cover image profile image

Marina Christou
Champion


  Escape Percentage: 92.5%
  Score : 860
  Likes : 113

4.8 Excellent
Sep - 2021

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
4.7 Excellent
Jan - 2020

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δωμάτιο - τι δωμάτιο;;; αυτοκίνητο - με εξαιρετική ένταση. Δεν περίμενα ποτέ ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό χώρο θα είχαμε τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε, ενώ έξω από το αυτοκίνητο (δεν παίρνω και όρκο), να γίνονται... σημεία και τέρατα...!!!!! Επίσης δεν περίμενα ποτέ ότι χωρίς να έχω να μετακινηθώ ή να διανύσω κάποια απόσταση ή να τρέξω, ότι θα ίδρωνα τόσο πολύ. Και παίξαμε, και το ζήσαμε, και γελάσαμε, και λύσαμε γρίφους που είναι εξαιρετικοί δεδομένης της έντασης που επικρατεί, και αποδράσαμε και εντός χρόνου και με ένα μικρό περίσσευμα κιόλας.
Μια ακόμη δουλειά της συγκεκριμένης εταιρείας, που αγαπήσαμε και περάσαμε υπέροχα. Τα παιδιά όπως πάντα φιλόξενα, φιλικότατα και έτοιμοι να λύσουν κάθε μας απορία.
Υ.Γ. : Ένα μεγάλο μπράβο στις ομάδες που αποφασίζουν να πάνε 2 άτομα!!! :))

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2019

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Θα ξεκινήσω με το κλασικό, πλην όμως εξ ολοκλήρου αληθές: Τι δωματιάρα ήταν αυτή;
Να ξεκαθαρίσω πως η ομάδα μας έχει λατρεία στα γριφοδωμάτια, εγώ προσωπικά έχω μια αδυναμία και στα τρόμου, οπότε μιας και ήταν η σειρά μου να επιλέξω, αποφασίζω να πάμε στο Genesis.
Πριν μπεις μέσα, τα ηχητικά και το ίδιο το σπίτι σε προκαταλαμβάνουν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στα επόμενα 100 λεπτά. Μπαίνεις και το παιχνίδι έχει ξεκινήσει. Ατμόσφαιρα στο φουλ, έναρξη υπέροχη, πραγματικά αυτό που λέει η εταιρεία: Για να το ζήσεις, πρέπει πρώτα να... πεθάνεις!
Και ξεκινάμε, οι 5 πεθαμένοι. Τι χώροι, τι ηχητικά, τι γρίφοι;;; Τι ωραίοι γρίφοι;;; Εμείς που είμαστε γριφάκηδες, το χαρήκαμε πάρα, μα πάρα πολύ. Jump scares τόσο όσο, εκεί που χρειαζόταν, ίσως το δωμάτιο να σήκωνε και περισσότερα, αλλά για τους γρίφους που έχει, που μερικοί είναι δυνατοί, ήταν όλα στην τέλεια δόση. Δεν ξέρω αν θα ικανοποιήσει τους τρομολάγνους, γιατί, ξαναλέω, έχει γρίφους αξιόλογους, αλλά η ατμόσφαιρα είναι μαγευτική. Και περνάς από χώρους και ξανά χώρους και περάσματα και ο ένας χώρος... Ωωωω... τι απόλαυση!!! Δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό σε δωμάτιο. Το χαρήκαμε σαν μικρά παιδιά.
100 υπέροχα λεπτά, λύσαμε τους γρίφους μας, φάγαμε την τρομάρα μας, ρίξαμε το γέλιο μας και τα παιδιά στο τέλος ήταν εξαιρετικά.
Αξίζει να το ζήσετε. Βιαστείτε να πεθάνετε λοιπόν...

Escaped
4.3 Very Good
Nov - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αναλαμβάνουμε λοιπόν την αποστολή να βρούμε το USB που περιέχει τα μυστικά και τα εγκλήματα του "Σκοτεινού Δικτύου". Ένα δωμάτιο - σπίτι με μεγάλους χώρους, ωραία έναρξη, γραμμικό με πολύ ωραία ροή, γρίφους μέτριας δυσκολίας, που κάποιοι από αυτούς, αν και τους έχουμε ξαναδεί, είναι πολύ ωραία δοσμένοι, ενώ άλλοι προς το τέλος του δωματίου, είναι πραγματικό κάψιμο. Ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες ήταν εξαιρετικός, με την έννοια ότι δίνονταν την κατάλληλη ακριβώς στιγμή ώστε να σου δοθεί ο χρόνος να ασχοληθείς με το γρίφο και όταν τελικά έπρεπε να δοθεί κάποιο tip, ήταν τόσο εύστοχο, γιατί δεν σου έδινε ποτέ τη λύση στο πιάτο και σε έβαζε να σκεφτείς ένα βήμα πιο πάνω, για να μπορέσεις να ξεκολλήσεις.
Στο τέλος αποδείχθηκε πως το 70λεπτο ήταν αρκετά αγχωτικό και επειδή η ομάδα μας ξεκίνησε χαλαρά στον πρώτο χώρο, χάσαμε την ευκαιρία να αποδράσουμε στο χρόνο μας. Φυσικά μας δόθηκε το απαραίτητο έξτρα 5λεπτο που χρειαστήκαμε για να τελειώσουμε το δωμάτιο και η αίσθηση που είχαμε στο τέλος ήταν ότι περάσαμε εξαιρετικά.
Το ακόμη πιο ωραίο ήταν που κάθισε μαζί μας στο τέλος η Μαργαρίτα, η ιδιοκτήτρια του δωματίου και δημιουργός του, συζητήσαμε για περίπου πάνω από 1 ώρα για τις εντυπώσεις μας από το δωμάτιο, ενώ στο τέλος καταλήξαμε να ανταλλάσσουμε εμπειρίες που έχουμε από δωμάτια και εμείς αλλά και εκείνη ως παίκτρια που είναι, καθώς και άλλα αστεία σκηνικά που μας έχουν συμβεί σε escape rooms, δημιουργώντας έτσι μια τέλεια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Μαργαρίτα, σου φάγαμε τα γκοφρετάκια, αλλά περάσαμε τέλεια!!! Ευχαριστούμε!

