cover image profile image

Χριστιανα Βρανισται
Elite


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 801
  Likes : 26

5.0 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό! Ένα από τα καλύτερα δωμάτια γρίφων που έχουμε παίξει τα τελευταία 6 χρόνια! Να ξεκινήσω από το ότι οι χώροι είναι πραγματικά πανέμορφοι, είναι πολλοί, είναι ρεαλιστικοί και με λεπτομέρεια διαμορφωμένοι και πραγματικά φαίνεται πόση προσοχή έχει δοθεί στο δωμάτιο. Οι γρίφοι είναι κατά βάση συνδυαστικοί, ενώ το δωμάτιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ημιγραμμικό. Μας άρεσε πάρα πολύ που ήταν απαιτητικό, που έπρεπε να σκεφτείς και να παρατηρήσεις και επίσης που είχες χρόνο να σκεφτείς χωρίς πίεση. Η πλοκή και η ιστορία είχαν επίσης ενδιαφέρον γιατί ανακαλύπτεις πράγματα που στην αρχή δεν είχες αντιληφθεί. Η gamemaster ήταν φοβερή, πάρα πολύ ευγενική και αστεία, πραγματικά έβγαινε η αγάπη που είχε για το δωμάτιο και αυτό φυσικά βοηθάει και την ομάδα. Στα θετικά προστίθεται και η διάρκεια του δωματίου, καθώς, αν και μεγάλο, δεν καταλάβαινες πότε περνάει η ώρα και ούτε κουραζόσουν! Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και ήδη σκεφτόμαστε να επισκεφθούμε ξανά το δωμάτιο κατά το επόμενο διάστημα!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θέλαμε πάρα πολύ καιρό να παίξουμε αυτό το δωμάτιο για να αποκτήσουμε μία σχετική εμπειρία που όντως χρειάζεται γιατί τελικα διαπιστώσαμε πως χρειαζόταν συνεργασία, συνδυαστική σκέψη και αρκετή παρατηρητικότητα. Η εισαγωγή όπως και το τέλος μας άρεσαν πάρα πολύ και έχει μία υπέροχη ατμόσφαιρα που δεν χαλάει καθόλου καθόλη τη διάρκεια του δωματίου. Οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ, δεν μας πείραξε καθόλου που έπρεπε να "παιδευτούμε" κάπως παραπάνω και όταν κολλήσαμε, η gamemaster μας βοήθησε παρέχοντας τις σωστές κατευθύνσεις. Είναι πολύ ωραίο ότι δεν λαμβάναμε βοήθεια εάν δεν ήταν απολύτως απαραίτητο. Πάρα πολύ εντύπωση μας έκανε ότι το δωμάτιο δεν είναι καινούριο αλλά παρόλα αυτά δεν του έλειπαν σε καμία περίπτωση οι μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί. Επίσης, μας άρεσαν πολύ τα ηχητικά! Ανυπομονούμε να επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν είμαι βέβαιη ότι έχω ξαναφοβηθεί περισσότερο στη ζωή μου. Η αλήθεια είναι πως και από την ίδια τη θεματική του δωματίου, θα περίμενε κανείς να είναι τρομακτικό, ωστόσο, δεν είναι μόνο οι "μορφές" που πιθανώς κάποιος θα συναντήσει μέσα που σε τρομοκρατούν, αλλά ότι ακούς "διάφορα" που σου προκαλούν ανατριχίλα. Ακόμη, νιώθεις διαρκώς ότι κάτι περνάει από πίσω σου, ότι κάτι αιωρείται από πάνω σου και όσο προσεκτικός κι αν προσπαθήσεις να είσαι (π.χ. να κολλάς σε έναν τοίχο), δεν τα καταφέρνεις! Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο για τους γρίφους, οι οποίοι ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-Ι, που δείχνει ότι η εταιρεία δεν έχει επενδύσει μόνο σε χώρους και performance, αλλά έχει αποδόσει και την ανάλογη σημασία στο γριφολογικό κομμάτι. Επίσης, δεν ξέρω πως μπορεί να συμβεί αυτό αλλά ο συγχρονισμός ήχου και φώτων ήταν άψογος, σε μία στιγμή δεν έβλεπες τίποτα, μετά από ένα δευτερόλεπτο έβλεπες "κάτι" και μετά από κλάσματα δευτερολέπτου είχε εξαφανιστεί, γεγονός που σε έκανε να αναρωτιέσαι αν το έχεις δει ή αν το φαντάστηκες. Και το ωραίο είναι πως τέτοια συναισθήματα πρέπει να σου δημιουργεί ένα escape room. Οι ιδιοκτήτες του δωματίου ήταν πραγματικά ευγενέστατοι και γεμάτοι θετική ενέργεια και μας έδωσαν πολύ χρόνο να συζητήσουμε για την εμπειρία μας στο δωμάτιο. Ευχαριστούμε πολύ και θα αναμένουμε να πα΄με με χαρά σε άλλα event ή escape της εταιρείας αυτής.

