cover image profile image

Anna Kavvada
Titan


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 1608
  Likes : 503

4.5 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Τίμιο horror δωμάτιο στο οποίο δεν έχω να προσάψω κάτι αρνητικό.

Τα σκηνικά σε συνδιασμό πάντα με τον φωτισμό ήταν ικανοποιητικά εξυπηρετώντας τις απαιτήσεις, ενώ τα διάφορα δωμάτια ήταν ευρύχωρα. Το act του ηθοποιού ήταν άρτιο, όπως και η συνεργασία με τον gm. Ο τρόπος που χανόταν κι εμφανίζονταν μέσα από τις σκιές, ήταν πραγματικά εκπληκτικός κι αθόρυβος.

Οι γρίφοι που συναντήσαμε δεν ήταν δύσκολοι ή περίπλοκοι, με εξαίρεση 1-2. Γενικότερα όμως κι αυτοί ήταν σωστά τοποθετημένοι στη ροή και στην ιστορία του δωματίου.

Ιδανικός αριθμός ατόμων: 4-5

Escaped
4.7 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Για άλλη μια φορά έπαιξα δωμάτιο αυτής της εταιρίας και έφυγα γεμάτη.

Η πλοκή του δωματίου, το διασκεδαστικότατο act από τον ηθοποιό μέσα στο δωμάτιο. Τα σκηνικά, χωρίς να είναι η υπερπαραγωγή, καλύπτουν τις ανάγκες της ιστορίας. Σε ότι αφορά τους γρίφους, θα τους χαρακτηρίσω ως μέτριας δυσκολίας και ταιριαστούς στο δωμάτιο.

Συνοψίζοντας, παίζοντας το "Lost in the storm", χωρίς να είναι κάτι συγκλονιστικό, σίγουρα θα διασκεδάσετε και θα περάσετε καλά.

Ιδανικός αριθμός παικτών: 2-3

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα διασκεδαστικότατο και δύσκολο, αλλά με ολόσωστο τρόπο, παιδικό γριφοδωμάτιο.

Η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά ήταν πραγματικά ορθά για τον χώρο που αναπαριστούσαν, ενώ οι γρίφοι που υπήρχαν μέσα στο δωμάτιο ήταν απόλυτα ταιριασμένοι και προσεγμένοι. Πραγματικά διασκεδάσαμε απίστευτα λύνοντας αυτό το δωμάτιο. Μάλιστα, αν προστεθούν κάποιοι γρίφοι ακόμα, θα μπορούσε να μην χαρακτηρίζεται πλέον ως παιδικό δωμάτιο.

Είναι ένα παιδικό δωμάτιο που προκαλεί το παιδικό μυαλό με υπέροχο τρόπο. Σίγουρα θα κάνει κάθε παιδί που θα έρθει στον χώρο να διασκεδάσει, να ακονίσει την περιέργεια του, ίσως ακόμα και να μάθει, πάντα με ασφάλεια.

Συνοψίζοντας, αν κάποιος ψάχνει γριφοδωμάτιο για να μυήσει τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας του στα δωμάτια απόδρασης, με έμφαση στους γρίφους, αυτό είναι η τέλεια επιλογή. Αν είχα παιδιά, σίγουρα θα πήγαινα μια επίσκεψη μαζί τους στο Lab Lockdown.

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το Fortune Teller - The Return, είναι το δωμάτιο που μέχρι σήμερα με έχει να κάνει να κλάψω από τα γέλια, χωρίς να υπερβάλλω.

Θα ξεκινήσω λέγοντας ένα μπράβο στο μεγάλο αυτό μέντιουμ για την εκπληκτική ενόραση στο μέλλον, αλληλεπίδραση και ικανότητα ξαλαφρώματος. Πραγματικά βγαίνοντας από το δωμάτιο ένιωθα πιο ανάλαφρη, λόγω της ευφορίας από το τόσο γέλιο προφανώς.

Προφανώς και το σπίτι του μέντιουμ θα είχε την πλέον ταιριαστή διακόσμηση. Τα πλούσια σκηνικά λοιπόν δημιουργούσαν ακριβώς το κλίμα και την ατμόσφαιρα που χρειάζοταν, έτσι ώστε να μπούμε κι εμείς στους κατάλληλους ρόλους.

Γριφολογικά είναι ένα εύκολο γριφοδωμάτιο, χωρίς να έχει κάποιο κακό γρίφο. Σίγουρα όλοι είναι δεμένοι με την ιστορία, στην οποία συμμετέχει ενεργά η ομάδα λύνοντας τους.

Συνοψίζοντας είναι ένα απίστευτα fun δωμάτιο, το οποίο ειδικά αν πάτε με παρέα που έχει τη σωστή διάθεση, σηκώνει την πλάκα και δίνετε πάσες μέσω του role playing που μπορείτε να κάνετε, θα είναι μια εμπειρία που θα ανακαλείτε και θα θυμάστε γελώντας ξανά.

Ιδανικός αριθμός παικτών: 2-4

Escaped
4.8 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τιμιότατα σκηνικά και εξαιρετική ατμόσφαιρα, με αρκετά μεγάλους χώρους. Από την υποδοχή ήδη οι ηθοποιοί σε συνδιασμό με τα παραπάνω σε βάζουν στο κλίμα. Όσο προχωράει η ιστορία, υπάρχει η απαραίτητη κλιμάκωση. Το δωμάτιο και η ατμόσφαιρα του γίνονται πιο σκοτεινά, καταλήγοντας τελικά σε ωραία κορύφωση και τελικά στην .... απελευθέρωση.

Γριφολογικά το δωμάτιο έχει ρυθμό από την αρχή του (με εξαίρεση έναν γρίφο που μας μπέρδεψε άσχημα). Στην πλειονότητα τους ήταν καλοσχεδιασμένοι και οδηγούσαν την ιστορία στην κλιμάκωση της.

Πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι η ύπαρξη το ηθοποιού με την είσοδο του στα κατάλληλα σημεία, έδωσαν το κάτι παραπάνω στην εμπειρία μας. (Φιλικότατοι οι δαίμονες σας εκεί στο Mindtrap του Πειραιά).

Τέλος, αξίζει ένα ευχαριστώ στην Νικολέτα που ήταν η GM μας. Μας χειρίστηκε άψογα σαν ομάδα και άντεξε την πολυμορφία μας μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ιδανικός αριθμός ατόμων: 3-4

Escaped
4.0 Very Good
Jan - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Είναι γεγονός ότι ο Αιγυπτιακός πολιτισμός και συγκεκριμένα οι μυστηριώδεις πυραμίδες καθώς και οι διάφοροι μύθοι και θρύλοι που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτές, αποτελούν ένα τέλειο θέμα για escape room. Καλά ως εδώ...

Το δωμάτιο είχε αρκετούς χώρους και η αλήθεια είναι ότι η διακόσμηση και όλα τα σκηνικά, σε συνδιασμό με τον φωτισμό του χώρου, δημιουργούν την αίσθηση ότι εσύ και οι ομάδα σου είστε αρχαιολόγοι μέσα σε μια αιγυπτιακή πυραμίδα, προσπαθώντας να ανακαλύψετε τα μυστικά της.

Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν σημεία του συνολικού χώρου τα οποία είναι αρκετά χαμηλά, χωρίς αυτό να αποτελεί spoiler κατά τη γνώμη μου, αλλά απαραίτητη προειδοποίηση στις ομάδες πριν μπουν στο παιχνίδι, καθώς ένας παίκτης άνω του 1.80 θα χτυπάει αρκετά συχνά το κεφάλι του και θα πρέπει να είναι ψιλοσκυφτός (οι κάτω του ~1.75 δεν ιδρώνουμε).

Γριφολογικά, δεν αποτελεί δύσκολο δωμάτιο. Οι γρίφοι του είναι τίμιοι για το είδος του. Αυτό το οποίο μου δημιούργησε κάποιο εκνευρισμό ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι ο φωτισμός σε συνδυασμό με το κακό font κειμένου που υπήρχε στο δωμάτιο, έκαναν απίστευτα δύσκολη την ανάγνωση. Το συζητήσαμε βέβαια μετά το τέλος του δωματίου με τη GM κι ελπίζουμε να διορθωθεί αυτό.

Ο ηθοποιός στο δωμάτιο δίνει αυτό το extra στοιχείο άγχους που χρειάζεται, ενώ η αλληλεπίδραση μαζί του είναι καλοσχεδιασμένη.

Τέλος, σε οτι αφορά το GMing του δωματίου, μαλλον δεν μας ταιριαξε καθόλου. Σε καποια σημεία ηταν βοηθητικό (1-2), στα περισσοτερα όμως, οι συνεχεις παρεμβολες κατέληγαν ενοχλητικές.

Ιδανικός αριθμός παικτών: 3 (κάτω του 1.80🥲)

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα διαμαντάκι από το πουθενά.

Το Arkham's Witchouse: Trough Time & Space, είναι ένα ατμοσφαιρικό horror δωμάτιο που δεν του λείπει τίποτα. Τα σκηνικά εξυπηρετούν στο emersion, ενώ το παιχνίδι και το role playing ξεκινάνε από την πρώτη στιγμή κιόλας. Επιπλέον, στο φινάλε, ο τελευταίος χώρος σε συνδιασμό με τον τελευταίο γρίφο δίνουν την κορύφωση που χρειάζεται η ιστορία.

Γριφολογικά, αν και horror, το απολαύσαμε απίστευτα. Όλοι οι γρίφοι ήταν καλώς ορισμένοι και ταιριαστοί στην πλοκή βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε την πραγματική ιστορία της μάγισσας.

Το act της μάγισσας ήταν κινηματογραφικό και ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να τρομάξουμε όταν έπρεπε. Η είσοδος της γίνονταν τις κατάλληλες χρονικές στιγμές έτσι ώστε να μην μας δημιουργεί κανένα πρόβλημα στον συλλογισμό μας κατά την επίλυση κάποιου γρίφου. Πραγματικά συγχαρητήρια, απογείωσε όλη την εμπειρία μας!

Σίγουρα να επισκεφτείτε το σπίτι της μάγισσας, πραγματικά είναι ένα διαμαντάκι!

Ιδανικός αριθμός παικτών: 3-4

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καιρό τώρα υπήρχε αυτό το δωμάτιο στο wishlist μας κι επιτέλους το παίξαμε .

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το emersion στον κόσμο που έχει δημιουργήσει η Last Wish είναι απίστευτο. Τα σκηνικά, παρόλο που είναι diy, είναι πραγματικά εξαιρετικά. Οι χώροι του πανδοχείου είναι απίστευτα ρεαλιστικοί, ενώ τα έπιπλα και η πλουσιότατη διακόσμηση στο σύνολο τους, ανταποκρίνονται στην εποχή στην οποία υποτίθεται ότι εκτυλίσσεται η ιστορία, χωρίς να δημιουργούνται αναχρονισμοί. Γενικότερα, αποτελεί ένα πραγματικά μεγάλο και χορταστικό δωμάτιο με πολλούς χώρους.

