cover image profile image

Michael Pag
Galactic


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 1089
  Likes : 7

5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε και μεις ως επισκέπτες - κλέφτες στην gallery, όπου τελικώς θέλαμε να βάλουμε το σχέδιο μας σε λειτουργία και να κλέψουμε τον περίφημο πίνακα από το Blue Room. We did once again βεβαίως βεβαίως.

Το δωμάτιο συγκαταλέγεται στης πρώτης γενιάς όπου επίσης μπορώ να πω ότι είναι ένα κρυφό διαμαντάκι.

Γρίφοι παρατηρητικότητας και συνεργασίας με την δυσκολία ίσως σε μερικές μη έμπειρες ομάδες να κλιμακωνεται. Εμείς κολλήσαμε - καήκαμε σ έναν αλλά ευτυχώς ο GM ήταν εκεί για εμάς. Γελάσαμε, χορέψαμε, λύσαμε και η ώρα πέρασε νερό.

Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα!

Ευχαριστούμε για όλα!

Escaped
4.3 Very Good
Mar - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ξεκινήσαμε και μεις ως άλλοι Lucky Luke να πάμε να δούμε τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι και για την παρουσία που κατοικεί εκεί.

Φτάνοντας λοιπόν, η έναρξη είναι αρκετά επιβλητική, αρχίζεις και αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος, αλλά και ότι ο τρόμος παραμονεύει. Εισχωρώντας πιο βαθιά εντός του σπιτιού, μια μουτσούνα έκανε την εμφάνισή του και κάτι μας έλεγε ότι το πράμα δεν θα πάει καλά. Τελικά δεν πήγε όντως όπως το φανταζόμασταν.

Διαλεγοντας το mode με την έντονη σωματική επαφή και έχοντας παίξει κι άλλα δωμάτια ίδιου τύπου, νιώσαμε στο συγκεκριμένο ότι δεν είχαμε την ίδια μεταχείριση. Τι θέλω να πω; Ότι δεν είχαμε (στον χώρο που προφανώς αρμόζει στο δωμάτιο για να γίνει κάτι τέτοιο) αυτή την αίσθηση. Το να με γυρνάει ο ηθοποιός γύρω γύρω, μου προκαλεί γέλιο, όπως κ έγινε δηλαδή ή στα 6 άτομα (που ήμασταν) να περιμένουμε την σειρά μας για το "τραμπούκισμα", δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Ίσως να ήθελε έναν ακόμα;

Επίσης η αίσθηση του τρόμου χάθηκε όταν η παρουσία έκανε τις εμφανίσεις, σε φάση "Μπουυυ" "Ουυυυ" κτλ. Σε καμία περίπτωση όμως ο ηθοποιός δεν ήταν κακός.

Στο θέμα σκηνικών ok ένα σπίτι όπως όλα τ άλλα με λουκετακια και μερικούς μηχανισμούς. Εδώ όμως αυτό που θέλω να τονίσω και το είπαμε και στα παιδιά, είναι η ασφάλεια των παικτών. Μερικά σημεία, αν η ομάδα είναι ατσουμπαλη, σίγουρα θα χτυπήσει. Θέλει αρκετή προσοχή και ήταν ένας λόγος που το τόνισα ιδιαίτερα.

Εν κατακλείδι, ένα ωραίο δωμάτιο που σίγουρα θέλει δουλειά γιατί έχει potential για κάτι πολύ παραπάνω. Στην τιμή όμως που έχει τώρα και με την συγκεκριμένη δομή του, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το προτείνω. Εμείς παίξαμε με δωροεπιταγή και ήταν ok, δεν τα κλάψαμε που λέμε.

Ευχαριστούμε!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σαν Πικάσο και μεις (μη χέσω) και αφού γνωρίσαμε τον Bill Stoneham, θέλαμε να αγοράσουμε ένα έκθεμά του. Τελικώς, μας προέτρεψε να αγοράσουμε τον πίνακα ονόματι "The Hands Resist Him". Μπορεί να μην ήταν στην έκθεση αλλά η φωτογραφία που είδαμε έλεγε πολλά. Το παράξενο σε όλο αυτό είναι ότι απο την στιγμή που τον είδαμε, δεν κοιμηθήκαμε πότε ξανά.

