cover image profile image

Χρήστος Αναστασόπουλος
Titan


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 1518
  Likes : 45

3.5 Very Good
Apr - 2024

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα καινούργιο δωμάτιο για το 24 βασισμένο στην ταινία το οποίο δυστυχώς δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών μου.
Θα ξεκινήσω από τα θετικά.
Οι γρίφοι ήταν από τα δυνατα σημεία του δωματίου, θυμίζουν όντως ER 2024 με πολύ ωραία και πρωτότυπα task και ακολουθουν πίστα στην πλοκή της ιστορίας.
Τα cinematics επίσης πολύ καλα σου μετέφεραν το vibe της ταινίας με 2 να ξεχωρίζουν και να δίνουν το κάτι διαφορετικό που οποίος έχει δει την ταινία σίγουρα θα του μείνουν.
Από κει και πέρα είναι το δεύτερο καινούργιο δωμάτιο στο οποίο πηγαίνω και οι χώροι είναι αρκετά μικροι για υποστήριξουν μια ομαδα των 5 ατόμων ενώ ίσα ίσα είναι για 2αδα. Από την στιγμή που ένα δωμάτιο έχει τέτοιους χώρους δεν βρισκω το λόγο να βάζεις επιλογή για 5αδες -6αδες. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις τα μισά cinematics, όσο αφορά τους γρίφους οι μισοί λύνουν και οι υπόλοιποι απλά κάθονται. Και οι ηθοποιοί ενώ κινούνται έξυπνα στο χώρο και σου δίνουν καταπληκτικα jump scares προκειμένου να τα αποφύγουμε(όχι τρέξιμο) καταλήξαμε να ποδοπατιομαστε αλλά και να χτυπάμε σε αντικείμενα που προεξέχουν επικίνδυνα στο χωρο.
Επίσης οι "πρωτότυποι μηχανισμοί που δεν έχεις ξαναδεί αλλού" που ειπωθηκε δεν ισχύει, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο που να ξεχωρίζει ως προς αυτό το κομμάτι είναι ένα ωραίο δωμάτιο με Οκ περάσματα αλλά μέχρι εκεί χωρίς κάποια ιδιαίτερα σκηνικά που να σε παραπέμπουν στο κλίμα.
Σε γενικό σύνολο είναι ένα μέτριο δωμάτιο,ίσως μια ομάδα των 2-3ατομων να το ζήσουν διαφορετικα, όμως σαν παίκτη δεν με κάλυψε όσο θα ήθελα.

Escaped
4.7 Excellent
Apr - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Συμπαθητικό δωμάτιο και λίγο πιο απαιτητικο για κάποιον που δεν παίζει συχνά γριφοδωματια αλλά παρόλα σε αφήνει ικανοποιημένο, έχει αρκετους γρίφους όμως υπάρχει ροή και δεν χάνεσαι μέσα σε αυτο με 1-2 να καις κάποια παραπάνω εγκεφαλικα κύτταρα, θυμίζει δωμάτιο πρώτης γενιάς χωρίς να μας ενοχλησε φυσικά.
Βασίζεται κυρίως στην συνεργασία των παικτών και στην καλή παρατηρητικότητα. Όλως ο χώρος του δωματίου έχει αξιοποιηθεί όπως πρέπει,θα μπορούσε βέβαια να είχε κάνα δυο ακόμα μιας και μιλάμε για ένα σχετικά μικρό δωμάτιο όμως περάσαμε καλα δεν είναι κάτι που μας έλειψε.
Σας ευχαριστούμε πολύ, θα τα πούμε στο δεύτερο μέρος...!

Escaped
4.3 Very Good
Mar - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
4.8 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνω σε τέτοιου είδους Escape room βασισμένο στην δράση κυρίως και πραγματικά με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. Ωραία εισαγωγή που σου προκαλεί αγωνία για το τι θα ακολουθήσει οι χώροι είναι αρκετοί τόσο ώστε να αποφεύγεις τις επικίνδυνες παρουσίες, σηκώνει εύκολα και τρεξιματακι,δεν έχει φοβερη διακόσμηση αλλά δεν το χρειάζεται κιόλας λόγω της φύσεως του.
Οι γρίφοι σχετικά βατοι και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κάτι το οποίο δεν με χάλασε καθώς μιλάμε για δωμάτιο τρόμου/δράσης και όχι τόσο στο πώς να ανοίξεις λουκέτα. Το ακτινγκ των ηθοποιών είναι το κάτι άλλο και η αντίδραση τους προσαρμόζεται με το πώς θα κινηθεί και η ομάδα,για το μακιγιάζ όπως έγραψαν και άλλοι στα σχόλια θεωρώ πως είναι το πιο ρεαλιστικο αλλα και και το καλύτερο που έχω δει μέχρι στιγμής σε Er μόνο που το βλέπεις σου κόβει τα πόδια.
Το μόνο αρνητικο που συναντήσαμε ήταν στην αρχή σε έναν γρίφο όπου αν και τον βρήκα αρκετά πρωτότυπο στο πώς λύνεται "σκαλωσαμε" λίγο με αποτέλεσμα να περιμένουμε κάποια λεπτά πράγμα που με έβγαλε λίγο από το κλίμα η αλήθεια είναι, Παρ όλα αυτά η όλη συνέχεια/εμπειρία μας αποζημίωσε αυτο το μικρο κόλλημα και δεν τίθεται θέμα για να μην μου αρεσε το συγκεκριμένο δωμάτιο!
Επίσης το προσωπικό ευγενικό και ακούει το feedback των ομάδων που λαμβάνουν.
Συνολικά θα το χαρακτήριζα πολύ δυνατο δωμάτιο αν και καινούργιο, πιστεύω ότι η 3αδα βέβαια είναι ο ιδανικός αριθμός παικτών για να γίνει η εμπειρία ακόμα καλύτερη.
Σας ευχαριστούμε πολύ..!

Escaped
4.7 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη φορά για μένα στην εν λόγω εταιρεία με ένα διαφορετικό event αυτή τη φορά μετά απ' το who am I και μπορώ να πω εύκολα πως δεν περίμενα κάτι λιγότερο, είναι άλλο ένα διαμάντι της raven που τα χει όλα , ωραία πλοκη,ατμόσφαιρα ψαρωτικη και γρίφοι που θέλουν καλή συνεργασία με έναν ψηλό βαθμο συνδυαστηκοτητας όπως το συνηθίζουν, τα jump scares είναι το κάτι άλλο, την επόμενη μέρα ήμουν με σχεδόν κλειστή φωνή ,κανένας χωρος δεν σου δίνει την απολυτη ασφάλεια δεν ξέρεις από πού θα σου ρθει!! Και αρκετά στοιχεία εντός της υπόθεσης πού είναι βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας που όποιος την έχει επισκεφτεί θα το καταλάβει. Τα παιδιά μετά το παιχνίδι έχουν πάντα όρεξη για κουβέντα και πρόθυμοι να μας πουν πολλά και να ακούσουν την γνώμη μας φυσικα ,ίσως από τα πιο ωραία after game που μπορείς να συναντήσεις. Μια πάρα πολύ καλή δουλειά συνολικά, βέβαια ως προσωπικη άποψη το Who am I μου άρεσε ένα σκαλί παραπάνω αλλά δεν αναιρεί τις θετικές εντυπώσεις που μου άφησε το corvus satanica.
Ιδανικά θα θελα κάποια στιγμή να ανοίξουν και ένα δεύτερο δωμάτιο πέρα απο τα event τους που θα ναι "σταθερο" και να φαίνεται εξίσου η όλη δουλειά τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ, αναμενουμε την συνέχεια και των δύο ιστοριών..!!!

