cover image profile image

Σωτήρης Χουλιάρας
Gladiator


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 437
  Likes : 37

5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πω... μακάρι κάθε σύγχρονο δωμάτιο να ήταν σαν το Mrs Roses House που έχει στις πλάτες του 5 με 6 χρόνια λειτουργίας...!
Το μόνο που θυμάμαι από κει μέσα... είναι ότι πρώτη φορά νιώσαμε πράγματι τι σημαίνει Τ Ρ Ο Μ Ο Σ!
Μόνο υπόκλιση μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά γι' αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο που βιώσαμε σ' αυτό το δωμάτιο! Έχει γίνει τόση καλή δουλειά με το πώς το δωμάτιο παίζει κυριολεκτικά με το μυαλό σου, από τον 360 ήχο... τα ηχητικά εφέ, τα φώτα... τις... σκιές... και φυσικά... το ΑΚΤ!
Από τα καλύτερα ρεσιτάλ που έχουμε συναντήσει! Οι ηθοποιοί μακράν από τους καλύτερους που έχουμε συναντήσει! Χωρίς υπερβολές με γέφυρες, ειδικά εφέ και σωματικές δεξιότητες πέτυχαν το απόλυτο! Με το ταλέντο τους, τις φωνητικές τους ικανότητες, την κινησιολογία τους, τη φαντασία τους και την ακαταμάχητη όρεξη να κυριαρχήσουν στη ψυχολογία μας, κατάφεραν να δώσουν μαθήματα σεμιναρίου για το πώς μετατρέπεις τον παίκτη σε μαριονέτα σου!

Από τις πιο μαγικές στιγμές που έχουμε βιώσει μακράν!

Τώρα μας νοιάζουν οι γρίφοι μετα απ όλο αυτό; Άντε καλα!
Το δωμάτιο τα χει όλα, μηχανισμούς, τασκς, ψάξιμο, παρατηρητικότητα τόσο καλά στημένα και δοσμένα που χαίρεσαι να λύνεις, να προχωράς και... να περιμένεις το επόμενο χτύπημα από την όποια... ανεπιθύμητη παρουσία...!

Παρότι, φυσικά, δωμάτιο παλιάς γενιάς στέκεται αξιοπρεπές στα σκηνικά του με δεδομένο πάντα την ηλικία του! Πολλά περάσματα... πολύ πήγαινε- έλα... όλα στο ζενίθ!

Να μη ξεχάσω να αναφέρω την ΕΙΣΑΓΩΓΑΡΑ! Η οποία ήταν τόσο πρωτότυπη κι επιβλητική... που μας έκοψε τα πόδια και μας έκανε να τερματίσουμε ψυχολογικά από το πρώτο λεπτό! Και το καλύτερο; Το κοντέρ της ψυχολογίας μας δεν έπεσε ποτέ! Χτυπούσε κόκκινο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς το σενάριο και η ροή δεν έκαναν πουθενά κοιλιά, υπήρχαν αυξομειώσεις κι από ένα σημείο και μετά μόνιμα τσίτα τα γκάζια!

Η Gamemaster μας ενεργή, μονίμως σ' επιφυλακή, καρφωμένη πάνω μας, προκειμένου να φροντίσει τον ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και τον σωστό χειρισμό της ομάδας μας και συλλήβδην ολόκληρου του δωματίου! Από τις βοήθειες που έδινε όποτε έπρεπε, στο βαθμό που έπρεπε, με τις φράσεις που έπρεπε, μέχρι ολόκληρη τη διαχείριση της ομάδας μας στη ψυχολογία και την ενέργειά μας!

Τέτοια δωμάτια είναι ο λόγος να χαιρόμαστε που έχουμε επιλέξει να ασχολούμαστε μ' αυτό το χόμπι!
Τέτοια δωμάτια είναι ο λόγος που θα εκτιμάμε ανθρώπους κι εταιρείες γι' αυτό που κάνουν!
Τέτοια δωμάτια είναι ο λόγος που θα περιμένουμε εναγωνίως τη συνέχεια της ιστορίας...
Αν όλα αυτά τα νιώσαμε μέσα στους χώρους ενός σπιτιού... στην εκκλησία ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;

Χαρήκαμε πάρα πολύ που σας γνωρίσαμε και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα επικό άφτερ με όλους σας στο τέλος, κλείνοντας τη βραδιά και την εμπειρία με πολύ γλυκό τρόπο, κάνοντάς μας να νιώσουμε όλοι μια παρέα που γνωρίζεται χρόνια και κάθεται στο σαλόνι και συζητάει!

Μοναδικές, μαγικές στιγμές ζήσαμε εκεί μέσα...!
Σας ευχαριστούμε εκθύμως γι' αυτή την αξέχαστη εμπειρία που μας προσφέρατε!!!!!!!

Σίγουρα... εις το επανιδείν!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε δεν κρατιόμαστε λέει το άσμα... και πράγματι... με τέτοιες αναταράξεις πώς να κρατηθείς...!

Δεν ξέρω τι να πρωτο-σχολιάσω γι αυτό το... ασανσέρ! Φανταστική ιδέα, απόλυτα άρτια εκτελεσμένη! Καταπληκτικοί μηχανισμοι, νιώθεις πράγματι ότι είσαι εγκλωβισμένος σε ένα ασανσέρ... Χωρίς βέβαια να νιώθεις ασφυξία, καθότι η ποιότητα και ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος, ούτως ώστε να έχεις εννοείται την πολυτέλεια των κινήσεων, και σ αυτό πραγματικά δεν οφείλεται το γεγονός ότι ήμασταν δυάδα, θεωρώ ότι και το μαξ του δωματίου που είναι τεσσερις παίκτες χωράνε ανετότατα μέσα και συγχρόνως οι γρίφοι είναι έτσι διαμορφωμένοι, ούτως ώστε όλοι να συμμετέχουν!

