cover image profile image

Vasilis Giazitzis
Guru


  Ποσοστό Απόδρασης: 94,1%
  Σκορ : 635
  Μου Αρέσει : 24

5,0 Εξαιρετικό
18:37 23-Απρ-19

Tiki Bay

Tiki Bay

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν, τι να πρωτοπώ τώρα γι αυτό το δωμάτιο. Ας αρχίσουμε από τους χώρους. Ο καθένας τους αψογα διαμορφωμένος κ διακοσμημένος, σύμφωνα με την ιστορία και την υπόθεση του δωματίου. Από την αρχή έως το τέλος του, το κλίμα είναι τόσο ευχάριστο και διασκεδαστικό, που φτιάχνει τη διάθεση ακόμα και του πιο κακόκεφου. Οι γρίφοι πολλοί, μέτριας δυσκολιας, μερικοί από αυτούς πολύ έξυπνοι και πρωτότυποι, με κάποια πραγματάκια που δε τα έχεις δει αλλού. Όλοι οι γρίφοι εντός θέματος, με λογική και με την κατάλληλη απόδοση. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, παρόλο που αρχικά μπορεί να έχεις άλλη εντύπωση, γι' αυτό βιαστείτε (ειδικά αν είστε δυάδα όπως εμείς) και παράλληλα διασκεδάστε το. Οι βοήθειες to the point, συνεπώς και το game mastering όπως πρέπει. Όσο για τη μουσική επένδυση; Δε θα πω πολλά. Ένα ρισπεκτ είναι αρκετό. Συνοπτικά λοιπόν, λύσαμε γρίφους, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, χορέψαμε (αμέ), περάσαμε υπέροχα. Κατάλληλο και για αρχαριες και για έμπειρες ομάδες. Τέλος ο Άγγελος άψογος οικοδεσπότης και game Master όπως είπα παραπάνω και ταλεντάρα στη ζωγραφική 😉. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βλέπουμε τόσο καλοστημενα και διασκεδαστικό δωμάτια. Υπέροχη δουλειά παιδιά. Πολλά μπράβο. Όσοι δεν έχετε πάει, σπεύσατε.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
12:22 4-Φεβ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Να μην πω ψέμματα, ήδη μας είχαν προετοιμάσει οι κριτικές που διαβάζαμε μέχρι στιγμής. Safe επιλογή επίσης, λόγω του ότι είναι από τις εταιρείες - εγγύηση. Για άλλη μια φορά λοιπόν, δε διαψευστήκαμε. Να ξεκινήσω από το χώρο. Πόσο καλοστημένος, πόσο μέσα στο θέμα, πόσο hawkins mood. Απίστευτα σκηνικά, απίστευτα καλή δουλειά. Ένα ρισπεκτ πρέπει να ειπωθεί. Πλήθος χώρων λοιπόν, όλοι εντός κλίματος, με πολύ πρωτότυπα περάσματα, κάποια μη αναμενόμενα. Μεγάλο πλας η μουσική επένδυση του δωματίου, τα ηχητικά εφέ, καθώς κ ο πρωτότυπος τρόπος βοηθειών. Μιλάμε για ένα γραμμικό δωμάτιο, με πολλούς γρίφους, όλοι εντός θέματος, κλιμακουμενης δυσκολίας. Να τονίσω ότι η παρουσία ηθοποιού όχι μόνο δε μου έλειψε αλλά θα ήταν εντελώς αχρείαστη. Δεν έχω να σκεφτώ τπτ το αρνητικό, τίποτα που δε μου άρεσε, τίποτα που ήθελα να έχει παραπάνω. Συνοπτικά λοιπόν, ένα σούπερ ντουπερ χορταστικό ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο που επιβάλλεται να πας.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
22:04 22-Ιαν-19

