cover image profile image

Michael Pag
Galactic


  Ποσοστό Απόδρασης: 100,0%
  Σκορ : 1089
  Μου Αρέσει : 7

5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε και μεις ως επισκέπτες - κλέφτες στην gallery, όπου τελικώς θέλαμε να βάλουμε το σχέδιο μας σε λειτουργία και να κλέψουμε τον περίφημο πίνακα από το Blue Room. We did once again βεβαίως βεβαίως.

Το δωμάτιο συγκαταλέγεται στης πρώτης γενιάς όπου επίσης μπορώ να πω ότι είναι ένα κρυφό διαμαντάκι.

Γρίφοι παρατηρητικότητας και συνεργασίας με την δυσκολία ίσως σε μερικές μη έμπειρες ομάδες να κλιμακωνεται. Εμείς κολλήσαμε - καήκαμε σ έναν αλλά ευτυχώς ο GM ήταν εκεί για εμάς. Γελάσαμε, χορέψαμε, λύσαμε και η ώρα πέρασε νερό.

Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα!

Ευχαριστούμε για όλα!

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ξεκινήσαμε και μεις ως άλλοι Lucky Luke να πάμε να δούμε τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι και για την παρουσία που κατοικεί εκεί.

Φτάνοντας λοιπόν, η έναρξη είναι αρκετά επιβλητική, αρχίζεις και αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος, αλλά και ότι ο τρόμος παραμονεύει. Εισχωρώντας πιο βαθιά εντός του σπιτιού, μια μουτσούνα έκανε την εμφάνισή του και κάτι μας έλεγε ότι το πράμα δεν θα πάει καλά. Τελικά δεν πήγε όντως όπως το φανταζόμασταν.

Διαλεγοντας το mode με την έντονη σωματική επαφή και έχοντας παίξει κι άλλα δωμάτια ίδιου τύπου, νιώσαμε στο συγκεκριμένο ότι δεν είχαμε την ίδια μεταχείριση. Τι θέλω να πω; Ότι δεν είχαμε (στον χώρο που προφανώς αρμόζει στο δωμάτιο για να γίνει κάτι τέτοιο) αυτή την αίσθηση. Το να με γυρνάει ο ηθοποιός γύρω γύρω, μου προκαλεί γέλιο, όπως κ έγινε δηλαδή ή στα 6 άτομα (που ήμασταν) να περιμένουμε την σειρά μας για το "τραμπούκισμα", δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Ίσως να ήθελε έναν ακόμα;

Επίσης η αίσθηση του τρόμου χάθηκε όταν η παρουσία έκανε τις εμφανίσεις, σε φάση "Μπουυυ" "Ουυυυ" κτλ. Σε καμία περίπτωση όμως ο ηθοποιός δεν ήταν κακός.

Στο θέμα σκηνικών ok ένα σπίτι όπως όλα τ άλλα με λουκετακια και μερικούς μηχανισμούς. Εδώ όμως αυτό που θέλω να τονίσω και το είπαμε και στα παιδιά, είναι η ασφάλεια των παικτών. Μερικά σημεία, αν η ομάδα είναι ατσουμπαλη, σίγουρα θα χτυπήσει. Θέλει αρκετή προσοχή και ήταν ένας λόγος που το τόνισα ιδιαίτερα.

Εν κατακλείδι, ένα ωραίο δωμάτιο που σίγουρα θέλει δουλειά γιατί έχει potential για κάτι πολύ παραπάνω. Στην τιμή όμως που έχει τώρα και με την συγκεκριμένη δομή του, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το προτείνω. Εμείς παίξαμε με δωροεπιταγή και ήταν ok, δεν τα κλάψαμε που λέμε.

