cover image profile image

Σωτήρης Χουλιάρας
Experienced


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 298
  Μου Αρέσει : 18

5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είπαμε κι εμείς να πάμε να δούμε αν ισχύουν οι φήμες του χωριού γι' αυτή τη ξακουστή έπαυλη του μουσικού δημιουργού Έρικ...
Η περιέργεια σκότωσε... εμάς!
Εκεί μέσα το λιγότερο που μπορείς ν' ακούσεις είναι τα ουρλιαχτά των σκοτεινών δυνάμεων που έπνιξαν τους χώρους αυτής της οικίας...

Αρχικά, οι χώροι του σπιτιού, παρότι μεγάλοι, είναι τόσο καλά δουλεμένοι φωτιστικά, ούτως ώστε να νιώθεις μονίμως ανασφαλής και να φοβάσαι ακόμη περισσότερο ν' απλωθείς στο χώρο! Μόνο και μόνο απ' αυτό ξεκίνησε το δωμάτιο να με ανατριχιάζει και να έχω ανεβάσει παλμούς!
Η επίπλωση και η διακόσμηση, ακόμη, κάθε χώρου είναι πολύ καλά διαμορφωμένη, με αποτέλεσμα να κερδίζει το δωμάτιο σε αληθοφάνεια και συγχρόνως να νιώθεις πολύ μικρός κι αβοήθητος υπό το σκότος των βλεμμάτων των προσώπων που υπήρχαν στους πίνακες, οι οποίοι βρισκόντουσαν ΠΑΝΤΟΥ και σ' έκαναν να μη θες να τους κοιτάξεις...!

Εάν δώσετε προσοχή σε όσα ακούτε, θ' αντιληφθείτε πλήρως την πλοκή, η οποία είναι ξεκάθαρη, χωρίς περίπλοκες αλληλεπιδράσεις των ηρώων κι ανεξήγητες σεναριακές ευκολίες!

Η μουσική, επίσης, καταπληκτική! Ηχητικά εφέ που σε α ν α τ ρ ι χ ι ά ζ ο υ ν !
Μας εντυπωσίασε, ακόμη, η στιγμή της έναρξης της μουσικής... που είχε ως αποτέλεσμα να αποδώσει μία πολύ φρικιαστική ουβερτούρα, η οποία υπόσχεται στο έπακρο το τί πρόκειται ν' ακολουθήσει μόλις ανοίξει η πόρτα... και η παράσταση αρχίσει!

Στο κομμάτι των γρίφων, αν και βρισκόμουν μονίμως σ' επιφυλακή και υπό την ασφάλεια της αυτοσχέδιας ασπίδας μου (ξέρουν τα παιδιά τι εννοώ...!) μπορώ να πω, ότι επίσης καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ευκολιών και δυσκολιών για όλους τους παίκτες, με αποτέλεσμα να μη μένει κανείς ανικανοποίητος κι όλοι να συμμετέχουν στην επίλυσή τους!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι εγώ δεν είμαι και το κατάλληλο πρόσωπο να κρίνει στο απόλυτο τους γρίφους ενός δωματίου, όμως έτερο μέλος της ομάδας μου σπασικλάκι ( <3 ) των γρίφων και με εμπειρία στα εσκέιπ, τους χαρακτήρισε πρωτότυπους κι ευφάνταστους! Και πιστεύω κι εγώ πως πράγματι ήταν!

Game master ενεργός και στις βοήθειες και στον χειρισμό του δωματίου, τόσο διακριτικός... σχεδόν αόρατος...!

