cover image profile image

Margarita Kella
Chosen One


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 2488
  Μου Αρέσει : 55

5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απλά εντυπωσιακό! Πολλά μπράβο!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Απρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που ήταν καιρό στη λίστα μας.Που κάθε φορά που λέγαμε να πάμε η πλειοψηφία διάλεγε κάποιο άλλο! Που είχα αναρωτηθεί κάποιες φορές αν θα αξίζει τα λεφτά του. Ένα δωμάτιο που τώρα ποια απορώ γιατί δεν ακούγεται όσο του αξίζει!!!

Για μένα είναι escape room με όλη τη σημασία της λέξης! Καταρχάς εχει story!!! Το οποίο μένει πιστό σε αυτό μέχρι το τέλος. Ο,τι ζεις κ ο,τι βιώνεις εκεί μέσα είναι το story του. Η χαρά μου όταν το συνειδητοποίησα ήταν τεράστια γιατί πλέον σπανίζουν δωμάτια που παραμένουν πίστα από την αρχή μέχρι το τέλος στο κονσεπτ τους.

Η δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά εκεί είναι πάρα μα πάρα πολύ προσεγμένη. Έχουν σκεφτεί κ ενσωματώσει μέχρι κ πολύ μικρές λεπτομέρειες που δίνουν κάτι έξτρα στο δωμάτιο.

Αλλά επειδή παίζει να γράφω μέχρι αύριο. Ας τα πάρουμε λίγο ανά κατηγορία.
Γρίφοι εννοείται μέσα στην ιστορία! Βασικά μέσα από τους γρίφους τη μαθαίνεις! Κ επιτέλους λύσαμε σε δωμάτιο τρόμου. Λύσαμε εύκολους μέτριους αλλά κ λίγο πιο δύσκολους γρίφους. Είχε απ'ολα!

Σκηνικά επίσης μέσα στην ιστορία 100% που μαζί με τα ηχιτικα εφέ κ την όλη ατμόσφαιρα δημιουργούσαν αγωνία τρόμο κ ανυπομονησία για το παρακάτω.

Τέλος αφήνω το καλύτερο... Που ήταν το act! Από την αρχή μέχρι το τέλος μέσα στο ρόλο μέσα στην ιστορία του δωματίου,όλοι οι ηθοποιοί! Πολλές κινηματογραφικές στιγμές αλλά κ στιγμές που δεν ήξερες από πού θα σ'ρθει κ που στο καλό να πας 😂 με highlight κάτι που εγώ δε το είχα ξανά δει σε κανένα άλλο δωμάτιο κ έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ξέχασα για μια στιγμή το φόβο μου κ απλά θαύμαζα!!

Για μένα ένα δωμάτιο που πραγματικά μπήκε στη καρδιά μου. Κ είναι από τα λίγα που τα έχει όλο κ όχι μόνο τρόμο. Μπράβο σε όλους όσους "έχτισαν" αυτό το δωμάτιο. Κ ευχαριστούμε στα παιδιά για την εμπειρία που μας προσέφεραν. Εις το επανιδείν 😁

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το τελευταίο καιρό προσπαθούμε να προλαβαίνουμε τα event! Γιατί όσο να πεις τα περισσότερα είναι μια άλλη εμπειρία! Έτσι κλείσαμε κ το Cursed doll πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που ήταν να πάμε. Περιμέναμε περιμέναμε περιμέναμε κ έφτασε επιτέλους η μέρα!

Φτάνουμε εκεί κ η πρώτη σκέψη μου ήταν...καλέ έχουν αλλάξει μέχρι κ το απέξω!(είχα ξανά παει σε δωμάτιο της συγκεκριμένης εταιρείας) Η δεύτερη σκέψη μου ήταν για να δούμε θα αξίζει τα λεφτά? (Γτ μου είχε φανεί αρκετά ακριβό. Κ αυτό κρατήστε το. Θα καταλάβετε στη συνέχεια γτ το λέω)

Μπαίνουμε λοιπόν μέσα σαν καλά παιδάκια να φιλοξενήθουμε από τη καλόγρια. Μέτρια υποδοχή από μέρους της θα έλεγα. Μας λέει λοιπόν να περάσουμε προς το σπίτι που θα φιλοξενήθουμε κ να αφήνουμε τις πορτουλες ανοιχτές για να μας ακούει αν θέλουμε κάτι...
Κ εκεί ξεκινάει κάτι άλλο!!! Κάτι που δεν το περιμέναμε σε καμία περίπτωση! Κάτι που μένεις με ανοιχτό το στόμα μέχρι να έρθει η ώρα να ουρλιάξεις!!! 😂

Θα ξεκινήσω λίγο με την ατμόσφαιρα που ήταν εκπληκτικη! Κ από θέμα ήχου αλλά κ από το γύρο περιβάλλον. Όλοι οι χώροι που μπήκαμε ήταν προσεγμένοι σε βαθμό που δε το περίμενες με τπτ μιας που μιλάμε κ για event.

Στους γρίφους υπήρχε ποικιλία. Κάποιοι ηταν πολύ απλοί κάποιοι μέτριοι κ ένας αρκετά δυσκολουτσικος που όμως δε δημιουργούσε κοιλιά στο δωμάτιο. Δε σου χαλαγε καθόλου τη ροή. Απλά εμείς τουλάχιστον κάναμε περισσότερη ώρα να το λύσουμε.

Κ τώρα πάμε για το αγαπημένο μου κομμάτι. Το act! Αχ! Βρε παιδιά τι να πω εδώ... Τα παιδιά ήταν καταπληκτικα. Μας έκαναν να ανατριχιασουμε κ να πεταχτουμε πολλές φορές. Μας έκαναν να μείνουμε με γουρλωμενα μάτια κ το στόμα ανοιχτό! Ερχόντουσαν από παντού κ εκεί που δε το περίμενες κ κάναν act! Δε καναν μπου κ φευγανε! Είχε επικές κινηματογραφικές στιγμές...

Και σε μια τέτοια στιγμή έλεγα την εξής φράση από μέσα μου: "Πάρτε μου όλα τα λεφτάααααα!!!" 😂
Ναι δε μετάνιωσα για τη τιμή. Άξιζε έως κ το τελευταίο cent.

Κάτι ακόμα που μου έκανε εντύπωση κ αφορούσε πιο πολύ την ομάδα μου. Είναι ότι αντί να εστιάσουμε στο γρίφο υπήρχαν στιγμές που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σχολιαζαμε το act κ το πώς νιώσαμε. Αυτό δεν έχει ξανά γίνει σε κανένα δωμάτιο να μη κρατιόμαστε. Σχεδόν πάντα τα συζητάμε μετά το τέλος του δωματίου.

Δε θα πω άλλα θα το κλείσω εδώ. Κ θα πω μόνο τρέξτε να προλάβετε κρατησουλα γτ δε ξέρουμε για πόσο θα μείνει αυτό το διαμαντακι.

Ευχαριστούμε τους ηθοποιούς για την εμπειρία που μας χάρισαν κ εύχομαι σε κάθε κράτηση να δείχνουν τον ίδιο ζήλο γτ φαίνεται πως το αγαπούν αυτό που κάνουν. Πολλά μπράβο. ❤️

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Νοσταλγία 😍 αυτή είναι η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό όταν ξεκινήσαμε σε αυτό το δωμάτιο αλλά κ όταν τελειώσαμε. Νοσταλγία για τα πρώτα γριφοδωματια που έπαιξα. Τα μικρά έξυπνα κ διασκεδαστικά που δεν ζηταγες φανφάρες για να περάσεις καλά! Ένα τέτοιο δωμάτιο ήταν Κ αυτό! Κ νοσταλγία με κάποια πράγματα που χρησιμοποιούσα μικρή κ τα συνάντησα μέσα σε αυτό το δωμάτιο. 😁 Σίγουρα το προτείνω σε μικρές ομάδες κ σε αρχάριες αλλά κ σε ομάδες που παίζουν χρόνια κ θέλουν να θυμηθούν τα παλιά. Θα σας αφήσει σίγουρα με ένα χαμόγελο στα χείλη κ μια γλύκα. Το παιξαμε back to back με τη δολοφονία Νικολάου κ κατάφεραμε να βγούμε γεμάτοι απ'ολα αυτό το σχεδόν 2ωρο στα δύο αυτά δωμάτια.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ συμπαθητικό δωμάτιο που με ταξίδεψε λίγο χρόνια πίσω στα πρώτα μου escape room. Ιδανικό για ομάδες που θέλουν να μπουν τώρα στο χώρο των escape room κ είναι αρχάριες. Αλλά κ για ομάδες που δεν έχουν παίξει αυθεντικά κλασικά δωμάτια γρίφων. Θα περάσετε όμορφα ειδικά να είστε λίγα άτομα. Το κάναμε back to back με το undercover κ έτσι μπορούμε να πούμε ότι βγήκαμε γεμάτοι

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενδιαφέρον, ομαδικό, διαδραστικό κ πολύ πολύ διαφορετικό! Ωραία εμπειρία ωραίες κ έξυπνες αποστολές μέσα στο κλίμα. Ωραία σκηνικά για το κονσεπτ του κ σωστοί ήχοι. Θα ήθελα να είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος ή να είχε έξτρα χώρο από αυτούς που είχε ήδη. Πιστεύω θα έκανε το κάτι παραπάνω. Αν θέλετε να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία κ να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σας το προτείνω σίγουρα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δε ξέρω από πού να αρχίσω...Για αρχή θα πω ότι μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο event που έχω πάει ❤️ είναι ένα event που μας το είχαν αναφέρει τη πρώτη φορά που είχα πάει στο Sacrifice κ το περίμενα χρόνια...Όταν πριν κάποιους μήνες ξανά πήγα Sacrifice κ μου λένε είναι έτοιμο το Νοέμβριο ανοίγουμε η χαρά μου ήταν απερίγραπτη! Άνοιξαν λοιπόν οι κρατήσεις κ το κλείσαμε 😁

Τι εμπειριαρα ήταν αυτή?! Τα συναισθήματα σωρό. Το ένα μετά το άλλο! Γέλιο αγωνία στεναχώρια φόβος χαρά ξανά! Το έζησε όλη η ομάδα στο φουλ. Μπήκαμε στο ρόλο μας παίξαμε! ΠΑΙΞΑΜΕ! γιατί πρέπει να παίξεις... Το ρόλο σου. Όπως κ οι ηθοποιοί οι οποίοι ήταν ό,τι καλύτερο! Δυσκολεύτηκα τόσο πολύ να αποφασίσω ποιος είναι τελικά ο αγαπημένος μου! Μάθαμε κ κατανοήσαμε όλη την ιστορία πριν το Sacrifice. Κ γνωρίσαμε όλους τους χαρακτήρες!

Τα σκηνικά τα γνώριζα κι όμως μου φάνηκαν τόσο διαφορετικά λόγο ατμόσφαιρας. Μουσική υπόκρουση φωτισμός κ γενικά ήχοι καταπληκτικοί. Οι ηθοποιοί σε άλλο level δε σπάσαν καθόλου απο το ρόλο τους ακόμα κ αν προσπαθήσαμε λιγάκι να τους κάνουμε να γελάσουν! (Πάτερ συγνώμη 😂) παίξαμε μαζί τους κ ταξιδέψαμε στο τόπο τους μπήκαμε στην ιστορία τους.

Για τους φίλους του τρόμου να επισημάνω ότι δεν είναι τρόμου το event αλλά έχει κ τα σημεία του που μια μικρή τσιριδουλα τη ρίξαμε 😜

Να πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που παίζανε στη κράτηση μας για την εμπειρία που μας χάρισαν αλλά κ ένα μπράβο στους δημιουργούς του event. Άξιζε όσο δε πάει. 😍

Θεωρώ μια επίσκεψη την αξίζει. Προλαβαίνετε ακόμα 😉
Κ καλά να περάσετε χιχιχιχι

Εις το επανιδείν αγαπημένοι μου ήρωες!

Υ.Γ. ακόμα δε μπορώ να αποφασίσω ποιος ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας 😂

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2023

Orfanato

Orfanato

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θα ξεκινήσω λέγοντας πως είχα πολύ καιρό να νιώσω έτσι... Πώς είναι το έτσι? Αγωνία, Σασπένς, ανατριχιλα, τρέμουλο...
Μπήκα τόσο χαλαρή κ συνέχισα να είμαι κάνοντας κ έναν ωραίο fun διάλογο μέσα στο κονσεπτ του δωματίου με το άτομο που θα μας βοηθούσε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι. Μόλις ήρθε η ώρα όμως να μπούμε πιο βαθιά στο δωμάτιο κ γενικά στην ιστορία με μαγκωσε από την αρχή. Τα είδα όλα μέσα σε λίγα λεπτά 😂 Ε! Δεν ήθελα κάτι άλλο. Έβγαλα όλο το δωμάτιο χεσμενη από το φόβο μου! Κυριολεκτικά δεν σταμάτησα να τρέμω ούτε μετά το τέλος του δωματίου. Ούτε καν οι τσιριδες που έριχνα δε βοήθησαν στο να εκτονωθω! Ο απόλυτος τρόμος για μένα. Που τον έχω ζήσει σε άλλα δύο δωμάτια στα 100+ που έχω πάει! Σίγουρα λοιπόν είναι ένα δωμάτιο που δε θα μπορούσε να μην μπει στα τοπ μου μόνο κ μόνο για τα συναισθήματα που με έκανε να νιώσω!

