cover image profile image

αλύτης Afrodite Papalitsa
Chosen One


  Ποσοστό Απόδρασης: 98,2%
  Σκορ : 2977
  Μου Αρέσει : 72

5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Απρ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ROOM 54 και Swamp of Sorrows! Χωρίς να έχουμε παίξει τα προηγούμενα από τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχοντας όμως ακούσει τα καλύτερα, μαζευτήκαμε λοιπόν και είπαμε να δούμε κ εμείς τι είναι το RPG escape room! Αφού το κάθε μέλος της ομάδας βρήκε το ρόλο του, μπήκαμε δειλά-δειλά στο δωμάτιο... Ζεις την ιστορία του δωματίου από το πρώτο δευτερόλεπτο! Γίνεσαι πραγματικά μέρος της ιστορίας σε πολλά σημεία... Τα πλάσματα εκεί μέσα, σε περιτριγυρίζουν συνεχώς και δε σε αφήνουν καμία στιγμή να νιώσεις μοναξιά... Τα σκηνικά είναι καταπληκτικά και όλα μέσα στο story του δωματίου μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια! Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, τόσο δύσκολοι όσο πρέπει, για να σε αφήσουν να απολαύσεις το gameplay του δωματίου, που είναι εξαιρετικό!! Προσωπικά, ένιωσα στο περισσότερο μέρος του δωματίου πως έπαιζα ένα παιχνίδι rpg και πραγματικά απόλαυσα την ιστορία μέχρι το τελευταίο λεπτό!!! Μία πολύ προσεγμένη δουλειά, πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα! όσον αφορά το προσωπικό..Τί να πει κανείς για αυτή την ευγένεια και τη φιλοξενία!! Από τις καλύτερες φιλοξενίες μας σε escape room , κάτι που δείχνει το πόσο αγαπάνε τη δουλειά τους και πόσο ενδιαφέρονται να μάθουν τί μπορούν να βελτιώσουν! Μία εξαιρετική εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσετε όλοι!!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε για τα υπόλοιπα δωμάτια!!!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Room 54
Σας ευχαριστούμε πολύ!

5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Genesis από Fear of the dark και η φάση είναι αιμοδιψή βαμπίρ και λυκάνθρωποι, που θέλουν να σε κατασπαράξουν... Για πρώτη φορά σε επίσκεψή μας σε δωμάτιο τρόμου είμασταν υπέρ του δέοντος χαλαροί... Φτάσαμε έξω από το πολύ ψαρωτικό κτίριο της εταιρείας και ανοίγει η πόρτα... Μας κόπηκε λίγο η μιλιά, αλλά ήταν λίγο σε σχέση με αυτό που θα ακολουθούσε... Εισαγωγή απίστευτη!! Πρωτότυπη, που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί σε κανένα άλλο δωμάτιο τρόμου!!! Και ξεκινάμε λοιπόν, αφού έχουμε ξεπεράσει το πρώτο σοκ, το ψάξιμο... Υπέροχα περάσματα με όλη τη σημασία της λέξης, πολύ πρωτότυποι μηχανισμοί και γενικά ένα δωμάτιο που εξυπηρετεί απόλυτα το θέμα του ,σε συνδυασμό πάντα με τη καταπληκτική διακόσμηση των χώρων και με πολύ διαφορετικές μεταβάσεις στους χώρους του δωματίου, που όμοιες τους δεν είχαμε ξαναδεί!!! Όσον αφορά το acting του δωματίου... Φοβερό!!! Δεν είχες ιδέα από πού και τι θα σου έρθει!!! Οι γρίφοι του δωματίου σχετικά βατοί, με κάποιους λίγο πιο απαιτητικούς!!! Μία πραγματικά ωραία προσπάθεια από την ομάδα του Fear of the dark, ένα δωμάτιο που αξίζει να επισκεφτείτε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2019

The Portal

The Portal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομα Σου... Προσευχές, κομποσκοίνια, σταυροί και κάπως έτσι ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας για το Portal της εταιρείας Gear Escape.. Έχοντας το απαραίτητο feedback από την υπόλοιπη ομάδα, οπλιστήκαμε με θάρρος κ πήγαμε να κλείσουμε τη περιβόητη πύλη...
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω για αυτό το εξαιρετικό δωμάτιο..! Θα μπορούσα να περιγράφω για ώρες αυτό που ζήσαμε εκεί πέρα κ πάλι ίσως να μην μου έφτανε για να μεταδώσω τον ενθουσιασμό μου! Το ξεκίνημα δυνατό, όπως αρμόζει σε ένα δωμάτιο τρόμου.. Οι χώροι πολύ ωραία διακοσμημένοι ακριβώς μέσα στην ιστορία και με αρκετά περάσματα, τα οποία δίνουν πολλές επιλογές στα μιάσματα να σε κάνουν να ουρλιάζεις δίχως αύριο! Οι γρίφοι του δωματίου είναι έως μέτριας δυσκολίας, καθώς ο στόχος του συγκεκριμένου είναι να σε βάλει στο κλίμα της ιστορίας και να ζήσεις την εμπειρία!
Κ να περάσουμε τώρα στο δυνατό χαρτί του δωματίου... το acting φυσικά!!! Εντάξει, τα παιδιά εκεί το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!! Εξαιρετικό acting, με δόσεις τρόμου, jumpscares και όχι μόνο... Η απόλυτη κορύφωση στο τελευταίο χώρο!!! Γλέντι μέχρι τελικής πτώσης!!! Πραγματικά ένα 15 λεπτο που θα το συζητάμε για καιρό!!! Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όσους επισκεφτούν το δωμάτιο αυτό, είναι να πάτε (χθες) και ζήστε το!!!! Όσο πιο ανοικτοί είστε, τόσο καλύτερα θα περάσετε!!!
Τέλος, θα κλείσω με την ευγένεια των παιδιών που βρίσκονται εκεί και το πόσο προσπαθούν και θέλουν να περάσουν καλά όλες οι ομάδες που τους επιλέγουν!! Πολλά μπράβο σε όλους για αυτή τη δουλειά!!! Ευχαριστούμε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2019