Γριφολογικά είναι πράγματι ένα από τα πιο δυνατά και απολαυστικά δωμάτια που έχω παίξει. Συναντήσαμε πολύ όμορφες αλληλουχίες συνδιαστικών γρίφων, που εκμεταλλεύονταν τους χώρους και την ιστορία, συμβάλλοντας στη συνέχεια της. Θα είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να υπήρχαν 3-4 ακόμα γρίφοι, καθώς δεδομένου του χρόνου που έχει η ομάδα στη διάθεσή της και του μεγέθους των χώρων, μου φάνηκε λίγο αραιό σε ρυθμό.

Το προσωπικό και ο GM ήταν εξαιρετικοί από την αρχή μέχρι το τέλος. Ευχαριστούμε για το photoshooting στο τέλος, είχαμε λήψη!

Σίγουρα θα επιστρέψουμε τόσο για το horror δωμάτιο της εταιρίας, και ανυπομονούμε ήδη να ανοίξει το επόμενο γριφοδωμάτιο και τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας.

Ιδανικός αριθμός παικτών: 3-4

Escaped
4.5 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Μια ιστορία γνωστή σε αρκετούς, μεταφέρεται σε δωμάτιο απόδρασης.

Ένα γριφοδωμάτιο, που αν και διαφημίζεται ως το πιο εύκολο της εταιρίας, σίγουρα δεν θα το συνεστηνα σε μια αρχάρια ομάδα (με λιγότερα από 10-15 δωμάτια κατά μέσο όρο στο ενεργητικό τους).

Η ατμόσφαιρα του δωματίου ήταν ταιριαστή με την ιστορία, χωρίς να είναι κάτι εξωπραγματικό. Σίγουρα εξυπηρετούσε την πλοκή όμως.

Γριφολογικά, παραμένει υψηλά και κλασικά υπάρχει αρκετό ψάξιμο, πολύ τυπικό χαρακτηριστικό των δωματίων της Clue Wars, το οποίο προσωπικά απολαμβάνω.

Παρόλα αυτά, υπήρξαν κάποια σημεία τα οποία με προβλημάτισαν. Υπήρξε γρίφος που δεν ήταν καλώς ορισμένος, πράγμα το οποίο μπορούσε να οδηγήσει σε παραπάνω από μία πιθανές λύσεις. Επίσης, ένα πράγμα που κατανοώ πως είναι προσωπικό, υπήρξε σημείο και στοιχείο γρίφου που ήταν υπερβολικά σκοτεινό, δοκιμάζοντας την όραση του παίκτη και όχι το μυαλό. Κατά τη γνώμη μου, ένας γρίφος δεν μπορεί να βασίζεται στην ικανότητα όρασης κάποιου.

Σε ότι αφορά τον GM/ιδιοκτήτη της εταιρίας, τον ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και για την άμεση παρέμβαση όταν χρειάστηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από δική μας βιασύνη.

Συνοψίζοντας, το "The room with the dragon tattoo", είναι ένα αρκετά τίμιο γριφοδωμάτιο, το οποίο βέβαια έρχεται για εμένα αρκετά πιο πίσω σε σχέση με το Hannibal Deditus, της ίδιας εταιρίας.

Ιδανικός αριθμός παικτών: 3-4

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αφού ανακαλύψαμε πώς εξαφανίστηκε η Έμμα, συνεχίσαμε με την αναζήτηση της χαμένης παιδικής μας φίλης.

Το "Searching Emma", έχοντας ήδη τον πήχη ψηλά μετά το "Missing Emma", δεν απογοητεύει. Τα σκηνικά για άλλη μια φορά είναι απόλυτα in concept σε σχέση με την ιστορία, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα έτσι ώστε να μπορέσετε να μπείτε στην θέση της απαχθείσας Έμμα.

Γριφολογικά κι αυτό το δωμάτιο είναι γεμάτο και χορταστικό. Όλοι οι γρίφοι είναι τοποθετημένοι και δεμένοι σωστά με την ιστορία. Και πάλι, γρίφο με το γρίφο ανακαλύπταμε την ιστορία της απαγωγής της Έμμα.

Και σε αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας η ομάδα χωρίζεται για κάποιο διάστημα. Αυτό κατα τη γνώμη μου καθιστά το δωμάτιο κατάλληλο για ομάδες των τριών ατόμων τουλάχιστον. Διαφορετικά, για ενα ικανό χρονικο διάστημα, στην περιπτωση της δυάδας, ο ενας παίκτης πρέπει να κουβαλήσει ενώ ο άλλος χαλαρώνει, καταλήγοντας στο να χαθείτε λίγο. Προς τιμή του ο ιδιοκτήτης μας ενημέρωσε ότι θα ήταν καλύτερα να μην επισκεπτόμασταν ως δυάδα και τα δύο δωμάτια, αλλα ήμασταν τολμηροί.

Είναι το πρώτο δωμάτιο που δεν κατάφερα να αποδράσω και δεν με πειράζει καθόλου. Η εμπειρία ήταν πραγματικα εξαιρετική και σίγουρα να πάτε να το παίξετε με την ομάδα σας, ειδικα αν ειστε γριφολάτρες. Τέλος, εμείς διαλέξαμε να το παίξουμε b2b με το πρωτο κεφάλαιο της ιστορίας και ίσως αυτό να έπαιξε ενα ρόλο σε ότι αφορά την κούραση που είχαμε προς το τέλος του "Searching Emma". Επομένως, προσωπική μου άποψη, καλύτερα να κανετε 2 επισκέψεις και να ειστε ξεκούραστοι, ετσι ωστε να τα απολαύσετε στο έπακρο. Είναι πραγματικά δωμάτια που αξίζουν μέχρι τον τελευταιο γρίφο τους.

Υ.Γ. Ελπιζω να βρέθηκε το κλειδάκι 👉🏻👈🏻

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ίσως ένα από τα καλύτερα γριφοδωμάτια που έχω παίξει και υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενεργά στο λεκανοπέδιο.

Αρχικά, η εταιρία από μόνη σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στον χώρο της. Πολύ προσεγμένη υποδοχή, όμορφα διακοσμημένη και in concept ήδη με την ιστορία που στη συνέχεια θα ανακαλύπταμε σιγά σιγά μέσα στο δωμάτιο. Ο ιδιοκτήτης που μας υποδέχτηκε, ο οποίος ήταν και ο GM μας, πραγματικά έχει βάλει πολύ αγάπη και μεράκι για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

Τώρα μέσα στο δωμάτιο, η αισθητική ανταποκρίνεται απόλυτα στην ιστορία. Όλο το σκηνικό παραπέμπει 100% στους αντίστοιχους εσωτερικούς χώρους ενός σπιτιού. Πλούσια και άρτια διακόσμηση, η οποία δημιουργεί την ατμόσφαιρα που χρειάζεται για να μπει η ομάδα μέσα στο παιχνίδι και να το ζήσει. Θεωρώ ότι ρόλο έπαιξε εξίσου και η μουσική επένδυση που συνόδευε όλο το παιχνίδι. Χωρίς να χαρακτηρίζεται από κάποια τρομερή μουσική επιλογή, ήταν αυτή ακριβώς που θα περίμενα να ακούσω να παίζει σε μια ταινία με σκηνές γυρισμένες σε αντίστοιχους χώρους και αντίστοιχη πλοκή.

Σε ότι αφορά την ιστορία, αυτή ξετυλίγεται σιγά σιγά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, γρίφο με το γρίφο. Η απάντηση για την εξαφάνιση της Έμμας, θα δωθεί στην κορύφωση του δωματίου με τον τελικο γρίφο που απομένει να λυθεί για να αποδράσει κιόλας η ομάδα.

Συνεχίζοντας, η πεμπτουσία αυτού του δωματίου είναι οι γρίφοι. Ένα δωμάτιο με πολλούς και ταυτόχρονα άρτιους, καλοσχεδιασμενους, συνδιαστικούς και χορταστικούς γρίφους. Η λύση αυτών οδηγούσε στο άνοιγμα πολλών, ΠΟΛΛΩΝ, λουκέτων τα οποία υπήρχαν μέσα στο δωμάτιο. Επιπλέον, είχε κι αρκετό ψάξιμο, αλλά και παρατηρητικότητα, ενώ κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας, καθώς για κάποιο χρονικό διάστημα θα είναι χωρισμένα. Δεν υπήρξε στιγμή που να έκανε κοιλιά ή να μην χρειαστηκε να λύσουμε κάτι. Επιπλέον, όλοι οι γρίφοι ήταν κομμένοι και ραμμένοι για την ιστορία. Πραγματικά το λατρέψαμε.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα για hardcore γριφάκιδες και για ομάδες 3-4 ατόμων ή πολύ δυνατές δυάδες. Πραγματικά όμως, αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα το "Missing Emma", δεν ξέρετε τι χάνετε!

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άλλο ένα δωμάτιο αυτής της εταιρίας που δεν με απογοήτευσε.

Προσεγμένα σκηνικά και διακόσμηση που δημιουργούν την εικόνα και την ατμόσφαιρα ενός σταθμού τραίνου. Επιπλέον, το παιχνίδι έχει και ένα μικρό κομμάτι role playing, ενώ στο φινάλε του σίγουρα κάτι θα έχετε διδαχθεί από αυτό το ταξίδι.

Γριφολογικά το δωμάτιο είναι γεμάτο με προσεγμένους και καλώς ορισμένους γρίφους. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο τελευταίος που ήταν ενοχλητικός, καθώς η λύση του δεν απαιτούσε κάποια συγκεκριμένη σκέψη ή παρατήρηση, αλλά βασίζονταν πιο πολύ στην τύχη για την εύρεση ενός σωστού συνδιασμού.

Συνοψίζοντας, αν σας αρέσουν τα γριφοδωμάτια και η λίγο σκοτεινή ατμόσφαιρα μυστηρίου, το Nemesis είναι ένα δωμάτιο που πρέπει να παίξετε.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

"Έχετε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη."
Σίγουρα κανείς που ακούει την παραπάνω φράση δεν έχει στο νου του 80' διασκέδασης. Αυτό ακριβώς λοιπόν είναι αυτό το δωμάτιο, 80' καθαρής διασκέδασης.

