cover image profile image

α-λύτης Afrodite Papalitsa
Champion


  Ποσοστό Απόδρασης: 96,4%
  Σκορ : 999
  Μου Αρέσει : 98

5,0 Εξαιρετικό
23:58 13-Φεβ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το back to back μας συνεχίζεται και σειρά έχει το δωμάτιο follow the white rabbit! Έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το πρώτο μας Thomas Crown συνεχίζουμε με μεγάλες προσδοκίες! Ανοίγει λοιπόν η "πόρτα" και περνάμε στη χώρα των θαυμάτων .... Ένα παραμύθι μπροστά στα μάτια μας!!! Τι να πρωτοπω... Η διακόσμηση ? Η ιστορία που ζούσαμε ? Ο ηθοποιός??? Ολα υπέροχα και μαγικά !!! Ένα υπέροχο δωμάτιο με πολύ καλή ροή , καλοδουλεμένο με πανέμορφους χώρους και ωραίους γρίφους που σου δίνει το χώρο και το χρόνο εκτός από το να λύσεις τους γρίφους να ζήσεις και να χαρείς με την υπόθεση του δωματίου ! Το acting φοβερό κ μέσα στην υπόθεση του δωματίου με βοήθεια όταν χρειάστηκε!! Τα θερμά σου συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει πέσει στο δωμάτιο!! Τρέξτε να το δοκιμάσετε γιατί αξίζει και πολύ μάλιστα !!! Το προσωπικό για άλλη μια φορά εξαιρετικό και φιλικό !!! Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτή την ωραία εμπειρία που ζήσαμε !!! Συγχαρητήρια και πάλι !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
23:50 13-Φεβ-19

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τετάρτη βράδυ και 3 Α-ΛΥΤΕΣ βρεθηκαμε στο κέντρο της Αθήνας να κάνουμε το αγαπημενο μας back to back στην εταιρεία Mastermind! Πρώτο δωμάτιο το Thomas Crown! Βρισκόμαστε λοιπόν έξω από τη πόρτα του δωματίου και η αναζήτηση ξεκινάει ! Ενα δωματιο με έξυπνους γρίφους , ωραία περάσματα και πολύ καλούς μηχανισμους! Μεγαλύτερη δυσκολία στην αρχή του δωματίου που θέλει το περισσότερο κομμάτι της προσοχής σας καθώς στη συνέχεια η ροή του δωματίου κυλάει ευκολότερα! Δωμάτιο μέτριας δυσκολίας λοιπόν και με χώρους άνετους κ πολύ ωραία φτιαγμενους! Το προσωπικό ευχάριστο και ευγενεστατο που σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή ! Μόνο καλές εντυπώσεις λοιπον από το πρώτο μας χώρο και συνεχίζουμε για το επόμενο !!! Πολύ καλή δουλεια!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
18:23 12-Φεβ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Crime Scene Αγία Παρασκευή και συνεχίζουμε με back to back με το δωμάτιο undercover, μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του Νικολάου. Πριν περάσω στο σχολιασμό του δωματίου , να υπογραμμίσω την πολύ value for money προσφορά της εταιρείας για back2b !! Σπεύσατε λοιπόν!! Στα δικά μας τώρα.. ένα βαθμό δυσκολίας στο συγκεκριμένο δωμάτιο από τη δολοφονία του Νικολάου της εταιρείας, καθώς οι γρίφοι είναι πιο δύσκολοι και ταυτόχρονα πρωτότυποι και καλοδουλεμένοι! Προσωπικά, μέτριας δυσκολίας επίπεδο για ομάδα με 3-4 άτομα και σίγουρα για 2άδες με κάποια εμπειρία, καθώς το δωμάτιο βασίζεται τη παρατηρητικότητα. Τα παιδιά για άλλη μία φορά φιλόξενα ! Τρέξτε να δοκιμάσετε το δωμάτιο και σίγουρα εκμεταλλευτείτε τη προσφορά με το b2b!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
18:12 12-Φεβ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αγία Παρασκευή λοιπόν και σπεύσαμε να εξιχνιάσουμε τη δολοφονία του Θεμιστοκλή Νικολάου! Μπουχτισμένοι λοιπόν από το φόβο που έχουμε φάει γυρνώντας συνεχώς τα δωμάτια τρόμου είπαμε να χαλαρώσουμε σε ένα κλασσικό γριφοδωμάτιο. Λοιπόν, το δωμάτιο είναι καλοστημένο , με πραγματικά άνετους χώρους οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν και ομάδες πολλών ατόμων. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας κατά τη γνώμη μου, αν κ βασίζονται στη παρατηρητικότητα που θα έχετε στο χώρο. Γενικότερα ο τρόπος που είναι στημένο το δωμάτιο και ο φωτισμός σου δίνει την απαραίτητη βοήθεια για να σε κάνει να ψάξεις τους γρίφους αρχικά, αλλά και να τους λύσεις. Η φιλοξενία μας στο χώρο πολύ καλή κ φιλική!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
17:09 8-Φεβ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ το επόμενο δωμάτιο και μεταφερόμαστε στην εταιρεία G-Factor Group. Mία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν έχει πολλά λουκέτα όπως έχουμε συνηθίσει, αφού τα πάντα είναι με αυτοματισμούς, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία πυραμίδα !!! Πολύ καλοφτιαγμένη διακόσμηση και αρκετά περιποιημένοι χώροι και βέβαια μέσα στο θέμα του δωματίου! Σε γενικές γραμμές ένα εύκολο προς μέτριας δυσκολίας δωμάτιο, το οποίο πως είναι κατάλληλο για ομάδες αρχαρίων που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και τη παρατηρητικότητα τους. Ο gm πολύ καλός με παρέμβαση σε σημεία που χρειάστηκαν αι έπρεπε να βοηθήσει. Επομένως, ένα τίμιο δωμάτιο με καλούς χώρους και πλοκή που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
16:56 8-Φεβ-19