Escaped
4.3 Very Good
Feb - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

3.5

Ένα αρκετά διασκεδαστικό δωμάτιο,πολύ διαφορετικο από αυτά που συναντάς συνήθως με κάποια ωραία στοιχεία αλλά και με κάποιες μικρές αστοχίες βέβαια..!
Θα ξεκινήσω με τα θετικά και συγκεκριμένα με τον ηθοποιό ο οποίος "κουβαλάει" όλο το δωμάτιο, γελάσαμε με την ψυχή μας και φυσικά ανταποκριθηκαμε ανάλογα μιας κ η ομάδα μου ειχε αρκετή θετικη ενέργεια και θεωρώ πως αυτό είναι και το κλειδί ας πούμε για να περάσεις καλά στο συγκεκριμένο δωμάτιο ,μια ωραία αλληλεπίδραση του ηθοποιού με της ομάδας. Γριφιλογικα δεν θα το χαρακτήριζα δύσκολο οι γρίφοι ή αλλιώς τασκ ήταν βατοι αν και σε καποιους φάγαμε κάτι σκαλωματα Παρόλα αυτά τα βγάλαμε εις πέρας. Τα περάσματα από το ένα δωμάτιο στο άλλο πολυ ωραία με ένα να ξεχωρίζει αρκετά θα το έλεγα αρκετά ευφάνταστο..!
Θεωρώ πως είναι από τα πιο ωραία er στι κομμάτι της κωμωδίας. Μια ομάδα 3-4αδα max θα το ευχαριστηθεί.
Τώρα στα μείον:
Ενώ δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολία με τους γρίφους σε κάποια σημεία κολλαγαμε όπως προανέφερα και εκείνη τη στιγμή οι βοήθειες/Hints έρχονταν αρκετά γρήγορα από τον GM, δεν μας έδινε περιθώριο σκέψης όπως έχουμε συναντήσει σε αλλά δωμάτια και γενικά σαν ομάδα έχοντας κάποια εμπειρία θα τους λύναμε αν μας άφηναν κάποια λεπτά ακόμα.
Προς το τέλος αν είναι κάτι πού έλειπε αισθητά από αυτή την εμπειρία είναι το after game που κάτ εμέ είναι ένας ωραίος "επίλογος" μεταξύ ομάδας και προσωπικού-ηθοποιων που σχολιάζεις τα highlights του δωματίου και τα αστεία στιγμιότυπα.
Ενώ η κοπέλα που μας υποδέχτηκε στο τελος αφού αποδρασαμε ήταν ευγενικη και χαμογελαστή δεν φαίνοταν αρκετά πρόθυμη να συζητήσει ενώ εμείς από πλευράς μας λέγαμε τι μας άρεσε κάναμε πλακα για τα αστεία κομμάτια του δωματίου και μάλιστα κάναμε κάποιες ερωτήσεις όπως συνηθίζουμε για να γίνει αυτός ο διάλογος(after game) αλλά δεν παίρναμε κάποια ιδιαίτερη ανταπόκριση από την ίδια με αποτέλεσμα να μένουμε κάποια στιγμή αμίλητοι και να κοιταζόμασταν πράγμα που δημιουργησε μια έντονη αμηχανία, συνεπώς πληρώσαμε και φύγαμε.
Σε ένα γενικό σύνολο ήταν μια υπεροχή εμπειρία πού μας άφησε ευχαριστημένους και σίγουρα θα το συνιστούσα και σε άλλες ομάδες για το κάτι διαφορετικό..!
Σας ευχαριστούμε πολύ...!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα υπέροχο ανερχόμενο δωμάτιο, διαφορετικό από αυτά που συναντάς συνήθως με κάποιες πολύ ωραίες δόσεις τρόμου φυσικά, θα έλεγα όμως πως το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η δράση και η αγωνία.
Το ακτινγκ φοβερό και όλη η κινησιολογία των παιδιών, δεν σου άφηνουν περιθώρια οι ηθοποιοί σε γλεντανε για πλάκα χωρίς να ξέρεις από πού θα σου ρθει εκμεταλλευοντας όλο το χωρο στο 100%, ωραίο μακιγιάζ βγαλμένο από ταινία/video game.
Οι χώροι μεγάλοι στο σύνολο τους αξιοσημείωτο σε αυτούς κάποια στοιχεία τα οποία πραγματικά μας ξάφνιασαν από κει που δεν το περιμεναμε.
Οι γρίφοι επίσης εξαιρετικοι αν και ένας μας ζορισε λίγο ήταν όλοι εντός του θέματος και για να σκεφτείς όσο χρειάζεται μέσα στην όλη υπερένταση.
Συνολικά μια υπέροχη προσπάθεια με διαφορετική προσέγγιση στον χώρο των escape, δεν χρειάζονται κάποια αλλαγή θα μπορούσαν να γίνουν ίσως μικρό προσθήκες αλλά και πάλι δεν το θεωρώ απαραίτητο.
Σας ευχαριστούμε πολύ...!!!

Escaped
3.5 Very Good
Jan - 2024

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παραμονη χριστουγεννων λοιπον στην αγαπημενη Santa Sofiana και τελευταιο δωματιο για το 23 και μπορω να πω οτι ειναι απιστευτο το να βλεπεις ενα τοσο ολοκληρωμενο δωματιο παρολο που ανοιξε προσφατα.
Αναμφιβολα πολυ ψαρωτικη η αρχη οι γριφοι ειχαν αρκετο ενδιαφερον πολυ ωραια ροη επισης με την ομαδα μου ειδαμε πολυ ωραια πρωτοποριακα πραγματα σε αυτο το κομματι αλλα και στο θεμα του ηθοποιου-ατμοσφαιρα, ειλικρινα δεν μας αφησε σε ησυχια δεν σου αφηνει περιθωριο να καθησυχαστεις, πολλα τα jumpcare και ωραιο μακιγιαζ!
Οπως ειπαμε και στο ευγενεστατο προσωπικο, δεν νομιζω οτι θα αλλαζα κατι και δεν χρειαζεται βασικα καμια αλλαγη/προσθηκη θεωρω πως εχουν κανει μια πολυ καλη δουλεια και εχουν αξιοποιησει το χωρο στο 100% σε συνδιασμο με τα cinematics οπου ακομα και εκει βλεπεις πραγματα καινουργια που δεν εχω δει προς το παρον.
Μια 4αδα θεωρω οτι ειναι ιδανικη για να το ζησει ολη η ομαδα.
Σας ευχαριστουμε πολυ..!!

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δευτερη φορα στο εν λογω δωματιο και πραγματικα ηταν οπως την 1η φορα.
Ενας υπεροχος χωρος με αρκετα περασματα και ιδιαιτερη διακοσμιση απο αλλη εποχη που το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα ειδικοτερη η εναλλαγη σπο το ενα δωματιο στο αλλο σου κινει την περιεργεια για το που θα καταληξεις.
Αρκετοι γριφοι, με καποιους να θελουν λιγο περισσοτερη παρατητητικοτητα ομως εχουν το ενδιαφερον τους και δεν σε κουραζουν σε καμια περιπτωση.
Οι ηθοποιοι επισης εξαιρετικοι με τα cinematics τους επαισε και γλεντυ μεταξυ μας φυσικα και μας εδωσαν στο 100% να καταλαβουμε τι θελει να μας πει η ιστορια αυτου του δωματιου, και φαινεται ποσο τους αρεσει αυτο που κανουν.
Αναμενουμε την συνεχεια..!!

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν ειχα ιδιαιτερα ψηλες προσδοκιες στην αρχη για το συγκεκριμενο, αλλα απο την στιγμη που μπηκαμε μεχρι και την ωρα που βγηκαμε μου αρεσε αρκετα και περασα φανταστικα με την ομαδα μου.
Η ατμοσφαιρα ηταν ωραια αν και οι εμπειρες ομαδες δεν θα συναντησουν κατι το πολυ φανταχτερο οπως και εγω αλλα δεν με ενοχλησε καθολου γιατι εκει "κουμπωσε" το ακτινγκ του ηθοποιου το οποιο με ενθουσιασε περισσοτερο απ ολα, ειχε καποια ωραια τρομαχτικα στιγμιοτυπα οπως και πολυ χιουμοριστικα , μας γλεντησε κανονικοτατα ολους δεν γλιτωσε κανεις και πραγματικα γελασαμε με την ψυχη μας.
Οι γριφοι ηταν σχετικα ευκολοι συνδεοντουσαν με την πλοκη , το μονο αρνητικο ηταν ο τελευταιος που μας εφαγε αρκετη ωρα λογω καποια "ζημιας" και χρειαζομασταν αναγκαστικα βοηθεια απο τον GM αν και το ειπαμε μετα με τον ηθοποιο μεσα σε αυτη την ωραια συζητηση που ειχαμε με την ομαδα αφου αποδρασαμε.
Θεωρω πως αξιζει μια επισκεψη με αριθμο παικτων 3-4μαξ για καλυτερη εμπειρια μιας και οι χωροι ειναι τετοιοι που δεν παιρνει παραπανω θα ταν υπερβολη.
Σας ευχαριστουμε πολυ..!!!