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ήταν πραγματικά μία πάρα πολύ έντονη εμπειρία που πρέπει να τη ζήσουν όλοι, αν φυσικά αντέξουν όλη την ώρα εκεί μέσα! Προσωπικά, ανήκω στην κατηγορία των "δύσπιστων" σε σχέση με οτιδήποτε πνευματικό, εκλογικεύω κάθε κατάσταση και διατηρώ την ψυχραιμία μου! Καμία σχέση όμως, γιατί από πάρα πολύ νωρίς αισθάνθηκα πράγματα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να εξηγήσω και δεν θέλω καν να εξηγήσω γιατί αυτό που ζεις είναι πραγματικά μοναδικό. Ήταν πάρα πολύ βοηθητικό που στην αρχή μας εξήγησαν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε, ήταν εξαιρετικά ευγενικοί και γεμάτοι ενέργεια και πριν και μετά από τη séance. Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα επηρεαστεί τόσο πολύ και σε τόσο μεγάλο βαθμό όλη μας η ομάδα και πραγματικά ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη και ιδιαίτερη εμπειρία που ζήσαμε. Σίγουρα θα επανέλθουμε και θα ξαναπάμε, μόλις επανέλθει ο οργανισμός και οι αισθήσεις μας!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πάρα πολύ ωραίο και διασκεδαστικό δωμάτιο! Ιδιαίτερα πρωτότυπο ως προς τα σκηνικά και τους γρίφους, η μουσική υπόκρουση ήταν απλά εξαιρετική! Οριακά σε αποσπούσε η ευχάριστη ατμόσφαιρα! Και γελάσαμε, και γρίφους λύσαμε και τραγουδήσαμε και γενικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Θα χαρούμε πολύ να επισκεφθούμε και το άλλο δωμάτιο της εταιρείας!

Escaped

Response from: Art of Escape Kallithea
Ευχαριστούμε πολύ! Χαιρόμαστε που διασκεδασατε! 🙏🥰

5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρόκειται για ένα δωμάτιο που δεν του λείπει τίποτα. Αρχικά, έχει πάρα πολύ ωραία ιστορία που και αυτό αποτελεί ζητούμενο σε ένα escape room. Το acting και οι γρίφοι είχαν πάρα πολύ ενδιαφέρον, οι χώροι ήταν πολλοί και όμορφα διαμορφωμένοι. Ο ήχος επίσης μας άρεσε και το γεγονός πως οι βοήθειες έρχονταν μόνο όποτε και αν το χρειαζόσουν. Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το προσωπικό για ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισε μέλος της ομάδας και το οποίο διαχειρίστηκαν και εξαιρετική ευγένεια και επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία! Ανυπομονούμε να επισκεφθούμε και το άλλο δωμάτιο της εταιρείας!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το δωμάτιο αυτό ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς, καθώς διαβάζαμε μεν τα θετικότατα σχόλια για αυτό, ωστόσο, δεν είχαμε προετοιμαστεί για κάτι τόσο καταπληκτικό. Θα ξεκινήσω από την ηθοποιία γιατί πραγματικά ήταν εξαιρετική. Ο ηθοποιός σε. κρατούσε σε εγρήγορση, σε έκανε να φοβάσαι αλλά παράλληλα ανυπομονούσες να δεις τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το μοναδικό στοιχείο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν έχανες ποτέ το ενδιαφέρον σου. Ο χώρος ήταν επίσης πάρα πολύ ωραίος, καλοφτιαγμένος, έβλεπες διαφορετικά πράγματα που ταίριαζαν απόλυτα με την ιδέα του δωματίου. Ένα μεγάλο μπράβο και για τους γρίφους γιατί συνδυάζονταν τόσο αρμονικά με το ίδιο το δωμάτιο, βασίζονταν και σε παρατηρητικότητα και σε λογική. Ο gm ήταν φοβερός και δεν έχανε την προσοχή του από το παιχνίδι, συνέβαλε πάρα πολύ στο να κυλήσει αρμονικά η ροή του παιχνιδιού. Ό,τι κι αν πούμε για το προσωπικό και όλα τα παιδιά εκεί θα είναι λίγο, όχι μόνο για την ευγένεια και για την υπέρτατη προσπάθειά του να περάσουμε τέλεια, αλλά γιατί έχουν δώσει την καρδιά τους σε κάτι που αγαπούν κι αυτό κάνει κι εμάς, τους παίκτες, να περνάμε υπέροχα! Μάλιστα, όταν φύγαμε, είπαμε πως σαν ομάδα θέλουμε να ξαναπάμε, γιατί δεν ήμασταν βέβαιοι πως όλα όσα ζήσαμε, τα ζήσαμε και γιατί περάσαμε εκπληκτικά. Σας ευχαριστούμε πολύ που δημιουργήσατε μία τέτοια όμορφη εμπειρία για εμάς.
Η Ούρσουλα θα έρθει σύντομα να σας ξαναεπισκεφθεί!