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από μία ζόρικη μέρα, είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε κ εμείς με το μυστήριο των εξαφανισμένων ατόμων.. Βρεθήκαμε λοιπόν στην εταιρεία Lockbusters και δοκιμάσαμε το δωμάτιο Upside Down!!! Πολύ καλό δωμάτιο μπορώ να πω, το οποίο θα χαρακτήριζα σαν γριφοδωμάτιο με μία δόση τρόμου και μερικά jumpscares (ειδικά σε ένα σημείο του δωματίου ο ηθοποιός απλά έδωσε ρέστα). Πραγματικά το δωμάτιο είναι καλοφτιαγμένο και περιέχει πολλά σημεία και αναφορές στην αγαπημένοι μας σειρά stranger things! Oi γρίφοι του δωματίου βατοί και μέτριας δυσκολίας!! Το προσωπικό της εταιρείας πραγματικά ευγενέστατο και με όρεξη για κουβέντα!!! Μία πολύ καλή και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία θα έλεγα και μία δυνατή δουλειά από το προσωπικό του Lockbusters!! Οι Α-λύτες θα επιστρέψουμε σίγουρα να δοκιμάσουμε τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
19:50 5-Φεβ-19

The MINE Box

The MINE Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Mετά την πολύ ωραία εμπειρία μας στο Haunted BOX της εταιρείας, επιστρέψαμε δυναμικά να δοκιμάσουμε της ικανότητές μας στο δωμάτιο THE MINE!Μετά από πολύ καιρό αναμονή, έφτασε και η δική μας σειρά να γίνουμε ανθρακωρύχοι και να καταφέρουμε να δραπετεύσουμε από το ορυχείο!Θέλω να ξεκινήσω με τους χώρους του δωματίου, οι οποίοι είναι πολύ καλοφτιαγμένοι και σου δίνουν την αίσθηση πως όντως βρίσκεσαι σε ένα ορυχείο!ΙΟ χώρος του δωματίου είναι άνετος και εύκολα φιλοξενεί μία ομάδα 4-5 ατόμων. Τώρα στο κομμάτι των γρίφων...όχι άδικα το πιο δύσκολο δωμάτιο της εταιρείας, καθώς οι γρίφοι απαιτούν μεγάλη παρατηρητικότητα και πραγματικά πρέπει να έχετε το νου σας σε κάθε γωνιά του δωματίου, για να μπορέσετε να προχωρήσετε!!! Το προσωπικό για άλλη μία φορά ευγενέστατο και πάντα όταν χρειαστήκαμε βοήθεια , καθώς υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε ιδέα τι κάναμε, ήταν πάντα εκεί! Για άλλη μία φορά λοιπόν το BOX αποδεικνύεται μία πολύ καλοδουλεμένη εταιρεία και πραγματικά τρέξτε να το δοκιμάσετε!!! Αγαπημένο σημείο του δωματίου...το τέλος!!! Δε λέω τίποτα άλλο... Μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά τους!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
18:57 1-Φεβ-19

