cover image profile image

Katerina Nina Katerina
Elite


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 801
  Likes : 251

5.0 Excellent
19:45 13-Sep-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πω....η μάλλον από πού να αρχίσω...Λοιπόν πήγαμε και εμείς τα άμοιρα τα παρτάλια στο πόρταλ...τι το θέλαμε ....αστειακι ήταν αυτό..Ενα δωμάτιο με τα πάντα μεσα, ξεκινήσαμε και εμείς να μπούμε στο θέμα της ιστορίας...μιας ιστορίας με ιεροτελεστία όχι αστεία...σαν χεστρου που είμαι με διάλεξαν πρώτη να μπω τι το θελα άγαλμα η δικιά σου...εγώ που ουρλιάζω και μακουνε τρία στενά ...σε αυτό το δωμάτιο δεν έβγαλα κιχ.Η ατμόσφαιρα να την πεις τέλεια?να την πεις μοναδική απλά θα πω κορυφή!από γρίφους πολύ καλοί γρίφοι που άνετα αν προσέξει κάποιος τούς λύνει.απο σκηνικά έξυπνα.Πας δηλ με τη ροή του παιχνιδιού δεν ξεφεύγεις.Και τώρα πάμε στους μοναδικούς ηθοποιούς....για μια ακόμη φορά τελευταίοι μπήκαμε και οι άνθρωποι είχαν τόση ενέργεια που δεν έχω λόγια.Τι να πω ? Για το γλέντι που φάγαμε? Να πω για το φόβο που ούτε η φωνή μου δεν έβγαινε?Να πω για τη πλάκα στο τέλος του δωματίου? Ειλικρινά αυτό το δωμάτιο με βοήθησε να ξεχάσω τον φόβο που έχω να μπαίνω πρώτη...και ναι κάνω δήλωση στην ομάδα μου ότι όταν θα με βάζουν πρώτη θα μπαίνω πρώτη! Παιδιά είναι λίγο να σας περιγράψει κανείς το τι συμβαίνει αν δεν πας να το ζήσεις.ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩΩΩΩ....Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό που μας προσφέρατε μέσα από την καρδιά μου να παραμείνετε έτσι!!! RESPECT RESPECT.....ΑΜΗΝ ....αααα και ναι ζήσαμε!!!!!

Escaped
5.0 Excellent
03:14 11-Sep-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φτάσαμε και εμείς ως αστυνομικοί να βοηθήσουμε τον κακόμοιρο τον ντετέκτιβ.....που τον βοηθήσαμε και τον σώσαμε.Ενα πολύ ωραίο δωμάτιο,με ωραίους χώρους,με ωραίους γρίφους,και με μια ατμόσφαιρα εξίσου καλή! Αρκεί να είσαι προσεκτικός και να βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει.Μπραβο στα παιδιά με ένα καλό δωμάτιο,που έκανε την ομάδα μου τα παρτάλια να ψάχνει και να μη σταματάει! Αν και ο ντετέκτιβ μας την έκανε γυριστή....δεν λέω άλλο! Ωραία περάσματα , κρυψώνες καλές ,και ωραία σκηνικά! Το προσωπικό άψογο. Αυτά τα ολίγα !!Ευχαριστούμε και για αυτήν την εμπειρία!

Escaped
5.0 Excellent
04:57 6-Sep-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πρωτοπεις για αυτό το δωμάτιο ...δεν φτάνουν ατελείωτες ώρες.....Λοιπόν έφτασε και η ομάδα μου στο ξενοδοχείο Κορτέζ....το τι περάσαμε ούτε στο νου μας δεν είχε περάσει....Καταρχήν μας υποδέχτηκε ο ρεσεψιονίστ...αφού η ιστορία μας ξεκινάει σε ένα ξενοδοχείο.Ενας ρεσεψιονίστ ας τον πω ψυχακια...(θα ναι λίγο)...... μπαίνεις και ξεκινάς με την ομάδα σου (ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ) να προσπαθείς να λύνεις γρίφους.... μπαίνεις στο ένα δωμάτιο... βγαίνεις στο άλλο δωμάτιο....και καταλήγεις σε άλλο δωμάτιο....τόσα πολλά δωμάτια που ούτε και γω ξέρω σε πόσα μπήκα.Γριφοι ??δεν σταματάνε ....και εύκολοι αλλά και δύσκολοι...τρομαγμα ??? αφήστε καλύτερα και καρδιά να μη έχεις θα πάθεις καρδιά...μόνο αυτό σας λέω..Το προσωπικό αχι άψογο όχι τέλειο....αλλά μοναδικό!!Και πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε αυτό που κάνουν και προσφέρουν στον κόσμο ένα ξεσκασμα από την καθημερινή ρουτίνα.... Κύριε Ελευθεριάδη τιμή μου που σας γνώρισα και έπαιξα μαζί σας ....Πραγματικά Δεν έχω λόγια για αυτό που πέρασα σήμερα....Όποιος δεν έχει πάει παιδιά ας πάει .δεν πρέπει να προσπεράσετε αυτό το δωμάτιο.. !!!Σας ευχαριστώ πολύ..Και??? ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΆΡΘΟΥΜΕ!!!!!

Escaped
5.0 Excellent
05:21 26-Aug-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ναιιιι....μπήκα στη κόλαση....πιο κόλαση πεθαίνεις....Τι να πω γι'αυτό το δωμάτιο.....ότι δεν μένεις λεπτό σε ησυχία???ότι αυτός ο διάβολος είναι ατάραχος????Ότι και να κάνεις θα σε πιάσει...Η ψυχή μου έμεινε απέξω ...να ξεκινήσω από τους χώρους που είναι άνετοι... κινήσεις άνετα κάνεις, γρίφοι όχι δύσκολοι αρκεί να είσαι προσεκτικός.Να πιάσω τα παιδιά τους ηθοποιούς???αν και μεσάνυχτα που πήγαμε να ναι καλά τα παιδιά ειχαν τέτοια διάθεση να σε πιάσουν ,να σε τρομάξουν,να σε γλεντήσουν λες και άνοιξαν μόλις πήγαμε και ήμασταν η πρώτη ομάδα για τη μέρα.Να πω μπράβο είναι μηδαμινό....μπορώ να πω υποκλίνομαι......πέφτω κάτω στα πόδια σας και σας δινω ένα δις μπράβο.Εξυπνοι γρίφοι...ωραία ροή ...θέλω εγώ που φοβάμαι η άσχετη....να ξαναπαίξω....Τα παιδιά χαραμιζονται ...Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας χαρίσατε ένα τόσο μοναδικό παιχνίδι.Οσοι δεν πήγατε παιδιά .....να πάτε .....θα βγουν πολλές αλήθειες μπροστά στο βενζεβουλ.....ΝΑ ΠΑΤΕΕΕΕΕ !!!!

Escaped
5.0 Excellent
05:12 26-Aug-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και κλείσαμε κ εμείς να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι τα μεσάνυχτα..και ξεκινάμε τι το θέλαμε να μπούμε ....παιχνίδι με πολλαπλά δωμάτια, έμπαινες τρομαζες... έπιανες κάτι ξανατρομαζες.Ωραιοι γρίφοι όχι να σπας το κεφάλι σου,εφέ πραγματικά ωραία ....και τα τζαμ σκερ αρκετά.Φτιαγμενοι πανέξυπνοι χώροι,και μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού.Μπραβο στα παιδιά που έφτιαξαν ένα τέτοιο δωμάτιο!!!

Escaped
5.0 Excellent
18:18 18-Aug-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πω τώρα για αυτό το δωμάτιο....Να ξεκινήσω από την αρχή του παιχνιδιδιου λοιπόν ....Ένα δωμάτιο που μόλις ξεκινάς να παίζεις ξεχνάς ότι είσαι στο παιχνίδι,και ότι βρίσκεσαι κ παίζεις μια ιστορία αληθινή.Οι χώροι άπλετα μεγάλοι,τα περάσματα σε έβγαζαν σε άλλο μέρος.Ενα παιχνίδι με συνεχείς αυτοματισμούς , χωρίς λουκέτα .Γρίφοι άψογοι .Η μουσική σε έκανε να νοιωθεις ότι είναι ο κλόουν δίπλα σου.Τα του ηθοποιού...μπράβο στο παιδί που έκανε το κλόουν τα κατάφερε εμένα προσωπικά να με ξεκανει από φόβο.Και τώρα που γράφω ακόμα βαράει η καρδιά μου τρανς.Τα τρομαγματα του πρέπει να ήταν πάνω από 30 φορές .ο τζι εμ άψογος.οπου έβλεπε και κολλουσες δεν χρειαζόταν να πεις κάτι,αμέσως σε βοηθούσε.Αψογος!Εγώ τον συμπάθησα αμέσως . καλός, ευγενικός, τόσο όσο...! Πραγματικά οποίος δεν έχει πάει πρέπει να πάει...το ζεις στο έπακρο.Ενα μπράβο είναι λίγο σε αυτά τα παιδιά.....!!!!

