cover image profile image

Anna Kavvada
Experienced


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 253
  Likes : 18

4.3 Very Good
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα όμορφο δωμάτιο με αρκετούς χώρους με καλή πλοκή ενώ υπήρχαν ωραίες λεπτομέρειες από το γνωστό μυθιστόρημα του Dan Brown, οι οποίες ως φανατική αναγνωστρια με ενθουσίασαν.

Γριφολογικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, με εξαίρεση έναν γρίφο που μας ενθουσίασε σαν σκέψη και ιδέα ενώ παράλληλα ταίριαζε γάντι με την ιστορία.

Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε και σε αυτό συνέβαλλαν καταλυτικά και οι ηθοποιοί, τα τίμια σκηνικά αλλά και η μουσική επένδυση. Μάλιστα, μας έβαλαν κι εμάς σε διάθεση για role play (όχι ότι θέλουμε και πολύ 🙄). Στο τέλος υπάρχει η κορύφωση της αγωνίας που χρειάζεται έτσι ώστε να ευχαριστηθεί κάνεις την απόδραση του.

Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι στον τελευταίο χώρο μου έλειψε κάτι, υπό την έννοια ότι θα ήθελα να έκανα 1-2 πράγματα ακόμα σε αυτόν, χωρίς αυτό όμως να μου χάλασε στο σύνολο την εμπειρία μου.

Για το προσωπικό δεν έχω λόγια, όπως κάθε φορά που τους έχουμε επισκεφτεί είναι άψογοι.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε δυάδα. Φτάνουμε στον χώρο, μπαίνουμε, παίζουμε, βγαίνουμε. Γυρνάω και λέω στον συμπαίκτη μου: "Ρεεε..."
Ε....μόνο αυτό μπορούσα να πω για το επόμενο δεκάλεπτο από την έξοδο μας.

Ήταν ένα δωμάτιο που το απολαύσαμε πραγματικά. Η ατμόσφαιρα του είναι απόλυτα ακριβής και σε συνδιασμό με την ιστορία. Ομοίως και η μουσική επένδυση βοηθούσε στη διάθεση κάνοντας να νιώσεις ό,τι παίζεις σε κάποια ταινία. Οι χώροι είναι άρτια σκηνοθετημένοι για την ιστορία, ενώ παράλληλα είναι πολλοί και μεγάλοι με αρκετό και καλό ψάξιμο, πολλά λουκέτα, gadget και κρυψώνες. Επίσης, έχει αρκετή δράση (καλύτερα να μην πάτε με φόρεμα για καλύτερη άνεση...στο κάτω κάτω είμαστε σε ειδική αποστολή σε στρατιωτική βάση).

Σε ότι αφορά τους γρίφους που συναντήσαμε, ήταν όλοι όμορφα δεμένοι με τη πλοκή και καλά ορισμένοι, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολλαπλές λύσεις.

Τέλος, ο Ίωνας ήταν εξαιρετικός ως GM. Περάσαμε πραγματικά υπέροχα!

Αν δεν έχετε πάει ακόμα να παίξετε το Blackwater, να πάτε τώρα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.

Escaped
4.7 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Είναι ένα ωραίο και συνεπές με την περιγραφή γριφοδωμάτιο που σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε πολύ όμορφα.

Οι γρίφοι που συναντήσαμε δεν ήταν κάτι εξωπραγματικό, παρόλα αυτά ήταν σχεδιασμένοι σωστά εξυπηρετώντας στη προώθηση της αφήγησης της ιστορίας του δωματίου.

Τα σκηνικά και η μουσική είναι πολύ οκ, δημιουργώντας τη σωστή ατμόσφαιρα και διάθεση για το παιχνίδι.

Η GM και το προσωπικό γενικότερα ήταν όλοι εξαιρετικοί.

Συνοψίζοντας είναι μια καλή και value for money επιλογή ειδικά για b2b με κάποιο άλλο δωματιο της εταιρίας.

Escaped
4.3 Very Good
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το The Last Chapter είναι ένα δωμάτιο που μετά την απόδραση άφησε μεικτά συναισθήματα σε ολη την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά την ατμόσφαιρα, το δωμάτιο έχει καλά σκηνικά και μουσική που ανταποκρίνονται στην ιστορία που θέλει να αφηγηθεί. Εξαιρετικός ήταν στον ρόλο του ο ηθοποιός/GM που μας έβαλε στη σωστη διάθεση για την εξιχνίαση του μυστηρίου.

Σχετικα με τους γρίφους που συναντήσαμε μέσα στο δωμάτιο, ήταν καλά ταιριασμένοι και εξυπηρετούν σε έναν βαθμό την αφήγηση, μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά δύο τους οποίους απολαύσαμε πραγματικά. Από την άλλη όμως συναντήσαμε και αρκετούς που μας άφησαν μια λίγο πικρή γεύση, καθώς δεν ηταν ιδιαιτερα καλοστημένοι και μας οδηγούσαν σε πολλαπλές λύσεις και μπερδέματα.