Ένας χώρος που δεν βαριέσαι ποτέ και δεν τον συνηθίζεις, καθώς οι ανατροπές είναι αρκετές.... οι μηχανισμοί εντυπωσιακοί και οι γρίφοι ασταμάτητοι!

Ατμόσφαιρα στο ζενίθ!
Γρίφοι παρατηρητικότητας, μυαλού, τασκς, δράση, αγωνία, γέλιο, διασκέδαση, τα πάντα όλα μέσα σε ένα ασανσέρ! Άκρως εντυπωσιακό δωμάτιο!!!

Ό,τι και να πούμε, αν δεν το βιώσετε δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι έχουν φταίξει εκεί μέσα!!!!

Εξαιρετικός ήταν ακόμη και ο gamemaster μας, ο οποίος φρόντισε στο απόλυτο τη ροή μας και τη διαχείριση του χρόνου, καθώς και ηταν απίστευτα πρόθυμος για συζήτηση και πριν και μετά το παιχνίδι!
Τρομερή φιλοξενία σε εναν χωρο και μια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της, σέβεται τον κόσμο κι αγαπά πολύ αυτο που υπηρετεί!

Οπωσδήποτε ένα... δωμάτιο... ασανσέρ που επιβάλλεται ειλικρινά να επισκεφθεί κάποιος! Οπωσδήποτε όμως! Μακάρι να τα ξεχνούσα όλα και να ξαναπληγαινα! Βέβαια... ποτέ δεν ξέρεις... θέλαμε κι άλλο!!!!!!!!

Συγχαρητήρια σε όλο το team και στον καθένα ξεχωριστά για την άψογη δουλειά που κάνετε!!!!

Χαρήκαμε πολύ για τη γνωριμία και σας ευχαριστούμε πάρα πολυ για την υπέροχη εμπειρία που μας προσφέρατε!!!!

Σίγουρα εις το επανιδείν!!!!!🔪🔪🥩🥩

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το πα και το κανα!
Δεύτερη φορά σ αυτό το υπερτοπ... συρτάρι, μπήκα ξανά για να διορθώσω το γραπτό μου, γιατί... Είμαι αδιόρθωτος!

Δεύτερη φορά σε γριφοδωματιο και ηταν λες και πήγα πρώτη φορά!
Μακάρι να μπορούσα να συρρικνώνομαι κάθε μέρα!!!!
Κατανόησα ορισμένους γρίφους που την πρώτη φορά δεν ειχα πιάσει, διασκέδασα πολύ περισσότερο και φυσικά... με τέτοιον game master πώς ειναι δυνατόν να μη διασκεδάσεις πολύ περισσότερο...!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όμορφη εμπειρία που μας προσφέρατε ξανά!!!!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δ Ω Μ Α Τ Ι Α Ρ Α !
Ατμόσφαιρα, πλοκή, σεναριο κι ενα roleplay που μονο αν το ζήσεις και μπεις στο πετσί του ρόλου θα το ζήσεις στο έπακρο και θα διασκεδάσεις επίσης στο επακρο!
Οι ηθοποιοί τρομερά ετοιμόλογοι με αστείρευτο χιούμορ κι όρεξη γι αυτό που κάνουν! Ταλεντάρες!!!!
Ωραίοι γρίφοι και θεματικοί, αν και ας είμαστε ειλικρινείς... σ αυτό το δωμάτιο το τελευταίο που σ ενδιαφέρει ειναι να λύσεις! Ζήστε τον ρόλο σας, λυθείτε και περάστε τελεια!

Το mintrap της Νέας Σμύρνης κρατάει πολύ γερά!!!

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία που μας προσφέρατε!!!!

Εις το επανιδείν!!!!!!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Κάτι ήξερε η αοιδός όταν ελεγε "τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ' αλλάζω με τίποτα"... Επιστρέψαμε στο σχολείο, όμως λίγο το καλοκαίρι, λίγο τα videogames, λίγο οι νέες σειρές που στριμαρουν παντού, είχαν ως αποτέλεσμα να μας παρασυρουν και να μη γράψουμε καλά στο διαγώνισμα του εκκεντρικου και ιδιότροπου καθηγητή μας...
Κι έτσι... μπήκαμε, με τη βοήθεια ενός φίλου, στο συρτάρι του καθηγητή μας...

Δεν ξέρω τι να γράψω πραγματικά για να μπορέσω να εκφράσω το ποσο πολύ λάτρεψα αυτό το δωμάτιο... Διασκέδαση στο έπακρο! Σκηνικά;;;; ΣΚΗΝΙΚΑ;;;; Ο,τι πιο πρωτότυπο, πανέξυπνο, ευφάνταστο, ιδιαίτερο και άρτια εκτελεσμένο εχω δει μέχρι στιγμής σε δωμάτιο!
Αν ξεκινήσω να απαριθμώ τι είδα και τι βίωσα εκει μεσα θα κάψω ολο το δωμάτιο, οπότε θα αρκεστώ στο να πω μόνο ότι χαίρομαι τόσο πολύ που υπάρχουν άνθρωποι με τετοια φαντασία, όρεξη, διάθεση και μεράκι για τον κόσμο των εσκειπ!
Ξεκάθαρα, μόλις περάσει λίγος καιρός και ξεχάσω καπως τους γρίφους θα ξαναπάω!
Η μουσική που έπαιζε; Ο τρόπος επικοινωνίας με τον game master; ο τρόπος αποστολής βοηθειών; τα περάσματα; οι εκπληκτικοί μηχανισμοί; Όλα μα όλα τοσο τέλεια δομημένα... ειλικρινά ένα δωμάτιο που σε κάνει να θες να παίζεις κάθε μερα, για να ξεκινάς τη μερα σου όμορφα και χαρούμενα!

Ένα γριφοδωματιο διαμάντι πραγματικά!

Οχι μόνο αξίζει να το επισκεφτείς... επιβάλλεται! Και το γράφει αυτό άνθρωπος που προτιμά να παίζει κυρίως δωμάτια τρόμου για να τα κανει πανω του κι οχι να λύνει γρίφους!
Το δεύτερο μου γριφοδωματιο που ξεκάθαρα θα μνημονευω και θα το προτείνω σε ολους!

