cover image profile image

Katerina Nina Katerina
Galactic


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 1116
  Likes : 366

5.0 Excellent
18:48 13-Feb-20

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και??? Ήθελα να παω στο σφαγείο???? Καλά να τα παθω.... Τρομάρα μου.... Ήλπιζα και γω ότι θα είναι ένα εντάξει μέτριο δωμάτιο, πουνα φανταστώ ότι θα μπω στο σφαγείο της Νίκαιας και θα βγω από Αυστραλία μεριά.... Τεράστιο???? Χώροι ?? Από χώρους που λες οτι δεν θα βγω ποτε .Μπαίνεις βγαίνεις σε έναν τεράστιο λαβυρινθο από δωμάτια! Άνετα 5-6 άτομα. Μουσική που σε κανει να τρέχεις και να μη φτάνεις. Γρίφοι καλοί εν μέρει ελάχιστα δυσκολοι αλλά καλοί. Τώρα να πω εγω η ασήμαντη για τους ηθοποιους? Εντάξει εδώ γελάμε. Είναι τρελοί... Τρελοί όμως... Πίστεψα ότι όντως υπάρχει αληθινός χασάπης, δεν σε αφήνουν σε ηρεμία, σε τρέχουν.... Σε τρέχουν.... Σου βγάζουν τη γλώσσα, είναι θεοπαλαβοι. Μπράβο σε αυτά τα υπέροχα παιδια ! Απλά όσοι πατε που επιβάλλεται να πατε ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!! ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!! ΣΟΥΥΤΤΤΤ!!! Respect σε όλα παιδια . Αμα έχει μεράκι να φτιάξει κάποιος αυτό που θέλει κάνει θαύματα. Παιδια μπράβο!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Escaped
5.0 Excellent
19:22 5-Feb-20

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θέλαμε να παμε και Lethal τρομάρα μας... Τι να πω για αυτό το δωμάτιο... Εγώ η χεστρου που φωνάζω με το παραμικρό βρε δεν έβγαλα άχνα.. Να ξεκινήσω να πω για τα σκηνικά δεν υπάρχουν λόγια, να πω για τα τόσα δωμάτια έχασα τη μπάλα δεν ήξερα που έμπαινα που έβγαινα. Να πω για τους γρίφους που ήταν έξυπνοι... Να πω για τα τρομαγματα... Εδώ τα ανώμαλα άτομα είναι ΣΑΙΚΟ... ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενα. ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ! Και παιδια κλείνετε τις ΠΟΡΤΕΣ.... ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ....!! Επειδή θα ξαναπάω θα γραψω τις επόμενες εντυπώσεις με όλη την ομάδα μου τα Παρτάλια γιατί τώρα ήμασταν τα μισά παρταλια. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Escaped
5.0 Excellent
17:01 20-Jan-20

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έβγαλα Γλωσιτσα και γω για αυτό το δωμάτιο.... Ναι θα παμε και θα τους βγάλω νοκ-άουτ.... Ναι καλά.... Άλλη φορά δεν ξανά βγάζω γλώσσα.PSYCHOSIS... Λοιπόν... Και ήρθε η ώρα εκείνη που έβγαλε γλώσσα να μπεί πρωτη, (άντε Μπες) μη σου τύχει. Περνάς το κατώφλι και αρχίζει η ροή των δωματίων.Απο που να πιάσεις από το κάθε ξεχωριστό δωμάτιο? Από τον κάθε ξεχωριστό γρίφο? Από τα τζαμ σκερ? Από το ότι σου βγαινει η ψυχή? Δεν ξέρω και γω τι έγινε! Δωμάτιο εξαιρετικά άψογο τέλειο μοναδικό.Ενα ψυχιατρείο που όταν μπείς δεν ξανά βγαίνεις! ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ! ένα Ψυχιατρείο με άψογη ροή ατμόσφαιρας, άψογοι γρίφοι έξυπνοι, χώροι τεράστιοι χάνεσαι. Σκηνικά ουτε τα ψυχιατρεία δεν μετράνε μπροστά του. Ηθοποιοί άψογοι στο ρόλο τους.... Τους βλέπεις και απλά τρέχεις. Αν ξεφύγεις έχει καλώς. Μουσική τέλεια. Πρέπει να έχεις παρατηρητικοτητα πράγμα που εγώ είναι η μοναδική φορά που βοήθησα τα παρταλια σε άσχετη στιγμή. Τέτοιο δωμάτιο πρεπει να το παιζεις συνέχεια. Οι οικοδεσπότες δεν έχω λόγια να εκφράσω την περιποιηση που μας κάνουν όποτε παμε. Καθαρή ατμόσφαιρα....παντα με το χαμόγελο... Παντα με διάθεση και παντα με ευλαβικοτητα να σε κάνουν να το ζήσεις. Σε αυτό το δωμάτιο πρέπει να κάθεσαι απέξω και όποιος περνάει να τον τραβάς και να του λες παιξε ΠΑΙΞΕ! Το ευχαριστώ μου στα παρταλια μου που με ανέχθηκαν για εκατοστή φορά. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο που εφτιαξε ένα τέτοιο ξεχωριστό δωμάτιο. Και εννοείται ότι μας περιμένει στο επόμενο πιο σάικο ακόμα παιχνδι . Τα σέβη μου.

