Deadmall

Get Out Escape Rooms  
   Thermopilon 26, Agios Dimitrios, 17343 - Show Map

   90 Minutes
   2 - 6

100.0%
1:07:00
91.84%

  Reviews
4.7 Excellent

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Επιτέλους, ένα νέο γριφοδωμάτιο άνοιξε τις πύλες του μετά από καιρό, με θέμα ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο που κλείνει τις δικές του. Έχουμε και λέμε:

-Το παιχνίδι έχει πρωτότυπο concept και ανάλογη διαρρύθμιση. Υπάρχουν πολλοί χώροι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που όμως κουμπώνουν στο 100% με το σενάριο, με ωραία περάσματα ανάμεσά τους.

-Θα συναντήσετε ευφάνταστους γρίφους, με αρκετές πρωτοτυπίες στους μηχανισμούς, κατ'αναλογία με το πού βρίσκεστε κάθε φορά. Κάποιες ιδέες ξεχωρίζουν θετικά, όμως καμία - σπάνιο για ολόφρεσκο δωμάτιο - δεν ξεχωρίζει αρνητικά.

-Σε ο,τι αφορά τον "όγκο" των γρίφων, πιστεύω πως το παιχνίδι σηκώνει την προσθήκη μερικών ακόμη, αφού "καλές" ομάδες είναι πιθανό να βγουν υπερβολικά νωρίς. Η υποδομή υπάρχει ήδη, οπότε θεωρώ ότι θα προστεθούν ωραία πραγματάκια σύντομα.

-Τα σκηνικά είναι to the point, χωρίς περιττές υπερβολές και με πλήρη ρεαλισμό. Θα βρείτε αρκετά λουκέτα, σε πλήρη ισορροπία με τους μηχανισμούς.

-Τεράστιο συν του παιχνιδιού είναι η μουσική υπόκρουση, που δημιουργεί και διατηρεί απ'την αρχή ως το τέλος κέφι και ενεργητικότητα στους παίκτες.

-Χωροταξικά, πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι για 2-4 άτομα, οποιασδήποτε εμπειρίας, αφού και οι πιο αρχάριοι, με κατάλληλη παρέμβαση του GM θα τα καταφέρουν μια χαρά.

-Ο επιστάτης-GM είναι εξαιρετικά φιλικός, ετοιμόλογος και εξυπηρετικός, με μεγάλη διάθεση να ακούσει feedback και προτάσεις.

To sum up: Πρόκειται για ένα ικανοποιητικό γριφοδωμάτιο, με πολλές ωραίες ιδέες και εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον. Θα διασκεδάσετε, θα λύσετε, θα εξερευνήσετε κάθε λογής "κατάστημα" και πιθανώς θα χορέψετε κιόλας!

Εμείς περάσαμε καλά και σας προτείνουμε αν απολαμβάνετε τα γριφοδωμάτια να το επισκεφθείτε κι εσείς!

Καλή αρχή και καλές δουλειές στα παιδιά της Get Out!

 Δημήτρης Βερλέκης,  232 Reviews, Escaped, May 2022

Response from: Get Out Escape Rooms
Ευχαριστούμε πολύ KURWAΜΠΙΕΔΕΣ για τα υπέροχα λόγια και για τις πολύτιμες παρατηρήσεις σας. Πέρασαμε φοβερά και σας περιμένουμε ξανά κοντά μας. Εις το επανιδείν!!!

4.5 Excellent

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο ήταν ο πελάτης του δικηγορικού μας γραφείου εκείνη την Παρασκευή. Στόχος μας να βρούμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα έτσι ώστε να προχωρήσει η κατεδάφιση του κτηρίου.

Συνολικά το παιχνίδι έχει πολλούς και μεγάλους χώρους. Η διακόσμηση είναι χαρακτηριστική για τον καθένα από αυτούς και καταφέρνει να φέρει στον παίκτη την εικόνα που χρειάζεται, ανάλογα το σημείο του εμπορικού που βρίσκεται. Η ατμόσφαιρα ικανοποιητική και πολύ διασκεδαστική, ειδικά βάζοντας στο παιχνίδι και τη μουσική, η οποία συντροφεύει την ομάδα καθόλη τη διάρκεια της έρευνας. Δεν είναι το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο που έχω παίξει, αλλά σίγουρα μου ήταν αρκετό αυτό που είδα, για να περάσω καλά από αυτή την άποψη.

Σε ότι αφορά το γριφολογικά κομμάτι, το δωμάτιο είναι μέτριας δυσκολίας προς εύκολο. Οι γρίφοι που θα συναντήσετε μέσα στους διάφορους χώρους είναι διασκεδαστικοί, καλοφτιαγμένοι και ταιριαστοί στον κάθε χώρο. Κατά τη γνώμη μου όμως, δεδομένου ότι μιλάμε για 90λεπτο γριφοδωμάτιο, το βρήκα λίγο άδειο, καθώς σίγουρα υπάρχουν χώροι που θα μπορούσαν να σηκώσουν από 1 έως και 2 παραπάνω γρίφους.

Συνολικά, είχαμε μια ωραία εμπειρία. Οι ιδιοκτήτες ήταν πολύ φιλόξενοι και πρόθυμοι να ακούσουν τα σχόλια μας μετά την απόδραση μας. Ευχαριστούμε!

Ιδανικό για ομάδες 3-4 ατόμων.

 Άννα Καββαδά,  153 Reviews, Escaped, May 2022

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη!! Cu soon!!!!

  Photo
Deadmall