Σε αυτό το σημείο να πω. Πώς εγώ το ένιωσα κ το βίωσα έτσι. Κ κάτι που σχεδόν όλοι ξέρουμε το πώς πού κ γιατί θα νιώσει τον απόλυτο τρόμο ο άλλος είναι καθαρά υποκειμενικό!

Πάντως είτε σας πιάσει τόσο πολύ ο φόβος όσο εμένα είτε όχι. Το δωμάτιο είναι εξαιρετικο! Τα παιδιά έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά κ πολλά μπράβο!

Σκηνικά που θυμίζουν όντως ορφανοτροφείο. Μεγάλοι κ άνετοι χώροι!
Ήχος που σε διαλύει...
Γρίφοι τοσο όσο για να μπορείς να λύσεις με ότι επικρατεί εκεί μέσα
Ιστορία που σε κρατάει κ τη καταλαβαίνεις. Σε συνδιασμό με πανέμορφα κινηματογραφικά σημεία απογειώνουν την εμπειρία.
Κ ένα act μα τι act! Ολοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί στο ρόλο τους! Πραγματικά σε τρελαίνουν...

Super tip ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Ποτέ όσο κ να φοβάστε! Αυτές τις στιγμές - σκηνές που θυμίζουν ταινία δε πρέπει να τις χάσετε.
Κ να θυμάστε πως μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή!!!

Πραγματικά ενα δωμάτιο που μπήκε στη καρδιά μου! Το προτείνω σε όλους σας κ εύχομαι να το βιώσετε όπως το βίωσα κ εγώ κ να σας μείνει αξέχαστο!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν κ δουλευουν γι'αυτό το αποτέλεσμα κ ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπειρία που μας χάρισαν τα παιδιά εκείνη την ημέρα!

Θα σας θυμάμαι 😁😍

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Last Resort

Last Resort

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Κ κάπως έτσι με αυτό το δωμάτιο έκλεισε για τους Newborns ο Ιούλιος.
Μπορώ να πω πως έκλεισε πολύ καλά. Καθώς το Last Resort μας αποζημιώσε σε όλα τα επίπεδα.
Είναι ένα δωμάτιο που τα συνδιάζει όλα. Κ όταν λέω όλα εννοώ όλα! Κ κάποια που δε μπορώ να πω... 🤐 Π μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί σε κανένα άλλο escape room που έχω πάει!!!
Story, γρίφους, σκηνικά, ψυχολογικό θρίλερ, τρόμο κ τραμπουκα όσο θέλει η ομάδα.

Συνήθως ξεκινάω με τα γύρω γύρω κ πάω στο τέλος στο act! Ε! Αυτή τη φορά θα ξεκινήσω ανάποδα! Τι act ήταν αυτό? Απ'ολους!!! Φοβεροί απλα. Μένουν από την αρχή μέχρι το τέλος στο ρόλο κ στην ιστορία του δωματίου. Κ όλο κυλάει πολύ κλιμακωτά με αποτέλεσμα στο τέλος να μένεις με το στόμα ανοιχτό. Στην αρχή παίζουν με τη ψυχολογία σου κ μετά αφού σε έχουν αποδυναμώσει σε γλεντανε 😂 εγώ θα πω ότι ούρλιαζα σα να μην υπάρχει αύριο κάποιες φορές η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει και σε στιγμή που δε το περίμενα ανατριχιασα! Υπήρχαν κ πολλά φανταστικά κινηματογραφικά σημεία κ προσθήκη έξτρα εφέ! Τα οποία το καλό είναι πως τα είδαμε όλοι παρόλο που ειμασταν πολλά άτομα. Δεν αδικήθηκε κάνεις κ κάνεις δεν έμεινε παραπονεμενος ότι δεν είδε κάτι. Πολλά μπράβο στα παιδιά που το έχουν στήσει έτσι ώστε να είναι ευχαριστημένοι όλοι. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό κ τους δίνω τα εύσημα. Όσο αναφορά το κομμάτι της "τραμπουκας" αποφασίστε εξ αρχής αν θα κοιμηθείτε σε μαλακά ή σε σκληρά στρώματα. Εμείς είπαμε να το ζήσουμε στο φουλ κ να κοιμηθούμε σε σκληρά. Παρόλο που δεν είμαι φίλος της τραμπουκας. Τα παιδιά ξέρανε πως να το παίξουνε κ πόσο. Ξέρανε που να συνεχίσουν κ πως. Κατάλαβαν πόσο αντέχει ο καθένας μας! Μπράβο κ σε αυτό.

Πάμε τώρα στην ιστορία και τους γρίφους. Πριν πάτε ακούστε καλά κ προσεκτικά το θρυλικό τραγούδι των Eagles Hotel California. Έτσι να νιώσετε πιο πολύ τους γρίφους κ θα κάνετε καλύτερα τη σύνδεση. Όλο πολύ μελετημένο κ δομημένο σωστά χωρίς κενά στην υπόθεση! Ρωτήστε τα παιδιά στο τέλος να σας πουν κ τις λεπτομέρειες που μπορεί να μη δώσατε σημασία. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας αλλά πολύ εφευρετικοί κ έξυπνοι για δωμάτιο τρόμου.

Ήχος σκηνικά ατμόσφαιρα για μένα ήταν ακριβώς όπως έπρεπε. Χωρίς ψεγάδι. Ήσουν όντως σε ένα ξενοδοχείο με τα όλα του! Ο ήχος σου ανέβαζε την αδρεναλίνη τα σκηνικά ήταν πολύ πολύ πολύ αληθοφανή κ η ατμόσφαιρα... Αχ! Η ατμόσφαιρα... Ακόμα κ αν ήσουν εσύ κ η ομάδα σου μόνο στο δωμάτιο... Ένα ουρλιαχτό θα το έριχνες.

Τέλος να πω πως ήταν όλοι πρόθυμοι στο τέλος να μας μιλήσουν να μας γνωρίσουν καλύτερα κ να ανταλλάξουμε απόψεις. Φύγαμε λοιπόν κ κλείσαμε το μήνα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένα ακόμα μπράβο στα παιδιά! Κ ένα ευχαριστούμε για αυτή την έξαλλη εμπειρία που μας χάρισαν 😁

Το προτείνω σε όλο το κοινό των παιχτών escape room. Γιατί καλύπτει όλο το φάσμα. Κ αν το επισκεφτείτε θα πάρετε μια γεύση απ'ολα τα είδη των δωματίων. Κ θα ανακαλύψετε τι σας αρέσει πιο πολύ τελικά. Είναι όλα σε ένα αυτό το δωμάτιο 😂

Α! Κ κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό!!! Καλέ τι κλιματιστικαρες έχετε εκεί μέσα! Είναι το πρώτο δωμάτιο που έχω παίξει στη ζωή μου που ακόμα κ σε μικρά περάσματα δεν ένιωσα αυτή τη ανυπόφορη ζέστη που νιώθεις όταν παίζεις καλοκαίρι. Συν έξτρα ένα πόντο κ γι'αυτό λοιπόν! Μη ξεχνιόμαστε 😂🥶

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2023

WHY ?

WHY ?

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0


Έχουν περάσει μέρες από τότε που επισκέφθηκαμε αυτό το δωμάτιο. Βασικά αυτό το σπίτι θα πω καλύτερα. Κ ειλικρινά σας μιλάω δεν έχει περασει μέρα που να μη το σκεφτώ - θυμηθώ έστω για λίγο. Περιττό να σας πω πως το ίδιο βράδυ είδα όλο το πριν του δωματίου στον ύπνο μου αλλά και όλη τη συνέχεια του! Θεολόγε σου έχω έτοιμο σενάριο 😂😂

Πάμε όμως να ξεκινήσουμε λέγοντας κάποια πράγματα για το δωμάτιο. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό κάτι που δεν θυμίζει 100% escape room αλλά πιο πολύ ταινία που είσαι κ εσύ μέσα σε αυτή! Δεν είναι τρόμου αλλά σου προκαλεί τόσα μα τόσα πολλά συναισθήματα αν το αφήσεις να συμβεί...Όλα σε αυτό το δωμάτιο εξαρτώνται από εσένα και με τι διάθεση θα πας!

Διαβάσαμε λοιπόν την ιστορία καλά καλά πριν πάμε κ από το τηλ κιόλας που μας έκανα ξεκινήσαμε να μπαίνουμε στο πετσί του ρόλου! Είμαστε λοιπόν από τη πρόνοια κ πάμε να διαλευκανουμε ένα περίεργο τηλεφώνημα που λάβαμε. Δε ξέραμε που μπλέξαμε...

Μπήκαμε σε ένα τεράστιο σπίτι που μεταξύ μας εγώ έμενα άνετα εκεί. Κ γνωρίσαμε το Νικήτα. Δε θα σας πω πολλά για το τι κάναμε μαζί του για να μη σας τι χαλάσω. Θα μείνω στα σκηνικά τα οποίο ήταν τα πιο ρεαλιστικα κ αληθοφανή που έχω δει το τελευταίο καιρό! Πραγματικά απίστευτα.

Οι ήχοι του δωματίου ήταν φουλ μέσα στο κονσεπτ κ σε έβαζαν ακόμη πιο πολύ στο ρόλο και στην ιστορία

Αν είστε λάτρεις τον γρίφων βέβαια δεν είναι δωμάτιο για σας. Εκεί θα πάτε για την εμπειρία όχι για τους γρίφους! Έχει λίγους έξυπνους φυσικά μέσα στο θέμα κ έχεις το χρόνο σου να του λύσεις όπως κ όταν θες με τη σωστή καθοδήγηση. Εμένα προσωπικά αυτό μου άρεσε πάρα πολύ κ δε με ένοιαζε καθόλου να τους λύσω γρήγορα ή κάτι τέτοιο. Πήγαινα 100% με τη ροή της ιστορίας.

Τέλος θα ήθελα να πω κάποια λόγια για το act! Κ το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να το αποθέωσω!!!! Παιδιά αυτό που βιώνετε ζείτε νιώθετε κ βλέπετε εκεί μέσα δεν έχει προηγούμενο! Τα παιδιά που παίζουν είναι εξαιρετικοί βασικά δε ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω γτ το εξαιρετικοι μου φαίνεται λίγο! Είναι φανταστικοί ανεπανάληπτοι ότι καλύτερο έχω δει σε escape room κ μη σας πω κ σε θέατρο 😝 δε ξέρω τι άλλο πρέπει να γράψω για να καταλάβετε τον ενθουσιασμό μου 😂 νομίζω με νιώσατε.

Όπως ένιωσα κ εγώ τόσα πολλά εκεί μέσα! Είναι ένα δωμάτιο που δε θα το ξεχάσω ποτέ! Θα θυμάμαι τη κάθε του λεπτομέρεια αλλά κ το κάθε συναίσθημα που ένιωσα. Μπράβο που καταφέρατε κάτι τέτοιο σε μένα στην ομάδα μου αλλά κ σε όποιον άλλον ένιωσε κάτι αντίστοιχο. Κ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπειρία αυτή. Νομίζω ότι το στόχο σας το πετύχατε. Κ μακάρι το δωμάτιο σας να φτάσει πολύ ψηλά όσο του αξίζει

Tips για τους παίχτες που πρόκειται να πάνε:
1. Ξέχνα τους γρίφους θα λυθούν. Μπες κ ζήστο! Γίνε ο ρόλος ζήσε την ιστορία γίνε κομμάτι της!
2. Αν είσαι κοπέλα βάλε αδιάβροχη μάσκαρα καλού κακού 😉

Καλά να περάσετε όσοι πάτε. Κ πολύ θα ήθελα να μάθω αν το βιώσατε κ εσείς όπως κ εγώ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε κάτι που διαφορετικο που δεν έχετε ξανά ζήσει! 😁

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Moriarty

Moriarty

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα διαφορετικό δωμάτιο για όλα τα γούστα. Λύσαμε γρίφους γελάσαμε αλλά κ ταιριάξαμε 😂 ναι τσιριξα μέχρι κ εκεί. Θα μπορούσε να έχει λίγο πιο ωραία σκηνικά σε κάποιους χώρους. Ηθοποιός - gm εξαιρετική! Πολλά μπράβο κέρδισε ακόμα κ τους νέους παίκτες της ομάδας μας που δεν είχαν ξανά παίξει σε escape room. Σας το προτείνω για την απόλυτη διασκέδαση

