cover image profile image

Χριστιανα Βρανισται
Champion


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 897
  Μου Αρέσει : 32

5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είχα ακούσει πάρα πολλά και θετικά σχόλια για το Santa Sofiana και επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο. Ξεκινάει με ωραίο και πρωτότυπο τρόπο και μπορώ να πω ότι σε αποπροσανατολίζει λίγο (με την καλή έννοια) γιατί ξεκινάς να σκέφτεσαι γιατί έχω βρεθεί εδώ; Ήδη από τα πρώτα λεπτά αισθάνεσαι αγωνία, φόβο αλλά και ενθουσιασμό γιατί πρέπει να προβείς σε μία ενέργεια που για κάποιους όπως εγώ φάνταζε αδύνατη! Η ένταση του δωματίου αυξομειώνεται καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι ποτέ ασφαλής και να προσπαθείς να προστατευτείς ακόμη και όταν δεν υπάρχει λόγος! Αυτό είναι ίσως από τα μεγαλύτερα ατού ενός escape room γιατί δεν χάνεις ούτε στιγμή το ενδιαφέρον σου, είσαι σε μία κατάσταση αγωνίας και εγρήγορσης! Ο χώρος ήταν πόλύ όμορφος και σαν τετράδα μπορούσαμε να δούμε όλα όσα έπρεπε να δούμε και να ζήσουμε, άσχετα που τις περισσότερες φορές έπρεπε να προχωρούμε αγκαλιά! Ο φόβος που σου δημιουργεί αυτό το δωμάτιο είναι ιδιαίτερος, πρέπει να υπερβείς τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Οι γρίφοι μας άρεσαν πολύ και ιδιαίτερα προς το τέλος, όπως και οι "παρουσίες" που μας περιτριγύριζαν, οι οποίες χωρίς καν να σε αγγίξουν, μπορούσαν να σου προκαλέσουν πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα. Επίσης το τέλος του δωματίου είναι εντυπωσιακό και παράλληλα αινιγματικό. Επίσης, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δωμάτια σε θέμα ήχου, ο οποίος ήταν σε υψηλή ένταση χωρίς να είναι ενοχλητικός και παράλληλα spooky! Για το προσωπικό, τον gamemaster και τους ιδιοκτήτες ό,τι κι αν πω για την ευγένεια, τη θετικότητα και τον ενθουσιασμό τους είναι πραγματικά λίγο. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την φιλοξενία, για αυτή την τόσο όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση μετά το τέλος του δωματίου και είμαστε πραγματικά ευτυχείς που υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν τόσα πολλά ώστε οι παίκτες να ζουν αξέχαστες εμπειρίες.
Θα επανέλθουμε σύντομα γιατί η φρουρά χρειάζεται χρόνο να ανασυνταχθεί και ό,τι από εμάς έχει χαθεί, θα πρέπει εκ νέου να βρεθεί!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό δωμάτιο από όσα έχουμε επισκεφθεί μέχρι τώρα και ο βασικός λόγος για εμάς ήταν ο ρεαλισμός στη βάση του οποίου είχε αποδοθεί. Ο τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί όλο το δωμάτιο, από τα σκηνικά και τους γρίφους, μέχρι τον ήχο και το acting είναι τόσο αληθοφανής που ξεχνάς ότι όλα όσα ζεις δεν είναι αληθινά και τρέχεις για τη ζωή σου!!! Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να κάνεις έναν παίκτη να ξεχάσει πλήρως πως βρίσκεται σε escape room και αυτό το δωμάτιο το πετυχαίνει 100%, ενώ παράλληλα σου δημιουργεί πληθώρα πολλών και αντιφατικών συναισθημάτων: αγωνία, άγχος, φόβο, τρομάρα, γέλιο, ανυπομονησία! Επίσης, ξεκινά με έναν τρόπο διαφορετικό και το τέλος είναι επίσης απρόβλεπτο και θεαματικό, που ακόμη και αφότου έχεις βγει από το δωμάτιο, συλλογίζεσαι πως στο καλό τα κατάφεραν και απέδωσαν τόσο καλά όλη αυτή την ιστορία! Επίσης, το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και κατέβαλε κάθε προσπάθεια να περάσουμε καλά και αυτό φάνηκε! Θέλουμε σίγουρα να ξαναπάμε γιατί αισθανόμαστε πως μία τέτοια εμπειρία αξίζει να τη ζήσεις περισσότερες από μία φορές! Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία και σας ευχαριστούμε για αυτό! Θα τα πούμε στο επόμενο παιχνίδι κρυφτού - κυνηγητού!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2024

