cover image profile image

Χρήστος Αναστασόπουλος
Titan


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 1519
  Μου Αρέσει : 46

3,5 Πολύ Καλό
Απρ - 2024

Sinister

Sinister

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα καινούργιο δωμάτιο για το 24 βασισμένο στην ταινία το οποίο δυστυχώς δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών μου.
Θα ξεκινήσω από τα θετικά.
Οι γρίφοι ήταν από τα δυνατα σημεία του δωματίου, θυμίζουν όντως ER 2024 με πολύ ωραία και πρωτότυπα task και ακολουθουν πίστα στην πλοκή της ιστορίας.
Τα cinematics επίσης πολύ καλα σου μετέφεραν το vibe της ταινίας με 2 να ξεχωρίζουν και να δίνουν το κάτι διαφορετικό που οποίος έχει δει την ταινία σίγουρα θα του μείνουν.
Από κει και πέρα είναι το δεύτερο καινούργιο δωμάτιο στο οποίο πηγαίνω και οι χώροι είναι αρκετά μικροι για υποστήριξουν μια ομαδα των 5 ατόμων ενώ ίσα ίσα είναι για 2αδα. Από την στιγμή που ένα δωμάτιο έχει τέτοιους χώρους δεν βρισκω το λόγο να βάζεις επιλογή για 5αδες -6αδες. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις τα μισά cinematics, όσο αφορά τους γρίφους οι μισοί λύνουν και οι υπόλοιποι απλά κάθονται. Και οι ηθοποιοί ενώ κινούνται έξυπνα στο χώρο και σου δίνουν καταπληκτικα jump scares προκειμένου να τα αποφύγουμε(όχι τρέξιμο) καταλήξαμε να ποδοπατιομαστε αλλά και να χτυπάμε σε αντικείμενα που προεξέχουν επικίνδυνα στο χωρο.
Επίσης οι "πρωτότυποι μηχανισμοί που δεν έχεις ξαναδεί αλλού" που ειπωθηκε δεν ισχύει, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο που να ξεχωρίζει ως προς αυτό το κομμάτι είναι ένα ωραίο δωμάτιο με Οκ περάσματα αλλά μέχρι εκεί χωρίς κάποια ιδιαίτερα σκηνικά που να σε παραπέμπουν στο κλίμα.
Σε γενικό σύνολο είναι ένα μέτριο δωμάτιο,ίσως μια ομάδα των 2-3ατομων να το ζήσουν διαφορετικα, όμως σαν παίκτη δεν με κάλυψε όσο θα ήθελα.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Συμπαθητικό δωμάτιο και λίγο πιο απαιτητικο για κάποιον που δεν παίζει συχνά γριφοδωματια αλλά παρόλα σε αφήνει ικανοποιημένο, έχει αρκετους γρίφους όμως υπάρχει ροή και δεν χάνεσαι μέσα σε αυτο με 1-2 να καις κάποια παραπάνω εγκεφαλικα κύτταρα, θυμίζει δωμάτιο πρώτης γενιάς χωρίς να μας ενοχλησε φυσικά.
Βασίζεται κυρίως στην συνεργασία των παικτών και στην καλή παρατηρητικότητα. Όλως ο χώρος του δωματίου έχει αξιοποιηθεί όπως πρέπει,θα μπορούσε βέβαια να είχε κάνα δυο ακόμα μιας και μιλάμε για ένα σχετικά μικρό δωμάτιο όμως περάσαμε καλα δεν είναι κάτι που μας έλειψε.
Σας ευχαριστούμε πολύ, θα τα πούμε στο δεύτερο μέρος...!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνω σε τέτοιου είδους Escape room βασισμένο στην δράση κυρίως και πραγματικά με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. Ωραία εισαγωγή που σου προκαλεί αγωνία για το τι θα ακολουθήσει οι χώροι είναι αρκετοί τόσο ώστε να αποφεύγεις τις επικίνδυνες παρουσίες, σηκώνει εύκολα και τρεξιματακι,δεν έχει φοβερη διακόσμηση αλλά δεν το χρειάζεται κιόλας λόγω της φύσεως του.
Οι γρίφοι σχετικά βατοι και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κάτι το οποίο δεν με χάλασε καθώς μιλάμε για δωμάτιο τρόμου/δράσης και όχι τόσο στο πώς να ανοίξεις λουκέτα. Το ακτινγκ των ηθοποιών είναι το κάτι άλλο και η αντίδραση τους προσαρμόζεται με το πώς θα κινηθεί και η ομάδα,για το μακιγιάζ όπως έγραψαν και άλλοι στα σχόλια θεωρώ πως είναι το πιο ρεαλιστικο αλλα και και το καλύτερο που έχω δει μέχρι στιγμής σε Er μόνο που το βλέπεις σου κόβει τα πόδια.
Το μόνο αρνητικο που συναντήσαμε ήταν στην αρχή σε έναν γρίφο όπου αν και τον βρήκα αρκετά πρωτότυπο στο πώς λύνεται "σκαλωσαμε" λίγο με αποτέλεσμα να περιμένουμε κάποια λεπτά πράγμα που με έβγαλε λίγο από το κλίμα η αλήθεια είναι, Παρ όλα αυτά η όλη συνέχεια/εμπειρία μας αποζημίωσε αυτο το μικρο κόλλημα και δεν τίθεται θέμα για να μην μου αρεσε το συγκεκριμένο δωμάτιο!
Επίσης το προσωπικό ευγενικό και ακούει το feedback των ομάδων που λαμβάνουν.
Συνολικά θα το χαρακτήριζα πολύ δυνατο δωμάτιο αν και καινούργιο, πιστεύω ότι η 3αδα βέβαια είναι ο ιδανικός αριθμός παικτών για να γίνει η εμπειρία ακόμα καλύτερη.
Σας ευχαριστούμε πολύ..!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη φορά για μένα στην εν λόγω εταιρεία με ένα διαφορετικό event αυτή τη φορά μετά απ' το who am I και μπορώ να πω εύκολα πως δεν περίμενα κάτι λιγότερο, είναι άλλο ένα διαμάντι της raven που τα χει όλα , ωραία πλοκη,ατμόσφαιρα ψαρωτικη και γρίφοι που θέλουν καλή συνεργασία με έναν ψηλό βαθμο συνδυαστηκοτητας όπως το συνηθίζουν, τα jump scares είναι το κάτι άλλο, την επόμενη μέρα ήμουν με σχεδόν κλειστή φωνή ,κανένας χωρος δεν σου δίνει την απολυτη ασφάλεια δεν ξέρεις από πού θα σου ρθει!! Και αρκετά στοιχεία εντός της υπόθεσης πού είναι βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας που όποιος την έχει επισκεφτεί θα το καταλάβει. Τα παιδιά μετά το παιχνίδι έχουν πάντα όρεξη για κουβέντα και πρόθυμοι να μας πουν πολλά και να ακούσουν την γνώμη μας φυσικα ,ίσως από τα πιο ωραία after game που μπορείς να συναντήσεις. Μια πάρα πολύ καλή δουλειά συνολικά, βέβαια ως προσωπικη άποψη το Who am I μου άρεσε ένα σκαλί παραπάνω αλλά δεν αναιρεί τις θετικές εντυπώσεις που μου άφησε το corvus satanica.
Ιδανικά θα θελα κάποια στιγμή να ανοίξουν και ένα δεύτερο δωμάτιο πέρα απο τα event τους που θα ναι "σταθερο" και να φαίνεται εξίσου η όλη δουλειά τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ, αναμενουμε την συνέχεια και των δύο ιστοριών..!!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Ένα αρκετά διασκεδαστικό δωμάτιο,πολύ διαφορετικο από αυτά που συναντάς συνήθως με κάποια ωραία στοιχεία αλλά και με κάποιες μικρές αστοχίες βέβαια..!
Θα ξεκινήσω με τα θετικά και συγκεκριμένα με τον ηθοποιό ο οποίος "κουβαλάει" όλο το δωμάτιο, γελάσαμε με την ψυχή μας και φυσικά ανταποκριθηκαμε ανάλογα μιας κ η ομάδα μου ειχε αρκετή θετικη ενέργεια και θεωρώ πως αυτό είναι και το κλειδί ας πούμε για να περάσεις καλά στο συγκεκριμένο δωμάτιο ,μια ωραία αλληλεπίδραση του ηθοποιού με της ομάδας. Γριφιλογικα δεν θα το χαρακτήριζα δύσκολο οι γρίφοι ή αλλιώς τασκ ήταν βατοι αν και σε καποιους φάγαμε κάτι σκαλωματα Παρόλα αυτά τα βγάλαμε εις πέρας. Τα περάσματα από το ένα δωμάτιο στο άλλο πολυ ωραία με ένα να ξεχωρίζει αρκετά θα το έλεγα αρκετά ευφάνταστο..!
Θεωρώ πως είναι από τα πιο ωραία er στι κομμάτι της κωμωδίας. Μια ομάδα 3-4αδα max θα το ευχαριστηθεί.
Τώρα στα μείον:
Ενώ δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολία με τους γρίφους σε κάποια σημεία κολλαγαμε όπως προανέφερα και εκείνη τη στιγμή οι βοήθειες/Hints έρχονταν αρκετά γρήγορα από τον GM, δεν μας έδινε περιθώριο σκέψης όπως έχουμε συναντήσει σε αλλά δωμάτια και γενικά σαν ομάδα έχοντας κάποια εμπειρία θα τους λύναμε αν μας άφηναν κάποια λεπτά ακόμα.
Προς το τέλος αν είναι κάτι πού έλειπε αισθητά από αυτή την εμπειρία είναι το after game που κάτ εμέ είναι ένας ωραίος "επίλογος" μεταξύ ομάδας και προσωπικού-ηθοποιων που σχολιάζεις τα highlights του δωματίου και τα αστεία στιγμιότυπα.
Ενώ η κοπέλα που μας υποδέχτηκε στο τελος αφού αποδρασαμε ήταν ευγενικη και χαμογελαστή δεν φαίνοταν αρκετά πρόθυμη να συζητήσει ενώ εμείς από πλευράς μας λέγαμε τι μας άρεσε κάναμε πλακα για τα αστεία κομμάτια του δωματίου και μάλιστα κάναμε κάποιες ερωτήσεις όπως συνηθίζουμε για να γίνει αυτός ο διάλογος(after game) αλλά δεν παίρναμε κάποια ιδιαίτερη ανταπόκριση από την ίδια με αποτέλεσμα να μένουμε κάποια στιγμή αμίλητοι και να κοιταζόμασταν πράγμα που δημιουργησε μια έντονη αμηχανία, συνεπώς πληρώσαμε και φύγαμε.
Σε ένα γενικό σύνολο ήταν μια υπεροχή εμπειρία πού μας άφησε ευχαριστημένους και σίγουρα θα το συνιστούσα και σε άλλες ομάδες για το κάτι διαφορετικό..!
Σας ευχαριστούμε πολύ...!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα υπέροχο ανερχόμενο δωμάτιο, διαφορετικό από αυτά που συναντάς συνήθως με κάποιες πολύ ωραίες δόσεις τρόμου φυσικά, θα έλεγα όμως πως το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η δράση και η αγωνία.
Το ακτινγκ φοβερό και όλη η κινησιολογία των παιδιών, δεν σου άφηνουν περιθώρια οι ηθοποιοί σε γλεντανε για πλάκα χωρίς να ξέρεις από πού θα σου ρθει εκμεταλλευοντας όλο το χωρο στο 100%, ωραίο μακιγιάζ βγαλμένο από ταινία/video game.
Οι χώροι μεγάλοι στο σύνολο τους αξιοσημείωτο σε αυτούς κάποια στοιχεία τα οποία πραγματικά μας ξάφνιασαν από κει που δεν το περιμεναμε.
Οι γρίφοι επίσης εξαιρετικοι αν και ένας μας ζορισε λίγο ήταν όλοι εντός του θέματος και για να σκεφτείς όσο χρειάζεται μέσα στην όλη υπερένταση.
Συνολικά μια υπέροχη προσπάθεια με διαφορετική προσέγγιση στον χώρο των escape, δεν χρειάζονται κάποια αλλαγή θα μπορούσαν να γίνουν ίσως μικρό προσθήκες αλλά και πάλι δεν το θεωρώ απαραίτητο.
Σας ευχαριστούμε πολύ...!!!