Locked
4.8 Excellent
Oct - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αφού το είχαμε στη λίστα μας για να το παίξουμε εδώ και καιρό, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το δωμάτιο και να δούμε τι μας περιμένει από πλευράς δεξιοτήτων. Πολύ ωραίο concept, φρόντισε να μας βάλει στο κλίμα του δωματίου η εξαιρετική GM πριν ακόμα μπούμε μέσα, εξηγώντας μας αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και τα dos and don'ts του δωματίου και έτσι η 2ωρη περιπέτειά μας ξεκινάει.
Πολύ ωραίο game play, χώροι άλλοι μικρότεροι, άλλοι μεγαλύτεροι, πήγαμε 4 άτομα και θεωρώ πως είναι ίσως και ο ιδανικός αριθμός για να παιχτεί, καθώς υπάρχουν σημεία που γρίφοι μπορούν να λυθούν παράλληλα. Στο γριφολογικό κομμάτι, εγώ προσωπικά δεν έμεινα και τόσο πολύ ευχαριστημένη, καθώς μερικοί γρίφοι για να λυθούν, χρειαζόταν απαραίτητα η καθοδήγηση της GM (ιδίως σε έναν που ήταν "κάψιμο"), ενώ αντίθετα εγώ προτιμώ ο γρίφος να σε οδηγεί μόνος του στη λύση του και να μη χρειάζεται να σου δοθούν συγκεκριμένα tips για να μπορέσεις να μπεις στο σκεπτικό του δημιουργού του γρίφου. Φυσικά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, καθώς η υπόλοιπη ομάδα μου δεν είχε θέμα με αυτό.
Στο κομμάτι των physical tasks τώρα, υπήρχε μια ποικιλία από πραγματάκια που χρειαζόταν να φέρεις εις πέρας, όχι τίποτα το extreme, δεν χρειάζεται να είσαι junkie των γυμναστηρίων δηλαδή για να παίξεις το συγκεκριμένο δωμάτιο, τα οποία tasks ήταν άκρως χορταστικά.
Θεωρώ το πιο χαρακτηριστικό του πόσο ωραία περάσαμε στο δωμάτιο, ήταν το γεγονός ότι πέρασε το 2ωρο χωρίς να το καταλάβουμε και όταν βγήκαμε, νομίζαμε ότι πέρασε μόνο 1 ώρα και θέλαμε και άλλο.
Με λίγα λόγια, πηγαίνετε να το ευχαριστηθείτε, βάλτε φορμίτσες και αθλητικά και ορμήστε να αναμετρηθείτε με το χρόνο.
Για άλλη μια φορά, το προσωπικό της εταιρείας στο Χαλάνδρι ήταν ευγενέστατο και εξαιρετικό και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Escaped
4.5 Excellent
Sep - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό γριφοδωμάτιο, που αν και είναι μη γραμμικό, δεν μας προβλημάτισε καθόλου στη ροή του. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, σε καμία περίπτωση δεν θα το συνιστούσα για αρχάριους ή για πρώτο δωμάτιο. Εξαιρετική ατμόσφαιρα και gamemastering to the point, ακριβώς όπου χρειαζόταν για να μην κολλήσουμε. Δωμάτιο λίγων τετραγωνικών, αλλά άκρως εκμεταλλεύσιμα όλα, που μας χάρισε 1 χορταστική ώρα. ESCAPEPOLIS, εγγύηση πάντα. Ετοιμαζόμαστε για το COSMOS...

Escaped
4.7 Excellent
Apr - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Έχοντας παίξει το Paranoic 1, είπαμε να συνεχίσουμε την ιστορία, να δείξουμε θάρρος και να πάμε να δούμε τι συμβαίνει επιτέλους στο Paranoic 2.
Είχαμε δει ένα βίντεο που κυκλοφορεί σχετικά με το δωμάτιο και η αλήθεια είναι πως πήγαμε αρκετά τρομοκρατημένοι.
Μετά τις αναλυτικές διευκρινίσεις του υπεύθυνου της εταιρείας, ο οποίος μας έβαλε στο νόημα της ιστορίας και στους «ρόλους» μας, κάνουμε το σταυρό μας και μπουκάρουμε στο δωμάτιο.
Αρκετά αληθοφανή σκηνικά, είναι πραγματικά φοβερό το τι μπορεί να χωρέσει και να τοποθετήσει αυτή η εταιρεία μέσα στα δωμάτιά της. Πολύ ωραίο game play, γρίφοι με ωραία ροή, αρκετοί παρατηρητικότητας, βατοί, έτσι ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες που έχεις να αντιμετωπίσεις, με on point ελάχιστες βοήθειες από τον GM ώστε να σε κατευθύνει σωστά μέσα στο δωμάτιο, καθώς είχε διάφορα πισωγυρίσματα.
Ένα δωμάτιο στο οποίο περιμέναμε να τρομάξουμε, είναι όμως πολύ περισσότερο δράσης και έντασης, παρά τρόμου. Να σημειωθεί πως σε όλο το δωμάτιο υπάρχουν σε όλα τα «περίεργα» σημεία που μπορεί ίσως από απροσεξία να χτυπήσει κάποιος, διάφορα προστατευτικά ή φωτισμοί έτσι ώστε να αποτραπούν τυχόν ατυχήματα και μπράβο, τα κράνη είναι απαραίτητα και μας φάνηκαν αρκετά χρήσιμα, παρ’ όλα αυτά εμείς κοπανήσαμε αρκετές φορές μόνοι μας, αλλά καταφέραμε και βγήκαμε αλώβητοι… σχεδόν.
Ένα χορταστικότατο 90λεπτο, ένα δωμάτιο περιπέτειας ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, που πρέπει να επισκεφθείτε και να μπει στη «συλλογή» δωματίων του κάθε escaper.

