cover image profile image

Μιχάλης Παγκίδης
Titan


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 1992
  Likes : 87

5.0 Excellent
Apr - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Karma is a bitch δε λένε;

Ξεκινήσαμε για τη Νιγρίτης 13 λοιπόν καθώς για λογαριασμό της τράπεζας έπρεπε να διεκδικήσουμε το παλιό αυτό σπίτι. K thank you bye και γειά σας! Μπήκαμε, είδαμε, βγήκαμε. Δεν παίζεις εκεί μέσα. Άλλη φορά 😜

Και να τα πάρουμε κ λίγο στα σοβαρά. Τα παιδιά έχουν κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια και ναι, από φίλους που έπαιξαν όταν πρώτο άνοιξε το δωμάτιο, έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές οπότε, οποιαδήποτε παλαιότερη κριτική, δεν ισχύει (προσωπικά μιλώντας πάντα).

Το δωμάτιο έχει ένα πολύ μεγάλου ατού καθώς εσείς με την ομάδα σας θα αποφασίζετε τι και πως θα πράξετε. Ανάλογα τις αποφάσεις που θα πάρετε, θα έχετε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Μια οικία που δεν το λείπει ΤΙΠΟΤΑ! Ναι δεν θα δείτε τις υπερπαραγωγές σε σκηνικά αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Η ανατριχίλα, η αγωνία σε κρατάνε όλη την ώρα στο τι κάνω τώρα και πως προχωράω.

Ηχητικός τομέας HELL YEAH! Ευτυχώς δεν είναι η λουπα που ακούμε σε κάθε δωμάτιο και σας γράφει άνθρωπος με εμπειρία 380+ δωμάτια στο ενεργητικό.

Το act ειναι σε άλλο και τρελό επίπεδο. Αγαπάς κάθε τι που γίνεται εκεί μέσα με τα κινηματογραφικα να δίνουν ρέστα. Μην κλείσετε πουθενά τα μάτια, μα ΠΟΥΘΕΝΑ!

Γρίφοι οκ, όχι κάτι τρελό, όχι κάτι δύσκολο και ίσως μερικές φορές να μην κατανοήσετε πλήρως τι θέλει να πει ο ποιητής. Να τονίσω ότι αυτό θα γίνει σε μη έμπειρες ομάδες, οι υπόλοιπες θα βρουν εύκολα πατήματα.

Ένα πολύ μεγάλο + και στο μικρό μέρος του role playing που έχουμε εμείς οι παίκτες όπου μαζί με τον φωτισμό (λέμε τώρα) δίνει ένα ακόμα boost.

Στο τέλος τα παιδιά μας άκουσαν, δεν είχαμε η αλήθεια να τονίσουμε κάτι για αλλαγή πάρα μόνο ερωτήσεις δικές μας για να δούμε αν όντως ήταν αυτό που είχαμε σκεφτεί.

Σίγουρα δεν θα το πρότεινα σε παραπάνω από 5 άτομα και αυτό MAX. Οk, μπορεί να πέφτει η τιμή αλλά σίγουρο ότι δεν θα το χαρούν όλοι το ίδιο με αποτέλεσμα ΙΣΩΣ να χαλάσει σε κάποιους την εμπειρία. 4αδα folks στην καλύτερη 5αδα όπως λέω κ πιο πάνω.

Σας ευχαριστούμε παιδιά, καλές δουλειές!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν ξέρω τι πρέπει να γράψω για το συγκεκριμένο δωμάτιο καθώς ότι και αν γραφτεί εδώ από τον καθένα μας, το feeling και αυτό που θα ζήσει ο κάθε ένας από εμάς δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Το μόνο που θα πω είναι να έχετε ματιά και αυτιά ανοιχτά και ζήστε το σα να πάτε σε ένα προορισμό που δύσκολα θα έχετε τη δυνατότητα ξανά να πάτε.

Πραγματικά ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γι αυτό που ζήσαμε εκεί μέσα.

Όλα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε..

Escaped
4.7 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Είπαμε να γίνουμε και εμείς με την σειρά μας οικιακοί βοηθοί και να πάμε να δούμε σε αυτό το πανέμορφο σπιτάκι τι παίζει με αμοιβές κτλ.

Φτασαμεεε! Σκοταδιιιιι, πάμε να την κάνουμε όλοι μαζί 🤣🤣

Με τα πολλά ότι έγινε εκεί μέσα και ζήσαμε δεν θέλαμε την δουλειά και την κάναμε με ελαφριά.

Στα του δωματίου τώρα, το concept και τα σκηνικά όντως θυμίζουν την ταινία (ειδικά αν την έχει δει κάποιος). Μην περιμένετε σκηνικαρες κτλ, δεν τα χρειάζεται κιόλας.

Περνάμε στο ηχητικό κομμάτι που ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ με την σωστή ένταση και συνεχώς να νιώθεις μια ανασφάλεια. Το πέτυχε και με το παραπάνω και είναι ένα από τα μεγάλα του ατού καθώς δεν έχει τα γνωστά κομμάτια που παίζουν σε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια.

Acting πανέμορφο που οι ηθοποιοί είναι εκεί για να σας κάνουν να περάσετε καλά! Δίνουν όλο τους το είναι! 👏👏👏👏

Περνώντας στο γριφολογικό κομμάτι, εδώ είχαμε 2 αστοχίες. Η πρώτη είναι ότι βρήκαμε γρίφους ασύνδετους με την ιστορία αλλά το πιο βασικό ήταν ότι σε ένα σημείο, στο προηγούμενο reset άλλαξε ο κωδικός του λουκέτου και επι περίπου 10 λεπτά ο GM προσπαθούσε να μας πείσει να το βάλουμε πάνω στην κόκκινη γραμμή, έτσι όπως πρέπει να βάζουμε τους αριθμούς όπως όλοι ξέρουμε. Προφανώς σε κάποια στιγμή, απήυδησε ο άνθρωπος και ok ακούστηκε πιο νευριασμενος. Τον κωδικό τον είχαμε βρει σχεδόν αμέσως αλλά δεν έμπαινε με τπτ όσο κι αν προσπαθούσαμε κι ένα μέλος από την ομάδα μου νευρίασε κ εκείνος με αποτέλεσμα να του πει "έχουμε παίξει 400+ δωμάτια, χαζοί είμαστε;"
Ο GM είπε τότε πως θα έρθει να μας πάρει έναν έναν προφανώς για να δουν τι γίνεται. Όταν λοιπόν ερχόταν προς τα εμάς, με τα πολλά το ανοίξαμε και ο κωδικός όντως ήταν λάθος. Το κακό εδώ είναι ότι το δωμάτιο έκανε κοιλιά καθώς καθόμασταν και απλά παιδευόμασταν άδικα.

Στο τέλος μιλήσαμε με τα παιδιά που ήταν ευχάριστα, μας άκουσαν τι έχουμε να πούμε για το δωμάτιο και γενικά ήταν ok η συζήτηση. Εδώ να τονίσω ένα ακόμα μείον που έτυχε στη γυναίκα μου. Όταν σου λένε ότι δεν θέλω να κάνω κάτι μόνη μου και σου κάνουν ότι σου κάνουν σε συγκεκριμένο σημείο (δεν μπορώ να πω πολλά λόγω ότι θα θεωρηθεί spoiler) μην γυρνάς και λες στο τέλος το κάνω επίτηδες όταν μου το λένε για να παιχτεί σωστά το δωμάτιο και ότι αν το έβλεπα ότι ξέφευγε το πράμα θα είχα πχ plan b. Αν ο άλλος λιποθυμήσει για παράδειγμα τι plan b θα υπάρξει;

Γενικά περάσαμε όμως όμορφα και ευχαριστούμε και για τα αναμνηστικά στο τέλος!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

3η φορά σε ένα από τα πλέον αγαπημένα δωμάτια στην λίστα μας.

Δεν θα πω τίποτα καθώς τα έχω αναφέρει άλλες 2 φορές και τα λένε και τόσα παιδιά από κάτω και από πάνω (όταν θα ρθουν κ άλλες αξιολογήσεις και θα καπακωθεί η δικιά μου😋).

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ!

3η φορά όπως προανέφερα και μέσα στα 380+ δωμάτια στο ενεργητικό μας, εγώ σαν άντρας (NOT) έβγαλα τα λαρύγγια μου απ την τσιρίδα καθώς ναι, δεν μπορούσα να συνηθίσω με ΤΙΠΟΤΑ!

Καρατσουλαρες εκεί μέσα! ❤️😘

Ετοιμαζόμαστε για 4η φορά προφανώς να σας έρθουμε αλλά πρωτού γίνει αυτό, θα κάνουμε μια μετάνοια.

Είστε ότι καλύτερο! Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά και τα λέμε soon 😈😈😈

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ο κόσμος του The Conjuring γενικά είναι ο αγαπημένος μου. Με έχει στοιχειώσει απο μικρότερη ηλικία και μου έχει προκαλέσει αυτό που δεν μπορώ να εξηγήσω, να μην μπορώ να κουνηθω, να δω κτλ όταν βλέπω τον Βαλακ.

Το ίδιο ζήσαμε και στο event της Exitus, που κατ' εμέ είναι και το καλύτερο event που έχω παίξει ποτέ!

Η είσοδος ψαρωτική και με το καλώς ήρθατε αρχίσει το γλέντι. Κινηματογραφικές σκηνές η μία πίσω από την άλλη όπου κάπου ωπα γιατί χάσαμε το μέτρημα.😂 Χώροι πανέμορφοι που δεν θυμίζουν σε ΤΙΠΟΤΑ τα 2 προηγούμενα δωμάτια και αρκετά μεγάλα έτσι ώστε να χωρέσει μεγάλη παρέα. Έτυχε για πρώτη φορά στα 400 δωμάτια να είμαστε 7 και χωρεσαμε άνετα. Όλοι λυναμε, όλοι βλέπαμε τα πάντα!

Ηχητικά το δωμάτιο έχει τα στοιχεία από τα universes The Conjuring, The Nun, Annabel κατι που ταιριάζει απόλυτα και είναι σα να ζεις την ταινία.

Γριφολογικα έχουμε γρίφους μέτριας δυσκολίας και μόνο με λουκέτα αλλά και με απίστευτους μηχανισμούς! Ένας ειδικά είναι λες και βλέπεις όντως αυτό που γινόταν στην ταινία, δεν θα πω όμως πχια!

Ηθοποιοί, no words. Απλά συγχαρητήρια για ότι μας προσφέρατε πραγματικά! Το ευχαριστώ γι αυτό που ζήσαμε είναι λίγο.

Μιλήσαμε στο τέλος για αρκετή ώρα και μετά παιδιά και απλά παρακαλεσαμε να μείνει ως δωμάτιο καθώς τα λόγια είναι περιττά με όσα και αν γραφτούν. Αν δεν το παίξεις, να το ζήσεις ο ίδιος, ότι και να διαβάσεις δεν θα το βιωσεις.

Είτε ανοίξουν ξανά οι κρατήσεις, είτε μείνει ως δωμάτιο, κάντε την χάρη στον εαυτό σας και κλείστε ΧΘΕΣ!

Ελένη σ' ευχαριστούμε για ΌΛΑ!!!

Escaped
4.7 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα διαφορετικό δωμάτιο απ όλα τ άλλα.

Οι λάτρεις των videogames όπως εγώ θα έχετε ένα + παραπάνω στο να το αγαπήσετε.

Από την είσοδο σας ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Γίνεται ότι γίνεται και ξεκινάτε. Πολλά + καθώς προσωπικά έβλεπα παντού props από βιντεοπαιχνίδια και εικόνες ταινιών κάτι που λάτρεψα.

Φυσικά όλα πάνε καλά μέχρι που η ΔΕΗ τους έχει βάλει στο μάτι εκεί πέρα και κάτι δεν πάει σωστά. Από την άλλη υπάρχει κ μια πηγή φωτός (περίπου) που δυστυχώς επειδή διαρκεί αρκετή ώρα αυτή η διακοπή αρχίζει και κουράζει.

Γρίφοι εύκολοι προς μέτριας δυσκολίας χωρίς βοήθεια πάρα μόνο σε σημεία.

Οk τα σκηνικά είναι descent. Το ηχητικό κομμάτι είναι πανέμορφο καθώς δεν το χεις σίγουρα ακούσει ξανά.

Τα πολλά ++++ πάνε στους ηθοποιούς, στα κινηματογραφικά και στην κινησιολογία τους! Πραγματικά μας γλέντησαν και το χαρήκαμε!

Φυσικά στο τέλος τα παιδιά μας άκουσαν για το πως μας φάνηκε το δωμάτιο, τι μας χάλασε κτλ κτλ.

Ευχαριστούμε για όλα!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αφού μαζευτήκαμε με την παρέα μας στην σοφίτα, είπαμε να παίξουμε αυτό το εκπληκτικό επιτραπέζιο ονόματι Jumanji. Τελικά όμως όλο αυτό δεν πήγε πολύ καλά και ξαφνικά όλα άρχισαν να μετατρέπονται σε ζούγκλα. Η λύση ήταν μια, να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι.

Και αφού βρήκαμε τον Άλαν, παίξαμε τα καταφέραμε και τον πήραμε και φύγαμε.

Νέο δωμάτιο λοιπόν από την Brain On και πάμε να δούμε πως περάσαμε. Ο χώρος είναι προσεγμένος με πανέμορφα σκηνικά γεμάτα λεπτομέρεια με το κάθε τι τελικά να κρύβει και από κάτι. Όντως νιώθεις όπως στην ταινία, ξεκινάς από την σοφίτα και γενικά η μετατροπή γίνεται σταδιακά.

Γριφολογικα θα βρείτε πολλούς αυτοματισμούς αλλά και λουκέτα. Οι γρίφοι είναι απλοί χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία κατάλληλοι ακόμα και για αρχαριες ομάδες που σίγουρα θα ευχαριστηθούν.