Escaped
4.0 Very Good
Nov - 2023

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λαμβανοντας υποψην το οτι πηγαμε την περιοδο που ανοιξε σχετικα προσφατα, ηταν αρκετα ικανοποιητικο δωματιο αλλα θελει λιγη δουλεια ακομα.
Η εισαγωγη ειναι πολυ ωραια σε βαζει απευθειας στο κλικα σε συνδιασμο με τις μυρωδιες του χωρου, οπως και ολοι οι υπολοιποι χωροι που παραπεμουν σε μοναστηρι, μεγαλοι και διακοσμημενοι οσο χρειαζεται.
Οι γριφοι ηταν σχετικα οκ και δεν αντιμετωπισαμε ιδιαιτερες δυσκολιες απλως δεν συνδεοντουσαν στο 100% με την πλοκη οπως και το ακτινγκ δεν μου εδωσε απολυτα να καταλαβω την υποθεση. Δεν ηταν κακο αλλα περιμεναμε κατι περισσοτερο μιας και ο χωρος ειναι τετοιος που θα υποστηριζε κατι πολυ δυνατο. Επισης καποια κινηματογραφικα δεν τα ειδε ολη η ομαδα αλλα σε αυτο επαιξε σιγουρα ρολο το οτι ειμασταν 6αδα οποτε θα το συνιστουσα μαξ για 4αδες.
Πιστευω οτι με το καιρο πως θα εξελιχθει και ειμαι σιγουρος οτι εχει προοπτικη να χτισει κατι πολυ ωραιο..!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πρωτοπει κανεις για αυτο το διαμαντακι, ισως απο τα πιο ωραια δωματια του 23.
Εχοντας δει την ταινια παιρνεις μια γευση για το τι θα αντιμετωπισεις..!
Η ατμοσφαιρα και το ακτινγκ ειναι το απολυτο 10αρι, μεγαλοι χωροι που κινειται καποιος ευκολα, η διακοσμιση διαφορετικη απο αυτη που βλεπεις συνηθως σε εσκειπ παραπεμπει σε σπιτι αλλης εποχης ασιατικου στυλ με μια επιβλητικη ενεργεια που σου δινει την αισθηση οτι δεν εισαι μονος, επισης ειναι το 2ο δωματιο που δεν μπορουσα να καταλαβω πως ειναι διαμορφωμενοι οι χωροι κατι που με χαροποιει , αλλα και το 1ο δωματιο που δεν καταφερα να βρω που ειναι τοποθετημενες οι καμερες, λεπτομερειες που εκαναν την διαφορα.!

Το ακτινγκ και τα ηχητικα εφε αψογα ειναι λες και εισαι στην ταινια και ακους αυτους τους περιεργους θορυβους, δεν υπαρχουν και πολλα να πω εδω καθως ηταν ολο υπεροχο.

Οι γριφοι αρκετοι και βατοι σχετικα εντος της ιστοριας, αν και ηταν απ τις λιγες φορες που δεν εδωσα ιδιαιτερη βαρυτητα εκει για το αν με καλυψαν πληρης καθως με παρεσυρε ευχαριστα ολο το υπολοιπο δωματιο και κυριως οι ηθοποιοι.

Το προσωπικο πολυ ευχαριστο και δεν μας αφησαν μονο με την αναμνηστικη φωτογραφια αλλα και με καποια μικρα δωρακια..!
Μαζι με το why ειναι τα μοναδικα δωματια που βγηκαν φετος μεχρις στιγμης τα οποια με καλυψαν στο 100% και η σχεση ποιοτητας - τιμης ειναι οσο χρειαζεται..!
Σας ευχαριστουμε αναμενουμε για τα επομενο!

Escaped
4.5 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το συγκεκριμενο δωματιο δεν ειχα προλαβει να το επισκεφτω με τους πρωτους ιδιοκτητες σε αντιθεση με τους περισσοτερους επομενως ηταν η πρωτη φορα που πηγα με την μορφη του ως event .
Μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, υπηρχε μια ενδιαφερουσα πλοκη με πρωταγωνιστικο ρολο τις κουκλες της Mary saw, οι γριφοι βατοι στο συνολο τους χωρις μεγαλη δυσκολια και εντος της πλοκης.
Η ιδιαιτεροτητα στον χωρο ειναι οτι πραγματικα δεν ξερεις απο που θα σου πεταχτει η Mary δεν υπαρχει τροπος να κρυφτεις! Βεβαια με κερδισε λιγο περισσοτερο το ακτινγκ του Bill ο οποιος ειχε ωραια αλληλεπιδραση μαζι μας εχοντας και κωμικα στοιχεια![/Spoiler]

Στο τελος αυτο που με κερδισε ειναι η αναμνηστικη φωτογραφια που μας βγαζουν στο τελος, ισως η πιο ωραια που εχω δει μεχρι στιγμης, ενα μεγαλο μπραβο στον δημιουργο της.
Σας ευχαριστουμε πολυ..!

Escaped
4.7 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Σε γενικο συνολο ειναι ενα εξαιρετικο κλασσικο δωματιο τρομου, πολυ ωραια ατμοσφαιρα οπου αν και η εισαγωγη φαινεται να ναι ηπια αυτο αλλαζει απευθειας στα αμεσως επομενα λεπτα..! Οι γριφοι/αυτοματισμοι αρκετοι και ευκολοι σχετικα με το επιπεδο δυσκολια τους χωρις να σημαινει οτι δεν ειχαμε σκαλωματα σε καποια σημεια.
Το ακτινγκ των ηθοποιων πολυ ωραιο και επαγγελματικο και ειναι και το πιο ωραιο κομμστι του δωματιου μιας και εχει ωραια jump scares αλλα και η αναλογη εξισου ωραια αλληλεπιδραση με τους παικτες.
Αφου βγηκαμε απο το δωματιο αρχισε μια ωραια συζητηση και η κοπελα στο τελος ηταν πολυ ευγενικη και αρκετα προθυμη να ακουσει τι μας αρεσε και τι θα μπορουσε να διορθωθει.
Ειναι το κατι συνηθισμενο αλλα αξιζει πραγματικα μια επισκεψη ακομα και για τις πιο εμπειρες ομαδες (ιδανικα 4 το πολυ 5αδα) . Τα παιδια εχουν ριξει αρκετη δουλεια και αυτο φαινετε..! Αναμενουμε για το επομενο..!!!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θα προσσπαθησω να μην μπω σε λεπτομερειες καθως τα περισσοτερα εχουν ειπωθει
Εκει που θα εστιασω και ειναι αυτο που μου εμεινε απο αυτη τη 2ωρη εμπειρια ειναι το σεναριο και η ερμηνια των ηθοποιων.
Αν και εχω παιξει γυρω στα 45 δωματια μεχρι στιγμης ειναι απο τα πολυ λιγα δωματια (μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου) που εχει τοσο ολοκληρωμενη υποθεση με αρχη,μεση τελος και ανατροπες. Απο την αλλη για το ακτινγκ δεν εχω λογια ξεκιναει καπως πιο χαλαρα και αυτο κορυφωνεται οσο περναει η ωρα σε σημειο να με αγγιζει συναισθηματικα ως παικτης κατι που δεν εχω συναντησει αλλου και εχει αρκετα στοιχεια κατ εμε που ευκολα τα συναντας και στην εξω ζωη και σε βαζει σε μια διαδικασια σκεψης.
Οι γριφοι ενταξει καλοι ειναι και ωραιοι μεσα στο κλιμα..! αλλα δεν ειναι το πρωταγωνιστικο κομματι του δωματιου/σπιτιου, θα λυσεις γριφους αλλα το πιο σηματικο θεωρω ειναι η υποθεση και να το ζησεις σαν να παιζεις οντως σε ταινια οπως εχει προαναφερθει.
Θερμα συγχαρητηρια στα παιδια και οπως τους ειπαμε και απο κοντα θα μπορουσε αυτο το σεναριο καλλιστα να γινει ταινια..!
Σας ευχαριστουμε πολυ αναμενουμε για την συνεχεια.!!!

Escaped
4.7 Excellent
Sep - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Μετα απο μια μεγαλη αποχη , πισω στο χομπυ και παλι και με δωματιο ή αλλιως σοφιτα απο μια αγαπημενη εταιρια..!
Γενικα ειναι ενα δωματιο light τρομου για το ειδος του σε συγκριση με αλλα χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν τρομαζεις, η "επικινδυνη παρουσια" στο χωρο εμφανιζεται οσο οσο χωρις να κουραζει και σιγουρα δεν σε αφηνει να επαναπαυθεις..!

Οι γριφοι στο συνολο τους ηταν βατοι δεν αντιμετωπισαμε καποια δυσκολια, και ηταν ολοι μεσα στη πλοκη της ιστοριας και αυτο μονο εξτρα μπορει να ειναι για το δωματιο, θα μπορουσαν να πρασθεσουν κ κατι πιο τσιμπημενο αλλα και ετσι μια χαρα ειναι.