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Για 70 λεπτά, προσπαθείς να αποκρυπτογραφησεις ότι πληροφορία είχε συλλέξει μέχρι τότε ο κατάσκοπος μας αφού αγνοούνταν για μεγάλο χρονικό διαστημα. Η ατμόσφαιρα και τα αντικείμενα του δωματίου σε έβαζαν απόλυτα στο κλίμα, πράγμα που σε βοηθούσε να μπεις στο πετσί του ρόλου για φέρεις εις πέρας την αποστολή σου. Απλή διαμόρφωση χώρου με ένα πολύ ωραίο πέρασμα. Πολλά λουκέτα και πλήθος γρίφων μέτριας δυσκολιας κυρίως, με κάποιους από αυτούς να είναι λίγο πιο τσιμπημένοι. Πληροφορίες και στοιχεία είναι διασκορπισμένα σχεδόν παντού στο χώρο, ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία, πράγμα που σημαίνει ότι η παρατηρητικοτητα θα πρέπει να είναι το όπλο σας καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εν τέλει βγήκαμε σώοι, έχοντας συλλέξει τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη του χρόνου και με καμμένα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα. Τα παιδιά όπως πάντα φιλικότατα ευχάριστα και με διάθεση για κουβέντα. Συνοπτικά άλλη μια πολύ καλή δουλειά από την εταιρεία (πράγμα που δεν αμφιβάλλαμε). Άλλο ένα γριφοδωματιο διαμαντάκι που επιβάλλεται να πας.

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
09:41 20-Ιαν-19

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ενα γριφοδωματιο δωμάτιο "δράσης" το οποίο ενώ έχει όλα τα φόντα να γίνει μια πολύ ωραία παραγωγή και να σε βάλει στο κλίμα, κατά την άποψή μου δε τα κατάφερε και τόσο καλά. Σίγουρα η ατμόσφαιρα δε σε έβαζε τόσο στο κλίμα της υπόθεσης. Φταίνε τα πολύ μέτρια ηχητικά εφέ; φταίει η αργή ροή του παιχνιδιού; Δεν είμαι σίγουρος. Αρκετοί γρίφοι, με τον ένα να είναι χωρίς λόγο πέραν του ορίου χρονοβόρος, συμπαθητικοί με καναδυο αρκετά έξυπνους. Ιδιο μοτίβο, με ίδια σκηνικά κ παρόμοιους γρίφους είχα ξαναπαίξει σε άλλη εταιρεία πριν λίγα χρόνια. Ίσως φταίει κ αυτό. Συνοπτικά ένα συμπαθητικό δωμάτιο με ωραίο στόρι, χωρίς να έχει κάτι το πολύ ιδιαίτερο.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
09:15 20-Ιαν-19

The Mansion

The Mansion

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όπως και το Route 666, μπορεί να φαίνεται ότι έχει απλούς και μικρούς χώρους αρχικά αλλά.. ΟΧΙ. Καθαρό ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο με πολλούς πολλούς γρίφους (πράγμα που λατρεύω), συνέχεια να έχεις να κάνεις κάτι και με κάτι να ασχοληθείς, απαιτεί παρατηρητικοτητα, καλή συνεργασία της ομάδας και λίγο τρέξιμο για να τα προλάβεις όλα (αν πάτε δυάδα σαν εμάς). Πολλοί καλοί και ποιοτικό γρίφοι, μέτριας δυσκολιας στο σύνολο τους. Πάρα πολύ ωραία περάσματα κ εναλλαγή χωρών. Μπορεί και αυτό να το θεωρείτε "μικρό" καθώς είναι 60 λεπτό αλλά είναι απόλυτα χορταστικό. Τα παιδιά εκεί όπως ξέρουμε όλοι είναι σούπερ φιλικά και ευδιάθετα, μας ανοίγουν την όρεξη κάθε φορά για κουβέντα. . Συνοπτικά λοιπόν άλλη μια πολύ καλη δουλειά της εταιρείας. Ενα δωμάτιο που σίγουρα θα ευχαριστηθούν οι γριφάκηδες.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
12:19 9-Ιαν-19