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τα λόγια είναι περιττά... Ότι καλύτερο έχω ζήσει σε γρίφο δωμάτιο! Το Paradox για άλλη μια φορά μας αποζημιώσε κ με το παραπάνω! Συγχαρητήρια δε νομίζω ότι έχω να πω τπτ παραπάνω.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό δωμάτιο με ένα act που δεν έχετε ξανά βιώσει σε escape room! Απλά τρομερό!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Woman in black για δεύτερη φορά 😁
Woman in black για να νιώσω ξανά πρωταγωνίστρια σε ταινία. Αληθινή πρωταγωνίστρια γιατί όλες οι στιγμές - σκηνές είναι σα ταινία!
Τα παιδιά εκεί για άλλη μια φορά μας μάγεψαν!
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για όσους δεν έχουν πάει ακόμα....
Αρχικά έχετε κάνει έγκλημα αν δεν έχετε πάει! Να πάτε χθες 😂
Εδώ μιλαμε για ένα ολόκληρο χωριό όχι για ένα απλό δωμάτιο.
Τα σκηνικά είναι σε άλλο επίπεδο και αυτό το κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικό το κάνει να το ζεις και να το βιώνεις σα να είναι πραγματικότητα.
Η ατμόσφαιρα βοηθάει πάρα πολύ να δώσει ζωή στο σκηνικό! Κ κάπου εδώ είναι που αρχίζουν κ τα ουρλιαχτά!!!
Εγώ σε αυτό το δωμάτιο το ζω τόσο πολύ κάθε φορά που την άλλη μέρα είμαι οριακά χωρίς φωνή! 😂 Αλλά δε πειράζει αξίζει!
Πάμε τώρα κ στους γρίφους για να μάθουν κ αυτοί που είναι γριφακιδες τι γίνεται εκεί. Θα λύσετε! Θα λύσετε πολύ έξυπνους γρίφους μέσα στη ροή της ιστορίας και έχοντας ένα στόχο για το τέλος.
Θα πω κ δύο λόγια για το act γιατί πραγματικά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
Τι είναι αυτά που κάνετε ρε παιδιά? Κάθε φορά? Μα κάθε? Περίμενα τη δεύτερη φορά να το νιώσω πιο ήπια. Αλλά οοοοοχι η γυναίκα τα μαύρα δε μας άφησε σε ησυχία. Είναι καταπληκτικά αυτά που κάνει το πώς κινείται κ το πώς έχουν φροντίσει να το βλέπεις κ να το νιώσεις εσύ!
Τέλος να πω ευχαριστώ για ακόμα μια φορά γι'αυτη την εμπειρία κ όχι μόνο. Θα πω ευχαριστώ και για την αντιμετώπιση μετά το τέλος του παιχνιδιού. 😁 Μιλάμε για επαγγελματίες. Οπότε ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ μου φαίνεται λίγο.
Για όσους δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα αυτό το χωριό. Μη το σκέφτεστε απλά πηγαίνετε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λέω escape room και το πρώτο δωμάτιο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Mystic Project.
Γιατί? Γιατί πολύ απλά είναι ο ορισμός του escape room. Είναι ενα δωμάτιο που τα έχει κ τα συνδιάζει όλα!!!

Αλλά ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή.
Βασικά να επισημάνω ότι είναι η δεύτερη φορά που μεταμορφώνομαι σε δημοσιογράφο και πάω για ρεπορτάζ σε αυτούς τους τρελούς εκεί πέρα! Τα ήθελα κ τα'παθα κ εγώ λοιπόν.

Ξεκινάει λοιπόν κ σε βάζει αμέσως στο κονσεπτ. επισκέπτεσαι το πρώτο escape room που φτιάχτηκε κ όντως είναι σα να είσαι σε εν παλιό κλασικό αυθεντικό escape room.
Όμως με τπτ δε θα μπορούσε να μείνει εκεί. Μπλέκεις άσχημα... Πολύ άσχημα.

Από τη πρώτη φορά που είχα πάει είχα εντυπωσιαστεί από τα υπέροχα σκηνικα αυτού του χώρου. Είναι όλα τόσο ρεαλιστικά κ προσεγμένα με λεπτομέρειες που θες δε θες θα σε βάλουν στην ιστορία.

Η ατμόσφαιρα μοναδική σε κάνει να μπαίνεις στο ρόλο κ να αγωνιάς να καρδιοχτυπας να το ζεις στο φουλ.

Πάμε τώρα στους γρίφους που είναι διαφορετικοι πανέξυπνοι κ θέλουν να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει κ τη παρατηρητικότητα σας στο έπακρο. Είμαι σίγουρη ότι αν όχι 2-3 ένας συγκεκριμένος γρίφος θα σας μείνει κ δε θα τον ξεχάσετε με τπτ!

Για τον ήχο δεν έχω να πω πολλά... Άρτιος σε όλα του τα σημεία.

Κ πάμε τώρα στο act... Που πίστευα πως ήξερα τι με περιμένει... Αλλά τελικά η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη! Τα παιδιά το έχουν πάει σε άλλο level σε κάποιες στιγμες νόμιζα ότι παρακολουθώ θεατρική παράσταση! Έβαζα το χέρι στο στόμα από το σοκ κ για να μην φωνάξω κ τους χαλάσω το act!

Δε ξέρω τι άλλο να πω γι'αυτό το δωμάτιο είχε έχει κ θα έχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου!

Για τους τρομολαγνους να πω ότι δεν είναι τρόμου είναι ξεκάθαρα θρίλερ είναι σα να βλέπεις ταινία ζωντανά κ να συμμετέχεις κιόλας. Ότι κατηγορία παίκτη κ να είστε είμαι σίγουρη ότι θα φύγετε με πολύ θετικές εντυπώσεις από αυτό το δωμάτιο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιάκωβο που για άλλη μια φορά μας απέδειξε πόσο άψογος επαγγελματίας είναι. Αυτό δε το συναντάμε κάθε μέρα κ είναι αξιοσημείωτο.

Ευχαριστούμε κ πάλι γι'αυτη τη μοναδική εμπειρία. 😁❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Deep Sleep

Deep Sleep

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Eventαρα!!! Που πρέπει σίγουρα να συνεχιστεί και σαν κανονικό δωμάτιο! Με πολύ ωραίους γρίφους ατμόσφαιρα που σε βάζει άμεσως στο κλίμα κ φουλ κινηματογράφικο!!! Δεν του έλειπε τίποτα! Ήθελες απλά να βλέπεις και κ να το ζεις! Μπράβο στα παιδιά πολύ καλή δουλειά. Αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείτε

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Αν νομίζετε ότι είναι ένα Χριστουγεννιάτικο escape room είστε γελασμενοι! Μιλάμε για κάτι άλλο για κάτι σκοτεινό για κάτι τρομακτικό!
Πολύ ωραίοι γρίφοι που θέλουν παρατηρητικότητα και σκέψη! Πολύ ωραία περάσματα! Εξαιρετικό act! Και γενικά βιώσαμε μια πολύ ωραία εμπειρία! Σε κάποια σημεία θα ήθελα μια μικρή βελτίωση στα σκηνικά. Αλλά σίγουρα είναι ένα δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθείτε 😁

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έχασα το τραίνο μου για δεύτερη φορά. Κ προσφέρθηκαν να με ξανά φιλοξενήσουν στο ξενώνα τους. Η εμπειρία μοναδική για ακόμα μια φορά. Ευχαριστούμε για όλα 😁

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Νοε - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έχετε παίξει το red riding hood? E! Καμία σχέση 😂 ένα δωμάτιο που από την αρχή μέχρι το τέλος σου κόβει την ανάσα! Η ατμόσφαιρα σε καθηλώνει και με το ζόρι μπορείς να κάνεις ένα βήμα. Αλλά ας τα δούμε όλα λίγο πιο αναλυτικά.
Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας ειδικά για πιο έμπειρες ομάδες μέσα στο κονσεπτ του δωματίου απλά σε κάποια σημεία αν δεν ερχόταν βοήθεια δεν καταλαβαίνες με τη πρέπει να συνεχίσεις.
Η ατμόσφαιρα κ ο ήχος ήταν φοβερά όπως ανέφερα κ στην αρχή σε έβαζαν φουλ μέσα στο κλίμα του δωματίου.
Και τώρα πάμε και στο κομμάτι του act που ήταν απρόσμενα συναρπαστικό! Τέλειο act κ με jump scares εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε. Να ενημερώσω πως έχει κ σωματική επαφή για κάποιους λιγότερη για κάποιους άλλους όπως εμένα που είμαι το εύκολο θύμα σε τέτοια δωμάτια πιο έντονη!
Επίσης κάτι που ανέφερα στα παιδιά είναι ότι σε ένα χώρο είδα κάποια σκηνικά που μου θυμιζαν άλλο δωμάτιο. Αλλά δεν είναι κάτι που μου χάλασε την εμπειρία!
Περάσαμε απίστευτα κ ζήσαμε έντονες κ τρομακτικές στιγμές... Οι τσιριδες μας σίγουρα έχουν στοιχειώσει το χώρο πια.
Σίγουρα είναι από τα δωμάτια που σας το προτείνω με 1000 και ευχαριστούμε τα παιδιά για αυτή την εμπειρία κ τους ευχομαι καλή αρχή τωρα που το αναλαβαν εκείνοι κ να διατειρησουν τη ποιότητα του δωματίου έτσι υψηλή 😁

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο δωμάτιο μετά από πολύ πολύ καιρό. Με νέα διαχείριση νέα σημεία κ νέο act που είναι εμφανή για όσους το έχουν ξανά παίξει. Μπράβο στους νέους ιδιοκτήτες έχουν κάνει ένα μεγάλο level up στο δωμάτιο! Περάσαμε υπέροχα! Δώσανε ότι είχαν για να μας χαρίσουν μια πολύ δυνατή εμπειρία! 😁 Ευχαριστούμε πολύ!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Οκτ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από πολύ καιρό ήρθε η ώρα για ένα νέο δωμάτιο! Για ένα δωμάτιο που δεν έχω ξανά παίξει. Ένα δωμάτιο που μας ανταμειψε και με το παραπάνω. Ας τα πάρουμε όμως λίγο από την αρχή...
Οι γρίφου του ήταν όλοι πολύ έξυπνοι και ταίριαζαν απολυτα με την ιστορία του δωματίου. Οι βοήθειες ερχόντουσαν με έναν εξαιρετικό τρόπο που από τη μια ουρλιάζες κ από την άλλη γελουσες.
Η ατμόσφαιρα ήταν καθηλωτικη από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήσουν συνέχεια σε εγρήγορση και σου δημιουργούσε απίστευτη αγωνία.
Τέλος θα πω λίγα λόγια για το act που ήταν απλά αλλού!!! Η καλή μας Mary μας γλεντισε κανονικότητα και είχε κάποιες στιγμές πολύ κινηματογραφικές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου.
Αν θέλετε να ζήσετε μια απόλυτη εμπειρία ψυχολογικού θρίλερ αυτό είναι ένα δωμάτιο για εσάς ❤️😇

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αξία ανεκτίμητη ❤️

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

3η φορά existence! 3η φορά ανατριχιλα καρδιοχτύπι εμπειρίαραααααα!!! Νομίζω ότι πλέον τα λόγια είναι περιττά! Το αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου αυτό το δωμάτιο και τους ανθρώπους του! Αν δεν έχετε πάει μέχρι τώρα να πάτε γρήγορα και να με πάρετε μαζί σας! Ξανά πάω άνετα! 😂

Απέδρασαν
3,5 Πολύ Καλό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είσαι αρχάρια ομάδα και θες να μπεις στο κόσμο των δωματίων τρόμου?! Αυτό το δωμάτιο είναι για σένα! Είναι μια εξαιρετική αρχη για να μυηθεις σε αυτό το μονοπάτι! Ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο με μεγάλες προοπτικές να γίνει υπερπαραγωγή! Μου άρεσε πολύ ένα σημείο του act κ η εναλλαγή στους χώρους. Οι γρίφοι δεν είναι τεράστιας δυσκολίας και αγγίζουν αρκετά το concept του δωμάτιου. Εξαιρετικό τέλος κ πολύ πρωτότυπο. Το δώματιο κατά τη γνώμη μου θέλει ακόμα λίγη δουλειά στα σκηνικά και στη ροή του act. Επίσης μπορεί να πάρει κ μια μικρή βελτίωση στα ηχιτικα. Για όλα αυτά ήταν εκεί ο Γιώργος που στο τέλος άκουσε με απόλυτη προσοχή κ ενδιαφέρον όλα όσα είχαμε να του πούμε κ όλα τα feedback κ ιδέες που είχαμε να του δώσουμε! Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας! Κ με κάποιες μικρό διορθώσεις θεωρώ πως το δωμάτιο θα πάει πολύ ψηλά κ δε θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα καινούργια δωμάτια!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είχαμε δει όλοι μας τη σειρά κ θέλαμε τόσο πολύ να πάμε... Να ζήσουμε έτσι κ εμείς έστω κ λίγο έστω κ κατά προσέγγιση μια τέτοια εμπειρία!
Κ τόλμω να πω ότι τη ζήσαμε! Έχει πάρα πολλά στοιχεία της σειράς αλλά κ πολλά άλλα που μπορεί να σε φέρουν στα όρια σου! 😂
Περάσαμε τοοοοοοοσο ωραία!!! Γελάσαμε φωνάξαμε βριστηκαμε με χιούμορ ανταγωνιστηκαμε ο ένας τον άλλον. Βάλαμε το μυαλό μας να σκεφτεί στρατηγικά. Κ γενικά ένα ψιλό χαμο το κάναμε 😂 θυμήθηκαμε τα παιδικά μας χρόνια κ όσα κάναμε μικροί! Έχει κ τα γριφακια του έτσι για να σου δώσει ένα ακόμα boost! Εμένα μου άρεσαν ιδιαίτερα γτ τα βρήκα σχεδόν όλα κ θα τους είχα αν δεν... 🤐
Η συγκεκριμένη εταιρεία ξέρει πολύ καλά να κάνει το κάτι διαφορετικό...να σπέρνει τη διχόνοια στην ομάδα 😂 κ το κατάφερε για ακόμα μια φορά!
Πραγματικά είναι ένα event που δε πρεπει να χάσετε! Τρέχατε όσο προλαβαίνετε! Είναι εμπειριαρα που θα σας μείνει αξέχαστη!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Χρήστο κ το στρατό του για την εμπειρία που μας χάρισε! Θα τα ξανά πούμε σύντομα...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

M’ama

M’ama

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μια ανάσα πριν το 2022. Τελευταία κριτική λοιπόν για το 2021... Κ δε θα μπορούσε να είναι αλλη εκτός από αυτή για το M'ama !!! Για ένα δωμάτιο που ακούγεται αρκετά κ φυσικά όχι άδικα!

