cover image profile image

αλύτης Afrodite Papalitsa
Chosen One


  Escape Percentage: 98.2%
  Score : 2962
  Likes : 72

5.0 Excellent
Mar - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

ROOM 54 και Swamp of Sorrows! Χωρίς να έχουμε παίξει τα προηγούμενα από τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχοντας όμως ακούσει τα καλύτερα, μαζευτήκαμε λοιπόν και είπαμε να δούμε κ εμείς τι είναι το RPG escape room! Αφού το κάθε μέλος της ομάδας βρήκε το ρόλο του, μπήκαμε δειλά-δειλά στο δωμάτιο... Ζεις την ιστορία του δωματίου από το πρώτο δευτερόλεπτο! Γίνεσαι πραγματικά μέρος της ιστορίας σε πολλά σημεία... Τα πλάσματα εκεί μέσα, σε περιτριγυρίζουν συνεχώς και δε σε αφήνουν καμία στιγμή να νιώσεις μοναξιά... Τα σκηνικά είναι καταπληκτικά και όλα μέσα στο story του δωματίου μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια! Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, τόσο δύσκολοι όσο πρέπει, για να σε αφήσουν να απολαύσεις το gameplay του δωματίου, που είναι εξαιρετικό!! Προσωπικά, ένιωσα στο περισσότερο μέρος του δωματίου πως έπαιζα ένα παιχνίδι rpg και πραγματικά απόλαυσα την ιστορία μέχρι το τελευταίο λεπτό!!! Μία πολύ προσεγμένη δουλειά, πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα! όσον αφορά το προσωπικό..Τί να πει κανείς για αυτή την ευγένεια και τη φιλοξενία!! Από τις καλύτερες φιλοξενίες μας σε escape room , κάτι που δείχνει το πόσο αγαπάνε τη δουλειά τους και πόσο ενδιαφέρονται να μάθουν τί μπορούν να βελτιώσουν! Μία εξαιρετική εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσετε όλοι!!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε για τα υπόλοιπα δωμάτια!!!

Escaped

Response from: Room 54
Σας ευχαριστούμε πολύ!

5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Genesis από Fear of the dark και η φάση είναι αιμοδιψή βαμπίρ και λυκάνθρωποι, που θέλουν να σε κατασπαράξουν... Για πρώτη φορά σε επίσκεψή μας σε δωμάτιο τρόμου είμασταν υπέρ του δέοντος χαλαροί... Φτάσαμε έξω από το πολύ ψαρωτικό κτίριο της εταιρείας και ανοίγει η πόρτα... Μας κόπηκε λίγο η μιλιά, αλλά ήταν λίγο σε σχέση με αυτό που θα ακολουθούσε... Εισαγωγή απίστευτη!! Πρωτότυπη, που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί σε κανένα άλλο δωμάτιο τρόμου!!! Και ξεκινάμε λοιπόν, αφού έχουμε ξεπεράσει το πρώτο σοκ, το ψάξιμο... Υπέροχα περάσματα με όλη τη σημασία της λέξης, πολύ πρωτότυποι μηχανισμοί και γενικά ένα δωμάτιο που εξυπηρετεί απόλυτα το θέμα του ,σε συνδυασμό πάντα με τη καταπληκτική διακόσμηση των χώρων και με πολύ διαφορετικές μεταβάσεις στους χώρους του δωματίου, που όμοιες τους δεν είχαμε ξαναδεί!!! Όσον αφορά το acting του δωματίου... Φοβερό!!! Δεν είχες ιδέα από πού και τι θα σου έρθει!!! Οι γρίφοι του δωματίου σχετικά βατοί, με κάποιους λίγο πιο απαιτητικούς!!! Μία πραγματικά ωραία προσπάθεια από την ομάδα του Fear of the dark, ένα δωμάτιο που αξίζει να επισκεφτείτε!!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομα Σου... Προσευχές, κομποσκοίνια, σταυροί και κάπως έτσι ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας για το Portal της εταιρείας Gear Escape.. Έχοντας το απαραίτητο feedback από την υπόλοιπη ομάδα, οπλιστήκαμε με θάρρος κ πήγαμε να κλείσουμε τη περιβόητη πύλη...
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω για αυτό το εξαιρετικό δωμάτιο..! Θα μπορούσα να περιγράφω για ώρες αυτό που ζήσαμε εκεί πέρα κ πάλι ίσως να μην μου έφτανε για να μεταδώσω τον ενθουσιασμό μου! Το ξεκίνημα δυνατό, όπως αρμόζει σε ένα δωμάτιο τρόμου.. Οι χώροι πολύ ωραία διακοσμημένοι ακριβώς μέσα στην ιστορία και με αρκετά περάσματα, τα οποία δίνουν πολλές επιλογές στα μιάσματα να σε κάνουν να ουρλιάζεις δίχως αύριο! Οι γρίφοι του δωματίου είναι έως μέτριας δυσκολίας, καθώς ο στόχος του συγκεκριμένου είναι να σε βάλει στο κλίμα της ιστορίας και να ζήσεις την εμπειρία!
Κ να περάσουμε τώρα στο δυνατό χαρτί του δωματίου... το acting φυσικά!!! Εντάξει, τα παιδιά εκεί το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!! Εξαιρετικό acting, με δόσεις τρόμου, jumpscares και όχι μόνο... Η απόλυτη κορύφωση στο τελευταίο χώρο!!! Γλέντι μέχρι τελικής πτώσης!!! Πραγματικά ένα 15 λεπτο που θα το συζητάμε για καιρό!!! Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όσους επισκεφτούν το δωμάτιο αυτό, είναι να πάτε (χθες) και ζήστε το!!!! Όσο πιο ανοικτοί είστε, τόσο καλύτερα θα περάσετε!!!
Τέλος, θα κλείσω με την ευγένεια των παιδιών που βρίσκονται εκεί και το πόσο προσπαθούν και θέλουν να περάσουν καλά όλες οι ομάδες που τους επιλέγουν!! Πολλά μπράβο σε όλους για αυτή τη δουλειά!!! Ευχαριστούμε!!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