Οι γρίφοι του επίσης, θεωρώ, παροτι απαιτητικοί, μόλις ειδικα καταλάβεις τη φιλοσοφία της ροής των γριφων και των μηχανισμών, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δυσκολιών και ευκολιών κι ανταποκρινονται σε κάθε είδος μέλους της ομάδας, με σκοπό όλοι να συμμετέχουν και να αλληλεπιδρούν με το δωμάτιο!

Η εταιρεία ονομάζεται Art of Escape... πράγματι αξίζουν θερμοτατα συγχαρητήρια για την τέχνη που έχετε πλάσει μεσα σ αυτο το... συρτάρι! Ένα κομψοτεχνημενο διαμάντι θα επαναλάβω!

Σας ευχαριστούμε εκθύμως για την πανέμορφη και άκρως διασκεδαστική και μοναδική εμπειρία που μας προσφέρατε!

Σίγουρα εις το επανιδείν!!!

Escaped

Response from: Art of Escape Kallithea
Τί να πρωτοσχολιάσουμε για τα τόσο καλά λόγια!!! :)
Ευχαριστούμε θερμά και χαιρόμαστε που διασκεδάσατε στο δωμάτιο!

5.0 Excellent
Aug - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εμείς για μια εγκληματολογική έρευνα πηγαμε και τελικά καταλήξαμε δειπνοσοφιστές με ομοτράπεζο τον οικοδεσπότη μας Δόκτορα Λέκτερ... το καλό είναι ότι δεν ανήκουμε στο μενού του για τους επόμενους καλεσμένους του!

Ένα δωμάτιο ο,τι πρέπει για τα λεφτά του και αξιο γι αυτο που υπόσχεται πως προσφέρει, δηλαδή ένα γριφοδωματιο δράσης με ηθοποιό!

Δωμάτιο με αρχή μέση και τέλος! Ιδιαίτεροι γρίφοι κι απαιτητικοί σε παρατηρητικότητα και ψάξιμο, γεγονός που αυξάνει την ένταση και ενεργοποιεί τις εγκεφαλικές λειτουργικότητες κάθε μέλους της ομάδας και τους καλεί σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, που μονο με τη συνεργασία θα καταφέρετε να βγείτε ζωντανοι!

Όλα κυλούν ομαλά μέχρι που θα εμφανιστεί ο κύριος Λέκτερ... δεν χρειάζεται να αναφέρω πολλά για να μη καταλήξω σε σπόιλερ, απλα πηγαίνετε και βιωστε αυτό που καταφέρνει ο ηθοποιός να δημιουργήσει... κυριολεκτικά, ανεξάρτητα απο το γεγονός ότι καλού κακού παντα παίρνω δεύτερο σωβρακάκι όταν πηγαίνω σε δωμάτια τρομου και δρασοτρόμου, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πρώτη φορά ένιωσα οτι δεν βρίσκομαι σε παιχνιδι, αλλά πως πράγματι αυτος ο τύπος θελει να μας φαει!
Το δωμάτιο δεν εχει σωματική επαφή μην αγχώνεστε, αν και και να τη ζητήσετε κάτι μπορούν να κάνουν για σας, για ενα μικρό εστω ταρακούνημα, ούτως ώστε και να μη καεί το δωμάτιο που βασίζεται στη δράση και την περιπέτεια.
Ο τρόμος, η παράνοια και η επιβλητικοτητα του χαρακτήρα επιτυγχάνεται τοσο τέλεια με τις φωνητικές ικανότητες του ηθοποιού που δεν χρειάζεται ουτε καν να σε αγγίξει για να τρομάξεις... αρκεί και μονο η φωνή του!
Συγχαρητήρια στον ηθοποιό για την παράσταση που έδωσε! Καταπληκτική φωνή κι ενέργεια!!!!!

Game master επισης ενεργή και βοηθητική στα σημεία που πράγματι το χρειαζόμασταν με βοήθειες ξεκάθαρες και πάνω στις απορίες μας!

Εντυπωσιακή επίσης ειναι και η εισαγωγή... Αλλά και το φινάλε, που ειδικα το φινάλε το λάτρεψα!

Άνθρωποι με μεράκι κι αγάπη γι αυτο που υπηρετούν! Σας ευχαριστούμε παρα πολυ που σας γνωρίσαμε και μας προσφέρατε αυτη την όμορφη εμπειρία!!!

Με δυο λόγια... πηγαινετε... ζήστε το... και καλη σας...... καλη του...... όρεξη....!

Εις το επανιδείν...!!!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είπαμε κι εμείς να πάμε να δούμε αν ισχύουν οι φήμες του χωριού γι' αυτή τη ξακουστή έπαυλη του μουσικού δημιουργού Έρικ...
Η περιέργεια σκότωσε... εμάς!
Εκεί μέσα το λιγότερο που μπορείς ν' ακούσεις είναι τα ουρλιαχτά των σκοτεινών δυνάμεων που έπνιξαν τους χώρους αυτής της οικίας...

Αρχικά, οι χώροι του σπιτιού, παρότι μεγάλοι, είναι τόσο καλά δουλεμένοι φωτιστικά, ούτως ώστε να νιώθεις μονίμως ανασφαλής και να φοβάσαι ακόμη περισσότερο ν' απλωθείς στο χώρο! Μόνο και μόνο απ' αυτό ξεκίνησε το δωμάτιο να με ανατριχιάζει και να έχω ανεβάσει παλμούς!
Η επίπλωση και η διακόσμηση, ακόμη, κάθε χώρου είναι πολύ καλά διαμορφωμένη, με αποτέλεσμα να κερδίζει το δωμάτιο σε αληθοφάνεια και συγχρόνως να νιώθεις πολύ μικρός κι αβοήθητος υπό το σκότος των βλεμμάτων των προσώπων που υπήρχαν στους πίνακες, οι οποίοι βρισκόντουσαν ΠΑΝΤΟΥ και σ' έκαναν να μη θες να τους κοιτάξεις...!