ΚΑΙ! ΚΑΙ! ΚΑΙ! Η στιγμή που, τουλάχιστον εγώ περίμενα..., η στιγμή να μιλήσω για το ακτ!
Ε... καθίστε φρόνιμα!
Όλα άρχισαν μόλις ακούστηκε η πρώτη τσιρίδα... δεν ήταν μία συνήθης κραυγή εσκέιπ... ήταν μία απόκοσμη... χρωματισμένη με το μαύρο του κάτω κόσμου... φρικιαστική κραυγή! Από ένα σημείο και μετά νόμιζα ότι ήταν ηχητικό εφέ... και δεν ήταν! Άπειρα συγχαρητήρια!
Μακιγιάζ τέλειο και προσεγμένο, δε νιώσαμε ποτέ, ότι βάφτηκε ένας άνθρωπος να μας τρομάξει! Υποστηριζόμενο ασφαλώς από την κινησιολογία και την υποκριτική δεινότητα των ηθοποιών (;;;) του ηθοποιού (;;;) της ηθοποιού (;;;)- εσείς θα το μάθετε- δεν ήθελες να κοιτάζεις προς το μέρος τους με τίποτα, παρά μόνο να τρέξεις μακριά!
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει σ' ένα ιδιαίτερο πλάσμα, με τ' οποίο είχαμε την τιμή να επικοινωνήσουμε... αλλά χωρίς να πω πολλά, θα αναφέρω μόνο πως ήταν ό,τι πιο πρωτότυπο, έξυπνο, τρομακτικό, διασκεδαστικό, φρικιαστικό και ξανά τρομακτικό, διασκεδαστικό και φρικιαστικό έχω συναντήσει ποτέ σε δωμάτιο! Μακράν το hilight του δωματίου! Ένα πλάσμα με στιλ και προσωπικότητα, που δείχνει, ότι εκεί μέσα έχει πέσει σκηνοθεσία, δουλειά και σκέψη, για το πώς θα κυμαίνεται και πώς θα διεισδύει πράγματι ψυχολογικά ο τρόμος στον παίκτη!
Τα συγχαρητήρια μας γι' άλλη μία φορά!!!!

Πολύ σημαντική σημείωση!
Παρότι δεν είμαι φίλος της σωματικής επαφής, ένεκα της ασκουμένης πίεσης από την παρέα μου, διαλέξαμε σωματική επαφή κι έχω να πω ότι ξεκάθαρα να διαλέξετε σωματική επαφή! Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και ξέρουν πώς να ψυχολογήσουν την κάθε ομάδα στο τι είδος σωματική επαφή επιθυμεί, όπως και σε ποια και πόσα σημεία μπορεί να ασκηθεί! Εξαιρετικά μετρημένη επαφή! Ευχαριστούμε τόσο πολύ για τη σωστή διαχείριση της ομάδας μας, αλλά και πολλά συγχαρητήρια για την αντίληψη που έχετε πάνω στο θέμα της σωματικής επαφής, ούτως ώστε να μην κάψετε ένα δωμάτιο που βασίζεται αποκλειστικά στον ψυχολογικό τρόμο!

Είχαμε, επιπλέον, και την τιμή να γνωρίσουμε έναν προς έναν τους ανθρώπους που τρέχουν το δωμάτιο, να συνομιλήσουμε και να κάτσουμε κυριολεκτικά με τις ώρες να συζητήσουμε σα να ήμασταν στο σπίτι μας, σαν μια παρέα που γνωριζεται χρόνια για το πώς περάσαμε, τι εμπειρίες έχει ζήσει ο καθένας σε άλλα εσκέιπ κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα! Εξαιρετικοί φιλικοί οικοδεσπότες και ειλικρινά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το άφτερ που μας χαρίσατε! Το απολαύσαμε εξίσου στο έπακρο, όπως και την εμπειρία που προηγήθηκε!

Ένα δωμάτιο και μια εταιρία που στέκεται ψηλά στις απαιτήσεις του σήμερα, σέβεται κι αγαπά αυτό που υπηρετεί και καταφέρνει να αποδώσει στο ζενίθ ό,τι υπόσχεται να προσφέρει, δηλαδή μία ώρα και σαράντα λεπτά φρίκης, τρόμου, φόβου και διασκέδασης!
Πάρα πολλά συγχαρητήρια ξανά σε όλους κι ευχαριστούμε πολύ και που σας γνωρίσαμε και που μας προσφέρατε αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία!!!

