cover image profile image

kate s1m
Elite


  Escape Percentage: 80.5%
  Score : 797
  Likes : 57

5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ξανά πίσω στην αγαπημένη ESCAPED που αν δεν την επισκεπτόμαστε τακτικά κάτι παθαίνουμε καθώς τη λατρεύουμε.
Το δωμάτιο το είχαμε παίξει πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2019 όμως όπως και με το other side είχαμε πει ότι θα το ξαναεπισκεφτούμε όταν θα έχουμε περισσότερη εμπειρία. Μια υπέροχη δουλειά με πρωτότυπους και διαφορετικούς μεταξύ τους γρίφους, πολλά περάσματα, στρωτή ροή και ατμόσφαιρα που σε κρατάει σε εγρήγορση, με αποτέλεσμα τα 80 λεπτά να περνάνε χωρίς καν να το καταλάβεις.
Την εμπειρία ολοκληρώνει η μουσική και η ιστορία που ξεδιπλώνεται καθώς το δωμάτιο προχωράει. Ως ιδανικό αριθμό παικτών προτείνουμε τους 3-4 και απαιτείται πολύ καλή παρατήρηση όλων των χώρων, καλή μνήμη, προσεκτικό ψάξιμο και συνεργασία.
Ευχαριστούμε όλη την ομάδα της ESCAPED, τη συγχαίρουμε για τα εξαιρετικά της δωμάτια και περιμένουμε για τα καινούρια!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτη φορά στην εταιρία The Box χορτάσαμε 60 λεπτά με έξυπνους γρίφους, λουκέτα και ωραία ατμόσφαιρα.
Το συγκεκριμένο δωμάτιο αποτελεί τον ορισμό του ποιοτικού er, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά τα θετικά σχόλια όλων όσων μας έχουν αναφέρει τη συγκεκριμένη εταιρία. Σκηνικά καλοφτιαγμένα, γρίφοι απόλυτα εναρμονισμένοι στο concept, εξαιρετική μουσική, δωμάτιο προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Όσοι αναρωτιέστε αν θα βγείτε χορτάτοι από γρίφους, σας διαβεβαιώνουμε ότι πρέπει να το επισκεφτείτε. Θα δώσουμε ως ιδανικό αριθμό παικτών 2-4. Απαιτείται καλό ψάξιμο, παρατηρητικότητα και λογική σκέψη.
Ευχαριστούμε πολύ τον Στάθη και όλη την υπόλοιπη ομάδα του The Box για την υπέροχη εμπειρία, τα λέμε οπωσδήποτε στο The Mine!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Όποτε παίζουμε στην Trapped πάντα περνάμε όμορφα, γιατί είναι μια εταιρία που δε μας απογοητεύει ποτέ καθώς έχει κλασικά και ποιοτικά γριφοδωμάτια, τα οποία έχουν πάντα ενδιαφέρουσα πλοκή, που κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον μας.
Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, έντονη ατμόσφαιρα που σε κρατάει εντός θέματος χωρίς να σε αποσπά και καλοφτιαγμένα σκηνικά. Ως ιδανικό αριθμό παικτών προτείνουμε τους τρεις και ταυτόχρονα είναι ιδανική επιλογή και για μέτριας εμπειρίας δυάδες.
Ευχαριστούμε την gm μας, τη Γεωργία που ήταν ευγενέστατη και μας καθοδηγούσε όταν και όπως έπρεπε και ανυπομονούμε να τα ξαναπούμε σύντομα στα νέα δωμάτια!!!

