cover image profile image

Νίκος Παπαγεωργόπουλος
Titan


  Ποσοστό Απόδρασης: 90,6%
  Σκορ : 1531
  Μου Αρέσει : 269

4,0 Πολύ Καλό
14:51 30-Νοε-18

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Αξιόλογη η προσπάθεια για το κυνήγι θησαυρού, με αρκετά περιθώρια βελτίωσης σε επόμενα παρόμοια events.

👌 Δυνατό ξεκίνημα και ωραίος φάνηκε ο χαμός στην αρχή παρ' όλη την πολυκοσμία.
✔Διασκεδαστικοί οι γρίφοι, μέσα στο concept των θρίλερ, ωραίοι αλλά εύκολοι και δυστυχώς ελάχιστοι.
💗 Καταπληκτικοί οι δημιουργοί, όχι μόνο που πήραν το θάρρος να οργανώσουν το event αλλά ήταν εκεί να ακούσουν τυχόν παράπονα και να πάρουν feedback απ'όλους.
⏳ Περισσότερη ώρα αναμονής λόγω πολυκοσμίας και λάθη στην οργάνωση παρά για όλο το hunt.
❌Σίγουρα όχι αυτό που διαφημιστικέ στα media, ως το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού και το 2ψηφίο αριθμό ηθοποιών.
🤔 Δεν υπήρχε υποδομή για βοήθειες.
🎭 Ωραία τα κοστούμια των ηθοποιών και οι ρόλοι τους, καμιά διάδραση με τους παίκτες (πέρα απ' το να τους δίνουν χαρτάκια) βέβαια και ίσως ήταν και περιττοί για ένα τέτοιο παιχνίδι.
💲 Για τις παροχές του παιχνιδιού αλλά και τα έπαθλα (δεν μιλάω για ποιότητα) ήταν ακριβό.
⛔ Και τα βασικότερα μεγάλα Φάουλ:
- 1ος γρίφος για Πορτοκαλί ομάδα
- Ηθοποιοί που δεν κάναν σωστά τη δουλειά τους (ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΧΕΛΛΟΟΥ!!!!!)
- 95% τρέξιμο 5% γρίφοι

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
13:58 30-Νοε-18

MURDER ON BAKER STREET

MURDER ON BAKER STREET

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αρκετά ιδιαίτερο καθώς δεν πρόκειται για δωμάτιο απόδρασης, με την έννοια "απόδραση", καθώς καλείτε η ομάδα να εξιχνιάσει μια υπόθεση, χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από ένα γενικό κανόνα των escape room. Η διαφορά αυτή είναι που κάνει διασκεδαστικό και ενδιαφέρον αυτό το δωμάτιο. Ατμόσφαιρα δεν μπορώ να πω ότι έχει το δωμάτιο, ούτε ότι θυμίζει και τόσο δρόμο - γειτονιά η κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα περνάει αρκετά απαρατήρητο λόγο gameplay.

Οι γρίφοι του είναι ως επί το πλείστον συνδυαστικοί και ιδιαίτερα ευρηματικοί. Ωστόσο ορισμένοι μερικοί μόνο είναι μέσα στη πλοκή όπου καλείτε η ομάδα να λάβει το ρόλο του ντετέκτιβ.

Η αφήγηση του σεναρίου πριν την έναρξη του παιχνιδιού παρόλο που πρόκειται για ένα μονόλογο μεγάλης διάρκειας, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κουραστικό, είναι πολύ ενδιαφέρον, σε βάζει στο κλίμα, και από τη συγκεκριμένη εταιρία οι εισαγωγές παίζει να είναι οι μόνες που θυμάμαι ακόμα.

Δεν Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
14:57 14-Νοε-18

Conjuring

Conjuring

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έντονο συναίσθημα τρόμου και αγωνίας, καθ'όλη τη διάρκεια του δωματίου, καθώς και ο τρόμος είναι υποκειμενικός. Έχει επιβλητική ατμόσφαιρα και έχουν δημιουργηθεί σωστοί χώροι χωρίς τρομερά σκηνικά βέβαια.

Οι γρίφοι είναι εύκολοι, κυρίως παρατηρητικότητας, ίσως με το στοιχείο του τρόμου αυξάνετε και η δυσκολία. Όλοι είναι μέσα στο σενάριο και δημιουργούν καταπληκτική ροή στο παιχνίδι, κάτι που σπανίζει σε τέτοιου είδους δωμάτια.

Προτείνετε για 2-4 άτομα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
13:01 14-Νοε-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταπληκτική η εξιχνίαση του Ashecliffe, ένα γεμάτο παιχνίδι με εξαιρετική ροή. Η ατμόσφαιρα αρκετά αισθητή στους διάφορους χώρους του escape room οι οποίοι έχουν αναμφίβολα ρεαλιστικά σκηνικά. Πρωτότυπη εξέλιξη. Ωραία και η μεταφορά της ταινίας.

Οι γρίφοι είναι εύκολης προς μέτριας δυσκολίας, κυρίως παρατηρητικότητας, δημιουργώντας μια σωστή ροή στο παιχνίδι.

Το acting προσδίδει μια ωραία πινελιά στο δωμάτιο καθώς, υπάρχει αρκετό interaction με τον ηθοποιό κάνοντας παράλληλα και το gming(σε πολύ καλό timing).

Είναι ιδανικό για όλους τους παίκτες και για ομάδες 2-4 παίκτες

Απέδρασαν
1,8 Μέτριο
20:49 20-Οκτ-18

Γρίφοι / Αποστολές

2,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

1,0

Προσωπικό / Gamemaster

2,5

Απλό σενάριο περιγραφικά που μπορεί σίγουρα να διαμορφωθεί πολύ ωραία. Ο τρόπος που αποδίδεται στο δωμάτιο είναι πολύ χλιαρός. Η ακουστική χείριστη, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ Ακούγεται καθόλου το GMing. Λόγω έλλειψης φωτισμού ακόμα το έχω απορία πως μπορεί κάνεις να βάλει τον πρώτο συνδυασμό στο λουκέτο. Έχει αρκετούς αυτοματισμούς, δεν κάνουν καλή επαφή τα φις τους βέβαια. Υπάρχει μια κλιμακούμενη ένταση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που ίσως ήταν και το μόνο που μου έμεινε από το δωμάτιο.

Οι γρίφοι απλοί κατανοητοί, εύκολοι. Εντός σεναρίου και με καλή ροή για το παιχνίδι αυτό. Δεν είναι και οι πιο ευχάριστοι ή διασκεδαστικοί κατά την επίλυση τους βέβαια. Σίγουρα όχι κάτι που με αντιπροσωπεύει.

Το acting και αυτό χλιαρό. Το GMing εδω ήταν ΟΚ, μας παρακολουθούσαν από τα monitors σε αντίθεση με την προηγούμενή μας εμπειρία (βλ κριτική για SCHIZOPHRENIA)

ΥΓ: Μετά την κακή εμπειρία στο SCHIZOPHRENIA πραγματικά δεν ήθελα να συνεχίσω για b2b αλλά σέβομαι ότι έχω δεσμεύσει την κράτηση στην εταιρεία

Απέδρασαν
3,2 Καλό
16:29 20-Οκτ-18

SCHIZOPHRENIA

SCHIZOPHRENIA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

0,5

Το δωμάτιο από μόνο του είναι εξαιρετικό και αρκετά διασκεδαστικό, δυστυχώς η εν λόγω εταιρία μου μείωσε σημαντικά αυτήν την εμπειρία 😢 , θα προσπαθήσω να το κρίνω αντικειμενικά αλλά να αναφέρω και την εμπειρία μου.

Αμέσως μπαίνει κανείς στο κλίμα του δωματίου. Η πλοκή που εκτυλίσσεται είναι καταπληκτική (κάτι που έχουμε ξανασυναντήσει βέβαια), έχοντας ένα άρτιο υπόβαθρο. Διακόσμηση φτωχή αλλά αρκετή για την απόδοση του σεναρίου. Οι χώροι μικροί και τα περάσματα πολύ στενά.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Συνδυαστικοί όλοι σχεδόν, αποδίδοντας ενδιαφέρουσα ροή στο παιχνίδι και κλιμακούμενη ένταση. Αρκετά διασκεδαστικοί για το συγκεκριμένο escape room.