Έτσι λοιπόν πήγαμε στον υπνωτιστή, Oshi Risargy, όπου μας υπνωτισε και κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι μας.

Είσοδος λοιπόν και φυσικά οι χώροι που επισκεφθήκαμε ήταν αρκετοί και όλοι in concept. Custom σκηνικά με το κάθε δωμάτιο να έχει την δική του πινελιά και φυσικά το spooky αυτό στοιχείο ότι κάποιος σε παρακολουθεί! Ή μήπως αυτό συμβαίνει; Αυτό που ξεχωρίζει στον κάθε χώρο εκτός από την διακόσμηση, είναι οι μυρωδιές αλλά σε έναν συγκεκριμένα τις....αυτό εδώ το αφήνω να το ανακαλύψετε μόνοι σας!

Γρίφοι και αυτοί στο κλίμα που έπρεπε, που σίγουρα θέλουν καλή και έντονη παρατηρητικότητα, καθώς επίσης και πολύ καλή συνεργασία. Δεν θα τους χαρακτήριζα δύσκολους αλλά σίγουρα είναι απαιτητικοί. Σαφώς, αυτό εξαρτάται και από την εμπειρία της κάθε ομάδας ξεχωριστά.

Γριφοδωμάτιο που η ιστορία εξελίσσεται καθώς γίνεται η μετάβαση από χώρο σε χώρο. Στο τέλος ο Αργύρης είναι εκεί για να σας την αναπτύξει και να σας λύσει κάθε απορία και πιστέψτε με, είναι κάτι μοναδικό!

Βοήθειες από τον GM εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε. Οπότε δεν θα απογοητευτείτε στο "Α δεν μας προσέχει" "Α πολύ γρήγορα δόθηκε η βοήθεια" κτλ κτλ.

Αν το σκέφτεστε για 2α ΊΣΩΣ να δυσκολευτείτε λίγο περισσότερο αλλά ακόμα και 4αδα, πάντα ΌΛΟΙ κάτι θα έχετε να κάνετε!

Εν κατακλείδι, ένα νέο γριφωδομάτιο που οι 2 ώρες είναι χορταστικές και φυσικά θέλεις κι άλλο! Κλείστε άμεσα και δεν θα χάσετε!

ΥΓ. Ευχαριστούμε για όλα και περιμένουμε το επόμενο! Καλές δουλειές!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε και μεις ξημερώματα (δεν δίνουμε δικαιώματα) να δούμε κάποιες πόρτες ασφαλείας. Μια κόκκινη θέλαμε έτσι γιατί το συζητούσαμε και μας αρέσει το χρώμα πιο πολύ. Φτάσαμε λοιπόν έξω απ το μαγαζί, χτυπάμε κουδούνι, μπαίνουμε μέσα... σκοτάδι! Α τέλεια, τους έκοψαν το ρεύμα λέμε... Ε μπαίνουμε με τις μπάντες μέσα στο σπίτι γιατί κάτι ουρλιαχτά ακούγαμε (όπου φύγει φύγει) και αρχίζουμε λοιπόν το ψάξιμο καθώς απ ότι καταλάβαμε, μόνο για πόρτα δεν ήρθαμε... Με τα πολλά, αφού κάτι τρελές μας κυνηγούσαν για να μας μιλήσουν; (δε νομίζω να χρωστάμε σε κανέναν) κάνουμε έξοδο και γειά σας!

Και αφού τελειώσαμε με την κάποια εισαγωγή (δεν λέω παραπάνω, για να πάτε να το ζήσετε), ας πούμε "πέντε" λόγια για το δωμάτιο The Bride in Black!