Εις το επανιδείν...!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η εξαιρετική φιλοξενία και το εκλεκτό τσίπουρο του Κοσμά με δελέασε να επισκεφτώ το σπιτικό του γι άλλη μια φορά μεσα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Η εμπειρία της δεύτερης επίσκεψης μου χαρακτηρίστηκε πολύ πιο έντονη και πολύ πιο ολοκληρωμένη, καθώς είδα πράγματα, που την πρώτη φορά δεν ειχα δει- ειπα δε μενει κανενας παίκτης παραπονεμένος... - κατανόησα πολύ καλύτερα μερικούς γρίφους που την πρώτη φορά με ειχαν δυσκολέψει, και εν γένει... τα παιδιά εκει μεσα εδωσαν ρεσιτάλ!
Η όρεξη τους, το ταλέντο τους και η εγκεφαλική σύνδεση που έχουν, κατέληξαν ως αποτέλεσμα να βιώσουμε πολλες στιγμές ανατριχίλας... συγκίνησης... τρόμου και παράνοιας!
Έκανα το λάθος να καταλάβουν οτι ήρθα και δεύτερη φορά.... η περιποίηση ήταν υπέρ το δέον αρμόζουσα για να με κάνουν να χ*στώ περισσότερο... τι εννοώ; Δεν θα ντραπώ: Πρώτη φορά σε εσκειπ δεν μπορώ να σηκωθώ απο τον τρομο και τρέχω μπουσουλώντας τουλάχιστον δυο δωμάτια μακριά για να αποφύγω... ο,τι ηταν ν αποφύγω εν πάση περιπτώσει....
Πιστεύω πρόκειται για ενα δωμάτιο που οσες φορές κι αν πας θα βιώσεις κατι διαφορετικό, γιατί η διάδραση των παικτών με ο,τι υπάρχει μεσα στον χώρο, ποικίλει και προσφέρει καθε φορά μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία!

Δεν εχω λόγια να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την εμπειρία που μας προσέφεραν! Παρά μόνο να τα συγχαρώ για τον πανικό και- επαναλαμβάνω- την παράνοια που δημιούργησαν εκει μεσα!

Κοσμά μου, καλός, χρυσός είσαι, αλλά ξαναλεω μην το πίνεις αφού σε πίνει!

Σας ευχαριστούμε παρα παρα παρα πολύ!
Εις το επανιδείν....!!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγα κι εγώ στο σπιτικό του Κοσμά να μας κεράσει τσίπουρα, όπως μας υποσχέθηκε.
Κάτσαμε, τα παμε, τα πιαμε, όμως βρε Κοσμά μου... Αφού δεν το σηκώνεις.... τι το πίνεις;
Κατι για δαίμονες μας έλεγε... κατι για επικλήσεις... κατι για κατάρες... Μέχρι που...

Αρχικά, θα ήθελα να πω πως εντυπωσιάστηκα απο το ιδιο το σπιτι αυτό καθ αυτο κι ως τοποθεσία, αλλα κι ως διακόσμηση εσωτερικά... Εάν νομίζατε τοσο καιρό ότι μπαίνετε σε στοιχειωμένα σπίτια... ξεχάστε το! Χρειάζεσαι πολλή ώρα για να αντιληφθείς οτι βρίσκεσαι σε εσκειπ ρουμ- ίσως δεν θα το καταλάβεις και ποτέ- κι οχι σε ενα κανονικότατο σπίτι... με ολες του τις λειτουργικότητες.... με ολα του τα σκεύη... Η προσπάθεια των παιδιών γι απόδοση ρεαλισμου στην εμπειρία κρίνεται καθολα επιτυχής!

Επιπλέον, όσο επιβλητική ειναι η ατμόσφαιρα του χώρου, άλλο τοσο επιβλητική ειναι και η ιστορία του... θα πρότεινα να έχετε γερό στομάχι γιατί πρόκειται για μια βαριά ιστορία, στην οποία προσωπικά τουλάχιστον πρώτη φορά σε εσκειπ ένιωσα να συμπονώ τους χαρακτήρες... οσο κι αν μου έδειχναν πως ειμαι ανεπιθύμητος!

Κι ετσι έρχομαι στο κεφάλαιο του ακτ... την επόμενη φορά δεν θα σας φέρω εικονες να σας φυλάνε, αλλα καραμέλες για τον λαιμό... ΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ; Πάγωμα ψυχή τε και σώματι!
Καλοδουλεμενα κι επιτυχημένα τζαμπς, έξυπνη εκμετάλλευση αλληλεπίδρασης μεταξύ παικτών και ηθοποιού... δεν μένει κανείς παραπονεμένος.....
Εξαιρετικό μακιγιάζ ακόμη αξίζει να σημειωθεί! Δεν ένιωσα ποτέ μου οτι "βλέπω εναν άνθρωπο βαμμένο να με τρομάζει", ένιωθα κυριολεκτικά ολη την κόλαση να με καταδιώκει!
Πολλά συγχαρητήρια στο ταλέντο σας, παιδιά!