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έφτασε η ώρα μας λοιπόν εμάς να επισκευτούμε το conjuring......Πολλά μας είχανε πει για αυτό το δωμάτιο, αλλά αυτό που μας περίμενε δεν περιγράφεται με λόγια!!! Στην ομάδα λοιπόν είμασταν 2 άτομα, αρκετά τολμηρό θα έλεγα, που όπως μας είπαν και οι προηγούμενοι "καλά ξεμπερδέματα!!!". Πρώτη φορά λοιπόν μπήκα σε δωμάτιο τρόμου και μου πέρασε η σκέψη για το panic button!!! Η εισαγωγή απλά δεν υπάρχει!!! Δεν έχω ξαναδεί πιο ευρηματική είσοδο σε δωμάτιο και σίγουρα δεν έχω τρομάξει περισσότερο!!! Τα πρώτα 10 λεπτά περίπου τα χρειαστήκαμε όσο δεν πάει, μετά ξεκινήσαμε να τη παλεύουμε λίγο καλύτερα!! Το acting καταπληκτικό, ίσως από τα καλύτερα που εχώ δει σε δωμάτιο τρόμου!!! Οι χώροι είναι αρκετά στενοί που για μένα το μέγιστο είναι 4 άτομα! Πραγματικά ένα εξαιρετικά ωραίο δωμάτιο, που σε βάζει από την αρχή στη τρομάρα!!! Όλα είναι πολύ προσεγμένα μέχρι τη παραμικρή λεπτομέρεια!!! Μαζέψτε όλο σας το θάρρος και τολμήστε το!!! Μπράβο στα παιδιά του adrenaline και πάλι μπράβο!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
18:40 1-Φεβ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μα τι εξαιρετική εμπειρία ήταν αυτή!!!!! Γιατί το lethal decision δεν είναι απλά ένα δωμάτιο, είναι εμπειρία!!! Από που να αρχίσω????? Καταρχήν με το που φτάνεις στην είσοδο αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν αυτό που θα ζήσεις είναι παιχνίδι ή πραγματικότητα!! Η αρχή πάρα μα πάρα πολύ δυνατή που πραγματικά τα χρειάζεσαι!!! Η δράση και το κυνηγητό που πέφτει εκεί μέσα δεν περιγράφεται!!! Και τωρα ήρθε η σειρά του ηθοποιού.... Το παλικάρι δεν παίζεται πραγματικά!!! Μας γλέντησε και με το παραπάνω!!! Απίστευτος!!! Γενικά το όλο σύνολο του δωματίου είναι πολύ ψηλά και πραγματικά πρέπει να βρείτε το θάρρος να πάτε..γιατί όντως θέλει θάρρος!!!! Από εμένα λοιπόν, πάρτε τα αθλητικά σας παπούτσια και τρέξτε να κάνετε το συγκεκριμένο δωμάτιο γιατί θα σας μείνει και θα το συζητάτε για πολύυυυυυυυυυυ καιρό μετά!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
18:33 1-Φεβ-19