Η αλήθεια είναι πως είχα ακούσει φανταστικά σχόλια κ όταν συμβαίνει αυτό εγώ πάντα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Λέω μέσα μου καλά ας λένε... Αν δε πάω δε μπορώ να ξέρω! Όποτε έτσι καταφέρνω κ πάω με πιο χαμηλές προσδοκίες! Κ αυτό είναι τοοοοοσο τέλειο... Γτ μετά ενθουσιάζομαι ακόμα πιο πολύ! 😁
Αυτό έπαθα λοιπόν κ στο λατρεμένο μου πια M'ama!

Πάμε όμως τώρα στα του δωματίου για να μη σας κουράσω χρονιαρα μέρα 😝

Μπαίνεις μέσα κ λες... Εντάξει δε πεθαίνω κιόλας λύνεις ένα πολύ έξυπνο γρίφο κ μπαίνεις λίγο στο κονσεπτ της ιστορίας... Κ εκεί π είσαι χαλαρός τσαααακ γίνεται κάτι κ έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό! Ήμουν έτοιμη να Μ φύγει το σαγόνι από τον ενθουσιασμό! Έχει μείνει όλη η ομάδα κόκκαλο κ αρχίζουμε να λέμε πωπω εδώ θα περάσουμε πολυυυυ καλά!!! Κ προχωράμε...

Εκεί τα παιδιά δεν είναι στα καλά τους θέλουν να σε πεθάνουν μία ώρα αρχητερα! Η ανατριχιλα ξεκινάει κ δε μπορούσαμε να κάνουμε βήμα! Κ όσο προχωρούσαμε τόσο σου κοβόταν το αίμα! Είναι από τα λίγα escape room που έχουν τόσο μα τόσο καλή σκηνοθεσία!!! Πραγματικά είναι σα να βλέπεις παράσταση σε όλη τη διάρκεια!

Το act λοιπον όπως καταλαβαίνετε είναι σε άλλα επίπεδα. Όπως επίσης κ οι εμφανίσεις των ηθοποιών! Πραγματικά με έκαναν να νιώσω τρόμο ανατριχιλα αλλά κ τόσο βαθύ συναίσθημα που απλά οριακά ήθελα να κλάψω για εκείνους. Κατάφεραν να μας κάνουν να μπούμε στην ιστορία του δωματίου 100% Θα δείτε πράγματα π δεν έχετε ξαναδεί ποτέ μόνο αυτό θα πω 🤐

Οι γρίφοι είναι όλοι in concept διαφορετικοί έξυπνοι κ κάποιοι με μια παιδικοτητα που σε ταξιδεύει αρκετά χρόνια πίσω

Όσο για τα σκηνικά... Εντάξει... Τι να πω... Μπράβο? Τι είναι αυτά π έχετε φτιάξει ρε παιδιά? Πόσο μέσα στο story είναι όλα? Πόσο ονειρεμένα. Εγώ εμένα πάντως εκεί αν δεν υπηρχαν αυτά π υπάρχουν εκεί μέσα 😂
Κ τα ηχιτικα... Σ κόβουν την ανάσα!

Είναι ένα δωμάτιο που σκαρφάλωσε στα τοπ μας πολύ εύκολα. Κ το συζητάμε ακόμα πολλές μέρες μετά! Έχουμε φτάσει σε σημείο να χαιρετιομαστε μεταξύ μας λέγοντας Μααααμααααα 😂

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όποιον δούλεψε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα! Πολλά μπράβο! Κ πολλά ευχαριστούμε γι'αυτό που μας κάνατε να ζήσουμε εκεί μέσα!!


Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μέρες τώρα προσπαθώ να σκεφτώ τι να πρωτογραψω για αυτή τη ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ!
Existence δεύτερη φορά για μένα...
Existence κ τα μυαλά στα κάγκελα.
Existence κ πως γίνεται να έζησα κάτι άλλο από τη πρώτη φορά? Κάτι σπουδαίο! Κάτι πιο πιο μαγικό?

Στη πρώτη μου επίσκεψη είχε βγει όλη η ομάδα με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά με έναν αξεπέραστο ενθουσιασμό και αυτό είχε συμβεί στους δυο μήνες λειτουργίας του δωματίου!

Δεύτερη φορά λοιπόν μετά από 1,5 χρόνο κ κάτι ψιλά και εντάξει έχω πάθει τη πλάκα μου! Ρε παιδιά τι έχετε κάνει εκεί μέσα?! Τρόμαξα να αναγνωρίσω το δωμάτιο!

Κ για να γίνω πιο συγκεκριμένη θα εστιάσω στους γρίφους οι οποίοι έχουν πάει σε άλλο level. Εννοείται πως τους περισσότερους δε τους αναγνώριζα γτ τους έχουν αλλάξει κ τους έχουν κάνει high class! Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω! Αλλά καταλαβαίνετε. Είναι σα να ανέβηκαν πολλά σκαλοπάτια!

Στο act από αλλού τους περίμενα από αλλού μου ερχόντουσαν!!! Κουστούμια μακιγιάζ? Πολλά επίπεδα πάνω σε σχέση με την αρχή του δωματίου αλλά κ συγκριτικά κ με άλλα δωμάτια! Όσο για το γλέντι που μας έριξαν δεν είχε προηγούμενο! Ήθελαν να βγω από εκεί μέσα χωρίς φωνή και τα κατάφεραν! Δύο μέρες βραχνιασμενη!

Άλλαξαν κ κάτι πολύ πολύ βασικό που δε μπορώ να σας το πω γτ θα κάνω spoil θα σας πω μόνο ότι όταν συμβαίνει αυτό... Είναι το χειρότερο μου!!! Δε το αντέχω τρελαίνομαι σου λέω! 😱😵‍💫

Τέλος τι να πω για τις σκηνικαρες κ τα τρομερά περάσματα αυτού του δωματίου? Τι να πω για τα ηχιτικα του? Εντάξει με ειχαν τσακίσει τη πρώτη φορά... Ε! Τώρα το έκαναν εις τριπλούν! Επίσης για κάποιο λόγο Μ φάνηκαν μεγαλύτεροι οι χώροι! 😂

Απίστευτη εμπειρία τελικά να ξανά πηγαίνεις σε ένα δωμάτιο που έχεις ξανά πάει... Κ το συγκεκριμένο επειδή το ΛΑΤΡΕΎΩ θα ξανά πάω! Ναι θα ξανά πάω!!!

Λατρεμένε μου μεσίτη Kostas Trafalis να μας περιμένεις...! Ευχαριστώ τόσο πολύ όλη τη τρελή ομάδα του Overdose γι'αυτό που μας χάρισαν άλλη μια φορά. Πραγματικά μιλούσα 1,5 χρόνο τώρα για το δωμάτιο σας τώρα θα μιλάω για αλλά 5 τουλάχιστον 😂

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
Δεκ - 2021

Conjuring II

Conjuring II

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ωραίο δωμάτιο για αρχάριες ομάδες. Light τρόμου κατά τη γνώμη μου με δύο τρία δυνατά σημεία. Μου φάνηκαν λίγο ασύνδετα τα σκηνικά σε κάποια σημεία με βάση την ιστορία που δε τη καταλαβαίνεις μέσα από το δωμάτιο αν δε τη διαβάσεις. Παρόλαυτά ήταν πιο προσεγμένο από το πρώτο στα σκηνικά. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Κ έχουν κ έναν εξαιρετικό χώρο που θα μπορούσαν να τον εκμεταλλευτούν διαφορετικά κ να γίνει γλέντι δυνατό εκεί μέσα. Θεωρώ ότι θέλει δουλειά ακόμα. Κ σίγουρα δεν έχει καμία σχέση η εμπειρία που ζεις στο πρώτο με αυτό. Τουλάχιστον εγώ κ η ομάδα μου έτσι το βιώσαμε.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήθελα κάποιες μέρες για να επεξεργαστώ το τη ζήσαμε εκεί μέσα έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω κ τη κριτική μου...Πήρα λοιπόν το χρόνο μου κ νομίζω ότι είμαι έτοιμη!

Θα ξεκινήσω με τα συναισθήματα που ένιωσα εκεί μέσα... Φόβος τρόμος αγωνία μοναξιά απελπισία έκπληξη ατελείωτη ευχαρίστηση κ κάτι που δεν έχει ξανά γίνει μέχρι τώρα πότε σε κανένα δωμάτιο π έχουμε πάει είναι να νιώσουμε την ανάγκη να χειροκροτήσουμε στο τέλος!!! Κ όχι δεν το έκανα μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα μου!

Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή...
Επιστρέφεις μετά από χρόνια στο καμένο σχολείο σου για να ανακαλύψεις τι είχε γίνει τότε...

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που σε βοηθάει είναι η αίσθηση της όσφρησης...δε θα πω αλλά για να μη κάνω spoil κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Δεύτερο πράγμα που ανακαλύπτεις είναι τι απέμεινε από το σχολείο σου μετά τη πυρκαγιά...
Τα σκηνικά ήταν τοοοοοσο πολύ μέσα στο concept που λες ναι αυτό ήταν το σχολείο μου! 😂 Απίστευτοι χώροι που σε κάνουν να χαθείς να τρελαθείς να ανακαλύψεις να εγκλωβιστείς.

Θα συνεχίσω λέγοντας για τους γρίφους γτ εδώ δεν έχω να πω πολλά...καθώς οι γρίφοι ήταν μέσα στην ιστορία σε βοηθούσαν πολύ να τη καταλάβεις κ να ξετυλίξεις τη συνέχεια της... Κ ήταν για μας εύκολοι. Δε θα μπορούσαν άλλωστε να είναι δυσκολότεροι με αυτό που επικρατεί εκεί μέσα! Δε θα έβγαινε κάνεις ποτέ!

Κ τώρα...ήρθε η ώρα να μιλήσω για το acting κ τα ηχιτικα που πραγματικά μου τσάκισαν τα κόκκαλα!!!
Ένιωσα τόσο τρόμο που μουδιάσα παντού μέχρι κ στα ούλα μου! Είχα τόσο καιρό να το νιώσω αυτό σε escape! Εδώ να επισημάνω πως ακόμα κ οι ατρομητοι της ομάδας φοβήθηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια κ εμείς οι υπόλοιποι π είμαστε χεστες ειμασταν οριακά να βγούμε κ προσπαθούσε ο ένας να κρατήσει τον άλλο "εν ζωή" 😂
Ένα μεγάλο μεγάλο μπράβο στο act των παιδιών ήταν πραγματικά εκπληκτικοί!!! Κ το τέλος επικο!!! Όσο για τα ηχιτικα... Παιδιά... Ένα θα σας πω ... Σου τρυπαγαν το είναι. Σ τρυπαγαν την ψυχή!!!

Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να πω... Πηγαίνετε κ απλά ζήστε το! Καλή τύχη κ ελπίζω να αντέξετε! Είναι μια μοναδική εμπειρία που δύσκολα τη βιώνεις κ τη συγκρίνεις με άλλο δωμάτιο!

Θέλω να πω κ ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Αχιλλέα στη Στέλλα κ στο Κωνσταντίνο για όλο αυτό που μας χάρισαν αλλά κ π κατάφεραν να τρομάξουν κ τους ατρόμητους 😂

Θα χαρούμε απίστευτα να σας ξανά δούμε κ να έχουμε μια όμορφη κ επικοδομητικη κουβέντα όπως αυτή ο είχαμε μαζί σας στο τέλος! Βέβαια δε ξέρω αν θα σας συγχωρησω ποτέ αυτό που μου κάνατε! 😂

Υ.Γ. Ατάκες που ακούστηκαν απ'ολη την ομάδα:
"Κάτσε δεν αντέχω άλλο μια ανάσα να πάρω σε παρακαλώ"
"Δε τη παλεύω έχω μουδιάσει δε μπορώ να κουνηθώ"
"Πιάσε τη καρδιά μου να δεις πως χτυπάει"
"Είναι εδώ μαζί μας...? Ειναιιιιιι αααααααα"
" Παναγία μου σώσε με"
"Οχιιιιιιιι μη με αφησετεεεεεε"

Αυτά κ άλλα πολλά! Για όλη την ομάδα Παράνοια μπήκε στα τοπ της δωμάτια κ σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!! Σας αγαπήσαμε πολύ 😘

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θα ξεκινήσω με μια φράση που ερχόταν στο μυαλό μου σε όλη τη διάρκεια του δωματίου αλλά κ μετά το τέλος του... ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!

Πραγματικά είχαμε να νιώσουμε έτσι πολύ καιρό! Εδώ μιλάμε για ένα escape room μοναδικό! Ένα escape room αυθεντικό με τα όλα του όπως τα γνωρίσαμε κ τα αγαπήσαμε τα escape rooms αλλά με την εξέλιξη που έπρεπε να έχουν εν έτη 2021!