Η ιστορία είναι απλή, η ομάδα είναι κατάδικοι σε ισόβια κάθειρξη, οπότε τι πιο εύλογο από το να θέλουν να αποδράσουν. Τα σκηνικά λοιπόν πετυχαίνουν τη δημιουργία τόσο του κατάλληλου περιβάλλοντος όσο και της ατμόσφαιρας που χρειάζεται, έτσι ώστε να μπει κανείς στο κλίμα και να παλέψει για την ελευθερία του. Οι χώροι που έχουν διαμορφωθεί, χωρίς περιττά πράγματα, είναι ότι πρέπει για την αναπαράσταση μιας φυλακής. Επιπλέον, υπήρξε ένα πέρασμα που δεν το είδαμε να έρχεται...

Όλοι οι γρίφοι και οι αποστολές είναι ταιριαστοί τόσο στην πλοκή όσο και στον χώρο, ενώ παράλληλα καθιστούν και το δωμάτιο διασκεδαστικό, απαιτώντας τόσο σκέψη όσο και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας σε ορισμένα σημεία. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας γρίφος από αυτό το δωμάτιο που νομίζω θα μου μείνει για καιρό.

Συνοψίζοντας, αν δεν έχετε πάει ήδη, να πάτε, σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε από το συγκεκριμένο δωμάτιο.

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Για όσους έχουν δει την ομώνυμη σειρά και θα ήθελαν να ζήσουν κάτι αντίστοιχο (και να γυρίσουν σίγουρα σπίτι τους βέβαια), τα παιδιά στο Raven έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

Αν θέλετε να παίξετε παιχνίδι γρίφων, δεν είναι τέτοιο. Αν από την άλλη θέλετε ένταση, δράση, άγχος και ανταγωνισμό, το squid game θα σας το προσφέρει. Οι χώροι είναι διαμορφωμένοι με τετοιο τροπο ετσι ωστε να μενουν πιστοί στη σειρά, δημιουργώντας ακριβως την ατμόσφαιρα που πρέπει. Παράλληλα, η παρουσία των ηθοποιών κάνουν την όλη εμπειρία ακόμα πιο ρεαλιστική και αγχωτική.

Όλα τα παιχνίδια που θα συναντήσετε μέσα είναι πιστά, καλοσχεδιασμένα και το σημαντικότερο διασκεδαστικότατο. Είναι βέβαιο ότι θα περάσετε 2.30 πολύ ωραίες ώρες με την παρεα σας.

Τέλος ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν εκεί για την υπέροχη φιλοξενία και εμπειρία. Το μόνο ίσως που θα αποτελούσε βελτίωση στο κατά τα άλλα πολύ ωραίο αυτό δωμάτιο θα ήταν η προσθήκη κάποιου δαπέδου γυμναστηρίου για παράδειγμα στο πάτωμα, καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που είναι αρκετά εύκολο κάποιος να γλιστρήσει στα πλακάκια και να χτυπήσει.

Να πάτε να το παίξετε όσο τρέχει ακόμα. Δεν θα το μετανιώσετε!

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αν λατρεύεις το ψάξιμο και τους γρίφους, εδώ είσαι.

Είναι χορταστικό, γεμάτο, δεν σε αφήνει λεπτό ήσυχο, θα βαρεθείς, με την καλή έννοια να λύνεις γρίφους και να ψάχνεις σε όλο το χώρο, σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο αυτού. Οι γρίφοι που θα συναντήσει κανείς κυμαίνονται από μέτριοι έως δύσκολοι, ενώ οι διαφορές κρυψώνες είναι αρκετά απρόσμενες.

Τα σκηνικά όλα είναι προσεγμένα, ενώ υπάρχουν τα απαραίτητα props, διακοσμητικά στοιχεία και εργαλεία για να είναι απόλυτα in concept το όλο περιβάλλον. Στο κάτω κάτω, είμαστε στο δωμάτιο παρασκευής ιδιαίτερων γευμάτων του Dr. Hannibal Lecter, τι όχι;

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μας ρώτησαν αν θα θέλαμε να γνωρίσουμε τον Dr. Lecter, δυστυχώς, επειδή ήμασταν δυάδα, αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε το horror στοιχείο που θα προσέθετε, οπότε το παίξαμε σαν γριφοδωμάτιο. Εκ των υστέρων, ίσως λίγο μετανιώνω που δεν είπαμε ναι.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε αρκετά έμπειρες δυάδες, αλλιώς σίγουρα για ομάδες των 3-4 ατόμων είναι ιδανικό.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε την GM που είχε την υπομονή να μας βγάλει 100 φωτογραφίες για να πετύχουμε τη μία...

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.5

Η ιστορία του Adam και του Frankenstein είναι μια από τις αγαπημένες μου. Το δωμάτιο αυτό έγινε επίσης ένα από τα αγαπημένα μου. Από πού να ξεκινήσω...

Οι χώροι του δωματίου είναι υπέροχα διακοσμημένοι έτσι ώστε να μεταφέρεται κάνεις στο εργαστήριο που θα ξυπνήσεις το "τέρας". Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται τόσο από τα σκηνικά, όσο και από τον φωτισμό, τη μουσική και τα ηχητικά εφέ που συνοδεύουν το δωμάτιο καθόλη τη διάρκεια του, βάζουν τους παίκτες μέσα στην ιστορία ολοκληρωτικά.

Προφανώς όμως, τα παραπάνω δεν αρκούν, καθώς ο ηθοποιός που υπάρχει μέσα στο δωμάτιο απογειώνει την εμπειρία. Δημιουργεί το απαραίτητο άγχος και φόβο, ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν πρόκληση για τους παίκτες αλλά και σαν καταλύτης για την εξέλιξη της ροής του παιχνιδιού. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η παράσταση που έδωσε ήταν εξαιρετική.

Οι γρίφοι που υπάρχουν στο δωμάτιο είναι άριστα ταιριασμενοι με την ιστορία, τον χώρο και τα διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτόν. Εξυπηρετούν την πλοκή της ιστορίας που αφηγείται το δωμάτιο απόλυτα.

Τέλος, η GM μας ήταν εξαιρετική και την ευχαριστούμε πολύ. Η μόνη παρατήρηση έχει να κάνει με το hint system που έχει το δωμάτιο, το οποίο προσωπικά με εκνεύρισε, αλλά αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με δική μου ιδιοτροπία.

Όπως και να έχει, είναι ένα εκπληκτικό δωμάτιο, γεμάτο δράση, άγχος και γενναία δόση τρόμου. Ίσως μάλιστα πιο τρομακτικό από πολλά δωμάτια που βαφτίζονται και παρουσιάζονται ως τέτοια.

Ιδανικός αριθμός παικτών: 4


Escaped
4.7 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ατμοσφαιρικό δωμάτιο, γεμάτο με έξυπνους γρίφους και ωραία λιτά μεν αλλά αντιπροσωπευτικά των χωρών που διαδραματίζεται η ιστορία σκηνικά. Η ιστορία είναι σωστά κουμπωμένη με τους γρίφους που θα συναντήσει κανείς μέσα στο δωμάτιο, οι οποίοι είναι μέτριας δυσκολίας.

Εντυπωσιακά είναι τα περάσματα που υπάρχουν μέσα στο δωμάτιο. Κάθε φορά δεν περιμένεις που θα είναι το επόμενο. Επίσης, η εκμετάλλευση των χώρων στο σύνολο τους είναι παράδειγμα προς μίμηση, έχοντας σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που πραγματικά εκμεταλλεύεται κάθε σπιθαμή του.

Ένα από τα πιο value for money δωμάτια, ακόμα και για δυάδες.

Escaped
4.2 Very Good
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Για εμένα, αυτό το δωμάτιο χωρίζεται σε δύο διακριτά μέρη. Μέχρι περίπου τα μισά χτίζει καταπληκτική ατμόσφαιρα δωματίου τρόμου. Μάλιστα, εκεί κάπου στη μέση μπαίνει σε λειτουργία ένας εξαιρετικός μηχανισμός του δωματίου, ο οποίος σε συνδυασμό με το acting με έκανε να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή, "αν έτσι είναι το παιχνίδι τώρα που είμαστε στα μισά, τι μας περιμένει παρακάτω...;"

Πραγματικά μέχρι αυτό το σημείο, μου το είχε χτίσει και υπέροχα. Από εκεί και μετά όμως, όχι από άποψη διακόσμησης και σκηνικών, αλλά σε ότι αφορά την αλληλεπίδραση με την ηθοποιό, καπου χάθηκε η μπάλα. Έγινε λίγο αδιάφορος ο τρόπος που γίνονταν τα jump scares και τελικά καταλήξαμε να μην τη φοβόμαστε ακριβώς και απλά να παίζουμε το δωμάτιο σαν γριφοδωμάτιο με ηθοποιό. Το φινάλε ήταν ταιριαστό θεωρώ αν το παίζαμε σωστά, το οποίο δεν συνέβη λόγω ενός μικρού τεχνικού προβλήματος που προέκυψε στο τέλος (φταιγαμε κι εμεις λιγάκι 🥲).

Στα παραπάνω, σε καμιά περίπτωση δεν φταίει η ηθοποιός. Στο μυαλό μου θεωρώ απλώς ότι είναι ένα καινούριο δωμάτιο, που ίσως θέλει λίγο χρόνο ακόμα να βρει τα πατήματα του και τη σωστή ισορροπία για την αλληλεπίδραση μεταξύ παικτών και ηθοποιού.

Γριφολογικά για horror είναι πολύ δυνατό. Όπως είπα μάλιστα, από ένα σημείο και μετά όταν πλέον δεν φοβόμασταν, μπήκαμε σε mood γριφοδωματιου, αφού απαιτείται συνδυαστική σκέψη και σίγουρα συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας.

Είναι ένα δωμάτιο ιδανικό για παρέες τεσσάρων ατόμων.

Escaped
4.7 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα.
Έχουμε γίνει μέρος του πειράματος.
Πρέπει να αποδράσουμε.

Ένα αρκετά απαιτητικό γριφοδωμάτιο που απαιτεί ομαδικότητα και και συνεργασία προκειμένου να καταφέρετε να αποδράσετε. Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν μέτριας δυσκολίας. Γενικά, βγαίνοντας από το δωμάτιο, η αίσθηση που είχαμε ήταν ότι παίξαμε ένα χορταστικότατο παιχνίδι.

Τα σκηνικά και η διακόσμηση ήταν εντός θέματος, εξυπηρετώντας την πλοκή του δωματίου και δημιουργώντας την κατάλληλη εργαστηριακή ατμόσφαιρα.

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια πρωτότυπη ιδέα, υλοποιημένη σε ελάχιστα τετραγωνικά αλλά παρόλα αυτά, είναι ενα από τα πιο χορταστικά και γεμάτα δωμάτια που έχω παίξει.