Orient Express

Orient Express

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

O φόνος έγινε, ο δολοφόνος αγνοείται... ήρθε λοιπόν η ώρα να εξιχνιάσουμε το φόνο στο Orient Express... Καθ οδόν για Κωνσταντινούπολη, 4 ντετέκτιβ από τους οποίους, 2 μεγάλης εμπειρίας, 1 με μέτρια και ένας "νεοσύλλεκτος", βρεθήκαμε στο τόπο του εγκλήματος... Εεεε εντάξει...λουκέτα παντού!!! Γρίφοι πολλοί, όλων των ειδών και δυσκολίας που πραγματικά δεν ξέρεις από που να το πιάσεις για αρχή! Χρειάζεται αρκετά μεγάλη παρατηρητικότητα και συνεργασία της ομάδας ειδικά στο ξεκίνημα! Κάποιοι πολύ ευχάριστοι αυτοματισμοί, που δένουν απόλυτα με την ιστορία και το ύφος του δωματίου! Ο GM εξαιρετικός, καθώς σε ένα σημείο, από δικό μας λάθος, βρεθήκαμε με ένα "χαμένο" κλειδί και ένα σπασμένο ντουλάπι και οι οδηγίες που μας έδωσε και ο τρόπος που αντιμετώπισε τη κατάσταση ήταν εξαιρετικός, χωρίς να μας χαλάσει την ιστορία και χωρίς να χάσουμε κομμάτι γρίφων! Μόνο τις καλύτερες των εντυπώσεων από τα παιδιά στο ESCAPE LAND λοιπόν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τελευταίο (δυστυχώς) δωμάτιο της εταιρείας που μας έχει απομείνει, το Pablo Escobar!! Μπράβο σε όλους για τη δουλειά τους, να πάτε όλοι εάν είστε φαν των γριφοδωματίων!!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2019

AVISSOS

AVISSOS

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

ESCAPOLIS και AVISSOS και back to basics, καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο αποτελεί ένα κλασσικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς! Θα ξεκινήσω πρώτα από το κομμάτι των γρίφων, οι οποίοι είναι σχετικά απλοί, αν και στην αρχή, ομάδες με μικρή εμπειρία θα δυσκολευτούν αρκετά, καθώς οι πρώτοι γρίφοι που θα χρειαστεί να λύσετε, βασίζονται κυρίως στη παρατηρητικότητα και λόγω του φωτισμού του δωματίου, θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στο να ψάξετε! Στη πορεία και καθώς προχωράει η πλοκή της υπόθεσης τα πράγματα γίνονται πιο κατανοητά, με εξαίρεση ένα σημείο το οποίο, τουλάχιστον για εμάς, μας φάνηκε δυσνόητο και χωρίς λογική! Παρόλα αυτά, μας άρεσε ο χώρος και η διακόσμηση του δωματίου, όπως επίσης και οι αυτοματισμοί που είχε το δωμάτιο, καθώς για ένα σχετικά παλιό δωμάτιο, είναι αξιοπρεπέστατοι. Το προσωπικό της εταιρείας επαγγελματίες και ευγενικό! Συνοψίζοντας, θα έλεγα πως το AVISSOS είναι μία καλή λύση για ομάδες με μικρή έως μέτρια εμπειρία, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν την ενασχόληση με τα escape rooms.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

CODE VERONICA

CODE VERONICA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ομάδα Αλύτες και συνεχίζουμε την εβδομάδα μας αφιερωμένη στην εταιρεία DarkSchool, με το τελευταίο (μέχρι στιγμής ) δωμάτιο της εταιρείας CODE VERONICA! Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις αποστολές μας στο Silk City και αφού επιζήσαμε, με πολλές μελανιές βέβαια, από το Biohazard δοκιμάζουμε τις αντοχές μας στο ατμοσφαιρικό CODE VERONICA! Η αποστολή μας ξεκινάει και το πάρτυ αρχίζει με το που ανοίγει η πόρτα...Θα ξεκινήσω από τους χώρους οι οποίοι για άλλη μία φορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ!!! Περάσματα πολλά, πόρτες παντού και φυσικά καλοφτιαγμένα σκηνικά!!! Οι χώροι, σε αντίθεση με το Biohazard, έχουν επίπεδα και σκάλες καθώς το δωμάτιο είναι κυρίως ατμοσφαιρικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξει κυνήγι και τρέξιμο!!Εύκολα υπάρχει χώρος να κινηθούν ακόμα και πολυμελής ομάδες. Ο τρόμος και βέβαια υπάρχει και πραγματικά δεν ξέρεις από που θα σου έρθει...
To acting εξαιρετικό, ο ηθοποιός μέσα στο ρόλο του και είναι παντού, χωρίς να υπάρχει υπερβολή!!!! Οι επισκέψεις του πολλές, jumpscares αρκετά και μάλιστα σε σημεία που αναρωτιέσαι από που ήρθε!Καλό θα ήταν να υπήρχε και μία μουσικούλα στους χώρους, για να σε βάζει ακόμα περισσότερο στο κλίμα, αλλά θεωρώ πως είναι μία μικρή παράλειψη στο πολύ καλό στήσιμο του δωματίου! Οι γρίφοι είναι αρκετοί, μέτριας δυσκολίας και μέσα στο σενάριο του παιχνιδιού!! Οι βοήθειες από το GM εκεί που χρειάστηκαν και με σχόλια εύστοχα που μπορούν σε καθοδηγήσουν στη λύση των γρίφων, χωρίς να σου δώσουν τη λύση στο πιάτο!!Το προσωπικό για ακόμα μια φορά εξαιρετικό, πρόθυμοι για κουβέντα και σίγουρα πολύ δεκτικοί στα σχόλια μας για βελτιώσεις!!
Συνοψίζοντας λοιπόν και έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εταιρεία, θα ήθελα να πω πως το DarkSchool είναι μία εταιρεία, η οποία πραγματικά έχει ως στόχο τη διασκέδαση των escapers και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να το πετύχουν! Στα μεγάλα συν για όλα τα δωμάτια είναι οι χώροι, οι οποίοι είναι απόλυτα αξιοποιημένοι και καλοφτιαγμένοι!!! Να πάτε όλοι σύντομα, ό,τι είδους δωμάτια και αν σας αρέσουν, θα περάσετε εξαιρετικά!!! Περιμένουμε το επόμενο δωμάτιο της εταιρείας με πολύ ανυπομονησία και σίγουρα περιέργεια ...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

