cover image profile image

Margarita Kella
Titan


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 1658
  Likes : 44

5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Woman in black για δεύτερη φορά 😁
Woman in black για να νιώσω ξανά πρωταγωνίστρια σε ταινία. Αληθινή πρωταγωνίστρια γιατί όλες οι στιγμές - σκηνές είναι σα ταινία!
Τα παιδιά εκεί για άλλη μια φορά μας μάγεψαν!
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για όσους δεν έχουν πάει ακόμα....
Αρχικά έχετε κάνει έγκλημα αν δεν έχετε πάει! Να πάτε χθες 😂
Εδώ μιλαμε για ένα ολόκληρο χωριό όχι για ένα απλό δωμάτιο.
Τα σκηνικά είναι σε άλλο επίπεδο και αυτό το κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικό το κάνει να το ζεις και να το βιώνεις σα να είναι πραγματικότητα.
Η ατμόσφαιρα βοηθάει πάρα πολύ να δώσει ζωή στο σκηνικό! Κ κάπου εδώ είναι που αρχίζουν κ τα ουρλιαχτά!!!
Εγώ σε αυτό το δωμάτιο το ζω τόσο πολύ κάθε φορά που την άλλη μέρα είμαι οριακά χωρίς φωνή! 😂 Αλλά δε πειράζει αξίζει!
Πάμε τώρα κ στους γρίφους για να μάθουν κ αυτοί που είναι γριφακιδες τι γίνεται εκεί. Θα λύσετε! Θα λύσετε πολύ έξυπνους γρίφους μέσα στη ροή της ιστορίας και έχοντας ένα στόχο για το τέλος.
Θα πω κ δύο λόγια για το act γιατί πραγματικά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...
Τι είναι αυτά που κάνετε ρε παιδιά? Κάθε φορά? Μα κάθε? Περίμενα τη δεύτερη φορά να το νιώσω πιο ήπια. Αλλά οοοοοχι η γυναίκα τα μαύρα δε μας άφησε σε ησυχία. Είναι καταπληκτικά αυτά που κάνει το πώς κινείται κ το πώς έχουν φροντίσει να το βλέπεις κ να το νιώσεις εσύ!
Τέλος να πω ευχαριστώ για ακόμα μια φορά γι'αυτη την εμπειρία κ όχι μόνο. Θα πω ευχαριστώ και για την αντιμετώπιση μετά το τέλος του παιχνιδιού. 😁 Μιλάμε για επαγγελματίες. Οπότε ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ μου φαίνεται λίγο.
Για όσους δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα αυτό το χωριό. Μη το σκέφτεστε απλά πηγαίνετε!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λέω escape room και το πρώτο δωμάτιο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Mystic Project.
Γιατί? Γιατί πολύ απλά είναι ο ορισμός του escape room. Είναι ενα δωμάτιο που τα έχει κ τα συνδιάζει όλα!!!

Αλλά ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή.
Βασικά να επισημάνω ότι είναι η δεύτερη φορά που μεταμορφώνομαι σε δημοσιογράφο και πάω για ρεπορτάζ σε αυτούς τους τρελούς εκεί πέρα! Τα ήθελα κ τα'παθα κ εγώ λοιπόν.

Ξεκινάει λοιπόν κ σε βάζει αμέσως στο κονσεπτ. επισκέπτεσαι το πρώτο escape room που φτιάχτηκε κ όντως είναι σα να είσαι σε εν παλιό κλασικό αυθεντικό escape room.
Όμως με τπτ δε θα μπορούσε να μείνει εκεί. Μπλέκεις άσχημα... Πολύ άσχημα.

Από τη πρώτη φορά που είχα πάει είχα εντυπωσιαστεί από τα υπέροχα σκηνικα αυτού του χώρου. Είναι όλα τόσο ρεαλιστικά κ προσεγμένα με λεπτομέρειες που θες δε θες θα σε βάλουν στην ιστορία.

Η ατμόσφαιρα μοναδική σε κάνει να μπαίνεις στο ρόλο κ να αγωνιάς να καρδιοχτυπας να το ζεις στο φουλ.

Πάμε τώρα στους γρίφους που είναι διαφορετικοι πανέξυπνοι κ θέλουν να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει κ τη παρατηρητικότητα σας στο έπακρο. Είμαι σίγουρη ότι αν όχι 2-3 ένας συγκεκριμένος γρίφος θα σας μείνει κ δε θα τον ξεχάσετε με τπτ!

Για τον ήχο δεν έχω να πω πολλά... Άρτιος σε όλα του τα σημεία.

Κ πάμε τώρα στο act... Που πίστευα πως ήξερα τι με περιμένει... Αλλά τελικά η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη! Τα παιδιά το έχουν πάει σε άλλο level σε κάποιες στιγμες νόμιζα ότι παρακολουθώ θεατρική παράσταση! Έβαζα το χέρι στο στόμα από το σοκ κ για να μην φωνάξω κ τους χαλάσω το act!

Δε ξέρω τι άλλο να πω γι'αυτό το δωμάτιο είχε έχει κ θα έχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου!

Για τους τρομολαγνους να πω ότι δεν είναι τρόμου είναι ξεκάθαρα θρίλερ είναι σα να βλέπεις ταινία ζωντανά κ να συμμετέχεις κιόλας. Ότι κατηγορία παίκτη κ να είστε είμαι σίγουρη ότι θα φύγετε με πολύ θετικές εντυπώσεις από αυτό το δωμάτιο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιάκωβο που για άλλη μια φορά μας απέδειξε πόσο άψογος επαγγελματίας είναι. Αυτό δε το συναντάμε κάθε μέρα κ είναι αξιοσημείωτο.

Ευχαριστούμε κ πάλι γι'αυτη τη μοναδική εμπειρία. 😁❤️

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Eventαρα!!! Που πρέπει σίγουρα να συνεχιστεί και σαν κανονικό δωμάτιο! Με πολύ ωραίους γρίφους ατμόσφαιρα που σε βάζει άμεσως στο κλίμα κ φουλ κινηματογράφικο!!! Δεν του έλειπε τίποτα! Ήθελες απλά να βλέπεις και κ να το ζεις! Μπράβο στα παιδιά πολύ καλή δουλειά. Αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείτε

Escaped
4.7 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Αν νομίζετε ότι είναι ένα Χριστουγεννιάτικο escape room είστε γελασμενοι! Μιλάμε για κάτι άλλο για κάτι σκοτεινό για κάτι τρομακτικό!
Πολύ ωραίοι γρίφοι που θέλουν παρατηρητικότητα και σκέψη! Πολύ ωραία περάσματα! Εξαιρετικό act! Και γενικά βιώσαμε μια πολύ ωραία εμπειρία! Σε κάποια σημεία θα ήθελα μια μικρή βελτίωση στα σκηνικά. Αλλά σίγουρα είναι ένα δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθείτε 😁

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχασα το τραίνο μου για δεύτερη φορά. Κ προσφέρθηκαν να με ξανά φιλοξενήσουν στο ξενώνα τους. Η εμπειρία μοναδική για ακόμα μια φορά. Ευχαριστούμε για όλα 😁

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχετε παίξει το red riding hood? E! Καμία σχέση 😂 ένα δωμάτιο που από την αρχή μέχρι το τέλος σου κόβει την ανάσα! Η ατμόσφαιρα σε καθηλώνει και με το ζόρι μπορείς να κάνεις ένα βήμα. Αλλά ας τα δούμε όλα λίγο πιο αναλυτικά.
Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας ειδικά για πιο έμπειρες ομάδες μέσα στο κονσεπτ του δωματίου απλά σε κάποια σημεία αν δεν ερχόταν βοήθεια δεν καταλαβαίνες με τη πρέπει να συνεχίσεις.
Η ατμόσφαιρα κ ο ήχος ήταν φοβερά όπως ανέφερα κ στην αρχή σε έβαζαν φουλ μέσα στο κλίμα του δωματίου.
Και τώρα πάμε και στο κομμάτι του act που ήταν απρόσμενα συναρπαστικό! Τέλειο act κ με jump scares εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε. Να ενημερώσω πως έχει κ σωματική επαφή για κάποιους λιγότερη για κάποιους άλλους όπως εμένα που είμαι το εύκολο θύμα σε τέτοια δωμάτια πιο έντονη!
Επίσης κάτι που ανέφερα στα παιδιά είναι ότι σε ένα χώρο είδα κάποια σκηνικά που μου θυμιζαν άλλο δωμάτιο. Αλλά δεν είναι κάτι που μου χάλασε την εμπειρία!
Περάσαμε απίστευτα κ ζήσαμε έντονες κ τρομακτικές στιγμές... Οι τσιριδες μας σίγουρα έχουν στοιχειώσει το χώρο πια.
Σίγουρα είναι από τα δωμάτια που σας το προτείνω με 1000 και ευχαριστούμε τα παιδιά για αυτή την εμπειρία κ τους ευχομαι καλή αρχή τωρα που το αναλαβαν εκείνοι κ να διατειρησουν τη ποιότητα του δωματίου έτσι υψηλή 😁

Escaped
4.7 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο δωμάτιο μετά από πολύ πολύ καιρό. Με νέα διαχείριση νέα σημεία κ νέο act που είναι εμφανή για όσους το έχουν ξανά παίξει. Μπράβο στους νέους ιδιοκτήτες έχουν κάνει ένα μεγάλο level up στο δωμάτιο! Περάσαμε υπέροχα! Δώσανε ότι είχαν για να μας χαρίσουν μια πολύ δυνατή εμπειρία! 😁 Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από πολύ καιρό ήρθε η ώρα για ένα νέο δωμάτιο! Για ένα δωμάτιο που δεν έχω ξανά παίξει. Ένα δωμάτιο που μας ανταμειψε και με το παραπάνω. Ας τα πάρουμε όμως λίγο από την αρχή...
Οι γρίφου του ήταν όλοι πολύ έξυπνοι και ταίριαζαν απολυτα με την ιστορία του δωματίου. Οι βοήθειες ερχόντουσαν με έναν εξαιρετικό τρόπο που από τη μια ουρλιάζες κ από την άλλη γελουσες.
Η ατμόσφαιρα ήταν καθηλωτικη από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήσουν συνέχεια σε εγρήγορση και σου δημιουργούσε απίστευτη αγωνία.
Τέλος θα πω λίγα λόγια για το act που ήταν απλά αλλού!!! Η καλή μας Mary μας γλεντισε κανονικότητα και είχε κάποιες στιγμές πολύ κινηματογραφικές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου.
Αν θέλετε να ζήσετε μια απόλυτη εμπειρία ψυχολογικού θρίλερ αυτό είναι ένα δωμάτιο για εσάς ❤️😇