Escaped
5.0 Excellent
03:28 12-Aug-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και ναι αγαπητά άτομα επιζώντες βγήκαμε και εμείς από τη φυλακή..... Πραγματικά ωραία εμπειρία σε ένα τέτοιο δωμάτιο.Ενα παιχνίδι που όταν μπαίνεις σε περιμένουν νεροπιστολα,για να μπορέσεις να χτυπήσεις τον εχθρό.Αν και Αύγουστος μας χρειάστηκαν όσο τίποτε άλλο. Η Πλοκη του παιχνιδιού ήταν πραγματικά κατά γράμμα να την βγάλεις έως πέρα.Να πιάσουμε από τούς έξυπνους γρίφους,να πιάσουμε από την παρατηρητικότητα που πρέπει να έχεις,ήταν αρκετά για να σου κρατούν το ενδιαφέρον.Ο επιζών που τον βοηθήσαμε ήταν άψογος!Από ήχο στο παιχνίδι υπήρχε ώστε νόμιζες ότι έρχεται ένας στρατός από πίσω σου .. άψογος ήχος....και ένα που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν η προφύλαξη στο να μη χτυπήσεις,στο να βάζεις πάνω σου προστατευτικά ώστε να μην χτυπήσεις ούτε στο παραμικρό.Το πρωσοπικο άψογο.Φυλοξενο που αμέσως γίνονται οι δικοί σου φίλοι.Απαιχτο δωμάτιο από τα πρώτα στη λίστα μου που θα γίνει το αγαπημένο μου.Παιδια να το ζήσετε,να το παίξετε,και να το χαρείτε οσο δεν πάει.Σας ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία .!

Escaped
5.0 Excellent
14:02 14-Jul-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Στη σοφίτα λοιπόν..... βρεθήκαμε και εμείς και εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Ενα δωμάτιο που ήταν άνετο για 4 άτομα. Ένας χώρος άνετος, δροσερός αυτό που θέλουμε σε κάθε δωμάτιο,η ροή του παιχνιδιού άψογη και από θέμα γρίφων και από θέμα ιστορίας,οι γρίφοι πολύ έξυπνοι και εύκολοι...η ηθοποιός αν και η πρώτη της εμφάνιση σου έμοιαζε σαν να έχει παίξει σε χιλιάδες παιχνίδια, φαντάσου δηλ να παίξει σε αρκετά τι θα δώσει από θέμα φόβου.. μπράβο στο κορίτσι.ο gm αν το γράφω σωστά άψογος.Σε άφηνε να λύσεις γρίφους να ψάξεις χωρίς να επεμβαίνει παρά μόνο όταν χρειαζόταν.Τελειο δωμάτιο προσωπικό άψογο πρέπει κάποιος να παίξει αυτό το δωμάτιο...Πέρασα τέλεια!!!!

Escaped
5.0 Excellent
11:05 12-Jul-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λοιπόν ωραίο δωμάτιο με πολλούς ενδιαφέρον χώρους, ατμοσφαιρικό το θέμα ,αλλά όχι τρομαχτικό...εγώ ούτως ή άλλως μια ζωή φοβάμαι.jump scare ελάχιστα ,που δεν τρομαζες ,οι γρίφοι πάρα πολύ καλοί και μπράβο στα παιδιά.Υπηρχσν περάσματα ωραία με σκάλες ...ένα καλό δωμάτιο.Το προσωπικό άψογο, φιλόξενο.Αν πάει κάποιος θα περάσει καλά ..τώρα το επόμενο δωμάτιο είναι το IT .....και ο θεός μαζί μας....ωχ βαγγελιστρα μου ....ωχ Παναγία μου....(H.E.L.P)

Escaped
5.0 Excellent
00:19 30-Jun-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα για ψυχολογικό θρίλερ, ωραία σκηνικά, μεγάλοι χώροι,τρομαγματα όσο πρέπει, γρίφοι πολύ ωραίοι έξυπνοι.Αξιζει να το παίξει το παιχνίδι κάποιος και να ευχαριστηθεί! Προσωπικό άψογο, φιλόξενο, φιλικό, μπράβο στα παιδιά.Και σας ευχαριστώ για την εμπειρία αυτή!!