BIOHAZARD

BIOHAZARD

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ομάδα Αλύτες και επιστρέψαμε στο τόπο του εγκλήματος, στην εταιρεία Dark School! Ήρθε λοιπόν η ώρα να επισκεφτούμε το δωμάτιο BIOHAZARD! Έχοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων από τη προηγούμενη επίσκεψή μας στο δωμάτιο Silk City, βρεθήκαμε στη δεύτερή μας αποστολή, φανερά ενθουσιασμένοι αλλά ταυτόχρονα ψαρωμένοι και τρομαγμένοι για αυτό που θα αντιμετωπίσουμε! Ως στρατιώτες λοιπόν, ξεκινήσαμε την αποστολή μας...νομίζω πως πραγματικά για να μπορέσει κάποιος να αντέξει το γλέντι που ακολουθεί, σίγουρα πρέπει να έχει καλή σχέση με τη γυμναστική!!!Τρέξιμο ασταμάτητο, χωρίς έλεος!!! Τα ζόμπι παντού και σε ετοιμότητα να σε κυνηγήσουν σαν να μην υπάρχει αύριο! Το δωμάτιο είναι δράσης και αυτό φαίνεται και με το παραπάνω!!!

Εάν λοιπόν, είστε φαν των γριφοδωματίων σίγουρα το δωμάτιο αυτό δεν θα σας καλύψει, καθώς οι γρίφοι είναι μέτριας προς εύκολης δυσκολίας και λίγοι σε αριθμό, καθώς όλη η ομoρφιά του δωματίου βρίσκεται στην ατμόσφαιρα του δωματίου και στο κυνήγι!! Οι χώροι για μία ακόμη φορά μας ενθουσίασαν, καθώς είναι άνετοι, ευρύχωροι και φυσικά τεράστιοι και εύκολα χωράνε άνετα ομάδες των 6!!! Εξυπηρετούν απόλυτα το Survival Horror στοιχείο του παιχνιδιού! Για να μπορέσετε λοιπόν να το απολαύσετε σαν δωμάτιο, φορέστε τα αθλητικά σας, επιλέξτε την ομάδα σας σωστά, πιείτε και καμία βιταμίνη και όλα θα πάνε καλά!! Συνεννόηση ανάμεσα στα μέλη της ομάδας και ομαδικό πνεύμα σίγουρα θα τα χρειαστείτε!!! Τέλος θα κλείσω με το προσωπικό της εταιρείας, που για ακόμα μια φορά μας ενθουσίασε και με το παραπάνω με τη συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του!! Πάντα πρόθυμοι να μας ρωτήσουν τα αρνητικά των χώρων τους και τις εντυπώσεις μας, για να μπορέσουν να βελτιωθούν!!! Σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την εμπειρία μας αυτή!!!Ραντεβού τη κυριακή για το τελευταίο (μέχρι στιγμής) δωμάτιο της εταιρείας, Code Veronica!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αλύτες λοιπόν και εταιρεία Dark School! Ήρθε λοιπόν η σειρά μας να δοκιμάσουμε κ εμείς τα δωμάτια της εταιρείας! Το ταξίδι μας στο κόσμο του Resident Evil, ξεκίνησε με το δωμάτιο OPERATION SILK CITY. Η ομορφιά ξεκινάει με το που θα μπείτε στο κτίριο! Η υποδοχή μας... όπως αρμόζει σε μία εταιρεία πειραμάτων, η οποία βρίσκεται σε κρίση! Ξεκινάμε λοιπόν την είσοδό μας στο δωμάτιο...Η πρώτη εντύπωση που μας προκάλεσε ο πρώτος χώρος του δωματίου, ήταν εξαιρετική κάτι το οποίο μας ακολουθούσε και στη συνέχεια και καθ' όλη τη ροή του παιχνιδιού! Χώροι και διακόσμηση εξαιρετικά! Άνετοι, υπερβολικά μεγάλοι και πραγματικά η ατάκα που ακουγόταν συνεχώς ήταν "μα έχει κ άλλο???". Περάσματα εξαιρετικά, πολύ καλοί μηχανισμοί και πραγματικά ένα δωμάτιο "στολίδι" για τα escape rooms, κατά τη γνώμη μου! Να περάσουμε τώρα στο κομμάτι των γρίφων. Καθώς το δωμάτιο αυτό είναι το γριφοδωμάτιο της εταιρείας, ήταν αναμενόμενο πως οι γρίφοι θα ήταν λίγο πιο απαιτητικοί.