Απέδρασαν
3,5 Πολύ Καλό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παραμονη χριστουγεννων λοιπον στην αγαπημενη Santa Sofiana και τελευταιο δωματιο για το 23 και μπορω να πω οτι ειναι απιστευτο το να βλεπεις ενα τοσο ολοκληρωμενο δωματιο παρολο που ανοιξε προσφατα.
Αναμφιβολα πολυ ψαρωτικη η αρχη οι γριφοι ειχαν αρκετο ενδιαφερον πολυ ωραια ροη επισης με την ομαδα μου ειδαμε πολυ ωραια πρωτοποριακα πραγματα σε αυτο το κομματι αλλα και στο θεμα του ηθοποιου-ατμοσφαιρα, ειλικρινα δεν μας αφησε σε ησυχια δεν σου αφηνει περιθωριο να καθησυχαστεις, πολλα τα jumpcare και ωραιο μακιγιαζ!
Οπως ειπαμε και στο ευγενεστατο προσωπικο, δεν νομιζω οτι θα αλλαζα κατι και δεν χρειαζεται βασικα καμια αλλαγη/προσθηκη θεωρω πως εχουν κανει μια πολυ καλη δουλεια και εχουν αξιοποιησει το χωρο στο 100% σε συνδιασμο με τα cinematics οπου ακομα και εκει βλεπεις πραγματα καινουργια που δεν εχω δει προς το παρον.
Μια 4αδα θεωρω οτι ειναι ιδανικη για να το ζησει ολη η ομαδα.
Σας ευχαριστουμε πολυ..!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δευτερη φορα στο εν λογω δωματιο και πραγματικα ηταν οπως την 1η φορα.
Ενας υπεροχος χωρος με αρκετα περασματα και ιδιαιτερη διακοσμιση απο αλλη εποχη που το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα ειδικοτερη η εναλλαγη σπο το ενα δωματιο στο αλλο σου κινει την περιεργεια για το που θα καταληξεις.
Αρκετοι γριφοι, με καποιους να θελουν λιγο περισσοτερη παρατητητικοτητα ομως εχουν το ενδιαφερον τους και δεν σε κουραζουν σε καμια περιπτωση.
Οι ηθοποιοι επισης εξαιρετικοι με τα cinematics τους επαισε και γλεντυ μεταξυ μας φυσικα και μας εδωσαν στο 100% να καταλαβουμε τι θελει να μας πει η ιστορια αυτου του δωματιου, και φαινεται ποσο τους αρεσει αυτο που κανουν.
Αναμενουμε την συνεχεια..!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Δεκ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν ειχα ιδιαιτερα ψηλες προσδοκιες στην αρχη για το συγκεκριμενο, αλλα απο την στιγμη που μπηκαμε μεχρι και την ωρα που βγηκαμε μου αρεσε αρκετα και περασα φανταστικα με την ομαδα μου.
Η ατμοσφαιρα ηταν ωραια αν και οι εμπειρες ομαδες δεν θα συναντησουν κατι το πολυ φανταχτερο οπως και εγω αλλα δεν με ενοχλησε καθολου γιατι εκει "κουμπωσε" το ακτινγκ του ηθοποιου το οποιο με ενθουσιασε περισσοτερο απ ολα, ειχε καποια ωραια τρομαχτικα στιγμιοτυπα οπως και πολυ χιουμοριστικα , μας γλεντησε κανονικοτατα ολους δεν γλιτωσε κανεις και πραγματικα γελασαμε με την ψυχη μας.
Οι γριφοι ηταν σχετικα ευκολοι συνδεοντουσαν με την πλοκη , το μονο αρνητικο ηταν ο τελευταιος που μας εφαγε αρκετη ωρα λογω καποια "ζημιας" και χρειαζομασταν αναγκαστικα βοηθεια απο τον GM αν και το ειπαμε μετα με τον ηθοποιο μεσα σε αυτη την ωραια συζητηση που ειχαμε με την ομαδα αφου αποδρασαμε.
Θεωρω πως αξιζει μια επισκεψη με αριθμο παικτων 3-4μαξ για καλυτερη εμπειρια μιας και οι χωροι ειναι τετοιοι που δεν παιρνει παραπανω θα ταν υπερβολη.
Σας ευχαριστουμε πολυ..!!!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Νοε - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λαμβανοντας υποψην το οτι πηγαμε την περιοδο που ανοιξε σχετικα προσφατα, ηταν αρκετα ικανοποιητικο δωματιο αλλα θελει λιγη δουλεια ακομα.
Η εισαγωγη ειναι πολυ ωραια σε βαζει απευθειας στο κλικα σε συνδιασμο με τις μυρωδιες του χωρου, οπως και ολοι οι υπολοιποι χωροι που παραπεμουν σε μοναστηρι, μεγαλοι και διακοσμημενοι οσο χρειαζεται.
Οι γριφοι ηταν σχετικα οκ και δεν αντιμετωπισαμε ιδιαιτερες δυσκολιες απλως δεν συνδεοντουσαν στο 100% με την πλοκη οπως και το ακτινγκ δεν μου εδωσε απολυτα να καταλαβω την υποθεση. Δεν ηταν κακο αλλα περιμεναμε κατι περισσοτερο μιας και ο χωρος ειναι τετοιος που θα υποστηριζε κατι πολυ δυνατο. Επισης καποια κινηματογραφικα δεν τα ειδε ολη η ομαδα αλλα σε αυτο επαιξε σιγουρα ρολο το οτι ειμασταν 6αδα οποτε θα το συνιστουσα μαξ για 4αδες.
Πιστευω οτι με το καιρο πως θα εξελιχθει και ειμαι σιγουρος οτι εχει προοπτικη να χτισει κατι πολυ ωραιο..!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτοπει κανεις για αυτο το διαμαντακι, ισως απο τα πιο ωραια δωματια του 23.
Εχοντας δει την ταινια παιρνεις μια γευση για το τι θα αντιμετωπισεις..!
Η ατμοσφαιρα και το ακτινγκ ειναι το απολυτο 10αρι, μεγαλοι χωροι που κινειται καποιος ευκολα, η διακοσμιση διαφορετικη απο αυτη που βλεπεις συνηθως σε εσκειπ παραπεμπει σε σπιτι αλλης εποχης ασιατικου στυλ με μια επιβλητικη ενεργεια που σου δινει την αισθηση οτι δεν εισαι μονος, επισης ειναι το 2ο δωματιο που δεν μπορουσα να καταλαβω πως ειναι διαμορφωμενοι οι χωροι κατι που με χαροποιει , αλλα και το 1ο δωματιο που δεν καταφερα να βρω που ειναι τοποθετημενες οι καμερες, λεπτομερειες που εκαναν την διαφορα.!