O φόνος έγινε, ο δολοφόνος αγνοείται... ήρθε λοιπόν η ώρα να εξιχνιάσουμε το φόνο στο Orient Express... Καθ οδόν για Κωνσταντινούπολη, 4 ντετέκτιβ από τους οποίους, 2 μεγάλης εμπειρίας, 1 με μέτρια και ένας "νεοσύλλεκτος", βρεθήκαμε στο τόπο του εγκλήματος... Εεεε εντάξει...λουκέτα παντού!!! Γρίφοι πολλοί, όλων των ειδών και δυσκολίας που πραγματικά δεν ξέρεις από που να το πιάσεις για αρχή! Χρειάζεται αρκετά μεγάλη παρατηρητικότητα και συνεργασία της ομάδας ειδικά στο ξεκίνημα! Κάποιοι πολύ ευχάριστοι αυτοματισμοί, που δένουν απόλυτα με την ιστορία και το ύφος του δωματίου! Ο GM εξαιρετικός, καθώς σε ένα σημείο, από δικό μας λάθος, βρεθήκαμε με ένα "χαμένο" κλειδί και ένα σπασμένο ντουλάπι και οι οδηγίες που μας έδωσε και ο τρόπος που αντιμετώπισε τη κατάσταση ήταν εξαιρετικός, χωρίς να μας χαλάσει την ιστορία και χωρίς να χάσουμε κομμάτι γρίφων! Μόνο τις καλύτερες των εντυπώσεων από τα παιδιά στο ESCAPE LAND λοιπόν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τελευταίο (δυστυχώς) δωμάτιο της εταιρείας που μας έχει απομείνει, το Pablo Escobar!! Μπράβο σε όλους για τη δουλειά τους, να πάτε όλοι εάν είστε φαν των γριφοδωματίων!!!

Escaped
4.3 Very Good
Mar - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

ESCAPOLIS και AVISSOS και back to basics, καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο αποτελεί ένα κλασσικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς! Θα ξεκινήσω πρώτα από το κομμάτι των γρίφων, οι οποίοι είναι σχετικά απλοί, αν και στην αρχή, ομάδες με μικρή εμπειρία θα δυσκολευτούν αρκετά, καθώς οι πρώτοι γρίφοι που θα χρειαστεί να λύσετε, βασίζονται κυρίως στη παρατηρητικότητα και λόγω του φωτισμού του δωματίου, θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στο να ψάξετε! Στη πορεία και καθώς προχωράει η πλοκή της υπόθεσης τα πράγματα γίνονται πιο κατανοητά, με εξαίρεση ένα σημείο το οποίο, τουλάχιστον για εμάς, μας φάνηκε δυσνόητο και χωρίς λογική! Παρόλα αυτά, μας άρεσε ο χώρος και η διακόσμηση του δωματίου, όπως επίσης και οι αυτοματισμοί που είχε το δωμάτιο, καθώς για ένα σχετικά παλιό δωμάτιο, είναι αξιοπρεπέστατοι. Το προσωπικό της εταιρείας επαγγελματίες και ευγενικό! Συνοψίζοντας, θα έλεγα πως το AVISSOS είναι μία καλή λύση για ομάδες με μικρή έως μέτρια εμπειρία, οι οποίοι θέλουν να ξεκινήσουν την ενασχόληση με τα escape rooms.