Ευχαριστούμε!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

The Painting

The Painting

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σαν Πικάσο και μεις (μη χέσω) και αφού γνωρίσαμε τον Bill Stoneham, θέλαμε να αγοράσουμε ένα έκθεμά του. Τελικώς, μας προέτρεψε να αγοράσουμε τον πίνακα ονόματι "The Hands Resist Him". Μπορεί να μην ήταν στην έκθεση αλλά η φωτογραφία που είδαμε έλεγε πολλά. Το παράξενο σε όλο αυτό είναι ότι απο την στιγμή που τον είδαμε, δεν κοιμηθήκαμε πότε ξανά.

Έτσι λοιπόν πήγαμε στον υπνωτιστή, Oshi Risargy, όπου μας υπνωτισε και κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι μας.

Είσοδος λοιπόν και φυσικά οι χώροι που επισκεφθήκαμε ήταν αρκετοί και όλοι in concept. Custom σκηνικά με το κάθε δωμάτιο να έχει την δική του πινελιά και φυσικά το spooky αυτό στοιχείο ότι κάποιος σε παρακολουθεί! Ή μήπως αυτό συμβαίνει; Αυτό που ξεχωρίζει στον κάθε χώρο εκτός από την διακόσμηση, είναι οι μυρωδιές αλλά σε έναν συγκεκριμένα τις....αυτό εδώ το αφήνω να το ανακαλύψετε μόνοι σας!

Γρίφοι και αυτοί στο κλίμα που έπρεπε, που σίγουρα θέλουν καλή και έντονη παρατηρητικότητα, καθώς επίσης και πολύ καλή συνεργασία. Δεν θα τους χαρακτήριζα δύσκολους αλλά σίγουρα είναι απαιτητικοί. Σαφώς, αυτό εξαρτάται και από την εμπειρία της κάθε ομάδας ξεχωριστά.

Γριφοδωμάτιο που η ιστορία εξελίσσεται καθώς γίνεται η μετάβαση από χώρο σε χώρο. Στο τέλος ο Αργύρης είναι εκεί για να σας την αναπτύξει και να σας λύσει κάθε απορία και πιστέψτε με, είναι κάτι μοναδικό!

Βοήθειες από τον GM εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε. Οπότε δεν θα απογοητευτείτε στο "Α δεν μας προσέχει" "Α πολύ γρήγορα δόθηκε η βοήθεια" κτλ κτλ.

Αν το σκέφτεστε για 2α ΊΣΩΣ να δυσκολευτείτε λίγο περισσότερο αλλά ακόμα και 4αδα, πάντα ΌΛΟΙ κάτι θα έχετε να κάνετε!

Εν κατακλείδι, ένα νέο γριφωδομάτιο που οι 2 ώρες είναι χορταστικές και φυσικά θέλεις κι άλλο! Κλείστε άμεσα και δεν θα χάσετε!

ΥΓ. Ευχαριστούμε για όλα και περιμένουμε το επόμενο! Καλές δουλειές!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πήγαμε και μεις ξημερώματα (δεν δίνουμε δικαιώματα) να δούμε κάποιες πόρτες ασφαλείας. Μια κόκκινη θέλαμε έτσι γιατί το συζητούσαμε και μας αρέσει το χρώμα πιο πολύ. Φτάσαμε λοιπόν έξω απ το μαγαζί, χτυπάμε κουδούνι, μπαίνουμε μέσα... σκοτάδι! Α τέλεια, τους έκοψαν το ρεύμα λέμε... Ε μπαίνουμε με τις μπάντες μέσα στο σπίτι γιατί κάτι ουρλιαχτά ακούγαμε (όπου φύγει φύγει) και αρχίζουμε λοιπόν το ψάξιμο καθώς απ ότι καταλάβαμε, μόνο για πόρτα δεν ήρθαμε... Με τα πολλά, αφού κάτι τρελές μας κυνηγούσαν για να μας μιλήσουν; (δε νομίζω να χρωστάμε σε κανέναν) κάνουμε έξοδο και γειά σας!

Και αφού τελειώσαμε με την κάποια εισαγωγή (δεν λέω παραπάνω, για να πάτε να το ζήσετε), ας πούμε "πέντε" λόγια για το δωμάτιο The Bride in Black!