THE CARPENTER

THE CARPENTER

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στον όροφο του σπιτιού του Θείου, πριν καν μπούμε μέσα, υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Η γειτονισσα του, μας λέει τις απαραίτητες πληροφορίες και είμαστε έτοιμοι για την επίσκεψη. Από που να αρχίσω τώρα. Αν και οι χώροι δεν ήταν πολλοί, ήταν κατάλληλα διαμορφωμένοι και επαρκείς για τη ροή του παιχνιδιού. Εξαιρετικό game play, υπέροχη ατμόσφαιρα που ο τρόμος υπήρχε διάχυτος σε όλες τις μορφές του. Έξυπνοι γρίφοι μέτριας δυσκολιας με αρκετά λουκέτα και αυτοματισμούς. (Για ένα μόνο γρίφο είχα μια μικρή ένσταση κ την απόδοση του, αλλά πραγματικά είναι λεπτομέρεια). Το acting των ηθοποιών απλά τα "σπάει". Φοβερές ερμηνείες. Δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ένα δωμάτιο που τρόμαξα τόσο πολύ, όσο δεν έχω ειλικρινα τρομάξει σε κανένα άλλο. Τα επίπεδα τρόμου πολύ υψηλά καθ όλη τη διάρκεια. Τα ουρλιαχτά μας ίσως ακούστηκαν μέχρι και το Μπουρνάζι. Τα παιδιά εκεί πολύ φιλικά και ευχάριστα. Συνοπτικά ένα εξαιρετικό δωμάτιο το οποίο θα ευχαριστηθείτε στο έπακρο. ΝΑ ΠΆΤΕ ΧΘΕΣ.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
22:56 27-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μας υποδέχτηκε η Κυρία Μαργαρίτα. όμορφη, μαυροφορεμένη, αλλά είχε κάτι περίεργο στην αύρα της. Από κει λοιπόν ξεκίνησαν όλα. Πολύ ωραία εισαγωγή, που σε βάζει στο κλίμα απευθείας για το τι μπορεί να επακολουθήσει. Το δωμάτιο (σπίτι ολόκληρο βασικά), έχει πολλούς και κατάλληλα για την ιστορία του διαμορφωμένους χώρους. Ο τρόμος ήταν σε μέτρια επίπεδα, ούτε λίγος αλλά ούτε και πολύς. Πολλή καλή η ροή του παιχνιδιού, οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, με κάποιους πιο βατούς. Θα πρότεινα να προσέχετε τι ανοίγετε και που πηγαίνετε καθώς το σπίτι είναι γεμάτο πνεύματα κι έναν ιδιαίτερο δαίμονα. Τα περάσματα πολύ όμορφα και μερικά μη αναμενόμενα. Θα αναφερθώ κι εγώ στο κάτι ιδιαίτερο που υπάρχει σε αυτό το δωμάτιο, κάτι που δεν έχετε ξαναδεί σε άλλο (κάτι παρόμοιο υπάρχει σε άλλο ένα αλλά κάπως διαφορετικό). Το acting και της Κυρίας Μαργαρίτας αλλά και των λοιπών πολύ καλό. Συνοπτικά ένα καλοστημένο χορταστικό δωμάτιο ψυχολογικού κυρίως τρόμου που σίγουρα θα ευχαριστηθείτε. Δεν περιμέναμε τίποτα κατώτερο βέβαια από το Fear Of The Dark. Οπότε, προφανώς και συστήνω ΝΑ ΠΑΤΕ

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
15:22 25-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αν σκοπός σου είναι να πας να λύσεις γρίφους και να αποδράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, μην πας. Αν έχεις διάθεση να περάσεις καλά, να γελάσεις, αλλά και να ξεφτυλιστείς, να πας. Σκοπός είναι να ξετυλίξεις την ιστορία που υπάρχει από πίσω και να κάνεις αυτό που πρέπει. Ένα πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο, μέσα στο κλίμα των ημερών, με σχετικά απλούς αλλά και μέτριας δυσκολίας γρίφους και τρομερή αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό. Το acting καταπληκτικό, δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Απλά απογείωσε το παιχνίδι. Τα παιδιά εκεί, όπως πάντα άλλωστε ιδιαίτερα φιλικά.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
00:14 19-Δεκ-18