(υποκειμενικότατο αυτο:)Το actinng απλά ακραίο. Πέρασα καταπληκτικά με τον τρελό😵. Μην ανεβάζετε προσδοκίες για τον συγκεκριμένο ηθοποιό είναι ή του ύψους ή του βάθους, θεωρώ αν δεν τον λατρέψεις θα τον μισήσεις

Ιδανικό για 3 άτομα.

Όσον αφορά την εμπειρία μου άρχισε να χαλάει από τον πρώτο κιόλας γρίφο που ενώ τον λύσαμε και τοποθετούσαμε τον κωδικό σε όλα τα πιθανά λουκέτα για περίπου ένα τέταρτο τουλάχιστον δεν άνοιγε. Ο ηθοποιός μας επιβεβαίωνε την απάντηση και το λουκέτο που έπρεπε να το τοποθετήσουμε. Αφού ούτε αυτό λειτούργησε καταφέραμε και ανοίξαμε το λουκέτο hackάροντας το "παίζοντας" ένα ένα τα ψηφία του. Στο τέλος ενώ είμαστε με το "κλειδί" στο στο χέρι πριν την απόδραση, μας το κόβει ο GM και αφού μας δώσει τα "συγχαρητήρια" για το πόσο καλά πήγαμε αλλά κρίμα δεν αποδράσετε, τον ρώτησα αν παρακολουθούσε η άκουσε κάποιος ότι τα πρώτα 20 λεπτά που "γκαρίζαμε" ότι υπάρχει ένα πιθανώς επαναπρογραμματισμένο ή λασκαρισμένο λουκέτο, η απάντηση ήταν ΌΧΙ 😡 δεν σας είδαμε δεν σας ακούσαμε. Τέλος αφού περάσαμε στην υποδοχή και το συζητήσαμε περισσότερο, μας απέδειξαν ότι δεν ήταν τόσο δεκτικοί και θέλησαν να μας περάσουν το μήνυμα ότι ίσως εμείς δεν βάζαμε τα ψηφία στη γραμμή ή κάναμε κάτι λάθος. 🤔

Δεν Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
14:25 20-Οκτ-18

Mind Crime

Mind Crime

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παρ όλη την απλότητα του δωματίου από άποψη διακόσμησης και ατμόσφαιρας, αντιπροσωπεύει ευχάριστα την πλοκή του. Οι χώροι αρκετοί με απλές μεταβάσεις, αλλά έξυπνες βάση της ιδέας του παιχνιδιού.

Γρίφοι συνδυαστικοί παρατηριτικότητας, χωρίς κάποια ιδιαίτερη ροή, μιας κ αυτό που αντιπροσωπεύουν είναι αφηρημένο τελείως. Αρκετά διασκεδαστικοί κατά την επίλυσή τους, με το μόνο ΊΣΩΣ αρνητικό ότι σε έναν χρειάζονται κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις 🗺.
.
Το GMing δεν το κατάλαβα μιας και δεν το χρειαστήκαμε πάρα μόνο για επιβεβαίωση στο γρίφο που χρειάζεται γνώσεις. Το προσωπικό άψογο ως προς την αντιμετώπιση προς τους παίκτες και αρκετά ομιλητικό και δεκτικό σε κάθε σχόλιο.

Ιδανικός αριθμός 3 άτομα

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
19:04 15-Σεπ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Αρκετά διασκεδαστικό δωμάτιο και μια γεμάτη εμπειρία. Για το σενάριο κατά πόσο παραπέμπει σε αυτό του Λάβκραφτ δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα αυτό που διαδραματίζεται εκεί μέσα είναι καταπληκτικό.

Οι γρίφοι, σχετικά εύκολοι, μέσα στο concept, μερικοί περιέχουν και διασκεδαστική διάδραση. Καταπληκτική και η ροή τους

Το acting καταπληκτικό, σε ένα μοτίβο για να υπάρχει όσος τρόμος χρειάζεται.

Προσωπικό τυπικό αλλά συζητήσιμο.

Προτείνετε το δωμάτιο για 3-4 άτομα.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
19:02 15-Σεπ-18

Screaming Well

Screaming Well

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

*Μιας και έκλεισε το δωμάτιο και ήμουν και στην τελευταία κράτηση, η κριτική αυτή απευθύνετε στην εμπειρία μου κυρίως αλλά και στην εταιρεία.*

Για τελευταία λειτουργία του δωματίου ήταν περιποιημένο και πεντακάθαρο, χωρίς ζημιές.
Οι ηθοποιοί που υποδύονταν πολλαπλούς ρόλους, είχαν όλη την καλή διάθεση να περάσουν και εκείνοι μαζί μας καλά.

Στα του δωματίου:
LIRPG με σεναριάρα !!!!
Ιδιαίτερο παιχνίδι, που ζεις σε ένα ρόλο, έχοντας interaction με τους ηθοποιούς σε διασκεδαστικό επίπεδο.
Οι γρίφοι του δεν παύουν να είναι έξυπνοι, μερικοί συνδυαστικοί, και να μην βγαίνουν από το concept.

Αναμένουμε μελλοντικές δουλειές και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εγγυημένα μπορούμε να περιμένουμε ποιοτικά και διασκεδαστικά LIRPG escape room από Room54. 👌

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
19:00 15-Σεπ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο με ένα φοβερό σενάριο-ιστορία να εκτυλίσσετε σε ένα ψυχρό χώρο με μία πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Βέβαια σαν νέο δωμάτιο μερικά κατασκευαστικά ψεγάδια υπήρξαν, αλλά είναι πολλά υποσχόμενο και σηκώνει περαιτέρω βελτίωση, πράγμα που μας αποδεικνύουν και οι ιδιοκτήτες.

Οι γρίφοι είναι παρατηρητικότητας κυρίως, μέτριας δυσκολίας, μερικοί εκ των οποίων είναι πρωτοποριακοί και δημιουργούν φοβερή ροή στο παιχνίδι.

To interaction που υπάρχει με το ζωντανό στοιχείο είναι ωραία ιδέα για το παιχνίδι, το γενικό acting αλλά και το μοτίβο που κινούνται σίγουρα σηκώνουν βελτίωση, παρόλα αυτά τα ευχαριστήθηκα και με το παραπάνω.
GMing ωραίο όσο είχαμε στην αρχή του παιχνιδιού που κολλήσαμε. Αλλά για το προσωπικό εκεί δεν έχω λόγια για το πόσο θερμό και φιλικό είναι.

Δεν θα συνιστούσα μεγάλες ομάδες εκεί για πιο έντονη εμπειρία 😈

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
16:58 5-Αυγ-18

DeadZone

DeadZone

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Δεν πρόκειται για Escape Room αλλά για μια απίστευτη περιπέτεια δράσης γεμάτη τρόμο και αγωνία. Ο χώρος ατελείωτος, τα σκηνικά αληθοφανή δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο σκοτάδι.

Πρόκειται για tactical lazer tag παιχνίδι με αρκετά ρεαλιστικά στοιχεία όσων αφορά τον εξοπλισμό.

Το acting φοβερό μπορώ να πω και με αρκετές προοπτικές για καλυτέρευση.

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
14:34 5-Αυγ-18

The TIME Box

The TIME Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Με αυτό κλείσαμε τα δωμάτια της εταιρείας αυτής. Και αυτό πολύ διασκεδαστικό. Εδώ ποιο απλά τα σκηνικά, αρκετά για να σε βάλουν στο κλίμα του δωματίου.

Για τους γρίφους έχω να πω, παρατηρητικότητα, παρατηρητικότητα, παρατηρητικότητα και παρατηρητικότητα, και super ροή στο παιχνίδι.

Η GM καταπληκτική, με hints μόνο όταν χρειάστηκαν και χωρίς να σου δώσει να σου δώσει τη λύση στο πιάτο. Το προσωπικό φιλικότατο και πολύ συζητήσιμο.

Ιδανικό δωμάτιο για 2-4 άτομα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
13:48 5-Αυγ-18

The MINE Box

The MINE Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Απίστευτα διασκεδαστική η αναζήτηση των των πολύτιμων λίθων στο ορυχείο. Καταπληκτικά και αληθοφανή σκηνικά. Απίστευτο παιχνίδι γενικά.

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, απαιτούν συνεργασία. Αρκετά πρωτότυποι μερικοί στον τρόπο που αποδίδονται στο δωμάτιο με μια εξαιρετική ροή στο παιχνίδι.

