cover image profile image

Κώστας Κανταρτζής
Champion


  Escape Percentage: 97.7%
  Score : 867
  Likes : 79

4.7 Excellent
14:31 17-Feb-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα κλασικό παραμύθι σε μια φρέσκια, εναλλακτική ιστορία, με έντονη πνοή ανανέωσης. Η παραπάνω πρόταση μπορεί άνετα να ταυτιστεί με τη χθεσινή μας εμπειρία στο άντρο των Mind Hunters.

Τα παιδιά εκεί είναι εκπληκτικά, με φοβερή όρεξη και ζωντάνια, έτοιμα τόσο να σας βάλουν στη λογική του στόρυ τους, όσο και να σας επεξηγήσουν όλες τις έξτρα πτυχές του μόλις το βιώσετε. Το περιβάλλον είναι ζεστό και οικογενειακό, με χαμόγελα και συμβουλές από escape rooms, μέχρι κοτσαδόρους, ξέρουν αυτοί, χεχε.

Όσον αφορά στο R.R.H.: Το δωμάτιο έχει κλασική, αλλά ποτέ βαρετή εισαγωγή, ενώ το περιβάλλον αποπνέει κάτι ζοφερό και μυστηριώδες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Τα σκηνικά είναι άκρως ρεαλιστικά, με πρωτότυπες πινελιές κατά διαστήματα, οι μεταβάσεις είναι αξιομνημόνευτες και οι χώροι του πολλοί και αρκετά γεμάτοι, κάνοντας την όλη εμπειρία χορταστική και immersive (γιατί να πεις εμβυθιστική, είναι ακόμα πιο ψωνίστικο κι από το αγγλικό του ισοδύναμο). Τα ηχητικά εφέ εν τέλει είναι τρομερά, ψαρωτικά και δίνουν πόνο ανάλογα πάντα με την περίσταση.

Οι γρίφοι είναι προσαρμοσμένοι στο δωμάτιο. Κάποιοι είναι πρωτότυποι, κάποιοι πιο συμβατικοί, όχι ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά σίγουρα διασκεδαστικοί και θεματικά απόλυτα ταιριαστοί. Βάζουν το δικό τους μοναδικό λιθαράκι στην ήδη μεστή και προσεγμένη περιπέτεια που λαμβάνει χώρα στην Πετρούπολη.

No other comments, αναμένουμε το sequel, που λογικά θα είναι έτοιμο πριν τα τέλη του 2019.
Huge Mistakes, out!

Escaped
4.3 Very Good
13:03 16-Feb-19

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ω Μέγα Μάγιστρε, σε ευγνωμονούμε που διεύρυνες τον πνευματικό μας ορίζοντα, μας επέτρεψες να περάσουμε την τελετή μύησης και εν τέλει μας δέχτηκες στο ιερό τάγμα σου.

Η έδρα του τάγματος είναι ελαφρώς σκοτεινή, με διάκοσμο ταιριαστό και μυστηριώδη, λουσμένο με αινιγματικά, μυστικιστικά σύμβολα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Το δωμάτιο είναι όμορφα φτιαγμένο χωρίς κάποια υπερβολή, ή κάτι στα σκηνικά που να παραπέμπει σε υπερπαραγωγή.

Ως επί το πλείστον, η ροή είναι καλή και οι γρίφοι ταιριαστοί με το premise, ενώ το σύστημα βοηθειών έρχεται με τη σειρά του να ολοκληρώσει το πακέτο της ομοιογένειας. Η δυσκολία είναι σωστή, κλιμακωτή, με κάποιους γρίφους αρκετά εύκολους, κάποιους μέτριας δυσκολίας, κάποιους λίγο πιο δύσκολους, αλλά και έναν αξιομνημόνευτο και συνδυαστικό. Νομίζω κάνει μια σχετική κοιλιά στην αρχή, όσον αφορά στη σαφήνεια, αλλά μετά βελτιώνεται σημαντικά. Το όλο αποτέλεσμα πάντως είναι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Όσο για τα παιδιά του Magic Door, άψογα όπως πάντα, με τον Ερμάκο αρχηγό και πρωτοστάτη. Αναμένουμε Villa Bartoletti και το καινούριο τους στόρυ. C U soon…

Escaped
4.7 Excellent
14:23 28-Jan-19

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα, έστω και υπό την πίεση των ανίερων πλασμάτων που κυκλοφορούν στον ανάποδο κόσμο της κωμόπολης Hawkins.

Όμορφα σκηνικά και το κυριότερο, προσεγμένα και άρτια φτιαγμένα με σεβασμό προς το θέμα από το οποίο αντλούν την έμπνευσή τους. Τα ηχητικά εφέ συμπληρώνουν τον ατμοσφαιρικό διάκοσμο, δίνοντας μια έξτρα πινελιά λεπτομέρειας και ανατριχίλας στο δωμάτιο. Κάτι όμως καραδοκεί και ακολουθεί κάθε σας κίνηση. Τι είναι αυτό; Θα σας αφήσω να το διαπιστώσετε μόνοι σας…

Οι γρίφοι είναι με τη σειρά τους εντός θέματος, μέτριας δυσκολίας, οι περισσότεροι χορταστικοί και διασκεδαστικοί, αλλά κάποιοι σίγουρα δε διεκδικούν δάφνες παρθενογένεσης, κάτι το οποίο δηλώνω απλά ως fact και όχι για να μειώσω την ποιότητα, ή την αποτελεσματικότητά τους.

Η διασκέδαση βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα όπως και να χει, μιας και τα λουκετοκυνηγόπουλα έχουν δώσει ψυχή και σώμα, ώστε η κάθε ομάδα να βγαίνει ικανοποιημένη, χορτασμένη και μες στο πνεύμα του εκάστοτε δωματίου τους, κάτι το οποίο βιώσαμε και όταν επισκεφτήκαμε το Deus Ex Machina. Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά!