Καταρχήν όσοι έχετε παίξει το Insidious, θα πρεπει να γνωρίζετε ότι ΜΑΞ 2 χώροι είναι έντονοι που να το θυμίζουν χωρίς όμως αυτό να είναι κακό ή απαγορευτικό στην ομάδα που θέλει να κλείσει για να παίξει. Όλοι οι χώροι λοιπόν είναι ολοκαίνουριοι, με ωραία, άρτια επίπλωση, περάσματα που οk, προφανώς και είναι όμορφα αλλά τα χουμε ξαναδεί. Φυσικά ένα απ αυτά είναι πολύ ξεχωριστό 😉

Γριφολογικά, το δωμάτιο δεν κάνει πουθενά κοιλιά και σίγουρα θέλει συνεργασία και έντονη παρατηρητικότητα. Θα πρότεινα ΜΑΞ 4αδα για να το ζήσετε όλοι ΈΝΤΟΝΑ απ την παρέα και στην χειρότερη 5αδα.

Στον ηχητικό τομέα δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Καθηλωτικό, με όλη τη σημασία της λέξεως.

Ας περάσουμε και στο act. Τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, το χουν δουλέψει και συνεχίζουν και το κάνουν για να γίνονται ακόμα καλύτεροι. Ωραία jump και φοβερά κινηματογραφικά στιγμιότυπα!! Αυτό που συζητούσαμε και στο τέλος με τα παιδιά, ίσως μια παρουσία στον χώρο, να θέλει λιγότερες εμφανίσεις απ' τις τόσες πολλές. Ίσως γιατί συνηθίζεις μετά...

Τέλος, η ατμόσφαιρα.... Μια λέξη... Σκοτάδιιιιι (πυκνό)

Καλές δουλειές, ευχαριστούμε για όλα και ανυπομονούμε προφανώς για το επόμενο που έρχεται σύντομα!!!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Death Row λοιπόν και οι προσδοκίες είναι μεγάλες όταν ξέρεις ότι πηγαίνεις να παίξεις στην εταιρεία No Exit, όπου μπορείς να συναντήσεις όλα τα απρόβλεπτα μέσα στο κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

Αφού λοιπόν δεν ήμασταν και τόσο καλά παιδιά και μας μπουντρουμιάσανε, προσπαθούσαμε με χίλιους δύο τρόπους να ξεφύγουμε από εκεί που μας έχωσαν.

Ο φύλακας πολύ δυνατός, καθώς είχε μπει στο ρόλο και μας την έλεγε (με ευχάριστο πάντα τρόπο) και γενικά όλες οι ατάκες του in concept!

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αλλά σίγουρα αρκετοί απ' αυτούς θέλουν καθοδήγηση GM, όπου μιας που το ανέφερα ήταν από αυτούς που δεν κάνουν π.χ τσιγάρο και α κάτσε να δω τι κάνουν κι αυτοί. Βοήθεια όταν την χρειαζόμασταν πολύ και πάντα με τον τρόπο που έπρεπε.

Φυσικά το ατού του δωματίου (εκτός των χωρών που θυμίζουν φυλακή) είναι αυτό που είπα εξ αρχής. Από που θα περάσεις κάθε φορά. Ε ναι λοιπόν, κατουρηθήκαμε κυριολεκτικά! Θα καταλάβετε καλύτερα σε μια επίσκεψη σας!

Θα έλεγα πως 4 μαξ 5 άτομα είναι ιδανικά για το εν λόγω δωμάτιο.

Ευχαριστούμε για όλα και προφανώς περιμένουμε την επόμενη δημιουργία σας!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επειδή το καλάθι του νοικοκυριού, είναι η νέα μόδα εδώ στην Ελλάδα, είπαμε και εμείς ως παρέα να πάμε σ ένα σούπερ μάρκετ που άνοιξε πρόσφατα για να δούμε τις τιμές και εκεί.