Από πού να πρωτοξεκίνησω κ τι να πρωτοπώ πραγματικά δε ξέρω. Ο ενθουσιασμός μου αλλά κ όλης της ομάδας είναι τεράστιος το σκεφτόμαστε κ μιλάμε ακόμα γι'αυτό κ ας έχουν περάσει ήδη δύο μέρες!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήμασταν δημοσιογράφοι που πήγαμε να κάνουμε ρεπορτάζ στο πρώτο escape room που έγινε ποτέ κ ήταν 30'

Λες οκ το πρώτο μισάωρο ενδεχόμενος να μη δω κ κάτι πολύ wow ούτε να ζήσω ή να νιώσω κάτι συνταρακτικό! Αμ δε!!! Από τα πρώτα λεπτά καταλαβαίνεις τι θα δεις θα νιώσεις κ θα βιώσεις εκεί μέσα!!!

Τα σκηνικά είναι σε άλλο level πραγματικά κάθε χώρο που αλλάζαμε χαζεύαμε! Είδαμε πράγματα που δεν είχαμε δει ποτέ! Σκηνικά τόσο μα τόσο προσεγμένα που λες δε γίνεται να έχουν προσέξει μέχρι κ τη παραμικρή λεπτομέρεια! Εγώ προσωπικά τα χαζευα κ τα άγγιζα με ευλάβεια! Ο ένας χώρος καλύτερος από τον άλλον!

Σε συνδιασμό με τα ηχιτικα εφέ λοιπόν δημιουργούσε ένα κλίμα αξεπέραστο! Μια ατμόσφαιρα που σε πάει σε εκείνη την εποχή... Που σε ταράζει αλλά σου αρέσει κιόλας! Που σε βάζει 100% στην ιστορία!

Κ μιας που είπα ιστορία... Κάτι που Μ άρεσε τόσο μα τόσο πολύ σε αυτό το δωμάτιο είναι ότι κατάλαβα όλη την ιστορία του κ όχι απλά τη κατάλαβα αλλά μπήκα κ μέσα σε αυτή! Γίναμε κόμματι της κ συμμετείχαμε κ εμείς μέσα στα σκηνικά αλλά και στους γρίφους που ήταν in concept μέτριας δυσκολίας κ αρκετοί αλλά που με τι βοήθεια της καταπληκτικής gm μας δε έκανε ούτε για ένα λεπτό κοιλιά το δωμάτιο! Όσοι αγαπάτε τους γρίφους θα τους χαρείτε στο έπακρο εκεί μέσα 🥰

Μιας που είπα για την αγαπημένη μου gm που το ζούσαμε μαζί της... Θα μιλήσω κ για το acting που εντάξει... Ότι κ αν πω πραγματικά αν δε το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια θα είναι λίγο ...
Οι ηθοποιοί δίνουν πραγματική παράσταση!!! Είναι όλο το act φουλ κινηματογραφικό κ πολλές φορές ένιωσα ότι είμαι σε θέατρο κ βλέπω παράσταση αλλά είμαι πάνω στη σκηνή του θεάτρου κ συμμετέχω κ εγώ!!! Σίγουρα σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο κ οι στολές κ οι μάσκες που εντάξει... Τι να πω ήταν τόσο real που λες το ζω πραγματικά τώρα αυτό δεν είμαι σε escape room!

Τέλος θα ήθελα να πω πως μας έκανε κ παρά πολύ θετικη εντύπωση η αντιμετώπιση των παιδιών στο τέλος που εκτός ότι κατσαν μαζί μας να μιλήσουν για τα του δωματίου μας εξήγησαν πως έκαναν πολλά πράγματα στο δωμάτιο πως ξεκίνησε η ιστορία του κλπ που μας έκανε να το αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ γτ μάθαμε κ το back story του!

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να βγει όλο αυτό κ ένα τεράστιο μπράβο στον Ιάκωβο γιατί πραγματικά είναι από τους πιο άξιολογους επαγγελματίες που έχουμε γνωρίσει ποτέ σε αυτό το χώρο αλλά κ γενικά. Φαίνεται πως δημιούργησε όλο αυτό με πολύ αγάπη. Κ ανυπομονούμε όσο δε πάει για τα επόμενα βήματα του! 😁 Άντε μην αργείτε
Επίσης δε θα μπορούσα να μη πω κ ένα μεγάλο μπράβο στο Δημήτρη κ την Ελένη για την μοναδική εμπειρία που μας πρόσφεραν εκεί μέσα!!!

Ελπίζουμε να σας ξανά δούμε σύντομα! ❤️

Υ.Γ. 1 Να πω πως το δωμάτιο αυτό δεν είναι τρόμου! Είναι πιο πολύ ψυχολογικό κ βιωματικό θα έλεγα! Όποτε αν είστε μόνο τρομολαγνοι ή σας αρέσει ο τραμπουκισμος δε θα σας το πρότεινα.

Υ.Γ. 2 Για σας που αγαπάτε τα escape rooms από παλιά κ όλα τα είδη να πάτε τρέχοντας! Θα σας χαρίσει κάτι μοναδικό κ θα βγείτε απο'κει μέσα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Υ.Γ. 3 συγνώμη για το σεντόνι αλλά πραγματικά κ λίγα είπα 😂😝

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

PANDEMONIUM

PANDEMONIUM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πριν λίγες μέρες επισκεφτηκαμε ένα τσίρκο...μα τι τσίρκο...
Ένα τσίρκο που μας χάρισε μια απίστευτη εμπειρία. Μια μοναδική κ διαφορετική βραδιά!

Παμε όμως να αναλύσουμε λίγο τα του "δωματίου".
Όπως καταλάβατε κ από το εισαγωγικά δε πρόκειται για δωμάτιο αλλά για τεράστιους χώρους που θες να τους εξερευνήσεις όλους. Τα σκηνικά του σε βάζουν αμέσως στο κλίμα... Κ σε κάνουν να διασκεδάσεις... Δε θα πω αλλά σε αυτό το κόμματι γιατί θα κάνω spoil. Όταν πάτε θα καταλάβετε κάποια από σας μπορεί να θυμηθείτε κ τα νιάτα σας όπως εγώ 😂
Γριφολογικα θα έλεγα πως είχε πολύ βατούς κ έξυπνους γρίφους. Εναρμονισμένους ιδανικά με το story. Κ δύσκολους τόσο όσο να μπορείς να τους λύσεις με αυτό που επικρατεί εκεί μέσα.
Κ πάμε τώρα κ στο acting που πραγματικά δε ξέρω τι να πρωτοπώ!!! Τα παιδιά εκεί δεν είναι καλά αλήθεια 😂 Δε γλιτώνει κάνεις!!! Μα κανείς όμως. Δε νομίζω να φύγει κανείς απαραπονεμενος από την ομάδα σας. Το γλέντι σας θα το έχετε θέλετε δε θελετε. Κάνουν κ κάτι αλλά τρέλα πράγματα αυτοί οι κλόουν που μακάρι να μπορούσα να πω αλλά... 🤐
Επίσης έχει διαφορά mode που μπορείτε να το παίξετε. Εμείς είχαμε βάλει το instanity τρομάρα μας γτ είμαστε κ σκληροπυρηνικοί...αλλά... ευτυχώς τα παιδιά ξέρουν μέχρι που πρεπει να φτάσουν κ πραγματικά φύγαμε όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Νίκο Γιώργο κ Δημήτρη ευχαριστούμε πολύ γι'αυτη την εμπειρία που μας χαρίσατε. Για το γέλια τα ουρλιαχτά τα "παιχνίδια"
Συνεχίστε να χαρίζετε μοναδικές στιγμές στο κόσμο! Πολλά μπράβο🤡🤡🤡

Απέδρασαν
1,0 Κακό
Νοε - 2021

Athens Halloween Hunt 2021

Athens Halloween Hunt 2021

Γρίφοι / Αποστολές

1,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

0,5

Προσωπικό / Gamemaster

1,5

Σχόλια απ'ολη την ομάδα...
Καμία ουσία οι γρίφοι άκυροι περίπλοκοι κ σε πολλά σημεία καμία συνοχή με το ρόλο των ηθοποιών.
Οι ηθοποιοί καλή προσπάθεια αλλά κ αυτοί τόσες ώρες ήταν δύσκολο να ήταν μέσα στο ρόλο.
Ατμόσφαιρα δεν είχε ούτε πλοκή
Κ οι γρίφοι έπρεπε να λυθούν όλοι πάνω από ένα κινητό.
7-8 άτομα πάνω από ένα κινητό? Δύσκολο, άβολο κ ανούσιο!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Εδώ δε μιλάμε ακριβώς για escape room... Μιλάμε για μια μοναδική ξεχωριστή εμπειρία. Από το πρώτο λεπτό που μπαίνεις μεχρι και το τελευταίο είσαι στη τσίτα. Δε ξέρεις τι να περιμένεις κ από πού. Εμείς το παίξαμε και δυάδα κ ήταν σούπερ. Νομίζω ιδανικός αριθμός είναι μέχρι 3 άτομα μαξ. Οι γρίφοι ήταν δύσκολοι τόσο όσο να μπορούν να λυθούν κάτω από όλη αυτή τη πίεση κ το πανικό η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική κ πολύ spooky κ ηθοποιοί αρκετά καλοι κ το act τους είχε μια δόση τραμπουκισμου που όμως ήταν όσο έπρεπε. Ειμασταν σχεδόν αυτοκόλλητοι καθόλη τη διάρκεια. Κ ένα έχω να σας πω αν είστε αγυμναστοι εκεί θα κάνετε σίγουρα μπράτσα. 😂 Είναι μια εμπειρία π αξίζει να τη ζήσετε

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πριν λίγες μέρες επισκεφτηκαμε τη "γνωστή" - "άγνωστη" έπαυλη του Kingston! Ο ενθουσιασμός μου λοιπόν μόλις βγήκαμε από το "δωμάτιο" ήταν τεράστιος! Κ ήθελα να δω κ πόσο θα κρατήσει! Ακόμα κ αν επισκέφθηκα κ άλλα δωμάτια μετά από αυτό λοιπόν ο ενθουσιασμός μου είναι ακόμα εκεί κ με χαιρετάει! Μ θυμίζει πόσο τέλεια περάσαμε κ πόσο το ζήσαμε!

Δε σας κρύβω πως πριν πάμε με την ομάδα μου είχα χαμηλές προσδοκίες κ ενδιασμους! Ήταν από τις λίγες φορές που με έπεισαν να πάω οι κριτικές...γιατί λέω θέλω να δω κ εγώ αν όντως ισχύουν... Κ ένα έχω να πω πλέον! Ισχύουν 100% για όσους έχετε παίξει κ το Trapped shadows ξεχαστεί το! Θα ζήσετε κάτι άλλο! Θα δείτε κάτι άλλο!!! Θα βιώσετε κάτι άλλο!!!!

Πάμε όμως να πούμε κ λίγο τα του δωματίου πιο αναλυτικά.

Θα ξεκινήσω με τους γρίφους που ήταν πολύ έξυπνοι κ τόσο όσο έτσι ώστε να μη δυσκολευτουμε πολύ κ κάνει κοιλιά. Είχαν πολύ καλή ροή με την εξέλιξη της ιστορίας κ τη συνέχεια της. Αν τους παρατηρούσες θα μπορούσες να καταλάβεις άνετα κ όλο το story όμως μέσα στο τρόμο κ το πανικό εγώ δε τα κατάφερα όποτε χρειάστηκε να ζητήσω έξτρα διευκρινίσεις στο τέλος.

Συνεχίζω με τα σκηνικά στα οποία θα βρείτε κάποια ελάχιστα σημεία που θυμίζουν τα σκηνικά του trapped shadows κ εμένα προσωπικά με έκαναν να νιώσω κ νοσταλγία... Όμως κατά τα άλλα είναι ένα εντελώς άλλο δωμάτιο με πολύ πολύ πολύ πιο εξελιγμένα σκηνικά. Κ τέλεια περάσματα!

Ήρθε η ώρα της ατμόσφαιρας...αχ! Τι να πω εδώ... Δεν υπήρχε ούτε ένα ψεγάδι! Ήταν όλα όπως έπρεπε! Όπως έπρεπε για να σε βάλει στο κλίμα όπως έπρεπε για να τα κάνεις πάνω σου όπως έπρεπε για να ουρλιαξεις σα να μην υπάρχει αύριο!
Τα ηχιτικα ήταν εξαιρετικά κ μας έκανα να πεταγομαστε κ να τρομάζουμε χωρίς καν να έχει εμφανιστεί κάπου ο ηθοποιός!

Κ μας που είπα ηθοποιός... Πόσο άρρωστοι είστε εσείς εκεί μέσα??? Τι είναι αυτά που κάνετε ρε παιδιά? Απίστευτοι! Ένα θα σας πω... Δεν γλιτώνετε από πουθενά όπου κ αν είστε όπου κ αν στέκεστε θα σας βρουν! Θα σας δουν! Θα σας γλεντισουν! Σε αυτό το δωμάτιο δεν έχει πάω τελευταίος ή στη μέση για να τη γλιτώσω! Δε γλιτώνει κάνεις. Είναι από τα λίγα δωμάτια που πραγματικά δε ξέρεις από πού θα σου έρθει!