# YuKa

Escaped
4.3 Very Good
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτη μας φορά στην εταιρία MindTrap στη Νέα Σμύρνη, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας με Roll the Dice.
Ένα όμορφο δωμάτιο, με εξαιρετική αξιοποίηση χώρου, πολύ πιο δύσκολο από ότι αρχικά νομίζαμε. Γρίφοι μέτριας προς υψηλής δυσκολίας ευφάνταστοι και αρκετοί σε αριθμό.
Ως ιδανικό αριθμό συνιστούμε τους τρεις ή τέσσερις παίκτες με αρκετή εμπειρία, καθώς εμείς δύο άτομα μέτριας εμπειρίας κάπου νιώσαμε ότι το χάσαμε. Απαιτείται παρατηρητικότητα και καλή συνεργασία, δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος.
Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τον gm μας που ήταν πάντα εκεί να μας κατευθύνει και να μας βοηθάει με τις αγγλοελληνικές μεταφράσεις.
Τα λέμε σύντομα στο Da vinci!!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν είχαμε αμφιβολία για το αν θα μας άρεσε το δωμάτιο ή οι γρίφοι καθώς το είχαμε ξαναπαίξει το Μάρτιο του 2019 όταν στεγαζόταν στο Περιστέρι. Απλά τότε ως πολύ καινούριοι παίκτες είχαμε φτάσει μέχρι ένα σημείο και είχαμε πει ότι θα το ξαναπαίξουμε όταν θα έχουμε περισσότερα δωμάτια στο ενεργητικό μας.
Ωστόσο, το er είναι αλλαγμένο ως προς τα περάσματα αλλά και ως προς κάποιους γρίφους οπότε ήταν ακόμη καλύτερο από ότι το θυμόμασταν. Το δίωρο περνάει πάρα πολύ γρήγορα και επειδή υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουν δεν πρέπει να χαθεί λεπτό. Συνεπώς προτείνουμε 2-4 παίκτες ανάλογα με την εμπειρία, καθώς οι γρίφοι είναι μέτριας προς υψηλής δυσκολίας (ειδικά για δύο) και απαιτούν παρατήρηση, συγκέντρωση, συνεργασία και καλή μνήμη.
Ακόμη, το δωμάτιο είναι γραμμικό και πάνω του η έννοια της ροής κουμπώνει εξαιρετικά αφού ξέρεις πως να προχωρήσεις αλλά και αν κολλήσεις κάπου ο ευγενέστατος gm είναι πάντα εκεί! Το κερασάκι στην τούρτα, η μουσική!
Σας ευχαριστούμε πολύ, περάσαμε υπέροχα και θα τα ξαναπούμε πολύ πολύ σύντομα!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και εκεί που αρχίσαμε να ανησυχούμε γιατί οι επιλογές των escape rooms αρχίζουν να μας στερεύουν (καθώς horror δεν παίζουμε), ήρθε το AVISSOS- REMASTERED να μας γλυκάνει!
Πέρα από το βασικό concept το δωμάτιο είναι τελείως αλλαγμένο, μεγαλύτερο σε διάρκεια και πιο απαιτητικό. Τα σκηνικά όμορφα, η ροή στρωτή, απαιτείται πολύ καλή παρατήρηση του χώρου και ψάξιμο, σκεφτείτε λογικά και απλά.
Γρίφοι πρωτότυποι και ένας χώρος, ο οποίος σε βάζει από το πρώτο λεπτό στο κλίμα της υπόθεσης. Ως ιδανικό αριθμό δίνουμε τους 3 παίκτες, γιατί υπάρχουν αρκετοί γρίφοι με κάποιους λίγο πιο απαιτητικούς, χωρίς όμως όπως πάντα ο αριθμός να είναι απόλυτος.
Ο gm πολύ ευγενικός, επενέβαινε πάντα όταν τον χρειαζόμασταν και πολύ πρόθυμος να μας παίξει και στις δύο γλώσσες, αφού ήταν όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σε ετοιμότητα για κάθε μετάφραση που του ζητούσαμε. Τέλος, η υποδοχή πολύ θερμή και όμορφη, με τη Λίζα πάντα εκεί!
Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε σύντομα να τα ξαναπούμε σε καινούρια ή ανανεωμένα δωμάτια!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πάντα τις κριτικές μου προσπαθώ να τις κάνω με τη σειρά που παίζω τα δωμάτιά, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ, πρέπει να γράψω για αυτό που συνέβη χτες στο Γαλάτσι.
Ρε αθεόφοβοι τι κάνατε εκεί πέρα; Δηλαδή πραγματικά δεν παίζεστε με τίποτα. Ένα er σας μας έχει μείνει το dark mirror επειδή δεν βρίσκουμε τρίτο άτομο, τι θα γίνεται εκεί πέρα θα βγει κανένας δράκος;
Ας ξεκινήσουμε από κάπου λοιπόν, μιλάμε για ένα δωμάτιο πρωτοπορία στο είδος του. Τα σκηνικά είναι απίστευτα αλλά αυτό που μας ενθουσίασε ακόμη περισσότερο ήταν ότι τα παιδιά δεν ρίξανε δουλειά μόνο εκεί αλλά εστίασαν και στο κομμάτι των γρίφων, οι οποίοι ήταν τσιμπημένοι αλλά απόλυτα λογικοί και εναρμονισμένοι με το θέμα, απλά πρόκειται για ένα δωμάτιο το οποίο αποτέλεσε τόσο καινούρια εμπειρία για μας, που νιώσαμε όπως στα πρώτα μας δωμάτια, που δεν ξέραμε τι θα επακολουθούσε.
Ως ιδανικό αριθμό παικτών θα δώσουμε τρεις χωρίς να είναι απόλυτος βεβαίως. Παρατηρήστε καλά το χώρο και κάθε λεπτομέρεια, ακούστε την εισαγωγική ιστορία και απολαύστε την απερίγραπτη εμπειρία με καθαρό μυαλό και συνεργασία.
Παιδιά σας ευχαριστούμε και μπράβο για την καταπληκτική δουλειά!!!!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα στο dark mirror!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Κλείνουμε λοιπόν την αγαπημένη μας Mastermind με Blackwater, που ήρθε για να μας ταράξει τα νερά!!!
Ένα πολύ μεγάλο er το οποίο συνδυάζει γρίφους μέτριας δυσκολίας αλλά τόσους πολλούς που το δίωρο περνάει νερό!
Πολλά περάσματα, ωραίες εναλλαγές χώρων και αποστολές που απαιτούν σε κάποια σημεία και φυσική δραστηριότητα, όλα πλήρως εναρμονισμένα στο concept, με τη μουσική να ολοκληρώνει την εμπειρία.
Σχετικά με τον αριθμό των παικτών δε θεωρούμε ότι υπάρχει κάποιος ιδανικός, επειδή το er είναι πολύ μεγάλο και υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνονται ταυτόχρονα. Εμείς ήμασταν δύο και περάσαμε υπέροχα! Όπως πάντα απαιτείται καλή συνεργασία, παρατηρητικότητα και ψάξιμο.
Κλείνοντας, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον καταπληκτικό gm μας, τον Ίωνα, ο οποίος ήταν ευγενέστατος και επενέβαινε πάντα όταν έπρεπε, βοηθώντας τη μικρή μας ομάδα.
Ευχαριστούμε για όλα (η φωτό βγήκε τέλεια)!!!
Ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα σε νέα δωμάτια!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από πολλά που είχαμε ακούσει για Escapepolis Γαλατσίου και επειδή είχαμε γνωρίσει την εταιρία από τα δωμάτιά της στο Γκάζι και είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι αποφασίσαμε να επισκεφτούμε και εμείς το creepy μαγαζάκι των αδερφών Devils.
Καταπληκτικά σκηνικά, έχει πέσει πολύ καλή δουλειά στο στήσιμο, έξυπνοι και μέτριας δυσκολίας γρίφοι, που απαιτούν λογική σκέψη και παρατηρητικότητα, απόλυτα εναρμονισμένοι με το concept, που σου επιτρέπουν να απολαύσεις την επιβλητική ατμόσφαιρα, που σε κρατάει σε εγρήγορση.
Ο gm ήταν άψογος, παραμένοντας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στο πλευρό της μικρής μας ομάδας και βοηθώντας την όποτε έπρεπε. Ως ιδανικό αριθμό δίνουμε τους τρεις αλλά και εμείς που ήμασταν δύο περάσαμε υπέροχα, συνεπώς 2-4.
Κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφέρω δύο πολύ σημαντικά στοιχεία:
1) Αυτό το δωμάτιο είχε κάτι που μου έχει λείψει από πολλά γριφοδωμάτια, είχε τη στιγμή της κορύφωσης, δηλαδή ήταν δομημένο έτσι ώστε ναι μεν ήταν στρωτό αλλά κάθε στιγμή που περνούσε ένιωθες ότι ερχόσουν πιο κοντά στο στόχο, με αποκορύφωμα το τέλος!
2) Μπαίνοντας μέσα, είπα "Τι μαγαζάρα είναι αυτή;!"
Ο χώρος είναι τόσο προσεγμένος και εντυπωσιακός, που όταν περιμέναμε για να κάνουμε back2back με Gustave Eiffel (επίσης καταπληκτικό δωμάτιο) ξέχασα ότι είμαι σε χώρο αναμονής εταιρίας escape.
Συνοψίζοντας, παιδιά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, περάσαμε super!!!!! Τα λέμε στο ασανσέρ του διαβόλου και να καταχωρηθεί στα πρακτικά πως οι αδερφοί Devils δεν ήταν τόσο Devils γιατί εγώ τρελαίνομαι και μόνο στην ιδέα να μου κλέψει κάποιος μια τηγανιτή πατάτα από το πιάτο :P

