cover image profile image

Νίκος Παπαγεωργόπουλος
Titan


  Escape Percentage: 90.6%
  Score : 1531
  Likes : 269

4.0 Very Good
14:51 30-Nov-18

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Αξιόλογη η προσπάθεια για το κυνήγι θησαυρού, με αρκετά περιθώρια βελτίωσης σε επόμενα παρόμοια events.

👌 Δυνατό ξεκίνημα και ωραίος φάνηκε ο χαμός στην αρχή παρ' όλη την πολυκοσμία.
✔Διασκεδαστικοί οι γρίφοι, μέσα στο concept των θρίλερ, ωραίοι αλλά εύκολοι και δυστυχώς ελάχιστοι.
💗 Καταπληκτικοί οι δημιουργοί, όχι μόνο που πήραν το θάρρος να οργανώσουν το event αλλά ήταν εκεί να ακούσουν τυχόν παράπονα και να πάρουν feedback απ'όλους.
⏳ Περισσότερη ώρα αναμονής λόγω πολυκοσμίας και λάθη στην οργάνωση παρά για όλο το hunt.
❌Σίγουρα όχι αυτό που διαφημιστικέ στα media, ως το μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού και το 2ψηφίο αριθμό ηθοποιών.
🤔 Δεν υπήρχε υποδομή για βοήθειες.
🎭 Ωραία τα κοστούμια των ηθοποιών και οι ρόλοι τους, καμιά διάδραση με τους παίκτες (πέρα απ' το να τους δίνουν χαρτάκια) βέβαια και ίσως ήταν και περιττοί για ένα τέτοιο παιχνίδι.
💲 Για τις παροχές του παιχνιδιού αλλά και τα έπαθλα (δεν μιλάω για ποιότητα) ήταν ακριβό.
⛔ Και τα βασικότερα μεγάλα Φάουλ:
- 1ος γρίφος για Πορτοκαλί ομάδα
- Ηθοποιοί που δεν κάναν σωστά τη δουλειά τους (ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΧΕΛΛΟΟΥ!!!!!)
- 95% τρέξιμο 5% γρίφοι

Escaped
4.8 Excellent
13:58 30-Nov-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Αρκετά ιδιαίτερο καθώς δεν πρόκειται για δωμάτιο απόδρασης, με την έννοια "απόδραση", καθώς καλείτε η ομάδα να εξιχνιάσει μια υπόθεση, χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από ένα γενικό κανόνα των escape room. Η διαφορά αυτή είναι που κάνει διασκεδαστικό και ενδιαφέρον αυτό το δωμάτιο. Ατμόσφαιρα δεν μπορώ να πω ότι έχει το δωμάτιο, ούτε ότι θυμίζει και τόσο δρόμο - γειτονιά η κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα περνάει αρκετά απαρατήρητο λόγο gameplay.

Οι γρίφοι του είναι ως επί το πλείστον συνδυαστικοί και ιδιαίτερα ευρηματικοί. Ωστόσο ορισμένοι μερικοί μόνο είναι μέσα στη πλοκή όπου καλείτε η ομάδα να λάβει το ρόλο του ντετέκτιβ.

Η αφήγηση του σεναρίου πριν την έναρξη του παιχνιδιού παρόλο που πρόκειται για ένα μονόλογο μεγάλης διάρκειας, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κουραστικό, είναι πολύ ενδιαφέρον, σε βάζει στο κλίμα, και από τη συγκεκριμένη εταιρία οι εισαγωγές παίζει να είναι οι μόνες που θυμάμαι ακόμα.

Locked
4.8 Excellent
14:57 14-Nov-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έντονο συναίσθημα τρόμου και αγωνίας, καθ'όλη τη διάρκεια του δωματίου, καθώς και ο τρόμος είναι υποκειμενικός. Έχει επιβλητική ατμόσφαιρα και έχουν δημιουργηθεί σωστοί χώροι χωρίς τρομερά σκηνικά βέβαια.

Οι γρίφοι είναι εύκολοι, κυρίως παρατηρητικότητας, ίσως με το στοιχείο του τρόμου αυξάνετε και η δυσκολία. Όλοι είναι μέσα στο σενάριο και δημιουργούν καταπληκτική ροή στο παιχνίδι, κάτι που σπανίζει σε τέτοιου είδους δωμάτια.

Προτείνετε για 2-4 άτομα

Escaped
5.0 Excellent
13:01 14-Nov-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτική η εξιχνίαση του Ashecliffe, ένα γεμάτο παιχνίδι με εξαιρετική ροή. Η ατμόσφαιρα αρκετά αισθητή στους διάφορους χώρους του escape room οι οποίοι έχουν αναμφίβολα ρεαλιστικά σκηνικά. Πρωτότυπη εξέλιξη. Ωραία και η μεταφορά της ταινίας.

Οι γρίφοι είναι εύκολης προς μέτριας δυσκολίας, κυρίως παρατηρητικότητας, δημιουργώντας μια σωστή ροή στο παιχνίδι.

Το acting προσδίδει μια ωραία πινελιά στο δωμάτιο καθώς, υπάρχει αρκετό interaction με τον ηθοποιό κάνοντας παράλληλα και το gming(σε πολύ καλό timing).

Είναι ιδανικό για όλους τους παίκτες και για ομάδες 2-4 παίκτες

Escaped
1.8 Poor
20:49 20-Oct-18

Puzzles / Quests

2.0

Atmosphere / Plot

1.0

Staff / Gamemaster

2.5

Απλό σενάριο περιγραφικά που μπορεί σίγουρα να διαμορφωθεί πολύ ωραία. Ο τρόπος που αποδίδεται στο δωμάτιο είναι πολύ χλιαρός. Η ακουστική χείριστη, με αποτέλεσμα να ΜΗΝ Ακούγεται καθόλου το GMing. Λόγω έλλειψης φωτισμού ακόμα το έχω απορία πως μπορεί κάνεις να βάλει τον πρώτο συνδυασμό στο λουκέτο. Έχει αρκετούς αυτοματισμούς, δεν κάνουν καλή επαφή τα φις τους βέβαια. Υπάρχει μια κλιμακούμενη ένταση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που ίσως ήταν και το μόνο που μου έμεινε από το δωμάτιο.

Οι γρίφοι απλοί κατανοητοί, εύκολοι. Εντός σεναρίου και με καλή ροή για το παιχνίδι αυτό. Δεν είναι και οι πιο ευχάριστοι ή διασκεδαστικοί κατά την επίλυση τους βέβαια. Σίγουρα όχι κάτι που με αντιπροσωπεύει.

Το acting και αυτό χλιαρό. Το GMing εδω ήταν ΟΚ, μας παρακολουθούσαν από τα monitors σε αντίθεση με την προηγούμενή μας εμπειρία (βλ κριτική για SCHIZOPHRENIA)

ΥΓ: Μετά την κακή εμπειρία στο SCHIZOPHRENIA πραγματικά δεν ήθελα να συνεχίσω για b2b αλλά σέβομαι ότι έχω δεσμεύσει την κράτηση στην εταιρεία

Escaped
3.2 Good
16:29 20-Oct-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

0.5

Το δωμάτιο από μόνο του είναι εξαιρετικό και αρκετά διασκεδαστικό, δυστυχώς η εν λόγω εταιρία μου μείωσε σημαντικά αυτήν την εμπειρία 😢 , θα προσπαθήσω να το κρίνω αντικειμενικά αλλά να αναφέρω και την εμπειρία μου.

Αμέσως μπαίνει κανείς στο κλίμα του δωματίου. Η πλοκή που εκτυλίσσεται είναι καταπληκτική (κάτι που έχουμε ξανασυναντήσει βέβαια), έχοντας ένα άρτιο υπόβαθρο. Διακόσμηση φτωχή αλλά αρκετή για την απόδοση του σεναρίου. Οι χώροι μικροί και τα περάσματα πολύ στενά.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Συνδυαστικοί όλοι σχεδόν, αποδίδοντας ενδιαφέρουσα ροή στο παιχνίδι και κλιμακούμενη ένταση. Αρκετά διασκεδαστικοί για το συγκεκριμένο escape room.