HOUDINI

HOUDINI

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταπληκτικό δωμάτιο από την αρχή ως το τέλος του. Ξεκινάει με ιδιαίτερο τρόπο και ολοκληρώνεται εξίσου εντυπωσιακά προσφέροντας σου μια συνολική εμπειρία. Μας άρεσε πάρα πολύ ο χώρος, οι γρίφοι και οι παρουσίες μέσα στο δωμάτιο, όπως μας άρεσε πολύ και η ιστορία. Δεν είναι τόσο σύνηθες να δίνεται έμφαση σε μία ωραία αφήγηση και όταν αυτό υπάρχει, ένα δωμάτιο είναι ακόμη πιο πλήρες. Επίσης, υπήρχαν περάσματα και "κατασκευές" που δεν είχαμε συναντήσει σε άλλα δωμάτια που προκαλούσαν το ενδιαφέρον και στο τέλος αναρωτιόσουν αν το έζησες όντως ή αν το φαντάστηκες! Το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και μας έλυσε όποιες απορίες υπήρχαν. Συνολικά λοιπόν, πρόκειται για ένα δωμάτιο που μένει πραγματικά αξέχαστο!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

OMERTA

OMERTA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό! Ένα από τα καλύτερα δωμάτια γρίφων που έχουμε παίξει τα τελευταία 6 χρόνια! Να ξεκινήσω από το ότι οι χώροι είναι πραγματικά πανέμορφοι, είναι πολλοί, είναι ρεαλιστικοί και με λεπτομέρεια διαμορφωμένοι και πραγματικά φαίνεται πόση προσοχή έχει δοθεί στο δωμάτιο. Οι γρίφοι είναι κατά βάση συνδυαστικοί, ενώ το δωμάτιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ημιγραμμικό. Μας άρεσε πάρα πολύ που ήταν απαιτητικό, που έπρεπε να σκεφτείς και να παρατηρήσεις και επίσης που είχες χρόνο να σκεφτείς χωρίς πίεση. Η πλοκή και η ιστορία είχαν επίσης ενδιαφέρον γιατί ανακαλύπτεις πράγματα που στην αρχή δεν είχες αντιληφθεί. Η gamemaster ήταν φοβερή, πάρα πολύ ευγενική και αστεία, πραγματικά έβγαινε η αγάπη που είχε για το δωμάτιο και αυτό φυσικά βοηθάει και την ομάδα. Στα θετικά προστίθεται και η διάρκεια του δωματίου, καθώς, αν και μεγάλο, δεν καταλάβαινες πότε περνάει η ώρα και ούτε κουραζόσουν! Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και ήδη σκεφτόμαστε να επισκεφθούμε ξανά το δωμάτιο κατά το επόμενο διάστημα!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θέλαμε πάρα πολύ καιρό να παίξουμε αυτό το δωμάτιο για να αποκτήσουμε μία σχετική εμπειρία που όντως χρειάζεται γιατί τελικα διαπιστώσαμε πως χρειαζόταν συνεργασία, συνδυαστική σκέψη και αρκετή παρατηρητικότητα. Η εισαγωγή όπως και το τέλος μας άρεσαν πάρα πολύ και έχει μία υπέροχη ατμόσφαιρα που δεν χαλάει καθόλου καθόλη τη διάρκεια του δωματίου. Οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ, δεν μας πείραξε καθόλου που έπρεπε να "παιδευτούμε" κάπως παραπάνω και όταν κολλήσαμε, η gamemaster μας βοήθησε παρέχοντας τις σωστές κατευθύνσεις. Είναι πολύ ωραίο ότι δεν λαμβάναμε βοήθεια εάν δεν ήταν απολύτως απαραίτητο. Πάρα πολύ εντύπωση μας έκανε ότι το δωμάτιο δεν είναι καινούριο αλλά παρόλα αυτά δεν του έλειπαν σε καμία περίπτωση οι μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί. Επίσης, μας άρεσαν πολύ τα ηχητικά! Ανυπομονούμε να επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν είμαι βέβαιη ότι έχω ξαναφοβηθεί περισσότερο στη ζωή μου. Η αλήθεια είναι πως και από την ίδια τη θεματική του δωματίου, θα περίμενε κανείς να είναι τρομακτικό, ωστόσο, δεν είναι μόνο οι "μορφές" που πιθανώς κάποιος θα συναντήσει μέσα που σε τρομοκρατούν, αλλά ότι ακούς "διάφορα" που σου προκαλούν ανατριχίλα. Ακόμη, νιώθεις διαρκώς ότι κάτι περνάει από πίσω σου, ότι κάτι αιωρείται από πάνω σου και όσο προσεκτικός κι αν προσπαθήσεις να είσαι (π.