The Portal

The Portal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα από τα πιο άρτια δωμάτια που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Από την αρχή έως το τέλος η ατμόσφαιρα ήταν η ιδανική. Ωραίοι χώροι και πολλοί, κατάλληλα διαμορφωμένοι στη θεματολογία του δωματίου, με έξυπνα περάσματα. Αυτοματισμοί, λουκέτα, πλήθος γρίφων μέτριας και αυξημένης δυσκολίας, οι περισσότεροι από αυτούς συνδιαστικοι. Τα μάτια σου δεκατέσσερα όχι μόνο για να βρεις στοιχεία, αλλά και επειδή ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΟΎ. Κυκλοφορούν συνέχεια δίπλα σου, ξεφυτρώνουν από το πουθενά. Ποια; Τα μιάσματα φυσικά. Έπιασα τον εαυτό μου να τρομάζει αρκετές φορές, ακόμα και όταν δεν ήταν κανένα από αυτά μέσα 😂. Υπάρχει όντως σωματική επαφή η οποία πιστεύω απογειώνει το παιχνίδι. Ειδικά στην τελευταία του φαση. Συνοψίζοντας, τρέξαμε λιγάκι, γελάσαμε, τρομάξαμε (τρόμαξα βασικά), λύσαμε έξυπνους γρίφους. Τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και στο χώρο και στο acting και στους γρίφους. Να τονίσω ότι όλοι τους ήταν ιδιαίτερα φιλικοι, κάτι που εκτιμούμε πολύ.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
14:24 16-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι όπως έχετε αντιληφθεί πολύ καλά όλοι, δεν είναι ένα απλό escape room. Είναι μια ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΉ. Η καλύτερη εισαγωγή δωματίου που έχω ζήσει. Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για το δωμάτιο αυτό. Δε θα το κάνω γιατί δεν οφελει. ΠΡΈΠΕΙ να το επισκεφτείς. Όχι τόσο για το αν αποδράσεις ή όχι. Αλλά μόνο και μόνο για την εμπειρία. Αδιανόητα εκπληκτική δουλειά στο χώρο και την ατμόσφαιρα. Νιώθεις ότι είσαι απλά "αλλού". Οι γρίφοι μέτριας και λίγο αυξημένης δυσκολίας. Ο τρόπος καθοδήγησης και επικοινωνίας απλά πανέξυπνος. Όπου γυρίσεις να κοιτάξεις υπάρχει παντού τεχνολογία. Δε θα πω περισσότερα. Θεωρώ ότι σίγουρα έχει πάει ένα βήμα παραπέρα στο χώρο των er. Τα παιδιά πολύ φιλικά και συζητήσιμα. Ειδική μνεία στη Λίζα 😍 την οποία λατρέψαμε από την πρωτη στιγμή. ΝΑ ΠΆΤΕ ΑΜΕΣΑ γιατί αξίζει να ζήσετε αυτή την υπέροχη εμπειρία.-

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
02:16 11-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
02:07 11-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Από την είσοδο στο δωμάτιο, νιωθεις κάτι περίεργο να υπάρχει εκεί μέσα. Ότι δεν είσαι μόνος. Από το πρώτο δευτερόλεπτο λοιπόν, είσαι στην τσίτα. Επιβλητικός χώρος, διακοσμημένος υπέροχα. Πολύ ωραία ροή παιχνιδιού, αρκετοί γρίφοι οι οποίοι ήταν μέτριας δυσκολίας (ισως αυξημένης για αρχάριες ομάδες). Ο τρόπος που δινόταν οι βοήθειες πρωτότυπος κ εντός κλίματος. Το acting ήταν καταπληκτικό, δεν ήθελα τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο από αυτό. Πετύχαμε τον Frankie βέβαια λίγο παραπάνω τσιτωμένο. Χάλια τα νεύρα του. Τρέξαμε, τρομάξαμε, γελάσαμε. Εν κατακλείδι βγήκαμε γεμάτοι, ευχαριστημένοι και καταϊδρωμένοι. Το προσωπικό άψογο και φιλικότατο. ΝΑ ΠΑΤΕ

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
20:44 3-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Εντάξει, δε θα πω πολλά για το σκηνικό. Δε μπορώ να πω τπτ παραπάνω από απλά ΥΠΕΡΟΧΟ. Τόσο αληθοφανές πειρατικό καράβι δεν έχω ξαναδεί. Κ μόνο αυτό, σε βάζει κατευθείαν στην ατμόσφαιρα. Ένα διαδραστικό δωμάτιο, το οποίο τα είχε όλα. Γέλιο, γρίφους, ποτά (;). Πολύ ωραίο acting, γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κάποιους να ειναι αρκετά πρωτότυποι, συν κάποια τασκς. Όμορφη ροή παιχνιδιού. Μ άρεσε επίσης κι ο τρόπος που δινόταν οι βοήθειες. Ίσως η διαδραστικότητα με τους ηθοποιούς να περνάει κάπου το όριο αλλά δεν είναι κάτι που με χάλασε. Συνοπτικά λοιπόν, τέλειος χώρος και ατμόσφαιρα, όμορφοι γρίφοι. Θα περάσετε σίγουρα καλά κ θα γελάσετε επίσης. ΝΑ ΠΑΤΕ