Escaped
4.7 Excellent
12:35 31-Dec-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Οι μακάβριες και ανησυχητικές φήμες που συνοδεύουν το διαβόητο Motel Paranoia, μας οδήγησαν εκεί με σκοπό είτε να τις επαληθεύσουμε, είτε να τις απορρίψουμε. Περνώντας λοιπόν το κατώφλι του σκοτεινού και μυστηριώδους Motel Paranoia γίναμε μάρτυρες πολλών γεγονότων…

Κατ’ αρχάς μας υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του, δύο φαινομενικά ήσυχοι και προσγειωμένοι χαρακτήρες, οι οποίοι μας καλωσόρισαν και μας περιποιήθηκαν. Ο χώρος υποδοχής, από τον οποίο ήδη ξεκινάει το παιχνίδι, είναι πολύ απλωμένος και λειτουργεί ως μια ωραία μεταβατική παράγραφος για τη συνέχεια της ιστορίας, δίνοντας τον creepy παλμό από νωρίς.

Το δωμάτιο με τη σειρά του είναι πολύ σκοτεινό, με ανατριχιαστικά vibes, απόκοσμες περιστασιακές παρουσίες και ωραία ροή. Γενικότερα το 696 έχει πολλές εκπλήξεις, twists και εκεί που νομίζεις ότι πιθανότατα κορυφώνεται, πραγματικά βρίσκει ευρηματικούς τρόπους για να συνεχίζει. Η υπόθεση είναι πολύ προσεγμένη, τα σκηνικά και ο διάκοσμος επίσης, το acting είναι ικανοποιητικό, αν και σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης και οι γρίφοι είναι έξυπνοι, μέτριας δυσκολίας, ενώ αν και πολλούς ομολογουμένως τους έχουμε ξανασυναντήσει, δένουν ομοιόμορφα με το στόρυ.

Τα παιδιά είναι πολύ πρόσχαρα και ενθουσιώδη, φαίνεται πόσο αγαπούν αυτό που έχουν φτιάξει με μεράκι, πόσο χαρούμενα είναι όταν ακούνε θετικά σχόλια και πόσο δεκτικά είναι στο εποικοδομητικό feedback. Συνολικά ήταν μια πολύ δυνατή και ολοκληρωμένη εμπειρία με μικρά περιθώρια βελτίωσης, μιας και θεωρώ ότι ήδη συγκαταλέγεται στο top 10 του genre που ανήκει.

Escaped
4.5 Excellent
11:34 29-Dec-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Στρατηγέ μου, τιμή μας που μας δόθηκε η ευκαιρία να αποκρυπτογραφήσουμε τα μηνύματα των απεχθών ναζί και να υπηρετήσουμε ένα τόσο ευγενή σκοπό. Η όλη διαδικασία ήταν επιμορφωτική, αγχωτική και καθοριστική.
Στο δια ταύτα όμως…

Οι γρίφοι ήταν αναμφισβήτητα πανέξυπνοι, δύσκολοι, αρκετά συνδυαστικοί και εντός θέματος. Η ροή από την άλλη ήταν λίγο προβληματική σε ορισμένα σημεία. Πολλές φορές το πραγματικό πρόβλημα εντοπιζόταν στην κατανόηση της λογικής, ή στο που συνεχίζαμε και γιατί, παρά στους ίδιους τους γρίφους. Σα σύνολο όμως η πνευματική πρόκληση του δωματίου ήταν άρτια, δυνατή και ομοιογενής.

Παρόμοια σχέση είχαν και τα σκηνικά με την ατμόσφαιρα. Ο χώρος ήταν αψεγάδιαστος, πιστός στο πνεύμα της εποχής με πειστικό και ρεαλιστικό διάκοσμο. Η ατμόσφαιρα από την άλλη ήταν ανεπαρκής, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι διαφορετικό, δεδομένου του premise του Enigma.

Εν κατακλείδι, το δωμάτιο είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο απαιτητικά της Αθήνας. Θα αποζημιώσει πνευματικά όλες εκείνες τις έμπειρες ομάδες που κυνηγούν τέτοιας κλάσεως προκλήσεις και παρόλα τα ελαττώματά του, αποτελεί μια συμπαγή και ολοκληρωμένη εμπειρία απόδρασης με όλα τα παρελκόμενα.

Escaped
4.5 Excellent
11:31 24-Nov-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ατμοσφαιρικότατο και ελαφρώς creepy δωμάτιο, αντάξιο των προσδοκιών που γεννά ο τίτλος του.

Αρκετοί χώροι, έξυπνα και επιλεμημένα διακοσμημένοι, με όμορφες τσιρκοπινελιές και μηχανισμούς βγαλμένους από την πιο κακόφημη γειτονιά των κλόουν, χεχε. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το sequel στο Circus του Great Escape, μιας και είναι παρόμοιο θεματικά, αλλά αναβαθμισμένο και πιο προσεγμένο σε όλους τους τομείς. Προσωπικά αυτός ο συσχετισμός μου ξύπνησε το νοσταλγικό παράγοντα και μου ανέβασε τη διάθεση ακόμα παραπάνω. Αρκετοί αυτοματισμοί και μικρές πατεντούλες συμπληρώνουν το χαριτωμένα ανατριχιαστικό πακέτο που προσφέρουν τα παιδιά του Maze Games, που btw είναι πολύ ευγενικά και εκπέμπουν ένα οικογενειακά συνοικιακό κλίμα με μια γερή δόση ευγένειας, ζεστασιάς και θετικής ενέργειας.

Το δωμάτιο μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, και θεωρώ ότι παρόλο που απευθύνεται ιδανικότερα σε λιγότερο έμπειρες ομάδες, το όλο concept έχει να δώσει αρκετά και σε όλες τις υπόλοιπες. Για την ακρίβεια εμάς μας άρεσε τόσο που δοκιμάσαμε και το War Games b2b...