Escaped
5.0 Excellent
22:23 29-Dec-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φτάσαμε και εμείς τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ στο στοιχειωμένο πλοίο.... Πλοίο όμως με τα σχοινιά του, με τα φινιστρινια του, με τους χάρτες του.... με όλα του....ενα δωμάτιο πολύ καλό... Με ωραίους βατους γρίφους, ωραία πλοκή, και τα φαντάσματα αρκετά καλά ήταν στον ρόλο τους. Δεν υπήρχε κάτι το άσχετο που να μη σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι σε πλοίο.... Μπράβο στα παιδιά για αυτή την δουλειά που έχουν κάνει! Θα ήθελα πιο δυνατό τρομαγμα να φοβάσαι να κουνηθείς! Αλλά το ευχαριστήθηκα σαν δωμάτιο πάρα πολύ!!! Μπράβο στα ΠΑΡΤΑΛΙΑ μου και μπράβο στους ανθρώπους που το έφτιαξαν!!!

Escaped
5.0 Excellent
16:15 26-Dec-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πεις για αυτό το παιχνίδι..... Πήγαμε και εμείς να μπούμε στην έπαυλη.... Τρομάρα μας....Και τελικά αφού μπήκαμε έπρεπε και να επιβιώσουμε αλλά και να βρούμε τρόπο να βγούμε! Να ξεκινήσω από τα σκηνικά? Φοβερά.. Να πω για τα τρομαγματα? Αυτά δεν σε άφηναν λεπτό να ηρεμήσεις. Να πεις για ηθοποιούς ? Εντάξει.... Νόμιζες ότι έβγαιναν και 6 άτομα....Φοβερο δωμάτιο... Από θέμα ιστορίας, από θέμα ατμόσφαιρας, από ήχο.... Από όλα! Εγώ μπήκα και όχι μόνο το έζησα αλλά είναι από τα παιχνίδια που θέλω να παίζω έτσι ακριβώς! Να το ζω το παιχνίδι!!! RESPECT στα παιδιά. Αυτά τα δωμάτια αξίζουν να πας και να ξαναπάς.... Και ξέχασα οι γρίφοι ήταν πολύ ωραίοι!!! Αλλά η έπαυλη ήταν πελώρια!!!! Σας ευχαριστούμε για τη εμπειρία που μας χαρισατε!!!

Escaped
5.0 Excellent
21:34 24-Nov-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε και εμείς τα παρτάλια εκεί που μας κάλεσαν,στον γάμο....αλλά η νυφη και ο γαμπρός έκαναν έναν ξεχωριστό γάμο από αυτούς που ξέρουμε! Να ξεκινήσω να πω για το δωμάτιο ότι είναι μια χαρά από χώρους, άνετοι εμείς που πήγαμε πέντε άτομα ήταν μια χαρά ! Να πω για το τζαμ σκερ εντάξει εγώ δε μπορώ να πω ουρλιαζα.αλλα θα ήθελα να πεθάνω κιόλας! Να πω για τους γρίφους ήταν ορισμένοι μέτριοι αλλά μερικοί έχουν το ζόρι τους. ! Όσο για το προσωπικό άριστο.Και το μόνο που θα μπορούσα να πω με μια χαρά θα ήταν ότι ναι ναιιιιι φάγαμε και κουφέτα ....και ευχηθηκαμε για το ζευγάρι.... Όποιος δεν έχει πάει να πάει ....έτσι να ευχηθεί βρε παιδιά.!!!Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Παρτάλια μου που για ένα ακόμα παιχνίδι με άντεξαν!!!

Escaped
5.0 Excellent
18:42 9-Nov-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Χμμμ ...τι να πω.....που ακούς καρ και λες εντάξει ευκολακι θα είναι ....αν δεεεεε....μπήκα και γω μαζί με τα παρτάλια μου στο αμάξι.....και?????βοήθεια μας .....μας πήγε ασαλιοτο......Από που να πιάσω. Από το ότι μόλις θα μπεις ούτε σου περνάει από το μυαλό να κάνεις κιχ προς τα έξω, μπαίνεις και ναι δεν ξαναβγαινεις ....να πιάσω από τους γρίφους ? Πολύ καλοί αλλά για να τους λύσεις πρέπει να έχεις και ηρεμία γιατι απέξω σε γλεντανε και δεν σε αφήνουν .Το μόνο μείον στην υπόθεση αυτή είναι ότι δεν έχεις χώρο να κουνηθείς ... Να πω για την ατμόσφαιρα.απαιχτη .Να πω για τους ηθοποιούς εδώ κάνω RESPECT .ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο.Γενικα είναι προτοτυπο το δωμάτιο και αξίζει κάποιος να πάει και να ξαναπάει....Όσο για την υποδοχή που σου κάνουν τα παιδιά δεν σου κάνει καρδιά να φύγεις .Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα ξαναρθουμε .