Escaped

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μα τι ωραίο δωμάτιο ήταν αυτό πραγματικά!
Αρχικά, είχε κάτι που δεν είχαμε ξανασυναντήσει σε άλλο δωμάτιο και έχουμε παίξει αρκετά. Πολύ ωραίοι χώροι, άνετοι για να μπορέσεις να αποφύγεις ό,τι "κακό" και "σατανικό" θα μπορούσε να σε κυνηγάει εκεί μέσα!
Οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ, ήταν αρκετοί για ένα δωμάτιο που εμένα προσωπικά μου έκοψε τα πόδια! Επίσης και οι γρίφοι είχαν κάτι το διαφορετικό, για αυτό και όλοι πρέπει να πάνε να τους ανακαλύψουν.
Το δωμάτιο είχε επίσης φοβερή ατμόσφαιρα, ωραία ηχητικά, τα φώτα που τρεμόπαιζαν και η αίσθηση πως κάποιος παραμονεύσει σε κρατούσαν διαρκώς σε εγρήγορση.
Το προσωπικό ευγενέστατο, μας έκανε να αισθανθούμε άνετα! Όσο μπορούσαμε δηλαδή!
Ανυπομονούμε να ξαναπάμε!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αποτελεί πλέον ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια γιατί σου προσφέρει τα πάντα! Αρχικά, οι χώροι ήταν υπέροχοι, η διακόσμηση και η μουσική φοβερά και τα δύο, είχε δοθεί έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Οι γριφοί ήταν πολλοί και ενδιαφέροντες και μάλιστα συναντήσαμε 2 που τους θεωρήσαμε πάρα πολύ πρωτότυπους, καθώς δεν τους είχαμε ξανασυναντήσει. Ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικός και δεν μπορώ να πω ότι τρομάξαμε τόσο από τις απότομες εμφανίσεις αλλά από την ίδια την ατμόσφαιρα του δωματίου, ήταν σαν να παραμονεύει κάποιος διαρκώς σε μία γωνία. Είναι ωραίο ένα δωμάτιο να σου δημιουργεί πολλά συναισθήματα μαζί! Το προσωπικό όπως πάντα ιδιαίτερα ευγενικό και μάλιστα μας εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένου ότι ένα άτομο της ομάδας καθυστέρησε να έρθει. Περάσαμε φανταστικά! Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο, πολύ ατμοσφαιρικό και πολύ όμορφα διαμορφωμένο. Νομίζω πως στους περισσότερους χώρους καθυστερούσαμε να λύσουμε τους γρίφους επειδή απολαμβάναμε πάρα πολύ τη διακόσμηση και τα σκηνικά και τη μουσική! Οι γρίφοι μας άρεσαν πολύ, αν και ορισμένοι χρειάστηκαν από πλευράς μας αρκετή σκέψη! Ως fan της σειράς, μπορώ να πω με μεγάλη ευκολία πως η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική! Το μόνο που θα θελαμε είναι ίσως πέντε λεπτά ακόμη, όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά για να θαυμάσουμε λίγο ακόμη το δωμάτιο! Περάσαμε υπέροχα!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εντυπωσιακό! Δεν ξέρω πως αλλιώς να χαρακτηρίσω το εν λόγω δωμάτιο. Το δωμάτιο περιέχει αυτοματοματισμούς και είναι με τέτοιο τρόπο φτιαγμένο που μοιάζει σαν να βρίσκεσαι στο μέλλον! Οι γρίφοι δεν ήταν εύκολοι και χρειάζεται συνεργασία, αλλά είναι πολλοί, έξυπνοι και σε κάνουν να θες να λύνεις ασταμάτητα! Είναι από τα κορυφαία δωμάτια που έχουμε παίξει και περάσαμε εκπληκτικά! Επίσης, δεν έχουμε λόγια σαν ομάδα για την ευγένεια και το μεράκι των παιδιών της εταιρείας. Τα πέντε αστέρια είνα λίγα, σας ευχαριστούμε πολύ για τις φοβερές εμπειρίες που μας χαρίζετε!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρόκειται περισσότερο για μία ευχάριστη και απροσδόκητη εμπειρία παρά για κλασσικό εσκέιπ δωμάτιο, αλλά περάσαμε φανταστικά! Ήταν έξυπνο, ευρυματικό και ιδιαίτερα αστείο και το απολαύσαμε πάρα πολύ! Ήταν φοβερό που μπορούσαν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της ομάδας και παρόλο που ήμασταν μόνο τρεις, ο ντετέκτιβ και η οικονόμος κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να περάσουμε καλά και τα κατάφεραν τέλεια! Θα το επισκεφθούμε σίγουρα ξανά αλλά με μεγαλύτερο αριθμό ατόμων!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Όλα ήταν καταπληκτικά! Από τους γρίφους και τα σκηνικά, μέχρι τους χώρους και το acting. Ιδιαίτερα ευγενικό και ευχάριστο προσωπικό και οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ. Ανυπομονούμε να πάμε και στο άλλο δωμάτιο που διαθέτει η εταιρεία!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δωμάτιο από τους χώρους και τα σκηνικά μέχρι το acting και τους γρίφους. Η λεπτομέρεια της διακόσμησης, οι όμορφοι και πολλοί χώροι προκαλούν πραγματικά δέος, ενώ τα όποια περάσματα είναι εξίσου εντυπωσιακά. Επίσης, το δωμάτιο αυτό είχε μία από τις ωραιότερες εισαγωγές που έχουμε ζήσει που προκαλούσε πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα! Πολλά μπράβο τόσο στους ηθοποιούς όσο και στους δημιουργούς του δωματίου. Οι γρίφοι επίσης πρωτότυποι και χρειάζοταν κάποια σκέψη που εκτιμήθηκε δεόντως. Η συνολική εμπειρία σε άφηνε με το στόμα ανοιχτό και αν δεν πάει κάποιος, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δουλεμένο και καλοστημένο είναι το δωμάτιο αυτό από όλες τις απόψεις. Ήταν μία υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία!!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