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
14:28 3-Δεκ-18

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ξεκάθαρα η πιο πρωτότυπη εισαγωγή που έχω δει σε δωμάτιο. Πραγματικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα και ήμουν σε φάση που δεν καταλάβαινα τι γινόταν . Προσωπικά θεωρώ ότι στο χώρο έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με ωραια περάσματα και σωστή εναλλαγή χωρών. Ή ατμόσφαιρα όπως θα έπρεπε να είναι, με το αίσθημα φόβου να κυριαρχεί, υπάρχει δεν υπάρχει λόγος. Θα ήθελα να υπάρχει λίγο παραπάνω η εμφάνιση του ηθοποιού, αν κ δε με χάλασε κιόλας όσο ήταν. Απο θεμα γριφων τωρα. Μέτριας δυκολιας και μεσα στο θεμα. Τα παιδιά εκεί πολύ φιλικά, ευχαριστα και πρόθυμα για κουβέντα.
Θεωρώ ότι μπορούν να βάλουν κ άλλα πραγματάκια απο θέμα γρίφων καθώς δε το χόρτασα όσο ήθελα. Ίσως φταίει ότι βγήκαμε αρκετά γρήγορα βέβαια. Δευτερον, η μουσική επένδυση του δωματίου είχε πάρα πολύ υψηλή ένταση, πράγμα που δυσκόλευε σε κάποια σημεία κ την επικοινωνία μεταξύ μας αλλά και με τις βοήθειες.
So, ένα πολύ καλό σαν σύνολο δωμάτιο, που πρέπει να πας.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
22:13 28-Νοε-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στο συγκεκριμένο δωμάτιο η παρατηρητικότητα είναι must. Μέτριας δυσκολίας γρίφοι που απαιτούν συγκέντρωση ακόμη κ στην ιστορία του. Μπορεί κάποιους από αυτούς να τους έχουμε ξαναδεί αλλά είναι πολύ όμορφα συνδυασμένοι και όλοι εντός θέματος. Πιστεύω ιδανικός αριθμός είναι 3 άτομα ανεξαρτήτου εμπειρίας. Πολύ φιλικό προσωπικό, το οποίο όπως πάντα είχε τη διάθεση εκτός από το να μας εξηγήσει την πορεία της ιστορίας βήμα προς βήμα, να μας ακούσει και να έχει όρεξη για κουβέντα.
Πρώτης γενιάς δωμάτιο, με καποιους εξυπνους μηχανισμούς, που ειμαι σιγουρος ότι θα το ευχαριστηθείτε πολύ.
Αν θες ενα ωραίο γριφοδωμάτιο με στόρι, εδώ είσαι.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
01:25 18-Νοε-18

Route 666

Route 666

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Δεν Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
17:55 4-Νοε-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
20:47 3-Νοε-18

Dead Bride

Dead Bride

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτοπείς τώρα γι αυτή τη ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ. Να αρχίσω από τους υπέροχους και πολλούς γρίφους; Από την ατμόσφαιρα του σπιτιού που σ' έβαζε κατευθείαν μέσα στο θεμα; Από το απίστευτο προσωπικο; Ή από τους ηθοποιούς που σου παγώνουν το αίμα όταν πρεπει; Συνοπτικά λοιπόν, ένα χορταστικό 100 λεπτο δωμάτιο, που συνέχεια έχεις κάτι να δεις και με κάτι να ασχοληθείς, πολλοί και ευφανταστοι γρίφοι που σε κάνουν να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση, υπέροχος χώρος όπως θα έπρεπε να είναι, ο φόβος/ τρόμος που επικρατεί είναι τόσο όσο. Θεωρώ ότι είναι must να το επισκεφτεί κάθε escaper που σέβεται τον εαυτό του και το χόμπι του. 😋 Η αγάπη των ιδιοκτητών γι αυτό που δημιούργησαν φαίνεται σε κάθε χώρο του κ σε κάθε λεπτομέρεια. Πλέον δικαιούται επάξια μια θέση στο top 5 (για να μην πω στο top 3 και φανώ υπερβολικός).

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
22:44 27-Οκτ-18

Phonebooth

Phonebooth

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
10:07 27-Οκτ-18

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
16:01 13-Οκτ-18

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
02:10 12-Οκτ-18

The Last of Us

The Last of Us

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Από τα καλύτερα δωμάτια που έχουν στηθεί έως τώρα. Έντονη δράση, κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι ώστε να σε νιωθεις οτι ζεις την υπόθεση, απίστευτα καλοί ηθοποιοί, γρίφοι μέτριοι προς δύσκολοι (Αν λάβεις υπόψη τα στοιχεία τρόμου που σε ακολουθούν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιου), φιλικό προσωπικό. Προτείνεται ανεπιφύλακτα φυσικά.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
07:24 6-Οκτ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
16:36 30-Σεπ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
01:26 5-Σεπ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
20:59 27-Αυγ-18