Ιδιαίτερη έμφαση όμως και το διαμάντι του δωματίου είναι ο Άλαν ασυζητητί. Όλα τα λεφτά! Με το που τον συναντάς αρχίζει το γλέντι καθώς η μία ατάκα υποδέχεται την άλλη. Αφεθείτε στα χέρια του, μην κολλήσετε πουθενά, παίξτε μαζί του και σίγουρα θα χαρείτε και με το παραπάνω.

Δυστυχώς τέτοια δωμάτια είναι μετρημένα κυριολεκτικά στα δάχτυλα, καθώς πλέον όλοι μας ψάχνουμε τρόμου, θρίλερ κτλ κτλ.

Το προσωπικό στο τέλος μας περίμενε προφανώς και μιλήσαμε για τα του δωματίου και ότι είχαμε να ρωτήσουμε. Το δωμάτιο είναι πανέτοιμο!

Μην το προσπεράσετε! Πηγαίνετε και ζηστε με την ψυχή σας μια θεότρελη κωμωδία! Έτσι για το σβήσιμο ρε παιδί μου από τα τρομοδωματια.

Καλές δουλειές! Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη φορά στο σπίτι της αγαπημένης Red μετά από πολύ πολύ καιρό και προφανώς η επίσκεψη μας ήταν όπως την πρώτη και μπορώ να πω πολύ πολύ καλύτερη και πιο δυνατή.

Τα χουν γράψει και τα λένε όλα τα σχόλια πιο κάτω, αλλά θα αναφέρω τις διαφορές μεταξύ της πρώτης (όταν πρώτο δημιουργήθηκε το δωμάτιο) με το τώρα.

Στα σκηνικά δεν θα δείτε τρελές αλλαγές αλλά όλα πιστά στο παραμύθι που όλοι γνωρίζουμε. Spoil: Δάσος, σπιτάκι κτλ κτλ.

Γριφολογικά έχουν αλλάξει αρκετά πραγματάκια που ακόμα και μια αρχάρια ομάδα θα μπορεί να λύσει άνετα με ελάχιστη ίσως βοήθεια.

Ηχητικός τομέας κομμένος και ραμμένος στου δωματίου που σίγουρα δεν έχεις ακούσει ξανά.

Η τρελή και πιο δυνατή αλλαγή έχει γίνει στο acting του δωμάτιο που ναι μεν σχετίζεται ως light τρόμου αλλά τα jumps που γίνονται και όλα τα απρόσμενα σε κάνουν να νιώθεις εντελώς ευάλωτος/η. Εκεί που λες οκ δεν τρομάζω όλα είναι μια βόλτα στο δάσος. Nope! Think again!

Τέλος, πολλά πολλά kudos στα παιδιά που τρέχουν την επιχείρηση και ένα ακόμα + εδώ καθώς πλέον η ομάδα έχει ένα μικρό "δωράκι" ως ενθύμιο από το δωμάτιο που προσωπικά κάτι τέτοιο πάντα μ άρεσε να βλέπω και να θυμάμαι.

Ετοιμαζόμαστε να έρθουμε ΞΑΝΑ για το The Wolf καθώς έχουμε και εκεί πολύ καιρό να πατήσουμε το πόδι μας.

Ευχαριστούμε για όλα παιδιά! See you soon!

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Όπως έχουμε πει η Raven, είναι η εταιρεία εκείνη που την έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι μας. Όταν σου λένε "ακολούθησε με να σε πάω στην τουαλέτα" και απαντάς "τον ξέρω τον δρόμο" ε, είναι να απορεί ο κάθε ηθοποιός εκεί μέσα.

Στα του δωματίου τώρα άλλο ένα event ήρθε για να μας συναρπάσει αυτή την φορά τρόμου αλλά λίγο πιο light. Αφού το έπιασα και έτσι, να αναφέρω πως οι ηθοποιοί είναι αθόρυβοι, κάτι που συγκαταλέγεται σε ένα από τα πολλά +, καθώς επίσης κινησιολογικα έχουν κάτι μαγικό και καταφέρνουν να σε τρομάζουν θες δεν θες ακόμα κι αν στέκονται.

Συνεχίζοντας στο γριφολογικό κομμάτι, θα βρείτε αρκετούς, συνδιαστικούς, μετρίας δυσκολίας χωρίς να το κάψετε που λέμε, (μιας και δεν μιλάμε για καθαρό γριφοδωμάτιο) αλλά to the point καθώς σιγά σιγά καθώς λύνεται, θα μπορέσετε να ξετυλιξετε και να καταλάβετε την ιστορία του δωματίου.

Στο ηχητικό κομμάτι κάτι που παρατήρησα είναι ότι ναι μεν δεν έχει παιχτεί κάτι παρόμοιο κάπου αλλού αλλά ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί κατά την διάρκεια της βοήθειας, όπου χαμηλώνει η ένταση για να μπορέσετε να ακούσετε. Το τονίζω γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου όλα αυτά τα χρόνια, με τη μουσική να παίζει στο ίδιο τέμπο πάρεις δεν πάρεις βοήθεια. Ε, εδώ υπάρχει η απαραίτητη προσοχή από το προσωπικό της Raven.

Σίγουρα όταν μιλάμε για Χρήστο, θα πρέπει να περιμένετε και την υπογραφή του. Το τέλος θα σας δικαιώσει ακόμα περισσότερο. Say no more καθώς θα θεωρηθεί spoil.

Δεν θα πω αν πρέπει να πάτε 3αδα, 4αδα κτλ καθώς είναι sold out οι κρατήσεις αλλά αν με ρωτάτε και 5αδα θα στε φουλ άνετα.

Τώρα δεν χρειάζεται να αναφέρω για το πως μας φάνηκαν τα παιδιά στο τέλος. Είναι αστείο. Θα πω μόνο... Ηλία λείπεις!

Ευχαριστούμε για όλα! Τα λέμε σύντομα στο επόμενο! 😉

ΥΓ. Αν κάποιος είναι Θρησκος σε βαθμό που δεν θέλουν να αναφέρουν τα θεία και ότι έχει να κάνει με αυτά, ίσως το δωμάτιο να μην είναι το ιδανικό για εκείνον με συνέπεια να μην περάσει καλά. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, καλύτερα να μιλήσετε με τα παιδιά ώστε να σας κατευθύνουν αναλόγως αν θα πρέπει ή όχι να τους επισκεφθείτε.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αχ βρε Κώστα Κώστα. Όχι λάθος οι Α.Μ.Α.Ν. δεν κολλάνε εδώ.

Αχ βρε Αντιγόνη μας! Τόσο όμορφη, τόσο νέα, τόσο μικρή, γιατί μας άφησες Αντιγόνη μας!;!;

Τι είσοδος; Τι ωραία είσοδος ήταν αυτή στην συγκεκριμένη αγρυπνία! Έτσι όπως είναι και στην πραγματικότητα.

Αφού λοιπόν μπήκαμε στο σπίτι μας μετά από 8 χρόνια (μα πόσο γαϊδούρια πχια) πήγαμε να αποχαιρέτησουμε την αδερφούλα μας αλλά κάτι δεν πήγαινε και τόσο καλά. Τελικά το τι έγινε θα το αφήσουμε να το ζήσετε μόνοι σας γιατί το κάθε τι από εδώ και πέρα είναι spoil.

Στο θέμα διακόσμησης είναι όπως το είχαμε αφήσει το σπιτάκι μας. Όμορφο συμαζεμένο. Θέμα με το φως έχουμε βέβαια αλλά από την άλλη δεν θα μας έρθει και ακριβά η ΔΕΗ 😜

Και για να μιλήσουμε και σοβαρά, επειδή ίσως κάποιοι να διχάζονται καθώς είχαν την εμπειρία με το προηγούμενο δωμάτιο, ξεχάστε ότι ξέρετε και απλά πηγαίνετε ΧΘΕΣ! Δεν χρειάζεται να κάνεις παπάδες σε σκηνικά και τετραγωνικά για να είναι όμορφο ένα δωμάτιο. Αυτό λοιπόν έχει πετύχει και το Sister's wake καθώς έχει μια πανέμορφη ιστορία και gameplay που ξετυλίγεται συνεχώς μπροστά σου χωρίς κάποιος να πρέπει να στην εξηγήσει στο τέλος και με πανέμορφα κινηματογραφική σκηνικά κάθε στιγμή που σου την εξιστορούν.

Η ηθοποιός είναι το μεγάλο ατού του δωματίου. Δεν την ακούς, σου μ@μ@ει συνεχώς την ψυχολογία, αρχίζεις τα γαλλικά και προφανώς τα jumpscares έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Γριφολογικα για δωμάτιο τρόμου οι γρίφοι είναι αρκετά descent έτσι ώστε η κάθε ομάδα να μην χρειάζεται να έχει μεγάλη εμπειρία για να τους λύσει.

Προφανώς μέσα σε όλα αυτά είναι η τιμή. Πολύ vfm γι αυτά που προσφέρει.

Τα παιδιά στο τέλος αφού μιλήσαμε κάνα 45λεπτο (ήμασταν τελευταία κράτηση) μικησαμε για όλα, για το πόσο πολύ μας άρεσε όλο αυτό που ζήσαμε και απλά τους δώσαμε με την σειρά μας τα συγχαρητήρια! 👏👏👏

Να πάτε να το ζήσετε ΆΜΕΣΑ!

Ευχαριστούμε για ΌΛΑ παιδι! Καλή Χρονιά με υγεία και καλές δουλειές!

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Περιμέναμε πως και πως για το συγκεκριμένο chapter στον κόσμο του The Conjuring και τελικά μας δικαίωσε.

Αφού είχα τα φράγκα, έκανα το deal και έκλεισα την σπιταρόνα! Ατέλειωτοι χώροι, μεγάλοι, με το κάθε prop να είναι απόλυτα ταιριαστό. Θέμα με το φως είχαμε αλλά ας είναι. Ελπίζω να μην είμαστε σε φάση κάποια στιγμή "Η ΔΕΗ πληκτρολογεί...". 😂

Το τεράστιο ατού του δωματίου και έτσι ξετυλίγεται και η ιστορία, είναι οι κινηματογραφικές σκηνές που παρέχει. Φυσικά σε αυτό, τα kudos πηγαίνουν στους ηθοποιούς που πραγματικά δεν μας άφησαν λεπτό να ησυχάσουμε! Καρατσουλάρες!

Γριφολογικά δεν συναντήσαμε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, απλά σε μη έμπειρες ομάδες, ένας γρίφος θα χρειαστεί ένα μικρό hint. Εμείς όπως μας ενημέρωσαν το χαμε βάλει σε speed run το mode μας και τελειώσαμε και ένα μισάωρο νωρίτερα.

Επιπλέον πέρα απ' την διακόσμηση και κάποιους χώρους που αγάπησα πολύ, το δωμάτιο παρέχει φουλ αυτοματισμούς.

Στο τέλος η συζήτηση με τα παιδιά ήταν όπως αναμέναμε ευχάριστη, πρόθυμοι να ακούσουν τυχόν αλλαγές (δεν είχαμε είναι έτοιμο προς ενοικίαση το σπίτι) και ότι άλλο θέλαμε.

Εν αναμονή λοιπόν για την αδυναμία της καρδιάς μου που ακούει στο όνομα.. The Nun!

Μέχρι τότε όμως ευχαριστούμε πολύ, καλές δουλειές και Καλή Χρονιά!

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και αφού φύγαμε από το Abbey, σειρά είχε το 2ο chapter του Καθαγιασμου, όπου θα βοηθούσαμε τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο την Μαιρούλα.

Ξεκινώντας, η εισαγωγή και πριν και αφότου μπεις στο δωμάτιο οποίο κι αν είναι αυτό, είναι εξαιρετική. Είχα χρόνια να δω τέτοιο "χώρο".

Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει καν λόγος καθώς όσοι έχετε παίξει τα δωματια που υπήρχαν από την προηγούμενη εταιρεία, θα βρίσκετε σε γνώριμα νερά, για τους νέους και πρώτους σε επίσκεψη θα χάσετε πάσα ιδέα καθώς επικρατεί το ατελείωτο εκεί πέρα.

Σκηνικά δομημένα στο concept του δωματίου τόσα όσα και με αρκετά props.

Γριφολογικα το δωμάτιο έχει εύκολους γρίφους χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Ένας όμως θέλει "μάζεμα" αρκετά και γενικά κάπως καλύτερη δόμηση, καθώς εμείς από σφάλμα προηγούμενης ομάδας μάλλον (;;;) χρειάστηκε και αρκετή ώρα και μάλλον (;;;) μας προχώρησαν τα παιδιά παρακάτω.

Στα του ήχου όπως είχα πει και στο πρώτο δωμάτιο και σε όσα δωμάτια έχουν καλόγριες θέλει μια αλλαγή στο γνωστό κομμάτι που αφορά μια συγκεκριμένη καλόγρια - δαίμονα. Υπάρχουν άπειρα κομμάτια εκεί έξω που μπορούν να δέσουν άρτια. Το συγκεκριμένο είναι και εκτός concept καθώς σε όσα δωμάτια πλέον πάω και έχουν αυτή τη θεματολογία το τονίζω. Ok και στην χειρότερη δέχομαι να παίξει και 1 και 2 και 3 φορές αλλά όχι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι ηθοποιοί πολύ καλές και στο make up αλλά και στην κινησιολογία τους. Αυτό που τονισαμε στα παιδιά είναι ότι θέλουν, λίγες λιγότερες εμφανίσεις καθώς χάνεται μετά από κάποια φάση η αίσθηση του τρόμου.

Στα του προσωπικού no comments καθώς τα παιδιά είναι εκεί για να σας ακούσουν και να συζητήσουν για ότι θέματα έχετε.

Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Λάβαμε το μήνυμα από τον δρυΐδη μας, αρπάξαμε τα μπογαλάκια μας και βουρ για Γαλατία!