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από καιρό λοιπόν, έχοντας αποκομίσει άριστες εντυπώσεις από τα άλλα δύο δωμάτια της εταιρίας, επιστρέφουμε για να ολοκληρώσουμε με Πωλείται Ελευθερία!
Μεγάλο er, με πολλά περάσματα, έξυπνες κρυψώνες, πολλούς και διαφορετικούς γρίφους με συνδυασμό περισσότερων παραγόντων. Όλα βρίσκονται σε συνοχή και απαιτείται παρατηρητικότητα σε κάθε λεπτομέρεια και πολύ καλό ψάξιμο. Αξιοποιήστε ότι βρείτε καθώς δεν υπάρχουν παγίδες, είναι ένα τίμιο και όμορφο γριφοδωμάτιο, στο οποίο οποίο όλα έχουν συνοχή. Οι γρίφοι είναι μέτριας προς υψηλής δυσκολίας και η ατμόσφαιρα απολαυστική, χωρίς να σε αποσπά.
Ως αριθμό παικτών συνιστούμε τρεις αλλά και με δύο ή παραπάνω των τριών θα περάσετε super. Ο gm ήταν ευγενικός, φιλικός, ευδιάθετος και πάντα παρών όποτε έπρεπε και τον χρειαζόμασταν.
Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για όλα, εις το επανιδείν στα καινούρια er!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα διαμαντάκι λοιπόν από DarkSchool και μπαίνω απευθείας στο ψητό!
Αυτό που λατρέψαμε μεταξύ άλλων ήταν το πόσο άπλετο χώρο είχαμε να κινηθούμε, να ψάξουμε, να παρατηρήσουμε και να λύσουμε. Ωραία περάσματα, πολλοί και διαφορετικοί χώροι και γρίφοι που απαιτούν λογική αλλά συνδυαστική σκέψη και παρατηρητικότητα.
Στρωτή ροή με μια έντονη ατμόσφαιρα, που όμως δε σε αποσπά από το να λύνεις γρίφους και να απολαμβάνεις την τόσο διαφορετική αισθητική από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το παίξαμε δύο άτομα και το ευχαριστηθήκαμε αλλά λόγω χώρου και πολλαπλών πραγμάτων που πρέπει να γίνονται θα δίναμε ως ιδανικό αριθμό παικτών 2-4 αναλόγως και εμπειρίας. Τέλος, τα παιδιά ήταν ευγενέστατα και πολύ φιλικά!!!Ευχαριστούμε την υπέροχη gm, που έκανε την εμφανισή της όποτε έπρεπε δίνοντας ένα ακόμη boost!!

ΥΓ: Σταύρο το γλυκάκι ήταν φρεσκότατο και μας τόνωσε! Τα λέμε στο 2ο δωμάτιο της σειράς! Σας ευχαριστούμε!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτη φορά στο ESCAPE LAND αποφασίσαμε να οργώσουμε τη ζούγκλα της Τανζανίας προκειμένου να βρούμε έναν αμύθητο θησαυρό.
Γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κάποιους να ξεχωρίζουν, όμορφη ροή, περάσματα εντός concept, εξαιρετικά σκηνικά, ένας ευγενέστατος και πεπειραμένος gm και ένα πολύ θετικά φορτισμένο και φιλικό περιβάλλον υποδοχής.
Προτείνουμε ως αριθμό παικτών 3-4 και 2 για πιο challenge καταστάσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία, εις το επανιδείν!!!

# YuKa

Locked
5.0 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά λοιπόν το υπέροχο rebellion, επισκεφτήκαμε ξανά το Clock, που το περιβάλλον του είναι τόσο όμορφο και τα παιδιά πάντα άψογα, που εύκολα θα καθόμασταν και για καφέ να συζητάμε για ώρες περί escaping!!!
Τώρα σχετικά με το δωμάτιο, γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κάποιους πιο δύσκολους, ωραία ροή που σε κρατάει στην τσίτα και κατά την ταπεινή μας άποψη ήταν το καλύτερο δωμάτιο τεχνολογίας που έχουμε παίξει, γιατί ο συνδυασμός των gadgets, πλοκής, ατμόσφαιρας και γρίφων ήταν αρτιότατος.
Απαιτείται πάρα πολύ καλή συνεργασία άρα το προτείνουμε σε ομάδες με κάποια εμπειρία για να το ευχαριστηθούν καλύτερα, ιδανικός αριθμός παικτών 3, παρατηρητικότητα, ψυχραιμία καθαρή σκέψη όλα βρίσκονται σε απόλυτη συνοχή!
Ευχαριστούμε για όλα τα παιδιά στο Clock, εις το επανιδείν!!!
#YuKa

Escaped
4.8 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άλλο ένα διαμαντάκι από ESCAPED που ποτέ δε μας απογοητεύει!
Καταπληκτικά σκηνικά, όμορφη ροή, μέτριας δυσκολίας γρίφοι, που απαιτούν παρατηρητικότητα, συνεργασία και καλό ψάξιμο, όλα εντός θέματος.
Το προσωπικό ευγενέστατο, σωστές παρεμβάσεις gm και υπέροχο acting! Δωμάτιο το οποίο παίζεται και από δυάδα.
Προσοχή! στα τρόπαια που αν βρεθούν θέλουν scanning εντός 12 ωρών!
Καλά ταξίδια!!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τα δωμάτια του Mystery Lab <3 (μέχρι τη δημιουργία καινούριων βεβαίως βεβαίως!) με το psycho. Χωρίς να το ξέρουμε λοιπόν αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος!!!
Όλα τα δωμάτια της εταιρίας ήταν άψογα αλλα το psycho ανήκει ακριβώς στο είδος των δωματίων που μου αρέσουν, ατμοσφαιρικα, που χρειάζονται καλό ψάξιμο, συνεργασία και έχουν παρουσία ηθοποιού που ανεβάζει την αδρεναλίνη, τόσο όσο ώστε να σε κρατάει σε εγρήγορση, χωρίς να σε αποσπά και χωρίς το δωμάτιο να γίνεται τρόμου, κρατώντας το επίπεδο δυσκολίας των γρίφων σε άριστα επίπεδα, κατά την άποψή μου.
Υπήρχαν πολύ ωραίες κατασκευές και περάσματα και όλα ήταν εντός θέματος και με απόλυτη ροή, που σε έκανε να απολαμβάνεις κάθε λεπτό του. Επιπλέον, ως ιδανικό αριθμό παικτών προτείνουμε 2-4 άτομα ανάλογα και με το πόσα δωμάτια έχει η ομάδα στο ενεργητικό της.
Έξτρα μπουστ στην εμπειρία, έδωσε ο πεπειραμένος και ευγενέστατος gm, που χειρίστηκε εξαιρετικά την ομάδα μας!!!!! Σπέσιαλ credits και στον απίθανο ηθοποιό, που κόντεψε να με αφήσει στον τοπο και τον λατρέψαμε!!
Συνοψίζοντας μια όμορφη, απαιτητική και ατμοσφαιρική εμπειρία, που έκλεισε τον κύκλο δωματίων του αγαπημένου μας Mystery Lab, για τη μικρή μας ομάδα όπως ακριβώς θα θέλαμε δυναμικά!!! και με την αίσθηση πληρότητας ότι λύσαμε πολλούς και καλούς γρίφους, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό στο δωματιο!!!