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αξία ανεκτίμητη ❤️

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

3η φορά existence! 3η φορά ανατριχιλα καρδιοχτύπι εμπειρίαραααααα!!! Νομίζω ότι πλέον τα λόγια είναι περιττά! Το αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου αυτό το δωμάτιο και τους ανθρώπους του! Αν δεν έχετε πάει μέχρι τώρα να πάτε γρήγορα και να με πάρετε μαζί σας! Ξανά πάω άνετα! 😂

Escaped
3.5 Very Good
Jan - 2022

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

5.0

Είσαι αρχάρια ομάδα και θες να μπεις στο κόσμο των δωματίων τρόμου?! Αυτό το δωμάτιο είναι για σένα! Είναι μια εξαιρετική αρχη για να μυηθεις σε αυτό το μονοπάτι! Ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο με μεγάλες προοπτικές να γίνει υπερπαραγωγή! Μου άρεσε πολύ ένα σημείο του act κ η εναλλαγή στους χώρους. Οι γρίφοι δεν είναι τεράστιας δυσκολίας και αγγίζουν αρκετά το concept του δωμάτιου. Εξαιρετικό τέλος κ πολύ πρωτότυπο. Το δώματιο κατά τη γνώμη μου θέλει ακόμα λίγη δουλειά στα σκηνικά και στη ροή του act. Επίσης μπορεί να πάρει κ μια μικρή βελτίωση στα ηχιτικα. Για όλα αυτά ήταν εκεί ο Γιώργος που στο τέλος άκουσε με απόλυτη προσοχή κ ενδιαφέρον όλα όσα είχαμε να του πούμε κ όλα τα feedback κ ιδέες που είχαμε να του δώσουμε! Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας! Κ με κάποιες μικρό διορθώσεις θεωρώ πως το δωμάτιο θα πάει πολύ ψηλά κ δε θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα καινούργια δωμάτια!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είχαμε δει όλοι μας τη σειρά κ θέλαμε τόσο πολύ να πάμε... Να ζήσουμε έτσι κ εμείς έστω κ λίγο έστω κ κατά προσέγγιση μια τέτοια εμπειρία!
Κ τόλμω να πω ότι τη ζήσαμε! Έχει πάρα πολλά στοιχεία της σειράς αλλά κ πολλά άλλα που μπορεί να σε φέρουν στα όρια σου! 😂
Περάσαμε τοοοοοοοσο ωραία!!! Γελάσαμε φωνάξαμε βριστηκαμε με χιούμορ ανταγωνιστηκαμε ο ένας τον άλλον. Βάλαμε το μυαλό μας να σκεφτεί στρατηγικά. Κ γενικά ένα ψιλό χαμο το κάναμε 😂 θυμήθηκαμε τα παιδικά μας χρόνια κ όσα κάναμε μικροί! Έχει κ τα γριφακια του έτσι για να σου δώσει ένα ακόμα boost! Εμένα μου άρεσαν ιδιαίτερα γτ τα βρήκα σχεδόν όλα κ θα τους είχα αν δεν... 🤐
Η συγκεκριμένη εταιρεία ξέρει πολύ καλά να κάνει το κάτι διαφορετικό...να σπέρνει τη διχόνοια στην ομάδα 😂 κ το κατάφερε για ακόμα μια φορά!
Πραγματικά είναι ένα event που δε πρεπει να χάσετε! Τρέχατε όσο προλαβαίνετε! Είναι εμπειριαρα που θα σας μείνει αξέχαστη!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Χρήστο κ το στρατό του για την εμπειρία που μας χάρισε! Θα τα ξανά πούμε σύντομα...

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια ανάσα πριν το 2022. Τελευταία κριτική λοιπόν για το 2021... Κ δε θα μπορούσε να είναι αλλη εκτός από αυτή για το M'ama !!! Για ένα δωμάτιο που ακούγεται αρκετά κ φυσικά όχι άδικα!

Η αλήθεια είναι πως είχα ακούσει φανταστικά σχόλια κ όταν συμβαίνει αυτό εγώ πάντα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Λέω μέσα μου καλά ας λένε... Αν δε πάω δε μπορώ να ξέρω! Όποτε έτσι καταφέρνω κ πάω με πιο χαμηλές προσδοκίες! Κ αυτό είναι τοοοοοσο τέλειο... Γτ μετά ενθουσιάζομαι ακόμα πιο πολύ! 😁
Αυτό έπαθα λοιπόν κ στο λατρεμένο μου πια M'ama!

Πάμε όμως τώρα στα του δωματίου για να μη σας κουράσω χρονιαρα μέρα 😝

Μπαίνεις μέσα κ λες... Εντάξει δε πεθαίνω κιόλας λύνεις ένα πολύ έξυπνο γρίφο κ μπαίνεις λίγο στο κονσεπτ της ιστορίας... Κ εκεί π είσαι χαλαρός τσαααακ γίνεται κάτι κ έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό! Ήμουν έτοιμη να Μ φύγει το σαγόνι από τον ενθουσιασμό! Έχει μείνει όλη η ομάδα κόκκαλο κ αρχίζουμε να λέμε πωπω εδώ θα περάσουμε πολυυυυ καλά!!! Κ προχωράμε...

Εκεί τα παιδιά δεν είναι στα καλά τους θέλουν να σε πεθάνουν μία ώρα αρχητερα! Η ανατριχιλα ξεκινάει κ δε μπορούσαμε να κάνουμε βήμα! Κ όσο προχωρούσαμε τόσο σου κοβόταν το αίμα! Είναι από τα λίγα escape room που έχουν τόσο μα τόσο καλή σκηνοθεσία!!! Πραγματικά είναι σα να βλέπεις παράσταση σε όλη τη διάρκεια!

Το act λοιπον όπως καταλαβαίνετε είναι σε άλλα επίπεδα. Όπως επίσης κ οι εμφανίσεις των ηθοποιών! Πραγματικά με έκαναν να νιώσω τρόμο ανατριχιλα αλλά κ τόσο βαθύ συναίσθημα που απλά οριακά ήθελα να κλάψω για εκείνους. Κατάφεραν να μας κάνουν να μπούμε στην ιστορία του δωματίου 100% Θα δείτε πράγματα π δεν έχετε ξαναδεί ποτέ μόνο αυτό θα πω 🤐

Οι γρίφοι είναι όλοι in concept διαφορετικοί έξυπνοι κ κάποιοι με μια παιδικοτητα που σε ταξιδεύει αρκετά χρόνια πίσω

Όσο για τα σκηνικά... Εντάξει... Τι να πω... Μπράβο? Τι είναι αυτά π έχετε φτιάξει ρε παιδιά? Πόσο μέσα στο story είναι όλα? Πόσο ονειρεμένα. Εγώ εμένα πάντως εκεί αν δεν υπηρχαν αυτά π υπάρχουν εκεί μέσα 😂
Κ τα ηχιτικα... Σ κόβουν την ανάσα!

Είναι ένα δωμάτιο που σκαρφάλωσε στα τοπ μας πολύ εύκολα. Κ το συζητάμε ακόμα πολλές μέρες μετά! Έχουμε φτάσει σε σημείο να χαιρετιομαστε μεταξύ μας λέγοντας Μααααμααααα 😂

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όποιον δούλεψε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα! Πολλά μπράβο! Κ πολλά ευχαριστούμε γι'αυτό που μας κάνατε να ζήσουμε εκεί μέσα!!


Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μέρες τώρα προσπαθώ να σκεφτώ τι να πρωτογραψω για αυτή τη ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ!
Existence δεύτερη φορά για μένα...
Existence κ τα μυαλά στα κάγκελα.
Existence κ πως γίνεται να έζησα κάτι άλλο από τη πρώτη φορά? Κάτι σπουδαίο! Κάτι πιο πιο μαγικό?

Στη πρώτη μου επίσκεψη είχε βγει όλη η ομάδα με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά με έναν αξεπέραστο ενθουσιασμό και αυτό είχε συμβεί στους δυο μήνες λειτουργίας του δωματίου!

Δεύτερη φορά λοιπόν μετά από 1,5 χρόνο κ κάτι ψιλά και εντάξει έχω πάθει τη πλάκα μου! Ρε παιδιά τι έχετε κάνει εκεί μέσα?! Τρόμαξα να αναγνωρίσω το δωμάτιο!

Κ για να γίνω πιο συγκεκριμένη θα εστιάσω στους γρίφους οι οποίοι έχουν πάει σε άλλο level. Εννοείται πως τους περισσότερους δε τους αναγνώριζα γτ τους έχουν αλλάξει κ τους έχουν κάνει high class! Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω! Αλλά καταλαβαίνετε. Είναι σα να ανέβηκαν πολλά σκαλοπάτια!

Στο act από αλλού τους περίμενα από αλλού μου ερχόντουσαν!!! Κουστούμια μακιγιάζ? Πολλά επίπεδα πάνω σε σχέση με την αρχή του δωματίου αλλά κ συγκριτικά κ με άλλα δωμάτια! Όσο για το γλέντι που μας έριξαν δεν είχε προηγούμενο! Ήθελαν να βγω από εκεί μέσα χωρίς φωνή και τα κατάφεραν! Δύο μέρες βραχνιασμενη!

Άλλαξαν κ κάτι πολύ πολύ βασικό που δε μπορώ να σας το πω γτ θα κάνω spoil θα σας πω μόνο ότι όταν συμβαίνει αυτό... Είναι το χειρότερο μου!!! Δε το αντέχω τρελαίνομαι σου λέω! 😱😵‍💫

Τέλος τι να πω για τις σκηνικαρες κ τα τρομερά περάσματα αυτού του δωματίου? Τι να πω για τα ηχιτικα του? Εντάξει με ειχαν τσακίσει τη πρώτη φορά... Ε! Τώρα το έκαναν εις τριπλούν! Επίσης για κάποιο λόγο Μ φάνηκαν μεγαλύτεροι οι χώροι! 😂

Απίστευτη εμπειρία τελικά να ξανά πηγαίνεις σε ένα δωμάτιο που έχεις ξανά πάει... Κ το συγκεκριμένο επειδή το ΛΑΤΡΕΎΩ θα ξανά πάω! Ναι θα ξανά πάω!!!