O λόγος που επιλέξαμε το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν οι εξαιρετικές κριτικές του οι οποίες επιβεβαιώθηκαν. Μας άρεσαν τα πάντα, από τους γρίφους μέχρι την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, τους χώρους, τα περάσματα και το όλο feeling που σου δημιουργούσε το δωμάτιο. Δυστυχώς δεν έχει παραπάνω από 5/5 γιατί το προσωπικό πραγματικά μας εντυπωσίασε τόσο από άποψη ηθοποιίας όσο και από άποψη ευγένειας και θετικότητας. Το απολαύσαμε, τρομάξαμε, λαχανιάσαμε, ουρλιάξαμε, το ζήσαμε στο μέγιστο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φοβερή εμπειρία!!!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό δωμάτιο, μας άρεσαν πάρα πολύ οι χώροι, ο τρόπος μετάβασης από τον έναν στον άλλο, ωραίοι γρίφοι, καταπληκτική ηθοποιία και πραγματικά ευγενέστατο και φιλικό προσωπικό. Επίσης, η ίδια η ατμόσφαιρα και ο τρόπος που ήταν διαμορφωμένο το σκηνικό σε έκανε να φοβάσαι για τη ζωή σου, ανεξάρτητα από τυχόν πνεύματα που μπορεί να σε περιτριγύριζαν. Η εισαγωγή ήταν μία από τις αγαπημένες μου και όποιος πάει, θα καταλάβει γιατί, υπήρχε κάτι το ανατριχιαστικό. Συνολικά, περάσαμε τέλεια, τρομάξαμε, ουρλιάξαμε, τρέξαμε, ψάξαμε, συνεργαστήκε, μα πάνω από όλα αγκαλιαστήκαμε!!! Ανυπομονούμε να επισκεφθούμε το συντομότερο και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αυτό το δωμάτιο αξίζει πραγματικά όλα τα αστέρια που υπάρχουν. Σε κάθε δωμάτιο ψάχνουμε να έχει ωραίους και πρωτότυπους γρίφους, να έχει εντυπωσιακή διακόσμηση, ενδεχομένως μεγάλους χώρους, το αίσθημα της έκπληξης κλπ. Το δωμάτιο αυτό δεν είχε μόνο όλα τα παραπάνω, αλλά έχει βασιστεί σε μία καταπληκτική ιδέα η οποία μπορεί σε οδηγεί στο να πάρεις εσύ ο ίδιος αποφάσεις. Λάτρεψα την όποια παροουσία υπήρχε εκεί μέσα, δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα. Ο gm καταπληκτικός, αφιέρωσε πραγματικά χρόνο για να μας εξηγήσει και το έκανε με ευχαρίστηση. Πιστεύω πως θέλει συνεργασία μεταξύ ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, γιατί οι επιλογές του καθενός επηρεάζουν όλους τους υπόλοιπους. Καταπληκτικό δωμάτιο, αξίζει και με το παραπάνω!

