Time Corp

Get Out Escape Rooms  
   Θερμοπυλών 26, Αγιος Δημήτριος, 17343 - Εμφάνιση Χάρτη

   80 Λεπτά
   2 - 6

99,6%
57:00
97,27%

  Βαθμολογίες
4,7 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

4,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Με μία λέξη, διασκεδαστικό. Με πολλές λέξεις, διασκεδαστικό διασκεδαστικό διασκεδαστικό διασκεδαστικό διασκεδαστικό διασκεδαστικό...

Ένα πρόβλημα με αρκετά escape rooms είναι ότι νομίζουν πως έχουν την πλοκή από το Όνομα του Ρόδου και παίρνουν τον εαυτό τους υπερβολικά στα σοβαρά, ενώ στην πραγματικότητα μοιάζουν περισσότερο στον θείο από τους Καλημεριάνους Ευβοίας που πιστεύει (και έχει και αποδείξεις παρακαλώ) ότι οι Ναΐτες σε συνεργασία με τους Ατλαντίδειους έχουν πυρηνικούς πυραύλους στην κορυφή της Δίρφυς. Αλλά εκτός αν έχεις τον χρόνο, την ικανότητα και την μούρλα να φτιάξεις ένα γριφοδωμάτιο μπόμπα, μια καλύτερη λύση είναι απλά να προσπαθήσεις να φτιάξεις μια διασκεδαστική εμπειρία. Όπως το Time Corp. Roll credits.

Δεν χρειάζεται να βιαστείτε, οι γρίφοι δεν είναι εκεί για να σας κομπλάρουν, απλά για καθοδήγηση και συνοχή. Οι χώροι είναι για roleplaying και παλιπαιδισμούς. Άμα κάνετε references σε ταινίες και σειρές, τραγουδάτε και χορεύετε, φωνάζετε και γενικά κάνετε σαν να χάσατε 20-30 πόντους IQ, συγχαρητήρια, το παίζεται σωστά!

Άμα το παίζεται αλλιώς, ε τι να σας πω, ότι παίζει κανείς καλό είναι...

 Αντώνης Καρβελάς,  17 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2022

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Είναι όμορφο, είναι διασκεδαστικό και ανταποκρίνεται στην περιγραφή του με το παραπάνω.

Είναι φτιαγμένο στο χέρι κι αυτό φαίνεται, χωρίς να μοιάζει καθόλου πρόχειο. Εξάλλου, το μεράκι των δημιουργών αντικατοπτρίζεται σε κάθε γωνία του χώρου.

Όπως και το Deadmall, έτσι και το Time Corp σηκώνει 1-2 προσθήκες για να γεμίσει περισσότερο ο χρόνος για τις έμπειρες ομάδες, όμως αυτή τη φορά το κίνητρο δεν είναι πως κάτι αόριστο έλειπε, αλλά πως η διασκέδαση θα μπορούσε να κρατήσει ακόμη περισσότερο.

Αν μπείτε , όπως εμείς, με όρεξη να γελάσετε, να χορέψετε, να μάθετε πολεμικές τέχνες και συνταγές από τα πέρατα του κόσμου και του χρόνου ή έστω, αν γενικότερα "το ζήσετε", θα παίξετε ένα value for experience γριφοδωμάτιο που θα καταευχαριστηθείτε!

 Δημήτρης Βερλέκης,  326 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2022

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα ωραία σας λόγια!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!!

4,8 Εξαιρετικό

Γρίφοι / Αποστολές

4,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

5,0

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Ένα δωμάτιο που θεωρώ δεδομένο το ότι κανείς θα πάει, θα γελάσει, θα κάνει χαβαλέ και θα έχει μια υπέροχη εμπειρία.

Φτιαγμένο κυρίως στο χέρι, χωρίς αυτό να είναι κακό, καταφέρνει να πείσει πολύ καλά και σε σημεία ίσως να εντυπωσιάσει με τα σκηνικά του και την ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στις μουσικές επιλογές που θα ακούσετε μέσα στο δωμάτιο, πραγματικά το κάτι άλλο (αφού δεν χορεύουμε και χαβαλεδιαζουμε ακόμα καλά είναι).

Γριφολογικά δεν θα συναντήσετε κάτι τρομερά δύσκολο, αλλά σίγουρα ότι κληθείτε να λύσετε θα ταιριάζει στο δωμάτιο και θα είναι fun. Όπως είπαμε και φεύγοντας στον επιστάτη, ίσως να θέλαμε 1-2 γρίφους ακόμα, όχι επειδή ήταν άδειο, απλά επειδή θέλαμε κι άλλο.

Συνοψίζοντας, πάρτε την παρέα σας και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο χρόνο γεμάτο πολύ γέλιο και διασκέδαση.

Ιδανικό για 3-4 άτομα

 Άννα Καββαδά,  181 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2022

Απάντηση από: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πολύ. Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!!

  Φωτογραφία
Time Corp