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ομάδα Αλύτες και συνεχίζουμε την εβδομάδα μας αφιερωμένη στην εταιρεία DarkSchool, με το τελευταίο (μέχρι στιγμής ) δωμάτιο της εταιρείας CODE VERONICA! Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις αποστολές μας στο Silk City και αφού επιζήσαμε, με πολλές μελανιές βέβαια, από το Biohazard δοκιμάζουμε τις αντοχές μας στο ατμοσφαιρικό CODE VERONICA! Η αποστολή μας ξεκινάει και το πάρτυ αρχίζει με το που ανοίγει η πόρτα...Θα ξεκινήσω από τους χώρους οι οποίοι για άλλη μία φορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ!!! Περάσματα πολλά, πόρτες παντού και φυσικά καλοφτιαγμένα σκηνικά!!! Οι χώροι, σε αντίθεση με το Biohazard, έχουν επίπεδα και σκάλες καθώς το δωμάτιο είναι κυρίως ατμοσφαιρικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξει κυνήγι και τρέξιμο!!Εύκολα υπάρχει χώρος να κινηθούν ακόμα και πολυμελής ομάδες. Ο τρόμος και βέβαια υπάρχει και πραγματικά δεν ξέρεις από που θα σου έρθει...
To acting εξαιρετικό, ο ηθοποιός μέσα στο ρόλο του και είναι παντού, χωρίς να υπάρχει υπερβολή!!!! Οι επισκέψεις του πολλές, jumpscares αρκετά και μάλιστα σε σημεία που αναρωτιέσαι από που ήρθε!Καλό θα ήταν να υπήρχε και μία μουσικούλα στους χώρους, για να σε βάζει ακόμα περισσότερο στο κλίμα, αλλά θεωρώ πως είναι μία μικρή παράλειψη στο πολύ καλό στήσιμο του δωματίου! Οι γρίφοι είναι αρκετοί, μέτριας δυσκολίας και μέσα στο σενάριο του παιχνιδιού!! Οι βοήθειες από το GM εκεί που χρειάστηκαν και με σχόλια εύστοχα που μπορούν σε καθοδηγήσουν στη λύση των γρίφων, χωρίς να σου δώσουν τη λύση στο πιάτο!!Το προσωπικό για ακόμα μια φορά εξαιρετικό, πρόθυμοι για κουβέντα και σίγουρα πολύ δεκτικοί στα σχόλια μας για βελτιώσεις!!
Συνοψίζοντας λοιπόν και έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εταιρεία, θα ήθελα να πω πως το DarkSchool είναι μία εταιρεία, η οποία πραγματικά έχει ως στόχο τη διασκέδαση των escapers και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να το πετύχουν! Στα μεγάλα συν για όλα τα δωμάτια είναι οι χώροι, οι οποίοι είναι απόλυτα αξιοποιημένοι και καλοφτιαγμένοι!!! Να πάτε όλοι σύντομα, ό,τι είδους δωμάτια και αν σας αρέσουν, θα περάσετε εξαιρετικά!!! Περιμένουμε το επόμενο δωμάτιο της εταιρείας με πολύ ανυπομονησία και σίγουρα περιέργεια ...

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ομάδα Αλύτες και επιστρέψαμε στο τόπο του εγκλήματος, στην εταιρεία Dark School! Ήρθε λοιπόν η ώρα να επισκεφτούμε το δωμάτιο BIOHAZARD! Έχοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων από τη προηγούμενη επίσκεψή μας στο δωμάτιο Silk City, βρεθήκαμε στη δεύτερή μας αποστολή, φανερά ενθουσιασμένοι αλλά ταυτόχρονα ψαρωμένοι και τρομαγμένοι για αυτό που θα αντιμετωπίσουμε! Ως στρατιώτες λοιπόν, ξεκινήσαμε την αποστολή μας...νομίζω πως πραγματικά για να μπορέσει κάποιος να αντέξει το γλέντι που ακολουθεί, σίγουρα πρέπει να έχει καλή σχέση με τη γυμναστική!!!Τρέξιμο ασταμάτητο, χωρίς έλεος!!! Τα ζόμπι παντού και σε ετοιμότητα να σε κυνηγήσουν σαν να μην υπάρχει αύριο! Το δωμάτιο είναι δράσης και αυτό φαίνεται και με το παραπάνω!!!

Εάν λοιπόν, είστε φαν των γριφοδωματίων σίγουρα το δωμάτιο αυτό δεν θα σας καλύψει, καθώς οι γρίφοι είναι μέτριας προς εύκολης δυσκολίας και λίγοι σε αριθμό, καθώς όλη η ομoρφιά του δωματίου βρίσκεται στην ατμόσφαιρα του δωματίου και στο κυνήγι!! Οι χώροι για μία ακόμη φορά μας ενθουσίασαν, καθώς είναι άνετοι, ευρύχωροι και φυσικά τεράστιοι και εύκολα χωράνε άνετα ομάδες των 6!!! Εξυπηρετούν απόλυτα το Survival Horror στοιχείο του παιχνιδιού! Για να μπορέσετε λοιπόν να το απολαύσετε σαν δωμάτιο, φορέστε τα αθλητικά σας, επιλέξτε την ομάδα σας σωστά, πιείτε και καμία βιταμίνη και όλα θα πάνε καλά!! Συνεννόηση ανάμεσα στα μέλη της ομάδας και ομαδικό πνεύμα σίγουρα θα τα χρειαστείτε!!! Τέλος θα κλείσω με το προσωπικό της εταιρείας, που για ακόμα μια φορά μας ενθουσίασε και με το παραπάνω με τη συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του!! Πάντα πρόθυμοι να μας ρωτήσουν τα αρνητικά των χώρων τους και τις εντυπώσεις μας, για να μπορέσουν να βελτιωθούν!!! Σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την εμπειρία μας αυτή!!!Ραντεβού τη κυριακή για το τελευταίο (μέχρι στιγμής) δωμάτιο της εταιρείας, Code Veronica!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αλύτες λοιπόν και εταιρεία Dark School! Ήρθε λοιπόν η σειρά μας να δοκιμάσουμε κ εμείς τα δωμάτια της εταιρείας! Το ταξίδι μας στο κόσμο του Resident Evil, ξεκίνησε με το δωμάτιο OPERATION SILK CITY. Η ομορφιά ξεκινάει με το που θα μπείτε στο κτίριο! Η υποδοχή μας... όπως αρμόζει σε μία εταιρεία πειραμάτων, η οποία βρίσκεται σε κρίση! Ξεκινάμε λοιπόν την είσοδό μας στο δωμάτιο...Η πρώτη εντύπωση που μας προκάλεσε ο πρώτος χώρος του δωματίου, ήταν εξαιρετική κάτι το οποίο μας ακολουθούσε και στη συνέχεια και καθ' όλη τη ροή του παιχνιδιού! Χώροι και διακόσμηση εξαιρετικά! Άνετοι, υπερβολικά μεγάλοι και πραγματικά η ατάκα που ακουγόταν συνεχώς ήταν "μα έχει κ άλλο???". Περάσματα εξαιρετικά, πολύ καλοί μηχανισμοί και πραγματικά ένα δωμάτιο "στολίδι" για τα escape rooms, κατά τη γνώμη μου! Να περάσουμε τώρα στο κομμάτι των γρίφων. Καθώς το δωμάτιο αυτό είναι το γριφοδωμάτιο της εταιρείας, ήταν αναμενόμενο πως οι γρίφοι θα ήταν λίγο πιο απαιτητικοί.