MadHouse

MadHouse

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό δωμάτιο, έξυπνοι συνδυαστικοί γρίφοι, φιλικότατο προσωπικό. Προτείνεται ανεπιφύλακτα για γριφοδωματιο τρόμου.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
10:30 11-Αυγ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
23:32 3-Αυγ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
23:31 3-Αυγ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
23:29 3-Αυγ-18

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

Tiki Bay


1:15:00

   80 Λεπτά
   2 - 7
   92,2 %
Κωμωδία

Secret Society


59:55

   1 Ώρα
   2 - 6
   59,7 %
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

Exam


  Δεν Απέδρασαν

   90 Λεπτά
   2 - 4
   50,0 %
Σκορ
3 Τρόπαια

Daylight


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Σκορ
1 Τρόπαιο

Otherside


1:16:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   77,4 %
1 Τρόπαιο

Band of Spies


1:09:00

   70 Λεπτά
   2 - 7
   75,4 %

The Mansion


56:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   52,8 %

Thomas Crown


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
1 Τρόπαιο

THE CARPENTER


1:17:00

   90 Λεπτά
   3 - 8
   93,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

CODE VERONICA


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   96,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Apocalypse


1:28:00

   103 Λεπτά
   3 - 6
   96,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Horror Of The Bells


47:00

   1 Ώρα
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Κωμωδία
1 Τρόπαιο
Χριστουγεννιάτικο

The Portal


1:15:00

   90 Λεπτά
   1 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

COSMOS 05 Death in Space


1:57:00

   2 Ώρες
   1 - 5
   100,0 %
Ενήλικες Μόνο
Sci-Fi

Frankenstein’s Legacy


1:20:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   68,5 %
Ηθοποιός
Δράσης

Dark Seas


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Κωμωδία
1 Τρόπαιο

DEADLOCK


1:09:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   92,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Room with the Dragon Tattoo


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   87,5 %

   Ομάδα : Vasilis Giazitzis, Vaggelis Poulis

Route 666


  Δεν Απέδρασαν

   1 Ώρα
   2 - 5
   48,6 %

   Ομάδα : Vasilis Giazitzis

Deus Ex Machina


1:15:59
1301

   80 Λεπτά
   2 - 6
   94,4 %
Σκορ
Ηθοποιός

   Ομάδα : Vasilis Giazitzis, Vaggelis Poulis

Red Riding Hood


1:05:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Dead Bride


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Phonebooth


35:58
902

   40 Λεπτά
   1 - 2
   84,6 %
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Vasilis Giazitzis

Upside Down


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   98,4 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : Vasilis Giazitzis, Vaggelis Poulis

Nemesis


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   95,9 %
1 Τρόπαιο

The Last of Us


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης

Looking Glass


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Down the Rabbit Hole


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο

7th


59:02

   1 Ώρα
   2 - 5
   88,9 %
Σκορ
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : Vasilis Giazitzis

MadHouse


1:07:57

   70 Λεπτά
   2 - 5
Τρόμου
Ενήλικες Μόνο

Δωμάτιο 696


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   81,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Conjuring


1:10:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   91,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
3 Τρόπαια
Ψυχολογικό Θρίλερ

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Hannibal Deditus


1:07:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   83,5 %
Τρόμου


Ιαν - 2019

Θα καταφέρεις να βρεις τον αριθμό;


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Ιαν - 2019

A Movie Master!


Δημιουργός: Σταύρος Ρέγας
Ιαν - 2019

Μπορείς να αποδείξεις πως είσαι ο πιο ικανός detective?


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Νοε - 2018

Λύσατε το παζλ με τα χρώματα!

Νοε - 2018

Συγχαρητήρια! Ξέρετε να κάνετε πρόσθεση!

Οκτ - 2018

Το μυαλό είναι ένας super υπολογιστής.

Οκτ - 2018

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ή μήπως είναι μόνο μια;

Οκτ - 2018

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Οκτ - 2018

Απομνημόνευσες 25 νότες στην σειρά!


Δημιουργός: Babis Papakonstantinou
Οκτ - 2018

Παίξε δύο διαφορετικά Δωμάτια σε δυο Διαφορετικούς Νομούς και κέρδισε το Τρόπαιο Traveler!

Οκτ - 2018

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Οκτ - 2018

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Οκτ - 2018

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Απρ - 2018

Ένας από του πρώτους χρήστες του EscapeAll.gr!!