Escaped
4.5 Excellent
16:06 17-Nov-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

It… delivers!

Σε γενικές γραμμές το It κάνει το extra mile. Η προσπάθεια είναι εμφανέστατη, τα επιμέρους στοιχεία του δωματίου εντυπωσιακά και η δυσκολία του παραπάνω από υπολογίσιμη.
Ανά κατηγορία λοιπόν:

Σκηνικά - Χώροι:
Τα σκηνικά είναι ομολογουμένως επιβλητικά, υπάρχουν πολλές handmade κατασκευές, καθώς και μια πληθώρα μηχανισμών και αυτοματισμών. Οι χώροι είναι πολυάριθμοι και άνετοι, τα περάσματα είναι μέσα στο κλίμα και γενικότερα δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό, αλλά οφείλω να κόψω μισό βαθμό, μιας και στην περίπτωσή μας υπήρξαν 2-3 ατυχή περιστατικά δυσλειτουργίας τα οποία μας καθυστέρησαν ελαφρώς.

Ατμόσφαιρα - Ηχητικά Εφέ - Τρόμος:
Η ατμόσφαιρα είναι creepy και καθηλωτική και συχνά πυκνά συνδυάζεται με εξαιρετικά ηχητικά εφέ ανάλογου ύφους. Πάνω σε αυτό πατάει ο Pennywise και σε ξαφνιάζει ανά τακτά διαστήματα και μάλιστα από διάφορα μέρη που δεν πάει το μυαλό σου από πριν. Ο ρόλος του είναι ουσιαστικότατος, αν και νομίζω προσωπικά θα τον ήθελα να μιλάει και να σχολιάζει με το γνωστό καυστικό του ύφος που και που και όχι μόνο να τρομάζει.

Γρίφοι - Σύστημα Βοηθειών - Mastering:
Οι γρίφοι είναι πραγματικά challenging και εντός στόρυ, απλά ίσως σε κάποια σημεία λίγο δυσνόητοι, όσον αφορά στη διατύπωση, και περισσότερο χρονοβόροι απ’ όσο θα ήθελα. Το σύστημα βοηθειών φανταστικό και 100% μέσα στο πνεύμα του δωματίου. Στον πρώτο χώρο είναι διαφορετικό από τους επόμενους, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις απολαυστικό και τσαχπίνικο. Η πολύ έμπειρη GM, με τη σειρά της, δεν μας απογοήτευσε καθόλου. Μας άφηνε να ξεδιπλώνουμε τη σκέψη μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μας καθοδηγούσε όπου χρειαζόταν με τους μοναδικούς τρόπους που αναφέραμε πριν και που φυσικά έχουν εμπνευστεί και υλοποιήσει τα παιδιά του Secret Rooms.

Escaped
4.8 Excellent
12:12 7-Nov-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα λαμπρό παράδειγμα του πως μπορεί ένα έκτακτο event να κουμπώσει ιδανικά πάνω σε ένα ήδη υπάρχον δωμάτιο.

Όλα λειτούργησαν άψογα από την αρχή ως το τέλος. Υποδειγματική εταιρεία, επαγγελματική συμπεριφορά, προσιτοί άνθρωποι και φοβερά χαμόγελα. Κι αφού λοιπόν μπήκαμε από νωρίς στο κατάλληλο mood, αποφασίσαμε να παίξουμε την fun έκδοση, όπου η Ζοζεφίνα δίνει ρέστα.
Ποια είναι όμως η Ζοζεφίνα;
Σίγουρα την έχετε γνωρίσει από άλλες σας εξορμήσεις, αλλά και στην προκειμένη περίπτωση ξεδιπλώνει το εκπληκτικό υποκριτικό της ταλέντο δίνοντας ένα φοβερό και προσαρμοσμένο performance, κομμένο και ραμμένο πάνω στο στυλ, την ιδιοσυγκρασία και το mood της εκάστοτε ομάδας. Από την αρχή ως το τέλος μας πέθανε στα γέλια, την κάθε ατάκα την εκτόξευε στιγμιαία και ήταν μια συνεχής αναζωογονητική πινελιά στη μυστηριώδη έπαυλη του Θείου.

Όσον αφορά στα άψυχα… Ο διάκοσμος είχε φορέσει τα γιορτινά του και ήταν σε status Halloween. Έντονα χρώματα, creepy αντικείμενα και γριφάκια σε complete makeover ώστε να υποστηρίζουν τον προσωρινό χαρακτήρα του Mansion. Για μία ακόμη φορά (όπως και στο Route άλλωστε) η ροή εκπληκτική, οι γρίφοι εξαιρετικοί, ευχάριστοι και τέλεια ισορροπημένοι ώστε να είναι μεν Halloween style, αλλά και να διατηρούν παράλληλα την original προσωπικότητα του δωματίου. *Ειδικά ένας μου εκτόξευσε τη διάθεση 😊

Τράμπα πάλι στα έμψυχα… Φοβερή GM (ευχαριστούμε για όλα), υποδειγματική η καθοδήγησή της καθ’ όλη τη διάρκεια και απίστευτη η χημεία της με την ηθοποιό, μιλάμε για πολύ γέλιο.

Τα ρέστα μου, τα σέβη μου. Γρήγορα νέο δωμάτιο για να έρθουμε plz! Official Request!
CU soon Noexit-άκια!

Escaped
2.7 Good
12:41 6-Nov-18

Puzzles / Quests

2.0

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

3.5

Φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία τελικά δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και δυστυχώς θύμιζε πιο πολύ αρπαχτή, όσον αφορά στην έκβασή του.