χ. να κολλάς σε έναν τοίχο), δεν τα καταφέρνεις! Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο για τους γρίφους, οι οποίοι ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-Ι, που δείχνει ότι η εταιρεία δεν έχει επενδύσει μόνο σε χώρους και performance, αλλά έχει αποδόσει και την ανάλογη σημασία στο γριφολογικό κομμάτι. Επίσης, δεν ξέρω πως μπορεί να συμβεί αυτό αλλά ο συγχρονισμός ήχου και φώτων ήταν άψογος, σε μία στιγμή δεν έβλεπες τίποτα, μετά από ένα δευτερόλεπτο έβλεπες "κάτι" και μετά από κλάσματα δευτερολέπτου είχε εξαφανιστεί, γεγονός που σε έκανε να αναρωτιέσαι αν το έχεις δει ή αν το φαντάστηκες. Και το ωραίο είναι πως τέτοια συναισθήματα πρέπει να σου δημιουργεί ένα escape room. Οι ιδιοκτήτες του δωματίου ήταν πραγματικά ευγενέστατοι και γεμάτοι θετική ενέργεια και μας έδωσαν πολύ χρόνο να συζητήσουμε για την εμπειρία μας στο δωμάτιο. Ευχαριστούμε πολύ και θα αναμένουμε να πα΄με με χαρά σε άλλα event ή escape της εταιρείας αυτής.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήταν πραγματικά μία πάρα πολύ έντονη εμπειρία που πρέπει να τη ζήσουν όλοι, αν φυσικά αντέξουν όλη την ώρα εκεί μέσα! Προσωπικά, ανήκω στην κατηγορία των "δύσπιστων" σε σχέση με οτιδήποτε πνευματικό, εκλογικεύω κάθε κατάσταση και διατηρώ την ψυχραιμία μου! Καμία σχέση όμως, γιατί από πάρα πολύ νωρίς αισθάνθηκα πράγματα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να εξηγήσω και δεν θέλω καν να εξηγήσω γιατί αυτό που ζεις είναι πραγματικά μοναδικό. Ήταν πάρα πολύ βοηθητικό που στην αρχή μας εξήγησαν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε, ήταν εξαιρετικά ευγενικοί και γεμάτοι ενέργεια και πριν και μετά από τη séance. Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα επηρεαστεί τόσο πολύ και σε τόσο μεγάλο βαθμό όλη μας η ομάδα και πραγματικά ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη και ιδιαίτερη εμπειρία που ζήσαμε. Σίγουρα θα επανέλθουμε και θα ξαναπάμε, μόλις επανέλθει ο οργανισμός και οι αισθήσεις μας!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πάρα πολύ ωραίο και διασκεδαστικό δωμάτιο! Ιδιαίτερα πρωτότυπο ως προς τα σκηνικά και τους γρίφους, η μουσική υπόκρουση ήταν απλά εξαιρετική! Οριακά σε αποσπούσε η ευχάριστη ατμόσφαιρα! Και γελάσαμε, και γρίφους λύσαμε και τραγουδήσαμε και γενικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Θα χαρούμε πολύ να επισκεφθούμε και το άλλο δωμάτιο της εταιρείας!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Art of Escape Καλλιθέα
Ευχαριστούμε πολύ! Χαιρόμαστε που διασκεδασατε! 🙏🥰

