cover image profile image

Κύριος Γριφούλης
Chosen One


  Escape Percentage: 100.0%
  Score : 2213
  Likes : 27

4.3 Very Good
May - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

4.5

Staff / Gamemaster

3.5

Ένα πολύ δωμάτιο ότι πρέπει για τους λάτρεις των γρίφων. Έχει αρκετούς για την ώρα του γρίφους, διάφορων ειδών και αισθήσεων, οι οποίοι είναι πολύ έξυπνοι και ευρηματικοί. Δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ αυξημένης δυσκολίας, ίσως λίγο πάνω από μέτριας κάποιοι δεδομένου του χρόνου και της παρατηρηκότητας. Ατμόσφαιρα και χώροι ήταν ίδιοι με κάστρο με πολύ ιδιαίτερες λεπτομέριες και πρωτοτυπίες μου άρεσαν πάρα πολύ. Αρνητικό στην ατμόσφαιρα η πολυ δυνατή μουσική, ειδικά σε σημεία που πρέπει να επικοινωνήσει οι ομάδα από απόσταση πρέπει να φωνάζεις για να ακούστεις και να ακούσεις. Επίσης δεν μου άρεσε ο πολυ χαμηλός φωτισμός σε διάφορα σημεία δυσκόλευε χωρίς λόγο, το καταλαβαίνω ότι ένα κάστρο μπορεί να είναι σκοτεινό αλλά λίγο παραπάνω φως θα ήταν καλό γιατί προσωπικά συνδυαστικά με την δυνατή μουσική δεν βοηθάει όταν θες να συγκεντρωθείς. Τέλος ο gm ενώ ήταν πολύ ευγενικός και τυπικός, θεωρώ ότι δεν διαχειριστικέ καλά το παιχνίδι καθώς μας έδινε πολλές βοήθειες πολύ γρήγορα. Δηλαδή αν δεν κάναμε με την πρώτη προσπάθεια την σωστή σκέψη σε ένα γρίφο, μας έλεγε ακριβώς πώς τι να συνδυάσουμε και πως. Ήταν λάθος και το ότι μας τα έλεγε τόσο γρήγορα( τελικά βγήκαμε10 λεπτά νωρίτερα) αλλά και ότι δεν ήταν σε μορφή χιντ. Μας έλεγε κατευθείαν που να κοιτάξουμε , τι να κοιταξουμε και πως αυτό συνδυάζετε με κάτι άλλο στον χωρο.

Escaped
5.0 Excellent
May - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πήγα αρκετά επιφυλακτικός για το Πανοραμίξ, διότι παρόλο ήταν ένα δωμάτιο που ήθελα από πριν καν ανοίξει, έχω ακούσει διάφορες απόψεις για αυτό. Λοιπόν θεωρώ πως είναι δωματιάρα. Έχει πανέξυπνους γρίφους μέτριας και αυξημένης δυσκολίας,απόλυτα λογικούς και δύσκολους με όμορφο τρόπο που όταν τους λύνεις νιώθεις ευχαρίστηση. Είχε πάρα πολύ καλή ροή και δεν έκανε καθόλου κοιλιά σε κανένα του σημειο. Ατμόσφαιρα σχετική με το θέμα, πολύ προσεγμένα όλα και λειτουργικά. Ο gm μας πάρα πολύ ευγενικός με πολύ σωστή διαχείριση του παιχνιδιού από την μεριά του και παρά πολύ συμπαθητικός, έκατσε και συζήτησε μαζί μας με γνήσιο ενδιαφέρον, μετά το τέλος του παιχνιδιού για την εμπειρία μας και για τα δωμάτια γενικότερα. Πραγματικά ήταν πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα και ευτυχώς γιατί ήθελα πολύ να παίξω ένα καλό γριφοδωμάτιο
Θέλουμε και άλλα γριφοδωμάτια σαν και αυτό.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εξαιρετική δουλειά έχει γίνει για αυτό δωμάτιο από όλες τις πτυχές που συνθέτουν ένα δωμάτιο απόδρασης. Σκηνικά που έκαναν έντονοτερη την ατμόσφαιρα και χώροι πολλοί να ευχαριστηθείς. Ηθοποιοί όλοι εξαιρετικοί πραγματικά, αν και είχαν διαφορετικούς ρόλους ο καθένας όλοι ήταν απίστευτοι. Ιστορία; Χαχα επιτέλους ... Μια ολοκληρωμένη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος χωρίς να ξεφεύγει και να κορυφώνεται όσο προχωράς χώρις να σε κουράζει. Είναι το δυνατό κομμάτι του δωματίου αυτού καθώς όλα είναι τέριαστα με αυτήν οι χώροι οι γρίφοι οι ηθοποιοί όλα.. Γριφοι; Επιτέλους ένα δωμάτιο αυτής της κατηγορίας με γρίφους! Ένας ειδικά πολύ δημιουργικός και έξυπνος κου άρεσε πάρα πολύ. Από τα καλύτερα δωμάτια που έχω πάει.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ιδιαίτερο δωμάτιο, με πολύ όμορφους χώρους και έξυπνους γρίφους. Μοναδικό στο είδος του, με έναν εξαιρετικό ηθοποιό που κινούνταν τέλεια μέσα στον χώρο και στον ρόλο του, αλλα και δυνατούς γρίφους. Η δυσκολία στους γρίφους έρχετε στο ότι χρειάζονται συγκέντρωση, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να συγκεντρωθείς σε αυτό το εργαστήριο. Σκηνικά και ατμόσφαιρα ήταν επίσης υπέροχα. Ήταν όπως ακριβώς θα φανταζόταν κανείς ένα τέτοιο μέρος. Η gm μας επίσης πολύ καλή και ευγενική και πολύ έξυπνος και ταιριαστός στο θέμα ο τρόπος βοηθειών. Συνολικά πολύ καλή εμπειρία το μόνο που θα ήθελα κάπως διαφορετικό ήταν οι γρίφοι να είχαν περισσότερη σχέση με αντικείμενα στον χώρο.Οπως είπα πραγματικά ήταν πολύ όμορφος αλλά υπήρχαν πολλά αντικείμενα και μέρη του που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν.

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Επιτέλους ένα καινούργιο γριφοδωμάτιο, και μάλιστα πρόκειται για δωματιάρα. Όμορφη ατμόσφαιρα, μέσα στο θέμα, και μεγάλη έμφαση στους γρίφους. Οι γρίφοι είναι μεσαίου προς δύσκολου επιπέδου, όλοι συνδιαστικοί και αρκετοί στον αριθμό. Πολύ γεμάτο δωμάτιο, δεν σταματάς να λύνεις και βγαίνεις πραγματικά γεμάτος. Θεωρώ ότι είναι για λίγο πιο έμπειρες ομάδες. Εξαιρετικός gm, ολόσωστη διαχείριση του παιχνιδιού εκ' μέρους του και πολύ ευγενικός και ευχάριστος επίσης. Μεγάλο μπράβο στην εταιρία, είχα καιρό να απολαύσω ένα δωμάτιο τόσο πολύ. Είναι από τα δωμάτια που σου θυμίζουν γιατί πας σε δωμάτια απόδρασης, όχι απλά κάτι χλιαρό που δεν θα το θυμάσαι αύριο. Περιμένω αλήθεια με ανυπομονησία τα δύο που έρχονται στο Περιστέρι.

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Αν και αρκετά χρόνια στον χώρο, το Willy αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν ένα δυνατό γριφοδωμάτιο. Ιδιαίτερη εισαγωγή, ατμόσφαιρα και σκηνικά ακολουθούν πιστά την ιστορία του δωματίου. Οι γρίφοι θεωρώ ότι είναι αυξημένης δυσκολίας.Συνδιαστικοί, με καποιους από τους πιο συνδιαστικούς που έχω δει. Υπάρχουν και κάποιοι πιο εύκολοι, αλλά γενικά θεωρώ ότι είναι ένα δωμάτιο που θέλει κάποια εμπειρία. Η ροή επίσης ήταν εξαιρετική, ίσως το πιο δύσκολο σημείο από θέμα ροής να είναι η αρχή, που πρεπει απλά να ξεχωρίσεις με τι πρέπει να ασχοληθείς. Ο gm πολύ καλός καθοδήγησε σωστά και όταν έπρεπε, ήταν ευγενικός και με όρεξη για συζήτηση και πριν και μετά το δωμάτιο. Συνολικά εξαιρετική εμπειρία.