Θετικά:
- Οι ηθοποιοί ήταν όντως αρκετοί, οι ερμηνείες στην πλειονότητά τους μέσα στο ρόλο και γενικότερα η προσπάθεια από τη μεριά τους σε αυτό το κομμάτι ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Δυστυχώς όμως ήταν και το μόνο που μας άρεσε σε όλη την προσπάθεια.

Αρνητικά:
- Το Event ξεκινούσε εξωτερικά, γεγονός το οποίο δεν αναγραφόταν πουθενά, παρά μόνο σε ένα email που στάλθηκε την ημέρα της κράτησης. Όταν φτάσαμε στο αρχικό σημείο, μας περίμενε άλλη μία ομάδα, ενώ όπως αποδείχθηκε ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε μαζί της συνεργατικά, κάτι που σίγουρα δεν είχε διευκρινιστεί από πριν και θα αποτελούσε ξεκάθαρο λόγο να μην κάνουμε την κράτηση εξ' αρχής.
- Τα σκηνικά στο εσωτερικό κομμάτι ήταν πρόχειρα, πράγμα το οποίο εν μέρει ήταν αναμενόμενο, μιας και πρόκειται για σύντομο event, αλλά από την άλλη μας φάνηκε ότι δεν έγινε καν κάποιος στοιχειώδης κόπος να καλυφθεί ο προηγούμενος διάκοσμος των δωματίων που είχαν επιστρατευτεί για το event.
- Οι γρίφοι ήταν του λεπτού, αλλά και πάλι δεν έγκειται εκεί το πρόβλημα. Υπάρχει κατανόηση στο ότι το όλο εγχείρημα δε θα επικεντρωνόταν εκεί, απλά ήταν άχρωμοι, ανέμπνευστοι και καθαρά διεκπεραιωτικοί.
- Παρατήρησα σε άλλη κριτική ότι υπήρξε αναφορά για έντονη σωματική επαφή. Αυτό δε συνέβη προσωπικά σε μένα, αλλά επιβεβαιώνω ότι υπήρξαν τέτοια περιστατικά. Δεν έπεσε ξύλο, ούτε κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα κανενός, αλλά από μία ηθοποιό συγκεκριμένα υπήρξαν πιασίματα λαιμών, μαλλιοτραβήγματα και out of character συμπεριφορές, όλες αναίτιες, μιας και ο αντίστοιχος χαρακτήρας στην ταινία είναι εκ των πραγμάτων φιλήσυχος και καλοσυνάτος και δεν υπήρχε κανένας λόγος να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο.Escaped
4.7 Excellent
12:19 28-Oct-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Ένα πραγματικό αριστούργημα, ένας έπος που πραγματικά δεν υστερεί πουθενά.

Η ομάδα Zygote1, εν έτει 2021, αναλαμβάνει να βρει και να ανακτήσει τους πυρήνες του διαστημοπλοίου, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως καθαρή πηγή ενέργειας. Τι απέγινε όμως ο Dr. Foster που τους έψαχνε πρώτος; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στο ευρύχωρο, σκοτεινό και μυστηριώδες εργοτάξιο του μετρό που έχει παραμείνει σφραγισμένο για πολλά χρόνια.

Τα σκηνικά, σε πολλά σημεία είναι από άλλη διάσταση, οι χώροι είναι τεράστιοι, οι λογής μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί είναι απίστευτοι και γενικότερα θα πιάσετε τους εαυτούς σας να χαζεύουν το διάκοσμο ουκ ολίγες φορές. Ο ηθοποιός φοβερός, αν και comic relief ώρες ώρες, βοηθάει την προσπάθεια της ομάδας σε διάφορες φάσεις και βάζει το δικό του λιθαράκι στην υπερπαραγωγή που ακούει στο όνομα Zygote. Τα ηχητικά εφέ και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τη σειρά τους, είναι απόκοσμα και καθηλωτικά και εξαργυρώνουν το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το δωμάτιο.

Οι γρίφοι είναι πάρα πολλοί, πολύ έξυπνοι, αρκετά δύσκολοι και απαιτούν καθαρό μυαλό και συγκέντρωση (σε αυτό το σημείο οφείλω να πω ότι θα κόψω βαθμό στον Gamemaster, γιατί εξαιτίας ενός malfunction που δεν επιλύθηκε άμεσα, χάσαμε 5 λεπτά). Είναι ένα δωμάτιο που σίγουρα χρειάζεται πολυπληθή ομάδα για να βγει ομαλά. Υπάρχουν παράλληλα tasks και σημεία στα οποία εκ των πραγμάτων πρέπει να βρίσκονται αρκετά άτομα για να διεκπεραιωθούν οι δραστηριότητες. Μην το φοβηθείτε, για μένα πρέπει να πάτε 6 άτομα, θα έχετε όλοι κάτι να κάνετε και θα σας φανεί πιο γεμάτη η εμπειρία.

Εν κατακλείδι, η κορύφωση είναι full αγχωτική και θορυβώδης και δίνει το κατάλληλο τέλος σε ένα αψεγάδιαστο project όπως είναι το Zygote. Φοβερά όλα, γαμάτα όλα, πραγματικά δεν έχω άλλα λόγια!

Escaped
4.7 Excellent
20:36 21-Oct-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ιδαιτέρως υποτιμημένο και αδικημένο δωμάτιο, από μία ομάδα που εμφανέστατα αγαπάει αυτό που κάνει.