Η GM καταπληκτική, με hints μόνο όταν χρειάστηκαν και χωρίς να σου δώσει να σου δώσει τη λύση στο πιάτο. Το προσωπικό φιλικότατο και πολύ συζητήσιμο.

5 Αστέρια λίγα για αυτό το δωμάτιο

Ιδανικό δωμάτιο για 2-4 άτομα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
12:50 5-Αυγ-18

The TEMPLE Box

The TEMPLE Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Διασκεδαστική και περιπετειώδης η "βόλτα" στο ναό των Μάγιας. Ένα δωμάτιο που θυμίζει ταινίες Indiana Jones. Η διακόσμηση του χώρου αλλά και τα ηχητικά φτιάχνουν ωραία την ατμόσφαιρα του χώρου.

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, συνδυαστικοί και αρκετά ευφάνταστοι και όλοι εντός concept.
Στο δύσκολο επίπεδο ίσως περισσότερο συνδυαστικοί μερικοί.

Η GM καταπληκτική, με hints μόνο όταν χρειάστηκαν και χωρίς να σου δώσει να σου δώσει τη λύση στο πιάτο. Το προσωπικό φιλικότατο και πολύ συζητήσιμο.
Ιδανικό δωμάτιο για 2-4 άτομα

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
01:30 16-Ιουλ-18

ENIGMA

ENIGMA

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Διασκεδαστικό αρκετά δωμάτιο με μπόλικους γρίφους και ΕΝΙΓΜΑτα :)
Η ατμόσφαιρα αδιάφορη, πολύ ωραίες οι μεταβιβάσεις αλλά και η πλοκή εξαιρετική.

Οι γρίφοι διασκεδαστικοί κατά την επίλυσή τους αφού είναι συνδυαστικοί ΌΛΟΙ τους. Θεωρώ ότι οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας αφού δεν μας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα. το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι ίσως το μοτίβο μερικών το είδα να επαναλαμβάνετε. Μου φάνηκε απίστευτη βέβαια η ροή των γρίφων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο GM καταπληκτικός, ευτυχώς δεν χρειαστήκαμε hint σε γρίφους αλλά μας ξεκόλλαγε από το να ασχολούμαστε με αντιπερισπασμούς του δωματίου και μας βοήθησε αρκετά με το ψάξιμο. Το προσωπικό ιδιαίτερα φιλικό και συζητήσιμο.

Ιδανικό για 2-4 άτομα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
01:24 16-Ιουλ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

ΜΑΓΙΚΟ!!! Δωμάτιο με ιδιαίτερη ροή. Απλή και αδιάφορη η ατμόσφαιρα του δωματίου, καταπληκτικό βέβαια το concept ο τρόπος που εκτυλίσσεται μέσα στο παιχνίδι.

Οι γρίφοι κυρίως μέτριας δυσκολίας, θεωρώ ότι δεν συναντήσαμε κανένα που είχε ιδιαίτερη πολυπλοκότητα. Ήταν βέβαια πάρα πολλοί γρίφοι και ήταν ΌΛΟΙ εντός θέματος. Επίσης απαιτείται εξονυχιστικό ψάξιμο στο χώρο.

Το acting ήταν καταπληκτικό, όπως και ο GM, hints μόνο όταν χρειαστήκαμε.

Ιδανικό δωμάτιο για 4αδα

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
00:50 16-Ιουλ-18

Sector B32

Sector B32

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Άλλο ένα διασκεδαστικό δωμάτιο από The Rubicon, αρκετά challenging για 2αδα. Απλό πρώτης γενιάς, χωρίς αυτοματισμούς, απλά τελείως και τα σκηνικά. Δεύτερος χώρος απαράδεκτος με μερικά κλειδωμένα κουτιά πεταμένα στο πάτωμα. Οι fictional characters ελάχιστης φαντασίας αρκετά.

Οι γρίφοι πολύ ωραίοι και διασκεδαστικοί σε αυτό το δωμάτιο, μέτριας και άνω δυσκολίας, παρατηριτικότητας αλλά και αρκετοί συνδυαστικοί. Αρκετά ενδιαφέρων και καθόλου κουραστικοί. Δεν έχουν καλή συνοχή και δεν αποδίδουν καλά τη ροή του δωματίου μερικοί.

Ο GM μας παράτησε στην τύχη μας αφού μας είδε στο προηγούμενο δωμάτιο να το βγάζουμε χωρίς βοήθεια και σε καλό χρόνο (είχαμε παίξει b2b), και αναγκάστηκε στο τέλος ενάμιση γρίφο να μας τον δώσει σχεδόν στο πιάτο.Το προσωπικό εξαιρετικό, όπως και ο χώρος , και είναι η μόνη εταιρεία που έχει χώρο για καφεδάκι και έχει και ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΑ!! Να Πάτε!!!

Προτείνεται για 3 άτομα

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
00:56 21-Ιουν-18

Hunger Fights

Hunger Fights

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Αρκετά διασκεδαστικό δωμάτιο γρίφων, με ιστορία βασισμένη στη γνωστή τριλογία. Απλό πρώτης γενιάς, χωρίς αυτοματισμούς, απλά τελείως και τα σκηνικά. Η είσοδος και η έξοδος του δωματίου ενδιαφέρουσα.

Οι γρίφοι όλοι 1-2 βημάτων που προκύπτει λύση με την κατάλληλη παρατηριτικότητα. Σχετικά εύκολοι, με μια όχι και τόσο καλή ροή στο δωμάτιο.

Για τον GM σε αυτό το δωμάτιο δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι αφού δεν χρειαστήκαμε hints, αλλά μας έκανε μια πολύ καλή εισαγωγή. Το προσωπικό εξαιρετικό, όπως και ο χώρος , και είναι η μόνη εταιρεία που έχει χώρο για καφεδάκι και έχει και ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΑ!! Να Πάτε!!!

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
23:30 20-Ιουν-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Ένα δωμάτιο με μια εξαιρετική υπόθεση και μια καταπληκτική πλοκή. Για τους χώρους δεν έχω να πω κάτι ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Γρίφοι συνδιαστικοί κυρίως, κλιμακούμενης δυσκολίας, σε αρκετούς αυτοματισμούς που έχει το δωμάτιο. Οι γρίφοι δημιουργούν μια απίστευτη ροή στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

Ο GM εξαιρετικός στο να μην χάνεται η ροή του παιχνιδιού και να μην γίνεται βαρετό το δωμάτιο, ωστόσο ίσως υπήρξαν 1-2 hints σε γρίφους που θα θέλαμε σαν ομάδα λίγο χρόνο παραπάνω να τους σκεφτούμε, εξάλλου αποδράσαμε ένα 20λεπτο νωρίτερα από το δωμάτιο.

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
23:39 16-Ιουν-18

Secret Society

Secret Society

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Αρκετά ιδιαίτερο, όπως και η τελετή μύησης. Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα του χώρου.

Γρίφοι κυρίως παρατηριτικότητας, μερικοί συνδιαστικοί, εύκολοι και μέτριοι, με μια καταπληκτική ροή στο δωμάτιο. Δεν έχει φανταζί μηχανισμούς στο δωμάτιο, οι περισσότεροι γρίφοι ακολουθούν την τελετή μύησης.

Η GM αρκετά κατατοπιστική με τις βοήθειες της μέσα σε πολύ σωστό χρονοδιάγραμμα. Το προσωπικό αν και τυπικό, αρκετά ευγενικό. Αξιολάτρευτος και ο Ερμής.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
23:01 16-Ιουν-18

Another Dimension

Another Dimension

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μία από τις καλύτερες εμπειρίες σε escape room. Καταπληκτική ροή του δωματίου, με ωραίες εναλλαγές "διαστάσεων".

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, κυρίως συνδυαστικοί.

GM με εύστοχες βοήθειες σε σωστές χρονικές στιγμές, παρόλο που δεν χρειαστήκαμε καμία μέχρι τα τελειώματα του δωματίου. Συζητήσιμο προσωπικό και πολύ φιλικό, ανοικτό σε κάθε είδους feedback.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
22:27 16-Ιουν-18

The HAUNTED Box

The HAUNTED Box

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ διασκεδαστικό και το "στοιχειωμένο" με μια αρκετά ανατριχιαστική ατμόσφαιρα να επιβάλλεται στο χώρο,

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, παρατηριτικότητας κυρίως και αρκετούς συνδιαστικούς. Προτείνετε για ποιο έμπειρες ομάδες γενικά.