Μέτριας δυσκολίας και κάποιοι λίγο πιο δύσκολοι γρίφοι στο σύνολό τους! Για μία έμπειρη ομάδα περίπου 5 ατόμων θα σας φανεί βατό αν και απαιτητικό, ενώ για ομάδες με μέτρια εμπειρία, θα δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω. Το σίγουρο είναι πως οι γρίφοι έχουν λογική και εάν έχετε λίγο παραπάνω τη προσοχή σας και ακούτε με προσοχή της συμβουλές του GM, θα τα πάτε αρκετά καλά! Ο GM δίπλα μας και πραγματικά έτοιμος να μας βοηθήσει σε κάθε μας δυσκολία. Γενικότερα το δωμάτιο έχει πολλά κοινά με το αγαπημένο μας παιχνίδι, κάτι που σαν μεγάλη θαυμάστρια της σειράς παιχνιδιών, με χαροποίησε ιδιαίτερα!Με το τερματισμό μας στο δωμάτιο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα ήθελα κ άλλο!!!

Κανένας από την ομάδα δεν κατάλαβε το πέρας του χρόνου, αφού το ενδιαφέρον μας ήταν αμείωτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο! Τέλος, το προσωπικό της εταιρείας ευγενέστατο, εξυπηρετικότατο και φαίνεται ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν κ πραγματικά έχουν δώσει το καλύτερό τους εαυτό γι αυτά τα δωμάτια! Μόνο ευχαρίστηση μας άφησε η εμπειρία μας λοιπόν! Συνεχίζουμε σε λίγες μέρες με το επόμενο δωμάτιο της εταιρείας BIOHAZARD!! Μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά τους!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το back to back μας συνεχίζεται και σειρά έχει το δωμάτιο follow the white rabbit! Έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το πρώτο μας Thomas Crown συνεχίζουμε με μεγάλες προσδοκίες! Ανοίγει λοιπόν η "πόρτα" και περνάμε στη χώρα των θαυμάτων .... Ένα παραμύθι μπροστά στα μάτια μας!!! Τι να πρωτοπω... Η διακόσμηση ? Η ιστορία που ζούσαμε ? Ο ηθοποιός??? Ολα υπέροχα και μαγικά !!! Ένα υπέροχο δωμάτιο με πολύ καλή ροή , καλοδουλεμένο με πανέμορφους χώρους και ωραίους γρίφους που σου δίνει το χώρο και το χρόνο εκτός από το να λύσεις τους γρίφους να ζήσεις και να χαρείς με την υπόθεση του δωματίου ! Το acting φοβερό κ μέσα στην υπόθεση του δωματίου με βοήθεια όταν χρειάστηκε!! Τα θερμά σου συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει πέσει στο δωμάτιο!! Τρέξτε να το δοκιμάσετε γιατί αξίζει και πολύ μάλιστα !!! Το προσωπικό για άλλη μια φορά εξαιρετικό και φιλικό !!! Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτή την ωραία εμπειρία που ζήσαμε !!! Συγχαρητήρια και πάλι !!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τετάρτη βράδυ και 3 Α-ΛΥΤΕΣ βρεθηκαμε στο κέντρο της Αθήνας να κάνουμε το αγαπημενο μας back to back στην εταιρεία Mastermind! Πρώτο δωμάτιο το Thomas Crown! Βρισκόμαστε λοιπόν έξω από τη πόρτα του δωματίου και η αναζήτηση ξεκινάει ! Ενα δωματιο με έξυπνους γρίφους , ωραία περάσματα και πολύ καλούς μηχανισμους! Μεγαλύτερη δυσκολία στην αρχή του δωματίου που θέλει το περισσότερο κομμάτι της προσοχής σας καθώς στη συνέχεια η ροή του δωματίου κυλάει ευκολότερα! Δωμάτιο μέτριας δυσκολίας λοιπόν και με χώρους άνετους κ πολύ ωραία φτιαγμενους! Το προσωπικό ευχάριστο και ευγενεστατο που σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή ! Μόνο καλές εντυπώσεις λοιπον από το πρώτο μας χώρο και συνεχίζουμε για το επόμενο !!! Πολύ καλή δουλεια!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Crime Scene Αγία Παρασκευή και συνεχίζουμε με back to back με το δωμάτιο undercover, μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του Νικολάου. Πριν περάσω στο σχολιασμό του δωματίου , να υπογραμμίσω την πολύ value for money προσφορά της εταιρείας για back2b !! Σπεύσατε λοιπόν!! Στα δικά μας τώρα.. ένα βαθμό δυσκολίας στο συγκεκριμένο δωμάτιο από τη δολοφονία του Νικολάου της εταιρείας, καθώς οι γρίφοι είναι πιο δύσκολοι και ταυτόχρονα πρωτότυποι και καλοδουλεμένοι! Προσωπικά, μέτριας δυσκολίας επίπεδο για ομάδα με 3-4 άτομα και σίγουρα για 2άδες με κάποια εμπειρία, καθώς το δωμάτιο βασίζεται τη παρατηρητικότητα. Τα παιδιά για άλλη μία φορά φιλόξενα ! Τρέξτε να δοκιμάσετε το δωμάτιο και σίγουρα εκμεταλλευτείτε τη προσφορά με το b2b!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αγία Παρασκευή λοιπόν και σπεύσαμε να εξιχνιάσουμε τη δολοφονία του Θεμιστοκλή Νικολάου! Μπουχτισμένοι λοιπόν από το φόβο που έχουμε φάει γυρνώντας συνεχώς τα δωμάτια τρόμου είπαμε να χαλαρώσουμε σε ένα κλασσικό γριφοδωμάτιο. Λοιπόν, το δωμάτιο είναι καλοστημένο , με πραγματικά άνετους χώρους οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν και ομάδες πολλών ατόμων. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας κατά τη γνώμη μου, αν κ βασίζονται στη παρατηρητικότητα που θα έχετε στο χώρο. Γενικότερα ο τρόπος που είναι στημένο το δωμάτιο και ο φωτισμός σου δίνει την απαραίτητη βοήθεια για να σε κάνει να ψάξεις τους γρίφους αρχικά, αλλά και να τους λύσεις. Η φιλοξενία μας στο χώρο πολύ καλή κ φιλική!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ το επόμενο δωμάτιο και μεταφερόμαστε στην εταιρεία G-Factor Group. Mία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν έχει πολλά λουκέτα όπως έχουμε συνηθίσει, αφού τα πάντα είναι με αυτοματισμούς, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία πυραμίδα !!! Πολύ καλοφτιαγμένη διακόσμηση και αρκετά περιποιημένοι χώροι και βέβαια μέσα στο θέμα του δωματίου! Σε γενικές γραμμές ένα εύκολο προς μέτριας δυσκολίας δωμάτιο, το οποίο πως είναι κατάλληλο για ομάδες αρχαρίων που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και τη παρατηρητικότητα τους. Ο gm πολύ καλός με παρέμβαση σε σημεία που χρειάστηκαν αι έπρεπε να βοηθήσει. Επομένως, ένα τίμιο δωμάτιο με καλούς χώρους και πλοκή που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από μία ζόρικη μέρα, είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε κ εμείς με το μυστήριο των εξαφανισμένων ατόμων.. Βρεθήκαμε λοιπόν στην εταιρεία Lockbusters και δοκιμάσαμε το δωμάτιο Upside Down!!! Πολύ καλό δωμάτιο μπορώ να πω, το οποίο θα χαρακτήριζα σαν γριφοδωμάτιο με μία δόση τρόμου και μερικά jumpscares (ειδικά σε ένα σημείο του δωματίου ο ηθοποιός απλά έδωσε ρέστα). Πραγματικά το δωμάτιο είναι καλοφτιαγμένο και περιέχει πολλά σημεία και αναφορές στην αγαπημένοι μας σειρά stranger things! Oi γρίφοι του δωματίου βατοί και μέτριας δυσκολίας!! Το προσωπικό της εταιρείας πραγματικά ευγενέστατο και με όρεξη για κουβέντα!!! Μία πολύ καλή και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία θα έλεγα και μία δυνατή δουλειά από το προσωπικό του Lockbusters!! Οι Α-λύτες θα επιστρέψουμε σίγουρα να δοκιμάσουμε τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