Όλα ξεκινάνε από το στόρυ. Συμπαγές και μελετημένο, με σκηνικά που οπτικοποιούν αυτό που διαβάζεις και performances που συμπληρώνουν σαν γάντι το όλο concept. Ωραίος, σκοτεινός, επιβλητικός διάκοσμος και τα δέντρα ρεαλιστικότατη πινελιά στο δάσος. Οι γρίφοι απόλυτα ταιριαστοί, οι περισσότεροι εντός θέματος, όχι δύσκολοι, αλλά σίγουρα οι αντίξοες συνθήκες καθιστούν την πρόκληση μεγαλύτερη. Οι ηθοποιοί επαγγελματίες, με το ρόλο στο πετσί τους, με εμφανίσεις και παρεμβάσεις ανά τακτά διαστήματα, είτε δυσκόλευαν, είτε διευκόλυναν την αποστολή μας. Δε βρήκαμε τπτ επικίνδυνο στο δωμάτιο, το οποίο είναι στημένο με τέτοιο τρόπο ώστε απλά να βιώνεις έντονα την εμπειρία και να μη φοβάσαι για παρατράγουδα.

Φοβερό και το crew, με το οποίο μιλήσαμε στο τέλος για αρκετή ώρα. Καλοσυνάτοι, ευγενικοί, δεκτικοί σε σχόλια, προτάσεις και γενικότερα στο εποικοδομητικό feedback χωρίς κακεντρεχή σχόλια. Μας είπαν ότι το δωμάτιο θα αλλαχτεί λίγο και πάντα προς το καλύτερο. Θα τους επισκεφτούμε όπως και να χει στο Secret Society. ΕΡΜΗΗΗΗΗ, τα λέμε σύντομα!!!

Escaped
4.8 Excellent
01:39 19-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη φορά Mynous και κυριολεκτικά ο δικός μας νους έπαθε πλάκα πάλι.

Τα παιδιά ξέρουν καλά να στήνουν ρεαλιστικά σκηνικά, καθώς και ψαρωτική ατμόσφαιρα σε ό,τι υλοποιούν. Όπως με το the Last of Us, έτσι και με το Hellraiser, δίνουν ρέστα.

Συστάσεις δε χρειάζονται όσον αφορά στο διάσημο δαίμονα Pinhead, οπότε προχωράμε κατευθείαν στο ψητό. Ο διάκοσμος είναι σκοτεινός και νοσηρός, οι χώροι είναι πολυάριθμοι και τα ηχητικά εφέ πλαισιώνουν άψογα το σύνολο του δωματίου. Τα jump scares είναι επιλεγμένα ώστε να μη γίνονται βαρετά, μιας και χρησιμοποιούνται με μέτρο και γενικότερα αυτό που προσπαθεί να κάνει το Hellraiser, το πετυχαίνει αβίαστα. Οι γρίφοι του με τη σειρά τους, αν και όχι πολλοί, είναι στη λογική και στο πνεύμα του δωματίου, χωρίς να είναι ούτε δύσκολοι, ούτε και γελοίοι. Χρειάζεται ένα άλφα focus, καλή παρατηρητικότητα, απλή λογική και ξεφεύγεις από τον Pinhead μια για πάντα. Το mastering, όπως το βιώσαμε εμείς, ήταν καλό, έγκαιρο και to the point, μιας όταν τελικά κολλήσαμε κάπου υπήρξε καταλυτικό.

Θέλω να αναφερθώ και στα παιδιά του Mynous, μιας και τώρα τα γνωρίσαμε πραγματικά. Πήγαμε από νωρίς οπότε είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί τους περί ανέμων και υδάτων. Όλοι είναι πολύ πράοι τύποι, με γνώσεις σε κατασκευές και ηλεκτρολογικά, οπότε ο συνδυασμός τους φτιάχνει το τέλειο response team για το αν χρειαστούν επισκευές και διάφορα τέτοια. Το χουν φιλοσοφήσει το θέμα και είναι σε ετοιμότητα για τα πάντα. Ζημιές, καλές και κακές κριτικές, αναποδιές και γκρίνιες. Μπράβο παίδες. Τα λέμε και στο 3ο σας room που δυστυχώς όμως δε θα ανοίξει άμεσα!

Escaped
4.7 Excellent
01:15 17-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο που κινείται αθόρυβα στην πασαρέλα των escape rooms, αλλά αν εστιάσει κανείς και συνδυάσει αξιόπιστες κριτικές και σχόλια, voilà! NEMESIS!

Ανέλπιστα καλό, πρωτότυπο και συναρπαστικό, παρόλο που είναι απρομοτάριστο. Αρχικά, το παιχνίδι έχει ρόλους. Μπορεί όχι εξελιγμένους όπως του Room 54, αλλά εξατομικεύουν την εμπειρία και προσθέτουν πόντους στην ήδη ενδιαφέρουσα περιπέτεια που παίρνει σάρκα και οστά στο Trapped Νέου Κόσμου.

Τα σκηνικά είναι προσεγμένα, εκτός από μερικές ατέλειες σε κάποια σημεία, ενώ η ατμόσφαιρα σας βάζει από νωρίς στο mood που πρέπει να είστε. Οι μεταβάσεις είναι έξυπνες, οι χώροι αρκετοί, αλλά όλοι εκτός από τον πρώτο δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωροι. Όσον αφορά στους γρίφους, το δωμάτιο για μία ακόμη φορά δεν απογοητεύει. Είναι ιδιαίτεροι, κατά κόρον μέτριας δυσκολίας με κάποιους λίγο πιο τσιμπημένους, αλλά πάντα μέσα στο θέμα που πραγματεύεται το δωμάτιο. Υπάρχουν σίγουρα ορισμένες ασάφειες, όμως το Mastering, τουλάχιστον σε μας, ήταν άψογο και γεφύρωνε τα κενά όποτε αυτό ήταν αναγκαίο. Το φινάλε; Αχ αυτό το φινάλε... Απλά τα σπάει και προσφέρει την τέλεια κορύφωση (μην παρεξηγηθώ κιόλας), δηλαδή αυτή που αρμόζει στο στόρυ όπως αυτό χτίζεται καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Respect Guys για αυτό το όμορφο δωμάτιο. See you soon!

Escaped
4.3 Very Good
00:49 15-Oct-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αξιοπρεπέστατο, τιμιότατο, στρωτό, γραμμικό και πολύ καθαρό.