Το ακτινγκ και τα ηχητικα εφε αψογα ειναι λες και εισαι στην ταινια και ακους αυτους τους περιεργους θορυβους, δεν υπαρχουν και πολλα να πω εδω καθως ηταν ολο υπεροχο.

Οι γριφοι αρκετοι και βατοι σχετικα εντος της ιστοριας, αν και ηταν απ τις λιγες φορες που δεν εδωσα ιδιαιτερη βαρυτητα εκει για το αν με καλυψαν πληρης καθως με παρεσυρε ευχαριστα ολο το υπολοιπο δωματιο και κυριως οι ηθοποιοι.

Το προσωπικο πολυ ευχαριστο και δεν μας αφησαν μονο με την αναμνηστικη φωτογραφια αλλα και με καποια μικρα δωρακια..!
Μαζι με το why ειναι τα μοναδικα δωματια που βγηκαν φετος μεχρις στιγμης τα οποια με καλυψαν στο 100% και η σχεση ποιοτητας - τιμης ειναι οσο χρειαζεται..!
Σας ευχαριστουμε αναμενουμε για τα επομενο!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Οκτ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το συγκεκριμενο δωματιο δεν ειχα προλαβει να το επισκεφτω με τους πρωτους ιδιοκτητες σε αντιθεση με τους περισσοτερους επομενως ηταν η πρωτη φορα που πηγα με την μορφη του ως event .
Μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, υπηρχε μια ενδιαφερουσα πλοκη με πρωταγωνιστικο ρολο τις κουκλες της Mary saw, οι γριφοι βατοι στο συνολο τους χωρις μεγαλη δυσκολια και εντος της πλοκης.
Η ιδιαιτεροτητα στον χωρο ειναι οτι πραγματικα δεν ξερεις απο που θα σου πεταχτει η Mary δεν υπαρχει τροπος να κρυφτεις! Βεβαια με κερδισε λιγο περισσοτερο το ακτινγκ του Bill ο οποιος ειχε ωραια αλληλεπιδραση μαζι μας εχοντας και κωμικα στοιχεια![/Spoiler]

Στο τελος αυτο που με κερδισε ειναι η αναμνηστικη φωτογραφια που μας βγαζουν στο τελος, ισως η πιο ωραια που εχω δει μεχρι στιγμης, ενα μεγαλο μπραβο στον δημιουργο της.
Σας ευχαριστουμε πολυ..!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σε γενικο συνολο ειναι ενα εξαιρετικο κλασσικο δωματιο τρομου, πολυ ωραια ατμοσφαιρα οπου αν και η εισαγωγη φαινεται να ναι ηπια αυτο αλλαζει απευθειας στα αμεσως επομενα λεπτα..! Οι γριφοι/αυτοματισμοι αρκετοι και ευκολοι σχετικα με το επιπεδο δυσκολια τους χωρις να σημαινει οτι δεν ειχαμε σκαλωματα σε καποια σημεια.
Το ακτινγκ των ηθοποιων πολυ ωραιο και επαγγελματικο και ειναι και το πιο ωραιο κομμστι του δωματιου μιας και εχει ωραια jump scares αλλα και η αναλογη εξισου ωραια αλληλεπιδραση με τους παικτες.
Αφου βγηκαμε απο το δωματιο αρχισε μια ωραια συζητηση και η κοπελα στο τελος ηταν πολυ ευγενικη και αρκετα προθυμη να ακουσει τι μας αρεσε και τι θα μπορουσε να διορθωθει.
Ειναι το κατι συνηθισμενο αλλα αξιζει πραγματικα μια επισκεψη ακομα και για τις πιο εμπειρες ομαδες (ιδανικα 4 το πολυ 5αδα) . Τα παιδια εχουν ριξει αρκετη δουλεια και αυτο φαινετε..! Αναμενουμε για το επομενο..!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2023

WHY ?

WHY ?

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θα προσσπαθησω να μην μπω σε λεπτομερειες καθως τα περισσοτερα εχουν ειπωθει
Εκει που θα εστιασω και ειναι αυτο που μου εμεινε απο αυτη τη 2ωρη εμπειρια ειναι το σεναριο και η ερμηνια των ηθοποιων.
Αν και εχω παιξει γυρω στα 45 δωματια μεχρι στιγμης ειναι απο τα πολυ λιγα δωματια (μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου) που εχει τοσο ολοκληρωμενη υποθεση με αρχη,μεση τελος και ανατροπες. Απο την αλλη για το ακτινγκ δεν εχω λογια ξεκιναει καπως πιο χαλαρα και αυτο κορυφωνεται οσο περναει η ωρα σε σημειο να με αγγιζει συναισθηματικα ως παικτης κατι που δεν εχω συναντησει αλλου και εχει αρκετα στοιχεια κατ εμε που ευκολα τα συναντας και στην εξω ζωη και σε βαζει σε μια διαδικασια σκεψης.
Οι γριφοι ενταξει καλοι ειναι και ωραιοι μεσα στο κλιμα..! αλλα δεν ειναι το πρωταγωνιστικο κομματι του δωματιου/σπιτιου, θα λυσεις γριφους αλλα το πιο σηματικο θεωρω ειναι η υποθεση και να το ζησεις σαν να παιζεις οντως σε ταινια οπως εχει προαναφερθει.
Θερμα συγχαρητηρια στα παιδια και οπως τους ειπαμε και απο κοντα θα μπορουσε αυτο το σεναριο καλλιστα να γινει ταινια..!
Σας ευχαριστουμε πολυ αναμενουμε για την συνεχεια.!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετα απο μια μεγαλη αποχη , πισω στο χομπυ και παλι και με δωματιο ή αλλιως σοφιτα απο μια αγαπημενη εταιρια..!
Γενικα ειναι ενα δωματιο light τρομου για το ειδος του σε συγκριση με αλλα χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν τρομαζεις, η "επικινδυνη παρουσια" στο χωρο εμφανιζεται οσο οσο χωρις να κουραζει και σιγουρα δεν σε αφηνει να επαναπαυθεις..!

Οι γριφοι στο συνολο τους ηταν βατοι δεν αντιμετωπισαμε καποια δυσκολια, και ηταν ολοι μεσα στη πλοκη της ιστοριας και αυτο μονο εξτρα μπορει να ειναι για το δωματιο, θα μπορουσαν να πρασθεσουν κ κατι πιο τσιμπημενο αλλα και ετσι μια χαρα ειναι.

Ο χωρος σαφως και ειναι μικρος αφου μιλαμε για σοφιτα αλλα εχει αξιοποιηθει πολυ σωστα και η διακοσμιση ηταν οσο χρειαζεται οτιδηποτε παραπανω θα ηταν και περιττο.

