cover image profile image

kate s1m
Sensei


  Ποσοστό Απόδρασης: 76,9%
  Σκορ : 594
  Μου Αρέσει : 49

5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

PSYCHO

PSYCHO

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τα δωμάτια του Mystery Lab <3 (μέχρι τη δημιουργία καινούριων βεβαίως βεβαίως!) με το psycho. Χωρίς να το ξέρουμε λοιπόν αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος!!!
Όλα τα δωμάτια της εταιρίας ήταν άψογα αλλα το psycho ανήκει ακριβώς στο είδος των δωματίων που μου αρέσουν, ατμοσφαιρικα, που χρειάζονται καλό ψάξιμο, συνεργασία και έχουν παρουσία ηθοποιού που ανεβάζει την αδρεναλίνη, τόσο όσο ώστε να σε κρατάει σε εγρήγορση, χωρίς να σε αποσπά και χωρίς το δωμάτιο να γίνεται τρόμου, κρατώντας το επίπεδο δυσκολίας των γρίφων σε άριστα επίπεδα, κατά την άποψή μου.
Υπήρχαν πολύ ωραίες κατασκευές και περάσματα και όλα ήταν εντός θέματος και με απόλυτη ροή, που σε έκανε να απολαμβάνεις κάθε λεπτό του. Επιπλέον, ως ιδανικό αριθμό παικτών προτείνουμε 2-4 άτομα ανάλογα και με το πόσα δωμάτια έχει η ομάδα στο ενεργητικό της.
Έξτρα μπουστ στην εμπειρία, έδωσε ο πεπειραμένος και ευγενέστατος gm, που χειρίστηκε εξαιρετικά την ομάδα μας!!!!! Σπέσιαλ credits και στον απίθανο ηθοποιό, που κόντεψε να με αφήσει στον τοπο και τον λατρέψαμε!!
Συνοψίζοντας μια όμορφη, απαιτητική και ατμοσφαιρική εμπειρία, που έκλεισε τον κύκλο δωματίων του αγαπημένου μας Mystery Lab, για τη μικρή μας ομάδα όπως ακριβώς θα θέλαμε δυναμικά!!! και με την αίσθηση πληρότητας ότι λύσαμε πολλούς και καλούς γρίφους, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό στο δωματιο!!!

#YuKa

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έχοντας αποκομίσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τα προηγούμενα δωμάτια της εταιρίας, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε ξανά στο Mystery Island και αυτή τη φορά να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον Καπετάνιο Τζέιμς!!!
Ατμόσφαιρα και σκηνικά πλήρως εντός κονσεπτ, γρίφοι μέτριας δύσκολης που σου αφήνουν το απαραίτητο χρονικό διάστημα να ψάξεις ΚΑΛΑ!!! κάθε γωνιά του δωματίου και να το ευχαριστηθείς!!!
Στη συνταγή της επιτυχίας εντάσσονται τα ευκόλως εννοούμε (αλλά επειδή πολλές φορές αυτά παραλειπονται):
Καλή συνεργασία, λογική σκέψη αλλά και φαντασία, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, καλό ψάξιμο και κυρίως θετική διάθεση για να είναι οι άνεμοι ούριοι και να σαλπάρετε και για άλλες παραλίες!!!
Ευχαριστούμε τα παιδιά στην υποδοχή, που πάντα είναι ευγενέστατα!!! Και κυρίως ευχαριστούμε την κα-τα-πλη-κτι-κή gm μας τη Νίκη, που όταν παίζουμε καρδιοχτυπαει πιο πολύ από μας, για να είναι η εμπειρία τέλεια, δείχνοντας πόσο μεράκι έχει.
Περιμένουμε τα καινούρια δωμάτια με ανυπομονησία, έως τότε Arivederci Belli 😊