Ο χωρος σαφως και ειναι μικρος αφου μιλαμε για σοφιτα αλλα εχει αξιοποιηθει πολυ σωστα και η διακοσμιση ηταν οσο χρειαζεται οτιδηποτε παραπανω θα ηταν και περιττο.

Θα το συνιστουσα σιγουρα σε αρχαριες ομαδες 2 εως 3 ατομα το πολυ.. για το επιπεδο δυσκολιας που εχει αλλα γιατι οχι και σε πιο εμπειρες για ενα ακομη δωματιο στη λιστα τους
Αν και καναμε την υπερβαση και πηγαμε 4αδα ειχαμε καλη συνεργασια και περασαμε εξισου καλα παρολο που σε 1-2 σημεια ειμασταν πολυ οριακα.

Σας ευχαριστουμε πολυ γι αυτην την εμπειρια Αναμενουμε για Supernatural..!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικο δωματιο, ειναι απο τις φορες που βγηκα γεματος και πολυ ικανοποιημενος απο την εμπειρια που εζησα με την ομαδα μου εκει μεσα. Παρολο που οι χωροι ειναι σχετικα λιγοι και μικροι τα παιδια εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια, εχουν εκμεταλλευτει στο επακρο(και εξυπνα) τον χωρο για να δινει την αναλογη ατμοσφαιρα. Οι γριφοι βατοι και ευκολοι γενικα δεν αντιμετωπισαμε καποια δυσκολια ως προς την επιλυση τους, το ακτινγκ και η παρουσια του ηθοποιου ηταν οσο χρειαζοταν χωρις υπερβολες, θα το χαρακτηριζα light τρομου χωρις αυτο να σημαινει πως δεν τρομαζεις..! Επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως ενω βγαλαμε το δωματιο μεσα σε 1 ωρα σχεδον εγω ενιωσα οτι επαιζα 2 ώρες αλλα ευχάριστα 2 ωρες και ΟΧΙ βαρετα, και μονο θετικο ειναι υπερ του δωματιου ισως το ζησαμε αρκετα..!!
Ειναι σιγουρα σημαντικο να μπειτε και να ζησετε την ιστορια του δωματιου θα σας φανει χρησιμο αυτο αργοτερα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου χωρις να θελω να κανω σποιλ.
Ο ηθοποιος + Gm πολυ ευγενικοι και ακολουθησε επειτα μια ωραια συζητηση περι του δωματιου
Το συνιστω ανεπιφυλακτα αν και ειναι μικρο σε χωρο δινει πολυ ωραιες και τρομαχτικες στιγμες..!!!
Για τον αριθμο παικτων προτεινω μεχρι 3-4 το πολυ, οχι περισσοτεροι..!
Σας ευχαριστουμε για αυτη την υπεροχη εμπειρια...!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Για αλλη μια φορα ενα υπεροχο ατμοσφαιρικο δωματιο απο αυτην την εταιρεια..! Ενω στην αρχη φαινεται ενα συνηθισμενο "μαγαζι" οσο προχωρας σου δημιουργει μια ωραια εντονη αγωνια για το πως θα ξεφυγεις παρολο που δεν εχει ηθοποιο μεχρι και το τελος..! Γριφοι αρκετα απαιτητικοι στην πλειοψηφια τους που θελουν παρατηρητικοτητα και πολυ εξυπνοι, εκτος απο εναν που ανοιγε ενα λουκετο το οποιο προσωπικα με δυσκολεψε να καταλαβω πως ανοιγει αν και η κοπελα στην αρχη μας το ειχε εξηγησει πως γινεται εγω το συναντησα πρωτη φορα με βαση αυτα που εχω παιξει ως τωρα αλλα ηταν μηδαμινης σημασιας. Οι χωροι αν και μικροι τους εχουν εκμεταλλευτει πολυ ωραια και η διακοσμιση to the point για να σου θυμιζει που εχεις ερθει..! Για οποιον δεν εχει παει σιγουρα αξιζει μια επισκεψη και ας μην ειναι καθαρο τρομου με αριθμο ατομων οπωσδηποτε 3-4 το πολυ λογω του χωρου..
Και το προσωπικο/Gm οπως παντα πολυ ευγενικο και ευχαριστοι ανθρωποι...!

Escaped
4.8 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ιδιαιτερες προσδοκιες για το δωματιο και αυτο ηταν μεχρι που το επισκεφτηκα με την ομαδα μου φυσικα..! Πολλοι χωροι για το ειδος του και αρκετα ευρυχωρο για 5αδα, γριφοι απλοι βατοι και ωραιοι που ταιριαζαν αρκετα με την ροη της υποθεσης χωρις να μας ζορισουν σε μεγαλο βαθμο, η τιμη του επισης πολυ καλη θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του για μια επισκεψη , και το προσωπικο πολυ ευγενικο..!!!

Escaped

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

4.7 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Οτι και να πω θα ναι λιγο γι αυτο το αριστουργμα, αρκετα βελτιωμενο απο την αρχη μεχρι και το τελος. Σιγουρα ηταν ωραιο ως ατμοσφαιρικο δωματιο πριν αλλα και με τις αλλαγες του εχει αλλαξει κατηγορια και σου δινει μια εμπειρια που σιγουρα δν θα ξεχασεις..!! Η εισαγωγη τελεια και οι γριφοι αρκετα καλοι οχι ιδιαιτερα δυσκολοι, ενας μου κεντρισε οπτικα το ενδιαφερον οσοι πανε θα καταλαβουν ποιος ειναι. Τωρα για το ακτινγκ δεν εχω λογια, αφου αποδρασαμε χωρις μελανιες παλι καλα να λεμε πολυ δυνατο και ολοι στην ομαδα την φαγαμε για τα καλα οποιος πατησει το ποδι του εκει μεσα δεν εχει ιδεα τι τον περιμενει..!!!
Ενα μειον εχω να πω(αν θεωρηθει σποιλ ας το κανουν αποκρυψη). Επειδη μας ειχαν παρει τηλεφωνο να μας ενημερωσουν για το τι πρεπει να χουμε μαζι μας πριν ερθουμε (το οποιο εγω το εμαθα αφου αποδρασαμε) θα ηθελα να το αναγραφουν και στην περιγραφη του δωματιου γιατι ημουν με τα Μεσα μεταφορας εκεινη την μερα και δεν το γνωριζα. Οταν βγηκαμε απο το δωματιο και ρωτησα το ατομο απο την ομαδα μας που εκανε την κρατηση μου ειπε οτι καταλαβε κατι αλλο απο αυτο που ειπαν τα παιδια στο τηλεφωνο οποτε δεν θεωρηθηκε ιδιαιτερα σημαντηκο απο την πλευρα μας. Ισως να ηταν μια ατυχια τι να πω

Παρ' ολα αυτα στο γενικο συνολο ηταν τελειο , εχει γινει εξαιρετικη δουλεια, μπορω να πω οτι ειναι απο τα δωματια που θα επισκεφθω σιγουρα 2η φορα..
Ευχαριστουμε πολυ γι αυτη την αξεχαστη εμπειρια..!!

Escaped
4.5 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικο δωματιο με υπεροχη spooky ατμοσφαιρα μαζι με τα καλλιτεχνικα στοιχεια του που το ειχα ως απαιτηση να το δω κατα την επισκεψη μας και αυτο με αφησε απολυτα ικανοποιημενο, θα μπορουσε να υποστηριχθει και με καποιο light horror mode με ηθοποιο, οι γριφοι στην πλειοψηφια τους αρκετα απαιτητικοι και ωραιοι, φυσικα θελουν εναν συνδιασμο παρατηρητικοτητας και σκεψης μαζι. Γενικα δεν βρηκα αρνητικα στοιχεια ως νεο δωματιο, αλλα ισως λειπει κατι στην ολη ατμοσφαιρα για να απογειωθει, η ολη του πλοκη το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα και με ισως καποιες μικρο προσθηκες το κανει ακομα καλυτερο..! Αξιζει σιγουρα μια επισκεψη για ολους τους λατρεις των γριφων και μη..!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολυ βελτιωμενο σε συγκριση με το προηγουμενο δωματιο τοσο σε ατμοσφαιρα/σκηνικα οσο και στους γριφους, νιωθεις πως βρισκεσαι οντως σε μια αλλη διασταση μακρια απο τον κοσμο των ζωντανων βεβαια μικρο λαθακια υπηρχαν αλλα δεν ηταν αρκετα για να επηρεασουν την κριτικη μου, μιας και ειναι καινουργιο δωματιο και θα βελτιωθει σιγουρα με τον καιρο. Η νυφη δεν μπορω να πω ηταν εντονη η παρουσια της εκει που πρεπει ,γενικα εμεινα ευχαριστημενος αν εξαιρεσεις το οτι βρεθηκα να αγκαλιαζω κατα λαθος την μητερα του Παρκερ νομιζοντας πως ηταν καποιος συμπαικτης μου το ακτινγκ ηταν ανταξιο των προσδοκιων μου! GM Και προσωπικο ευγενικο ακολουθωντας ενα ωραιο κλιμα με συζητηση..!