Θα το συνιστουσα σιγουρα σε αρχαριες ομαδες 2 εως 3 ατομα το πολυ.. για το επιπεδο δυσκολιας που εχει αλλα γιατι οχι και σε πιο εμπειρες για ενα ακομη δωματιο στη λιστα τους
Αν και καναμε την υπερβαση και πηγαμε 4αδα ειχαμε καλη συνεργασια και περασαμε εξισου καλα παρολο που σε 1-2 σημεια ειμασταν πολυ οριακα.

Σας ευχαριστουμε πολυ γι αυτην την εμπειρια Αναμενουμε για Supernatural..!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Boogeyman

Boogeyman

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικο δωματιο, ειναι απο τις φορες που βγηκα γεματος και πολυ ικανοποιημενος απο την εμπειρια που εζησα με την ομαδα μου εκει μεσα. Παρολο που οι χωροι ειναι σχετικα λιγοι και μικροι τα παιδια εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια, εχουν εκμεταλλευτει στο επακρο(και εξυπνα) τον χωρο για να δινει την αναλογη ατμοσφαιρα. Οι γριφοι βατοι και ευκολοι γενικα δεν αντιμετωπισαμε καποια δυσκολια ως προς την επιλυση τους, το ακτινγκ και η παρουσια του ηθοποιου ηταν οσο χρειαζοταν χωρις υπερβολες, θα το χαρακτηριζα light τρομου χωρις αυτο να σημαινει πως δεν τρομαζεις..! Επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως ενω βγαλαμε το δωματιο μεσα σε 1 ωρα σχεδον εγω ενιωσα οτι επαιζα 2 ώρες αλλα ευχάριστα 2 ωρες και ΟΧΙ βαρετα, και μονο θετικο ειναι υπερ του δωματιου ισως το ζησαμε αρκετα..!!
Ειναι σιγουρα σημαντικο να μπειτε και να ζησετε την ιστορια του δωματιου θα σας φανει χρησιμο αυτο αργοτερα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου χωρις να θελω να κανω σποιλ.
Ο ηθοποιος + Gm πολυ ευγενικοι και ακολουθησε επειτα μια ωραια συζητηση περι του δωματιου
Το συνιστω ανεπιφυλακτα αν και ειναι μικρο σε χωρο δινει πολυ ωραιες και τρομαχτικες στιγμες..!!!
Για τον αριθμο παικτων προτεινω μεχρι 3-4 το πολυ, οχι περισσοτεροι..!
Σας ευχαριστουμε για αυτη την υπεροχη εμπειρια...!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Για αλλη μια φορα ενα υπεροχο ατμοσφαιρικο δωματιο απο αυτην την εταιρεια..! Ενω στην αρχη φαινεται ενα συνηθισμενο "μαγαζι" οσο προχωρας σου δημιουργει μια ωραια εντονη αγωνια για το πως θα ξεφυγεις παρολο που δεν εχει ηθοποιο μεχρι και το τελος..! Γριφοι αρκετα απαιτητικοι στην πλειοψηφια τους που θελουν παρατηρητικοτητα και πολυ εξυπνοι, εκτος απο εναν που ανοιγε ενα λουκετο το οποιο προσωπικα με δυσκολεψε να καταλαβω πως ανοιγει αν και η κοπελα στην αρχη μας το ειχε εξηγησει πως γινεται εγω το συναντησα πρωτη φορα με βαση αυτα που εχω παιξει ως τωρα αλλα ηταν μηδαμινης σημασιας. Οι χωροι αν και μικροι τους εχουν εκμεταλλευτει πολυ ωραια και η διακοσμιση to the point για να σου θυμιζει που εχεις ερθει..! Για οποιον δεν εχει παει σιγουρα αξιζει μια επισκεψη και ας μην ειναι καθαρο τρομου με αριθμο ατομων οπωσδηποτε 3-4 το πολυ λογω του χωρου..
Και το προσωπικο/Gm οπως παντα πολυ ευγενικο και ευχαριστοι ανθρωποι...!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Απρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ιδιαιτερες προσδοκιες για το δωματιο και αυτο ηταν μεχρι που το επισκεφτηκα με την ομαδα μου φυσικα..! Πολλοι χωροι για το ειδος του και αρκετα ευρυχωρο για 5αδα, γριφοι απλοι βατοι και ωραιοι που ταιριαζαν αρκετα με την ροη της υποθεσης χωρις να μας ζορισουν σε μεγαλο βαθμο, η τιμη του επισης πολυ καλη θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του για μια επισκεψη , και το προσωπικο πολυ ευγενικο..!!!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

4,7 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Οτι και να πω θα ναι λιγο γι αυτο το αριστουργμα, αρκετα βελτιωμενο απο την αρχη μεχρι και το τελος. Σιγουρα ηταν ωραιο ως ατμοσφαιρικο δωματιο πριν αλλα και με τις αλλαγες του εχει αλλαξει κατηγορια και σου δινει μια εμπειρια που σιγουρα δν θα ξεχασεις..!! Η εισαγωγη τελεια και οι γριφοι αρκετα καλοι οχι ιδιαιτερα δυσκολοι, ενας μου κεντρισε οπτικα το ενδιαφερον οσοι πανε θα καταλαβουν ποιος ειναι. Τωρα για το ακτινγκ δεν εχω λογια, αφου αποδρασαμε χωρις μελανιες παλι καλα να λεμε πολυ δυνατο και ολοι στην ομαδα την φαγαμε για τα καλα οποιος πατησει το ποδι του εκει μεσα δεν εχει ιδεα τι τον περιμενει..!!!
Ενα μειον εχω να πω(αν θεωρηθει σποιλ ας το κανουν αποκρυψη). Επειδη μας ειχαν παρει τηλεφωνο να μας ενημερωσουν για το τι πρεπει να χουμε μαζι μας πριν ερθουμε (το οποιο εγω το εμαθα αφου αποδρασαμε) θα ηθελα να το αναγραφουν και στην περιγραφη του δωματιου γιατι ημουν με τα Μεσα μεταφορας εκεινη την μερα και δεν το γνωριζα. Οταν βγηκαμε απο το δωματιο και ρωτησα το ατομο απο την ομαδα μας που εκανε την κρατηση μου ειπε οτι καταλαβε κατι αλλο απο αυτο που ειπαν τα παιδια στο τηλεφωνο οποτε δεν θεωρηθηκε ιδιαιτερα σημαντηκο απο την πλευρα μας. Ισως να ηταν μια ατυχια τι να πω

Παρ' ολα αυτα στο γενικο συνολο ηταν τελειο , εχει γινει εξαιρετικη δουλεια, μπορω να πω οτι ειναι απο τα δωματια που θα επισκεφθω σιγουρα 2η φορα..
Ευχαριστουμε πολυ γι αυτη την αξεχαστη εμπειρια..!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

The Painting

The Painting

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικο δωματιο με υπεροχη spooky ατμοσφαιρα μαζι με τα καλλιτεχνικα στοιχεια του που το ειχα ως απαιτηση να το δω κατα την επισκεψη μας και αυτο με αφησε απολυτα ικανοποιημενο, θα μπορουσε να υποστηριχθει και με καποιο light horror mode με ηθοποιο, οι γριφοι στην πλειοψηφια τους αρκετα απαιτητικοι και ωραιοι, φυσικα θελουν εναν συνδιασμο παρατηρητικοτητας και σκεψης μαζι. Γενικα δεν βρηκα αρνητικα στοιχεια ως νεο δωματιο, αλλα ισως λειπει κατι στην ολη ατμοσφαιρα για να απογειωθει, η ολη του πλοκη το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα και με ισως καποιες μικρο προσθηκες το κανει ακομα καλυτερο..! Αξιζει σιγουρα μια επισκεψη για ολους τους λατρεις των γριφων και μη..!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολυ βελτιωμενο σε συγκριση με το προηγουμενο δωματιο τοσο σε ατμοσφαιρα/σκηνικα οσο και στους γριφους, νιωθεις πως βρισκεσαι οντως σε μια αλλη διασταση μακρια απο τον κοσμο των ζωντανων βεβαια μικρο λαθακια υπηρχαν αλλα δεν ηταν αρκετα για να επηρεασουν την κριτικη μου, μιας και ειναι καινουργιο δωματιο και θα βελτιωθει σιγουρα με τον καιρο. Η νυφη δεν μπορω να πω ηταν εντονη η παρουσια της εκει που πρεπει ,γενικα εμεινα ευχαριστημενος αν εξαιρεσεις το οτι βρεθηκα να αγκαλιαζω κατα λαθος την μητερα του Παρκερ νομιζοντας πως ηταν καποιος συμπαικτης μου το ακτινγκ ηταν ανταξιο των προσδοκιων μου! GM Και προσωπικο ευγενικο ακολουθωντας ενα ωραιο κλιμα με συζητηση..!