(υποκειμενικότατο αυτο:)Το actinng απλά ακραίο. Πέρασα καταπληκτικά με τον τρελό😵. Μην ανεβάζετε προσδοκίες για τον συγκεκριμένο ηθοποιό είναι ή του ύψους ή του βάθους, θεωρώ αν δεν τον λατρέψεις θα τον μισήσεις

Ιδανικό για 3 άτομα.

Όσον αφορά την εμπειρία μου άρχισε να χαλάει από τον πρώτο κιόλας γρίφο που ενώ τον λύσαμε και τοποθετούσαμε τον κωδικό σε όλα τα πιθανά λουκέτα για περίπου ένα τέταρτο τουλάχιστον δεν άνοιγε. Ο ηθοποιός μας επιβεβαίωνε την απάντηση και το λουκέτο που έπρεπε να το τοποθετήσουμε. Αφού ούτε αυτό λειτούργησε καταφέραμε και ανοίξαμε το λουκέτο hackάροντας το "παίζοντας" ένα ένα τα ψηφία του. Στο τέλος ενώ είμαστε με το "κλειδί" στο στο χέρι πριν την απόδραση, μας το κόβει ο GM και αφού μας δώσει τα "συγχαρητήρια" για το πόσο καλά πήγαμε αλλά κρίμα δεν αποδράσετε, τον ρώτησα αν παρακολουθούσε η άκουσε κάποιος ότι τα πρώτα 20 λεπτά που "γκαρίζαμε" ότι υπάρχει ένα πιθανώς επαναπρογραμματισμένο ή λασκαρισμένο λουκέτο, η απάντηση ήταν ΌΧΙ 😡 δεν σας είδαμε δεν σας ακούσαμε. Τέλος αφού περάσαμε στην υποδοχή και το συζητήσαμε περισσότερο, μας απέδειξαν ότι δεν ήταν τόσο δεκτικοί και θέλησαν να μας περάσουν το μήνυμα ότι ίσως εμείς δεν βάζαμε τα ψηφία στη γραμμή ή κάναμε κάτι λάθος. 🤔

Locked
4.5 Excellent
14:25 20-Oct-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παρ όλη την απλότητα του δωματίου από άποψη διακόσμησης και ατμόσφαιρας, αντιπροσωπεύει ευχάριστα την πλοκή του. Οι χώροι αρκετοί με απλές μεταβάσεις, αλλά έξυπνες βάση της ιδέας του παιχνιδιού.

Γρίφοι συνδυαστικοί παρατηριτικότητας, χωρίς κάποια ιδιαίτερη ροή, μιας κ αυτό που αντιπροσωπεύουν είναι αφηρημένο τελείως. Αρκετά διασκεδαστικοί κατά την επίλυσή τους, με το μόνο ΊΣΩΣ αρνητικό ότι σε έναν χρειάζονται κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις 🗺.
.
Το GMing δεν το κατάλαβα μιας και δεν το χρειαστήκαμε πάρα μόνο για επιβεβαίωση στο γρίφο που χρειάζεται γνώσεις. Το προσωπικό άψογο ως προς την αντιμετώπιση προς τους παίκτες και αρκετά ομιλητικό και δεκτικό σε κάθε σχόλιο.

Ιδανικός αριθμός 3 άτομα

Escaped
4.5 Excellent
19:04 15-Sep-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Αρκετά διασκεδαστικό δωμάτιο και μια γεμάτη εμπειρία. Για το σενάριο κατά πόσο παραπέμπει σε αυτό του Λάβκραφτ δεν το γνωρίζω, αλλά σίγουρα αυτό που διαδραματίζεται εκεί μέσα είναι καταπληκτικό.

Οι γρίφοι, σχετικά εύκολοι, μέσα στο concept, μερικοί περιέχουν και διασκεδαστική διάδραση. Καταπληκτική και η ροή τους

Το acting καταπληκτικό, σε ένα μοτίβο για να υπάρχει όσος τρόμος χρειάζεται.

Προσωπικό τυπικό αλλά συζητήσιμο.

Προτείνετε το δωμάτιο για 3-4 άτομα.

Escaped
5.0 Excellent
19:02 15-Sep-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

*Μιας και έκλεισε το δωμάτιο και ήμουν και στην τελευταία κράτηση, η κριτική αυτή απευθύνετε στην εμπειρία μου κυρίως αλλά και στην εταιρεία.*

Για τελευταία λειτουργία του δωματίου ήταν περιποιημένο και πεντακάθαρο, χωρίς ζημιές.
Οι ηθοποιοί που υποδύονταν πολλαπλούς ρόλους, είχαν όλη την καλή διάθεση να περάσουν και εκείνοι μαζί μας καλά.

Στα του δωματίου:
LIRPG με σεναριάρα !!!!
Ιδιαίτερο παιχνίδι, που ζεις σε ένα ρόλο, έχοντας interaction με τους ηθοποιούς σε διασκεδαστικό επίπεδο.
Οι γρίφοι του δεν παύουν να είναι έξυπνοι, μερικοί συνδυαστικοί, και να μην βγαίνουν από το concept.

Αναμένουμε μελλοντικές δουλειές και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εγγυημένα μπορούμε να περιμένουμε ποιοτικά και διασκεδαστικά LIRPG escape room από Room54. 👌

Escaped
4.7 Excellent
19:00 15-Sep-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο με ένα φοβερό σενάριο-ιστορία να εκτυλίσσετε σε ένα ψυχρό χώρο με μία πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Βέβαια σαν νέο δωμάτιο μερικά κατασκευαστικά ψεγάδια υπήρξαν, αλλά είναι πολλά υποσχόμενο και σηκώνει περαιτέρω βελτίωση, πράγμα που μας αποδεικνύουν και οι ιδιοκτήτες.

Οι γρίφοι είναι παρατηρητικότητας κυρίως, μέτριας δυσκολίας, μερικοί εκ των οποίων είναι πρωτοποριακοί και δημιουργούν φοβερή ροή στο παιχνίδι.

To interaction που υπάρχει με το ζωντανό στοιχείο είναι ωραία ιδέα για το παιχνίδι, το γενικό acting αλλά και το μοτίβο που κινούνται σίγουρα σηκώνουν βελτίωση, παρόλα αυτά τα ευχαριστήθηκα και με το παραπάνω.
GMing ωραίο όσο είχαμε στην αρχή του παιχνιδιού που κολλήσαμε. Αλλά για το προσωπικό εκεί δεν έχω λόγια για το πόσο θερμό και φιλικό είναι.

Δεν θα συνιστούσα μεγάλες ομάδες εκεί για πιο έντονη εμπειρία 😈

Escaped
4.5 Excellent
16:58 5-Aug-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

3.5

Δεν πρόκειται για Escape Room αλλά για μια απίστευτη περιπέτεια δράσης γεμάτη τρόμο και αγωνία. Ο χώρος ατελείωτος, τα σκηνικά αληθοφανή δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο σκοτάδι.

Πρόκειται για tactical lazer tag παιχνίδι με αρκετά ρεαλιστικά στοιχεία όσων αφορά τον εξοπλισμό.

Το acting φοβερό μπορώ να πω και με αρκετές προοπτικές για καλυτέρευση.

Escaped
4.5 Excellent
14:34 5-Aug-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Με αυτό κλείσαμε τα δωμάτια της εταιρείας αυτής. Και αυτό πολύ διασκεδαστικό. Εδώ ποιο απλά τα σκηνικά, αρκετά για να σε βάλουν στο κλίμα του δωματίου.