Λατρεμένε μου μεσίτη Kostas Trafalis να μας περιμένεις...! Ευχαριστώ τόσο πολύ όλη τη τρελή ομάδα του Overdose γι'αυτό που μας χάρισαν άλλη μια φορά. Πραγματικά μιλούσα 1,5 χρόνο τώρα για το δωμάτιο σας τώρα θα μιλάω για αλλά 5 τουλάχιστον 😂

Escaped
3.8 Very Good
Dec - 2021

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Ωραίο δωμάτιο για αρχάριες ομάδες. Light τρόμου κατά τη γνώμη μου με δύο τρία δυνατά σημεία. Μου φάνηκαν λίγο ασύνδετα τα σκηνικά σε κάποια σημεία με βάση την ιστορία που δε τη καταλαβαίνεις μέσα από το δωμάτιο αν δε τη διαβάσεις. Παρόλαυτά ήταν πιο προσεγμένο από το πρώτο στα σκηνικά. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Κ έχουν κ έναν εξαιρετικό χώρο που θα μπορούσαν να τον εκμεταλλευτούν διαφορετικά κ να γίνει γλέντι δυνατό εκεί μέσα. Θεωρώ ότι θέλει δουλειά ακόμα. Κ σίγουρα δεν έχει καμία σχέση η εμπειρία που ζεις στο πρώτο με αυτό. Τουλάχιστον εγώ κ η ομάδα μου έτσι το βιώσαμε.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ήθελα κάποιες μέρες για να επεξεργαστώ το τη ζήσαμε εκεί μέσα έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω κ τη κριτική μου...Πήρα λοιπόν το χρόνο μου κ νομίζω ότι είμαι έτοιμη!

Θα ξεκινήσω με τα συναισθήματα που ένιωσα εκεί μέσα... Φόβος τρόμος αγωνία μοναξιά απελπισία έκπληξη ατελείωτη ευχαρίστηση κ κάτι που δεν έχει ξανά γίνει μέχρι τώρα πότε σε κανένα δωμάτιο π έχουμε πάει είναι να νιώσουμε την ανάγκη να χειροκροτήσουμε στο τέλος!!! Κ όχι δεν το έκανα μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα μου!

Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή...
Επιστρέφεις μετά από χρόνια στο καμένο σχολείο σου για να ανακαλύψεις τι είχε γίνει τότε...

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που σε βοηθάει είναι η αίσθηση της όσφρησης...δε θα πω αλλά για να μη κάνω spoil κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Δεύτερο πράγμα που ανακαλύπτεις είναι τι απέμεινε από το σχολείο σου μετά τη πυρκαγιά...
Τα σκηνικά ήταν τοοοοοσο πολύ μέσα στο concept που λες ναι αυτό ήταν το σχολείο μου! 😂 Απίστευτοι χώροι που σε κάνουν να χαθείς να τρελαθείς να ανακαλύψεις να εγκλωβιστείς.

Θα συνεχίσω λέγοντας για τους γρίφους γτ εδώ δεν έχω να πω πολλά...καθώς οι γρίφοι ήταν μέσα στην ιστορία σε βοηθούσαν πολύ να τη καταλάβεις κ να ξετυλίξεις τη συνέχεια της... Κ ήταν για μας εύκολοι. Δε θα μπορούσαν άλλωστε να είναι δυσκολότεροι με αυτό που επικρατεί εκεί μέσα! Δε θα έβγαινε κάνεις ποτέ!

Κ τώρα...ήρθε η ώρα να μιλήσω για το acting κ τα ηχιτικα που πραγματικά μου τσάκισαν τα κόκκαλα!!!
Ένιωσα τόσο τρόμο που μουδιάσα παντού μέχρι κ στα ούλα μου! Είχα τόσο καιρό να το νιώσω αυτό σε escape! Εδώ να επισημάνω πως ακόμα κ οι ατρομητοι της ομάδας φοβήθηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια κ εμείς οι υπόλοιποι π είμαστε χεστες ειμασταν οριακά να βγούμε κ προσπαθούσε ο ένας να κρατήσει τον άλλο "εν ζωή" 😂
Ένα μεγάλο μεγάλο μπράβο στο act των παιδιών ήταν πραγματικά εκπληκτικοί!!! Κ το τέλος επικο!!! Όσο για τα ηχιτικα... Παιδιά... Ένα θα σας πω ... Σου τρυπαγαν το είναι. Σ τρυπαγαν την ψυχή!!!

Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να πω... Πηγαίνετε κ απλά ζήστε το! Καλή τύχη κ ελπίζω να αντέξετε! Είναι μια μοναδική εμπειρία που δύσκολα τη βιώνεις κ τη συγκρίνεις με άλλο δωμάτιο!

Θέλω να πω κ ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Αχιλλέα στη Στέλλα κ στο Κωνσταντίνο για όλο αυτό που μας χάρισαν αλλά κ π κατάφεραν να τρομάξουν κ τους ατρόμητους 😂

Θα χαρούμε απίστευτα να σας ξανά δούμε κ να έχουμε μια όμορφη κ επικοδομητικη κουβέντα όπως αυτή ο είχαμε μαζί σας στο τέλος! Βέβαια δε ξέρω αν θα σας συγχωρησω ποτέ αυτό που μου κάνατε! 😂

Υ.Γ. Ατάκες που ακούστηκαν απ'ολη την ομάδα:
"Κάτσε δεν αντέχω άλλο μια ανάσα να πάρω σε παρακαλώ"
"Δε τη παλεύω έχω μουδιάσει δε μπορώ να κουνηθώ"
"Πιάσε τη καρδιά μου να δεις πως χτυπάει"
"Είναι εδώ μαζί μας...? Ειναιιιιιι αααααααα"
" Παναγία μου σώσε με"
"Οχιιιιιιιι μη με αφησετεεεεεε"

Αυτά κ άλλα πολλά! Για όλη την ομάδα Παράνοια μπήκε στα τοπ της δωμάτια κ σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!! Σας αγαπήσαμε πολύ 😘

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θα ξεκινήσω με μια φράση που ερχόταν στο μυαλό μου σε όλη τη διάρκεια του δωματίου αλλά κ μετά το τέλος του... ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!

Πραγματικά είχαμε να νιώσουμε έτσι πολύ καιρό! Εδώ μιλάμε για ένα escape room μοναδικό! Ένα escape room αυθεντικό με τα όλα του όπως τα γνωρίσαμε κ τα αγαπήσαμε τα escape rooms αλλά με την εξέλιξη που έπρεπε να έχουν εν έτη 2021!

Από πού να πρωτοξεκίνησω κ τι να πρωτοπώ πραγματικά δε ξέρω. Ο ενθουσιασμός μου αλλά κ όλης της ομάδας είναι τεράστιος το σκεφτόμαστε κ μιλάμε ακόμα γι'αυτό κ ας έχουν περάσει ήδη δύο μέρες!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήμασταν δημοσιογράφοι που πήγαμε να κάνουμε ρεπορτάζ στο πρώτο escape room που έγινε ποτέ κ ήταν 30'

Λες οκ το πρώτο μισάωρο ενδεχόμενος να μη δω κ κάτι πολύ wow ούτε να ζήσω ή να νιώσω κάτι συνταρακτικό! Αμ δε!!! Από τα πρώτα λεπτά καταλαβαίνεις τι θα δεις θα νιώσεις κ θα βιώσεις εκεί μέσα!!!

Τα σκηνικά είναι σε άλλο level πραγματικά κάθε χώρο που αλλάζαμε χαζεύαμε! Είδαμε πράγματα που δεν είχαμε δει ποτέ! Σκηνικά τόσο μα τόσο προσεγμένα που λες δε γίνεται να έχουν προσέξει μέχρι κ τη παραμικρή λεπτομέρεια! Εγώ προσωπικά τα χαζευα κ τα άγγιζα με ευλάβεια! Ο ένας χώρος καλύτερος από τον άλλον!

Σε συνδιασμό με τα ηχιτικα εφέ λοιπόν δημιουργούσε ένα κλίμα αξεπέραστο! Μια ατμόσφαιρα που σε πάει σε εκείνη την εποχή... Που σε ταράζει αλλά σου αρέσει κιόλας! Που σε βάζει 100% στην ιστορία!

Κ μιας που είπα ιστορία... Κάτι που Μ άρεσε τόσο μα τόσο πολύ σε αυτό το δωμάτιο είναι ότι κατάλαβα όλη την ιστορία του κ όχι απλά τη κατάλαβα αλλά μπήκα κ μέσα σε αυτή! Γίναμε κόμματι της κ συμμετείχαμε κ εμείς μέσα στα σκηνικά αλλά και στους γρίφους που ήταν in concept μέτριας δυσκολίας κ αρκετοί αλλά που με τι βοήθεια της καταπληκτικής gm μας δε έκανε ούτε για ένα λεπτό κοιλιά το δωμάτιο! Όσοι αγαπάτε τους γρίφους θα τους χαρείτε στο έπακρο εκεί μέσα 🥰

Μιας που είπα για την αγαπημένη μου gm που το ζούσαμε μαζί της... Θα μιλήσω κ για το acting που εντάξει... Ότι κ αν πω πραγματικά αν δε το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια θα είναι λίγο ...
Οι ηθοποιοί δίνουν πραγματική παράσταση!!! Είναι όλο το act φουλ κινηματογραφικό κ πολλές φορές ένιωσα ότι είμαι σε θέατρο κ βλέπω παράσταση αλλά είμαι πάνω στη σκηνή του θεάτρου κ συμμετέχω κ εγώ!!! Σίγουρα σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο κ οι στολές κ οι μάσκες που εντάξει... Τι να πω ήταν τόσο real που λες το ζω πραγματικά τώρα αυτό δεν είμαι σε escape room!

Τέλος θα ήθελα να πω πως μας έκανε κ παρά πολύ θετικη εντύπωση η αντιμετώπιση των παιδιών στο τέλος που εκτός ότι κατσαν μαζί μας να μιλήσουν για τα του δωματίου μας εξήγησαν πως έκαναν πολλά πράγματα στο δωμάτιο πως ξεκίνησε η ιστορία του κλπ που μας έκανε να το αγαπήσουμε ακόμα πιο πολύ γτ μάθαμε κ το back story του!

