Το Βιβλιοπωλείο

Paradox Project  
   Χαροκόπου 93 & Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), Καλλιθέα, 17676 - Εμφάνιση Χάρτη

   200 Λεπτά
   4 - 7
  Video

100,0%
3:20:00

  Βαθμολογίες
5,0 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τα λόγια είναι περιττά. Το συγκεκριμένο δωμάτιο για εμένα βρίσκεται στα πρώτα 3 αγαπημένα μου σε μια λίστα σχεδόν 200 παιχνιδιών. Δεν το λες και παράλογο όταν μιλάμε για ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο και βραβευμένο παιχνίδι.

Έχοντας δραπετεύσει από την έπαυλη, συνεχίσαμε την περιπέτεια μας στο βιβλιοπωλείο με στόχο την εύρεση της Πικρής Αλήθειας. Η ιστορία όλου του παιχνιδιού είναι σαφής, ενώ όπως έχει συνδιαστει με το gameplay καταφέρνει να κάνει τους παίκτες της ομάδας πρωταγωνιστές της. Τα σκηνικά είναι απίστευτα προσεγμένα και ρεαλιστικά, ενώ τα περάσματα εντελώς απρόσμενα σε κάποιες περιπτώσεις.

Γριφολογικά δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω κάτι άλλο πέρα από άρτιο. Οι αλληλουχίες γρίφων που θα συναντήσει μια ομάδα είναι in concept, σωστά ορισμένες και σημαντικές για να μπορέσετε να ανακαλύψετε την ιστορία και το τι πραγματικά έχει συμβεί και τι προσπαθεί να πετύχει ο θείος σας.

Αν αγαπάτε τα γριφοδωμάτια και δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα το συγκεκριμένο δωμάτιο, μην το αναβάλλεται άλλο. Must play για κάθε γριφάκια.

 Άννα Καββαδά,  181 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Ιουλ 2023
  Φωτογραφία
Το Βιβλιοπωλείο