#YuKa

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχοντας αποκομίσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τα προηγούμενα δωμάτια της εταιρίας, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε ξανά στο Mystery Island και αυτή τη φορά να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον Καπετάνιο Τζέιμς!!!
Ατμόσφαιρα και σκηνικά πλήρως εντός κονσεπτ, γρίφοι μέτριας δύσκολης που σου αφήνουν το απαραίτητο χρονικό διάστημα να ψάξεις ΚΑΛΑ!!! κάθε γωνιά του δωματίου και να το ευχαριστηθείς!!!
Στη συνταγή της επιτυχίας εντάσσονται τα ευκόλως εννοούμε (αλλά επειδή πολλές φορές αυτά παραλειπονται):
Καλή συνεργασία, λογική σκέψη αλλά και φαντασία, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, καλό ψάξιμο και κυρίως θετική διάθεση για να είναι οι άνεμοι ούριοι και να σαλπάρετε και για άλλες παραλίες!!!
Ευχαριστούμε τα παιδιά στην υποδοχή, που πάντα είναι ευγενέστατα!!! Και κυρίως ευχαριστούμε την κα-τα-πλη-κτι-κή gm μας τη Νίκη, που όταν παίζουμε καρδιοχτυπαει πιο πολύ από μας, για να είναι η εμπειρία τέλεια, δείχνοντας πόσο μεράκι έχει.
Περιμένουμε τα καινούρια δωμάτια με ανυπομονησία, έως τότε Arivederci Belli 😊

#Yuka

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2020

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά την ήττα που είχαμε φαει από το τελευταίο επεισόδιο του Lost, αποφασίσαμε να πάμε στο Mystery lab 2 και να δώσουμε το δικό μας (ηρωικό) τέλος σε αυτή την ιστορία!!!
Μία λοιπόν μικρή αλλά δυναμική ομάδα δύο ατόμων, αποφάσισε να αντιδράσει στη κλήση βοηθείας της Alex και να επισκεφτεί το μυστηριώδες νησί.
Η αποστολή μας απαιτητική, γεμάτη λουκέτα, ευφυείς γρίφους και επιβλητική ατμόσφαιρα. Ωραία περάσματα και στρωτή ροή που σε κάνουν να απορείς πόσο γρήγορα κυλούν τα 70 λεπτά.
Βεβαίως το κερασάκι στην τούρτα, η όμορφη υποδοχη των παιδιών και η ευγενέστατη!!! gm (που μιλάει και Ιταλικά!!!) φορτισμένη φουλ με θετική διάθεση, έτοιμη να μας εξηγήσει τα πάντα σχετικά με το δωμάτιο και έχοντας επέμβει ακριβώς και μόνο τις κατάλληλες στιγμές κατά τη διάρκεια του γκειμ.
Συνοψίζοντας, μια πολύ καλή δουλειά από το Mystery lab 2, όπως την περιμέναμε, που απαιτεί ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, λογική σκέψη, συνεργασία και καλό ψάξιμο. Κατά την άποψή μου, ιδανικός αριθμός ατόμων 2 με 3, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν και την εμπειρία.
Ευχαριστούμε το Mystery Lab, εις το επανιδειν στο Psycho!!!!