Ευχαριστουμε πολυ για αυτη την ωραια και αποκοσμη... εμπειρια..!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καθως κατευθυνομουν στο συγκεκριμενο δωματιο δεν ειχα ιδιαιτερα υψηλες προσδοκιες μεχρι που πατησα το ποδι μου εκει..! Ο λυκος εδωσε ρεστα και να θες να κρυφτεις θα σε βρει οπου και να σαι και δεν αφηνει κανεναν παραπονεμενο, αναμφιβολα απο τα πιο δυνατα ακτινγκ σε συνδιασμο με τα cinematics στοιχεια του, σιγουρα επαιξε ρολο οτι το ζησαμε και εμεις σαν ομαδα οποτε ηρθε και εδεσε! Ωραιοι γριφοι με κανα-δυο σχετικα τσιμπημενους και με βοηθειες εκει που χρειαζοταν απο τον GM, και η ατμοσφαιρα αναλογη με ωραια περασματα και σκηνικα, εχει γινει ωραια εκμεταλλευση του χωρου στην ολη διακοσμιση το μοναδικο μειον ηταν 2 σημεια του χωρου που θελουν λιγη προσοχη για να μην χτυπησει καποιος σε συνδιασμο με τα κατα τ'αλλα εξαιρετικα jump scares τα οποια δεν εκαναν πουθενα κοιλια ουτε ηταν προβλεψιμα, μονο αυτο! Στο γενικο συνολο ειναι ενα δωματιο το οποιο θα επαιζα 2η φορα στο αμεσο μελλον, δεν μπορω να αναφερω και πολλα για το τι γινετε εκει μεσα για να μην κανω σποιλ, σιγουρα ομως αξιζει μια επισκεψη και για ομαδες που το ζουν και λιγο περισσοτερο ακομα καλυτερα..!
Για το προσωπικο δεν εχω να πω κατι, αψογο σε ολους τους τομεις οπως και ο GM
Ευχαριστουμε πολυ...!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Υπεροχο δωματιο! Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απ' την συγκεκριμενη εταιρεια, τελειοι γριφοι μετριας δυσκολιας μεσα στην ροη της ιστοριας, ατμοσφαιρα εξισου καλη με απλα και λιτα περασματα , οι βοηθειες απο τον GM ηταν στοχευμενες μας εδινε χρονο οσο χρειαζοταν να σε σημεια που δυσκολευομασταν , το προσωπικο πολυ προσχαρο και ανοιχτοι σε τι μας αρεσε περισσοτερο και τι λιγοτερο..!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μικρο διαμαντι αυτο το δωματιο, μιλαμε για ενα πραγματικο σουπερ μαρκετ και αυτο ειναι που το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα δωματια στο ειδος του, πολυ εντονο το κινηματογραφικο στοιχειο αλλα και αυτο της δρασης μιας και επεσε "λιγο" τρεξιματακι απογειωνοντας την αδρεναλινη..! Θεωρω πως οταν ενα escape παιρνει εμπνευση να φτιαξει ενα δωματιο βασισμενο σε μια ταινια ειναι λιγο παγιδα για το κατα ποσο θα αποδωσει, στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ενιωσα οτι ημουν κομματι αυτης της ταινιας και ποσο μαλλον με τον ηθοποιο που ηταν αψογος σε ολα και δεν αφησε κανεναν απο την ομαδα αμμετοχο ολοι παιρνουν απο κατι..!! Οι Αποστολες ηταν επισης μεσα στο κλιμα χωρις καποια ιδιαιτερη δυσκολια (οσο χρειαζεται) μετρημενα τα λουκετα και οι μηχανισμοι απλοι και λυτοι με την πρωτοτυπια τους!! Και τα παιδια στο τελος πολυ ευγενικα και συζητησιμοι...! Αξιζει σιγουρα μια επισκεψη γι αυτο που προσφερει και για την διαφορετικη του ατμοσφαιρα πρωτου κλεισει..!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Υπεροχο δωματιο πολυ διαφορετικο απο αυτα που συνηθως παιζουμε, με την ατμοσφαιρα να παραπεμπει σε φυλακες με πολυ ωραια περασματα και που με βαση την εμπειρια που εχω ως τωρα δεν τα περιμενα και ολοι οι μηχανισμοι που ηταν επισης ωραιοι λειτουργησαν αψογα, οσο αφορα το κομματι των γριφων ειναι απο τα δυνατα του σημεια και ειναι απαραιτητη η καλη συνεργασια της ομαδας, ειχε φυσικα και τους απλους γριφους που δεν μας δυσκολεψαν αλλα ηταν και αυτοι οι ωραιοι οι τσιμπημενοι που φαγαμε λιγο την ωρα μας,ηταν το ιδανικο..!! Το ακτινγκ του ηθοποιου ηταν καλο μαζι με το κινηματογραφικο στοιχειο φυσικα αν και με λιγες εμφανισεις κατα τη διαρκεια του δωματιου, δεν χρειαζοταν κατι περισσοτερο μιας και ειναι ενα δωματιο που βασιζεται στην δραση κυριως και οχι στον τρομο οποτε πετυχε τον σκοπο του.!

Το μονο αρνητικο που με προβληματισε και το αφησα για το τελος ειναι η εισαγωγη, επειδη 2 μελη της ομαδας μας αργησαν 10-15 λεπτα (ειναι ανθρωπινο να συμβαινουν και αυτα), ενω ειχαμε φτασει οι υπολοιποι ο ηθοποιος βγηκε και μας εβαλε κατευθειαν μεσα ξεκινωντας το δωματιο χωρις να εχουν ερθει οι συμπαικτες μας ενω του ειπαμε πως ειναι αλλα 2 ατομα. Παρολο που η εισαγωγη ηταν ωραια και σε προϊδεαζει για το τι θα ακολουθησει και το χαιρομουν αυτο που γινοταν παραλληλα με χαλασε που αρχισαμε χωρις τους συμπαικτες μας και εχασαν και εκεινοι την εισαγωγη(ευτυχως μετα απο 5 λεπτα ηρθαν και μπηκαν και εκεινοι στην ροη) θεωρω πως ηταν μια ατυχη στιγμη και δεν το ελαβα τοσο υποψην γιατι πραγματικα ηταν τελειο το δωματιο και το προσωπικο πολυ ευγενικο, προσχαρο και φιλικο απεναντι μας και η δουλεια που εχουν ριξει για το δωματιο φαινεται, παμε για τα επομενα..!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παραμονη Χριστουγεννων και παρολο την μικρη μας αργοπορια περασαμε μια βολτα απο ενα διαφορετικο αλλα και παρα πολυ ωραιο δωματιο!!

Θυμηθηκα τα σχολικα μου χρονια για τα καλα! Τα σκηνικα υπεροχα νομιζεις πως οντως εχεις συρικνωθει μεσα σε ενα συρταρι ολα ειναι ισα με το μποι σου και με το παραπανω! Οι "δοκιμασιες"(tasks) ωραιες οπως και οι αυτοματισμοι θελει καλη παρατηρητικοτητα θα τις χαρακτηριζα και απαιτητικες. Το αγαπημενο μου κομματι ηταν η μουσικη καθ'ολη την διαρκεια του παιχνιδιου δεν θα αναφερω τιποτα περισσοτερο μονο που δεν χορεψαμε..! Ο GM μου εδωσε την εντυπωση οτι επαιζε και εκεινος μαζι μας στην προσπαθεια να λυσουμε το διαγωνισμα! ο τροπος που εδινε τις βοηθειες ηταν μοναδικος οπως και τα υπολοιπα ηχητικα εφε δεν υπαρχουν, γελασαμε με την ψυχη μας. Το παιδι στην υποδοχη πολυ εξυπηρετικο και προσχαρος..!

Αξιζει σιγουρα μια επισκεψη για οποιον δεν εχει παει (4-5αδα ειναι ιδανικο) μακαρι να βγουν και αλλα τοσο διασκεδαστικα δωματια στο μελλον!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Art of Escape Καλλιθέα
Ευχαριστούμε θερμά!!!
Χαιρόμαστε που περάσατε όμορφα και διασκεδάσατε!! :)

5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε escape το οποιο ειναι event και εχω να πω πως νιωθω πολυ τυχερος που προλαβα αυτο το διαμαντι..!!