Για τους γρίφους έχω να πω, παρατηρητικότητα, παρατηρητικότητα, παρατηρητικότητα και παρατηρητικότητα, και super ροή στο παιχνίδι.

Η GM καταπληκτική, με hints μόνο όταν χρειάστηκαν και χωρίς να σου δώσει να σου δώσει τη λύση στο πιάτο. Το προσωπικό φιλικότατο και πολύ συζητήσιμο.

Ιδανικό δωμάτιο για 2-4 άτομα

Escaped
5.0 Excellent
13:48 5-Aug-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Απίστευτα διασκεδαστική η αναζήτηση των των πολύτιμων λίθων στο ορυχείο. Καταπληκτικά και αληθοφανή σκηνικά. Απίστευτο παιχνίδι γενικά.

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, απαιτούν συνεργασία. Αρκετά πρωτότυποι μερικοί στον τρόπο που αποδίδονται στο δωμάτιο με μια εξαιρετική ροή στο παιχνίδι.

Η GM καταπληκτική, με hints μόνο όταν χρειάστηκαν και χωρίς να σου δώσει να σου δώσει τη λύση στο πιάτο. Το προσωπικό φιλικότατο και πολύ συζητήσιμο.

5 Αστέρια λίγα για αυτό το δωμάτιο

Ιδανικό δωμάτιο για 2-4 άτομα

Escaped
5.0 Excellent
12:50 5-Aug-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Διασκεδαστική και περιπετειώδης η "βόλτα" στο ναό των Μάγιας. Ένα δωμάτιο που θυμίζει ταινίες Indiana Jones. Η διακόσμηση του χώρου αλλά και τα ηχητικά φτιάχνουν ωραία την ατμόσφαιρα του χώρου.

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, συνδυαστικοί και αρκετά ευφάνταστοι και όλοι εντός concept.
Στο δύσκολο επίπεδο ίσως περισσότερο συνδυαστικοί μερικοί.

Η GM καταπληκτική, με hints μόνο όταν χρειάστηκαν και χωρίς να σου δώσει να σου δώσει τη λύση στο πιάτο. Το προσωπικό φιλικότατο και πολύ συζητήσιμο.
Ιδανικό δωμάτιο για 2-4 άτομα

Escaped
4.5 Excellent
01:30 16-Jul-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Διασκεδαστικό αρκετά δωμάτιο με μπόλικους γρίφους και ΕΝΙΓΜΑτα :)
Η ατμόσφαιρα αδιάφορη, πολύ ωραίες οι μεταβιβάσεις αλλά και η πλοκή εξαιρετική.

Οι γρίφοι διασκεδαστικοί κατά την επίλυσή τους αφού είναι συνδυαστικοί ΌΛΟΙ τους. Θεωρώ ότι οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας αφού δεν μας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα. το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι ίσως το μοτίβο μερικών το είδα να επαναλαμβάνετε. Μου φάνηκε απίστευτη βέβαια η ροή των γρίφων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο GM καταπληκτικός, ευτυχώς δεν χρειαστήκαμε hint σε γρίφους αλλά μας ξεκόλλαγε από το να ασχολούμαστε με αντιπερισπασμούς του δωματίου και μας βοήθησε αρκετά με το ψάξιμο. Το προσωπικό ιδιαίτερα φιλικό και συζητήσιμο.

Ιδανικό για 2-4 άτομα

Escaped
5.0 Excellent
01:24 16-Jul-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

ΜΑΓΙΚΟ!!! Δωμάτιο με ιδιαίτερη ροή. Απλή και αδιάφορη η ατμόσφαιρα του δωματίου, καταπληκτικό βέβαια το concept ο τρόπος που εκτυλίσσεται μέσα στο παιχνίδι.

Οι γρίφοι κυρίως μέτριας δυσκολίας, θεωρώ ότι δεν συναντήσαμε κανένα που είχε ιδιαίτερη πολυπλοκότητα. Ήταν βέβαια πάρα πολλοί γρίφοι και ήταν ΌΛΟΙ εντός θέματος. Επίσης απαιτείται εξονυχιστικό ψάξιμο στο χώρο.

Το acting ήταν καταπληκτικό, όπως και ο GM, hints μόνο όταν χρειαστήκαμε.

Ιδανικό δωμάτιο για 4αδα

Escaped
3.7 Very Good
00:50 16-Jul-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

4.0

Άλλο ένα διασκεδαστικό δωμάτιο από The Rubicon, αρκετά challenging για 2αδα. Απλό πρώτης γενιάς, χωρίς αυτοματισμούς, απλά τελείως και τα σκηνικά. Δεύτερος χώρος απαράδεκτος με μερικά κλειδωμένα κουτιά πεταμένα στο πάτωμα. Οι fictional characters ελάχιστης φαντασίας αρκετά.

Οι γρίφοι πολύ ωραίοι και διασκεδαστικοί σε αυτό το δωμάτιο, μέτριας και άνω δυσκολίας, παρατηριτικότητας αλλά και αρκετοί συνδυαστικοί. Αρκετά ενδιαφέρων και καθόλου κουραστικοί. Δεν έχουν καλή συνοχή και δεν αποδίδουν καλά τη ροή του δωματίου μερικοί.

Ο GM μας παράτησε στην τύχη μας αφού μας είδε στο προηγούμενο δωμάτιο να το βγάζουμε χωρίς βοήθεια και σε καλό χρόνο (είχαμε παίξει b2b), και αναγκάστηκε στο τέλος ενάμιση γρίφο να μας τον δώσει σχεδόν στο πιάτο.Το προσωπικό εξαιρετικό, όπως και ο χώρος , και είναι η μόνη εταιρεία που έχει χώρο για καφεδάκι και έχει και ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΑ!! Να Πάτε!!!

Προτείνεται για 3 άτομα

Escaped
3.7 Very Good
00:56 21-Jun-18

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.5

Αρκετά διασκεδαστικό δωμάτιο γρίφων, με ιστορία βασισμένη στη γνωστή τριλογία. Απλό πρώτης γενιάς, χωρίς αυτοματισμούς, απλά τελείως και τα σκηνικά. Η είσοδος και η έξοδος του δωματίου ενδιαφέρουσα.

Οι γρίφοι όλοι 1-2 βημάτων που προκύπτει λύση με την κατάλληλη παρατηριτικότητα. Σχετικά εύκολοι, με μια όχι και τόσο καλή ροή στο δωμάτιο.

Για τον GM σε αυτό το δωμάτιο δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι αφού δεν χρειαστήκαμε hints, αλλά μας έκανε μια πολύ καλή εισαγωγή. Το προσωπικό εξαιρετικό, όπως και ο χώρος , και είναι η μόνη εταιρεία που έχει χώρο για καφεδάκι και έχει και ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΑ!! Να Πάτε!!!

Escaped
4.5 Excellent
23:30 20-Jun-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.0

Ένα δωμάτιο με μια εξαιρετική υπόθεση και μια καταπληκτική πλοκή. Για τους χώρους δεν έχω να πω κάτι ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Γρίφοι συνδιαστικοί κυρίως, κλιμακούμενης δυσκολίας, σε αρκετούς αυτοματισμούς που έχει το δωμάτιο. Οι γρίφοι δημιουργούν μια απίστευτη ροή στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

Ο GM εξαιρετικός στο να μην χάνεται η ροή του παιχνιδιού και να μην γίνεται βαρετό το δωμάτιο, ωστόσο ίσως υπήρξαν 1-2 hints σε γρίφους που θα θέλαμε σαν ομάδα λίγο χρόνο παραπάνω να τους σκεφτούμε, εξάλλου αποδράσαμε ένα 20λεπτο νωρίτερα από το δωμάτιο.

Escaped
4.0 Very Good
23:39 16-Jun-18

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.5

Αρκετά ιδιαίτερο, όπως και η τελετή μύησης. Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα του χώρου.