The MINE Box

The MINE Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Mετά την πολύ ωραία εμπειρία μας στο Haunted BOX της εταιρείας, επιστρέψαμε δυναμικά να δοκιμάσουμε της ικανότητές μας στο δωμάτιο THE MINE!Μετά από πολύ καιρό αναμονή, έφτασε και η δική μας σειρά να γίνουμε ανθρακωρύχοι και να καταφέρουμε να δραπετεύσουμε από το ορυχείο!Θέλω να ξεκινήσω με τους χώρους του δωματίου, οι οποίοι είναι πολύ καλοφτιαγμένοι και σου δίνουν την αίσθηση πως όντως βρίσκεσαι σε ένα ορυχείο!ΙΟ χώρος του δωματίου είναι άνετος και εύκολα φιλοξενεί μία ομάδα 4-5 ατόμων. Τώρα στο κομμάτι των γρίφων...όχι άδικα το πιο δύσκολο δωμάτιο της εταιρείας, καθώς οι γρίφοι απαιτούν μεγάλη παρατηρητικότητα και πραγματικά πρέπει να έχετε το νου σας σε κάθε γωνιά του δωματίου, για να μπορέσετε να προχωρήσετε!!! Το προσωπικό για άλλη μία φορά ευγενέστατο και πάντα όταν χρειαστήκαμε βοήθεια , καθώς υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε ιδέα τι κάναμε, ήταν πάντα εκεί! Για άλλη μία φορά λοιπόν το BOX αποδεικνύεται μία πολύ καλοδουλεμένη εταιρεία και πραγματικά τρέξτε να το δοκιμάσετε!!! Αγαπημένο σημείο του δωματίου...το τέλος!!! Δε λέω τίποτα άλλο... Μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά τους!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έφτασε η ώρα μας λοιπόν εμάς να επισκευτούμε το conjuring......Πολλά μας είχανε πει για αυτό το δωμάτιο, αλλά αυτό που μας περίμενε δεν περιγράφεται με λόγια!!! Στην ομάδα λοιπόν είμασταν 2 άτομα, αρκετά τολμηρό θα έλεγα, που όπως μας είπαν και οι προηγούμενοι "καλά ξεμπερδέματα!!!". Πρώτη φορά λοιπόν μπήκα σε δωμάτιο τρόμου και μου πέρασε η σκέψη για το panic button!!! Η εισαγωγή απλά δεν υπάρχει!!! Δεν έχω ξαναδεί πιο ευρηματική είσοδο σε δωμάτιο και σίγουρα δεν έχω τρομάξει περισσότερο!!! Τα πρώτα 10 λεπτά περίπου τα χρειαστήκαμε όσο δεν πάει, μετά ξεκινήσαμε να τη παλεύουμε λίγο καλύτερα!! Το acting καταπληκτικό, ίσως από τα καλύτερα που εχώ δει σε δωμάτιο τρόμου!!! Οι χώροι είναι αρκετά στενοί που για μένα το μέγιστο είναι 4 άτομα! Πραγματικά ένα εξαιρετικά ωραίο δωμάτιο, που σε βάζει από την αρχή στη τρομάρα!!! Όλα είναι πολύ προσεγμένα μέχρι τη παραμικρή λεπτομέρεια!!! Μαζέψτε όλο σας το θάρρος και τολμήστε το!!! Μπράβο στα παιδιά του adrenaline και πάλι μπράβο!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μα τι εξαιρετική εμπειρία ήταν αυτή!!!!! Γιατί το lethal decision δεν είναι απλά ένα δωμάτιο, είναι εμπειρία!!! Από που να αρχίσω????? Καταρχήν με το που φτάνεις στην είσοδο αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν αυτό που θα ζήσεις είναι παιχνίδι ή πραγματικότητα!! Η αρχή πάρα μα πάρα πολύ δυνατή που πραγματικά τα χρειάζεσαι!!! Η δράση και το κυνηγητό που πέφτει εκεί μέσα δεν περιγράφεται!!! Και τωρα ήρθε η σειρά του ηθοποιού.... Το παλικάρι δεν παίζεται πραγματικά!!! Μας γλέντησε και με το παραπάνω!!! Απίστευτος!!! Γενικά το όλο σύνολο του δωματίου είναι πολύ ψηλά και πραγματικά πρέπει να βρείτε το θάρρος να πάτε..γιατί όντως θέλει θάρρος!!!! Από εμένα λοιπόν, πάρτε τα αθλητικά σας παπούτσια και τρέξτε να κάνετε το συγκεκριμένο δωμάτιο γιατί θα σας μείνει και θα το συζητάτε για πολύυυυυυυυυυυ καιρό μετά!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σάββατο βράδυ λοιπόν και αποσίσαμε να επισκευτούμε την εταιρεία The BOX στη νέα Ιωνία! Οι κριτικές πολλές και ενθαρρυντικές για τη συγκεκριμένη εταιρεία και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με το δωμάτιο The Haunted Box! Να ξεκινήσω με το κομμάτι των γρίφων που πραγματικά χρειάζεται μεγάλη παρατηρητικότητα και προσοχή! Ένα δωμάτιο ανεβασμένης δυσκολίας, που θέλει παρατηρητικότητα και συνεργασία! Οι χώροι πολύ προσεγμένοι και μελετημένοι μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια! Όσον αφορά το προσωπικό??? Καταπληκτικό, ευγενικό με ιδαίτερη συμπάθεια στο Στάθη που πραγματικά θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά εκεί για τη προσήλωσή τους σε αυτό που έχουν ετοιμάσει στο BOX!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε για τα υπόλοιπα δωμάτια και σύντομα!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Daylight λοιπόν και η παρέα αυτή τη φορά βρέθηκε στο Trapped στο Χαλάνδρι! Ένα δωμάτιο ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό και σίγουρα λίγο διαφορετικό από τα άλλα!Οι γρίφοι είναι αρκετοί και απαιτητικοί, ιδιαίτερα το αρχικό κομμάτι που ζορίζει αρκετά και σίγουρα χρειάζεται όλη τη προσοχή σας, γιατί ίσως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του δωματίου κατά τη γνώμη μου. Επίσης, οι χώροι του δωματίου είναι καλοφτιαγμένοι και φυσικά δε θα μπορούσα να παραλέιψω τη "διαφορετική" παρουσία του GM στο παιχνίδι!! Ένα δωμάτιο που αξίζει να το επισκευτείτε, ειδικά όσοι είστε φαν των ατμοσφαιρικών δωματίων! Ετοιμαστείτε να γίνετε βρυκόλακες και να θυμάστε...Προσοχή στο φως!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Cinema Hostage