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ η καλύβα σου αγαπητέ Πανοραμιξ με όλα τα καλούδια της! Βρε μπαγασακο, τι έχεις κάνει εκεί; Δυσκοκευτήκαμε κάπως να ανοίξουμε συρτάρια, ντουλάπια κτλ καθώς είχες τσιμπημένους γρίφους αλλά καλά έκανες, την μυστική συνταγή την χρειαζόμαστε.
Επίσης τα ακούσματα γύρω από την καλύβα τόσο όμορφα, ταξίδι ονειρεμένο ήταν.

Τελικά καταφέραμε και φτιάξαμε τον μαγικό ζωμό, οπότε μην ανησυχείς, θα πέσουν αρκετές μπουφλες!

Μια χάρη μόνο, όταν φεύγουμε από το χωριό, άσε τον Κακοφωνιξ (αναγκαστικά) να παίξει μια μελωδία για εμάς γιατί ο αποχαιρετισμός ήταν λίγο βουβός.

Μερικές προτάσεις: https://youtu.be/GnoEj633C0g?si=fqz449kNMrg_aclb

https://youtu.be/xu0oDu2bDFw?si=-THOCF8zZNBe6ebM (από τα πιο famous intros theme)

Εις το επανιδείν!

Escaped
4.5 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Φρουρά φρουρά!

Και τσουπ! Κάπως έτσι βρεθήκαμε για μια ακόμη αποστολή στον οίκο της Αγίας Σοφιάνας

Ως νέα φρουρά πήγαμε να δούμε τι γίνεται εκεί μέσα. Χώροι ωραίοι, custom made με όχι κάτι φοβερό ή που δεν έχουμε ξαναδεί αλλά δίνανε τον σωστό τόνο στην ατμόσφαιρα που έπρεπε. Φωτισμός τόσος όσος και εδώ ήταν κ ένα από τα ατού του δωματίου. [Spoiler]Δεν χρειάζονται πάντα να κλείνουν τα φώτα για κάποιο jump.

Αφού ανέφερα το jump ας μιλήσουμε και γι αυτό. Πανέμορφο acting, πανέμορφα κινηματογραφικά, πολύ καλή κινησιολογία από τους ηθοποιούς και φοβερό make up! Κάπου εδώ να πούμε ότι η αρχή της ιστορίας θα σας βρει με το να είσαστε αρκετά προετοιμασμένοι, καθώς θα χρειαστεί θάρρος γι αυτό που θα πρέπει να κάνετε.

Γριφολογικά βρήκαμε κάποιους γρίφους κάπως ασύνδετους στην επίλυση τους που το αναφέραμε στο τέλος αλλά όλοι οι υπόλοιποι ήταν ok χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Σαφώς υπάρχουν και αρκετοί μηχανισμοί.

Στα του ηχητικού τομέα, είχε πολύ όμορφα και spooky ακούσματα με ένα από αυτά να το έχουμε ακούσει πάνω από 100 φορές που λέμε. Το συγκεκριμένο είναι μόνο για ένα δωμάτιο κατά την άποψή μου και [Spoiler]μόνο για έναν συγκεκριμένο δαίμονα - καλόγρια όπως και ανάφερα.

Στο τέλος αφού όλο αυτό ήταν ένα φιάσκο με το να πάμε να δούμε τι γίνεται στον οίκο, είπαμε να μιλήσουμε με το προσωπικό. Τα παιδιά ευχάριστα, μιλήσαμε για ώρα, άκουσαν τι είχαμε να τους πούμε και ελπίζουμε το δωμάτιο να βελτιώνεται μέρα με την μέρα.

Προτεινόμενος αριθμός 4 άτομα για καλύτερη απόλαυση αλλά και 5 μια χαρά θα είστε.

Το κακό (αλλά δεν θα κατεβάσω αστέρι) ήταν η τιμή του δωματίου που δεν το δικαιολογεί και τόσο.

Καλές δουλειές παιδιά! Ευχαριστούμε!

Escaped
4.8 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Και αφού μας αρέσει να παίζουμε τόσο πολύ με...κούκλες, είπαμε να επισκεφτούμε το σπίτι της Μαίρης της Σο για μια ακόμα φορά και να βάλουμε τέλος σε αυτή την κατάρα.

Εισαγωγή όμορφη και προφανώς αγκαλίτσα με όλη την παρέα. Όταν άναψαν τα φώτα (λέμε τώρα) προσπαθούσαμε λίγο να προσανατολιστούμε. Με μια ματιά, όσοι έχουν παίξει το House of Mary Shaw, δεν θα δουν καμιά διαφορά σε σκηνικά.

Την διαφορά του δωματίου εδώ την κάνουν οι ηθοποιοί. Τόσο η Μαιρουλα όσο και ο μικρός Billy! Άψογες ερμηνείες, creepy κιόλας θα τις χαρακτήριζα με πανέμορφο make up!

Jumpscares εκπληκτικά, χωρίς να ξέρεις από πού σου έρχονται καθώς κάθε δευτερόλεπτο κυριολεκτικά είσαι εκτεθειμένος!

Ηχητικά πανέμορφα και ευτυχώς όχι με τα γνωστά πεπατημένα που ακούμε συνεχώς.

Γριφολογικά, στην αρχή μέχρι να βρείτε πατήματα θα χρειαστείτε έναν μικρό προσανατολισμό. Βέβαια αν χαθείτε ο GM είναι εκεί για εσάς!

Στο τέλος τα παιδιά ευχάριστα, μιλήσαμε για τα πάντα, γελάσαμε και περιμένουμε το νέο δωμάτιο με ανυπομονησία.

Θα το πρότεινα για άτομα μέχρι και 4 άτομα ΜΑΞ. Εμείς πήγαμε 5αδα και απλά σε μερικούς γρίφους δεν συμμετείχαμε όλοι. Όχι ότι μας ενόχλησε.

Ευχαριστούμε για όλα!

ΥΓ το 4.5 επειδή όπως είπα και στο τέλος στα παιδιά, μου φάνηκε ότι έπαιζα το ίδιο ακριβώς δωμάτιο με διαφορετική ροή, act και ok γρίφους.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη φορά γιατί από αμαρτίες άλλο τίποτα και επίσκεψη στο λατρεμένο και αγαπημένο μοναστήρι μας!

Δεν θα πω ούτε θα γράψω πολλά γιατί άλλωστε τα χα πει την πρώτη φορά και τα λένε και όλες οι υπόλοιπες κριτικές εδώ μέσα.

Η εισαγωγή σε αυτό το δωμάτιο είναι κάτι που με ξεπερνάει οπότε πάμε παρακάτω. Αυτή την φορά αν και όπως είπα εγώ και η γυναίκα μου, το ζούσαμε για 2η φορά, έφαγα τα jumpscare της ζωής μου. Δηλαδή πως σκατα γίνεται να κάθομαι τελευταίος, οκ το δέχομαι, να βλέπω ότι πίσω μου έχει φως, οκ και απλά με κάποιο τρόπο η ηθοποιός να βρίσκεται μέσα στο πρόσωπο μου δεν μπορώ να το περιγράψω! Ό,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ πραγματικά!

Συνεχίζω με τους γρίφους που είναι απλοί λιτοί και δεν χαλάνε την ροή καθόλου του παιχνιδιού που ακόμα και μια μη έμπειρη ομάδα μπορεί να λύσει.

Αγαπημένο κομμάτι πέρα από τα σκηνικά είναι οι αυτοματισμοί. Οι 3 από αυτούς είναι μέσα στην καρδιά μου καθώς είναι WTF; Τι σκατα έγινε εδώ; Τι σκατά ζω ρε πουστη μου; Όχι, όχι όχι! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!

Και πάμε στις αγάπες και στους ηθοποιούς του διαμαντιού αυτού του δωματίου!

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Και άλλα τόσα πολλά! Δεν θα πω κάτι παραπάνω! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα! Επίσης, δεν πάτε καλά, να το κοιτάξετε😍❤️

Η μεγάλη αλλαγή για εμάς (που το χαμε παίξει ξανά) ήταν [Spoiler]οι 2 ηθοποιοί καθώς την πρώτη φορά παίξαμε με τα παιδιά που το έχουν. Ε λοιπόν η δεύτερη φορά ήταν ακόμα πιο έντονη με τα 2 παιδιά να δίνουν ρεσιτάλ!

Δεν έχω να πω τίποτα πραγματικά. Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά!

Να είστε καλά!

Amen 🙏

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και το ταξίδι μας ξεκίνησε για ακόμα μια φορά αλλά τη συγκεκριμένη πήγαμε να εξιχνιάσουμε μια κατάρα στο χωριό Ossory.

Ωραία και απρόσμενη είσοδος ομολογώ. Το χωριό πανέμορφο, οι κάτοικοι, όσους είδαμε δηλαδή, κάπως τρομαγμένοι. Μας εξήγησαν για την μαγεία και για την κατάρα και αρχίσαμε εμείς να σκαλίζουμε πληγές για να βρούμε το πως και το γιατί. Τέτοιες μ****ς κάνουμε και βρίσκουμε το μπελά μας.

Χώροι τεράστιοι, πολλοί (πραγματικά τον ατελείωτο εκεί μέσα 😂) πανέμορφοι, με ωραία περάσματα και φτιαγμένοι με μεράκι! Ωραίος επίσης ο φωτισμός που με τις σωστές πινελιές δίνει άλλο τόνο σε όλο το χωριό και τα επιμέρους μονοπάτια του.

Οι γρίφοι δεν θα τους έλεγα καθόλου δύσκολους και σίγουρα ακόμα και μια αρχάρια ομάδα, θα βρει πολύ εύκολα πατήματα.

Οι ηθοποιοί ήταν εκεί να μας τρομάξουν, με το κάθε jump να είναι to the point. Όπως λέω κάθε φορά στις πλειοψηφία των κρητικών μου, είναι πολύ μεγάλο ατού η είσοδος του κάθε ένα χωρίς να ακούγονται οι μαγνήτες ή το οτιδήποτε άλλο. Αυτή την μαγκιά, την συναντήσαμε και στο The Witch.

Στο τέλος μιλήσαμε με τα παιδιά με 2-3 πολύ πολύ μικρές λεπτομέρειες που θα μπορούν να αλλάξουν. Εξίσου φιλικά, γελάσαμε και τα είπαμε για αρκετή ώρα.

Σίγουρα το προτείνω για ομάδες 3 μέχρι 4 άτομα αλλά πραγματικά μην φοβηθείτε ακόμα και τα 5 (όπως πήγαμε εμείς) χωράει πολλούς εκεί μέσα απλά ΙΣΩΣ κάποιο μέλος να μην έχει συμμετοχή σε μερικούς από τους χώρους γριφολογικά.

Ένα διαμάντι από το πουθενά που είναι πανέτοιμο και σας περιμένει!

Καλοτάξιδο παιδιά, καλές δουλειές και σας ευχαριστούμε πολύ! 🧙‍♂️

Escaped
4.5 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αφού μετανιώσαμε για την απόφασή μας, είπαμε να μπούμε στο παρεκκλήσι και να βοηθήσουμε την μικρή Μαιρουλα!

Και ξεκινάνε κάπως έτσι με το "καλημέρα" οι εκπλήξεις του νέου δωματίου της Blind Alley, με μια εισαγωγή πολύ ιδιαίτερη, πανέμορφη και εντός κλίματος! Τα σκηνικά, οι χώροι (ΤΕΡΆΣΤΙΟΙ) αλλά και οι μυρωδιές θα σας θυμίσουν ότι όντως βρίσκεστε σε παρεκκλήσι. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, θα το καταλάβετε και με το παραπάνω με την επίσκεψή σας.

Γριφολογικά το δωμάτιο δεν είναι δύσκολο και όλοι είναι to the point. Ενας όμως θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση. Αυτό που συζητήσαμε και με τα παιδιά, είναι πως θα χρειαστεί μια μικρή παραμετροποίηση γιατί μπερδεύει ή αν θέλετε είναι κάπως παραπλανητικός.

Στα του acting έχει όμορφα jumpscares και μερικά απ αυτά είναι και απρόσμενα, κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και μας έκαναν να πεταχτούμε και να ουρλιάξουμε. Επίσης θα δείτε και πανέμορφες κινηματογραφικές σκηνές. Βέβαια μέσα σε όλα αυτά, μας έλειπε το κάτι παραπάνω, περισσότερα κινηματογραφικά σε σημεία που το δωμάτιο θυμίζει πιο άδειο καθώς είναι όπως προανέφερα χαοτικό στο μέγεθος των χώρων, αλλά και ίσως μια καλύτερη κινησιολογία. Είναι σίγουρο πως τα παιδιά θα το βρουν αυτό γιατί το δωμάτιο "τρέχει" μόνο λίγες μέρες.

Ωραία ηχητικά κομμάτια που σου προκαλούν την ανατριχίλα αν και έναν πάλι είχαμε τον ενδοιασμό μας ότι πλέον έχει γίνει σούπα και τον ακούμε παντού, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με καλόγριες.

Φυσικά στο τέλος είχαμε και την συζήτηση με τα παιδιά που μας άκουσαν τι είχαμε να τους πούμε για το δωμάτιο, αλλαγές κτλ και ευχόμαστε να βοηθήσαμε έστω και λίγο.

Μην φοβηθείτε να πάτε ακόμα και 5αδα! Χωράει μεγάλη παρέα!

Ευχαριστούμε για ΟΛΑ παιδάκια! ❤️

Επιστρέφουμε για το Part 2 πολύ πολύ σύντομα!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φορέσαμε τα καλά μας, πήραμε μαζί το χαμόγελο και την τρέλα μας και ξεκινήσαμε ξανά για Torryburn!

Για το χωριό δεν έχω να πω κάτι όσοι ξέρουν ξέρουν, όσοι πάλι δεν έχουν κάνει την επίσκεψη, με το καλό παιδιά και προσοχή το σαγόνι μην πέσει στο πάτωμα με όσα δείτε.

