσως καλύτερα έτσι! Φάγαμε και τα βρισίδια μας από τον GM γιατί ήμασταν ακατάλληλοι και χέστες ώρες ώρες, πιστεύω το διασκεδάσαμε και εμείς και τα παιδιά που δουλεύουν. Acting απίθανο, όπως έπρεπε για να χεστείς πάνω σου, αλλά τηρώντας και τα απαραίτητα όρια μη πάθεις κανά καρδιακό... Στενές επαφές...
Η επιτυχία ενός δωματίου τρόμου φαίνεται ξεκάθαρα όταν μια ομάδα με μαντραχαλάδες καταλήγει να αγκαλιάζονται σαν τις λ......ς . 2 φορές χρειάστηκε να γυρίσουμε πίσω σε προηγούμενο χώρο, ακόμα φρικάρω στην ιδέα...
Μπράβο στους σχεδιαστές και ηθοποιούς, φοβερό δωμάτιο, ένα must για όλους τους λάτρεις των horror rooms ασυζητί! Την επόμενη μέρα ξαναπήγαμε για το άλλο δωμάτιο της εταιρείας, ακολουθεί κι εκεί κριτική!

Απέδρασαν

Silent Hills pt.2

21:00, 24-Σεπ-2021


   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

CANNIBALS


1:37:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis, Maia Melian

Monika's Diary, Theory I


1:28:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   94,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

Woman in Black


1:33:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis, Maia Melian

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Addams' Treasure


1:50:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Sleepy Lurch Sleepy Lurch
  QR-Code
Help the butler Help the butler
  QR-Code
The handsome bald The handsome bald
  QR-Code

   105 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Ενήλικες Μόνο
3 Τρόπαια

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

The Wolf


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

BLACKOUT


1:30:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   98,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

THE CELLAR


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

Wake Up


2:02:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   93,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα
Κωλοτρούπες :
Dimitrios Koulouriotis

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 8
   99,0 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

BIOHAZARD


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Umbrella Trophy Umbrella Trophy
  QR-Code

   100 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

DEADLOCK "The Brother's Redemption"


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

DEADLOCK


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 5
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

REBELLION


1:29:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Laughing Dungeon The Laughing Dungeon
The Wall The Wall
  QR-Code
7th Clock +10 7th Clock +10
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 5
   90,9 %
Ηθοποιός
  Video
2 Τρόπαια

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

The Existence


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

Never Sleep Again


1:28:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Nightmare Nightmare
7th Dreamlock +10 7th Dreamlock +10
  QR-Code
Dimitrios Koulouriotis

   90 Λεπτά
   3 - 5
   92,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

Trapped Shadows


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   88,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

El Exorcista


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   98,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass

   Ομάδα : Dimitrios Koulouriotis

Κέρδισε

Ιουλ - 2021

Τραγούδησες ένα νανούρισμα στον Lurch

Ιουλ - 2021

Βοήθησες τον Lurch να ξεσκονίσει

Ιουλ - 2021

Βρήκες την χτένα του Fester και τον βοήθησες να χτενιστεί

Οκτ - 2020

Hurry up


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Οκτ - 2020

H Umbrella Corp. σε συνεργασία με την DarkSchool σε ευχαριστεί για την συνεισφορά σου στο έργο της και σε ανταμείβει με το πολύτιμο σύμβολο της ως ένδειξη ανδρείας,συνεργασίας και οξυδέρκειας.

Οκτ - 2020

Bonus γρίφος δωματίου.

Οκτ - 2020

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Οκτ - 2020

Φροντίστε να γίνετε η καλύτερη παρέα του Μπρόντ... and remember the party begins from the dungeons!

Οκτ - 2020

Το μυστικό του μισογκρεμισμένου τοίχου...

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο CLOCK Escape Rooms για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

+10 Πόντοι στο Dreamlock για τον 7ο Διαγωνισμό

Οκτ - 2020

Ανακαλυψτε τι σας ενωνει και προσπαθηστε να δωσετε ενα τελος στα εφιαλτικα ονειρα σας.