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη επίσκεψη, αυτή την φορά στο lost. Ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο, λιγο πιο δύσκολο από το αδερφάκι του το captain James. Συναντήσαμε μέτριους και κάποιους προς δύσκολους γρίφους, όλοι σχεδόν συνδιαστικοί. Κάποιοι άλλοι γρίφοι προσπαθούν να σε ξεγελάσουν, κάνοντας σε να νομίζεις ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι η λύση. Κατι άλλο που συναντήσαμε είναι πολυ καλές κρυψώνες, οπότε ψάξτε καλά ειδικά στον πρώτο χώρο. Η gm ήταν πολύ ευγενική και πριν αλλά και μετά το δωμάτιο. Συζητήσαμε πολύ ώρα για το αγαπημένο μας χόμπι και είχε όρεξη για συζήτηση παρόλο που ήταν αργά. Κατά την διάρκεια μας καθοδήγησε με σωστό τρόπο, αφήνοντας πάντα χρόνο να σκεφτούμε και να παιδευτουμε, κάτι που πάντα εκτιμάμε. Τα λεμε στο καινούργιο δωμάτιο που θα ανοίξει σύντομα. Ευχαριστούμε!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2024

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ όμορφο γριφοδωματιο και από πλευράς γρίφων, αλλά και ατμόσφαιρας-πλοκης. Γρίφοι διαφόρων δυσκολιών συνδιαστικοί, με κάποιους μέτριους και κάποιους λίγο πιο δύσκολους. Θεωρώ 3-4 άτομα ιδανικός αριθμός με μια μικρή εμπειρία σε γριφοδωματια είναι ότι πρέπει. Gm μας έπαιξε πολύ καλά με πάρα πολύ κομβικές βοήθειες στην κατάλληλη στιγμή, ευγενικός και με προθυμία για κουβέντα. Αξίζει σίγουρα την επίσκεψη και πάμε για το lost.

Escaped
3.7 Very Good
Jan - 2024

Puzzles / Quests

3.0

Atmosphere / Plot

3.5

Staff / Gamemaster

4.5

Γριφοδωμάτιο λοιπόν με θέμα την ζούγκλα. Σχετικά εύκολοι γρίφοι, κάποιοι είναι μαθηματικοί και κάποιοι είναι λίγο περίεργοι και ασαφείς, καθώς μπορείς να τους σκεφτείς με πάρα πολλούς τρόπους, πράγμα που πάθαμε και εμείς και στο τέλος απλά μας κούρασαν... Επίσης υπήρχαν κάποια σημεία που έπρεπε να ψάξεις, χωρίς καμία καθοδήγηση η στοιχείο από το δωμάτιο, που ένιωσα ότι απλά υπήρχαν για να περάσει η ώρα. Γενικά στο κομμάτι των γρίφων θεωρώ ότι χρειάζεται βελτίωση το δωμάτιο και ότι ένα γρίφο δωμάτιο θα πρέπει να δυσκολευει με όμορφο τρόπο τους παίκτες. Ατμόσφαιρα καλή και μέσα στο θέμα στον πρώτο χώρο του παιχνιδιού, μετά έχουμε έναν αταίριαστο χώρο που δεν συνάδει ούτε με το πέρασμα ουτε με την ιστορία του παιχνιδιού. Επίσης κάτι άλλο που δεν μου άρεσε ήταν η ποιότητα κατασκευής, πράγμα που λέω με κάποια επιφύλαξη, καθώς δεν έχω στήσει ποτέ δωμάτιο απόδρασης για να ξέρω πόσο εύκολα και εφικτά είναι κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να μην το συγκρίνω στο μυαλό μου αλλά δωμάτια που είναι πολύ καλύτερα σε όλους τους τομείς και έχουν παρόμοια βαθμολογία. Η gm μας πολύ ευγενική και χαμογελαστή, με όρεξη να μάθει πως περάσαμε και να μιλήσουμε στο τέλος.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ευχάριστη έκπληξη από την αγαπημένη μας clock. Ένα δυνατό γριφοδωμάτιο με πολλούς γρίφους διαφόρων επιπέδων, που σε αφήνει απόλυτα γεμάτο. Η διάδραση με τον ηθοποιό είναι πολύ καλή και δίνει το κάτι παραπάνω στο δωμάτιο . Ατμόσφαιρα και μυστήριο κάνουν την εμπειρία ακόμα καλύτερη.Μας είχε λείψει ένα τέτοιο δωμάτιο και θα περιμένουμε και καινούργιες δουλειές με ανυπομονησία.

Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

4/4 λοιπόν στην clue wars μια η αλήθεια είναι ότι ακόμα μια φορά μας κέρδισε, με ένα ακόμα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο. Είναι δύσκολο, όχι ακατόρθωτο, οι γρίφοι χρειάζονται λογική και ψυχραιμία για να λυθούν. Έχει αρκετά πράγματα να χρησιμοποιήσετε και φυσικά πολύ καλό ψάξιμο. Ο χρόνος θεωρώ ότι είναι επαρκής για να βγει, καθώς αν ήταν παραπάνω θα έχανε το ωραίο αυτό άγχος που μας κρατάει όλους σε εγρήγορση στα δωμάτια απόδρασης. Σίγουρα θέλει έμπειρες ομαδες, αλλά ίσως η εμπειρία λειτουργήσει αντίστροφα σε κάποιους γρίφους, καθώς πρέπει να τους δεις πολύ λογικα και όχι βάση του τι έχεις δει αλλου.Ατμόσφαιρα/σκηνικά πίστα στο θέμα με κάποια αντικείμενα από την εποχή του δεύτερου παγκοσμίου. Για ακόμα μια φορά έφυγα γεμάτος και λίγο στεναχωρημένος γιατι κλείσαμε με αυτήν την εταιρία... Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άλλο ένα εξαιρετικό γριφοδωματιο από την αγαπημένη εταιρία. Πολύ ωραίοι γρίφοι μέτριας και άνω δυσκολίας και φυσικά απίστευτες κρυψώνες, κάτι που θα το ξαναπώ το λατρεύουμε και δεν το βλέπουμε συχνά! Σκηνικά και ατμόσφαιρα μέσα στο θέμα του δωματίου και γενικά ποιοτικές κατασκευές. Προσωπικό ευγενικό και χαμογελαστό όπως πάντα! Σε όσους αρέσουν οι γρίφοι θεωρώ ότι πρέπει να πάνε καθώς όλα τα δωμάτια της εταιρίας είναι πολύ έξυπνα και έχουν ιδιαίτερα πράγματα να δει κανείς!

Escaped
5.0 Excellent
Nov - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άλλο ένα ποιοτικό γριφοδωματιο πρώτης γενιάς από την αγαπημένη εταιρία. Παραλλήλης λογικής, όπως και τα υπόλοιπα, μέτριας δυσκολίας γρίφους θα έλεγα. Η δυσκολία βρίσκεται στο ψάξιμο, κάτι που αγαπάμε και που δεν βλέπουμε πολύ δυστυχώς, πραγματικά ευφάνταστες κρυψώνες. Μια ακόμα πολύ καλή εξαιρετικά vfm εμπειρία που μας θυμίζει τις αρχές του ταξιδιού μας στα δωμάτια απόδρασης. Προσωπικό εξαιρετικό, ευγενικό και πρόθυμο όπως πάντα !

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ατμοσφαιρικό old school γριφοδωμάτιο, που πραγματικά απορώ πως δεν ακούγετε παραπάνω. Αυτό το δωμάτιο είναι τόσο έξυπνο, που αν και μικρό κατάφερε όχι μόνο να μας γεμίσει αλλά μπήκε και στα τοπ γριφοδωματια! Γρίφοι, κρυψώνες, ατμόσφαιρα μέχρι και τρόμο έχει, που κατά την γνώμη μου, είναι ακριβώς όσο πρέπει δεδομένου και της δυσκολίας αλλά και της πλοκής του δωματίου. Έχει φτιαχτεί με πολύ αγάπη και μεράκι και έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από έναν άνθρωπο που φαίνεται ότι αγαπάει πολύ τα δωμάτια απόδρασης. Η gm μας πολύ καλή, με σωστές βοήθειες όταν πραγματικά χρειαζόταν και με σωστή διατύπωση ώστε να είναι σε μορφή hint και όχι έτοιμης λύσης. Ένα άλλο μεγάλο αλλά όχι αμελητέο θετικό είναι τιμή, η οποία είναι εξαιρετικά προσιτή και καιρό ξεχασμένη, με τα σημερινά δεδομένα, καθώς τέτοιες τιμές βλέπαμε αρκετά χρόνια πριν. Είχα καιρό να περάσω τόσο καλά σε δωμάτιο μου θύμισε παλιές καλές εποχές και μάλλον χρειαζόμαστε και άλλα δωμάτια σαν και αυτο. Συγχαρητήρια!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολυ ιδιαίτερο δωμάτιο στο ύφος της εταιρίας, δηλαδή μόνο μηχανισμοί όχι λουκέτα. Συναντήσαμε διαφορών δυσκολιών γρίφους που μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους γριφολογικά. Συνάντησαμε επίσης κάποια ιδιαίτερα αντικείμενα στον χώρο του δωματίου και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Υπάρχει και το fun και το σπουκι κομμάτι στο δωμάτιο, όπως ακριβώς και στην αγαπημένη παιδική σειρά. Μια ακόμα πολύ καλή δουλειά από την εταιρία που ελπίζουμε να δούμε και άλλες δουλειές της στο μέλλον.