Τα σκηνικά ανεπανάληπτα. Κυριολεκτικά το δωμάτιο είναι ένας θάλαμος ασανσέρ, από αυτά τα ωραία που βλέπουμε στις ταινίες, ξέρετε, που χαλάνε κάπου στη μέση της διαδρομής και εγκλωβίζονται οι πρωταγωνιστές μέσα και αρχίζει μια ταραχή; Ε, ένα τέτοιο. Αυτό λοιπόν, σε συνδιασμό με τα εφέ της ίδιας της κατασκευής αλλά και το μουσικό χαλί που συνοδεύει όλο το παιχνίδι, κατάλληλα ταιριασμενο ανάλογα με το σημείο του σεναρίου, δίνουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Οι γρίφοι που συναντήσαμε μέσα στο δωμάτιο ήταν εξαιρετικοί. Σε σύγκριση με το μεγεθος του δωματίου, το πληθος τους ειναι ιδανικό. Ακολουθούν και στηρίζουν την πλοκη του δωματίου, ενώ συνοδεύουν και την κλιμάκωση αυτού. Προσωπική άποψη τώρα, θα προτιμούσα μονο ο τελευταίος γρίφος να αφαιρούνταν, καθώς προσφέρει μόνο... αποκλιμάκωση σε σχέση με τον προτελευταίο εξαιρετικο γρίφο.

Είναι ισως το πιο ιδανικο δωμάτιο για να παίξει κανείς σε δυάδα ή και solo. Σίγουρα αξίζει και με το παραπανω τα λεφτά του, η δουλειά που εχουν κάνει ειναι εξαιρετική.

Τέλος, η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία των ανθρώπων της εταιρίας ειναι υποδειγματική. Σας ευχαριστούμε και πάλι για το εξαιρετικο αυτό δωμάτιο.

Escaped
4.7 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Έχετε κάνει ποτέ διάρρηξη; Ήρθε η ώρα λοιπόν!

Η πλοκή του δωματίου είναι απλή αλλά σε συνδιασμό με τα σκηνικά καθώς και τα διάφορα gadgets που συνοδεύουν το δωμάτιο, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διάρρηξης με τους παίκτες ως πρωταγωνιστές.

Γριφολογικά θα το χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας, αλλά όλοι ήταν καλώς ορισμένοι και σχεδιασμένοι. Οι γρίφοι και οι διάφορες αποστολές είναι τοποθετημένοι με τέτοιο τρόπο μέσα στο δωμάτιο, έτσι ώστε να προωθούν και να ενισχύουν την αφήγηση της ιστορίας και τη συνολική εμπειρία της ομάδας μέσα στο δωμάτιο.

Τελος, ευχαριστούμε τον GM και το προσωπικό για τη φιλοξενία τους.

Escaped
4.7 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες της παιδικής και της ενήλικης ζωής μου. Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων είναι μια ιστορία που κάνεις σίγουρα θα έχει δει στη μεγάλη οθόνη ή διαβάσει σε βιβλίο τουλάχιστον μία φορά. Στο mastermind λοιπόν θα μπορέσετε να παίξετε και να αποδράσετε από ένα δωμάτιο το οποίο είναι η χώρα των θαυμάτων!

Το παιδί μέσα μου ξύπνησε με το που μπήκα μέσα στο δωμάτιο κατεβαίνοντας από την λαγουδότρυπα. Οι χώροι και η σκηνοθεσία αυτών είναι πραγματικά απίστευτη. Άπειρα props και πολύ προσεγμένη διακόσμηση. Όλα τα παραπάνω, έρχονται να συνδυαστούν με την ιστορία αρμονικά, δίνοντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Γριφολογικά, σίγουρα δεν είναι το δωμάτιο που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Σίγουρα όμως είναι απίστευτα διασκεδαστικό. Όλοι οι γρίφοι ταιριάζουν με την ιστορία απόλυτα και ενισχύουν την ατμόσφαιρα.

Καταλυτικό ρόλο παίζει και ο ηθοποιός, ο οποίος έχει και τον ρόλο GM. Γενικά, πάρτε τον χρόνο σας και κουτσομπολεψτε μαζί του για τα καθέκαστα στην χώρα των θαυμάτων. Τι εννοώ, είναι ένα δωμάτιο που θα διαλέξετε να πάτε για να διασκεδάσετε και όχι να χτυπήσετε ρεκόρ χρόνου και να λύσετε γρίφους. Είναι ουσιαστικά μια live παράσταση που είστε κι εσείς μέρος της.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ποιος δεν θέλει να έχει ένα τόξο στο χέρι και ατελείωτη ανατροφοδότηση με βέλη σκοτώνοντας Ορκ;
Ακόμα καλύτερα (αν είστε αιμοδιψή κι ανταγωνιστικά σκουλίκια με την παρέα σας), ποιος δεν θέλει να προσπαθήσετε να "σκοτώσετε" ο ένας τον άλλο σε έναν χώρο εικονικής πραγματικότητας ενώ είστε ξωτικά.
Εμείς μια φορά πετάμε τη σκούφια μας.

Το Elven Assassin λοιπόν είναι ένα βιντεοπαιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο προσφέρει όλα τα παραπάνω. Αν σας αρέσουν λοιπόν τα βιντεοπαιχνίδια και το να παίζετε ομαδικά με τους φίλους σας, σίγουρα θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

Escaped
4.8 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τα VR παιχνίδια είναι μια κατηγορία από μόνα τους, είτε μιλάμε για escape room είτε για οποιοδήποτε άλλο βιντεοπαιχνίδι που υποστηρίζεται από την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.

Στο VR-Utopia λοιπόν, θα μπορέσετε να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα βιντεοπαιχνιδιών διαφόρων ειδών και να διασκεδάσετε με την παρέα σας για όση ώρα θα βρίσκεστε στην εικονική πραγματικότητα που έχετε επιλέξει. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να παίξει κανείς παραπάνω από ένα παιχνίδια στον χρόνο που έχει επιλέξει να περάσει εκεί.

Εμείς διαλέξαμε να παίξουμε ένα escape room, το "Sanctum". Η ατμόσφαιρα που σου δημιουργεί ο κόσμος μέσα στον οποίο μπαίνεις είναι απίστευτη. Γίνεται άμεση μεταφορά της ομάδας στον εικονικό αυτό κόσμο. Χαρακτηριστικά σε κάποια φάση παραλίγο να πάω να κάτσω σε μια εικονική καρέκλα, δεν θα πήγαινε πολύ καλά αυτό...

Γριφολογικά στέκεται πολύ καλά, χωρίς να υπάρχει κάποιος εκπληκτικός γρίφος. Σίγουρα όλοι όμως ήταν σωστά τοποθετημένοι και σχεδιασμένοι για να ενταχθούν μέσα στην ιστορία.

Σε ότι αφορά τα mechanics του παιχνιδιού, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να τα συνηθίσει κανείς. Το μόνο "πρόβλημα" είναι να μην μπερδέψεις την εικονική πραγματικότητα με την πραγματικότητα καθώς όλη η εμπειρία πραγματικά σε απορροφά και σε κάνει να ξεχνάς ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι αυτό που πραγματικά υπάρχει γύρω σου.

Τέλος, ο Λάζαρος είναι εξυπηρετικότατος και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το πιο κατάλληλο παιχνιδι για τα γούστα της ομάδας σας.


Escaped
4.7 Excellent
Dec - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Αν και μικρό....δεν απογοήτευσε ούτε στο ελάχιστο.

Ένα δωμάτιο που εκμεταλλεύεται εντυπωσιακά τον περιορισμένο χώρο που διαθέτει. Μέσα στο παιχνίδι κάνεις συναντά καλοφτιαγμένους γρίφους, μέτριας δυσκολίας, πολύ όμορφα ενταγμένους στην αφήγηση της ιστορίας της Μάρθας, έτσι ώστε να μας οδηγήσουν σαν στοιχεία στη λύση της εξαφάνισης.

Τα σκηνικά πειστικά στηρίζουν την πλοκή και την ιστορία. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει την πιο απρόσμενη έναρξη escape room που έχω δει μέχρι τώρα, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στο να μπει ο παίκτης στο πετσί του ρόλου ως ερευνητής.

Σίγουρα συστήνεται για ομάδες δύο ατόμων, το πολύ τριών λόγω χώρου και προφανώς για να μπορέσουν όσοι συμμετέχουν να διασκεδάσουν και να δουν όλους τους γρίφους.

Escaped
4.5 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα απλό αλλά καλό δωμάτιο πρώτης γενιάς, που δεν έχει κάτι κακό πέραν του ότι με άφησε με την αίσθηση του "Θέλω κι άλλο".

Δηλαδή:
Δεν υπήρξε κανένας γρίφος που να είναι κακώς ορισμένος ή λάθος σε σχέση με το πνεύμα και την ιστορία του δωματίου. Το ίδιο ισχύει και για τις αποστολές του δωματίου. Ο,τι περιείχε το δωμάτιο, δικαίως βρισκόταν στη θέση που ήταν και εξυπηρετούσε κάποιο σκοπό. Σίγουρα όμως, υπάρχει χώρος για να γεμίσει κι άλλο και να γίνει πιο χορταστικό, καθώς ειδικά οι πιο έμπειρες ομάδες θα βγουν σε χρόνο ρεκόρ, καλή ώρα, και θα μείνουν με το παράπονο του "Θέλω κι άλλο 🥺".

Τα σκηνικά λυτά, αλλά ταιριαστά με την ιστορία και τον χώρο που εκτυλίσσεται αυτή, το δωμάτιο δηλαδή ενός τροφίμου ψυχιατρικής κλινικής. Επιπλέον, το acting των ηθοποιών, οι οποίοι παράλληλα έχουν και ρόλο GM στο δωμάτιο, συντελεί στο emersion της ομάδας μέσα στην ιστορία ακόμα παραπάνω, προσφέροντας και την απαραίτητη κορύφωση στο φινάλε.

Αφού αποδράσαμε συζητήσαμε για αρκετή ώρα με τους ιδιοκτήτες οι οποίοι δέχτηκαν να ακούσουν τα σχόλια μας και τις προτάσεις μας, καθώς το δωμάτιο έχει τη δυνατότητα να γίνει πολύ δυνατό. Η πλοκή του είναι ήδη εξαιρετική, καθώς και όσοι γρίφοι υπάρχουν μέσα. Αν γεμίσει με λίγους γρίφους ακόμα και γίνουν και κάποιες μικρές αλλαγές στο σενάριο, θα γίνει πραγματικά εξαιρετικό!

Το προτείνω να πάτε να παίξετε, καθώς θα περάσετε καλά σίγουρα, ακόμα και στην τωρινή του μορφή.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε πολύ τους ιδιοκτήτες της Ludus Tempus, καθώς φαίνεται ότι σέβονται τους παίκτες και το χόμπι αυτό. Σύντομα θα έρθουμε και για τα υπόλοιπα δωμάτια 😁

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μας έχουν απαγάγει...
Είμαστε σε ένα πανδοχείο στη μέση του πουθενά, αλλά κανείς δεν είναι εδώ. Πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει, πρέπει να λύσουμε το μυστήριο για να σωθούμε!

