cover image profile image

Κώστας Κανταρτζής
Elite


  Ποσοστό Απόδρασης: 97,6%
  Σκορ : 833
  Μου Αρέσει : 70

4,7 Εξαιρετικό
14:23 28-Ιαν-19

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα, έστω και υπό την πίεση των ανίερων πλασμάτων που κυκλοφορούν στον ανάποδο κόσμο της κωμόπολης Hawkins.

Όμορφα σκηνικά και το κυριότερο, προσεγμένα και άρτια φτιαγμένα με σεβασμό προς το θέμα από το οποίο αντλούν την έμπνευσή τους. Τα ηχητικά εφέ συμπληρώνουν τον ατμοσφαιρικό διάκοσμο, δίνοντας μια έξτρα πινελιά λεπτομέρειας και ανατριχίλας στο δωμάτιο. Κάτι όμως καραδοκεί και ακολουθεί κάθε σας κίνηση. Τι είναι αυτό; Θα σας αφήσω να το διαπιστώσετε μόνοι σας…

Οι γρίφοι είναι με τη σειρά τους εντός θέματος, μέτριας δυσκολίας, οι περισσότεροι χορταστικοί και διασκεδαστικοί, αλλά κάποιοι σίγουρα δε διεκδικούν δάφνες παρθενογένεσης, κάτι το οποίο δηλώνω απλά ως fact και όχι για να μειώσω την ποιότητα, ή την αποτελεσματικότητά τους.

Η διασκέδαση βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα όπως και να χει, μιας και τα λουκετοκυνηγόπουλα έχουν δώσει ψυχή και σώμα, ώστε η κάθε ομάδα να βγαίνει ικανοποιημένη, χορτασμένη και μες στο πνεύμα του εκάστοτε δωματίου τους, κάτι το οποίο βιώσαμε και όταν επισκεφτήκαμε το Deus Ex Machina. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
12:35 31-Δεκ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι μακάβριες και ανησυχητικές φήμες που συνοδεύουν το διαβόητο Motel Paranoia, μας οδήγησαν εκεί με σκοπό είτε να τις επαληθεύσουμε, είτε να τις απορρίψουμε. Περνώντας λοιπόν το κατώφλι του σκοτεινού και μυστηριώδους Motel Paranoia γίναμε μάρτυρες πολλών γεγονότων…

Κατ’ αρχάς μας υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του, δύο φαινομενικά ήσυχοι και προσγειωμένοι χαρακτήρες, οι οποίοι μας καλωσόρισαν και μας περιποιήθηκαν. Ο χώρος υποδοχής, από τον οποίο ήδη ξεκινάει το παιχνίδι, είναι πολύ απλωμένος και λειτουργεί ως μια ωραία μεταβατική παράγραφος για τη συνέχεια της ιστορίας, δίνοντας τον creepy παλμό από νωρίς.

Το δωμάτιο με τη σειρά του είναι πολύ σκοτεινό, με ανατριχιαστικά vibes, απόκοσμες περιστασιακές παρουσίες και ωραία ροή. Γενικότερα το 696 έχει πολλές εκπλήξεις, twists και εκεί που νομίζεις ότι πιθανότατα κορυφώνεται, πραγματικά βρίσκει ευρηματικούς τρόπους για να συνεχίζει. Η υπόθεση είναι πολύ προσεγμένη, τα σκηνικά και ο διάκοσμος επίσης, το acting είναι ικανοποιητικό, αν και σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης και οι γρίφοι είναι έξυπνοι, μέτριας δυσκολίας, ενώ αν και πολλούς ομολογουμένως τους έχουμε ξανασυναντήσει, δένουν ομοιόμορφα με το στόρυ.

Τα παιδιά είναι πολύ πρόσχαρα και ενθουσιώδη, φαίνεται πόσο αγαπούν αυτό που έχουν φτιάξει με μεράκι, πόσο χαρούμενα είναι όταν ακούνε θετικά σχόλια και πόσο δεκτικά είναι στο εποικοδομητικό feedback. Συνολικά ήταν μια πολύ δυνατή και ολοκληρωμένη εμπειρία με μικρά περιθώρια βελτίωσης, μιας και θεωρώ ότι ήδη συγκαταλέγεται στο top 10 του genre που ανήκει.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
11:34 29-Δεκ-18

ENIGMA

ENIGMA

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στρατηγέ μου, τιμή μας που μας δόθηκε η ευκαιρία να αποκρυπτογραφήσουμε τα μηνύματα των απεχθών ναζί και να υπηρετήσουμε ένα τόσο ευγενή σκοπό. Η όλη διαδικασία ήταν επιμορφωτική, αγχωτική και καθοριστική.
Στο δια ταύτα όμως…

Οι γρίφοι ήταν αναμφισβήτητα πανέξυπνοι, δύσκολοι, αρκετά συνδυαστικοί και εντός θέματος. Η ροή από την άλλη ήταν λίγο προβληματική σε ορισμένα σημεία. Πολλές φορές το πραγματικό πρόβλημα εντοπιζόταν στην κατανόηση της λογικής, ή στο που συνεχίζαμε και γιατί, παρά στους ίδιους τους γρίφους. Σα σύνολο όμως η πνευματική πρόκληση του δωματίου ήταν άρτια, δυνατή και ομοιογενής.