#Yuka

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2020

LOST REVISED

LOST REVISED

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά την ήττα που είχαμε φαει από το τελευταίο επεισόδιο του Lost, αποφασίσαμε να πάμε στο Mystery lab 2 και να δώσουμε το δικό μας (ηρωικό) τέλος σε αυτή την ιστορία!!!
Μία λοιπόν μικρή αλλά δυναμική ομάδα δύο ατόμων, αποφάσισε να αντιδράσει στη κλήση βοηθείας της Alex και να επισκεφτεί το μυστηριώδες νησί.
Η αποστολή μας απαιτητική, γεμάτη λουκέτα, ευφυείς γρίφους και επιβλητική ατμόσφαιρα. Ωραία περάσματα και στρωτή ροή που σε κάνουν να απορείς πόσο γρήγορα κυλούν τα 70 λεπτά.
Βεβαίως το κερασάκι στην τούρτα, η όμορφη υποδοχη των παιδιών και η ευγενέστατη!!! gm (που μιλάει και Ιταλικά!!!) φορτισμένη φουλ με θετική διάθεση, έτοιμη να μας εξηγήσει τα πάντα σχετικά με το δωμάτιο και έχοντας επέμβει ακριβώς και μόνο τις κατάλληλες στιγμές κατά τη διάρκεια του γκειμ.
Συνοψίζοντας, μια πολύ καλή δουλειά από το Mystery lab 2, όπως την περιμέναμε, που απαιτεί ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, λογική σκέψη, συνεργασία και καλό ψάξιμο. Κατά την άποψή μου, ιδανικός αριθμός ατόμων 2 με 3, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν και την εμπειρία.
Ευχαριστούμε το Mystery Lab, εις το επανιδειν στο Psycho!!!!

#YuKa

Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Σεπ - 2020

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά λοιπόν από την πολύμηνη παύση μας, λόγω των δυσμενών συνθηκών, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! αποφασίζουμε να κάνουμε το καμ μπακ μας με ένα πείραμα, Experimentum IV, στην πολυαγαπημένη μας Trapped!!!
Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, ως συνήθως έξυπνοι και πρωτότυποι. Ενδεχομένως να ήθελα την ατμόσφαιρα λίγο πιο έντονη, με ορισμένες τροποποιήσεις στο χώρο.
Η gm μας πάρα πολύ ευγενική, με καίριες παρεμβάσεις μας καθοδήγησε (αφού έτσι σκουριασμενοι που ήμασταν σιγά μη βγαίναμε :P).
Στο σύνολο της μια όμορφη εμπειρία!!
Συνιστώ δύο αρκετά έμπειρους παίκτες ή 3 αν έχουν λιγότερη εμπειρία, διότι η ομάδα χωρίζεται οπότε πρέπει να υπάρχει πάρα πολύ καλή συνεργασία.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Μετά από πολύ καιρό που είχα βάλει στο μάτι αυτό το δωμάτιο, μετά από την ανάγνωση πολλών σχολίων για το συγκεκριμένο και μετά από ατέλειωτες συζητήσεις περί escape rooms, εν τελει επισκεφτήκαμε το daylight.
Αναρωτιέμαι τι με έκανε να καθυστερήσω τόσο να το επισκεφτώ, μάλλον η απόσταση γιατί το Φάληρο πέφτει λίγο μακριά, άλλο ορθό λόγο δεν μπορώ να βρω.
Ακούγεται ότι είναι δωμάτιο “hate it or love it” εγώ δεν ανήκω σε καμία από τις δυο κατηγορίες, ανήκω σε εκείνη του “adore it” ίσως γιατί λατρευω τη νοοτροπια των δωματίων της Trapped, γριφαδικα, ατμοσφαιρικά δωμάτια, που η λογική σκέψη, η παρατηρητικότητα και η συνεργασία, πρέπει να συνδυάζονται ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο δια ταύτα, ένας hunter ή αλλιώς κυνηγός, μας έχει πιάσει καθώς είμαστε «πλάσματα της νύχτας» και βρισκόμαστε δεμένοι σε κελί. Το φως θανάσιμος εχθρός μας! Στόχος μας: Να επιβιώσουμε (we will survive λοιπόν αλά Gloria Gaynor και όλα αυτά εντός 70’).
Εξαιρετική αξιοποίηση χώρου, επιβλητική ατμόσφαιρα, μέτριας και υψηλής δυσκολίας γρίφοι, πολύ έξυπνοι, απαιτείται μεγάλη παρατηρητικότητα σε κάθε λεπτομέρεια και πολύ καλό ψάξιμο.
Ευφάνταστος τρόπος να πάρεις βοηθεια, οποτε αν το θέλετε ακόμα πιο δύσκολο, απλά μην πάρετε και αν πάλι νιώθετε ότι κολλάτε ορίστε εσείς ποτέ θα λάβετε το χιντ. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη της εξαιρετικής gm.
Κατά την άποψη μου ο ιδανικός αριθμός ατόμων είναι τρία, αλλά εμείς που πήγαμε δυο περάσαμε τέλεια. Επίσης, να πάτε εφόσον έχετε εμπειρία, έστω και μικρή γιατί είναι απαιτητικό δωμάτιο, ώστε να το ευχαριστηθείτε. Must: Λογική και καθαρή σκέψη.
Τέλος μπραβο στην Trapped (ή Deppart ?!) για τα ποιοτικά της δωμάτια, ανυπομονούμε για καινούργια και βεβαίως ευχαριστουμε την Μάιρα,την Ελένη, τον Μάριο, την Ιωάννα και γενικά όλα τα παιδιά εκεί, για την αγάπη τους στο νέο «θεσμό» του εσκειπινγκ, arrivederci!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