Άλλο ένα πολύ κλασικό γριφοδωμάτιο που θα περάσετε σίγουρα καλά. Ρεαλιστικά σκηνικά που σε κάνουν να μπεις μέσα στην ιστορία, η οποία καταλήγει με ικανοποιητικοτατη κλιμάκωση.

Άλλη μια φορά σε δωμάτιο αυτής της εταιρίας, συναντάμε πολύ όμορφους και σωστούς γρίφους και αποστολές. Μάλιστα γίνεται και χρήση κάποιων gadgets κάνοντας ακόμα πιο ρεαλιστικό τον ρόλο του κατασκόπου.

Να πάτε με την παρέα σας και θα περάσετε εγγυημένα καλά!

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα προσεγμένο, όμορφο και πολύ ευρύχωρο δωμάτιο πρώτης γενιάς, το οποίο είναι μάλιστα ο,τι πρέπει για να μυήσει κανείς το νέο αίμα στο χόμπι.
Οι έξυπνοι και καλώς ορισμένοι γρίφοι, συνδιαστικοί στην πλειονότητα τους και το πολύ ψάξιμο, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτό το δωμάτιο.
Η πλοκή της ιστορίας σε συνδιασμό με τη διακόσμηση, δημιουργούν ένα πλήρες αποτέλεσμα και μια όμορφη εμπειρία, με κορύφωση την εξιχνίαση της δολοφονίας του Δημήτρη Νικολάου.
Τέλος, ο Ιγκόρ είναι ένας εκπληκτικός ερευνητής/οικοδεσπότης.
Ευχαριστούμε πολύ!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και εκεί που εγώ περίμενα να πάω σινεμά έχοντας μόλις ζήσει την εμπειρία του El Exorcista, δέχτηκα ισχυρές πιέσεις αλλάζοντας τελικά τα σχέδια και καταλήγοντας να παίζω το Death Row.

Εξαιρετικό. Νομίζω αυτή η λέξη αρκεί για να περιγράψει αυτό το δωμάτιο.

Γριφολογικά ήταν απαιτητικό και αυτό μας αρέσει. Πλούσιο με in concept γρίφους. Όλοι άρτιοι και καλοσχεδιασμένοι. Ομοίως οι διάφορες αποστολές είναι ταιριαστές για το θέμα του δωματίου καθώς είναι πράγματα που πιθανώς να συναντούσε κανείς σε μια φυλακή....δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα γιατί δεν έχω πάει, εμένα πάντως με κάλυψαν.

Τα σκηνικά υπέροχα και αληθοφανή. Τα περάσματα για άλλη μια φορά όποτε εμφανίζονταν ήταν ένα νέο σοκ και οι χώροι που κρύβονταν πολλοί, κάνοντας το δωμάτιο χορταστικότατο. Τέλος, για να γίνει ακόμα καλύτερο και ρεαλιστικό, μπαίνει στην εξίσωση και ο ηθοποιός, ο οποίος δίνει ρέστα....

Άλλο ένα δωμάτιο που θα προτείνω σε όποιον λατρεύει τη δράση και τους γρίφους να πάει να παίξει.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Που λέτε, εμείς γριφοδωμάτια παίζουμε. Είπαμε όμως να κάνουμε μια αλλαγή, τόσα και τόσα έχουν ακουστεί μάλιστα για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Τελικά, η εμπειρία στο El Exorcista μας δικαιωσε τόσο εμάς για την πρωτότυπη επιλογή για τα γούστα της ομάδας όσο και τις κριτικές και όσα είχαμε ακούσει για αυτό (δεν βρέθηκε τυχαία στα καλύτερα δωμάτια του κόσμου).

Η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά επιβλητικά πλαισιώνουν ένα act εξαιρετικό. Οι μηχανισμοί και τα περάσματα που θα συναντήσετε μέσα στο δωμάτιο θα σας αφήσουν παραπάνω από μία φορές με το στόμα ανοιχτό. Γενικά, δεν θα ξέρετε από πού θα σας έρθει, τόσο το επόμενο πέρασμα όσο και το επόμενο jump scare.

Αν και horror, οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν εξαιρετικοί. Όλοι πολύ σωστά τοποθετημένοι μέσα στο δωμάτιο, έξυπνοι και σωστά συγχρονισμένοι και με τα jump scares που προφανώς και θα υπήρχαν.

Οι ηθοποιοί απίστευτοι και οι δύο. Οι ερμηνείες τους παίζουν καταλυτικό ρόλο για την ατμόσφαιρα και προφανώς την πλοκή της ιστορίας. Πραγματικά μπράβο!

Και προφανώς δεν έχω λόγια για το προσωπικό. Σας ευχαριστούμε πολύ! Όσοι διαβάζετε αυτή την κριτική, πραγματικά είναι ένα δωμάτιο, μια εμπειρία, που αξίζει να ζήσετε.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια από τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες που είχα σε δωμάτιο και εξαιρετική επιλογή όπως φάνηκε για "γενέθλιο" δωμάτιο.
Τα σκηνικά του, άκρως κινηματογραφικά και προσεγμένα, κάνουν μια ρεαλιστική μεταφορά της ομάδας στο εγκαταλελειμμένο ορυχείο με τη σωστή ατμόσφαιρα να μας περικλείει.
Οι γρίφοι επίσης καλοσχεδιασμένοι, έξυπνοι και ταιριαστοί με όλο το κλίμα και την ιστορία του δωματίου. Πραγματικά υπήρχαν κάποιοι γρίφοι που μου "τίναξαν" το μυαλό στον αέρα...
Τέλος, το δωμάτιο έχει ένα τέλειο κινηματογραφικό φινάλε, με τον κόσμο να καταρρέει γύρω σου.
Για άλλη μια φορά η εταιρία ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μας με μια υπέροχη εμπειρία και με τον επαγγελματισμό όλου του προσωπικού της. Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε για όσα δωμάτια δεν έχουμε παίξει ακόμα.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα καθαρό γριφοδωμάτιο, που δοκιμάζει το ομαδικό πνεύμα, τις ανθρώπινες σχέσεις και την εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών της ομάδας...

Πήγαμε και παίξαμε το δωμάτιο σαν δυάδα, το οποίο το θεωρώ εξαιρετική επιλογή, αν μιλάμε για έμπειρους παίκτες, καθώς είδαμε όλους τους γρίφους που μας αναλογούσαν. Οι γρίφοι ήταν καλώς ορισμένοι, διασκεδαστικοί και ταιριαστοί στην πλοκή της ιστορίας. Επιπλέον, η διακόσμηση και γενικότερα το στήσιμο όλου του δωματίου ήταν μέσα στο θέμα της ιστορίας.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα αν αγαπάτε τους γρίφους και τις προκλήσεις...

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θα ξεκινήσω λέγοντας ό,τι μετά από αυτό το δωμάτιο, σε όλα τα επόμενα πάντα κάτι θα μου λείπει. Αυτό που ζήσαμε ήταν απίστευτο. Μια εμπειρία που προσομοιάζει το να ήμασταν πρωταγωνιστές σε κάποια ταινία στην μεγάλη οθόνη.

Να σημειωθεί ότι δεν μιλάμε για δωμάτιο, αλλά για σπίτι ολόκληρο και όχι μόνο. Η εμπειρία μας ξεκίνησε από την αυλή όπου ζεσταθηκαμε λιγάκι και μπαίνοντας μέσα απλά όλος ο κόσμος έδεσε. Η ροή της ιστορίας ήταν απόλυτα ταιριαστή με τις μεταβάσεις από χώρο σε χώρο, με έξυπνα και απρόσμενα περάσματα, και υπέροχα σκηνικά και διακόσμηση. Ακόμα, το μουσικό χαλί που μας συνόδευε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν κομμένο και ραμμένο σε κάθε σκηνή.

Για να γίνει ακόμα καλύτερο, σε όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και οι γρίφοι. Πραγματικά in concept, καλώς ορισμένοι και υλοποιημένοι. Μάλιστα, υπάρχει τουλάχιστον 1 γρίφος που θα θυμάμαι. Οι αποστολές ομοίως ταιριαστές και ακριβώς όπως οι γρίφοι, δημιουργήθηκαν για να προσθέσουν παραπάνω ουσία στο παιχνίδι και όχι για τη διαδικασία και μόνο.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις απίστευτες ερμηνείες των ηθοποιών που μας έκαναν σε κάποια σημεία να ανατριχιασουμε, είναι κατά τη γνώμη μου η συνταγή για ίσως το καλύτερο δωμάτιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Τώρα για το προσωπικό και τη φιλοξενία γενικότερα, δεν υπάρχει κατι άλλο να πούμε πέρα από ευχαριστώ για την εμπειρία και τη φιλοξενία.

Με λίγα λόγια, χωρίς να θέλω να νιώσει κανείς ότι του ασκείται κάποια πίεση, αλλά...
ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΉ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΡΑ!
Εμείς που το παίξαμε, θα περιμένουμε το επόμενο αριστούργημα της εταιρίας 🥲

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ήταν ένα βράδυ βροχερό όταν αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τον παλιό μας φίλο...

Ένα πολύ όμορφο γριφοδωμάτιο, χωρίς ιδιαίτερους χώρους ή σκηνικά που και πάλι καταφέρνει να πείσει και να ικανοποιήσει. Με ωραία ροή και ιστορία, έξυπνους γρίφους και ψαξίματα, προσφέρει μια ωραία εμπειρία στους παίκτες.

Συστήνεται σίγουρα για ομάδες 2-3 ατόμων.

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι που δεν το παίξαμε b2b με το deadlock the brother's redemption.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με εξαιρετικά σκηνικά που παντρεύονται άριστα με την ιστορία των 2 αδερφών και κάνουν τους παίκτες να ζήσουν την εμπειρία που πρέπει, νιώθοντας την πίεση και το άγχος της... επιβίωσης. Προφανώς οι ερμηνείες δίνουν το κάτι παραπάνω στην ολη ατμόσφαιρα και εμπειρία. Επιπλέον, η έναρξη του δωματίου είναι ασυνήθιστη, ενώ και μέσα στο δωμάτιο θα συναντήσει κανείς μια έκπληξη που επιτείνει ακόμα περισσότερο το αίσθημα του τρόμου της καταδίωξης από τους αδερφούς.