Κατά την είσοδο μας κάτι φώτα παίζανε, μετά δεν ανοίξανε ξανά λέγαμε "μπα, κάτι γίνεται στην περιοχή". Με ότι τελοσπάντων, μπορέσαμε και είδαμε, ως πρώτη ματιά τα περισσότερα ράφια ήταν άδεια, οπότε μάλλον κάτι καλό παίζει με τις τιμές εδώ αναφέραμε. Με τα πολλά καθώς κι ο χρόνος κυλούσε αλλά χωρίς να κάνουμε βήματα, κάτι δεν πήγαινε καλά σε όλο αυτό που επιλέξαμε ως σούπερ μάρκετ. Φωνές περίεργες, κάτι παρουσίες που κάνανε την εμφάνισή τους και τελικά καταλάβαμε, ότι έπρεπε να φύγουμε από εκεί γρήγορα! Μάταια όμως, καθώς οι επιβλητικές μουτσούνες εμφανιζόντουσαν από εκεί που δεν το περίμενες.

Στην προσπάθεια τελικώς να λύσουμε κάτι γρίφους (we did it) καταφέραμε με τα πολλά να πάρουμε πόδι από εκεί μέσα! (όλες οι τρελές μαζεμένες).

Και αφού τελείωσα με την εισαγωγή, ήρθε η ώρα να αναλύσω ότι όλα αυτά που γίνονται εντός, ΝΑΙ γίνονται σε πραγματικό σούπερ μάρκετ, ναι οι ηθοποιοί μας περιποιήθηκαν και με το παραπάνω! Ευχαριστούμε τόσο για την ερμηνεία όσο και τον παραπάνω "πόνο" που μας χάρισαν! Γρίφοι, τόσο όσο και προφανώς δεν χρήζουν μεγάλης δυσκολίας.

Δεν ξέρω, το χαρήκαμε σίγουρα πάρα πολύ και σίγουρα όσοι διαβάζετε την εν λόγω κριτική κλείστε ΧΘΕΣ και απλά ζήστε το καθώς πρόκειται για event!

Ευχαριστούμε για όλα όμως και επειδή θα ρθουμε ξανά (προφανώς), ρίξτε μας και καμιά κανονική 😂😜

ΥΓ. Θέλω να παίξω ξανά χαρωπά τα δύο μου χέρια τα χτυπώ και να χοροπηδάω σαν τον Ross από τα F.R.I.E.N.D.S.

Escaped
4.8 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ξεκινήσαμε και εμείς για το Experimentum X λοιπόν στο αγαπημένο Trapped στο Χαλάνδρι.

Γενικά γνωρίζαμε πως πρόκειται για ένα απαιτητικό, πρώτης γενιάς γριφοδωμάτιο. Στο σύνολο η ομάδα μου το χάρηκε και με το παραπάνω. Γελάσαμε, λύσαμε και σίγουρα ηταν μια fun to play εμπειρία στο σύνολό της.

Ο Ιωάννης πολύ δυνατός GM με hints που τα έδινε την στιγμή και με τον τρόπο που έπρεπε.

Αυτό που μας άφησε μια μικρή γεύση "απογοήτευσης", θα έλεγα πως είναι ότι στην μέση περίπου του δωματίου και μέχρι το τέλος, οι γρίφοι άρχισαν να ανεβαίνουν σε βαθμό δυσκολίας, που χωρίς την καθοδήγηση του GM, παίζει να μείνεις στο εκάστοτε σημείο επίλυσης για πάντα. Επίσης χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, είμαστε ομάδα όπου στο ενεργητικό μας εχουμε 300+ δωμάτια.

Όπως και να χει όμως, όπως προείπα και αν εξαιρέσουμε το εν λόγω "αγκαθάκι" στο σύνολό του ήταν ένα εξαιρετικό γριφοδωμάτιο που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη!

Ευχαριστούμε για όλα! 😁

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Why why why??? Και το γράφω, γιατί δεν ήθελα να τελειώσει αυτό που ζήσαμε εκεί μέσα!

Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή και να αναφέρω σε ΟΛΟΥΣ όσους διαβάσουν την εν λόγω κριτική, πως σε όποια κατηγορία αρεσκείας δωματίων ανήκετε, μην κάνετε το λάθος και δεν διαβάσατε εξονυχιστικά την ιστορία ή δεν δώσετε σημασία στο ότι σας πουν ή γίνει εκεί μέσα. Αφήστε την "μαγκιά" για κάπου αλλού.

Στα του δωματίου τώρα, αν ψάχνετε αυτό τον καιρό για ενοικίαση σπιτιού, μάλλον όσα έχετε δει, το Why θα σας κάνει να σταματήσετε το ψάξιμο. Χώροι τεράστιοι και προσεγμένοι, με τον καθένα να δίνει την δική του πινελιά και με πολύ ωραία διακόσμηση. Ειδικά κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα δίνουν το κάτι παραπάνω.

Για τους ηθοποιούς, νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τα λένε και τα άλλα σχόλια πιο κάτω εκτός από το δικό μου! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θα πω εγώ μόνο! Μοναδικές ερμηνείες! Θα τονίσω ξανά πώς πρέπει να μπείτε στο ρόλο και να ακούτε προσεκτικά το κάθε τι.

Όσον αφορά τους γρίφους ευφάνταστοι και in concept. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δύσκολοι, αλλά θέλει σίγουρα καλή παρατηρητικότητα και φυσικά συνεργασία.

Στα του προσωπικού, τα παιδιά ήταν ευγενέστατα, με χιούμορ, μεγάλη όρεξη να ακούσουν το πως περάσαμε και πρόθυμοι να δεχτούν την οποιαδήποτε αλλαγή (που δεν υπήρχε) που είχαμε να τους πούμε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και την ομάδα μου, για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ που βιώσαμε εκεί μέσα!

Σπεύσατε άμεσα και δεν θα χάσετε!

Αναμένουμε την συνέχεια...

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Elixir of Life λοιπόν και η αλήθεια είναι ότι σαν τρομολάγνος, δεν περίμενα ότι θα χαιρόμουν να παίξω ξανά δωμάτιο γρίφων. Να που έκανα λάθος τελικά! Πανέμορφοι χώροι με πανέξυπνα περάσματα καθώς και εύκολοι γρίφοι (για έμπειρη ομάδα). Επίσης το ιδιαίτερο είναι πως το δωμάτιο ξεκινάει ως G1 γενιάς και καταλήγει στο τώρα.

Δυστυχώς το μόνο "αγκαθάκι" ήταν η διάρκειά του. Όχι, δεν χρειάζεται να βγει μισό αστέρι γι αυτό καθώς η μη έμπειρες ομάδες, ίσως δυσκολευτούν στην επίλυση και λογική των γρίφων άσχετα που εμείς βγήκαμε νωρίτερα.

Προτεινόμενος αριθμός 3 ΜΑΞ 4 άτομα.

Ευχαριστούμε για όλα!

Escaped

Orfanato

22:00, 22-Apr-2023


   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor

Lilipout


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly
1 Trophy

Texas Chainsaw Massacre


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

The Painting


1:57:00

  Trophies they Won!

Atelier Atelier

   2 Hours
   2 - 4
   100.0 %
1 Trophy

The Bride in Black


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

DEATH ROW


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   49.6 %
Actor
Action
1 Trophy

TERRIFIED MARKET


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Experimentum X


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
Score
Action
Adults Only
1 Trophy

WHY ?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Cinematic Drama

Elixir Of Life


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 4
   100.0 %

Woman in Black


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Last Resort


1:23:00

  Trophies they Won!

Mexico Mexico

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy

WHO AM I ?


2:45:00

   195 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

The Cursed Ship X


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Evil in a Box


1:00:00

   80 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Running
Psychological Thriller

M’ama


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

DEAD BRIDE - Dark Truth


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

The Apocalypse X


1:32:00

  Trophies they Won!