Ευχαριστουμε πολυ για αυτη την ωραια και αποκοσμη... εμπειρια..!

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Καθως κατευθυνομουν στο συγκεκριμενο δωματιο δεν ειχα ιδιαιτερα υψηλες προσδοκιες μεχρι που πατησα το ποδι μου εκει..! Ο λυκος εδωσε ρεστα και να θες να κρυφτεις θα σε βρει οπου και να σαι και δεν αφηνει κανεναν παραπονεμενο, αναμφιβολα απο τα πιο δυνατα ακτινγκ σε συνδιασμο με τα cinematics στοιχεια του, σιγουρα επαιξε ρολο οτι το ζησαμε και εμεις σαν ομαδα οποτε ηρθε και εδεσε! Ωραιοι γριφοι με κανα-δυο σχετικα τσιμπημενους και με βοηθειες εκει που χρειαζοταν απο τον GM, και η ατμοσφαιρα αναλογη με ωραια περασματα και σκηνικα, εχει γινει ωραια εκμεταλλευση του χωρου στην ολη διακοσμιση το μοναδικο μειον ηταν 2 σημεια του χωρου που θελουν λιγη προσοχη για να μην χτυπησει καποιος σε συνδιασμο με τα κατα τ'αλλα εξαιρετικα jump scares τα οποια δεν εκαναν πουθενα κοιλια ουτε ηταν προβλεψιμα, μονο αυτο! Στο γενικο συνολο ειναι ενα δωματιο το οποιο θα επαιζα 2η φορα στο αμεσο μελλον, δεν μπορω να αναφερω και πολλα για το τι γινετε εκει μεσα για να μην κανω σποιλ, σιγουρα ομως αξιζει μια επισκεψη και για ομαδες που το ζουν και λιγο περισσοτερο ακομα καλυτερα..!
Για το προσωπικο δεν εχω να πω κατι, αψογο σε ολους τους τομεις οπως και ο GM
Ευχαριστουμε πολυ...!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Υπεροχο δωματιο! Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απ' την συγκεκριμενη εταιρεια, τελειοι γριφοι μετριας δυσκολιας μεσα στην ροη της ιστοριας, ατμοσφαιρα εξισου καλη με απλα και λιτα περασματα , οι βοηθειες απο τον GM ηταν στοχευμενες μας εδινε χρονο οσο χρειαζοταν να σε σημεια που δυσκολευομασταν , το προσωπικο πολυ προσχαρο και ανοιχτοι σε τι μας αρεσε περισσοτερο και τι λιγοτερο..!!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μικρο διαμαντι αυτο το δωματιο, μιλαμε για ενα πραγματικο σουπερ μαρκετ και αυτο ειναι που το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα δωματια στο ειδος του, πολυ εντονο το κινηματογραφικο στοιχειο αλλα και αυτο της δρασης μιας και επεσε "λιγο" τρεξιματακι απογειωνοντας την αδρεναλινη..! Θεωρω πως οταν ενα escape παιρνει εμπνευση να φτιαξει ενα δωματιο βασισμενο σε μια ταινια ειναι λιγο παγιδα για το κατα ποσο θα αποδωσει, στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ενιωσα οτι ημουν κομματι αυτης της ταινιας και ποσο μαλλον με τον ηθοποιο που ηταν αψογος σε ολα και δεν αφησε κανεναν απο την ομαδα αμμετοχο ολοι παιρνουν απο κατι..!! Οι Αποστολες ηταν επισης μεσα στο κλιμα χωρις καποια ιδιαιτερη δυσκολια (οσο χρειαζεται) μετρημενα τα λουκετα και οι μηχανισμοι απλοι και λυτοι με την πρωτοτυπια τους!! Και τα παιδια στο τελος πολυ ευγενικα και συζητησιμοι...! Αξιζει σιγουρα μια επισκεψη γι αυτο που προσφερει και για την διαφορετικη του ατμοσφαιρα πρωτου κλεισει..!!

Escaped
4.5 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Υπεροχο δωματιο πολυ διαφορετικο απο αυτα που συνηθως παιζουμε, με την ατμοσφαιρα να παραπεμπει σε φυλακες με πολυ ωραια περασματα και που με βαση την εμπειρια που εχω ως τωρα δεν τα περιμενα και ολοι οι μηχανισμοι που ηταν επισης ωραιοι λειτουργησαν αψογα, οσο αφορα το κομματι των γριφων ειναι απο τα δυνατα του σημεια και ειναι απαραιτητη η καλη συνεργασια της ομαδας, ειχε φυσικα και τους απλους γριφους που δεν μας δυσκολεψαν αλλα ηταν και αυτοι οι ωραιοι οι τσιμπημενοι που φαγαμε λιγο την ωρα μας,ηταν το ιδανικο..!! Το ακτινγκ του ηθοποιου ηταν καλο μαζι με το κινηματογραφικο στοιχειο φυσικα αν και με λιγες εμφανισεις κατα τη διαρκεια του δωματιου, δεν χρειαζοταν κατι περισσοτερο μιας και ειναι ενα δωματιο που βασιζεται στην δραση κυριως και οχι στον τρομο οποτε πετυχε τον σκοπο του.!

Το μονο αρνητικο που με προβληματισε και το αφησα για το τελος ειναι η εισαγωγη, επειδη 2 μελη της ομαδας μας αργησαν 10-15 λεπτα (ειναι ανθρωπινο να συμβαινουν και αυτα), ενω ειχαμε φτασει οι υπολοιποι ο ηθοποιος βγηκε και μας εβαλε κατευθειαν μεσα ξεκινωντας το δωματιο χωρις να εχουν ερθει οι συμπαικτες μας ενω του ειπαμε πως ειναι αλλα 2 ατομα. Παρολο που η εισαγωγη ηταν ωραια και σε προϊδεαζει για το τι θα ακολουθησει και το χαιρομουν αυτο που γινοταν παραλληλα με χαλασε που αρχισαμε χωρις τους συμπαικτες μας και εχασαν και εκεινοι την εισαγωγη(ευτυχως μετα απο 5 λεπτα ηρθαν και μπηκαν και εκεινοι στην ροη) θεωρω πως ηταν μια ατυχη στιγμη και δεν το ελαβα τοσο υποψην γιατι πραγματικα ηταν τελειο το δωματιο και το προσωπικο πολυ ευγενικο, προσχαρο και φιλικο απεναντι μας και η δουλεια που εχουν ριξει για το δωματιο φαινεται, παμε για τα επομενα..!

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παραμονη Χριστουγεννων και παρολο την μικρη μας αργοπορια περασαμε μια βολτα απο ενα διαφορετικο αλλα και παρα πολυ ωραιο δωματιο!!

Θυμηθηκα τα σχολικα μου χρονια για τα καλα! Τα σκηνικα υπεροχα νομιζεις πως οντως εχεις συρικνωθει μεσα σε ενα συρταρι ολα ειναι ισα με το μποι σου και με το παραπανω! Οι "δοκιμασιες"(tasks) ωραιες οπως και οι αυτοματισμοι θελει καλη παρατηρητικοτητα θα τις χαρακτηριζα και απαιτητικες. Το αγαπημενο μου κομματι ηταν η μουσικη καθ'ολη την διαρκεια του παιχνιδιου δεν θα αναφερω τιποτα περισσοτερο μονο που δεν χορεψαμε..! Ο GM μου εδωσε την εντυπωση οτι επαιζε και εκεινος μαζι μας στην προσπαθεια να λυσουμε το διαγωνισμα! ο τροπος που εδινε τις βοηθειες ηταν μοναδικος οπως και τα υπολοιπα ηχητικα εφε δεν υπαρχουν, γελασαμε με την ψυχη μας. Το παιδι στην υποδοχη πολυ εξυπηρετικο και προσχαρος..!

Αξιζει σιγουρα μια επισκεψη για οποιον δεν εχει παει (4-5αδα ειναι ιδανικο) μακαρι να βγουν και αλλα τοσο διασκεδαστικα δωματια στο μελλον!

