cover image profile image

Νίκος Κατηφες
Sensei


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 551
  Μου Αρέσει : 34

5,0 Εξαιρετικό
17:50 15-Ιουλ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτογραψει κανείς και τι να πρωτοαναφερει γι'αυτό το πλοίο;Γι αυτό το δωμάτιο που ακούει στο όνομα "Mary Celeste" και όταν αποφασίσετε να επιβιβαστείτε σε αυτό να είστε σίγουροι πως το ταξίδι θα σας μείνει αξέχαστο.Ολη η εταιρία, από την είσοδο έως και την έξοδο επιβλητικα και άκρως εντυπωσιακά εναρμονισμένη με το θέμα, το προσωπικό το ίδιο και όσο για τους χώρους...δεν θα πιστεύετε πώς είστε σε escape room...
Εντυπωσιακά περάσματα, πανέξυπνοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας,σκηνικά άψογα και ένα acting φοβερό θα σας προσφέρουν μια από τις καλύτερες εμπειρίες σας σε escape room. Είναι τέτοια η σκηνογραφία του δωματίου που ακόμη και σε μια απλή παρουσία του ηθοποιού ενδέχεται να ξαφνιαστεις.Προσωπικα σε αυτό το δωμάτιο τρόμαξα κανονικότατα.Και έτρεξα να γλιτώσω, και πισωγυρισα και όλα τα έκανα...
Όλοι του οι γρίφοι είναι άριστα συνδεδεμένοι με το concept,έχει 2 πράματα εκεί μέσα που το ένα θα σας αγχωσει και το άλλο θα σας εντυπωσιασει και πραγματικά όλα κυλάνε άψογα.
Πρέπει να τρέξουν όλοι να το ζήσουν γιατί πραγματικά τέτοιες απολαυστικες εμπειρίες είναι κρίμα να χάνονται.Η gm άψογη σε όλα της και το προσωπικό ιδιαίτερα συμπαθές με το να ακούσουν οτιδήποτε έχεις να τους πεις.
Ένα δωμάτιο λοιπόν με φοβερή ιστορία, έξυπνους γρίφους, ωραίο gameplay, ξαφνιασματα και acting υποδειγματικά σε συνδυασμό με μια άκρως ρεαλιστική ατμόσφαιρα.Τρεξτε τώρα!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
16:21 15-Ιουλ-19

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος ο τρόπος που αυτό το δωμάτιο σου αποκαλύπτει τους μηχανισμούς του βήμα βήμα και μένεις με το στόμα ανοιχτό.Εδω έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρό γριφοδωματιο το οποίο θα σας κάνει να σκεφτείτε και να ενεργήσετε με τρόπους έξυπνους και ευφάνταστους.
Η ατμόσφαιρα, τα σκηνικά και οι μηχανισμοί που θα συναντήσετε θα σας εντυπωσιασουν.Σε ένα δωμάτιο χωρίς ηθοποιό είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στοιχεία όπως ατμόσφαιρα και γρίφοι οι οποίοι θα προσφέρουν σε παίκτες οι οποίοι είναι συνηθισμένοι σε άλλου είδους δωμάτια, στοιχεία για να τους κρατήσει.Αυτο το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό το δωμάτιο καθώς είναι και πιεστικός ο χρονος και έτσι είσαι συνεχώς σε μια εγρήγορση.
Προσωπικά το μοναδικό αρνητικό το οποίο βρήκα είναι το ότι θα ήθελα να υπήρχαν κι άλλα δωμάτια.Απο ενα σημείο και μετά ήθελα να προχωρήσω και καπου αλλού.Ειναι άριστο ωστόσο σε μηχανισμούς, επαναλαμβάνω, οι οποίοι θα εντυπωσιάσουν όσους το επιλέξουν με γρίφους πάνω του μετρίου προς δύσκολους.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
16:02 15-Ιουλ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ήρθε λοιπόν και η δική μας ώρα να κλείσουμε την ιστορία της Μαρίας με το να πάμε στο "Black hole" για να μάθουμε τι συνέβη και αυτό το κοριτσάκι εξαφανίστηκε.
Θα ξεκινήσουμε αυτή την κριτική με το να αναφέρουμε αρχικά πως όλο το προσωπικό της εταιρίας είναι ιδιαίτερα φιλικό, συζητήσιμο και ευχάριστο.Τοσο στο "Genesis" όσο και στο "Apocalypse" συναντήσαμε παιδιά πραγματικα ευδιαθετα, χαμογελαστά και με όρεξη για ανάλυση και κουβέντα.
Σε οτι έχει να κάνει τώρα με το δωμάτιο...Από την εισαγωγή εως και την έξοδο,από την αρχή έως και το τέλος της ιστορίας, από το πρώτο έως και το τελευταίο δωμάτιο και από τον πρώτο εως και τον τελευταίο γρίφο θα αισθανθείτε τέτοια συναισθήματα φόβου, αγωνίας, άγχους και ψυχολογικής πίεσης τα οποία πραγματικά είναι το Α και το Ω σε αυτό το δωμάτιο.Μπορει να μην του λείπει απολύτως τίποτα από άλλα επιμέρους στοιχεία -τεράστιο,πραγματικά, σε έκταση, μετριοι γρίφοι in concept,περάσματα ωραια και ατμόσφαιρα άψογη- αλλά αυτό που καταφέρνει με το να σε τσαλαπαταει κάτω και να σου τσακίζει την ψυχοσύνθεση σου για 90 λεπτά είναι πραγματικά κάτι που συναντάς ίσως σε άλλα 2-3 δωμάτια μόνο.
Υπάρχει φόβος, υπάρχει άγχος, υπάρχει κυνηγητό, υπάρχει κρυφτό και αγωνία και όλα αυτά σε συνδυασμό με μια μοναδική ιστορία την οποία βλέπεις να ξεδιπλώνεται μπροστά σου από τις δικές σου ενέργειες.Το acting είναι τόσο υποδειγματικό και καθηλωτικο που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.
Πραγματικά για αυτή την εμπειρία που ζήσαμε σε αυτό το τεράστιο δωμάτιο-αρκεί να αναφέρω πως άνετα 4 ή και 5 άτομα ζουν τον τρόμο και όλα αυτά τα οποία σου προσφέρει απλόχερα και γενναιόδωρα το "Black hole"- είναι ο λόγος που τα escape rooms συνεχώς σου δίνουν λόγους να τα θαυμάζεις όταν έχει δωθει η απαραίτητη προσοχή και αγάπη στο είδος.Και εδώ πιστέψτε μας,έχει γίνει αυτό στον υπερθετικό βαθμό!!!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
22:25 29-Ιουν-19