#YuKa

Escaped
4.3 Very Good
Sep - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά λοιπόν από την πολύμηνη παύση μας, λόγω των δυσμενών συνθηκών, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! αποφασίζουμε να κάνουμε το καμ μπακ μας με ένα πείραμα, Experimentum IV, στην πολυαγαπημένη μας Trapped!!!
Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, ως συνήθως έξυπνοι και πρωτότυποι. Ενδεχομένως να ήθελα την ατμόσφαιρα λίγο πιο έντονη, με ορισμένες τροποποιήσεις στο χώρο.
Η gm μας πάρα πολύ ευγενική, με καίριες παρεμβάσεις μας καθοδήγησε (αφού έτσι σκουριασμενοι που ήμασταν σιγά μη βγαίναμε :P).
Στο σύνολο της μια όμορφη εμπειρία!!
Συνιστώ δύο αρκετά έμπειρους παίκτες ή 3 αν έχουν λιγότερη εμπειρία, διότι η ομάδα χωρίζεται οπότε πρέπει να υπάρχει πάρα πολύ καλή συνεργασία.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από πολύ καιρό που είχα βάλει στο μάτι αυτό το δωμάτιο, μετά από την ανάγνωση πολλών σχολίων για το συγκεκριμένο και μετά από ατέλειωτες συζητήσεις περί escape rooms, εν τελει επισκεφτήκαμε το daylight.
Αναρωτιέμαι τι με έκανε να καθυστερήσω τόσο να το επισκεφτώ, μάλλον η απόσταση γιατί το Φάληρο πέφτει λίγο μακριά, άλλο ορθό λόγο δεν μπορώ να βρω.
Ακούγεται ότι είναι δωμάτιο “hate it or love it” εγώ δεν ανήκω σε καμία από τις δυο κατηγορίες, ανήκω σε εκείνη του “adore it” ίσως γιατί λατρευω τη νοοτροπια των δωματίων της Trapped, γριφαδικα, ατμοσφαιρικά δωμάτια, που η λογική σκέψη, η παρατηρητικότητα και η συνεργασία, πρέπει να συνδυάζονται ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο δια ταύτα, ένας hunter ή αλλιώς κυνηγός, μας έχει πιάσει καθώς είμαστε «πλάσματα της νύχτας» και βρισκόμαστε δεμένοι σε κελί. Το φως θανάσιμος εχθρός μας! Στόχος μας: Να επιβιώσουμε (we will survive λοιπόν αλά Gloria Gaynor και όλα αυτά εντός 70’).
Εξαιρετική αξιοποίηση χώρου, επιβλητική ατμόσφαιρα, μέτριας και υψηλής δυσκολίας γρίφοι, πολύ έξυπνοι, απαιτείται μεγάλη παρατηρητικότητα σε κάθε λεπτομέρεια και πολύ καλό ψάξιμο.
Ευφάνταστος τρόπος να πάρεις βοηθεια, οποτε αν το θέλετε ακόμα πιο δύσκολο, απλά μην πάρετε και αν πάλι νιώθετε ότι κολλάτε ορίστε εσείς ποτέ θα λάβετε το χιντ. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη της εξαιρετικής gm.
Κατά την άποψη μου ο ιδανικός αριθμός ατόμων είναι τρία, αλλά εμείς που πήγαμε δυο περάσαμε τέλεια. Επίσης, να πάτε εφόσον έχετε εμπειρία, έστω και μικρή γιατί είναι απαιτητικό δωμάτιο, ώστε να το ευχαριστηθείτε. Must: Λογική και καθαρή σκέψη.
Τέλος μπραβο στην Trapped (ή Deppart ?!) για τα ποιοτικά της δωμάτια, ανυπομονούμε για καινούργια και βεβαίως ευχαριστουμε την Μάιρα,την Ελένη, τον Μάριο, την Ιωάννα και γενικά όλα τα παιδιά εκεί, για την αγάπη τους στο νέο «θεσμό» του εσκειπινγκ, arrivederci!!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτη μας επίσκεψη στην εταιρία Mystery lab και η εμπειρία παρά πολύ δυνατή.
Δυο πράκτορες επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν έναν γερμανικό κώδικα και να ενισχύσουν τις αγγλικές δυνάμεις κατά την περίοδο του Β Παγκόσμιου.
Απαιτητικό δωμάτιο, μέτριας και υψηλής δυσκολίας γρίφοι, αρκετοί σε αριθμό, ευχαριστιέσαι να λύνεις, πολύ ωραία ατμόσφαιρα και περάσματα, υπαρχουν και λουκέτα και αυτοματισμοί, όλα εντός concept όπως και τα αντικείμενα που παραπέμπουν σε εκείνη την εποχή και πολύ καλός gm και ευγενέστατος.
Κατά την προσωπική μου άποψη ιδανικός αριθμός 3-4 άτομα, για δυο τσαλεντζ αλλά πάλι θα περάσετε πολύ ωραία. Απαιτειται συνδυαστική σκέψη και καλή συνεργασία.
Επιπλέον, δε μπορώ να μην αναφέρω τον υπέροχο χώρο, έτσι και βγάζανε καφέ κάθε μέρα εκεί θα ήμουν. Σας ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία, είσαι το επανιδείν!!!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λοιπόν έχουμε και λέμε, σήμερα η δυαδα αποκόμισε μια ξεχωριστή εμπειρία. Αποφασίσαμε να κάνουνε κάτι διαφορετικό και να επισκεφτούμε ένα ΕR με role playing.
Συνεπώς, μια μάγισσα και ένας πολεμιστής ταξίδεψαν στο βασίλειο της Αστραβης και έψαξαν για τα όπλα και σύμβολα τους ώστε να βρουν τις αναμνήσεις τους και να αντιμετωπίσουν το τέρας των βάλτων της θλίψης. Στο δρόμο τους ανάμεσα στη μάχη φως και σκότους, βρέθηκαν πολλά πρόσωπα.
Καλοχτισμενη ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος, κάτι που προσωπικά λάτρεψα γιατί είμαι ο τύπος του παίκτη, που μου αρέσει η ιστορία και το ψάξιμο κάθε λεπτομέρειας όσο μικρή και αν είναι, ώστε στο τέλος να αποκτούν όλα νόημα.
Ωραία και πολλά περάσματα, πρωτότυποι γρίφοι, τόσοι όσοι να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα και το role playing, συνδυαστικοί και παρατηρητικότητας, όλα εντός concept. Στα bonus η μουσικη! Το προσωπικό ευγενέστατο και οι gm καταπληκτικοί. Έξτρα χιντ: Αν κάποιος προτιμά πιο δύσκολα δωμάτια, υπάρχουν διαφορετικά mode, σίγουρα η παρουσία των «σκοτεινών» θα δυσκολεύει την κατάσταση.
Συνοψίζοντας, ηταν μια παρά πολύ ωραία εμπειρία, ευχαριστώ για την προσαρμογή των ηθοποιών στην ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία μου (καθώς είμαι αρκετά φοβητσιάρα....) και ανυπομονουμε να σας ξαναεπισκεφτούμε στο sequel της ιστορίας.

Escaped

Response from: Room 54
Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας!

5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Στην Αγία Παρασκευή, Δευτέρα βράδυ, μια μικρή αλλά αποφασισμένη ελληνοϊταλική ομάδα ανύψωσε το ανάστημα της στον τύραννο Γκριμπαρ και επαναστάτησε! Δράση, στρωτή ροη, υπέροχη μουσική πλαισίου, που δίνει έξτρα μπουστ στο κονσεπτ (όλα απολύτως εντός θέματος, όπως και κάθε αντικείμενο) καλοφτιαγμένοι γρίφοι με μεράκι, ωραία περάσματα, εξαιρετικό act από τον ηθοποιό και πρωτότυπες κατασκευές. Πρόκληση για δυάδα, αλλά σίγουρα θα περάσετε όμορφα! Επιπλεον, ειναι απο τις λιγες εταιριες, που απο την αρχη της λειτουργιας του δωματιου, εχουν ετοιμη και αγγλικη version.
Συνοψίζοντας, ευχαριστούμε τα ευγενέστατα παιδιά του Clock, καλές δουλειές και περιμένουμε με ανυπομονησία τα καινούργια δωμάτια!!!