Escaped
4.7 Excellent
May - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν είναι το κλασσικό εσκειπ Ρουμ, αλλά είναι φοβερή εμπειρία από όλες τις απόψεις. Ο χώρος τεράστιος πραγματικά, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να προσανατολιστεί, τα πιο ρεαλιστικά σκηνικά που έχουμε δει απόλυτα προσαρμοσμένα στο θέμα. Οι γρίφοι δεν ήταν οι κλασσικοί που βλέπουμε στα περισσότερα εσκειπ Ρουμ, είχαν να κάνουν περισσότερο με ψάξιμο δεδομένου ότι ζομπι πετάγονταν από παντού και σε κυνηγούσαν ανελέητα ακόμη και στο easy mode που είχαμε διαλέξει εμείς. Πολύ ωραίος ο εξοπλισμός που σου έδιναν και τα όπλα, θα ξαναπήγαινα άλλες δέκα φορές γιατί πραγματικά είναι μια απίστευτη εμπειρία!

Escaped
4.5 Excellent
May - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο από όλες τις απόψεις. Αρχικά οι χώροι ήταν εντυπωσιακοί, το μεγαλύτερο εσκειπ Ρουμ που έχουμε πάει έως τώρα, ανεβαίναμε κατεβαίναμε προχωρούσαμε και δεν είχε τελειωμο. Παρά πολύ ωραία σκηνικά, απόλυτα μέσα στο θέμα,περάσματα που δεν περίμενες. Οι γρίφοι ήταν πολλοί και όχι εύκολοι, αλλά αυτό μας άρεσε, οι βοήθειες έρχονταν μόνο οπότε το χρειαζόμασταν. Είχε έναν γρίφο πολύ πρωτότυπο που πραγματικά μας εξέπληξε ευχάριστα. Το προσωπικό ευγενέστατο και χαμογελαστό, φαίνεται ότι το κάνουν με πολύ αγάπη. Ιδανικός αριθμός ατόμων 4 θα έλεγα. συνολικά πολύ ωραία εμπειρία.