Lights out

Lights out

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Για αυτό το δωμάτιο γνώμες της ομάδας είναι μοιρασμένες.Προσωπικα το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.Τρομαξα πολύ, έτρεξα αρκετά και σίγουρα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.Εχει ένα πολύ ευφάνταστο πέρασμα το οποίο μας εντυπωσίασε αρκετά, η ατμόσφαιρα είναι αγωνιώδης και η παρουσία είναι το λιγότερο πολύ τρομακτική έτσι όπως κυκλοφορεί και παρουσιάζεται!!!Δεν υπάρχει ίχνος λουκέτου, κάτι το οποίο αγαπώ στην συγκεκριμένη εταιρία, αλλά έχουμε σχετικά μέτριας δυσκολίας γρίφους που με την καίρια βοήθεια του gm προχωράς πολύ άνετα-αν δεν φοβάσαι!!!-.Μελανό σημείο του δωματίου για μένα ο τελευταίος γρίφος που με όλη την ένταση που επικρατεί και το λιγοστό φως είναι αδύνατον να συγκεντρωθείς ώστε να τον κατανοήσεις.
Τέλος ενώ ως άτομα στην υποδοχή ήταν μια χαρά δυστυχώς υπήρχε απειρία ώστε να καταφέρουν να παρουσιάσουν σωστά το δωμάτιο στο intro.Δεν είναι λογικό να περιμένεις να μπεις σε δωμάτιο τρόμου και με το χαμόγελο και λίγα λάθη να σου εξηγούν το story.
Κατά τ'άλλα σίγουρα είναι ένα δωμάτιο στο οποίο περάσαμε ευχάριστα.Προσωπικα τρόμαξα πολύ, έτρεξα και κοίταζα συνέχεια γύρω-τριγύρω όπως και οι υπόλοιποι της ομάδας.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
12:20 26-Ιουν-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εμ...Οι άνθρωποι εκεί στην Blind Alley συγγνώμη που θα το γράψω αλλά...ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ!!!OMG δηλαδή και 3 lol!!!Αυτή η μεταμεσονύκτια εμπειρία που έζησε "Το σόι μου μέσα" θα κάνει καιρό να καταλαγιάσει.Εδω έχουμε να κάνουμε με ένα τεραστίων διαστάσεων αποκρουστικό,σιχαμερο, αναθεματισμένα εθιστικό escape room το οποίο σου προσφέρει όχι μόνο ψυχολογικό και ωμό τρόμο, όχι μόνο τρέξιμο σε σημείο που σε κάποια φάση νόμιζα πως έβλεπα τα πόδια μου καμία 10αρια μέτρα πιο μπροστά από το υπόλοιπο σώμα μου,όχι μόνο αξιοπρεπείς γρίφους για δωμάτιο δράσης,όχι μόνο ελαφρώς καλοδεχούμενα in concept tasks.Προσφερει κάτι παραπάνω.Γλεντι, γλέντι και πάλι γλέντι.Ανελεητο,διαρκές και - πολύ σημαντικό- προσεκτικό!!!
Η ιστορία έχει να κάνει με έναν κάπως μετα-αποκαλυπτικο ας το πούμε κόσμο τύπου Mad Max ,για όσους έχουν δει την ταινία.Σκοπος μας είναι να εισβαλλουμε στην αποθήκη για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προμήθειες.Στην αποθήκη του Χασάπη..Στην αποθήκη που δεν υπάρχει μόνο ο Χασάπης...Στην αποθήκη η οποία πολύ πιθανότατα θα σας κάνει να ζήσετε μέσα από τον τρόμο και το κυνηγητό μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες σας σε escape room.
Τίποτα δεν είναι απλό αλλά τίποτα δεν είναι και δεδομένο και αυτό που φαίνεται.20 ματια επιπλέον θέλετε για να κοιτάτε συνεχώς γύρω τριγύρω για το αν είστε μόνοι...Που δεν θα είστε σίγουρα...Αλλά και που δεν είστε, θα μπορείτε να τους δείτε νομίζετε...;Αυτοί ξέρουν...Εσείς όταν τους δείτε, θα είναι αργά.
Οι χώροι είναι τεράστιοι- αν και πάντα για εμάς ιδανικό είναι το 4 εδώ και 5 ή και βαριά βαριά 6 άτομα- θα το διασκεδάσετε νομίζω.Υπαρχει εξαιρετική δουλειά στο στήσιμο από τα παιδιά.Ποτε δεν θα επαναληφθεί ένας χώρος και πάντα διαφορετικός ο ένας από τον άλλο.Θα βρείτε έξυπνα περάσματα στα οποία θέλετε δεν θέλετε θα χωθειτε.Το acting απο τα πιο αληθοφανή που έχουμε συναντήσει και GM πραγματικά άριστο.
Δεν έχει επίσης να αναφερθεί τίποτα για τα παιδιά που το τρέχουν.Πολυ κουβέντα, πολύ ανάλυση, αμεσότητα, εξαιρετικα φιλικοί και επαγγελματίες.
Και τέλος...τον Χασάπη δεν τον κάνουμε φίλο μας...Δεν δείχνει έλεος...Απλώς τρέξτε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
14:45 24-Ιουν-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Liberta λοιπόν ή αλλιώς...Run Lola run!!!
Αυτό το δωμάτιο οφείλω να ομολογήσω πως απο την πολύ αρχή - με το που σε υποδέχονται δηλαδή οι ιδιοκτήτες ( και όχι μόνο ) - σε προδιαθέτει πως θα ζήσεις κάτι όμορφο.Είναι τόσο ευγενικοί,τόσο φιλόξενοι,τόσο συζητήσιμοι που σε κερδίζουν πριν καν παίξεις.Και τώρα στα του "δωματίου".
Η εμπειρία την οποία ζεις καθ' όλη την διάρκεια είναι κάτι το μοναδικό.Απο την έναρξη ξεκινάει μια υπέροχη διαδρομή που καταλαβαίνεις πως κατά την διάρκεια θα ζήσεις και θα κάνεις πράγματα που δεν έχεις κάνει σε κάποιο άλλο escape room.Και αυτό ακριβώς το προαίσθημα βγαίνει σωστό.Θα συρθείς,θα φτιάξεις οτιδήποτε ώστε να καταφέρεις να προχωρήσεις και να ξεφύγεις με την ομάδα σου περνώντας μέσα απο χώρους που πραγματικά θα σας συνεπάρουν.Υπάρχουν γρίφοι πάρα πολύ έξυπνοι - και θα έλεγα και κάποιοι απαιτητικοί - για δωμάτιο δράσης που δεν θα σας αφήσει τίποτα σε ησυχία.Η παρουσία του ηθοποιού πραγματικά πολύ διακριτική και σε ορισμένα σημεία καίρια ώστε να σας βοηθήσει όσο πιο διακριτικά μπορεί να αποδράσετε απο τα χέρια των τζιχαντιστών.Θεωρώ πως τα tasks είναι πιθανότατα απο τα πιο απαιτητικά που υπάρχουν αυτή την στιγμή σε escape rooms οπότε η πρόκληση είναι συνεχής κάθε στιγμή σε έναν χώρο πραγματικά ατελείωτο,τεράστιο και γεμάτο.Δεν υπάρχει το παραμικρό αρνητικό να επισημανθεί σε σχέση με αυτό το οποίο θέλει να προσφέρει το " Liberta " στον παίκτη.Τα καταφέρνει όλα άψογα σε ένα gameplay το οποίο σε έχει συνεχώς στην τσίτα.
Αγαπήσαμε "Liberta",αγαπήσαμε το προσωπικό και υπέρ-αγαπήσαμε την Ήβη φυσικά,την ζωντανή μασκότ του δωματίου.
Όσοι λοιπόν αναζητάτε ένα escape room το οποίο θα προσφέρει στην δράση κάτι το εντελώς διαφορετικό σε συνδυασμό με γρίφους και συνεχή αγωνία ξεκινήστε φωνάζοντας "Liberta"...και καλή σας τύχη!!!