Μέτριας δυσκολίας και κάποιοι λίγο πιο δύσκολοι γρίφοι στο σύνολό τους! Για μία έμπειρη ομάδα περίπου 5 ατόμων θα σας φανεί βατό αν και απαιτητικό, ενώ για ομάδες με μέτρια εμπειρία, θα δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω. Το σίγουρο είναι πως οι γρίφοι έχουν λογική και εάν έχετε λίγο παραπάνω τη προσοχή σας και ακούτε με προσοχή της συμβουλές του GM, θα τα πάτε αρκετά καλά! Ο GM δίπλα μας και πραγματικά έτοιμος να μας βοηθήσει σε κάθε μας δυσκολία. Γενικότερα το δωμάτιο έχει πολλά κοινά με το αγαπημένο μας παιχνίδι, κάτι που σαν μεγάλη θαυμάστρια της σειράς παιχνιδιών, με χαροποίησε ιδιαίτερα!Με το τερματισμό μας στο δωμάτιο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα ήθελα κ άλλο!!!

Κανένας από την ομάδα δεν κατάλαβε το πέρας του χρόνου, αφού το ενδιαφέρον μας ήταν αμείωτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο! Τέλος, το προσωπικό της εταιρείας ευγενέστατο, εξυπηρετικότατο και φαίνεται ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν κ πραγματικά έχουν δώσει το καλύτερό τους εαυτό γι αυτά τα δωμάτια! Μόνο ευχαρίστηση μας άφησε η εμπειρία μας λοιπόν! Συνεχίζουμε σε λίγες μέρες με το επόμενο δωμάτιο της εταιρείας BIOHAZARD!! Μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά τους!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το back to back μας συνεχίζεται και σειρά έχει το δωμάτιο follow the white rabbit! Έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το πρώτο μας Thomas Crown συνεχίζουμε με μεγάλες προσδοκίες! Ανοίγει λοιπόν η "πόρτα" και περνάμε στη χώρα των θαυμάτων .... Ένα παραμύθι μπροστά στα μάτια μας!!! Τι να πρωτοπω... Η διακόσμηση ? Η ιστορία που ζούσαμε ? Ο ηθοποιός??? Ολα υπέροχα και μαγικά !!! Ένα υπέροχο δωμάτιο με πολύ καλή ροή , καλοδουλεμένο με πανέμορφους χώρους και ωραίους γρίφους που σου δίνει το χώρο και το χρόνο εκτός από το να λύσεις τους γρίφους να ζήσεις και να χαρείς με την υπόθεση του δωματίου ! Το acting φοβερό κ μέσα στην υπόθεση του δωματίου με βοήθεια όταν χρειάστηκε!! Τα θερμά σου συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει πέσει στο δωμάτιο!! Τρέξτε να το δοκιμάσετε γιατί αξίζει και πολύ μάλιστα !!! Το προσωπικό για άλλη μια φορά εξαιρετικό και φιλικό !!! Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτή την ωραία εμπειρία που ζήσαμε !!! Συγχαρητήρια και πάλι !!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τετάρτη βράδυ και 3 Α-ΛΥΤΕΣ βρεθηκαμε στο κέντρο της Αθήνας να κάνουμε το αγαπημενο μας back to back στην εταιρεία Mastermind! Πρώτο δωμάτιο το Thomas Crown! Βρισκόμαστε λοιπόν έξω από τη πόρτα του δωματίου και η αναζήτηση ξεκινάει ! Ενα δωματιο με έξυπνους γρίφους , ωραία περάσματα και πολύ καλούς μηχανισμους! Μεγαλύτερη δυσκολία στην αρχή του δωματίου που θέλει το περισσότερο κομμάτι της προσοχής σας καθώς στη συνέχεια η ροή του δωματίου κυλάει ευκολότερα! Δωμάτιο μέτριας δυσκολίας λοιπόν και με χώρους άνετους κ πολύ ωραία φτιαγμενους! Το προσωπικό ευχάριστο και ευγενεστατο που σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή ! Μόνο καλές εντυπώσεις λοιπον από το πρώτο μας χώρο και συνεχίζουμε για το επόμενο !!! Πολύ καλή δουλεια!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Crime Scene Αγία Παρασκευή και συνεχίζουμε με back to back με το δωμάτιο undercover, μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του Νικολάου. Πριν περάσω στο σχολιασμό του δωματίου , να υπογραμμίσω την πολύ value for money προσφορά της εταιρείας για back2b !! Σπεύσατε λοιπόν!! Στα δικά μας τώρα.. ένα βαθμό δυσκολίας στο συγκεκριμένο δωμάτιο από τη δολοφονία του Νικολάου της εταιρείας, καθώς οι γρίφοι είναι πιο δύσκολοι και ταυτόχρονα πρωτότυποι και καλοδουλεμένοι! Προσωπικά, μέτριας δυσκολίας επίπεδο για ομάδα με 3-4 άτομα και σίγουρα για 2άδες με κάποια εμπειρία, καθώς το δωμάτιο βασίζεται τη παρατηρητικότητα. Τα παιδιά για άλλη μία φορά φιλόξενα ! Τρέξτε να δοκιμάσετε το δωμάτιο και σίγουρα εκμεταλλευτείτε τη προσφορά με το b2b!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αγία Παρασκευή λοιπόν και σπεύσαμε να εξιχνιάσουμε τη δολοφονία του Θεμιστοκλή Νικολάου! Μπουχτισμένοι λοιπόν από το φόβο που έχουμε φάει γυρνώντας συνεχώς τα δωμάτια τρόμου είπαμε να χαλαρώσουμε σε ένα κλασσικό γριφοδωμάτιο. Λοιπόν, το δωμάτιο είναι καλοστημένο , με πραγματικά άνετους χώρους οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν και ομάδες πολλών ατόμων. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας κατά τη γνώμη μου, αν κ βασίζονται στη παρατηρητικότητα που θα έχετε στο χώρο. Γενικότερα ο τρόπος που είναι στημένο το δωμάτιο και ο φωτισμός σου δίνει την απαραίτητη βοήθεια για να σε κάνει να ψάξεις τους γρίφους αρχικά, αλλά και να τους λύσεις. Η φιλοξενία μας στο χώρο πολύ καλή κ φιλική!