Παρόμοια σχέση είχαν και τα σκηνικά με την ατμόσφαιρα. Ο χώρος ήταν αψεγάδιαστος, πιστός στο πνεύμα της εποχής με πειστικό και ρεαλιστικό διάκοσμο. Η ατμόσφαιρα από την άλλη ήταν ανεπαρκής, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι διαφορετικό, δεδομένου του premise του Enigma.

Εν κατακλείδι, το δωμάτιο είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο απαιτητικά της Αθήνας. Θα αποζημιώσει πνευματικά όλες εκείνες τις έμπειρες ομάδες που κυνηγούν τέτοιας κλάσεως προκλήσεις και παρόλα τα ελαττώματά του, αποτελεί μια συμπαγή και ολοκληρωμένη εμπειρία απόδρασης με όλα τα παρελκόμενα.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
11:31 24-Νοε-18

HAUNTED CIRCUS

HAUNTED CIRCUS

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ατμοσφαιρικότατο και ελαφρώς creepy δωμάτιο, αντάξιο των προσδοκιών που γεννά ο τίτλος του.

Αρκετοί χώροι, έξυπνα και επιλεμημένα διακοσμημένοι, με όμορφες τσιρκοπινελιές και μηχανισμούς βγαλμένους από την πιο κακόφημη γειτονιά των κλόουν, χεχε. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το sequel στο Circus του Great Escape, μιας και είναι παρόμοιο θεματικά, αλλά αναβαθμισμένο και πιο προσεγμένο σε όλους τους τομείς. Προσωπικά αυτός ο συσχετισμός μου ξύπνησε το νοσταλγικό παράγοντα και μου ανέβασε τη διάθεση ακόμα παραπάνω. Αρκετοί αυτοματισμοί και μικρές πατεντούλες συμπληρώνουν το χαριτωμένα ανατριχιαστικό πακέτο που προσφέρουν τα παιδιά του Maze Games, που btw είναι πολύ ευγενικά και εκπέμπουν ένα οικογενειακά συνοικιακό κλίμα με μια γερή δόση ευγένειας, ζεστασιάς και θετικής ενέργειας.

Το δωμάτιο μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, και θεωρώ ότι παρόλο που απευθύνεται ιδανικότερα σε λιγότερο έμπειρες ομάδες, το όλο concept έχει να δώσει αρκετά και σε όλες τις υπόλοιπες. Για την ακρίβεια εμάς μας άρεσε τόσο που δοκιμάσαμε και το War Games b2b...

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
16:06 17-Νοε-18

IT

IT

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

It… delivers!

Σε γενικές γραμμές το It κάνει το extra mile. Η προσπάθεια είναι εμφανέστατη, τα επιμέρους στοιχεία του δωματίου εντυπωσιακά και η δυσκολία του παραπάνω από υπολογίσιμη.
Ανά κατηγορία λοιπόν:

Σκηνικά - Χώροι:
Τα σκηνικά είναι ομολογουμένως επιβλητικά, υπάρχουν πολλές handmade κατασκευές, καθώς και μια πληθώρα μηχανισμών και αυτοματισμών. Οι χώροι είναι πολυάριθμοι και άνετοι, τα περάσματα είναι μέσα στο κλίμα και γενικότερα δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό, αλλά οφείλω να κόψω μισό βαθμό, μιας και στην περίπτωσή μας υπήρξαν 2-3 ατυχή περιστατικά δυσλειτουργίας τα οποία μας καθυστέρησαν ελαφρώς.

Ατμόσφαιρα - Ηχητικά Εφέ - Τρόμος:
Η ατμόσφαιρα είναι creepy και καθηλωτική και συχνά πυκνά συνδυάζεται με εξαιρετικά ηχητικά εφέ ανάλογου ύφους. Πάνω σε αυτό πατάει ο Pennywise και σε ξαφνιάζει ανά τακτά διαστήματα και μάλιστα από διάφορα μέρη που δεν πάει το μυαλό σου από πριν. Ο ρόλος του είναι ουσιαστικότατος, αν και νομίζω προσωπικά θα τον ήθελα να μιλάει και να σχολιάζει με το γνωστό καυστικό του ύφος που και που και όχι μόνο να τρομάζει.

Γρίφοι - Σύστημα Βοηθειών - Mastering:
Οι γρίφοι είναι πραγματικά challenging και εντός στόρυ, απλά ίσως σε κάποια σημεία λίγο δυσνόητοι, όσον αφορά στη διατύπωση, και περισσότερο χρονοβόροι απ’ όσο θα ήθελα. Το σύστημα βοηθειών φανταστικό και 100% μέσα στο πνεύμα του δωματίου. Στον πρώτο χώρο είναι διαφορετικό από τους επόμενους, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις απολαυστικό και τσαχπίνικο. Η πολύ έμπειρη GM, με τη σειρά της, δεν μας απογοήτευσε καθόλου. Μας άφηνε να ξεδιπλώνουμε τη σκέψη μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μας καθοδηγούσε όπου χρειαζόταν με τους μοναδικούς τρόπους που αναφέραμε πριν και που φυσικά έχουν εμπνευστεί και υλοποιήσει τα παιδιά του Secret Rooms.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
12:12 7-Νοε-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα λαμπρό παράδειγμα του πως μπορεί ένα έκτακτο event να κουμπώσει ιδανικά πάνω σε ένα ήδη υπάρχον δωμάτιο.