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
23:02 23-Ιουν-19

Upside Down

Upside Down

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ως λάτρεις της σειράς Stranger Things δεν θα μπορούσαμε μετά απο το "Otherside" να επισκεφθούμε και το παρόμοιας θεματολογίας δωμάτιο "Upside down".
Ένα δωμάτιο το οποίο καταφέρνει και αυτό με την σειρά του να αποδώσει το κλίμα και το concept της σειράς με γρίφους μέτριας δυσκολίας και με ένα acting αρκετά επιβλητικό ως παρουσία.Ένα δωμάτιο το οποίο μπορεί να μην σας εντυπωσιάσει με το μέγεθος του ή τα περάσματα του αλλά σίγουρα θα σας αποζημιώσει με μερικούς πραγματικά έξυπνους γρίφους και μηχανισμούς και με μια παρουσία η οποία όντως θα σας κάνει να βγάλετε κάποιες κραυγές όποτε εμφανίζεται καθώς έχει φοβερή παρουσία ως προς την απόδοση με τη στολή και την κίνηση του.Το δωμάτιο είναι καθαρά ψυχολογικό θρίλερ και καθόλου τρόμου και εκεί αποδίδεται το οτι κάπου η ομάδα μας ίσως περίμενε να ζήσει κάτι πιο έντονο ως εμπειρία.Ακόμη και η παρουσία του πλάσματος νομίζουμε οτι θα έπρεπε να ήταν πιο συχνή για την διάρκεια του δωματίου.Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της εταιρίας.Φιλικά,χαμογελαστά,ευδιάθετα και με χιούμορ.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:42 12-Ιουν-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αν κάποιος θέλει ένα δωμάτιο που πραγματικά να τα συνδυάζει όλα τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο.Ειναι από τα λίγα δωμάτια που έχουν άψογη πραγματικά ροή στο gameplay.Ολα βρίσκονται σε σωστές δόσεις εκεί μέσα πραγματικά δωσμενα με πολύ όμορφο τρόπο.Στην αρχή έχει το άγχος του και τον ψυχολογικό τρόμο, έχει πανεξυπνους γρίφους,μια πραγματικά πίστη αναπαράσταση ενός εργαστηρίου ξεχασμένο από το Θεό και φυσικά κυριαρχεί η ένταση,η δράση και η αγωνία που σου δημιουργεί η μοναδική παρουσία εκεί μέσα.Ενα σύστημα βοήθειας πανέξυπνο και ένας gamemaster που πραγματικά γνωρίζει πότε πρέπει να επέμβει και τι πρέπει να κάνει.Φυσικα όλα τα αριστουργηματικα αυτά στοιχεία του δωματίου δεν θα μπορούσαν να το αναδείξουν χωρίς να συμβάλλει σε αυτά η πραγματικά εξαιρετικη σε όλα της τα σημεία παρουσία και κινησιολογια του ηθοποιού.Μιλαμε για μια περίπτωση ανθρώπου που δεν θα σε αφήσει σε ησυχία .Αστραπιαιες κινήσεις, τα πιάνει όλα όσα γίνονται στον χώρο και σε γλεντάει δίχως αύριο αν είσαι ομάδα που το ζεις.Η απόδραση απο το εργαστήριο πραγματικα γεματη καρδιοχτυπι,ένταση και σε κατάσταση πανικού!!!
Ιδανικος αριθμός ατόμων ακόμη μια φορά τα 3-4 max σε έναν ικανοποιητικό χώρο για τέτοια ομάδα.Περιττο να αναφερθεί πως στη συνέχεια ήταν εξαιρετική η κουβέντα με τον Γιώργο και τον Φραγκίσκο.2 άτομα που αγαπήσαμε για την ζεστασιά που έδειξαν στην κουβέντα μας.
Πραγματικά δεν μπορεί να αναφερθεί το παραμικρό αρνητικό για το δωμάτιο και το είδος το οποίο αντιπροσωπεύει.Πρεπει να το επισκεφθεί ο καθένας που αναζητά full αδρεναλινη σε ένα δωμάτιο που συνδυάζει ωραίους,μη κουραστικους γρίφους σε συνδυασμό με αμείωτη ένταση.