5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2024

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόκειται για ένα δωμάτιο που δεν του λείπει τίποτα. Αρχικά, έχει πάρα πολύ ωραία ιστορία που και αυτό αποτελεί ζητούμενο σε ένα escape room. Το acting και οι γρίφοι είχαν πάρα πολύ ενδιαφέρον, οι χώροι ήταν πολλοί και όμορφα διαμορφωμένοι. Ο ήχος επίσης μας άρεσε και το γεγονός πως οι βοήθειες έρχονταν μόνο όποτε και αν το χρειαζόσουν. Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το προσωπικό για ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισε μέλος της ομάδας και το οποίο διαχειρίστηκαν και εξαιρετική ευγένεια και επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία! Ανυπομονούμε να επισκεφθούμε και το άλλο δωμάτιο της εταιρείας!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουλ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το δωμάτιο αυτό ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς, καθώς διαβάζαμε μεν τα θετικότατα σχόλια για αυτό, ωστόσο, δεν είχαμε προετοιμαστεί για κάτι τόσο καταπληκτικό. Θα ξεκινήσω από την ηθοποιία γιατί πραγματικά ήταν εξαιρετική. Ο ηθοποιός σε. κρατούσε σε εγρήγορση, σε έκανε να φοβάσαι αλλά παράλληλα ανυπομονούσες να δεις τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το μοναδικό στοιχείο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν έχανες ποτέ το ενδιαφέρον σου. Ο χώρος ήταν επίσης πάρα πολύ ωραίος, καλοφτιαγμένος, έβλεπες διαφορετικά πράγματα που ταίριαζαν απόλυτα με την ιδέα του δωματίου. Ένα μεγάλο μπράβο και για τους γρίφους γιατί συνδυάζονταν τόσο αρμονικά με το ίδιο το δωμάτιο, βασίζονταν και σε παρατηρητικότητα και σε λογική. Ο gm ήταν φοβερός και δεν έχανε την προσοχή του από το παιχνίδι, συνέβαλε πάρα πολύ στο να κυλήσει αρμονικά η ροή του παιχνιδιού. Ό,τι κι αν πούμε για το προσωπικό και όλα τα παιδιά εκεί θα είναι λίγο, όχι μόνο για την ευγένεια και για την υπέρτατη προσπάθειά του να περάσουμε τέλεια, αλλά γιατί έχουν δώσει την καρδιά τους σε κάτι που αγαπούν κι αυτό κάνει κι εμάς, τους παίκτες, να περνάμε υπέροχα! Μάλιστα, όταν φύγαμε, είπαμε πως σαν ομάδα θέλουμε να ξαναπάμε, γιατί δεν ήμασταν βέβαιοι πως όλα όσα ζήσαμε, τα ζήσαμε και γιατί περάσαμε εκπληκτικά. Σας ευχαριστούμε πολύ που δημιουργήσατε μία τέτοια όμορφη εμπειρία για εμάς.
Η Ούρσουλα θα έρθει σύντομα να σας ξαναεπισκεφθεί!

Απέδρασαν

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μα τι ωραίο δωμάτιο ήταν αυτό πραγματικά!
Αρχικά, είχε κάτι που δεν είχαμε ξανασυναντήσει σε άλλο δωμάτιο και έχουμε παίξει αρκετά. Πολύ ωραίοι χώροι, άνετοι για να μπορέσεις να αποφύγεις ό,τι "κακό" και "σατανικό" θα μπορούσε να σε κυνηγάει εκεί μέσα!
Οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ, ήταν αρκετοί για ένα δωμάτιο που εμένα προσωπικά μου έκοψε τα πόδια! Επίσης και οι γρίφοι είχαν κάτι το διαφορετικό, για αυτό και όλοι πρέπει να πάνε να τους ανακαλύψουν.
Το δωμάτιο είχε επίσης φοβερή ατμόσφαιρα, ωραία ηχητικά, τα φώτα που τρεμόπαιζαν και η αίσθηση πως κάποιος παραμονεύσει σε κρατούσαν διαρκώς σε εγρήγορση.
Το προσωπικό ευγενέστατο, μας έκανε να αισθανθούμε άνετα! Όσο μπορούσαμε δηλαδή!
Ανυπομονούμε να ξαναπάμε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αποτελεί πλέον ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια γιατί σου προσφέρει τα πάντα! Αρχικά, οι χώροι ήταν υπέροχοι, η διακόσμηση και η μουσική φοβερά και τα δύο, είχε δοθεί έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Οι γριφοί ήταν πολλοί και ενδιαφέροντες και μάλιστα συναντήσαμε 2 που τους θεωρήσαμε πάρα πολύ πρωτότυπους, καθώς δεν τους είχαμε ξανασυναντήσει. Ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικός και δεν μπορώ να πω ότι τρομάξαμε τόσο από τις απότομες εμφανίσεις αλλά από την ίδια την ατμόσφαιρα του δωματίου, ήταν σαν να παραμονεύει κάποιος διαρκώς σε μία γωνία. Είναι ωραίο ένα δωμάτιο να σου δημιουργεί πολλά συναισθήματα μαζί! Το προσωπικό όπως πάντα ιδιαίτερα ευγενικό και μάλιστα μας εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένου ότι ένα άτομο της ομάδας καθυστέρησε να έρθει. Περάσαμε φανταστικά! Ευχαριστούμε πολύ!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Otherside