Εάν δώσετε προσοχή σε όσα ακούτε, θ' αντιληφθείτε πλήρως την πλοκή, η οποία είναι ξεκάθαρη, χωρίς περίπλοκες αλληλεπιδράσεις των ηρώων κι ανεξήγητες σεναριακές ευκολίες!

Η μουσική, επίσης, καταπληκτική! Ηχητικά εφέ που σε α ν α τ ρ ι χ ι ά ζ ο υ ν !
Μας εντυπωσίασε, ακόμη, η στιγμή της έναρξης της μουσικής... που είχε ως αποτέλεσμα να αποδώσει μία πολύ φρικιαστική ουβερτούρα, η οποία υπόσχεται στο έπακρο το τί πρόκειται ν' ακολουθήσει μόλις ανοίξει η πόρτα... και η παράσταση αρχίσει!

Στο κομμάτι των γρίφων, αν και βρισκόμουν μονίμως σ' επιφυλακή και υπό την ασφάλεια της αυτοσχέδιας ασπίδας μου (ξέρουν τα παιδιά τι εννοώ...!) μπορώ να πω, ότι επίσης καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ευκολιών και δυσκολιών για όλους τους παίκτες, με αποτέλεσμα να μη μένει κανείς ανικανοποίητος κι όλοι να συμμετέχουν στην επίλυσή τους!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι εγώ δεν είμαι και το κατάλληλο πρόσωπο να κρίνει στο απόλυτο τους γρίφους ενός δωματίου, όμως έτερο μέλος της ομάδας μου σπασικλάκι ( <3 ) των γρίφων και με εμπειρία στα εσκέιπ, τους χαρακτήρισε πρωτότυπους κι ευφάνταστους! Και πιστεύω κι εγώ πως πράγματι ήταν!

Game master ενεργός και στις βοήθειες και στον χειρισμό του δωματίου, τόσο διακριτικός... σχεδόν αόρατος...!

ΚΑΙ! ΚΑΙ! ΚΑΙ! Η στιγμή που, τουλάχιστον εγώ περίμενα..., η στιγμή να μιλήσω για το ακτ!
Ε... καθίστε φρόνιμα!
Όλα άρχισαν μόλις ακούστηκε η πρώτη τσιρίδα... δεν ήταν μία συνήθης κραυγή εσκέιπ... ήταν μία απόκοσμη... χρωματισμένη με το μαύρο του κάτω κόσμου... φρικιαστική κραυγή! Από ένα σημείο και μετά νόμιζα ότι ήταν ηχητικό εφέ... και δεν ήταν! Άπειρα συγχαρητήρια!
Μακιγιάζ τέλειο και προσεγμένο, δε νιώσαμε ποτέ, ότι βάφτηκε ένας άνθρωπος να μας τρομάξει! Υποστηριζόμενο ασφαλώς από την κινησιολογία και την υποκριτική δεινότητα των ηθοποιών (;;;) του ηθοποιού (;;;) της ηθοποιού (;;;)- εσείς θα το μάθετε- δεν ήθελες να κοιτάζεις προς το μέρος τους με τίποτα, παρά μόνο να τρέξεις μακριά!
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει σ' ένα ιδιαίτερο πλάσμα, με τ' οποίο είχαμε την τιμή να επικοινωνήσουμε... αλλά χωρίς να πω πολλά, θα αναφέρω μόνο πως ήταν ό,τι πιο πρωτότυπο, έξυπνο, τρομακτικό, διασκεδαστικό, φρικιαστικό και ξανά τρομακτικό, διασκεδαστικό και φρικιαστικό έχω συναντήσει ποτέ σε δωμάτιο! Μακράν το hilight του δωματίου! Ένα πλάσμα με στιλ και προσωπικότητα, που δείχνει, ότι εκεί μέσα έχει πέσει σκηνοθεσία, δουλειά και σκέψη, για το πώς θα κυμαίνεται και πώς θα διεισδύει πράγματι ψυχολογικά ο τρόμος στον παίκτη!
Τα συγχαρητήρια μας γι' άλλη μία φορά!!!!

Πολύ σημαντική σημείωση!
Παρότι δεν είμαι φίλος της σωματικής επαφής, ένεκα της ασκουμένης πίεσης από την παρέα μου, διαλέξαμε σωματική επαφή κι έχω να πω ότι ξεκάθαρα να διαλέξετε σωματική επαφή! Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και ξέρουν πώς να ψυχολογήσουν την κάθε ομάδα στο τι είδος σωματική επαφή επιθυμεί, όπως και σε ποια και πόσα σημεία μπορεί να ασκηθεί! Εξαιρετικά μετρημένη επαφή! Ευχαριστούμε τόσο πολύ για τη σωστή διαχείριση της ομάδας μας, αλλά και πολλά συγχαρητήρια για την αντίληψη που έχετε πάνω στο θέμα της σωματικής επαφής, ούτως ώστε να μην κάψετε ένα δωμάτιο που βασίζεται αποκλειστικά στον ψυχολογικό τρόμο!

Είχαμε, επιπλέον, και την τιμή να γνωρίσουμε έναν προς έναν τους ανθρώπους που τρέχουν το δωμάτιο, να συνομιλήσουμε και να κάτσουμε κυριολεκτικά με τις ώρες να συζητήσουμε σα να ήμασταν στο σπίτι μας, σαν μια παρέα που γνωριζεται χρόνια για το πώς περάσαμε, τι εμπειρίες έχει ζήσει ο καθένας σε άλλα εσκέιπ κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα! Εξαιρετικοί φιλικοί οικοδεσπότες και ειλικρινά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το άφτερ που μας χαρίσατε! Το απολαύσαμε εξίσου στο έπακρο, όπως και την εμπειρία που προηγήθηκε!