Ατμοσφαιρα/Πλοκη
Απο που να ξεκινησω! Η ατμοσφαιρα αψογη μπαινεις απευθειας στο κλιμα του δωματιου και
στην υποθεση ,τα περασματα απλα και ωραια χωρις υπερβολες δεν χρειαζεται τιποτα περισσοτερο. Εχει πολλες ανατροπες απο κει που δεν το περιμενεις και οχι μονο αυτο αλλα δεν εκανε καθολου κοιλια παρολο που η διαρκεια του ξεπερνα τις 3 ωρες ουτε που καταλαβαινεις ποση ωρα βρισκεσαι μεσα,για τους ηθοποιους δεν θα αναφερω πολλα γιατι ηταν απλα φοβεροι το ακτινγκ εξαιρετικο οπως και τα κινηματογραφικα στοιχεια του, η εμφανιση τους εκει που επρεπε αλλα και εκει που δεν το περιμενεις!

Γριφοι/Αποστολες
Οι γριφοι ειναι το απολυτο 10αρι! Ειχε αρκετους γριφους συνδιαστικους, ωραιους, πρωτοτυποι! αλλα και τσιμπημενοι οσο χρειαζεται οι οποιοι ηθελαν καλη συνεργασια και σαν ομαδα τους βγαλαμε εις περας, ολοι καναμε απο κατι. Τις οποιες βοηθειες απο τον GM τις παιρναμε οποτε επρεπε φαινοταν οτι γουσταρε πολυ αυτο που εκανε απο την αρχη μεχρι το τελος!

Προσωπικο
Το προσωπικο πολυ ευγενεστατο και φιλικο ακομα και στην εξυπηρετηση τους λειτουργησαν πολυ πρωτοτυπα που σε οσα δωματια εχω παει μεχρι στιγμης δεν εχω ξαναδει!

Ειναι πραγματικα κριμα που ειναι event και δεν θα κρατησει περισσοτερο τα παιδια εχουν κανει φοβερη δουλεια , μια επισκεψη σε τετοιο δωματιο αξιζει και με το παραπανω

Απέδρασαν
3,5 Πολύ Καλό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Σε γενικες γραμμες ηταν ενα καλο δωματιο αλλα θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερο, σαν ομαδα διαλεξαμε να το παιξουμε με ηπια σωματικη επαφη

Ατμοσφαιρα/Πλοκη
Στο κομματι της ατμοσφαιρας ξεκινωντας απο την εισαγωγη που ενω ηταν ωραια σαν ιδεα θεωρω πως ειναι τεχνικα λαθος και αρκετα επικινδυνη, δεν μπορεις να εχεις εκτεθειμενα τα προσωπικα σου αντικειμενα πριν ξεκινησει το παιχνιδι ακομα και για μερικα δευτερολεπτα, αυτο το σημειο σιγουρα χρειαζετε βελτιωση. Οσο αφορα τον υπολοιπο χωρο μεχρι και το τελος ηταν καλος και η ατμοσφαιρα σε βαζει στο κλιμα θελει ομως μια αναβαθμιση σε ορισμενα σημεια για να ειναι πιο ρεαλιστικο αν και φαινεται οτι εχει φτιαχτει ετσι ωστε να παιχτει και με εντονη σωματικη επαφη επισης τα περασματα απο το ενα δωματιο στο αλλο θελουν προσοχη για τυχον ατυχηματα και ο μηχανισμος στην αρχη δεν ξερω κατα ποσο απαραιτητος ειναι μιας και κανει πολυ φασαρια μεχρι να ολοκληρωθει η κινηση του, ο ηθοποιος με βαση το mode που διαλεξαμε λειτουργησε πολυ καλα και η παρουσια του ηταν συχνη οσο χρειαζεται, εμφανισιακα εμοιαζε πολυ απο την ομωνυμη ταινια, και ο τρομος που επικρατουσε ηταν ικανοποιητικος θα ηθελα να ηταν πιο εντονος

Γριφοι/Αποστολες

Οι γριφοι ηταν μετριας δυσκολιας και κυλουσαν ωραια με την υποθεση και ηθελαν σχετικα καλη παρατηρητικοτητα, βεβαια ειχε 1-2 γριφους που ηταν εκτος θεματος και δεν σχετιζονται με το θεματικο του δωματιου , θα μπορουσαν ανετα να μπουν και πιο ευφανταστοι γριφοι. Επισης χρειαζεται ενα φακος ή καποιος αλλος τροπος για να εχουμε επαρκη φωτισμο, με τον φακο απο τον ασυρματο μονο 2-3 ατομα μπορουν να παιξουν μπαλα μεσα στον χωρο, αυτοματα κανει το δωματιο ιδανικο μονο για 3αδα το πολυ

Και το προσωπικο ηταν ευγενικο και προθυμο να μαθει πως περασαμε

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολυ δυνατο δωματιο, μπορω να πω οτι μας περιποιηθηκαν αψογα..! Ωραια εισαγωγη οπου εξ'αρχης σε προϊδεαζει για το τι θα επακολουθησει, το acting και η αλληλεπιδραση με τον ηθοποιο ηταν απο τα πιο ωραια που εχω συναντησει εως τωρα με βαση το ειδος του δωματιου σε ησυχια δεν μας αφησαν και δεν μενει κανεις αμετοχος επισης δεν προκειται να σου κανουν κατι το οποιο δεν επιθυμεις,οι χωροι ηταν μεγαλοι και ευρυχωροι για να τρεξεις με ασφαλεια..! Η ατμοσφαιρα και η διακοσμιση του χωρου σε γενικες γραμμες ηταν απλη και λιτη και ωραια παραλληλα εαν σκεφτει κανεις οτι προκειται για σφαγειο αν και θα μπορουσαν να προσθεσουν καποιες λεπτομερειες στον χωρο οχι τρελα πραγματα, Οι γριφοι σε επιπεδο δυσκολιας ηταν πολυ καλοι και αξιοπρεπεστατοι με βαση το ειδος του δωματιου ο λογος που εβαλα πιο χαμηλη βαθμολογια ειναι επειδη παιρναμε υπερβολικη βοηθεια απο τον GM σε καποια σημεια του δωματιου ενω σαν ομαδα μπορουσαμε να ανταπεξελθουμε δεν μας δινανε περιθωριο να τους επεξεργαστουμε , επισης θα μπορουσαν να ειχαν συνδεσει λιγο περισσοτερο τους γριφους(ενω ηταν καλοι) στην πλοκη του δωματιου. Σε γενικες γραμμες ειμασταν αρκετα ευχαριστημενη ηταν μια ωραια και τρελλη εμπειρια αξιζει μια επισκεψη με ιδανικο αριθμο ατομων 4-5 .

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα δωματιο που πραγματικα με αφησε εκπληκτο!!
Η εισαγωγη ειναι πολυ ψαρωτικη απο τις ωραιες που εχω συναντησει και σε βαζει κατευθειαν στο κλιμα του δωματιου επικρατωντας ενα ωραιο δημιουργικο αγχος για το τι θα επικρατησει.
Οι χωρος ειναι οντως πολυ μεγαλος με πολυ ωραια περασματα ,προχωρουσαμε και νιωθαμε οτι ειχε τον ατελειωτο, για τα σκηνικα μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο ρεαλιστικα που εχω δει μαζι με αλλα 2-3 δωματια που εχω επισκεφτει , πραγματικα νιωθεις οτι εισαι σε ενα χωριο, φαινεται η δουλεια που εχουν ριξει τα παιδια και εχουν εκμεταλευει πολυ ωραια τον καθε χωρο ξεχωριστα το ακτινγκ ηταν επισης πολυ καλο μπορω να πω οτι σε ησυχια δεν μας αφησαν και ειχες την εντυπωση οτι θα σου πεταχτουν απο οπουδηποτε
Οι γριφοι ηταν σχετικα βατοι σε κανα δυο θελαμε λιγο χρονο για να τους λυσουμε, αλλα η ατμοσφαιρα ειναι τοσο υπεροχη που σε δυσκολευει να προχωρησεις σε ορισμενα σημεια και αυτο ηταν το πιο ωραιο
Το προσωπικο πολυ ευγενικο προθυμο να ακουσει τα θετικα και τα αρνητικα, εδω βεβαια θελω να σημειωσω πως ενα ατομο απο την ομαδα μας δυσκολευοταν λογω της μικρης εμπειριας στα δωματια και στην παρουσια των ηθοποιων, ομως τα παιδια ομως εκει το χειρηστικαν εξαιρετικα ωστε να μην εχουμε προβλημα και να περασουμε οσο πιο ωραια γινεται εκει φανηκε και ο επαγγελματισμος τους..!!!
Στο συνολο αξιζει σιγουρα μια επισκεψη με ιδανικο αριθμο 4-5 ατομων, ισως ξαναπαω και 2η φορα καποια στιγμη!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Evil in a Box