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να βγει όλο αυτό κ ένα τεράστιο μπράβο στον Ιάκωβο γιατί πραγματικά είναι από τους πιο άξιολογους επαγγελματίες που έχουμε γνωρίσει ποτέ σε αυτό το χώρο αλλά κ γενικά. Φαίνεται πως δημιούργησε όλο αυτό με πολύ αγάπη. Κ ανυπομονούμε όσο δε πάει για τα επόμενα βήματα του! 😁 Άντε μην αργείτε
Επίσης δε θα μπορούσα να μη πω κ ένα μεγάλο μπράβο στο Δημήτρη κ την Ελένη για την μοναδική εμπειρία που μας πρόσφεραν εκεί μέσα!!!

Ελπίζουμε να σας ξανά δούμε σύντομα! ❤️

Υ.Γ. 1 Να πω πως το δωμάτιο αυτό δεν είναι τρόμου! Είναι πιο πολύ ψυχολογικό κ βιωματικό θα έλεγα! Όποτε αν είστε μόνο τρομολαγνοι ή σας αρέσει ο τραμπουκισμος δε θα σας το πρότεινα.

Υ.Γ. 2 Για σας που αγαπάτε τα escape rooms από παλιά κ όλα τα είδη να πάτε τρέχοντας! Θα σας χαρίσει κάτι μοναδικό κ θα βγείτε απο'κει μέσα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Υ.Γ. 3 συγνώμη για το σεντόνι αλλά πραγματικά κ λίγα είπα 😂😝

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πριν λίγες μέρες επισκεφτηκαμε ένα τσίρκο...μα τι τσίρκο...
Ένα τσίρκο που μας χάρισε μια απίστευτη εμπειρία. Μια μοναδική κ διαφορετική βραδιά!

Παμε όμως να αναλύσουμε λίγο τα του "δωματίου".
Όπως καταλάβατε κ από το εισαγωγικά δε πρόκειται για δωμάτιο αλλά για τεράστιους χώρους που θες να τους εξερευνήσεις όλους. Τα σκηνικά του σε βάζουν αμέσως στο κλίμα... Κ σε κάνουν να διασκεδάσεις... Δε θα πω αλλά σε αυτό το κόμματι γιατί θα κάνω spoil. Όταν πάτε θα καταλάβετε κάποια από σας μπορεί να θυμηθείτε κ τα νιάτα σας όπως εγώ 😂
Γριφολογικα θα έλεγα πως είχε πολύ βατούς κ έξυπνους γρίφους. Εναρμονισμένους ιδανικά με το story. Κ δύσκολους τόσο όσο να μπορείς να τους λύσεις με αυτό που επικρατεί εκεί μέσα.
Κ πάμε τώρα κ στο acting που πραγματικά δε ξέρω τι να πρωτοπώ!!! Τα παιδιά εκεί δεν είναι καλά αλήθεια 😂 Δε γλιτώνει κάνεις!!! Μα κανείς όμως. Δε νομίζω να φύγει κανείς απαραπονεμενος από την ομάδα σας. Το γλέντι σας θα το έχετε θέλετε δε θελετε. Κάνουν κ κάτι αλλά τρέλα πράγματα αυτοί οι κλόουν που μακάρι να μπορούσα να πω αλλά... 🤐
Επίσης έχει διαφορά mode που μπορείτε να το παίξετε. Εμείς είχαμε βάλει το instanity τρομάρα μας γτ είμαστε κ σκληροπυρηνικοί...αλλά... ευτυχώς τα παιδιά ξέρουν μέχρι που πρεπει να φτάσουν κ πραγματικά φύγαμε όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Νίκο Γιώργο κ Δημήτρη ευχαριστούμε πολύ γι'αυτη την εμπειρία που μας χαρίσατε. Για το γέλια τα ουρλιαχτά τα "παιχνίδια"
Συνεχίστε να χαρίζετε μοναδικές στιγμές στο κόσμο! Πολλά μπράβο🤡🤡🤡

Escaped
1.0 Very Poor
Nov - 2021

Puzzles / Quests

1.0

Atmosphere / Plot

0.5

Staff / Gamemaster

1.5

Σχόλια απ'ολη την ομάδα...
Καμία ουσία οι γρίφοι άκυροι περίπλοκοι κ σε πολλά σημεία καμία συνοχή με το ρόλο των ηθοποιών.
Οι ηθοποιοί καλή προσπάθεια αλλά κ αυτοί τόσες ώρες ήταν δύσκολο να ήταν μέσα στο ρόλο.
Ατμόσφαιρα δεν είχε ούτε πλοκή
Κ οι γρίφοι έπρεπε να λυθούν όλοι πάνω από ένα κινητό.
7-8 άτομα πάνω από ένα κινητό? Δύσκολο, άβολο κ ανούσιο!

Escaped
4.5 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Εδώ δε μιλάμε ακριβώς για escape room... Μιλάμε για μια μοναδική ξεχωριστή εμπειρία. Από το πρώτο λεπτό που μπαίνεις μεχρι και το τελευταίο είσαι στη τσίτα. Δε ξέρεις τι να περιμένεις κ από πού. Εμείς το παίξαμε και δυάδα κ ήταν σούπερ. Νομίζω ιδανικός αριθμός είναι μέχρι 3 άτομα μαξ. Οι γρίφοι ήταν δύσκολοι τόσο όσο να μπορούν να λυθούν κάτω από όλη αυτή τη πίεση κ το πανικό η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική κ πολύ spooky κ ηθοποιοί αρκετά καλοι κ το act τους είχε μια δόση τραμπουκισμου που όμως ήταν όσο έπρεπε. Ειμασταν σχεδόν αυτοκόλλητοι καθόλη τη διάρκεια. Κ ένα έχω να σας πω αν είστε αγυμναστοι εκεί θα κάνετε σίγουρα μπράτσα. 😂 Είναι μια εμπειρία π αξίζει να τη ζήσετε

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πριν λίγες μέρες επισκεφτηκαμε τη "γνωστή" - "άγνωστη" έπαυλη του Kingston! Ο ενθουσιασμός μου λοιπόν μόλις βγήκαμε από το "δωμάτιο" ήταν τεράστιος! Κ ήθελα να δω κ πόσο θα κρατήσει! Ακόμα κ αν επισκέφθηκα κ άλλα δωμάτια μετά από αυτό λοιπόν ο ενθουσιασμός μου είναι ακόμα εκεί κ με χαιρετάει! Μ θυμίζει πόσο τέλεια περάσαμε κ πόσο το ζήσαμε!

Δε σας κρύβω πως πριν πάμε με την ομάδα μου είχα χαμηλές προσδοκίες κ ενδιασμους! Ήταν από τις λίγες φορές που με έπεισαν να πάω οι κριτικές...γιατί λέω θέλω να δω κ εγώ αν όντως ισχύουν... Κ ένα έχω να πω πλέον! Ισχύουν 100% για όσους έχετε παίξει κ το Trapped shadows ξεχαστεί το! Θα ζήσετε κάτι άλλο! Θα δείτε κάτι άλλο!!! Θα βιώσετε κάτι άλλο!!!!

Πάμε όμως να πούμε κ λίγο τα του δωματίου πιο αναλυτικά.

Θα ξεκινήσω με τους γρίφους που ήταν πολύ έξυπνοι κ τόσο όσο έτσι ώστε να μη δυσκολευτουμε πολύ κ κάνει κοιλιά. Είχαν πολύ καλή ροή με την εξέλιξη της ιστορίας κ τη συνέχεια της. Αν τους παρατηρούσες θα μπορούσες να καταλάβεις άνετα κ όλο το story όμως μέσα στο τρόμο κ το πανικό εγώ δε τα κατάφερα όποτε χρειάστηκε να ζητήσω έξτρα διευκρινίσεις στο τέλος.

Συνεχίζω με τα σκηνικά στα οποία θα βρείτε κάποια ελάχιστα σημεία που θυμίζουν τα σκηνικά του trapped shadows κ εμένα προσωπικά με έκαναν να νιώσω κ νοσταλγία... Όμως κατά τα άλλα είναι ένα εντελώς άλλο δωμάτιο με πολύ πολύ πολύ πιο εξελιγμένα σκηνικά. Κ τέλεια περάσματα!

Ήρθε η ώρα της ατμόσφαιρας...αχ! Τι να πω εδώ... Δεν υπήρχε ούτε ένα ψεγάδι! Ήταν όλα όπως έπρεπε! Όπως έπρεπε για να σε βάλει στο κλίμα όπως έπρεπε για να τα κάνεις πάνω σου όπως έπρεπε για να ουρλιαξεις σα να μην υπάρχει αύριο!
Τα ηχιτικα ήταν εξαιρετικά κ μας έκανα να πεταγομαστε κ να τρομάζουμε χωρίς καν να έχει εμφανιστεί κάπου ο ηθοποιός!

Κ μας που είπα ηθοποιός... Πόσο άρρωστοι είστε εσείς εκεί μέσα??? Τι είναι αυτά που κάνετε ρε παιδιά? Απίστευτοι! Ένα θα σας πω... Δεν γλιτώνετε από πουθενά όπου κ αν είστε όπου κ αν στέκεστε θα σας βρουν! Θα σας δουν! Θα σας γλεντισουν! Σε αυτό το δωμάτιο δεν έχει πάω τελευταίος ή στη μέση για να τη γλιτώσω! Δε γλιτώνει κάνεις. Είναι από τα λίγα δωμάτια που πραγματικά δε ξέρεις από πού θα σου έρθει!

Επισης θα ήθελα να σας αναφέρω πως ακούστηκαν πολλές δράσεις του τύπου! "Όχι ρε φίλε από πού βγήκε" "ααααα Παναγία μου" "Δε θα βγούμε ζωντανοι από εδώ μέσα" "Είμαι ένα βήμα πριν την ανακοπή" κ στο τέλος είπαμε όλοι μαζί "Πω ρε φίλε τι κάνουνε???? Τι έχουν φτιάξει αυτοί εδώ μέσα???"

Κ φυσικά δεν έλειψαν τα πεσιματα από τη τρομάρα μας αλλά κ τα ουρλιαχτά που πρέπει να ακούστηκαν σε όλη τη Πετρούπολη!

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για αυτό που μας έδωσαν εκείνη τη μέρα κ για την τόσο εγκάρδια κ όμορφη συζήτηση που είχαμε στο τέλος 😁 θα ξανά πούμε σύντομα ☺️

Αυτό το δωμάτιο δεν είναι απλά ένα δωμάτιο τρόμου... Είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ που πρέπει να τη ζήσετε!!!