Όλα λειτούργησαν άψογα από την αρχή ως το τέλος. Υποδειγματική εταιρεία, επαγγελματική συμπεριφορά, προσιτοί άνθρωποι και φοβερά χαμόγελα. Κι αφού λοιπόν μπήκαμε από νωρίς στο κατάλληλο mood, αποφασίσαμε να παίξουμε την fun έκδοση, όπου η Ζοζεφίνα δίνει ρέστα.
Ποια είναι όμως η Ζοζεφίνα;
Σίγουρα την έχετε γνωρίσει από άλλες σας εξορμήσεις, αλλά και στην προκειμένη περίπτωση ξεδιπλώνει το εκπληκτικό υποκριτικό της ταλέντο δίνοντας ένα φοβερό και προσαρμοσμένο performance, κομμένο και ραμμένο πάνω στο στυλ, την ιδιοσυγκρασία και το mood της εκάστοτε ομάδας. Από την αρχή ως το τέλος μας πέθανε στα γέλια, την κάθε ατάκα την εκτόξευε στιγμιαία και ήταν μια συνεχής αναζωογονητική πινελιά στη μυστηριώδη έπαυλη του Θείου.

Όσον αφορά στα άψυχα… Ο διάκοσμος είχε φορέσει τα γιορτινά του και ήταν σε status Halloween. Έντονα χρώματα, creepy αντικείμενα και γριφάκια σε complete makeover ώστε να υποστηρίζουν τον προσωρινό χαρακτήρα του Mansion. Για μία ακόμη φορά (όπως και στο Route άλλωστε) η ροή εκπληκτική, οι γρίφοι εξαιρετικοί, ευχάριστοι και τέλεια ισορροπημένοι ώστε να είναι μεν Halloween style, αλλά και να διατηρούν παράλληλα την original προσωπικότητα του δωματίου. *Ειδικά ένας μου εκτόξευσε τη διάθεση 😊

Τράμπα πάλι στα έμψυχα… Φοβερή GM (ευχαριστούμε για όλα), υποδειγματική η καθοδήγησή της καθ’ όλη τη διάρκεια και απίστευτη η χημεία της με την ηθοποιό, μιλάμε για πολύ γέλιο.

Τα ρέστα μου, τα σέβη μου. Γρήγορα νέο δωμάτιο για να έρθουμε plz! Official Request!
CU soon Noexit-άκια!

Απέδρασαν
2,7 Καλό
12:41 6-Νοε-18

Γρίφοι / Αποστολές

2,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία τελικά δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και δυστυχώς θύμιζε πιο πολύ αρπαχτή, όσον αφορά στην έκβασή του.

Θετικά:
- Οι ηθοποιοί ήταν όντως αρκετοί, οι ερμηνείες στην πλειονότητά τους μέσα στο ρόλο και γενικότερα η προσπάθεια από τη μεριά τους σε αυτό το κομμάτι ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Δυστυχώς όμως ήταν και το μόνο που μας άρεσε σε όλη την προσπάθεια.

Αρνητικά:
- Το Event ξεκινούσε εξωτερικά, γεγονός το οποίο δεν αναγραφόταν πουθενά, παρά μόνο σε ένα email που στάλθηκε την ημέρα της κράτησης. Όταν φτάσαμε στο αρχικό σημείο, μας περίμενε άλλη μία ομάδα, ενώ όπως αποδείχθηκε ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε μαζί της συνεργατικά, κάτι που σίγουρα δεν είχε διευκρινιστεί από πριν και θα αποτελούσε ξεκάθαρο λόγο να μην κάνουμε την κράτηση εξ' αρχής.
- Τα σκηνικά στο εσωτερικό κομμάτι ήταν πρόχειρα, πράγμα το οποίο εν μέρει ήταν αναμενόμενο, μιας και πρόκειται για σύντομο event, αλλά από την άλλη μας φάνηκε ότι δεν έγινε καν κάποιος στοιχειώδης κόπος να καλυφθεί ο προηγούμενος διάκοσμος των δωματίων που είχαν επιστρατευτεί για το event.
- Οι γρίφοι ήταν του λεπτού, αλλά και πάλι δεν έγκειται εκεί το πρόβλημα. Υπάρχει κατανόηση στο ότι το όλο εγχείρημα δε θα επικεντρωνόταν εκεί, απλά ήταν άχρωμοι, ανέμπνευστοι και καθαρά διεκπεραιωτικοί.
- Παρατήρησα σε άλλη κριτική ότι υπήρξε αναφορά για έντονη σωματική επαφή. Αυτό δε συνέβη προσωπικά σε μένα, αλλά επιβεβαιώνω ότι υπήρξαν τέτοια περιστατικά. Δεν έπεσε ξύλο, ούτε κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα κανενός, αλλά από μία ηθοποιό συγκεκριμένα υπήρξαν πιασίματα λαιμών, μαλλιοτραβήγματα και out of character συμπεριφορές, όλες αναίτιες, μιας και ο αντίστοιχος χαρακτήρας στην ταινία είναι εκ των πραγμάτων φιλήσυχος και καλοσυνάτος και δεν υπήρχε κανένας λόγος να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο.Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
12:19 28-Οκτ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα πραγματικό αριστούργημα, ένας έπος που πραγματικά δεν υστερεί πουθενά.

Η ομάδα Zygote1, εν έτει 2021, αναλαμβάνει να βρει και να ανακτήσει τους πυρήνες του διαστημοπλοίου, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως καθαρή πηγή ενέργειας. Τι απέγινε όμως ο Dr. Foster που τους έψαχνε πρώτος; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στο ευρύχωρο, σκοτεινό και μυστηριώδες εργοτάξιο του μετρό που έχει παραμείνει σφραγισμένο για πολλά χρόνια.