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ το επόμενο δωμάτιο και μεταφερόμαστε στην εταιρεία G-Factor Group. Mία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο δεν έχει πολλά λουκέτα όπως έχουμε συνηθίσει, αφού τα πάντα είναι με αυτοματισμούς, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία πυραμίδα !!! Πολύ καλοφτιαγμένη διακόσμηση και αρκετά περιποιημένοι χώροι και βέβαια μέσα στο θέμα του δωματίου! Σε γενικές γραμμές ένα εύκολο προς μέτριας δυσκολίας δωμάτιο, το οποίο πως είναι κατάλληλο για ομάδες αρχαρίων που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και τη παρατηρητικότητα τους. Ο gm πολύ καλός με παρέμβαση σε σημεία που χρειάστηκαν αι έπρεπε να βοηθήσει. Επομένως, ένα τίμιο δωμάτιο με καλούς χώρους και πλοκή που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από μία ζόρικη μέρα, είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε κ εμείς με το μυστήριο των εξαφανισμένων ατόμων.. Βρεθήκαμε λοιπόν στην εταιρεία Lockbusters και δοκιμάσαμε το δωμάτιο Upside Down!!! Πολύ καλό δωμάτιο μπορώ να πω, το οποίο θα χαρακτήριζα σαν γριφοδωμάτιο με μία δόση τρόμου και μερικά jumpscares (ειδικά σε ένα σημείο του δωματίου ο ηθοποιός απλά έδωσε ρέστα). Πραγματικά το δωμάτιο είναι καλοφτιαγμένο και περιέχει πολλά σημεία και αναφορές στην αγαπημένοι μας σειρά stranger things! Oi γρίφοι του δωματίου βατοί και μέτριας δυσκολίας!! Το προσωπικό της εταιρείας πραγματικά ευγενέστατο και με όρεξη για κουβέντα!!! Μία πολύ καλή και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία θα έλεγα και μία δυνατή δουλειά από το προσωπικό του Lockbusters!! Οι Α-λύτες θα επιστρέψουμε σίγουρα να δοκιμάσουμε τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Mετά την πολύ ωραία εμπειρία μας στο Haunted BOX της εταιρείας, επιστρέψαμε δυναμικά να δοκιμάσουμε της ικανότητές μας στο δωμάτιο THE MINE!Μετά από πολύ καιρό αναμονή, έφτασε και η δική μας σειρά να γίνουμε ανθρακωρύχοι και να καταφέρουμε να δραπετεύσουμε από το ορυχείο!Θέλω να ξεκινήσω με τους χώρους του δωματίου, οι οποίοι είναι πολύ καλοφτιαγμένοι και σου δίνουν την αίσθηση πως όντως βρίσκεσαι σε ένα ορυχείο!ΙΟ χώρος του δωματίου είναι άνετος και εύκολα φιλοξενεί μία ομάδα 4-5 ατόμων. Τώρα στο κομμάτι των γρίφων...όχι άδικα το πιο δύσκολο δωμάτιο της εταιρείας, καθώς οι γρίφοι απαιτούν μεγάλη παρατηρητικότητα και πραγματικά πρέπει να έχετε το νου σας σε κάθε γωνιά του δωματίου, για να μπορέσετε να προχωρήσετε!!! Το προσωπικό για άλλη μία φορά ευγενέστατο και πάντα όταν χρειαστήκαμε βοήθεια , καθώς υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε ιδέα τι κάναμε, ήταν πάντα εκεί! Για άλλη μία φορά λοιπόν το BOX αποδεικνύεται μία πολύ καλοδουλεμένη εταιρεία και πραγματικά τρέξτε να το δοκιμάσετε!!! Αγαπημένο σημείο του δωματίου...το τέλος!!! Δε λέω τίποτα άλλο... Μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά τους!!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έφτασε η ώρα μας λοιπόν εμάς να επισκευτούμε το conjuring......Πολλά μας είχανε πει για αυτό το δωμάτιο, αλλά αυτό που μας περίμενε δεν περιγράφεται με λόγια!!! Στην ομάδα λοιπόν είμασταν 2 άτομα, αρκετά τολμηρό θα έλεγα, που όπως μας είπαν και οι προηγούμενοι "καλά ξεμπερδέματα!!!". Πρώτη φορά λοιπόν μπήκα σε δωμάτιο τρόμου και μου πέρασε η σκέψη για το panic button!!! Η εισαγωγή απλά δεν υπάρχει!!! Δεν έχω ξαναδεί πιο ευρηματική είσοδο σε δωμάτιο και σίγουρα δεν έχω τρομάξει περισσότερο!!! Τα πρώτα 10 λεπτά περίπου τα χρειαστήκαμε όσο δεν πάει, μετά ξεκινήσαμε να τη παλεύουμε λίγο καλύτερα!! Το acting καταπληκτικό, ίσως από τα καλύτερα που εχώ δει σε δωμάτιο τρόμου!!! Οι χώροι είναι αρκετά στενοί που για μένα το μέγιστο είναι 4 άτομα! Πραγματικά ένα εξαιρετικά ωραίο δωμάτιο, που σε βάζει από την αρχή στη τρομάρα!!! Όλα είναι πολύ προσεγμένα μέχρι τη παραμικρή λεπτομέρεια!!! Μαζέψτε όλο σας το θάρρος και τολμήστε το!!! Μπράβο στα παιδιά του adrenaline και πάλι μπράβο!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μα τι εξαιρετική εμπειρία ήταν αυτή!!!!! Γιατί το lethal decision δεν είναι απλά ένα δωμάτιο, είναι εμπειρία!!! Από που να αρχίσω????? Καταρχήν με το που φτάνεις στην είσοδο αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν αυτό που θα ζήσεις είναι παιχνίδι ή πραγματικότητα!! Η αρχή πάρα μα πάρα πολύ δυνατή που πραγματικά τα χρειάζεσαι!!! Η δράση και το κυνηγητό που πέφτει εκεί μέσα δεν περιγράφεται!!! Και τωρα ήρθε η σειρά του ηθοποιού.... Το παλικάρι δεν παίζεται πραγματικά!!! Μας γλέντησε και με το παραπάνω!!! Απίστευτος!!! Γενικά το όλο σύνολο του δωματίου είναι πολύ ψηλά και πραγματικά πρέπει να βρείτε το θάρρος να πάτε..γιατί όντως θέλει θάρρος!!!! Από εμένα λοιπόν, πάρτε τα αθλητικά σας παπούτσια και τρέξτε να κάνετε το συγκεκριμένο δωμάτιο γιατί θα σας μείνει και θα το συζητάτε για πολύυυυυυυυυυυ καιρό μετά!!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σάββατο βράδυ λοιπόν και αποσίσαμε να επισκευτούμε την εταιρεία The BOX στη νέα Ιωνία! Οι κριτικές πολλές και ενθαρρυντικές για τη συγκεκριμένη εταιρεία και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με το δωμάτιο The Haunted Box! Να ξεκινήσω με το κομμάτι των γρίφων που πραγματικά χρειάζεται μεγάλη παρατηρητικότητα και προσοχή! Ένα δωμάτιο ανεβασμένης δυσκολίας, που θέλει παρατηρητικότητα και συνεργασία! Οι χώροι πολύ προσεγμένοι και μελετημένοι μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια! Όσον αφορά το προσωπικό??? Καταπληκτικό, ευγενικό με ιδαίτερη συμπάθεια στο Στάθη που πραγματικά θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά εκεί για τη προσήλωσή τους σε αυτό που έχουν ετοιμάσει στο BOX!! Σίγουρα θα επιστρέψουμε για τα υπόλοιπα δωμάτια και σύντομα!!