Οι κάτοικοι του χωριού έξω καρδιά και μεις οι ΤΡΕΛΕΣ το ίδιο. Νομίζω τα είπα όλα και το πως διασκεδάσαμε και πιστεύω να πιάσατε το point όσοι διαβάζετε ήδη την κριτική. Ήπιαμε, φάγαμε, παίξαμε ναι παίξαμε και προφανώς χορέψαμε.

Στα του ηχητικού κομματιού, μπαίνεις απ την πρώτη κιόλας στιγμή στο κλίμα και προφανώς μιλάμε για ένα μεγάλο πανηγύρι.

Πανέμορφα κινηματογραφικά δρόμενα με τον κάθε ένα απ τους ηθοποιούς να δίνει την δική του πινελιά σε αυτό που θα δείτε και θα βιώσετε εκεί μέσα.

Αφήστε την φαντασία σας, αφεθείτε εντελώς στους κατοίκους του χωριού, παίξτε και γελάστε με την ψυχή σας και δεν θα χάσετε.

Προφανώς η ιστορία δένει απίστευτα με τα όσα έχετε δει στο Sacrifice.

Δεν έχω να πω κάτι, δεν υπάρχουν λόγια ότι πιο fun παίξαμε τελευταία. Κλείστε χωρίς ενδοιασμούς και ταμπού 😂😉

Ευχαριστούμε για όλα παιδιά! Το χαρήκαμε και ελπίζουμε και εσείς.

ΥΓ δεν ανταλλάξαμε τελικά πίπες, γιατί; 😂

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από καιρό λοιπόν, πήραμε την απόφαση να δούμε τι έχει απογίνει αυτός ο Κονορ, που τόσο αγαπήσαμε στο πρώτο μέρος του καταπληκτικού Lethal Decision.

Εξαιρετική όπως πάντα εισαγωγή καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία το διακατέχει, με τα μπινελίκια να πάνε και να ρχονται. Εμπρός λοιπόν καλά μας πόδια και η είσοδό μας ξεκινάει και εντός δωματίου.

Πανέμορφα με μεράκι σκηνικά, χώροι που χάνεις το μέτρημα και εκπλήξεις που σίγουρα δεν τις περιμένεις. Σε συνδυασμό με τα παραπάνω, έρχεται και δένει και το ηχητικό κομμάτι του δωματίου που σου προκαλεί και αυτό με το δικό του τρόπο την ανατριχίλα και ότι ναι, είσαι εκτεθειμένος!

Φουλ φουλ φουλ αυτοματισμούς με 1-2 λουκέτα να υπάρχουν. Γρίφοι μετρίας δυσκολίας που με το άγχος που σε κυριεύει, νομίζεις ότι είναι λιγάκι τσιμπημένοι ενώ δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Ηθοποιοί από άλλο πλανήτη πραγματικά που τους βγάζουμε το καπέλο. Πολλά ++++ στις μάσκες που έχουν επενδύσει οι τρελοί εκεί.

Λίγο στην ιστορία είχαμε την αίσθηση με το τι γίνεται αλλά τα παιδιά ήταν φιλικά και είχαμε αρκετό χρόνο και τα είπαμε όλα.

Μην το σκέφτεστε! Κλείστε χθες και δεν θα χάσετε! ΜΑΞ 4 άτομα αλλά το καλύτερο είναι 3αδα για 1000% απόλαυση.

Καλές δουλειές και πραγματικά ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια θεατρική παράσταση 90 λεπτών αρχίζει και ΕΣΕΙΣ, είστε ο πρωταγωνιστής!

Αυτή την φορά δεν μιλάμε για Escape room, δεν έχουμε γρίφους, δεν έχουμε τρόμο αλλά σε αντίθεση έχουμε μια πανέμορφη ιστορία που απλά πρέπει να μάθουμε το πως και το γιατί.

Ωραία απρόσμενη έναρξη με επιβλητική ατμόσφαιρα και ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση για την παράσταση.

Σε κάθε τι έχουμε εμείς τον λόγο και οι απαντήσεις μας, μας οδεύουν στον σκοπό που έχουμε παρευρεθεί εκεί.

Ηχητικά όμορφα, έτσι ώστε να αρμόζουν και με το κλίμα της εποχής αλλά και σε κάθε στιγμή της παράστασης να υπάρχει το κατάλληλο κομμάτι.

Ιστορία πανέμορφη που στο τέλος μας περνάει και ένα απλό καθημερινό μήνυμα. Προσωπικά με άγγιξε πολύ!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα! Καλές δουλειές!

ΥΓ. Όσοι θέλετε γρίφους ή είστε δραστήριοι και δεν θέλετε να είστε κάπου χωρίς να κουνιεστε για αρκετή ώρα, μάλλον το δωμάτιο δεν ενδείκνυται για εσάς!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είμαι τρελός cowboy oy oy oy!

Δεύτερη φορά που πήραμε την άμαξα για την πόλη της Σάντα Χιόνια και η φιλοξενία ήταν άψογη!

Δεν ξέρω τι πρέπει να γράψω, καθώς όσες φορές και να επισκεφθείς, οποιοδήποτε δωμάτιο της No Exit, πραγματικά είναι σα να παίζεις πάντα πρώτη φορά!

Εμείς προσωπικά το χαρήκαμε ξανά, γελάσαμε, λύσαμε, χορέψαμε, ήπιαμε και φυσικά να ευχαριστήσουμε για την άψογη ερμηνεία τον Φίλιππο! Ουι, εσένα λέμε μικρό πουτσουλάκι!

Δεν χρειάζεται να αναφέρω αν τα σκηνικά ή οι γρίφοι είναι ωραίοι, θα πω μόνο ότι εμπιστευτείτε ότι έχουν δημιουργήσει εκεί πέρα οι μικροί "σατανάδες" και χαρείτε το κάθε λεπτό που θα βιώσετε στη περιπέτεια σας!

Ανοιχτά μυαλά και χωρίς δισταγμούς! 😉

Ευχαριστούμε ξανά για όλα!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είπαμε και εμείς μετά το διάλειμμα των καλοκαιρινών διακοπών, να μπούμε ξανά στο ψάξιμο να βρούμε κάνα δωματιάκι, να κλειστούμε μέσα, να μας βρίσουν να μας πηδήξουν, να κάνουν τα δικά τους όλοι αυτοί όπως εκείνοι ξέρουν. Έτσι λοιπόν, είπαμε να επισκεφθούμε το νέο πόνημα της Elude που ακούει στο όνομα whispersssss.

Επειδή οι 3 από τους 4 είχαμε διαβάσει τις κριτικές, η αλήθεια είναι ότι είχαμε μικρές αμφιβολίες μήπως και δεν περάσουμε καλά. Θα γράψω απευθείας και θα πω ότι, ότι παλιό έχετε διαβάσει δεν ισχύει πλέον (δεν γνωρίζω πως ήταν πιο μπροστά αλλά αυτά που γράφτηκαν, δεν τα αντιμετωπίσουμε εμείς) καθώς τα παιδιά έχουν δώσει ψυχή και σώμα για ότι ζήσετε εκεί μέσα.

Ξεκινώντας, η ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσετε (καθώς είναι το πρώτο πράμα που θα κοιτάξετε) θα σας βάλει απευθείας στο κλίμα. Την ΔΕΗ οκ δεν την πληρώνουν αλλά οι αγκαλίτσες και τα χουφτώματα είναι free! Ένα σπίτι με το ντεκορασιόν του να είναι έτσι όπως ακριβώς πρέπει και με όλη την κατάσταση που υπάρχει εκεί μέσα να το κάνει να μην του λείπει τίποτα. Σκηνικά φτιαγμένα με μεράκι, με αρκετά μεγάλους χώρους, όμορφα δομημένους και με περάσματα.

Γρίφοι βατοί και μέτριοι προς εύκολοι για ομάδες με αρκετά μεγάλη εμπειρία που σε καμία περίπτωση δεν θα σας ξενερωσουν ή θα σας χαλάσουν και για τις μη έμπειρες, ίσως χρειαστούν λίγο παραπάνω σκέψη. Φυσικά η βοήθεια είναι πάντα on time με πολύ σωστά δομημένο το κάθε hint που δίνεται.

Το μεγάλου ατού του whisperssss είναι οι ηθοποιοί! Δεν υπάρχουν λόγια! Ειδικά για την κοπέλα (ένα + παραπάνω) που είναι φανταστική και θα παίξει μαζί σας τόσο αληθινά από την αρχή μέχρι το τέλος σαν όντως όλα αυτά εκεί μέσα που θα ζήσετε, να γίνονται πραγματικά!

Όσο για την ιστορία δεν είναι κάτι που δεν θα καταλάβετε και αν πάλι συμβεί κάτι τέτοιο, τα παιδιά μετά είναι εκεί για εσάς!

Εμείς μιλήσαμε για αρκετή ώρα, γελάσαμε και δώσαμε και τη δική μας σκέψη αν τυχόν γίνει κάποια αλλαγή.

Χωροταξικά το δωμάτιο σηκώνει 6αδα αλλά καλό θα ήταν να προτιμήσετε την 3-4αδα μαξ 5αδα, έτσι ώστε να έχουν όλοι κάτι να κάνουν!

Σας ευχαριστούμε για όλα ρε παιδιά και ευχόμαστε Καλές δουλειές!

ΥΓ. Κρίση πανικού είναι καρατσουλ@αρ@!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

For Frodo!

Μια από τις πολλές ατάκες της αγαπημένης μου ταινίες ever και ναι The Lord of the Rings!

Καταρχήν η κριτική αφορά playtest, όπου μας φώναξε η εταιρεία για να δοκιμάσουμε το νέο της δωμάτιο.

Έτσι λοιπόν καθότι βρισκόμαστε στην δεύτερη εποχή της Μέσης Γης, το χωριό μας δέχεται επίθεση από τα Ορκς και εμείς καλούμαστε να ανακαλύψουμε το κρυμμένο μυστικό, ώστε να μην το βρουν και τα κάνουν όλα πόπα!

Φτάνοντας λοιπόν στο καταφύγιο forsaken inn, τα σκηνικά θυμίζουν εκείνη την εποχή και αλήθεια είναι ΕΧΠΛΗΧΤΙΚΑ! Όσοι έχετε δει και τις ταινίες, θα καταλάβετε και τι εννοώ και say no more. Διεισδύοντας πιο βαθιά, το σαγόνι πέφτει στο πάτωμα καθώς το level design ειναι απλα απίστευτο.

Λουκέτα σίγουρα θα δείτε άλλα και μηχανισμούς που δεν τους περιμένετε. Σίγουρα ένας θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον καθώς δεν θα τον έχετε δει ξανά πουθενά! Και μιας που αναφερθήκα σε αυτά, να πω και για το γριφολογικό κομμάτι. Από τον πρώτο κιόλας γρίφο, θα σπάσατε το κεφάλι σας στο πώς θα πρέπει να λυθεί και τι επιφυλάσσει η συνέχεια. Όχι, δεν πρέπει να σας πτοεί αυτό, ο GM σας θα είναι εκεί να σας καθοδηγήσει χωρίς να σας αγχώσει. Μπορεί ναι μεν να μπείτε από την πρώτη κιόλας στιγμή στα βαθιά και να κολυμπάτε που λέμε αλλά όσο προχωράτε η κλίμακα δυσκολίας των γρίφων δεν θα κουράσει, δεν θα σας δυσκολέψει και ίσα ίσα θα σας χαλαρώσει, καθώς δεν είναι τόσο αυξημένη όπως ήταν στην είσοδό σας. Σίγουρα έχουν γίνει αλλαγές από τα παιδιά, που προφανώς εμείς δεν γνωρίζουμε αλλά γράφω ακριβώς τι ζήσαμε - αντιμετωπίσαμε εγώ και η ομάδα μου!

Στον ηχητικό τομέα, πάλι όσοι είστε fan του Άρχοντα, θα τραγουδάτε όπως εγώ καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει κάτι που να σας χαλάσει σίγουρα και δημιουργεί όντως την ατμόσφαιρα της Μέσης Γης.

Στο τέλος, συζητήσαμε με τα παιδιά για τις διάφορες αλλαγές που το δωμάτιο έπαιρνε και είμαι σίγουρος ότι έχουν γίνει τόσο γριφολογικά αλλά και με μικρά λιθαράκια, που ως fan του Άρχοντα, θέλω να υπάρχουν σε ένα τέτοιο δωμάτιο καθώς είναι μεγάλα ατού! Προφανώς και μας άκουσαν, μιλήσαμε και για πολλά περισσότερα, γελάσαμε και ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πάτε με το σκεπτικό ότι θα ζήσετε όλες τις ταινίες ή αρκετά μέρη αυτών. Ξεχάστε ότι ξέρετε και ότι είναι θα εκδηλωθεί μπροστά σας! Έτσι θα γίνει το recap σε αυτές! 😉

Τώρα αν με ρωτάτε 3αδα ή 4αδα, θα πω και 4αδα άνετα καθώς όλοι θα έχετε την δική σας άποψη για το κάθε γρίφο ξεχωριστά! Μην το φοβηθείτε! Επιπλέον είναι ένα must value for money δωμάτιο!

Πραγματικά ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε το δωμάτιο να είναι καλοτάξιδο, καθώς κουβαλάει ένα μοναδικό franchise στις πλάτες του!

There is some good in this world, and it's worth fighting for!

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λίγες ώρες πριν την καλοκαιρινή άδεια και το γέμισα των μπαταριών μας, επισκεφτήκαμε και εμείς με την σειρά μας το Manifesto και η σεζόν για φέτο, μπορώ να πω ότι έκλεισε με τον καλύτερο και πιο δυνατό τρόπο.

Ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ πραγματικά που μας έκανε να αναρωτιόμαστε πως μέσα σε 1.5 μήνα είναι τόσο τέλειο χωρίς να του λείπει το παραμικρό, χωρίς να θέλει την παραμικρή βελτίωση - διόρθωση.