Escaped
5.0 Excellent
18:34 9-Nov-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε και εμείς σαν κληρονόμοι να αρπάξουμε την κληρονομιά....που να ξέραμε τα παρτάλια...τι θα προέκυπτε....αλλιώς δεν θα την περναμε αποποίηση κατευθείαν....Τι να πω ότι μπήκαμε σε ένα σπίτι που έχει πολλά δωμάτια...??? Να πω για τα εφε ??? οι μάγκες έχουν κάνει πολύ τρομερή δουλειά..... Και να πιάσουμε το θέμα ηθοποιού που δεν σε αφήνει σε ηρεμία.....δεν υπήρχε αυτό που ζήσαμε......ο παλιάνθρωπος δεν σε αφήνει λεπτό ....όχι γρίφο να λύσεις αλλά ούτε να συγκεντρωθεις...μάλλον οι παλιάνθρωποι καλύτερα...!!Είναι από τα δωμάτια που δεν θες να τελειώσει η ώρα .Μπράβο στα παιδιά για το μεράκι που έχουν ,μπράβο για την υποδοχή τούς......Είναι δωμάτιο που θες να ξαναπάς ...να ξαναπαίξεις και να μη σταματάνε να σε κυνηγάνε....Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα παιδιά ....Και ναι θα ξαναρθουμε.....!!!!ΠΑΡΤΑΛΙΑ !!!!,

Escaped
5.0 Excellent
01:47 31-Oct-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έφτασε και εμάς η χάρη μας στο yurei που από την πόρτα απέξω άκουγες τη μουσική και τρελενοσουν.Στην αρχή η είσοδος δε σε ξετρελενει ..θα μπορούσα να πω σε ξεγελάει,αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό στα ανατρέπει όλα.!Μπαίνεις καθαρά σε ένα γιαπωνέζικο κάτσε μη γίνω φτελι.... δωμάτιο.Να πιάσω από το πόσο μεγάλους χώρους έχει ??? Άνετα παίζεις και μπάλα.Να πιάσω από τα σκηνικά ? Όρεξη να έχεις να ευχαριστιεσαι.Να πιάσω από τους ηθοποιούς που σε τρομάζουν??Άστο καλύτερα ......καρδιά παθαίνεις άνετα....Να πιάσουμε από γρίφους ??? Ατελείωτοι και δεν θες να τελειώσουν κιόλας ....νομίζω 120 λεπτά??? Εγώ νόμιζα ότι έπαιζα μόλις 20 λεπτά.Σε πλανευει το παιχνίδι και χάνεσαι....αν δεν μου λέγανε ότι τελειώσαμε εγώ θα συνέχιζα....!!Ένα πραγματικό μπράβο στο παιδί που το έχει φτιάξει και έχει δώσει το 1000000001% για να νομίζεις ότι το ζεις σταληθεια.Για ένα πράγμα στεναχωρήθηκα που φυγαμε....σας παρακαλώ την επόμενη φορά κρατήστε με για άλλες 20 ώρες .Αξίζει να πάει κάποιος σε αυτό το δωμάτιο.Και σε μαθαίνει κιόλας να ψάχνεις τα πράγματα και να δίνεις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.....Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι που μας έκανε να περάσουμε μοναδικά .Και ένα ευχαριστώ στην ομάδα μου ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ .Που χωρίς αυτούς δεν υπάρχω !ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Escaped
4.0 Very Good
13:07 14-Oct-19