Evil in a Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5
Απέδρασαν
0,8 Κακό
Σεπ - 2022

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

0,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

0,5

Προσωπικό / Gamemaster

1,5

Με διαφορα απο τα πιο αθλια και αδιαφορα δωματια που εχω παιξει και θα το αιτιολογησω παρακατω για να ξεχωριζουμε και λιγο ποια δωματια αξιζουν και ποια οχι

Γριφοι/Αποστολες
Οι γριφοι καμια σχεση με την υποθεση δεν ειχαν ροη και πολλοι μαλιστα αφαιρεθηκαν οπως μας ειπαν λογω κακης συμπεριφορας αλλων παικτων, αυτο εχει σαν αποτελεσμα να χει ριξει το δωματιο σε ποιοτητα.Η (σποιλ) επισης αφαιρεθηκε στην εισαγωγη που τοσο φημιζοταν με αποτελεσμα να ναι ανυπαρκτη διχως να σε βαζει στο κλιμα. Οπως και το (σποιλ) δεν χρησιμοποιειται οπως ηταν παλια

Ατμοσφαιρα/πλοκη
Η επιλογη των 2 mode καλυτερα να καταργηθει οπως εχει γινει και με το suicidal , διαλεξαμε το insane και ισα που μας χαιδεψαν απο το medium τι θα πρεπει να περιμενει καποιος, να μην εμφανιζεται καθολου ο ηθοποιος??? Επισης το "συνισταται προχειρη ενδυμασια" ειναι περιτο μιας και δεν υπαρχουν αυτα που γραφουν οι περισσοτεροι στα σχολια και η σωματικη επαφη ειναι μηδαμινη .Πολλες ζημιες και φθορες σε ολο το δωματιο πολυ παραμελημενο απο κει φαινεται απο τον ιδιοκτητη ποσο ενδιαφερεται για να το βελτιωσει , το ακτινγκ πολυ μετριο, χωροι αδιαφοροι, Μας ειχαν με 3 πολυ μικρα κερια σε ολη τη διαρκεια με κοστος 30 ευρω απο τα τζαμπο οπως μας ανεφεραν (ενω βρισκεις και με 1 ευρω!!) Και επρεπε καθε φορα που εμφανιζεται ο ηθοποιος να τα κλεινουμε κατι που δεν εχω ξαναδει αλλου, κ αυτο αιτολογηθηκε επειδη μια ομαδα εσπασε τα "ασυρματα κερια" και δεν μπορουν να δινουν 300 ευρω για ενα κερι , επισης η κοπελα του προσωπικου ανεφερε πως αν ηταν στο χερι της θα μας αφηνε με 1 χωρις να την νοιαζει για το αν θα βλεπεις...

Ειχα επισκεφθει 1 μηνα πριν μπουμε σε 2ο λοκνταουν το conjouring και ο λογος που ξαναπηγαν ηταν για να δω μηπως και βελτιωθηκε και τελικα αναδειχθηκε χειροτερο. Επισης δεν με εκπληζει που εχει συνεχεια εκπτωση στη τιμη αφου στην κανονικη τα 20-22 ευρω ανα ατομο ειναι πεταμενα λεφτα οχι πως αλλαζει κατι με την προσφορα, καλυτερα να πατε σε οποιοδηποτε αλλο τρομου ή γριφοδωματιο.Αμα δεν εχετε την δυνατοτητα να το βελτιωσετε κλειστε το καλυτερα ειναι κριμα ο κοσμος να περιμενει τοσα πραγματα και να μην βλεπει ουτε το 5% απο αυτα που γραφονται, στην κατασταση που εχει καταντησει το δωματιο ειναι υπερεκτιμημενο πλεον δεν προσφερει τιποτα!

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε.

4,8 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολυ ωραιο δωματιο, διαφορετικο και πρωτοτυπο απ'ολες τις αποψεις σε ατμοσφαιρα αλλα και στις αποστολες που απαιτουνται μιας και δεν υπαρχει ουτε ενα λουκετο, χρειαζεται πολυ καλη συνεργασια της ομαδας 4-5 ατομα το πολυ, αξιζει σιγουρα μια επισκεψη..!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

STIGMATA

STIGMATA

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Νοε - 2021

M’ama

M’ama

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στο γενικο συνολο το δωματιο ειναι ανταξιο των προσδοκιων του, οι χωροι ειναι αρκετοι με ωραια περασματα και η ατμοσφαιρα ειναι τετοια ωστε να σε βαλει στο κλιμα και στην πλοκη. Η αρχη του δωματιου ξεκιναει με εναν γριφο μετριας δυσκολιας που σου τρωει λιγο χρονο μεχρι να τον λυσεις και σε σε κανει να πιστευεις οτι ειναι ατμοσφαιρικο δωματιο αλλα οσο προχωρας κλιμακωνεται και γινεται πιο εντονη η παρουσια των ηθοποιων που ομολογω ηταν το κατι αλλο ειδικα εκεινο το "κοριτσακι" τα jump scares αν και καποια ηταν αναμενομενα ειχε αρκετα τα οποια μας κατατρομαξαν και αλλα εκαναν την ατμοσφαιρα πιο κινηματογραφικη, ιδανικα στο κομματι το γριφων θα ηθελα να δω κατι παραπανω σε συνδιασμο με την πλοκη ομως με αφησαν ικανοποιημενο, το προσωπικο επισης πολυ ευγενικο και πολυ προθυμοι να μας ρωτησουν τι μας αρεσε και τι οχι αν θα αλλαζαμε κατι. Θεωρω οτι μια ομαδα 4 ατομων θα εκανε το καθε μελος ξεχωριστα να περασει υπεροχα πιστευω πως ειναι ο ιδανικων αριθμος

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Σε γενικες γραμμες ενα συμπαθητικο δωματιο το οποιο περιλαμβανει γριφους ευκολους αλλα και πιο υψηλης δυσκολιας προσθετοντας μια εξυπνη πινελια στο δωματιο. Η ατμοσφαιρα περιλαμβανει αρκετα στοιχεια απο την αναλογη ταινια τα σκηνικα ομως δεν ηταν αρκετα ικανοποιητικα οσο περιμενα θα ηθελα ιδανικα να δωθει μεγαλυτερη προσοχη, σχετικα με τα jump scares περιειχε αρκετα τα οποια μας εκαναν να τρομαξουμε αλλα σιγουρα χρειαζεται το κατι παραπανω

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πραγματικα ενα αψογο δωματιο με υπεροχους γριφους με καποιους ευκολους σε συνδυασμο με την ατμοσφαιρα ομως το απογειωνε το δωματιο, οι ηθοποιοι ηταν εκπληκτικοι εδιναν πονο με jump scares εκει που επρεπε οσο για τους χωρους αρκετοι με υπεροχα σκηνικα που θυμιζε κλινικη, το προσωπικο πολυ φιλικο, Το συνιστω χωρις αμφιβολια και σε ομαδα των 4 ατομων

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
3,0 Καλό
Σεπ - 2020

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

2,0

Ειναι ενα πολυ καλο δωματιο στο συνολο, οι γριφοι ηταν βατοι και ευκολοι, οι ηθοποιοι το ζουσαν πραγματικα οπως και η ομαδα μας, θα προτιμουσα να ειχε περισσοτερους χωρους ισως 2-3 δωματια ακομη, τα σκηνικα ηταν φουλ ρεαλιστικα αλλα καποια εχουν υποστει μικρο ζημιες επειδη ορισμενοι δεν σεβονται τον χωρο,περασαμε πολυ καλα ακομα και τα jump scare φοβερα αλλα το θεωρω λιγο υπερτιμημενο με βαση τα σχολια υπαρχουν και πολυ πιο τρομαχτικα δωματια για τους λατρεις τρομου, το συνηστω να πατε σαν εμπειρια αλλα μεχρι 4 ατομα, επισης οσο αφορα το προσωπικο ηταν μονιμος με υφακι και λιγο αγενεστατο

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Ανκ

Ανκ

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5
Απέδρασαν

Λαμπελέτ 16

20:30, 31-Μαϊ-2024


   2 Ώρες
   3 - 8
   98,6 %
Ηθοποιός
Δράσης

HIDE N SEEK


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Sinister


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Chapter 1-Missing Emma


1:40:00

   100 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Parking

The Bride in Black


1:50:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Through the Red Door Through the Red Door
  QR-Code
Bride in Black & White Bride in Black & White

   110 Λεπτά
   2 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
2 Τρόπαια

Odyssey Project


1:36:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   98,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video
Ενήλικες Μόνο

CORVUS SATANICA


1:54:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Wanted: Dead Or Alive


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Role Playing
2 Τρόπαια

OPERATION BLACK "I"


1:36:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

CONFIDENTIAL CONFIDENTIAL

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Περιπέτεια Τρόμου

The Curse of La Llorona


1:50:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Bride in Black & White Bride in Black & White
Home Sweet Curse Home Sweet Curse
  QR-Code

   110 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

SANTA SOFIANA


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Mystic Project


2:10:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The Puppeteer


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

St AGATHA - ABBEY


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Grudge


1:55:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

Mary's Dolls


1:32:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

WHY ?