Καταρχήν, στην υποδοχή η ιστορία ξεκινάει και θα μεταφερθείτε με έναν πολύ διαφορετικό (γαμάτο) τρόπο, εκεί όπου το Manifesto ξεκινάει. Χώροι επιβλητικοί που ναι μεν μπορεί να έχετε ξαναδεί αλλά πραγματικά με όλο αυτό που θα ξετυλιχθεί μπροστά σας, λίγη σημασία έχει. Φοβερή διακόσμηση εποχής με μηχανισμούς που πραγματικά δεν τους περιμένεις. Η ιστορία εξελίσσεται ομαλά και σταθερά χωρίς κάποια κοιλιά και προφανώς θέλει καλή ανάγνωση στο ότι στοιχείο σου δίνεται περί αυτής αλλιώς θα το χάσεις.

Γρίφοι μετρίας δυσκολίας, με μερικούς να θέλουν και μια μικρή παρατήρηση.

Ηχητικός τομέας ανατριχίλας που δεν έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο και με τον φωτισμό στο σωστό timing δένει αρμονικά. Τώρα αν βάλετε και κάποιο jump μέσα εκεί έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Μιας που είπα jump, το κάθε ένα από αυτά ήταν τόσο συγχρονισμένα και παράλληλα εντελώς απρόσμενα που τα τρώγαμε στην μάπα συνεχώς. Τόσα όσα χωρίς υπερβολές. Να τονίσω πως για ακόμα μια φορά (ΝΑΙΙΙ ΡΕ ΦΙΛΕ), δεν ακούγαμε ΚΑΘΟΛΟΥ τους ηθοποιούς πότε μπαίνανε και πότε φεύγανε, πράμα που δίνει πολλά + στο δωμάτιο. Επιβλητικές και μάλιστα θεατρικές παρουσίες που το χειροκρότημα είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις γι αυτά τα παιδιά εκεί μέσα.

Ιδανικός αριθμός 3 ατόμων ΜΑΞ 4 για να μπορούν να το ζήσουν όλοι στο έπακρο.

Σπεύσατε στον κόσμο του Μanifesto, αφεθείτε και παρακολουθήστε καλά όλο αυτό που θα εξελιχθεί με τις φοβερές ερμηνείες των παιδιών και ζήστε μια διαφορετική παράσταση της τότε εποχής.

Ευχαριστούμε για όλα ρε σεις! Καλές δουλειές και θα τα πούμε ξανά!

Escaped
4.2 Very Good
Jul - 2023

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Η αλήθεια είναι ότι καθώς γράφω αυτές τις γραμμές, με πονάει η παρακάτω κριτική. Τα παιδιά τα υπεραγαπώ, έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι που λέμε την Raven (με τόσες φορές που την έχουμε επισκεφτεί διπλές, τρίπλες φορές στο κάθε δωμάτιο - event) αλλά όταν είχε γίνει το post στο Facebook με ερώτηση αν θέλουμε Squid Game 2 ή το άλλο που ήταν στην ψηφοφορία (δεν θυμάμαι ποιο ήταν) είχα απαντήσει προσωπικά ως εξής: Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται που λέμε. Δυστυχώς έπεσα μέσα.

Έχοντας παίξει το πρώτο Squid Game έλεγα συνεχώς οτι δεν θέλω να πάω να παίξω κάτι ίδιο, ασχέτως αν τα αγωνίσματα είναι διαφορετικά. Έχω πάρει την γεύση, ξέρω πάνω κάτω τι θα δω. Τελικώς η ομάδα μου με έπεισε (καθώς ένα μέλος μας το χε παίξει ήδη και μου έλεγε συνεχώς πως θα κάνω βλακεια έτσι και δεν έρθω) και πήγα μπήκα και εγώ στο χόρο.

Μην περιμένετε ιστορία προφανώς αλλά μπείτε και διασκεδάστε στο έπακρο! Διαφορετικά αγωνίσματα, καμία σχέση με τα προηγούμενα αλλά εδώ για μένα ήταν και το αγκαθάκι. Πέρα από 2 συγκεκριμένα που μου άρεσαν (όπως και σε όλη την ομάδα), τα άλλα τα έβλεπα ως ότι μπορούσα να τα παίξω και στο σπίτι μου με παρέα ή σε κάποιο γιορτινό τραπέζι! Στο πρώτο event είχαμε ένα πιστό αντίγραφο στα αγωνίσματα, ενώ τώρα είχαμε κάτι τελείως διαφορετικό και για μένα κάπως "παιδικό".

Δεν λέω ότι δεν πέρασα καλά αλλά μέχρι εκεί. Όπως είπα και στα παιδιά, το πρώτο το λάτρεψα το δεύτερο θα το ξεχάσω γρήγορα.

Στα μείον για μένα είναι και η τιμούλα (sorry guys) αλλα για μερικές γυψοσανίδες, ταινίες στον τοίχο, μου φαίνονται αρκετά τα χρήματα. Ok είναι 2.30 ώρες αλλά και πάλι.. Οι 2 ηθοποιοί θα μπορούσαν επίσης και να μην υπάρχουν μέσα στο χώρο πχ αν αυτό αναλογεί στην τιμή, καθώς ο σκοπός τους είναι να δίνουν τις οδηγίες κάθε αγωνίσματος.

Σίγουρα περιμένουμε την επομένη δουλειά σαν τρελοί αλλά δυστυχώς ήθελα να μοιραστώ και την δική μου εμπειρία, προφανώς και πάντα με αγάπη! See you soon guys❤️❤️

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η αλήθεια είναι ότι καιρό είχαμε να εξομολογηθούμε. Γι' αυτό λοιπόν πήγαμε σ ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μοναστήρι και αρχίσαμε τα κύριε ελέηcον κύριε ελέηcον κτλ κτλ.

Ναι καλά όλα αυτά αλλά εμείς δεν ζητήσαμε κάτι παραπάνω απ' αυτό. Κάτι πόρτες ανοίγανε, μια μοναχή που κάτι παράξενο είχε πάνω της και δεν μας άφηνε σε ησυχία οπότε κύριε ελέηcον κύριε ελέηcον και όξω από εκεί.

Και ας πάμε και στην πραγματικότητα και στο τι έχει να μας προσφέρει το Amen! Είσοδος διαφορετική από κάθε άλλη και τσουπ όντως μπαίνεις σε μοναστήρι και......όχι αυτό δεν μπορώ να το πω, να πάτε να δείτε μόνοι σας!

Χώροι πανέμορφοι εντός concept με τα ηχητικά, τον φωτισμό να δένουν άρτια και το ένα να συμπληρώνει το άλλο.

Ιστορία πανέμορφη χωρίς κάποια δυσκολία, χωρίς κοιλιά και χωρίς πολλά πολλά πάρε διάβασε για να καταλάβεις το κάθε τι.

Γριφολογικά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, να παρατηρείτε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ και όλα τ άλλα έρχονται. Υπάρχουν φουλ αυτοματισμοί (με έναν πολύ πολύ ξεχωριστό που σε κάνει να λες: "Ρε μαλ@κ@, τι φάση; Πως γκινεν ατό;" αλλά και μερικά λουκετάκια.

Το act της ηθοποιού κινείτε σε πολύ δυνατά level, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ καθόλου στις εισόδους της (πράμα που προσωπικά με ξενερώνει αφάνταστα) και είναι εκεί να σου κρατήσει την απαραίτητη "συντροφιά"!!

Γενικά τα λόγια είναι περιττά. Θέλω να γράψω τόσα πολλά άλλα δυστυχώς ξεχνάω κι αυτά που σκέφτομαι ήδη για να τα καταχωρίσω. Πραγματικά ένα από τα καλύτερα διαμάντια τρόμου που υπάρχουν εκεί έξω και δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

Προτεινόμενος αριθμός σίγουρα 3αδα με μαξ την 4αδα ώστε να το ζήσουν όλοι στο έπακρο!

Σας ευχαριστούμε για όλα και καλές δουλειές ρε παιδιά να έχετε!

ΥΓ Ιχο ντε καρατσουλαρα στην ηθοποιό για την κάθε φορά που μας έσκαγε!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη προσπάθεια για να αποκτήσουμε αυτές τις λίρες και δεύτερη αποτυχημένη μαζί! Και τρίτη να πάμε νομίζω η λούπα μας αγαπάει 😜

Έχουν γραφτεί και ακουστεί τόσα πολλά αλλά δεν γίνεται να μην γράψω κ εγώ την άποψή μου.

Δωμάτιο με πανέμορφα σκηνικά (ένας χώρος συγκεκριμένος ιδιαίτερος για εμένα), ιστορία που την κατανοείς πλήρως, πανέμορφη ροή χωρίς κάποια κοιλιά, ήχος και φωτισμός στο κατάλληλο level και όχι μόνο. Οι γρίφοι κυμαίνονται σε μικρά επίπεδα δυσκολίας με έναν - δύο να θέλει λίγο μια πιο καλή παρατήρηση.

Το κερασάκι του δωματίου είναι φυσικά το act με τα jumpscares και το από που θα σκάσει το κάθε τι. Ίσως είναι το μοναδικό δωμάτιο που έχει τα πιο απρόσμενα jumps. Αλλού κοιτάς και είσαι σίγουρος λέγοντας ότι: "Να ρε μαλ@κες, από εκεί θα βγει!" και τελικά συνεχώς την τρως στον κώλο.

Must να πάτε και πόσο μάλλον τώρα που σιγά σιγά κλείνει και το Exposed, να τα δοκιμάσετε για μια τέλεια και γεμάτη εμπειρία b2b!

Must 4αδα άντε βαριά βαριά 5αδα!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα...ξανά!

Escaped
4.8 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Ξεκινήσαμε και μεις για το Westeros με σκοπό να πάρουμε στην κατοχή μας τα 3 αυγά που ακούσαμε ότι τα φύλαγε ο δράκος Balerion. Φυσικά και η δοκιμασία αποδείχτηκε αρκετά δύσκολη αλλά τελικώς τα καταφέραμε!

Η είσοδος επιβλητική και η ανατριχίλα ξεκινάει καθώς το δωμάτιο είναι επηρεασμένο και δομημένο φουλ στην σειρά Game of Thrones!

Σκηνικά βγαλμένα από εκείνη την εποχή χωρίς να έχει να ζηλέψει ακόμα και από δωμάτια υπερπαραγωγής.

Γρίφοι μεσαίας και άνω δυσκολίας με πολύ καλή παρατηρητικότητα να χρειάζεται στο όλο σύνολο της (καθώς ο φωτισμός είναι της εποχής και δυσκολεύει) αλλά όλοι εντός του θέματος.

Στο ατού σίγουρα είναι η μουσική επένδυση και πόσο μάλλον αν είστε φίλοι της σειράς!

Το μόνο που μας "πείραξε" ελάχιστα είναι ότι μερικές φορές οι βοήθειες δεν βγάζανε τόσο νόημα ή αργούσαν κάπως..

Ευχαριστούμε πολύ για τη μοναδική εμπειρία!

Escaped
4.0 Very Good
Jun - 2023

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Αφού λοιπόν κλείσαμε τα μάτια μας για λίγο zzzz, μαζί με την παρέα μου βγήκαμε σε ένα έναν χώρο που δεν φαινόταν να έσφυζε από ζωή. Μια μουτσουνα μας "κυνηγούσε" και μάλλον δεν ήθελε το καλό μας. Τελικά ξυπνήσαμε γρήγορα αλλά μισό να σας τα πω από την αρχή!

Πρόκειται για ένα δωμάτιο light τρόμου αλλά εμείς δεν μπορώ να πω, τα χρειαστήκαμε! Μια μουτσούνα που παίζει να την ακούσανε και τα τετράγωνα εκεί της Γλυφάδας, κάτι που μας άρεσε πολύ! Εμφανίσεις τόσες όσες έπρεπε, που όντως μας έκαναν και πεταγόμασταν!

Όσον αφορά τα σκηνικά, Οk, δεν είναι φοβερά αλλά δεν τα λες και άσχημα (δεδομένου ειδικά ότι είχαμε βγει πριν λίγο από το Dragon’s Quest). Ένας χώρος μάλιστα είναι πολύ ωραία δομημένος.

Όσον αφορά τους γρίφους, ένας μας παίδεψε λίγο γιατί δεν έβγαζε νόημα με αυτό που είχες στα χέρια σου αλλά ούτε έτσι όπως μας έδωσε την βοήθεια ο GM μας. Επίσης ένας ακόμη ήταν έξτρα και μας ενημέρωσε πάλι ο GM, ότι είναι σαν spare, για ομάδες που έχουν χρόνο ακόμα μέχρι να βγουν (Να τονίσω ότι είχαμε αλλά 17 λεπτά υπόλοιπο). Βέβαια, το θέμα εδώ είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να βρεις αυτό που ψάχνεις για να το λύσεις αν δεν στο δώσει ο ίδιος ο GM. Βασικά υπάρχει αλλά επειδή μιλάμε για δωμάτιο τρόμου, ποιος δεν κλείνει πίσω του πόρτες; Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί θα είναι spoil για το δωμάτιο.
Ένα μείον στον GM μας που ενώ είχαμε λύσει έναν γρίφο, μας παραχώρησε βοήθεια που προφανώς έπρεπε να πάμε και κάπου αλλού για να την δούμε αλλά όταν την διαβάσαμε ήταν βοήθεια για γρίφο που είχαμε λύσει ήδη.

Φυσικά μέσα σε όλα αυτά είναι η τιμή που έχει το δωμάτιο, καθώς είναι must για ομάδες τόσο αρχάριες όσο και έμπειρες. 3αδα μαξ 4αδα για να το χαρείτε!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Scooby Dooby Doo, where are you?
We got some work to do now
Scooby Dooby Doo, where are you?
We need some help from you now

Ξεκινήσαμε και εμείς για την εγκαταλειμμένη κατασκήνωση και τις φήμες για περίεργα φαινόμενα που υπήρχαν εκεί και ψάχναμε απεγνωσμένα τα παιδιά και τον Scooby. Μάταια όμως και έτσι εισχωρήσαμε ακόμα πιο βαθιά. Τελικώς τους βρήκαμε και τους ελευθερώσαμε!