Locked
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ναυαρχίδα των ΕΡ τελεία και παύλα! Αυτο το δωμάτιο ήρθε να μου φέρει τα πάνω κάτω, αλλάζοντας κατακόρυφα το τοπ 5 μου, εκθρονίζοντας αγαπημένα δωμάτια. Πολλά ΕΡ, σίγουρα έχουν εμπνευστεί στοιχεία από το Experimentum X. Δυνατό, ατμοσφαιρικό, με δράση (την οποία προσωπικά λατρεύω) και ροη. Όμορφα και πολλά περάσματα, έξυπνοι γρίφοι-αυτοματισμοί, απαιτείται καλή συνεργασία της ομάδας (εικάζω ιδανικός αριθμός 4) και συγκέντρωση. Μια εξαιρετική δουλειά από την Trapped, που σε συνδυασμό με το ευγενεστατο προσωπικό και τον υπέροχο τζι εμ συμπληρώνει μια αξέχαστη εμπειρία και μας «εθίζει» ακόμα περισσότερο στο χώρο των escape rooms.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δε συνηθίζω να πηγαίνω σε πολύ καινούργια δωμάτια, καθώς θέλω πρώτα να διασταυρώνω ότι πρόκειται για όντως δυνατό δωμάτιο. Είπα όμως να εμπιστευτώ το ένστικτο μου περί TimeRun και δε έπεσα έξω. Όπως και με το Unveiling αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ατμοσφαιρικο, έξυπνο, στρωτό, με πρωτότυπους γρίφους και λουκέτα (δε λέω περισσότερα, να μην σποιλαρω) και με εξαιρετική ηθοποιό σε όλα!!! Τσαλεντζ και απολαυστικό για δυάδα. Τα παιδιά στην υποδοχή όπως πάντα ευγενέστατα και με προθυμία να μου εξηγήσουν κάθε απορία, ώστε το παζλ στο μυαλό μου να κουμπώσει απολύτως τέλεια. Ανυπομονούμε για το επόμενο δωμάτιο, εύγε για την υπέροχη δουλειά!!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Φρέσκο φρέσκο έχει σκάσει το unveiling και ειπαμε να το επισκεφτούμε (και καλά κάναμε). Τα παιδιά στην υποδοχή ευγενέστατα και μάλιστα με φοβερό αγγλικό αξαν, καθώς η μοίρα μου το έχε γράψει ο εσκειπ παρτενέρ μου να είναι ξένου ρεπορτορίου. Μεγάλοι χώροι, άνετοι, οπότε τσάλεντζ για δύο. Έξυπνοι γρίφοι εντός θέματος, λουκέτα & αυτοματισμοί τόσοι όσοι για να είσαι σε εγρήγορση όλο το 90λεπτο, αλλά και πολύ ψάξιμο. Παρατηρητικότητα, λογική σκέψη και συνεργασία (ή και όχι, ίσως από τα ωραιότερα σημεία σε εσκειπς). Την ατμόσφαιρα ντύνει φοβερά η μουσική! Συνοψίζοντας το unveiling αποτελεί μαστ γριφοδωμάτιο, οπου θα περάσετε υπέροχα!

Escaped

Response from: TimeRun Escape Rooms
Καλησπέρα Κατερίνα! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το αξαν μου😅 αλλά ακόμα περισσότερο που είχατε μια τόσο όμορφη εμπειρία μαζί μας. Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε τέτοιες ομάδες! See you next time 😊

5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Βλέποντάς τον τίτλο, νομίζεις ότι θα είναι απλό αλλά τα φαινόμενα απατούν!!! Πρόκειται για μία απαιτητική, ευφυή και δροσερή χαβανέζικη περιπέτεια. Έξυπνοι γρίφοι, αρκετός χρόνος να χορέψεις, να γελάσεις και γενικώς να απολαύσεις αυτό το υπέροχο δωμάτιο και εξαιρετικός τζι εμ. Συνοψίζοντας, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου με φόντο ένα γριφοδωμάτιο διαμαντάκι!!!
Ευχαριστούμε για την εμπειρία, ALOHAAAA TIKI

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είχαμε ακούσει πολλά, αλλά τελικά άμα δεν παίξεις το συγκεκριμένο δωμάτιο, δεν μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Βγαίνεις στο έπακρο γεμάτος από την εμπειρία και απλά εύχεσαι ο χρόνος να πήγαινε πίσω για να ξαναεπαιζες. Μινιμαλισμός, λογική, επιβλητική ατμόσφαιρα,καλοχτισμενη και δομημένη ιστορία, στρωτή ροη, έξυπνοι γρίφοι και μηχανισμοί και βεβαίως εξαίρετος και πεπειραμένος τζι εμ, με ευφυή αίσθηση του χιουμορ, που φρόντισε ώστε η μέτριας εμπειρίας δυάδα να περάσει σούπερ! Επιπλέον, το προσωπικό στην υποδοχή ευγενέστατο και φιλικότατο. Συνοψίζοντας, είναι από τις εταιρίες που πήραν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το εσκειπινγκ και τα πάντα γύρω από αυτό. Ανυπομονούμε, να παίξουμε τα υπόλοιπα δωμάτια.
ΥΓ: το Rubicon είναι και πολύ ωραίο παιχνιδομαγαζο για καφέ!!!

Locked
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τελειώνοντας λοιπόν τα δωμάτια και αυτής της εταιρίας, παίζοντας χανγκοβερ και μπακ2μπακ τον καταραμένο Ουίλι, έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο! Πολύ ωραία όλα, ξεχωρίζοντας ως πιο αγαπημένο μου το χανγκοβερ. Κλασικά εικονογραφημένα: τζι εμ σουπερ, βοήθειες εκεί που πρέπει, στρωτή ροή, επιβλητική ατμόσφαιρα.
Ξεχωριστό δωμάτιο, καθώς μετά από σχεδόν 60 δωμάτια, δεν είχα ξαναπαίξει σε ψυχιατρείο, εν λευκώ (αλα Μποφίλιου). Έξυπνοι γρίφοι και μηχανισμοί. Όπως σε όλα τα δωμάτια, απαραίτητη η καλή συνεργασία, λογική και η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Όλα τα παίξαμε ως δυάδα, συνεπώς όλοι εσείς εκει έξω που πασχίζεται να κάτσει μία καλή τετράδα+ αλλά ποτέ.... σπεύσατε, θα είναι και μεγαλύτερη η πρόκληση!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Βενιζέλου Ελευθέριου 106, μια μέτριας εμπειρίας δυάδα, είναι αποφασισμένη να αποδράσει από το γραφείο του Σέρλοκ, μέσα σε 60 λεπτά. Ως γνήσιοι λουκετακιδες τρελαθηκαμε να ανοίγουμε λουκέτα, στα μπόνους το τελευταίο τάσκ που θέλει μια κάποια δεξιοτεχνία. Ατμόσφαιρα κονσεπτικη, ευγενικός και θετικά φορτισμένος Τζι εμ μπουσταρει τη συνολική εμπειρία. Γριφακιδες σπεύσατε, θα περάσετε σίγουρα καλά. Έξτρα χιντ: πολύ καλό το μπακ2μπακ με κιουμπ #