Καταρχήν όσοι έχετε παίξει το Insidious, θα πρεπει να γνωρίζετε ότι ΜΑΞ 2 χώροι είναι έντονοι που να το θυμίζουν χωρίς όμως αυτό να είναι κακό ή απαγορευτικό στην ομάδα που θέλει να κλείσει για να παίξει. Όλοι οι χώροι λοιπόν είναι ολοκαίνουριοι, με ωραία, άρτια επίπλωση, περάσματα που οk, προφανώς και είναι όμορφα αλλά τα χουμε ξαναδεί. Φυσικά ένα απ αυτά είναι πολύ ξεχωριστό 😉

Γριφολογικά, το δωμάτιο δεν κάνει πουθενά κοιλιά και σίγουρα θέλει συνεργασία και έντονη παρατηρητικότητα. Θα πρότεινα ΜΑΞ 4αδα για να το ζήσετε όλοι ΈΝΤΟΝΑ απ την παρέα και στην χειρότερη 5αδα.

Στον ηχητικό τομέα δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Καθηλωτικό, με όλη τη σημασία της λέξεως.

Ας περάσουμε και στο act. Τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, το χουν δουλέψει και συνεχίζουν και το κάνουν για να γίνονται ακόμα καλύτεροι. Ωραία jump και φοβερά κινηματογραφικά στιγμιότυπα!! Αυτό που συζητούσαμε και στο τέλος με τα παιδιά, ίσως μια παρουσία στον χώρο, να θέλει λιγότερες εμφανίσεις απ' τις τόσες πολλές. Ίσως γιατί συνηθίζεις μετά...

Τέλος, η ατμόσφαιρα.... Μια λέξη... Σκοτάδιιιιι (πυκνό)

Καλές δουλειές, ευχαριστούμε για όλα και ανυπομονούμε προφανώς για το επόμενο που έρχεται σύντομα!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Death Row λοιπόν και οι προσδοκίες είναι μεγάλες όταν ξέρεις ότι πηγαίνεις να παίξεις στην εταιρεία No Exit, όπου μπορείς να συναντήσεις όλα τα απρόβλεπτα μέσα στο κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

Αφού λοιπόν δεν ήμασταν και τόσο καλά παιδιά και μας μπουντρουμιάσανε, προσπαθούσαμε με χίλιους δύο τρόπους να ξεφύγουμε από εκεί που μας έχωσαν.

Ο φύλακας πολύ δυνατός, καθώς είχε μπει στο ρόλο και μας την έλεγε (με ευχάριστο πάντα τρόπο) και γενικά όλες οι ατάκες του in concept!

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αλλά σίγουρα αρκετοί απ' αυτούς θέλουν καθοδήγηση GM, όπου μιας που το ανέφερα ήταν από αυτούς που δεν κάνουν π.χ τσιγάρο και α κάτσε να δω τι κάνουν κι αυτοί. Βοήθεια όταν την χρειαζόμασταν πολύ και πάντα με τον τρόπο που έπρεπε.

Φυσικά το ατού του δωματίου (εκτός των χωρών που θυμίζουν φυλακή) είναι αυτό που είπα εξ αρχής. Από που θα περάσεις κάθε φορά. Ε ναι λοιπόν, κατουρηθήκαμε κυριολεκτικά! Θα καταλάβετε καλύτερα σε μια επίσκεψη σας!

Θα έλεγα πως 4 μαξ 5 άτομα είναι ιδανικά για το εν λόγω δωμάτιο.

Ευχαριστούμε για όλα και προφανώς περιμένουμε την επόμενη δημιουργία σας!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Επειδή το καλάθι του νοικοκυριού, είναι η νέα μόδα εδώ στην Ελλάδα, είπαμε και εμείς ως παρέα να πάμε σ ένα σούπερ μάρκετ που άνοιξε πρόσφατα για να δούμε τις τιμές και εκεί.