Καταπληκτικός GM, με κατατοπιστικότατες βοήθειες, όταν χρειάστηκαν.
Δεν έχω τι να πρωτοπώ για το προσωπικό του The Box, ότι και να πω είναι λίγο και τα 5 αστεράκια είναι λίγα..

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
21:48 16-Ιουν-18

Manor of Whispers

Manor of Whispers

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Πολύ ωραίο δωμάτιο τρόμου και μυστηρίου με δυνατή ατμόσφαιρα και ως βασικό χαρακτηριστικό την αγωνία να κορυφώνεται. Πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Για τα σκηνικά έχει καταντήσει αστείο να διαβάζω ρεαλιστικά όταν πρόκειται για ΣΠΙΤΙ, αλλά ναι ΟΚ ρεαλιστικά *thumbs up*.

Γρίφοι μέτριας και παραπάνω δυσκολίας για τις χρονικές απαιτήσεις καθώς και τον τρόμο που επικρατεί. Απαιτητικό ως προς το ψάξιμο δεδομένου και τόσου σκοταδιού.

Το live acting ήταν καταπληκτικό. Ο ηθοποιός κινούταν σε ένα μοτίβο και σου δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι όντως ήταν "σκιά". Δυστυχώς το κυνηγητό και τα jumpscares ήταν αρκετά και χάνεται η συγκέντρωση στους γρίφους.

Δυστυχώς είχαμε μια αστοχία από GM στο στήσιμο του δωματίου σε ένα γρίφο, αλλά δεν θα κρίνω βάση αυτού, γιατί συμβαίνουν τέτοια λάθη.
Δεν μου αρέσει ο γενικός κανόνας με τις βοήθειες στην κρίση της ομάδας αντί του GM. Η GM απόρησε εάν ο λόγος που δεν ζητούσαμε βοήθειες ήταν από εγωισμό ενώ είχαμε επισημάνει ότι δεν μας αρέσει τόσο αυτού του είδους ο κανόνας.
Όταν τελειώσαμε ακολούθησε συζήτηση με την ιδιοκτήτρια η οποία είναι πολύ θερμή, ευγενική και ευχάριστη, ήταν στη διάθεση να ακούσει κάθε είδους feedback για το δωμάτιό. Όταν φύγαμε μας πρόσφερε και μπισκότα <3

Δεν Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
20:27 4-Ιουν-18

The MUSEUM Box

The MUSEUM Box

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταπληκτικό δωμάτιο, πολύ χαρούμενη η διακόσμηση και το θέμα του δωματίου. Θέλω όμως να σχολιάσω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία παρόλο που χρησιμοποιεί φελιζόλ για τη διακόσμιση των δωματίων τους, κάνει καταπληκτική συντήρηση σε αυτά, σε αντίθεση με πολλές παρόμοιες κατασκευές που έχω συναντήσει.

Οι γρίφοι εύκολης προς μέτριας δυσκολίας, εντός θέματος και με πολύ καλή ροή.

GM δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν πήραμε βοήθεια.. Προσωπικό φιλικότατο και πολύ συζητήσιμο.

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
19:36 4-Ιουν-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Διασκεδαστικό escape room παρόλη την ελλιπή ατμόσφαιρα. Ο χόρος μικρός. Η πλοκή απλή αλλά ωραία και αρκετά ταιριαστή στο δωμάτιο.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, συνδιαστικοί, αρκετά διασκεδαστικοί και σε αυτό το δωμάτιο της εταιρείας. Αυτή τη φορά εντός concept.

O GM έδινε εύστοχες βοήθειες, σίγουρα σε καλύτερο χρονοδιάγραμμα από το άλλο δωμάτιο που παίξαμε b2b την ίδια μέρα.

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
19:13 4-Ιουν-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Παρόλη την απλότητα του χώρου το δωμάτιο είναι πολύ διασκεδαστικό. Υστερεί σε ατμόσφαιρα για τόπος εγκλήματος.

Οι γρίφοι αν και εύκολοι ήταν σχεδόν όλοι συνδιαστικοί και δίναν αρκετή διασκέδαση στο παιχνίδι. Οι περισσότεροι εκτός σεναρίου.

Ο GM που είχαμε ίσως δεν ήταν εξοικειωμένος με το χρονοδιάγραμμα των γρίφων του δωματίου με αποτέλεσμα ορισμένα hints να σου δίνουν την αίσθηση του ''σπρωξίματος'' σε κάποια σημεία.

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
21:46 31-Μαϊ-18

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Αρκετά διαφορετικό από πολλά συνηθισμένα δωμάτια, κυρίως λόγω των αντικειμένων-εργαλείων-gadjets που χρησιμοποιούνται. Πολύ διασκεδαστική η αποστολή για την κλοπή της προτομής και την επιστροφή της.

Γρίφοι παρατηρητικότητας κυρίως και αρκετή χρήση από gadjets που προσαρμόζεται ωραία στο παιχνίδι κατά τη διάρρηξη, σε πολλούς βέβαια μπορεί κάτι τέτοιο να μην αρέσει.

GM κατατοπιστικότατος με τις βοήθειες και πάντα εντός χρόνου, προσωπικό τυπικό γενικά.

Προτείνεται το δωμάτιο για το πολύ 3 άτομα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
01:24 29-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πραγματικά πολύ δυνατό δωμάτιο. Καταπληκτική η διακόσμηση, αληθοφανές όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο. Και πραγματικά πολύ ωραία και επιβλητική η ατμόσφαιρα.

Ικανοποιητικός συνδυασμός γρίφων-ψαξίματος. Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας οι περισσότεροι συνδυαστικοί. Μερικοί ωραίοι αυτοματισμοί.

Η GM έδινε εύστοχες βοήθειες, κατατοπιστικότατες, μόνο πάνω στην ανάγκη του χρόνου.
Το Προσωπικό φιλικότατο και συζητήσιμο.

Προτεινόμενος αριθμός ατόμων 4

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
01:16 29-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αρκετά διασκεδαστικό δωμάτιο, με μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που θυμίζει αμπάρι πλοίου.

Οι γρίφοι εύκολοι προς μέτριοι, το δωμάτιο είναι απαιτητικό ως προς το ψάξιμο του, βέβαια έχει μια πολύ καλή ροή.

Η GM έδινε εύστοχες βοήθειες, κατατοπιστικότατες, μόνο πάνω στην ανάγκη του χρόνου.
Το Προσωπικό φιλικότατο και συζητήσιμο.

Ιδανική ομάδα έως 4 άτομα

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
15:19 28-Μαϊ-18

Room 103: Paranoic Reborn

Room 103: Paranoic Reborn

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Αγαπημένο δωμάτιο!!!! Ένα escape room που "παίζει μαζί σου".

Δωμάτιο που αποδεικνύει ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό χώρο, χωρίς να είναι υπερπαραγωγή που έχουμε συνηθίσει στα δωμάτια του 2018 αλλά και χωρίς να έχει μεγάλο ποσοστό απόδρασης (που για πολλούς η απόδραση είναι βασικός παράγοντας), να μπορεί κανείς να περάσει απίστευτα.

Η ταύτιση του concept με το αντίστοιχο ανθρωποπείραμα είναι πανέξυπνη και αποδίδεται με πολύ ωραίο τρόπο μέσα στο παιχνίδι.

Οι γρίφοι είναι μέτριας και πάνω δυσκολίας, πολλοί συνδυαστικοί και ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΙ σε αριθμό, μερικοί και χρονοβόροι. Χρειάζεται και καλό ψάξιμο αλλά και καλή παρατηρητικότητα, καθώς υπάρχουν και παραπλανητικά στοιχεία.

Απίστευτη η εισαγωγική προετοιμασία από τον GM και εύστοχες οι βοήθειες. Μία που ζητήθηκε είχε ήδη δοθεί αλλά ίσως ήταν μονόδρομος.

Το δωμάτιο προτείνεται μόνο για έμπειρες ομάδες.

Δεν Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
20:52 26-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταπληκτικό δωμάτιο με φοβερή ατμόσφαιρα και φοβερά αληθοφανή σκηνικά.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, συνδυαστικοί οι περισσότεροι, με μια καταπληκτική ροή στο παιχνίδι.

Το acting φοβερό και πάντα εντός concept και με καταπληκτική διάδραση με τους παίκτες.