Escaped
5.0 Excellent
23:55 11-Jun-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παρά πολύ ωραίο δωμάτιο, σε πάει σε μια άλλη εποχή όπου έχεις μεγαλώσει, και αυτό γιατί το σπίτι είναι τόσο ωραίο που έχει παραμείνει έτσι από τα παλιά.... Ατμόσφαιρα εξαιρετική που σε κρατάει συνέχεια σε αγωνία. Χώροι όπου κάθε παίκτης μπορεί να πάει. Οι γρίφοι εξαιρετικά καλοί. Όχι δύσκολοι που να μην τους βρίσκεις. Έχει ένταση στα τελευταία λεπτά και τελευταίους γρίφους όπου εκεί δίνεις ρέστα από τρέξιμο από φόβο από ότι θες. Οι ηθοποιοί άψογοι, στην κυριολεξία αληθινοί. Και μια απόδραση που όταν βγαίνεις έχεις μείνει ακόμα πίσω ..! Μπράβο στα παιδιά εξαιρετική ποιότητα δουλειά σε όλα.! Προσωπικά πέθανα .. Πέθανα.... Πέθανα..............

Escaped
5.0 Excellent
02:30 2-Jun-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καλό δωμάτιο... Καλοί γρίφοι, δεν τρελενεσαι κιολλας... Να τρομαξεις δεν τρομάζεις... Εντάξει ένα κανονικό απλό δωμάτιο..! Ωραίοι χώροι μεγάλοι αρκετά ώστε να ψάχνεις. Θα ήθελα πιο αληθινή δράση... Και οι ηθοποιοί θα τους ήθελα λίγο πιο να έχουν μπει στην ουσία του χαρακτήρα.

Escaped
5.0 Excellent
01:31 29-May-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πάρα πολύ δυνατό δωμάτιο,απο την αρχή που μπαίνεις μέσα ξεκινάνε όλα. Ατμόσφαιρα που την ζεις. Μου άρεσαν οι μεγάλοι χώροι και οι κάπως δύσκολοι γρίφοι, αλλά και τα τρομαγματα που έχεις στο παιχνίδι. Είναι ωραίο πραγματικά! Δεν μένεις ποτέ ήρεμος!

Escaped
4.5 Excellent
13:48 19-May-19

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μοναδικό. Το ζεις από την αρχή μέχρι ακόμα και όταν πληρώνεις για να φύγεις. Ατμόσφαιρα δεν υπάρχει λέξη να περιγράψεις το σούπερ. Οι ηθοποιοί πρέπει να τους βάλουν στο πάνθεον. Από τα λίγα δωμάτια που καταχάρηκα γιατί με γλεντησανε. Όχι μόνο αξίζει να πάει κάποιος αλλά επιβάλλεται!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την μοναδικότητα τους!!

Escaped
5.0 Excellent
22:44 7-May-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο δωμάτιο, μου άρεσε που είναι πρώτης γενιάς, έξυπνοι γρίφοι πολύπλοκοι. Αξίζει να πάει κάποιος να παίξει. Και το προσωπικό πάρα πολύ καλό!

Escaped
5.0 Excellent
23:27 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Από τα πιο ευρηματικά δωμάτια που μπορει να πάει κάποιος. Ατμόσφαιρα τέλεια, γρίφοι να μη σταματάς να σκέφτεσαι. Παρά πολλά περάσματα. Έξυπνοι γρίφοι και πάρα πολύ ωραίοι. Αξίζει να επισκεφτει κάποιος αυτό το δωμάτιο!

Escaped
5.0 Excellent
23:25 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άπαιχτο δωμάτιο. Τέλειο, μοναδικό, οι ηθοποιοί εξαιρετικοί άψογοι. Το προσωπικό πάρα πολύ τέλειο, η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Γρίφοι πάρα πολύ έξυπνοι, άψογα καλοί. Θες να ξαναπάς συνέχεια.

Escaped
5.0 Excellent
23:22 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ωραίο δωμάτιο Ευχαριστιεσαι φριφους. Ευχαριστιεσαι Να ψάχνεις. Δεν βαριέσαι και πολύ έξυπνοι ατμοσφαιρικοι οι γρίφοι. Γραφικά καταπληκτικά, έξυπνοι οι γρίφοι, πάτα πολύ ωραία!