ENIGMA

ENIGMA

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πρώτη μας επίσκεψη στην εταιρία Mystery lab και η εμπειρία παρά πολύ δυνατή.
Δυο πράκτορες επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν έναν γερμανικό κώδικα και να ενισχύσουν τις αγγλικές δυνάμεις κατά την περίοδο του Β Παγκόσμιου.
Απαιτητικό δωμάτιο, μέτριας και υψηλής δυσκολίας γρίφοι, αρκετοί σε αριθμό, ευχαριστιέσαι να λύνεις, πολύ ωραία ατμόσφαιρα και περάσματα, υπαρχουν και λουκέτα και αυτοματισμοί, όλα εντός concept όπως και τα αντικείμενα που παραπέμπουν σε εκείνη την εποχή και πολύ καλός gm και ευγενέστατος.
Κατά την προσωπική μου άποψη ιδανικός αριθμός 3-4 άτομα, για δυο τσαλεντζ αλλά πάλι θα περάσετε πολύ ωραία. Απαιτειται συνδυαστική σκέψη και καλή συνεργασία.
Επιπλέον, δε μπορώ να μην αναφέρω τον υπέροχο χώρο, έτσι και βγάζανε καφέ κάθε μέρα εκεί θα ήμουν. Σας ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία, είσαι το επανιδείν!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Λοιπόν έχουμε και λέμε, σήμερα η δυαδα αποκόμισε μια ξεχωριστή εμπειρία. Αποφασίσαμε να κάνουνε κάτι διαφορετικό και να επισκεφτούμε ένα ΕR με role playing.
Συνεπώς, μια μάγισσα και ένας πολεμιστής ταξίδεψαν στο βασίλειο της Αστραβης και έψαξαν για τα όπλα και σύμβολα τους ώστε να βρουν τις αναμνήσεις τους και να αντιμετωπίσουν το τέρας των βάλτων της θλίψης. Στο δρόμο τους ανάμεσα στη μάχη φως και σκότους, βρέθηκαν πολλά πρόσωπα.
Καλοχτισμενη ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος, κάτι που προσωπικά λάτρεψα γιατί είμαι ο τύπος του παίκτη, που μου αρέσει η ιστορία και το ψάξιμο κάθε λεπτομέρειας όσο μικρή και αν είναι, ώστε στο τέλος να αποκτούν όλα νόημα.
Ωραία και πολλά περάσματα, πρωτότυποι γρίφοι, τόσοι όσοι να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα και το role playing, συνδυαστικοί και παρατηρητικότητας, όλα εντός concept. Στα bonus η μουσικη! Το προσωπικό ευγενέστατο και οι gm καταπληκτικοί. Έξτρα χιντ: Αν κάποιος προτιμά πιο δύσκολα δωμάτια, υπάρχουν διαφορετικά mode, σίγουρα η παρουσία των «σκοτεινών» θα δυσκολεύει την κατάσταση.
Συνοψίζοντας, ηταν μια παρά πολύ ωραία εμπειρία, ευχαριστώ για την προσαρμογή των ηθοποιών στην ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία μου (καθώς είμαι αρκετά φοβητσιάρα....) και ανυπομονουμε να σας ξαναεπισκεφτούμε στο sequel της ιστορίας.

Απέδρασαν

Απάντηση από: Room 54
Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας!