Escaped

Response from: Art of Escape Kallithea
Ευχαριστούμε θερμά!!!
Χαιρόμαστε που περάσατε όμορφα και διασκεδάσατε!! :)

5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε escape το οποιο ειναι event και εχω να πω πως νιωθω πολυ τυχερος που προλαβα αυτο το διαμαντι..!!

Ατμοσφαιρα/Πλοκη
Απο που να ξεκινησω! Η ατμοσφαιρα αψογη μπαινεις απευθειας στο κλιμα του δωματιου και
στην υποθεση ,τα περασματα απλα και ωραια χωρις υπερβολες δεν χρειαζεται τιποτα περισσοτερο. Εχει πολλες ανατροπες απο κει που δεν το περιμενεις και οχι μονο αυτο αλλα δεν εκανε καθολου κοιλια παρολο που η διαρκεια του ξεπερνα τις 3 ωρες ουτε που καταλαβαινεις ποση ωρα βρισκεσαι μεσα,για τους ηθοποιους δεν θα αναφερω πολλα γιατι ηταν απλα φοβεροι το ακτινγκ εξαιρετικο οπως και τα κινηματογραφικα στοιχεια του, η εμφανιση τους εκει που επρεπε αλλα και εκει που δεν το περιμενεις!

Γριφοι/Αποστολες
Οι γριφοι ειναι το απολυτο 10αρι! Ειχε αρκετους γριφους συνδιαστικους, ωραιους, πρωτοτυποι! αλλα και τσιμπημενοι οσο χρειαζεται οι οποιοι ηθελαν καλη συνεργασια και σαν ομαδα τους βγαλαμε εις περας, ολοι καναμε απο κατι. Τις οποιες βοηθειες απο τον GM τις παιρναμε οποτε επρεπε φαινοταν οτι γουσταρε πολυ αυτο που εκανε απο την αρχη μεχρι το τελος!

Προσωπικο
Το προσωπικο πολυ ευγενεστατο και φιλικο ακομα και στην εξυπηρετηση τους λειτουργησαν πολυ πρωτοτυπα που σε οσα δωματια εχω παει μεχρι στιγμης δεν εχω ξαναδει!

Ειναι πραγματικα κριμα που ειναι event και δεν θα κρατησει περισσοτερο τα παιδια εχουν κανει φοβερη δουλεια , μια επισκεψη σε τετοιο δωματιο αξιζει και με το παραπανω

Escaped
3.5 Very Good
Dec - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

4.0

Σε γενικες γραμμες ηταν ενα καλο δωματιο αλλα θα μπορουσε να ηταν ακομα καλυτερο, σαν ομαδα διαλεξαμε να το παιξουμε με ηπια σωματικη επαφη

Ατμοσφαιρα/Πλοκη
Στο κομματι της ατμοσφαιρας ξεκινωντας απο την εισαγωγη που ενω ηταν ωραια σαν ιδεα θεωρω πως ειναι τεχνικα λαθος και αρκετα επικινδυνη, δεν μπορεις να εχεις εκτεθειμενα τα προσωπικα σου αντικειμενα πριν ξεκινησει το παιχνιδι ακομα και για μερικα δευτερολεπτα, αυτο το σημειο σιγουρα χρειαζετε βελτιωση. Οσο αφορα τον υπολοιπο χωρο μεχρι και το τελος ηταν καλος και η ατμοσφαιρα σε βαζει στο κλιμα θελει ομως μια αναβαθμιση σε ορισμενα σημεια για να ειναι πιο ρεαλιστικο αν και φαινεται οτι εχει φτιαχτει ετσι ωστε να παιχτει και με εντονη σωματικη επαφη επισης τα περασματα απο το ενα δωματιο στο αλλο θελουν προσοχη για τυχον ατυχηματα και ο μηχανισμος στην αρχη δεν ξερω κατα ποσο απαραιτητος ειναι μιας και κανει πολυ φασαρια μεχρι να ολοκληρωθει η κινηση του, ο ηθοποιος με βαση το mode που διαλεξαμε λειτουργησε πολυ καλα και η παρουσια του ηταν συχνη οσο χρειαζεται, εμφανισιακα εμοιαζε πολυ απο την ομωνυμη ταινια, και ο τρομος που επικρατουσε ηταν ικανοποιητικος θα ηθελα να ηταν πιο εντονος

Γριφοι/Αποστολες

Οι γριφοι ηταν μετριας δυσκολιας και κυλουσαν ωραια με την υποθεση και ηθελαν σχετικα καλη παρατηρητικοτητα, βεβαια ειχε 1-2 γριφους που ηταν εκτος θεματος και δεν σχετιζονται με το θεματικο του δωματιου , θα μπορουσαν ανετα να μπουν και πιο ευφανταστοι γριφοι. Επισης χρειαζεται ενα φακος ή καποιος αλλος τροπος για να εχουμε επαρκη φωτισμο, με τον φακο απο τον ασυρματο μονο 2-3 ατομα μπορουν να παιξουν μπαλα μεσα στον χωρο, αυτοματα κανει το δωματιο ιδανικο μονο για 3αδα το πολυ

Και το προσωπικο ηταν ευγενικο και προθυμο να μαθει πως περασαμε

Escaped
4.2 Very Good
Nov - 2022

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολυ δυνατο δωματιο, μπορω να πω οτι μας περιποιηθηκαν αψογα..! Ωραια εισαγωγη οπου εξ'αρχης σε προϊδεαζει για το τι θα επακολουθησει, το acting και η αλληλεπιδραση με τον ηθοποιο ηταν απο τα πιο ωραια που εχω συναντησει εως τωρα με βαση το ειδος του δωματιου σε ησυχια δεν μας αφησαν και δεν μενει κανεις αμετοχος επισης δεν προκειται να σου κανουν κατι το οποιο δεν επιθυμεις,οι χωροι ηταν μεγαλοι και ευρυχωροι για να τρεξεις με ασφαλεια..! Η ατμοσφαιρα και η διακοσμιση του χωρου σε γενικες γραμμες ηταν απλη και λιτη και ωραια παραλληλα εαν σκεφτει κανεις οτι προκειται για σφαγειο αν και θα μπορουσαν να προσθεσουν καποιες λεπτομερειες στον χωρο οχι τρελα πραγματα, Οι γριφοι σε επιπεδο δυσκολιας ηταν πολυ καλοι και αξιοπρεπεστατοι με βαση το ειδος του δωματιου ο λογος που εβαλα πιο χαμηλη βαθμολογια ειναι επειδη παιρναμε υπερβολικη βοηθεια απο τον GM σε καποια σημεια του δωματιου ενω σαν ομαδα μπορουσαμε να ανταπεξελθουμε δεν μας δινανε περιθωριο να τους επεξεργαστουμε , επισης θα μπορουσαν να ειχαν συνδεσει λιγο περισσοτερο τους γριφους(ενω ηταν καλοι) στην πλοκη του δωματιου. Σε γενικες γραμμες ειμασταν αρκετα ευχαριστημενη ηταν μια ωραια και τρελλη εμπειρια αξιζει μια επισκεψη με ιδανικο αριθμο ατομων 4-5 .

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα δωματιο που πραγματικα με αφησε εκπληκτο!!
Η εισαγωγη ειναι πολυ ψαρωτικη απο τις ωραιες που εχω συναντησει και σε βαζει κατευθειαν στο κλιμα του δωματιου επικρατωντας ενα ωραιο δημιουργικο αγχος για το τι θα επικρατησει.
Οι χωρος ειναι οντως πολυ μεγαλος με πολυ ωραια περασματα ,προχωρουσαμε και νιωθαμε οτι ειχε τον ατελειωτο, για τα σκηνικα μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο ρεαλιστικα που εχω δει μαζι με αλλα 2-3 δωματια που εχω επισκεφτει , πραγματικα νιωθεις οτι εισαι σε ενα χωριο, φαινεται η δουλεια που εχουν ριξει τα παιδια και εχουν εκμεταλευει πολυ ωραια τον καθε χωρο ξεχωριστα το ακτινγκ ηταν επισης πολυ καλο μπορω να πω οτι σε ησυχια δεν μας αφησαν και ειχες την εντυπωση οτι θα σου πεταχτουν απο οπουδηποτε
Οι γριφοι ηταν σχετικα βατοι σε κανα δυο θελαμε λιγο χρονο για να τους λυσουμε, αλλα η ατμοσφαιρα ειναι τοσο υπεροχη που σε δυσκολευει να προχωρησεις σε ορισμενα σημεια και αυτο ηταν το πιο ωραιο
Το προσωπικο πολυ ευγενικο προθυμο να ακουσει τα θετικα και τα αρνητικα, εδω βεβαια θελω να σημειωσω πως ενα ατομο απο την ομαδα μας δυσκολευοταν λογω της μικρης εμπειριας στα δωματια και στην παρουσια των ηθοποιων, ομως τα παιδια ομως εκει το χειρηστικαν εξαιρετικα ωστε να μην εχουμε προβλημα και να περασουμε οσο πιο ωραια γινεται εκει φανηκε και ο επαγγελματισμος τους..!!!
Στο συνολο αξιζει σιγουρα μια επισκεψη με ιδανικο αριθμο 4-5 ατομων, ισως ξαναπαω και 2η φορα καποια στιγμη!