Escaped

Response from: Art of Escape Kallithea
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια 🥰💯🔥

5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο διαφορετικό από ότι είχαμε παίξει στο είδος του. Πολύ δυνατοί ατμόσφαιρα και χώροι, θυμίζει όντως καράβι, καθώς και πολύ καλό ακτ από τους ηθοποιούς. Το δωμάτιο βασίζεται κυρίως στο ακτ και στην διάδραση με αυτό, οπότε αν μπεις στον ρόλο θα περάσεις πολύ καλά. Έχει τα πάντα τρόμο, γέλιο τα πάντα. Γρίφοι εύκολοι για έμπειρες ομάδες, είχαν κάποια πάρα πολύ ωραία στοιχεία και η απόδοσή τους μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά δεν πας για γρίφους εδώ πας για την φάση οπότε θα το ξαναπώ όσο πιο πολύ μπεις στον ρόλο τόσο το καλύτερο!

Escaped
5.0 Excellent
Oct - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ποιοτικό γριφοδωμάτιο αυξημένης δυσκολίας! Μου άρεσε το γεγονός ότι είχε γρίφους που συνδίαζαν αρκετά στοιχεία ταυτόχρονα με πολύ έξυπνες πινελιές. Επίσης κάποιες φορές οι γρίφοι σε οδηγούσαν σε στοιχείο άλλου γρίφου όχι απευθείας σε λύση... Κάτι που δεν είχα ξαναδεί και ήταν πολύ έξυπνο. Δεν έχω κάτι να πω ευχαριστήθηκα γρίφους η διάρκεια είναι όση πρέπει για να μην κουραστείς, η ένταση ανεβαίνει προς το τέλος. Πολύ καλή διαχείριση του παιχνιδιού απο τον gm που μας άφηνε να σκεφτούμε και μας έδινε κομβικές βοήθειες χωρίς να δίνει την λύση. Γενικά η εταιρία έχει κάνει πολυ καλή δουλεια, καθώς έχει φτιάξει πολύ ποιοτικά γριφοφωμάτια με το κάθε ένα να έχει διάφορες πρωτοτυπίες και ιδιαίτερους γρίφους. Η ατμόσφαιρα ήταν σχετικά απλή κάτι όμως που δεν χάλασε καθόλου λόγο πολυ δυνατών γρίφων. Αναμένουμε να επισκεφθούμε και το τρομακτικό σκέλος της εταιρίας που από ότι ακούμε είναι αρκετά διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει.

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Καινούργιο γριφδωμάτιο με αγαπημένο θέμα. Πολύ δυνατή ατμόσφαιρα και ποιοτικές κατασκευές...θα σας ταξιδέψει σίγουρα μέχρι και οι μυρωδιές του θυμίζουν κελάρι! Γρίφοι αρκετά δύσκολοι, λογικοί και δοσμένοι με πρωτότυπο τρόπο. Υπήρχαν και κάποιοι πιο εύκολοι για να κυλήσει σωστά το δωμάτιο αλλά στην εισαγωγή θα δείτε αρκετά δυνατούς γρίφους. Αν και το πρώτο γριφοδωματιο της εταιρίας έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και μακάρι να ανοίξουν και άλλα τέτοιου επιπέδου γριφοδωματια τα χρειαζόμαστε!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το καλύτερο της εταιρίας για εμένα και σίγουρα μπαίνει στα τοπ 5. Δύσκολο γριφοδωμάτιο με πολύ έξυπνους και πρωτότυπους γρίφους,που χρειάζονται καλή παρατηρήση και λογική για να λυθούν. Αρκετό κάψιμο αλλά με την καλή έννοια, εδώ να ευχαριστήσω τον gm που μας άφησε να κάουμε όσο έπρεπε, και πολύ δυνατή ατμόσφαιρα. Ποιότητες κατασκευές και μηχανισμοί όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία και πολύ καλή ροή στο παιχνίδι. Τέλος η ιστορία μου άρεσε πολύ είχε αρχή και τέλος χωρίς να ξεφεύγει και ξεδιπλώνεται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια για αυτό το πολυ δυνατό γριφοδωμάτιο!

Escaped
5.0 Excellent
Sep - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρώτο δωμάτιο για την νέα σεζόν μετά τις διακοπές. Ήταν πραγματικά ότι χρειαζόμασταν για ένα καλό ζέσταμα. Χώροι πολλοί με πάρα πολύ όμορφα σκηνικά που όντως σε μετέφεραν πίσω στον χρόνο. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας συνδιαστικοί και αρκετά χορταστικοί. Συγκριτικά αν και πιο εύκολο από το deadmall, μου άρεσε περισσότερο αυτό λόγο των σκηνικών κυρίως που ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου. Όμορφη συζήτηση στο τέλος με τον πολύ ευγενικό gm. Συνολικά πολυ όμορφη εμπειρία και θα δούμε σύντομα και το τρομακτικό σκέλος της εταιρίας που μέχρι στιγμής μας έχει αφήσει πολυ καλές εντυπώσεις.

Escaped

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πάρα πόλυ!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

5.0 Excellent
Aug - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ δυνατό δωμάτιο τρόμου, με μια ιδιαιτερότητα η οποία ανεβάζει πολύ την εμπειρία, νιώθεις πραγματικά αβοήθητος. Το ακτ πολύ καλό με πολύ καλη κίνηση στον χώρο, δεν κατάλαβα από πού ερχόταν και από πού έφευγε, καθώς και πολύ καλή ενδυμασία. Οι γρίφοι ήταν λίγο ανεβασμένοι για δωμάτιο τρόμου κάτι που μας άρεσε πολύ και συνέβαλε θετικά στην εμπειρία. Gm ευγενικός και πρόθυμος για ωραία συζήτηση μετά το παιχνίδι. Κρίμα που κλείνει, αλλά θα έρθουν αλλά στην θέση του οπότε.... Θα τα πούμε σύντομα...

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Εντάξει δεν έχω λόγια... Εύκολα μπαίνει στα τοπ 3 γριφοδωμάτια. Ας αρχίσω από τους γρίφους. Γρίφοι λοιπόν διαφορών δυσκολιών από εύκολους μέχρι έναν που είναι πολύ-συνδιαστικός. Επίσης μου άρεσε πολύ ότι είχε αντικείμενα που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες φάσεις του παιχνιδιού και που κάποιοι γρίφοι είχαν να κάνουν με αληθινά συμβάντα της Ελλάδας. Ατμόσφαιρα και χώροι φτιαγμένη με αντικείμενα εποχής που απορώ που και πως τα βρήκαν τα παιδιά, προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια που πραγματικά ταξιδεύεις χρόνια πίσω στην εποχή που διαδραματίζεται η ιστορία. Το ακτινγκ επίσης με εξέπληξε ευχάριστα, καθώς συνήθως δεν είμαι πολύ φαν του να υπάρχει "βοηθητικός" ας πούμε ηθοποιός, ΑΛΛΑ ήταν τελικά πολύ διασκεδαστική η διάδραση και πολύ έξυπνη η διαχείριση μας σαν ομάδα, που τελικά μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να δούμε και άλλες δουλειές σύντομα!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ ωραίο και ποιοτικό γριφοδωμάτιο. Έχει λουκέτα αλλά και αρκετούς αυτοματισμούς, κάποιους αρκετά ιδιαίτερους. Γρίφοι εύκολοι στην πλειοψηφία τους, αλλά διασκεδαστικοί και ενδιαφέροντες και πιστεύω ότι και οι πιο έμπειρες ομάδες θα τους εκτιμήσουν. Είχε αρκετούς χώρους με τον τελευταίο να ξεχωρίζει και όλοι οι χώροι ήταν πεντακάθαροι. Προσωπικό πολύ ευγενικό και με όρεξη για μεγάλη κουβέντα όπως και στο outcast. Περιμένουμε και τις καινούργιες δουλειές θα τα πούμε πάλι σύντομα!