Escaped
4.5 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο από την αγαπημένη μας εταιρεία! Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίες Μ μετά γίνονται πιο εύκολοι στη ροή του παιχνιδιού γτ έχεις να ασχοληθείς κ με άλλα "πράγματα" Το act πολύ καλό κ τόσο όσο για να σε βάλει στο κλίμα. Ο gm μας όπως πάντα εξαιρετικός. Απλά δεν έβαλα 5* στους γρίφους κ στην ατμόσφαιρα γτ έχω επισκεφθεί κ τα άλλα δωμάτια της εταιρείας κ ίσως πήγα με πολύ ψηλές προσδοκίες που δεν τις είδα. Παρόλαυτά είναι ένα δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθείτε κ αν δεν έχετε πάει σε άλλα της escaped επιλέξτε το πρώτο.

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ακόμα εξαιρετικό δωμάτιο από τη συγκεκριμένη εταιρεία! Μια από τις καλύτερες φυλακές με έξυπνη πλοκή κ γρίφους! Παρουσία του ηθοποιού φοβερή κ μέσα στο κονσεπτ! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Από πού να ξεκινήσω κ που να τελειώσω πραγματικά δε ξέρω γι'αυτό το "δωμάτιο" κ βάζω εισαγωγικά γτ φυσικά δε πρόκειται για δωμάτιο αλλά για ένα ολόκληρο χωριό!!!
Αλλά ας τα πάρουμε λιγο από την αρχή... Η υποδοχή ήταν τόσο καλή κ τόσο to the point που ακόμα κ αν δε θυμάσαι καλά το story θα μπεις στην ιστορία θες δε θες...μπαίνεις λοιπόν στο χωριό κ αυτό π αντικρίζεις είναι κάτι wow!!! Κάτι π λες... Π ήρθαμε ρε παιδιά?! Κ εκεί ξεκιναει...
Γρίφοι εξαιρετικοί κ όλοι με τέλεια μα τέλεια ροή που ταιριάζει αρμονικά με όλη την ιστορία...
Περάσματα φοβερά κ αξεπέραστα. Που πραγματικά δε τα περιμένεις κ δένουν τόσο πολύ άρτια το χώρο.
Σκηνικά απίστευτα ρεαλιστικά κ πάρα πολύ προσεγμένα που είναι top of the top!
Όσο για το act ότι κ να πω είναι λίγο... Το ζουν κ το ζούμε κ εμείς μαζί τους... Είναι απλά ανυπέρβλητο! Πολλές φορές δεν ήξερα τι να κάνω με αυτό π αντίκριζα να κλάψω να γελάσω (με τον gm μας) ή να ουρλιαξω? Κατά κύριο λόγο έκανα το τελευταίο 😂

Αν δεν έχετε επισκεφτεί αυτό το καταραμένο χωριό κάντε το τώρα! Θα σας αποζημιώσει στο έπακρο!
Είμαι σίγουρη ότι κ εσείς θα φωνάζετε τι δωματιαρα είναι αυτή όπως κάναμε κ εμείς!

Παύλο κ Χριστίνα σας υπέρ ευχαριστούμε για όλα κ φυσικά για τη συζήτηση κ τη παρέα μετά το τέλος του δωματίου π παρά τη τρομάρα μας μας κάνατε να φύγουμε κλαίγοντας από τα γέλια!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δε ξέρω τι να γράψω γι'αυτό το δωμάτιο... Τι να πρωτογραψω δηλαδή...!
Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν...
Με το που μπήκαμε στο χώρο είχαμε μια πολύ φιλική κ εγκάρδια υποδοχή.
Στη συνέχεια σκοτάδι κ το παιχνίδι ξεκίνησε...
Ήταν όντως ένα παιχνίδι...ένα παιχνίδι με τον ηθοποιό! Ο οποίος έκανε εξαιρετικά jumpscares πραγματικά κατάφερε να με κάνει να νιώσω ανατριχιλα μέχρι κ στα ούλα! Είχα καιρό να το νιώσω σε escape κ χάρηκα που μου ξανά έτυχε! Δεν έμεινε όμως εκεί... Το πήγαινε κλιμακωτά κ όσο προχωρούσε το παιχνίδι τόσο ανέβαιναν κ τα ντεσιμπέλ της τσιριδας μου. Εν ολίγοις από acting σκίζει! Τώρα πάμε στους γρίφους οι οποίοι ήταν πολύ έξυπνοι πολύ διαδραστικοί κ έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα μέλη της ομάδας να ασχοληθούν με αυτούς! Tip πρέπει να συνεργάζεστε μεταξύ σας! Όλα θα γίνουν πιο εύκολα έτσι! Θα πω κ λίγα λόγια για την ατμόσφαιρα... Γτ ότι κ να πω... Άλλο να το δείτε κ να το ζήσετε κ άλλο να το γράφω... Συναρπαστική ατμόσφαιρα λοιπόν με εντυπωσιακά ηχιτικα εφέ κ σωστό φωτισμό σε όλους τους χώρους. Ήσουν όντως σε μια κλινική με τα όλα της! Τέλος να πω ένα ευχαριστώ κ στον gm μας που ήταν to the point όποτε τον χρριαστηκαμε. Επίσης ένα μπράβο κ ευχαριστώ στο Βασίλη γι'αυτη την εμπειρία που μας πρόσφερε... Βασίλη η τσιριδα μου μάλλον θα σε στοιχειώσει για πάντα 😂😂😂

Escaped
3.7 Very Good
Jul - 2021

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.5

Ένα πολύ πολύ διαφορετικό δωμάτιο από αυτά που έχω επισκεφθεί εγώ κ η ομάδα μου! Αρκετά σκληρό θα έλεγα σε θέμα τραμπούκισμου όποτε προσέξτε πολύ καλά τη mode θα διαλέξετε στην αρχή! Εμείς διαλέξαμε το hard! Υπάρχει κ το extreme που εκεί δε θέλω να ξέρω τι σ κάνουν 😂 είναι μια διαφορετική εμπειρία που σε κάποιους αρέσει πολύ κ σε κάποιους όχι κ τόσο. Εγω είμαι στη δεύτερη κατηγορία! Στα του δωματίου τώρα... Θυμιζει όντως ένα εργοστάσιο μεγάλο με αρκετούς χώρους κ μπαίνεις γρήγορα στο κλίμα της ιστορίας! Όμως για μένα είχε πάρα πολύ δυνατά ηχητικά εφέ που δυσκόλευαν την επικοινωνία κ μόλις ξεκινάει το act μπερδεύεται λίγο το story τελικά. Οι γρίφοι είναι βατοι αλλά λόγο της έντονης φασαρίας δυσκολεύει το πράγμα. Θα πω ένα μεγάλο μπράβο στους ηθοποιούς που καταλάβαιναν τα όρια του καθενός μας κ έπρατταν διαφορετικά στο καθένα μας έτσι ώστε να το χαρεί όσο περισσότερο μπορεί. Είχε κάποια πολύ δυνατά κ συναρπαστικά σημεία που όμως θέλουν προσοχή μη χτυπήσετε μεταξύ σας! Δε το συγκαταλέγω στα δωμάτια τρόμου γτ αυτό το δωμάτιο είναι μια κατηγορία μόνο του!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ατμοσφαιρικό - ψυχολογικό θρίλερ έζησα εκεί μεσα! Και αυτό είναι... Ένα εξαιρετικό δωμάτιο για να κάνετε μια αρχή στα δωμάτια τρόμου ή ένα διάλειμμα από τα "σκληρά" δωμάτια τρόμου. Υπέροχα σκηνικά έξυπνοι γρίφοι που συμβάδιζαν τέλεια με την ιστορία πολύ ωραίοι μηχανισμοί και μια ατμόσφαιρα...που σε πάει αλλού. Σε πάει σε ένα cabin in the wood!!! Φανταστικά ηχητικά που σε βάζουν ακόμα πιο πολύ μέσα στο concept . Οσο για το act τόσο όσο χρειάζεσαι για να ουρλιάζεις αλλά κ να το χαρείς όσο δε πάει! Ανυπομονώ πάω κ στη συνέχεια του το Wolf 😍😁

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Χθες βράδυ είπαμε κ εμείς σαν ομάδα Παράνοια να επισκεφτούμε επιτέλους το Όνειρο της Άννας που τόσα είχαμε ακούσει κ ακόμα δεν είχαμε πάει... Πήραμε κ έξτρα παίχτες για ενισχύσεις λοιπόν και πήγαμε...

Κ εδώ είναι που δε ξέρω από πού να αρχίσω κ που να τελειώσω! Δε ξέρω πως να σας περιγράψω αυτό που ζησαμε... Αυτό που έζησα!!! Αρχικά να πω ότι άντεξα!!! Ναι άντεξα μέχρι το τέλος και δεν βγήκα νωρίτερα! Νομίζω ότι τώρα μπορώ να τα αντέξω όλα! Τα παιχνίδια που σου παίζει το μυαλό σου εκεί μέσα δεν τα χωράει ο νους σου... Αν είναι όντως παιχνίδια του μυαλού... Πραγματικά χάνεσαι... Δε ξέρεις τι είναι αληθινό και τι όχι! Λες δε μπορεί... Δε γίνεται να έγινε αυτό τώρα! Εγώ προσωπικά χρειάστηκε να κάνω κ τη προσευχή μου κάνα δυο φορές! Πήγα να βάλω τα κλάματα και κρατήθηκα! Ούρλιαζα σα να μην υπάρχει αύριο κ απλά έλεγα στο τέλος στον εαυτό μου μπορείς αντέχεις θα τελειώσει σε λίγο!

Ίσως σε κάποιους να ακούγεται "σκληρό" έτσι όπως το περιγράφω. Όμως δεν είναι καθόλου! Είναι μια μοναδική εμπειρία που ο καθένας από εμάς την έφτασε στο επίπεδο που επιθυμούσε και την έζησε διαφορετικά! Και που σίγουρα σε όλους θα μείνει αξέχαστη!

Η συμβουλή μου αν πάτε? Αφεθειτε ελεύθεροι και απλά ζήστε το! Ζήστε το μέχρι το τέλος μπορείτε 😉

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πριν λίγες μέρες πήγαμε στο "δωμάτιο" - σφαγείο.Ναι καλά καταλάβατε τολμησαμε να πάμε στο Slaughter House.