Otherside

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο, πολύ ατμοσφαιρικό και πολύ όμορφα διαμορφωμένο. Νομίζω πως στους περισσότερους χώρους καθυστερούσαμε να λύσουμε τους γρίφους επειδή απολαμβάναμε πάρα πολύ τη διακόσμηση και τα σκηνικά και τη μουσική! Οι γρίφοι μας άρεσαν πολύ, αν και ορισμένοι χρειάστηκαν από πλευράς μας αρκετή σκέψη! Ως fan της σειράς, μπορώ να πω με μεγάλη ευκολία πως η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική! Το μόνο που θα θελαμε είναι ίσως πέντε λεπτά ακόμη, όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά για να θαυμάσουμε λίγο ακόμη το δωμάτιο! Περάσαμε υπέροχα!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εντυπωσιακό! Δεν ξέρω πως αλλιώς να χαρακτηρίσω το εν λόγω δωμάτιο. Το δωμάτιο περιέχει αυτοματοματισμούς και είναι με τέτοιο τρόπο φτιαγμένο που μοιάζει σαν να βρίσκεσαι στο μέλλον! Οι γρίφοι δεν ήταν εύκολοι και χρειάζεται συνεργασία, αλλά είναι πολλοί, έξυπνοι και σε κάνουν να θες να λύνεις ασταμάτητα! Είναι από τα κορυφαία δωμάτια που έχουμε παίξει και περάσαμε εκπληκτικά! Επίσης, δεν έχουμε λόγια σαν ομάδα για την ευγένεια και το μεράκι των παιδιών της εταιρείας. Τα πέντε αστέρια είνα λίγα, σας ευχαριστούμε πολύ για τις φοβερές εμπειρίες που μας χαρίζετε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόκειται περισσότερο για μία ευχάριστη και απροσδόκητη εμπειρία παρά για κλασσικό εσκέιπ δωμάτιο, αλλά περάσαμε φανταστικά! Ήταν έξυπνο, ευρυματικό και ιδιαίτερα αστείο και το απολαύσαμε πάρα πολύ! Ήταν φοβερό που μπορούσαν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της ομάδας και παρόλο που ήμασταν μόνο τρεις, ο ντετέκτιβ και η οικονόμος κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να περάσουμε καλά και τα κατάφεραν τέλεια! Θα το επισκεφθούμε σίγουρα ξανά αλλά με μεγαλύτερο αριθμό ατόμων!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Αυγ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όλα ήταν καταπληκτικά! Από τους γρίφους και τα σκηνικά, μέχρι τους χώρους και το acting. Ιδιαίτερα ευγενικό και ευχάριστο προσωπικό και οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ. Ανυπομονούμε να πάμε και στο άλλο δωμάτιο που διαθέτει η εταιρεία!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιουν - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δωμάτιο από τους χώρους και τα σκηνικά μέχρι το acting και τους γρίφους. Η λεπτομέρεια της διακόσμησης, οι όμορφοι και πολλοί χώροι προκαλούν πραγματικά δέος, ενώ τα όποια περάσματα είναι εξίσου εντυπωσιακά. Επίσης, το δωμάτιο αυτό είχε μία από τις ωραιότερες εισαγωγές που έχουμε ζήσει που προκαλούσε πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα! Πολλά μπράβο τόσο στους ηθοποιούς όσο και στους δημιουργούς του δωματίου. Οι γρίφοι επίσης πρωτότυποι και χρειάζοταν κάποια σκέψη που εκτιμήθηκε δεόντως. Η συνολική εμπειρία σε άφηνε με το στόμα ανοιχτό και αν δεν πάει κάποιος, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δουλεμένο και καλοστημένο είναι το δωμάτιο αυτό από όλες τις απόψεις. Ήταν μία υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2022

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

O λόγος που επιλέξαμε το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν οι εξαιρετικές κριτικές του οι οποίες επιβεβαιώθηκαν. Μας άρεσαν τα πάντα, από τους γρίφους μέχρι την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, τους χώρους, τα περάσματα και το όλο feeling που σου δημιουργούσε το δωμάτιο. Δυστυχώς δεν έχει παραπάνω από 5/5 γιατί το προσωπικό πραγματικά μας εντυπωσίασε τόσο από άποψη ηθοποιίας όσο και από άποψη ευγένειας και θετικότητας. Το απολαύσαμε, τρομάξαμε, λαχανιάσαμε, ουρλιάξαμε, το ζήσαμε στο μέγιστο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φοβερή εμπειρία!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2021