Τα παιδιά του Escapepolis είναι γνωστά για τις άρτιες και προσεγμένες δουλειές τους ούτως ή άλλως (μετράμε αντίστροφα και για το COSMOS finally...). Όλα ξεκινάνε από τον γκλαμουράτο χώρο υποδοχής, την ευγένεια του προσωπικού, τη γλυκούλα σκυλίτσα Λίζα και τα φανταστικά μπισκότα σήμα κατατεθέν.

Στο θέμα μας τώρα. Το Tyranny είναι ένα δωμάτιο κατά κόρον για αρχάριους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τις προκλήσεις του. Καλό είναι να ξεκινήσετε με αυτό πρώτα, μετά με το Avissos και τέλος με Roswell. Είναι αρκούντως ατμοσφαιρικό, έχει ομαλή γραμμική ροή και σχετικά λίγο ψάξιμο. Χρειάζεται λίγη συνδυαστική σκέψη και κυρίως απλή λογική. Αν δίνετε την πρέπουσα σημασία στα στοιχεία και είστε συγκεντρωμένοι, δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα.

Ο GM μας ήταν πολύ επεξηγηματικός, ήρεμος και διαθέσιμος για περαιτέρω αποσαφηνίσεις στο τέλος, μιας και μας ξέφυγε κάτι ενώ λύναμε ένα γρίφο και μας το εξήγησε στο τέλος. Ευχαριστούμε για μία ακόμη ευχάριστη απόδραση, αν και θεωρητικά μέσα από τα νύχια της Anny Thomas!

Escaped
4.7 Excellent
04:38 14-Oct-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παραδοσιακό και απαιτητικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, με μια δόση αγωνιώδης ατμόσφαιρας, ικανής να τεντώσει τα νεύρα και να τεστάρει τις αντοχές της εκάστοτε ομάδας.

Πολύ φορτωμένο όσον αφορά στον αριθμό των γρίφων, μιας και δε συγχωρεί παρά ελάχιστα λάθη και καθυστερήσεις. Θέλει αρκετή παρατηρητικότητα, ξεκάθαρη λογική, πλήρη συγκέντρωση και άψογη συνεργασία. Απευθύνεται κατά κόρον σε έμπειρες ομάδες, ενώ καλό είναι αυτές να αποτελούνται από τουλάχιστον 3 άτομα, γιατί μπορεί γενικότερα το δωμάτιο να είναι γραμμικό, αλλά σε κάποια σημεία χρειάζονται παράλληλες ενέργειες.

Aνανεωμένο σε σχέση με παλιά και σίγουρα θα ικανοποιήσει στο 100% όλους αυτούς που αναζητούν δύσκολες και αγνές πνευματικές προκλήσεις. Καλό είναι τέλος να το δοκιμάσετε άμεσα, μιας και είναι πιθανό να κλείσει σχετικά σύντομα και να αντικατασταθεί.

Escaped
4.7 Excellent
14:41 12-Oct-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άξιος συνεχιστής της κληρονομιάς που έχει δημιουργήσει το G Factor Group μέσω των υπολοίπων δωματίων του. Το Μέσα από τον Καθρέφτη καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τους επισκέπτες με την λιτή ομορφιά του, το ξεκάθαρο concept του και τη γεμάτη αγάπη υλοποίησή του.

Η εταρεία ποντάρει στους αυτοματισμούς για μία ακόμη φορά και καλά κάνει. Είναι ωραίο να έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς τα πάντα χωρίς απαγορεύσεις και περιορισμούς, να παρατηρείς και να ανακαλύπτεις, καθώς και να ενεργοποιείς συνέχεια έξυπνους και καλαίσθητους μηχανισμούς. Ο διάκοσμος με τη σειρά του εκπέμπει μια θετικότατη αύρα, ενώ υποστηρίζει στο έπακρο τη ροή, η οποία είναι ομαλότατη και γραμμική.

Το δωμάτιο έχει μόνο 2 αρνητικά. Είναι πολύ μικρό σε διάρκεια και οι γρίφοι του είναι λίγοι, αν και έξυπνοι. Θα το έπαιρνε νομίζω να είχε περισσότερους σε αριθμό, μιας και μπορεί να μην είναι τεράστιο, αλλά σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε να παραμείνουμε για παραπάνω χρονικό διάστημα στον καθένα από τους χώρους του. Τα σκηνικά είναι πραγματικά πολύ καλόγουστα, εκλεπτυσμένα και πεντακάθαρα.

Το mastering εν τέλει, υπήρξε πραγματικά άψογο. Το παλικάρι, σε ένα δυο σημεία που κολλήσαμε, μας καθοδήγησε, χωρίς όμως να νιώθουμε ότι μας σπρώχνει και γενικότερα οι βοήθειες ήταν πάντα καίριες και ουσιώδεις.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα και σε αρχάριες ομάδες. Ευχαριστούμε GFG! Τα λέμε στο Πωλείται Ελευθερία!

Escaped
4.7 Excellent
01:00 8-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το Box ολοκληρώθηκε. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο κουτί άμεσα να επισκεφτούμε. Εκτός των άλλων, έχουν το θράσος να λένε ότι φτιάχνουν νέα δωμάτια κάθε χρόνο. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ;

Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα μας ξάφνιαζε τόσο πολύ ευχάριστα το Μουσείο των παιδιών. Είναι θεωρητικά το πιο εύκολό τους και το πιο παλιό τους, αλλά είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά ένα ολόχρυσο τουβλάκι. Έχει ομαλότατη ροή, μηδενικό ψάξιμο, πράγμα που σημαίνει ότι εστιάζει σε mind και vision tricks, έχει αρκετούς ευφάνταστους, αλλά γενικότερα λογικούς και διασκεδαστικούς γρίφους και μάλιστα πολυάριθμους. Δεν απογοητεύει ούτε στιγμή, ενώ παράλληλα έχει και κανά - δυο σημεία στα οποία σε ξαφνιάζει ευχάριστα. Προτείνεται με κλειστά τα μάτια, σε όλες τις ομάδες, ανεξαρτήτου εμπειρίας.