Συνοψίζοντας, είναι ένα οκ και value for money δωμάτιο αλλά σίγουρα χρειαζεται κάποιες βελτιώσεις για να γίνει πολύ καλύτερο.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα _εξαιρετικό_ vr δωμάτιο.

Πολύ ωραία γραφικά που σε κάνουν να μπεις μέσα στην ατμόσφαιρα της έπαυλης και δημιουργούν μια πιο τρομακτική ατμόσφαιρα που ξεκάθαρα την σηκώνει. Καλοί γρίφοι και σωστά δεμένοι με την ιστορία και απίστευτη κλιμάκωση με το τελευταίο επίπεδο του παιχνιδιού να είναι το highlight όλης της εμπειρίας (θα μπορούσαμε να μείνουμε και να παίζουμε αυτό το επίπεδο για ώρες χωρίς καμία υπερβολή)

Ο GM εξαιρετικός, μας έβγαλε μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, για να μας βλέπουμε και να γελάμε τώρα.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μην έχοντας παίξει ξανά κάποιο vr παιχνίδι, το Time Travel Paradox ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Να μην τα πολυλογώ, με κέρδισε.

Η πλοκή του παιχνιδιού πραγματικά κερδίζει σε συνδιασμό με τη τεχνολογία του vr καθώς προσφέρει....ενδιαφέρουσες δυνατότητες, στιγμές γέλιου, δράσης.

Για τον GM μας και το προσωπικό απλά δεν έχω λόγια 😁

Escaped
4.8 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν θα πω ότι ειμαι έμπειρη και τα μάτια μου σιγουρα δεν έχουν δει πολλά δωμάτια, αλλά το συγκεκριμένο, πραγματικά μου προσέφερε μια νέα εμπειρία που θα θυμάμαι για αρκετό καιρό.

Πιο αναλυτικά...

Από την πρώτη στιγμή που θα μπει κανείς μέσα στο δωμάτιο μεταφέρεται με τη βοήθεια των σκηνικών, την χρήση κατάλληλων των ηχητικών εφέ και φωτισμού στην τοποθεσία του τίτλου. Τα σκηνικά είναι πραγματικά φοβερά δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για την εξέλιξη της ιστορίας. Με λίγα λόγια, πράγματι εγώ βρέθηκα μεσα στις σπηλιές του Banjul. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αναφερθεί ότι καταλυτική ηταν και η ύπαρξη του ηθοποιού στο συνολικό αποτέλεσμα αυτού που ζήσαμε.

Σε ό,τι αφορά τους γρίφους και τις αποστολές που συναντήσαμε, θα τα χαρακτήριζα μέτριας δυσκολίας, ταιριάζοντας και με την πλοκή της ιστορίας που εξελίσσεται. Αυτό λειτούργησε αρκετά καλά στη δική μας περίπτωση, καθώς σε συνδιασμό με την ψιλο-horror ατμόσφαιρα του δωματίου, μας επέτρεψε να το απολαύσουμε (not a much of a horror fun).

Τέλος, ο Δημήτρης που ήταν ο GM μας, μας χειρίστηκε εξαιρετικά σαν ομάδα, από την αρχή ως το τέλος. Ευχαριστούμε πολύ!

Να πάτε, να παίξετε, και να περασετε τέλεια!

Υ.Γ. Να σημειωθεί οτι δεν εχει καμία σημασία αν κάποιος δεν έχει παίξει το προηγούμενο δωμάτιο για την συνέχεια της ιστορίας. Είναι μια χαρά αυτοτελές Προσωπικά δεν το έχω παίξει, αλλά σκοπεύω😁

Escaped
4.5 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ατμοσφαιρικό και με αρκετά horror στοιχεία δωμάτιο. Δημιουργεί το απαραίτητο "άγχος" για να μπει κανείς στον ρόλο του κυνηγημένου, έχοντας ωραία εξέλιξη και μεταβάσεις απο χώρο σε χώρο (ειδικά προς τον τελευταίο). Στο σύνολο του, προσφέρει μια πολύ ωραία εμπειρία με έξυπνους γρίφους και στοιχεία στους χώρους, ενώ τα σκηνικά και τα διάφορα props συνεισφέρουν στην σε αυτή την ατμόσφαιρα κανοντας την πθο υποβλητική και βάζοντας την ομάδα στη σωστή διάθεση.

Δυο σχόλια θελω να κάνω σε αυτό το σημείο. Σε ότι αφορα τον τελευταίο χώρο, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή η ιστορία ειχε πολυ καλή κλιμάκωση με αποτελεσμα να μου εχει χτίσει προσμονή για ένα μεγάλο φινάλε, ήταν περιορισμένο σε διαδικαστικούς θα έλεγε κανεις γρίφους και αποστολές, που τελικά δεν οδήγησαν την ιστορία ακριβως σε κάποιο κλείσιμο... οπότε κάτι μου έλειψε εκεί.
Επίσης το πρωτο δωμάτιο ίσως να ήθελε λίγο φώς ακόμα...