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο γρίφων πραγματικά ολοκληρωμένο και χωρίς κανένα ψεγάδι. Πολύ ωραία ιστορία που εκτυλίσσεται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως που είναι λογική και έχει αρχή μέση και τέλος. Δένει απόλυτα με τους γρίφους και το παιχνίδι και έχει δοθεί μεγάλη προσοχή σε διάφορες λεπτομέρειες, κάτι που πραγματικά δεν βλέπουμε συχνά από πλευράς ιστορίας του παιχνιδιού. Φοβερή ατμόσφαιρα και χώροι, γρίφοι μέτριας δυσκολίας συνδιαστικοί και κάποιοι λίγο ανεβασμένοι σε δυσκολία. Οι γριφούλιδες θα ικανοποιήθουν πλήρως. Πολύ καλή εμπειρία σίγουρα από τα καλύτερα γριφοδωμάτια που έχω πάει. Τέλος να πω ότι ο μπάρμαν είναι πολύ κάλος οικοδεσπότης, πολύ καλός gm με ωραίες βοήθειες και πολύ καλός στις αναλογίες στα ποτά. Ευχαριστούμε !

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερο λοιπόν δωμάτιο του b2b με δολοφονία Νικολάου. Δωμάτιο πρώτης γενιάς με αληθοφανή ατμόσφαιρα μοτέλ, μετριας δυσκολίας γρίφους πιο δύσκολους από το πρώτο. Ωραίοι γρίφοι, πρωτότυποι και συνδιαστικοί που θέλουν καλό ψαξιματακι κάποιες φορές. Ξεχώρισαν κάποιοι μηχανισμοί που δεν είχαμε ξαναδεί. Συγκριτικά με την δολοφονία Νικολάου θα πω ότι αυτό μου άρεσε λίγο περισσότερο όχι τόσο στην ατμόσφαιρα, καθώς το πρώτο είναι λίγο πιο ατμοσφαιρικό, αλλά στους γρίφους. Όπως και στο πρώτο έτσι και εδώ ο φιλος μας, μας περιποιήθηκε και μας έκανε να περάσουμε ακόμα καλύτερα. Ελπίζουμε να δούμε και άλλες δουλειές από την εταιρία και να τα ξαναπούμε.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ διασκεδαστικό και κλασσικό δωμάτιο γρίφων πρώτης γενιάς από τα λίγα έλεγα που θυμίζουν παλιά escape rooms. Ρεαλιστικοί χώροι και ατμόσφαιρα αρκετά λουκέτα, τρελές κρυψώνες και ωραίοι γρίφοι ειδικά με κάποιους κυρίως προς το τέλος να ξεχωρίζουν. Ο οικοδεσπότης μας με πολύ έξυπνο χιούμορ, προσαρμοσμένο στην ομάδα μας, κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω στο δωμάτιο χωρίς να βγει λεπτό από τον ρόλο. Πολύ ευχάριστη εμπειρία και θεωρώ b2b με undercover απίστευτα vfm.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο γριφοδωμάτιο. Γρίφοι συνδιαστικοί αυξημένης δυσκολίας, όλοι μέσα στο θέμα, ευρηματικοί και έξυπνοι και η διάρκεια του παιχνιδιού είναι τόση όση πρέπει, καθώς το ευχαριστηθήκαμε χωρίς να κουρασει. Η συγκεκριμένη εταιρία καταφέρνει πάντα και φτιάχνει την καλύτερη ατμόσφαιρα στα δωμάτια της και το hellevator δεν είναι εξαίρεση. Κάθε φορά βλέπουμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί και αναρωτιέμαι πόσο αγάπη έχουν για τα er και πόσο δουλειά έχει γίνει για αυτά τα δωμάτια. Θα το πρότεινα σε λίγο πιο έμπειρες ομάδες για να το ευχαριστηθούν χωρίς να καούν και να κουράσει.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο που δείχνει ότι τελικά σημασία δεν έχουν τα σκηνικά και οι μεγάλοι χώροι για να φτιαχτεί μια δυνατή εμπειρία. Ένα δωμάτιο γεμάτο γρίφους και λουκέτα, αρκετά απαιτητικό, χρειάζεται καλή συνεργασία, επικοινωνία και ταχύτητα για να βγει στην ώρα του. Αν και μικρό σε χώρους έχει τόσα πολλά να κάνεις και είναι τόσο ενδιαφέροντες οι γρίφοι που δεν ενοχλεί καθόλου. Μου άρεσε πάρα πολύ όπως γίνει η διαχείριση του χώρου και πραγματικά δεν θα άλλαζα τίποτα. Πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό που κατάφερε και έφτιαξε ένα πολυ δυνατό και γεμάτο γριφοδωμάτιο, χωρίς τρέλα εφέ παρά μόνο απλά, αλλά έξυπνα πράγματα.

Escaped
5.0 Excellent
Jul - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη από την mindtrap Νέας Σμύρνης. Εξαιρετικό γριφοδωμάτιο που χρειάζεται καλή συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ της ομάδας. Έχει μέτριας δυσκολίας γρίφους,με έναν δύο λίγο πιο πάνω σε επίπεδο, και κάποια πολύ ωραία task που περιλαμβάνουν τεχνολογικά αντικείμενα, κάτι που μου άρεσε και που δεν βλέπουμε συχνά. Χορταστικό, με καλή ροή και αρκετούς γρίφους αλλά και χώρους μας άφησε ικανοποιημένους. Η τιμή του επίσης είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Τέλος το προσωπικό, πολύ ευγενικό με πολύ θετική ενέργεια και όρεξη για κουβέντα στο τέλος αλλά και πριν το δωμάτιο, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολυ καλό δωμάτιο τρόμου. Πολύ δυνατή εισαγωγή και ατμόσφαιρα από την αρχή. Οι ηθοποιοί κατάφεραν κάθε φορά να μας τρομάξουν χωρίς να καταλαβαίνουμε από πού μας έρχεται. Οι γρίφοι ήταν πραγματικά εξαιρετικοί και κάποιοι από αυτούς θα μπορούσαν επάξια να βρίσκονται σε γριφοδωμάτιο. Κάποιοι συνδιάστικοι κάποιοι πιο εύκολοι μου άρεσαν όλοι πάρα πολύ σαν ιδέες. Ατμόσφαιρα όπως είπα πολυ δυνατή με αρκετούς χώρους, ένα φοβερό πέρασμα που δεν έχουμε ξαναδεί και ηχητικά εφέ που πραγματικά σε ανατριχιάζουν και δίνουν πολύ στην όλη εμπειρία. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί και ο κύριος μεσίτης πολυ ευγενικός χεχε. Πολύ καλή εμπειρία μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους!

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δωμάτιο που μας πρότειναν όλοι εδώ και καιρό και όχι άδικα. Διαφορετικό από τα υπόλοιπα της εταιρίας το mine έχει πολύ έξυπνους γρίφους που είναι κυρίως μηχανισμοί και λίγα λουκετάκια. Ατμόσφαιρα και χώροι πλήρως στο θέμα και κάποιες εκπληξούλες περιμένουν τους επισκέπτες. Θεωρώ ότι μέτριας δυσκολίας δωμάτιο και παίχτες με κάποια εμπειρία θα το εκτιμήσουν παραπάνω. Προσωπικό όπως πάντα ευγενικό και πολύ καλή διαχείριση του παιχνιδιού σαν σύνολο. Αρκετά vfm επιλογή, βλέπεις πολύ ιδιαίτερα πράγματα που δεν θα δεις άλλου και σίγουρα είναι δωμάτιο που μείνει στην μνήμη.

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Άλλη μια φορά στην μποξ για να δούμε λοιπον τον ναό. Αν και μικρό δωμάτιο μας άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα του και είχε κάποιους ωραιους μηχανισμούς και σκηνικά. Οι γρίφοι μας φάνηκαν αρκετά δύσκολοι και μας παίδεψαν αν και ο gm μας έδινε αρκετό περιθώριο να σκεφτούμε πριν μας βοηθήσει δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς την καθοδήγηση του. Μετά το τέλος του δωματίου είχαμε μια όμορφη συζήτηση για δωμάτια και για εμπειρίες μας πάνω σε αυτά και ο gm ήταν πολύ ευγενικός και πρόθυμος να συζητήσει μαζί μας. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ τίμιο γριφοδωμάτιο που χρειάζεται κάποια εμπειρία για να εκτιμηθεί όπως πρέπει χωρίς να κουράσει. Τέλος να πούμε ότι είναι μια εξαιρετικά vfm επιλογή για τους λάτρεις των γρίφων.