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φτάσαμε και εμείς στο πάνω κάτω ... επειδή δεν τα πάω καλά με τα ξένα τα γράφω ελληνικά .Καλό δωμάτιο ..από θέμα γρίφων μετριοι,άνετα τους λύνει μια ομάδα,από θέμα σκηνικών θα ήθελα το κάτι παραπάνω.Γιατι αν παίξεις το αδερσαιντ καταλαβαίνεις ότι απέχουν έτη φωτός.Απο θέμα μουσικής,από θέμα χώρου...από θέμα σκηνικών,απλά εδώ δεν έχεις άνεση στο να τρέξεις,δεν έχεις πολλά περάσματα...απλά σε πάει βάσει το παιχνίδι με το γρίφο.τωρα τα τρομαγματα δεν τα ευχαριστιεσαι ...δηλ τα περιμένεις και οκ μέχρι εκεί..δεν τρελενεσαι .εντάξει θα ήθελα να έχω αυτό το να φοβάμαι να λύσω το γρίφο,λόγω του τζαμ σκερ.Δεν υπάρχει αυτό.λυνεις σταθερά με την ησυχία σου.Αυτο μπορεί και να γίνεται λόγω ότι ο ηθοποιός τον έχουν βάλει μόνο μέχρι εκεί .όσο τόσο.Μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των παιχτών που άλλοι αντιδρούν επιθετικά πάνω στον ηθοποιό.οκ.ενταξει.Απλα επειδή ζω τα δωμάτια θα ήθελα να χάσω τα αυγά και τα πασχάλια από το φόβο.Εφε παιχνιδιού μπορώ να πω κανένα .δεν είδα κάτι άγνωστο.Προσωπικο υποδοχή άψογη.Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά.Και μπράβο τούς! Και στο τέλος η φωτογραφία.Ναι μαρεσε.διαφορετικη από τις άλλες .έξυπνο.Αυτα . Ευχαριστω τα παρτάλια μου που για μια ακόμα φορά με άντεξαν!

Escaped
5.0 Excellent
19:45 13-Sep-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πω....η μάλλον από πού να αρχίσω...Λοιπόν πήγαμε και εμείς τα άμοιρα τα παρτάλια στο πόρταλ...τι το θέλαμε ....αστειακι ήταν αυτό..Ενα δωμάτιο με τα πάντα μεσα, ξεκινήσαμε και εμείς να μπούμε στο θέμα της ιστορίας...μιας ιστορίας με ιεροτελεστία όχι αστεία...σαν χεστρου που είμαι με διάλεξαν πρώτη να μπω τι το θελα άγαλμα η δικιά σου...εγώ που ουρλιάζω και μακουνε τρία στενά ...σε αυτό το δωμάτιο δεν έβγαλα κιχ.Η ατμόσφαιρα να την πεις τέλεια?να την πεις μοναδική απλά θα πω κορυφή!από γρίφους πολύ καλοί γρίφοι που άνετα αν προσέξει κάποιος τούς λύνει.απο σκηνικά έξυπνα.Πας δηλ με τη ροή του παιχνιδιού δεν ξεφεύγεις.Και τώρα πάμε στους μοναδικούς ηθοποιούς....για μια ακόμη φορά τελευταίοι μπήκαμε και οι άνθρωποι είχαν τόση ενέργεια που δεν έχω λόγια.Τι να πω ? Για το γλέντι που φάγαμε? Να πω για το φόβο που ούτε η φωνή μου δεν έβγαινε?Να πω για τη πλάκα στο τέλος του δωματίου? Ειλικρινά αυτό το δωμάτιο με βοήθησε να ξεχάσω τον φόβο που έχω να μπαίνω πρώτη...και ναι κάνω δήλωση στην ομάδα μου ότι όταν θα με βάζουν πρώτη θα μπαίνω πρώτη! Παιδιά είναι λίγο να σας περιγράψει κανείς το τι συμβαίνει αν δεν πας να το ζήσεις.ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩΩΩΩ....Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό που μας προσφέρατε μέσα από την καρδιά μου να παραμείνετε έτσι!!! RESPECT RESPECT.....ΑΜΗΝ ....αααα και ναι ζήσαμε!!!!!

Escaped
5.0 Excellent
03:14 11-Sep-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φτάσαμε και εμείς ως αστυνομικοί να βοηθήσουμε τον κακόμοιρο τον ντετέκτιβ.....που τον βοηθήσαμε και τον σώσαμε.Ενα πολύ ωραίο δωμάτιο,με ωραίους χώρους,με ωραίους γρίφους,και με μια ατμόσφαιρα εξίσου καλή! Αρκεί να είσαι προσεκτικός και να βάζεις το μυαλό σου να δουλεύει.Μπραβο στα παιδιά με ένα καλό δωμάτιο,που έκανε την ομάδα μου τα παρτάλια να ψάχνει και να μη σταματάει! Αν και ο ντετέκτιβ μας την έκανε γυριστή....δεν λέω άλλο! Ωραία περάσματα , κρυψώνες καλές ,και ωραία σκηνικά! Το προσωπικό άψογο. Αυτά τα ολίγα !!Ευχαριστούμε και για αυτήν την εμπειρία!