Που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με έναν απίστευτο ενθουσιασμό με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη! Ένα δωμάτιο που το συζητάμε από την ώρα που βγήκαμε που λέμε το τι ζήσαμε εκεί μέσα με τη πρώτη ευκαιρία.

Πάμε όμως να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά... Μιλάμε για μια κατεστραμμένη γη μια κατεστραμμένη πόλη κ εσύ καλείσαι να πας σε ένα σφαγείο για να βρεις τροφη... Φυσικά στο σφαγείο δεν είσαι μόνος και εκεί αρχίζει το γλέντι...

Πολλοί χώροι...μεγάλοι χώροι ότι πρέπει για να τρέξεις να σώσεις το τομάρι σου! Ατμόσφαιρα σε άλλο level. Είναι σα να βλέπεις αλλά παράλληλα να μη βλέπεις! Πως γίνεται αυτό? Άμα πάτε θα καταλάβετε! Ηχητικά εφέ που σε κάνουν να ανατριχιασεις... Και ηθοποιοί που θα σου μείνουν αξέχαστοι! Είσαι σε φάση μα πως το κάνει αυτό και... Όχι δε θα κλείσω τα μάτια θα τα δω όλα!!! Γιατί πρέπει να τα δω όλα!!! Επίσης τα τρελοπαιδα εκεί μέσα ξέρουν πώς να σε κάνουν να περάσεις καλά κ να περάσουν κ εκείνοι μαζί σου! Το νιώθεις ότι αγαπούν αυτό π κάνουν και φυσικά δεν αφήνουν κανένα "κρεατάκι" παραπονεμένο! Αν πιστεύεις έστω κ για μια στιγμή ότι θα γλιτώσεις χαχαχα ξανά σκέψου το! Μη κάνεις το ίδιο λάθος με μένα! Τέλος θα πω για τους λάτρεις των γρίφων ότι θα μείνουν κ εκείνοι πολύ ικανοποιημένοι γτ οι γρίφοι ήταν to the point μέσα στην ιστορία 100% και δύσκολοι τόσο όσο να μπορείς να τους λύσεις παρόλες τις συνθήκες που επικρατούν εκεί μέσα!

Συμβουλή βάλε άνετα ρούχα και ζηστο!!!

Xristos Gkizelis σ'ευχαριστουμε για όλα! Ήταν πραγματικά από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε παίξει και πήρε επάξια τη θέση του στο τοπ 5 μας! Αναμένουμε τα επόμενα!!! 😍😈

Escaped
3.5 Very Good
Jul - 2021

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.0

Ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο με ωραία παρουσία ηθοποιού σε καίρια σημεία! Το δωμάτιο έχει τη γνωστή πλοκή κ ωραία ατμόσφαιρα ειδικά στην αρχή. Μετά οι γρίφοι δυσκολεύουν κ γίνονται λίγο ασυνδετοι. Ένα δωμάτιο γεμάτο αυτοματισμούς που έχω τη αίσθηση ότι σε κάποια σημεία δε λειτουργούσαν 100% ειδικά σε ένα γρίφο μας πήρε πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να κάνει κοιλιά. Εκεί θέλαμε ίσως λίγο περισσότερο την στήριξη του gm. Όσο για την εμφάνιση του ηθοποιού ήταν εκπληκτική. Ακριβώς όπως τη ταινία!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το πρώτο Deadlock ήταν ένα δωμάτιο που μας έμεινε βαθιά χαραγμένο στο μυαλό σαν δωμάτιο που περάσαμε εκπληκτικά! Το ίδιο λοιπόν θέλαμε και για το δυο και δε μας απογοήτευσε!! Είναι διαφορετικό από το πρώτο...με πολύ πιο ανανεωμένα σκηνικά πολύ εντυπωσιακά! Ωραίους χώρους τέλεια έντονη κ ανεπανάληπτη εισαγωγή! Γρίφοι σε άλλο level που σε κάνουν 100% να μπεις στην ιστορία κ να τη καταλάβεις! Όσο για το act... Εντάξει... Απλά respect! Ήταν από τα πιο κινηματογραφικά act που έχω συναντήσει σε δωμάτιο! Όλο το σκηνικό με τα φώτα τον ήχο κλπ σε έκανε όντως να νιώθεις πως βλέπεις σκηνή από ταινία κ μάντεψε με πρωταγωνιστή εσένα!!! 😂 Εννοείται ότι θα σας το πρότεινα με κλειστά μάτια! Κ αν δεν έχετε παίξει το πρώτο αξίζει ένα δυνατό - τρελό B2B !!!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα εξαιρετικό ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο που σε καλύπτει σε όλα τα επίπεδα! Έχει πολύ έξυπνους γρίφους εντυπωσιακούς αυτοματισμούς φανταστικούς χώρους 100% στο θέμα του δωματίου. Κ δε σ λείπει καθόλου ο ηθοποιός πετάγεσαι άνετα κ με τους ήχους! Χιχι θα σας το πρότεινα είτε είστε λάτρεις των γρίφων είτε είστε λάτρεις του τρόμου! Μη το χάσετε! Μπράβο στα παιδιά για όλη τη καλή δουλειά που έχουν κάνει

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αν είχε κ πάνω από 5 σε όλα θα το έβαζα! Ένα εξαιρετικό δωμάτιο που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλη την ομάδα! Πάμε όμως σε λίγες λεπτομέρειες γρίφοι αρκετά βατοι κ με αρμονική συνοχή με βάση την ιστορία... Η ατμόσφαιρα...αχ! Τι πρωτοπώ για την ατμόσφαιρα... Είσαι σε ένα δάσος σε [spoil] !!! Ω! Ναι!!! Εκεί λοιπόν γίνονται όλα εκεί μέσα σε ένα δάσος θα ζήσεις όλα όσα βλέπεις στις ταινίες να ζουν στα δάση!!! Όσο για το acting ένα θα πω... Ανατριχιαστικό!!! Πολλά μπράβο στα παιδιά για όλο αυτό το αποτέλεσμα! Κ πολύ χαίρομαι π τους κάναμε να περάσουν κ αυτοί καλά μαζί μας αφού κάποιες φορές ουρλιαζαμε κ από μόνοι μας χωρίς τη βοήθεια τ ηθοποιού χαχα. Δε περίμενα κάτι λιγότερο από αυτή την εταιρεία!!!

Escaped
4.2 Very Good
Oct - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Ένα πολύ ωραία δωμάτιο με έξυπνο κονσεπτ κ εξαιρετικούς μηχανισμούς. Αν κάνετε τώρα τα πρώτα σας βήματα σε δωμάτια τρόμου νομίζω πως είναι ιδανική επιλογή! Η ηθοποιός πολύ καλή κ τόσο όσο... Πολύ φιλική η ομάδα γενικά κ καλές βοήθειες από τη gm! Καλή τύχη κ όνειρα γλυκά σας εύχομαι όταν πάτε! Μουαχαχαχα

Escaped
4.7 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Εδω φευγουμε απο το τυπο escape room για δυο λογους. Ενας δεν εχει γριφους εχει αποστολες και δυο ειναι εμπειρια. Αν δεν εχεις σκοπο να μπεις στο κονσεπτ κ να το ζησεις μεχρι τελους καλυτερα μη πας. Ηταν μια μοναδικη κ ξεχωριστη εμπειρια. Νιωσαμε οντως σαν στρατιωτες που σκοτωνουν ζομπι! Καναμε ετσι κ μια προθερμανση αν γινει ζομπι αποκαλιπς αν θα επιβιωσουμε ή οχι 😂 Περασαμε πολυ ωραια και ειναι κατι που θα μας μεινει!

Escaped
4.7 Excellent
Jul - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα διαφορετικο δωματιο που θα σ μεινει αξεχαστο! Ο,τι γινει εκει μεσα πρεπει να μεινει εκει μεσα 😂 ωραια ατμοσφαιρα κ γριφοι που ταιριαζουν με το θεμα του δωματιου στο 100% ο gm εκπληκτικος! Ειναι μια εμπειρια που πρεπει να ζησετε αν ειστε τολμηρη κ δεμενη ομαδα 😉😁

Escaped
4.0 Very Good
Jun - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Ενα light τρομου δωματιο για τα δικα μ δεδομενα που ειναι οτι πρεπει για νεες ομαδες που τωρα ξεκινανε να μπουν στο κοσμο των τρομακτικων δωματιων. Ιδανικος αριθμος ατομων θα ελεγα 2-4. Σχετικα ευκολοι γριφοι κ προσεγμενα σκηνικα που οντως θυμιζαν σοφιτα. Πολυ καλη η εμφανιση της "οντοτητας" λιγο στημενα τα μπες - βγες της. Σε γενικες γραμμες ειναι ειναι ενα δωματιο που θα προτεινα σε αυτους που δεν εχουν ξανα παει σε τρομου κ με βαση αυτη τη κατηγορια δωματιων το αξιολογω.

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα εκπληκτικο δωματιο φουλ ατμοσφαιρικο π σ προκαλει ριγη! Τι να πρωτοπω για τα σκηνικα για τους ηθοποιους για την ιστορια για τα εφε για τους γριφους? Ολα ηταν αψογα! Επισης ειχε εντυπωσιακα περασματα κ ηταν αρκετα μεγαλο! Ελεγες "Μα ποσους χωρους εχει πια?" Ζησαμε μια επιστευτη εμπειρια εκει μεσα που ειχαμε καιρο να ζησουμε! Να πατε χθες!!!

Escaped
4.7 Excellent
Mar - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα πολυ διαφορετικο δωματιο που θα σας συμβουλευα να μπειτε στο πετσι του ρολου και να το ζησετε στο φουλ! Ακολουθηστε την ιστορια κ καντε τις σωστες επιλογες! 😉 Πολυ ωραια ατμοσφαιρα εξυπνοι γριφοι ωραια σκηνικα κ πολυ καλοι ηθοποιοι...οχι εσεις οι αλλοι που ειναι ηδη μεσα 😂

Escaped
4.3 Very Good
Mar - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολυ ωραιοι σε ατμοσφαιρα οι πρωτοι χωροι. Πολυ ευγενικος κ καλος ο gm ενθαρρυνε πολυ την ομαδα. Θα ηθελα λιγο πιο εντυπωσιακα σκηνικα στους πιο μεσα χωρους. Κ λιγοτερα μαθηματικα στους γριφους.