Ένα δωμάτιο και μια εταιρία που στέκεται ψηλά στις απαιτήσεις του σήμερα, σέβεται κι αγαπά αυτό που υπηρετεί και καταφέρνει να αποδώσει στο ζενίθ ό,τι υπόσχεται να προσφέρει, δηλαδή μία ώρα και σαράντα λεπτά φρίκης, τρόμου, φόβου και διασκέδασης!
Πάρα πολλά συγχαρητήρια ξανά σε όλους κι ευχαριστούμε πολύ και που σας γνωρίσαμε και που μας προσφέρατε αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία!!!

Εις το επανιδείν...!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η εξαιρετική φιλοξενία και το εκλεκτό τσίπουρο του Κοσμά με δελέασε να επισκεφτώ το σπιτικό του γι άλλη μια φορά μεσα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Η εμπειρία της δεύτερης επίσκεψης μου χαρακτηρίστηκε πολύ πιο έντονη και πολύ πιο ολοκληρωμένη, καθώς είδα πράγματα, που την πρώτη φορά δεν ειχα δει- ειπα δε μενει κανενας παίκτης παραπονεμένος... - κατανόησα πολύ καλύτερα μερικούς γρίφους που την πρώτη φορά με ειχαν δυσκολέψει, και εν γένει... τα παιδιά εκει μεσα εδωσαν ρεσιτάλ!
Η όρεξη τους, το ταλέντο τους και η εγκεφαλική σύνδεση που έχουν, κατέληξαν ως αποτέλεσμα να βιώσουμε πολλες στιγμές ανατριχίλας... συγκίνησης... τρόμου και παράνοιας!
Έκανα το λάθος να καταλάβουν οτι ήρθα και δεύτερη φορά.... η περιποίηση ήταν υπέρ το δέον αρμόζουσα για να με κάνουν να χ*στώ περισσότερο... τι εννοώ; Δεν θα ντραπώ: Πρώτη φορά σε εσκειπ δεν μπορώ να σηκωθώ απο τον τρομο και τρέχω μπουσουλώντας τουλάχιστον δυο δωμάτια μακριά για να αποφύγω... ο,τι ηταν ν αποφύγω εν πάση περιπτώσει....
Πιστεύω πρόκειται για ενα δωμάτιο που οσες φορές κι αν πας θα βιώσεις κατι διαφορετικό, γιατί η διάδραση των παικτών με ο,τι υπάρχει μεσα στον χώρο, ποικίλει και προσφέρει καθε φορά μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία!

Δεν εχω λόγια να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την εμπειρία που μας προσέφεραν! Παρά μόνο να τα συγχαρώ για τον πανικό και- επαναλαμβάνω- την παράνοια που δημιούργησαν εκει μεσα!

Κοσμά μου, καλός, χρυσός είσαι, αλλά ξαναλεω μην το πίνεις αφού σε πίνει!

Σας ευχαριστούμε παρα παρα παρα πολύ!
Εις το επανιδείν....!!!!!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγα κι εγώ στο σπιτικό του Κοσμά να μας κεράσει τσίπουρα, όπως μας υποσχέθηκε.
Κάτσαμε, τα παμε, τα πιαμε, όμως βρε Κοσμά μου... Αφού δεν το σηκώνεις.... τι το πίνεις;
Κατι για δαίμονες μας έλεγε... κατι για επικλήσεις... κατι για κατάρες... Μέχρι που...

Αρχικά, θα ήθελα να πω πως εντυπωσιάστηκα απο το ιδιο το σπιτι αυτό καθ αυτο κι ως τοποθεσία, αλλα κι ως διακόσμηση εσωτερικά... Εάν νομίζατε τοσο καιρό ότι μπαίνετε σε στοιχειωμένα σπίτια... ξεχάστε το! Χρειάζεσαι πολλή ώρα για να αντιληφθείς οτι βρίσκεσαι σε εσκειπ ρουμ- ίσως δεν θα το καταλάβεις και ποτέ- κι οχι σε ενα κανονικότατο σπίτι... με ολες του τις λειτουργικότητες.... με ολα του τα σκεύη... Η προσπάθεια των παιδιών γι απόδοση ρεαλισμου στην εμπειρία κρίνεται καθολα επιτυχής!

Επιπλέον, όσο επιβλητική ειναι η ατμόσφαιρα του χώρου, άλλο τοσο επιβλητική ειναι και η ιστορία του... θα πρότεινα να έχετε γερό στομάχι γιατί πρόκειται για μια βαριά ιστορία, στην οποία προσωπικά τουλάχιστον πρώτη φορά σε εσκειπ ένιωσα να συμπονώ τους χαρακτήρες... οσο κι αν μου έδειχναν πως ειμαι ανεπιθύμητος!

Κι ετσι έρχομαι στο κεφάλαιο του ακτ... την επόμενη φορά δεν θα σας φέρω εικονες να σας φυλάνε, αλλα καραμέλες για τον λαιμό... ΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ; Πάγωμα ψυχή τε και σώματι!
Καλοδουλεμενα κι επιτυχημένα τζαμπς, έξυπνη εκμετάλλευση αλληλεπίδρασης μεταξύ παικτών και ηθοποιού... δεν μένει κανείς παραπονεμένος.....
Εξαιρετικό μακιγιάζ ακόμη αξίζει να σημειωθεί! Δεν ένιωσα ποτέ μου οτι "βλέπω εναν άνθρωπο βαμμένο να με τρομάζει", ένιωθα κυριολεκτικά ολη την κόλαση να με καταδιώκει!
Πολλά συγχαρητήρια στο ταλέντο σας, παιδιά!

Ακολουθούν οι γρίφοι, που θεωρώ πως ούτε κι εκει θα μείνει κάποιος παραπονεμένος, καθώς καλύπτει θεωρώ μια μεγάλη γκάμα πρωτότυπων ιδεών, άλλοι, κατ εμέ, κάπως τσιμπημενοι, άλλοι βατοί. Μηχανισμοί, λουκέτα, περάσματα και κρυψώνες όλα παίζουν και καλύπτουν καθε είδος παίκτη που θελει να συμμετέχει στη διάδραση του δωματίου!