Φοβερή εξόρμηση, φοβερά παιδιά, φοβερή τουαλέτα, φοβερό ποπ κορν... WE LOVE YOU GUYS!!!

Escaped
4.5 Excellent
13:18 6-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φοβερή αρχή, ικανοποιητική ατμόσφαιρα και handmade, όμορφα σκηνικά μεν, χωρίς κάτι να θυμίζει υπερπαραγωγή δεν.

Οι γρίφοι είναι σίγουρα αυτοί που κλέβουν την παράσταση, μιας και τα παιδιά ορθώς έχουν εστιάσει εκεί. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε ένα μεγάλο εύρος της λογικής και της παρατηρητικότητάς σας, να δίνετε την πρέπουσα σημασία στα στοιχεία που σας παρουσιάζονται και... να θυμάστε! Η μεγάλη ποικιλία στον τρόπο σκέψης είναι και το σήμα κατατεθέν του δωματίου, το οποίο μόνο απαρατήρητο και αδιάφορο δε θα σας μείνει.

Εν τέλει, το "Passengers" αποτελεί μια μεστή εμπειρία και μάλιστα με την υπογραφή της ίσως πιο οργανωμένης εταιρείας στο χώρο, που ακούει στο όνομα "Escaped"!

Escaped
4.7 Excellent
01:31 1-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Τρομακτικά επιβλητική ατμόσφαιρα, έξυπνοι, ταιριαστοί γρίφοι, ελαφρώς δύσκολοι λόγω συνθηκών και πειστικότατο over the top performance, το οποίο με τη σειρά του βάζει το τελικό λιθαράκι στο ψαρωτικό και αφιλόξενο ξυλουργείο του Θείου.

Η πλοκή ενδιαφέρουσα, η ροή πολύ στρωτή και γενικότερα η προσπάθεια των παιδιών παραπάνω από αξιόλογη. Τα γνωρίσαμε καλύτερα στο τέλος, όπου μείναμε αρκετή ώρα μετά και συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων. Good job guys. Περιμένουμε το Sequel του Carpenter...!!!

Escaped
5.0 Excellent
23:58 27-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα διαμαντάκι που “παραμονεύει” στα έγκατα του νεοκλασικού κτιρίου της εταιρείας Exodus.

Στρωτή ροή, γρίφοι όλων των κατηγοριών, ιδανικής δυσκολίας, απολαυστικότατοι, πρωτότυποι, αλλά και υπολογίσιμοι σε αριθμό. Έχω να δω τόσο μεγάλη διαφοροποίηση σε προκλήσεις αρκετό διάστημα. Κρυφά μέσα μου χαζοχαιρόμουν, ενώ καταπιανόμουν με αρκετούς από τους αυτοματισμούς που υπάρχουν διάσπαρτοι στο δωμάτιο. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ικανοποιητική και ο διάκοσμος ουσιαστικός, αν και στοιχειώδης, σε απόλυτη αρμονία με το στυλ των προκλήσεων και την ταυτότητα του δωματίου. Last but not least, ένας ηθοποιός, ως κερασάκι στην τούρτα, σε ρόλο αποκάλυψη, αλλά και τρομερά διαδραστικό.

Μια ανεπανάληπτα χορταστική και πρωτότυπη εμπειρία, η οποία συστήνεται με κλειστά τα μάτια. Μας ταίριαξε, μας άρεσε, μας γέμισε!

Escaped
4.7 Excellent
23:44 26-Sep-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
00:55 23-Aug-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
18:37 19-Aug-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
18:36 19-Aug-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
01:37 18-Aug-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.3 Very Good
22:09 13-Aug-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
03:34 11-Aug-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.3 Very Good
00:01 3-Aug-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
23:37 26-Jul-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.3 Very Good
01:42 12-Jul-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
00:41 10-Jul-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
01:22 2-Jul-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
01:19 2-Jul-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
22:41 23-Jun-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
15:40 14-Jun-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
02:58 10-Jun-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.0 Very Good
01:08 31-May-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.0 Very Good
01:08 31-May-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.5 Excellent
10:05 12-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
00:44 10-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.8 Excellent
22:05 2-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
00:26 20-Apr-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
22:08 15-Apr-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0
Locked
4.5 Excellent
02:40 12-Apr-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped

DEADLOCK

19:10, 24 - Feb - 2019


   90 Minutes
   2 - 5
   87.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

22:10, 20 - Feb - 2019


   75 Minutes
   2 - 4
   61.8 %

Red Riding Hood

Feb - 2019

1:12:00

   80 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Psychological Thriller

Secret Society

Feb - 2019

58:00

   1 Hour
   2 - 6
   59.2 %
Kids Friendly

Upside Down

Jan - 2019

1:25:11
2048

   100 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Score
Actor
Psychological Thriller

Δωμάτιο 696

Dec - 2018

1:26:00

   90 Minutes
   2 - 5
   80.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

ENIGMA

Dec - 2018

1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6

HAUNTED CIRCUS

Nov - 2018

44:00

   1 Hour
   2 - 6
   100.0 %

IT

Nov - 2018

1:44:25

   105 Minutes
   2 - 6
   71.4 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller

The Mansion Halloween edition

Nov - 2018

57:00

   1 Hour
   2 - 4
   90.9 %
Actor

Room 001: Zygote

Oct - 2018

1:26:00

  Trophies they Won!