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Daylight λοιπόν και η παρέα αυτή τη φορά βρέθηκε στο Trapped στο Χαλάνδρι! Ένα δωμάτιο ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό και σίγουρα λίγο διαφορετικό από τα άλλα!Οι γρίφοι είναι αρκετοί και απαιτητικοί, ιδιαίτερα το αρχικό κομμάτι που ζορίζει αρκετά και σίγουρα χρειάζεται όλη τη προσοχή σας, γιατί ίσως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του δωματίου κατά τη γνώμη μου. Επίσης, οι χώροι του δωματίου είναι καλοφτιαγμένοι και φυσικά δε θα μπορούσα να παραλέιψω τη "διαφορετική" παρουσία του GM στο παιχνίδι!! Ένα δωμάτιο που αξίζει να το επισκευτείτε, ειδικά όσοι είστε φαν των ατμοσφαιρικών δωματίων! Ετοιμαστείτε να γίνετε βρυκόλακες και να θυμάστε...Προσοχή στο φως!!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αχ τι ωραία που περάσαμε!!!! Αυτό ήταν η φράση που λέγαμε μεταξύ μας όταν βγήκαμε από το δωμάτιο!!! Ένα καταπληκτικό δωμάτιο, γεμάτο γέλια, παιχνίδια και χαρά!!! Πραγματικά δεν ξέρω πως να μεταδώσω όλη αυτή την χαρά που ένιωσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο!! Η ηθοποιός πολύ παραπάνω απο καλή, μας κέρδισε από τα πρώτα λεπτά του δωματίου!! Γρίφοι πολύ έξυπνοι και βατοί, σκηνικά πολύ όμορφα και γενικά είαμσταν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα !! Για τους σινεφίλ θεωρώ πως είναι το δωμάτιο που θα αγαπήσουν αμέσως, αλλά και για τους υπόλοιπους είναι ένα δωμάτιο που πρέπει να δοκιμάσετε!!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Mας είχαν πει για ένα motel, το οποίο φημίζεται για τη φιλοξενία του...Αποφασίσαμε λοιπόν να το επισκευτούμε κ εμείς για να δούμε αν μας έλεγαν αλήθεια.. Φτάνοντας έξω από τη πόρτα του μοτέλ, αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πως τα πράγματα δυσκολεύουν..Φόβος πριν καν μπούμε μέσα!!! Οι χώροι είναι εξαιρετικά φτιαγμένοι, που σου δίνουν την εντύπωση ότι είσαι πραγματικά σε μία παλαιότερη εποχή. Γρίφοι απαιτητικοί κατά τη γνώμη μου, που σίγουρα πρέπει να έχετε μαζί σας έναν λίγο ψύχραιμο από τους υπόλοιπους γιατί θα σας χρειαστεί.. Παρόλη τρομάρα μας, τα παιδιά εξαιρετικά φιλόξενα και ευγενικά που πραγματικά σε κερδίζουν με τη συμπεριφορά τους!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Κυριακή βράδυ λοιπόν, η αγαπημένη μας μέρα για απόδραση. Μαζευτήκαμε λοιπόν όλα τα "ανίψια" και πήγαμε να επισκευτούμε τον αγαπημένο μας θείο... Δωμάτιο το όποιο ξεκινάει δυνατά και όσο εξελίσσεται η πλοκή γίνεται ακόμα καλύτερο...βασικά πιο τρομαχτικό!!! Βατοί γρίφοι, οι οποίοι με τη τρομάρα που μας έδερνε μας φαινόντουσαν βουνό καθώς ο φόβος σε ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του δωματίου. Πολύ καλά σκηνικά και το acting ακόμα καλύτερο. Οι χώροι είναι αρκετά άνετοι ώστε να μπορέσουν να φιλοξενήσουν μία πολυμελή ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά που έχουν ρίξει για να φτιάξουν αυτό το πραγματικά ωραίο δωμάτιο!!! Τρομάξαμε, φωνάξαμε, τρέξαμε αλλά σίγουρα η εμπειρία μας στι σπίτι του θείου θα μας μείνει!