Escaped
5.0 Excellent
04:57 6-Sep-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πρωτοπεις για αυτό το δωμάτιο ...δεν φτάνουν ατελείωτες ώρες.....Λοιπόν έφτασε και η ομάδα μου στο ξενοδοχείο Κορτέζ....το τι περάσαμε ούτε στο νου μας δεν είχε περάσει....Καταρχήν μας υποδέχτηκε ο ρεσεψιονίστ...αφού η ιστορία μας ξεκινάει σε ένα ξενοδοχείο.Ενας ρεσεψιονίστ ας τον πω ψυχακια...(θα ναι λίγο)...... μπαίνεις και ξεκινάς με την ομάδα σου (ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ) να προσπαθείς να λύνεις γρίφους.... μπαίνεις στο ένα δωμάτιο... βγαίνεις στο άλλο δωμάτιο....και καταλήγεις σε άλλο δωμάτιο....τόσα πολλά δωμάτια που ούτε και γω ξέρω σε πόσα μπήκα.Γριφοι ??δεν σταματάνε ....και εύκολοι αλλά και δύσκολοι...τρομαγμα ??? αφήστε καλύτερα και καρδιά να μη έχεις θα πάθεις καρδιά...μόνο αυτό σας λέω..Το προσωπικό αχι άψογο όχι τέλειο....αλλά μοναδικό!!Και πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε αυτό που κάνουν και προσφέρουν στον κόσμο ένα ξεσκασμα από την καθημερινή ρουτίνα.... Κύριε Ελευθεριάδη τιμή μου που σας γνώρισα και έπαιξα μαζί σας ....Πραγματικά Δεν έχω λόγια για αυτό που πέρασα σήμερα....Όποιος δεν έχει πάει παιδιά ας πάει .δεν πρέπει να προσπεράσετε αυτό το δωμάτιο.. !!!Σας ευχαριστώ πολύ..Και??? ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΆΡΘΟΥΜΕ!!!!!

Escaped
5.0 Excellent
05:21 26-Aug-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ναιιιι....μπήκα στη κόλαση....πιο κόλαση πεθαίνεις....Τι να πω γι'αυτό το δωμάτιο.....ότι δεν μένεις λεπτό σε ησυχία???ότι αυτός ο διάβολος είναι ατάραχος????Ότι και να κάνεις θα σε πιάσει...Η ψυχή μου έμεινε απέξω ...να ξεκινήσω από τους χώρους που είναι άνετοι... κινήσεις άνετα κάνεις, γρίφοι όχι δύσκολοι αρκεί να είσαι προσεκτικός.Να πιάσω τα παιδιά τους ηθοποιούς???αν και μεσάνυχτα που πήγαμε να ναι καλά τα παιδιά ειχαν τέτοια διάθεση να σε πιάσουν ,να σε τρομάξουν,να σε γλεντήσουν λες και άνοιξαν μόλις πήγαμε και ήμασταν η πρώτη ομάδα για τη μέρα.Να πω μπράβο είναι μηδαμινό....μπορώ να πω υποκλίνομαι......πέφτω κάτω στα πόδια σας και σας δινω ένα δις μπράβο.Εξυπνοι γρίφοι...ωραία ροή ...θέλω εγώ που φοβάμαι η άσχετη....να ξαναπαίξω....Τα παιδιά χαραμιζονται ...Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας χαρίσατε ένα τόσο μοναδικό παιχνίδι.Οσοι δεν πήγατε παιδιά .....να πάτε .....θα βγουν πολλές αλήθειες μπροστά στο βενζεβουλ.....ΝΑ ΠΑΤΕΕΕΕΕ !!!!

Escaped
5.0 Excellent
05:12 26-Aug-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και κλείσαμε κ εμείς να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι τα μεσάνυχτα..και ξεκινάμε τι το θέλαμε να μπούμε ....παιχνίδι με πολλαπλά δωμάτια, έμπαινες τρομαζες... έπιανες κάτι ξανατρομαζες.Ωραιοι γρίφοι όχι να σπας το κεφάλι σου,εφέ πραγματικά ωραία ....και τα τζαμ σκερ αρκετά.Φτιαγμενοι πανέξυπνοι χώροι,και μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού.Μπραβο στα παιδιά που έφτιαξαν ένα τέτοιο δωμάτιο!!!

Escaped
5.0 Excellent
18:18 18-Aug-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πω τώρα για αυτό το δωμάτιο....Να ξεκινήσω από την αρχή του παιχνιδιδιου λοιπόν ....Ένα δωμάτιο που μόλις ξεκινάς να παίζεις ξεχνάς ότι είσαι στο παιχνίδι,και ότι βρίσκεσαι κ παίζεις μια ιστορία αληθινή.Οι χώροι άπλετα μεγάλοι,τα περάσματα σε έβγαζαν σε άλλο μέρος.Ενα παιχνίδι με συνεχείς αυτοματισμούς , χωρίς λουκέτα .Γρίφοι άψογοι .Η μουσική σε έκανε να νοιωθεις ότι είναι ο κλόουν δίπλα σου.Τα του ηθοποιού...μπράβο στο παιδί που έκανε το κλόουν τα κατάφερε εμένα προσωπικά να με ξεκανει από φόβο.Και τώρα που γράφω ακόμα βαράει η καρδιά μου τρανς.Τα τρομαγματα του πρέπει να ήταν πάνω από 30 φορές .ο τζι εμ άψογος.οπου έβλεπε και κολλουσες δεν χρειαζόταν να πεις κάτι,αμέσως σε βοηθούσε.Αψογος!Εγώ τον συμπάθησα αμέσως . καλός, ευγενικός, τόσο όσο...! Πραγματικά οποίος δεν έχει πάει πρέπει να πάει...το ζεις στο έπακρο.Ενα μπράβο είναι λίγο σε αυτά τα παιδιά.....!!!!