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
20:20 10-Ιουν-19

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Γνωρίζω εκ των προτέρων πως η κριτική αυτή θα βρεί την -συντριπτική- πλειοψηφία αντίθετη καθώς επίσης πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει επειδή ενα πρωινό ξυπνήσαμε στραβά να γράφουμε αρνητικές κριτικές χωρίς λόγο απο τις οποίες ίσως να κρίνεται και η δουλειά και το μεροκάματο ανθρώπων.
Σε μια καταπληκτική εταιρία όπως η Escaped και μετά απο το εξαιρετικό Otherside παίξαμε back2back αφού μας είχε ανοίξει η όρεξη σύμφωνα με τις υπόλοιπες κριτικές και την υψηλή του βαθμολογία για όλο αυτό που θα ζούσαμε το Ashecliffe Asylum .
Ένα δωμάτιο ιδανικό για 3 ή 4 άτομα με μέτριας δυσκολίας γρίφους και με ελάχιστα περάσματα.Δεν μπορώ να πω πως ήταν μια εμπειρία η οποία ανταποκρινόταν σε αυτό που περιμέναμε.Υπήρχε μια ατμόσφαιρα στην αρχή σχετικής αγωνίας η οποία στην συνέχεια,απο τον δεύτερο κι όλας χώρο απλώς εξαφανίζεται και δεν σε "έχει" μαζί της.Ελάχιστοι γρίφοι και λίγοι χώροι σε μια ιστορία που σε καμία περίπτωση δεν μας μετέδωσε αυτό το οποίο το δωμάτιο επιδιώκει να δώσει στους παίκτες.Το 2ο μισό λόγω acting(που είναι εξαιρετική η ηθοποιός απλώς ο τρόπος που έχει επιλεγεί να αντιμετωπίζει τους παίκτες) γίνεται κάπως κωμικό.Είχαμε πάει 3 άτομα που είναι μια χαρά αριθμός για το δωμάτιο και όταν τελείωσε ήμασταν λίγο αμήχανοι επειδή απλώς υπήρξε μια απογοήτευση.
Το προσωπικό ακόμη μια φορά εξαιρετικό,φιλικό και πρόσχαρο.Μπράβο τους γι αυτό.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
15:33 10-Ιουν-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εδω έχουμε να κάνουμε με ένα δωμάτιο πραγματική εμπειρία για τους λάτρεις της σειράς και για όλους τους υπόλοιπους για ένα δωμάτιο must.Ενα δωματιο χωρίς ηθοποιο που όμως πραγματικά δεν σε νοιάζει καθολου ακόμη κι αν είσαι fan των δωματίων με acting(όπως ο γραφων δηλαδή!!!)Η αα
τμόσφαιρα καταπληκτική, οι γρίφοι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ, τα σκηνικά Εδω έχουμε να κάνουμε με ένα δωμάτιο πραγματική εμπειρία για τους λάτρεις της σειράς και για όλους τους υπόλοιπους για ένα δωμάτιο must.Ενα δωματιο χωρίς ηθοποιο πιυ όμως πραγματικά δεν σε νοιάζει καθολου ακόμη κι αν είσαι fan των δωματίων με acting(όπως ο γραφων δηλαδή!!!)
Η ατμόσφαιρα καταπληκτική, οι γρίφοι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ, τα σκηνικά αξιοθαύμαστα, οι χώροι πάρα πολύ καλοφτιαγμένοι και με αισθητική η οποία πραγματικά σε μεταφέρει είτε οπτικά είτε ηχητικά σε άλλο τοπο και χρόνο.Οι γρίφοι του θα έλεγα πως είναι μέτριοι προς δύσκολοι αλλα σε ένα δωμάτιο που είναι ακόμη και για 5 άτομα σχετικά άνετο δεν θα σας δημιουργήσει κανένα θεμα.Περασματα και μηχανισμοί αξιοθαύμαστοι,πρωτότυποι και wow! σε έναν χώρο που μόνο θετικά πράματα σου αφήνει.Οι βοήθειες και ο ίδιος ο gamemaster άψογος, η υποδοχή στην εταιρία πολύ ευγενική και ευδιαθετη με όρεξη για κουβέντα και χιούμορ.Τι άλλο πραγματικά να ζητήσει κάνεις από ένα δωμάτιο;5 αστέρια σε όλα με όλη μας την καρδιά.
"Το σόι μου μέσα" εγκρίνει,επικροτει και γουστάρει με 1000 τέτοια ποιοτικά δωμάτια., οι χώροι πάρα πολύ καλοφτιαγμένοι και με αισθητική η οποία πραγματικά σε μεταφέρει είτε οπτικά είτε ηχητικά σε άλλο τοπο και χρόνο.Οι γρίφοι του θα έλεγα πως είναι μέτριοι προς δύσκολοι αλλα σε ένα δωμάτιο που είναι ακόμη και για 5 άτομα σχετικά άνετο δεν θα σας δημιουργήσει κανένα θεμα.Περασματα και μηχανισμοί αξιοθαύμαστοι,πρωτότυποι και wow! σε έναν χώρο που μόνο θετικά πράματα σου αφήνει.Οι βοήθειες και ο ίδιος ο gamemaster άψογος, η υποδοχή στην εταιρία πολύ ευγενική και ευδιαθετη με όρεξη για κουβέντα και χιούμορ.Τι άλλο πραγματικά να ζητήσει κάνεις από ένα δωμάτιο;5 αστέρια σε όλα με όλη μας την καρδιά.
"Το σόι μου μέσα" εγκρίνει,επικροτει και γουστάρει με 1000 τέτοια ποιοτικά δωμάτια.