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχοντας αποκομίσει εξαίρετες εντυπώσεις από το κουνελοδωματιο, κάνουμε μπακ2μπακ και ξεκινάμε να κλειδωθουμε στον Τομας. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς βάση σχεδίου. Στο σημείο αυτό να πω ότι αν έχετε κανα φίλο μπουκαδόρο, πάρτε τον μαζί! Το καλύτερο γριφοδωματιο, που έχω παίξει με θέμα κλοπή, μέτρια δυσκολία που απαιτεί χρήση εργαλείων, τα οποία περιείχε σε αφθονια το βαλιτσάκι του θείου τζονι. Εξαίρετος Τζι εμ, που έδειξε κατανόηση στην αργοπορία μας και φρόντισε να απολαύσουμε την όλη εμπειρία φουλ. Αγαπητέ Τζι εμ ευχόμαστε η πίτσα να μην κρύωσε, θενκ γιου για τη σούπερ τιμή και ανυπομονούμε για καινούριο δωμάτια. Εις το επανιδείν

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ώρα 21:30, μια δυάδα, ένα κουνέλι, 70 λεπτά και το παιχνίδι ξεκινά. Ο χρόνος έχει σταματήσει στη wonderland, γιατί έχει φάει σκαλωμα με την Αλίκη και εμείς καλούμαστε να αποκαταστήσουμε την τάξη των πραγμάτων. Ένα υπέροχο δωμάτιο, που σε κάνει να νιώθεις ότι όντως είσαι σε παραμύθι. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, που σε αφήνουν να απολαύσεις το δωμάτιο και βεβαίως το εξαιρετικό ακτ της υπεροχής ηθοποιού απογειώνει την εμπειρία. Περάσαμε σούπερ και νιώσαμε ξανά μικρά παιδιά. Αριβεντερτσι!!!!!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο δωμάτιο, χρειάζεται καλή συνεργασία και πολύ καλό ψάξιμο!!! Έξυπνοι γρίφοι, μέτρια δυσκολία που σε αφήνει να απολαύσεις το δωμάτιο και την ατμόσφαιρα του εργαστηρίου. Δυνατός Τζι εμ, πάντα ευγενικός και προσαρμοστικος, καθώς σε αφήνει να επιλέξεις από την αρχή τον τρόπο λήψης βοηθειών, είτε να ζητάς είτε να της δίνει εκείνος, όποτε και αν το κρίνει. Συνοψιζοντας, πολύ καλή δουλειά, ανυπομονούμε για την επάνοδο μας στον καταραμένο!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καινούριο δωμάτιο της εταιρίας και σπεύσαμε να το δοκιμάσουμε. Μεγάλο, γρίφοι μπόλικοι, μέτριας και υψηλής δυσκολίας, χρειάζεται συνεργασία και μεγάλη παρατηρητικότητα. Δεν πρέπει να χαθεί λεπτό γιατί προς το τέλος υπάρχει ένας γρίφος αρκετά απαιτητικός. Ωραίο στορι, αν και είχαμε μια διαφωνία :P για κάποιο χαρακτήρα της ιστορίας, με τον πάντα συζητήσιμο και ευγενέστατο Τζι εμ. Ωραία εμπειρία

Locked
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δωμάτιο βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά, δυνατή ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση. Εντάξει για τζι εμ δεν λέω τπτ, τους λατρεύω. Γρίφοι που βγαίνεις καμμενος, απαιτητικό δωμάτιο υψηλής δυσκολίας που θα το ευχαριστηθείτε σίγουρα!! Λογική, γρήγορη σκέψη και συνεργασία.

Locked
4.8 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το g factor έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τα δωμάτια εκεί. Παίξαμε Φαραώ και μπακ του μπακ καθρέφτη, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, έξυπνοι γρίφοι, κανενα λουκέτο. Στην αρχή ως κλασικοί λουκετάκιδες, είχαμε πάθει κοκο μπλόκο αλλά στην πορεία μπήκαμε στο νόημα και περάσαμε παρά πολύ ωραία. Πρωτοποριακα δωμάτια που βασίζονται στην παρατηρητικότητα και τη συνεργασία. Ευχαριστούμε τον τζι εμ, που δε μας άφησε από τα μάτια του και έκανε την εμπειρία ακόμα καλύτερη.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ξεκινήσαμε να παίξουμε το πωλείται ελευθερία αλλά επειδή παίζουμε πάντα δυάδα και ο άλλος παίκτης είναι Ιταλός παίξαμε Φαραώ και μπακ του μπακ καθρέφτη. Στα μεγάλα ατού των δωματίων αυτών είναι ότι όλα είναι αυτοματοποιημένα, χωρίς λουκέτα και περιγραφές με γράμματα. Εντυπωσιαστήκαμε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τη γλώσσα. Ο Τζι εμ ευγενέστατος. Σωστή αξιοποίηση χωρών και πέρα από σκέψη έχει και τασκς δεξιοτήτων. Ένα must δωμάτιο, μικρός θησαυρός που μας έκανε να περάσουμε σουπερ

Locked
4.3 Very Good
Jun - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το athens clue είναι από τις αγαπημένες μου escape εταιρίες. Εχω παίξει όλα τους τα δωμάτια και αυτά που ξεχωρίζω είναι το world war ΙΙΙ και το suspect 33. Πολύ σημαντικό στοιχείο στην εμπειρία ενός δωματίου απόδρασης είναι ο χειρισμός του gm. Σχεδόν όλα τα δωμάτια τα έπαιξα με διαφορετικό team και έχω να πω ότι τα παιδιά εκεί κάνουν πολύ καλή δουλειά και υπάρχει τρομερή προσαρμοστικότητα, γεγονός που σε κάνει να περάσεις εξαιρετικά ανεξαρτήτως του αν είσαι έμπειρος ή άπειρος.

Escaped
4.7 Excellent
May - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Περάσαμε εξαιρετικά, τα παιδιά ήταν ευγενέστατα και το "δωμάτιο" είναι μια πρωτοπορία στο χώρο των escape rooms τουλαχιστον για τα ελληνικά δεδομένα!!! Μπράβο στη φίρμα lockbusters, θα την ξαναπροτιμήσουμε σίγουρα

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, μικρή ή μεγάλη ομάδα, αποδράσετε δεν αποδράσετε, γιατί το σημαντικό είναι να περάσετε καλά. Εγώ το ευχαριστήθηκα ακόμα και αν δεν απέδρασα, πολύ ωραία περάσματα, πλόκη/ατμόσφαιρα όπως πάντα κονσεπτική, τόση όση ώστε να το απολαύσεις. Ο gm εξαιρετικός! Ισως ο καλυτερος gm που έχω παίξει, πολύ γελιο και ευγενέστατος.