Επισης θα ήθελα να σας αναφέρω πως ακούστηκαν πολλές δράσεις του τύπου! "Όχι ρε φίλε από πού βγήκε" "ααααα Παναγία μου" "Δε θα βγούμε ζωντανοι από εδώ μέσα" "Είμαι ένα βήμα πριν την ανακοπή" κ στο τέλος είπαμε όλοι μαζί "Πω ρε φίλε τι κάνουνε???? Τι έχουν φτιάξει αυτοί εδώ μέσα???"

Κ φυσικά δεν έλειψαν τα πεσιματα από τη τρομάρα μας αλλά κ τα ουρλιαχτά που πρέπει να ακούστηκαν σε όλη τη Πετρούπολη!

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για αυτό που μας έδωσαν εκείνη τη μέρα κ για την τόσο εγκάρδια κ όμορφη συζήτηση που είχαμε στο τέλος 😁 θα ξανά πούμε σύντομα ☺️

Αυτό το δωμάτιο δεν είναι απλά ένα δωμάτιο τρόμου... Είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ που πρέπει να τη ζήσετε!!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο από την αγαπημένη μας εταιρεία! Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίες Μ μετά γίνονται πιο εύκολοι στη ροή του παιχνιδιού γτ έχεις να ασχοληθείς κ με άλλα "πράγματα" Το act πολύ καλό κ τόσο όσο για να σε βάλει στο κλίμα. Ο gm μας όπως πάντα εξαιρετικός. Απλά δεν έβαλα 5* στους γρίφους κ στην ατμόσφαιρα γτ έχω επισκεφθεί κ τα άλλα δωμάτια της εταιρείας κ ίσως πήγα με πολύ ψηλές προσδοκίες που δεν τις είδα. Παρόλαυτά είναι ένα δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθείτε κ αν δεν έχετε πάει σε άλλα της escaped επιλέξτε το πρώτο.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ακόμα εξαιρετικό δωμάτιο από τη συγκεκριμένη εταιρεία! Μια από τις καλύτερες φυλακές με έξυπνη πλοκή κ γρίφους! Παρουσία του ηθοποιού φοβερή κ μέσα στο κονσεπτ! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Από πού να ξεκινήσω κ που να τελειώσω πραγματικά δε ξέρω γι'αυτό το "δωμάτιο" κ βάζω εισαγωγικά γτ φυσικά δε πρόκειται για δωμάτιο αλλά για ένα ολόκληρο χωριό!!!
Αλλά ας τα πάρουμε λιγο από την αρχή... Η υποδοχή ήταν τόσο καλή κ τόσο to the point που ακόμα κ αν δε θυμάσαι καλά το story θα μπεις στην ιστορία θες δε θες...μπαίνεις λοιπόν στο χωριό κ αυτό π αντικρίζεις είναι κάτι wow!!! Κάτι π λες... Π ήρθαμε ρε παιδιά?! Κ εκεί ξεκιναει...
Γρίφοι εξαιρετικοί κ όλοι με τέλεια μα τέλεια ροή που ταιριάζει αρμονικά με όλη την ιστορία...
Περάσματα φοβερά κ αξεπέραστα. Που πραγματικά δε τα περιμένεις κ δένουν τόσο πολύ άρτια το χώρο.
Σκηνικά απίστευτα ρεαλιστικά κ πάρα πολύ προσεγμένα που είναι top of the top!
Όσο για το act ότι κ να πω είναι λίγο... Το ζουν κ το ζούμε κ εμείς μαζί τους... Είναι απλά ανυπέρβλητο! Πολλές φορές δεν ήξερα τι να κάνω με αυτό π αντίκριζα να κλάψω να γελάσω (με τον gm μας) ή να ουρλιαξω? Κατά κύριο λόγο έκανα το τελευταίο 😂

Αν δεν έχετε επισκεφτεί αυτό το καταραμένο χωριό κάντε το τώρα! Θα σας αποζημιώσει στο έπακρο!
Είμαι σίγουρη ότι κ εσείς θα φωνάζετε τι δωματιαρα είναι αυτή όπως κάναμε κ εμείς!

Παύλο κ Χριστίνα σας υπέρ ευχαριστούμε για όλα κ φυσικά για τη συζήτηση κ τη παρέα μετά το τέλος του δωματίου π παρά τη τρομάρα μας μας κάνατε να φύγουμε κλαίγοντας από τα γέλια!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2021

OUTCAST

OUTCAST

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δε ξέρω τι να γράψω γι'αυτό το δωμάτιο... Τι να πρωτογραψω δηλαδή...!
Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν...
Με το που μπήκαμε στο χώρο είχαμε μια πολύ φιλική κ εγκάρδια υποδοχή.
Στη συνέχεια σκοτάδι κ το παιχνίδι ξεκίνησε...
Ήταν όντως ένα παιχνίδι...ένα παιχνίδι με τον ηθοποιό! Ο οποίος έκανε εξαιρετικά jumpscares πραγματικά κατάφερε να με κάνει να νιώσω ανατριχιλα μέχρι κ στα ούλα! Είχα καιρό να το νιώσω σε escape κ χάρηκα που μου ξανά έτυχε! Δεν έμεινε όμως εκεί... Το πήγαινε κλιμακωτά κ όσο προχωρούσε το παιχνίδι τόσο ανέβαιναν κ τα ντεσιμπέλ της τσιριδας μου. Εν ολίγοις από acting σκίζει! Τώρα πάμε στους γρίφους οι οποίοι ήταν πολύ έξυπνοι πολύ διαδραστικοί κ έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα μέλη της ομάδας να ασχοληθούν με αυτούς! Tip πρέπει να συνεργάζεστε μεταξύ σας! Όλα θα γίνουν πιο εύκολα έτσι! Θα πω κ λίγα λόγια για την ατμόσφαιρα... Γτ ότι κ να πω... Άλλο να το δείτε κ να το ζήσετε κ άλλο να το γράφω... Συναρπαστική ατμόσφαιρα λοιπόν με εντυπωσιακά ηχιτικα εφέ κ σωστό φωτισμό σε όλους τους χώρους. Ήσουν όντως σε μια κλινική με τα όλα της! Τέλος να πω ένα ευχαριστώ κ στον gm μας που ήταν to the point όποτε τον χρριαστηκαμε. Επίσης ένα μπράβο κ ευχαριστώ στο Βασίλη γι'αυτη την εμπειρία που μας πρόσφερε... Βασίλη η τσιριδα μου μάλλον θα σε στοιχειώσει για πάντα 😂😂😂

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
Ιουλ - 2021

Dark

Dark

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα πολύ πολύ διαφορετικό δωμάτιο από αυτά που έχω επισκεφθεί εγώ κ η ομάδα μου! Αρκετά σκληρό θα έλεγα σε θέμα τραμπούκισμου όποτε προσέξτε πολύ καλά τη mode θα διαλέξετε στην αρχή! Εμείς διαλέξαμε το hard! Υπάρχει κ το extreme που εκεί δε θέλω να ξέρω τι σ κάνουν 😂 είναι μια διαφορετική εμπειρία που σε κάποιους αρέσει πολύ κ σε κάποιους όχι κ τόσο. Εγω είμαι στη δεύτερη κατηγορία! Στα του δωματίου τώρα... Θυμιζει όντως ένα εργοστάσιο μεγάλο με αρκετούς χώρους κ μπαίνεις γρήγορα στο κλίμα της ιστορίας! Όμως για μένα είχε πάρα πολύ δυνατά ηχητικά εφέ που δυσκόλευαν την επικοινωνία κ μόλις ξεκινάει το act μπερδεύεται λίγο το story τελικά. Οι γρίφοι είναι βατοι αλλά λόγο της έντονης φασαρίας δυσκολεύει το πράγμα. Θα πω ένα μεγάλο μπράβο στους ηθοποιούς που καταλάβαιναν τα όρια του καθενός μας κ έπρατταν διαφορετικά στο καθένα μας έτσι ώστε να το χαρεί όσο περισσότερο μπορεί. Είχε κάποια πολύ δυνατά κ συναρπαστικά σημεία που όμως θέλουν προσοχή μη χτυπήσετε μεταξύ σας! Δε το συγκαταλέγω στα δωμάτια τρόμου γτ αυτό το δωμάτιο είναι μια κατηγορία μόνο του!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ατμοσφαιρικό - ψυχολογικό θρίλερ έζησα εκεί μεσα! Και αυτό είναι... Ένα εξαιρετικό δωμάτιο για να κάνετε μια αρχή στα δωμάτια τρόμου ή ένα διάλειμμα από τα "σκληρά" δωμάτια τρόμου. Υπέροχα σκηνικά έξυπνοι γρίφοι που συμβάδιζαν τέλεια με την ιστορία πολύ ωραίοι μηχανισμοί και μια ατμόσφαιρα...που σε πάει αλλού. Σε πάει σε ένα cabin in the wood!!! Φανταστικά ηχητικά που σε βάζουν ακόμα πιο πολύ μέσα στο concept . Οσο για το act τόσο όσο χρειάζεσαι για να ουρλιάζεις αλλά κ να το χαρείς όσο δε πάει! Ανυπομονώ πάω κ στη συνέχεια του το Wolf 😍😁

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Χθες βράδυ είπαμε κ εμείς σαν ομάδα Παράνοια να επισκεφτούμε επιτέλους το Όνειρο της Άννας που τόσα είχαμε ακούσει κ ακόμα δεν είχαμε πάει... Πήραμε κ έξτρα παίχτες για ενισχύσεις λοιπόν και πήγαμε...

Κ εδώ είναι που δε ξέρω από πού να αρχίσω κ που να τελειώσω! Δε ξέρω πως να σας περιγράψω αυτό που ζησαμε... Αυτό που έζησα!!! Αρχικά να πω ότι άντεξα!!! Ναι άντεξα μέχρι το τέλος και δεν βγήκα νωρίτερα! Νομίζω ότι τώρα μπορώ να τα αντέξω όλα! Τα παιχνίδια που σου παίζει το μυαλό σου εκεί μέσα δεν τα χωράει ο νους σου... Αν είναι όντως παιχνίδια του μυαλού... Πραγματικά χάνεσαι... Δε ξέρεις τι είναι αληθινό και τι όχι! Λες δε μπορεί... Δε γίνεται να έγινε αυτό τώρα! Εγώ προσωπικά χρειάστηκε να κάνω κ τη προσευχή μου κάνα δυο φορές! Πήγα να βάλω τα κλάματα και κρατήθηκα! Ούρλιαζα σα να μην υπάρχει αύριο κ απλά έλεγα στο τέλος στον εαυτό μου μπορείς αντέχεις θα τελειώσει σε λίγο!

Ίσως σε κάποιους να ακούγεται "σκληρό" έτσι όπως το περιγράφω. Όμως δεν είναι καθόλου! Είναι μια μοναδική εμπειρία που ο καθένας από εμάς την έφτασε στο επίπεδο που επιθυμούσε και την έζησε διαφορετικά! Και που σίγουρα σε όλους θα μείνει αξέχαστη!

Η συμβουλή μου αν πάτε? Αφεθειτε ελεύθεροι και απλά ζήστε το! Ζήστε το μέχρι το τέλος μπορείτε 😉

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πριν λίγες μέρες πήγαμε στο "δωμάτιο" - σφαγείο.Ναι καλά καταλάβατε τολμησαμε να πάμε στο Slaughter House.

Που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με έναν απίστευτο ενθουσιασμό με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη! Ένα δωμάτιο που το συζητάμε από την ώρα που βγήκαμε που λέμε το τι ζήσαμε εκεί μέσα με τη πρώτη ευκαιρία.

Πάμε όμως να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά... Μιλάμε για μια κατεστραμμένη γη μια κατεστραμμένη πόλη κ εσύ καλείσαι να πας σε ένα σφαγείο για να βρεις τροφη... Φυσικά στο σφαγείο δεν είσαι μόνος και εκεί αρχίζει το γλέντι...

Πολλοί χώροι...μεγάλοι χώροι ότι πρέπει για να τρέξεις να σώσεις το τομάρι σου! Ατμόσφαιρα σε άλλο level. Είναι σα να βλέπεις αλλά παράλληλα να μη βλέπεις! Πως γίνεται αυτό? Άμα πάτε θα καταλάβετε! Ηχητικά εφέ που σε κάνουν να ανατριχιασεις... Και ηθοποιοί που θα σου μείνουν αξέχαστοι! Είσαι σε φάση μα πως το κάνει αυτό και... Όχι δε θα κλείσω τα μάτια θα τα δω όλα!!! Γιατί πρέπει να τα δω όλα!!! Επίσης τα τρελοπαιδα εκεί μέσα ξέρουν πώς να σε κάνουν να περάσεις καλά κ να περάσουν κ εκείνοι μαζί σου! Το νιώθεις ότι αγαπούν αυτό π κάνουν και φυσικά δεν αφήνουν κανένα "κρεατάκι" παραπονεμένο! Αν πιστεύεις έστω κ για μια στιγμή ότι θα γλιτώσεις χαχαχα ξανά σκέψου το! Μη κάνεις το ίδιο λάθος με μένα! Τέλος θα πω για τους λάτρεις των γρίφων ότι θα μείνουν κ εκείνοι πολύ ικανοποιημένοι γτ οι γρίφοι ήταν to the point μέσα στην ιστορία 100% και δύσκολοι τόσο όσο να μπορείς να τους λύσεις παρόλες τις συνθήκες που επικρατούν εκεί μέσα!

Συμβουλή βάλε άνετα ρούχα και ζηστο!!!