Τα σκηνικά, σε πολλά σημεία είναι από άλλη διάσταση, οι χώροι είναι τεράστιοι, οι λογής μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί είναι απίστευτοι και γενικότερα θα πιάσετε τους εαυτούς σας να χαζεύουν το διάκοσμο ουκ ολίγες φορές. Ο ηθοποιός φοβερός, αν και comic relief ώρες ώρες, βοηθάει την προσπάθεια της ομάδας σε διάφορες φάσεις και βάζει το δικό του λιθαράκι στην υπερπαραγωγή που ακούει στο όνομα Zygote. Τα ηχητικά εφέ και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τη σειρά τους, είναι απόκοσμα και καθηλωτικά και εξαργυρώνουν το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το δωμάτιο.

Οι γρίφοι είναι πάρα πολλοί, πολύ έξυπνοι, αρκετά δύσκολοι και απαιτούν καθαρό μυαλό και συγκέντρωση (σε αυτό το σημείο οφείλω να πω ότι θα κόψω βαθμό στον Gamemaster, γιατί εξαιτίας ενός malfunction που δεν επιλύθηκε άμεσα, χάσαμε 5 λεπτά). Είναι ένα δωμάτιο που σίγουρα χρειάζεται πολυπληθή ομάδα για να βγει ομαλά. Υπάρχουν παράλληλα tasks και σημεία στα οποία εκ των πραγμάτων πρέπει να βρίσκονται αρκετά άτομα για να διεκπεραιωθούν οι δραστηριότητες. Μην το φοβηθείτε, για μένα πρέπει να πάτε 6 άτομα, θα έχετε όλοι κάτι να κάνετε και θα σας φανεί πιο γεμάτη η εμπειρία.

Εν κατακλείδι, η κορύφωση είναι full αγχωτική και θορυβώδης και δίνει το κατάλληλο τέλος σε ένα αψεγάδιαστο project όπως είναι το Zygote. Φοβερά όλα, γαμάτα όλα, πραγματικά δεν έχω άλλα λόγια!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
20:36 21-Οκτ-18

Screaming Woods

Screaming Woods

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ιδαιτέρως υποτιμημένο και αδικημένο δωμάτιο, από μία ομάδα που εμφανέστατα αγαπάει αυτό που κάνει.

Όλα ξεκινάνε από το στόρυ. Συμπαγές και μελετημένο, με σκηνικά που οπτικοποιούν αυτό που διαβάζεις και performances που συμπληρώνουν σαν γάντι το όλο concept. Ωραίος, σκοτεινός, επιβλητικός διάκοσμος και τα δέντρα ρεαλιστικότατη πινελιά στο δάσος. Οι γρίφοι απόλυτα ταιριαστοί, οι περισσότεροι εντός θέματος, όχι δύσκολοι, αλλά σίγουρα οι αντίξοες συνθήκες καθιστούν την πρόκληση μεγαλύτερη. Οι ηθοποιοί επαγγελματίες, με το ρόλο στο πετσί τους, με εμφανίσεις και παρεμβάσεις ανά τακτά διαστήματα, είτε δυσκόλευαν, είτε διευκόλυναν την αποστολή μας. Δε βρήκαμε τπτ επικίνδυνο στο δωμάτιο, το οποίο είναι στημένο με τέτοιο τρόπο ώστε απλά να βιώνεις έντονα την εμπειρία και να μη φοβάσαι για παρατράγουδα.

Φοβερό και το crew, με το οποίο μιλήσαμε στο τέλος για αρκετή ώρα. Καλοσυνάτοι, ευγενικοί, δεκτικοί σε σχόλια, προτάσεις και γενικότερα στο εποικοδομητικό feedback χωρίς κακεντρεχή σχόλια. Μας είπαν ότι το δωμάτιο θα αλλαχτεί λίγο και πάντα προς το καλύτερο. Θα τους επισκεφτούμε όπως και να χει στο Secret Society. ΕΡΜΗΗΗΗΗ, τα λέμε σύντομα!!!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
01:39 19-Οκτ-18

HellRaiser

HellRaiser

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεύτερη φορά Mynous και κυριολεκτικά ο δικός μας νους έπαθε πλάκα πάλι.

Τα παιδιά ξέρουν καλά να στήνουν ρεαλιστικά σκηνικά, καθώς και ψαρωτική ατμόσφαιρα σε ό,τι υλοποιούν. Όπως με το the Last of Us, έτσι και με το Hellraiser, δίνουν ρέστα.

Συστάσεις δε χρειάζονται όσον αφορά στο διάσημο δαίμονα Pinhead, οπότε προχωράμε κατευθείαν στο ψητό. Ο διάκοσμος είναι σκοτεινός και νοσηρός, οι χώροι είναι πολυάριθμοι και τα ηχητικά εφέ πλαισιώνουν άψογα το σύνολο του δωματίου. Τα jump scares είναι επιλεγμένα ώστε να μη γίνονται βαρετά, μιας και χρησιμοποιούνται με μέτρο και γενικότερα αυτό που προσπαθεί να κάνει το Hellraiser, το πετυχαίνει αβίαστα. Οι γρίφοι του με τη σειρά τους, αν και όχι πολλοί, είναι στη λογική και στο πνεύμα του δωματίου, χωρίς να είναι ούτε δύσκολοι, ούτε και γελοίοι. Χρειάζεται ένα άλφα focus, καλή παρατηρητικότητα, απλή λογική και ξεφεύγεις από τον Pinhead μια για πάντα. Το mastering, όπως το βιώσαμε εμείς, ήταν καλό, έγκαιρο και to the point, μιας όταν τελικά κολλήσαμε κάπου υπήρξε καταλυτικό.