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σάββατο βράδυ λοιπόν και αποσίσαμε να επισκευτούμε την εταιρεία The BOX στη νέα Ιωνία! Οι κριτικές πολλές και ενθαρρυντικές για τη συγκεκριμένη εταιρεία και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με το δωμάτιο The Haunted Box! Να ξεκινήσω με το κομμάτι των γρίφων που πραγματικά χρειάζεται μεγάλη παρατηρητικότητα και προσοχή! Ένα δωμάτιο ανεβασμένης δυσκολίας, που θέλει παρατηρητικότητα και συνεργασία! Οι χώροι πολύ προσεγμένοι και μελετημένοι μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια! Όσον αφορά το προσωπικό??? Καταπληκτικό, ευγενικό με ιδαίτερη συμπάθεια στο Στάθη που πραγματικά θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά εκεί για τη προσήλωσή τους σε αυτό που έχουν ετοιμάσει στο BOX!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε για τα υπόλοιπα δωμάτια και σύντομα!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
18:25 1-Φεβ-19

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Daylight λοιπόν και η παρέα αυτή τη φορά βρέθηκε στο Trapped στο Χαλάνδρι! Ένα δωμάτιο ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό και σίγουρα λίγο διαφορετικό από τα άλλα!Οι γρίφοι είναι αρκετοί και απαιτητικοί, ιδιαίτερα το αρχικό κομμάτι που ζορίζει αρκετά και σίγουρα χρειάζεται όλη τη προσοχή σας, γιατί ίσως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του δωματίου κατά τη γνώμη μου. Επίσης, οι χώροι του δωματίου είναι καλοφτιαγμένοι και φυσικά δε θα μπορούσα να παραλέιψω τη "διαφορετική" παρουσία του GM στο παιχνίδι!! Ένα δωμάτιο που αξίζει να το επισκευτείτε, ειδικά όσοι είστε φαν των ατμοσφαιρικών δωματίων! Ετοιμαστείτε να γίνετε βρυκόλακες και να θυμάστε...Προσοχή στο φως!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
17:23 1-Φεβ-19

Cinema Hostage

Cinema Hostage

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αχ τι ωραία που περάσαμε!!!! Αυτό ήταν η φράση που λέγαμε μεταξύ μας όταν βγήκαμε από το δωμάτιο!!! Ένα καταπληκτικό δωμάτιο, γεμάτο γέλια, παιχνίδια και χαρά!!! Πραγματικά δεν ξέρω πως να μεταδώσω όλη αυτή την χαρά που ένιωσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο!! Η ηθοποιός πολύ παραπάνω απο καλή, μας κέρδισε από τα πρώτα λεπτά του δωματίου!! Γρίφοι πολύ έξυπνοι και βατοί, σκηνικά πολύ όμορφα και γενικά είαμσταν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα !! Για τους σινεφίλ θεωρώ πως είναι το δωμάτιο που θα αγαπήσουν αμέσως, αλλά και για τους υπόλοιπους είναι ένα δωμάτιο που πρέπει να δοκιμάσετε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
17:18 1-Φεβ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Mας είχαν πει για ένα motel, το οποίο φημίζεται για τη φιλοξενία του...Αποφασίσαμε λοιπόν να το επισκευτούμε κ εμείς για να δούμε αν μας έλεγαν αλήθεια.. Φτάνοντας έξω από τη πόρτα του μοτέλ, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως τα πράγματα δυσκολεύουν..Φόβος πριν καν μπούμε μέσα!!! Οι χώροι είναι εξαιρετικά φτιαγμένοι, που σου δίνουν την εντύπωση ότι είσαι πραγματικά σε μία παλαιότερη εποχή. Γρίφοι απαιτητικοί κατά τη γνώμη μου, που σίγουρα πρέπει να έχετε μαζί σας έναν λίγο ψύχραιμο από τους υπόλοιπους γιατί θα σας χρειαστεί.. Παρόλη τρομάρα μας, τα παιδιά εξαιρετικά φιλόξενα και ευγενικά που πραγματικά σε κερδίζουν με τη συμπεριφορά τους!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
17:10 1-Φεβ-19