Game Master! Σ αγάπησα! Τροπος επικοινωνίας έξυπνος, ευφάνταστος και επέμβαση στην κατεύθυνση της ομάδας προς επίλυση των γριφων διακριτική, εύστοχη και συνεχώς προσαρμοσιμη με τις δικές μας ανάγκες!
Όπως επίσης πολύ ωραίος ο χειρισμός ολόκληρου του δωματίου και της ομάδας μας φυσικά!

Η μουσική με τσάκισε... χτυπήσατε φλέβα παιδιά... δεν θα επεκταθώ περαιτέρω... τουλάχιστον εγω δεν εχω πετύχει ξανά τετοια αισθητική στην επιλογή της μουσικής επένδυσης ενος εσκειπ... συγκίνηση και μονο για την πρωτοτυπία σας και για την διαφορετική αίσθηση κι αισθητική που δώσατε στο δωμάτιο!

Με δυο λόγια: Ένα δωμάτιο πολλά υποσχόμενο... που καταφέρνει να ανταποκριθεί σ αυτο!!!!

Μονο συγχαρητήρια σας αξίζουν παιδιά! Συγχαρητήρια για την τέχνη που έχετε πλάσει εκει μεσα, για το μεράκι, την όρεξη και την αγάπη που τρεφετε για τον κοσμο των εσκειπ!
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φανταστική εμπειρία που μας προσφέρατε!

Κοσμά μου... μη χαλιεσαι... θα σ επισκεφτώ ξανά σύντομα... να γνωρίσω όλα τα μέλη της οικογένειας σου..... ή μήπως οχι;

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και μου είπε η παρέα μου "παρε το αμάξι ρε να πάμε για κανά ποτάκι"... κι έτσι εγινε.... έλα όμως που δεν ειχα κανει σερβις και στη μεση του δρόμου... το αμάξι έμεινε.... το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, μόνο βιώνεται!

Προσωπικά κριτήριο αξιολόγησης για ένα δωμάτιο ορίζω το κατά πόσο μου προσέφερε ρεαλιστικες συνθήκες και κατά πόσο αυτο που μου υπόσχεται το δωμάτιο ότι προσφέρει να το προσφέρει πράγματι.
Ειναι η δεύτερη φορά σε εσκειπ που ένιωσα κυριολεκτικά οτι ζω ειτε μεσα σε ταινία, είτε μεσα σε εφιάλτη...
Εκτός απο το γεγονός οτι μιλάμε για ενα κανονικότατο αυτοκίνητο, η δουλειά που εχει γινει απο τον ηχο (μεχρι κι απο πού προέρχεται ο ηχος), από την ατμόσφαιρα και τα φώτα μέχρι την παραμικρότερη λεπτομέρεια, σου δίνει την αίσθηση οχι οτι εισαι καπου σαν σε προσομοίωση, αλλά κυριολεκτικά σε κανονικές συνθήκες!

Οι γρίφοι ειναι τοσοι οσοι σε ποσότητα και ποιότητα, τα παιδιά εχουν εκμεταλλευτεί πανέξυπνα καθε μέρος του αυτοκινήτου απο τους μηχανισμούς, μέχρι τα λουκέτα!

Και δεν συζητάω καν για το ακτ...... ειναι η μοναδική φορά που κυριολεκτικά εσκουζα και τσιριζα για τη ζωη μου😂😂 οσο τρόμαξα, άλλο τοσο γέλασα τοσο μα τοσο πολύ και το ευχαριστήθηκα τοσο μα τοσο πολυ!
Δεν χρειάζεται να επεκταθώ παραπάνω για να μην καταλήξω να κανω σποιλερ για οτιδήποτε!

Ο τρόπος αποστολής βοηθειών απο τους πιο ευφανταστους και τοσο διακριτικους... με εντυπωσίασε παρα πολυ!

Δεν εχω να πω πολλά παραπάνω γιατι πράγματι θα αρχίσω τα σποιλερ, παρά μονο θα πω οτι επιβάλλεται να ζήσει κανείς αυτη την εμπειρία και πιστεύω πως όσες φορες κι αν πας θα ειναι διαφορετική!

Απο τις πιο πρωτότυπες και καλοδουλεμένες δουλειές που εχω παει τουλάχιστον μέχρι στιγμής!

Μόνο συγχαρητήρια έχουμε να πούμε σε όλους για το ταλέντο και το μερακι σας γι αυτο που κάνετε κι ενα μεγάλο ευχαριστούμε για την εμπειρία που μας προσφέρατε!

Υ.Γ. Αχ τι μου κανατε με εκείνο το Easter egg... παίζει σε λουπα ολο το 24ωρο στα ακουστικά μου....!

Σας ευχαριστούμε πολυ!
Εις το επανιδείν!!!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ήθελα να βρω κι εγώ ένα σπίτι για να μπορέσω να μείνω με τη σύζυγό μου την Κίσσα μετά τον γάμο... Θα το σκεφτώ αν τελικά θα το αγοράσω, καθώς... εντάξει... είπαμε... δαιμονισμένοι δαιμονισμένοι... αλλά οχι κι έτσι!
Είναι απο τις λίγες φορές που έχω νιώσει κυριολεκτικά απροστάτευτος από την όποια παρουσία που βρίσκεται μεσα στον χώρο... σε συνδυασμό με την επιβλητική εμφάνιση της έπαυλης και κάθε χώρου της, του ήχου και των φώτων η κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα ειναι κατάσταση μόνιμου πανικού!