Θέλω να αναφερθώ και στα παιδιά του Mynous, μιας και τώρα τα γνωρίσαμε πραγματικά. Πήγαμε από νωρίς οπότε είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί τους περί ανέμων και υδάτων. Όλοι είναι πολύ πράοι τύποι, με γνώσεις σε κατασκευές και ηλεκτρολογικά, οπότε ο συνδυασμός τους φτιάχνει το τέλειο response team για το αν χρειαστούν επισκευές και διάφορα τέτοια. Το χουν φιλοσοφήσει το θέμα και είναι σε ετοιμότητα για τα πάντα. Ζημιές, καλές και κακές κριτικές, αναποδιές και γκρίνιες. Μπράβο παίδες. Τα λέμε και στο 3ο σας room που δυστυχώς όμως δε θα ανοίξει άμεσα!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
01:15 17-Οκτ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που κινείται αθόρυβα στην πασαρέλα των escape rooms, αλλά αν εστιάσει κανείς και συνδυάσει αξιόπιστες κριτικές και σχόλια, voilà! NEMESIS!

Ανέλπιστα καλό, πρωτότυπο και συναρπαστικό, παρόλο που είναι απρομοτάριστο. Αρχικά, το παιχνίδι έχει ρόλους. Μπορεί όχι εξελιγμένους όπως του Room 54, αλλά εξατομικεύουν την εμπειρία και προσθέτουν πόντους στην ήδη ενδιαφέρουσα περιπέτεια που παίρνει σάρκα και οστά στο Trapped Νέου Κόσμου.

Τα σκηνικά είναι προσεγμένα, εκτός από μερικές ατέλειες σε κάποια σημεία, ενώ η ατμόσφαιρα σας βάζει από νωρίς στο mood που πρέπει να είστε. Οι μεταβάσεις είναι έξυπνες, οι χώροι αρκετοί, αλλά όλοι εκτός από τον πρώτο δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωροι. Όσον αφορά στους γρίφους, το δωμάτιο για μία ακόμη φορά δεν απογοητεύει. Είναι ιδιαίτεροι, κατά κόρον μέτριας δυσκολίας με κάποιους λίγο πιο τσιμπημένους, αλλά πάντα μέσα στο θέμα που πραγματεύεται το δωμάτιο. Υπάρχουν σίγουρα ορισμένες ασάφειες, όμως το Mastering, τουλάχιστον σε μας, ήταν άψογο και γεφύρωνε τα κενά όποτε αυτό ήταν αναγκαίο. Το φινάλε; Αχ αυτό το φινάλε... Απλά τα σπάει και προσφέρει την τέλεια κορύφωση (μην παρεξηγηθώ κιόλας), δηλαδή αυτή που αρμόζει στο στόρυ όπως αυτό χτίζεται καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Respect Guys για αυτό το όμορφο δωμάτιο. See you soon!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
00:49 15-Οκτ-18

TYRANNY

TYRANNY

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αξιοπρεπέστατο, τιμιότατο, στρωτό, γραμμικό και πολύ καθαρό.

Τα παιδιά του Escapepolis είναι γνωστά για τις άρτιες και προσεγμένες δουλειές τους ούτως ή άλλως (μετράμε αντίστροφα και για το COSMOS finally...). Όλα ξεκινάνε από τον γκλαμουράτο χώρο υποδοχής, την ευγένεια του προσωπικού, τη γλυκούλα σκυλίτσα Λίζα και τα φανταστικά μπισκότα σήμα κατατεθέν.

Στο θέμα μας τώρα. Το Tyranny είναι ένα δωμάτιο κατά κόρον για αρχάριους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τις προκλήσεις του. Καλό είναι να ξεκινήσετε με αυτό πρώτα, μετά με το Avissos και τέλος με Roswell. Είναι αρκούντως ατμοσφαιρικό, έχει ομαλή γραμμική ροή και σχετικά λίγο ψάξιμο. Χρειάζεται λίγη συνδυαστική σκέψη και κυρίως απλή λογική. Αν δίνετε την πρέπουσα σημασία στα στοιχεία και είστε συγκεντρωμένοι, δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα.

Ο GM μας ήταν πολύ επεξηγηματικός, ήρεμος και διαθέσιμος για περαιτέρω αποσαφηνίσεις στο τέλος, μιας και μας ξέφυγε κάτι ενώ λύναμε ένα γρίφο και μας το εξήγησε στο τέλος. Ευχαριστούμε για μία ακόμη ευχάριστη απόδραση, αν και θεωρητικά μέσα από τα νύχια της Anny Thomas!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
04:38 14-Οκτ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παραδοσιακό και απαιτητικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, με μια δόση αγωνιώδης ατμόσφαιρας, ικανής να τεντώσει τα νεύρα και να τεστάρει τις αντοχές της εκάστοτε ομάδας.

Πολύ φορτωμένο όσον αφορά στον αριθμό των γρίφων, μιας και δε συγχωρεί παρά ελάχιστα λάθη και καθυστερήσεις. Θέλει αρκετή παρατηρητικότητα, ξεκάθαρη λογική, πλήρη συγκέντρωση και άψογη συνεργασία. Απευθύνεται κατά κόρον σε έμπειρες ομάδες, ενώ καλό είναι αυτές να αποτελούνται από τουλάχιστον 3 άτομα, γιατί μπορεί γενικότερα το δωμάτιο να είναι γραμμικό, αλλά σε κάποια σημεία χρειάζονται παράλληλες ενέργειες.