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Κινηματογραφικό Δράμα, Δεν είναι Τρόμου!

Whispershhh


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Η Έπαυλη


3:00:00

   3 Ώρες
   4 - 7
   100,0 %
  Video

Boogeyman


1:05:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 5
   99,8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

Deadmall


1:27:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %

The Cursed Ship X


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Painting


1:58:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Atelier Atelier

   2 Ώρες
   2 - 4
   100,0 %
3 Τρόπαια

The Bride in Black


1:50:00

   110 Λεπτά
   2 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
2 Τρόπαια

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

ZODIAC


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,1 %

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

DEATH ROW


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   50,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο

Lilipout


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Κωμωδία
Kids Friendly

WHO AM I ?


2:42:00

   195 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,1 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Sacrifice


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

Evil in a Box


1:15:00

   80 Λεπτά
   4 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Conjuring


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

I'm ... Many


1:24:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DARK MIRROR


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Ηθοποιός
Sci-Fi
Δράσης
  Video
Parking
Youth Pass
Task Room

STIGMATA


1:35:00

   110 Λεπτά
   2 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:50:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Apocalypse X


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

KRAMPUSNACHT


1:32:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Mystic Project


2:00:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:25:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   85,5 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

BLOODY MARY


1:37:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Exposed


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   97,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

M’ama


2:00:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

INSIDIOUS


1:20:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   90,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 14/06/2022

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   98,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2024

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Monika's Diary, Theory I


1:28:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Woman in Black


1:33:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Conjuring


1:30:00

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

Wake Up


2:01:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   98,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2024

Ανκ


1:08:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   68,4 %
Για Παιδιά
Δράσης
Kids Friendly


Κέρδισε

Μαρ - 2024

Ένας Εφιάλτης Ξεκινά


Δημιουργός: Giannis "THE BEAST" Xnitidis
Μαρ - 2024

Επιστρέψατε ζωντανοί από το Further

Μαρ - 2024

Ολοκληρώσατε τα παιχνίδια The Bride in Black και The Curse of La Llorona

Φεβ - 2024

22:13


Δημιουργός: Nikos Papageorgopoulos
Φεβ - 2024

Να είστε ακριβείς!


Δημιουργός: Μαρία Γκιόκα
Ιαν - 2024

Lights


Δημιουργός: Kwstas Mavridis
Ιαν - 2024

... is science


Δημιουργός: Maria Anagnostopoulou
Ιαν - 2024

Η μεγάλη Απόδραση!


Δημιουργός: George Kostakis
Ιαν - 2024

Παραδώστε τα απόρρητα έγγραφα στον Sierra 11

Ιαν - 2024

Γιορτάζω, γιορτάζω, με ακούτε που το φωνάζω;


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ιαν - 2024

Captain's crew


Δημιουργός: Maria Anagnostopoulou
Ιαν - 2024

Ολοκληρώσατε τα παιχνίδια The Bride in Black και The Curse of La Llorona

Ιαν - 2024

Επισκεφθήκατε το καινούριο σας σπίτι και επιβιώσατε από το κλάμα της

Δεκ - 2023

Time to..


Δημιουργός: George Gkikopoulos
Δεκ - 2023

Βοηθήστε τον Άγιο Βασίλη να βρει τι δώρο θέλει η μικρή Κατερίνα!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Δεκ - 2023

Ο γριφολόγος της καρδιάς μας, μας ετοίμασε ένα τριπλό τροπαιάκι!


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Δεκ - 2023

Please don’t hit me, there is only one step


Δημιουργός: Δανιήλ Ορφανός
Δεκ - 2023
Οκτ - 2023

...at Athens Halloween Hunt 2023


Δημιουργός: Pavlos Chytiris
Οκτ - 2023

Που 'σαι Θαναααση...


Δημιουργός: Mάνος (WishKey Τeam)🧠🥃
Οκτ - 2023

3 Digit Number!


Δημιουργός: Pavlos Chytiris
Οκτ - 2023

What is the most valuable treasure you have?


Δημιουργός: Giota Festeridou
Σεπ - 2023

Find the Murder Weapon

Σεπ - 2023

Play Responsibly


Δημιουργός: 5348α 687ηδ348α
Σεπ - 2023

Ho Ho Ho


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Σεπ - 2023

I need your help


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Αυγ - 2023

Is it a Riddle or a Dream?


Δημιουργός: Mάνος (WishKey Τeam)🧠🥃
Αυγ - 2023
Αυγ - 2023

Παρατήρησε τα στοιχεία και λύσε το μυστήριο


Δημιουργός: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Αυγ - 2023

Ba ba ba ba ba ba ba Banana


Δημιουργός: George Gkikopoulos
Ιουλ - 2023

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Ιουλ - 2023

I wanna be the best escaper...


Δημιουργός: Νίκος Ζουλέκου
Ιουλ - 2023

Will's rescue


Δημιουργός: Σωτήρης Ροδίτης
Ιουλ - 2023

Or not....

Ιουλ - 2023

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Ιουλ - 2023

Χ εις την Y

Ιουλ - 2023
Ιουλ - 2023

Θα καταφέρεις να βρεις τον αριθμό;


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Ιουλ - 2023

Can you find it ?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιουλ - 2023

He is back!

Ιουλ - 2023

You are simply the best!...


Δημιουργός: Barlas Evangelos
Ιουλ - 2023

It's all about Digits

Ιουν - 2023

…brushing a riddle!


Δημιουργός: Elli Kouliadelli
Ιουν - 2023

Winter is coming


Δημιουργός: Dimitris Dimopoulos
Ιουν - 2023

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Ιουν - 2023

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ή μήπως είναι μόνο μια;

Ιουν - 2023

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Ιουν - 2023

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Ιουν - 2023

Το χειρότερο καμάκι του κόσμου.


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ιουν - 2023

oh.... That Room!


Δημιουργός: George Kostakis
Ιουν - 2023

Follow the diet and become a Champion!


Δημιουργός: Hlias Ale
Ιουν - 2023

... κόσμο των Escape Rooms!


Δημιουργός: Αντα Πανακη
Ιουν - 2023

...me, really!


Δημιουργός: Elias Hintipas
Ιουν - 2023

Η Ζωή Ενός Γριφολόγου, part 1 (-10% έκπτωση στο GAME OVER)


Δημιουργός: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ιουν - 2023

Happy Easter


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιουν - 2023

Εσείς…. πόσο καλοί μαθητές είστε ?!!


Δημιουργός: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Ιουν - 2023

... και το πολύτιμο πετράδι


Δημιουργός: KONSTANTINOS VANIKIOTIS
Φεβ - 2023

Δες το μέλλον σου...

Φεβ - 2023

Easy - Peasy


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Φεβ - 2023

Σκεψου σαν ζωγραφος!


Δημιουργός: George Gkikopoulos
Δεκ - 2022

Sometimes darkness helps you see clearly

Δεκ - 2022
Αυγ - 2022

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING

Αυγ - 2022

Can you see it?

Αυγ - 2022

Are you ready to escape ?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Αυγ - 2022

Come On Board


Δημιουργός: George Kostakis
Αυγ - 2022
Αυγ - 2022

Nerdy Nerd

Αυγ - 2022

Can you get it?

Αυγ - 2022

Silver lining...

Αυγ - 2022

#textNum

Αυγ - 2022

Heeeelppp!!!

Αυγ - 2022

Κλειδωθήκαμε! Ή μήπως όχι;

Ιουλ - 2022

What time is it?


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Ιουλ - 2022

Κατάφερες να βρείς τον Δολοφόνο!

Ιουν - 2022

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!