Γρίφοι κυρίως παρατηριτικότητας, μερικοί συνδιαστικοί, εύκολοι και μέτριοι, με μια καταπληκτική ροή στο δωμάτιο. Δεν έχει φανταζί μηχανισμούς στο δωμάτιο, οι περισσότεροι γρίφοι ακολουθούν την τελετή μύησης.

Η GM αρκετά κατατοπιστική με τις βοήθειες της μέσα σε πολύ σωστό χρονοδιάγραμμα. Το προσωπικό αν και τυπικό, αρκετά ευγενικό. Αξιολάτρευτος και ο Ερμής.

Escaped
5.0 Excellent
23:01 16-Jun-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μία από τις καλύτερες εμπειρίες σε escape room. Καταπληκτική ροή του δωματίου, με ωραίες εναλλαγές "διαστάσεων".

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, κυρίως συνδυαστικοί.

GM με εύστοχες βοήθειες σε σωστές χρονικές στιγμές, παρόλο που δεν χρειαστήκαμε καμία μέχρι τα τελειώματα του δωματίου. Συζητήσιμο προσωπικό και πολύ φιλικό, ανοικτό σε κάθε είδους feedback.

Escaped
4.8 Excellent
22:27 16-Jun-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ διασκεδαστικό και το "στοιχειωμένο" με μια αρκετά ανατριχιαστική ατμόσφαιρα να επιβάλλεται στο χώρο,

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, παρατηριτικότητας κυρίως και αρκετούς συνδιαστικούς. Προτείνετε για ποιο έμπειρες ομάδες γενικά.

Καταπληκτικός GM, με κατατοπιστικότατες βοήθειες, όταν χρειάστηκαν.
Δεν έχω τι να πρωτοπώ για το προσωπικό του The Box, ότι και να πω είναι λίγο και τα 5 αστεράκια είναι λίγα..

Escaped
3.8 Very Good
21:48 16-Jun-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

3.5

Πολύ ωραίο δωμάτιο τρόμου και μυστηρίου με δυνατή ατμόσφαιρα και ως βασικό χαρακτηριστικό την αγωνία να κορυφώνεται. Πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Για τα σκηνικά έχει καταντήσει αστείο να διαβάζω ρεαλιστικά όταν πρόκειται για ΣΠΙΤΙ, αλλά ναι ΟΚ ρεαλιστικά *thumbs up*.

Γρίφοι μέτριας και παραπάνω δυσκολίας για τις χρονικές απαιτήσεις καθώς και τον τρόμο που επικρατεί. Απαιτητικό ως προς το ψάξιμο δεδομένου και τόσου σκοταδιού.

Το live acting ήταν καταπληκτικό. Ο ηθοποιός κινούταν σε ένα μοτίβο και σου δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι όντως ήταν "σκιά". Δυστυχώς το κυνηγητό και τα jumpscares ήταν αρκετά και χάνεται η συγκέντρωση στους γρίφους.

Δυστυχώς είχαμε μια αστοχία από GM στο στήσιμο του δωματίου σε ένα γρίφο, αλλά δεν θα κρίνω βάση αυτού, γιατί συμβαίνουν τέτοια λάθη.
Δεν μου αρέσει ο γενικός κανόνας με τις βοήθειες στην κρίση της ομάδας αντί του GM. Η GM απόρησε εάν ο λόγος που δεν ζητούσαμε βοήθειες ήταν από εγωισμό ενώ είχαμε επισημάνει ότι δεν μας αρέσει τόσο αυτού του είδους ο κανόνας.
Όταν τελειώσαμε ακολούθησε συζήτηση με την ιδιοκτήτρια η οποία είναι πολύ θερμή, ευγενική και ευχάριστη, ήταν στη διάθεση να ακούσει κάθε είδους feedback για το δωμάτιό. Όταν φύγαμε μας πρόσφερε και μπισκότα <3

Locked
4.7 Excellent
20:27 4-Jun-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτικό δωμάτιο, πολύ χαρούμενη η διακόσμηση και το θέμα του δωματίου. Θέλω όμως να σχολιάσω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία παρόλο που χρησιμοποιεί φελιζόλ για τη διακόσμιση των δωματίων τους, κάνει καταπληκτική συντήρηση σε αυτά, σε αντίθεση με πολλές παρόμοιες κατασκευές που έχω συναντήσει.

Οι γρίφοι εύκολης προς μέτριας δυσκολίας, εντός θέματος και με πολύ καλή ροή.

GM δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν πήραμε βοήθεια.. Προσωπικό φιλικότατο και πολύ συζητήσιμο.

Escaped
4.0 Very Good
19:36 4-Jun-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.0

Διασκεδαστικό escape room παρόλη την ελλιπή ατμόσφαιρα. Ο χόρος μικρός. Η πλοκή απλή αλλά ωραία και αρκετά ταιριαστή στο δωμάτιο.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, συνδιαστικοί, αρκετά διασκεδαστικοί και σε αυτό το δωμάτιο της εταιρείας. Αυτή τη φορά εντός concept.

O GM έδινε εύστοχες βοήθειες, σίγουρα σε καλύτερο χρονοδιάγραμμα από το άλλο δωμάτιο που παίξαμε b2b την ίδια μέρα.

Escaped
3.7 Very Good
19:13 4-Jun-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

3.5

Παρόλη την απλότητα του χώρου το δωμάτιο είναι πολύ διασκεδαστικό. Υστερεί σε ατμόσφαιρα για τόπος εγκλήματος.

Οι γρίφοι αν και εύκολοι ήταν σχεδόν όλοι συνδιαστικοί και δίναν αρκετή διασκέδαση στο παιχνίδι. Οι περισσότεροι εκτός σεναρίου.

Ο GM που είχαμε ίσως δεν ήταν εξοικειωμένος με το χρονοδιάγραμμα των γρίφων του δωματίου με αποτέλεσμα ορισμένα hints να σου δίνουν την αίσθηση του ''σπρωξίματος'' σε κάποια σημεία.

Escaped
4.0 Very Good
21:46 31-May-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Αρκετά διαφορετικό από πολλά συνηθισμένα δωμάτια, κυρίως λόγω των αντικειμένων-εργαλείων-gadjets που χρησιμοποιούνται. Πολύ διασκεδαστική η αποστολή για την κλοπή της προτομής και την επιστροφή της.

Γρίφοι παρατηρητικότητας κυρίως και αρκετή χρήση από gadjets που προσαρμόζεται ωραία στο παιχνίδι κατά τη διάρρηξη, σε πολλούς βέβαια μπορεί κάτι τέτοιο να μην αρέσει.

GM κατατοπιστικότατος με τις βοήθειες και πάντα εντός χρόνου, προσωπικό τυπικό γενικά.

Προτείνεται το δωμάτιο για το πολύ 3 άτομα

Escaped
5.0 Excellent
01:24 29-May-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πραγματικά πολύ δυνατό δωμάτιο. Καταπληκτική η διακόσμηση, αληθοφανές όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο. Και πραγματικά πολύ ωραία και επιβλητική η ατμόσφαιρα.

Ικανοποιητικός συνδυασμός γρίφων-ψαξίματος. Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας οι περισσότεροι συνδυαστικοί. Μερικοί ωραίοι αυτοματισμοί.

Η GM έδινε εύστοχες βοήθειες, κατατοπιστικότατες, μόνο πάνω στην ανάγκη του χρόνου.
Το Προσωπικό φιλικότατο και συζητήσιμο.

Προτεινόμενος αριθμός ατόμων 4

Escaped
4.3 Very Good
01:16 29-May-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αρκετά διασκεδαστικό δωμάτιο, με μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που θυμίζει αμπάρι πλοίου.

Οι γρίφοι εύκολοι προς μέτριοι, το δωμάτιο είναι απαιτητικό ως προς το ψάξιμο του, βέβαια έχει μια πολύ καλή ροή.