Απέδρασαν
3,0 Καλό
15:35 1-Ιουν-19

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,0

Και ήρθε η ώρα να επισκεφθούμε κι εμείς για μια διανυκτέρευση το Horror Hotel...Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα δωμάτιο το οποίο πρέπει πρώτα απ'όλα να σημειωθεί πως είναι τεράστιο!Υπάρχει πολύ δουλειά στο στήσιμο του, όλοι οι χώροι είναι γεμάτοι και το σημαντικότερο άνετοι.Το δωμάτιο προϋποθέτει μια σχετικά καλή φυσική κατάσταση καθώς έχει tasks και περάσματα τα οποία πιθανότατα μπορεί να δυσκολέψουν κάποιους.Εδω δεν μπορεί να μην αναφερθεί πως έχει αρκετά σημεία τα οποία χρειάζονται προσοχή και ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος ειδικά αν είστε ομάδα η οποία πανικοβαλλεται με το παραμικρό.Σε ό,τι έχει να κάνει με τους γρίφους προσωπικά τους βρήκα κάπως ασυνδετους. Επίσης στο story περα από την εισαγωγή στην οποία ενημερώνεστε από τον GM σχετικά με το τι συμβαίνει στο ξενοδοχείο, κατά την διάρκεια δεν υπάρχει ούτε ένα κείμενο το οποίο να μας έκανε να αισθανθούμε μέρος της ιστορίας.Ως δωμάτιο μου θύμισε - και αυτό το αναφέρω ως θετικό-μια μεγάλη επίσκεψη σε διάρκεια σε ένα πύργο του τρόμου σε κάποιο λούνα παρκ.Οι βοήθειες απαραίτητες εννοείται καθώς κάποιες φορές δεν είναι ευδιάκριτο το τι πρέπει να κάνεις.
Άρα έχουμε να κάνουμε με
+ένα τεράστιο δωμάτιο
+πλούσιοι χώροι και όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι στημένοι
+τρόμος και ξαφνιασματα σε γερές δόσεις αλλά σε...
-ενα δωμάτιο στο οποίο μια ομάδα αρχαρια ή που τρέχει από δω κι από κει ίσως θα πρέπει να προσεξει δίπλα επειδή έχει περάσματα και σημεία ασφαλή μεν αλλά δεν παύει να θέλουν προσοχή
-γρίφους κάπως ασυνδετοι και πρόχειροι σε ένα
- story το οποίο τουλάχιστον εμείς δεν αισθανθήκαμε τόσο μέρος του.
Ένα δωμάτιο που έχει πραγματικά όλα τα ατού για να διαπρέψει αρκεί να προσεξει κάποια βασικά σημεία.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
14:55 1-Ιουν-19

DEADLOCK

DEADLOCK

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Υποθέτω πως είναι η μοναδική περίπτωση escape room που ο οποιοσδήποτε ξεκινάει να γράψει το οτιδήποτε γι αυτό το δωμάτιο αντιμετωπίζει εξαιρετική δυσκολία στο τι πρέπει να γράψει και πόσο προσεκτικός θα πρέπει να είναι σε ότι αναφέρει για αποφυγή οποιουδήποτε spoil.Ειλικρινα αυτή τη στιγμή είμαι σε μια φάση που θέλω να αρχίσω να γράφω χωρίς σταματημό από τον ενθουσιασμό μου ως που να χαθούν τα δακτυλικά μου αποτυπώματα.Πραγματικα δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα συγκεκριμένο πέρα από τό ότι εδώ έχουμε με μια κατηγορία μόνη της.Αυτο το οποίο θα ζήσετε, αυτά τα οποία θα σας συμβούν, την ιστορία που θα βιώσετε και οτιδήποτε αυτό το δωμάτιο έχει να σας προσφέρει ΖΗΣΤΕ ΤΟ.Μιλαμε αυτή τη στιγμή για ένα από τα κορυφαία δωμάτια στο είδος του και αναμφισβήτητα- ω ναι δεν γίνεται να μην αναφερθεί ΚΑΙ από εμάς -για την καλύτερη εισαγωγή που μπορεί να βιώσει κάποιος.Παραπανω συγκεκριμένος δεν μπορώ να γίνω, θα τα κάψω όλα.
Υποδοχή εξαιρετικη, acting και παρουσία εξαιρετική και ιδιαίτερα αγχωτική, τα παιδιά απίστευτα απλά με το χαμόγελο τους και με την θετική τους διάθεση.
Μοναδική εμπειρία...
ΤΡΕΞΤΕ ΖΗΣΤΕ ΤΟ!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:37 28-Μαϊ-19