Ακολουθούν οι γρίφοι, που θεωρώ πως ούτε κι εκει θα μείνει κάποιος παραπονεμένος, καθώς καλύπτει θεωρώ μια μεγάλη γκάμα πρωτότυπων ιδεών, άλλοι, κατ εμέ, κάπως τσιμπημενοι, άλλοι βατοί. Μηχανισμοί, λουκέτα, περάσματα και κρυψώνες όλα παίζουν και καλύπτουν καθε είδος παίκτη που θελει να συμμετέχει στη διάδραση του δωματίου!

Game Master! Σ αγάπησα! Τροπος επικοινωνίας έξυπνος, ευφάνταστος και επέμβαση στην κατεύθυνση της ομάδας προς επίλυση των γριφων διακριτική, εύστοχη και συνεχώς προσαρμοσιμη με τις δικές μας ανάγκες!
Όπως επίσης πολύ ωραίος ο χειρισμός ολόκληρου του δωματίου και της ομάδας μας φυσικά!

Η μουσική με τσάκισε... χτυπήσατε φλέβα παιδιά... δεν θα επεκταθώ περαιτέρω... τουλάχιστον εγω δεν εχω πετύχει ξανά τετοια αισθητική στην επιλογή της μουσικής επένδυσης ενος εσκειπ... συγκίνηση και μονο για την πρωτοτυπία σας και για την διαφορετική αίσθηση κι αισθητική που δώσατε στο δωμάτιο!

Με δυο λόγια: Ένα δωμάτιο πολλά υποσχόμενο... που καταφέρνει να ανταποκριθεί σ αυτο!!!!

Μονο συγχαρητήρια σας αξίζουν παιδιά! Συγχαρητήρια για την τέχνη που έχετε πλάσει εκει μεσα, για το μεράκι, την όρεξη και την αγάπη που τρεφετε για τον κοσμο των εσκειπ!
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φανταστική εμπειρία που μας προσφέρατε!

Κοσμά μου... μη χαλιεσαι... θα σ επισκεφτώ ξανά σύντομα... να γνωρίσω όλα τα μέλη της οικογένειας σου..... ή μήπως οχι;

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και μου είπε η παρέα μου "παρε το αμάξι ρε να πάμε για κανά ποτάκι"... κι έτσι εγινε.... έλα όμως που δεν ειχα κανει σερβις και στη μεση του δρόμου... το αμάξι έμεινε.... το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, μόνο βιώνεται!

Προσωπικά κριτήριο αξιολόγησης για ένα δωμάτιο ορίζω το κατά πόσο μου προσέφερε ρεαλιστικες συνθήκες και κατά πόσο αυτο που μου υπόσχεται το δωμάτιο ότι προσφέρει να το προσφέρει πράγματι.
Ειναι η δεύτερη φορά σε εσκειπ που ένιωσα κυριολεκτικά οτι ζω ειτε μεσα σε ταινία, είτε μεσα σε εφιάλτη...
Εκτός απο το γεγονός οτι μιλάμε για ενα κανονικότατο αυτοκίνητο, η δουλειά που εχει γινει απο τον ηχο (μεχρι κι απο πού προέρχεται ο ηχος), από την ατμόσφαιρα και τα φώτα μέχρι την παραμικρότερη λεπτομέρεια, σου δίνει την αίσθηση οχι οτι εισαι καπου σαν σε προσομοίωση, αλλά κυριολεκτικά σε κανονικές συνθήκες!

Οι γρίφοι ειναι τοσοι οσοι σε ποσότητα και ποιότητα, τα παιδιά εχουν εκμεταλλευτεί πανέξυπνα καθε μέρος του αυτοκινήτου απο τους μηχανισμούς, μέχρι τα λουκέτα!

Και δεν συζητάω καν για το ακτ...... ειναι η μοναδική φορά που κυριολεκτικά εσκουζα και τσιριζα για τη ζωη μου😂😂 οσο τρόμαξα, άλλο τοσο γέλασα τοσο μα τοσο πολύ και το ευχαριστήθηκα τοσο μα τοσο πολυ!
Δεν χρειάζεται να επεκταθώ παραπάνω για να μην καταλήξω να κανω σποιλερ για οτιδήποτε!

Ο τρόπος αποστολής βοηθειών απο τους πιο ευφανταστους και τοσο διακριτικους... με εντυπωσίασε παρα πολυ!

Δεν εχω να πω πολλά παραπάνω γιατι πράγματι θα αρχίσω τα σποιλερ, παρά μονο θα πω οτι επιβάλλεται να ζήσει κανείς αυτη την εμπειρία και πιστεύω πως όσες φορες κι αν πας θα ειναι διαφορετική!