Ιδανικό για 4 άτομα.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
20:43 26-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το καλύτερο πρώτο δωμάτιο για κάποιον που ξεκινάει τα escape rooms.

Συνδυάζει ικανοποιητική ατμόσφαιρα με πολύ ωραία διακόσμηση και αρκετούς αλλά εύκολους γρίφους παρατηρητικότητας αλλά πάντα εντός σεναρίου.

Στα θετικά το φιλικότατο προσωπικό του Escaped.
Προτείνεται σε όλους ακόμα και ποιο έμπειρους.

Ιδανική ομάδα έως 4 άτομα

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
20:41 26-Μαϊ-18

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Διασκεδαστικό πολύ δωμάτιο από το ξεκίνημα κιόλας. Το σενάριο για την συνέχεια της ιστορίας ήταν μέτριο. Η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα ωραία.

Γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, μερικοί χωρίς καθοδήγηση δεν βγάζαν νόημα. Είχαν πολύ καλή ροή βέβαια.

Acting κακό και με κακό ρόλο ο ηθοποιός επίσης. Η ιδέα με το «κ****** φ*** » πολύ κακή επίσης.

Η GM πολύ καλή στο να κρίνει πότε η ομάδα χρειάζεται βοήθεια.

Ιδανικό για 4 άτομα.

Απέδρασαν

Απάντηση από: The Puzzle
Λυπούμαστε που κάποια πράγματα δεν σας άρεσαν, αλλά κριτικές σαν αυτή μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι! Ευχαριστούμε πολύ!

4,7 Εξαιρετικό
20:41 26-Μαϊ-18

PneumAttic

PneumAttic

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετική η ροή του δωματίου. Φοβερή ατμόσφαιρα, σωστή διακόσμηση που θυμίζει σοφίτα (attic). Πολύ καλό και το σενάριο και με μια εξαιρετική πρωτοτυπία στο τέλος.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, πολύ ωραίοι και να ταιριάζουν τέλεια στο σενάριο.

GM εξαιρετικός, μιας και η κρίση του για το πότε δίνει βοήθεια είναι πολύ καλή.
Προσωπικό συζητήσιμο και φιλικό.

Ιδανική ομάδα 4 ατόμων

Απέδρασαν

Απάντηση από: The Puzzle
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε!

4,8 Εξαιρετικό
20:40 26-Μαϊ-18

Screaming Woods

Screaming Woods

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταπληκτικό τρομακτικό δωμάτιο για εισαγωγή σε δωμάτια αυτού του είδους που περιέχουν και κυνηγητό. Τρομακτική και αγχωτική η ατμόσφαιρα που υπάρχει σε αυτό το δάσος. Ωραίο σενάριο. Καταπληκτική διακόσμηση και εντός θέματος.

Εύκολοι οι γρίφοι, αρκετοί βέβαια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγο τρόμου και κυνηγητού.

Acting και GM φοβεροί και στο ρόλο τους. Βοήθειες όταν πρέπει.
Προσωπικό φιλικότατο.

Προτείνετε για ομάδες 3-5 άτομα, με σκοπό να ζήσουν την δράση και την ένταση του δωματίου.

Απέδρασαν
4,0 Πολύ Καλό
20:37 26-Μαϊ-18

Ring of Protection

Ring of Protection

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Πρωτότυπο και διαφορετικό δωμάτιο, με ένα υπέροχο σενάριο να εκτελείτε κατά τη διάρκεια του LIRPG, με μια απίστευτη εισαγωγή και μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Γρίφοι ελάχιστοι και πανεύκολοι, εκτός του τελευταίου. Δεν είναι ο σκοπός του παιχνιδιού η επίλυση γρίφων, αλλά η διασκέδαση ενώ ζεις το ρόλο σου στο σενάριο.

Το acting παίζει τεράστιο ρόλο στο δωμάτιο. Οι ρόλοι των ηθοποιών είναι πολλοί και αναγκαστικά χρειάζονται διάφοροι ηθοποιοί και είναι σημαντικό πλήγμα στο παιχνίδι η έλλειψη ενός ή και παραπάνω. Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο όπως αυτό που έπαιξα εγώ δυστυχώς.

Ιδανικός αριθμός ατόμων 4

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
17:56 14-Απρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Εξαιρετικό για οικογένειες, διασκεδαστικό και για μικρούς και μεγάλους. Οι χώροι πολύ όμορφοι χωρίς καμιά ιδιαίτερη διακόσμηση.

Οι γρίφοι βατοί και διασκεδαστικοί για όλες τις ηλικίες, ορισμένοι είναι πρωτότυποι, ταιριάζουν απόλυτα με το μοτίβο του δωματίου.

Τα παιδιά του Trapped Παλαιού Φαλήρου απίστευτοι. Μας υποδέχτηκαν, όπως και την προηγούμενη φορά, πολύ θερμά. Αναμφίβολα λατρεύουν να βλέπουν τους παίκτες των δωματίων τους να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
01:48 2-Απρ-18

Route 666

Route 666

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρωτότυπο από κάθε άποψη. Άψογο και πολύ διασκεδαστικό. Σενάριο πρωτότυπο και απλό αλλά τέλεια δεμένο στο χώρο και το παιχνίδι.

Γρίφοι, καταπληκτικοί, απαιτούν παρατηριτικότητα και αντίληψη. Οι μηχανισμοί όπου λύνονται οι γρίφοι, είναι καταπληκτικοί.

Το προσωπικό αλλά και οι ιδιοκτήτες φιλικότατοι και συζητήσιμοι. Ένα τεράστιο μπράβο στη δουλειά που έχουν κάνει για την κατασκευή, τη συντήρηση αλλά και την ανανέωση των δωματίων τους.

Απέδρασαν
3,5 Πολύ Καλό
15:11 1-Απρ-18

Curse

Curse

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

3,0

Σε γενικές γραμμές διασκεδαστικό δωμάτιο. Τρομακτικό, δεν το λες. Την δράση του την έχει σε ένα χώρο που δεν θυμίζει και αποθήκη τόσο.. Η ατμόσφαιρα κακή με αδιάφορα ηχητικά εφέ. Η πλοκή και η εξέλιξή της στο δωμάτιο πολύ ωραία.

Οι γρίφοι, μέτριας δυσκολίας. αρκετά καλοί οι περισσότεροι και διασκεδαστικοί δεδομένου της έντασης του δωματίου. Ο τελευταίος αφήνει μια πικρία, καθώς έχει πολύ κακό μηχανισμό.

Το performance φαίνεται ωραίο στο συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού, αλλά κάπου ξεχνιέται και χάνεται ο ρόλος του ηθοποιού με αποτέλεσμα να μην είναι τρομακτικός.

Και το προσωπικό αδιάφορο όπως και η GM. Ίσως να θελαν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι, όμως και μετά η στάση τους απέναντι στους παίχτες, ήταν σαν "πελάτες".

Προτείνεται σε το πολύ 5 ατόμων ομάδες

Δεν Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
23:03 29-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ωραία σχεδιασμένο το "υποσυνείδητο" των 2 χαρακτήρων της ιστορίας, με βασικό χαρακτηριστικό την φαντασία να οργιάζει.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, έξυπνοι, αρκετά "φανταζί" και πρωτότυποι ορισμένοι, ταιριάζουν απόλυτα με το μοτίβο του δωματίου.

Εξαιρετικό προσωπικό, συζητήσιμο αρκετά και φιλόξενο.

Δωμάτιο αποκλειστικά για 4, κατά τη γνώμη μου

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
22:56 29-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ατμοσφαιρικά όμορφο, με ενδιαφέρον σενάριο και εξέλιξη του μέσα στη ροή του παιχνιδιού και των γρίφων.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, αρκετά πρωτότυποι κάποιοι και πολύ ωραία η απόδοσή τους βάση του σεναρίου.

Το προσωπικό της εταιρείας καταπληκτικό, λατρεύουν αυτό που κάνουν και έχουν τη διάθεση να συζητάνε για δωμάτια με τις ώρες.

Προτεινόμενος αριθμός ατόμων 3

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
23:38 27-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,0

Απλό δωμάτιο με κλασσική διακόσμηση που θυμίζει φοιτητοδωμάτιο.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, παρατηρητικότητας κυρίως.

Προσωπικό του Escaped φιλικότατο.

Δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό σαν δωμάτιο ούτε από μεριάς χώρου ούτε γρίφων. Είναι όμως μια τέλεια εισαγωγή στον χώρο των escape rooms.
Στα θετικά όμως, τα στοιχεία που πρέπει να τα ψάξει κανείς καλά σε έναν τόσο απλό χώρο.

Κάτι που δεν μου αρέσει είναι οι βοήθειες που τις ζητάει κανείς, ενώ προτιμώ να είναι στην κρίση του GM,

Ιδανικά τα 3 άτομα

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
22:33 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο με όμορφη ροή γρίφων.

Οι γρίφοι μέτριας και κάτω δυσκολίας, πολλοί στον αριθμό και κυρίως παρατηριτικότητας.

Καταπληκτική η GM, μας υποδέχτηκε πολύ φιλικά και είχε όλη την καλή διάθεση για συζήτηση.

Κατάλληλο για ομάδες μέχρι 4 ατόμων.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
22:26 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Διασκεδαστικό δωμάτιο με άπειρα λουκέτα και συμπαθητική ατμόσφαιρα με μια ωραία διακόσμηση.

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, οι περισσότεροι εντός σεναρίου, αρκετά έξυπνοι εκτός του τελευταίου.

Καταπληκτική η GM, μας υποδέχτηκε πολύ φιλικά και είχε όλη την καλή διάθεση για συζήτηση.

Κατάλληλο για ομάδες 4 ατόμων.

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
22:23 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

3,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ίσως από τα ποιο κατάλληλα πρώτα δωμάτια (για αρχάριους). Ατμόσφαιρα αδιάφορη, η πλοκή καλή όμως.

Οι γρίφοι εύκολοι μέχρι μέτριας δυσκολίας, παρατηριτικότητας μόνο. Δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχετοι με το σενάριο, αφού ο "δημιουργός" του καταφύγιου σχεδίασε και τους γρίφους οπότε μπορούσε να βάλει όση φαντασία ήθελε.

Καταπληκτική η GM, μας υποδέχτηκε πολύ φιλικά και είχε όλη την καλή διάθεση για συζήτηση.

Κατάλληλο για ομάδες μέχρι 4 ατόμων.

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
22:16 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Παραμυθένιο, μαγικό, φανταστικό κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο σχεδιασμός των χώρων καταπληκτικός, με φανταστική ατμόσφαιρα.

Οι γρίφοι μπορεί να μην είναι και οι ποιο δύσκολοι ή ποιο έξυπνοι, αλλά είναι σίγουρα διασκεδαστικοί και εντός σεναρίου.

Το performance, ίσως και το ποιο ωραίο που έχω δει.

Κατάλληλο για μέχρι 4 άτομα.

Απέδρασαν
4,2 Πολύ Καλό
22:13 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Απλή διακόσμηση και αδιάφορη η ατμόσφαιρα. Το σενάριο μέτριο.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας και πάνω, εντός σεναρίου σχεδόν όλοι.

O GM έδινε βοήθειες εύστοχες και χωρίς την λύση στο πιάτο.

Ιδανικό για μέχρι 3 άτομα. Καταπληκτικές οι προσφορές τις εταιρείας

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
22:11 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

3,5

Ωραία σχεδιασμένη η σπηλιά. Σκηνικά απλά, καθώς και το θέμα του δωματίου ήταν τέτοιο.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, διαφόρων ειδών, εντός σεναρίου σχεδόν όλοι.

O GM έδωσε βοήθειες όπου έκρινε απαραίτητο και ήταν εύστοχες και χωρίς την λύση στο πιάτο.

Ιδανικό για μέχρι 3 άτομα. Καταπληκτικές οι προσφορές τις εταιρείας

Απέδρασαν
3,7 Πολύ Καλό
21:58 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο, με φοβερή ροή. Ατμόσφαιρα μέτρια καθώς δεν έχει και σενάριο το δωμάτιο.

Το δωμάτιο περιέχει πραγματικά ΟΛΟΥΣ τους τύπους γρίφων. (Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί ορισμένοι δεν μου άρεσαν παρόλο που περνάνε απαρατήρητοι μέσα σε μερικούς απίστευτους.)

GM να επεμβαίνει στο παιχνίδι όποτε έκρινε απαραίτητο, φιλική και συζητήσιμη.

Για ομάδες 4-5 ατόμων

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
21:53 26-Μαρ-18

Tiki Bay

Tiki Bay

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Οι καλύτερες διακοπές στη Χαβάη που μπορεί να κάνει κανείς. Αγαπημένο Escape room. Ευφάνταστο το θέμα του δωματίου και καταπληκτικά τα σκηνικά. Ωραίο το σενάριο και με ένα μοναδικό τρόπο να έρχονται οι βοήθειες.

Γρίφοι διαφόρων ειδών, μέτριας δυσκολίας και κυρίως παρατηριτικότητας.

Ο GM, σχεδιαστής και δημιουργός του δωματίου καταπληκτικός και πραγματικά συγχαρητήρια για τη δουλειά που χει κάνει.

Προτείνετε για 3-4 άτομα

Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
21:44 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταπληκτική η ρώσικη φυλακή με ρεαλιστικότατα σκηνικά.

Γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, εντός concept και πολύ έξυπνοι και ωραίοι.

GM πολύ σωστός με εύστοχες βοήθειες και μόνο όταν πρέπει. Συζητήσιμο προσωπικό

Προτείνεται για 2-3 άτομα

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
21:39 26-Μαρ-18

AVISSOS

AVISSOS

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραίο στήσιμο δωματίου με συμπαθητική ατμόσφαιρα, αλλά ωραίο σενάριο. Καταπληκτικά ηχητικά εφέ.

Γρίφοι μέτριας και κάτω δυσκολίας, κυρίως παρατηριτικότητας.

Ο GM εξαιρετικός, δίνει εύστοχες βοήθειες την κατάλληλη στιγμή. Η υποδοχή αλλά και ο διάλογος μετά την έξοδο με τα παιδιά του Escapepolis είναι αξιοσημείωτη, διότι αγαπούν αυτό που κάνουν και μπορεί κανείς να κάτσει να μιλάει μαζύ τους για ώρες.

Ιδανικό για 2-4 άτομα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
21:35 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο για 1ης γενιάς. Η διακόσμηση του χώρου καταπληκτική, όπου μαζί με τα ηχητικά εφέ δημιουργούσε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Το σενάριο ευφάνταστο αλλά και με στοιχεία βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, συνδυαστικοί και παρατηρητικότητας κυρίως. Εντός σεναρίου και με καταπληκτική ροή.

Ο GM καταπληκτικός, διότι γνωρίζει το δωμάτιο και δίνει εύστοχες βοήθειες την κατάλληλη στιγμή. Η υποδοχή αλλά και ο διάλογος μετά την έξοδο με τα παιδιά του Escapepolis είναι αξιοσημείωτη, διότι αγαπούν αυτό που κάνουν και μπορεί κανείς να κάτσει να μιλάει μαζύ τους για ώρες.

Ιδανικό για 2-4 άτομα

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
21:29 26-Μαρ-18

The Mansion

The Mansion

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0

Σίγουρα η ποιο ωραία διαχείριση χώρου που έχω δει σε escape room. Ανατριχιαστική η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Σενάριο αδιάφορο.

Γρίφοι εξαιρετικοί, μέτριας και πάνω δυσκολίας, παρατηρητικότητας και ψαξίματος κυρίως αλλά και συνδυαστικοί. Εντός concept οι περισσότεροι.

GM και owner φιλικότατοι και συζητήσιμοι.

Ιδανικό για μέχρι 4 άτομα.

Δεν Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
21:17 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταπληκτικό και γεμάτο γριφοδωμάτιο αν και καθόλου ευρύχωρο. Διακόσμηση και ατμόσφαιρα αδιάφορη. Φτωχό το σενάριο χωρίς να παίζει ρόλο καθώς το δωμάτιο είναι πολύ διασκεδαστικό.

Γρίφοι τέλειοι, διαφόρων δυσκολιών, αρκετοί στον αριθμό, απαιτητικοί σε συνεργασία και μερικοί ελάχιστα συνδυαστικοί.

Καταπληκτικό το προσωπικό και συζητήσιμο.

Δωμάτιο ιδανικό για ακριβώς 4 άτομα.