Escaped
4.7 Excellent
Mar - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ως λάτρεις της σειράς Stranger Things όλοι μας, αποφασίσαμε να βυθιστούμε στον κόσμο του Upside Down για να δούμε με μεγάλη περιέργεια αν και κατά πόσο ένα δωμάτιο με τέτοιο θέμα, θα ανταποκρίνεται στη θεματολογία του και αντίστοιχα στις προσδοκίες μας.
Η περιπέτειά μας ξεκίνησε λοιπόν και τα 100 λεπτά της εμπειρίας μας με τις εναλλαγές μας μεταξύ των δύο κόσμων, ήταν άκρως χορταστικά.
Γρίφοι to the point, έξυπνοι, μέσα στην ατμόσφαιρα και το σκεπτικό της σειράς, με έναν εξαιρετικά αληθοφανή ********* να κάνει τις εμφανίσεις του και πότε να μπαίνει στο δικό μας κόσμο, πότε να έχουμε μπει εμείς στο δικό του, με πολύ ωραία jumpscares εκεί που χρειαζόταν.
Σε κάποια στιγμή, σε μία από τις μεταβάσεις μας από τον έναν κόσμο στον άλλο, χάσαμε τόσο πολύ τη μπάλα με το χώρο, ήταν τόσο ωραίο το mind game που έχει επινοήσει η εταιρεία, που ένα από τα μέλη μας όντως έμεινε να αμφιταλαντεύεται στο Upside Down, τόσο πολύ μάλιστα, που μας έκανε να ανησυχήσουμε. Αυτό σημαίνει πως η σκέψη της εταιρείας να «παίξει» τόσο πολύ με το μυαλό των παικτών ήταν άκρως πετυχημένη, ενώ παράλληλα εμείς ενθουσιαστήκαμε με το χώρο και με την εξέλιξη της ιστορίας.
Ένα χορταστικό δωμάτιο, που καλύπτει άριστα τις ομάδες στις οποίες αρέσουν οι γρίφοι, αλλά έχει και πολύ ωραίες δόσεις φόβου, για να μην ηρεμείς και τελείως.
Μετά το τέλος του δωματίου, κάναμε μια πολύ ωραία, χαλαρή και ευχάριστη συζήτηση με τα άκρως ευγενικά παιδιά της εταιρείας, που σίγουρα θα τους ξαναδούμε σύντομα, για να επισκεφτούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας.

Escaped
4.3 Very Good
Feb - 2019

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πεις τώρα για αυτό το δωμάτιο; Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι η ομάδα μας αγαπάει τα γριφοδωμάτια και τα ατμοσφαιρικά. Είπαμε να δοκιμάσουμε και αυτό το είδος. Δύο άτομα από τους πέντε μας, το σκεφτόταν το δωμάτιο με πολύ άγχος πριν πάμε, γιατί θέλουν πιο ήρεμες καταστάσεις. Στο τέλος βγήκαμε ΟΛΟΙ με μάτια που έλαμπαν από το πόσο ωραία περάσαμε.
Οκέι, εδώ δεν έρχεσαι για να λύσεις γρίφους. Έχει κάποιους εύκολους, περισσότερο physical tasks είναι, αλλά η ατμόσφαιρα, τα σκηνικά, τα περάσματα.... Ωωω αυτά τα περάσματα!!!! Τι υπέροχο; Ίσως λίγο τρόμο να τον σήκωνε ακόμα παραπάνω, αλλά επειδή είναι λίγο έως αρκετά στριμωχτά και η ομάδα θα... συσφίξει τις σχέσεις της σε πολλά σημεία, μάλλον τελικά δεν χρειάζεται παραπάνω τρόμος.
Το αφήναμε να πάμε κάποια στιγμή αργότερα, όταν θα ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για τέτοιο δωμάτιο, αλλά τελικά επειδή κλείνει, αποφασίσαμε να μην το χάσουμε, το επισπεύσαμε και τελικά μας βγήκε σε καλό. Τρέξτε να προλάβετε...
Βαγγελάρα.... είσαι τέλειος!!!!!
Make them Suffer... ερχόμαστε....

Escaped
4.0 Very Good
Feb - 2019

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Απαιτητικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, για έμπειρες ομάδες, με γρίφους συνδυαστικούς και ξανά συνδυαστικούς, οι οποίοι είναι μέσα στο πολύ ωραίο concept του δωματίου. Απαραίτητες οι βοήθειες από τη GM για να προχωρήσεις με τη ροή του δωματίου, γιατί σε κάποια στιγμή πελαγώνεις και δεν ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Πολύ ωραίος και ο τρόπος με τον οποίο δίνονται κιόλας, για να μη βγαίνεις από το mood.Ένα στοιχείο μέσα στο δωμάτιο, σε βάζει ακόμα περισσότερο στο ρόλο που πρέπει να υποδυθείς και είναι πολύ ωραία πινελιά, που αυξάνει λίγο και το άγχος όσον αφορά το χρόνο.
Γενικώς ένα δωμάτιο που μας άρεσε πολύ, η πολυπλοκότητα των γρίφων ήταν όμορφη και έξυπνη και πραγματικά οι γριφάκηδες θα το ευχαριστηθούν.
Ευχαριστούμε και τα δύο ευγενέστατα παιδιά που μας υποδέχθηκαν και λίγο ίσως παραπάνω τη γλυκιά Ελένη, που ήταν και η GM μας.