THE CARPENTER

THE CARPENTER

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Κυριακή βράδυ λοιπόν, η αγαπημένη μας μέρα για απόδραση. Μαζευτήκαμε λοιπόν όλα τα "ανίψια" και πήγαμε να επισκευτούμε τον αγαπημένο μας θείο... Δωμάτιο το όποιο ξεκινάει δυνατά και όσο εξελίσσεται η πλοκή γίνεται ακόμα καλύτερο...βασικά πιο τρομαχτικό!!! Βατοί γρίφοι, οι οποίοι με τη τρομάρα που μας έδερνε μας φαινόντουσαν βουνό καθώς ο φόβος σε ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του δωματίου. Πολύ καλά σκηνικά και το acting ακόμα καλύτερο. Οι χώροι είναι αρκετά άνετοι ώστε να μπορέσουν να φιλοξενήσουν μία πολυμελή ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά που έχουν ρίξει για να φτιάξουν αυτό το πραγματικά ωραίο δωμάτιο!!! Τρομάξαμε, φωνάξαμε, τρέξαμε αλλά σίγουρα η εμπειρία μας στι σπίτι του θείου θα μας μείνει!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
16:58 1-Φεβ-19

The Last of Us

The Last of Us

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Aπόδραση και πάλι με τους γνωστούς Α-λύτες! Σαν φανατικοί του τρόμου, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας στο φόβο και φυσικά...στο τρέξιμο. Πολλά αυτά που είχαμε ακούσει για το συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά η εμπειρία μας στο δωμάτιο the last of us, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εξαιρετικοί χώροι και ρεαλιστικοί που πραγματικά σε βάζουν από την αρχή μέχρι το τέλος στο κλίμα του παιχνιδιού. Το acting εξαιρετικά καλό και σε έβαζε πραγματικά στη σκέψη του τί ακόμα θα συμβεί παρακάτω. Οι γρίφοι του δωματίου θεωρώ πως είναι μέτριας δυσκολίας, καθώς το δυνατό σημείο τοιυ δωματίου είναι το κυνηγητό που σου κάνουν οι ηθοποιοί. Ένα μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που λεχουν κάνει.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
11:58 21-Ιαν-19

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
22:44 26-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
00:14 2-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

Follow the White Rabbit

Φεβ - 2019

1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Thomas Crown

Φεβ - 2019

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
1 Τρόπαιο

ΦΑΚΕΛΟΣ: UNDERCOVER

Φεβ - 2019

55:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Ultimate Detective Ultimate Detective
Broke Free Broke Free

   1 Ώρα
   2 - 5
   88,7 %
2 Τρόπαια

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φεβ - 2019

59:06

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Solved The Murder Case Solved The Murder Case

   1 Ώρα
   2 - 7
   91,7 %
2 Τρόπαια

Upside Down

Φεβ - 2019

1:35:47
1750

   100 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The MINE Box

Φεβ - 2019

1:20:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

HAUNTED CIRCUS

Φεβ - 2019

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %

The Last of Us

Ιαν - 2019

1:18:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης

Looking Glass

Ιαν - 2019

1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός

ART HEIST

Ιαν - 2019

58:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %

WAR GAMES

Ιαν - 2019

48:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %

The HAUNTED Box

Ιαν - 2019

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   94,0 %
Σκορ
4 Τρόπαια

The MUSEUM Box

Ιαν - 2019

56:43

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Do not sound the alarm! Do not sound the alarm!
Visited the Museum! Visited the Museum!

   1 Ώρα
   2 - 6
   96,0 %
Σκορ
4 Τρόπαια

The TIME Box

Ιαν - 2019

58:54

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Got a job at BOX Tech.! Got a job at BOX Tech.!
Fusion the ingredients! Fusion the ingredients!