Escaped
5.0 Excellent
03:28 12-Aug-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και ναι αγαπητά άτομα επιζώντες βγήκαμε και εμείς από τη φυλακή..... Πραγματικά ωραία εμπειρία σε ένα τέτοιο δωμάτιο.Ενα παιχνίδι που όταν μπαίνεις σε περιμένουν νεροπιστολα,για να μπορέσεις να χτυπήσεις τον εχθρό.Αν και Αύγουστος μας χρειάστηκαν όσο τίποτε άλλο. Η Πλοκη του παιχνιδιού ήταν πραγματικά κατά γράμμα να την βγάλεις έως πέρα.Να πιάσουμε από τούς έξυπνους γρίφους,να πιάσουμε από την παρατηρητικότητα που πρέπει να έχεις,ήταν αρκετά για να σου κρατούν το ενδιαφέρον.Ο επιζών που τον βοηθήσαμε ήταν άψογος!Από ήχο στο παιχνίδι υπήρχε ώστε νόμιζες ότι έρχεται ένας στρατός από πίσω σου .. άψογος ήχος....και ένα που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν η προφύλαξη στο να μη χτυπήσεις,στο να βάζεις πάνω σου προστατευτικά ώστε να μην χτυπήσεις ούτε στο παραμικρό.Το πρωσοπικο άψογο.Φυλοξενο που αμέσως γίνονται οι δικοί σου φίλοι.Απαιχτο δωμάτιο από τα πρώτα στη λίστα μου που θα γίνει το αγαπημένο μου.Παιδια να το ζήσετε,να το παίξετε,και να το χαρείτε οσο δεν πάει.Σας ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία .!

Escaped
5.0 Excellent
14:02 14-Jul-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Στη σοφίτα λοιπόν..... βρεθήκαμε και εμείς και εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Ενα δωμάτιο που ήταν άνετο για 4 άτομα. Ένας χώρος άνετος, δροσερός αυτό που θέλουμε σε κάθε δωμάτιο,η ροή του παιχνιδιού άψογη και από θέμα γρίφων και από θέμα ιστορίας,οι γρίφοι πολύ έξυπνοι και εύκολοι...η ηθοποιός αν και η πρώτη της εμφάνιση σου έμοιαζε σαν να έχει παίξει σε χιλιάδες παιχνίδια, φαντάσου δηλ να παίξει σε αρκετά τι θα δώσει από θέμα φόβου.. μπράβο στο κορίτσι.ο gm αν το γράφω σωστά άψογος.Σε άφηνε να λύσεις γρίφους να ψάξεις χωρίς να επεμβαίνει παρά μόνο όταν χρειαζόταν.Τελειο δωμάτιο προσωπικό άψογο πρέπει κάποιος να παίξει αυτό το δωμάτιο...Πέρασα τέλεια!!!!

Escaped
5.0 Excellent
11:05 12-Jul-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λοιπόν ωραίο δωμάτιο με πολλούς ενδιαφέρον χώρους, ατμοσφαιρικό το θέμα ,αλλά όχι τρομαχτικό...εγώ ούτως ή άλλως μια ζωή φοβάμαι.jump scare ελάχιστα ,που δεν τρομαζες ,οι γρίφοι πάρα πολύ καλοί και μπράβο στα παιδιά.Υπηρχσν περάσματα ωραία με σκάλες ...ένα καλό δωμάτιο.Το προσωπικό άψογο, φιλόξενο.Αν πάει κάποιος θα περάσει καλά ..τώρα το επόμενο δωμάτιο είναι το IT .....και ο θεός μαζί μας....ωχ βαγγελιστρα μου ....ωχ Παναγία μου....(H.E.L.P)

Escaped
5.0 Excellent
00:19 30-Jun-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα για ψυχολογικό θρίλερ, ωραία σκηνικά, μεγάλοι χώροι,τρομαγματα όσο πρέπει, γρίφοι πολύ ωραίοι έξυπνοι.Αξιζει να το παίξει το παιχνίδι κάποιος και να ευχαριστηθεί! Προσωπικό άψογο, φιλόξενο, φιλικό, μπράβο στα παιδιά.Και σας ευχαριστώ για την εμπειρία αυτή!!