Aνανεωμένο σε σχέση με παλιά και σίγουρα θα ικανοποιήσει στο 100% όλους αυτούς που αναζητούν δύσκολες και αγνές πνευματικές προκλήσεις. Καλό είναι τέλος να το δοκιμάσετε άμεσα, μιας και είναι πιθανό να κλείσει σχετικά σύντομα και να αντικατασταθεί.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
14:41 12-Οκτ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Άξιος συνεχιστής της κληρονομιάς που έχει δημιουργήσει το G Factor Group μέσω των υπολοίπων δωματίων του. Το Μέσα από τον Καθρέφτη καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τους επισκέπτες με την λιτή ομορφιά του, το ξεκάθαρο concept του και τη γεμάτη αγάπη υλοποίησή του.

Η εταρεία ποντάρει στους αυτοματισμούς για μία ακόμη φορά και καλά κάνει. Είναι ωραίο να έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς τα πάντα χωρίς απαγορεύσεις και περιορισμούς, να παρατηρείς και να ανακαλύπτεις, καθώς και να ενεργοποιείς συνέχεια έξυπνους και καλαίσθητους μηχανισμούς. Ο διάκοσμος με τη σειρά του εκπέμπει μια θετικότατη αύρα, ενώ υποστηρίζει στο έπακρο τη ροή, η οποία είναι ομαλότατη και γραμμική.

Το δωμάτιο έχει μόνο 2 αρνητικά. Είναι πολύ μικρό σε διάρκεια και οι γρίφοι του είναι λίγοι, αν και έξυπνοι. Θα το έπαιρνε νομίζω να είχε περισσότερους σε αριθμό, μιας και μπορεί να μην είναι τεράστιο, αλλά σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε να παραμείνουμε για παραπάνω χρονικό διάστημα στον καθένα από τους χώρους του. Τα σκηνικά είναι πραγματικά πολύ καλόγουστα, εκλεπτυσμένα και πεντακάθαρα.

Το mastering εν τέλει, υπήρξε πραγματικά άψογο. Το παλικάρι, σε ένα δυο σημεία που κολλήσαμε, μας καθοδήγησε, χωρίς όμως να νιώθουμε ότι μας σπρώχνει και γενικότερα οι βοήθειες ήταν πάντα καίριες και ουσιώδεις.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα και σε αρχάριες ομάδες. Ευχαριστούμε GFG! Τα λέμε στο Πωλείται Ελευθερία!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
01:00 8-Οκτ-18

The MUSEUM Box

The MUSEUM Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το Box ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο κουτί άμεσα να επισκεφτούμε. Εκτός των άλλων, έχουν το θράσος να λένε ότι φτιάχνουν νέα δωμάτια κάθε χρόνο. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ;

Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα μας ξάφνιαζε τόσο πολύ ευχάριστα το Μουσείο των παιδιών. Είναι θεωρητικά το πιο εύκολό τους και το πιο παλιό τους, αλλά είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά ένα ολόχρυσο τουβλάκι. Έχει ομαλότατη ροή, μηδενικό ψάξιμο, πράγμα που σημαίνει ότι εστιάζει σε mind και vision tricks, έχει αρκετούς ευφάνταστους, αλλά γενικότερα λογικούς και διασκεδαστικούς γρίφους και μάλιστα πολυάριθμους. Δεν απογοητεύει ούτε στιγμή, ενώ παράλληλα έχει και κανά - δυο σημεία στα οποία σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Προτείνεται με κλειστά τα μάτια, σε όλες τις ομάδες, ανεξαρτήτου εμπειρίας.

Φοβερή εξόρμηση, φοβερά παιδιά, φοβερή τουαλέτα, φοβερό ποπ κορν... WE LOVE YOU GUYS!!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
13:18 6-Οκτ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φοβερή αρχή, ικανοποιητική ατμόσφαιρα και handmade, όμορφα σκηνικά μεν, χωρίς κάτι να θυμίζει υπερπαραγωγή δεν.

Οι γρίφοι είναι σίγουρα αυτοί που κλέβουν την παράσταση, μιας και τα παιδιά ορθώς έχουν εστιάσει εκεί. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε ένα μεγάλο εύρος της λογικής και της παρατηρητικότητάς σας, να δίνετε την πρέπουσα σημασία στα στοιχεία που σας παρουσιάζονται και... να θυμάστε! Η μεγάλη ποικιλία στον τρόπο σκέψης είναι και το σήμα κατατεθέν του δωματίου, το οποίο μόνο απαρατήρητο και αδιάφορο δε θα σας μείνει.

Εν τέλει, το "Passengers" αποτελεί μια μεστή εμπειρία και μάλιστα με την υπογραφή της ίσως πιο οργανωμένης εταιρείας στο χώρο, που ακούει στο όνομα "Escaped"!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
01:31 1-Οκτ-18

THE CARPENTER

THE CARPENTER

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τρομακτικά επιβλητική ατμόσφαιρα, έξυπνοι, ταιριαστοί γρίφοι, ελαφρώς δύσκολοι λόγω συνθηκών και πειστικότατο over the top performance, το οποίο με τη σειρά του βάζει το τελικό λιθαράκι στο ψαρωτικό και αφιλόξενο ξυλουργείο του Θείου.