5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

REBELLION

REBELLION

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Στην Αγία Παρασκευή, Δευτέρα βράδυ, μια μικρή αλλά αποφασισμένη ελληνοϊταλική ομάδα ανύψωσε το ανάστημα της στον τύραννο Γκριμπαρ και επαναστάτησε! Δράση, στρωτή ροη, υπέροχη μουσική πλαισίου, που δίνει έξτρα μπουστ στο κονσεπτ (όλα απολύτως εντός θέματος, όπως και κάθε αντικείμενο) καλοφτιαγμένοι γρίφοι με μεράκι, ωραία περάσματα, εξαιρετικό act από τον ηθοποιό και πρωτότυπες κατασκευές. Πρόκληση για δυάδα, αλλά σίγουρα θα περάσετε όμορφα! Επιπλεον, ειναι απο τις λιγες εταιριες, που απο την αρχη της λειτουργιας του δωματιου, εχουν ετοιμη και αγγλικη version.
Συνοψίζοντας, ευχαριστούμε τα ευγενέστατα παιδιά του Clock, καλές δουλειές και περιμένουμε με ανυπομονησία τα καινούργια δωμάτια!!!

Δεν Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ναυαρχίδα των ΕΡ τελεία και παύλα! Αυτο το δωμάτιο ήρθε να μου φέρει τα πάνω κάτω, αλλάζοντας κατακόρυφα το τοπ 5 μου, εκθρονίζοντας αγαπημένα δωμάτια. Πολλά ΕΡ, σίγουρα έχουν εμπνευστεί στοιχεία από το Experimentum X. Δυνατό, ατμοσφαιρικό, με δράση (την οποία προσωπικά λατρεύω) και ροη. Όμορφα και πολλά περάσματα, έξυπνοι γρίφοι-αυτοματισμοί, απαιτείται καλή συνεργασία της ομάδας (εικάζω ιδανικός αριθμός 4) και συγκέντρωση. Μια εξαιρετική δουλειά από την Trapped, που σε συνδυασμό με το ευγενεστατο προσωπικό και τον υπέροχο τζι εμ συμπληρώνει μια αξέχαστη εμπειρία και μας «εθίζει» ακόμα περισσότερο στο χώρο των escape rooms.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Νοε - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δε συνηθίζω να πηγαίνω σε πολύ καινούργια δωμάτια, καθώς θέλω πρώτα να διασταυρώνω ότι πρόκειται για όντως δυνατό δωμάτιο. Είπα όμως να εμπιστευτώ το ένστικτο μου περί TimeRun και δε έπεσα έξω. Όπως και με το Unveiling αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ατμοσφαιρικο, έξυπνο, στρωτό, με πρωτότυπους γρίφους και λουκέτα (δε λέω περισσότερα, να μην σποιλαρω) και με εξαιρετική ηθοποιό σε όλα!!! Τσαλεντζ και απολαυστικό για δυάδα. Τα παιδιά στην υποδοχή όπως πάντα ευγενέστατα και με προθυμία να μου εξηγήσουν κάθε απορία, ώστε το παζλ στο μυαλό μου να κουμπώσει απολύτως τέλεια. Ανυπομονούμε για το επόμενο δωμάτιο, εύγε για την υπέροχη δουλειά!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Φρέσκο φρέσκο έχει σκάσει το unveiling και ειπαμε να το επισκεφτούμε (και καλά κάναμε). Τα παιδιά στην υποδοχή ευγενέστατα και μάλιστα με φοβερό αγγλικό αξαν, καθώς η μοίρα μου το έχε γράψει ο εσκειπ παρτενέρ μου να είναι ξένου ρεπορτορίου. Μεγάλοι χώροι, άνετοι, οπότε τσάλεντζ για δύο. Έξυπνοι γρίφοι εντός θέματος, λουκέτα & αυτοματισμοί τόσοι όσοι για να είσαι σε εγρήγορση όλο το 90λεπτο, αλλά και πολύ ψάξιμο. Παρατηρητικότητα, λογική σκέψη και συνεργασία (ή και όχι, ίσως από τα ωραιότερα σημεία σε εσκειπς). Την ατμόσφαιρα ντύνει φοβερά η μουσική! Συνοψίζοντας το unveiling αποτελεί μαστ γριφοδωμάτιο, οπου θα περάσετε υπέροχα!