Escaped
4.7 Excellent
Mar - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολυ ωραια ατμοσφαιρα κ πολυ διασκεδαστικο δωματιο με την αγωνια του στο τελος! Ωραιος τροπος που ερχονται οι βοηθειες. Να πατε κ να το χαρειτε 😁

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ακουγα τοοοοσα πολλα γι'αυτο το δωματιο κ λεω οοοοκ δε γινεται καπου υπαρχει μια δοση υπερβολης σε ολο αυτο! Ε! Τωρα που πηγα σας λεω πως δεν υπαρχει! Ειναι δωματιαρα απλα! Πρεπει να πατε ολοι!!! Αυτο που ζησεις εκει δεν ειναι απλα ενα ακομα δωματιο τρομου ειναι μια εμπειρια που θα τη θυμασαι για καιρο...! Βιωνεις τοσα πολλα κ σε τοσο λιγο χρονο! Τοσα συναισθηματα που εναλλασσονται τσακ μπαμ! Πολυ ωραια κ καλοδιατηρημενα σκηνικα γριφοι πολυ in concept φανταστικος τροπος να παιρνεις βοηθειες ειδικα στην αρχη και απιστευτη η τροπη που παιρνουν τα πραγματα εκει μεσα! Σκεφτεσαι..."Δεν γινονται αυτα τα πραγματα οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι" Μπορει να γελασεις αλλα μπορει να νιωσεις κ οτι απειλησαι πραγματικα! Παυλο,Τεο και Πανο ευχαριστουμε τοσο πολυ για ολο αυτο που ζησαμε χθες... Και ναι τολμω να πω πως μου ανατρεψατε το τοπ 5 μου! Ειστε απιστευτοι! Οσοι δεν εχετε παει απλα πηγαιντε κ ζηστε το στο φουλ! 😁💪

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικο δωματιο ειδικα αν ειστε φαν του stranger things. Φανταστικη ατμοσφαιρα κ σκηνικα! Πολλα μπραβο σε οσους το εφτιαξαν! Σχετικα ευκολοι γριφοι κ μεσα στο θεμα! Σιγουρα θα το χαρειτε ειτε βλεπετε τη σειρα ειτε οχι! Να πατε 😁

Escaped
4.3 Very Good
Feb - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Ενα πολυ ωραιο δωματιο με πολυ καλη ατμοσφαιρα κ πολυ δυνατη εισαγωγη! Καλους γριφους με τη ροη της ιστοριας. Κ ωραιος τροπος π επαιρνες βοηθειες. Θα το προτεινα για 4αδα κ με μικρη εμπειρια νομιζω θα το χαρειτε αρκετα.

Escaped
4.5 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Ενα εξαιρετικα διακοσμημενο δωματιο! Με πολυ ωραια ατμοσφαιρα κ σκηνικα που ταιριαζουν απολυτα με την ιστορια τ δωματιου που βεβαια στο τελος χρειαστηκαμε καποιες διευκρινισεις για τη καταλαβουμε 100% Οι γριφοι μετριας δυσκολιας για τρομου χρειαζονται ψαξιμο κ παρατηριτικοτητα. Η ενταση τ τρομου πηγαινε κλιμακοτα οσο προχωρουσες προς το τελος και οι ηθοποιοι εξαιτετικοι κ με πολυ δυναμη! Υπηρχε μια αστοχια σε καποιο σημειο με την επικοινωνια μας με τον gm αλλα σιγουρα ειναι κατι π διορθωνεται. Σιγουρα ειναι ενα δωματιο που πρεπει να επισκευτειτε κ σιγουρα θα περασετε καλα κ θα ταξιδεψετε σε αυτο το υπεροχο χωριο με το μοσχοβολιστο κελαρι του!

Escaped
4.5 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα δωματιο ολο acting!!! Εκει μεσα το ζησεις πραγματικα αν εισαι απο τους "τυχερους" ! Δεν θελω να κανω spoil οποτε θα πω μονο οτι δεν το εζησαν ολα τα μελη της ομαδας το ιδιο. Εγω προσωπικα εζησα κατι ξεχωριστο εκει μεσα που δεν το εχω ζησει σε αλλο escape! Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στους ηθοποιους για την εμπειρια που μας χαρισαν. Τωρα οσο αναφορα τους γριφους ηταν μετριας δυσκολιας αλλα θεωρω οτι ειχε κ καποια παραπλανητικα στοιχεια. Ατμοσφαιρα πολυ ωραια που σε βαζει αμεσως στο κλιμα. Σαν συμβουλη θα ελεγα να πατε με τα πιο απλα σας ρουχα! 😂 Κ καλη διασκεδαση!!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αυτο το escape room μονο room δεν ειναι! Ειναι ενα ολοκληρο ξενοδοχειο με τα ολα του! Απιστευτοι χωροι κ παρα πολλοι. Με πολυ ενδιαφερον στησιμο κ πολυ ωραια ατμοσφαιρα που σε βαζει αμεσως στο κλιμα. Πολυ εξυπνοι κ ιδιαιτεροι γριφοι που συμβαδιζουν αρτια με τη ροη της ιστοριας. Οσο για το acting απλα δεν υπαρχουν τα παιδια ειναι αρρωστα! Το εχουν παει σε αλλο level. Επισης εχω να πω οτι εκει μεσα εζησα αυτο που φοβομουν περισσοτερο να γινει σε escape room! Οποτε πλεον ξεπερασα ολους τους φοβους μου! Παρολαυτα τους αδελφους Παπακωνσταντινου μια μερα θα τους "γλεντισω" κ εγω! Θα μ το πληρωσετε αυτο που μου κανατε να το θυμαστε! 😂

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα πολυ διαφορετικο δωματιο...που μας εκανε να περασουμε εξαιρετικα! Στην αρχη ψαρωσαμε φουλ! Οριακα δεν ηθελα να μπω! Αλλα τελικα μπηκα! Κ με γλεντησαν κανονικοτατα οπως πουθενα αλλου! Πολυ ωραια κουστουμια και ανετοι χωροι εξυπνοι γριφοι που σε βαζουν σε σκεψεις...Ζηστε κ παιξτε το παιχνιδι του Εωσφορου για να ανακαλυψετε ποσο δυνατη ομαδα ειστε τελικα! Θα μπορουσε καποιος απο τους συμπαικτες σας να σας προδωσει? 🤔

Escaped
4.2 Very Good
Jan - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Ενα πολυ καλο δωματιο ειδικα για αρχαριες ομαδες στο χωρο των τρομου δωματιων. Πολυ βατοι γριφοι ωραια περασματα κ πολυ καλο acting απο την ηθοποιο! Ωραιο μακιγιαζ κ ωραια στολη. Αν δεν εχετε παιξει πολλα δωματια τρομου η αν θελετε τωρα ξεκινησετε ειναι ιδανικο!

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Ενα σουπερ δωματιο στη κατηγορια light τρομου! Με φαντατσικους μηχανισμους κ τελειους γριφους. Καταπληκτικη εισαγωγη που σε τρελαινει γιατι δεν το περιμενεις. Πολυ ωραια ατμοσφαιρα κ σκηνικα! Θα ηθελα λιγο περισσοτερο μακιγιαζ στους ηθοποιους η καποια μασκα ενδεχομενος. Ενα δωματιο που πρεπει ολοι να επισκευτειτε γιατι θα σας αφησει μια ωραια αναμνηση στο τελος. Θα περασετε φανταστικα σιγουρα κ θα θελετε κ αλλο!!!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Απιστευτη δωματιαρα που μπηκε ανετα στα τοπ 5 μας. Βγηκαμε κ ειμασταν ολοι καταενθουσιασμενοι!!! Φανταστικα σκηνικα πολυ προσεγμενα ακομα κ στις λεπτομεριες. Πολυ σωστοι γριφοι που ακολοθουν την ιστορια. Φοβερα ηχιτικα εφε κ ατμοσφαιρα στο τοπ. Οσο για τους ηθοποιους πραγματικα μας τρελανανε κ μας εκαναν να το ζησουμε στο φουλ! Ενα δωματιο που πρεπει οοοολοι να πατε!!!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα βημα πριν το θανατο! Αυτο ενιωσα σε αυτο το δωματιο! Τρομαξα τοσο πολυ που ειχα μουδιασει ολοκληρη κ στο τελος δεν μπορουσα να πιασω καν το ποτηρι με το νερο που μου εδειναν. Ισως βεβαια ολο αυτο να εγινε σε μενα γιατι δεν αντεχω τους δαιμονες και τους εξορκισμους...ΑΛΛΑ ειναι ενα δωματιο σιγουρα που θα σ κοψει την ανασα ειτε απο τρομο ειτε απο εκπληξη!!! Αυτα που κανει η ηθοποιος δεν περιγραφονται με λογια πρεπει απλα να το δειτε! Ενα εξαιρετικο δωματιο με εντυπωσιακους μηχανισμους κ γριφους που πρεπει ολοι να επισκευτειτε.

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικο γριφοδωματιο με παρα πολυ ωραια ατμοσφαιρα κ πολυ προσεγμενα σκηνικα!! Πολυ εξυπνοι γριφοι που ταιριαζαν τελεια με τη ροη της ιστοριας! Για τους λατρεις των καστρων κ των γριφων ειναι ιδανικο!

Escaped
4.2 Very Good
Jan - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Ενα πολη καλο γριγοδωματιο με εξυπνους γριφους και ωραια σκηνικα. Θα ηθελα λιγο περισσοτερα ηχιτικα εφε την ωρα της αποδρασης.

Escaped
4.2 Very Good
Jan - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Ενα ωραιο δωματιο τρομου κ δρασης θα ελεγα! Ενας απο τους ηθοποιους εξαιρετικος σε οτι κανει κ σε οτι χωραει χιχι Θα ηθελα να ειναι λιγο περισσοτερο ατμοσφαιρικο για να σε βαλει πιο πολυ στο κλιμα. Μπραβο στα παιδια πολυ καλη προσπαθεια.