Cinema Hostage

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αχ τι ωραία που περάσαμε!!!! Αυτό ήταν η φράση που λέγαμε μεταξύ μας όταν βγήκαμε από το δωμάτιο!!! Ένα καταπληκτικό δωμάτιο, γεμάτο γέλια, παιχνίδια και χαρά!!! Πραγματικά δεν ξέρω πως να μεταδώσω όλη αυτή την χαρά που ένιωσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο!! Η ηθοποιός πολύ παραπάνω απο καλή, μας κέρδισε από τα πρώτα λεπτά του δωματίου!! Γρίφοι πολύ έξυπνοι και βατοί, σκηνικά πολύ όμορφα και γενικά είαμσταν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα !! Για τους σινεφίλ θεωρώ πως είναι το δωμάτιο που θα αγαπήσουν αμέσως, αλλά και για τους υπόλοιπους είναι ένα δωμάτιο που πρέπει να δοκιμάσετε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Mας είχαν πει για ένα motel, το οποίο φημίζεται για τη φιλοξενία του...Αποφασίσαμε λοιπόν να το επισκευτούμε κ εμείς για να δούμε αν μας έλεγαν αλήθεια.. Φτάνοντας έξω από τη πόρτα του μοτέλ, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως τα πράγματα δυσκολεύουν..Φόβος πριν καν μπούμε μέσα!!! Οι χώροι είναι εξαιρετικά φτιαγμένοι, που σου δίνουν την εντύπωση ότι είσαι πραγματικά σε μία παλαιότερη εποχή. Γρίφοι απαιτητικοί κατά τη γνώμη μου, που σίγουρα πρέπει να έχετε μαζί σας έναν λίγο ψύχραιμο από τους υπόλοιπους γιατί θα σας χρειαστεί.. Παρόλη τρομάρα μας, τα παιδιά εξαιρετικά φιλόξενα και ευγενικά που πραγματικά σε κερδίζουν με τη συμπεριφορά τους!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