Απέδρασαν

Απάντηση από: TimeRun Escape Rooms
Καλησπέρα Κατερίνα! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το αξαν μου😅 αλλά ακόμα περισσότερο που είχατε μια τόσο όμορφη εμπειρία μαζί μας. Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε τέτοιες ομάδες! See you next time 😊

5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Tiki Bay

Tiki Bay

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Βλέποντάς τον τίτλο, νομίζεις ότι θα είναι απλό αλλά τα φαινόμενα απατούν!!! Πρόκειται για μία απαιτητική, ευφυή και δροσερή χαβανέζικη περιπέτεια. Έξυπνοι γρίφοι, αρκετός χρόνος να χορέψεις, να γελάσεις και γενικώς να απολαύσεις αυτό το υπέροχο δωμάτιο και εξαιρετικός τζι εμ. Συνοψίζοντας, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου με φόντο ένα γριφοδωμάτιο διαμαντάκι!!!
Ευχαριστούμε για την εμπειρία, ALOHAAAA TIKI

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Exam

Exam

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είχαμε ακούσει πολλά, αλλά τελικά άμα δεν παίξεις το συγκεκριμένο δωμάτιο, δεν μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Βγαίνεις στο έπακρο γεμάτος από την εμπειρία και απλά εύχεσαι ο χρόνος να πήγαινε πίσω για να ξαναεπαιζες. Μινιμαλισμός, λογική, επιβλητική ατμόσφαιρα,καλοχτισμενη και δομημένη ιστορία, στρωτή ροη, έξυπνοι γρίφοι και μηχανισμοί και βεβαίως εξαίρετος και πεπειραμένος τζι εμ, με ευφυή αίσθηση του χιουμορ, που φρόντισε ώστε η μέτριας εμπειρίας δυάδα να περάσει σούπερ! Επιπλέον, το προσωπικό στην υποδοχή ευγενέστατο και φιλικότατο. Συνοψίζοντας, είναι από τις εταιρίες που πήραν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας κυρίως για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το εσκειπινγκ και τα πάντα γύρω από αυτό. Ανυπομονούμε, να παίξουμε τα υπόλοιπα δωμάτια.
ΥΓ: το Rubicon είναι και πολύ ωραίο παιχνιδομαγαζο για καφέ!!!

Δεν Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Τελειώνοντας λοιπόν τα δωμάτια και αυτής της εταιρίας, παίζοντας χανγκοβερ και μπακ2μπακ τον καταραμένο Ουίλι, έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο! Πολύ ωραία όλα, ξεχωρίζοντας ως πιο αγαπημένο μου το χανγκοβερ. Κλασικά εικονογραφημένα: τζι εμ σουπερ, βοήθειες εκεί που πρέπει, στρωτή ροή, επιβλητική ατμόσφαιρα.
Ξεχωριστό δωμάτιο, καθώς μετά από σχεδόν 60 δωμάτια, δεν είχα ξαναπαίξει σε ψυχιατρείο, εν λευκώ (αλα Μποφίλιου). Έξυπνοι γρίφοι και μηχανισμοί. Όπως σε όλα τα δωμάτια, απαραίτητη η καλή συνεργασία, λογική και η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Όλα τα παίξαμε ως δυάδα, συνεπώς όλοι εσείς εκει έξω που πασχίζεται να κάτσει μία καλή τετράδα+ αλλά ποτέ.... σπεύσατε, θα είναι και μεγαλύτερη η πρόκληση!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Βενιζέλου Ελευθέριου 106, μια μέτριας εμπειρίας δυάδα, είναι αποφασισμένη να αποδράσει από το γραφείο του Σέρλοκ, μέσα σε 60 λεπτά. Ως γνήσιοι λουκετακιδες τρελαθηκαμε να ανοίγουμε λουκέτα, στα μπόνους το τελευταίο τάσκ που θέλει μια κάποια δεξιοτεχνία. Ατμόσφαιρα κονσεπτικη, ευγενικός και θετικά φορτισμένος Τζι εμ μπουσταρει τη συνολική εμπειρία. Γριφακιδες σπεύσατε, θα περάσετε σίγουρα καλά. Έξτρα χιντ: πολύ καλό το μπακ2μπακ με κιουμπ #