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό δωμάτιο, μας άρεσαν πάρα πολύ οι χώροι, ο τρόπος μετάβασης από τον έναν στον άλλο, ωραίοι γρίφοι, καταπληκτική ηθοποιία και πραγματικά ευγενέστατο και φιλικό προσωπικό. Επίσης, η ίδια η ατμόσφαιρα και ο τρόπος που ήταν διαμορφωμένο το σκηνικό σε έκανε να φοβάσαι για τη ζωή σου, ανεξάρτητα από τυχόν πνεύματα που μπορεί να σε περιτριγύριζαν. Η εισαγωγή ήταν μία από τις αγαπημένες μου και όποιος πάει, θα καταλάβει γιατί, υπήρχε κάτι το ανατριχιαστικό. Συνολικά, περάσαμε τέλεια, τρομάξαμε, ουρλιάξαμε, τρέξαμε, ψάξαμε, συνεργαστήκε, μα πάνω από όλα αγκαλιαστήκαμε!!! Ανυπομονούμε να επισκεφθούμε το συντομότερο και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Οκτ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αυτό το δωμάτιο αξίζει πραγματικά όλα τα αστέρια που υπάρχουν. Σε κάθε δωμάτιο ψάχνουμε να έχει ωραίους και πρωτότυπους γρίφους, να έχει εντυπωσιακή διακόσμηση, ενδεχομένως μεγάλους χώρους, το αίσθημα της έκπληξης κλπ. Το δωμάτιο αυτό δεν είχε μόνο όλα τα παραπάνω, αλλά έχει βασιστεί σε μία καταπληκτική ιδέα η οποία μπορεί σε οδηγεί στο να πάρεις εσύ ο ίδιος αποφάσεις. Λάτρεψα την όποια παροουσία υπήρχε εκεί μέσα, δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα. Ο gm καταπληκτικός, αφιέρωσε πραγματικά χρόνο για να μας εξηγήσει και το έκανε με ευχαρίστηση. Πιστεύω πως θέλει συνεργασία μεταξύ ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, γιατί οι επιλογές του καθενός επηρεάζουν όλους τους υπόλοιπους. Καταπληκτικό δωμάτιο, αξίζει και με το παραπάνω!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δεν είναι το κλασσικό εσκειπ Ρουμ, αλλά είναι φοβερή εμπειρία από όλες τις απόψεις. Ο χώρος τεράστιος πραγματικά, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να προσανατολιστεί, τα πιο ρεαλιστικά σκηνικά που έχουμε δει απόλυτα προσαρμοσμένα στο θέμα. Οι γρίφοι δεν ήταν οι κλασσικοί που βλέπουμε στα περισσότερα εσκειπ Ρουμ, είχαν να κάνουν περισσότερο με ψάξιμο δεδομένου ότι ζομπι πετάγονταν από παντού και σε κυνηγούσαν ανελέητα ακόμη και στο easy mode που είχαμε διαλέξει εμείς. Πολύ ωραίος ο εξοπλισμός που σου έδιναν και τα όπλα, θα ξαναπήγαινα άλλες δέκα φορές γιατί πραγματικά είναι μια απίστευτη εμπειρία!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο από όλες τις απόψεις. Αρχικά οι χώροι ήταν εντυπωσιακοί, το μεγαλύτερο εσκειπ Ρουμ που έχουμε πάει έως τώρα, ανεβαίναμε κατεβαίναμε προχωρούσαμε και δεν είχε τελειωμο. Παρά πολύ ωραία σκηνικά, απόλυτα μέσα στο θέμα,περάσματα που δεν περίμενες. Οι γρίφοι ήταν πολλοί και όχι εύκολοι, αλλά αυτό μας άρεσε, οι βοήθειες έρχονταν μόνο οπότε το χρειαζόμασταν. Είχε έναν γρίφο πολύ πρωτότυπο που πραγματικά μας εξέπληξε ευχάριστα. Το προσωπικό ευγενέστατο και χαμογελαστό, φαίνεται ότι το κάνουν με πολύ αγάπη. Ιδανικός αριθμός ατόμων 4 θα έλεγα. συνολικά πολύ ωραία εμπειρία.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Μαρ - 2019