Η GM έδινε εύστοχες βοήθειες, κατατοπιστικότατες, μόνο πάνω στην ανάγκη του χρόνου.
Το Προσωπικό φιλικότατο και συζητήσιμο.

Ιδανική ομάδα έως 4 άτομα

Escaped
4.7 Excellent
15:19 28-May-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

4.0

Αγαπημένο δωμάτιο!!!! Ένα escape room που "παίζει μαζί σου".

Δωμάτιο που αποδεικνύει ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό χώρο, χωρίς να είναι υπερπαραγωγή που έχουμε συνηθίσει στα δωμάτια του 2018 αλλά και χωρίς να έχει μεγάλο ποσοστό απόδρασης (που για πολλούς η απόδραση είναι βασικός παράγοντας), να μπορεί κανείς να περάσει απίστευτα.

Η ταύτιση του concept με το αντίστοιχο ανθρωποπείραμα είναι πανέξυπνη και αποδίδεται με πολύ ωραίο τρόπο μέσα στο παιχνίδι.

Οι γρίφοι είναι μέτριας και πάνω δυσκολίας, πολλοί συνδυαστικοί και ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΙ σε αριθμό, μερικοί και χρονοβόροι. Χρειάζεται και καλό ψάξιμο αλλά και καλή παρατηρητικότητα, καθώς υπάρχουν και παραπλανητικά στοιχεία.

Απίστευτη η εισαγωγική προετοιμασία από τον GM και εύστοχες οι βοήθειες. Μία που ζητήθηκε είχε ήδη δοθεί αλλά ίσως ήταν μονόδρομος.

Το δωμάτιο προτείνεται μόνο για έμπειρες ομάδες.

Locked
4.8 Excellent
20:52 26-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτικό δωμάτιο με φοβερή ατμόσφαιρα και φοβερά αληθοφανή σκηνικά.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, συνδυαστικοί οι περισσότεροι, με μια καταπληκτική ροή στο παιχνίδι.

Το acting φοβερό και πάντα εντός concept και με καταπληκτική διάδραση με τους παίκτες.

Ιδανικό για 4 άτομα.

Escaped
4.7 Excellent
20:43 26-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Το καλύτερο πρώτο δωμάτιο για κάποιον που ξεκινάει τα escape rooms.

Συνδυάζει ικανοποιητική ατμόσφαιρα με πολύ ωραία διακόσμηση και αρκετούς αλλά εύκολους γρίφους παρατηρητικότητας αλλά πάντα εντός σεναρίου.

Στα θετικά το φιλικότατο προσωπικό του Escaped.
Προτείνεται σε όλους ακόμα και ποιο έμπειρους.

Ιδανική ομάδα έως 4 άτομα

Escaped
3.7 Very Good
20:41 26-May-18

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Διασκεδαστικό πολύ δωμάτιο από το ξεκίνημα κιόλας. Το σενάριο για την συνέχεια της ιστορίας ήταν μέτριο. Η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα ωραία.

Γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, μερικοί χωρίς καθοδήγηση δεν βγάζαν νόημα. Είχαν πολύ καλή ροή βέβαια.

Acting κακό και με κακό ρόλο ο ηθοποιός επίσης. Η ιδέα με το «κ****** φ*** » πολύ κακή επίσης.

Η GM πολύ καλή στο να κρίνει πότε η ομάδα χρειάζεται βοήθεια.

Ιδανικό για 4 άτομα.

Escaped

Response from: The Puzzle
Λυπούμαστε που κάποια πράγματα δεν σας άρεσαν, αλλά κριτικές σαν αυτή μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι! Ευχαριστούμε πολύ!

4.7 Excellent
20:41 26-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετική η ροή του δωματίου. Φοβερή ατμόσφαιρα, σωστή διακόσμηση που θυμίζει σοφίτα (attic). Πολύ καλό και το σενάριο και με μια εξαιρετική πρωτοτυπία στο τέλος.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, πολύ ωραίοι και να ταιριάζουν τέλεια στο σενάριο.

GM εξαιρετικός, μιας και η κρίση του για το πότε δίνει βοήθεια είναι πολύ καλή.
Προσωπικό συζητήσιμο και φιλικό.

Ιδανική ομάδα 4 ατόμων

Escaped

Response from: The Puzzle
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε!

4.8 Excellent
20:40 26-May-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτικό τρομακτικό δωμάτιο για εισαγωγή σε δωμάτια αυτού του είδους που περιέχουν και κυνηγητό. Τρομακτική και αγχωτική η ατμόσφαιρα που υπάρχει σε αυτό το δάσος. Ωραίο σενάριο. Καταπληκτική διακόσμηση και εντός θέματος.

Εύκολοι οι γρίφοι, αρκετοί βέβαια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγο τρόμου και κυνηγητού.

Acting και GM φοβεροί και στο ρόλο τους. Βοήθειες όταν πρέπει.
Προσωπικό φιλικότατο.

Προτείνετε για ομάδες 3-5 άτομα, με σκοπό να ζήσουν την δράση και την ένταση του δωματίου.

Escaped
4.0 Very Good
20:37 26-May-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

4.0

Πρωτότυπο και διαφορετικό δωμάτιο, με ένα υπέροχο σενάριο να εκτελείτε κατά τη διάρκεια του LIRPG, με μια απίστευτη εισαγωγή και μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Γρίφοι ελάχιστοι και πανεύκολοι, εκτός του τελευταίου. Δεν είναι ο σκοπός του παιχνιδιού η επίλυση γρίφων, αλλά η διασκέδαση ενώ ζεις το ρόλο σου στο σενάριο.

Το acting παίζει τεράστιο ρόλο στο δωμάτιο. Οι ρόλοι των ηθοποιών είναι πολλοί και αναγκαστικά χρειάζονται διάφοροι ηθοποιοί και είναι σημαντικό πλήγμα στο παιχνίδι η έλλειψη ενός ή και παραπάνω. Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο όπως αυτό που έπαιξα εγώ δυστυχώς.

Ιδανικός αριθμός ατόμων 4

Escaped
4.7 Excellent
17:56 14-Apr-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό για οικογένειες, διασκεδαστικό και για μικρούς και μεγάλους. Οι χώροι πολύ όμορφοι χωρίς καμιά ιδιαίτερη διακόσμηση.

Οι γρίφοι βατοί και διασκεδαστικοί για όλες τις ηλικίες, ορισμένοι είναι πρωτότυποι, ταιριάζουν απόλυτα με το μοτίβο του δωματίου.

Τα παιδιά του Trapped Παλαιού Φαλήρου απίστευτοι. Μας υποδέχτηκαν, όπως και την προηγούμενη φορά, πολύ θερμά. Αναμφίβολα λατρεύουν να βλέπουν τους παίκτες των δωματίων τους να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά.

Escaped
4.7 Excellent
01:48 2-Apr-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρωτότυπο από κάθε άποψη. Άψογο και πολύ διασκεδαστικό. Σενάριο πρωτότυπο και απλό αλλά τέλεια δεμένο στο χώρο και το παιχνίδι.

Γρίφοι, καταπληκτικοί, απαιτούν παρατηριτικότητα και αντίληψη. Οι μηχανισμοί όπου λύνονται οι γρίφοι, είναι καταπληκτικοί.

Το προσωπικό αλλά και οι ιδιοκτήτες φιλικότατοι και συζητήσιμοι. Ένα τεράστιο μπράβο στη δουλειά που έχουν κάνει για την κατασκευή, τη συντήρηση αλλά και την ανανέωση των δωματίων τους.

Escaped
3.5 Very Good
15:11 1-Apr-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

3.0

Σε γενικές γραμμές διασκεδαστικό δωμάτιο. Τρομακτικό, δεν το λες. Την δράση του την έχει σε ένα χώρο που δεν θυμίζει και αποθήκη τόσο.. Η ατμόσφαιρα κακή με αδιάφορα ηχητικά εφέ. Η πλοκή και η εξέλιξή της στο δωμάτιο πολύ ωραία.