Escaped
5.0 Excellent
23:55 11-Jun-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παρά πολύ ωραίο δωμάτιο, σε πάει σε μια άλλη εποχή όπου έχεις μεγαλώσει, και αυτό γιατί το σπίτι είναι τόσο ωραίο που έχει παραμείνει έτσι από τα παλιά.... Ατμόσφαιρα εξαιρετική που σε κρατάει συνέχεια σε αγωνία. Χώροι όπου κάθε παίκτης μπορεί να πάει. Οι γρίφοι εξαιρετικά καλοί. Όχι δύσκολοι που να μην τους βρίσκεις. Έχει ένταση στα τελευταία λεπτά και τελευταίους γρίφους όπου εκεί δίνεις ρέστα από τρέξιμο από φόβο από ότι θες. Οι ηθοποιοί άψογοι, στην κυριολεξία αληθινοί. Και μια απόδραση που όταν βγαίνεις έχεις μείνει ακόμα πίσω ..! Μπράβο στα παιδιά εξαιρετική ποιότητα δουλειά σε όλα.! Προσωπικά πέθανα .. Πέθανα.... Πέθανα..............

Escaped
5.0 Excellent
02:30 2-Jun-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καλό δωμάτιο... Καλοί γρίφοι, δεν τρελενεσαι κιολλας... Να τρομαξεις δεν τρομάζεις... Εντάξει ένα κανονικό απλό δωμάτιο..! Ωραίοι χώροι μεγάλοι αρκετά ώστε να ψάχνεις. Θα ήθελα πιο αληθινή δράση... Και οι ηθοποιοί θα τους ήθελα λίγο πιο να έχουν μπει στην ουσία του χαρακτήρα.

Escaped
5.0 Excellent
01:31 29-May-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πάρα πολύ δυνατό δωμάτιο,απο την αρχή που μπαίνεις μέσα ξεκινάνε όλα. Ατμόσφαιρα που την ζεις. Μου άρεσαν οι μεγάλοι χώροι και οι κάπως δύσκολοι γρίφοι, αλλά και τα τρομαγματα που έχεις στο παιχνίδι. Είναι ωραίο πραγματικά! Δεν μένεις ποτέ ήρεμος!

Escaped
4.5 Excellent
13:48 19-May-19

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μοναδικό. Το ζεις από την αρχή μέχρι ακόμα και όταν πληρώνεις για να φύγεις. Ατμόσφαιρα δεν υπάρχει λέξη να περιγράψεις το σούπερ. Οι ηθοποιοί πρέπει να τους βάλουν στο πάνθεον. Από τα λίγα δωμάτια που καταχάρηκα γιατί με γλεντησανε. Όχι μόνο αξίζει να πάει κάποιος αλλά επιβάλλεται!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την μοναδικότητα τους!!

Escaped
5.0 Excellent
22:44 7-May-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο δωμάτιο, μου άρεσε που είναι πρώτης γενιάς, έξυπνοι γρίφοι πολύπλοκοι. Αξίζει να πάει κάποιος να παίξει. Και το προσωπικό πάρα πολύ καλό!

Escaped
5.0 Excellent
23:27 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Από τα πιο ευρηματικά δωμάτια που μπορει να πάει κάποιος. Ατμόσφαιρα τέλεια, γρίφοι να μη σταματάς να σκέφτεσαι. Παρά πολλά περάσματα. Έξυπνοι γρίφοι και πάρα πολύ ωραίοι. Αξίζει να επισκεφτει κάποιος αυτό το δωμάτιο!

Escaped
5.0 Excellent
23:25 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άπαιχτο δωμάτιο. Τέλειο, μοναδικό, οι ηθοποιοί εξαιρετικοί άψογοι. Το προσωπικό πάρα πολύ τέλειο, η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Γρίφοι πάρα πολύ έξυπνοι, άψογα καλοί. Θες να ξαναπάς συνέχεια.

Escaped
5.0 Excellent
23:22 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ωραίο δωμάτιο Ευχαριστιεσαι φριφους. Ευχαριστιεσαι Να ψάχνεις. Δεν βαριέσαι και πολύ έξυπνοι ατμοσφαιρικοι οι γρίφοι. Γραφικά καταπληκτικά, έξυπνοι οι γρίφοι, πάτα πολύ ωραία!

Escaped
5.0 Excellent
23:19 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παρά πολύ ωραία δωμάτιο, γρίφοι σχετικά εύκολοι. Ατμόσφαιρα μοναδική οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Έξοδοι αρκετά καλοί. Φανταστικό δωμάτιο.