Απο τις πιο πρωτότυπες και καλοδουλεμένες δουλειές που εχω παει τουλάχιστον μέχρι στιγμής!

Μόνο συγχαρητήρια έχουμε να πούμε σε όλους για το ταλέντο και το μερακι σας γι αυτο που κάνετε κι ενα μεγάλο ευχαριστούμε για την εμπειρία που μας προσφέρατε!

Υ.Γ. Αχ τι μου κανατε με εκείνο το Easter egg... παίζει σε λουπα ολο το 24ωρο στα ακουστικά μου....!

Σας ευχαριστούμε πολυ!
Εις το επανιδείν!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήθελα να βρω κι εγώ ένα σπίτι για να μπορέσω να μείνω με τη σύζυγό μου την Κίσσα μετά τον γάμο... Θα το σκεφτώ αν τελικά θα το αγοράσω, καθώς... εντάξει... είπαμε... δαιμονισμένοι δαιμονισμένοι... αλλά οχι κι έτσι!
Είναι απο τις λίγες φορές που έχω νιώσει κυριολεκτικά απροστάτευτος από την όποια παρουσία που βρίσκεται μεσα στον χώρο... σε συνδυασμό με την επιβλητική εμφάνιση της έπαυλης και κάθε χώρου της, του ήχου και των φώτων η κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα ειναι κατάσταση μόνιμου πανικού!

Παρότι ειμαι πιο πολύ φαν του τρόμου και ολης της εμπειρίας του σεναρίου και του βιώματος του κλπ, δεν δίνω την απόλυτη σημασία στους γρίφους, όμως αυτό το δωμάτιο με έπεισε και με κέρδισε να ασχοληθώ, να ψάξω, να σκεφτώ, καθώς πρόκειται για γρίφους παρατηριτικοτητας, ειναι ευφάνταστοι, ποικιλόμορφοι, ποιοτικοί και ποσοτικοι! Προσωπικά ήθελα να λύνω ακόμα γρίφους και να ανακαλύπτω περάσματα που ούτε καν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως υπάρχουν!

Ιστορία κατανοητή, χωρίς κοιλιές κι ακαθόριστα- αυθαίρετα δρώμενα.

Game master ενεργός, εύστοχος και διακριτικά βοηθητικός στα σημεία που έπρεπε!

Τα παιδιά μέσα δίνουν ρεσιτάλ τρόμου! Από μακιγιάζ, κινησιολογία, κραυγές... ταχύτητα...... μέχρι να σου κρυσταλλωσουν όλη τη ψυχή με ενα βλέμμα....
Συγχαρητήρια σε όλους, παιδιά!
Το ζείτε κι έτσι το ζούμε κι εμείς μαζί σας!

Σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτη την όμορφη εμπειρία που μας προσφέρατε!
Σας περιμένω στον γάμο μου, όπως σας είπα κι από κοντά... να πάρω το αίμα σας... πισω.... 😊😊😁😁👰👰👰👻👻👻

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2022

The Ring

The Ring

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ημέρα 7η
Η ψυχή μου έμεινε τελικά μεσα σ αυτο το δωμάτιο...
Πέρασα από χίλια κύματα, για να καταφέρω επιτέλους να βιώσω αυτη την εμπειρία, η οποία ήταν όπως την περίμενα... και πολυ... πολυ... χειρότερα...!
Για δωμάτιο 6ετίας στέκεται επάξια στα νεα δεδομένα στον κόσμο των εσκειπ και συγκινούμαι που κλείνει την πορεία του- ένδοξα βέβαια!
Εξαιρετική ηθοποιός, φοβερή κινησιολογία, αθόρυβη... και... γρήγορη η ρημάδα! Πολλά συγχαρητήρια!
Στόρι χωρίς κοιλιά, με αρχή μεση και τέλος!
Γρίφοι τόσοι οσοι κι εντός της ιστορίας!
Πολύ καλο gm επίσης απο τις βοήθειες μέχρι τον χειρισμό όλου του δωματίου και της ομάδας μας.
Άνθρωποι με μεράκι κι αγάπη γι αυτο που υπηρετούν!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία και την όμορφη εμπειρία που μας προσφέρατε!
Αναμένουμε τις νεες σας ιστορίες!
Εις το επανιδείν!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραιο light τρομου δωμάτιο, παρότι εμείς τα κάναμε πανω μας!
Ο,τι πρέπει για κάποιον αρχάριο σε δωμάτια τρομου.
Γρίφοι τόσοι οσοι σε ποικιλία και βαθμό δυσκολίας.
Ο gm μας διακριτικός στις επεμβάσεις του για βοήθεια κι εξαιρετικος στο χειρισμό του δωματίου.
Η ηθοποιός εξαιρετική! Βρισκόταν παντού... χωρίς να το καταλάβεις με κινησιολογία κι έκφραση που σου μετέδιδε το μήνυμα "θέλω να σου πάρω τη ψυχη!"
Πολύ ωραίο δωμάτιο, παιδιά!
Συγχαρητήρια!
Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία που μας προσφέρατε!