Escaped
4.5 Excellent
Oct - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped
0.8 Very Poor
Sep - 2022

Puzzles / Quests

0.5

Atmosphere / Plot

0.5

Staff / Gamemaster

1.5

Με διαφορα απο τα πιο αθλια και αδιαφορα δωματια που εχω παιξει και θα το αιτιολογησω παρακατω για να ξεχωριζουμε και λιγο ποια δωματια αξιζουν και ποια οχι

Γριφοι/Αποστολες
Οι γριφοι καμια σχεση με την υποθεση δεν ειχαν ροη και πολλοι μαλιστα αφαιρεθηκαν οπως μας ειπαν λογω κακης συμπεριφορας αλλων παικτων, αυτο εχει σαν αποτελεσμα να χει ριξει το δωματιο σε ποιοτητα.Η (σποιλ) επισης αφαιρεθηκε στην εισαγωγη που τοσο φημιζοταν με αποτελεσμα να ναι ανυπαρκτη διχως να σε βαζει στο κλιμα. Οπως και το (σποιλ) δεν χρησιμοποιειται οπως ηταν παλια

Ατμοσφαιρα/πλοκη
Η επιλογη των 2 mode καλυτερα να καταργηθει οπως εχει γινει και με το suicidal , διαλεξαμε το insane και ισα που μας χαιδεψαν απο το medium τι θα πρεπει να περιμενει καποιος, να μην εμφανιζεται καθολου ο ηθοποιος??? Επισης το "συνισταται προχειρη ενδυμασια" ειναι περιτο μιας και δεν υπαρχουν αυτα που γραφουν οι περισσοτεροι στα σχολια και η σωματικη επαφη ειναι μηδαμινη .Πολλες ζημιες και φθορες σε ολο το δωματιο πολυ παραμελημενο απο κει φαινεται απο τον ιδιοκτητη ποσο ενδιαφερεται για να το βελτιωσει , το ακτινγκ πολυ μετριο, χωροι αδιαφοροι, Μας ειχαν με 3 πολυ μικρα κερια σε ολη τη διαρκεια με κοστος 30 ευρω απο τα τζαμπο οπως μας ανεφεραν (ενω βρισκεις και με 1 ευρω!!) Και επρεπε καθε φορα που εμφανιζεται ο ηθοποιος να τα κλεινουμε κατι που δεν εχω ξαναδει αλλου, κ αυτο αιτολογηθηκε επειδη μια ομαδα εσπασε τα "ασυρματα κερια" και δεν μπορουν να δινουν 300 ευρω για ενα κερι , επισης η κοπελα του προσωπικου ανεφερε πως αν ηταν στο χερι της θα μας αφηνε με 1 χωρις να την νοιαζει για το αν θα βλεπεις...

Ειχα επισκεφθει 1 μηνα πριν μπουμε σε 2ο λοκνταουν το conjouring και ο λογος που ξαναπηγαν ηταν για να δω μηπως και βελτιωθηκε και τελικα αναδειχθηκε χειροτερο. Επισης δεν με εκπληζει που εχει συνεχεια εκπτωση στη τιμη αφου στην κανονικη τα 20-22 ευρω ανα ατομο ειναι πεταμενα λεφτα οχι πως αλλαζει κατι με την προσφορα, καλυτερα να πατε σε οποιοδηποτε αλλο τρομου ή γριφοδωματιο.Αμα δεν εχετε την δυνατοτητα να το βελτιωσετε κλειστε το καλυτερα ειναι κριμα ο κοσμος να περιμενει τοσα πραγματα και να μην βλεπει ουτε το 5% απο αυτα που γραφονται, στην κατασταση που εχει καταντησει το δωματιο ειναι υπερεκτιμημενο πλεον δεν προσφερει τιποτα!

Escaped
4.0 Very Good
Aug - 2022

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε.

4.8 Excellent
Aug - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολυ ωραιο δωματιο, διαφορετικο και πρωτοτυπο απ'ολες τις αποψεις σε ατμοσφαιρα αλλα και στις αποστολες που απαιτουνται μιας και δεν υπαρχει ουτε ενα λουκετο, χρειαζεται πολυ καλη συνεργασια της ομαδας 4-5 ατομα το πολυ, αξιζει σιγουρα μια επισκεψη..!!

Escaped
4.5 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.3 Very Good
Jun - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
Jun - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.3 Very Good
Nov - 2021

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Στο γενικο συνολο το δωματιο ειναι ανταξιο των προσδοκιων του, οι χωροι ειναι αρκετοι με ωραια περασματα και η ατμοσφαιρα ειναι τετοια ωστε να σε βαλει στο κλιμα και στην πλοκη. Η αρχη του δωματιου ξεκιναει με εναν γριφο μετριας δυσκολιας που σου τρωει λιγο χρονο μεχρι να τον λυσεις και σε σε κανει να πιστευεις οτι ειναι ατμοσφαιρικο δωματιο αλλα οσο προχωρας κλιμακωνεται και γινεται πιο εντονη η παρουσια των ηθοποιων που ομολογω ηταν το κατι αλλο ειδικα εκεινο το "κοριτσακι" τα jump scares αν και καποια ηταν αναμενομενα ειχε αρκετα τα οποια μας κατατρομαξαν και αλλα εκαναν την ατμοσφαιρα πιο κινηματογραφικη, ιδανικα στο κομματι το γριφων θα ηθελα να δω κατι παραπανω σε συνδιασμο με την πλοκη ομως με αφησαν ικανοποιημενο, το προσωπικο επισης πολυ ευγενικο και πολυ προθυμοι να μας ρωτησουν τι μας αρεσε και τι οχι αν θα αλλαζαμε κατι. Θεωρω οτι μια ομαδα 4 ατομων θα εκανε το καθε μελος ξεχωριστα να περασει υπεροχα πιστευω πως ειναι ο ιδανικων αριθμος

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
3.8 Very Good
Nov - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

3.5

Σε γενικες γραμμες ενα συμπαθητικο δωματιο το οποιο περιλαμβανει γριφους ευκολους αλλα και πιο υψηλης δυσκολιας προσθετοντας μια εξυπνη πινελια στο δωματιο. Η ατμοσφαιρα περιλαμβανει αρκετα στοιχεια απο την αναλογη ταινια τα σκηνικα ομως δεν ηταν αρκετα ικανοποιητικα οσο περιμενα θα ηθελα ιδανικα να δωθει μεγαλυτερη προσοχη, σχετικα με τα jump scares περιειχε αρκετα τα οποια μας εκαναν να τρομαξουμε αλλα σιγουρα χρειαζεται το κατι παραπανω

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πραγματικα ενα αψογο δωματιο με υπεροχους γριφους με καποιους ευκολους σε συνδυασμο με την ατμοσφαιρα ομως το απογειωνε το δωματιο, οι ηθοποιοι ηταν εκπληκτικοι εδιναν πονο με jump scares εκει που επρεπε οσο για τους χωρους αρκετοι με υπεροχα σκηνικα που θυμιζε κλινικη, το προσωπικο πολυ φιλικο, Το συνιστω χωρις αμφιβολια και σε ομαδα των 4 ατομων

Escaped
4.7 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
3.0 Good
Sep - 2020

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

2.0

Ειναι ενα πολυ καλο δωματιο στο συνολο, οι γριφοι ηταν βατοι και ευκολοι, οι ηθοποιοι το ζουσαν πραγματικα οπως και η ομαδα μας, θα προτιμουσα να ειχε περισσοτερους χωρους ισως 2-3 δωματια ακομη, τα σκηνικα ηταν φουλ ρεαλιστικα αλλα καποια εχουν υποστει μικρο ζημιες επειδη ορισμενοι δεν σεβονται τον χωρο,περασαμε πολυ καλα ακομα και τα jump scare φοβερα αλλα το θεωρω λιγο υπερτιμημενο με βαση τα σχολια υπαρχουν και πολυ πιο τρομαχτικα δωματια για τους λατρεις τρομου, το συνηστω να πατε σαν εμπειρια αλλα μεχρι 4 ατομα, επισης οσο αφορα το προσωπικο ηταν μονιμος με υφακι και λιγο αγενεστατο

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5
Escaped

HIDE N SEEK


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Sinister


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

The Bride in Black


1:50:00

  Trophies they Won!