REQUIEM

REQUIEM

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το σερί των εξαιρετικών δωματίων για την ομάδα μας συνεχίστηκε και με το (δικαίως) 5αστερο Requiem.Οτι κι αν έχει διαβάσει γι αυτό το δωμάτιο ανήκει και αυτό στην κατηγορία πως ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν χώρο που πραγματικά σε εκπλήσσουν τα περάσματα του.Σε εντυπωσιαζουν οι μηχανισμοί του και σε ζαλίζει το τεράστιο μέγεθος του.Εχουμε να κάνουμε με μέτριας δυσκολίας γρίφους και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε.Πρεπει σε αυτό το δωμάτιο να ζήσετε την εμπειρία του κάθε περάσματος, της κάθε περιοχής γιατί είναι φοβερή εμπειρία.Τα jumbscares μελετημένα ακριβώς εκεί που πρέπει σε μια επιβλητική και αφιλόξενη ατμόσφαιρα.Υψηλο επίπεδο,μερακι και φαντασία αρκούν για να βγει αυτό το άψογο αποτέλεσμα.Για μένα το δωμάτιο είναι ο ορισμός του ψυχολογικού θρίλερ.Μην μπερδευτείτε, ΔΕΝ είναι τρόμου και δικαίως καθώς αν ίσχυε αυτό θα αφαιρούσε πολύ από την εμπειρία σας.Το προσωπικό ευγενέστατο, πρόθυμο να συζητήσει οτιδήποτε και να ακούσει τυχόν παρατηρήσεις.
Όπως καταλαβαίνετε γίνεται λόγος για ένα must δωμάτιο με μηχανισμούς που πραγματικά δεν υπάρχουν πουθενά αλλού και με ροή η οποία κυλάει αβίαστα.
Θα τρομάξετε; Ναι
Θα λύσετε έξυπνους γρίφους; Ναι
Θα δείτε μηχανισμούς οι οποίοι θα σας εντυπωσιάσουν; Ναι
Θα περιπλανηθείτε σε έναν τεράστιο χώρο;Ναι
Τι περιμένετε λοιπόν;Το Requiem έχει όλα τα συστατικά ενός δωματίου το οποίο το κατατάσσει σε ένα από τα καλύτερα του χώρου.
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
10:40 27-Μαϊ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρώτη φορά που ξεκινάω να γράψω μια κριτική και δεν μπορώ να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και να μπουν σε μια σειρά σχετικά με το πως και με το από που πρέπει να ξεκινήσω για να περιγράψω αυτό το οποίο ζήσαμε χθες με το Avaton...Νομίζω το πιο σωστό είναι να ξεκινήσω με την πεπατημένη...Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνει αυτό το δωμάτιο σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Πραγματικά με την είσοδο στον χώρο χάνεται η όποια επαφή με τον χώρο και τον χρόνο που βρίσκεσαι.Χτυπας το κουδούνι,ανοίγει η πόρτα και...ξεκινάμε με δειλά βηματάκια τα οποία πιστέψτε με είναι κομματακι δύσκολο να επιταχύνουν αυτή τη 1,5 ώρα.Και αν το κάνουν αυτό θα συμβεί επειδή θα πρέπει να σας γλιτώσουν.Ενα πραγματικά εξαιρετικο entry.Εισαι μόνος σου, μυρίζεις τα λιβανια και προσπαθείς σιγά σιγά να βάλεις τα πραγματάκια σου κάπου για να ξεκινήσεις αυτό που ξέρεις ότι πιθανότατα θα εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη σου.Και πιστέψτε με θα εξελιχθεί όντως, είναι μαθηματικά βέβαιο,το ξέρεις.Φωναζει από μακριά...
Οι αγκαλίτσες ξεκινάνε καθώς η μουσική σε τρομοκρατεί με τέτοιο τρόπο που χωρίς να σου αφήνει περιθώρια το οτιδήποτε ξέρεις ότι πλησιάζει...Και έρχεται...Και δεν ξέρεις τι να κάνεις, που να πας και που να κρυφτείς...
Ένα δωμάτιο λοιπόν που χαρακτηρίζεται από φοβερό acting, εξαιρετικούς χώρους, γρίφους θα τους έλεγα μέτριους γιατί δεν γίνεται αλλιώς εκεί μέσα.Θα τρέξεις,θα κρυφτείς θα πρέπει να κάνεις το οτιδήποτε ώστε να σώσεις τον εαυτό σου και την φίλη σου την Gabriele από την οντότητα που πιστέψτε με δεν έχει κανένα ενδοιασμό στο να σε κρατήσει εκεί μαζί της.
Αυτονόητο πως τα παιδιά είναι εξαιρετικά,επαγγελματίες,έξω καρδιά άνθρωποι.Τους αγαπήσαμε και ευχόμαστε πολλοί να παραδειγματιστουν από την ποιότητα και την αγάπη με την οποία αντιμετωπίζουν τα er.
Ξεσκονιστε τις προσευχές σας, πάρτε φυλαχτά,σταυρούς και κομποσχοινια και ξεκινήστε για μια εμπειρία που δύσκολα ζεις σε ένα er.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
07:39 26-Μαϊ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Και εδώ έχουμε το 2ο μέρος της εξαιρετικής τριλογίας της Αλίκης.Θα αναμετρηθείτε με έναν κυριολεκτικά Τρελοκαπελα και...καλη σας τύχη.Το υψηλό επίπεδο της εταιρίας σε όλους τους τομείς συνεχίζεται και εδώ.Δεν ξέρω πραγματικά τι να πρωτογραψω καθώς προσωπικά επειδή είναι περισσότερο ως δωμάτιο του στυλ μου με πήρε και με σήκωσε.Σκηνικα σε υψηλά επίπεδα, ένας χώρος τεράστιος, γρίφοι πιο μέτριας δυσκολίας σε σχέση με το πρώτο μέρος και είναι λογικό γιατί πρέπει συνεχώς να έχεις τον νου σου να ξεφύγεις από τα χέρια του Τρελοκαπελα.Ο οποίος Τρελοκαπελας πραγματικά απογειώνει το δωμάτιο και το πάει στον Θεό.Ενα εξαιρετικό acting, μια εξαιρετική παρουσία σε er η οποία ΔΕΝ ξεχνιέται εύκολα.
Τώρα μας μένει το ραντεβουδακι σε ένα πλοίο για να κλείσει οριστικά μια εκκρεμότητα που υπάρχει...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
07:32 26-Μαϊ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Όταν ακούς πολλά κεράσια λέει ο σοφός λαός,κράτα και μικρό καλάθι.Ε εδώ όχι απλώς μεγάλο πρέπει να είναι το καλάθι σας αλλά τεράστιο!!!Ένα δωμάτιο το οποίο κυριολεκτικά σε ταξιδεύει για 1,5 ώρα σε άλλη εποχή, σε άλλη πραγματικότητα,σε άλλη γη.
Σκηνικά;
Οσκαρικα απλά.Επιλογες οι οποίες πραγματικά δεν πιστεύεις πως θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο αφού μιλάμε για άριστο επίπεδο.
Acting;
Μια Αλίκη η οποία οπτικά μοιάζει πως ξεπήδησε από τις σελίδες του παραμυθιού.Αλληλεπιδραση, acting και κίνηση για χειροκρότημα.Το ίδιο και ο Τρελοκαπελας αλλά εξαιτίας της περιορισμένης του εμφάνισης στο πρώτο αυτό επεισόδιο της τριλογίας δεν δίνεται στον παίκτη η ευκαιρία να καταλάβει πως είναι το ίδιο "τεράστιος " σε acting με την Αλίκη.Για να το διαπιστώσετε πρέπει να παίξετε το 2ο μέρος το οποίο είναι βασισμένο πάνω του και εκεί θα καταλάβετε.
Γρίφοι;
Απαραίτητη η συνεργασία με την Αλίκη.Χωρις αυτήν δεν μπορείτε να προχωρήσετε πολύ.Προσωπικά θα τους χαρακτήριζα μέτριους προς δύσκολους.Ειναι σίγουρα ένα απαιτητικό δωμάτιο χωρίς αυτό να σας φοβίζει καθότι αν σας εμπιστευτεί η Αλίκη έχετε έναν πολύτιμο σύμμαχο.
Τέλος δεν γίνεται να μην αναφερθώ στην εξαιρετική δουλειά την οποία αντικρίζει κάποιος με την είσοδο του στην εταιρία και για το ευγενέστατο προσωπικό.Πραγματικα επαγγελματισμός σε άλλα επίπεδα.Απο τα top δωμάτια αυτή τη στιγμή, τρέξτε!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
11:05 18-Μαϊ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε λοιπόν χθες με τις προσδοκίες μας στο full μετά το υπέρτατο Genesis στο "Apocalypse" της εξαιρετικής Fear of the dark.Το δωμάτιο ξεκινάει με το που πατήσεις το κουδούνι της οικίας και είναι αρκούντως ψαρωτικο.Η υποδοχή της λατρεμένης κυρίας Μαργαρίτας απίστευτη.Το σπίτι είναι ακριβώς αυτό το οποίο περιμένεις από μια εταιρία σαν αυτή.Πανέξυπνα περάσματα,ωραίοι χώροι και φυσικά τα κατάλληλα jumbscares.Δεν κρύβω πως προσωπικά επειδή είμαι και λίγο του τρόμου θα ήθελα περισσότερα αλλά είναι μια χαρά όλα ισορροπημένα εκεί μέσα ώστε να είναι η εμπειρία αυτή που πρέπει.Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί,το acting φοβερό και οι γρίφοι πολύ έξυπνοι χωρίς να γίνονται δύσκολοι.Στη συνέχεια εννοείται μιλήσαμε,γελάσαμε, είπαμε πολλά καθώς είναι εξαιρετικό το προσωπικό και θέλουν να μάθουν τις απόψεις όλων.
Για μένα το δωμάτιο είναι ότι πιο κατάλληλο για μια ομάδα που θέλει να κάνει την πιο αξιοπρεπή και τίμια εισαγωγή σε escape room τρόμου με γρίφους οι οποίοι δεν κουράζουν.
Επόμενη στάση : Black hole xxx