Xristos Gkizelis σ'ευχαριστουμε για όλα! Ήταν πραγματικά από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε παίξει και πήρε επάξια τη θέση του στο τοπ 5 μας! Αναμένουμε τα επόμενα!!! 😍😈

Απέδρασαν
3,5 Πολύ Καλό
Ιουλ - 2021

IT

IT

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο με ωραία παρουσία ηθοποιού σε καίρια σημεία! Το δωμάτιο έχει τη γνωστή πλοκή κ ωραία ατμόσφαιρα ειδικά στην αρχή. Μετά οι γρίφοι δυσκολεύουν κ γίνονται λίγο ασυνδετοι. Ένα δωμάτιο γεμάτο αυτοματισμούς που έχω τη αίσθηση ότι σε κάποια σημεία δε λειτουργούσαν 100% ειδικά σε ένα γρίφο μας πήρε πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να κάνει κοιλιά. Εκεί θέλαμε ίσως λίγο περισσότερο την στήριξη του gm. Όσο για την εμφάνιση του ηθοποιού ήταν εκπληκτική. Ακριβώς όπως τη ταινία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το πρώτο Deadlock ήταν ένα δωμάτιο που μας έμεινε βαθιά χαραγμένο στο μυαλό σαν δωμάτιο που περάσαμε εκπληκτικά! Το ίδιο λοιπόν θέλαμε και για το δυο και δε μας απογοήτευσε!! Είναι διαφορετικό από το πρώτο...με πολύ πιο ανανεωμένα σκηνικά πολύ εντυπωσιακά! Ωραίους χώρους τέλεια έντονη κ ανεπανάληπτη εισαγωγή! Γρίφοι σε άλλο level που σε κάνουν 100% να μπεις στην ιστορία κ να τη καταλάβεις! Όσο για το act... Εντάξει... Απλά respect! Ήταν από τα πιο κινηματογραφικά act που έχω συναντήσει σε δωμάτιο! Όλο το σκηνικό με τα φώτα τον ήχο κλπ σε έκανε όντως να νιώθεις πως βλέπεις σκηνή από ταινία κ μάντεψε με πρωταγωνιστή εσένα!!! 😂 Εννοείται ότι θα σας το πρότεινα με κλειστά μάτια! Κ αν δεν έχετε παίξει το πρώτο αξίζει ένα δυνατό - τρελό B2B !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα εξαιρετικό ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο που σε καλύπτει σε όλα τα επίπεδα! Έχει πολύ έξυπνους γρίφους εντυπωσιακούς αυτοματισμούς φανταστικούς χώρους 100% στο θέμα του δωματίου. Κ δε σ λείπει καθόλου ο ηθοποιός πετάγεσαι άνετα κ με τους ήχους! Χιχι θα σας το πρότεινα είτε είστε λάτρεις των γρίφων είτε είστε λάτρεις του τρόμου! Μη το χάσετε! Μπράβο στα παιδιά για όλη τη καλή δουλειά που έχουν κάνει

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αν είχε κ πάνω από 5 σε όλα θα το έβαζα! Ένα εξαιρετικό δωμάτιο που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλη την ομάδα! Πάμε όμως σε λίγες λεπτομέρειες γρίφοι αρκετά βατοι κ με αρμονική συνοχή με βάση την ιστορία... Η ατμόσφαιρα...αχ! Τι πρωτοπώ για την ατμόσφαιρα... Είσαι σε ένα δάσος σε [spoil] !!! Ω! Ναι!!! Εκεί λοιπόν γίνονται όλα εκεί μέσα σε ένα δάσος θα ζήσεις όλα όσα βλέπεις στις ταινίες να ζουν στα δάση!!! Όσο για το acting ένα θα πω... Ανατριχιαστικό!!! Πολλά μπράβο στα παιδιά για όλο αυτό το αποτέλεσμα! Κ πολύ χαίρομαι π τους κάναμε να περάσουν κ αυτοί καλά μαζί μας αφού κάποιες φορές ουρλιαζαμε κ από μόνοι μας χωρίς τη βοήθεια τ ηθοποιού χαχα. Δε περίμενα κάτι λιγότερο από αυτή την εταιρεία!!!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα πολύ ωραία δωμάτιο με έξυπνο κονσεπτ κ εξαιρετικούς μηχανισμούς. Αν κάνετε τώρα τα πρώτα σας βήματα σε δωμάτια τρόμου νομίζω πως είναι ιδανική επιλογή! Η ηθοποιός πολύ καλή κ τόσο όσο... Πολύ φιλική η ομάδα γενικά κ καλές βοήθειες από τη gm! Καλή τύχη κ όνειρα γλυκά σας εύχομαι όταν πάτε! Μουαχαχαχα

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Εδω φευγουμε απο το τυπο escape room για δυο λογους. Ενας δεν εχει γριφους εχει αποστολες και δυο ειναι εμπειρια. Αν δεν εχεις σκοπο να μπεις στο κονσεπτ κ να το ζησεις μεχρι τελους καλυτερα μη πας. Ηταν μια μοναδικη κ ξεχωριστη εμπειρια. Νιωσαμε οντως σαν στρατιωτες που σκοτωνουν ζομπι! Καναμε ετσι κ μια προθερμανση αν γινει ζομπι αποκαλιπς αν θα επιβιωσουμε ή οχι 😂 Περασαμε πολυ ωραια και ειναι κατι που θα μας μεινει!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα διαφορετικο δωματιο που θα σ μεινει αξεχαστο! Ο,τι γινει εκει μεσα πρεπει να μεινει εκει μεσα 😂 ωραια ατμοσφαιρα κ γριφοι που ταιριαζουν με το θεμα του δωματιου στο 100% ο gm εκπληκτικος! Ειναι μια εμπειρια που πρεπει να ζησετε αν ειστε τολμηρη κ δεμενη ομαδα 😉😁

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
Ιουν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ενα light τρομου δωματιο για τα δικα μ δεδομενα που ειναι οτι πρεπει για νεες ομαδες που τωρα ξεκινανε να μπουν στο κοσμο των τρομακτικων δωματιων. Ιδανικος αριθμος ατομων θα ελεγα 2-4. Σχετικα ευκολοι γριφοι κ προσεγμενα σκηνικα που οντως θυμιζαν σοφιτα. Πολυ καλη η εμφανιση της "οντοτητας" λιγο στημενα τα μπες - βγες της. Σε γενικες γραμμες ειναι ειναι ενα δωματιο που θα προτεινα σε αυτους που δεν εχουν ξανα παει σε τρομου κ με βαση αυτη τη κατηγορια δωματιων το αξιολογω.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα εκπληκτικο δωματιο φουλ ατμοσφαιρικο π σ προκαλει ριγη! Τι να πρωτοπω για τα σκηνικα για τους ηθοποιους για την ιστορια για τα εφε για τους γριφους? Ολα ηταν αψογα! Επισης ειχε εντυπωσιακα περασματα κ ηταν αρκετα μεγαλο! Ελεγες "Μα ποσους χωρους εχει πια?" Ζησαμε μια επιστευτη εμπειρια εκει μεσα που ειχαμε καιρο να ζησουμε! Να πατε χθες!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

Swamp of Sorrows

Swamp of Sorrows

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα πολυ διαφορετικο δωματιο που θα σας συμβουλευα να μπειτε στο πετσι του ρολου και να το ζησετε στο φουλ! Ακολουθηστε την ιστορια κ καντε τις σωστες επιλογες! 😉 Πολυ ωραια ατμοσφαιρα εξυπνοι γριφοι ωραια σκηνικα κ πολυ καλοι ηθοποιοι...οχι εσεις οι αλλοι που ειναι ηδη μεσα 😂

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολυ ωραιοι σε ατμοσφαιρα οι πρωτοι χωροι. Πολυ ευγενικος κ καλος ο gm ενθαρρυνε πολυ την ομαδα. Θα ηθελα λιγο πιο εντυπωσιακα σκηνικα στους πιο μεσα χωρους. Κ λιγοτερα μαθηματικα στους γριφους.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαρ - 2020

Tiki Bay

Tiki Bay

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολυ ωραια ατμοσφαιρα κ πολυ διασκεδαστικο δωματιο με την αγωνια του στο τελος! Ωραιος τροπος που ερχονται οι βοηθειες. Να πατε κ να το χαρειτε 😁

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ακουγα τοοοοσα πολλα γι'αυτο το δωματιο κ λεω οοοοκ δε γινεται καπου υπαρχει μια δοση υπερβολης σε ολο αυτο! Ε! Τωρα που πηγα σας λεω πως δεν υπαρχει! Ειναι δωματιαρα απλα! Πρεπει να πατε ολοι!!! Αυτο που ζησεις εκει δεν ειναι απλα ενα ακομα δωματιο τρομου ειναι μια εμπειρια που θα τη θυμασαι για καιρο...! Βιωνεις τοσα πολλα κ σε τοσο λιγο χρονο! Τοσα συναισθηματα που εναλλασσονται τσακ μπαμ! Πολυ ωραια κ καλοδιατηρημενα σκηνικα γριφοι πολυ in concept φανταστικος τροπος να παιρνεις βοηθειες ειδικα στην αρχη και απιστευτη η τροπη που παιρνουν τα πραγματα εκει μεσα! Σκεφτεσαι..."Δεν γινονται αυτα τα πραγματα οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι" Μπορει να γελασεις αλλα μπορει να νιωσεις κ οτι απειλησαι πραγματικα! Παυλο,Τεο και Πανο ευχαριστουμε τοσο πολυ για ολο αυτο που ζησαμε χθες... Και ναι τολμω να πω πως μου ανατρεψατε το τοπ 5 μου! Ειστε απιστευτοι! Οσοι δεν εχετε παει απλα πηγαιντε κ ζηστε το στο φουλ! 😁💪

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Otherside

Otherside

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικο δωματιο ειδικα αν ειστε φαν του stranger things. Φανταστικη ατμοσφαιρα κ σκηνικα! Πολλα μπραβο σε οσους το εφτιαξαν! Σχετικα ευκολοι γριφοι κ μεσα στο θεμα! Σιγουρα θα το χαρειτε ειτε βλεπετε τη σειρα ειτε οχι! Να πατε 😁

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ενα πολυ ωραιο δωματιο με πολυ καλη ατμοσφαιρα κ πολυ δυνατη εισαγωγη! Καλους γριφους με τη ροη της ιστοριας. Κ ωραιος τροπος π επαιρνες βοηθειες. Θα το προτεινα για 4αδα κ με μικρη εμπειρια νομιζω θα το χαρειτε αρκετα.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

THE CELLAR

THE CELLAR

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ενα εξαιρετικα διακοσμημενο δωματιο! Με πολυ ωραια ατμοσφαιρα κ σκηνικα που ταιριαζουν απολυτα με την ιστορια τ δωματιου που βεβαια στο τελος χρειαστηκαμε καποιες διευκρινισεις για τη καταλαβουμε 100% Οι γριφοι μετριας δυσκολιας για τρομου χρειαζονται ψαξιμο κ παρατηριτικοτητα. Η ενταση τ τρομου πηγαινε κλιμακοτα οσο προχωρουσες προς το τελος και οι ηθοποιοι εξαιτετικοι κ με πολυ δυναμη! Υπηρχε μια αστοχια σε καποιο σημειο με την επικοινωνια μας με τον gm αλλα σιγουρα ειναι κατι π διορθωνεται. Σιγουρα ειναι ενα δωματιο που πρεπει να επισκευτειτε κ σιγουρα θα περασετε καλα κ θα ταξιδεψετε σε αυτο το υπεροχο χωριο με το μοσχοβολιστο κελαρι του!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα δωματιο ολο acting!!! Εκει μεσα το ζησεις πραγματικα αν εισαι απο τους "τυχερους" ! Δεν θελω να κανω spoil οποτε θα πω μονο οτι δεν το εζησαν ολα τα μελη της ομαδας το ιδιο. Εγω προσωπικα εζησα κατι ξεχωριστο εκει μεσα που δεν το εχω ζησει σε αλλο escape! Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στους ηθοποιους για την εμπειρια που μας χαρισαν. Τωρα οσο αναφορα τους γριφους ηταν μετριας δυσκολιας αλλα θεωρω οτι ειχε κ καποια παραπλανητικα στοιχεια. Ατμοσφαιρα πολυ ωραια που σε βαζει αμεσως στο κλιμα. Σαν συμβουλη θα ελεγα να πατε με τα πιο απλα σας ρουχα! 😂 Κ καλη διασκεδαση!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αυτο το escape room μονο room δεν ειναι! Ειναι ενα ολοκληρο ξενοδοχειο με τα ολα του! Απιστευτοι χωροι κ παρα πολλοι. Με πολυ ενδιαφερον στησιμο κ πολυ ωραια ατμοσφαιρα που σε βαζει αμεσως στο κλιμα. Πολυ εξυπνοι κ ιδιαιτεροι γριφοι που συμβαδιζουν αρτια με τη ροη της ιστοριας. Οσο για το acting απλα δεν υπαρχουν τα παιδια ειναι αρρωστα! Το εχουν παει σε αλλο level. Επισης εχω να πω οτι εκει μεσα εζησα αυτο που φοβομουν περισσοτερο να γινει σε escape room! Οποτε πλεον ξεπερασα ολους τους φοβους μου! Παρολαυτα τους αδελφους Παπακωνσταντινου μια μερα θα τους "γλεντισω" κ εγω! Θα μ το πληρωσετε αυτο που μου κανατε να το θυμαστε! 😂