Escaped
4.8 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Περίμενα λεπτά, ώρες και μέρες, μέχρι να έρθει η στιγμή, να επισκεφθώ ένα δωμάτιο που τόσα πολλά έχουν ακουστεί. Από την αρχή φαινόταν πως κάτι κακό είχε συμβεί, έπρεπε όλοι να φανούμε γενναίοι και δυνατοί. Μόλις άνοιξε η πόρτα, σκοτάδι και φόβος ένιωσα ότι με κατακλύζουν, απόκοσμες μορφές προς το μέρος μου αισθανόμουν να βαδίζουν. Οι χώροι ήταν μεγάλοι και πολλοί, η ατμόσφαιρα παγερή και σινάμα επιβλητική. Δεν θυμάμαι πόσες πόρτες και περάσματα έπρεπε να διαβώ, διαρκώς κάτι με ακολουθεί, κοντεύω να τρελαθώ. Οι γρίφοι ήταν πρωτότυποι, πολλοί σε αριθμό, ήθελαν συνδυαστική σκέψη και πνεύμα καθαρό. Δεν υπάρχει όμως αρκετός χρόνος, όλο και περισσότερο με πλησιάζει, πρέπει να κάνω γρήγορα αυτό που η λογική προστάζει. Να λύσω τους γρίφους και σύντομα να αποδράσω, αυτήν την τρομακτική εμπειρία μια για πάντα να ξεχάσω. Μα έχοντας περάσει όλες τις δοκιμασίες και σαν το τέλος φτάνει, αναρωτήθηκα για την επιλογή που είχα κάνει. Οι καρδιές μας χτυπούσαν σαν τρελές, ο φόβος μας είχε κυριεύσει, δεν πρέπει να αφήσουμε το κακό να θριαμβεύσει.
Με περικυκλώνουν από παντού, θέλουν να πάρουν τη ψυχή μου. Μήπως όλα τα φαντάζομαι, μήπως με προδίδει η λογική μου; Δυστυχώς εδώ θα πρέπει να σταματήσω, άλλες λεπτομέρειες δεν μπορώ να αποκαλύψω.
Κάθε εσκέιπερ πρέπει να ζήσει αυτήν την εμπειρία, που παρόμοιά της δεν υπάρχει άλλη καμία. Μη διστάσετε στιγμή, τρέξτε να το επισκεφθείτε, αξίζει την κάθε στιγμή έντονα να ζείτε.
Ευχαριστούμε πραγματικά τα παιδιά για όλα όσα ζήσαμε.
Crackerzzz team

Escaped
4.3 Very Good
Mar - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θα ξεκινήσω με το ότι αυτό το δωμάτιο μας εντυπωσίασε με τον πιο θετικό τρόπο. Πολυ ωραία υποδοχή, και πολύ ωραίος αρχικός χώρος, αρκετά creepy. Το παιδί που μας υποδέχτηκε είχε έναν καταπληκτικό τρόπο να σε βάλει αμέσως στο κονσεπτ. Όσον αφορά το δωμάτιο, είχε σχετικά ενδιαφέροντες γριφους μέτριας δυσκολίας ενώ χρειαζόταν και αρκετή παρατηρητικότητα. Ο χώρος χωρίς να είναι ιδιαίτερα μεγάλος δημιουργούσε αυτή την αγχωτική ατμόσφαιρα που χρειάζεται ένα τέτοιο δωμάτιο. Η μορφή που συναντήσαμε εκεί μέσα ήταν εκπληκτική, δεν έχω λόγια, τη μια γελούσαμε την άλλη τρομαζαμε, πραγματικά περάσαμε τέλεια. Το προσωπικό πάρα πολύ ευγενικό και ευχάριστο. Θα επισκεφθούμε σίγουρα και το δεύτερο δωμάτιο της εταιρείας. Πολύ ωραία εμπειρία!

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε και εμείς επιτέλους στο ορυχείο και ήταν ακριβώς όπως το είχαμε ακούσει. Καταπληκτικο! Τα σκηνικά ήταν φανταστικά, πάρα πολύ ρεαλιστικά και καλοφτιαγμένα. Οι γρίφοι ποικίλοι, δεν τους ελεγες εύκολους, παρόλα αυτά άρρηκτα συνδεδεμενοι με το κονσεπτ, υπήρχαν πολλοί ενδιαφέροντες μηχανισμοί. Το τέλος ήταν πάρα πολύ ωραίο και δημιουργικό, μας ενθουσίασε και μας έκανε να γελάσουμε πάρα πολύ. Το προσωπικό πάρα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό. Η gm μας βοηθούσε μόνο όταν ήταν απαραίτητο, μας αφηνε να σκεφτούμε, και επενέβαινε μόνο όταν ήταν απαραίτητο. Η συνολική εμπειρία ήταν φοβερή, ανυπομονούμε να δούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας.