   1 Ώρα
   2 - 6
   98,1 %
Σκορ
2 Τρόπαια

Down the Rabbit Hole

Ιαν - 2019

1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Δράσης

DEADLOCK

Ιαν - 2019

1:27:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   88,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

THE CARPENTER

Ιαν - 2019

1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 8
   92,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Δωμάτιο 696

Ιαν - 2019

1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   80,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Deus Ex Machina

Ιαν - 2019

1:18:00
1105

   80 Λεπτά
   2 - 6
   93,6 %
Σκορ
Ηθοποιός

The Cursed Ship - Mary Celeste

Ιαν - 2019

1:37:00

   100 Λεπτά
   2 - 6
   92,5 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Pablo Escobar

Ιαν - 2019

40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Special Agent!! Special Agent!!
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 6
   92,4 %
1 Τρόπαιο

Orient Express

Ιαν - 2019

58:30

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Best Detective !! Best Detective !!
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 6
   90,0 %
1 Τρόπαιο

HOCUS POCUS (UPGRADED)

Ιαν - 2019

58:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   100,0 %

CAPTAIN’S CABIN

Ιαν - 2019

39:00

   40 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %

The Little Wizard

Δεκ - 2018

44:55

   1 Ώρα
   2 - 6
   92,1 %

The TEMPLE Box

Δεκ - 2018

1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   94,3 %
Σκορ
4 Τρόπαια

The HAUNTED Box

Δεκ - 2018

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   94,0 %
Σκορ
4 Τρόπαια

Cinema Hostage

Δεκ - 2018

1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
1 Τρόπαιο

Seven deadly sins

Δεκ - 2018

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Room 104: Joker's Crypt

Δεκ - 2018

59:29

   1 Ώρα
   2 - 5
   94,6 %
Ηθοποιός
Κωμωδία

Lethal Decision

Δεκ - 2018

1:51:46

   2 Ώρες
   3 - 7
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός

Frankenstein’s Legacy

Δεκ - 2018

1:29:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   65,1 %
Ηθοποιός

Room 102: A Weird Student

Δεκ - 2018

56:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   87,3 %
Σκορ
1 Τρόπαιο

The Mansion

Νοε - 2018

56:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   52,1 %

Route 666

Νοε - 2018

  Δεν Απέδρασαν

   1 Ώρα
   2 - 5
   52,4 %

CODE Z

Νοε - 2018

01:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   88,2 %
Ηθοποιός
Κωμωδία

Screaming Woods

Νοε - 2018

1:08:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   73,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

Secret Society

Νοε - 2018

58:30

   1 Ώρα
   2 - 6
   57,9 %
Kids Friendly

Conjuring

Νοε - 2018

1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 6
   90,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
2 Τρόπαια
Ψυχολογικό Θρίλερ

Athens Halloween Hunt 2018

Νοε - 2018

2:30:00

   150 Λεπτά
   4 - 8
   98,2 %
Ηθοποιός
Εξωτερικού Χώρου

SIN CITY

Οκτ - 2018

1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Movie Movie
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 4
1 Τρόπαιο

Thomas Crown

Οκτ - 2018

1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Art Art
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 6
1 Τρόπαιο

SCHIZOPHRENIA

Οκτ - 2018

1:08:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   47,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Κωμωδία

Follow the White Rabbit

Οκτ - 2018

1:05:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Fairy tale Fairy tale
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Arkham's Witchouse

Αυγ - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης


Φεβ - 2019

Εξιχνίασες την υπόθεση της δολοφονίας Νικολάου και κατάφερες να αποδράσεις από τους απαγωγείς του UnderCover!

Φεβ - 2019

Κατάφερες να δραπετεύσεις από το Little Pine Motel και τους απαγωγείς του Undercover!

Φεβ - 2019

Εξιχνίασες τη δολοφονία του Θεμιστοκλή Νικολάου!

Ιαν - 2019

Συγχαρητήρια!! Ανακηρύχθηκες ο καλύτερος ειδικός πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών και κερδίζεις 20% έκπτωση στο επόμενο δωμάτιο στο Escape Land!!!

Ιαν - 2019

Συγχαρητήρια εξιχνίασες την μυστηριώδη δολοφονία και κέρδισες τον τίτλο του καλύτερου Detective και 20% έκπτωση στο επόμενο σου δωμάτιο στο Escape Land.

Ιαν - 2019

A Movie Master!


Δημιουργός: Σταύρος Ρέγας
Δεκ - 2018

Λύσατε το παζλ με τα χρώματα!

Δεκ - 2018

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Νοε - 2018

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING

Οκτ - 2018

Art is Fun!

Οκτ - 2018

Movie Lover!

Οκτ - 2018