Escaped
3.0 Good
23:15 28-Apr-19

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

3.0

Θα ήθελα πιο πολύ καλή ηθοποιία από τα παιδιά, πιο πολλές εξόδους jumpscare. Θα ήθελα να σε κρατάει σε αγωνία. Ωραία δωμάτια. Και θα ήθελα πιο πολλούς γρίφους!

Escaped
5.0 Excellent
23:11 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ... ΤΟ ΑΠΌΛΥΤΟ ΠΕΡΊΠΛΟΚΟ ΔΩΜΆΤΙΟ.. ΓΡΊΦΟΙ ΤΈΛΕΙΟΙ.. ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΑΠΑΙΧΤΟΙ. ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ! ΞΑΝΑΠΆΩ!!

Escaped
5.0 Excellent
23:08 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Βαθμολογία αν υπήρχε στο εκατό θα έβαζα χίλια. Ευχαριστιεσαι παιχνίδι, δωμάτια να μη βαριέσαι, οι ηθοποιοί αληθινοί όσο δε πάει, δράση μοναδική, τέλεια, δεν θες να σταματήσεις. Ξαναπάς ξαναπάς ξαναπάς!

Escaped
5.0 Excellent
23:05 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άψογη ατμόσφαιρα, ο φραγκεσταιν μοναδικός, δράση μοναδική, οι γρίφοι είναι τέλειοι, δωμάτιο άπαιχτο να μη θέλεις να φύγεις σίγουρα ξαναπάω!

Escaped
5.0 Excellent
23:02 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μοναδικό δωμάτιο, πάρα πολύ μεγάλοι χώροι, εξαιρετικοί οι ηθοποιοί, γρίφοι καταπληκτικοι, αξίζει να πάει κάποιος να ευχαριστηθεί παιχνίδι!

Escaped
5.0 Excellent
22:26 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικά σκηνικά ατμόσφαιρα τέλεια, είσαι σε εγρήγορση συνέχεια, οι ηθοποιοί αληθινοί στον ρόλο, τέλειο δωμάτιο από όλες τις πλευρές!

Escaped
5.0 Excellent
22:21 28-Apr-19

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φανταστικό δωμάτιο, ωραία ατμόσφαιρα, μυστήριο να ευχαριστηθεις και δεν μένεις στάσιμος.Οι ηθοποιοί πάρα πολύ αληθινοί!

Escaped

The Existence


1:24:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Dead Bride


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

Upside Down


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   98.1 %
Actor
Psychological Thriller

The Portal


1:28:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.4 %
Horror
Actor
Adults Only

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   88.7 %
Actor
Psychological Thriller

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller

HELL EXODUS


1:07:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

REQUIEM


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
Horror
Actor
Psychological Thriller

IT


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 6
   77.8 %
Horror
Actor
Action
2 Trophies
Psychological Thriller

THE ATTIC


1:08:00

   70 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Lights out


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   73.6 %
Horror
Actor
Adults Only
Action
Psychological Thriller

Red Riding Hood


1:19:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Actor
Psychological Thriller

Monika's Diary


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   95.0 %
Horror
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

INSIDIOUS


1:21:00

   90 Minutes
   2 - 6
   92.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Conjuring


1:28:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
  QR-Code
My Bro My Bro
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 6
   92.2 %
Horror
Actor
3 Trophies
Psychological Thriller

Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case


1:28:00

  Trophies they Won!

Sir Lock Apprentice Sir Lock Apprentice
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 6
   72.9 %
1 Trophy

Otherside


1:19:00

  Trophies they Won!

The Copper Key The Copper Key
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 4
   78.8 %
1 Trophy

HellRaiser


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 6
   90.4 %
Horror
Actor
Action

BIOHAZARD


1:30:00

  Trophies they Won!

Umbrella Trophy Umbrella Trophy
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Adults Only
Action
1 Trophy

Screaming Woods


1:08:00

   70 Minutes
   3 - 6
   68.9 %
Horror
Actor
Adults Only
1 Trophy

Won

Oct - 2019

Το 4ο μέρος της ιστορίας του φυλακτού του μαύρου σκύλου


Creator: Stefanos Rizinos
Oct - 2019

You managed to break the Password! Great!

May - 2019

Complete your task in Conjuring room

May - 2019

Find the name of my brother during the game.

May - 2019

Τώρα είσαι και επίσημα άξιος βοηθός του Sir Lock!

Apr - 2019

This trophy gives you the knowledge to get into the best escape rooms!

Jan - 2019

H Umbrella Corp. σε συνεργασία με την DarkSchool σε ευχαριστεί για την συνεισφορά σου στο έργο της και σε ανταμείβει με το πολύτιμο σύμβολο της ως ένδειξη ανδρείας,συνεργασίας και οξυδέρκειας.

Apr - 2019