Escaped
3.3 Good
Feb - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

2.0

Πάμε λοιπόν να παίξουμε και το Zygote, αυτό το δωμάτιο για το οποίο τόσα διθυραμβικά λόγια έχουν αναφερθεί. Σκηνικά, ουάου, υπόθεση ουάου, γρίφοι ουάου, αλλά αν μας άφηναν κιόλας να τους λύσουμε και μόνοι μας, θα ήταν το ιδανικό. Μεγάλη απογοήτευση. Ηθοποιός και GM μας έτρεχαν το δωμάτιο για ένα λόγο που δεν καταλάβαμε ποτέ, δίνοντάς μας τις λύσεις στο πιάτο χωρίς να μας αφήσουν χρόνο να σκεφτούμε. Μόλις ανακαλύπταμε κάτι, πεταγόταν από μια γωνιά και ερχόταν να μας το δείξει και να μας κάνει ανάλυση της λύσης του γρίφου!!!! Ο ηθοποιός είχε γίνει πια το 6ο μέλος της ομάδας. Σχεδόν συνέχεια μαζί μας. Δεν ξέρω γιατί μας έτρεχαν έτσι. Ίσως γιατί υπήρχε καθυστέρηση και μας έβαλαν 20 λεπτά αργότερα μέσα; Ανθρώπινο είναι, αλλά από την άλλη, δεν φταίγαμε εμείς, αλλά υπήρχε καθυστέρηση από την ίδια την εταιρεία, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας τρέξουν το δωμάτιο. Ή μήπως ήξεραν για τα τεχνικά προβλήματα που θα αντιμετωπίζαμε στο τέλος; Και τι εννοώ; Μπήκαμε στον τελευταίο χώρο με 35 λεπτά να μας απομένουν, από τα οποία σχεδόν 25 καταναλώθηκαν αποκλειστικά για τη λύση του τελευταίου γρίφου. Και γιατί τόσα πολλά; Μα γιατί δεν λειτουργούσε τίποτα από το σύστημα εκεί πέρα. Να έχεις βρει δηλαδή τη λύση από νωρίς και να μη λειτουργεί το σύμπαν εκεί μέσα. Έλεος. Μέχρι ο "6ος" της ομάδας μας, ο ηθοποιός, είχε πελαγώσει. Και ένας άλλος γρίφος επίσης, νωρίτερα, πάλι δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε. Μας πήρε ο GM να μας ρωτήσει αν λειτούργησε το ένα και το άλλο (ενώ τα είχαμε βάλει σωστά) και όταν του δώσαμε αρνητική απάντηση, μας το ενεργοποίησε εκείνος.... Δηλαδή, δεν έχω λόγια. Μία που μας έτρεχαν το δωμάτιο και δεν μας έδιναν τον εύλογο χρόνο να σκεφτούμε μόνοι μας, μία που τα πιο σημαντικά πράγματα μέσα δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε, μία που μας ξεκλείδωναν πόρτες από μόνοι τους, μόνο με το χέρι που δεν μας έσπρωξαν να βγούμε από το δωμάτιο. Τελικά το δωμάτιο το λύσαμε, αλλά αν δεν το έχεις ευχαριστηθεί, τι να το κάνεις; Καλύτερα να μη βγαίναμε και να είχαν πάει όλα τα υπόλοιπα ρολόι, περισσότερο θα το χαιρόμασταν.
Δεν λέω, παραδέχθηκε ο ιδιοκτήτης ότι υπήρξαν τεχνικά προβλήματα, συμβαίνουν αυτά, μας είπε, μας έκανε και έκπτωση, δεν λέω, απλά θα προτιμούσαμε αν ήξεραν πριν μπούμε για τα προβλήματα του δωματίου, να μας έλεγαν να πάμε άλλη μέρα. Αγαπάμε Escaped, σε λίγο καιρό θα λέμε ότι έχουμε πάει σε όλα της τα δωμάτια, αφού από τα περισσότερα έχουμε ήδη περάσει, αλλά στο Zygote και στο Grim Reaper στο οποίο είχαμε πάει κάτι μήνες πριν και αντιμετωπίσαμε με τον GM και εκεί πρόβλημα, όταν σου χαλάει την εμπειρία η ίδια η εταιρεία, είναι πραγματικά κρίμα.
Να σημειωθεί ότι τα 2 μόνο αστεράκια στην βαθμολογία για το προσωπικό / gamemaster, πάει για την "περιποίηση" στο εσωτερικό του δωματίου και όχι για την γλυκύτατη και φιλόξενη κοπέλα που μας υποδέχθηκε στο χώρο και μας ζήτησε συγγνώμη για την αναμονή πριν μπούμε.