Σε ότι αφορά τους γρίφους δεν εχω κάποιο παραπονο ειδικά αν λάβω υποψη ότι μιλάμε για ένα δωμάτιο "τρόμου" που πρέπει η ομάδα ενω σκέφτεται καποια λύση να αντιμετωπίσει και όποια συναισθήματα προκαλεί η ιστορία ππυ βρίσκεται. Επομένως, ανακεφαλαιώνοντας, έχουμε σωστά επιλεγμένους για το ειδος του δωματίου και άρτια ορισμένους, χωρίς πολλαπλές λύσεις ή ασάφειες, ενώ παράλληλα εξυπηρετούν την προώθηση της πλοκής. Το μόνο που θα ήθελα, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη, είναι να υπήρχαν ίσως 1-2 παραπάνω γρίφοι σε κάποια σημεία για να πω ότι, ναι, είναι τέλειο.

Για το προσωπικό δεν εχω λόγια. Μόνο ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία!

Υ.Γ. Σύντομα θα επισκεφτούμε πάλι την εταιρία καθώς ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε και το δεύτερο μερος της ιστορίας😁

Escaped
3.0 Good
Oct - 2021

Puzzles / Quests

2.5

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

4.0

Ένα δωμάτιο με θεματική απιστευτα ταιριαστή για να στήσει κανείς ένα escape room, αλλά δυστυχώς η συνταγή δεν πέτυχε...

Γριφολογικά το δωμάτιο είχε κάποιες καλές ιδέες, αλλά σε πολλές περιπτώσεις τελικά οι ιδέες χάθηκαν στη μετάφραση για την υλοποίηση τους. Κάποιοι γρίφοι ήταν κακώς ορισμένοι και ασαφείς ως προς τη λύση τους, πράγμα το οποίο οδηγεί εύκολα σε πολλαπλές λύσεις και γενικοτερη σύγχιση.

Τα σκηνικά προσπάθησαν, αλλά δεν έπεισαν. Είναι ένα χειροποίητο δωμάτιο, ναι, αλλά φαίνεται ότι είναι... Δεν εχω κάτι εναντίον του να είναι χειροποιητο το δωμάτιο, αλλά ειτε συγκρίνω είτε οχι το συγκεκριμένο με άλλα, επισης εξολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι, το συγκεκριμένο φαίνεται δυστυχώς φθηνό και δεν πείθει. Ειδικά για την τιμή στην οποια προσφέρεται.
Με εξαίρεση έναν μηχανισμό/εφέ δεν μπορώ να πω ότι είχα το emersion που θα ήθελα. Γνώμη μου, ήταν πρόχειρο τόσο σε πλοκή όσο και σε ατμόσφαιρα.

Τέλος, δεν μπορω να πω ότι έμεινα δυσαρεστημένη από το κλίμα ή την υποδοχή στην εταιρία, παρόλα αυτά έχω την υποψία οτι δεν ήμασταν η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα με ένα σημαντικό αντικείμενο μέσα στο δωμάτιο. Πόσο μάλλον οταν εκ των υστερων σκέφτομαι ότι μας προειδοποίησε με αρκετή έμφαση οτι αν κάτι δεν δουλέψει θα υπάρξει αμεση παρέμβαση (όπως άλλωστε πολύ σωστά έγινε), από την άλλη ομως δεν δέχομαι ότι εμείς ευθυνόμαστε για το "χάλασμα" αυτό (αν πω περισσότερα θα ειναι spoiler για το δωμάτιο).

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μπαίνουμε στο σπίτι. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα. Θα προλάβουμε να βρούμε άραγε τις σημειώσεις για το νέο πειραματικό όπλο της εταιρίας και να μάθουμε την αλήθεια;

Αρχικά, θα πρέπει να πούμε ενα μπράβο για τα σκηνικά και κατ'επέκταση την ατμόσφαιρα που υπαρχει μεσα στο δωμάτιο, δηλαδή, τα δωμάτια, καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται σε πολλούς χώρους, άρτια διακοσμημένους και εντός θέματος. Ακόμα το σενάριο και η ροή αυτού ηταν απολυτως ικανοποιητικά και ταιριαστά με την ατμόσφαιρα του χωρου.

Γριφολογικά το δωμάτιο είναι μέτριας δυσκολίας. Δεν θα συναντήσετε καποιον εξωπραγματικό γρίφο, παρόλα αυτά αυτοι που θα βρείτε είναι προσεγμένοι και ταιριάζουν με την ιστορία. Προσωπικά σε κάποιους χώρους θεωρώ ότι θα σήκωνε να υπήρχε τουλάχιστον ένας ακόμα γρίφος ή αποστολή.

Η GM και το προσωπικό ήταν εξαιρετικοί στη δουλειά τους, κυριολεκτικά από την αρχή μέχρι το τέλος της εμπειρίας μας στην εταιρεία.

Escaped
4.8 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια φωνούλα μου ψιθύριζε στο αυτί για περιπου ένα μήνα να παω να παιξω το Ελιξήριο. Τελικά ενέδωσα στην πλύση εγκεφάλου και πήγα σε δυάδα.

Είναι ένα πολυ όμορφο δωμάτιο, οχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά με πολυ όμορφη σκηνογραφία και πλοκή. Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν έξυπνοι και σε καποιες περιπτώσεις απαιτητικοί.

Ο GM έκανε οπου χρειάστηκε καίριες παρεμβάσεις δίνοντας σωστά hints, καθώς η αλήθεια είναι ότι μαλλον διαλέξαμε μέρα που ήμασταν πολύ ντεφορμέ 🥲.

Το φινάλε είναι πράγματι τέτοιο ώστε να προσφέρει την απαραίτητη κορύφωση της ιστορίας που αφηγείται.

Το συγκεκριμενο δωματιο θα το συνιστούσα σίγουρα για αρκετα έμπειρες δυάδες ή αλλιώς σε τριάδα, καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που η μεγαλυτερη ομάδα θα δυσκολεύονταν να χωρέσει.

Escaped
4.7 Excellent
Oct - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα γριφοδωμάτιο με αρκετά γρήγορη ροή που για να είμαι ειλικρινής στην αρχή το είχαμε υποτιμήσει, τελικά όμως μας άφησε ικανοποιημένους.

Αρκετά πιεστικό σε ό,τι αφορά τον χρόνο απόδρασης, αλλά όχι παραπάνω από όσο πρέπει έτσι ώστε να δημιουργεί στην ομάδα την απαραίτητη αγωνία για να αποδράσει. Είναι ένα δωμάτιο που ενδείκνυται για νέους παίκτες, έχοντας αρκετά πράγματα να δουν και να επεξεργαστούν. Η σκηνοθεσία του δωματίου δένει με την ιστορία του δωματίου, η οποία μάλιστα φτάνει σε ωραία κορύφωση στο τέλος πριν την απόδραση.

Η GM μας ήταν εξαιρετική στη διαχείριση της ομάδας μας και την ευχαριστούμε πολύ.

Escaped
4.5 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το Avissos είναι ένα δωμάτιο με εξαιρετικά σκηνικά, φωτισμούς και οπτικοακουστικά εφέ και με μια αρκετά καλή ιστορία. Παρόλα αυτά χωλαίνει σε κάποια σημεία.

Πιο αναλυτικά...

Η ατμόσφαιρα όπως ήδη ανέφερα είναι όπως θα έπρεπε να είναι για την ιστορία μας. Όντως είσαι μέσα στο Avissos με λίγα λόγια και ο χρόνος τρέχει και μαζί με αυτόν κι εσύ.

Από την άλλη, εξαιτίας κάποιων αποστολών/γρίφων που δεν ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε δοσμένα, σε παραπάνω από 2 σημεία μπερδευτήκαμε λόγω αυτού του κακού ορισμού. Ακολουθήσαμε άλλη πορεία σκέψης, που όμως με βάση τα στοιχεία που είχαμε στα χέρια μας έβγαζε κι αυτή νόημα. Φυσικά υπήρχαν κι άλλοι πολύ καλοί γρίφοι και σε καμία περίπτωση το παραπάνω δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να πάτε να παίξετε το δωμάτιο.

Για το προσωπικό μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Μάλιστα, αφού παίξαμε το δωμάτιο, είχαν όλη την καλή διάθεση να συζητήσουμε και να ακούσουν τους προβληματισμούς μας και τις ενστάσεις μας στα διάφορα σημεία.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο που συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε να παίξετε.

Σε επίπεδο γρίφων είναι χορταστικό τόσο στη ποιότητα όσο και στη ποσότητα αυτών. Έξυπνοι, καλά ορισμένοι και ωραία τοποθετημένοι μέσα στο παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα της φυλακής εξυπηρετούνταν άρτια από τα σκηνικά, τους πολλούς χώρους αλλά και τα ηχητικά εφέ, τα οποία ήταν τέτοια ώστε πραγματικά να νομίζεις ότι είσαι μέσα στη φυλακή. Η ιστορία που αφηγούταν το δωμάτιο πλαισιωνόταν από όλα τα παραπάνω στοιχεία, προσφέροντας μια άρτια εμπειρία απόδρασης.

Το προσωπικό ήταν πραγματικά εξαιρετικό σε όλα (GM, acting, συζήτηση μετά το παιχνίδι 😁).

Ευχαριστούμε!

Escaped
4.8 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το φάντασμα της όπερας είναι ενα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

Οι γρίφοι και οι αποστολές που συναντά κανείς μέσα στο δωμάτιο είναι προσεγμένοι και σωστά ταιριασμένοι με αυτό. Μάλιστα, κάποιος που γνωρίζει την ιστορία του φαντάσματος της όπερας, θα δει διάφορα easter eggs ενταγμένα μέσα στους γρίφους.

Η σκηνοθεσία, η μουσική και τα διάφορα εφέ συνέβαλλαν στη δημιουργία της υποβλητικής ατμόσφαιρας του εγκαταλελειμμένου θεάτρου, βοηθώντας στην προώθηση της πλοκής και του παιχνιδιού.
Η ιστορία ξετυλιγόταν ωραία απο γρίφο σε γρίφο και απο χώρο σε χώρο, οδηγώντας τελικά στην κορύφωση.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο ηθοποιός στη δημιουργία του παραπάνω κλίματος, ο οποίος με κάθε εμφάνιση του, προσέφερε μια ελαφριά δόση αδρεναλίνης ή έπαιζε κάποιο ρόλο για τη συνέχιση της ιστορίας.

Συνοψίζοντας είναι ένα άρτιο δωμάτιο, το οποίο θα σας προσφέρει μια καλή εμπειρία απόδρασης.

Escaped
4.7 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ καλό δωμάτιο για πολύ νέους παίκτες που μόλις κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο των escape rooms. Για τις πιο έμπειρες ομάδες θα είναι αρκετά εύκολο....

Η διακόσμηση του δωματίου είναι πολύ καλή, προσομοιάζοντας πράγματι το εσωτερικό μιας πυραμίδας και δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τους διάφορους φωτισμούς και τα ηχητικά εφέ.