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ειλικρινά δεν ξέρω πως να περιγράψω το δωμάτιο αυτό. Γελάσαμε τόσο πολυ, όχι γιατί ήταν αστειο, δεν ήταν καθολου αστείο, αλλά γιατί όταν βλέπεις κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις σε πιάνει μια αμηχανία. Στο δωμάτιο αυτό έχουν υλοποιήσει τόσο σωστά το κονσεπτ του stranger things. Ακόμη και η μουσική που παίζει σου δημιουργεί μια μικρή ανατριχιλα. Οι γρίφοι αρκετοί, απόλυτα λογικοι και απόλυτα συνυφασμένοι με την ιστορία. Η gamemaster μας ίσως η καλύτερη που έχουμε συναντήσει μέχρι τωρα, μας βοηθούσε οπότε το έκρινε πραγματικά απαραίτητο. Μας άφησε να το ζήσουμε απόλυτα. Γενικότερα όλο το προσωπικό ήταν εξαιρετικά ευχάριστο και χαμόγελαστο. Περάσαμε φανταστικά, το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Escaped
4.5 Excellent
Jan - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.5

Από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει! Από την είσοδο ένιωθες αυτή την ανατριχιλα ότι κάτι έχει συμβεί, ότι δεν είσαι σίγουρος για το αν θα μπορείς να το αντιμετωπισεις. Οι χώροι μεγάλοι και εντυπωσιακοί, οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας κάποιοι εξ αυτών συνδυαστικοι. Εμάς γενικά μας ειχε συνεπαρει η όλη ατμόσφαιρα οπότε εκείνη τη μέρα δεν ήμασταν και οι πιο δυνατοί λύτες! Ο gm βοηθούσε τις κατάλληλες στιγμές και τελικα βγήκαμε στο τσακ! Ήταν φανταστική εμπειρία!

Escaped

Metanoia


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

KARMA


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

OMERTA


2:20:00

   140 Minutes
   3 - 5
   99.1 %

THE CURSED WILLY


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5

Cursed Doll Universe


2:00:00

   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Lilipout


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly
Youth Pass

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

I'm ... Many


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

RESURRECTION


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   98.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

STIGMATA


1:45:00

   110 Minutes
   2 - 5
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

The House of Mary Shaw


1:21:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Phantom of the Opera


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   99.2 %
Psychological Thriller
Adults Only
4 Trophies

Otherside


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   92.7 %
Sci-Fi
Adults Only
4 Trophies

PROMETHEUS


1:25:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.7 %
  Video
Youth Pass
1 Trophy

Murder at Blackwood Mansion (the return)


1:30:00

   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Actor
Comedy
Role Playing
Outdoor

JACK THE RIPPER


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   96.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
4 Trophies

Mystic Project


2:00:00

   150 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

DEVIL’S NIGHT


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

The Existence


1:30:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 5
   99.1 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Genesis


1:40:00

   100 Minutes
   2 - 5
   96.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

REBELLION


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   97.4 %
Actor
  Video
Youth Pass
2 Trophies

HELL EXODUS


1:05:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

DEADLOCK


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   98.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Trapped Shadows


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   88.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Apocalypse


1:30:00

  Trophies they Won!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   103 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Black Hole Edition


1:26:00

   90 Minutes
   3 - 7
   80.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy

DeadZone


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 12
   92.4 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video

OPERATION SILK CITY


1:30:00

   100 Minutes
   2 - 7
   98.1 %
1 Trophy

The Portal


1:25:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Adults Only

SCHIZOPHRENIA


1:08:00

   70 Minutes
   3 - 6
   46.4 %
Horror
Actor
Comedy
  Video
1 Trophy

The MINE Box


1:17:04

  Trophies they Won!

Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
  QR-Code
Extracted the gems! Extracted the gems!
Survived the old mine! Survived the old mine!

   80 Minutes
   2 - 6
Adults Only
Youth Pass
5 Trophies

Upside Down


1:31:00
2001

   100 Minutes
   3 - 6
   99.1 %
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass

Dead Bride


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller


Won

May - 2019
Feb - 2019

Types faster than his/her shadow!

Feb - 2019

Everything is Red! Or maybe not?

Feb - 2019

All we really need!


Creator: Kostas Paparousakis
Feb - 2019

Congratulations! You know how to do summation!

Feb - 2019

? ? ? ?

Feb - 2019

Ready for the Athens Halloween Hunt 2018

Feb - 2019
Feb - 2019
Feb - 2019
Jan - 2019

Can you find the number?


Creator: Kostas Paparousakis