Escaped
4.7 Excellent
Jan - 2019

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

5.0

Γριφοδωματίων συνέχεια και πάλι στην αγαπημένη Escaped στο Αιγάλεω. Λίγο διστακτικοί που αποφασίσαμε να πάμε σε 60λεπτο δωμάτιο, γιατί πλέον 60 λεπτά μας φαίνονται λίγα και θέλουμε όλο και μεγαλύτερης χρονικής διαρκειας δωμάτια, αλλά έχοντας ακούσει και τόσα πολλά για το συγκεκριμένο, αποφασίσαμε να προσθέσουμε στη λίστα μας αυτό το τόσο challenging δωμάτιο 1ης γενιάς, με το τόσο μικρό ποσοστό απόδρασης (9% συγκεκριμένα μας είπαν από την εταιρεία).
4 άτομα, 60 λεπτά στην τσίτα, δεν σταματήσαμε λεπτό να πεταγόμαστε από την μία μεριά του δωματίου στην άλλη για να λύσουμε, να συνεργαστούμε, να συγκεντρώσουμε στοιχεία, να παρατηρήσουμε, να σπαζοκεφαλιάσουμε. Τόσο, μα τόσο γεμάτο δωμάτιο, το λύσαμε στην εκπνοή, αποδράσαμε επιτυχώς και βγήκαμε χαρούμενοι. Υπέροχη ροή, με τις σωστές βοήθειες του εξαιρετικού GM, υπέροχοι γρίφοι και ένα χορταστικό 60λεπτο που σου έδινε την εντύπωση πως η διάρκεια του δωματίου ήταν αρκετά παραπάνω, αφού είχες λύσει και είχες κάνει ένα σωρό πράγματα.
Πόσο ωραίο δωμάτιο; Μα πόσο ωραίο; Πραγματικά θα το ευχαριστηθούν οι λάτρεις των γρίφων. Είναι πανέξυπνο. Και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει η ομάδα, καταλυτικές!!!! Τρέξτε να το προλάβετε, γιατί κάνει τον κύκλο του μετά από 4 χρόνια λειτουργίας, για να δώσει σιγά - σιγά προφανώς τη θέση του σε κάτι άλλο.

Escaped
4.2 Very Good
Jan - 2019

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Και μέσα σε όλα τα γριφοδωμάτια και τα ατμοσφαιρικά και τρόμου, είπαμε να πάμε και σε ένα θεματικό και αστείο. Πραγματικά για δωμάτιο που φτιάχτηκε για χριστουγεννιάτικο event, η Escaped έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, όπως άρτια είναι όλα τα δωμάτιά της άλλωστε. Ούτε προχειροδουλειά, ούτε τίποτα. Γριφάκια λίγα αλλά καλά, σχεδόν εύκολα θα χαρακτηρίζονταν, αλλά όλα τα λεφτά ήταν η παρουσία του ηθοποιού. Άμα και η ομάδα έχει όρεξη να παίξει το ρόλο της, τη ζούσες στην ιστορία στο έπακρο. Ατάκες και από τις δυο πλευρές, και από τον ηθοποιό και από την ομάδα και γέλιο πολύ. Μέχρι τραγούδια είπαμε. Ένα ευχάριστο δωμάτιο για να σε βάλει στο κλίμα των ημερών και μπράβο στην εταιρεία που κάνει ποιοτικές δουλειές, έστω και αν αφορούν δωμάτια που η διάρκειά τους είναι μόλις για λίγες ημέρες.

Escaped
4.0 Very Good
Jan - 2019

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Είπαμε λοιπόν να δοκιμάσουμε να δούμε πώς είναι αυτό το τόσο τρομακτικό δωμάτιο χωρίς ****** και κάναμε την πρώτη μας επίσκεψη στην εταιρεία.
Αρχικά να πω ότι τα ηχητικά εφέ ήταν τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει σε δωμάτιο μέχρι στιγμής. Πραγματικά φοβερά, λες και το "κακό" σου διαπερνούσε τον εγκέφαλο και ένα ρίγος διαπερνούσε ταυτόχρονα τη σπονδυλική σου στήλη.
ΑΛΛΑ... Δυστυχώς ένας γρίφος ήταν πολύ προβληματικός από την πολλή χρήση, που η εταιρεία δεν είχε φροντίσει να φτιάξει και από ότι διαβάσαμε και από άλλες κριτικές, τελικά και άλλες ομάδες είχαν πρόβλημα στο συγκεκριμένο γρίφο. Αποτέλεσμα; Χάσαμε εδώ περίπου ένα πολύτιμο 15λεπτο για την ομάδα, αν σκεφτεί κανείς ότι όλο το δωμάτιο είναι 60 λεπτά μόνο. Να σημειωθεί ότι η κριτική αυτή αφορά επίσκεψή μας στο δωμάτιο που έγινε προς τα τέλη Δεκέμβρη, οπότε ίσως η εταιρεία επισκεύασε από τότε τα τεχνικά προβλήματα του συγκεκριμένου γρίφου.
Όταν ξεπεράσαμε λοιπόν αυτό το εμπόδιο, διαπιστώσαμε ότι πραγματικά συμβαίνουν περίεργα πράγματα σε αυτό το χώρο... Και ενώ είχαμε αρχίσει ξανά να τσουλάμε, κολλάμε και σε έναν ακόμη γρίφο που ήταν τελείως άσχετος με το ύφος και την ιστορία του δωματίου, που μέχρι να καταλάβουμε το σκεπτικό του, μιας και δεν τον είχαμε συναντήσει ποτέ ξανά, μας τελειώνει ο χρόνος. Εντάξει, το δωμάτιο το φτάσαμε στον τελευταίο γρίφο, δεν το λύσαμε, λόγω σημαντικού χρόνου που χάσαμε σε αυτούς τους δύο γρίφους και κυρίως στον πρώτο, αλλά γενικώς δεν μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη ροή. Από άποψη ατμόσφαιρας και τρόμου, ήταν αρκετά δυνατό.
Ευγενέστατο το παλικάρι που ήταν το άτομο που μας υποδέχθηκε και ήταν ο game master μας.

Locked
4.2 Very Good
Jan - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

5.0

Ωραίο γριφοδωματιάκι, που αν πηγαίναμε στις αρχές μας σαν ομάδα, θα μας ενθουσίαζε πάρα πολύ. Έχει ωραία γριφάκια και πολύ ωραία σκηνικά, έχει τα λουκετάκια του, έχει και τους αυτοματισμούς του. Συνδυάζει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Το πιο εύκολο δωμάτιο της εταιρείας, από ότι μάθαμε. Θα το πρότεινα περισσότερο σε αρχάριες ομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια έμπειρη ομάδα δεν θα περάσει ευχάριστα.