Συναντήσαμε αρκετούς μηχανισμούς μέσα στο δωμάτιο, οι οποίοι ήταν πολύ σωστά ενταγμένοι στη σκηνοθεσία του δωματίου συμβάλλοντας προφανώς και στην εξέλιξη της ιστορίας που ήθελε το δωμάτιο να μας αφηγηθεί.

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό στο G-Factor, ήταν εξαιρετικό.

Escaped
4.7 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από ένα ταξίδι στο μακρινό 1700, βρεθήκαμε να περπατάμε στους δρόμους του Γαιδουροπίου αναζητώντας απαντήσεις για μια εξαφάνιση. Θα λύναμε το μυστήριο; Θα επιστρέφαμε αραγε ποτέ στον δικο μας χρόνο;

Ένα πολύ διαφορετικό "δωμάτιο" που μας διασκέδασε όλους πολύ.
Η τοποθεσία σε συνδιασμό με τα σκηνικά λειτουργεί εξαιρετικά σε συνάρτηση με το σενάριο. Τα κορίτσια που είναι οι δημιουργοί, αλλα συμμετέχουν και ως ηθοποιοί στο παιχνίδι, μας μετέφεραν πολυ σωστά στη διάθεση που έπρεπε να έχουμε κάνοντας μας να μπουμε in character. Βέβαια δεν κατάφεραν να μας πείσουν καταληγοντας να δείνουμε ενα διαφορετικό αλλα εξίσου ωραίο τελος στην ιστορία.

Σε όλη του την έκταση έχει ωραία γριφάκια και tasks που είναι ενταγμένα στη ροή της πλοκής βοηθώντας στην προώθηση του παιχνιδιού και της ιστορίας.

Δεν ξέρω αν εχει ακόμα κενές κρατήσεις, αλλά αν ναι, είναι μια ομορφη εμπειρία που θα σας κανει να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ με την παρέα σας.

Escaped
4.3 Very Good
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα όμορφο δωμάτιο με αρκετούς χώρους με καλή πλοκή ενώ υπήρχαν ωραίες λεπτομέρειες από το γνωστό μυθιστόρημα του Dan Brown, οι οποίες ως φανατική αναγνωστρια με ενθουσίασαν.

Γριφολογικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, με εξαίρεση έναν γρίφο που μας ενθουσίασε σαν σκέψη και ιδέα ενώ παράλληλα ταίριαζε γάντι με την ιστορία.

Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε και σε αυτό συνέβαλλαν καταλυτικά και οι ηθοποιοί, τα τίμια σκηνικά αλλά και η μουσική επένδυση. Μάλιστα, μας έβαλαν κι εμάς σε διάθεση για role play (όχι ότι θέλουμε και πολύ 🙄). Στο τέλος υπάρχει η κορύφωση της αγωνίας που χρειάζεται έτσι ώστε να ευχαριστηθεί κάνεις την απόδραση του.

Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι στον τελευταίο χώρο μου έλειψε κάτι, υπό την έννοια ότι θα ήθελα να έκανα 1-2 πράγματα ακόμα σε αυτόν, χωρίς αυτό όμως να μου χάλασε στο σύνολο την εμπειρία μου.

Για το προσωπικό δεν έχω λόγια, όπως κάθε φορά που τους έχουμε επισκεφτεί είναι άψογοι.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε δυάδα. Φτάνουμε στον χώρο, μπαίνουμε, παίζουμε, βγαίνουμε. Γυρνάω και λέω στον συμπαίκτη μου: "Ρεεε..."
Ε....μόνο αυτό μπορούσα να πω για το επόμενο δεκάλεπτο από την έξοδο μας.

Ήταν ένα δωμάτιο που το απολαύσαμε πραγματικά. Η ατμόσφαιρα του είναι απόλυτα ακριβής και σε συνδιασμό με την ιστορία. Ομοίως και η μουσική επένδυση βοηθούσε στη διάθεση κάνοντας να νιώσεις ό,τι παίζεις σε κάποια ταινία. Οι χώροι είναι άρτια σκηνοθετημένοι για την ιστορία, ενώ παράλληλα είναι πολλοί και μεγάλοι με αρκετό και καλό ψάξιμο, πολλά λουκέτα, gadget και κρυψώνες. Επίσης, έχει αρκετή δράση (καλύτερα να μην πάτε με φόρεμα για καλύτερη άνεση...στο κάτω κάτω είμαστε σε ειδική αποστολή σε στρατιωτική βάση).

Σε ότι αφορά τους γρίφους που συναντήσαμε, ήταν όλοι όμορφα δεμένοι με τη πλοκή και καλά ορισμένοι, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολλαπλές λύσεις.

Τέλος, ο Ίωνας ήταν εξαιρετικός ως GM. Περάσαμε πραγματικά υπέροχα!

Αν δεν έχετε πάει ακόμα να παίξετε το Blackwater, να πάτε τώρα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.

Escaped
4.7 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Είναι ένα ωραίο και συνεπές με την περιγραφή γριφοδωμάτιο που σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε πολύ όμορφα.

Οι γρίφοι που συναντήσαμε δεν ήταν κάτι εξωπραγματικό, παρόλα αυτά ήταν σχεδιασμένοι σωστά εξυπηρετώντας στη προώθηση της αφήγησης της ιστορίας του δωματίου.

Τα σκηνικά και η μουσική είναι πολύ οκ, δημιουργώντας τη σωστή ατμόσφαιρα και διάθεση για το παιχνίδι.

Η GM και το προσωπικό γενικότερα ήταν όλοι εξαιρετικοί.

Συνοψίζοντας είναι μια καλή και value for money επιλογή ειδικά για b2b με κάποιο άλλο δωματιο της εταιρίας.

Escaped
4.3 Very Good
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το The Last Chapter είναι ένα δωμάτιο που μετά την απόδραση άφησε μεικτά συναισθήματα σε ολη την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα, το δωμάτιο έχει καλά σκηνικά και μουσική που ανταποκρίνονται στην ιστορία που θέλει να αφηγηθεί. Εξαιρετικός ήταν στον ρόλο του ο ηθοποιός/GM που μας έβαλε στη σωστη διάθεση για την εξιχνίαση του μυστηρίου.

Σχετικα με τους γρίφους που συναντήσαμε μέσα στο δωμάτιο, ήταν καλά ταιριασμένοι και εξυπηρετούν σε έναν βαθμό την αφήγηση, μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά δύο τους οποίους απολαύσαμε πραγματικά. Από την άλλη όμως συναντήσαμε και αρκετούς που μας άφησαν μια λίγο πικρή γεύση, καθώς δεν ηταν ιδιαιτερα καλοστημένοι και μας οδηγούσαν σε πολλαπλές λύσεις και μπερδέματα.

Συνοψίζοντας, είναι ένα οκ και value for money δωμάτιο αλλά σίγουρα χρειαζεται κάποιες βελτιώσεις για να γίνει πολύ καλύτερο.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα _εξαιρετικό_ vr δωμάτιο.

Πολύ ωραία γραφικά που σε κάνουν να μπεις μέσα στην ατμόσφαιρα της έπαυλης και δημιουργούν μια πιο τρομακτική ατμόσφαιρα που ξεκάθαρα την σηκώνει. Καλοί γρίφοι και σωστά δεμένοι με την ιστορία και απίστευτη κλιμάκωση με το τελευταίο επίπεδο του παιχνιδιού να είναι το highlight όλης της εμπειρίας (θα μπορούσαμε να μείνουμε και να παίζουμε αυτό το επίπεδο για ώρες χωρίς καμία υπερβολή)

Ο GM εξαιρετικός, μας έβγαλε μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, για να μας βλέπουμε και να γελάμε τώρα.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μην έχοντας παίξει ξανά κάποιο vr παιχνίδι, το Time Travel Paradox ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Να μην τα πολυλογώ, με κέρδισε.

Η πλοκή του παιχνιδιού πραγματικά κερδίζει σε συνδιασμό με τη τεχνολογία του vr καθώς προσφέρει....ενδιαφέρουσες δυνατότητες, στιγμές γέλιου, δράσης.

Για τον GM μας και το προσωπικό απλά δεν έχω λόγια 😁

Escaped
4.8 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν θα πω ότι ειμαι έμπειρη και τα μάτια μου σιγουρα δεν έχουν δει πολλά δωμάτια, αλλά το συγκεκριμένο, πραγματικά μου προσέφερε μια νέα εμπειρία που θα θυμάμαι για αρκετό καιρό.

Πιο αναλυτικά...

Από την πρώτη στιγμή που θα μπει κανείς μέσα στο δωμάτιο μεταφέρεται με τη βοήθεια των σκηνικών, την χρήση κατάλληλων των ηχητικών εφέ και φωτισμού στην τοποθεσία του τίτλου. Τα σκηνικά είναι πραγματικά φοβερά δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για την εξέλιξη της ιστορίας. Με λίγα λόγια, πράγματι εγώ βρέθηκα μεσα στις σπηλιές του Banjul. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αναφερθεί ότι καταλυτική ηταν και η ύπαρξη του ηθοποιού στο συνολικό αποτέλεσμα αυτού που ζήσαμε.

Σε ό,τι αφορά τους γρίφους και τις αποστολές που συναντήσαμε, θα τα χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας, ταιριάζοντας και με την πλοκή της ιστορίας που εξελίσσεται. Αυτό λειτούργησε αρκετά καλά στη δική μας περίπτωση, καθώς σε συνδιασμό με την ψιλο-horror ατμόσφαιρα του δωματίου, μας επέτρεψε να το απολαύσουμε (not a much of a horror fun).

Τέλος, ο Δημήτρης που ήταν ο GM μας, μας χειρίστηκε εξαιρετικά σαν ομάδα, από την αρχή ως το τέλος. Ευχαριστούμε πολύ!

Να πάτε, να παίξετε, και να περασετε τέλεια!

Υ.Γ. Να σημειωθεί οτι δεν εχει καμία σημασία αν κάποιος δεν έχει παίξει το προηγούμενο δωμάτιο για την συνέχεια της ιστορίας. Είναι μια χαρά αυτοτελές Προσωπικά δεν το έχω παίξει, αλλά σκοπεύω😁

Escaped
4.5 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ατμοσφαιρικό και με αρκετά horror στοιχεία δωμάτιο. Δημιουργεί το απαραίτητο "άγχος" για να μπει κανείς στον ρόλο του κυνηγημένου, έχοντας ωραία εξέλιξη και μεταβάσεις απο χώρο σε χώρο (ειδικά προς τον τελευταίο). Στο σύνολο του, προσφέρει μια πολύ ωραία εμπειρία με έξυπνους γρίφους και στοιχεία στους χώρους, ενώ τα σκηνικά και τα διάφορα props συνεισφέρουν στην σε αυτή την ατμόσφαιρα κανοντας την πθο υποβλητική και βάζοντας την ομάδα στη σωστή διάθεση.