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Thomas Crown

Thomas Crown

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Έχοντας αποκομίσει εξαίρετες εντυπώσεις από το κουνελοδωματιο, κάνουμε μπακ2μπακ και ξεκινάμε να κλειδωθουμε στον Τομας. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς βάση σχεδίου. Στο σημείο αυτό να πω ότι αν έχετε κανα φίλο μπουκαδόρο, πάρτε τον μαζί! Το καλύτερο γριφοδωματιο, που έχω παίξει με θέμα κλοπή, μέτρια δυσκολία που απαιτεί χρήση εργαλείων, τα οποία περιείχε σε αφθονια το βαλιτσάκι του θείου τζονι. Εξαίρετος Τζι εμ, που έδειξε κατανόηση στην αργοπορία μας και φρόντισε να απολαύσουμε την όλη εμπειρία φουλ. Αγαπητέ Τζι εμ ευχόμαστε η πίτσα να μην κρύωσε, θενκ γιου για τη σούπερ τιμή και ανυπομονούμε για καινούριο δωμάτια. Εις το επανιδείν

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ώρα 21:30, μια δυάδα, ένα κουνέλι, 70 λεπτά και το παιχνίδι ξεκινά. Ο χρόνος έχει σταματήσει στη wonderland, γιατί έχει φάει σκαλωμα με την Αλίκη και εμείς καλούμαστε να αποκαταστήσουμε την τάξη των πραγμάτων. Ένα υπέροχο δωμάτιο, που σε κάνει να νιώθεις ότι όντως είσαι σε παραμύθι. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, που σε αφήνουν να απολαύσεις το δωμάτιο και βεβαίως το εξαιρετικό ακτ της υπεροχής ηθοποιού απογειώνει την εμπειρία. Περάσαμε σούπερ και νιώσαμε ξανά μικρά παιδιά. Αριβεντερτσι!!!!!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Πολύ ωραίο δωμάτιο, χρειάζεται καλή συνεργασία και πολύ καλό ψάξιμο!!! Έξυπνοι γρίφοι, μέτρια δυσκολία που σε αφήνει να απολαύσεις το δωμάτιο και την ατμόσφαιρα του εργαστηρίου. Δυνατός Τζι εμ, πάντα ευγενικός και προσαρμοστικος, καθώς σε αφήνει να επιλέξεις από την αρχή τον τρόπο λήψης βοηθειών, είτε να ζητάς είτε να της δίνει εκείνος, όποτε και αν το κρίνει. Συνοψιζοντας, πολύ καλή δουλειά, ανυπομονούμε για την επάνοδο μας στον καταραμένο!

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Immortal

Immortal

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Καινούριο δωμάτιο της εταιρίας και σπεύσαμε να το δοκιμάσουμε. Μεγάλο, γρίφοι μπόλικοι, μέτριας και υψηλής δυσκολίας, χρειάζεται συνεργασία και μεγάλη παρατηρητικότητα. Δεν πρέπει να χαθεί λεπτό γιατί προς το τέλος υπάρχει ένας γρίφος αρκετά απαιτητικός. Ωραίο στορι, αν και είχαμε μια διαφωνία :P για κάποιο χαρακτήρα της ιστορίας, με τον πάντα συζητήσιμο και ευγενέστατο Τζι εμ. Ωραία εμπειρία

Δεν Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Room 103: Paranoic Reborn

Room 103: Paranoic Reborn

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δωμάτιο βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά, δυνατή ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση. Εντάξει για τζι εμ δεν λέω τπτ, τους λατρεύω. Γρίφοι που βγαίνεις καμμενος, απαιτητικό δωμάτιο υψηλής δυσκολίας που θα το ευχαριστηθείτε σίγουρα!! Λογική, γρήγορη σκέψη και συνεργασία.

Δεν Απέδρασαν
4,8 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το g factor έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τα δωμάτια εκεί. Παίξαμε Φαραώ και μπακ του μπακ καθρέφτη, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, έξυπνοι γρίφοι, κανενα λουκέτο. Στην αρχή ως κλασικοί λουκετάκιδες, είχαμε πάθει κοκο μπλόκο αλλά στην πορεία μπήκαμε στο νόημα και περάσαμε παρά πολύ ωραία. Πρωτοποριακα δωμάτια που βασίζονται στην παρατηρητικότητα και τη συνεργασία. Ευχαριστούμε τον τζι εμ, που δε μας άφησε από τα μάτια του και έκανε την εμπειρία ακόμα καλύτερη.