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
21:17 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

2,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αρκετά ιδιαίτερο δωμάτιο από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς απαιτεί συνεργασία και σωστή επικοινωνία στα μέλη της ομάδας. Ατμόσφαιρα και διακόσμηση μέτρια αλλά αντιπροσωπευτική στο αδιάφορο και πολύπλοκο σενάριο που διαδραματίζεται.

Οι γρίφοι εύκολοι αρκετά, εάν υπάρχει κατάλληλη συνεργασία.

GM πάρα πολύ καλός στις βοήθειες.

Ιδανικά τα 3-4 άτομα.

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
21:16 26-Μαρ-18

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα ιδιαίτερο δωμάτιο που δίνει έμφαση στο σενάριο και τον ρόλο των παιχτών. Συμπαθητική η ατμόσφαιρα του δωματίου.

Οι γρίφοι είναι μέτριας προς εύκολης δυσκολίας αλλά αρκετά συνδυαστικοί, δημιουργώντας μια όμορφη ροή.

Άριστος GM στην κρίση του για βοήθειες και πολύ φιλικός.

Ιδανική ομάδα 3 άτομα

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
17:56 18-Μαρ-18

TYRANNY

TYRANNY

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καταπληκτικό δωμάτιο 1ης γενιάς με συμπαθητική διακόσμηση και γενικά ατμόσφαιρα. Το σενάριο εξαιρετικό,

Οι γρίφοι κυρίως παρατηριτικότητας και ψαξίματος, μέτριας δυσκολίας.

Ο GM καταπληκτικός, διότι γνωρίζει το δωμάτιο και δίνει εύστοχες βοήθειες την κατάλληλη στιγμή. Η υποδοχή αλλά και ο διάλογος μετά την έξοδο με τα παιδιά του Escapepolis είναι αξιοσημείωτη, διότι αγαπούν αυτό που κάνουν και μπορεί κανείς να κάτσει να μιλάει μαζύ τους για ώρες.

Απέδρασαν
3,8 Πολύ Καλό
12:48 19-Ιαν-18

SIN CITY

SIN CITY

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,0
Απέδρασαν
3,2 Καλό
00:47 29-Νοε-17

Γρίφοι / Αποστολές

0,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σαν γενική εικόνα το δωμάτιο είναι αρκετά ωραίο και πρωτότυπο. Παρόλο που έχει απλό σενάριο και πλοκή δεν παύει να είναι αρκετό για να ταιριάξει στην φοβερή ατμόσφαιρα του δωματίου καθώς και την εξέλιξη του παιχνιδιού. Γρίφοι δεν υπάρχουν στο δωμάτιο καθώς απαιτεί αρκετές δεξιότητες, οπότε δεν προτείνετε σε ομάδες που έχουν ως σκοπό την επίλυση γρίφων. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός της απουσίας γρίφων, καθώς είναι ένα νέο δωμάτιο. Επίσης, δεν απευθύνετε σε ομάδες που περιμένουν φοβερά εφέ, το δωμάτιο έχει μια εξαιρετική διακόσμηση και πιστεύω είναι περιττά τα πολλά εφέ. Οι δοκιμασίες δεξιοτεχνίας καθώς και τα παζλ αντικαθιστούν ευχάριστα τους γρίφους. Το προσωπικό και ο GM ήταν πολύ ευγενικό και ανοιχτό σε κάθε feedback (όπως και τους δώσαμε κυρίως για ένα μηχανισμό που μας παίδεψε αρκετά).

Απέδρασαν
4,5 Εξαιρετικό
11:24 8-Νοε-17

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Σαν γενική εικόνα το δωμάτιο είναι πολύ καλό και διασκεδαστικό, έχοντας προοπτικές να γίνει ακόμα καλύτερο. Οι γρίφοι είναι ανάλογης δυσκολίας με αυτήν που αναφέρεται, η ατμόσφαιρα του δωματίου απίστευτη και πολύ ρεαλιστική από μεριά διακόσμησης. Το δωμάτιο περιέχει μηχανισμούς και γρίφους αρκετά πρωτότυπους.Το acting πολύ σωστό βάση σεναρίου, δεν θα το έλεγα τέλειο όμως, ίσως είναι από τα λίγα που χρειάζεται βελτίωση κυρίως στο ρόλο του, το οποίο μου πέρασε απαρατήρητο σε ένα τόσο ωραία στημένο δωμάτιο. Τέλος το προσωπικό και η GM ίσως ήταν και από τα ποιο ευγενικά και συζητήσιμα άτομα που έχω συναντήσει σε ERs και ήταν ανοιχτοί στο να ακούσουν feedbacks από escapers

Απέδρασαν

MAKE THEM SUFFER

Δεκ - 2018

1:28:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός

PSYCHO

Νοε - 2018

1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 6

Otherside

Νοε - 2018

1:19:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   76,9 %

Athens Halloween Hunt 2018

Νοε - 2018

1:10:00

   150 Λεπτά
   4 - 8
   98,2 %
Ηθοποιός
Εξωτερικού Χώρου

Conjuring

Οκτ - 2018

1:04:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   89,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
2 Τρόπαια
Ψυχολογικό Θρίλερ

Ashecliffe Asylum

Σεπ - 2018

1:05:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   98,6 %
Ηθοποιός

Hidden in basement

Σεπ - 2018

56:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   79,2 %
Ηθοποιός

SCHIZOPHRENIA

Σεπ - 2018

  Δεν Απέδρασαν

   70 Λεπτά
   3 - 6
   46,3 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Κωμωδία

Mind Crime

Αυγ - 2018

58:10

   1 Ώρα
   2 - 6
   90,9 %
Σκορ

Arkham's Witchouse

Αυγ - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης

Screaming Well

Αυγ - 2018

1:30:00
145

   90 Λεπτά
   2 - 6
   41,4 %
Σκορ
Ηθοποιός
2 Τρόπαια

Δωμάτιο 696

Αυγ - 2018

1:23:00

   90 Λεπτά
   2 - 5
   77,6 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

DeadZone

Ιουλ - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   4 - 10
   99,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης

The TIME Box

Ιουν - 2018

55:44

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Got a job at BOX Tech.! Got a job at BOX Tech.!
Fusion the ingredients! Fusion the ingredients!

   1 Ώρα
   2 - 6
   97,8 %
Σκορ
2 Τρόπαια

The MINE Box

Ιουν - 2018

1:17:03

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Completed The BOX!! Completed The BOX!!
Survived the old mine! Survived the old mine!
Extracted the gems! Extracted the gems!

   80 Λεπτά
   3 - 6
   100,0 %
Ενήλικες Μόνο
4 Τρόπαια

ENIGMA

Ιουν - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6

Room 201: World Of Magic

Ιουν - 2018

55:00

   1 Ώρα
   3 - 6
   60,9 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Sector B32

Ιουν - 2018

1:09:55

   70 Λεπτά
   2 - 6
   59,5 %

Hunger Fights

Ιουν - 2018

54:41

   1 Ώρα
   2 - 6
   82,7 %

The TEMPLE Box

Ιουν - 2018

1:08:36
607

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Find the Mayan pendant! Find the Mayan pendant!
Visited the Mayan temple! Visited the Mayan temple!
Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!

   70 Λεπτά
   3 - 6
   93,5 %
Σκορ
4 Τρόπαια

Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

Ιουν - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   97,6 %

Secret Society

Ιουν - 2018

59:45

   1 Ώρα
   2 - 6
   57,5 %
Kids Friendly

Another Dimension

Ιουν - 2018

1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 5
   60,8 %
Σκορ

The HAUNTED Box

Ιουν - 2018

58:00
645

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Free the lost soul! Free the lost soul!
Escaped the toilet BOX! Escaped the toilet BOX!
 Dared to visit! Dared to visit!

   1 Ώρα
   2 - 5
   92,9 %
Σκορ
4 Τρόπαια

The MUSEUM Box

Ιουν - 2018

46:00
714

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Do not sound the alarm! Do not sound the alarm!
Visited the Museum! Visited the Museum!

