Cabin in the Woods

Athens Clue, Γλυφάδα  
   Ξάνθου 3, Γλυφάδα, 16674 - Εμφάνιση Χάρτη

   70 Λεπτά
   2 - 6
Ηθοποιός
Youth Pass
3 Τρόπαια

80,8%
1:01:47
95,89%

  Τρόπαια που Κερδίσανε!

Police Cooperation Police Cooperation
+5 Πόντοι
Escaped the Cabin Escaped the Cabin
+5 Πόντοι

  Βαθμολογίες
3,5 Πολύ Καλό

Γρίφοι / Αποστολές

2,5

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα "spooky" γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, με όμορφους μεν χώρους, αλλά πολλές ασάφειες στους γρίφους του, που αφορούν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Ήταν πολύ εύκολο να βρεις τα στοιχεία που χρειάζονταν για να καταλήξεις στα ψηφία των κωδικών, αλλά δεν ήταν καθόλου σαφής η σειρά αυτών των ψηφίων, αφού υπήρχαν πολλές πιθανές εξηγήσεις για τη διάταξή τους, εξίσου ή πιο εύλογες από την ισχύουσα. Σαν αποτέλεσμα, είναι πιθανό σε 3-4 γρίφους να καταλήξετε να παίζετε με τα λουκέτα για να βρείτε τη σειρά των ψηφίων.

Σίγουρα, η διόρθωση του παραπάνω μπορεί να σώσει πολλά ζητήματα ροής στο δωμάτιο, αφού τώρα μπορεί να βρείτε εξαρχής τη λογική πολλών γρίφων και να φάτε από ένα πεντάλεπτο κάθε φορά, ώσπου να πετύχετε τον κωδικό που είχε στο μυαλό του ο δημιουργός.

Κατά τα άλλα, η ατμόσφαιρα, τα σκηνικά και η εξαιρετική εξυπηρέτηση των υπαλλήλων, συνθέτουν μια άκρως value for money εμπειρία, σε μονοψήφια τιμή αν εκμεταλλευτείτε τις διάφορες προσφορές που τρέχουν.

PS: Παίξαμε και το Dr.Lev που κακώς δεν υπάρχει στο EscapeAll και αξίζει ειδική μνοία, αφού μας άρεσε σαφώς περισσότερο και καταφέρνει να στέκεται πάρα πολύ καλά ως ένα ενδιαφέρον γριφοδωμάτιο παρά τα χρόνια του.

 Δημήτρης Βερλέκης,  326 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2022
3,5 Πολύ Καλό

Γρίφοι / Αποστολές

2,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,5

Προσωπικό / Gamemaster

5,0

Δυστηχώς από θέμα γρίφων το μόνο χειρότερο θα ήταν όντως να ήμασταν χαζοί έφηβοι χαμένοι στο δάσος, με τον Jason να μας κυνηγάει να μας βάλει σε τσιγκέλια.

Ξεκινάμε με έναν γρίφο που πρέπει να μπεις βαθιά στο υποσυνείδητο του δημιουργού, να ξέρεις τις παιδικές του φοβίες και τα γυμνασιακά του crushes, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον σωστό συνδιασμό στοιχείων. Δεν βαριέσαι λέμε, θα φτιάξει μετά. Δυστηχώς δεν φτιάχνει ιδιαίτερα. Το κερασάκι στην τούρτα, ένα παλιό τηλέφωνο (αυτά τα κρρρρ-κρρρρ-κρρρ, ****, λάθος νούμερο, κλικ, κρρρρ-κρρρρ...) που δεν έκανε καλή επαφή κάτι και δεν ακούγαμε τίποτα. Θα μου πεις προσθέτει κάτι στην ατμόσφαιρα, το δέχομαι, αλλά προσθέτει κάτι και στα νεύρα μας.

Τουλάχιστον είχε την σωστή ατμόσφαιρα, όπως προείπα.

Εγώ πάντως έφυγα με πολύ καλή διάθεση γιατί στην συνέχεια έπαιξα το Lev της ίδιας εταιρείας, αλλά δεν το έχετε στο EscapeAll να του βάλω 5 στα 5!

 Αντώνης Καρβελάς,  17 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2022
3,5 Πολύ Καλό

Γρίφοι / Αποστολές

3,0

Ατμόσφαιρα / Πλοκή

3,0

Προσωπικό / Gamemaster

4,5

Ένα δωμάτιο το οποίο θα κατέτασσα στα πολύ εισαγωγικά spooky δωμάτια από άποψη ατμόσφαιρας. Δίνει μια τέτοια γεύση στους παίκτες, αλλά όχι κάτι τρομερό.

Τα σκηνικά είναι αρκετά τίμια, αν και φαίνεται σε αρκετά σημεία η φθορά του χρόνου, καθώς το δωμάτιο λειτουργεί ήδη αρκετά χρόνια. Παρόλα αυτά, εξυπηρετούν επαρκώς.

Σε ότι αφορά τη ροή και τους γρίφους του δωματίου, συναντήσαμε αρκετά προβλήματα. Σε πολλά σημεία της ροής μπορεί να είχαμε συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη λύση ενός γρίφου, αλλά για τα στοιχεία αυτά υπήρχαν παραπάνω από ένας τρόποι να συνδυαστούν μεταξύ τους και να οδηγήσουν σε μια εύλογη λύση π.χ. ένα τετραψήφιο κωδικό, χωρίς όμως να δίνεται με κάποιο τρόπο μια υπόδειξη, από τον ίδιο το γρίφο και όχι ως hint από τον gm για το ποια προσέγγιση είναι η σωστή.

Επιπλέον, συναντήσαμε και τεχνικό πρόβλημα με μια συσκευή, της οποίας η χρήση κρίνεται απαραίτητη για τη ροή και την εξέλιξη του δωματίου. Μάλλον κάποιο καλώδιο έχει φθαρεί πολύ, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει σχεδόν καθόλου και να δυσκολεύει τον gm και να εκνευρίζει τους παίκτες. Θα ήταν καλή ιδέα είτε να αλλαχτεΐ το καλώδιο ή η ίδια η συσκευή...

Τέλος, το προσωπικό και η υποδοχή είναι εξαιρετική και τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία αρκετών ωρών, καθώς πέραν του cabin in the woods παίξαμε και το Dr. Lev, το οποίο μας εξέπληξε πραγματικά ευχάριστα και δικαίως πλέον μπήκε και στην αναζήτηση του EscapeAll.

 Άννα Καββαδά,  181 Βαθμολογίες, Απέδρασαν, Σεπ 2022
  Φωτογραφία
Cabin in the Woods