Παρότι ειμαι πιο πολύ φαν του τρόμου και ολης της εμπειρίας του σεναρίου και του βιώματος του κλπ, δεν δίνω την απόλυτη σημασία στους γρίφους, όμως αυτό το δωμάτιο με έπεισε και με κέρδισε να ασχοληθώ, να ψάξω, να σκεφτώ, καθώς πρόκειται για γρίφους παρατηριτικοτητας, ειναι ευφάνταστοι, ποικιλόμορφοι, ποιοτικοί και ποσοτικοι! Προσωπικά ήθελα να λύνω ακόμα γρίφους και να ανακαλύπτω περάσματα που ούτε καν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως υπάρχουν!

Ιστορία κατανοητή, χωρίς κοιλιές κι ακαθόριστα- αυθαίρετα δρώμενα.

Game master ενεργός, εύστοχος και διακριτικά βοηθητικός στα σημεία που έπρεπε!

Τα παιδιά μέσα δίνουν ρεσιτάλ τρόμου! Από μακιγιάζ, κινησιολογία, κραυγές... ταχύτητα...... μέχρι να σου κρυσταλλωσουν όλη τη ψυχή με ενα βλέμμα....
Συγχαρητήρια σε όλους, παιδιά!
Το ζείτε κι έτσι το ζούμε κι εμείς μαζί σας!

Σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτη την όμορφη εμπειρία που μας προσφέρατε!
Σας περιμένω στον γάμο μου, όπως σας είπα κι από κοντά... να πάρω το αίμα σας... πισω.... 😊😊😁😁👰👰👰👻👻👻

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ημέρα 7η
Η ψυχή μου έμεινε τελικά μεσα σ αυτο το δωμάτιο...
Πέρασα από χίλια κύματα, για να καταφέρω επιτέλους να βιώσω αυτη την εμπειρία, η οποία ήταν όπως την περίμενα... και πολυ... πολυ... χειρότερα...!
Για δωμάτιο 6ετίας στέκεται επάξια στα νεα δεδομένα στον κόσμο των εσκειπ και συγκινούμαι που κλείνει την πορεία του- ένδοξα βέβαια!
Εξαιρετική ηθοποιός, φοβερή κινησιολογία, αθόρυβη... και... γρήγορη η ρημάδα! Πολλά συγχαρητήρια!
Στόρι χωρίς κοιλιά, με αρχή μεση και τέλος!
Γρίφοι τόσοι οσοι κι εντός της ιστορίας!
Πολύ καλο gm επίσης απο τις βοήθειες μέχρι τον χειρισμό όλου του δωματίου και της ομάδας μας.
Άνθρωποι με μεράκι κι αγάπη γι αυτο που υπηρετούν!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία και την όμορφη εμπειρία που μας προσφέρατε!
Αναμένουμε τις νεες σας ιστορίες!
Εις το επανιδείν!!!!

Escaped
5.0 Excellent
May - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραιο light τρομου δωμάτιο, παρότι εμείς τα κάναμε πανω μας!
Ο,τι πρέπει για κάποιον αρχάριο σε δωμάτια τρομου.
Γρίφοι τόσοι οσοι σε ποικιλία και βαθμό δυσκολίας.
Ο gm μας διακριτικός στις επεμβάσεις του για βοήθεια κι εξαιρετικος στο χειρισμό του δωματίου.
Η ηθοποιός εξαιρετική! Βρισκόταν παντού... χωρίς να το καταλάβεις με κινησιολογία κι έκφραση που σου μετέδιδε το μήνυμα "θέλω να σου πάρω τη ψυχη!"
Πολύ ωραίο δωμάτιο, παιδιά!
Συγχαρητήρια!
Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία που μας προσφέρατε!

Τα λέμε... σύντομα!

Escaped
5.0 Excellent
May - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η ατρόμητη (γελάω) δυάδα αποφάσισε να επιστρέψει μετά από χρόνια, για να ολοκληρώσει αυτό... το παιχνίδι... μπροστά από τον καθρέφτη...

Θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο εσκέιπ από σκηνογραφική άποψη κι εκμετάλλευση του χώρου, ο οποίος πραγματικά ναι μεν καταλαβαίνεις ότι είναι μεγαλός... αλλά συγχρόνως και αιώνια ατελείωτος!
Σωστή αρχιτεκτονική δόμηση του χώρου για να σε κάνει να αποπροσανατολίζεσαι... και να αγχώνεσαι ακόμη περισσότερο, πως αν χαθείς... πάει...

Σε συνδυασμό με τη μουσική και τα ηχτικά εφέ, τα οποία σε πολλά σημεία απλά κυριεύουν πάνω σου, αλλά και σε συνδυασμό με τον σωστά ρυθμισμένο φωτισμό, σου χουν δημιουργήσει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα ψυχολογικού τρόμου!

Και... φυσικά... το ακτ... τα συγχαρητήρια μας στην ηθοποιό! Προσεγμένο μακιγιάζ, εξαιρετική κινησιολογία, απίστευτη κραυγή (μπράβο πραγματικά!) και βλέμμα που σου πάγωνε αίμα και ψυχή!
Σωστά μελετημένες εμφανίσεις χωροχρονικά και τόσο όσο θα πρεπε!
Ίιισως θα ήταν καλή η ιδέα στα μισά της ιστορίας να υπήρχε μια ακόμη κινηματογραφική σκηνή, για να σου επιβάλλεται ο χαρακτήρας ψυχολογικά ακόμη περισσότερο (Δική μας καλοπροαίρετη σκέψη και πρόταση, που ξεχάσαμε να την εκφράσουμε στο τέλος του παιχνιδιού <3 )
Αυτό δεν αναιρεί, φυσικά, το γεγονός, ότι ζήσαμε μια πολύ φρικιαστική εμπειρία παράνοιας και τρόμου!

Ο GM πολύ διακριτικός στις επεμβάσεις του για βοήθειες, πάντα εύστοχες και αμεσότατες απαντήσεις κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας και των ερωτήσεων μας! Όπως επίσης πολύ σωστός κι ευκρινής χειρισμός του δωματίου. Και φυσικά ορεξάτος για συζήτηση στο τέλος και πάρα πολύ φιλικός! Συγχαρητήρια!