Κατά την είσοδο μας κάτι φώτα παίζανε, μετά δεν ανοίξανε ξανά λέγαμε "μπα, κάτι γίνεται στην περιοχή". Με ότι τελοσπάντων, μπορέσαμε και είδαμε, ως πρώτη ματιά τα περισσότερα ράφια ήταν άδεια, οπότε μάλλον κάτι καλό παίζει με τις τιμές εδώ αναφέραμε. Με τα πολλά καθώς κι ο χρόνος κυλούσε αλλά χωρίς να κάνουμε βήματα, κάτι δεν πήγαινε καλά σε όλο αυτό που επιλέξαμε ως σούπερ μάρκετ. Φωνές περίεργες, κάτι παρουσίες που κάνανε την εμφάνισή τους και τελικά καταλάβαμε, ότι έπρεπε να φύγουμε από εκεί γρήγορα! Μάταια όμως, καθώς οι επιβλητικές μουτσούνες εμφανιζόντουσαν από εκεί που δεν το περίμενες.

Στην προσπάθεια τελικώς να λύσουμε κάτι γρίφους (we did it) καταφέραμε με τα πολλά να πάρουμε πόδι από εκεί μέσα! (όλες οι τρελές μαζεμένες).

Και αφού τελείωσα με την εισαγωγή, ήρθε η ώρα να αναλύσω ότι όλα αυτά που γίνονται εντός, ΝΑΙ γίνονται σε πραγματικό σούπερ μάρκετ, ναι οι ηθοποιοί μας περιποιήθηκαν και με το παραπάνω! Ευχαριστούμε τόσο για την ερμηνεία όσο και τον παραπάνω "πόνο" που μας χάρισαν! Γρίφοι, τόσο όσο και προφανώς δεν χρήζουν μεγάλης δυσκολίας.

Δεν ξέρω, το χαρήκαμε σίγουρα πάρα πολύ και σίγουρα όσοι διαβάζετε την εν λόγω κριτική κλείστε ΧΘΕΣ και απλά ζήστε το καθώς πρόκειται για event!

Ευχαριστούμε για όλα όμως και επειδή θα ρθουμε ξανά (προφανώς), ρίξτε μας και καμιά κανονική 😂😜

ΥΓ. Θέλω να παίξω ξανά χαρωπά τα δύο μου χέρια τα χτυπώ και να χοροπηδάω σαν τον Ross από τα F.R.I.E.N.D.S.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Φεβ - 2023

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ξεκινήσαμε και εμείς για το Experimentum X λοιπόν στο αγαπημένο Trapped στο Χαλάνδρι.

Γενικά γνωρίζαμε πως πρόκειται για ένα απαιτητικό, πρώτης γενιάς γριφοδωμάτιο. Στο σύνολο η ομάδα μου το χάρηκε και με το παραπάνω. Γελάσαμε, λύσαμε και σίγουρα ηταν μια fun to play εμπειρία στο σύνολό της.

Ο Ιωάννης πολύ δυνατός GM με hints που τα έδινε την στιγμή και με τον τρόπο που έπρεπε.

Αυτό που μας άφησε μια μικρή γεύση "απογοήτευσης", θα έλεγα πως είναι ότι στην μέση περίπου του δωματίου και μέχρι το τέλος, οι γρίφοι άρχισαν να ανεβαίνουν σε βαθμό δυσκολίας, που χωρίς την καθοδήγηση του GM, παίζει να μείνεις στο εκάστοτε σημείο επίλυσης για πάντα. Επίσης χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, είμαστε ομάδα όπου στο ενεργητικό μας εχουμε 300+ δωμάτια.

Όπως και να χει όμως, όπως προείπα και αν εξαιρέσουμε το εν λόγω "αγκαθάκι" στο σύνολό του ήταν ένα εξαιρετικό γριφοδωμάτιο που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη!

Ευχαριστούμε για όλα! 😁

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

WHY ?

WHY ?