Locked
5.0 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το καλύτερο escape prison δωματιο που εχω παιξει. Ατμοσφαιρα υπεροχη, γριφοι που σε κρατανε σε δραση και gm εξαιρετικος. Θελουν να περασεις καλα και αυτο φαινεται τοσο απο τη δουλεια που εχουν ριξει στο δωματιο οσο και απο τo γεγονος πως ειναι ευγενεστατοι. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

5.0 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ίσως το καλύτερο escape room που έχω παίξει, σίγουρα το πιο πρωτότυπο. Ιδιαίτεροι γρίφοι που απαιτούν χρήση αίσθησης, που δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει. Οι GM αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται, το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

An old friend..


  Locked

   1 Hour
   2 - 5
   94.7 %
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

The HAUNTED Box


58:35

   1 Hour
   2 - 5
Score
Freedom Pass
5 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Immortal


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   96.6 %
  Video
Adults Only
Freedom Pass
2 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

AVISSOS - REMASTERED


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
  Video
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Otherside


1:20:00

  Trophies they Won!

The golden Key The golden Key
  QR-Code
The Mind Flayer	The Mind Flayer
  QR-Code

   80 Minutes
   2 - 4
   83.3 %
Freedom Pass
2 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

HELLEVATOR


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 4
   100.0 %
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Ελιξήριον


1:07:00

   70 Minutes
   2 - 4
   98.0 %
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Roll the Dice


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
  Video
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Blackwater


2:00:00

   2 Hours
   2 - 7
Kids Friendly
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 5
   99.6 %
Freedom Pass
Spooky Mystery

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

OPERATION SILK CITY


1:40:00

   100 Minutes
   2 - 7
   97.5 %
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


1:40:00

   100 Minutes
   2 - 4
   77.6 %
Kids Friendly
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Jungle Treasure


  Locked

   80 Minutes
   2 - 6
   96.3 %
Action
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

PROMETHEUS


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Sci-Fi
  Video
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

NEMO


1:25:00

  Trophies they Won!

The golden Key The golden Key
  QR-Code
kate s1m

   90 Minutes
   2 - 4
   89.7 %
Actor
Action
Adults Only
Freedom Pass
2 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

PSYCHO


1:10:00

  Trophies they Won!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 6
  Video
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

  Trophies they Won!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

LOST REVISED


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Experimentum IV


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5
   96.0 %
Score
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Actor
Psychological Thriller

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Daylight


1:10:00

  Trophies they Won!

Experimental Vampire Experimental Vampire
  QR-Code

   70 Minutes
   2 - 6
Score
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

ENIGMA


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
  Video
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Swamp Of Sorrows: Normal mode


1:30:00

   70 Minutes
   1 - 5
   95.2 %
Score
Actor
Action
Role Playing
  Video
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

REBELLION


  Locked

   90 Minutes
   2 - 5
   92.1 %
Actor
  Video
2 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Experimentum X


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
Score
Action
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

The Front *Adventure mode*


1:28:00

  Trophies they Won!

Eclipsed Eclipsed

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Tiki Bay


1:15:00

   80 Minutes
   2 - 7
   92.1 %
1 Trophy
Available Until: 10/07/2020

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

The Unveiling


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 6
   70.7 %
  Video
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Exam


  Locked

  Trophies they Won!

RUBIK-ON RUBIK-ON
  QR-Code
EXAM No Injury EXAM No Injury
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 4
   33.6 %
Score
4 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

HANGOVER


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Thomas Crown


1:00:00

   70 Minutes
   2 - 6
  Video
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Actor
  Video
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

CUBE


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


  Locked

   1 Hour
   2 - 6
   82.9 %
Kids Friendly
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


57:00

   1 Hour
   2 - 6
   91.0 %
Kids Friendly
  Video
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

SHERLOCK MAZE


1:00:00

   1 Hour
   2 - 5

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Room 103: Paranoic Reborn


  Locked

   1 Hour
   2 - 4
   45.6 %
Horror
1 Trophy
Available Until: 09/09/2020

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Immortal


  Locked

   80 Minutes
   2 - 4
   96.6 %
  Video
Adults Only
Freedom Pass
2 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

WORLD WAR III


1:07:00

  Trophies they Won!

Athens Clue Hilton Agent Athens Clue Hilton Agent
World Saviors World Saviors

   70 Minutes
   2 - 6
   86.3 %
4 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Escape the Car - Dream


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   96.3 %
Psychological Thriller
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Otherside


  Locked

   80 Minutes
   2 - 4
   83.3 %
Freedom Pass
2 Trophies

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

The Prison


Pending Result  

   80 Minutes
   2 - 6
Action
Parking
Freedom Pass

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Room 696


Pending Result  

   90 Minutes
   3 - 6
   89.7 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

   Team : kate s1m, Yuri Ludovico

Won

Sep - 2021

Owning this trophy, you become an executive member of the Strongest Escapers

Sep - 2021

a.k.a. The Shadow Monster

Aug - 2021

Owning this trophy, you become an executive member of the Strongest Escapers

Sep - 2020

+10 Point at Mystery Lab for the 7th Competition

Sep - 2020

+10 Point at Mystery Lab for the 7th Competition

Nov - 2019

A vampire got captured in a cell by a vampire hunter... But could all of this be an eXperiment by Deppart Corporation?

Nov - 2019

Εκείνη έχει στην κατοχή της κάτι πολύτιμο. Το χρειάζεσαι. Αν καταφέρεις να το αποκτήσεις, αυτό το τρόπαιο σου ανήκει δικαιωματικά.

Sep - 2019

Βρείτε, στον χώρο της καφετέριάς μας, και "ξεμπερδέψτε" τον κύβο για να κερδίσετε το τρόπαιο!

Sep - 2019

Κατάφερες να βγείς από το ΕΧΑΜ, είτε εντός είτε εκτός χρόνου αλλά χωρίς να χτυπήσει πουθενά κανένα μέλος της ομάδας σου! Προσοχή,μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται!

Jun - 2019

You have completed all 6 rooms of Athens Clue Hilton!!!

Jun - 2019

Congratulations! You saved humanity.