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Aπόδραση και πάλι με τους γνωστούς Α-λύτες! Σαν φανατικοί του τρόμου, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας στο φόβο και φυσικά...στο τρέξιμο. Πολλά αυτά που είχαμε ακούσει για το συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά η εμπειρία μας στο δωμάτιο the last of us, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εξαιρετικοί χώροι και ρεαλιστικοί που πραγματικά σε βάζουν από την αρχή μέχρι το τέλος στο κλίμα του παιχνιδιού. Το acting εξαιρετικά καλό και σε έβαζε πραγματικά στη σκέψη του τί ακόμα θα συμβεί παρακάτω. Οι γρίφοι του δωματίου θεωρώ πως είναι μέτριας δυσκολίας, καθώς το δυνατό σημείο τοιυ δωματίου είναι το κυνηγητό που σου κάνουν οι ηθοποιοί. Ένα μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που λεχουν κάνει.

Escaped
4.7 Excellent
Jan - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped

The Puppeteer


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

St AGATHA - ABBEY


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Sister’s wake


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The House of Mary Shaw


1:16:00

  Trophies they Won!

Faceless One Faceless One

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

KRAMPUSNACHT


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   98.9 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

M’ama


2:00:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

CANNIBALS


1:44:00

   110 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Adults Only

Conjuring II


1:30:00

  Trophies they Won!

The Return The Return

   90 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

Don't Look Up -The Challange


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Score
Actor
Sci-Fi
Kids Friendly

The Sacrifice


2:00:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

VR escape games


1:00:00
10

   1 Hour
   2 - 4
   97.8 %
Score
VR
  Video

VR escape games


1:00:00
10

   1 Hour
   2 - 4
   97.8 %
Score
VR
  Video

VR escape games


1:00:00
10

   1 Hour
   2 - 4
   97.8 %
Score
VR
  Video

GUSTAVE EIFFEL


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
  Video
Parking
Youth Pass
Murder Mystery

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 5
   99.8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

BOARDLAND


04:07

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Kids Friendly
Outdoor
1 Trophy

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:40:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

Woman in Black


1:30:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Escape Tournament


30:00

  Trophies they Won!

Key of knowledge Key of knowledge
αλύτης Afrodite Papalitsa

   30 Minutes
   1 - 1
   100.0 %
1 Trophy
Διαδικτυακό Τουρνουά Γνώσεων

Color Dreams


1:27:00

   90 Minutes
   3 - 5
   66.9 %
Score
Available Until: 15/10/2020

Space Station Tiberia


50:00

   50 Minutes
   2 - 3
   100.0 %
VR
  Video
Youth Pass

INSIDIOUS


1:20:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 14/06/2022

Depths of Osiris


50:00

   50 Minutes
   2 - 3
   100.0 %
VR
  Video
Youth Pass

Space Station Tiberia


50:00

   50 Minutes
   2 - 3
   100.0 %
VR
  Video
Youth Pass

Escape the Car - Dream


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   98.2 %
Psychological Thriller
Youth Pass

Αιώνια Αγάπη


1:00:00

   1 Hour
   4 - 10
   100.0 %
Horror
Actor
No Riddles

THE CELLAR


1:28:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

MAGIC MAZE


1:00:00

   1 Hour
   2 - 6
   100.0 %
For Kids
Kids Friendly
Youth Pass

Naughty or Nice?