Best Worker Best Worker
  QR-Code

   100 Minutes
   3 - 6
   50.0 %
Actor
Sci-Fi
1 Trophy

Screaming Woods

Oct - 2018

59:00

   70 Minutes
   3 - 6
   73.7 %
Horror
Actor
Adults Only

   Team
HUGE MISTAKES :
Κώστας Κανταρτζής

HellRaiser

Oct - 2018

1:09:00

   70 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Action

Nemesis

Oct - 2018

1:03:00

   90 Minutes
   3 - 6
   95.2 %

TYRANNY

Oct - 2018

57:00

   1 Hour
   2 - 6
   93.3 %

Room 103: Paranoic Reborn

Oct - 2018

54:00

   1 Hour
   2 - 4
   53.6 %
Horror
Score

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Oct - 2018

53:00

   1 Hour
   2 - 4
   76.6 %

Passengers

Oct - 2018

49:00

   70 Minutes
   2 - 4
   85.0 %

THE CARPENTER

Sep - 2018

1:14:00

   90 Minutes
   3 - 8
   92.6 %
Horror
Actor
Adults Only
Psychological Thriller

CODE Z

Sep - 2018

02:09

   70 Minutes
   2 - 5
   89.5 %
Actor
Comedy

THE FORTUNE TELLER

Sep - 2018

05:00

   70 Minutes
   1 - 4
   94.3 %
Actor
Comedy

Deus Ex Machina

Aug - 2018

1:10:34
1366

   80 Minutes
   2 - 6
   94.1 %
Score
Actor

The MINE Box

Aug - 2018

1:06:03

  Trophies they Won!

Survived the old mine! Survived the old mine!
Extracted the gems! Extracted the gems!

   80 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Adults Only
4 Trophies

The TEMPLE Box

Aug - 2018

1:05:58

  Trophies they Won!

Find the Mayan pendant! Find the Mayan pendant!
Visited the Mayan temple! Visited the Mayan temple!

   70 Minutes
   3 - 6
   94.5 %
Score
4 Trophies

The HAUNTED Box

Aug - 2018

56:24

  Trophies they Won!

Free the lost soul! Free the lost soul!
Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
 Dared to visit! Dared to visit!

   1 Hour
   2 - 5
   94.0 %
Score
4 Trophies

7th

Aug - 2018

59:42
340

   1 Hour
   2 - 5
   87.0 %
Score

Conjuring

Jul - 2018

1:15:23

   90 Minutes
   2 - 6
   90.7 %
Horror
Actor
2 Trophies
Psychological Thriller

Room 201: World Of Magic

Jul - 2018

47:00

  Trophies they Won!

Magic Dove Magic Dove
  QR-Code

   1 Hour
   3 - 6
   60.9 %
Actor

Another Dimension

Jul - 2018

1:05:00

   80 Minutes
   2 - 5
   64.2 %
Score

Tiki Bay

Jul - 2018

1:15:00

   80 Minutes
   2 - 7
   91.6 %
Comedy

REQUIEM

Jul - 2018

2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
Horror
Actor
Psychological Thriller

The Prison

Jun - 2018

1:17:00

   80 Minutes
   2 - 6
Action

Room 203: Grim Reaper

Jun - 2018

55:00

   70 Minutes
   3 - 6
   44.0 %
Horror
Actor

Blood Trial

Jun - 2018

1:24:00
6

  Trophies they Won!

Bloodied Bloodied

   90 Minutes
   4 - 6
   100.0 %
Score
Actor
2 Trophies

File: UNDERCOVER

May - 2018

56:24

   1 Hour
   2 - 5
   88.7 %
2 Trophies

Route 666

May - 2018

58:50

   1 Hour
   2 - 5
   52.2 %

Screaming Well

Apr - 2018

  Locked

   90 Minutes
   2 - 6
   41.4 %
Score
Actor
2 Trophies

Thomas Crown

Apr - 2018

1:00:00

   1 Hour
   2 - 6
1 Trophy


Nov - 2018

EscapeALL Table


Creator: Nikos True
Nov - 2018

It'a all about Marketing!


Creator: Alexandra Tsaknaki
Nov - 2018

All we really need!


Creator: Kostas Paparousakis
Nov - 2018

Up! Down! Left! The other Left!

Nov - 2018

Need I say more? Escape!

Nov - 2018

Types faster than his/her shadow!

Nov - 2018

You managed to decode the message!

Nov - 2018

Moon of my life; My sun and stars!


Creator: Πάνος Σαούλης
Nov - 2018

You solved the color puzzle!

Nov - 2018

? ? ? ?

Nov - 2018

Congratulations! You know how to do summation!

Oct - 2018

Black Dog's Τalisman


Creator: Stefanos Rizinos
Oct - 2018

Because Fridays are Riddles Nights!


Creator: Πάνος Σαούλης
Oct - 2018

You are a Great Hacker!!

Oct - 2018

You have seen "Mission Accomplished" at the final screen of the Zygote

Oct - 2018

You memorized 25 notes in a row!


Creator: Babis Papakonstantinou
Oct - 2018

You Escaped the Maze!

Oct - 2018

Console knows Everything!

Oct - 2018

Brain is a super computer!

Oct - 2018

A picture is worth a thousand words. Or maybe only one?

Oct - 2018

What does the poet mean?

Oct - 2018

Everything is Red! Or maybe not?

Oct - 2018

Ready for the Athens Halloween Hunt 2018

Aug - 2018
Jul - 2018

The Magic Dove gives you the power to solve puzzles and get out of the next room "flying" with 10% off at Escaped!

Jun - 2018

EscapeAll everywhere! Download the EscapeAll app (iOS, Android) and with Mobileholic Trophy!

Jun - 2018

You have been participated in Blood Trial!

May - 2018

You answered all questions Correctly! You are a Room 54 Master!

May - 2018

Wow! What a snake!!

May - 2018

You fingers are faster than your own shadow!!!

Apr - 2018

One of the first users of EscapeAll.gr!!