The Portal

The Portal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Περίμενα λεπτά, ώρες και μέρες, μέχρι να έρθει η στιγμή, να επισκεφθώ ένα δωμάτιο που τόσα πολλά έχουν ακουστεί. Από την αρχή φαινόταν πως κάτι κακό είχε συμβεί, έπρεπε όλοι να φανούμε γενναίοι και δυνατοί. Μόλις άνοιξε η πόρτα, σκοτάδι και φόβος ένιωσα ότι με κατακλύζουν, απόκοσμες μορφές προς το μέρος μου αισθανόμουν να βαδίζουν. Οι χώροι ήταν μεγάλοι και πολλοί, η ατμόσφαιρα παγερή και σινάμα επιβλητική. Δεν θυμάμαι πόσες πόρτες και περάσματα έπρεπε να διαβώ, διαρκώς κάτι με ακολουθεί, κοντεύω να τρελαθώ. Οι γρίφοι ήταν πρωτότυποι, πολλοί σε αριθμό, ήθελαν συνδυαστική σκέψη και πνεύμα καθαρό. Δεν υπάρχει όμως αρκετός χρόνος, όλο και περισσότερο με πλησιάζει, πρέπει να κάνω γρήγορα αυτό που η λογική προστάζει. Να λύσω τους γρίφους και σύντομα να αποδράσω, αυτήν την τρομακτική εμπειρία μια για πάντα να ξεχάσω. Μα έχοντας περάσει όλες τις δοκιμασίες και σαν το τέλος φτάνει, αναρωτήθηκα για την επιλογή που είχα κάνει. Οι καρδιές μας χτυπούσαν σαν τρελές, ο φόβος μας είχε κυριεύσει, δεν πρέπει να αφήσουμε το κακό να θριαμβεύσει.
Με περικυκλώνουν από παντού, θέλουν να πάρουν τη ψυχή μου. Μήπως όλα τα φαντάζομαι, μήπως με προδίδει η λογική μου; Δυστυχώς εδώ θα πρέπει να σταματήσω, άλλες λεπτομέρειες δεν μπορώ να αποκαλύψω.
Κάθε εσκέιπερ πρέπει να ζήσει αυτήν την εμπειρία, που παρόμοιά της δεν υπάρχει άλλη καμία. Μη διστάσετε στιγμή, τρέξτε να το επισκεφθείτε, αξίζει την κάθε στιγμή έντονα να ζείτε.
Ευχαριστούμε πραγματικά τα παιδιά για όλα όσα ζήσαμε.
Crackerzzz team

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Θα ξεκινήσω με το ότι αυτό το δωμάτιο μας εντυπωσίασε με τον πιο θετικό τρόπο. Πολυ ωραία υποδοχή, και πολύ ωραίος αρχικός χώρος, αρκετά creepy. Το παιδί που μας υποδέχτηκε είχε έναν καταπληκτικό τρόπο να σε βάλει αμέσως στο κονσεπτ. Όσον αφορά το δωμάτιο, είχε σχετικά ενδιαφέροντες γριφους μέτριας δυσκολίας ενώ χρειαζόταν και αρκετή παρατηρητικότητα. Ο χώρος χωρίς να είναι ιδιαίτερα μεγάλος δημιουργούσε αυτή την αγχωτική ατμόσφαιρα που χρειάζεται ένα τέτοιο δωμάτιο. Η μορφή που συναντήσαμε εκεί μέσα ήταν εκπληκτική, δεν έχω λόγια, τη μια γελούσαμε την άλλη τρομαζαμε, πραγματικά περάσαμε τέλεια. Το προσωπικό πάρα πολύ ευγενικό και ευχάριστο. Θα επισκεφθούμε σίγουρα και το δεύτερο δωμάτιο της εταιρείας. Πολύ ωραία εμπειρία!

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

The MINE Box

The MINE Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε και εμείς επιτέλους στο ορυχείο και ήταν ακριβώς όπως το είχαμε ακούσει. Καταπληκτικο! Τα σκηνικά ήταν φανταστικά, πάρα πολύ ρεαλιστικά και καλοφτιαγμένα. Οι γρίφοι ποικίλοι, δεν τους ελεγες εύκολους, παρόλα αυτά άρρηκτα συνδεδεμενοι με το κονσεπτ, υπήρχαν πολλοί ενδιαφέροντες μηχανισμοί. Το τέλος ήταν πάρα πολύ ωραίο και δημιουργικό, μας ενθουσίασε και μας έκανε να γελάσουμε πάρα πολύ. Το προσωπικό πάρα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό. Η gm μας βοηθούσε μόνο όταν ήταν απαραίτητο, μας αφηνε να σκεφτούμε, και επενέβαινε μόνο όταν ήταν απαραίτητο. Η συνολική εμπειρία ήταν φοβερή, ανυπομονούμε να δούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2019