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
12:08 11-Μαϊ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εδώ τώρα τι να γράψει και τι να πρωτοθυμηθει κανείς...Θα αρχίσω λίγο ανάποδα την κριτική και θα γράψω για τα εξαιρετικά παιδιά που έφτιαξαν αυτή τη δωματιαρα.Γνωστες,έστησαν ένα δωμάτιο ακριβώς στα πλαίσια που πρέπει ώστε να μην σου αφήνει πολλά περιθώρια εφησυχασμού σχεδόν ποτέ και με όρεξη για κουβέντα και με το να ακούσουν οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει το δωμάτιο.
Το οποίο δωμάτιο...δεν ξέρω καν πως να το χαρακτηρίσω...Κανονικό σπίτι με το καθιστικό του, το σαλόνι του...και κάπου εδώ σταματάω γιατί τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας.Πραγματικα φοβερά και καίρια jumbscares τα οποία σου κόβουν τα πόδια και δεν είναι καθόλου φτηνιαρικα.Γριφοι στα επίπεδα που πρέπει γιατί δεν είμαστε και για πολλά πολλά με όλα αυτά που επικρατούν εκεί μέσα,παρότι 2 μου φάνηκαν προσωπικά κάπως δύσκολοι.Υπάρχουν πανέξυπνες και πρωτότυπες πινελιές τρόμου που δεν έχω δει σε κάποιο άλλο escape room και η γενικότερη αίσθηση για να μην το πλατιαζω πολύ είναι πως ζεις αυτό το οποίο περιμένεις.
Κλείνοντας να επαναλάβω πως τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν τόσο άψογο αν δεν είχαν αγάπη και πάθος τα παιδιά για το όλο εγχείρημα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
03:23 11-Μαϊ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Συγγνώμη αλλά...ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ;;;;
Ξεκινήσαμε λοιπόν κι εμείς για την άλλη διάσταση με το Insidious.Αρχικα να γράψω πως διαβάζοντας τις κριτικές είχαμε στο μυαλό μας πως πάμε σε ένα σχετικά χαλαρό γριφοδωματιο τρόμου...Αμ δε...Το τι κυνηγητό, το τι αγωνία,το πόσο αναθεματισμένα άψογο σε όλα του είναι το Insidious σε κάνει να παρακαλάς να τελειώσει για να γλιτώσεις από την καταραμένη παρουσία η οποία όχι μόνο δεν σε αφήνει σε ησυχία αλλά αν σε πιάσει σε έχει κρατήσει μαζί της συντροφιά...
Άψογο acting,αψογα σκηνικά, άψογοι γρίφοι και άψογοι ιδιοκτήτες με όρεξη και αγάπη γι αυτό που κάνουν και με κάθε διάθεση να ακούσουν το οτιδήποτε.Πραγματικα ένα δωμάτιο που όσοι θέλουν τρόμο πρέπει να το ζήσουν.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
02:51 4-Μαϊ-19

IT

IT

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Βράδυ Παρασκευής και είπαμε να πάμε κι εμείς να δούμε τι συμβαίνει και εκεί στη Δάφνη εξαφανίζονται παιδάκια...;
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι λάτρεις του Stephen King και της ταινίας θα λατρέψουν πραγματικά το πως αυτό το δωμάτιο μεταφέρει ΠΙΣΤΑ την αίσθηση ότι παίζεις στην ταινία.Και εδώ έρχονται τα συγχαρητήρια στο προσωπικό και στην ΑΨΟΓΗ gm που τόσο πολύ αγαπάνε αυτό που κάνουν.Καταφεραμε και βγηκαμε 3 άτομα στο πάρα 5 πανικόβλητοι και με την ψυχή στο στόμα.
Στα αρνητικά τώρα δεν μπορώ να μην αναφέρω το ότι κάποιοι μηχανισμοί θέλουν μια συντήρηση γιατί δεν λειτουργούν σωστά.Σε ένα δωμάτιο χωρίς ίχνος λουκέτου είναι λογικό το ότι πρέπει να δωθει εξαιτίας της χρήσης τους λίγο παραπάνω προσοχή ως προς την λειτουργικότητα τους.Οι γρίφοι ήταν μέτριοι προς δύσκολοι και μάλιστα κάποιες στιγμές δεν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις ενώ τον έλυσες.
Τελος σε ότι έχει να κάνει καθαρά με τα δικά μου γούστα και για αυτό δεν θέλω να θεωρηθεί αρνητικό είναι απλώς πως το δωμάτιο δεν είναι τρόμου.Ειναι καθαροτατα ένα δωμάτιο ψυχολογικού θρίλερ.Ο κλόουν μετά τις 2-3 φορές συνηθίζεται και θα τον ήθελα απλώς πιο επιβλητικό ως παρουσια και ίσως και σε έναν ρόλο κάπως πιο "φανερό" προς τους παίκτες ειδικα στο τελευταίο δωμάτιο ώστε να νιώσουν ακόμη πιο άβολα με την παρουσία του.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
08:20 15-Απρ-19