Καταρχήν έχουμε να κάνουμε με ένα δωμάτιο με πανέμορφους πραγματικά χώρους, πιστούς στο παιδικό της Hanna-Barbera. Επιπλέον τόσο το story όσο και το πως εξελίσσεται, είναι και αυτό πιστό με το καρτούν που αγαπάμε.

Γρίφοι παρατηρητικοί αλλά και συνεργατικοί με αυξανόμενη δυσκολία όσο προχωράς παρακάτω. Λουκέτα πουθενά και τα πάντα είναι αυτοματισμοί κάτι το οποίο μας άρεσε και έδενε και αυτό αρκετά.

Ηχητικός τομέας....όσοι γνωρίζετε από Scooby, μπείτε και διασκεδάστε το! Say no more!

Κατά την έξοδο μας επίσης...........................❤️❤️❤️❤️

Μακάρι να μπορούσα να βάλω παραπάνω από 5 αστέρια σε όλα! Δεν είχαμε να προσάψουμε τίποτα στο προσωπικό από αλλαγές και απλά θέλαμε να μπούμε ξανά μέσα για έναν δεύτερο γύρο.

Σπεύσατε άμεσα!

ΥΓ. Όσοι έχετε ζήσει την εποχή των 80s - 90s (το τονίζω γιατί ένα κομμάτι επιπλέον παίζει το ρόλο του) θα πετάτε απ' την χαρά σας το ίδιο και οι υπόλοιποι απλά είναι +1 για ένα από τους γρίφους.

Escaped

Response from: Art of Escape Kallithea
Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά λόγια!!!❤️
Χαιρόμαστε που διασκεδάσατε και σας ταξιδέψαμε και σε παλαιότερες εποχές έστω και για λίγο :) ❤️‍🔥

4.2 Very Good
Jun - 2023

A Place of Joy

MY POINT OF VIEW
A Place of Joy

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Συνήθως ξεκινάω πάντα την εισαγωγή μου ως παραμυθάκι. Εδώ λοιπόν θα κάνω την διαφορά και θα γράψω απευθείας την κριτική, έτσι όπως την ζήσαμε με την ομάδα μου.

Διαβάζοντας λοιπόν όλες τις υπόλοιπες κριτικές, η αλήθεια είναι ότι είχαμε επιφυλάξεις για το δωμάτιο. Δεν μπορώ να πω ότι έπεσαν μέσα όλες και θα προσπαθήσω να τις αναλύσω παρακάτω χωρίς spoil.

Μπαίνοντας, είχαμε μια ωραία υποδοχή όπου μας εξήγησαν πάνω κάτω με λίγα λόγια για το τι γίνεται εντός της οικίας, καθώς κάποια παράξενα πράγματα συνέβαιναν. Εισερχόμενοι λοιπόν μέσα σε αυτήν, η έναρξη ήταν πολύ δυνατή και με το καλοσωρισμα αρχίσαμε τις αγκαλιές. Μια παρουσία με ΦΟΒΕΡΟ make up, έκανε την εμφάνισή της και κάτι μας έλεγε πως δε θα ήμασταν μόνοι μας ούτε θα την βγάζαμε εύκολα καθαρή.😜

Συνεχίζοντας βρήκαμε και την πηγή φωτός! Εδώ λοιπόν αρχίζουν και τα προβλήματα. Σε μεγάλα διαστήματα το φως δεν έπαιζε και αναγκαστικά περίμεναμε αρκετή ώρα μέσα στο σκοτάδι. Στην αρχή δεν το καταλάβαμε γιατί νομίζαμε ότι τα παιδιά το ελέγχουν, αλλά καθώς εξελισσόταν η ιστορία το πήραμε γραμμή. Εκεί λοιπόν και αφού υπήρχε αυτό το τεχνικό πρόβλημα, πήρε μπάλα και την ροή της ιστορίας μαζί και με μερικούς γρίφους. Εκτός ότι το φως έσβηνε και άναβε κατά διαστήματα, παρόλο που είχαμε αρκετή αναμονή μέσα στο σκοτάδι, όταν βρίσκαμε κάτι σε γρίφο ή θα έκλεινε ξανά το φως ή η πηγή φωτός χρειαζόταν άλλο χρωματισμό, καθώς αυτό που είχαμε δεν βοηθούσε στο να δούμε καλά και σωστά.

Επίσης, μια αστοχία όσο προχωρούσε και τελείωνε το δωμάτιο, ήταν το τι ήθελε να δώσει σκηνοθετικά. Δεν μπορώ να πω πολλά καθώς θεωρούνται spoil, αλλά μπορώ να πω ως "γρίφος" για να το καταλάβουν όσοι διαβάσουν αυτή την κριτική, οτι ως πιτσιρικάδες μας άρεσε ένα πολύ κλασσικό και ωραίο παιχνίδι που παίζαμε παρέα με τους φίλους μας. Ε λοιπόν όσοι καταλάβατε τι εννοώ, δεν πήραμε το μήνυμα τι έπρεπε ακριβώς να κάνουμε, καθώς γυρίσαμε πίσω (εκεί που έπρεπε) και ταυτόχρονα είδαμε και την πόρτα της εξόδου... ανοιχτή!

Τέλος, ο ήχος ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ δυνατός, σε σημείο που άρχιζε να εκνευρίζει μετά από ώρα.

Στα + φυσικά όπως είπαμε ήταν η ηθοποιός, το make up και οι εμφανίσεις της (jumps).Οι γρίφοι είναι εύκολοι, εντός concept χωρίς κάποιος να χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη ή βοήθεια από GM. Είναι και η ιστορία που έχει potential, αλλά δυστυχώς το φως την απορροφάει.

Κατά την έξοδό μας, μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη και εννοείται μας άκουσε με χαρά για ότι συζητήσαμε. Μακάρι να βρει γρήγορα τον δρόμο του καθώς κάτι δεν έχει γίνει σωστά μάλλον... Επίσης είχαμε έξτρα έκπτωση με όσα μας συνέβησαν εντός του δωματίου.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία και πραγματικά ευχόμαστε γρήγορα να βρει τα πατήματά του!

Καλές δουλειές!

Escaped

Response from: MY POINT OF VIEW
Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας καθώς και για την επιλογή σας . Λυπούμαστε ειλικρινά για τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσατε και μπορούμε να βεβαιώσουμε πως έχουν επιλυθεί στο 100/100 . Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως οι συζητήσεις με τους παίκτες ειδικά με ομάδες σαν την δίκη σας μας βοηθούν πολύ να βελτιωθεί η οποία αστοχία και να γίνει στο σύνολο μια καλύτερη εμπειρία απόδρασης . Το δωμάτιο εξελίσσεται και βελτιώνεται μέρα με την μέρα και σίγουρα γνώμες σαν τις δικές σας βοηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό όλη αυτή την προσπάθεια . Εν κατακλείδι έχουμε λάβει υπόψιν όλα όσα αναφέρατε εδώ και στο after game και έχουν γίνει οι απαραίτητες τροποποιήσεις και με βάση αυτό σας προσκαλούμε σε βάθος χρόνου να ξανά παίξετε το παιχνίδι καθώς αυτό θα μας φέρει σίγουρα μεγάλη χαρά και Joy με εκτίμηση και σεβασμό το επιτελείο του a place of joy

5.0 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ω τάφε μου, κρεβάτι νυφικό! Ωπ λάθος, αυτό είναι από αλλού αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι ήταν στην οντισιόν που πήγαμε. Αυτό είχαμε στην αρχή στο μυαλό μας τουλάχιστον.

Ανοίγοντας η πόρτα ανεβήκαμε στα ενδότερα και ψάχναμε τον σκηνοθέτη για να μιλήσουμε σχετικά με την θεατρική παράσταση, τι ακριβώς θα κάναμε, πόσο καιρό θα διαρκούσε και φυσικά στο τέλος να μην μιλούσαμε και για την αμοιβή; Μάταια όμως. Κάτι επίσης πρέπει να χει γίνει εκεί μέσα και με το φως δεν εξηγείται αλλιώς, οπότε τι να δούμε και που να τον βρούμε στην τελική;

Και ξάφνου, αφού δεν τον βρίσκαμε, τσουπ!!! Μια περίεργη μουτσουνα έκανε την εμφάνισή της (αφού πρώτα χεστηκαμε) αλλά κάτι μας έλεγε ότι δεν ήθελε το καλό μας! Συνεπώς, θέλαμε να φύγουμε το συντομότερο δυνατόν αλλά τα πάντα ήταν κλειδωμένα απ την αρχή (πλέον και η κεντρική είσοδος)

Δεν μπορώ να πω πανέμορφοι ήταν οι χώροι καθώς περάσαμε απ όλους, βρήκαμε και την σκηνή (νταξει ερμηνεία) και τελικώς στο τέλος τον πήραμε...τον ρόλο!

Και ας μπούμε ξανά στην πραγματικότητα μιας κ μιλάμε για δωμάτιο ολοκαίνουριο που κύριο στοιχείο είναι το άγχος και ο τρόμος. Ναι! Πετυχαίνει στο έπακρο τον σκοπό του καθώς δεν ξέρεις τι θα σου εμφανιστεί που και πότε. Γρίφοι όχι δύσκολοι αλλά σίγουρα θέλουν παρατηρητικότητα και συνδυασμό κάτι που δεν μας χάλασε καθόλου και όλοι μας είχαμε πάντα κάτι να κάνουμε.

Στο τέλος μιλήσαμε με τα παιδιά που ήταν ευχάριστα και πρόθυμοι να ακούσουμε ότι είχαμε να τους πούμε.

Περάσαμε super και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Ιδανικός αριθμός 3 με ΜΑΞ 4 άτομα! Στην 2αδα καλή επιτυχία στους τολμηρούς!

Η αυλαία πέφτει για εμάς...για την ώρα!

Escaped
4.8 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

2η φορά λοιπόν επίσκεψη στην Μαιρούλα και αυτό που λένε ότι είναι σαν το παλιό καλό κρασί, ισχύει.

Χώροι επιβλητικοί, που δεν χρειάζεται να έχεις κάνει παπάδες για να πεις wow. Είναι έτσι δομημένο και διαμορφωμένο το δωμάτιο που στα δίνει όλα μόνο του! Ατμόσφαιρα spooky και με μια ανατριχίλα να κυριαρχεί με το να μην ξέρεις αν είσαι μόνος ή με... παρείτσα;;;;;

Όσον αφορά την ηθοποιό, το acting μας εντυπωσίασε ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ στην αρχή αλλά λίγο προς το τέλος, ακούγαμε δυστυχώς τις πόρτες για την είσοδό της και η αλήθεια είναι ότι χαλούσε κάπως την εμπειρία. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι κακό.

Γρίφοι εύκολοι, έξυπνοι που δεν μας δυσκόλεψαν καθόλου.

Σίγουρα επιβάλλεται η 4αδα αλλά και η 3αδα είναι MUST!

Δυστυχώς αγκαθάκι ότι βγήκαμε μέσα σε 1:10 λεπτά, όπως μας ενημέρωσε η GM μας και θέλαμε παραπάνω όταν το δωμάτιο είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια όπως γράφει στο Escape All. Βέβαια, πόσες εμφανίσεις να κάνουν και τα παιδιά για να μας καθυστερήσουν; Θα καιγαμε και το acting μετά.

Όπως κ να χει η επίσκεψη σας πρέπει να γίνει άμεσα!

Ευχαριστούμε για όλα!

Escaped
3.7 Very Good
Apr - 2023

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε με την παρέα μου λοιπόν (αφού είχαμε ακούσει-διαβάσει τα τόσα διθυραμβικά σχόλια γι αυτό το Ορφανοτροφείο) και μεις με την σειρά μας, για να υιοθετήσουμε ένα κοριτσάκι.

Υποδοχή ωραία, με σπέσιαλ περιποίηση. Όταν όμως μπήκαμε στα ενδότερα του ορφανοτροφείου, κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά. Παρουσίες περίεργες που μάλλον δεν ήθελαν το καλό μας με αποτέλεσμα να πάρουμε δρόμο. Οκ τόσο τρελοί δεν είμαστε! 😜

Στα του δωματίου έχουμε να κάνουμε με ένα δωμάτιο που προσωπικά μας θύμισε το Mama και το The School of Burning Souls, με δυστυχώς τα όσα γράφονται, για μας να είναι αρκετά πιο κάτω, ειδικά στο σημείο του τρόμου. Ναι, υπάρχουν κάποιες εμφανίσεις που είναι δυνατές αλλά κάποιες άλλες που δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω (είναι spoil για το δωμάτιο) ήταν απλά οk και πάμε παρακάτω. Εδώ να τονίσω ότι είμαστε ομάδα που ναι μεν παίζουμε γριφοδωμάτια αλλά κατά κύριο λόγο προτιμάμε τα του τρόμου. Είμαι άνθρωπος που δεν κουνιέμαι απ την θέση μου, δεν πάω τελευταίος ή πρώτος και εδώ με ελάχιστες εξαιρέσεις, πήγαινα πρώτος σε αρκετά σημεία.

Αυτό που αναφέραμε στα παιδιά όσον αφορά τους ηθοποιούς, είναι ότι στην δική μας τουλάχιστον περίσταση, τους καταλαβαίναμε πολύ πριν μπουν στον χώρο, λόγω των μαγνητών; Λόγω των ήχων από τις πόρτες ή περάσματα; Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα μας χαλούσε την εμπειρία γιατί ξέραμε ότι ήταν εκεί, περιμέναμε να μας τρομάξουν, που προφανώς δεν πετύχαινε ο σκοπός.

Όσον αφορά τα σκηνικά, ok επειδή έχουμε παίξει πάνω από 300 δωμάτια, δεν είναι ότι δεν τα χουμε δει ξανά ή θα μας κάνουν να πούμε wow, αλλά προφανώς δίνουν τον τόνο που χρειάζεται για να θυμίζουν έτσι όπως πρέπει το ορφανοτροφείο.