1:22:00
5500

  Trophies they Won!

Magic Santa Magic Santa
Smelly Santa Smelly Santa
Blind Santa Blind Santa

   90 Minutes
   2 - 5
   66.7 %
Score
Christmas
5 Trophies
Available Until: 31/01/2020

Conjuring


1:30:00

  Trophies they Won!

My Bro My Bro
The Return The Return
Fooking Finder Lily

   75 Minutes
   3 - 6
   96.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 30/06/2023

Fortune Teller - The Return


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Comedy
Youth Pass

JASON


1:23:00

   95 Minutes
   2 - 5
   99.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

Athens Halloween Hunt 2019


2:00:00

   2 Hours
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Score
Actor
Comedy
Action
Outdoor
Available Until: 02/11/2019

Athens Halloween Hunt 2019


2:00:00

   2 Hours
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Score
Actor
Comedy
Action
Outdoor
Available Until: 02/11/2019

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

THE ATTIC


1:10:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Mysticity


1:19:00

   80 Minutes
   2 - 4
   98.9 %
Score
Kids Friendly
  Video
1 Trophy

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

HERESY


1:21:00

  Trophies they Won!

Found the Eternity Elixir Found the Eternity Elixir

   90 Minutes
   2 - 5
   97.3 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
3 Trophies

Immortal


1:17:00
1600

   80 Minutes
   2 - 5
   97.6 %
Adults Only
5 Trophies

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   95.8 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
4 Trophies

HELL EXODUS


1:10:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

Swamp of Sorrows: Horror mode


1:30:00

  Trophies they Won!

Swamped Swamped

   90 Minutes
   1 - 5
   94.6 %
Horror
Actor
Action
Role Playing
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy

HORROR HOTEL | The Experiment


1:25:00

   90 Minutes
   2 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video
Psychological Thriller
Available Until: 21/07/2020

Mystery Outdoor Adventure Game


5:00:00

   5 Hours
   2 - 6
   100.0 %
  Video
Outdoor

ERIC'S WILL


1:24:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

The Mist


2:30:00

   150 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Actor
Action
Psychological Thriller

The Unveiling


1:09:50

   90 Minutes
   2 - 6
   70.7 %
  Video
1 Trophy

Room 001: Zygote

Escape Theory to delete

1:36:00

  Trophies they Won!

Best Worker Best Worker
  QR-Code
The golden Key The golden Key
  QR-Code

   100 Minutes
   3 - 6
   71.6 %
Actor
Sci-Fi
2 Trophies

Never Sleep Again


1:23:00

   90 Minutes
   3 - 5
   96.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Available Until: 24/07/2022

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00
87

   100 Minutes
   3 - 8
   99.0 %
Horror
Score
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

DEADLOCK


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   98.1 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Lights out


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   76.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Dark Seas


1:30:00

  Trophies they Won!

Mad Hatter Mad Hatter
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 6
Actor
Comedy
Available Until: 22/12/2019

Another Dimension


1:20:00

  Trophies they Won!

FindErSC FindErSC
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 5
   79.7 %
Score
Kids Friendly
  Video
1 Trophy

Hansel and Gretel


41:00

  Trophies they Won!

LST LST
  QR-Code

   1 Hour
   2 - 5
   100.0 %
For Kids
Youth Pass
2 Trophies

Monika's Diary, Theory I


1:20:00

   90 Minutes
   3 - 6
   95.9 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

AVATON


1:23:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Swamp of Sorrows: Horror mode


1:30:00

  Trophies they Won!

Swamped Swamped

   90 Minutes
   1 - 5
   94.6 %
Horror
Actor
Action
Role Playing
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy

Red Riding Hood


1:18:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

Genesis


1:37:00

   100 Minutes
   2 - 5
   96.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Exam


1:26:32

  Trophies they Won!

Survived EXAM Challenge Survived EXAM Challenge
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 4
   26.7 %
Score
3 Trophies

AVISSOS


1:00:00

   80 Minutes
   2 - 5
   92.3 %
  Video

Room 203: Grim Reaper

Escape Theory to delete

1:05:00

   70 Minutes
   3 - 6
   52.4 %
Horror
Actor
1 Trophy

BIOHAZARD


1:30:00

   100 Minutes
   4 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Actor
  Video
Youth Pass
1 Trophy

Thomas Crown


1:00:00

   75 Minutes
   2 - 6
  Video
Youth Pass
1 Trophy

File: UNDERCOVER


55:00

  Trophies they Won!

Ultimate Detective Ultimate Detective
Broke Free Broke Free

   1 Hour
   2 - 5
   96.0 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Trophies

Upside Down


1:35:47
1750

   100 Minutes
   3 - 6
   99.1 %
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass

DEADLOCK


1:27:00

   90 Minutes
   3 - 6
   98.1 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Room 696


1:25:00

   90 Minutes
   3 - 6
   92.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Deus Ex Machina Remastered


1:18:00
1105

   80 Minutes
   2 - 6
   98.4 %
Actor
Comedy
  Video
Youth Pass

The Little Wizard


44:55

   1 Hour
   2 - 6
   94.7 %
Kids Friendly
1 Trophy