Escaped
3.5 Very Good
Jan - 2019

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

2.5

Δωμάτιο με ωραίους, σχετικά δύσκολους γρίφους. Όχι γραμμικό. Θέλει άτομα να ψάχνουν και να λύνουν παράλληλα και θέλει λίγο παίκτες που έχουν κάποια δωμάτια στην πλάτη τους. Μας χάλασε λίγο την εμπειρία ο Game Master που δεν μας έδινε λίγο χρόνο να σκεφτούμε από μόνοι μας τους γρίφους και μόλις φτάναμε μπροστά από κάποιο γρίφο, άρχισε να μας δίνει hints το ένα πίσω από το άλλο, "σπρώχνοντας" μας το δωμάτιο πιο γρήγορα από ότι έπρεπε. Αποτέλεσμα, βγήκαμε 15 λεπτά νωρίτερα, που αυτός ο χρόνος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα, ώστε να έχουμε τη χαρά ότι μπορέσαμε να σκεφτούμε από μόνοι μας λίγο παραπάνω τον κάθε γρίφο.
Κατά τα άλλα, ένα όμορφο δωμάτιο, που από ότι μάθαμε αργότερα, στη φιλοσοφία του και στους γρίφους του βασίστηκαν πολλά μετέπειτα δωμάτια. Οι λάτρεις των γρίφων, ας το επισκεφτούν...

Escaped
2.7 Good
Jan - 2019

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

2.0

Το δωμάτιο είναι ενδιαφέρον, ως προς το τι πρέπει να κάνεις, αν και πρώτης γενιάς. Θέλει καλή συνεργασία και παρατηρητικότητα. Ωστόσο η δική μας ομάδα δεν πέρασε καλά, γιατί για εμάς χρειαζόταν λίγο παραπάνω παρατηρητικότητα. Εννοώ, δεν βρήκαμε ποτέ μέσα στο δωμάτιο έναν φακό, με αποτέλεσμα ούτε τα λουκέτα να μη βλέπουμε να ξεκλειδώσουμε. Όμως, τον φακό δεν τον βρήκαμε, γιατί δεν είχε τοποθετηθεί ποτέ στο δωμάτιο από την εταιρεία. Οκέι, άνθρωποι είμαστε, λάθη γίνονται, δεν θα είχαμε θέμα αν μας έλεγαν ότι κατά λαθος ξεχάστηκε και μας έφερναν έναν φακό στη διάρκεια του παιχνιδιού. Όμως από ότι αντιληφθήκαμε, ο game master δεν μας παρακολουθούσε καθόλου και δεν κατάλαβε ότι δεν είχε φακό η ομάδα, παρά μόνο όταν βγήκαμε από το δωμάτιο. Με την ατάκα: Και δεν βρήκατε τον φακό που ήταν εδώ... Α.... Δεν είναι ο φακός εδώ. Οκέι, ξεχάσαμε να σας τον βάλουμε στο δωμάτιο. Και γενικώς και από άλλες βοήθειες που δίνονταν, φαινόταν πως ο game master δεν μας παρακολουθούσε καθόλου, γιατί έλεγε: Ναι, σε τι θέλετε να σας δώσω βοήθεια; Κρίμα, γιατί το δωμάτιο θα μπορούσαμε να το χαιρόμασταν αλλιώς, αφού είμαστε ομάδα που αγαπάμε τους γρίφους και δεν μας πειράζει αν το δωμάτιο είναι πρώτης γενιάς ή "τελευταίας τεχνολογίας", αρκεί να έχει καλή ροή και ωραίους γρίφους.

Escaped
4.5 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Η ομάδα μας, λάτρεις των γριφοδωματίων κυρίως και των ατμοσφαιρικών, πηγαίναμε πρώτη φορά σε δωμάτιο τέτοιου είδους τρόμου, αν μπορεί να το χαρακτηρίσει έτσι κάποιος. Το δωμάτιο ήταν υπέροχο, είχε το τρεξιματάκι του, οι λίγοι γρίφοι ήταν τόσοι όσοι χρειαζόταν για να τους λύσεις υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, ο Pinhead ήταν απειλητικός και δεν σου χαριζόταν και τα σκηνικά ήταν λες και ξεπετάχτηκαν μέσα από την ταινία! Τρέξαμε, τρομάξαμε, γελάσαμε, γενικώς περάσαμε υπέροχα. Ετοιμαζόμαστε (ψυχολογικά) να έρθουμε και στο Last of Us...

Escaped
4.5 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

3.5

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ατμοσφαιρικότατο δωμάτιο, δεν γίνεται να μη μπεις στο κλίμα της ιστορίας, μιας ιστορίας που είναι πολύ καλά δουλεμένη, έχει βάθος, και ξεδιπλώνεται σιγά - σιγά. Ο χώρος εξαιρετικά διακοσμημένος, σε μεταφέρει ακριβώς πίσω στο χρόνο και σε ένα ξεχασμένο "περίεργο" μοτέλ. Οι γρίφοι ότι πρέπει για το είδος του δωματίου, οι παρουσίες κατακλύζουν το χώρο, στον αέρα πλανάται ένα μυστήριο και το τέλος είναι απρόσμενο.
Ως τελευταία ομάδα της ημέρας, οι ιδιοκτήτες έμειναν μαζί μας στο τέλος και συζητήσαμε πάνω από μία ώρα, η φιλοξενία ήταν ζεστή, νομίζω ότι τα παιδιά έχουν κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα με το πρώτο τους αυτό δωμάτιο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία (που την έχουν ήδη) και καλή συνέχεια και στα επόμενα...