THE CARPENTER

THE CARPENTER

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Κυριακή βράδυ λοιπόν, η αγαπημένη μας μέρα για απόδραση. Μαζευτήκαμε λοιπόν όλα τα "ανίψια" και πήγαμε να επισκευτούμε τον αγαπημένο μας θείο... Δωμάτιο το όποιο ξεκινάει δυνατά και όσο εξελίσσεται η πλοκή γίνεται ακόμα καλύτερο...βασικά πιο τρομαχτικό!!! Βατοί γρίφοι, οι οποίοι με τη τρομάρα που μας έδερνε μας φαινόντουσαν βουνό καθώς ο φόβος σε ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του δωματίου. Πολύ καλά σκηνικά και το acting ακόμα καλύτερο. Οι χώροι είναι αρκετά άνετοι ώστε να μπορέσουν να φιλοξενήσουν μία πολυμελή ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά που έχουν ρίξει για να φτιάξουν αυτό το πραγματικά ωραίο δωμάτιο!!! Τρομάξαμε, φωνάξαμε, τρέξαμε αλλά σίγουρα η εμπειρία μας στι σπίτι του θείου θα μας μείνει!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Aπόδραση και πάλι με τους γνωστούς Α-λύτες! Σαν φανατικοί του τρόμου, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας στο φόβο και φυσικά...στο τρέξιμο. Πολλά αυτά που είχαμε ακούσει για το συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά η εμπειρία μας στο δωμάτιο the last of us, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εξαιρετικοί χώροι και ρεαλιστικοί που πραγματικά σε βάζουν από την αρχή μέχρι το τέλος στο κλίμα του παιχνιδιού. Το acting εξαιρετικά καλό και σε έβαζε πραγματικά στη σκέψη του τί ακόμα θα συμβεί παρακάτω. Οι γρίφοι του δωματίου θεωρώ πως είναι μέτριας δυσκολίας, καθώς το δυνατό σημείο τοιυ δωματίου είναι το κυνηγητό που σου κάνουν οι ηθοποιοί. Ένα μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που λεχουν κάνει.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Ιαν - 2019

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2018

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2018

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

CORVUS SATANICA

21:40, 14-Απρ-2024


   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Puppeteer


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

St AGATHA - ABBEY


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Sister’s wake


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The House of Mary Shaw


1:16:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Faceless One Faceless One

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The School of Burning Souls


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lilipout


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Κωμωδία
Kids Friendly
Youth Pass

KRAMPUSNACHT


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

M’ama


2:00:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

CANNIBALS


1:44:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ενήλικες Μόνο

Conjuring II


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

The Return The Return

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Alien Invasion - Escape from the Mind Trap


1:30:00

   100 Λεπτά
   2 - 6
Σκορ
Sci-Fi
Ενήλικες Μόνο

Don't Look Up -The Challange


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Σκορ
Ηθοποιός
Sci-Fi
Kids Friendly

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

VR escape games


1:00:00
10

   1 Ώρα
   2 - 4
   97,9 %
Σκορ
VR
  Video

VR escape games


1:00:00
10

   1 Ώρα
   2 - 4
   97,9 %
Σκορ
VR
  Video

VR escape games


1:00:00
10

   1 Ώρα
   2 - 4
   97,9 %
Σκορ
VR
  Video

GUSTAVE EIFFEL


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
  Video
Parking
Youth Pass
Murder Mystery

Terminus Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
Ενήλικες Μόνο
Εξωτερικού Χώρου

DOLLHOUSE


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   99,0 %
Ψυχολογικό Θρίλερ

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 5
   99,8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

BOARDLAND


04:07

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Kids Friendly
Εξωτερικού Χώρου
1 Τρόπαιο

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Da Vinci


1:10:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly
Youth Pass

The School of Wizards


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Kids Friendly
  Video

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:28:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   85,5 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:40:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Woman in Black


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Escape Tournament


30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Key of knowledge Key of knowledge
αλύτης Afrodite Papalitsa

   30 Λεπτά
   1 - 1
   100,0 %
1 Τρόπαιο
Διαδικτυακό Τουρνουά Γνώσεων

Color Dreams


1:27:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   66,9 %
Σκορ
Διαθέσιμο Έως: 15/10/2020

Space Station Tiberia


50:00

   50 Λεπτά
   2 - 3
   100,0 %
VR
  Video
Youth Pass

INSIDIOUS


1:20:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   90,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 14/06/2022

Depths of Osiris


50:00

   50 Λεπτά
   2 - 3
   100,0 %
VR
  Video
Youth Pass

Space Station Tiberia


50:00

   50 Λεπτά
   2 - 3
   100,0 %
VR
  Video
Youth Pass

Escape the Car - Dream


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   98,2 %
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Αιώνια Αγάπη


1:00:00

   1 Ώρα
   4 - 10
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δεν έχει γρίφους

THE CELLAR


1:28:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

BIOHAZARD


1:30:00

   100 Λεπτά
   4 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

MAGIC MAZE


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %
Για Παιδιά
Kids Friendly
Youth Pass

Naughty or Nice?


1:22:00
5500

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Magic Santa Magic Santa
Smelly Santa Smelly Santa
Blind Santa Blind Santa

   90 Λεπτά
   2 - 5
   66,7 %
Σκορ
Χριστουγεννιάτικο
5 Τρόπαια
Διαθέσιμο Έως: 31/01/2020

Conjuring


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

My Bro My Bro
The Return The Return
Fooking Finder Lily

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 30/06/2023

Fortune Teller - The Return


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Youth Pass

JASON


1:23:00

   95 Λεπτά
   2 - 5
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Athens Halloween Hunt 2019


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
Εξωτερικού Χώρου
Διαθέσιμο Έως: 02/11/2019

Athens Halloween Hunt 2019


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
Εξωτερικού Χώρου
Διαθέσιμο Έως: 02/11/2019

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE ATTIC


1:10:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Battle of teams


2:00:00

   2 Ώρες
   6 - 20
   100,0 %
Σκορ
Ηθοποιός
Κωμωδία
Δράσης
Ενήλικες Μόνο
Δεν έχει γρίφους

The Existence


1:26:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Exposed


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   97,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

El Exorcista


1:20:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

Mysticity


1:19:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   98,9 %
Σκορ
Kids Friendly
  Video
1 Τρόπαιο