Escaped
5.0 Excellent
23:19 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παρά πολύ ωραία δωμάτιο, γρίφοι σχετικά εύκολοι. Ατμόσφαιρα μοναδική οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Έξοδοι αρκετά καλοί. Φανταστικό δωμάτιο.

Escaped
3.0 Good
23:15 28-Apr-19

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

3.0

Θα ήθελα πιο πολύ καλή ηθοποιία από τα παιδιά, πιο πολλές εξόδους jumpscare. Θα ήθελα να σε κρατάει σε αγωνία. Ωραία δωμάτια. Και θα ήθελα πιο πολλούς γρίφους!

Escaped
5.0 Excellent
23:11 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ... ΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ ΠΕΡΊΠΛΟΚΟ ΔΩΜΆΤΙΟ.. ΓΡΊΦΟΙ ΤΈΛΕΙΟΙ.. ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΑΠΑΙΧΤΟΙ. ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ! ΞΑΝΑΠΆΩ!!

Escaped
5.0 Excellent
23:08 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Βαθμολογία αν υπήρχε στο εκατό θα έβαζα χίλια. Ευχαριστιεσαι παιχνίδι, δωμάτια να μη βαριέσαι, οι ηθοποιοί αληθινοί όσο δε πάει, δράση μοναδική, τέλεια, δεν θες να σταματήσεις. Ξαναπάς ξαναπάς ξαναπάς!

Escaped
5.0 Excellent
23:05 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άψογη ατμόσφαιρα, ο φραγκεσταιν μοναδικός, δράση μοναδική, οι γρίφοι είναι τέλειοι, δωμάτιο άπαιχτο να μη θέλεις να φύγεις σίγουρα ξαναπάω!

Escaped
5.0 Excellent
23:02 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μοναδικό δωμάτιο, πάρα πολύ μεγάλοι χώροι, εξαιρετικοί οι ηθοποιοί, γρίφοι καταπληκτικοι, αξίζει να πάει κάποιος να ευχαριστηθεί παιχνίδι!

Escaped
5.0 Excellent
22:26 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικά σκηνικά ατμόσφαιρα τέλεια, είσαι σε εγρήγορση συνέχεια, οι ηθοποιοί αληθινοί στον ρόλο, τέλειο δωμάτιο από όλες τις πλευρές!

Escaped
5.0 Excellent
22:21 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φανταστικό δωμάτιο, ωραία ατμόσφαιρα, μυστήριο να ευχαριστηθεις και δεν μένεις στάσιμος.Οι ηθοποιοί πάρα πολύ αληθινοί!

Escaped

The Portal


1:28:00

   90 Minutes
   1 - 6
   99.2 %
Horror
Actor
Adults Only

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Psychological Thriller

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller

HELL EXODUS


1:07:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

REQUIEM


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
Horror
Actor
Psychological Thriller

IT


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 6
   83.1 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller

THE ATTIC


1:08:00

   70 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Lights out


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   75.0 %
Horror
Actor
Adults Only
Action
Psychological Thriller

Red Riding Hood


1:19:00

   80 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Psychological Thriller

Monika's Diary


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

INSIDIOUS


1:21:00

   90 Minutes
   2 - 6
   97.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Conjuring


1:28:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
  QR-Code
My Bro My Bro
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 6
   92.4 %
Horror
Actor
3 Trophies
Psychological Thriller

Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case


1:28:00

  Trophies they Won!

Sir Lock Apprentice Sir Lock Apprentice
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 6
   75.8 %
1 Trophy

Otherside


1:19:00

  Trophies they Won!

The Copper Key The Copper Key
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 4
   79.8 %
1 Trophy

HellRaiser


1:10:00

   70 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action

BIOHAZARD


1:30:00

  Trophies they Won!

Umbrella Trophy Umbrella Trophy
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Adults Only
Action
1 Trophy

Screaming Woods


1:08:00

   70 Minutes
   3 - 6
   70.4 %
Horror
Actor
Adults Only
1 Trophy

May - 2019

Complete your task in Conjuring room

May - 2019

Find the name of my brother during the game.

May - 2019

Τώρα είσαι και επίσημα άξιος βοηθός του Sir Lock!

Apr - 2019

This trophy gives you the knowledge to get into the best escape rooms!

Jan - 2019

H Umbrella Corp. σε συνεργασία με την DarkSchool σε ευχαριστεί για την συνεισφορά σου στο έργο της και σε ανταμείβει με το πολύτιμο σύμβολο της ως ένδειξη ανδρείας,συνεργασίας και οξυδέρκειας.

Apr - 2019