Escaped
4.7 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγαμε 3 άτομα. Δωμάτιο πιστό στην ιστορία του, γρίφοι μέσα στο concept, εύκολοι προς μέτριας δυσκολίας, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, εκμεταλλευόμενο και το παραμικρό τετραγωνικό του χώρου και γενικώς ένα δωμάτιο σούπερ χορταστικό, με υπέροχο acting. Αξίζει να πάνε όλες οι ομάδες, ανεξαρτήτου εμπειρίας. Μέχρι 4 άτομα max.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη επίσκεψη στην εταιρεία, μετά το υπέροχο Frankenstein' s Legacy. Πάμε με ανεβασμένο τον πήχη, ξέροντας πόσο ωραία περάσαμε στο πρώτο δωμάτιο. Οι προσδοκίες μας επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω. Το Order of Light είναι ένα εξαιρετικό γριφοδωμάτιο, δύσκολο και απαιτητικό, που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό σε κάποιο σημείο. Όσοι λατρεύουν τους γρίφους, εδώ πιστεύω θα βρουν τη χαρά τους. Το game mastering εκπλητικό, έτσι ώστε να μας δώσει τον κατάλληλο χρόνο να σκεφτούμε, αλλά και να επέμβει διακριτικά όταν έπρεπε να μας δώσει μία ώθηση. Βγήκαμε, με 3 λεπτά χρόνο να απομένει.
Για τα παιδιά που δουλεύουν στην εταιρεία, δεν έχω λόγια. Αποκτήσαμε ιδιαίτερη σχέση στην πρώτη μας επίσκεψη και μας θυμόταν και τώρα μόλις πατήσαμε το πόδι μας στην πόρτα της εταιρείας, όπου και μας υποδέχθηκαν με ένα τεράστιο χαμόγελο. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, γιατί και εμείς αισθανόμαστε πολύ οικεία μαζί τους και έχουμε φύγει και τις δύο φορές ικανοποιημένοι στο έπακρο και γελώντας σαν μικρά παιδιά! Ακόμη και όταν μέσα στο δωμάτιο κατά λάθος σπάσαμε κάτι πολύ σημαντικό για την λύση ενός γρίφου, πρώτα από όλα ενδιαφέρθηκαν να μην χαλάσει η εμπειρία μας από τον συγκεκριμένο γρίφο, παρά για την ίδια τη "ζημιά".
Από τις πιο ολοκληρωμένες δουλειές που έχουμε συναντήσει και σαν δωμάτια και σαν εταιρεία. Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το Ouija... Παιδιά, σας ευχαριστούμε για όλα.

Escaped
4.7 Excellent
Nov - 2018

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι να πει κανείς για αυτό το δωμάτιο; Το είχαμε παίξει τον Ιανουάριο του '18 και ήταν το δεύτερό μας δωμάτιο. Το λατρέψαμε, είχαμε πάθει πλάκα. Τώρα, μετά τις αλλαγές που έγιναν και την αύξηση των τετραγωνικών του, αποφασίσαμε να το ξαναπαίξουμε. 35 περίπου δωμάτια μετά και έχοντας περάσει από αρκετές "ονομαστές" παραγωγές, το Requiem συνεχίζει να είναι το αγαπημένο μας. Τα σκηνικά του δεν υπάρχουν, τα "σπάνε". Ο τρόμος βασίζεται κυρίως στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ του δωματίου, οι χώροι αναρίθμητοι, περάσματα... χάνεσαι... και μια ηθοποιός που κινησιολογικά είναι λες και έχει βγει από ταινία θρίλερ. Αν δεν το παίξετε, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβετε για τι αριστούργημα μιλάμε.

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό γριφοδωματιο, με πολύ καλή ροή, εξαιρετικά περάσματα, που απαιτεί καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας. Πραγματικά ένα "χορταστικό" δωμάτιο, άξιο της φήμης του. Θα αναμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2018

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Λάβαμε το προσκλητήριο του γάμου και είπαμε να περάσουμε να ευχηθούμε στο ζεύγος... Πού να ξέραμε τι μας περιμένει; Ένα πολύ δυνατό δωμάτιο, με ωραίους γρίφους, πολλές εναλλαγές χώρων, ιστορία που εξελίσσονταν και την ανακάλυπτες κατά τη διάρκεια και το "κακό" δεν ήξερες από πού θα σου έρθει. Τα παιδιά άψογα, κάθισαν μετά το τέλος και μιλούσαμε πόση ώρα και θα λέγαμε ακόμα περισσότερα, αν δεν περίμενε άλλη ομάδα. Ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα για μια νέα εταιρεία και ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι την πορεία της. Παιδιά, ευχαριστούμε για όλα!

Escaped
4.0 Very Good
Nov - 2018

Puzzles / Quests

4.0

Atmosphere / Plot

3.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετικό. Παίζαμε πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο και η αδρεναλίνη του τρεξίματος για να προλάβεις να περάσεις τις άλλες ομάδες ήταν μοναδική. Υπέροχη ήταν και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των ομάδων. Πολύ ωραία διοργάνωση, γίναμε μία μεγάλη παρέα. Και του χρόνου!

Escaped
4.5 Excellent
Nov - 2018

Puzzles / Quests

4.5

Atmosphere / Plot

4.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ατμοσφαιρικό μικρό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, γραμμικό, με γρίφους λογικούς και ωραίας ροής, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη εταιρεία. Θέλει ψάξιμο και παρατηρητικότητα. Ωραία σκηνικά, βασικά έχεις μεταφερθεί σε σπίτι βουνό. Πολύ ωραίες οι βοήθειες από τον GM.