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Σεπ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ξεκινήσαμε να παίξουμε το πωλείται ελευθερία αλλά επειδή παίζουμε πάντα δυάδα και ο άλλος παίκτης είναι Ιταλός παίξαμε Φαραώ και μπακ του μπακ καθρέφτη. Στα μεγάλα ατού των δωματίων αυτών είναι ότι όλα είναι αυτοματοποιημένα, χωρίς λουκέτα και περιγραφές με γράμματα. Εντυπωσιαστήκαμε και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τη γλώσσα. Ο Τζι εμ ευγενέστατος. Σωστή αξιοποίηση χωρών και πέρα από σκέψη έχει και τασκς δεξιοτήτων. Ένα must δωμάτιο, μικρός θησαυρός που μας έκανε να περάσουμε σουπερ

Δεν Απέδρασαν
4,3 Πολύ Καλό
Ιουν - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το athens clue είναι από τις αγαπημένες μου escape εταιρίες. Εχω παίξει όλα τους τα δωμάτια και αυτά που ξεχωρίζω είναι το world war ΙΙΙ και το suspect 33. Πολύ σημαντικό στοιχείο στην εμπειρία ενός δωματίου απόδρασης είναι ο χειρισμός του gm. Σχεδόν όλα τα δωμάτια τα έπαιξα με διαφορετικό team και έχω να πω ότι τα παιδιά εκεί κάνουν πολύ καλή δουλειά και υπάρχει τρομερή προσαρμοστικότητα, γεγονός που σε κάνει να περάσεις εξαιρετικά ανεξαρτήτως του αν είσαι έμπειρος ή άπειρος.

Απέδρασαν
4,7 Εξαιρετικό
Μαϊ - 2019

Γρίφοι / Αποστολές

4,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Περάσαμε εξαιρετικά, τα παιδιά ήταν ευγενέστατα και το "δωμάτιο" είναι μια πρωτοπορία στο χώρο των escape rooms τουλαχιστον για τα ελληνικά δεδομένα!!! Μπράβο στη φίρμα lockbusters, θα την ξαναπροτιμήσουμε σίγουρα

Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Μαρ - 2019

Otherside

Otherside

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, μικρή ή μεγάλη ομάδα, αποδράσετε δεν αποδράσετε, γιατί το σημαντικό είναι να περάσετε καλά. Εγώ το ευχαριστήθηκα ακόμα και αν δεν απέδρασα, πολύ ωραία περάσματα, πλόκη/ατμόσφαιρα όπως πάντα κονσεπτική, τόση όση ώστε να το απολαύσεις. Ο gm εξαιρετικός! Ισως ο καλυτερος gm που έχω παίξει, πολύ γελιο και ευγενέστατος.

Δεν Απέδρασαν
5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2018

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Το καλύτερο escape prison δωματιο που εχω παιξει. Ατμοσφαιρα υπεροχη, γριφοι που σε κρατανε σε δραση και gm εξαιρετικος. Θελουν να περασεις καλα και αυτο φαινεται τοσο απο τη δουλεια που εχουν ριξει στο δωματιο οσο και απο τo γεγονος πως ειναι ευγενεστατοι. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

5,0 Εξαιρετικό
Δεκ - 2018

Γρίφοι / Αποστολές

5,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ίσως το καλύτερο escape room που έχω παίξει, σίγουρα το πιο πρωτότυπο. Ιδιαίτεροι γρίφοι που απαιτούν χρήση αίσθησης, που δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει. Οι GM αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται, το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

PSYCHO


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
  Video
Freedom Pass

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

CAPTAIN JAMES' SECRET


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

7th Mystery Lab +10 7th Mystery Lab +10
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Freedom Pass

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

LOST REVISED


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Freedom Pass

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Experimentum IV


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5
   96,4 %
Σκορ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Λεπτά
   3 - 6
   99,4 %
Ηθοποιός
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Daylight


1:10:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Πειραματικός Βρυκόλακας Πειραματικός Βρυκόλακας
  QR-Code

   70 Λεπτά
   2 - 6
Σκορ
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

ENIGMA


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
  Video
Freedom Pass

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Swamp Of Sorrows: Normal mode


1:30:00

   70 Λεπτά
   1 - 5
   96,4 %
Σκορ
Ηθοποιός
Δράσης
Role Playing
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