Η πλοκή ενδιαφέρουσα, η ροή πολύ στρωτή και γενικότερα η προσπάθεια των παιδιών παραπάνω από αξιόλογη. Τα γνωρίσαμε καλύτερα στο τέλος, όπου μείναμε αρκετή ώρα μετά και συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων. Good job guys. Περιμένουμε το Sequel του Carpenter...!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
23:58 27-Σεπ-18

CODE Z

CODE Z

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα διαμαντάκι που “παραμονεύει” στα έγκατα του νεοκλασικού κτιρίου της εταιρείας Exodus.

Στρωτή ροή, γρίφοι όλων των κατηγοριών, ιδανικής δυσκολίας, απολαυστικότατοι, πρωτότυποι, αλλά και υπολογίσιμοι σε αριθμό. Έχω να δω τόσο μεγάλη διαφοροποίηση σε προκλήσεις αρκετό διάστημα. Κρυφά μέσα μου χαζοχαιρόμουν, ενώ καταπιανόμουν με αρκετούς από τους αυτοματισμούς που υπάρχουν διάσπαρτοι στο δωμάτιο. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ικανοποιητική και ο διάκοσμος ουσιαστικός, αν και στοιχειώδης, σε απόλυτη αρμονία με το στυλ των προκλήσεων και την ταυτότητα του δωματίου. Last but not least, ένας ηθοποιός, ως κερασάκι στην τούρτα, σε ρόλο αποκάλυψη, αλλά και τρομερά διαδραστικό.

Μια ανεπανάληπτα χορταστική και πρωτότυπη εμπειρία, η οποία συστήνεται με κλειστά τα μάτια. Μας ταίριαξε, μας άρεσε, μας γέμισε!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
23:44 26-Σεπ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
00:55 23-Αυγ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
18:37 19-Αυγ-18

The MINE Box

The MINE Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
18:36 19-Αυγ-18

The TEMPLE Box

The TEMPLE Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
01:37 18-Αυγ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
22:09 13-Αυγ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
03:34 11-Αυγ-18

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
00:01 3-Αυγ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
23:37 26-Ιουλ-18

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
01:42 12-Ιουλ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
00:41 10-Ιουλ-18

Another Dimension

Another Dimension

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
01:22 2-Ιουλ-18

Tiki Bay

Tiki Bay

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
01:19 2-Ιουλ-18

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
22:41 23-Ιουν-18

The Prison

The Prison

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
15:40 14-Ιουν-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
02:58 10-Ιουν-18

Blood Trial

Blood Trial

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
01:08 31-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
01:08 31-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
10:05 12-Μαϊ-18

Route 666

Route 666

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
00:44 10-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
22:05 2-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
00:26 20-Απρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
22:08 15-Απρ-18

Screaming Well

Screaming Well

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Δεν Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
02:40 12-Απρ-18

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

22:10, 20 - Φεβ - 2019


   75 Λεπτά
   2 - 4
   62,3 %

Red Riding Hood

21:00, 16 - Φεβ - 2019


   80 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ψυχολογικό Θρίλερ

Secret Society

Φεβ - 2019

Αναμονή Αποτελέσματος  

   1 Ώρα
   2 - 6
   57,9 %
Kids Friendly

Upside Down

Ιαν - 2019

1:25:11
2048

   100 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Δωμάτιο 696

Δεκ - 2018

1:26:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   80,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

ENIGMA

Δεκ - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6

HAUNTED CIRCUS

Νοε - 2018

44:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %

IT

Νοε - 2018

1:44:25

   105 Λεπτά
   2 - 6
   70,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Mansion Halloween edition

Νοε - 2018

57:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   90,9 %
Ηθοποιός

Event niGhtmAre BeFore cHrIstMas

Νοε - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 12
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης

Room 001: Zygote (Zάιγκοτ)

Οκτ - 2018

1:26:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Best Worker Best Worker
  QR-Code

   100 Λεπτά
   3 - 6
   50,0 %
Ηθοποιός
Sci-Fi
1 Τρόπαιο

Screaming Woods

Οκτ - 2018

59:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   73,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

   Ομάδα
HUGE MISTAKES :
Κώστας Κανταρτζής

HellRaiser

Οκτ - 2018

1:09:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης

Nemesis

Οκτ - 2018

1:03:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   95,2 %

TYRANNY

Οκτ - 2018

57:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   93,2 %

Room 103: Paranoic Reborn

Οκτ - 2018

54:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   54,4 %
Τρόμου
Σκορ
1 Τρόπαιο

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Οκτ - 2018

53:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   78,7 %

The MUSEUM Box

Οκτ - 2018

41:14

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
Do not sound the alarm! Do not sound the alarm!
Completed The BOX!! Completed The BOX!!
Visited the Museum! Visited the Museum!

   1 Ώρα
   2 - 6
   96,0 %
Σκορ
4 Τρόπαια

Passengers

Οκτ - 2018

49:00

   70 Λεπτά
   2 - 4
   85,0 %

THE CARPENTER

Σεπ - 2018

1:14:00

   90 Λεπτά
   3 - 8
   92,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Ψυχολογικό Θρίλερ

CODE Z

Σεπ - 2018

02:09

   70 Λεπτά
   2 - 5
   88,2 %
Ηθοποιός
Κωμωδία

THE FORTUNE TELLER

Σεπ - 2018

05:00

   70 Λεπτά
   1 - 4
   93,8 %
Ηθοποιός
Κωμωδία

Deus Ex Machina

Αυγ - 2018

1:10:34
1366

   80 Λεπτά
   2 - 6
   93,6 %
Σκορ
Ηθοποιός

The MINE Box

Αυγ - 2018

1:06:03

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Survived the old mine! Survived the old mine!
Extracted the gems! Extracted the gems!