Για τον GM δεν εχω κάποιο σχόλιο 😊

Ευχαριστούμε για την εμπειρία!

Escaped
4.7 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το "Another Dimension" είναι σίγουρα ενα καλό γριφοδωμάτιο με ωραία ροή στην ιστορία του και περάσματα.

Οι γρίφοι που συναντήσαμε ήταν αρκετά έξυπνοι και πολύ ταιριαστοί κάθε φορά με το σημείο της πλοκής και του χώρου στον οποίο κάθε φορα βρισκόμασταν, καθώς, όπως προδίδει και το όνομα, αλλάξαμε αρκετές διαστάσεις. Ομοίως και οι αποστολές, προσέθεταν και έδεναν ωραία με τη ροή του δωματίου. Σε δύο σημεία είχαμε ένα θεματάκι με κάποιους μηχανισμούς, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν επισκίασε τη συνολική μας εμπειρία.

Σαν χώρος, πράγματι σε μεταφέρει με τα σκηνικά σε έναν άλλο κόσμο θα έλεγα και όχι διάσταση ακριβώς. Ίσως βέβαια αυτό να εχει να κάνει και με το πως αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια της διάστασης. Παρόλα αυτά εξυπηρετούσε, σε συνδιασμό ειδικά με τους γρίφους, τον σκοπό του, κλείνοντας μάλιστα με ένα διασκεδαστικό μουσικό φινάλε (εμείς το ζήσαμε πάντως😁).

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το δωματιο ξεκιναει δυναμικά. Ο στόχος μας, να προλάβουμε να σώσουμε το Subject 0 απο την κυβερνοεπίθεση και να εκκενωθεί η βάση. Θα προλάβουμε; (Spoiler alert, yes)

Ατμοσφαιρικά και απο αποψη πλοκής το δωμάτιο με άφησε ικανοποιημένη. Μπαίνοντας μέσα οντως ένιωσα ότι βρισκόμουν στον χώρο της ιστορίας, δηλαδή σε ενα state of the art εργαστήριο το οποιο καταπιάνεται με πειράματα τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, η ιστορία και το παιχνίδι κλιμακώνοταν οσο περνούσε η ώρα για να φτάσουμε στο φινάλε, όπου και έκλεισε τελικά, σώζοντας όντως τα δεδομένα για το subject 0 και αποδρώντας.

Οι γρίφοι και οι αποστολές που συναντήσαμε μέσα στο δωμάτιο πρόσθεσαν στην όλη εμπειρία, καθως βρισκόταν σε αρμονία με όλη την ιδέα του δωματίου και την ιστορία.

Για τα προσωπικό στο Clock και τον GM τα λόγια ειναι μάλλον περιττά. Μας προσέφεραν συνολικά μια ολοκληρωμένη και πολύ ωραία εμπειρία.

Ευχαριστούμε!

Escaped

Η Προφητεία

20:45, 23-Sep-2021


   130 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
Actor
Comedy
Action
Role Playing
  Video
Parking
Outdoor
Available Until: 30/09/2021

Phantom of the Opera


1:10:00

  Trophies they Won!

Phantom Case Closed Phantom Case Closed
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
2 Trophies

Da Vinci


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Kids Friendly
Freedom Pass

Blackwater


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
Kids Friendly
Freedom Pass

The Last Chapter


1:15:00

   75 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Kids Friendly
Parking
Freedom Pass

El Patron


1:15:00

   75 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Parking
Freedom Pass

Manor of Escape


50:00

   50 Minutes
   2 - 3
   100.0 %
VR
Psychological Thriller
Freedom Pass

TIME TRAVEL PARADOX


50:00

   50 Minutes
   2 - 3
   100.0 %
VR
  Video
Freedom Pass

KATHARSIS - Caves Of Banjul


1:13:19

   100 Minutes
   2 - 5
   86.7 %
Actor
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass

Another Dimension


1:13:00

   80 Minutes
   2 - 5
   72.3 %
Score
Kids Friendly
  Video
1 Trophy

PROMETHEUS


1:22:00

   90 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Sci-Fi
  Video
1 Trophy

COSMOS 05 Death in Space


2:00:00

   2 Hours
   1 - 5
   99.1 %
Sci-Fi
  Video
Adults Only

Won

Sep - 2021

You have Solved the Case Phantom of the Opera

Aug - 2021

Τετράγωνη Λογική!

Aug - 2021

We are Locked! Or not?

Jul - 2021

Enjoy the Quarantine!


Creator: Sophia Kontiza
Jul - 2021

The Great Houses


Creator: Sophia Kontiza
Jul - 2021

Heeeelppp!!!