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Νομίζω πως ότι φτιάχνει η paradox βρίσκεται σε άλλη σφαίρα, νόμιζα ότι είχα δει πολλά σε εσκειπ ρουμ τώρα κατάλαβα ότι δεν είχα δει τίποτα. Δεν ξέρω πόσο πολύ πρέπει να σου αρέσει για να φτιάξεις κάτι τέτοιο συγχαρητήρια στους δημιουργούς. Η συνέχεια λοιπόν της έπαυλης που πάλι έχει εξαιρετικούς και πανέξυπνους γρίφους κάποιοι μέτριοι κάποιοι δύσκολοι. Ροή πάρα πολύ καλή δεν βαριέσαι καθόλου και παρόλο που είναι τρεις ώρες και κάτι περνάει πάρα πολύ γρήγορα η ώρα. Η ιστορία συνεχίζεται και δίνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να την καταλάβαινεις χωρίς να σε κουράζει και να γίνεσαι μέρος της. Η ιστορία μου άρεσε πάρα πάρα πολύ καθώς είναι ιδιαίτερη με διάφορες ανατροπές και είναι επίσης ολοκληρωμένη. Μεγάλο συν στην όλη εμπειρία η επιλογή της μουσικής η οποία ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη. Μακάρι να μπορούσα να το ξεχάσω και να το ξαναπαίξω! Εμπειρία που προσωπικά μου άλλαξε πολύ το πώς βλέπω τα δωμάτια απόδρασης και του τελικά είναι καινοτόμο και ιδιαίτερο.

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι φτιάχτηκε το 2014! Είναι τόσο μπροστά για την εποχή που φτιάχτηκε αν μου έλεγαν ότι είναι καινούργιο δεν θα το καταλάβαινα... Είναι σε τελείως άλλο επίπεδο σε σχέση με ότι έχω δει μέχρι τώρα σε όλους τους τομείς... Γρίφοι απίστευτοι.. πραγματικά πανέξυπνοι κάποιοι που δεν είχαμε ξαναδει που μας άφησαν άφωνους... Η ιστορία παρόλο που δεν φαίνεται φοβερή στην αρχή σε κερδίζει στην πορεία και ειδικά προς το τέλος. Νομίζω όλοι πρέπει να το δουν ίσως όμως να έχουν λίγη εμπειρία σε δωμάτια απόδρασης για να μην κουράσει το δωμάτιο και για να εκτιμηθεί η δουλειά που έχει γίνει. Πάμε τρέχοντας προς το βιβλιοπωλείο και ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερο !

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ ξεχωριστό γριφοδωμάτιο... Δεν μπορώ να φανταστώ πόση δουλειά ποση όρεξη και αγάπη για τα er πρέπει να έχει ο δημιουργός για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Απίστευτη τεχνολογία και σκηνικά που όντως πίστευες ότι είσαι στο διάστημα. Δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια που να σου θυμίζει ότι είσαι σε δωμάτιο απόδρασης. Γρίφοι μέτριοι προς δύσκολοι θα έλεγα συνδιαστικοί και σχετικοί με την ιστορία, αν και γενικά οι γρίφοι τις escapepolis μας δυσκολεύουν αρκετά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παρόμοιο εκεί έξω και πιστεύω ότι αξίζει να πάει κανείς άσχετα από το αν του αρέσει το θέμα η όχι. Τέλος θεωρώ ότι για τα πράγματα που έχει μέσα η τιμή είναι δικαιολογημένη.

Escaped
5.0 Excellent
Jun - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Κράτηση που προέκυψε σχετικά απρογραμμάτιστα και νομίζω ότι αυτές είναι οι κρατήσεις που τελικά βγαίνουν σε καλό. Γριφοδωμάτιο με αποκλειστικά μηχανισμούς, έξυπνους γρίφους μέτριας κυρίως δυσκολίας με λίγους ίσως ελάχιστα πιο πάνω. Το δωμάτιο μας άρεσε επίσης για την εξαιρετική ροή που είχε και για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τους γρίφους. Οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ, ήταν πολύ έξυπνοι και με ωραίο τρόπο επίλυσης. Η gm πολύ ευγενική και με διάθεση για συζήτηση μετά. Περάσαμε πολύ όμορφα και κλείσαμε τον κύκλο μας στην clock αλλά θα επιστρέψουμε για το καινούργιο δωμάτιο που μάθαμε ότι ετοιμάζεται.

Escaped
5.0 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες σε δωμάτιο τρόμου. Με θέμα που δεν συναντάς συχνά και είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Σκηνικά που σε βγάζουν από την πραγματικότητα και σε ταξιδεύουν σε ένα άσυλο που γίνονται διάφορα ...πραγματικά θεωρώ ότι είναι ένα κομμάτι που το πέτυχαν τόσο πολύ που ήταν ακριβώς όπως φαντάζεται κανείς ότι θα είναι ένα τέτοιο μέρος.Το ακτ ήταν εξαιρετικό με πολλά απρόσμενα τζαμπς και πολλες ακόμα ωραίες εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν οι γρίφοι που μας άρεσαν πάρα πολύ. Πολύ κοντά στο θέμα του δωματίου έξυπνοι για δωμάτιο τρόμου συνδιάζοντας διάφορα στοιχεία μέσα στον χώρο. Τέλος ο gm πολύ ευγενικός και έκανε πολύ καλή διαχείριση του παιχνιδιού ώστε να κυλήσει όπως πρέπει. Είχαμε μια ωραία συζήτηση περί δωματίων απόδρασης μετά παρόλο που είχε περάσει η ώρα. Η εταιρία μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και θα την επισκεφθούμε ξανά.

Escaped
5.0 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα γριφοδωμάτιο που μας εξέπληξε ευχάριστα και μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους και γεμάτους. Όμορφοι χώροι, όχι πολύ μεγάλοι, αλλά γεμάτοι με εξαιρετικούς γρίφους μέτριας δυσκολίας οι οποίοι μας άρεσαν πάρα πάρα πολύ. Γρίφοι και σκηνικά μέσα στο θέμα και με μια παρουσία στον χώρο που με τον τρόπο του μας έκανε να γελάσουμε, να γίνουμε φίλοι μαζί του και να ευχαριστήθουμε ακόμα περισσότερο. Οι λάτρεις των γρίφων όπως και εμείς θα το εκτιμήσουν.

Escaped
5.0 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ όμορφο γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς που μας εξέπληξε ευχάριστα. Αρκετοί χώροι με πολύ όμορφη διακόσμηση και αρκετούς έξυπνους γρίφους. Ιδανικό πιστεύω για κάποιον που ξεκινάει τώρα το άθλημα αλλά και οι έμπειροι θεωρώ ότι θα το εκτιμήσουν. Η κυρία Λίνα απλά φοβερή με τόσο θετική και ήρεμη αύρα μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την φιλοξενία της. Ελπίζουμε να δούμε και άλλες της δημιουργίες στο μέλλον! Κάτι ακόμα που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο και πολύ προσεγμένο καθώς και όλα τα αντικείμενα και έπιπλα σε άριστη κατάσταση. Πραγματικά ήταν λες και ήμασταν οι πρώτοι που έπαιζαν! Τέλος με την προφορά που τρέχει νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από vfm επιλογή!

Escaped
5.0 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα πολύ διασκεδαστικό γριφοδωμάτιο με ιδιαίτερη "αποστολή" και μόνο μηχανισμούς! Γρίφοι έξυπνοι που ήθελαν καλή παρατήρηση σε κάποια σημεία. Ηταν αρκετά βατοί και το μυστικό πιστεύω ειναί η απλή σκέψη. Ωραίοι χώροι καθώς και τα αντικείμενα που συνάντησαμε. Οι μηχανισμοί δούλεψαν όλοι ρολόι και η μουσική επένδυση ήταν εξαιρετική. Το ευχαριστήθηκα με πολύ χορέψαμε και περάσαμε πολύ καλά παράλληλα με την εκπλήρωση της αποστολής μας. Προσωπικό ευγενικό και ευχάριστο καθώς και η διαχείριση του παιχνιδιού από την gm μας ήταν όπως έπρεπε για να βγει σωστά το παιχνίδι χωρίς να κουράσει. Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα δωμάτιο που πιστεύω όλες οι ομάδες θα ευχαριστήθουν.