REBELLION


  Δεν Απέδρασαν

   90 Λεπτά
   2 - 5
   90,1 %
Ηθοποιός
  Video
2 Τρόπαια

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Experimentum X


2:00:00

   2 Ώρες
   4 - 6
Σκορ
Δράσης
Ενήλικες Μόνο
Freedom Pass
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

The Front *Adventure mode*


1:28:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Eclipsed Eclipsed

   80 Λεπτά
   2 - 6
   100,0 %
Ηθοποιός
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Tiki Bay


1:15:00

   80 Λεπτά
   2 - 7
   92,1 %
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 10/07/2020

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

The Unveiling


1:30:00

   90 Λεπτά
   2 - 6
   70,7 %
  Video
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Exam


  Δεν Απέδρασαν

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

RUBIK-ON RUBIK-ON
  QR-Code
EXAM No Injury EXAM No Injury
  QR-Code

   90 Λεπτά
   2 - 4
   34,4 %
Σκορ
4 Τρόπαια

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

HANGOVER


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Thomas Crown


1:00:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
  Video
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Follow the White Rabbit


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
  Video
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

CUBE


1:10:00

   70 Λεπτά
   2 - 5

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


  Δεν Απέδρασαν

   1 Ώρα
   2 - 6
   80,7 %
Freedom Pass

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ


57:00

   1 Ώρα
   2 - 6
   90,1 %
  Video
Freedom Pass

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

SHERLOCK MAZE


1:00:00

   1 Ώρα
   2 - 5

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Room 103: Paranoic Reborn


  Δεν Απέδρασαν

   1 Ώρα
   2 - 4
   45,6 %
Τρόμου
1 Τρόπαιο
Διαθέσιμο Έως: 09/09/2020

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Immortal


  Δεν Απέδρασαν

   80 Λεπτά
   2 - 4
   96,0 %
Ενήλικες Μόνο
2 Τρόπαια

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

WORLD WAR III


1:07:00

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Athens Clue Hilton Agent Athens Clue Hilton Agent
World Saviors World Saviors

   70 Λεπτά
   2 - 6
   86,3 %
4 Τρόπαια

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Escape the Car - Dream


1:20:00

   80 Λεπτά
   2 - 4
   95,8 %
Ψυχολογικό Θρίλερ

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Otherside


  Δεν Απέδρασαν

   80 Λεπτά
   2 - 4
   81,4 %
2 Τρόπαια

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

The Prison


Αναμονή Αποτελέσματος  

   80 Λεπτά
   2 - 6
Δράσης

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Δωμάτιο 696


Αναμονή Αποτελέσματος  

   90 Λεπτά
   2 - 6
   89,0 %
Τρόμου
Ηθοποιός
  Video
Ψυχολογικό Θρίλερ
Ενήλικες Μόνο
1 Τρόπαιο

   Ομάδα : kate s1m, Yuri Ludovico

Κέρδισε

Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο Mystery Lab για τον 7ο Διαγωνισμό

Σεπ - 2020

+10 Πόντοι στο Mystery Lab για τον 7ο Διαγωνισμό

Νοε - 2019

Ένας βρυκόλακας εγκλωβίστηκε σε ένα μπουντρούμι ενός κυνηγού βρυκολάκων. Μήπως όλα αυτά είναι ένα μεγάλο πείραμα της Deppart Corporation τελικά?

Νοε - 2019

Εκείνη έχει στην κατοχή της κάτι πολύτιμο. Το χρειάζεσαι. Αν καταφέρεις να το αποκτήσεις, αυτό το τρόπαιο σου ανήκει δικαιωματικά.

Σεπ - 2019

Βρείτε, στον χώρο της καφετέριάς μας, και "ξεμπερδέψτε" τον κύβο για να κερδίσετε το τρόπαιο!

Σεπ - 2019

Κατάφερες να βγείς από το ΕΧΑΜ, είτε εντός είτε εκτός χρόνου αλλά χωρίς να χτυπήσει πουθενά κανένα μέλος της ομάδας σου! Προσοχή,μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται!

Ιουν - 2019

Έχεις ολοκληρώσει και τα 6 δωμάτια του Athens Clue Hilton!!!

Ιουν - 2019

Συγχαρητήρια! Σώσατε την ανθρωπότητα.