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα πολυ διαφορετικο δωματιο...που μας εκανε να περασουμε εξαιρετικα! Στην αρχη ψαρωσαμε φουλ! Οριακα δεν ηθελα να μπω! Αλλα τελικα μπηκα! Κ με γλεντησαν κανονικοτατα οπως πουθενα αλλου! Πολυ ωραια κουστουμια και ανετοι χωροι εξυπνοι γριφοι που σε βαζουν σε σκεψεις...Ζηστε κ παιξτε το παιχνιδι του Εωσφορου για να ανακαλυψετε ποσο δυνατη ομαδα ειστε τελικα! Θα μπορουσε καποιος απο τους συμπαικτες σας να σας προδωσει? 🤔

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ενα πολυ καλο δωματιο ειδικα για αρχαριες ομαδες στο χωρο των τρομου δωματιων. Πολυ βατοι γριφοι ωραια περασματα κ πολυ καλο acting απο την ηθοποιο! Ωραιο μακιγιαζ κ ωραια στολη. Αν δεν εχετε παιξει πολλα δωματια τρομου η αν θελετε τωρα ξεκινησετε ειναι ιδανικο!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ενα σουπερ δωματιο στη κατηγορια light τρομου! Με φαντατσικους μηχανισμους κ τελειους γριφους. Καταπληκτικη εισαγωγη που σε τρελαινει γιατι δεν το περιμενεις. Πολυ ωραια ατμοσφαιρα κ σκηνικα! Θα ηθελα λιγο περισσοτερο μακιγιαζ στους ηθοποιους η καποια μασκα ενδεχομενος. Ενα δωματιο που πρεπει ολοι να επισκευτειτε γιατι θα σας αφησει μια ωραια αναμνηση στο τελος. Θα περασετε φανταστικα σιγουρα κ θα θελετε κ αλλο!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απιστευτη δωματιαρα που μπηκε ανετα στα τοπ 5 μας. Βγηκαμε κ ειμασταν ολοι καταενθουσιασμενοι!!! Φανταστικα σκηνικα πολυ προσεγμενα ακομα κ στις λεπτομεριες. Πολυ σωστοι γριφοι που ακολοθουν την ιστορια. Φοβερα ηχιτικα εφε κ ατμοσφαιρα στο τοπ. Οσο για τους ηθοποιους πραγματικα μας τρελανανε κ μας εκαναν να το ζησουμε στο φουλ! Ενα δωματιο που πρεπει οοοολοι να πατε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα βημα πριν το θανατο! Αυτο ενιωσα σε αυτο το δωματιο! Τρομαξα τοσο πολυ που ειχα μουδιασει ολοκληρη κ στο τελος δεν μπορουσα να πιασω καν το ποτηρι με το νερο που μου εδειναν. Ισως βεβαια ολο αυτο να εγινε σε μενα γιατι δεν αντεχω τους δαιμονες και τους εξορκισμους...ΑΛΛΑ ειναι ενα δωματιο σιγουρα που θα σ κοψει την ανασα ειτε απο τρομο ειτε απο εκπληξη!!! Αυτα που κανει η ηθοποιος δεν περιγραφονται με λογια πρεπει απλα να το δειτε! Ενα εξαιρετικο δωματιο με εντυπωσιακους μηχανισμους κ γριφους που πρεπει ολοι να επισκευτειτε.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Immortal

Immortal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικο γριφοδωματιο με παρα πολυ ωραια ατμοσφαιρα κ πολυ προσεγμενα σκηνικα!! Πολυ εξυπνοι γριφοι που ταιριαζαν τελεια με τη ροη της ιστοριας! Για τους λατρεις των καστρων κ των γριφων ειναι ιδανικο!

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Ιαν - 2020

The Prison

The Prison

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ενα πολη καλο γριγοδωματιο με εξυπνους γριφους και ωραια σκηνικα. Θα ηθελα λιγο περισσοτερα ηχιτικα εφε την ωρα της αποδρασης.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ενα ωραιο δωματιο τρομου κ δρασης θα ελεγα! Ενας απο τους ηθοποιους εξαιρετικος σε οτι κανει κ σε οτι χωραει χιχι Θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο ατμοσφαιρικο για να σε βαλει πιο πολυ στο κλιμα. Μπραβο στα παιδια πολυ καλη προσπαθεια.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Dead Bride

Dead Bride

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ενα υπεροχο ατμοσφαιρικο δωματιο τρομου!!! Πολυ ομορφα σκηνικα κ εξυπνοι γριφοι με καποιους λιγο πιο απαιτητικους που ομως δενανε ωραια με την ιστορια . Οι ηθοποιοι εξαιρετικοι ηθελες απλα να τους χαζευεις κ φρικαρες με αυτα π εκαναν. Ελεγες δεν γινεται πως το κανει αυτο!!! Ειναι σιγουρα ενα δωματιο η μαλλον θα πω καλυτερα σπιτι που πρεπει να επισκευτειτε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θες να ταξιδεψεις μεσα απο ενα escape room? Κ συγκεκριμενα στην Ιαπωνια? Τοτε το Yurei ειναι για σενα! Πραγματικα ειναι απο τα δωματια που λατρεψαμε και μπηκαν στα τοπ μας! Ολοι ειμασταν μαγεμενοι μολις τελειωσε και απο τα πρωτα λεπτα καταλαβαμε οτι θα περασουμε καλα! Πολυ ωραιοι γριφοι που δενουν τελεια με την ιστορια του δωματιου...παρα πολυ ωραια σκηνικα που σε ταξιδευουν στην Ιαπωνια χωρις περιττους μηχανισμους! Καταπληκτικα κουστουμια κ μασκες! Κ τρομο τοσο οσο χρειαζεσαι για να το απολαυσεις στο 100% οσο για τους ηθοποιους...απλα δεν υπαρχουν...πρωτη φορα σε escape τρομου ο ηθοποιος με εκανε να τρομαξω να αγωνιω να γελασω αλλα κ να πεταω τοσο αυθορμητες ατακες! Οσο για τη κοπελα...απλα υπεροχη! Γιαννη τις φωτιες να προσεχεις 😂 Σας το προτεινω με κλειστα ματια να πατε ειτε ειστε τρομολαγνοι ειτε οχι. Θα περασετε σουπερ. Μπραβο σε ολους οσους δουλεψαν για να βγει αυτο το αποτελεσμα και περιμενουμε και τη συνεχεια 😁

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ενα απο τα πιο ομορφα κλασικα δωματια τρομου!!! Σε βαζει αμεσως στο κλιμα! Το διασκεδασαμε πολυ...γελασαμε ουρλιαξαμε πεσαμε κατω...ειναι ενα δωματιο που θα σας κανει να περασετε ομορφα κ να το θυμαστε για καιρο.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτοπω?? Ενα υπεροχο δωματιο, με δραση, αγωνια και υπεροχο acting, που σε κραταει μεχρι το τελος. Ηταν το πρωτο δωματιο που μουδιασαν μεχρι και τα ουλα μου...😋😋😋. Πολυ ιδιαιτερη αρχη...ενα δωματιο που πρεπει να το επισκεφτειτε οοωσδηποτε!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολυ καλο δωματιο ατμοσφαιρικο. Τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια! Εξυπνοι γριφοι κ σωστης δυσκολιας για δωματιο τρομου. Νιωθεις σαν να εχεις παει οντως σε ξενοδοχειο του 70' πολλα μπραβο στους ηθοποιους κ ειδικα στη κοπελα για τις κραυγες της! Αξιζει σιγουρα να το επισκευτειτε 😉

Απέδρασαν

Truth or Dare

21:10, 11-Μαϊ-2024


  Τρόπαια που μπορείτε να Κερδίσετε

The Wall The Wall
+5 Πόντοι
  QR-Code

   110 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Margarita Kella, George Grammenos

Chapter 1-Missing Emma


1:40:00

   100 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Parking

   Ομάδα : Margarita Kella, George Grammenos

Chapter 0- The lost briefcase


1:30:00

   90 Λεπτά
   1 - 2
   100,0 %
Parking

   Ομάδα : Margarita Kella, George Grammenos

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Grudge


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
3 Τρόπαια

Amen


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ

Manifesto


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Guilty Secret Guilty Secret
Easter Egg Easter Egg
Escape Attempt Escape Attempt

   105 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
3 Τρόπαια

Cursed Doll Universe


1:55:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

CORVUS SATANICA


1:56:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

ΦΑΚΕΛΟΣ: UNDERCOVER


45:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Broke Free Broke Free

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,1 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Τρόπαια

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


46:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Solved The Murder Case Solved The Murder Case
Οφθαλμίατρος Οφθαλμίατρος
Βρες τον κατάσκοπο! Βρες τον κατάσκοπο!
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 7
   97,8 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Τρόπαια

DARK MIRROR


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Ηθοποιός
Sci-Fi
Δράσης
  Video
Parking
Youth Pass
Task Room

The Last Voyage Of Scylla


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Lilipout


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Κωμωδία
Kids Friendly
Youth Pass

The Cradle of the Curse


1:40:00

   100 Λεπτά
   5 - 8
   100,0 %
Ηθοποιός
Δεν έχει γρίφους
Διαδραστικό Θεατρικό Δρώμενο
Διαθέσιμο Έως: 30/11/2023

Ο Θάνατος του Edgar Allan Poe


1:30:00

   90 Λεπτά
   5 - 10
   100,0 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Δεν έχει γρίφους

ICE TIKI


1:52:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Wear super socks Wear super socks

   110 Λεπτά
   3 - 7
   95,5 %
Δράσης
Kids Friendly
Parking
1 Τρόπαιο

Toxic


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 12
   87,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video

The Sacrifice


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

Last Resort


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Stolen Doll Stolen Doll
Mexico Mexico

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια

HELLEVATOR


1:10:00

   70 Λεπτά
   1 - 4
   100,0 %
  Video
Parking
Youth Pass

Orfanato


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video

The Bride in Black


1:45:00

   110 Λεπτά
   2 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
2 Τρόπαια

The Apocalypse X


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code
Margarita Kella

   90 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

WHY ?


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Κινηματογραφικό Δράμα, Δεν είναι Τρόμου!

Evil in a Box


1:10:00

   80 Λεπτά
   4 - 7
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Το Βιβλιοπωλείο


3:20:00

   200 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
  Video

   Ομάδα : Margarita Kella, George Grammenos

Moriarty


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,6 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
  Video

I'm ... Many


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

La Escuela


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   99,7 %

   Ομάδα : Margarita Kella, George Grammenos

Woman in Black


1:37:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

Mystic Project


2:00:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Deep Sleep


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

One-Two One-Two

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

KRAMPUSNACHT


1:47:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2024

STIGMATA


1:45:00

   110 Λεπτά
   2 - 5
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Το όνειρο της Άννας


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

The House of Mary Shaw


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Conjuring


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

Monika's Diary, Theory I


1:15:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Boogeyman


1:20:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

REQUIEM


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2022

   Ομάδα : Margarita Kella

Η Έπαυλη


3:00:00

   3 Ώρες
   4 - 7
   100,0 %
  Video

The Existence


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE SQUID GAME


2:30:00

   150 Λεπτά
   5 - 8
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης

RESURRECTION


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   98,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

M’ama


2:00:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Existence


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Margarita Kella

Conjuring II


1:26:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Σώσε τον Σαμ. Σώσε τον Σαμ.
The Return The Return

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Mystic Project


2:00:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Athens Halloween Hunt 2021


2:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

AHH 2021 AHH 2021

   150 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Εξωτερικού Χώρου
1 Τρόπαιο

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

   Ομάδα : Margarita Kella, Andrianos No

The Last Chance


1:28:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Phantom of the Opera


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Phantom Case Closed Phantom Case Closed

   80 Λεπτά
   2 - 6
   99,2 %
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

DEATH ROW


1:34:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Αθόρυβος δραπέτης! Αθόρυβος δραπέτης!

   100 Λεπτά
   3 - 5
   49,9 %
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

OUTCAST


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Dark


2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 8
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Το όνειρο της Άννας


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,0 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

IT


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   82,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 08/11/2021

DEADLOCK Redemption


1:23:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

SECRET OF THE ASYLUM


1:27:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   96,7 %

   Ομάδα : Margarita Kella, Dimitris Seriatos

The Legend of Mora


1:23:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

DeadZone


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 12
   92,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Margarita Kella, Andrianos No

SIXXXTY NINE


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   99,8 %
Κωμωδία
Ενήλικες Μόνο

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Margarita Kella

REQUIEM


1:40:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2022

Swamp of Sorrows


2:05:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Metamorphosis Metamorphosis
Death & despair Death & despair

   90 Λεπτά
   2 - 5
   90,3 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια
Επέλεξε Τρόμο ή Όχι

Jungle Treasure


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   98,1 %
Δράσης

   Ομάδα : Margarita Kella, Dimitris Seriatos

Tiki Bay


1:11:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Hidden clown Hidden clown

   80 Λεπτά
   2 - 7
   92,1 %

Lethal Decision


1:54:22

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Otherside


1:15:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   92,6 %
Sci-Fi
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

AVATON


1:26:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Margarita Kella, Dimitris Seriatos

THE CELLAR


1:28:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα : Margarita Kella, Dimitris Seriatos,