Τα λέμε... σύντομα!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η ατρόμητη (γελάω) δυάδα αποφάσισε να επιστρέψει μετά από χρόνια, για να ολοκληρώσει αυτό... το παιχνίδι... μπροστά από τον καθρέφτη...

Θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο εσκέιπ από σκηνογραφική άποψη κι εκμετάλλευση του χώρου, ο οποίος πραγματικά ναι μεν καταλαβαίνεις ότι είναι μεγαλός... αλλά συγχρόνως και αιώνια ατελείωτος!
Σωστή αρχιτεκτονική δόμηση του χώρου για να σε κάνει να αποπροσανατολίζεσαι... και να αγχώνεσαι ακόμη περισσότερο, πως αν χαθείς... πάει...

Σε συνδυασμό με τη μουσική και τα ηχτικά εφέ, τα οποία σε πολλά σημεία απλά κυριεύουν πάνω σου, αλλά και σε συνδυασμό με τον σωστά ρυθμισμένο φωτισμό, σου χουν δημιουργήσει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα ψυχολογικού τρόμου!

Και... φυσικά... το ακτ... τα συγχαρητήρια μας στην ηθοποιό! Προσεγμένο μακιγιάζ, εξαιρετική κινησιολογία, απίστευτη κραυγή (μπράβο πραγματικά!) και βλέμμα που σου πάγωνε αίμα και ψυχή!
Σωστά μελετημένες εμφανίσεις χωροχρονικά και τόσο όσο θα πρεπε!
Ίιισως θα ήταν καλή η ιδέα στα μισά της ιστορίας να υπήρχε μια ακόμη κινηματογραφική σκηνή, για να σου επιβάλλεται ο χαρακτήρας ψυχολογικά ακόμη περισσότερο (Δική μας καλοπροαίρετη σκέψη και πρόταση, που ξεχάσαμε να την εκφράσουμε στο τέλος του παιχνιδιού <3 )
Αυτό δεν αναιρεί, φυσικά, το γεγονός, ότι ζήσαμε μια πολύ φρικιαστική εμπειρία παράνοιας και τρόμου!

Ο GM πολύ διακριτικός στις επεμβάσεις του για βοήθειες, πάντα εύστοχες και αμεσότατες απαντήσεις κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας και των ερωτήσεων μας! Όπως επίσης πολύ σωστός κι ευκρινής χειρισμός του δωματίου. Και φυσικά ορεξάτος για συζήτηση στο τέλος και πάρα πολύ φιλικός! Συγχαρητήρια!

Σενάριο, επίσης με αρχή μέση και τέλος με ξεκάθαρες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στην ιστορία και παράλληλα γρίφοι ευφάνταστοι που απαιτούν καλό μνημονικό και συνδυαστική σκέψη!

Συγχαρητήρια γι' ακόμη μια φορά στα παιδιά που τρέχουν το δωμάτιο και να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη κι όρεξη να μας προσφέρετε τέτοιες στιγμές!

Οπωσδήποτε ένα δωμάτιο που επιβάλλεται να επισκεφτείς!

Τα λέμε... σύντομα...!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2022

OUTCAST

OUTCAST

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η ομάδα του MindTrap Piraeus και η ομάδα του Dead Bride ένωσε τις δυνάμεις της, προκειμένου να βγουν ζωντανές από αυτή την απάνθρωπη ψυχιατρική κλινική!

Το δωμάτιο τα σπάει, με τα εξαιρετικά του σκηνικά, σε αρκετά σημεία έως και ακραία φρικιαστικά, με τους έξυπνους γρίφους του και τα εξαιρετικά... μυστικά... περάσματα! Μουσική, φώτα, μηχανισμοί όλα πολύ καλά μελετημένα και με ποιότητα!