Escaped
4.7 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Ενα υπεροχο ατμοσφαιρικο δωματιο τρομου!!! Πολυ ομορφα σκηνικα κ εξυπνοι γριφοι με καποιους λιγο πιο απαιτητικους που ομως δενανε ωραια με την ιστορια . Οι ηθοποιοι εξαιρετικοι ηθελες απλα να τους χαζευεις κ φρικαρες με αυτα π εκαναν. Ελεγες δεν γινεται πως το κανει αυτο!!! Ειναι σιγουρα ενα δωματιο η μαλλον θα πω καλυτερα σπιτι που πρεπει να επισκευτειτε!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θες να ταξιδεψεις μεσα απο ενα escape room? Κ συγκεκριμενα στην Ιαπωνια? Τοτε το Yurei ειναι για σενα! Πραγματικα ειναι απο τα δωματια που λατρεψαμε και μπηκαν στα τοπ μας! Ολοι ειμασταν μαγεμενοι μολις τελειωσε και απο τα πρωτα λεπτα καταλαβαμε οτι θα περασουμε καλα! Πολυ ωραιοι γριφοι που δενουν τελεια με την ιστορια του δωματιου...παρα πολυ ωραια σκηνικα που σε ταξιδευουν στην Ιαπωνια χωρις περιττους μηχανισμους! Καταπληκτικα κουστουμια κ μασκες! Κ τρομο τοσο οσο χρειαζεσαι για να το απολαυσεις στο 100% οσο για τους ηθοποιους...απλα δεν υπαρχουν...πρωτη φορα σε escape τρομου ο ηθοποιος με εκανε να τρομαξω να αγωνιω να γελασω αλλα κ να πεταω τοσο αυθορμητες ατακες! Οσο για τη κοπελα...απλα υπεροχη! Γιαννη τις φωτιες να προσεχεις 😂 Σας το προτεινω με κλειστα ματια να πατε ειτε ειστε τρομολαγνοι ειτε οχι. Θα περασετε σουπερ. Μπραβο σε ολους οσους δουλεψαν για να βγει αυτο το αποτελεσμα και περιμενουμε και τη συνεχεια 😁

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα απο τα πιο ομορφα κλασικα δωματια τρομου!!! Σε βαζει αμεσως στο κλιμα! Το διασκεδασαμε πολυ...γελασαμε ουρλιαξαμε πεσαμε κατω...ειναι ενα δωματιο που θα σας κανει να περασετε ομορφα κ να το θυμαστε για καιρο.

Escaped
4.8 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πρωτοπω?? Ενα υπεροχο δωματιο, με δραση, αγωνια και υπεροχο acting, που σε κραταει μεχρι το τελος. Ηταν το πρωτο δωματιο που μουδιασαν μεχρι και τα ουλα μου...😋😋😋. Πολυ ιδιαιτερη αρχη...ενα δωματιο που πρεπει να το επισκεφτειτε οοωσδηποτε!!!!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολυ καλο δωματιο ατμοσφαιρικο. Τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια! Εξυπνοι γριφοι κ σωστης δυσκολιας για δωματιο τρομου. Νιωθεις σαν να εχεις παει οντως σε ξενοδοχειο του 70' πολλα μπραβο στους ηθοποιους κ ειδικα στη κοπελα για τις κραυγες της! Αξιζει σιγουρα να το επισκευτειτε 😉

Escaped

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

Paradox Project 2 : The Bookstore


3:20:00

   200 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
  Video

Moriarty


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.8 %
Actor
Comedy
Action
  Video

I'm ... Many


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

La Escuela


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   100.0 %

Woman in Black


1:37:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

Mystic Project


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   99.8 %
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Deep Sleep


1:30:00

  Trophies they Won!

One-Two One-Two

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

KRAMPUSNACHT


1:47:00

   100 Minutes
   3 - 6
   98.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   97.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

STIGMATA


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 5
   99.4 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The House of Mary Shaw


1:25:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Conjuring


1:30:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Minutes
   3 - 6
   96.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
2 Trophies

Monika's Diary, Theory I


1:15:00

   90 Minutes
   3 - 6
   95.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Boogeyman


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

REQUIEM


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Available Until: 30/06/2022

   Team : Margarita Kella

Paradox Project 1: The Mansion


3:00:00

   3 Hours
   4 - 7
   100.0 %
  Video

The Existence


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

THE SQUID GAME


2:30:00

   150 Minutes
   5 - 8
   100.0 %
Actor
Action

RESURRECTION


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   98.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

M’ama


2:00:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Existence


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

   Team : Margarita Kella

Conjuring II


1:26:00

  Trophies they Won!

Save Sam Save Sam
The Return The Return

   90 Minutes
   3 - 6
   99.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Mystic Project


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   99.8 %
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Athens Halloween Hunt 2021


2:30:00

  Trophies they Won!

AHH 2021 AHH 2021

   150 Minutes
   3 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Outdoor
1 Trophy

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

The Last Chance


1:28:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Phantom of the Opera


1:20:00

  Trophies they Won!

Phantom Case Closed Phantom Case Closed
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 4
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

DEATH ROW


1:34:00

  Trophies they Won!

Αθόρυβος δραπέτης! Αθόρυβος δραπέτης!

   100 Minutes
   3 - 5
   49.6 %
Actor
Action
1 Trophy

The Sacrifice


2:00:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Dark


2:00:00

   2 Hours
   4 - 8
   99.4 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Actor
Psychological Thriller

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Hours
   3 - 8
   98.9 %
Horror
Score
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

IT


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 6
   82.4 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 08/11/2021

DEADLOCK "The Brother's Redemption"


1:23:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

SECRET OF THE ASYLUM


1:27:00

   90 Minutes
   2 - 5
   97.9 %

The Legend of Mora


1:23:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.4 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

DeadZone


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 12
   93.9 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Actor
  Video
1 Trophy

SIXXXTY NINE


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   99.8 %
Comedy
Adults Only

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

   Team : Margarita Kella

REQUIEM


1:40:00

   2 Hours
   2 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Available Until: 30/06/2022

Swamp Of Sorrows: Insanity mode


2:05:00

  Trophies they Won!

Metamorphosis Metamorphosis
Death & despair Death & despair

   2 Hours
   2 - 5
   94.5 %
Horror
Score
Actor
Action
Role Playing
  Video
Psychological Thriller
3 Trophies
Select Horror or Not

Jungle Treasure


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   98.0 %
Action

Tiki Bay


1:11:00

  Trophies they Won!

Hidden clown Hidden clown

   80 Minutes
   2 - 7
   92.1 %
1 Trophy
Available Until: 10/07/2020

Lethal Decision


1:54:22

   2 Hours
   3 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Otherside


1:15:00

   80 Minutes
   2 - 4
   89.2 %
Sci-Fi
Adults Only
2 Trophies

AVATON


1:26:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

THE CELLAR


1:28:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

Conjuring


1:27:00

  Trophies they Won!

The Return The Return
My Bro My Bro

   75 Minutes
   3 - 6
   96.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
2 Trophies

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

HELL EXODUS


1:18:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

Arkham's Witchouse: Through Time & Space


1:07:00

   80 Minutes
   2 - 5
   98.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Genesis


1:40:00

  Trophies they Won!

Don't get bitten Don't get bitten
  QR-Code

   100 Minutes
   2 - 5
   96.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

The Existence


1:16:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Never Sleep Again


1:10:00

  Trophies they Won!

Nightmare Nightmare

   90 Minutes
   3 - 5
   96.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Available Until: 24/07/2022

Dead Bride


1:36:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

ERIC'S WILL


1:28:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Prison


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
Action
Parking

Immortal


1:10:00
1700

  Trophies they Won!

The Silver Sword The Silver Sword
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 4
   98.2 %
  Video
Adults Only
2 Trophies

El Exorcista


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.2 %
Horror
Actor
Adults Only

REBELLION


1:29:00

  Trophies they Won!

The Wall The Wall
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 5
   96.2 %
Actor
  Video
2 Trophies

Wake Up


2:07:00

   130 Minutes
   3 - 5
   97.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Woman in Black


1:20:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Monika's Diary, Theory I


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   95.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

DEADLOCK REMASTER


1:30:00

  Trophies they Won!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 6
   97.4 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:14:59

   100 Minutes
   2 - 4
   83.4 %
Kids Friendly

Room 696


1:25:00

  Trophies they Won!

Night in Motel Paranoia Night in Motel Paranoia
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 6
   92.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Trapped Shadows


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   88.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Mrs. Roses House


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

COSMOS 05 Death in Space


2:00:00

   2 Hours
   1 - 5
   99.5 %
Sci-Fi
  Video

DEFCON 2


1:16:00

   80 Minutes
   3 - 5
1 Trophy

The MINE Box


1:20:00

  Trophies they Won!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
Extracted the gems! Extracted the gems!
Survived the old mine! Survived the old mine!

   80 Minutes
   2 - 6
Adults Only
5 Trophies

THE CURSED WILLY


1:09:48

   70 Minutes
   2 - 5


Won

Dec - 2022
Dec - 2022

What time is it?


Creator: Stefanos Rizinos
Dec - 2022
Dec - 2022
Dec - 2022

Ας ξαναγίνουμε παιδιά μέσα στα όνειρά μας...

Jul - 2022

Complete your task in Conjuring room

Dec - 2021

Try to save my brother Sam.

Dec - 2021

Win a trophy playing Conjuring II The - Return room by Adrenaline

Nov - 2021

You Participated Athens Halloween Hunt 2021!

Oct - 2021

You have Solved the Case Phantom of the Opera

Oct - 2021

Κατάφερες να αποδράσεις χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός!

Aug - 2021

You Escaped from the Mount Massive Asylum.

Feb - 2021

#textNum

Mar - 2020

At least one player of the team has to come at the game thematically dressed depending on the character he has chosen!

Mar - 2020

You have comleted the Swamp of sorrows in insanity mode!

Mar - 2020

Bravo !! You found the evil clown Statue !!you have earned -10% discount for the game "IT"

Feb - 2020

Win a trophy playing Conjuring II The - Return room by Adrenaline

Feb - 2020

Find the name of my brother during the game.

Jan - 2020

Τουλάχιστον ένας από την ομάδα να μην έρθει σε επαφή ή να μην δαγκωθεί από οποιοδήποτε "ον" εκεί μέσα!

Nov - 2019

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Oct - 2019
Oct - 2019
Oct - 2019
Jan - 2020

Ανακαλυψτε τι σας ενωνει και προσπαθηστε να δωσετε ενα τελος στα εφιαλτικα ονειρα σας.

Dec - 2019

This trophy makes the mind more sharp and gives you the power to solve puzzles faster!

Dec - 2019

Το μυστικό του μισογκρεμισμένου τοίχου...

Nov - 2019

You had a terrifying night in MOTEL PARANOIA!