Οι γρίφοι, μέτριας δυσκολίας. αρκετά καλοί οι περισσότεροι και διασκεδαστικοί δεδομένου της έντασης του δωματίου. Ο τελευταίος αφήνει μια πικρία, καθώς έχει πολύ κακό μηχανισμό.

Το performance φαίνεται ωραίο στο συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού, αλλά κάπου ξεχνιέται και χάνεται ο ρόλος του ηθοποιού με αποτέλεσμα να μην είναι τρομακτικός.

Και το προσωπικό αδιάφορο όπως και η GM. Ίσως να θελαν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα πριν το παιχνίδι, όμως και μετά η στάση τους απέναντι στους παίχτες, ήταν σαν "πελάτες".

Προτείνεται σε το πολύ 5 ατόμων ομάδες

Locked
4.5 Excellent
23:03 29-Mar-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ωραία σχεδιασμένο το "υποσυνείδητο" των 2 χαρακτήρων της ιστορίας, με βασικό χαρακτηριστικό την φαντασία να οργιάζει.

Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, έξυπνοι, αρκετά "φανταζί" και πρωτότυποι ορισμένοι, ταιριάζουν απόλυτα με το μοτίβο του δωματίου.

Εξαιρετικό προσωπικό, συζητήσιμο αρκετά και φιλόξενο.

Δωμάτιο αποκλειστικά για 4, κατά τη γνώμη μου

Escaped
4.5 Excellent
22:56 29-Mar-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ατμοσφαιρικά όμορφο, με ενδιαφέρον σενάριο και εξέλιξη του μέσα στη ροή του παιχνιδιού και των γρίφων.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, αρκετά πρωτότυποι κάποιοι και πολύ ωραία η απόδοσή τους βάση του σεναρίου.

Το προσωπικό της εταιρείας καταπληκτικό, λατρεύουν αυτό που κάνουν και έχουν τη διάθεση να συζητάνε για δωμάτια με τις ώρες.

Προτεινόμενος αριθμός ατόμων 3

Escaped
3.7 Very Good
23:38 27-Mar-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

3.0

Απλό δωμάτιο με κλασσική διακόσμηση που θυμίζει φοιτητοδωμάτιο.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, παρατηρητικότητας κυρίως.

Προσωπικό του Escaped φιλικότατο.

Δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό σαν δωμάτιο ούτε από μεριάς χώρου ούτε γρίφων. Είναι όμως μια τέλεια εισαγωγή στον χώρο των escape rooms.
Στα θετικά όμως, τα στοιχεία που πρέπει να τα ψάξει κανείς καλά σε έναν τόσο απλό χώρο.

Κάτι που δεν μου αρέσει είναι οι βοήθειες που τις ζητάει κανείς, ενώ προτιμώ να είναι στην κρίση του GM,

Ιδανικά τα 3 άτομα

Escaped
4.5 Excellent
22:33 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο με όμορφη ροή γρίφων.

Οι γρίφοι μέτριας και κάτω δυσκολίας, πολλοί στον αριθμό και κυρίως παρατηριτικότητας.

Καταπληκτική η GM, μας υποδέχτηκε πολύ φιλικά και είχε όλη την καλή διάθεση για συζήτηση.

Κατάλληλο για ομάδες μέχρι 4 ατόμων.

Escaped
4.2 Very Good
22:26 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Διασκεδαστικό δωμάτιο με άπειρα λουκέτα και συμπαθητική ατμόσφαιρα με μια ωραία διακόσμηση.

Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, οι περισσότεροι εντός σεναρίου, αρκετά έξυπνοι εκτός του τελευταίου.

Καταπληκτική η GM, μας υποδέχτηκε πολύ φιλικά και είχε όλη την καλή διάθεση για συζήτηση.

Κατάλληλο για ομάδες 4 ατόμων.

Escaped
3.8 Very Good
22:23 26-Mar-18

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ίσως από τα ποιο κατάλληλα πρώτα δωμάτια (για αρχάριους). Ατμόσφαιρα αδιάφορη, η πλοκή καλή όμως.

Οι γρίφοι εύκολοι μέχρι μέτριας δυσκολίας, παρατηριτικότητας μόνο. Δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχετοι με το σενάριο, αφού ο "δημιουργός" του καταφύγιου σχεδίασε και τους γρίφους οπότε μπορούσε να βάλει όση φαντασία ήθελε.

Καταπληκτική η GM, μας υποδέχτηκε πολύ φιλικά και είχε όλη την καλή διάθεση για συζήτηση.

Κατάλληλο για ομάδες μέχρι 4 ατόμων.

Escaped
4.8 Excellent
22:16 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Παραμυθένιο, μαγικό, φανταστικό κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο σχεδιασμός των χώρων καταπληκτικός, με φανταστική ατμόσφαιρα.

Οι γρίφοι μπορεί να μην είναι και οι ποιο δύσκολοι ή ποιο έξυπνοι, αλλά είναι σίγουρα διασκεδαστικοί και εντός σεναρίου.

Το performance, ίσως και το ποιο ωραίο που έχω δει.

Κατάλληλο για μέχρι 4 άτομα.

Escaped
4.2 Very Good
22:13 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.5

Απλή διακόσμηση και αδιάφορη η ατμόσφαιρα. Το σενάριο μέτριο.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας και πάνω, εντός σεναρίου σχεδόν όλοι.

O GM έδινε βοήθειες εύστοχες και χωρίς την λύση στο πιάτο.

Ιδανικό για μέχρι 3 άτομα. Καταπληκτικές οι προσφορές τις εταιρείας

Escaped
3.8 Very Good
22:11 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

3.5

Ωραία σχεδιασμένη η σπηλιά. Σκηνικά απλά, καθώς και το θέμα του δωματίου ήταν τέτοιο.

Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, διαφόρων ειδών, εντός σεναρίου σχεδόν όλοι.

O GM έδωσε βοήθειες όπου έκρινε απαραίτητο και ήταν εύστοχες και χωρίς την λύση στο πιάτο.

Ιδανικό για μέχρι 3 άτομα. Καταπληκτικές οι προσφορές τις εταιρείας

Escaped
3.7 Very Good
21:58 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

2.0

Staff / Gamemaster

4.5

Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο, με φοβερή ροή. Ατμόσφαιρα μέτρια καθώς δεν έχει και σενάριο το δωμάτιο.

Το δωμάτιο περιέχει πραγματικά ΟΛΟΥΣ τους τύπους γρίφων. (Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί ορισμένοι δεν μου άρεσαν παρόλο που περνάνε απαρατήρητοι μέσα σε μερικούς απίστευτους.)

GM να επεμβαίνει στο παιχνίδι όποτε έκρινε απαραίτητο, φιλική και συζητήσιμη.

Για ομάδες 4-5 ατόμων

Escaped
5.0 Excellent
21:53 26-Mar-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Οι καλύτερες διακοπές στη Χαβάη που μπορεί να κάνει κανείς. Αγαπημένο Escape room. Ευφάνταστο το θέμα του δωματίου και καταπληκτικά τα σκηνικά. Ωραίο το σενάριο και με ένα μοναδικό τρόπο να έρχονται οι βοήθειες.

Γρίφοι διαφόρων ειδών, μέτριας δυσκολίας και κυρίως παρατηριτικότητας.

Ο GM, σχεδιαστής και δημιουργός του δωματίου καταπληκτικός και πραγματικά συγχαρητήρια για τη δουλειά που χει κάνει.

Προτείνετε για 3-4 άτομα

Escaped
4.8 Excellent
21:44 26-Mar-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτική η ρώσικη φυλακή με ρεαλιστικότατα σκηνικά.

Γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, εντός concept και πολύ έξυπνοι και ωραίοι.