   80 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

The TEMPLE Box

Αυγ - 2018

1:05:58

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Find the Mayan pendant! Find the Mayan pendant!
Visited the Mayan temple! Visited the Mayan temple!

   70 Λεπτά
   3 - 6
   94,3 %
Σκορ
4 Τρόπαια

Experimentum X

Αυγ - 2018

1:33:00

   2 Ώρες
   4 - 6
Δράσης

Μέγιερ ή σύγχρονος Φρανκενστάιν

Αυγ - 2018

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   100,0 %

The HAUNTED Box

Αυγ - 2018

56:24

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Free the lost soul! Free the lost soul!
Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
 Dared to visit! Dared to visit!

   1 Ώρα
   2 - 5
   94,0 %
Σκορ
4 Τρόπαια

7th

Αυγ - 2018

59:42
340

   1 Ώρα
   2 - 5
   87,4 %
Σκορ

Conjuring

Ιουλ - 2018

1:15:23

   90 Λεπτά
   2 - 6
   90,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
2 Τρόπαια
Ψυχολογικό Θρίλερ

Room 201: World Of Magic

Ιουλ - 2018

47:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Magic Dove Magic Dove
  QR-Code

   1 Ώρα
   3 - 6
   60,9 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Another Dimension

Ιουλ - 2018

1:05:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   63,0 %
Σκορ

Tiki Bay

Ιουλ - 2018

1:15:00

   80 Λεπτά
   2 - 7
   91,5 %
Κωμωδία

REQUIEM

Ιουλ - 2018

2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Prison

Ιουν - 2018

1:17:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
Δράσης

Room 203: Grim Reaper

Ιουν - 2018

55:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   44,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός

Blood Trial

Ιουν - 2018

1:24:00
6

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Bloodied Bloodied

   90 Λεπτά
   4 - 6
   100,0 %
Σκορ
Ηθοποιός
2 Τρόπαια

ΦΑΚΕΛΟΣ: UNDERCOVER

Μαϊ - 2018

56:24

   1 Ώρα
   2 - 5
   88,7 %
2 Τρόπαια

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μαϊ - 2018

48:03

   1 Ώρα
   2 - 7
   91,7 %
2 Τρόπαια

Route 666

Μαϊ - 2018

58:50

   1 Ώρα
   2 - 5
   52,4 %

Dark Seas

Μαϊ - 2018

1:15:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Κωμωδία

Down the Rabbit Hole

Μαϊ - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Δράσης

Looking Glass

Απρ - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός

Screaming Well

Απρ - 2018

  Δεν Απέδρασαν

   90 Λεπτά
   2 - 6
   41,4 %
Σκορ
Ηθοποιός
2 Τρόπαια

Thomas Crown

Απρ - 2018

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
1 Τρόπαιο


Νοε - 2018

Ο πίνακας του EscapeALL


Δημιουργός: Nikos True
Νοε - 2018

It'a all about Marketing!


Δημιουργός: Alexandra Tsaknaki
Νοε - 2018

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Νοε - 2018

Πάνω! Κάτω! Αριστερά! Το άλλο Αριστερά!

Νοε - 2018

Escape Λέμε!

Νοε - 2018

Πληκτρολογεί πιο γρήγορα από την σκιά του!

Νοε - 2018

Καταφέρατε να αποκρυπτογραφήσετε να μήνυμα!

Νοε - 2018

Moon of my life; My sun and stars!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Νοε - 2018

Λύσατε το παζλ με τα χρώματα!

Νοε - 2018

? ? ? ?

Νοε - 2018

Συγχαρητήρια! Ξέρετε να κάνετε πρόσθεση!

Οκτ - 2018

Φυλακτό τou «Μάυρου Σκύλου»


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Οκτ - 2018

Γιατί οι Παρασκευές, είναι ημέρες γρίφων!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Οκτ - 2018

Είσαι σπουδαίος HACKERΑΣ!!

Οκτ - 2018

Έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις την αποστολή στο Zygote

Οκτ - 2018

Απομνημόνευσες 25 νότες στην σειρά!


Δημιουργός: Babis Papakonstantinou
Οκτ - 2018

Κατάφερες να αποδράσεις από τον Λαβύρινθο!

Οκτ - 2018

Η κονσόλα τα ξέρει όλα!

Οκτ - 2018

Το μυαλό είναι ένας super υπολογιστής.

Οκτ - 2018

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ή μήπως είναι μόνο μια;

Οκτ - 2018

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Οκτ - 2018

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Οκτ - 2018

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Αυγ - 2018
Αυγ - 2018
Ιουλ - 2018

Σου δίνει δύναμη να λύσεις γρίφους και να βγεις από το επόμενο δωμάτιο "πετώντας" με -10% έκπτωση στο Escaped!

Ιουν - 2018

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Ιουν - 2018

Πήρες μέρος στο Blood Trial!

Μαϊ - 2018

Απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις! Είσαι Room 54 Master!

Μαϊ - 2018

Πο πο... ένα φιδάκι!!

Μαϊ - 2018

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Απρ - 2018

Ένας από του πρώτους χρήστες του EscapeAll.gr!!