Γρίφοι απλοί όντας δωματίο τρόμου, με μερικούς να θέλουν και την συνεργασία μεταξύ σας αλλά και τον συνδιασμό!

Στην ιστορία πάλι ενώ παίρνεις κομμάτια του παζλ που λέμε, κάπου χάνεται το όλο θέμα και αν δεν σου εξηγήσουν αναλυτικά τα παιδιά, δύσκολο να μπεις στη λογική για το τι έχει γίνει μέσα στο ορφανοτροφείο. Επίσης, επειδή προφανώς ρωτήσαμε τι και πως, μια φράση που μας είπαν, έπρεπε με κάποιο τρόπο να αποτυπωθεί και σε σκηνικό μέσα στο δωμάτιο.

Ηχητικός τομέας δυνατός με πάλι κάποια κομμάτια να τα χουμε ακούσει πολλάκις. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σε αφήνει με το παράπονο.

Γενικά περάσαμε ένα όμορφο 2ωρο αλλά λόγω hype, περιμέναμε περισσότερα, με αποτέλεσμα να μην μας περάσουν κι εμάς αυτά τα vibes και φύγαμε κάπως απογοητευμένοι.

Προτεινόμενος αριθμός ατόμων 4, χωρίς όμως ακόμα και στα 6 άτομα, να μην μπορούν να ζήσουν το κάθε τι που έχει να προσφέρει το δωμάτιο.

Όπως και να χει, σας ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε καλές δουλειές!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο καθόσουνα στο διπλανό θρανίο, κι όταν μου έδινες το βιβλίο μου λεγες σ' αγαπώ! Αν δεν σας αρέσει πάλι τέτοιο τραγουδάκι, να κάνω ένα recap λοιπόν και να πω ότι όποιος κι αν διαβάζει την εν λόγω κριτική, σίγουρα θα είχε κάνει σκονάκι σε διαγώνισμα κτλ κτλ.

Έτσι λοιπόν και μεις, αφού γράψαμε σκ***στο διαγώνισμα, είπαμε να τρυπώσουμε στο σχολείο, να βρούμε και να αλλάξουμε τους βαθμούς μας απ το συρτάρι του καθηγητή, που προφανώς ήταν κλειδωμένο! Μια σημαντική πληροφορία εδώ, επειδή ο δάσκαλος ήταν αφεντιά με τα χημικά, είχε δημιουργήσει μια φόρμουλα συρρίκνωση, όπου την βρήκαμε, την ήπιαμε, για να μπορέσουμε να εισέλθουμε εντός του συρταριού.

Τσουυπ! Ε όχι ρε μ******* Πρώτη φορά βλέπω μολύβι και γόμα να ναι μεγαλύτερη απ το μπόι μου. Ας είναι! Η έναρξη λοιπόν είναι πολύ ιδιαίτερη και όλα ξεκινάνε με το που μπεις. Ναι, όλα είναι τεράστια και εσύ είσαι κουτσικος. Το ντεκόρ, όλα, είναι τόσο αληθοφανές που λες "αποκλείεται!". Διακόσμηση φουλ ψαρωτική και όλα in concept!

Οι γρίφοι είναι ευφάνταστοι, παρατηρητικότητας με καλή συνεργασία. Δύσκολοι όχι, απαιτητικοί όμως δε. Επίσης να τονίσω πως δεν υπάρχει ούτε ένα λουκέτο και όλα είναι αυτοματισμοί που δεν ξέρεις τι ακριβώς θα σου ανοίξει και από που.

Το ατού του δωματίου φυσικά είναι το ηχητικό κομμάτι και φυσικά ο τρόπος που λειτουργούν οι βοήθειες. Say no more καθώς θα κάψω την χαρά σε όσους σκέφτεστε να το επισκεφτείτε!

Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ, χαρήκαμε, παίξαμε σαν μικρά παιδιά και χορέψαμε, ναι, χορέψαμε! Η 4αδα είναι must χωρίς η 5αδα και άνω να ναι απαγορευτική.

Ευχαριστούμε για όλα και ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΎΜΕ για το παρακάτω 👇

Scooby Dooby Doo, where are you? We got some work to do now!

Scooby Dooby Doo, where are you? We need some help from you now..Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε και μεις ως επισκέπτες - κλέφτες στην gallery, όπου τελικώς θέλαμε να βάλουμε το σχέδιο μας σε λειτουργία και να κλέψουμε τον περίφημο πίνακα από το Blue Room. We did once again βεβαίως βεβαίως.

Το δωμάτιο συγκαταλέγεται στης πρώτης γενιάς όπου επίσης μπορώ να πω ότι είναι ένα κρυφό διαμαντάκι.

Γρίφοι παρατηρητικότητας και συνεργασίας με την δυσκολία ίσως σε μερικές μη έμπειρες ομάδες να κλιμακωνεται. Εμείς κολλήσαμε - καήκαμε σ έναν αλλά ευτυχώς ο GM ήταν εκεί για εμάς. Γελάσαμε, χορέψαμε, λύσαμε και η ώρα πέρασε νερό.

Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα!

Ευχαριστούμε για όλα!

Escaped
4.3 Very Good
Mar - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ξεκινήσαμε και μεις ως άλλοι Lucky Luke να πάμε να δούμε τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι και για την παρουσία που κατοικεί εκεί.

Φτάνοντας λοιπόν, η έναρξη είναι αρκετά επιβλητική, αρχίζεις και αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος, αλλά και ότι ο τρόμος παραμονεύει. Εισχωρώντας πιο βαθιά εντός του σπιτιού, μια μουτσούνα έκανε την εμφάνισή του και κάτι μας έλεγε ότι το πράμα δεν θα πάει καλά. Τελικά δεν πήγε όντως όπως το φανταζόμασταν.

Διαλεγοντας το mode με την έντονη σωματική επαφή και έχοντας παίξει κι άλλα δωμάτια ίδιου τύπου, νιώσαμε στο συγκεκριμένο ότι δεν είχαμε την ίδια μεταχείριση. Τι θέλω να πω; Ότι δεν είχαμε (στον χώρο που προφανώς αρμόζει στο δωμάτιο για να γίνει κάτι τέτοιο) αυτή την αίσθηση. Το να με γυρνάει ο ηθοποιός γύρω γύρω, μου προκαλεί γέλιο, όπως κ έγινε δηλαδή ή στα 6 άτομα (που ήμασταν) να περιμένουμε την σειρά μας για το "τραμπούκισμα", δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Ίσως να ήθελε έναν ακόμα;

Επίσης η αίσθηση του τρόμου χάθηκε όταν η παρουσία έκανε τις εμφανίσεις, σε φάση "Μπουυυ" "Ουυυυ" κτλ. Σε καμία περίπτωση όμως ο ηθοποιός δεν ήταν κακός.

Στο θέμα σκηνικών ok ένα σπίτι όπως όλα τ άλλα με λουκετακια και μερικούς μηχανισμούς. Εδώ όμως αυτό που θέλω να τονίσω και το είπαμε και στα παιδιά, είναι η ασφάλεια των παικτών. Μερικά σημεία, αν η ομάδα είναι ατσουμπαλη, σίγουρα θα χτυπήσει. Θέλει αρκετή προσοχή και ήταν ένας λόγος που το τόνισα ιδιαίτερα.

Εν κατακλείδι, ένα ωραίο δωμάτιο που σίγουρα θέλει δουλειά γιατί έχει potential για κάτι πολύ παραπάνω. Στην τιμή όμως που έχει τώρα και με την συγκεκριμένη δομή του, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το προτείνω. Εμείς παίξαμε με δωροεπιταγή και ήταν ok, δεν τα κλάψαμε που λέμε.

Ευχαριστούμε!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σαν Πικάσο και μεις (μη χέσω) και αφού γνωρίσαμε τον Bill Stoneham, θέλαμε να αγοράσουμε ένα έκθεμά του. Τελικώς, μας προέτρεψε να αγοράσουμε τον πίνακα ονόματι "The Hands Resist Him". Μπορεί να μην ήταν στην έκθεση αλλά η φωτογραφία που είδαμε έλεγε πολλά. Το παράξενο σε όλο αυτό είναι ότι απο την στιγμή που τον είδαμε, δεν κοιμηθήκαμε πότε ξανά.

Έτσι λοιπόν πήγαμε στον υπνωτιστή, Oshi Risargy, όπου μας υπνωτισε και κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι μας.

Είσοδος λοιπόν και φυσικά οι χώροι που επισκεφθήκαμε ήταν αρκετοί και όλοι in concept. Custom σκηνικά με το κάθε δωμάτιο να έχει την δική του πινελιά και φυσικά το spooky αυτό στοιχείο ότι κάποιος σε παρακολουθεί! Ή μήπως αυτό συμβαίνει; Αυτό που ξεχωρίζει στον κάθε χώρο εκτός από την διακόσμηση, είναι οι μυρωδιές αλλά σε έναν συγκεκριμένα τις....αυτό εδώ το αφήνω να το ανακαλύψετε μόνοι σας!

Γρίφοι και αυτοί στο κλίμα που έπρεπε, που σίγουρα θέλουν καλή και έντονη παρατηρητικότητα, καθώς επίσης και πολύ καλή συνεργασία. Δεν θα τους χαρακτήριζα δύσκολους αλλά σίγουρα είναι απαιτητικοί. Σαφώς, αυτό εξαρτάται και από την εμπειρία της κάθε ομάδας ξεχωριστά.

Γριφοδωμάτιο που η ιστορία εξελίσσεται καθώς γίνεται η μετάβαση από χώρο σε χώρο. Στο τέλος ο Αργύρης είναι εκεί για να σας την αναπτύξει και να σας λύσει κάθε απορία και πιστέψτε με, είναι κάτι μοναδικό!

Βοήθειες από τον GM εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε. Οπότε δεν θα απογοητευτείτε στο "Α δεν μας προσέχει" "Α πολύ γρήγορα δόθηκε η βοήθεια" κτλ κτλ.

Αν το σκέφτεστε για 2α ΊΣΩΣ να δυσκολευτείτε λίγο περισσότερο αλλά ακόμα και 4αδα, πάντα ΌΛΟΙ κάτι θα έχετε να κάνετε!

Εν κατακλείδι, ένα νέο γριφωδομάτιο που οι 2 ώρες είναι χορταστικές και φυσικά θέλεις κι άλλο! Κλείστε άμεσα και δεν θα χάσετε!

ΥΓ. Ευχαριστούμε για όλα και περιμένουμε το επόμενο! Καλές δουλειές!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε και μεις ξημερώματα (δεν δίνουμε δικαιώματα) να δούμε κάποιες πόρτες ασφαλείας. Μια κόκκινη θέλαμε έτσι γιατί το συζητούσαμε και μας αρέσει το χρώμα πιο πολύ. Φτάσαμε λοιπόν έξω απ το μαγαζί, χτυπάμε κουδούνι, μπαίνουμε μέσα... σκοτάδι! Α τέλεια, τους έκοψαν το ρεύμα λέμε... Ε μπαίνουμε με τις μπάντες μέσα στο σπίτι γιατί κάτι ουρλιαχτά ακούγαμε (όπου φύγει φύγει) και αρχίζουμε λοιπόν το ψάξιμο καθώς απ ότι καταλάβαμε, μόνο για πόρτα δεν ήρθαμε... Με τα πολλά, αφού κάτι τρελές μας κυνηγούσαν για να μας μιλήσουν; (δε νομίζω να χρωστάμε σε κανέναν) κάνουμε έξοδο και γειά σας!

Και αφού τελειώσαμε με την κάποια εισαγωγή (δεν λέω παραπάνω, για να πάτε να το ζήσετε), ας πούμε "πέντε" λόγια για το δωμάτιο The Bride in Black!

Καταρχήν όσοι έχετε παίξει το Insidious, θα πρεπει να γνωρίζετε ότι ΜΑΞ 2 χώροι είναι έντονοι που να το θυμίζουν χωρίς όμως αυτό να είναι κακό ή απαγορευτικό στην ομάδα που θέλει να κλείσει για να παίξει. Όλοι οι χώροι λοιπόν είναι ολοκαίνουριοι, με ωραία, άρτια επίπλωση, περάσματα που οk, προφανώς και είναι όμορφα αλλά τα χουμε ξαναδεί. Φυσικά ένα απ αυτά είναι πολύ ξεχωριστό 😉

Γριφολογικά, το δωμάτιο δεν κάνει πουθενά κοιλιά και σίγουρα θέλει συνεργασία και έντονη παρατηρητικότητα. Θα πρότεινα ΜΑΞ 4αδα για να το ζήσετε όλοι ΈΝΤΟΝΑ απ την παρέα και στην χειρότερη 5αδα.

Στον ηχητικό τομέα δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Καθηλωτικό, με όλη τη σημασία της λέξεως.

Ας περάσουμε και στο act. Τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, το χουν δουλέψει και συνεχίζουν και το κάνουν για να γίνονται ακόμα καλύτεροι. Ωραία jump και φοβερά κινηματογραφικά στιγμιότυπα!! Αυτό που συζητούσαμε και στο τέλος με τα παιδιά, ίσως μια παρουσία στον χώρο, να θέλει λιγότερες εμφανίσεις απ' τις τόσες πολλές. Ίσως γιατί συνηθίζεις μετά...

Τέλος, η ατμόσφαιρα.... Μια λέξη... Σκοτάδιιιιι (πυκνό)

Καλές δουλειές, ευχαριστούμε για όλα και ανυπομονούμε προφανώς για το επόμενο που έρχεται σύντομα!!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Death Row λοιπόν και οι προσδοκίες είναι μεγάλες όταν ξέρεις ότι πηγαίνεις να παίξεις στην εταιρεία No Exit, όπου μπορείς να συναντήσεις όλα τα απρόβλεπτα μέσα στο κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

Αφού λοιπόν δεν ήμασταν και τόσο καλά παιδιά και μας μπουντρουμιάσανε, προσπαθούσαμε με χίλιους δύο τρόπους να ξεφύγουμε από εκεί που μας έχωσαν.