Η παρουσία του ηθοποιού ήταν ακριβώς στα σημεία που έπρεπε, την ώρα που έπρεπε κι όπως έπρεπε! Συγχαρητήρια για το παιδί, πολλά μπράβο!

Πολύ καλό τζιέμ, που σε αφήνει να παιδευτείς και δεν θέλει να σε σπρώξει απλά και μόνο για να δεις το δωμάτιο και να φύγεις. Σωστές βοήθειες και γενικά πολύ καλός χειρισμός και της ομάδας μας, αλλά και όλου του χώρου!

Πηγαίνετε άμεσα!

Παιδιά, συγχαρητήρια για το μεράκι και το ταλέντο σας!
Καλές δουλειές!!!!
Εις το επανιδείν!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η διανυκτέρευσή μας στο hotel Cortez θα μας μείνει αξέχαστη!

Εξαιρετικοί χώροι, θεματικοί και θεαματικοί.
Γρίφοι δυσκολίας όσο χρειάζεται για ένα δωμάτιο τρόμου. Έξυπνοι, που απαιτούν παρατηρητικότητα και συνεργασία.

Πολύ ωραίο τζιέμ, τόσο από τις βοήθειες, όσο κι από τον χειρισμό του δωματίου.
Το υποκριτικό επιτελείο είναι εκεί εννοείται για να σου καταστρέψει τη ψυχή από την εισαγωγή ως το τέλος!
Πολύ ωραίες εμφανίσεις, σε σωστά σημεία κι εννοείται από κει που δεν το περιμένεις! Πολύ ωραία κοστούμια κι εξαιρετικό μακιγιάζ επίσης!

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο- ξενοδοχείο χωρίς κοιλιά και σεναριακές τρύπες.
Τα παιδιά στο τέλος όλα πρόθυμα και χαρούμενα να συζητήσουν μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!
Μ' εκτίμηση, η ομάδα που έκλεινε ένα συγκεκριμένο ρήμα στα γιαπωνέζικα! 😂😂

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Η εμπειρία που μας χάρισε αυτό το δωμάτιο θα μας μείνει αξέχαστη! Πρόκειται για ένα εσκέιπ υπερπαραγωγή. Άψογα σκηνικά, φοβερή ατμόσφαιρα, άκρως κινηματογραφική, που σε βάζει στο κλίμα της εποχής και της ιστορίας από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Παρότι δεν ασχολήθηκα τόσο με τους γρίφους, γιατί ήμουν συνεχώς σ' επιφυλακή... αναγνωρίζω, ότι ήταν τόσοι όσοι χρειάζονταν και σε ποσότητα και σε ποιότητα για ένα τέτοιο δωμάτιο.

Εν συνεχεία, συναντούμε το ακτ... η κινησιολογία και τα κοστούμια ήταν για σεμινάριο... Ο gm εξαιρετικός, επενέβαινε με λακωνικό τρόπο όπου χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε συνεχώς μόνοι κι αβοήθητοι στα χέρια της...

Ένα εσκέιπ ρουμ με αρχή, μέση και τέλος, χωρίς σεναριακές τρύπες και κοιλιές. Τα παιδιά έχουν ρίξει απίστευτη δουλειά. Επίσης, ένα ακόμη σημείο που παρατηρήσαμε περισσότερο, και είναι τιμή τους, δεν είναι καθόλου αιθεροβάμονες, πρόκειται για προσγειωμένα άτομα με αγάπη και μεράκι για τον κόσμο των escape rooms.

Συγχαρητήρια γι' άλλη μια φορά, παίδες!

Η ομάδα του MindTrap Piraeus!

Απέδρασαν

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Apocalypse X


1:40:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code
Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code
Σωτήρης Χουλιάρας

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Exposed


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   96,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

The Apocalypse X


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Existence


1:27:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Ring


1:20:00

   80 Λεπτά
   3 - 5
   86,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 17/07/2022

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

OUTCAST


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

M'ama


2:00:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The House of Mary Shaw


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

"Το όνειρο της Άννας" - Μια πραγματική ιστορία!


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 8
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Woman in Black


1:37:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ


Κέρδισε

Ιουλ - 2022

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!

Ιουλ - 2022

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!

Φεβ - 2022

Βγήκες ζωντανός από το Mount Massive Asylum.