GM πολύ σωστός με εύστοχες βοήθειες και μόνο όταν πρέπει. Συζητήσιμο προσωπικό

Προτείνεται για 2-3 άτομα

Escaped
4.3 Very Good
21:39 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο στήσιμο δωματίου με συμπαθητική ατμόσφαιρα, αλλά ωραίο σενάριο. Καταπληκτικά ηχητικά εφέ.

Γρίφοι μέτριας και κάτω δυσκολίας, κυρίως παρατηριτικότητας.

Ο GM εξαιρετικός, δίνει εύστοχες βοήθειες την κατάλληλη στιγμή. Η υποδοχή αλλά και ο διάλογος μετά την έξοδο με τα παιδιά του Escapepolis είναι αξιοσημείωτη, διότι αγαπούν αυτό που κάνουν και μπορεί κανείς να κάτσει να μιλάει μαζύ τους για ώρες.

Ιδανικό για 2-4 άτομα

Escaped
5.0 Excellent
21:35 26-Mar-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο για 1ης γενιάς. Η διακόσμηση του χώρου καταπληκτική, όπου μαζί με τα ηχητικά εφέ δημιουργούσε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Το σενάριο ευφάνταστο αλλά και με στοιχεία βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, συνδυαστικοί και παρατηρητικότητας κυρίως. Εντός σεναρίου και με καταπληκτική ροή.

Ο GM καταπληκτικός, διότι γνωρίζει το δωμάτιο και δίνει εύστοχες βοήθειες την κατάλληλη στιγμή. Η υποδοχή αλλά και ο διάλογος μετά την έξοδο με τα παιδιά του Escapepolis είναι αξιοσημείωτη, διότι αγαπούν αυτό που κάνουν και μπορεί κανείς να κάτσει να μιλάει μαζύ τους για ώρες.

Ιδανικό για 2-4 άτομα

Escaped
3.8 Very Good
21:29 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.0

Σίγουρα η ποιο ωραία διαχείριση χώρου που έχω δει σε escape room. Ανατριχιαστική η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Σενάριο αδιάφορο.

Γρίφοι εξαιρετικοί, μέτριας και πάνω δυσκολίας, παρατηρητικότητας και ψαξίματος κυρίως αλλά και συνδυαστικοί. Εντός concept οι περισσότεροι.

GM και owner φιλικότατοι και συζητήσιμοι.

Ιδανικό για μέχρι 4 άτομα.

Locked
4.5 Excellent
21:17 26-Mar-18

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτικό και γεμάτο γριφοδωμάτιο αν και καθόλου ευρύχωρο. Διακόσμηση και ατμόσφαιρα αδιάφορη. Φτωχό το σενάριο χωρίς να παίζει ρόλο καθώς το δωμάτιο είναι πολύ διασκεδαστικό.

Γρίφοι τέλειοι, διαφόρων δυσκολιών, αρκετοί στον αριθμό, απαιτητικοί σε συνεργασία και μερικοί ελάχιστα συνδυαστικοί.

Καταπληκτικό το προσωπικό και συζητήσιμο.

Δωμάτιο ιδανικό για ακριβώς 4 άτομα.

Escaped
3.8 Very Good
21:17 26-Mar-18

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

2.5

Staff / Gamemaster

5.0

Αρκετά ιδιαίτερο δωμάτιο από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς απαιτεί συνεργασία και σωστή επικοινωνία στα μέλη της ομάδας. Ατμόσφαιρα και διακόσμηση μέτρια αλλά αντιπροσωπευτική στο αδιάφορο και πολύπλοκο σενάριο που διαδραματίζεται.

Οι γρίφοι εύκολοι αρκετά, εάν υπάρχει κατάλληλη συνεργασία.

GM πάρα πολύ καλός στις βοήθειες.

Ιδανικά τα 3-4 άτομα.

Escaped
4.3 Very Good
21:16 26-Mar-18

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ιδιαίτερο δωμάτιο που δίνει έμφαση στο σενάριο και τον ρόλο των παιχτών. Συμπαθητική η ατμόσφαιρα του δωματίου.

Οι γρίφοι είναι μέτριας προς εύκολης δυσκολίας αλλά αρκετά συνδυαστικοί, δημιουργώντας μια όμορφη ροή.

Άριστος GM στην κρίση του για βοήθειες και πολύ φιλικός.

Ιδανική ομάδα 3 άτομα

Escaped
4.3 Very Good
17:56 18-Mar-18

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Καταπληκτικό δωμάτιο 1ης γενιάς με συμπαθητική διακόσμηση και γενικά ατμόσφαιρα. Το σενάριο εξαιρετικό,

Οι γρίφοι κυρίως παρατηριτικότητας και ψαξίματος, μέτριας δυσκολίας.

Ο GM καταπληκτικός, διότι γνωρίζει το δωμάτιο και δίνει εύστοχες βοήθειες την κατάλληλη στιγμή. Η υποδοχή αλλά και ο διάλογος μετά την έξοδο με τα παιδιά του Escapepolis είναι αξιοσημείωτη, διότι αγαπούν αυτό που κάνουν και μπορεί κανείς να κάτσει να μιλάει μαζύ τους για ώρες.

Escaped
3.8 Very Good
12:48 19-Jan-18

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

4.0
Escaped
3.2 Good
00:47 29-Nov-17

Puzzles / Quests

0.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σαν γενική εικόνα το δωμάτιο είναι αρκετά ωραίο και πρωτότυπο. Παρόλο που έχει απλό σενάριο και πλοκή δεν παύει να είναι αρκετό για να ταιριάξει στην φοβερή ατμόσφαιρα του δωματίου καθώς και την εξέλιξη του παιχνιδιού. Γρίφοι δεν υπάρχουν στο δωμάτιο καθώς απαιτεί αρκετές δεξιότητες, οπότε δεν προτείνετε σε ομάδες που έχουν ως σκοπό την επίλυση γρίφων. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός της απουσίας γρίφων, καθώς είναι ένα νέο δωμάτιο. Επίσης, δεν απευθύνετε σε ομάδες που περιμένουν φοβερά εφέ, το δωμάτιο έχει μια εξαιρετική διακόσμηση και πιστεύω είναι περιττά τα πολλά εφέ. Οι δοκιμασίες δεξιοτεχνίας καθώς και τα παζλ αντικαθιστούν ευχάριστα τους γρίφους. Το προσωπικό και ο GM ήταν πολύ ευγενικό και ανοιχτό σε κάθε feedback (όπως και τους δώσαμε κυρίως για ένα μηχανισμό που μας παίδεψε αρκετά).

Escaped
4.5 Excellent
11:24 8-Nov-17

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Σαν γενική εικόνα το δωμάτιο είναι πολύ καλό και διασκεδαστικό, έχοντας προοπτικές να γίνει ακόμα καλύτερο. Οι γρίφοι είναι ανάλογης δυσκολίας με αυτήν που αναφέρεται, η ατμόσφαιρα του δωματίου απίστευτη και πολύ ρεαλιστική από μεριά διακόσμησης. Το δωμάτιο περιέχει μηχανισμούς και γρίφους αρκετά πρωτότυπους.Το acting πολύ σωστό βάση σεναρίου, δεν θα το έλεγα τέλειο όμως, ίσως είναι από τα λίγα που χρειάζεται βελτίωση κυρίως στο ρόλο του, το οποίο μου πέρασε απαρατήρητο σε ένα τόσο ωραία στημένο δωμάτιο. Τέλος το προσωπικό και η GM ίσως ήταν και από τα ποιο ευγενικά και συζητήσιμα άτομα που έχω συναντήσει σε ERs και ήταν ανοιχτοί στο να ακούσουν feedbacks από escapers