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ειλικρινά δεν ξέρω πως να περιγράψω το δωμάτιο αυτό. Γελάσαμε τόσο πολυ, όχι γιατί ήταν αστειο, δεν ήταν καθολου αστείο, αλλά γιατί όταν βλέπεις κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις σε πιάνει μια αμηχανία. Στο δωμάτιο αυτό έχουν υλοποιήσει τόσο σωστά το κονσεπτ του stranger things. Ακόμη και η μουσική που παίζει σου δημιουργεί μια μικρή ανατριχιλα. Οι γρίφοι αρκετοί, απόλυτα λογικοι και απόλυτα συνυφασμένοι με την ιστορία. Η gamemaster μας ίσως η καλύτερη που έχουμε συναντήσει μέχρι τωρα, μας βοηθούσε οπότε το έκρινε πραγματικά απαραίτητο. Μας άφησε να το ζήσουμε απόλυτα. Γενικότερα όλο το προσωπικό ήταν εξαιρετικά ευχάριστο και χαμόγελαστο. Περάσαμε φανταστικά, το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
Ιαν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει! Από την είσοδο ένιωθες αυτή την ανατριχιλα ότι κάτι έχει συμβεί, ότι δεν είσαι σίγουρος για το αν θα μπορείς να το αντιμετωπισεις. Οι χώροι μεγάλοι και εντυπωσιακοί, οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας κάποιοι εξ αυτών συνδυαστικοι. Εμάς γενικά μας ειχε συνεπαρει η όλη ατμόσφαιρα οπότε εκείνη τη μέρα δεν ήμασταν και οι πιο δυνατοί λύτες! Ο gm βοηθούσε τις κατάλληλες στιγμές και τελικα βγήκαμε στο τσακ! Ήταν φανταστική εμπειρία!

Απέδρασαν

THE ATTIC - Remastered

17:30, 29-Ιουν-2024


   90 Λεπτά
   2 - 5
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

WHAT IF...?

22:00, 17-Ιουν-2024


   2 Ώρες
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Last Chance


Τώρα Παίζουν  

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

SANTA SOFIANA


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

HIDE N SEEK


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

HOUDINI


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

ZOE


2:00:00

   110 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Metanoia


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

KARMA


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

Το όνειρο της Άννας


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 7
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Δεν έχει γρίφους

OMERTA


2:20:00

   140 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %

THE CURSED WILLY


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

Cursed Doll Universe


2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Lilipout


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Κωμωδία
Kids Friendly

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

I'm ... Many


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   99,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

RESURRECTION


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   98,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

STIGMATA


1:45:00

   110 Λεπτά
   2 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass
1 Τρόπαιο

The House of Mary Shaw


1:21:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Phantom of the Opera


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   99,2 %
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

Otherside


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 6
   92,7 %
Sci-Fi
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

PROMETHEUS


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   99,7 %
  Video
Youth Pass
1 Τρόπαιο

Murder at Blackwood Mansion (the return)


1:30:00

   2 Ώρες
   4 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Κωμωδία
Role Playing
Εξωτερικού Χώρου

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   96,2 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
4 Τρόπαια

Mystic Project


2:00:00

   150 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

DEVIL’S NIGHT


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Existence


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Genesis


1:40:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   96,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

REBELLION


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   97,5 %
Ηθοποιός
  Video
Youth Pass
2 Τρόπαια

HELL EXODUS


1:05:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEADLOCK


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   98,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass

Trapped Shadows


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   88,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Apocalypse


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   103 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Black Hole Edition


1:26:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   80,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

DeadZone


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 12
   92,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video

OPERATION SILK CITY


1:30:00

   100 Λεπτά
   2 - 7
   98,1 %
1 Τρόπαιο

The Portal


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ενήλικες Μόνο

SCHIZOPHRENIA


1:08:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   46,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Κωμωδία
  Video
1 Τρόπαιο

The MINE Box


1:17:04

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
  QR-Code
Extracted the gems! Extracted the gems!
Survived the old mine! Survived the old mine!

   80 Λεπτά
   2 - 6
Ενήλικες Μόνο
Youth Pass
5 Τρόπαια

Upside Down


1:31:00
2001

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,1 %
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Youth Pass

Dead Bride


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ


Κέρδισε

Μαϊ - 2019

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!

Φεβ - 2019

Πληκτρολογεί πιο γρήγορα από την σκιά του!

Φεβ - 2019

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Φεβ - 2019

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Φεβ - 2019

Συγχαρητήρια! Ξέρετε να κάνετε πρόσθεση!

Φεβ - 2019

? ? ? ?

Φεβ - 2019

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Φεβ - 2019
Φεβ - 2019
Φεβ - 2019
Ιαν - 2019

Θα καταφέρεις να βρεις τον αριθμό;


Δημιουργός: Kostas Paparousakis