Yurei


1:40:00

   100 Λεπτά
   1 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

HERESY


1:21:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Ελιξίριο της Αιωνιότητας Ελιξίριο της Αιωνιότητας

   90 Λεπτά
   2 - 5
   97,4 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
3 Τρόπαια

Arkham's Docklands


1:17:00

   90 Λεπτά
   2 - 4
   90,3 %

Contagion


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Kids Friendly
Youth Pass

THE CARPENTER: Elis' Story


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Handyman Handyman
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 5
   84,6 %

20.000 Λεύγες υπό τη Θάλασσα


1:24:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   95,2 %
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

Immortal


1:17:00
1600

   80 Λεπτά
   2 - 6
   97,2 %
Ενήλικες Μόνο
5 Τρόπαια

The MINE Box


1:18:02

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
  QR-Code
Survived the old mine! Survived the old mine!
Extracted the gems! Extracted the gems!

   80 Λεπτά
   2 - 6
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
5 Τρόπαια

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

NECROMANCY - Horror Mode


1:10:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   94,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
4 Τρόπαια

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
4 Τρόπαια

HELL EXODUS


1:10:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Swamp of Sorrows: Horror mode


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Swamped Swamped

   90 Λεπτά
   1 - 5
   94,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

HORROR HOTEL | The Experiment


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2020

Mystery Outdoor Adventure Game


5:00:00

   5 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
  Video
Εξωτερικού Χώρου

ERIC'S WILL


1:24:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

The Mist


2:30:00

   150 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Unveiling


1:09:50

   90 Λεπτά
   2 - 6
   70,7 %
  Video
1 Τρόπαιο

Room 001: Zygote (Zάιγκοτ)

Escape Theory to delete

1:36:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Best Worker Best Worker
  QR-Code
Το χρυσό κλειδί Το χρυσό κλειδί
  QR-Code

   100 Λεπτά
   3 - 6
   71,6 %
Ηθοποιός
Sci-Fi
2 Τρόπαια

Never Sleep Again


1:23:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 24/07/2022

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00
87

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,0 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEADLOCK


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Lights out


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   76,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEFCON 2


1:18:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Tangram Tangram
  QR-Code

   80 Λεπτά
   3 - 5
1 Τρόπαιο

Dark Seas


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Mad Hatter Mad Hatter
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Κωμωδία
Διαθέσιμο Έως: 22/12/2019

Another Dimension


1:20:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FindErSC FindErSC
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 5
   80,0 %
Σκορ
Kids Friendly
  Video
1 Τρόπαιο

Hansel and Gretel


41:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

LST LST
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 5
   100,0 %
Για Παιδιά
Youth Pass
2 Τρόπαια

A-Maze


1:09:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Flames Flames
  QR-Code

   70 Λεπτά
   4 - 6
   97,5 %
Σκορ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


58:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
   89,4 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


  Δεν Απέδρασαν

   100 Λεπτά
   2 - 5
   85,9 %
Kids Friendly
Youth Pass

Monika's Diary, Theory I


1:20:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

AVATON


1:23:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

7th


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,3 %
Σκορ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Swamp of Sorrows: Horror mode


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Swamped Swamped

   90 Λεπτά
   1 - 5
   94,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

Red Riding Hood


1:18:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Genesis


1:37:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   96,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Portal


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

Exam


1:26:32

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Survived EXAM Challenge Survived EXAM Challenge
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 4
   26,5 %
Σκορ
3 Τρόπαια

The Portal


1:15:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

Orient Express


58:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   90,1 %

AVISSOS


1:00:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   92,3 %
  Video

Dead Bride


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Room 203: Grim Reaper

Escape Theory to delete

1:05:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   52,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

CODE VERONICA


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   94,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Hidden in basement


59:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   73,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

BIOHAZARD


1:30:00

   100 Λεπτά
   4 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

Το όνειρο της Άννας


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Thomas Crown


1:00:00

   75 Λεπτά
   2 - 6
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

ΦΑΚΕΛΟΣ: UNDERCOVER


55:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Ultimate Detective Ultimate Detective
Broke Free Broke Free

   1 Ώρα
   2 - 5
   96,1 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Τρόπαια

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


59:06

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Solved The Murder Case Solved The Murder Case

   1 Ώρα
   2 - 7
   97,8 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Τρόπαια

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


42:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   95,0 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass

Upside Down


1:35:47
1750

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,1 %
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

The MINE Box


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
5 Τρόπαια

HAUNTED CIRCUS


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   98,0 %
Τρόμου
Kids Friendly

The Last Of Us (REMASTERED)


1:18:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

Looking Glass


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Διαθέσιμο Έως: 22/12/2019

The HAUNTED Box


1:00:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Youth Pass
5 Τρόπαια

The MUSEUM Box


56:43

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Do not sound the alarm! Do not sound the alarm!
Visited the Museum! Visited the Museum!

   1 Ώρα
   2 - 6
Kids Friendly
Youth Pass
5 Τρόπαια

The TIME Box


58:54

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Got a job at BOX Tech.! Got a job at BOX Tech.!
Fusion the ingredients! Fusion the ingredients!

   1 Ώρα
   2 - 6
Σκορ
2 Τρόπαια

Down the Rabbit Hole


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Δράσης
Διαθέσιμο Έως: 22/12/2019

DEADLOCK


1:27:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

THE CARPENTER


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 8
   93,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Δωμάτιο 696


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   92,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Deus Ex Machina Remastered


1:18:00
1105

   80 Λεπτά
   2 - 6
   98,5 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
  Video
Youth Pass

Daylight


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Σκορ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Pablo Escobar


40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Special Agent!! Special Agent!!
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 6
   91,3 %

Orient Express


58:30

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Best Detective !! Best Detective !!
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 6
   90,1 %