Escaped

MAKE THEM SUFFER

Dec - 2018

1:28:00

   90 Minutes
   2 - 6
Horror
Actor

Otherside

Nov - 2018

1:19:00

   80 Minutes
   2 - 4
   75.0 %

Athens Halloween Hunt 2018

Nov - 2018

1:10:00

   150 Minutes
   4 - 8
   98.2 %
Actor
Outdoor

Conjuring

Oct - 2018

1:04:00

   90 Minutes
   2 - 6
   89.5 %
Horror
Actor
2 Trophies
Psychological Thriller

Ashecliffe Asylum

Sep - 2018

1:05:00

   70 Minutes
   2 - 5
   98.6 %
Actor

SCHIZOPHRENIA

Sep - 2018

  Locked

   70 Minutes
   3 - 6
   46.3 %
Horror
Actor
Comedy

Mind Crime

Aug - 2018

58:10

   1 Hour
   2 - 6
   90.9 %
Score

Screaming Well

Aug - 2018

1:30:00
145

   90 Minutes
   2 - 6
   41.4 %
Score
Actor
2 Trophies

Δωμάτιο 696

Aug - 2018

1:23:00

   90 Minutes
   2 - 5
   78.3 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

DeadZone

Jul - 2018

1:30:00

   90 Minutes
   4 - 10
   99.4 %
Horror
Actor
Action

Sector B32

Jun - 2018

1:09:55

   70 Minutes
   2 - 6
   59.5 %

Hunger Fights

Jun - 2018

54:41

   1 Hour
   2 - 6
   83.0 %

Secret Society

Jun - 2018

59:45

   1 Hour
   2 - 6
   57.5 %
Kids Friendly

Another Dimension

Jun - 2018

1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   60.5 %
Score

The MUSEUM Box

Jun - 2018

46:00
714

  Trophies they Won!

Do not sound the alarm!	Do not sound the alarm!
Visited the Museum! Visited the Museum!

   1 Hour
   2 - 6
   95.5 %
Score
4 Trophies

File: UNDERCOVER

Jun - 2018

56:00

   1 Hour
   2 - 5
   84.9 %

Thomas Crown

May - 2018

1:00:00

  Trophies they Won!

Art Art
  QR-Code

   1 Hour
   2 - 6
1 Trophy

Room 103: Paranoic Reborn

May - 2018

  Locked

  Trophies they Won!

Magic Dove Magic Dove
  QR-Code

   1 Hour
   2 - 4
   52.7 %
Horror
Score
1 Trophy

Room 101: Dead Diva's Secrets

Apr - 2018

40:00
110

   1 Hour
   2 - 4
   89.7 %
Score
1 Trophy

Curse

Mar - 2018

  Locked

   70 Minutes
   2 - 8
   69.7 %
Horror
Actor
Action

A-Maze

Mar - 2018

1:08:03
372

   70 Minutes
   4 - 6
   90.9 %
Score

7th

Mar - 2018

48:07
382

   1 Hour
   2 - 5
   90.2 %
Score

Room 102: A Weird Student

Mar - 2018

56:00

   1 Hour
   2 - 4
   86.7 %
Score
1 Trophy

The Vault

Mar - 2018

1:00:00

   1 Hour
   2 - 6
   97.1 %
Score

The Dungeon of Doom

Mar - 2018

58:01

   1 Hour
   2 - 6
   83.3 %

Bunker 38

Mar - 2018

50:09

   1 Hour
   3 - 6
   100.0 %

Follow the White Rabbit

Mar - 2018

1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Actor
1 Trophy

Levitha Street

Mar - 2018

1:09:47

   70 Minutes
   3 - 6
   98.2 %

The Cave

Mar - 2018

59:00

   1 Hour
   3 - 6
   100.0 %

Tiki Bay

Mar - 2018

1:18:00

   80 Minutes
   2 - 7
   92.1 %
Comedy

AVISSOS

Feb - 2018

1:00:00

   1 Hour
   2 - 6
   84.8 %

TYRANNY

Jan - 2018

55:31

   1 Hour
   2 - 6
   92.3 %

SIN CITY

Jan - 2018

1:00:00

   1 Hour
   2 - 4
1 Trophy

Experimentum IV

Jan - 2018

1:10:00

   70 Minutes
   3 - 5
   94.4 %
Score

Nemesis

Jan - 2018

1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   94.7 %

Manor of Whispers

Jan - 2018

  Locked

   90 Minutes
   2 - 6
   28.2 %
Horror
Actor
1 Trophy

PneumAttic 2: The Sequel

Dec - 2017

1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   64.6 %
Horror
Actor

PneumAttic

Dec - 2017

1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   72.6 %
Horror

Screaming Woods

Dec - 2017

1:08:00

   70 Minutes
   3 - 6
   76.4 %
Horror
Actor
Adults Only

Hell Revelation

Nov - 2017

50:00

   1 Hour
   2 - 6
   90.0 %

Frankenstein’s Legacy

Nov - 2017

1:30:00

   90 Minutes
   3 - 6
   61.7 %
Actor

Ring of Protection

Nov - 2017

1:25:00
75

   90 Minutes
   2 - 6
   63.4 %
Horror
Score
Actor


Dec - 2018

Ideas are bulletproof!


Creator: Στέλιος Καμπούρης
Dec - 2018

You are simply the best!...


Creator: Barlas Evangelos
Nov - 2018

Can you find the number?


Creator: Kostas Paparousakis
Nov - 2018

Are you good in Board Games? Roll the dice!


Creator: σταύρος ρέγας
Nov - 2018

You discovered the Secret of Black Dogs!


Creator: Stefanos Rizinos
Nov - 2018

EscapeALL Table


Creator: Nikos True
Nov - 2018

Math connects people!


Creator: Πάνος Σαούλης
Nov - 2018

It'a all about Marketing!


Creator: Alexandra Tsaknaki
Nov - 2018

All we really need!


Creator: Kostas Paparousakis
Nov - 2018

You managed to decode the message!

Nov - 2018

Who’s the fairest of them all?


Creator: Ειρήνη Φουντουλάκη
Nov - 2018

Up! Down! Left! The other Left!

Nov - 2018

Need I say more? Escape!

Nov - 2018

Types faster than his/her shadow!

Nov - 2018

You solved the color puzzle!

Nov - 2018

Moon of my life; My sun and stars!


Creator: Πάνος Σαούλης
Nov - 2018

? ? ? ?

Nov - 2018

Congratulations! You know how to do summation!

Nov - 2018

Congratulations! You completed the Athens Halloween Hunt 2018!

Nov - 2018

You attended the Athens Halloween Hunt 2018!

Oct - 2018

Black Dog's Τalisman


Creator: Stefanos Rizinos
Oct - 2018

Console knows Everything!

Oct - 2018

Because Fridays are Riddles Nights!


Creator: Πάνος Σαούλης
Oct - 2018

Brain is a super computer!

Oct - 2018

A picture is worth a thousand words. Or maybe only one?

Oct - 2018

What does the poet mean?

Oct - 2018

Everything is Red! Or maybe not?

Oct - 2018

Ready for the Athens Halloween Hunt 2018

May - 2018

EscapeAll everywhere! Download the EscapeAll app (iOS, Android) and with Mobileholic Trophy!

May - 2018

Art is Fun!

May - 2018

The Magic Dove gives you the power to solve puzzles and get out of the next room "flying" with 10% off at Escaped!

May - 2018

You answered all questions Correctly! You are a Room 54 Master!

May - 2018

You memorized 25 notes in a row!


Creator: Babis Papakonstantinou
May - 2018

You Escaped the Maze!

May - 2018

Click! Click! Click!

May - 2018

Wow! What a snake!!

May - 2018

Congratulations! You found the hidden Qr-Code!!

May - 2018

You are a Great Hacker!!

May - 2018

You fingers are faster than your own shadow!!!

May - 2018

Your Brain Rocks!!

Apr - 2018

One of the 10 Winners of EscapeAll first competition!!

Mar - 2018

One of the first users of EscapeAll.gr!!