Through the Red Door Through the Red Door
  QR-Code
Bride in Black & White Bride in Black & White

   110 Minutes
   2 - 7
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
2 Trophies

Odyssey Project


1:36:00

   100 Minutes
   3 - 6
   98.1 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video
Adults Only

CORVUS SATANICA


1:54:00

   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Wanted: Dead Or Alive


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Actor
Comedy
Role Playing
2 Trophies

OPERATION BLACK "I"


1:36:00

  Trophies they Won!

CONFIDENTIAL CONFIDENTIAL

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Horror Adventure

The Curse of La Llorona


1:50:00

  Trophies they Won!

Bride in Black & White Bride in Black & White
Home Sweet Curse Home Sweet Curse
  QR-Code

   110 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

SANTA SOFIANA


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Mystic Project


2:10:00

   150 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

The Puppeteer


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

The Grudge


1:55:00

   2 Hours
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
3 Trophies

Mary's Dolls


1:32:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

WHY ?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only
Cinematic Drama, Non-Horror

Whispershhh


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   98.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Paradox Project 1: The Mansion


3:00:00

   3 Hours
   4 - 7
   100.0 %
  Video

Boogeyman


1:05:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 5
   99.8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

The Cursed Ship X


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The Painting


1:58:00

  Trophies they Won!

Atelier Atelier

   2 Hours
   2 - 4
   100.0 %
3 Trophies

The Bride in Black


1:50:00

   110 Minutes
   2 - 7
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
2 Trophies

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

ZODIAC


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.1 %

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

DEATH ROW


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   50.0 %
Actor
Action
1 Trophy

Lilipout


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly

WHO AM I ?


2:42:00

   195 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.5 %
Horror
Actor
Action
Running
Parking
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.1 %
Horror
Score
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

The Sacrifice


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

Evil in a Box


1:15:00

   80 Minutes
   4 - 7
   99.6 %
Horror
Actor
Running
Psychological Thriller

Conjuring


1:30:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS

   75 Minutes
   3 - 6
   96.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 30/06/2023

I'm ... Many


1:24:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

DARK MIRROR


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Actor
Sci-Fi
Action
  Video
Parking
Youth Pass
Task Room

STIGMATA


1:35:00

   110 Minutes
   2 - 5
   99.4 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

The Apocalypse X


1:40:00

  Trophies they Won!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

KRAMPUSNACHT


1:32:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Mystic Project


2:00:00

   150 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:25:00

   100 Minutes
   2 - 5
   85.5 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

BLOODY MARY


1:37:00

   105 Minutes
   3 - 5
   99.1 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Exposed


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   97.5 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

M’ama


2:00:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

INSIDIOUS


1:20:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 14/06/2022

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   98.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Available Until: 21/07/2024

PSYCHOSIS


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Monika's Diary, Theory I


1:28:00

   90 Minutes
   3 - 6
   96.1 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

Woman in Black


1:33:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Conjuring


1:30:00

   75 Minutes
   3 - 6
   96.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 30/06/2023

Wake Up


2:01:00

   130 Minutes
   3 - 5
   98.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Available Until: 21/07/2024

Ankh


1:08:00

   70 Minutes
   2 - 5
   68.4 %
For Kids
Action
Kids Friendly


Won

Mar - 2024

Ένας Εφιάλτης Ξεκινά


Creator: Giannis "THE BEAST" Xnitidis
Mar - 2024

You returned alive from the Further

Mar - 2024

You Have Completed The Bride in Black and The Curse of La Llorona

Feb - 2024
Jan - 2024
Jan - 2024

... is science


Creator: Maria Anagnostopoulou
Jan - 2024

The Great Escape!


Creator: George Kostakis
Jan - 2024

Παραδώστε τα απόρρητα έγγραφα στον Sierra 11

Jan - 2024

Γιορτάζω, γιορτάζω, με ακούτε που το φωνάζω;


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Jan - 2024
Jan - 2024

You Have Completed The Bride in Black and The Curse of La Llorona

Jan - 2024

You visited your new home and survived her crying

Dec - 2023
Dec - 2023

Βοηθήστε τον Άγιο Βασίλη να βρει τι δώρο θέλει η μικρή Κατερίνα!


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Dec - 2023

Ο γριφολόγος της καρδιάς μας, μας ετοίμασε ένα τριπλό τροπαιάκι!


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Dec - 2023

Please don’t hit me, there is only one step


Creator: Δανιήλ Ορφανός
Oct - 2023

...at Athens Halloween Hunt 2023


Creator: Pavlos Chytiris
Oct - 2023

Που 'σαι Θαναααση...


Creator: Mάνος (WishKey Τeam)🧠🥃
Oct - 2023

3 Digit Number!


Creator: Pavlos Chytiris
Oct - 2023

What is the most valuable treasure you have?


Creator: Giota Festeridou
Sep - 2023

Find the Murder Weapon

Sep - 2023

Play Responsibly


Creator: 5348α 687ηδ348α
Sep - 2023
Sep - 2023

I need your help


Creator: Stefanos Rizinos
Aug - 2023

Is it a Riddle or a Dream?


Creator: Mάνος (WishKey Τeam)🧠🥃
Aug - 2023
Aug - 2023

Observe the Clues and Solve the Mystery!


Creator: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Aug - 2023

Ba ba ba ba ba ba ba Banana


Creator: George Gkikopoulos
Jul - 2023

Ready for the Athens Halloween Hunt 2018

Jul - 2023

I wanna be the best escaper...


Creator: Νίκος Ζουλέκου
Jul - 2023
Jul - 2023

Or not....

Jul - 2023

Everything is Red! Or maybe not?

Jul - 2023

Χ εις την Y

Jul - 2023
Jul - 2023

Can you find the number?


Creator: Kostas Paparousakis
Jul - 2023

Can you find it ?


Creator: Stefanos Rizinos
Jul - 2023

He is back!

Jul - 2023

You are simply the best!...


Creator: Barlas Evangelos
Jul - 2023

It's all about Digits

Jun - 2023

…brushing a riddle!


Creator: Elli Kouliadelli
Jun - 2023

Winter is coming


Creator: Dimitris Dimopoulos
Jun - 2023

All we really need!


Creator: Kostas Paparousakis
Jun - 2023

A picture is worth a thousand words. Or maybe only one?

Jun - 2023

EscapeAll everywhere! Download the EscapeAll app (iOS, Android) and with Mobileholic Trophy!

Jun - 2023

You fingers are faster than your own shadow!!!

Jun - 2023

Το χειρότερο καμάκι του κόσμου.


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Jun - 2023

oh.... That Room!


Creator: George Kostakis
Jun - 2023

Follow the diet and become a Champion!


Creator: Hlias Ale
Jun - 2023

... κόσμο των Escape Rooms!


Creator: Αντα Πανακη
Jun - 2023

...me, really!


Creator: Elias Hintipas
Jun - 2023

Η Ζωή Ενός Γριφολόγου, part 1 (-10% έκπτωση στο GAME OVER)


Creator: Γιάννης Μιχαλόπουλος
Jun - 2023

Happy Easter


Creator: Stefanos Rizinos
Jun - 2023

Εσείς…. πόσο καλοί μαθητές είστε ?!!


Creator: Μάνος Πιτσιγαυδάκης
Jun - 2023

... και το πολύτιμο πετράδι


Creator: KONSTANTINOS VANIKIOTIS
Feb - 2023

See your future...

Feb - 2023
Feb - 2023

Σκεψου σαν ζωγραφος!


Creator: George Gkikopoulos
Dec - 2022

Sometimes darkness helps you see clearly

Dec - 2022
Aug - 2022

Complete your task in Conjuring room

Aug - 2022

Can you see it?

Aug - 2022

Are you ready to escape ?


Creator: Stefanos Rizinos
Aug - 2022

Come On Board


Creator: George Kostakis
Aug - 2022
Aug - 2022

Nerdy Nerd

Aug - 2022

Can you get it?

Aug - 2022

Silver lining...

Aug - 2022

#textNum

Aug - 2022

Heeeelppp!!!

Aug - 2022

We are Locked! Or not?

Jul - 2022

What time is it?


Creator: Stefanos Rizinos
Jul - 2022

Κατάφερες να βρείς τον Δολοφόνο!

Jun - 2022