Escaped
5.0 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Νομίζω ότι μιλάμε για το καλύτερο δωμάτιο απόδρασης της Ελλάδας. Έξυπνοι γρίφοι διαφόρων επιπέδων που συνδυάζαν πάνω από ένα χώρους. Ατμόσφαιρα στο φουλ και πολλοί χώροι με υπέροχα περάσματα. Σκηνικά και Props τόσο αληθοφανή και τόσο υψηλή ποιότητα κατασκευής και βάση και στην παραμικρή λεπτομέρεια που πραγματικά δεν έχω ξαναδεί σε τέτοιο βαθμο... Οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί καθώς και η ιστορία που την ζούσες στο φουλ... Ένιωσα λες και έπαιζα σε ταινία... Θεωρώ ότι το δωμάτιο δικαίως παίρνει τα πέντε αστέρια καθώς έχει τα πάντα και δεν υστερεί σε τίποτα... Η τιμή δικαιολογείται απόλυτα για αυτά που προσφέρει. Τέλος, πιστεύω ότι χρειάζεται κάποια εμπειρία σε δωμάτια απόδρασης για να εκτιμηθεί πλήρως η δουλειά που έχει γίνει και να είναι ευχάριστοι και challening οι γρίφοι χώρις να κουράσουν .

Escaped
5.0 Excellent
May - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Μετά από καιρό και πολλά καλά λόγια είπαμε να πάμε κι εμείς να επισκεφθούμε την γυναίκα στα μαύρα. Κάναμε καλά όμως; Νομίζω ότι ήταν εξαιρετική επιλογή καθώς πρόκειται για ένα δωμάτιο με πολυ δυνατό ακτινγκ που κατάφερε να μας τρομάξει πολυ. Έχει πολύ καλή ροή και καλούς για χορρορ δωμάτιο γρίφους. Οι χώροι απίστευτοι, πολλοί με ατμόσφαιρα που αρμόζει στο θέμα και κάποιες πολύ ωραίες πινελιές που ταιριάζουν απόλυτα με την ιστορία την οποία την καταλαβαίνεις και την ζεις στο έπακρο. Να πάτε προχθές!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα δωμάτιο που μας άφησε πολύ ικανοποιημένους και μας γέμισε. Πολύ ατμοσφαιρικό με απίστευτους και πολλούς χόρους και γρίφους έξυπνους μέτριας δυσκολίας. Δωμάτιο όντως εισαγωγικό χορρορ παρόλο που πολλές φορές, λίγο η ατμόσφαιρα θες λίγο η πολύ καλή στον ρόλο ηθοποιός, μας τρόμαξαν πολυ παραπάνω από άλλα χορρορ δωμάτια που έχουμε πάει. Προσωπικό/gm πολύ ευγενικό με διάθεση για κουβέντα και σωστές βοήθειες. Από τα τοπ δωμάτια που έχουμε πάει τον τελευταίο καιρό!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά για το συγκεκριμένο δωμάτιο...χώροι; Γρίφοι; Μουσική; Γέλιο; Ολα θα τα βρείτε σε αυτό το δωμάτιο που δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα στον χώρο. Όσοι δεν έχετε πάει μάλλον πρέπει να πάτε σύντομα!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεύτερη επίσκεψη στην Ελευσίνα μετά το golden will το οποίο μας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Τελικά δεν ήταν τυχαίο τα παιδιά έχουν πολύ αγάπη για το σπορ και φαίνεται από ένα ακόμα πολυ δυνατό γριφοδωμάτιο. Γρίφοι συνδιαστικοί άλλοι να χρειάζονται παρατηρητικότητα και ένα πολύ διασκεδαστικό τασκ κάνουν την ώρα να παιρνά χωρίς να το καταλάβεις. Ειδικά δύο γρίφοι είναι τόσο έξυπνοι και πρωτότυποι που μας άφησαν άφωνους. Το έγραψα και στο golden will το γράφω και εδώ μην κολλάτε στο ότι είναι στην Ελευσίνα χάνετε μεγάλες εμπειρίες!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ιδιαίτερο δωμάτιο με έξυπνους γρίφους που καταφέρνει με τον τρόπο του να σε τρομάξει. Εμάς μας ψάρωσε πολύ γριφολογικά και όχι μόνο. Οι γρίφοι είναι σε μέτριο επίπεδο με κάποιους πιο εύκολους, αλλά το ότι είναι μηχανισμοί πάντα δίνει μια δυσκολία παραπάνω. Προσωπικό ευγενικό πρόθυμο για συζήτηση και βοήθειες όσο πρέπει. Γενικά αν θέλετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα γριφοδωμάτια πιστεύω ότι μια επίσκεψη αξίζει. Να πούμε επίσης πως για την τιμή του και αυτά που προσφέρει είναι μια vfm επιλογή.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς με λουκέτα κυρίως και κάποιους μηχανισμούς. Ατμόσφαιρα ιδανική για το θέμα και γρίφοι λογικοί μέτριας δυσκολίας με έναν να ξεχωρίζει, αρκετά ιδιαίτερος και κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί. Gm εξαιρετικός πολύ ευγενικός και πρόθυμος για συζήτηση μετά. Για την τιμή του θεωρώ ότι είναι μια καλή vfm επιλογή. Το καλύτερο μέρος όμως του δωματίου είναι η Σόφι μας που την ενοχλήσαμε με την επίσκεψη μας αν και τελικά ίσως και να μην ήθελε να φύγουμε χεχε.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολυ χορταστικό γριφοδωμάτιο με πολλά λουκέτα! Ωραία ατμόσφαιρα και ιστορία η οποία έχει και συνέχεια... αρκετή από ότι μάθαμε! Έχει ιδιαίτερο gameplay καθώς η ομάδα χωρίζετε για ένα μέρος του παιχνιδιού, το οποίο δεν βλέπουμε πλέον συχνά, οπότε χρειάζεται καλή συνεργασία. Γρίφοι πολλοί κάποιοι πιο εύκολοι κάποιοι πιο σύνθετοι. Πιστεύω χρειάζεται κάποια εμπειρία για να το απολαύσει κανείς. Συνολικά πολύ όμορφη εμπειρία τα λέμε στο 2.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο με λουκέτα και μηχανισμούς. Το δωμάτιο αυτό είναι απλά απίστευτο! Με μια πολύ όμορφη ιστορία που ξετυλίγεται στην πορεία, και όλα να γυρίζουν γύρω από αυτήν οι γρίφοι τα σκηνικά τα πάντα τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι γρίφοι μας άρεσαν πάρα πολύ με κάποιους πιο απλούς και άλλους πιο σύνθετους προς το τέλος. Εχει γίνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά και πρέπει όλοι όσοι τους αρέσουν οι γρίφοι να το επισκεφθούν. Μας άφησε πολύ όμορφη αίσθηση που είχαμε καιρό να νιώσουμε!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς που θυμίζει πως ήταν πρώτα δωμάτια απόδρασης. Ξεχωρίζει για την πλοκή του και το στορυ αλλα και για κάποιους γρίφους που μας άρεσαν ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι χρειάζεται κάποια εμπειρία σε δωμάτια απόδρασης ώστε να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι. Προσωπικό/gm πολύ ευγενική και πρόθυμη και μας καθοδήγησε σωστά ώστε να έχουμε μια όμορφη εμπειρία. Αξίζει την επίσκεψη και μακάρι να υπήρχαν πιο πολλά δωμάτια που θυμίζουν τα παλιά όπως και αυτό!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, με πολύ καλές κρυψώνες αν και δεν του φαίνεται, και έξυπνους γρίφους που μπορούν να λυθούν παράλληλα. Είναι κατάλληλο σαν εισαγωγικό δωμάτιο σε ομάδες που δεν έχουν πολύ εμπειρία αλλά και έμπειρες δυάδες η τριάδες θα το εκτιμήσουν. Έχουν έλλειψη πλέον αυτά τα δωμάτια που θυμίζουν τα πρώτα που είχαν ανοίξει τότε. Προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό όπως πάντα!