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Why why why??? Και το γράφω, γιατί δεν ήθελα να τελειώσει αυτό που ζήσαμε εκεί μέσα!

Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή και να αναφέρω σε ΟΛΟΥΣ όσους διαβάσουν την εν λόγω κριτική, πως σε όποια κατηγορία αρεσκείας δωματίων ανήκετε, μην κάνετε το λάθος και δεν διαβάσατε εξονυχιστικά την ιστορία ή δεν δώσετε σημασία στο ότι σας πουν ή γίνει εκεί μέσα. Αφήστε την "μαγκιά" για κάπου αλλού.

Στα του δωματίου τώρα, αν ψάχνετε αυτό τον καιρό για ενοικίαση σπιτιού, μάλλον όσα έχετε δει, το Why θα σας κάνει να σταματήσετε το ψάξιμο. Χώροι τεράστιοι και προσεγμένοι, με τον καθένα να δίνει την δική του πινελιά και με πολύ ωραία διακόσμηση. Ειδικά κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα δίνουν το κάτι παραπάνω.

Για τους ηθοποιούς, νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τα λένε και τα άλλα σχόλια πιο κάτω εκτός από το δικό μου! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θα πω εγώ μόνο! Μοναδικές ερμηνείες! Θα τονίσω ξανά πώς πρέπει να μπείτε στο ρόλο και να ακούτε προσεκτικά το κάθε τι.

Όσον αφορά τους γρίφους ευφάνταστοι και in concept. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δύσκολοι, αλλά θέλει σίγουρα καλή παρατηρητικότητα και φυσικά συνεργασία.

Στα του προσωπικού, τα παιδιά ήταν ευγενέστατα, με χιούμορ, μεγάλη όρεξη να ακούσουν το πως περάσαμε και πρόθυμοι να δεχτούν την οποιαδήποτε αλλαγή (που δεν υπήρχε) που είχαμε να τους πούμε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και την ομάδα μου, για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ που βιώσαμε εκεί μέσα!

Σπεύσατε άμεσα και δεν θα χάσετε!

Αναμένουμε την συνέχεια...

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Ιαν - 2023

Elixir Of Life

Elixir Of Life

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Elixir of Life λοιπόν και η αλήθεια είναι ότι σαν τρομολάγνος, δεν περίμενα ότι θα χαιρόμουν να παίξω ξανά δωμάτιο γρίφων. Να που έκανα λάθος τελικά! Πανέμορφοι χώροι με πανέξυπνα περάσματα καθώς και εύκολοι γρίφοι (για έμπειρη ομάδα). Επίσης το ιδιαίτερο είναι πως το δωμάτιο ξεκινάει ως G1 γενιάς και καταλήγει στο τώρα.

Δυστυχώς το μόνο "αγκαθάκι" ήταν η διάρκειά του. Όχι, δεν χρειάζεται να βγει μισό αστέρι γι αυτό καθώς η μη έμπειρες ομάδες, ίσως δυσκολευτούν στην επίλυση και λογική των γρίφων άσχετα που εμείς βγήκαμε νωρίτερα.

Προτεινόμενος αριθμός 3 ΜΑΞ 4 άτομα.

Ευχαριστούμε για όλα!

Απέδρασαν

Orfanato

22:00, 22-Απρ-2023


   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός

Lilipout


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Κωμωδία
Kids Friendly
1 Τρόπαιο

The Blue Room


1:08:39

   70 Λεπτά
   2 - 6
   85,9 %
2 Τρόπαια

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Painting


1:57:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Atelier Atelier

   2 Ώρες
   2 - 4
   100,0 %
1 Τρόπαιο

The Bride in Black


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEATH ROW


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   49,6 %
Ηθοποιός
Δράσης
1 Τρόπαιο

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Experimentum X


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Σκορ
Δράσης
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

WHY ?


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Κινηματογραφικό Δράμα

Elixir Of Life


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 4
   100,0 %

Woman in Black


1:45:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Last Resort


1:23:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Mexico Mexico

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

WHO AM I ?