Ο φύλακας πολύ δυνατός, καθώς είχε μπει στο ρόλο και μας την έλεγε (με ευχάριστο πάντα τρόπο) και γενικά όλες οι ατάκες του in concept!

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αλλά σίγουρα αρκετοί απ' αυτούς θέλουν καθοδήγηση GM, όπου μιας που το ανέφερα ήταν από αυτούς που δεν κάνουν π.χ τσιγάρο και α κάτσε να δω τι κάνουν κι αυτοί. Βοήθεια όταν την χρειαζόμασταν πολύ και πάντα με τον τρόπο που έπρεπε.

Φυσικά το ατού του δωματίου (εκτός των χωρών που θυμίζουν φυλακή) είναι αυτό που είπα εξ αρχής. Από που θα περάσεις κάθε φορά. Ε ναι λοιπόν, κατουρηθήκαμε κυριολεκτικά! Θα καταλάβετε καλύτερα σε μια επίσκεψη σας!

Θα έλεγα πως 4 μαξ 5 άτομα είναι ιδανικά για το εν λόγω δωμάτιο.

Ευχαριστούμε για όλα και προφανώς περιμένουμε την επόμενη δημιουργία σας!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επειδή το καλάθι του νοικοκυριού, είναι η νέα μόδα εδώ στην Ελλάδα, είπαμε και εμείς ως παρέα να πάμε σ ένα σούπερ μάρκετ που άνοιξε πρόσφατα για να δούμε τις τιμές και εκεί.

Κατά την είσοδο μας κάτι φώτα παίζανε, μετά δεν ανοίξανε ξανά λέγαμε "μπα, κάτι γίνεται στην περιοχή". Με ότι τελοσπάντων, μπορέσαμε και είδαμε, ως πρώτη ματιά τα περισσότερα ράφια ήταν άδεια, οπότε μάλλον κάτι καλό παίζει με τις τιμές εδώ αναφέραμε. Με τα πολλά καθώς κι ο χρόνος κυλούσε αλλά χωρίς να κάνουμε βήματα, κάτι δεν πήγαινε καλά σε όλο αυτό που επιλέξαμε ως σούπερ μάρκετ. Φωνές περίεργες, κάτι παρουσίες που κάνανε την εμφάνισή τους και τελικά καταλάβαμε, ότι έπρεπε να φύγουμε από εκεί γρήγορα! Μάταια όμως, καθώς οι επιβλητικές μουτσούνες εμφανιζόντουσαν από εκεί που δεν το περίμενες.

Στην προσπάθεια τελικώς να λύσουμε κάτι γρίφους (we did it) καταφέραμε με τα πολλά να πάρουμε πόδι από εκεί μέσα! (όλες οι τρελές μαζεμένες).

Και αφού τελείωσα με την εισαγωγή, ήρθε η ώρα να αναλύσω ότι όλα αυτά που γίνονται εντός, ΝΑΙ γίνονται σε πραγματικό σούπερ μάρκετ, ναι οι ηθοποιοί μας περιποιήθηκαν και με το παραπάνω! Ευχαριστούμε τόσο για την ερμηνεία όσο και τον παραπάνω "πόνο" που μας χάρισαν! Γρίφοι, τόσο όσο και προφανώς δεν χρήζουν μεγάλης δυσκολίας.

Δεν ξέρω, το χαρήκαμε σίγουρα πάρα πολύ και σίγουρα όσοι διαβάζετε την εν λόγω κριτική κλείστε ΧΘΕΣ και απλά ζήστε το καθώς πρόκειται για event!

Ευχαριστούμε για όλα όμως και επειδή θα ρθουμε ξανά (προφανώς), ρίξτε μας και καμιά κανονική 😂😜

ΥΓ. Θέλω να παίξω ξανά χαρωπά τα δύο μου χέρια τα χτυπώ και να χοροπηδάω σαν τον Ross από τα F.R.I.E.N.D.S.

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ξεκινήσαμε και εμείς για το Experimentum X λοιπόν στο αγαπημένο Trapped στο Χαλάνδρι.

Γενικά γνωρίζαμε πως πρόκειται για ένα απαιτητικό, πρώτης γενιάς γριφοδωμάτιο. Στο σύνολο η ομάδα μου το χάρηκε και με το παραπάνω. Γελάσαμε, λύσαμε και σίγουρα ηταν μια fun to play εμπειρία στο σύνολό της.

Ο Ιωάννης πολύ δυνατός GM με hints που τα έδινε την στιγμή και με τον τρόπο που έπρεπε.

Αυτό που μας άφησε μια μικρή γεύση "απογοήτευσης", θα έλεγα πως είναι ότι στην μέση περίπου του δωματίου και μέχρι το τέλος, οι γρίφοι άρχισαν να ανεβαίνουν σε βαθμό δυσκολίας, που χωρίς την καθοδήγηση του GM, παίζει να μείνεις στο εκάστοτε σημείο επίλυσης για πάντα. Επίσης χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, είμαστε ομάδα όπου στο ενεργητικό μας εχουμε 300+ δωμάτια.

Όπως και να χει όμως, όπως προείπα και αν εξαιρέσουμε το εν λόγω "αγκαθάκι" στο σύνολό του ήταν ένα εξαιρετικό γριφοδωμάτιο που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη!

Ευχαριστούμε για όλα! 😁

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Why why why??? Και το γράφω, γιατί δεν ήθελα να τελειώσει αυτό που ζήσαμε εκεί μέσα!

Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή και να αναφέρω σε ΟΛΟΥΣ όσους διαβάσουν την εν λόγω κριτική, πως σε όποια κατηγορία αρεσκείας δωματίων ανήκετε, μην κάνετε το λάθος και δεν διαβάσατε εξονυχιστικά την ιστορία ή δεν δώσετε σημασία στο ότι σας πουν ή γίνει εκεί μέσα. Αφήστε την "μαγκιά" για κάπου αλλού.

Στα του δωματίου τώρα, αν ψάχνετε αυτό τον καιρό για ενοικίαση σπιτιού, μάλλον όσα έχετε δει, το Why θα σας κάνει να σταματήσετε το ψάξιμο. Χώροι τεράστιοι και προσεγμένοι, με τον καθένα να δίνει την δική του πινελιά και με πολύ ωραία διακόσμηση. Ειδικά κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα δίνουν το κάτι παραπάνω.

Για τους ηθοποιούς, νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τα λένε και τα άλλα σχόλια πιο κάτω εκτός από το δικό μου! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θα πω εγώ μόνο! Μοναδικές ερμηνείες! Θα τονίσω ξανά πώς πρέπει να μπείτε στο ρόλο και να ακούτε προσεκτικά το κάθε τι.

Όσον αφορά τους γρίφους ευφάνταστοι και in concept. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δύσκολοι, αλλά θέλει σίγουρα καλή παρατηρητικότητα και φυσικά συνεργασία.

Στα του προσωπικού, τα παιδιά ήταν ευγενέστατα, με χιούμορ, μεγάλη όρεξη να ακούσουν το πως περάσαμε και πρόθυμοι να δεχτούν την οποιαδήποτε αλλαγή (που δεν υπήρχε) που είχαμε να τους πούμε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και την ομάδα μου, για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ που βιώσαμε εκεί μέσα!

Σπεύσατε άμεσα και δεν θα χάσετε!

Αναμένουμε την συνέχεια...

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Elixir of Life λοιπόν και η αλήθεια είναι ότι σαν τρομολάγνος, δεν περίμενα ότι θα χαιρόμουν να παίξω ξανά δωμάτιο γρίφων. Να που έκανα λάθος τελικά! Πανέμορφοι χώροι με πανέξυπνα περάσματα καθώς και εύκολοι γρίφοι (για έμπειρη ομάδα). Επίσης το ιδιαίτερο είναι πως το δωμάτιο ξεκινάει ως G1 γενιάς και καταλήγει στο τώρα.

Δυστυχώς το μόνο "αγκαθάκι" ήταν η διάρκειά του. Όχι, δεν χρειάζεται να βγει μισό αστέρι γι αυτό καθώς η μη έμπειρες ομάδες, ίσως δυσκολευτούν στην επίλυση και λογική των γρίφων άσχετα που εμείς βγήκαμε νωρίτερα.

Προτεινόμενος αριθμός 3 ΜΑΞ 4 άτομα.

Ευχαριστούμε για όλα!

Escaped

Mystic Investigation

16:00, 14-Apr-2024


   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Parking
Outdoor

The Ghost Writer


2:00:00

  Trophies they Won!

The Last Novel The Last Novel

   2 Hours
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

KARMA


1:45:00

  Trophies they Won!

The Rustam Family The Rustam Family
A Cursed Memory A Cursed Memory
Antonis Konstantinidis

   105 Minutes
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

The Grudge


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
3 Trophies

HOUDINI


1:35:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

Amen


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Parking
Psychological Thriller

OPERATION BLACK "I"


1:17:00

  Trophies they Won!

CONFIDENTIAL CONFIDENTIAL

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy
Horror Adventure

JUMANJI


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Actor
Comedy
Youth Pass

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

CORVUS SATANICA


1:50:00

   2 Hours
   4 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Sister’s wake


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The Curse of La Llorona


1:50:00

  Trophies they Won!

Bride in Black & White Bride in Black & White
Home Sweet Curse Home Sweet Curse
  QR-Code

   110 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

Panoramix


1:37:00

   105 Minutes
   2 - 5
   89.8 %
1 Trophy

SANTA SOFIANA


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Mary's Dolls


1:05:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Amen


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Parking
Psychological Thriller

The Witch


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

St AGATHA - ABBEY


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The Cradle of the Curse


1:40:00

   100 Minutes
   5 - 8
   100.0 %
Actor
No Riddles
Διαδραστικό Θεατρικό Δρώμενο
Available Until: 30/11/2023

Lethal Decision 2 Hell Awaits


2:20:00

   140 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

Wanted: Dead Or Alive


1:30:00

  Trophies they Won!

Real Cowboy Real Cowboy
Moulin Rouge Moulin Rouge

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Actor
Comedy
Role Playing
2 Trophies

Whispershhh


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Manifesto


1:50:00

   105 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
3 Trophies

Amen


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Parking
Psychological Thriller

The Last Chance


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

NIGHTMARE


52:54

   70 Minutes
   2 - 6
   89.6 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

Dragon Quest


1:09:41

  Trophies they Won!

Drogon Dragon Drogon Dragon
Rhaegal Dragon Rhaegal Dragon

   70 Minutes
   2 - 6
   91.1 %
Kids Friendly
Youth Pass
3 Trophies

Scooby...Who?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   100.0 %
Kids Friendly
Youth Pass
Case Investigation

A Place of Joy

MY POINT OF VIEW

1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

DEADLY PRODUCTION


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 5
   99.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Orfanato


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video

Lilipout


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly
Youth Pass

The Blue Room


1:08:39

   70 Minutes
   2 - 6
   91.1 %
Kids Friendly
Youth Pass
2 Trophies

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.4 %
Horror
Actor
Action
Running
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

The Painting


1:57:00

  Trophies they Won!

Atelier Atelier

   2 Hours
   2 - 4
   100.0 %
3 Trophies

The Bride in Black


1:50:00

   110 Minutes
   2 - 7
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
2 Trophies

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   99.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Experimentum X


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
Score
Action
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

WHY ?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only
Cinematic Drama, Non-Horror

Woman in Black


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Last Resort


1:23:00

  Trophies they Won!

Mexico Mexico

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass
3 Trophies

WHO AM I ?


2:45:00

   195 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

Evil in a Box


1:00:00

   80 Minutes
   4 - 7
   99.6 %
Horror
Actor
Running
Psychological Thriller

M’ama


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

The Apocalypse X


1:32:00

  Trophies they Won!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   90 Minutes
   3 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

KRAMPUSNACHT


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

STIGMATA


2:00:00

   110 Minutes
   2 - 5
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Greek Horror Story


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Sacrifice


2:00:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

Luna Mortem


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

DEADLOCK Redemption


1:15:00

  Trophies they Won!

Freedom Freedom

   90 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

THE CELLAR


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Boogeyman


1:12:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

AVATON


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

CODE VERONICA


1:30:00

   100 Minutes
   3 - 7
   94.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Exposed


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   97.5 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

PROMETHEUS


1:25:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.7 %
  Video
Youth Pass
1 Trophy

The Last Chance


1:16:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 5
   99.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass
1 Trophy

INSIDIOUS


1:05:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 14/06/2022

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   98.2 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

BLACKOUT


1:29:00

   105 Minutes
   2 - 6
   98.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Conjuring


1:25:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
My Bro My Bro

   75 Minutes
   3 - 6
   96.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 30/06/2023

THE CELLAR


1:20:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

PSYCHOSIS


1:25:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

HORROR HOTEL | The Experiment


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video
Psychological Thriller
Available Until: 21/07/2020

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Existence


1:16:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

IT


1:25:00

   105 Minutes
   2 - 6
   82.4 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 08/11/2021

Room 203: Grim Reaper

Escape Theory to delete

1:06:00

   70 Minutes
   3 - 6
   52.4 %
Horror
Actor
1 Trophy

JASON


1:35:00

   95 Minutes
   2 - 5
   99.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

AVATON


1:17:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Room 696


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   92.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Woman in Black


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Monika's Diary, Theory I


1:20:00

   90 Minutes
   3 - 6
   96.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   98.2 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.0 %
Horror
Score
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

DEVIL’S NIGHT


2:00:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

HELL EXODUS


1:13:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

LIBERTA


1:15:00

   90 Minutes
   3 - 7
   98.8 %
Actor
Action
  Video
Available Until: 31/07/2020


Won

Apr - 2024

"Thank you for living my last novel..." -B.Z.

Apr - 2024
Apr - 2024
Feb - 2024