Use 3.14 in your photo Use 3.14 in your photo
  QR-Code

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

KRAMPUSNACHT


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   98.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

STIGMATA


2:00:00

   105 Minutes
   2 - 5
   99.4 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller

THE BUTCHER


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Parking
Psychological Thriller
Adults Only

Greek Horror Story


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Sacrifice


2:00:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

Luna Mortem


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

RESURRECTION


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 6
   98.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

DEADLOCK "The Brother's Redemption"


1:15:00

  Trophies they Won!

Freedom Freedom

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

THE CELLAR


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

The School of Burning Souls


1:45:00

   100 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Hannibal Deditus


1:10:00

  Trophies they Won!

Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code
Special Ingredients Special Ingredients

   70 Minutes
   3 - 6
   81.4 %
Horror
Actor
2 Trophies
Has an Actor?

Boogeyman


1:12:00

   80 Minutes
   2 - 4
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

AVATON


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

CODE VERONICA


1:30:00

   100 Minutes
   3 - 7
   94.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Exposed


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   97.1 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only

PROMETHEUS


1:25:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
  Video
1 Trophy

The Last Chance


1:16:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

BLOODY MARY


1:45:00

   105 Minutes
   3 - 5
   99.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Lethal Decision


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

BIOHAZARD


1:30:00

   100 Minutes
   3 - 8
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Adults Only
1 Trophy

ERIC'S WILL


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 8
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

INSIDIOUS


1:05:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Available Until: 14/06/2022

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   97.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Red Riding Hood 2: The Wolf


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The Litchver Woodland


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.1 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

BLACKOUT


1:29:00

   105 Minutes
   2 - 6
   98.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller

PANDEMONIUM


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

Conjuring


1:25:00

  Trophies they Won!

FEARLESS GHOSTHUNTERS FEARLESS GHOSTHUNTERS
My Bro My Bro

   75 Minutes
   3 - 6
   96.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
2 Trophies

THE CELLAR


1:20:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

PSYCHOSIS


1:25:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.9 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

HORROR HOTEL | The Experiment


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 7
   100.0 %
Horror
Actor
Action
Running
  Video
Psychological Thriller
Available Until: 21/07/2020

Yurei


1:40:00

   100 Minutes
   1 - 6
   99.7 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

The Existence


1:16:00

   90 Minutes
   3 - 6
   99.6 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:35:00

   100 Minutes
   2 - 5
   85.5 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

IT


1:25:00

   105 Minutes
   2 - 6
   82.4 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy
Available Until: 08/11/2021

Room 203: Grim Reaper


1:06:00

   70 Minutes
   3 - 6
   52.4 %
Horror
Actor
1 Trophy

JASON


1:35:00

   95 Minutes
   2 - 5
   99.0 %
Horror
Actor
Action
Psychological Thriller
Adults Only

AVATON


1:17:00

   90 Minutes
   3 - 6
   97.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Room 696


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   92.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
1 Trophy

Woman in Black


1:50:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Monika's Diary, Theory I


1:20:00

   90 Minutes
   3 - 6
   95.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

Wake Up


2:10:00

   130 Minutes
   3 - 5
   97.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

THE SLAUGHTERHOUSE


2:00:00

   2 Hours
   3 - 8
   98.9 %
Horror
Score
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

HELL EXODUS


1:13:00

   90 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Role Playing
Psychological Thriller
Adults Only

LIBERTA


1:15:00

   90 Minutes
   3 - 7
   98.8 %
Actor
Action
  Video
Available Until: 31/07/2020

Won

Mar - 2023

See your future...

Feb - 2023
Nov - 2022

Find me and the connection

Jun - 2022
Jan - 2022

Bonus γρίφος δωματίου.

Jan - 2022

You managed to find the " True Light ".

Jan - 2022

You managed to find Dr Lecter's Special Ingredients without help !

Jul - 2021

You Escaped from the Mount Massive Asylum.

Jul - 2020

Complete your task in Conjuring room

Jul - 2020

Find the name of my brother during the game.