2:45:00

   195 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Cursed Ship X


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Evil in a Box


1:00:00

   80 Λεπτά
   4 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Τρέξιμο
Ψυχολογικό Θρίλερ

M’ama


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:50:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Apocalypse X


1:32:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

KRAMPUSNACHT


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

STIGMATA


2:00:00

   105 Λεπτά
   2 - 5
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Parking
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Greek Horror Story


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Sacrifice


2:00:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

Luna Mortem


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

RESURRECTION


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 6
   98,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο

DEADLOCK "The Brother's Redemption"


1:15:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Freedom Freedom

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

THE CELLAR


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Hannibal Deditus


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code
Special Ingredients Special Ingredients

   70 Λεπτά
   3 - 6
   81,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
2 Τρόπαια
Έχει Ηθοποιό?

THE SQUID GAME


2:30:00

   150 Λεπτά
   5 - 8
   100,0 %
Ηθοποιός
Δράσης

Boogeyman


1:12:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   99,5 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

AVATON


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

CODE VERONICA


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 7
   94,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Exposed


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 5
   97,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο

PROMETHEUS


1:25:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   100,0 %
  Video
1 Τρόπαιο

Woman in Black


1:19:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Last Chance


1:16:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

OUTCAST


1:30:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Λεπτά
   3 - 5
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Λεπτά
   3 - 5
   99,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Lethal Decision


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

BIOHAZARD


1:30:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Λεπτά
   3 - 8
   99,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

INSIDIOUS


1:05:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   90,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 14/06/2022

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   97,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,1 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

BLACKOUT


1:29:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   98,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Conjuring


1:25:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
My Bro My Bro

   75 Λεπτά
   3 - 6
   96,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
2 Τρόπαια

THE CELLAR


1:20:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

PSYCHOSIS


1:25:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   99,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

HORROR HOTEL | The Experiment


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 7
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Τρέξιμο
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Διαθέσιμο Έως: 21/07/2020

Yurei


1:40:00

   100 Λεπτά
   1 - 6
   99,7 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

The Existence


1:16:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   99,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:35:00

   100 Λεπτά
   2 - 5
   85,5 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

IT


1:25:00

   105 Λεπτά
   2 - 6
   82,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 08/11/2021

Room 203: Grim Reaper


1:06:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   52,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

JASON


1:35:00

   95 Λεπτά
   2 - 5
   99,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

AVATON


1:17:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Δωμάτιο 696


1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   92,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

Woman in Black


1:50:00

   100 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

Monika's Diary, Theory I


1:20:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   95,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

Wake Up


2:10:00

   130 Λεπτά
   3 - 5
   97,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Ώρες
   3 - 8
   98,9 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

HELL EXODUS


1:13:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
Role Playing
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο

LIBERTA


1:15:00

   90 Λεπτά
   3 - 7
   98,8 %
Ηθοποιός
Δράσης
  Video
Διαθέσιμο Έως: 31/07/2020

Vade Retro Satana


1:32:00

   2 Ώρες
   6 - 8
   100,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

Κέρδισε

Μαρ - 2023

Δες το μέλλον σου...

Φεβ - 2023
Νοε - 2022

Find me and the connection

Ιουν - 2022

Χρησιμοποίησε το "3,14" στην φωτογραφία της ομάδας σου!!!

Ιαν - 2022

Bonus γρίφος δωματίου.

Ιαν - 2022

Κατάφερες να βρεις το " True Light "

Ιαν - 2022

Βρήκες τα ιδιαίτερα συστατικά του Dr Lecter χωρίς βοήθεια !

Ιουλ - 2021

Βγήκες ζωντανός από το Mount Massive Asylum.

Ιουλ - 2020

Ολοκληρώστε την αποστολή σας στο CONJURING

Ιουλ - 2020

Βρείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το όνομα του αδελφού μου. Το τρόπαιο δίνεται όταν έρχεται ο παίκτης δεύτερη φορά.