Escaped

The Wolf


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

The Dark Side Of The Elements


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   98.6 %
Freedom Pass

Exam


  Locked

  Trophies they Won!

7th The Rubicon +10 7th The Rubicon +10
  QR-Code
EXAM No Injury EXAM No Injury
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 4
   33.9 %
Score
4 Trophies

Immortal


1:18:00
2800

   80 Minutes
   2 - 4
   96.4 %
  Video
Adults Only
Freedom Pass
2 Trophies

Escape the Car - Killer


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Freedom Pass

REBELLION


1:28:00

   90 Minutes
   2 - 5
   91.1 %
Actor
  Video
2 Trophies

Genesis


1:40:00

   100 Minutes
   2 - 5
   96.5 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

COSMOS 05 Death in Space


1:56:00

   2 Hours
   1 - 5
   99.2 %
Sci-Fi
  Video
Adults Only

Experimentum X


2:00:00

  Trophies they Won!

Experimental Vampire Experimental Vampire
  QR-Code

   2 Hours
   3 - 6
Score
Action
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

AVISSOS


1:00:00

   90 Minutes
   2 - 5
   92.2 %
  Video

Black Hole Edition


1:29:00

   90 Minutes
   3 - 7
   80.2 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
1 Trophy

DEADLOCK


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   96.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

Room 202: Paranoic II


1:30:00

  Trophies they Won!

The Silver Sword The Silver Sword
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 4
   77.9 %
Horror
Actor
Action
Adults Only
2 Trophies

Ashecliffe Asylum


1:09:00

   70 Minutes
   2 - 5
   91.8 %
Actor
1 Trophy

   Team : Marina Christou

Red Riding Hood


1:17:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.4 %
Actor
Psychological Thriller

IT


1:39:00

   105 Minutes
   2 - 6
   81.2 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Freedom Pass
1 Trophy
Available Until: 08/11/2021

Upside Down


1:38:55
909

   100 Minutes
   3 - 6
   98.4 %
Actor
  Video
Psychological Thriller
Freedom Pass

MAKE THEM SUFFER


1:15:00

   90 Minutes
   2 - 6
Horror
Actor
  Video

UNKNOWN


1:27:00

   90 Minutes
   2 - 6
Horror
Actor
  Video

Daylight


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Score
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

Room 001: Zygote


1:38:00

  Trophies they Won!

Best Worker Best Worker
  QR-Code

   100 Minutes
   3 - 6
   71.6 %
Actor
Sci-Fi
2 Trophies

Room 103: Paranoic Reborn


1:00:00

  Trophies they Won!

Magic Dove Magic Dove
  QR-Code

   1 Hour
   2 - 4
   45.6 %
Horror
1 Trophy
Available Until: 09/09/2020

Horror Of The Bells


1:00:00

   1 Hour
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Comedy
Christmas
Adults Only
1 Trophy

HellRaiser


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 6
   90.4 %
Horror
Actor
Action
  Video

The Orphan


  Locked

   1 Hour
   2 - 5
   76.6 %
Horror
  Video
Psychological Thriller
Freedom Pass
With Actor?

Room 696


1:27:00

   90 Minutes
   2 - 6
   89.4 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Freedom Pass
1 Trophy

Ashecliffe Asylum


1:06:00

   70 Minutes
   2 - 5
   91.8 %
Actor
1 Trophy

The order of Light


1:42:00

   105 Minutes
   3 - 6
   72.2 %

REQUIEM


2:00:00

   2 Hours
   2 - 6
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Freedom Pass

Pablo Escobar


50:00

   1 Hour
   2 - 6
   91.3 %
Freedom Pass

Dead Bride


1:40:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

TYRANNY


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5
   96.6 %
  Video

Athens Halloween Hunt 2018


2:30:00

   150 Minutes
   4 - 8
   98.2 %
Actor
Outdoor

Experimentum IV


1:10:00
3500

   70 Minutes
   2 - 5
   95.7 %
Score
Freedom Pass
1 Trophy

ROSWELL 1947


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5
   86.1 %
  Video


Won

Sep - 2020

+10 Point at The Rubicon for the 7th Competition

Sep - 2020

Κατάφερες να βγείς από το ΕΧΑΜ, είτε εντός είτε εκτός χρόνου αλλά χωρίς να χτυπήσει πουθενά κανένα μέλος της ομάδας σου! Προσοχή,μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται!

Sep - 2019

Το κυνήγι ξεκινάει πρώτα εδώ!

Sep - 2019

A vampire got captured in a cell by a vampire hunter... But could all of this be an eXperiment by Deppart Corporation?

Apr - 2019

This trophy makes the mind more sharp and gives you the power to solve puzzles faster!

Feb - 2019
Feb - 2019
Feb - 2019
Feb - 2019

You have seen "Mission Accomplished" at the final screen of the Zygote

Jan - 2019

The Magic Dove gives you the power to solve puzzles and get out of the next room "flying" with 10% off at Escaped!

Jan - 2019
Nov - 2018

All we really need!


Creator: Kostas Paparousakis
Nov - 2018

Need I say more? Escape!

Nov - 2018

Moon of my life; My sun and stars!


Creator: Πάνος Σαούλης
Nov - 2018

You solved the color puzzle!

Nov - 2018

Congratulations! You know how to do summation!

Nov - 2018

Congratulations! You completed the Athens Halloween Hunt 2018!

Oct - 2018

You Escaped the Maze!

Oct - 2018

Ready for the Athens Halloween Hunt 2018

Oct - 2018

EscapeAll everywhere! Download the EscapeAll app (iOS, Android) and with Mobileholic Trophy!

Oct - 2018

What does the poet mean?

Oct - 2018

A picture is worth a thousand words. Or maybe only one?