   1 Ώρα
   2 - 6
   95,5 %
Σκορ
4 Τρόπαια

ΦΑΚΕΛΟΣ: UNDERCOVER

Ιουν - 2018

56:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   84,9 %

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ιουν - 2018

51:43

   1 Ώρα
   2 - 7
   91,1 %

Thomas Crown

Μαϊ - 2018

1:00:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Art Art
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 6
1 Τρόπαιο

Hannibal Deditus

Μαϊ - 2018

1:07:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   74,4 %
Τρόμου

Blood Treasure

Μαϊ - 2018

1:08:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   72,2 %

Room 103: Paranoic Reborn

Μαϊ - 2018

  Δεν Απέδρασαν

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Magic Dove Magic Dove
  QR-Code

   1 Ώρα
   2 - 4
   51,9 %
Τρόμου
Σκορ
1 Τρόπαιο

Room 105: 20.000 L.U.T.S.

Απρ - 2018

1:20:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   73,6 %
Ηθοποιός

Room 101: Dead Diva's Secrets

Απρ - 2018

40:00
110

   1 Ώρα
   2 - 4
   89,5 %
Σκορ
1 Τρόπαιο

Παγιδευμένοι στα χρώματα

Απρ - 2018

56:07

   1 Ώρα
   3 - 5
Για Παιδιά

Route 666

Απρ - 2018

57:00

   1 Ώρα
   2 - 5
   55,9 %

Curse

Μαρ - 2018

  Δεν Απέδρασαν

   70 Λεπτά
   2 - 8
   68,8 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Δράσης

A-Maze

Μαρ - 2018

1:08:03
372

   70 Λεπτά
   4 - 6
   90,9 %
Σκορ

7th

Μαρ - 2018

48:07
382

   1 Ώρα
   2 - 5
   90,1 %
Σκορ

Room 102: A Weird Student

Μαρ - 2018

56:00

   1 Ώρα
   2 - 4
   86,7 %
Σκορ
1 Τρόπαιο

The Vault

Μαρ - 2018

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   97,1 %
Σκορ

The Dungeon of Doom

Μαρ - 2018

58:01

   1 Ώρα
   2 - 6
   83,3 %

Bunker 38

Μαρ - 2018

50:09

   1 Ώρα
   3 - 6
   100,0 %

Follow the White Rabbit

Μαρ - 2018

1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

Levitha Street

Μαρ - 2018

1:09:47

   70 Λεπτά
   3 - 6
   98,2 %

The Cave

Μαρ - 2018

59:00

   1 Ώρα
   3 - 6
   100,0 %

Experimentum X

Μαρ - 2018

2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 6
Δράσης

Tiki Bay

Μαρ - 2018

1:18:00

   80 Λεπτά
   2 - 7
   92,1 %
Κωμωδία

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Μαρ - 2018

1:14:00

   75 Λεπτά
   2 - 4
   59,5 %

ROSWELL 1947

Φεβ - 2018

1:06:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   73,3 %

AVISSOS

Φεβ - 2018

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   84,8 %

The Mansion

Φεβ - 2018

  Δεν Απέδρασαν

   1 Ώρα
   2 - 5
   52,0 %

TYRANNY

Ιαν - 2018

55:31

   1 Ώρα
   2 - 6
   92,3 %

SIN CITY

Ιαν - 2018

1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 4
1 Τρόπαιο

Experimentum IV

Ιαν - 2018

1:10:00

   70 Λεπτά
   3 - 5
   94,4 %
Σκορ

Old Friend.... in Chains

Ιαν - 2018

1:00:00

   1 Ώρα
   3 - 5
   89,8 %
Σκορ

Nemesis

Ιαν - 2018

1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   94,7 %

Manor of Whispers

Ιαν - 2018

  Δεν Απέδρασαν

   90 Λεπτά
   2 - 6
   28,2 %
Τρόμου
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

PneumAttic 2: The Sequel

Δεκ - 2017

1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   65,4 %
Τρόμου
Ηθοποιός

PneumAttic

Δεκ - 2017

1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   72,4 %
Τρόμου

Screaming Woods

Δεκ - 2017

1:08:00

   70 Λεπτά
   3 - 6
   76,9 %
Τρόμου
Ηθοποιός
Ενήλικες Μόνο

Hell Revelation

Νοε - 2017

50:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   90,0 %

Frankenstein’s Legacy

Νοε - 2017

1:30:00

   90 Λεπτά
   3 - 6
   61,6 %
Ηθοποιός

Ring of Protection

Νοε - 2017

1:25:00
75

   90 Λεπτά
   2 - 6
   63,4 %
Τρόμου
Σκορ
Ηθοποιός


Δεκ - 2018

Ideas are bulletproof!


Δημιουργός: Στέλιος Καμπούρης
Δεκ - 2018

You are simply the best!...


Δημιουργός: Barlas Evangelos
Νοε - 2018

Θα καταφέρεις να βρεις τον αριθμό;


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Νοε - 2018

Πόσο καλός είσαι στα επιτραπέζια? Ρίξε το ζάρι για να μάθεις!


Δημιουργός: σταύρος ρέγας
Νοε - 2018

Ανακαλύψατε το μυστικό των Μαύρων Σκύλων!


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Νοε - 2018

Ο πίνακας του EscapeALL


Δημιουργός: Nikos True
Νοε - 2018

Math connects people!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Νοε - 2018

It'a all about Marketing!


Δημιουργός: Alexandra Tsaknaki
Νοε - 2018

Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Δημιουργός: Kostas Paparousakis
Νοε - 2018

Καταφέρατε να αποκρυπτογραφήσετε να μήνυμα!

Νοε - 2018

Who’s the fairest of them all?


Δημιουργός: Ειρήνη Φουντουλάκη
Νοε - 2018

Πάνω! Κάτω! Αριστερά! Το άλλο Αριστερά!

Νοε - 2018

Escape Λέμε!

Νοε - 2018

Πληκτρολογεί πιο γρήγορα από την σκιά του!

Νοε - 2018

Λύσατε το παζλ με τα χρώματα!

Νοε - 2018

Moon of my life; My sun and stars!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Νοε - 2018

? ? ? ?

Νοε - 2018

Συγχαρητήρια! Ξέρετε να κάνετε πρόσθεση!

Νοε - 2018

Συγχαρητήρια! Τερματίσατε στο Athens Halloween Hunt 2018!

Νοε - 2018

Συμμετείχατε στο Athens Halloween Hunt 2018!

Οκτ - 2018

Φυλακτό τou «Μάυρου Σκύλου»


Δημιουργός: Stefanos Rizinos
Οκτ - 2018

Η κονσόλα τα ξέρει όλα!

Οκτ - 2018

Γιατί οι Παρασκευές, είναι ημέρες γρίφων!


Δημιουργός: Πάνος Σαούλης
Οκτ - 2018

Το μυαλό είναι ένας super υπολογιστής.

Οκτ - 2018

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ή μήπως είναι μόνο μια;

Οκτ - 2018

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Οκτ - 2018

Τα βλέπετε όλα κόκκινα! Η μήπως όχι;

Οκτ - 2018

Είστε έτοιμοι για το Athens Halloween Hunt 2018 ?!

Ιουν - 2018
Ιουν - 2018
Ιουν - 2018
Ιουν - 2018
Μαϊ - 2018

EscapeAll παντου! Κατέβασε την εφαρμογή του EscapeAll (iOS, Android) και κέρδισε το Mobileholic Τρόπαιο!

Μαϊ - 2018

Art is Fun!

Μαϊ - 2018

Σου δίνει δύναμη να λύσεις γρίφους και να βγεις από το επόμενο δωμάτιο "πετώντας" με -10% έκπτωση στο Escaped!

Μαϊ - 2018

Απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις! Είσαι Room 54 Master!

Μαϊ - 2018

Απομνημόνευσες 25 νότες στην σειρά!


Δημιουργός: Babis Papakonstantinou
Μαϊ - 2018

Κατάφερες να αποδράσεις από τον Λαβύρινθο!

Μαϊ - 2018

Click! Click! Click!

Μαϊ - 2018

Πο πο... ένα φιδάκι!!

Μαϊ - 2018

Συγχαρητήρια! Βρήκατε το Κρυμμένο Qr-code!!

Μαϊ - 2018

Είσαι σπουδαίος HACKERΑΣ!!

Μαϊ - 2018

Τα δάχτυλα σου είναι πιο γρήγορα και από την Σκιά σου!!

Μαϊ - 2018

Το μυαλό σου τα Σπάει!!

Απρ - 2018

Ένας από του 10 νικητές του πρώτου Διαγωνισμού του EscapeAll!

Μαρ - 2018

Ένας από του πρώτους χρήστες του EscapeAll.gr!!