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

OMG...
Τι νοσηρά μυαλά κρύβονται πίσω από την δημιουργία του συγκεκριμένου δωματίου;;;Αξέχαστη-πραγματικά όμως- από την άφιξη έως και την έναρξη του παιχνιδιού αυτή η αίσθηση που νιώθεις !!!Αναμφισβήτητα ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε escape room σε ότι έχει να κάνει με υποδοχή, εξηγήσεις και οτιδήποτε άλλο το οποίο όλοι γνωρίζουμε πως γίνεται...Ε εκεί ξεχάστε τα αυτά...Από την γωνία της Θηβών,πριν καν φτάσετε κάντε προσευχή,πηγαίνετε και...περιμένετε...
Στα του δωματίου τώρα και σε ότι έχει να κάνει με το gameplay
+Τεράστιοι,άνετοι χώροι ακόμη και για 6 άτομα (για μένα 4-5 το ιδανικό)
+Ένας ψυχακιας ο οποίος πραγματικά σε παίζει στα δάχτυλα συνεχώς...Δεν έχει σταματημό ούτε σε πόδια αλλά ούτε και σε...στόμα.Αναμφισητητα ο ίδιος είναι το δωμάτιο.Τα επισκιάζει όλα
+Ωραία διακόσμηση στους χώρους,όλα πολύ αληθοφανή
+Γρίφοι τόσο όσο ώστε να μην σε κουράζουν σε συνδυασμό με το άγχος που έχεις να γλιτώσεις για την ζωή σου
Και το μοναδικό
-τον βάζω σε ένα συγκεκριμένο γρίφο ο οποίος προσωπικά θεωρώ πως είναι έξυπνος ως προς αυτό που ήθελαν να κάνουν αλλά η υλοποίηση του είναι μάλλον κακοφτιαγμένη και μας αφαίρεσε πάρα πολλά λεπτά ενώ γνωρίζαμε ακριβώς τι έπρεπε να κάνουμε...Απλώς δεν...έβγαινε

Τέλος ειδική,θεϊκή αναφορά στην GM και σε όλα τα παιδιά τα οποία στο τέλος και αφού υπήρχε κι άλλη παρέα, δεν ήμασταν καν οι τελευταίοι μας εξήγησαν τα πάντα, μιλήσαμε, γελάσαμε και ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και δεκτικοί σε όλα.Σε αυτό παιδιά παίρνετε ένα τεράστιο +
Ανυπομονούμε για το 2 τώρα!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
03:48 13-Απρ-19

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τι να πρωτογραψει ρε παιδιά κάνεις γι αυτό το δωμάτιο;Από την (πολύ) αρχή μέχρι και το τέλος του δεν σε αφήνει σε ησυχία.
Πρωτοτυπία σε χώρους, σε γρίφους, σε μηχανισμούς...Πραγματικα είναι τέτοια η εμπειρία την οποία ζεις που σε κατακτάει σε όλα του.
Μοναδικό ίσως σημείο το οποίο θα μπορούσε να διορθωθεί είναι το λίγο απότομο τέλος του αλλά και πάλι αυτό δεν είναι δυνατόν να του αφαιρέσει ούτε καν μισό αστέρι από την βαθμολογία.

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
07:33 12-Απρ-19

CODE VERONICA

CODE VERONICA

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0
Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
16:52 7-Απρ-19

PSYCHO

PSYCHO

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το πρώτο μου escape room.
Ωραίοι γρίφοι,άνετα στους χώρους ακόμη και 5 άτομα που ήμασταν και φιλικοτατα τα παιδιά.
Αξίζει για όσους θέλουν ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωματιο

Απέδρασαν

Dark Seas

23:00, 19 - Ιουλ - 2019


  Τρόπαια που μπορείτε να Κερδίσετε

Mad Hatter Mad Hatter
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Κωμωδία
1 Τρόπαιο

The Dark Side Of The Elements


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   81,8 %

Black Hole Edition


1:29:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   79,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

Conjuring


1:28:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
  QR-Code
My Bro My Bro
  QR-Code

   90 Λεπτά
   3 - 6
   92,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
3 Τρόπαια
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Cursed Ship - Mary Celeste


1:36:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Lost Anchor Lost Anchor
  QR-Code

   100 Λεπτά
   2 - 6
   79,7 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Last of Us


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   98,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00
50

   2 Ώρες
   3 - 8
   98,4 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

LIBERTA


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   98,8 %
Ηθοποιός
Δράσης

Upside Down


1:37:00
412

   100 Λεπτά
   3 - 6
   98,1 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Lights out


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   78,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

Frankenstein’s Legacy


1:25:00

   90 Λεπτά
   3 - 5
   68,1 %
Ηθοποιός
Δράσης

Ashecliffe Asylum


1:04:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   94,0 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Otherside


1:19:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Το Χάλκινο Κλειδί Το Χάλκινο Κλειδί
  QR-Code

   80 Λεπτά
   2 - 4
   82,2 %
1 Τρόπαιο

HORROR HOTEL | The Experiment


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

DEADLOCK


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   93,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

REQUIEM


2:00:00

   2 Ώρες
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

AVATON


1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 6
   95,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός

Down the Rabbit Hole


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο

Looking Glass


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Mad Hatter Mad Hatter
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

The Apocalypse


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   103 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός

INSIDIOUS


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   98,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός

IT


1:45:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   83,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 7
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός

Genesis


1:37:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Don't get bitten Don't get bitten
  QR-Code

   100 Λεπτά
   2 - 5
   93,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

CODE VERONICA


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   94,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο
Ψυχολογικό Θρίλερ

PSYCHO


1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 6

Ιουλ - 2019

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING

Ιουλ - 2019

Βρείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το όνομα του αδελφού μου.

Ιουλ - 2019

Συγχαρητήρια! Βρήκες το λιμάνι !

Ιουν - 2019

Θα καταφέρεις να βρεις τον αριθμό;


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Ιουν - 2019

Αυτό το τρόπαιο σου δίνει τη γνώση για να μπαίνεις στα πιο δυνατά escape rooms!

Μαϊ - 2019

Αγαπημένο ημερολόγιο, Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σ ’αυτήν την χώρα… Το κουνέλι βγήκε απ’ το καπέλο, ή το καπέλο απ’ το κουνέλι; Μπερδεύτηκα. Έχω τόσες ερωτήσεις! -Αλίκη

Μαϊ - 2019

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!

Απρ - 2019

Τουλάχιστον ένας από την ομάδα να μην έρθει σε επαφή ή να μην δαγκωθεί από οποιοδήποτε "ον" εκεί μέσα!