Δυο σχόλια θελω να κάνω σε αυτό το σημείο. Σε ότι αφορα τον τελευταίο χώρο, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή η ιστορία ειχε πολυ καλή κλιμάκωση με αποτελεσμα να μου εχει χτίσει προσμονή για ένα μεγάλο φινάλε, ήταν περιορισμένο σε διαδικαστικούς θα έλεγε κανεις γρίφους και αποστολές, που τελικά δεν οδήγησαν την ιστορία ακριβως σε κάποιο κλείσιμο... οπότε κάτι μου έλειψε εκεί.
Επίσης το πρωτο δωμάτιο ίσως να ήθελε λίγο φώς ακόμα...

Για τον GM δεν εχω κάποιο σχόλιο 😊

Ευχαριστούμε για την εμπειρία!

Escaped
4.7 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το "Another Dimension" είναι σίγουρα ενα καλό γριφοδωμάτιο με ωραία ροή στην ιστορία του και περάσματα.

Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν αρκετά έξυπνοι και πολύ ταιριαστοί κάθε φορά με το σημείο της πλοκής και του χώρου στον οποίο κάθε φορα βρισκόμασταν, καθώς, όπως προδίδει και το όνομα, αλλάξαμε αρκετές διαστάσεις. Ομοίως και οι αποστολές, προσέθεταν και έδεναν ωραία με τη ροή του δωματίου. Σε δύο σημεία είχαμε ένα θεματάκι με κάποιους μηχανισμούς, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν επισκίασε τη συνολική μας εμπειρία.

Σαν χώρος, πράγματι σε μεταφέρει με τα σκηνικά σε έναν άλλο κόσμο θα έλεγα και όχι διάσταση ακριβώς. Ίσως βέβαια αυτό να εχει να κάνει και με το πως αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια της διάστασης. Παρόλα αυτά εξυπηρετούσε, σε συνδιασμό ειδικά με τους γρίφους, τον σκοπό του, κλείνοντας μάλιστα με ένα διασκεδαστικό μουσικό φινάλε (εμείς το ζήσαμε πάντως😁).

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το δωματιο ξεκιναει δυναμικά. Ο στόχος μας, να προλάβουμε να σώσουμε το Subject 0 απο την κυβερνοεπίθεση και να εκκενωθεί η βάση. Θα προλάβουμε; (Spoiler alert, yes)

Ατμοσφαιρικά και απο αποψη πλοκής το δωμάτιο με άφησε ικανοποιημένη. Μπαίνοντας μέσα οντως ένιωσα ότι βρισκόμουν στον χώρο της ιστορίας, δηλαδή σε ενα state of the art εργαστήριο το οποιο καταπιάνεται με πειράματα τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, η ιστορία και το παιχνίδι κλιμακώνοταν οσο περνούσε η ώρα για να φτάσουμε στο φινάλε, όπου και έκλεισε τελικά, σώζοντας όντως τα δεδομένα για το subject 0 και αποδρώντας.

Οι γρίφοι και οι αποστολές που συναντήσαμε μέσα στο δωμάτιο πρόσθεσαν στην όλη εμπειρία, καθως βρισκόταν σε αρμονία με όλη την ιδέα του δωματίου και την ιστορία.

Για τα προσωπικό στο Clock και τον GM τα λόγια ειναι μάλλον περιττά. Μας προσέφεραν συνολικά μια ολοκληρωμένη και πολύ ωραία εμπειρία.

Ευχαριστούμε!

Escaped

INSIDIOUS


1:00:00

   90 Minutes
   2 - 6
   90.9 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Freedom Pass

LOST IN THE STORM


50:00

   1 Hour
   2 - 4
   100.0 %
Actor
Kids Friendly

LAB LOCKDOWN


39:00

   1 Hour
   2 - 5
   100.0 %
For Kids
Kids Friendly

Fortune Teller - The Return


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Comedy
Freedom Pass

The Reservation


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   71.8 %
Actor
Psychological Thriller

Anubis


1:10:00

   70 Minutes
   3 - 6
   84.4 %
Actor
Action
Kids Friendly

Arkham's Witchouse: Through Time & Space


1:00:00

   80 Minutes
   2 - 5
   96.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Freedom Pass

OMERTA


1:47:00

   140 Minutes
   3 - 5
   96.2 %
Freedom Pass

Chapter 2-Searching Emma


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %

Chapter 1-Missing Emma


1:50:00

   110 Minutes
   2 - 6
   100.0 %

Nemesis


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   98.1 %
Freedom Pass
1 Trophy

The Prison


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
Action
Parking
Freedom Pass

Hannibal Deditus


1:07:00

  Trophies they Won!

Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code
Special Ingredients Special Ingredients

   70 Minutes
   2 - 6
   76.4 %
Horror
2 Trophies

Frankenstein’s Legacy


1:20:00

   90 Minutes
   3 - 5
   73.2 %
Actor
Action

The Mansion


47:08

   1 Hour
   2 - 5
   53.3 %

The Legend of Mora


1:20:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.4 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

HELLEVATOR


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 4
   100.0 %
Freedom Pass

Thomas Crown


1:10:00

  Trophies they Won!

Art Art
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 6
  Video
Freedom Pass
1 Trophy

Follow the White Rabbit


1:10:00

  Trophies they Won!

Fairy tale Fairy tale
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 6
Actor
  Video
Freedom Pass
1 Trophy

Elven assassin


1:00:00

   1 Hour
   2 - 4
   100.0 %
Score
VR
Action
Kids Friendly
  Video
No Riddles
Tournament

VR escape games


1:00:00

   1 Hour
   2 - 4
   97.8 %
Score
VR
  Video

SIN CITY


1:10:00

  Trophies they Won!

Movie Movie
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 4
  Video
Freedom Pass
1 Trophy

INN SANITY


40:00

   1 Hour
   2 - 3
   100.0 %
Actor
Psychological Thriller

File: UNDERCOVER


1:00:00

  Trophies they Won!

Broke Free Broke Free

   1 Hour
   2 - 5
   92.3 %
Kids Friendly
  Video
3 Trophies

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


58:00

  Trophies they Won!

Solved The Murder Case Solved The Murder Case

   1 Hour
   2 - 7
   95.2 %
Kids Friendly
  Video
3 Trophies

DEATH ROW


1:40:00

  Trophies they Won!

Αθόρυβος δραπέτης! Αθόρυβος δραπέτης!

   100 Minutes
   3 - 5
   50.0 %
Actor
Action
Freedom Pass
1 Trophy

El Exorcista


1:15:00

   90 Minutes
   3 - 5
   98.9 %
Horror
Actor
Adults Only
Freedom Pass

The MINE Box


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 6
Adults Only
Freedom Pass
5 Trophies

Experimentum IV


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5
   96.2 %
Score
Freedom Pass
1 Trophy

Mystic Project


1:50:00

   2 Hours
   3 - 6
   100.0 %
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

An old friend..


1:00:00

   1 Hour
   2 - 5
   94.1 %
Freedom Pass
1 Trophy

DEADLOCK


1:09:00

  Trophies they Won!

DEADLOCK Survivor DEADLOCK Survivor
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 5
   97.1 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

Ankh


55:00

   70 Minutes
   2 - 5
   67.7 %
For Kids
Action
Kids Friendly
Freedom Pass

Ελιξήριον


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 4
   98.2 %
Freedom Pass
1 Trophy

OPERATION SILK CITY


1:29:00

   100 Minutes
   2 - 7
   97.6 %
1 Trophy

The HAUNTED Box


59:45

  Trophies they Won!

Free the lost soul! Free the lost soul!
 Dared to visit! Dared to visit!
Completed The BOX!! Completed The BOX!!

   1 Hour
   2 - 5
Score
Freedom Pass
5 Trophies

AVISSOS - REMASTERED


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
  Video
Freedom Pass

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:28:00

   100 Minutes
   2 - 4
   78.3 %
Kids Friendly
Freedom Pass

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


32:00

   1 Hour
   2 - 6
   91.4 %
Kids Friendly
  Video
Freedom Pass

Η Προφητεία


2:10:00

   130 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Actor
Comedy
Action
Role Playing
  Video
Parking
Outdoor
Available Until: 30/09/2021

Phantom of the Opera


1:10:00

  Trophies they Won!

Phantom Case Closed Phantom Case Closed
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
Adults Only
Freedom Pass
2 Trophies

Da Vinci


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Kids Friendly
Freedom Pass

Blackwater


2:00:00

   2 Hours
   2 - 7
Kids Friendly
Freedom Pass

The Last Chapter


1:15:00

   75 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Kids Friendly
Parking
Freedom Pass

El Patron


1:15:00

   75 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Parking
Freedom Pass

Manor of Escape


50:00

   50 Minutes
   2 - 3
   100.0 %
VR
Psychological Thriller
Freedom Pass

TIME TRAVEL PARADOX


50:00

   50 Minutes
   2 - 3
   100.0 %
VR
  Video
Freedom Pass

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:13:19

   100 Minutes
   2 - 5
   87.0 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

Another Dimension


1:13:00

   80 Minutes
   2 - 5
   74.8 %
Score
Kids Friendly
  Video
1 Trophy

PROMETHEUS


1:22:00

   90 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Sci-Fi
  Video
1 Trophy

COSMOS 05 Death in Space


2:00:00

   2 Hours
   1 - 5
   99.3 %
Sci-Fi
  Video
Freedom Pass

Won

Jan - 2022

You managed to find the " True Light ".

Jan - 2022

You managed to give the "slap" in the right way !?

Dec - 2021

You managed to find the " True Light ".

Dec - 2021

You managed to find Dr Lecter's Special Ingredients without help !

Dec - 2021

You managed to find the " True Light ".

Dec - 2021

Art is Fun!

Dec - 2021
Nov - 2021

Movie lover!

Nov - 2021

You managed to escape from Little Pine Motel and the vicious Undercover kidnappers!

Nov - 2021

You solved Nikolaou's murder case! He didn't die in vain!

Nov - 2021

Κατάφερες να αποδράσεις χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός!

Oct - 2021

Κατανοήσατε το τέλος της Ιστορία του DEADLOCK!

Sep - 2021

You have Solved the Case Phantom of the Opera

Aug - 2021

Τετράγωνη Λογική!

Aug - 2021

We are Locked! Or not?

Jul - 2021

Enjoy the Quarantine!


Creator: Sophia Kontiza
Jul - 2021

The Great Houses


Creator: Sophia Kontiza
Jul - 2021

Heeeelppp!!!