Σενάριο, επίσης με αρχή μέση και τέλος με ξεκάθαρες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στην ιστορία και παράλληλα γρίφοι ευφάνταστοι που απαιτούν καλό μνημονικό και συνδυαστική σκέψη!

Συγχαρητήρια γι' ακόμη μια φορά στα παιδιά που τρέχουν το δωμάτιο και να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη κι όρεξη να μας προσφέρετε τέτοιες στιγμές!

Οπωσδήποτε ένα δωμάτιο που επιβάλλεται να επισκεφτείς!

Τα λέμε... σύντομα...!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η ομάδα του MindTrap Piraeus και η ομάδα του Dead Bride ένωσε τις δυνάμεις της, προκειμένου να βγουν ζωντανές από αυτή την απάνθρωπη ψυχιατρική κλινική!

Το δωμάτιο τα σπάει, με τα εξαιρετικά του σκηνικά, σε αρκετά σημεία έως και ακραία φρικιαστικά, με τους έξυπνους γρίφους του και τα εξαιρετικά... μυστικά... περάσματα! Μουσική, φώτα, μηχανισμοί όλα πολύ καλά μελετημένα και με ποιότητα!

Η παρουσία του ηθοποιού ήταν ακριβώς στα σημεία που έπρεπε, την ώρα που έπρεπε κι όπως έπρεπε! Συγχαρητήρια για το παιδί, πολλά μπράβο!

Πολύ καλό τζιέμ, που σε αφήνει να παιδευτείς και δεν θέλει να σε σπρώξει απλά και μόνο για να δεις το δωμάτιο και να φύγεις. Σωστές βοήθειες και γενικά πολύ καλός χειρισμός και της ομάδας μας, αλλά και όλου του χώρου!

Πηγαίνετε άμεσα!

Παιδιά, συγχαρητήρια για το μεράκι και το ταλέντο σας!
Καλές δουλειές!!!!
Εις το επανιδείν!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η διανυκτέρευσή μας στο hotel Cortez θα μας μείνει αξέχαστη!

Εξαιρετικοί χώροι, θεματικοί και θεαματικοί.
Γρίφοι δυσκολίας όσο χρειάζεται για ένα δωμάτιο τρόμου. Έξυπνοι, που απαιτούν παρατηρητικότητα και συνεργασία.

Πολύ ωραίο τζιέμ, τόσο από τις βοήθειες, όσο κι από τον χειρισμό του δωματίου.
Το υποκριτικό επιτελείο είναι εκεί εννοείται για να σου καταστρέψει τη ψυχή από την εισαγωγή ως το τέλος!
Πολύ ωραίες εμφανίσεις, σε σωστά σημεία κι εννοείται από κει που δεν το περιμένεις! Πολύ ωραία κοστούμια κι εξαιρετικό μακιγιάζ επίσης!

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο- ξενοδοχείο χωρίς κοιλιά και σεναριακές τρύπες.
Τα παιδιά στο τέλος όλα πρόθυμα και χαρούμενα να συζητήσουν μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!
Μ' εκτίμηση, η ομάδα που έκλεινε ένα συγκεκριμένο ρήμα στα γιαπωνέζικα! 😂😂

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η εμπειρία που μας χάρισε αυτό το δωμάτιο θα μας μείνει αξέχαστη! Πρόκειται για ένα εσκέιπ υπερπαραγωγή. Άψογα σκηνικά, φοβερή ατμόσφαιρα, άκρως κινηματογραφική, που σε βάζει στο κλίμα της εποχής και της ιστορίας από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Παρότι δεν ασχολήθηκα τόσο με τους γρίφους, γιατί ήμουν συνεχώς σ' επιφυλακή... αναγνωρίζω, ότι ήταν τόσοι όσοι χρειάζονταν και σε ποσότητα και σε ποιότητα για ένα τέτοιο δωμάτιο.

Εν συνεχεία, συναντούμε το ακτ... η κινησιολογία και τα κοστούμια ήταν για σεμινάριο... Ο gm εξαιρετικός, επενέβαινε με λακωνικό τρόπο όπου χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε συνεχώς μόνοι κι αβοήθητοι στα χέρια της...

Ένα εσκέιπ ρουμ με αρχή, μέση και τέλος, χωρίς σεναριακές τρύπες και κοιλιές. Τα παιδιά έχουν ρίξει απίστευτη δουλειά. Επίσης, ένα ακόμη σημείο που παρατηρήσαμε περισσότερο, και είναι τιμή τους, δεν είναι καθόλου αιθεροβάμονες, πρόκειται για προσγειωμένα άτομα με αγάπη και μεράκι για τον κόσμο των escape rooms.

Συγχαρητήρια γι' άλλη μια φορά, παίδες!

Η ομάδα του MindTrap Piraeus!

Escaped

Mrs. Roses House


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

HELLEVATOR


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 4
   100.0 %
  Video

Lilipout


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly
1 Trophy

White Cell


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Action
Role Playing
Kids Friendly

Lilipout


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly
1 Trophy

Hannibal Deditus


1:07:00

  Trophies they Won!

Special Ingredients Special Ingredients
Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 6
   82.5 %
Horror
Actor
2 Trophies
Has an Actor?

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The Apocalypse X


1:40:00

  Trophies they Won!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code
Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code
Σωτήρης Χουλιάρας

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Exposed


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   96.1 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

The Apocalypse X


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

The Existence


1:27:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

The Ring


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 5
   86.0 %
Horror
Actor
Running
Psychological Thriller
Available Until: 17/07/2022

THE ATTIC - Remastered


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.2 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 5
   99.1 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

M'ama


2:00:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The House of Mary Shaw


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

Woman in Black


1:37:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller


Won

Aug - 2022

You managed to find Dr Lecter's Special Ingredients without help !

Aug - 2022

You managed to find the " True Light ".

Aug - 2022

What time is it?


Creator: Stefanos Rizinos
Jul - 2022
Jul - 2022
Feb - 2022

You Escaped from the Mount Massive Asylum.