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα ιδιαίτερο δωμάτιο με γρίφους και τασκς μέτριας δυσκολίας, με έναν γρίφο λίγο ίσως πιο περίπλοκο. Υπάρχουν πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί και σίγουρα αξίζει την επίσκεψη. Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να είσαι γυμνασμένος για να παιχτει, παρόλο που υπάρχει έντονα το στοιχείο της δράσης είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να το απολαμβάνουν όλοι. Το προσωπικό/gm εξαιρετική με σωστές βοήθειες σε σωστά σημεία, γενικά μια πολύ όμορφη εμπειρία.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ένα γριφοδωμάτιο, πολύ ατμοσφαιρικό, με μέτριας δυσκολίας γρίφους και πολύ καλή ροή καθώς και θεματολογία. Εξαιρετικά εφέ, ηχητικά και όχι μόνο, καθώς και πολύ όμορφα και προσεγμένα σκηνικά. Ο gm ευγενικός και βοηθούσε όπου έπρεπε για να κυλήσει σωστά το παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και αξίζει σίγουρα την επίσκεψη. Παρόλο που το Ελευσίνα ακούγετε αποθαρυντικό, και σε εμάς φανηκε κάπως στην αρχή, δεν είναι και τόσο μακριά και στο τέλος είπαμε ευτυχώς που πήγαμε.

Escaped
5.0 Excellent
Apr - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Ενα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο με λουκέτα (κυρίως) και μέτριας δυσκολίας γρίφους. Έχει καλή ροή και ιδιαίτερο τέλος. Θεωρώ ότι είναι μια ευχάριστη εμπειρια για έμπειρες ομάδες που θέλουν ένα χαλαρό βραδάκι, αλλά και για άπειρες που θέλουν να εξασκηθούν. Τέλος το πρωσοπικό/gm πολύ ευγενική και βοηθητική όσο και όπου πρέπει. Γενικά τίμιο για την τιμή του και για αυτά που προσφέρει. Ιδανικός αριθμός 3!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Τι δωμάτιο ήταν αυτό;;!! Είχα χρόνια να παίξω και να ευχαριστηθώ τόσο ενα παιχνίδι. Πρώτης γενιάς με πολλά πράγματα να κάνεις και πολλούς και έξυπνους γρίφους. Πολλοί χώροι εκεί που δεν το περιμένεις εξαιρετικά σκηνικά/ατμόσφαιρα και ο gm εξαιρετικός ευγενικός και βοηθητικός όπου πρέπει για να κυλήσει σωστά το παιχνίδι. Θεωρώ ότι χρειάζεται κάποια έμπειρια σε δωμάτια απόδρασης και ιδανικός αριθμός ατόμων 3. Η τιμή του επίσης για αυτά που προσφέρει είναι πολύ καλή θα το πρότεινα σίγουρα. Μου θύμησε παλιό καλό εσκειπ Ρουμ !

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο βασισμένο σε μηχανισμούς. Το επίπεδο των γρίφων είναι σίγουρα αυξημένο αλλά είναι λογικοί και θεωρώ ότι μπορούν να λυθούν. Εξαιρετικά σκηνικά, φοβερή εισαγωγή και gm πολύ φιλικός και είχε όρεξη για κουβέντα μετά. Είναι σίγουρα vfm για αυτά που προσφέρει εμείς το ευχαριστήθηκαμε θα το συνιστούσα σε όλους!

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρόκειται για να πολύ ωραιο γριφοδωμάτιο με μηχανισμούς και λουκέτα. Οι χώροι είναι πολύ προσεγμένοι όμορφα διακοσμημένοι και καταφέρνουν να σε κριπαρουν χωρίς να έχουν κάποια παρουσία στον χώρο. Οι γρίφοι σαν ομάδα δεν μας ταίριαξαν ίσως, ήταν κακή μέρα για εμάς, όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήταν έξυπνοι. Χρειάζονται πολύ παρατήρηση και θεωρώ ότι είναι για έμπειρες ομάδες. Προσωπικό/gm πολύ ευγενική, μας έδινε σωστές βοήθειες άφηνε να σκεφτούμε και είχαμε μια ωραία δωμάτιο συζήτηση μετά.

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το omerta είναι ένα δωμάτιο γρίφων με αυτοματισμούς και δύο λουκέτα. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας αλλά το δωμάτιο βασίζεται πολύ στην παρατηρητικότητα. Οι χώροι πολλοί με όμορφη και σχετική με το θέμα διακόσμηση. Θεωρώ ότι πετυχαίνει να σε μεταφέρει στην εποχή και στους χώρους τις ιστορίας η οποία προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Ο gm εξαιρετικός μας άφηνε να σκεφτούμε και έδινε σωστές βοήθειες. Επίσης ο τρόπος βοήθειας ήταν πιστός στην ιστορία όπως και οι χώροι. Το δωμάτιο δεν εκανε καθόλου κοιλιά παρά τις 2.2 ώρες. Θα το πρότεινα σε όλων των επιπέδων ομάδες καθώς είναι ένα εξαιρετικό δωμάτιο που συνδιάζει ιστορία, γρίφους και χώρους.

Escaped
5.0 Excellent
Mar - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πέντε αστερια είναι λίγα για το συγκεκριμένο αριστούργημα. Είναι όντως σαν ένα χωριό, έχουν κάνει πάρα πολύ δουλειά ,νομίζω την καλύτερη που έχω δει σε σκηνικά, πέρασματα και χώρους. Πραγματικά χορταίνεις και νιώθεις ότι όντως το ζεις στα αλήθεια. Οι γρίφοι πολλοί καλοί. Για δωμάτιο τρόμου χρειάζονται παραπάνω σκεψη. Οι ηθοποιοί εντάξει πάρα πολύ καλοί ,πολύ καλά τζαμπ όπως και η ενδυμασία. Κατάφερναν επίσης να μας τρομάξουν κάθε φορά . Και ο gm , παρόλο που πρόκειται για δωμάτιο τρόμου , σε άφηνε να σκεφτείς και δεν έδινε τις λύσεις ετοιμες.Μετά από 100 και κάτι δωμάτια βρήκα με σιγουριά το καλύτερο για εμένα!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν έχω λόγια πραγματικά για αυτό το δωμάτιο...έχει πέσει πολύ δουλειά. Είδαμε πράγματα που δεν είχαμε ξαναδεί πουθενά μηχανισμοι, χώροι πολλοί περάσματα από το πουθενά... Γρίφοι εξαιρετικοί με κάποιους να μου θυμίζουν γριφοδωμάτια. Οι ηθοποιοί πραγματικά εξαιρετικοί πάντα στον ρόλο τους... Είναι ένα εξαιρετικό δωμάτιο που πιστεύω πρέπει όλοι να πάνε... Αφήστε τον φόβο σας και πηγαίντε πραγματικά αξίζει!

Escaped
5.0 Excellent
Feb - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πολύ όμορφο γριφοδωματιο πρώτης γενιάς, ιδανικό για όσους θέλουν να ξεκινήσουν και πάρουν μια γεύση από δωμάτια απόδρασης. Θεωρώ όμως και πιο έμπειρες ομάδες θα περάσουν καλά. Εμείς το ευχαριστήθηκαμε όπως και την συζήτηση με την πολύ ευγενική gamemaster. Θα το πρότεινα σίγουρα

Escaped
5.0 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Το Deadmall είναι ένα πολύ όμορφο γριφοδωμάτιο. Ωραίους γρίφους συνδιαστικούς κυρίως μέτριας δυσκολίας αλλά το μεγάλο του συν είναι ότι είναι πολύ χορταστικό... πολλοί χώροι ωραία σκηνικά και πολύ καλός gamemaster μας άφηνε να σκεφτούμε και βοηθούσε όπου έπρεπε ώστε να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι. Τέλος για αυτά που προσφέρει θεωρώ ότι είναι vfm...πέρασα ένα όμορφο βράδυ !

Escaped

Response from: Get Out Escape Rooms
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Εις το επανιδείν φίλοι μας!!!

5.0 Excellent
Jan - 2023

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Dec - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
May - 2022

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0
Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Δεν είχαμε ξαναπάει σε δύοωρο γριφοδωμάτιο και το συγκεκριμένο μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Χώροι πολλοί, όμορφα και σχετικά με το θέμα διακοσμημένοι, πολλοί και ποικίλης δυσκολίας γρίφοι. Εξερετικοί μηχανισμοί με έναν ειδικά που μας εντυπωσίασε πολύ. Η ροή του παιχνιδιού είναι πολύ καλή επίσης και δεν κουράζει καθόλου παρόλο που είναι ένα μεγάλο από όλες τις απόψεις δωμάτιο. Το προσωπικό εξαιρετικό με σωστές βοήθειες στην σωστή χρονική στιγμή. Φύγαμε νιώθοντας γεμάτοι και περάσαμε πραγματικά πολύ όμορφα.

Escaped
5.0 Excellent
Aug - 2021

Puzzles / Quests

5.0

Atmosphere / Plot

5.0

Staff / Gamemaster

5.0

Πρόκειται για ένα γρίφοδωμάτιο με πολύ όμορφους χώρους σχετικούς με την ιστορία του. Γρίφοι έξυπνοι που χρειάζονται παρατηρητικότητα και συνδιασμό στοιχείων. Οι ηθοποιοί προσδίδουν χιούμορ με τις παρουσίες τους και τα παιδια ήταν από τα πιο ευγενικά, ευχάριστα, πρόθυμα και υπομονετικά που έχουμε συναντήσει. Περάσαμε πολύ όμορφα και θα δούμε σίγουρα και τα υπόλοιπα της εταιρίας.

Escaped

Chapter 0- The lost briefcase

22:30, 21-May-2024


   90 Minutes
   1 - 2
   100.0 %
Parking

Immortal


1:20:00

  Trophies they Won!

Hanging birds Hanging birds
  QR-Code
Find the right key Find the right key
  QR-Code
Κύριος Γριφούλης

   80 Minutes
   2 - 6
   97.2 %
Adults Only
5 Trophies

Panoramix


1:12:00

   105 Minutes
   2 - 5
   89.5 %
1 Trophy

ZOE


1:50:00

   110 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller

Frankenstein’s Legacy


1:00:00

   90 Minutes
   3 - 5
   73.8 %
Actor
Action
Running

The Shelter


1:30:00

  Trophies they Won!

Nuclear Reactor Nuclear Reactor
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 5
Youth Pass
1 Trophy

THE CURSED WILLY


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 5

LOST REVISED


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
   99.8 %
  Video

CAPTAIN JAMES' SECRET


45:00

   70 Minutes
   2 - 6
   99.6 %
  Video

Jungle Treasure


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   98.1 %
Action

Truth or Dare


1:40:00

   110 Minutes
   3 - 5
   99.7 %
Actor
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

Band of Spies


1:10:00

   70 Minutes
   3 - 7
   82.6 %
2 Trophies

Blood Treasure


1:00:00

   1 Hour
   2 - 6
   86.4 %
2 Trophies

The Room with the Dragon Tattoo


52:00

  Trophies they Won!

Escape the ...Toilet ! Escape the ...Toilet !
  QR-Code
Be The Slap Master ! Be The Slap Master !

   1 Hour
   2 - 6
   88.8 %
2 Trophies

Hannibal Deditus


1:09:00

  Trophies they Won!

Special Ingredients Special Ingredients

   70 Minutes
   3 - 6
   84.4 %
Horror
Actor
2 Trophies

Scooby...Who?


2:00:00

   2 Hours
   3 - 5
   100.0 %
Kids Friendly
Case Investigation

The Last Voyage Of Scylla


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
   99.4 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
1 Trophy

THE FINAL CHALLENGE


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   98.6 %

Middlearth tales


1:15:00

   70 Minutes
   2 - 5
   100.0 %

GUSTAVE EIFFEL


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   100.0 %
  Video
Parking
Youth Pass
Murder Mystery

Time Corp


1:03:00

   80 Minutes
   2 - 6
   99.6 %

The House of Mary Shaw


1:22:00

  Trophies they Won!

Faceless One Faceless One

   90 Minutes
   3 - 5
   99.8 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Lambelet 16


2:00:00

   2 Hours
   3 - 8
   98.6 %
Actor
Action

Elixir Of Life


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 4
   100.0 %

ARCHON'S BAR


1:23:00

   90 Minutes
   2 - 5
   96.0 %
1 Trophy

File: UNDERCOVER


52:00

  Trophies they Won!

Broke Free Broke Free

   1 Hour
   2 - 5
   96.2 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Trophies

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


43:00

  Trophies they Won!

Solved The Murder Case Solved The Murder Case
Βρες τον κατάσκοπο! Βρες τον κατάσκοπο!
  QR-Code

   1 Hour
   2 - 7
   97.8 %
Kids Friendly
  Video
Youth Pass
3 Trophies

HELLEVATOR


1:10:00

   70 Minutes
   1 - 4
   100.0 %
  Video
Parking
Youth Pass

Chapter 2 : Searching Emma


1:50:00

   110 Minutes
   2 - 4
   97.9 %
Parking

La Escuela


1:18:00

   80 Minutes
   2 - 5
   99.7 %

The Existence


1:30:00

   100 Minutes
   3 - 6
   99.5 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller
Adults Only

The MINE Box


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
Adults Only
Youth Pass
5 Trophies

The TEMPLE Box


1:10:00

  Trophies they Won!

Find the Mayan pendant! Find the Mayan pendant!
Visited the Mayan temple! Visited the Mayan temple!

   70 Minutes
   2 - 6
Kids Friendly
Youth Pass
5 Trophies

Paradox Project 2 : The Bookstore


3:20:00

   200 Minutes
   4 - 7
   100.0 %
  Video

Paradox Project 1: The Mansion


3:00:00

   3 Hours
   4 - 7
   100.0 %
  Video

COSMOS 05 Death in Space


2:00:00

   2 Hours
   1 - 5
   99.6 %
  Video
Youth Pass

PROMETHEUS


1:13:00

  Trophies they Won!

The Wall The Wall
  QR-Code

   90 Minutes
   2 - 5
   99.7 %
  Video
Youth Pass
1 Trophy

OUTCAST


1:30:00

  Trophies they Won!

Outcast Escaper! Outcast Escaper!

   90 Minutes
   3 - 5
   100.0 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

Deus Ex Machina Remastered


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 6
   98.5 %
Actor
Comedy
  Video
Youth Pass

Lilipout


1:23:00

   90 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Comedy
Kids Friendly

Mystic Project


2:10:00

   150 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
Action
  Video
Psychological Thriller
Adults Only
Youth Pass

Woman in Black


1:32:00

   100 Minutes
   3 - 6
   100.0 %
Horror
Actor
Psychological Thriller
Adults Only

Red Riding Hood


1:20:00

   80 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Actor
Psychological Thriller
Youth Pass

ICE TIKI


1:49:00

   110 Minutes
   3 - 7
   95.6 %
Action
Kids Friendly
Parking
1 Trophy

HUMAN TRAP


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   100.0 %

The Orphan


1:00:00

   1 Hour
   1 - 4
   84.4 %
Horror
  Video
Psychological Thriller
Youth Pass
With Actor?

The HAUNTED Box


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Youth Pass
5 Trophies

Chapter 1-Missing Emma


1:40:00

   100 Minutes
   2 - 4
   100.0 %
Parking

The Painting


1:52:00

  Trophies they Won!

Atelier Atelier

   2 Hours
   2 - 4
   100.0 %
3 Trophies

An old friend..


1:00:00

   1 Hour
   2 - 5
   96.5 %
Youth Pass
4 Trophies

Daylight


1:10:00

   70 Minutes
   2 - 6
Score
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

Experimentum X


2:00:00

   2 Hours
   3 - 6
Score
Action
Adults Only
Youth Pass
1 Trophy

THE "GOLDEN" WILL


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   99.0 %

Ελιξήριον


1:10:00

   80 Minutes
   2 - 4
   99.3 %
Youth Pass
4 Trophies

The Mansion


1:00:00

   1 Hour
   2 - 5
   62.5 %

The Dark Side Of The Elements


1:20:00

   80 Minutes
   2 - 5
   99.6 %

CREEPY STORE


1:45:00

   105 Minutes
   2 - 5
   99.8 %
  Video
Parking
Youth Pass
Spooky Mystery

OMERTA


2:20:00

   140 Minutes
   3 - 5
   99.1 %

The Sacrifice


1:50:00

   110 Minutes
   3 - 6
   99.8 %
Horror
Actor
  Video
Psychological Thriller

El Exorcista


1:30:00

   90 Minutes
   3 - 5
   99.4 %
Horror
Actor
Adults Only

LAB LOCKDOWN


50:00

   1 Hour
   2 - 5
   100.0 %
For Kids
Kids Friendly

ZODIAC


1:30:00

   90 Minutes
   2 - 5
   99.1 %

SECRET OF THE ASYLUM


1:30:00

   100 Minutes
   2 - 5
   96.8 %

LOST IN THE STORM


1:00:00

   1 Hour
   2 - 4
   100.0 %
Actor
Kids Friendly

Blackwater


2:00:00

   2 Hours
   2 - 7
Action
Kids Friendly
Youth Pass
1 Trophy

Da Vinci


1:10:00

   80 Minutes
   2 - 6
   100.0 %
Actor
Kids Friendly
Youth Pass


Won

May - 2024

Find the right key at the lobby

May - 2024
Mar - 2024

Time is running out!

Mar - 2024